an online Instagram web viewer

#bestvacations medias

Photos

Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan.
.
.
Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔
.
👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk.
👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam.
👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit.
👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam.
.
Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉
Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan. . . Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔 . 👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk. 👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam. 👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit. 👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam. . Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉 Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
İstanbul - Samsun 
Yeniçağa'da küçük bir mola🚲
İstanbul - Samsun Yeniçağa'da küçük bir mola🚲
I can’t stop sharing #NewHampshire with you this autumn. 
Tag someone who loves traveling 😍 
Follow 👉 @travelmindgame 👈 for more travel destinations 📍 🌍 ✈ 🌅 🌊 💦 🌿 🌴 .
.
#exploringtheglobe #wanderlust #wonderfulplaces #wishlist #travellife #bestvacations #world #thebestshooter #worlderlust #fantasticview #natgeoru #instatravel	#funtime #fantastic #mustsee #beautifuldestinations #amazingtrips#travelmindgame
Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan.
.
.
Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔
.
👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk.
👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam.
👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit.
👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam.
.
Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉
Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan. . . Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔 . 👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk. 👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam. 👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit. 👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam. . Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉 Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan.
.
.
Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔
.
👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk.
👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam.
👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit.
👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam.
.
Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉
Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan. . . Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔 . 👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk. 👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam. 👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit. 👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam. . Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉 Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
Sculpture of Hermann Hahn, „der Rosslenker"1928, is located in Munich near the Pinakothek. 
#munich #münchen #bavaria #sculpture #art #minga
İlham aldığımız  eski toplumların yaşam biçimini sizlere sunuyoruz ;)
We offer to you the way of life of the old society in which we take inspiration...
#anatolianhouseshotel #anatolianhouses
#cappadocia #kapadokya #cappadociaballoon #balloons #terrace #goreme #peribacalari #bucketlist #honeymoon #luxury #luxuryhotel #luxurytravel #travelturkey #travel #каппадокия #cappadocia #турция #turkey🇹🇷
#tripadvisor  #boutiquehotel #cavehotels #bestvacations #카파도키아 #adventure #bestplace #placetogo #instago #balloonfestival
İlham aldığımız eski toplumların yaşam biçimini sizlere sunuyoruz ;) We offer to you the way of life of the old society in which we take inspiration... #anatolianhouseshotel  #anatolianhouses  #cappadocia  #kapadokya  #cappadociaballoon  #balloons  #terrace  #goreme  #peribacalari  #bucketlist  #honeymoon  #luxury  #luxuryhotel  #luxurytravel  #travelturkey  #travel  #каппадокия  #cappadocia  #турция  #turkey 🇹🇷 #tripadvisor  #boutiquehotel  #cavehotels  #bestvacations  #카파도키아  #adventure  #bestplace  #placetogo  #instago  #balloonfestival 
This is the last of my of my photos I took of the rickshaws around Japan. Human pulled rickshaws are discouraged or outlawed in many countries due to concern for the welfare of rickshaw workers but still remain in Japan. Definitely have to be fit to do their job.
This is the last of my of my photos I took of the rickshaws around Japan. Human pulled rickshaws are discouraged or outlawed in many countries due to concern for the welfare of rickshaw workers but still remain in Japan. Definitely have to be fit to do their job.
It doesn't get much more secluded than the beautiful island of Tanna in Vanuatu. 🌴  Escape to the White Grass Ocean Resort & Spa, live now on LE.
It doesn't get much more secluded than the beautiful island of Tanna in Vanuatu. 🌴 Escape to the White Grass Ocean Resort & Spa, live now on LE.
NINE: Our 9th hottest honeymoon destination for 2019 is MAURITIUS! Mauritius has a bit of everything with aquamarine waters, sugar-white sand, and Creole fusion cuisine, as well as a selection of great watersports 🏄‍♂️ This is a diverse honeymoon destination increasing in popularity! Image via @travel_poison
NINE: Our 9th hottest honeymoon destination for 2019 is MAURITIUS! Mauritius has a bit of everything with aquamarine waters, sugar-white sand, and Creole fusion cuisine, as well as a selection of great watersports 🏄‍♂️ This is a diverse honeymoon destination increasing in popularity! Image via @travel_poison
The perfect getaway.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In the company of the soft crackle of our Lemongrass, Persian Lime + Passionfruit..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Happy weekend!
➕
📷 @conradkohsamui
#lumenandluxe #lumenandluxeloves #youmustbethere #wanderlust  #nature #landscape #bestvacations #outdoorliving #outdoor #getaway #traveladdict #travel #woodenwick #soycandle #lemongrass #persianlime #passionfruit #kohsamui #visitthailand
TOP Nice 📷 par @m_photo.graphie • #topnicephoto Allez sur la galerie à la une pour partager les ❤️ #communityfirst
Sudahkah anda melakukan kebaikan hari ini?? 😃🙏
Sudahkah anda melakukan kebaikan hari ini?? 😃🙏
Mich, on Waiheke. In love 😍
Mich, on Waiheke. In love 😍
"Private villa in the middle of a tropical island? Yes, please!"
Thank you @neisha.zanay for staying with us.
Enjoy the food at our restaurant, enjoy the day and stay with us @ubudrayaresortandhotel
🎭
••••••••••••••••••••••••••••
BOOK DIRECTLY WITH US!!! BEST PRICE GUARANTEED 
LOWER THEN ONLINE
•••••••••••••••••••••••••••••
📧: info@ubudrayaresort.com
📞: (+62) 361 898 7387
••••••••••••••••••••••••••••
❄️ www.ubudrayaresort.com
•••••••••••••••••••••••••••••
👉Share your #ubudrayaresort memories with us! See you Soon, enjoy ubud!!
👉Please share and tag @ubudrayaresortandhotel your photo during your stay.
•••••••••••••••••••••••••••••
🎭
#balihotel #balivilla #baliresort #balirestaurant #indoresto #balifood #lovefood #discoverearth #exploreourearth #earthfocus #earthpix #earth_shotz #earthoutdoors #nature #travelphotography #welivetoexplore #beautifuldestinations #bestvacations #wonderful_places #livefolkindonesia #bali #jordhammondsundays #cpfeatureme
"Private villa in the middle of a tropical island? Yes, please!" Thank you @neisha.zanay for staying with us. Enjoy the food at our restaurant, enjoy the day and stay with us @ubudrayaresortandhotel 🎭 •••••••••••••••••••••••••••• BOOK DIRECTLY WITH US!!! BEST PRICE GUARANTEED LOWER THEN ONLINE ••••••••••••••••••••••••••••• 📧: info@ubudrayaresort.com 📞: (+62) 361 898 7387 •••••••••••••••••••••••••••• ❄️ www.ubudrayaresort.com ••••••••••••••••••••••••••••• 👉Share your #ubudrayaresort  memories with us! See you Soon, enjoy ubud!! 👉Please share and tag @ubudrayaresortandhotel your photo during your stay. ••••••••••••••••••••••••••••• 🎭 #balihotel  #balivilla  #baliresort  #balirestaurant  #indoresto  #balifood  #lovefood  #discoverearth  #exploreourearth  #earthfocus  #earthpix  #earth_shotz  #earthoutdoors  #nature  #travelphotography  #welivetoexplore  #beautifuldestinations  #bestvacations  #wonderful_places  #livefolkindonesia  #bali  #jordhammondsundays  #cpfeatureme 
Here's some good news to start your weekend off right: along with the rest of the @canopytoursa branches are offering a Buy One Get One FREE (save 50%) for Black Friday - inviting outdoor enthusiasts, friends and families to make memories together instead of accumulating more meaningless stuff. Next week, in celebration of a GREEN Friday, the promo code will be released so that you can redeem this special offer to come #unzipAdventure for HALF PRICE. Valid for new online bookings (see link in bio) made on 23/11 for tours from 23 November to 12 December 2018. Limited to a maximum of 8 per person, this special cannot be used in conjunction with any other promotions/deals.
Here's some good news to start your weekend off right: along with the rest of the @canopytoursa branches are offering a Buy One Get One FREE (save 50%) for Black Friday - inviting outdoor enthusiasts, friends and families to make memories together instead of accumulating more meaningless stuff. Next week, in celebration of a GREEN Friday, the promo code will be released so that you can redeem this special offer to come #unzipAdventure  for HALF PRICE. Valid for new online bookings (see link in bio) made on 23/11 for tours from 23 November to 12 December 2018. Limited to a maximum of 8 per person, this special cannot be used in conjunction with any other promotions/deals.
.
☛Photo by @kat_in_nyc
✦
 Chosen by @kobi_refaeli
✦
Congratulations 🏆
✦
Tag your best shots to #hubs_united
✦
Founders
☛ @aluisiobezerra & @kobi_refaeli
ֹ
☛ Admin: @elysabete
ֹ
☛ Co-admin: @pashon50
ֹ
ֹ
.
IG HUBS COMMUNITY ֹ
ֹ
ֹ
ֹ #ourplanetdaily #places_wow  #sceniclocations #travelawesome  #wildernessculture #aroundtheworldpix #awesomeglobe #bestvacations #beautifuldestinations #earthofficial #earthfocus #destinationearth  #big_shotz #thegreatoutdoors #explorenation #huffpostgram #justgoshoot #lifeofadventure #livefolk
#moodygrams #artofvisuals #heatercentral  #eclectic_shotz #shotzdelight  #agameoftones #way2ill #fatalframes #theimaged
ֹ
. ☛Photo by @kat_in_nyc ✦ Chosen by @kobi_refaeli ✦ Congratulations 🏆 ✦ Tag your best shots to #hubs_united  ✦ Founders ☛ @aluisiobezerra & @kobi_refaeli ֹ ☛ Admin: @elysabete ֹ ☛ Co-admin: @pashon50 ֹ ֹ . IG HUBS COMMUNITY ֹ ֹ ֹ ֹ #ourplanetdaily  #places_wow  #sceniclocations  #travelawesome  #wildernessculture  #aroundtheworldpix  #awesomeglobe  #bestvacations  #beautifuldestinations  #earthofficial  #earthfocus  #destinationearth  #big_shotz  #thegreatoutdoors  #explorenation  #huffpostgram  #justgoshoot  #lifeofadventure  #livefolk  #moodygrams  #artofvisuals  #heatercentral  #eclectic_shotz  #shotzdelight  #agameoftones  #way2ill  #fatalframes  #theimaged  ֹ
Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan.
.
.
Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔
.
👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk.
👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam.
👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit.
👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam.
.
Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉
Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan. . . Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔 . 👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk. 👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam. 👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit. 👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam. . Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉 Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
✖️LA CORDIALITÉ✖️ Bon réveil à tous ! 📸 par @gvoevodsky 
____________________________________________________________

#vacation #villa #lacordialité #love #destination #beach #familytrip #traveling #beautifuldestinations #travel #bestvacations #guesthouse #baiedesomme #suite #custom #great #fun #visiting #accommodation #exploring #relaxing #holidays #instagood #france #tourism #traveler #enjoy #weekend #ault #igersbaiedesomme
✖️LA CORDIALITÉ✖️ Bon réveil à tous ! 📸 par @gvoevodsky ____________________________________________________________ #vacation  #villa  #lacordialité  #love  #destination  #beach  #familytrip  #traveling  #beautifuldestinations  #travel  #bestvacations  #guesthouse  #baiedesomme  #suite  #custom  #great  #fun  #visiting  #accommodation  #exploring  #relaxing  #holidays  #instagood  #france  #tourism  #traveler  #enjoy  #weekend  #ault  #igersbaiedesomme 
🌑 - 🌳🌳🌳🌳🌳🌳 - 🌑
🌑 - 🌳🌳🌳🌳🌳🌳 - 🌑
Action on the mountain ☺️
This year in the mountains, we climbed many interesting climbs. Here it was the Grünstein in Berchtesgaden. Very nice tour in two different levels of difficulty. We took the lighter 😅
.
.
.
.
.
#travel_drops #loves_united_germany #guardiancities #topstreetphoto #europe_vacations #batpixs_germany #igworldclub #ig_worldclub #iamatraveler #ig_europa #worldtodolist #bestvacations #theweekoninstagram #germanvision #prettylittletrips #living_europe #super_europe #meindeutschland #just_features #living_destinations #bestgermanypics #instagood #lifeofgermany #awesome_phototrip #deutschland_greatshots #germanroamers #streetphotography #exklusive_shot #reisedichinteressant #visualsoflife
Hey friends! 😄
@german.views @instravel @beautifuldestinations @topeuropephoto @hello_worldpics @map_of_europe @tinyatlasquarterly @igworldclub @yallerseurope @culturetrip @living_destinations @living_europe @ig_europa @cntraveler @ig_worldclub
Action on the mountain ☺️ This year in the mountains, we climbed many interesting climbs. Here it was the Grünstein in Berchtesgaden. Very nice tour in two different levels of difficulty. We took the lighter 😅 . . . . . #travel_drops  #loves_united_germany  #guardiancities  #topstreetphoto  #europe_vacations  #batpixs_germany  #igworldclub  #ig_worldclub  #iamatraveler  #ig_europa  #worldtodolist  #bestvacations  #theweekoninstagram  #germanvision  #prettylittletrips  #living_europe  #super_europe  #meindeutschland  #just_features  #living_destinations  #bestgermanypics  #instagood  #lifeofgermany  #awesome_phototrip  #deutschland_greatshots  #germanroamers  #streetphotography  #exklusive_shot  #reisedichinteressant  #visualsoflife  Hey friends! 😄 @german.views @instravel @beautifuldestinations @topeuropephoto @hello_worldpics @map_of_europe @tinyatlasquarterly @igworldclub @yallerseurope @culturetrip @living_destinations @living_europe @ig_europa @cntraveler @ig_worldclub
Beautiful sunrise at McLaren vale earlier in the year. Its not often that I get out and shoot sunrise, probably something I should do more often! There was no good landscape compositions on this farm, but when I saw these cows lit up by that delicious golden light thought they would make for a good subject. I captured a series of images that Im pretty pleased with, this is one of them.. Hope you like it! --------------------------------------------------------- SHOT NOTES 📝
@nikonaustralia D5600 w/ NIKKOR AF-S DX 55-200mm f/4-5.6 ED II
1/250s
F/5.6
ISO 720
200mm
---------------------------------------------------------
#beautifuldestinations #bestvacations
#beach #seeaustralia
#longexposure #australia 
#southaustralia #thegreatoutdoors
#travel #fantastic_earth 
#exploretocreate #ig_colour #visualambassadors 
#sunrise #ourdailyplanet 
#earthfocus #earthofficial 
#seesouthausdutralia #lensbible 
#artofvisuals #createexplore 
#theimaged #ocean 
#nikon #wizardoftones
#photography #nikkor #MyNikonLife
Beautiful sunrise at McLaren vale earlier in the year. Its not often that I get out and shoot sunrise, probably something I should do more often! There was no good landscape compositions on this farm, but when I saw these cows lit up by that delicious golden light thought they would make for a good subject. I captured a series of images that Im pretty pleased with, this is one of them.. Hope you like it! --------------------------------------------------------- SHOT NOTES 📝 @nikonaustralia D5600 w/ NIKKOR AF-S DX 55-200mm f/4-5.6 ED II 1/250s F/5.6 ISO 720 200mm --------------------------------------------------------- #beautifuldestinations  #bestvacations  #beach  #seeaustralia  #longexposure  #australia  #southaustralia  #thegreatoutdoors  #travel  #fantastic_earth  #exploretocreate  #ig_colour  #visualambassadors  #sunrise  #ourdailyplanet  #earthfocus  #earthofficial  #seesouthausdutralia  #lensbible  #artofvisuals  #createexplore  #theimaged  #ocean  #nikon  #wizardoftones  #photography  #nikkor  #MyNikonLife 
Colors of paradise 🌅 📷: @drkaryn
Colors of paradise 🌅 📷: @drkaryn
Fri, Nov 16th 2018
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
.
Yosemite National Park, California
.
Photo by ▻ ✪ @bellariana
.
Tag your best shots with #special_shots.
.
#ss_bellariana
Selected by @2fun35
Fri, Nov 16th 2018 ▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁ . Yosemite National Park, California . Photo by ▻ ✪ @bellariana . Tag your best shots with #special_shots . . #ss_bellariana  Selected by @2fun35
Ah Maria, niçin seninle bir pencere kenarında oturup konuşamıyoruz? Niçin rüzgârlı sonbahar akşamlarında, sessizce yan yana yürüyerek ruhlarımızın konuştuğunu dinleyemiyoruz?
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Âli
.
.
.
.
.
.
.

#tbt #cokgezenlerkulubu #igphotoworld #photo_turkey #turkishfollowers #big_shotz #fotografheryerde #hayatakarken #zamanidurdur  #lovefromturkey #allshotsturkey #timeoutsociety #oneistanbul #gununkaresi  #ig_eurasia #wonderful_places #turkobjektif #benimkadrajim #ig_today #ig_mood #ig_sharepoint #istanbuldayasam #igersistanbul #bugununkaresi  #instagramturkey #natureaddict  #bir_dakika #bestvacations
Ah Maria, niçin seninle bir pencere kenarında oturup konuşamıyoruz? Niçin rüzgârlı sonbahar akşamlarında, sessizce yan yana yürüyerek ruhlarımızın konuştuğunu dinleyemiyoruz? Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Âli . . . . . . . #tbt  #cokgezenlerkulubu  #igphotoworld  #photo_turkey  #turkishfollowers  #big_shotz  #fotografheryerde  #hayatakarken  #zamanidurdur  #lovefromturkey  #allshotsturkey  #timeoutsociety  #oneistanbul  #gununkaresi  #ig_eurasia  #wonderful_places  #turkobjektif  #benimkadrajim  #ig_today  #ig_mood  #ig_sharepoint  #istanbuldayasam  #igersistanbul  #bugununkaresi  #instagramturkey  #natureaddict  #bir_dakika  #bestvacations 
presents photo of the day by @maestrapanna9.0 , congratulation!
✦ 
Location: Madesimo
Date: November 16, 2018
Tag: @visitvalchiavenna #visitvalchiavenna #explorevalchiavenna #valchiavennaexperience to be featured
✦ 
This Image belongs solely to the Photographer.
Copyright © of this image is kept by its owner.
✦
#fall #madeismo #autumn #trekking #autumncolors #happytime #october #wood #hood #clouds #valchiavenna
#magicplace #explorevalchiavenna #valchiavennaexperience 
#italy #travelawesome #wonderful_places #beautifuldestinations #bestvacations #lifeofadventure #letsgosomewhere #exploringtheglobe #nature #naturelovers #spadolazzo #italy
presents photo of the day by @maestrapanna9.0 , congratulation! ✦ Location: Madesimo Date: November 16, 2018 Tag: @visitvalchiavenna #visitvalchiavenna  #explorevalchiavenna  #valchiavennaexperience  to be featured ✦ This Image belongs solely to the Photographer. Copyright © of this image is kept by its owner. ✦ #fall  #madeismo  #autumn  #trekking  #autumncolors  #happytime  #october  #wood  #hood  #clouds  #valchiavenna  #magicplace  #explorevalchiavenna  #valchiavennaexperience  #italy  #travelawesome  #wonderful_places  #beautifuldestinations  #bestvacations  #lifeofadventure  #letsgosomewhere  #exploringtheglobe  #nature  #naturelovers  #spadolazzo  #italy 
Thank you @_michey__ for visiting us and having dinner at our beautiful resort 
All white affair and welcome dinner at #blacktravelfest #btfbali2018
Enjoy the food at our restaurant, enjoy the day and stay with us @ubudrayaresortandhotel
🎭
••••••••••••••••••••••••••••
BOOK DIRECTLY WITH US!!! BEST PRICE GUARANTEED 
LOWER THEN ONLINE
•••••••••••••••••••••••••••••
📧: info@ubudrayaresort.com
📞: (+62) 361 898 7387
••••••••••••••••••••••••••••
❄️ www.ubudrayaresort.com
•••••••••••••••••••••••••••••
👉Share your #ubudrayaresort memories with us! See you Soon, enjoy ubud!!
👉Please share and tag @ubudrayaresortandhotel your photo during your stay.
•••••••••••••••••••••••••••••
🎭
#balihotel #balivilla #baliresort #balirestaurant #indoresto #balifood #lovefood #discoverearth #exploreourearth #earthfocus #earthpix #earth_shotz #earthoutdoors #nature #travelphotography #welivetoexplore #beautifuldestinations #bestvacations #wonderful_places #livefolkindonesia #bali #jordhammondsundays #cpfeatureme
Thank you @_michey__ for visiting us and having dinner at our beautiful resort All white affair and welcome dinner at #blacktravelfest  #btfbali2018  Enjoy the food at our restaurant, enjoy the day and stay with us @ubudrayaresortandhotel 🎭 •••••••••••••••••••••••••••• BOOK DIRECTLY WITH US!!! BEST PRICE GUARANTEED LOWER THEN ONLINE ••••••••••••••••••••••••••••• 📧: info@ubudrayaresort.com 📞: (+62) 361 898 7387 •••••••••••••••••••••••••••• ❄️ www.ubudrayaresort.com ••••••••••••••••••••••••••••• 👉Share your #ubudrayaresort  memories with us! See you Soon, enjoy ubud!! 👉Please share and tag @ubudrayaresortandhotel your photo during your stay. ••••••••••••••••••••••••••••• 🎭 #balihotel  #balivilla  #baliresort  #balirestaurant  #indoresto  #balifood  #lovefood  #discoverearth  #exploreourearth  #earthfocus  #earthpix  #earth_shotz  #earthoutdoors  #nature  #travelphotography  #welivetoexplore  #beautifuldestinations  #bestvacations  #wonderful_places  #livefolkindonesia  #bali  #jordhammondsundays  #cpfeatureme 
Мы уже успели сходить на «...Преступления Гриндевальда» и, как не странно, мне единственному из нашей компании фильм понравился и даже удалось не уснуть😅 Ну правда, очень скучно😏 Я шёл с четкой установкой что фильм мне не вкатит, но интересно же «чё там...», плюс Джонни Депп (как бы его не поносили везде), всё равно остаётся неизменно крутым☝🏼 В двух словах - нудно, но красиво! В качестве продолжения сойдёт, смотреть можно😉⠀
⠀
К чему всё это?! На днях в Токио Warner Bros. открыли первое в мире официальное кафе по тематике Гарри Поттера! Называется оно Wizarding World, предлагает посетителям, знакомые по фильмам, напитки и блюда. Представляю какой сейчас там ажиотаж😱 потому что японцы очень любят такие тематические штуки🤦🏼‍♂️ Мы вот в прошлом году были в Осаке, в тематическом парке (что на фото), так там японские фанаты франшизы скупают абсолютно всё... мантии, кофты, палочки, мётла🙆🏼‍♂️🤦🏼‍♂️всё! А стоит это не дёшево💴💴💴⠀
⠀
Есть любители вселенной Гарри Поттера в подписчиках? Хотели бы оказаться в японской школе чародейства и волшебства в Осаке?😜 ⠀ ⠀ 
PS: всем советую попробовать сливочное пиво🍺
Мы уже успели сходить на «...Преступления Гриндевальда» и, как не странно, мне единственному из нашей компании фильм понравился и даже удалось не уснуть😅 Ну правда, очень скучно😏 Я шёл с четкой установкой что фильм мне не вкатит, но интересно же «чё там...», плюс Джонни Депп (как бы его не поносили везде), всё равно остаётся неизменно крутым☝🏼 В двух словах - нудно, но красиво! В качестве продолжения сойдёт, смотреть можно😉⠀ ⠀ К чему всё это?! На днях в Токио Warner Bros. открыли первое в мире официальное кафе по тематике Гарри Поттера! Называется оно Wizarding World, предлагает посетителям, знакомые по фильмам, напитки и блюда. Представляю какой сейчас там ажиотаж😱 потому что японцы очень любят такие тематические штуки🤦🏼‍♂️ Мы вот в прошлом году были в Осаке, в тематическом парке (что на фото), так там японские фанаты франшизы скупают абсолютно всё... мантии, кофты, палочки, мётла🙆🏼‍♂️🤦🏼‍♂️всё! А стоит это не дёшево💴💴💴⠀ ⠀ Есть любители вселенной Гарри Поттера в подписчиках? Хотели бы оказаться в японской школе чародейства и волшебства в Осаке?😜 ⠀ ⠀ PS: всем советую попробовать сливочное пиво🍺
*DINDI SPECIAL*

Margao was not built in a day - it took a lot of awesome people,  visions and sacrifices. What we see today is an evolution of what started centuries ago. We're glad that we have this walk during the Dindi Festivies - A celebration that dates back to a hundred years! ♥
.
.
Margao continues to amaze us till this day. Be a part of this place, learn its best kept secrets. Save the date! .
.
#soultravelling #untracedpaths #incredibleindia #bestvacations #beautifuldestinations #unexploredroads #traveldiary #goatourism #solotravel #backpacking #newplace #newpeople #meetingnewpeople #stories #insider #bestcompany #placestovisit #bucketlist #goa #travel #wanderlust #hiddengems #secretsofthecity #untoldmysteries #knowyourcity #cultureclub
*DINDI SPECIAL* Margao was not built in a day - it took a lot of awesome people, visions and sacrifices. What we see today is an evolution of what started centuries ago. We're glad that we have this walk during the Dindi Festivies - A celebration that dates back to a hundred years! ♥ . . Margao continues to amaze us till this day. Be a part of this place, learn its best kept secrets. Save the date! . . #soultravelling  #untracedpaths  #incredibleindia  #bestvacations  #beautifuldestinations  #unexploredroads  #traveldiary  #goatourism  #solotravel  #backpacking  #newplace  #newpeople  #meetingnewpeople  #stories  #insider  #bestcompany  #placestovisit  #bucketlist  #goa  #travel  #wanderlust  #hiddengems  #secretsofthecity  #untoldmysteries  #knowyourcity  #cultureclub 
#visitnusapenida #NusaPenida #Bali 📸; @mrdivine Bali Taken at Atuh Beach Beach Nusa Penida Island ===============================
Follow us @visitnusapenida for more of Nusa Penida
Let's join with us and get the best price! ===============================
Day Trips | 2D1N | 3D2N | snorkeling | Hotels,  Bungalows,  Homestay,  Etc. 🔹We're doing trip everyday just for you! 
We're also provide ticket fastboat transfer Sanur-Lembongan-Sanur
===============================
Reservation/Private trip arrangement 
please Mail to 
Lets.visitnusapenida@Gmail.com 
Or Contact us by:
(WA) +628563796870
(Call) +6285237431030
Website: www.visitnusapenida.net 
NOTED: KEEP BALI CLEAN
•
•
•
#nusapenida #philippines #thailand #earth #seminyak #ubud #uluwatu #nusapenidatour #earthpix #explorebali #balidaily #balicili #nusapenidaisland #canggu #bali #wanderlust #nature #discover #travel #instatravel #vscocam #wonderful_place #discoverearth #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #bestvacations #livefolkindonesia
#visitnusapenida  #NusaPenida  #Bali  📸; @mrdivine Bali Taken at Atuh Beach Beach Nusa Penida Island =============================== Follow us @visitnusapenida for more of Nusa Penida Let's join with us and get the best price! =============================== Day Trips | 2D1N | 3D2N | snorkeling | Hotels, Bungalows, Homestay, Etc. 🔹We're doing trip everyday just for you! We're also provide ticket fastboat transfer Sanur-Lembongan-Sanur =============================== Reservation/Private trip arrangement please Mail to Lets.visitnusapenida@Gmail.com Or Contact us by: (WA) +628563796870 (Call) +6285237431030 Website: www.visitnusapenida.net NOTED: KEEP BALI CLEAN • • • #nusapenida  #philippines  #thailand  #earth  #seminyak  #ubud  #uluwatu  #nusapenidatour  #earthpix  #explorebali  #balidaily  #balicili  #nusapenidaisland  #canggu  #bali  #wanderlust  #nature  #discover  #travel  #instatravel  #vscocam  #wonderful_place  #discoverearth  #beautifuldestinations  #wonderfulindonesia  #bestvacations  #livefolkindonesia 
I had an elephantastic day with the cuties 😍🐘 ....
.... Best of all, we went to a sanctuary where these animals are rescued from their cruel pasts. Nothing but smiles 💛 #elephantjunglesanctuary #chaingmai
I had an elephantastic day with the cuties 😍🐘 .... .... Best of all, we went to a sanctuary where these animals are rescued from their cruel pasts. Nothing but smiles 💛 #elephantjunglesanctuary  #chaingmai 
The National Archives of Hungary / Magyar Nemzeti Levéltar, 1784. #budacastle #bpnovtrip 🍁☀️#toamnalu18 🔚
Do you ever just feel like goin for a dip?
Do you ever just feel like goin for a dip?
#30daysoftravelthrowbacks - Day 25
Charlotteville, Tobago in 1993
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Described as the "smaller half" of the nation of Trinidad and Tobago, the 116-square mile island is a destination we found by happy chance. At the time, I was working a job that required a lot of travel – not glamorous work travel – just lots of short up and back flights during the week. United Airlines was running a bonus promotion that rewarded frequent travelers with two round-trip tickets anywhere in the U.S. and Caribbean after flying 10 round trips during the month of the promotion. Fortunately, they did not specify the type of flights, since all of mine were under an hour! We basically selected the farthest destination allowed with our free tickets. If you look at a map, the islands of Trinidad and Tobago are little dots close to Venezuela – the farthest we could travel from California on our bonus flights. We found welcoming people, golden sand beaches, delicious cuisine, and even some world-class surfing on our "bonus" vacation. Have you ever selected a travel destination based upon its location on a map?
#30daysoftravelthrowbacks  - Day 25 Charlotteville, Tobago in 1993 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Described as the "smaller half" of the nation of Trinidad and Tobago, the 116-square mile island is a destination we found by happy chance. At the time, I was working a job that required a lot of travel – not glamorous work travel – just lots of short up and back flights during the week. United Airlines was running a bonus promotion that rewarded frequent travelers with two round-trip tickets anywhere in the U.S. and Caribbean after flying 10 round trips during the month of the promotion. Fortunately, they did not specify the type of flights, since all of mine were under an hour! We basically selected the farthest destination allowed with our free tickets. If you look at a map, the islands of Trinidad and Tobago are little dots close to Venezuela – the farthest we could travel from California on our bonus flights. We found welcoming people, golden sand beaches, delicious cuisine, and even some world-class surfing on our "bonus" vacation. Have you ever selected a travel destination based upon its location on a map?
🏷💰 Welcome the days of crazy #discounts and low prices. Be the first to know about our special #BLACK #FRIDAY deal. 💸

Follow us and join waiting list (link in bio & highlight) 🔝👍☀️ #bluesunhotels #blackfriday #croatia #vacation #urlaub #holiday #summer2019 #hotels #resorts #bol #brac #supetar #makarska #tucepi #brela #dalmatia #picoftheday #beautifuldestinations #sea #natgeotravel #travel #bestbeach #natgeotravel #bestvacations #adriaticsea #instatravel #travelholic #vacationgoals
🏷💰 Welcome the days of crazy #discounts  and low prices. Be the first to know about our special #BLACK  #FRIDAY  deal. 💸 Follow us and join waiting list (link in bio & highlight) 🔝👍☀️ #bluesunhotels  #blackfriday  #croatia  #vacation  #urlaub  #holiday  #summer2019  #hotels  #resorts  #bol  #brac  #supetar  #makarska  #tucepi  #brela  #dalmatia  #picoftheday  #beautifuldestinations  #sea  #natgeotravel  #travel  #bestbeach  #natgeotravel  #bestvacations  #adriaticsea  #instatravel  #travelholic  #vacationgoals 
The amazing #luxembourggardens created beginning in 1612 by Marie de' Medici

#paris
Just a courtyard in #Budapest #bpnovtrip ☀️🍁 #toamnalu18 🔚
“I often think that the night is more alive and more richly colored than the day.” Vincent Van Gogh #bpnovtrip 🍁☀️ #toamnalu18 🔚
“I often think that the night is more alive and more richly colored than the day.” Vincent Van Gogh #bpnovtrip  🍁☀️ #toamnalu18  🔚
“Europe’s most underrated big city. #Budapest can be as challenging as it is enchanting.” Liberty Bridge, - Szabadság híd, 1896. #libertybridge #szabadsághíd 🌉 #bpnovtrip ☀️🍁 #toamnalu18 🔚
“It feels good to be lost in the right direction.” #bpnovtrip 🍁☀️ #toamnalu18 🔚
Стройте мосты, а не стены. Стройте красивые мосты ❤️ Margit hid, 1876. #bpnovtrip 🍁☀️ #toamnalu18 🔚
Стройте мосты, а не стены. Стройте красивые мосты ❤️ Margit hid, 1876. #bpnovtrip  🍁☀️ #toamnalu18  🔚
Make choices every single day to work towards your dream - Hilary Swank
#
Location - Halkarni, Chandgad, Maharashtra, India
#
If reposting the picture, mention me in the credits.
Make choices every single day to work towards your dream - Hilary Swank # Location - Halkarni, Chandgad, Maharashtra, India # If reposting the picture, mention me in the credits.
Dora the Explorer 🙋🏻‍♀️🗺 and HU Posta 📬 #bpnovtrip 🍁☀️ #toamnalu18 🔚
Big city BDP life. #bpnovtrip 🍁☀️ #toamnalu18 🔚
Pest seen from Buda. #bpnovtrip 🍁☀️ #toamnalu18 🔚
Morning 🤚🏻 #bpnovtrip 🍁☀️ #toamnalu18 🔚
Öyle güzel güldü ki, o gün bugündür gülemiyorum yanında çirkin kalırım diye.. .
.
.
Beyoğlu,  2018

__________________________________________/  #instagram #vsco #vscocam #vscogood #vscogram #vscodaily #bestvacations #worldplaces #beautifuldestinations #wonderfulplaces #instagramturkey  #photooftheday #travel #ourplanet #ig_anatolia  #ourplanetdaily #lifeofadventure #igers #igersturkey #bestoftheday #nature  #naturelovers #sunset_vision #sunset #ig_sunsets #ig_world_photo #fotocatchers #amazing_shots #naturelove #natureshots
Öyle güzel güldü ki, o gün bugündür gülemiyorum yanında çirkin kalırım diye.. . . . Beyoğlu, 2018 __________________________________________/ #instagram  #vsco  #vscocam  #vscogood  #vscogram  #vscodaily  #bestvacations  #worldplaces  #beautifuldestinations  #wonderfulplaces  #instagramturkey  #photooftheday  #travel  #ourplanet  #ig_anatolia  #ourplanetdaily  #lifeofadventure  #igers  #igersturkey  #bestoftheday  #nature  #naturelovers  #sunset_vision  #sunset  #ig_sunsets  #ig_world_photo  #fotocatchers  #amazing_shots  #naturelove  #natureshots 
Beautiful #sunset in #batumi 
#whpscale
The most famous and impressive bookstore in the world #shakespearandcompany #paris #books
Centenary Park, Uganda. Amazing photo by @ambro.photography
.
.
.
.
.
#photooftheday #picoftheday #photography #bestoftheday #Beautiful #Uganda #GetOutOfTheHouse #PicOfTheDay #Camera #travel #africa #cars