an online Instagram web viewer

#bidanterjun medias

Photos

1.2. 3 1st attempt kedut tu mcm xcaya lh okey3 Done topping #bidanterjun #brownies... dpt urgency call cikgu nk wat surprised birthday ๐ŸŽ‰ kat sklh .....happy birthday ye
1.2. 3 1st attempt kedut tu mcm xcaya lh okey3 Done topping #bidanterjun  #brownies ... dpt urgency call cikgu nk wat surprised birthday ๐ŸŽ‰ kat sklh .....happy birthday ye
today.. ๐Ÿค—๐Ÿ™†
#bidanterjun ๐Ÿ™Š
#Perlisnationalmidwiferyconference 2018
#fordoctorsandnurses 
#welcometoPerlis ๐Ÿ’ž
@tino_aishah 
@sitinorelabidin 
@de_zulhairie
TOEFL... Boleh la smbung blaja kat overseas...hihihihi #facilitator #bidanterjun #toefltest
Ni namanya Chicken Chop bidan terjun. Dari tengahari fikir nak masak apa waktu petang. Last2 tengok2 bahan cukup, ting tong ting tong kat dapur, jadi lah chicken chop ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Resepi Chicken Chop Blackpaper Sauce

Bahan2
Isi ayam bahagian dada (ambik senang sbb tak bnyk tulang)
Kiub pati ayam
Serbuk lada putih 
Biji lada hitam (tumbuk)
Telur ayam
Tepung goreng bestari/ mana2 tepung goreng
Breadcumb
Minyak untuk menggoreng

Cara memasak
-bahagian dada potong dua dan ketuk2 supaya isi ayam jadi nipis
- lumurkan ayam dengan kiub pati ayam, lada putih dan lada hitam
- salutkan ayam dengan tepung goreng - salutkan dengan telur ayam dan akhir sekali salutkan dengan breadcumb
- goreng ayam dengan minyak yang banyak spy ayam tenggelam dan masak dengan sempurna

Resepi Blackpaper Sauce

Bahan2
1 biji bawang besar (hiris dadu)
1 biji tomato (hiris dadu)
4 sudu besar mentega
2 sudu besar tepung gandum
Lada hitam biji( ditumbuk)
Sos cili/sos tomato
Sos tiram
Kicap manis/kicap masin
2 bgkus kiub pati ayam
Sedikit air

Cara memasak
-panaskan mentega dan tumis bawang besar dan tomato sehingga layu dan asingkan ke dalam pinggan
- panaskan mentega dan masukkan tepung gandum
- kacau sehingga tepung berwarna perang
- masukkan lada hitam yang ditumbuk, sos cili,  sos tomato, sos tiram, kicap manis, kicap masin, kiub pati ayam dan juga air
- masukkan bawang besar dan tomato tadi sekali
- perasakan dengan gula dan garam
- sekiranya kuah tidak pekat, tambah bancuhan tepung jagung - masukkan kuah tadi ke dalam blender dan kisar - masukkan ke dalam kuali tadi dan biarkan sehingga pekat. 
Resipi Kentang Putar ala2 Kfc - 2 biji kentang
- susu segar
- lada putih
- garam

Cara memasak
- rebus kentang sehingga empuk dan lenyekkan semasa kentang masih panas
- masukkan sedikit susu segar, lada putih dan garam -gaul sehingga rata dan nampak macam kentang putar ๐Ÿ˜‚

Resepi Coleslow

Bahan2
Sayur kobis
Carrot
Sos coleslow

Cara memasak
- hiris atau sagat sayur kobis dan carrot
- campurkan dengan sos coleslow dan gaul rata
- masukkan dalam peti sejuk baru sedap ๐Ÿ˜‹  #sayamasak #dapurbujang #dapurcikgunizam #chickenchop #mashedpotato #coleslow #western #dinner #single #available #bidanterjun
Ni namanya Chicken Chop bidan terjun. Dari tengahari fikir nak masak apa waktu petang. Last2 tengok2 bahan cukup, ting tong ting tong kat dapur, jadi lah chicken chop ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Resepi Chicken Chop Blackpaper Sauce Bahan2 Isi ayam bahagian dada (ambik senang sbb tak bnyk tulang) Kiub pati ayam Serbuk lada putih Biji lada hitam (tumbuk) Telur ayam Tepung goreng bestari/ mana2 tepung goreng Breadcumb Minyak untuk menggoreng Cara memasak -bahagian dada potong dua dan ketuk2 supaya isi ayam jadi nipis - lumurkan ayam dengan kiub pati ayam, lada putih dan lada hitam - salutkan ayam dengan tepung goreng - salutkan dengan telur ayam dan akhir sekali salutkan dengan breadcumb - goreng ayam dengan minyak yang banyak spy ayam tenggelam dan masak dengan sempurna Resepi Blackpaper Sauce Bahan2 1 biji bawang besar (hiris dadu) 1 biji tomato (hiris dadu) 4 sudu besar mentega 2 sudu besar tepung gandum Lada hitam biji( ditumbuk) Sos cili/sos tomato Sos tiram Kicap manis/kicap masin 2 bgkus kiub pati ayam Sedikit air Cara memasak -panaskan mentega dan tumis bawang besar dan tomato sehingga layu dan asingkan ke dalam pinggan - panaskan mentega dan masukkan tepung gandum - kacau sehingga tepung berwarna perang - masukkan lada hitam yang ditumbuk, sos cili, sos tomato, sos tiram, kicap manis, kicap masin, kiub pati ayam dan juga air - masukkan bawang besar dan tomato tadi sekali - perasakan dengan gula dan garam - sekiranya kuah tidak pekat, tambah bancuhan tepung jagung - masukkan kuah tadi ke dalam blender dan kisar - masukkan ke dalam kuali tadi dan biarkan sehingga pekat. Resipi Kentang Putar ala2 Kfc - 2 biji kentang - susu segar - lada putih - garam Cara memasak - rebus kentang sehingga empuk dan lenyekkan semasa kentang masih panas - masukkan sedikit susu segar, lada putih dan garam -gaul sehingga rata dan nampak macam kentang putar ๐Ÿ˜‚ Resepi Coleslow Bahan2 Sayur kobis Carrot Sos coleslow Cara memasak - hiris atau sagat sayur kobis dan carrot - campurkan dengan sos coleslow dan gaul rata - masukkan dalam peti sejuk baru sedap ๐Ÿ˜‹ #sayamasak  #dapurbujang  #dapurcikgunizam  #chickenchop  #mashedpotato  #coleslow  #western  #dinner  #single  #available  #bidanterjun 
Gold Woman 4 x 100m
Congrats girls u run really fast!!! Sorry for slowing u guys down. Almaklumlah bidan terjun. Idak la training utk sprint. Ahahahahha!! Anyway in case u are wondering.. im runner no. 3, and of course the slowest of all. Ahahaha!!!
Sadly the prize giving ceremony will only be held tomorrow.. im busy tomorrow as the big bosses wanna spend their sweet times at Milo Breakfast Day. Aish!!!! X merasa naik podium dapat 1st place. Ahahahahah!!!! #goldmedalholder #psp2018 #bidanterjun #rundivarun
Gold Woman 4 x 100m Congrats girls u run really fast!!! Sorry for slowing u guys down. Almaklumlah bidan terjun. Idak la training utk sprint. Ahahahahha!! Anyway in case u are wondering.. im runner no. 3, and of course the slowest of all. Ahahaha!!! Sadly the prize giving ceremony will only be held tomorrow.. im busy tomorrow as the big bosses wanna spend their sweet times at Milo Breakfast Day. Aish!!!! X merasa naik podium dapat 1st place. Ahahahahah!!!! #goldmedalholder  #psp2018  #bidanterjun  #rundivarun 
Alhamdulillah, pasal ada model lastmin yang ok ok aja mau disuruh begambar! ๐Ÿ˜‚ #bidanterjun

Model memakai Pin Capal code #Nabawi ukuran 5cm. Not too big kan? Lawa dipakai, even for girls jua untuk hiasan Tudung atau shawl! ๐Ÿ˜

Stok berabis sikit sudah, if inda silap kurang dari 5pcs saja lagi! ๐Ÿ˜ฑ baik lakas!

#PinCapal #Capal #CapalNabi #Naal #Nalayn #NalaynShareef #TerompahNabi #hubb #love #sollualannabiy #tijarah #business #AzZahra #Nabawi #MadinahAlMunawwarah #Madinah #Palestine #Tareem
Alhamdulillah, pasal ada model lastmin yang ok ok aja mau disuruh begambar! ๐Ÿ˜‚ #bidanterjun  Model memakai Pin Capal code #Nabawi  ukuran 5cm. Not too big kan? Lawa dipakai, even for girls jua untuk hiasan Tudung atau shawl! ๐Ÿ˜ Stok berabis sikit sudah, if inda silap kurang dari 5pcs saja lagi! ๐Ÿ˜ฑ baik lakas! #PinCapal  #Capal  #CapalNabi  #Naal  #Nalayn  #NalaynShareef  #TerompahNabi  #hubb  #love  #sollualannabiy  #tijarah  #business  #AzZahra  #Nabawi  #MadinahAlMunawwarah  #Madinah  #Palestine  #Tareem 
SAS INTERNASIONAL LANGUAGE CARNIVAL
4 AUGUST 2018
SEKOLAH SULTAN ALAM SHAH, PUTRAJAYA.

Nota: jadi hakim untuk pertandingan Cosplay.
#sas #kusess #cikgumandarin #bidanterjun #cosplay
Kami...The BuskETโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜„
.
Tak sedap betul nama kan hahahaha..belasah lah janji kita enjoy!!!
.
Untuk suka suka ajer..wlpn sumbang mambang nnti next event invite kami lagi ye..sebabnya kami gila mic๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š
.
#throwback#busking#fcnraya2018#bidanterjun#asalboleh#thisisfcn#itshardtoleavethisplace
My perfectly imperfect team ๐Ÿ’• 
i couldn't ask for a better team, thats for sure 
#incomplete 
#bidanterjun #tb

Support event juniors je
My perfectly imperfect team ๐Ÿ’• i couldn't ask for a better team, thats for sure #incomplete  #bidanterjun  #tb  Support event juniors je
020818 ยฐJOURNEYยฐ 365 days since I took that giant leap to @hpcbrunei, and here I am today. Sawadee Kha from The Land of Smiles ๐Ÿ’•  #changingcareers #bidanterjun #cherishjoy365
I donno what have I done right but thank you everyone for your amazing support and allllllllllllll the well wishes. Thank you ๐Ÿ˜Š
.
Makeup: @bysharmincleverboy .
#sports #sukan #buletinutama #news #presenter #newscaster #TV3 #work #bidanterjun
๐ŸŽถala payung la payung๐ŸŽถ ketipang payung๐ŸŽถ๐Ÿ’ƒ
selesai tugas sebagai guru tari๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#temazamankesultananmelayumelaka
#kumpulantariseribungatanjung
#bidanterjun
selepas ni fokus bulan patriotik pulak
Tahun Ke-2!!! NATIONAL ROBOTICS COMPETITION (NRC) 2018

#bidanterjun
#acahacahhebat
ANUGERAH TELENOVELA ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ #bidanterjun
Kursus regional anaesthesia @fizah.harun
 @wsnatrah #bidanterjun
#gengotohrpz
#accot
#tb Selasa .. Bila #kitchentokey @deliciousbyummi xleh masak... maka kena la #NasserSr beraksi didapur.. haha ni la hasilnyer order dari #My1stSon #ayamgorengcilikering .. #hentamsaja #resipigoogle #jarang2berlaku #lapar #dinner #NasserFamily #umitakmasak #chef #bidanterjun
MUA @diahlulu_dilu .
.
.
.
.
.
.
#bidankece #bidanterjun #bidancantik #bidancantikindonesia๐Ÿ’๐Ÿ’‰๐Ÿผ
yayy...gedik2 main #ikankelah yaw..
. 
#tb
#santuarikelah 
snap dgn #encikboss tuu
#tryhardmananaktangkapcikkelahmananakposing ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…
#liasonofficer 
#bidanterjun 
#symp ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Have you ever try to off & on it back?

#BidanTerjun #ITSupport #HeyBrother
Dancing team๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Bedal jer lah.. #bidanterjun
Dancing team๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Bedal jer lah.. #bidanterjun 
Yang besau kena MC..
Yang kecil kena jagaan di rumah..
Yang bercuti?
#kenamasak
#bidanterjun
#1zulkaedah1439
hang pernah tengok org pakai kurta dgn sampin dak ?? saja tanya ๐Ÿ˜…~ btw "mat ri ye"
.
#SHRMZdB #marhaban #pkdkulai #unitinspektorat
Bakal dipakaikan di malam pernikahan
Nnt kita pikior2kan apa style yg sesuai dgn pengantin๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #majliskahwin #majlisnikah #adikberadik #adikkukawin #bidanterjun #weddingplanner  sahngat๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Sis belanja Video Rehearsal Zapin Riang Ria Raya Ryanees. 
Hasil 2 hari berlatih. Alhamdulillah... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’—
#zapinjohor #ryaneesexclusivemuo #bidanterjun
When u have no practice and suddenly the called up ur name be like ๐Ÿคช
#igersmalaysia 
#igers 
#igermalaya 
#instagood 
#instamusic 
#ootd
#bachelor 
#bidanterjun 
#layanje 
#belasahje
Bila pengantin minta tolong buat bunga tangan dan u tengah busy nak buat pulut, makanya, jadilah bunga tangan tropika dengan bunga hiasan yang sepatutnya guna untuk hiasan pulut, daun lengkuas dan terung belanda... nasib baik tuan rumah ada mini kebun di belakang rumah.

#siscuba
#bungatangan
#pulutkuning
#bidanterjun
#pulutkuningberhias
#pulutkuningberhiasrawang
Lama dah Coach x menembak. Hari ni dapat tugas menembak. Sory kalau shot x cantik ye. Kikikiki.. #teamcanopyclub #bidanterjun
Untung rupanya jd model partime ni mst dapat baju free...tq alicia lee bg i evening dress yg syantik ni....
#BidanTerjun
#NomorePhotoshotEmergency
Day 5. Harini masa nak balik ada murid cakap "rugi la Amin tak datang sekolah hari ni" mungkin sebab seronok kot hari ni? ๐Ÿ˜Š tq kids #gettingbetter #redha #redahje #cikguprasekolahjadian #bidanterjun
#moodhosting Naikkan sekeping gambar MC tempoh hari. .
P/s: bagi chance lah ekk โœŒ๐Ÿ˜†
.
Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri & Persaraan Encik Anuar Abd Aziz
di Bahagian Pemasaran & Pengedaran, Dewan Bahasa dan Pustaka.

#mc #pengacaramajlis #bidanterjun #lamatakpegangmic #satisfactionunlocked!
Kenangan ngan my chief aritu sambutan jamuan hari raya kt pkd kangar.tahun ni pakku nak pencen dah.. #teambajupurple #takjanjipun #bidanterjun #selamathariraya
Sila DM untuk mendapatkan khidmat pemain tamborin bagi majlis hari raya anda... ๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘Œโš™๏ธ #aidilfitri2018 #hariraya #tamborine #tamborintaksiap #bidanterjun #janjibunyik #pakejsekalinganabamensem
Ade rupa sirih junjung tak โ” ke rupa munge dlm taman โ“ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #decosirihjunjung
#firsttimeahkakbuattau
#bakatterpendam๐Ÿ˜‚ 
#bidanterjun
#shaOhSha
my family ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #legacyartstudio #freelancedancer #inikanraya #happyshow #dikirbarat #bidanterjun #positivefeedback #lovelylovelylovely ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Pre season game for @vascosfootball. Good game guys! ๐Ÿ“ธ @paandeli
#preseason #sebelumjadiGK #bidanterjun #ytjt
Alhamdulillah,berkesempatan jugak jumpe geng kayuh basikal ai time sekolah menengah dulu, tetap maintain mcm dolu2 gak..org tua kami memang best frenz cuma kami jek jarang jupe๐Ÿคฃ #exschoolfriends #asbabstokinVken #momtwokids alang2 tue datang beraya sekali  #NobajuRaya๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ #bidanterjun
๐Ÿ”นcode: KM1022
umairah Kurung

RAYA OFFER

Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
๐ŸŒŸTangan Biasa
๐ŸŒŸZip Sorok Depan 12"
๐ŸŒŸSkirt Duyung & Dua Tepi Getah
Harga : RM59 (Tak Termasuk Pos) : RM67 SM & RM70 SS (Termasuk Pos) 
Wassap : 0163585798 ๐Ÿ—ฃ Warna akan sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan setting camera

#sale #murah #jualan #raya #jombeli #openhouse #rumahterbuka #eshopkurung #bidanterjun #cepat #emergency #lastminute
๐Ÿ”นcode: KM1022 umairah Kurung RAYA OFFER Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 ๐ŸŒŸTangan Biasa ๐ŸŒŸZip Sorok Depan 12" ๐ŸŒŸSkirt Duyung & Dua Tepi Getah Harga : RM59 (Tak Termasuk Pos) : RM67 SM & RM70 SS (Termasuk Pos) Wassap : 0163585798 ๐Ÿ—ฃ Warna akan sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan setting camera #sale  #murah  #jualan  #raya  #jombeli  #openhouse  #rumahterbuka  #eshopkurung  #bidanterjun  #cepat  #emergency  #lastminute 
๐Ÿ”นcode: KM1022
umairah Kurung

RAYA OFFER

Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
๐ŸŒŸTangan Biasa
๐ŸŒŸZip Sorok Depan 12"
๐ŸŒŸSkirt Duyung & Dua Tepi Getah
Harga : RM59 (Tak Termasuk Pos) : RM67 SM & RM70 SS (Termasuk Pos) 
Wassap : 0163585798 ๐Ÿ—ฃ Warna akan sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan setting camera

#sale #murah #jualan #raya #jombeli #openhouse #rumahterbuka #eshopkurung #bidanterjun #cepat #emergency #lastminute
๐Ÿ”นcode: KM1022 umairah Kurung RAYA OFFER Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 ๐ŸŒŸTangan Biasa ๐ŸŒŸZip Sorok Depan 12" ๐ŸŒŸSkirt Duyung & Dua Tepi Getah Harga : RM59 (Tak Termasuk Pos) : RM67 SM & RM70 SS (Termasuk Pos) Wassap : 0163585798 ๐Ÿ—ฃ Warna akan sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan setting camera #sale  #murah  #jualan  #raya  #jombeli  #openhouse  #rumahterbuka  #eshopkurung  #bidanterjun  #cepat  #emergency  #lastminute 
Its a wrap!

Selesai majlis ipar abam. 
Selamat pengantin baru Fadzlie dan Fatin. 
Kbai

#abamamikgambar
#bidanterjun
#sanding
#negerisembilan 
#photographer #malaywedding
goalkeeper itu bukan aku & aku bukan goalkeeper.. tapi ini GK Glove Predator Pro 2014 .. 3 bulan yg tabah utk memiliki serta kumpul wit2 ๐Ÿ’ฐ bajet bolasepak.. k bye. #adidasmalaysia #adidaspredator #adidaspredatorgloves #adidasgk #adidas #predator2014 #predatorinstinct #goalkeepergloves #bidanterjun #parttimeposition #predatorfcmy #adidascollection #adidasfan #ansuranmudah #goalkeeper #gilaadidas #gilabola
Berkampung disini kenduri anak jiran
Alhamdulilah selesai tugas dari chef on call sampai MUA bidan terjun sorry le kida kalo tgn aunty zana bau belacan.Sbb lepas buat sambal belacan buah bacang pengantin bg tahu mak andam tk dpt dtg..aunty zana buat mana yg termampu dan sehabis baik moga semua puashati dgn makeup pengantin dan gmbar harap2 nmpk cantik.
#selagibolehtolongkitatolong 
#bidanterjun
#selamatpengantinbaru
#mogasemuapuashati
#alhamdulilah
Berkampung disini kenduri anak jiran Alhamdulilah selesai tugas dari chef on call sampai MUA bidan terjun sorry le kida kalo tgn aunty zana bau belacan.Sbb lepas buat sambal belacan buah bacang pengantin bg tahu mak andam tk dpt dtg..aunty zana buat mana yg termampu dan sehabis baik moga semua puashati dgn makeup pengantin dan gmbar harap2 nmpk cantik. #selagibolehtolongkitatolong  #bidanterjun  #selamatpengantinbaru  #mogasemuapuashati  #alhamdulilah 
.
.
.
Sebak sebenarnya sbb hold pic pengantin dlm tempoh yg sgt2 lama atas beberapa kesilapan teknikal.

Now Alhamdulillah baru dpt selesai. Sedih tau bila kita buat pengantin ternanti2 album hari bahagia mereka kannn.. Perasaan marah, geram, fedap n rasa hilang kepercayaan mesti mula timbul kan.. Adoiii.. Dugaan sebenarnya ni utk aku.. Hehehehehehe

Buat pemilik album,  Arif & Tina
Mndak mintak maaf byk2 sbb buat kalian tertunggu2 album kalian. InshaAllah mndak akn hantaq secepat mungkin pd kalian.

#picturetokeep #ptk_love #customalbum #bigday #ariftina #weddingphotography #photography #bidanterjun #lovely #loveforall #love #ptk_nature #nature #artofAllah #forus #imhuman #ordinaryperson #tenangtenangaja #pegangtanah #dongakkelangit #Subhanallah #Alhamdulillah #Lailahaillallah #Allahuakbar
. . . Sebak sebenarnya sbb hold pic pengantin dlm tempoh yg sgt2 lama atas beberapa kesilapan teknikal. Now Alhamdulillah baru dpt selesai. Sedih tau bila kita buat pengantin ternanti2 album hari bahagia mereka kannn.. Perasaan marah, geram, fedap n rasa hilang kepercayaan mesti mula timbul kan.. Adoiii.. Dugaan sebenarnya ni utk aku.. Hehehehehehe Buat pemilik album, Arif & Tina Mndak mintak maaf byk2 sbb buat kalian tertunggu2 album kalian. InshaAllah mndak akn hantaq secepat mungkin pd kalian. #picturetokeep  #ptk_love  #customalbum  #bigday  #ariftina  #weddingphotography  #photography  #bidanterjun  #lovely  #loveforall  #love  #ptk_nature  #nature  #artofAllah  #forus  #imhuman  #ordinaryperson  #tenangtenangaja  #pegangtanah  #dongakkelangit  #Subhanallah  #Alhamdulillah  #Lailahaillallah  #Allahuakbar 
Tb Syawal2
Terima kasih atas sebuah persahabatan...Terima kasih atas satu perkongsian...semoga diberi kesihatan yang baik dan diperluaskan rezeki yg halalan toyyiban buat yg menaja...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
ExSTIspm87
#friendshipgoals #syawal2 
#bidanterjun
Tb Syawal2 Terima kasih atas sebuah persahabatan...Terima kasih atas satu perkongsian...semoga diberi kesihatan yang baik dan diperluaskan rezeki yg halalan toyyiban buat yg menaja...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ExSTIspm87 #friendshipgoals  #syawal2  #bidanterjun 
Pengalaman membidankan kelahiran enam beranak ni di awal Ramadhan lalu... semua tak bernama lagi... baru celik mata nak tengok dunia.. hihi :)
#BidanTerjun
Pengalaman membidankan kelahiran enam beranak ni di awal Ramadhan lalu... semua tak bernama lagi... baru celik mata nak tengok dunia.. hihi :) #BidanTerjun 
05062018 I Selasa
Diarahkan berlakon kat library utk photoshoot.๐Ÿ˜
#bidanterjun
#29weekspregnant
Alhamdulillah malam tadi lucy selamat melahirkan anak2 nya yg comel, tahniah lucy genap usia lucy setahun dapat baby sekali ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
#akutakcukuptido #bidanterjun #lucybshcat #kucingbsh #kucingscottish #kucingbritishshorthair #kucingcomel #bsh #britishshorthair #cat #catsofinstagram
Tiba tiba terima emergency call last night, segan #MumyFuhh ramai sangat baju hitam and baju merah #model #bidanterjun #marykay
As far as I can remember, during my final semester as a senior, I spent at least 4 to 5 months doing portfolio. This, was done in just 8 weeks and my portfolio was not as thick as this! Siap ikat dengan tali rafia oi. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Khairunnisa dah tidur. Masa untuk telek portfolio student. Sebelum raya nak kena siap and submit.

#finalyear #mxstudent #preceptorship #bidanterjun
As far as I can remember, during my final semester as a senior, I spent at least 4 to 5 months doing portfolio. This, was done in just 8 weeks and my portfolio was not as thick as this! Siap ikat dengan tali rafia oi. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Khairunnisa dah tidur. Masa untuk telek portfolio student. Sebelum raya nak kena siap and submit. #finalyear  #mxstudent  #preceptorship  #bidanterjun 
Happy anniversary Bidan Terjun a.k.a Chillerz !
Setahun sudah kita mematerai serambi seni pintu belakang..
Semoga terus sukses..
p/s : here it is, The official Singer, Song Writer and Composer of "Setia Menantimu"
#budakband #bidanterjun #chillerz #happybirthday #anniversary
Happy anniversary Bidan Terjun a.k.a Chillerz ! Setahun sudah kita mematerai serambi seni pintu belakang.. Semoga terus sukses.. p/s : here it is, The official Singer, Song Writer and Composer of "Setia Menantimu" #budakband  #bidanterjun  #chillerz  #happybirthday  #anniversary 
Saya budak baru belajar.. #bidanterjun #sayapemalu @c_rozbeautyhq
SEMAKIN PENUH RUANG ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Tak perlu lagi nak harapkan "span" ! Original tau Uolls , tu la kelebihan Jus Prรญmฮฑdฯƒnฮฑ .

Terkejut sis ni , botol pertama dah dapat kesan ๐Ÿ˜ โœ”Produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal
โœ”Berdaftar dgn KKM dan di klasifikasikan di dlm pengkelasan makanan( NO.Rujukan KKM 031117/10/233 )

JOM ORDER SEKARANG? ^_^

Blh juga click terus disini ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601137929411 .
.
#JusPrimadona 
#AsettipstopsBodymeletops 
#ProjekMemikatSuami 
#JomBerprimadona
#SufeeSnowPuchong 
#JusMontok
#Fafau #Emmavangers 
#PakarCinta #BidanTerjun
#MisiBerkebaya
SEMAKIN PENUH RUANG ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . Tak perlu lagi nak harapkan "span" ! Original tau Uolls , tu la kelebihan Jus Prรญmฮฑdฯƒnฮฑ . Terkejut sis ni , botol pertama dah dapat kesan ๐Ÿ˜ โœ”Produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal โœ”Berdaftar dgn KKM dan di klasifikasikan di dlm pengkelasan makanan( NO.Rujukan KKM 031117/10/233 ) JOM ORDER SEKARANG? ^_^ Blh juga click terus disini ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601137929411 . . #JusPrimadona  #AsettipstopsBodymeletops  #ProjekMemikatSuami  #JomBerprimadona  #SufeeSnowPuchong  #JusMontok  #Fafau  #Emmavangers  #PakarCinta  #BidanTerjun  #MisiBerkebaya 
#Repost @okiesmarties with @get_repost hah korang tngok karaoke lagu Maaf Aku Khilaf dh ada dh, cpt2 sape gi karaoke tu jgn lupa rakam tau!!!
ใƒปใƒปใƒป
Tiba ii jumpa lagu ni kat Karaoke , Tu yang cuba try test bawak tu ๐Ÿคฃ Macam mana sifu @affan.akhdan okay tak ? ๐Ÿ˜‚ saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
. Akhdan - Maaf Aku Khilaf ๐Ÿ’•
.
. Kalau dengar guna earphone lebih jelas ๐Ÿ’•
.
#cover #cover1minuteinsta #akhdan #malaysiancover #karaoke #bidanterjun #supportmember #cover60secondsinsta
#ootd #dsaidiansband #vocalist #urrequest #enjoy
#Repost  @okiesmarties with @get_repost hah korang tngok karaoke lagu Maaf Aku Khilaf dh ada dh, cpt2 sape gi karaoke tu jgn lupa rakam tau!!! ใƒปใƒปใƒป Tiba ii jumpa lagu ni kat Karaoke , Tu yang cuba try test bawak tu ๐Ÿคฃ Macam mana sifu @affan.akhdan okay tak ? ๐Ÿ˜‚ saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . . Akhdan - Maaf Aku Khilaf ๐Ÿ’• . . Kalau dengar guna earphone lebih jelas ๐Ÿ’• . #cover  #cover1minuteinsta  #akhdan  #malaysiancover  #karaoke  #bidanterjun  #supportmember  #cover60secondsinsta  #ootd  #dsaidiansband  #vocalist  #urrequest  #enjoy 
Tiba ii jumpa lagu ni kat Karaoke , Tu yang cuba try test bawak tu ๐Ÿคฃ Macam mana sifu @affan.akhdan okay tak ? ๐Ÿ˜‚ saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
. Akhdan - Maaf Aku Khilaf ๐Ÿ’•
.
. Kalau dengar guna earphone lebih jelas ๐Ÿ’•
.
#cover #cover1minuteinsta #akhdan #malaysiancover #karaoke #bidanterjun #supportmember #cover60secondsinsta
#ootd #dsaidiansband #vocalist #urrequest #enjoy #okiecover
Alhamdulillah rezeki Ramadhan.. Dapat la mnyumbang sikit kt FPI๐Ÿ˜„
#lmcw1022
#halal4youapps
#bidanterjun
Done make up pengantin....๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
#bidanterjun 
#justsukesuke 
#jangankecam
Soft Pink Smokey Eye Look -
Client Pre Wedding . ๐Ÿ’๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
.
.
.
#makeup #smokey #hairdo #makeupbycheta #bidanterjun #prewedding #mua #hairdoservice #lashes #smokeyeye #party #wedding #nikah #sanding
When u kena snap candid๐Ÿ‘ป

#mc 
#bidanterjun
#hentamsajalah 
#sti 
#outreach
Pengalaman baru di Pemeriksaan Kesihatan Percuma. do testing blood glucose level. ๐Ÿ’š

footnote : consulted and demo by Medical Practitioners registered with Malaysian Medical Council ๐Ÿ˜‰

#teamMedic #bidanterjun 
#Pemeriksaanpercuma
#JpruPutraMahkota
Penutupan tuk Program Motivasi Adhock Tahun 3 harini.
Dah lama sangat tak bagi ceramah motivasi ni. TQVM juga buat cikgu Azlina yg ambil video. Terlupa nak pesan tadi. Lagu & pergerakan kreatif ni pun idea dari Unit Bimbingan & Kaunseling SKBTHO.
#bidanterjun
Penutupan tuk Program Motivasi Adhock Tahun 3 harini. Dah lama sangat tak bagi ceramah motivasi ni. TQVM juga buat cikgu Azlina yg ambil video. Terlupa nak pesan tadi. Lagu & pergerakan kreatif ni pun idea dari Unit Bimbingan & Kaunseling SKBTHO. #bidanterjun 
Mak ada ni...belum check in HSJ lg. Dok sibuk buat hantaran anak sedara ni ๐Ÿ˜…

#hantaran #DIY #simplediy #bidanterjun
Pagi2 buta layan kesayangan beranak.. Love u beby.. #bidanterjun
Pagi2 buta layan kesayangan beranak.. Love u beby.. #bidanterjun 
Nice sunset always made my day.. #bidanterjun
Sebab kesiankan Mocky, sis tabahkan diri jugak untuk temankan dia๐Ÿ˜…๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #TahanLoya #BidanTerjun #MockyTerberanak
Desain dapat diaplikasikan hampir di semua jenis HP. Bisa tambah nama dan edit simpel.

Atau jika punya desain sendiri Kirim gambar ke
WA 081298186410
Tanya tipe hp chat dengan kami
-
Proses Pembuatan ๐Ÿ‘‡
2-3 hari kerja 
pengiriman ๐Ÿš› dr JKT .
#bidang60murah #bidanhitz #bidanperawatrepost #bidanam #bidanperawat #bidangalirantengah #bidankandungan #bidankampung #bidanklinik #bidan_kehamilan123 #bidandelima #bidanterjun #bidan_kandungan #prilaga #bidang45murah #bidang48 #bidanindonesiaaa๐Ÿ‘ #bidan_cantik #bidangsenibudayambimedan #bidanhomecare #bidankita #bidanam๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ‘…๐Ÿ’ช #bidanperawatindonesia #bidanmoden #bidanmasakini #bidanbatik
Desain dapat diaplikasikan hampir di semua jenis HP. Bisa tambah nama dan edit simpel. Atau jika punya desain sendiri Kirim gambar ke WA 081298186410 Tanya tipe hp chat dengan kami - Proses Pembuatan ๐Ÿ‘‡ 2-3 hari kerja pengiriman ๐Ÿš› dr JKT . #bidang60murah  #bidanhitz  #bidanperawatrepost  #bidanam  #bidanperawat  #bidangalirantengah  #bidankandungan  #bidankampung  #bidanklinik  #bidan_kehamilan123  #bidandelima  #bidanterjun  #bidan_kandungan  #prilaga  #bidang45murah  #bidang48  #bidanindonesiaaa ๐Ÿ‘ #bidan_cantik  #bidangsenibudayambimedan  #bidanhomecare  #bidankita  #bidanam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ‘…๐Ÿ’ช #bidanperawatindonesia  #bidanmoden  #bidanmasakini  #bidanbatik 
Macehh adik #sma belanja kakak air sejuk sedap ๐Ÿ˜‹ harapkan abang ko @xapijie_fiz mmg kempunan laa ๐Ÿ˜Œ#merahnya #rezeki #bidanterjun