an online Instagram web viewer

#bidang45 medias

Photos

RM5/sehelai

12 - Turkey cotton 
13 - BOOKED
14 - polyster turkey

#preloved4sale
#bawalmurah
#prelovedtudung
#alyssumlangka
#alyssumfairy
#alyssumscarves
#bidang50
#bidang55
#bidang45
#bidang60
#rosecrochetsquarehijab
.
Kemasan tepi crochet yang cantik dan simple membuatkan koleksi ini menjadi pilihan kaum wanita yang inginkan penampilan yang simple namun bergaya.
.
Semestinya kualiti kain yang terbaik, ringan, lembut beralun sesuai untuk di pakai seharian.
.
Price: RM39 Exclude postage
ukuran: segiempat
.
🔅How to purchase:
www.wasap.my/60169073849
.
🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋
.
Info:
〰️ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab 
#rosecrochetsquarehijab
#tudungterkini 
#tudungbidang45 
#tudunglimitededition 
#tudungmurahmalaysia 
#tudungraya2018 
#tudungcantik 
#tudungmalaysia
#crochetsquarescarf 
#bidang45
#koleksiraya2018
#rosecrochetsquarehijab  . Kemasan tepi crochet yang cantik dan simple membuatkan koleksi ini menjadi pilihan kaum wanita yang inginkan penampilan yang simple namun bergaya. . Semestinya kualiti kain yang terbaik, ringan, lembut beralun sesuai untuk di pakai seharian. . Price: RM39 Exclude postage ukuran: segiempat . 🔅How to purchase: www.wasap.my/60169073849 . 🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋 . Info: 〰️ Pos dilakukan setiap hari #byhaqihijab  #rosecrochetsquarehijab  #tudungterkini  #tudungbidang45  #tudunglimitededition  #tudungmurahmalaysia  #tudungraya2018  #tudungcantik  #tudungmalaysia  #crochetsquarescarf  #bidang45  #koleksiraya2018 
#rosecrochetsquarehijab
.
Material yang lembut dan sangat cantik bagi #koleksiraya2018 @byhaqihijab pada kali ini.
.
Untuk gadis yang pentingkan penampilan yang ringkas namun tetap anggun. Rugi kalau tak dapatkan koleksi terbaik dari kami.
.
Dan bagi yang sudah mencubanya, ada akan berpuashati dengan fabriknya yang sangat selesa, lembut dan jatuh beralun.
.
Semestinya fabrik bukan chiffon, bukan voile mahupan cotton.
.
Price: RM39 Exclude postage
ukuran: segiempat
.
🔅How to purchase:
www.wasap.my/60169073849
.
🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋
.
Info:
〰️ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab 
#rosecrochetsquarehijab
#tudungterkini 
#tudungbidang45 
#tudunglimitededition 
#tudungmurahmalaysia 
#tudungraya2018 
#tudungcantik 
#tudungmalaysia
#crochetsquarescarf 
#bidang45
#sayajual 
#koleksiraya2018 
#tudungmurah 
#tudungruffle
#rosecrochetsquarehijab  . Material yang lembut dan sangat cantik bagi #koleksiraya2018  @byhaqihijab pada kali ini. . Untuk gadis yang pentingkan penampilan yang ringkas namun tetap anggun. Rugi kalau tak dapatkan koleksi terbaik dari kami. . Dan bagi yang sudah mencubanya, ada akan berpuashati dengan fabriknya yang sangat selesa, lembut dan jatuh beralun. . Semestinya fabrik bukan chiffon, bukan voile mahupan cotton. . Price: RM39 Exclude postage ukuran: segiempat . 🔅How to purchase: www.wasap.my/60169073849 . 🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋 . Info: 〰️ Pos dilakukan setiap hari #byhaqihijab  #rosecrochetsquarehijab  #tudungterkini  #tudungbidang45  #tudunglimitededition  #tudungmurahmalaysia  #tudungraya2018  #tudungcantik  #tudungmalaysia  #crochetsquarescarf  #bidang45  #sayajual  #koleksiraya2018  #tudungmurah  #tudungruffle 
#rosecrochetsquarehijab
.
Material yang lembut dan sangat cantik bagi #koleksiraya2018 @byhaqihijab pada kali ini.
.
Untuk gadis yang pentingkan penampilan yang ringkas namun tetap anggun. Rugi kalau tak dapatkan koleksi terbaik dari kami.
.
Dan bagi yang sudah mencubanya, ada akan berpuashati dengan fabriknya yang sangat selesa, lembut dan jatuh beralun.
.
Semestinya fabrik bukan chiffon, bukan voile mahupan cotton.
.
Price: RM39 Exclude postage
ukuran: segiempat
.
🔅How to purchase:
www.wasap.my/60169073849
.
🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋
.
Info:
〰️ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab 
#rosecrochetsquarehijab
#tudungterkini 
#tudungbidang45 
#tudunglimitededition 
#tudungmurahmalaysia 
#tudungraya2018 
#tudungcantik 
#tudungmalaysia
#crochetsquarescarf 
#bidang45
#sayajual 
#koleksiraya2018 
#tudungmurah 
#tudungruffle
#rosecrochetsquarehijab  . Material yang lembut dan sangat cantik bagi #koleksiraya2018  @byhaqihijab pada kali ini. . Untuk gadis yang pentingkan penampilan yang ringkas namun tetap anggun. Rugi kalau tak dapatkan koleksi terbaik dari kami. . Dan bagi yang sudah mencubanya, ada akan berpuashati dengan fabriknya yang sangat selesa, lembut dan jatuh beralun. . Semestinya fabrik bukan chiffon, bukan voile mahupan cotton. . Price: RM39 Exclude postage ukuran: segiempat . 🔅How to purchase: www.wasap.my/60169073849 . 🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋 . Info: 〰️ Pos dilakukan setiap hari #byhaqihijab  #rosecrochetsquarehijab  #tudungterkini  #tudungbidang45  #tudunglimitededition  #tudungmurahmalaysia  #tudungraya2018  #tudungcantik  #tudungmalaysia  #crochetsquarescarf  #bidang45  #sayajual  #koleksiraya2018  #tudungmurah  #tudungruffle 
Selamat Hari Raya semua~😁Cutie momma @beebuz_ beraya dgn tudung bawal code thanos😘 helokk maintain angin tiup kat bendang ni aihhh😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎
 #odanafeedback
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #senangbentuk #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #kakibawal #tudungrayabawal #tudungcantik#tudungchiffon #tudungterkini #tudungkelabu #tudung45 #bidang45 #tudungpastel
Selamat Hari Raya semua~😁Cutie momma @beebuz_ beraya dgn tudung bawal code thanos😘 helokk maintain angin tiup kat bendang ni aihhh😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎 #odanafeedback  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawaluitm  #bawalshahalam  #teambawal  #bawaldiamond  #senangbentuk  #bawalplain  #bawalmurah  #bawalmalaysia  #kakibawal  #tudungrayabawal  #tudungcantik #tudungchiffon  #tudungterkini  #tudungkelabu  #tudung45  #bidang45  #tudungpastel 
Tak berkedip mata sis lihat #saifashqueen gayakan aadiva bawal satin warna latte. Cantik sgt. 😍😍Lagi lagi digayakan dengan busana cantik nie. Memang padanan hebat.
.
Pilih sahaja aadiva bawal satin. Memang akan meletop. Stunning, simple dan dlm masa yg sama kelihatan mewah. .
.
Share your OOTD anda dengan kami. Tag @saifash atau #saifashqueen. Whatsapp direct yaya pun boleh tau.. .
.
Tq love ❤💗💖 Selamat Hari Raya .
#ootdsaifashraya #bawalsatin #bidang45 #alhamdulillah
Tak berkedip mata sis lihat #saifashqueen  gayakan aadiva bawal satin warna latte. Cantik sgt. 😍😍Lagi lagi digayakan dengan busana cantik nie. Memang padanan hebat. . Pilih sahaja aadiva bawal satin. Memang akan meletop. Stunning, simple dan dlm masa yg sama kelihatan mewah. . . Share your OOTD anda dengan kami. Tag @saifash atau #saifashqueen . Whatsapp direct yaya pun boleh tau.. . . Tq love ❤💗💖 Selamat Hari Raya . #ootdsaifashraya  #bawalsatin  #bidang45  #alhamdulillah 
Selamat Hari Raya semua~😁
Thank you sis @haryaniehelman beraya dgn tudung bawal code plumeria😘 syantik sgt ni style tudung sis buat 😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎
 #odanafeedback
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #senangbentuk #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #kakibawal #tudungrayabawal #tudungcantik#tudungchiffon #tudungterkini #tudungcoklat #tudung45 #bidang45 #tudungpastel
Selamat Hari Raya semua~😁 Thank you sis @haryaniehelman beraya dgn tudung bawal code plumeria😘 syantik sgt ni style tudung sis buat 😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎 #odanafeedback  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawaluitm  #bawalshahalam  #teambawal  #bawaldiamond  #senangbentuk  #bawalplain  #bawalmurah  #bawalmalaysia  #kakibawal  #tudungrayabawal  #tudungcantik #tudungchiffon  #tudungterkini  #tudungcoklat  #tudung45  #bidang45  #tudungpastel 
Ada yang baru beli adalah customer baru. Tengok saudara pakai masa raya. Terus search online cari @the_hijab.co 😁
.
Koleksi Elegant Edition Seashell Laser Cut adalah dari fabrik baru yg kami launch iaitu sutra silk. Ia ringan, halus, terbentuk elok di wajah dan dilengkapi dgn 2 butir aksesori sbg pemberat. Sehelai RM49, bidang 45
.
How To Purchase : 🌸Whtspp +60104562281 🌸Buy online at www.thehijab.co
_
*colors maybe slightly different due to lighting
.

#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Ada yang baru beli adalah customer baru. Tengok saudara pakai masa raya. Terus search online cari @the_hijab.co 😁 . Koleksi Elegant Edition Seashell Laser Cut adalah dari fabrik baru yg kami launch iaitu sutra silk. Ia ringan, halus, terbentuk elok di wajah dan dilengkapi dgn 2 butir aksesori sbg pemberat. Sehelai RM49, bidang 45 . How To Purchase : 🌸Whtspp +60104562281 🌸Buy online at www.thehijab.co _ *colors maybe slightly different due to lighting . #rippedshawl  #rippedsquarescarf  #crochetsquarescarf  #sayajual  #bidang45  #bukancotton  #thehijabco 
Maroon is always THAT color when you wanna go for a hot and striking look. Our #saifashqueen here is wearing Aadiva in maroon
.
.
Tq dear 😍😍😍
.
#ootdsaifashraya #bawalsatin #bidang45 #alhamdulillah
Aadiva Mint Blue
.
Cuaca panas tak menghalang untuk terus bergaya sebab pakai Aadiva ni memang selesa tau😍😍😍
.
#bawalsatin #tudungbawalsatin #bidang45 #alhamdulillah #raya2018 #sentiasabersyukur
Assalamualaikum..beautiful #saifashqueen bergaya dgn Aadiva in Beige
.
.
Tq dear @fifirafizah 😍
.
#ootdsaifashraya #bawalsatin #bidang45 #alhamdulillah
Beautiful #saifashqueen doning Aadiva in latte. Warna yg menjadi rebutan ramai peminat Aadiva
.
.
Tq dear @zahaziff 😍
.
#ootdsaifashraya #bawalsatin #bidang45 #alhamdulillah
Insyaallah lepas raya kami RESTOCK Ruffle Ribbon. Pastikan beli yg Original tag TudungRuffle ya 😙 Thank you very much dear sis shopping with us😙😙
#thankyoucustomernos.
.
Follow:
.
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
.
Or WhatsApp 0137277180
.
#rufflecrochet
#chicnones
#chicnonesdiament
#bawaleyelash
#rufflebasic
#rufflejewel
.
#shawllabuh #shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #shawlinstantmurah #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #tudungbidang45 #bidang45 #bawalhijab #bidang55 #bidang60 #BIDANG50 #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbawal #chicnonesdiament #tudungbawalshawl #tudungraya #raya2017 #tudungraya2017
Insyaallah lepas raya kami RESTOCK Ruffle Ribbon. Pastikan beli yg Original tag TudungRuffle ya 😙 Thank you very much dear sis shopping with us😙😙 #thankyoucustomernos . . Follow: . @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville . Or WhatsApp 0137277180 . #rufflecrochet  #chicnones  #chicnonesdiament  #bawaleyelash  #rufflebasic  #rufflejewel  . #shawllabuh  #shawl  #shawlmurah  #bawalplain  #bawalswarovski  #bawalshawl  #shawlinstantmurah  #sayajualshawl  #hijabista  #hijabistamalaysia  #tudungbidang45  #bidang45  #bawalhijab  #bidang55  #bidang60  #BIDANG50  #tudungbidangbesar  #tudungbidang50  #tudungbawal  #chicnonesdiament  #tudungbawalshawl  #tudungraya  #raya2017  #tudungraya2017 
Jangan lupa share gambar OOTD sis pakai Ruffle Ribbon dgn kami ya. Thank you dear sis😙 
#thankyoucustomernos .
Follow:
.
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
.
Or WhatsApp 0137277180
.
#rufflecrochet
#chicnones
#chicnonesdiament
#bawaleyelash
#rufflebasic
#rufflejewel
.
#shawllabuh #shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #shawlinstantmurah #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #tudungbidang45 #bidang45 #bawalhijab #bidang55 #bidang60 #BIDANG50 #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbawal #chicnonesdiament #tudungbawalshawl #tudungraya #raya2017 #tudungraya2017
Jangan lupa share gambar OOTD sis pakai Ruffle Ribbon dgn kami ya. Thank you dear sis😙 #thankyoucustomernos  . Follow: . @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville . Or WhatsApp 0137277180 . #rufflecrochet  #chicnones  #chicnonesdiament  #bawaleyelash  #rufflebasic  #rufflejewel  . #shawllabuh  #shawl  #shawlmurah  #bawalplain  #bawalswarovski  #bawalshawl  #shawlinstantmurah  #sayajualshawl  #hijabista  #hijabistamalaysia  #tudungbidang45  #bidang45  #bawalhijab  #bidang55  #bidang60  #BIDANG50  #tudungbidangbesar  #tudungbidang50  #tudungbawal  #chicnonesdiament  #tudungbawalshawl  #tudungraya  #raya2017  #tudungraya2017 
Selamat Hari Raya semua~😁Sampai ke Singapore sis @sitihajarjelani beraya dgn tudung bawal code hawkeye😘 syantik sgt ni uolls😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎
 #odanafeedback
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #senangbentuk #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #kakibawal #tudungrayabawal #tudungcantik#tudungchiffon #tudungterkini #tudungkelabu #tudung45 #bidang45 #tudungpastel
Selamat Hari Raya semua~😁Sampai ke Singapore sis @sitihajarjelani beraya dgn tudung bawal code hawkeye😘 syantik sgt ni uolls😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎 #odanafeedback  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawaluitm  #bawalshahalam  #teambawal  #bawaldiamond  #senangbentuk  #bawalplain  #bawalmurah  #bawalmalaysia  #kakibawal  #tudungrayabawal  #tudungcantik #tudungchiffon  #tudungterkini  #tudungkelabu  #tudung45  #bidang45  #tudungpastel 
Sedondon menggayakan Elegant Edition Seashell Laser Cut di hari raya 💗
.
How To Purchase : 🌸Whtspp +60104562281 🌸Buy online at www.thehijab.co
_
*colors maybe slightly different due to lighting
.

#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. Jom share & tagged gambar raya ootd anda menggayakan Ruffle Ribbon 😊😊 Insyaallah kami RESTOCK Ruffle Ribbon lepas raya ni bagi sesiapa yg xdpt grab sebelum raya haritu
.
Follow:
.
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
@rufflescarf.ville
.
Or WhatsApp 0137277180
.
#rufflecrochet
#chicnones
#chicnonesdiament
#bawaleyelash
#rufflebasic
#rufflejewel
.
#shawllabuh #shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #shawlinstantmurah #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #tudungbidang45 #bidang45 #bawalhijab #bidang55 #bidang60 #BIDANG50 #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbawal #chicnonesdiament #tudungbawalshawl #tudungraya #raya2017 #tudungraya2017
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. Jom share & tagged gambar raya ootd anda menggayakan Ruffle Ribbon 😊😊 Insyaallah kami RESTOCK Ruffle Ribbon lepas raya ni bagi sesiapa yg xdpt grab sebelum raya haritu . Follow: . @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville . Or WhatsApp 0137277180 . #rufflecrochet  #chicnones  #chicnonesdiament  #bawaleyelash  #rufflebasic  #rufflejewel  . #shawllabuh  #shawl  #shawlmurah  #bawalplain  #bawalswarovski  #bawalshawl  #shawlinstantmurah  #sayajualshawl  #hijabista  #hijabistamalaysia  #tudungbidang45  #bidang45  #bawalhijab  #bidang55  #bidang60  #BIDANG50  #tudungbidangbesar  #tudungbidang50  #tudungbawal  #chicnonesdiament  #tudungbawalshawl  #tudungraya  #raya2017  #tudungraya2017 
Selamat Hari Raya semua~😁Sambil beraya tu cer tgk adik @hudahelman beraya dgn tudung bawal code lavender😘 syantik sgt ni uolls😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎
 #odanafeedback
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #senangbentuk #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #kakibawal #tudungrayabawal #tudungcantik#tudungchiffon #tudungterkini #tudungunggu #tudung45 #bidang45 #tudungpastel
Selamat Hari Raya semua~😁Sambil beraya tu cer tgk adik @hudahelman beraya dgn tudung bawal code lavender😘 syantik sgt ni uolls😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎 #odanafeedback  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawaluitm  #bawalshahalam  #teambawal  #bawaldiamond  #senangbentuk  #bawalplain  #bawalmurah  #bawalmalaysia  #kakibawal  #tudungrayabawal  #tudungcantik #tudungchiffon  #tudungterkini  #tudungunggu  #tudung45  #bidang45  #tudungpastel 
Close up Elegant Edition. Musim raya pun masih ramai shopping dgn @the_hijab.co ☺️ credit pict @zuraita.anua
.
How To Purchase : 🌸Whtspp +60104562281 🌸Buy online at www.thehijab.co
_
*colors maybe slightly different due to lighting
.

#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Aadiva smith grey
.
Simple. Elegant.
.
#bawalsatin #bidang45 #tudungbawal #barulahraya #raya2018 #sayasuka
Feedback.

Alhamdulillah sis ni menggayakan AADIVA SOFT PEACH.😘😍 #shrmzb #bidang45 #bawalsatin #tudungbawal #tudungbawalsatin #raya2018 #barulahraya #sayajual #sayasuka #selamathariraya
Lawa tak? Lawa tak? Tyra Jackson wearing @scarvetrend custom design - shawl. Beads : half-shawl, heavy and glamorous (tahap maximum) for those yang suka mengerlip-ngerlip gituu 😉❤️.
.
cc @tiirahhh
#shawl #tudungshawl #selendang #shawlmurah #selendangmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Lawa tak? Lawa tak? Tyra Jackson wearing @scarvetrend custom design - shawl. Beads : half-shawl, heavy and glamorous (tahap maximum) for those yang suka mengerlip-ngerlip gituu 😉❤️. . cc @tiirahhh #shawl  #tudungshawl  #selendang  #shawlmurah  #selendangmurah  #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Shawl Heavy Chiffon.
Design : Rumbia.
.
Price : RM 25.
Postage : RM 8 (SM) , RM 12 (SS).
.
Colour : More than 40 choice of colours.
.
cc @noraujang77 
BE SIMPLE, BE ELEGANT.
#shawl #tudungshawl #selendang #shawlmurah #selendangmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Shawl Heavy Chiffon. Design : Rumbia. . Price : RM 25. Postage : RM 8 (SM) , RM 12 (SS). . Colour : More than 40 choice of colours. . cc @noraujang77 BE SIMPLE, BE ELEGANT. #shawl  #tudungshawl  #selendang  #shawlmurah  #selendangmurah  #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI daripada team Scarvetrend. Semoga Aidilfitri kali ini membawa seribu makna kepada semua ❤️.
.
#shawl #tudungshawl #selendang #shawlmurah #selendangmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Maroon is always THAT color when you wanna go for a hot and striking look. Our #saifashqueen here is wearing Aadiva in maroon
.
.
Tq dear @aqeelaars 😍😍😍
.
#ootdsaifashraya #bawalsatin #bidang45 #alhamdulillah
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Salam Aidilfitri! The weather was so hot yesterday tapi tidak menjadi penghalang untuk kita memakai Aadiva bawal satin just like our #saifashqueen here who's seen wearing Aadiva in Mint Blue.
.
.
Tq dear @ftinmustaffa 😍😍
.
#saifashqueen #ootdsaifashraya #bawalsatin #bidang45 #alhamdulillah
New colour untuk bidang 45 sahaja ...
Open untuk borong sekodi (20helai)
WARNA RANDOM ye. 
Sekodi RM150 (tak termasuk postage)

Warna cantik2 semua . warna pastel/nude . ada setengah tak masuk lagi .. Ada 45 warna .. #Bawalchiffonvoile #bawalchiffondoublehicon #sayajual #bidang45 #bawalmurah #bawalchiffon
Bagi memenuhi permintaan pelanggan2 kami....
Raya ke3 butik akan mula beroperasi...
Alhamdulillah..
Whtap kami 0198611772 (merza)

#BUTIK_BAWALRATU_SABAH
#BAWALRATUSABAHSTOKIS 
#DEMERZAbyBAWALRATU 
#CrystalsFromSwarovski 
#ElementFromSwarovski® 
#BawalNo1Japan #bidang45
#bawalswarovski #bawalhot
#AgentSabahwanted💰
Selesa di hari raya & masih kelihatan elegan.
.
How To Purchase : 🌸Whtspp +60104562281 🌸Buy online at www.thehijab.co
_
*colors maybe slightly different due to lighting
.

#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Salam 1 syawal. 
Selamat Hari Raya @dimplysiti nak ucapkan. Moga raya tahun ini, lebih meriah dan marilah kita mengeratkan lagi hubungan persaudaraan. .
😊😊😊😊
#teamainalifhijab #1syawal #raya2018 #zahra #tudunglabuh #tudungbawal #bidang50 #bidang45
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Hi sesayang semua.tudung #jewelhijab dari Byhaqihijab menampilkan metal yang menarik dan sangat selesa dipakai.
.
Dapatkan koleksi #jewelhijab dari kami. 
#byhaqihijab 
#jewelhijab
#mudahbentuk 
#tudungterkini 
#tudungbidang45 
#tudunglimitededition 
#tudungmurahmalaysia 
#tudungraya2018 
#tudungcantik 
#tudungmalaysia
#crochetsquarescarf 
#bidang45
#tudungruffle 
#tudungsegiempat
#rosecrochetsquarehijab
.
Material yang lembut dan sangat cantik bagi #koleksiraya2018 @byhaqihijab pada kali ini.
.
Untuk gadis yang pentingkan penampilan yang ringkas namun tetap anggun. Rugi kalau tak dapatkan koleksi terbaik dari kami.
.
Dan bagi yang sudah mencubanya, ada akan berpuashati dengan fabriknya yang sangat selesa, lembut dan jatuh beralun.
.
Semestinya fabrik bukan chiffon, bukan voile mahupan cotton.
.
Price: RM39 Exclude postage
ukuran: segiempat
.
🔅How to purchase:
www.wasap.my/60169073849
.
🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋
.
Info:
〰️ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab 
#rosecrochetsquarehijab
#tudungterkini 
#tudungbidang45 
#tudunglimitededition 
#tudungmurahmalaysia 
#tudungraya2018 
#tudungcantik 
#tudungmalaysia
#crochetsquarescarf 
#bidang45
#sayajual 
#koleksiraya2018 
#tudungmurah 
#tudungruffle
#tudungcrochet 
#tudungcrochetmurah
#rosecrochetsquarehijab  . Material yang lembut dan sangat cantik bagi #koleksiraya2018  @byhaqihijab pada kali ini. . Untuk gadis yang pentingkan penampilan yang ringkas namun tetap anggun. Rugi kalau tak dapatkan koleksi terbaik dari kami. . Dan bagi yang sudah mencubanya, ada akan berpuashati dengan fabriknya yang sangat selesa, lembut dan jatuh beralun. . Semestinya fabrik bukan chiffon, bukan voile mahupan cotton. . Price: RM39 Exclude postage ukuran: segiempat . 🔅How to purchase: www.wasap.my/60169073849 . 🔅Colors maybe slightly different due to lighting 💋 . Info: 〰️ Pos dilakukan setiap hari #byhaqihijab  #rosecrochetsquarehijab  #tudungterkini  #tudungbidang45  #tudunglimitededition  #tudungmurahmalaysia  #tudungraya2018  #tudungcantik  #tudungmalaysia  #crochetsquarescarf  #bidang45  #sayajual  #koleksiraya2018  #tudungmurah  #tudungruffle  #tudungcrochet  #tudungcrochetmurah 
Bawal haowa untuk raya??
.
Untuk dipasang bersama baju bercorak mahupun kosong??
.
✔bidang 45'
✔mudah bentuk
✔tidak jarang
✔tidak panas
.
Rm10
.
💕💕 Pm 013 3492946
Nani

#cantik #bawal #tudung #tudung bawal #bidang45' #bawal45' #bawalbidang45' #tudungraya #raya #ramadhan #bawalsatin #bawalcotton #bawalmurahborong #bawalovers #bawalmurahtudung #satinariani#adaracatalogue
Premium Bubble Silk @
Nayla Luxè Bubble Silk
.
RM25 sehelai
2.0 x 0.8
Materials Satin Bubble Silk
.
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
________
📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉
.
#bawalcrepe #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton
#bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #satineyelash #shawlbubblesatin
Premium Bubble Silk @ Nayla Luxè Bubble Silk . RM25 sehelai 2.0 x 0.8 Materials Satin Bubble Silk . BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE ________ 📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉 . #bawalcrepe  #bawal  #bidang50  #bidang60  #bawalplain  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalmurah  #bawalshimmering  #tudungbawal  #sayajual  #bazarpaknil  #bidang45  #suteracrepeshawl  #sayajual  #lavenderqueen  #uia  #usm  #ukm  #uitm  #sayajual  #lavenderqueen  #tudungmurah  #shawlprinted  #printedshawl  #tudunglabuh  #diamondcrepe  #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain  #bawalprinted  #shawlprinted  #satineyelash  #shawlbubblesatin 
Premium Bubble Silk @
Nayla Luxè Bubble Silk
.
RM25 sehelai
2.0 x 0.8
Materials Satin Bubble Silk
.
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
________
📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉
.
#bawalcrepe #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton
#bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #satineyelash #shawlbubblesatin
Premium Bubble Silk @ Nayla Luxè Bubble Silk . RM25 sehelai 2.0 x 0.8 Materials Satin Bubble Silk . BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE ________ 📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉 . #bawalcrepe  #bawal  #bidang50  #bidang60  #bawalplain  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalmurah  #bawalshimmering  #tudungbawal  #sayajual  #bazarpaknil  #bidang45  #suteracrepeshawl  #sayajual  #lavenderqueen  #uia  #usm  #ukm  #uitm  #sayajual  #lavenderqueen  #tudungmurah  #shawlprinted  #printedshawl  #tudunglabuh  #diamondcrepe  #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain  #bawalprinted  #shawlprinted  #satineyelash  #shawlbubblesatin 
Premium Bubble Silk @
Nayla Luxè Bubble Silk
.
RM25 sehelai
2.0 x 0.8
Materials Satin Bubble Silk
.
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
________
📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉
.
#bawalcrepe #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton
#bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #satineyelash #shawlbubblesatin
Premium Bubble Silk @ Nayla Luxè Bubble Silk . RM25 sehelai 2.0 x 0.8 Materials Satin Bubble Silk . BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE ________ 📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉 . #bawalcrepe  #bawal  #bidang50  #bidang60  #bawalplain  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalmurah  #bawalshimmering  #tudungbawal  #sayajual  #bazarpaknil  #bidang45  #suteracrepeshawl  #sayajual  #lavenderqueen  #uia  #usm  #ukm  #uitm  #sayajual  #lavenderqueen  #tudungmurah  #shawlprinted  #printedshawl  #tudunglabuh  #diamondcrepe  #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain  #bawalprinted  #shawlprinted  #satineyelash  #shawlbubblesatin 
Premium Bubble Silk @
Nayla Luxè Bubble Silk
.
RM25 sehelai
2.0 x 0.8
Materials Satin Bubble Silk
.
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
________
📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉
.
#bawalcrepe #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton
#bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #satineyelash #shawlbubblesatin
Premium Bubble Silk @ Nayla Luxè Bubble Silk . RM25 sehelai 2.0 x 0.8 Materials Satin Bubble Silk . BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE ________ 📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉 . #bawalcrepe  #bawal  #bidang50  #bidang60  #bawalplain  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalmurah  #bawalshimmering  #tudungbawal  #sayajual  #bazarpaknil  #bidang45  #suteracrepeshawl  #sayajual  #lavenderqueen  #uia  #usm  #ukm  #uitm  #sayajual  #lavenderqueen  #tudungmurah  #shawlprinted  #printedshawl  #tudunglabuh  #diamondcrepe  #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain  #bawalprinted  #shawlprinted  #satineyelash  #shawlbubblesatin 
Hi, RAYA nak dekat dah kan, sesapa yang buntu nak match tudung colour apa dengan baju raya uolls. Boleh la tgok tips ni yea. 😉
-
Btw, Raya SALES tinggal hari ni ja. LAST DAY bfr kami cuti raya. Boleh cepat2 order tudung bawal dri  @catzscarf.penang untuk dptkn harga promo last hri ni ye (13/6). Lepastu hrga normal price balik slps raya.  Klik link ws on bio to order 🌹🌹 #bawalchiffonmurah #bidang45 #bawalzenia #uitmpp #usm #psp #bukitmertajam
Hi, RAYA nak dekat dah kan, sesapa yang buntu nak match tudung colour apa dengan baju raya uolls. Boleh la tgok tips ni yea. 😉 - Btw, Raya SALES tinggal hari ni ja. LAST DAY bfr kami cuti raya. Boleh cepat2 order tudung bawal dri @catzscarf.penang untuk dptkn harga promo last hri ni ye (13/6). Lepastu hrga normal price balik slps raya. Klik link ws on bio to order 🌹🌹 #bawalchiffonmurah  #bidang45  #bawalzenia  #uitmpp  #usm  #psp  #bukitmertajam 
Waahhh..x sempat raya lagi dah bergaya dgn Aadiva bawal satin. As pretty as an angel😍
.
.
Tq dear #saifashqueen 😊
.
#bawalsatin #bidang45 #raya2018 #alhamdulillah #ootdsaifashraya
Yang dah lama whatsapp sis tanya tuuu haa meehh order 😍 Dah restock tauuu nanti sis update colours 😘
__________________________

Premium Bubble Silk @
Nayla Luxè Bubble Silk
.
RM25 sehelai
2.0 x 0.8
Materials Satin Bubble Silk
.
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE 
________
📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉
.
#bawalcrepe #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton
#bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #satineyelash #shawlbubblesatin
Yang dah lama whatsapp sis tanya tuuu haa meehh order 😍 Dah restock tauuu nanti sis update colours 😘 __________________________ Premium Bubble Silk @ Nayla Luxè Bubble Silk . RM25 sehelai 2.0 x 0.8 Materials Satin Bubble Silk . BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE BUY 3 AND ABOVE FREE POSTAGE ________ 📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 * Next postage will be made 18 June after raya 😉 . #bawalcrepe  #bawal  #bidang50  #bidang60  #bawalplain  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalmurah  #bawalshimmering  #tudungbawal  #sayajual  #bazarpaknil  #bidang45  #suteracrepeshawl  #sayajual  #lavenderqueen  #uia  #usm  #ukm  #uitm  #sayajual  #lavenderqueen  #tudungmurah  #shawlprinted  #printedshawl  #tudunglabuh  #diamondcrepe  #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain  #bawalprinted  #shawlprinted  #satineyelash  #shawlbubblesatin 
Ramai masih shopping dgn @the_hijab.co walaupun kami start pos pada 18hb Jun. Beli awal sbb risau stok tg restock habis
.
📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran.

_
*colors slightly different due tu lighting
#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Ramai masih shopping dgn @the_hijab.co walaupun kami start pos pada 18hb Jun. Beli awal sbb risau stok tg restock habis . 📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran. _ *colors slightly different due tu lighting #rippedshawl  #rippedsquarescarf  #crochetsquarescarf  #sayajual  #bidang45  #bukancotton  #thehijabco 
Ttorial Bawal shawl by fitiya scarves
.
Harga serendah rm25
.
Lebih 20 pilihan Bawal
.
Bawal shawl,Bawal satin,Bawal polkadot,Bawal printed,Bawal maryam dn banyak lagi
.
Material sgt2 terbaik
.
Berminat bole wssap fieqa
.
Klik link di profile kayy😘
.
#tudungmurah#bawalmurah#bawalshawlmurah#bawalsatin#bawalsatinmurah#bidang45#bidang50#murah2#bazarpaknil#duck#naelofar#ariani#sayajualmurah#trustedseller#viral#raya2018#jakel#bawalcantik
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤

Assalamualaikum semua...!!
Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35
⭐️ Bidang : 45
⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile
⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12
.
http://www.wasap.my/60127080911

Kelebihan AM
❤️ kain tidak berbulu
❤️ warna tak luntur
❤️ cetakan digital high quality
❤️ warna dan corak nampak hidup
❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian
❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. 
#aleynamiranda #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #bruneionlineshopping #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #jomshopping #tudungbawalprinted #brunei #trustedseller #scarves_eqin #bawalprinted #bruneitudungcotton #bruneishoppingonline #bawallebaran #tudungcantik #sayajualtudungbawalcotton
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤ Assalamualaikum semua...!! Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12 . http://www.wasap.my/60127080911 Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian ❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. #aleynamiranda  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #bruneionlineshopping  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #jomshopping  #tudungbawalprinted  #brunei  #trustedseller  #scarves_eqin  #bawalprinted  #bruneitudungcotton  #bruneishoppingonline  #bawallebaran  #tudungcantik  #sayajualtudungbawalcotton 
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤

Assalamualaikum semua...!!
Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35
⭐️ Bidang : 45
⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile
⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12
.
http://www.wasap.my/60127080911

Kelebihan AM
❤️ kain tidak berbulu
❤️ warna tak luntur
❤️ cetakan digital high quality
❤️ warna dan corak nampak hidup
❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian
❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. 
#aleynamiranda #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #bruneionlineshopping #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #jomshopping #tudungbawalprinted #brunei #trustedseller #scarves_eqin #bawalprinted #bruneitudungcotton #bruneishoppingonline #bawallebaran #tudungcantik #sayajualtudungbawalcotton
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤ Assalamualaikum semua...!! Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12 . http://www.wasap.my/60127080911 Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian ❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. #aleynamiranda  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #bruneionlineshopping  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #jomshopping  #tudungbawalprinted  #brunei  #trustedseller  #scarves_eqin  #bawalprinted  #bruneitudungcotton  #bruneishoppingonline  #bawallebaran  #tudungcantik  #sayajualtudungbawalcotton 
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤

Assalamualaikum semua...!!
Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35
⭐️ Bidang : 45
⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile
⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12
.
http://www.wasap.my/60127080911

Kelebihan AM
❤️ kain tidak berbulu
❤️ warna tak luntur
❤️ cetakan digital high quality
❤️ warna dan corak nampak hidup
❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian
❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. 
#aleynamiranda #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #bruneionlineshopping #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #jomshopping #tudungbawalprinted #brunei #trustedseller #scarves_eqin #bawalprinted #bruneitudungcotton #bruneishoppingonline #bawallebaran #tudungcantik #sayajualtudungbawalcotton
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤ Assalamualaikum semua...!! Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12 . http://www.wasap.my/60127080911 Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian ❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. #aleynamiranda  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #bruneionlineshopping  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #jomshopping  #tudungbawalprinted  #brunei  #trustedseller  #scarves_eqin  #bawalprinted  #bruneitudungcotton  #bruneishoppingonline  #bawallebaran  #tudungcantik  #sayajualtudungbawalcotton 
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤

Assalamualaikum semua...!!
Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35
⭐️ Bidang : 45
⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile
⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12
.
http://www.wasap.my/60127080911

Kelebihan AM
❤️ kain tidak berbulu
❤️ warna tak luntur
❤️ cetakan digital high quality
❤️ warna dan corak nampak hidup
❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian
❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. 
#aleynamiranda #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #bruneionlineshopping #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #jomshopping #tudungbawalprinted #brunei #trustedseller #scarves_eqin #bawalprinted #bruneitudungcotton #bruneishoppingonline #bawallebaran #tudungcantik #sayajualtudungbawalcotton
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤ Assalamualaikum semua...!! Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12 . http://www.wasap.my/60127080911 Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian ❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. #aleynamiranda  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #bruneionlineshopping  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #jomshopping  #tudungbawalprinted  #brunei  #trustedseller  #scarves_eqin  #bawalprinted  #bruneitudungcotton  #bruneishoppingonline  #bawallebaran  #tudungcantik  #sayajualtudungbawalcotton 
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤

Assalamualaikum semua...!!
Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35
⭐️ Bidang : 45
⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile
⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12
.
http://www.wasap.my/60127080911

Kelebihan AM
❤️ kain tidak berbulu
❤️ warna tak luntur
❤️ cetakan digital high quality
❤️ warna dan corak nampak hidup
❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian
❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. 
#aleynamiranda #bawalcotton #squarescarf #bidang45 #printedbawal #printedsquare #bruneionlineshopping #malaysian #bawallovers #bawalpeople #sayajualtudungbawal #sayapakaisayajual #tudungbawalmalaysia #jomshopping #tudungbawalprinted #brunei #trustedseller #scarves_eqin #bawalprinted #bruneitudungcotton #bruneishoppingonline #bawallebaran #tudungcantik #sayajualtudungbawalcotton
❤READY STOCK LEBARAN COLLECTION 2018❤ Assalamualaikum semua...!! Sedang buat apa tu?..Tengah fikir apa tu..baju raya yang mana lagi takde tudung nak match kan? Hemm apa lagi..meh jalan2 kat wall eqin..mana tahu ada yang berkenan...❤❤ Kain yang lembut & selesa ..warna yang cantik untuk digayakan dengan perbagai busana...sayang-sayang semua pasti nampak awesome sepanjang hari.....❤❤ Berminat dengan koleksi ini ..apa lagi jom dm/wasap eqin to order..❤❤ ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Sm RM8 / SS RM12 . http://www.wasap.my/60127080911 Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian ❤ Sesuai sebagai hadiah untuk yang tersayang.. 👑 stock are limited, first come first serve. #aleynamiranda  #bawalcotton  #squarescarf  #bidang45  #printedbawal  #printedsquare  #bruneionlineshopping  #malaysian  #bawallovers  #bawalpeople  #sayajualtudungbawal  #sayapakaisayajual  #tudungbawalmalaysia  #jomshopping  #tudungbawalprinted  #brunei  #trustedseller  #scarves_eqin  #bawalprinted  #bruneitudungcotton  #bruneishoppingonline  #bawallebaran  #tudungcantik  #sayajualtudungbawalcotton 
Best Seller🌟🌟🌟
🌷Bawal Diamond ✨
🌷Heavy Chiffon ( senang bentuk ) 🌷Bidang 45
🌷Color : Salmon, petal peach, light cream
.
1 pcs RM25 
3 pcs RM70
5 pcs RM110 ( freepostage )
.
Add postage RM8SM , RM12 SS
Cod ( Tanah Merah sahaja ) 
Dm me to order .

#bawaldiamond#bawaldiamondmurah#sedappakai#heavychiffon#bawal#sayajualbawal#bawalbehave#bawallovers#bidang45#chiffontakjarang#takpanas#taknipis#tudungbawal#bawalmurah#tudungonline#tudungonlinemurah#bawalbest#bawallabuh#bawalchiffonmurah#chiffon#sayajual#sayajualsayapakai#sayajualmurah#chiffondiamond#heavychiffon#chiffontakjarang#puashatiberbaloi2#puashati#jual#murah#bawalonline
Best Seller🌟🌟🌟 🌷Bawal Diamond ✨ 🌷Heavy Chiffon ( senang bentuk ) 🌷Bidang 45 🌷Color : Salmon, petal peach, light cream . 1 pcs RM25 3 pcs RM70 5 pcs RM110 ( freepostage ) . Add postage RM8SM , RM12 SS Cod ( Tanah Merah sahaja ) Dm me to order . #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #sedappakai #heavychiffon #bawal #sayajualbawal #bawalbehave #bawallovers #bidang45 #chiffontakjarang #takpanas #taknipis #tudungbawal #bawalmurah #tudungonline #tudungonlinemurah #bawalbest #bawallabuh #bawalchiffonmurah #chiffon #sayajual #sayajualsayapakai #sayajualmurah #chiffondiamond #heavychiffon #chiffontakjarang #puashatiberbaloi2 #puashati #jual #murah #bawalonline 
Hai semua~ Tinggal beberape hari je lagi nak raya yeayy! 😎 Btw, thanks @sitihajarjelani for donning our bawal curve code hawk eye 😘shantikk hot mama ni pakai 😍😘! Color ni dah sold out yer uolls😁 ~ #odanafeedback
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #teambawal #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #kakibawal #tudungrayabawal #tudungcantik#tudungchiffon #tudungterkini #tudungkelabu #tudung45 #bidang45 #tudungpastel
Hai semua~ Tinggal beberape hari je lagi nak raya yeayy! 😎 Btw, thanks @sitihajarjelani for donning our bawal curve code hawk eye 😘shantikk hot mama ni pakai 😍😘! Color ni dah sold out yer uolls😁 ~ #odanafeedback  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawaluitm  #bawalshahalam  #teambawal  #bawaldiamond  #teambawal  #bawalplain  #bawalmurah  #bawalmalaysia  #kakibawal  #tudungrayabawal  #tudungcantik #tudungchiffon  #tudungterkini  #tudungkelabu  #tudung45  #bidang45  #tudungpastel 
Ramadan tak lama lagi meninggalkan kita.... Syawal bakal menjelma beberapa hari lagi....
Belum ada Tudung Raya, Baju Raya, Kasut Raya....????
Jemput datang Butik Kami... InshaAllah yg dcari ada d sini..
Whtap kami d no 0198611772 merza utk sebarang pertanyaan...👸👸👸 #BUTIK_BAWALRATU_SABAH
#BAWALRATUSABAHSTOKIS 
#CrystalsFromSwarovski 
#ElementFromSwarovski® 
#BawalNo1Japan #bidang45 
#AgentSabahwanted💰
Nampak sweet dan ayu je kan Nur bertudung bawal chiffon. Siapa team #nur? 😍
-Btw, RAYA SALE tinggal 2 hari je lagi guys. Meh cepat grab harga promo Bawal Zenia by @catzscarf.penang sebelum promosi tamat 13/6. -
#bawalchiffonmurah #bawalzenia #bidang45 #uitmpp #psp #usm
Nampak sweet dan ayu je kan Nur bertudung bawal chiffon. Siapa team #nur ? 😍 -Btw, RAYA SALE tinggal 2 hari je lagi guys. Meh cepat grab harga promo Bawal Zenia by @catzscarf.penang sebelum promosi tamat 13/6. - #bawalchiffonmurah  #bawalzenia  #bidang45  #uitmpp  #psp  #usm 
Koleksi Ripoed Square Scarf antara yg terawal yg @the_hijab.co launch. Promosi Ramadhan berakhir pada 14hb Jun. Dapatkan skrg dgn harga RM29.00 shj
.
📌 Postage TERAKHIR pada 11hb Jun & pengeposan bermula semula pada 18hb Jun
📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran.

_
*colors slightly different due tu lighting
#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Koleksi Ripoed Square Scarf antara yg terawal yg @the_hijab.co launch. Promosi Ramadhan berakhir pada 14hb Jun. Dapatkan skrg dgn harga RM29.00 shj . 📌 Postage TERAKHIR pada 11hb Jun & pengeposan bermula semula pada 18hb Jun 📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran. _ *colors slightly different due tu lighting #rippedshawl  #rippedsquarescarf  #crochetsquarescarf  #sayajual  #bidang45  #bukancotton  #thehijabco 
If its not stated 💝, it's NEW
Can PM me for more details 😆
.
.
L
Brand : None 
Type: Polyster Turkey Cotton (same as Akel) 
Bidang : 45
Full pattern
💝 Wore once
RM5
.
.
M
Brand : None 
Type: Satin
Bidang : 45
Full pattern
💝 Wore once
RM5
.
.
N - BOOKED
Brand : None 
Type: thick chiffon (No need any ironing sometimes) 
Bidang : 45
Full pattern
💝 Wore many times
RM5
.
.

O
Brand : None 
Type: Bawal Saree 
Bidang : 45
Full pattern
💝 Wore 4x
RM5
.

#preloved4sale
#bawalmurah
#prelovedtudung
#alyssumlangka
#alyssumfairy
#alyssumscarves
#bidang50
#bidang55
#bidang45
#bidang60
If its not stated 💝, it's NEW Can PM me for more details 😆 . . L Brand : None Type: Polyster Turkey Cotton (same as Akel) Bidang : 45 Full pattern 💝 Wore once RM5 . . M Brand : None Type: Satin Bidang : 45 Full pattern 💝 Wore once RM5 . . N - BOOKED Brand : None Type: thick chiffon (No need any ironing sometimes) Bidang : 45 Full pattern 💝 Wore many times RM5 . . O Brand : None Type: Bawal Saree Bidang : 45 Full pattern 💝 Wore 4x RM5 . #preloved4sale  #bawalmurah  #prelovedtudung  #alyssumlangka  #alyssumfairy  #alyssumscarves  #bidang50  #bidang55  #bidang45  #bidang60 
Whatsapp 0134081950 
If its not stated 💝, it's NEW
Can PM me for more details 😆
Harga asal: rm39
Still in good condition, 9.9/10
.
.
X - BOOKED
Brand : Alyssumlangka 
Type: Chiffon
Bidang : 60
Full pattern
💝💝💝
RM25
.
.
Y
Brand : Alyssumlangka 
Type: Chiffon
Bidang : 60
Full pattern
💝 wore twice
RM25
.
.

Z - BOOKED
Brand : Alyssumlangka 
Type: Chiffon
Bidang : 60
Full pattern
💝 wore once
RM25

#preloved4sale
#bawalmurah
#prelovedtudung
#alyssumlangka
#alyssumfairy
#alyssumscarves
#bidang50
#bidang55
#bidang45
#bidang60
Whatsapp 0134081950 If its not stated 💝, it's NEW Can PM me for more details 😆 Harga asal: rm39 Still in good condition, 9.9/10 . . X - BOOKED Brand : Alyssumlangka Type: Chiffon Bidang : 60 Full pattern 💝💝💝 RM25 . . Y Brand : Alyssumlangka Type: Chiffon Bidang : 60 Full pattern 💝 wore twice RM25 . . Z - BOOKED Brand : Alyssumlangka Type: Chiffon Bidang : 60 Full pattern 💝 wore once RM25 #preloved4sale  #bawalmurah  #prelovedtudung  #alyssumlangka  #alyssumfairy  #alyssumscarves  #bidang50  #bidang55  #bidang45  #bidang60 
Hai girls cepat order! 😍😍😍 stock sgt limited! Do whatsapp me 🌷#Bidang45 #bawalchiffonmurah #bawalchiffon #bawalchiffonbidang45
Hai girls cepat order! 😍😍😍 stock sgt limited! Do whatsapp me 🌷#Bidang45 #bawalchiffonmurah #bawalchiffon #bawalchiffonbidang45
Selamat berbuka posa semua... Akk2, Acik2 semua... Selesai bbuka jemput datang butik BAWAL RATU SABAH... Exclusive de merza, Tingkat 1, lot G12, Bandar Mutiara, Jln hospital Semporna...
Kita buka sampai pukul 10mlm...
Cepat2 tau.... Sementara stok masi ada...💃💃💃 #BUTIK_BAWALRATU_SABAH 
#BAWALRATUSABAHSTOKIS 
#DEMERZAbyBAWALRATU 
#CrystalsFromSwarovski 
#ElementFromSwarovski® 
#BawalNo1Japan #bidang45 
#AgentSabahwanted💰
Semua koleksi dlm gambar ada stok ya. Slide gambar berikutnya. Ramai yg dah grab terus sbb stok panas ni sekejap je dah licin
.
📌 Postage TERAKHIR pada 11hb Jun & pengeposan bermula semula pada 18hb Jun
📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran.

_
*colors slightly different due tu lighting
#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Semua koleksi dlm gambar ada stok ya. Slide gambar berikutnya. Ramai yg dah grab terus sbb stok panas ni sekejap je dah licin . 📌 Postage TERAKHIR pada 11hb Jun & pengeposan bermula semula pada 18hb Jun 📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran. _ *colors slightly different due tu lighting #rippedshawl  #rippedsquarescarf  #crochetsquarescarf  #sayajual  #bidang45  #bukancotton  #thehijabco 
Malam tadi dah ramai yg terus order once tahu koleksi Elegant Edition dah restock. Dlm video ialah kod ES08. Fabrik sutra silk mmg unik. Ia ringan, lembut dan senang bentuk. Sehelai RM49
.
📌 Postage TERAKHIR pada 11hb Jun & pengeposan bermula semula pada 18hb Jun
📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran.

_
*colors slightly different due tu lighting
#rippedshawl #rippedsquarescarf #crochetsquarescarf #sayajual  #bidang45 #bukancotton #thehijabco
Malam tadi dah ramai yg terus order once tahu koleksi Elegant Edition dah restock. Dlm video ialah kod ES08. Fabrik sutra silk mmg unik. Ia ringan, lembut dan senang bentuk. Sehelai RM49 . 📌 Postage TERAKHIR pada 11hb Jun & pengeposan bermula semula pada 18hb Jun 📌 Dapatkan Promosi Ramadhan bg KOLEKSI TERPILIH dari 24hb Mei - 14hb Jun. Belian blh dibuat melalui whatsapp ‭+6010 456 2281‬ & online di website www.thehijab.co. Promosi sah selagi stok masih ada. Keutamaan pada yg sudah membuat pembayaran. _ *colors slightly different due tu lighting #rippedshawl  #rippedsquarescarf  #crochetsquarescarf  #sayajual  #bidang45  #bukancotton  #thehijabco