an online Instagram web viewer

#bersemangat medias

Photos

"Suasana perayaan 17 Agustusan "Pawai keliling antr RT#
#bersemangat
#penuhkegembiraan
#jalinkeharmonisandankekompakanantrwarga😄😄
[UNDANGAN]

SPECIAL INDEPENDENCE DAY!! Ikasa Proudly Present : “Ikasa Goes to Ar-Ridho"
Kegiatan ini akan dilaksanakan pada :
Hari : Minggu
Tgl : 19 Agustus 2018
Pukul : 08.00 WIB - 14.00 WIB.
Tempat : TPA Ar Ridho, Kertapati.
Kegiatan : Perlombaan bersama anak didik TPA Ar Ridho.
Dresscode : BATIK

Oh iya..
Acaranya terbuka untuk umum lho..
Ajak saudara, temen, gebetan, pacar, atau pacarnya gebetan jg boleh kok.. Lebih rame, lebih asik !

Buat yg pengen bareng? Bisa kok !
Meeting point : Glow Coffee
Pukul : 07.00 WIB.. Jadi, Tunggu apalagi ? 
Ayo kita semarakkan Hari Kemerdekaan kita ini !! #HariKemerdekaan
#Ikasa2018
#Muda
#Kreatif
#Bersemangat
[UNDANGAN] SPECIAL INDEPENDENCE DAY!! Ikasa Proudly Present : “Ikasa Goes to Ar-Ridho" Kegiatan ini akan dilaksanakan pada : Hari : Minggu Tgl : 19 Agustus 2018 Pukul : 08.00 WIB - 14.00 WIB. Tempat : TPA Ar Ridho, Kertapati. Kegiatan : Perlombaan bersama anak didik TPA Ar Ridho. Dresscode : BATIK Oh iya.. Acaranya terbuka untuk umum lho.. Ajak saudara, temen, gebetan, pacar, atau pacarnya gebetan jg boleh kok.. Lebih rame, lebih asik ! Buat yg pengen bareng? Bisa kok ! Meeting point : Glow Coffee Pukul : 07.00 WIB.. Jadi, Tunggu apalagi ? Ayo kita semarakkan Hari Kemerdekaan kita ini !! #HariKemerdekaan  #Ikasa2018  #Muda  #Kreatif  #Bersemangat 
[UNDANGAN]

SPECIAL INDEPENDENCE DAY!! Ikasa Proudly Present : “Ikasa Goes to Ar-Ridho"
Kegiatan ini akan dilaksanakan pada :
Hari : Minggu
Tgl : 19 Agustus 2018
Pukul : 08.00 WIB - 14.00 WIB.
Tempat : TPA Ar Ridho, Kertapati.
Kegiatan : Perlombaan bersama anak didik TPA Ar Ridho.
Dresscode : BATIK

Oh iya..
Acaranya terbuka untuk umum lho..
Ajak saudara, temen, gebetan, pacar, atau pacarnya gebetan jg boleh kok.. Lebih rame, lebih asik !

Buat yg pengen bareng? Bisa kok !
Meeting point : Glow Coffee
Pukul : 07.00 WIB.. Jadi, Tunggu apalagi ? 
Ayo kita semarakkan Hari Kemerdekaan kita ini !! #HariKemerdekaan
#Ikasa2018
#Muda
#Kreatif
#Bersemangat
[UNDANGAN] SPECIAL INDEPENDENCE DAY!! Ikasa Proudly Present : “Ikasa Goes to Ar-Ridho" Kegiatan ini akan dilaksanakan pada : Hari : Minggu Tgl : 19 Agustus 2018 Pukul : 08.00 WIB - 14.00 WIB. Tempat : TPA Ar Ridho, Kertapati. Kegiatan : Perlombaan bersama anak didik TPA Ar Ridho. Dresscode : BATIK Oh iya.. Acaranya terbuka untuk umum lho.. Ajak saudara, temen, gebetan, pacar, atau pacarnya gebetan jg boleh kok.. Lebih rame, lebih asik ! Buat yg pengen bareng? Bisa kok ! Meeting point : Glow Coffee Pukul : 07.00 WIB.. Jadi, Tunggu apalagi ? Ayo kita semarakkan Hari Kemerdekaan kita ini !! #HariKemerdekaan  #Ikasa2018  #Muda  #Kreatif  #Bersemangat 
OBESITI PUNCA 500,000 KANSER BAHARU SETAHUN. 
Sudah dikata...kebanyakan penyakit berpunca daripada perut. Sebab makanan tak sihat dan berlebihan makan punca segala penyakit. 
Masih ada alasan nak biarkan diri gemuk? 
Jangan nanti merana pelbagai penyakit. Segala nikmat pun tak dapat. 
Kesihatan matlamat utama...supaya senang beribadah dan melakukan aktiviti harian. 
Kalau kurus tapi pemakanan masih tak sihat..ada kolestrol buat apa? 
Program coach bukan untuk org gemuk je. Tapi untuk org yg nak jalani gaya hidup sihat.

Jom join Intake Ogos Online Weightloss Challenge 🔥
Turun berat & menang cash 💰 
RM1000-RM500-RM250-RM100-RM100 💵💵💵
.
WhatsApp coach laju2 utk register intake Ogos! kalau lambat, lagi lama nak kurus tau ☝🏽
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
OBESITI PUNCA 500,000 KANSER BAHARU SETAHUN. Sudah dikata...kebanyakan penyakit berpunca daripada perut. Sebab makanan tak sihat dan berlebihan makan punca segala penyakit. Masih ada alasan nak biarkan diri gemuk? Jangan nanti merana pelbagai penyakit. Segala nikmat pun tak dapat. Kesihatan matlamat utama...supaya senang beribadah dan melakukan aktiviti harian. Kalau kurus tapi pemakanan masih tak sihat..ada kolestrol buat apa? Program coach bukan untuk org gemuk je. Tapi untuk org yg nak jalani gaya hidup sihat. Jom join Intake Ogos Online Weightloss Challenge 🔥 Turun berat & menang cash 💰 RM1000-RM500-RM250-RM100-RM100 💵💵💵 . WhatsApp coach laju2 utk register intake Ogos! kalau lambat, lagi lama nak kurus tau ☝🏽 . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Salam Swarna Bhumi! 
Hari ke-4pplk 
Tgl : 17/08/18 .
Hari ini adalah hari ke-4 pplk sekaligus memperingati hari kemerdekaan Indonesia yang ke-73
.
Kata siapa kami tak Akbar buktinya kami kompak 
Bersama kating semuanya kami bersemangat
.
Makin keren dan kece bersama Kak daplok @kadekedi.p dan mba mentor @melanajara yang ganteng dan cantik .
Jangan lupa follow juga akunnya
@iteraofficial
@pplkitera
.
#PPLK2018
#PPLKITERA
#PPLKITERA2018
#kampusITERA #BersinergiWujudkanMimpi #GenerasiEmasIndonesia 
#salamswarnabumi #InstitutTeknologiSumatera
#ITERA2018
#iniITERA
#kampuslampung
#KeseruanPPLK
#kelompok31
#kelompok_31
#bersemangat
Salam Swarna Bhumi! Hari ke-4pplk Tgl : 17/08/18 . Hari ini adalah hari ke-4 pplk sekaligus memperingati hari kemerdekaan Indonesia yang ke-73 . Kata siapa kami tak Akbar buktinya kami kompak Bersama kating semuanya kami bersemangat . Makin keren dan kece bersama Kak daplok @kadekedi.p dan mba mentor @melanajara yang ganteng dan cantik . Jangan lupa follow juga akunnya @iteraofficial @pplkitera . #PPLK2018  #PPLKITERA  #PPLKITERA2018  #kampusITERA  #BersinergiWujudkanMimpi  #GenerasiEmasIndonesia  #salamswarnabumi  #InstitutTeknologiSumatera  #ITERA2018  #iniITERA  #kampuslampung  #KeseruanPPLK  #kelompok31  #kelompok_31  #bersemangat 
siapa pendukung @persijajkt #bersemangat
Allhamdulillah turt memperingati Hut RI yg ke 73 bisa menyumbangkan piala buat Kantor bersama Tiem squad "Jamila" semoga kedepannya bisa lebih baik amin....😍💪💪
#djamilasquad 
#rsudkonkep 
#jawara 
#hutri73 
#lombajamila
#bersemangat 
#bahagia 
#janganlupabersyukur
adduhh deg love you dehhh,KEBERANIAN kamu. Semoga kelak kamu jadi inspektur ucaparanya di gedung merdeka😊😊😍😍😍 #berani #bersemangat #merahputih #merahputihmemanggil #berkibarlahbenderaku #jokowi #bahagia @jokowi @ayutingting92
Aku tetap harus menggapai mimpiku.. #mimpi #menggapai #penyemangat #semangat #bersemangat #bermimpi #mimpi #dreams #dream #quote #quotes
nak tunggu dinner lambat lagi.. tapi kul 6 ni dah lapar.. .
snacking yg paling senang . 2 buah pisang potong kecik2. 1 sudu kecik peanut butter. .
peanut butter jgn beli sebarangan! *pilih yg low calorie & no sugar,* baru lah boleh maintain diet meals korg😋

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.
#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
nak tunggu dinner lambat lagi.. tapi kul 6 ni dah lapar.. . snacking yg paling senang . 2 buah pisang potong kecik2. 1 sudu kecik peanut butter. . peanut butter jgn beli sebarangan! *pilih yg low calorie & no sugar,* baru lah boleh maintain diet meals korg😋 PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
KESILAPAN DALAM BERDIET
.
.
Pernah dengar tak orang diet tak makan nasi tapi makan mee, kuetiaw dan bihun?
.
Tolong jangan buat kesilapan ni sis..kalau tanya saya , saya akan suruh makan nasi sebab nasi lebih rendah kalori dari mee bihun kuetiaw tu..
.
Ramai orang diet cuma makan bihun sup atau mee sup je konon diet padahal bila makan sup2 tu semua mesti ada proses food macam fishball apa semua kan..? Macamana nak turun berat confirm tak kurus makan macam tu
.
Please share kat kawan2 korang yang buat diet mee bihun kuetiaw tu..kesian kat dorang .
Lebih baik makan nasi ikut portion segenggam dengan lauk dan sayuran sihat.. kurus dapat pakej dengan sihat sekali. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
KESILAPAN DALAM BERDIET . . Pernah dengar tak orang diet tak makan nasi tapi makan mee, kuetiaw dan bihun? . Tolong jangan buat kesilapan ni sis..kalau tanya saya , saya akan suruh makan nasi sebab nasi lebih rendah kalori dari mee bihun kuetiaw tu.. . Ramai orang diet cuma makan bihun sup atau mee sup je konon diet padahal bila makan sup2 tu semua mesti ada proses food macam fishball apa semua kan..? Macamana nak turun berat confirm tak kurus makan macam tu . Please share kat kawan2 korang yang buat diet mee bihun kuetiaw tu..kesian kat dorang . Lebih baik makan nasi ikut portion segenggam dengan lauk dan sayuran sihat.. kurus dapat pakej dengan sihat sekali. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
KENTANG VS KELEDEK
. Mana lagi ok?

Dua2 sumber ni berkabohidrat. Kentangt kurang karbohidrat &  high GI. But keledek kompleks karbohidrat & LOW GI. 
So,kalau nak kurus , korang kena pilih makanan yang low GI . From this, akan bantu korang turunkan badan.
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitonline
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
KENTANG VS KELEDEK . Mana lagi ok? Dua2 sumber ni berkabohidrat. Kentangt kurang karbohidrat & high GI. But keledek kompleks karbohidrat & LOW GI. So,kalau nak kurus , korang kena pilih makanan yang low GI . From this, akan bantu korang turunkan badan. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitonline  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Harini tak sempat la nakasak, beli fastfood je senang dan cepat. .
🍔Fast food mmg cepat, berat badan pun cepat naik. Lemak pun cepat serap. .
Jadi kalau boleh sebolehnya elak la makanan segera ni. .
📌Kalau nk bakar sblum jadi lemak, payah tau.
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Harini tak sempat la nakasak, beli fastfood je senang dan cepat. . 🍔Fast food mmg cepat, berat badan pun cepat naik. Lemak pun cepat serap. . Jadi kalau boleh sebolehnya elak la makanan segera ni. . 📌Kalau nk bakar sblum jadi lemak, payah tau. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Harini tak sempat la nakasak, beli fastfood je senang dan cepat. .
🍔Fast food mmg cepat, berat badan pun cepat naik. Lemak pun cepat serap. .
Jadi kalau boleh sebolehnya elak la makanan segera ni. .
📌Kalau nk bakar sblum jadi lemak, payah tau.
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Harini tak sempat la nakasak, beli fastfood je senang dan cepat. . 🍔Fast food mmg cepat, berat badan pun cepat naik. Lemak pun cepat serap. . Jadi kalau boleh sebolehnya elak la makanan segera ni. . 📌Kalau nk bakar sblum jadi lemak, payah tau. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Makan malam berat badan akan naik
.
Kalau diet ni kan , orang kata makan malam akan gemuk kan ?? Salah tu sebenarnya. Yang makan terus tidur tu ye akan naik.
.
Tapi kalau kita berehat selama 4 jam untuk proses penghadaman lepastu tidur itu berat badan kita tak akan naik.
.
So lepasni jangan lah percaya mitos2 tu ye. Baca dlu baru percaya. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Makan malam berat badan akan naik . Kalau diet ni kan , orang kata makan malam akan gemuk kan ?? Salah tu sebenarnya. Yang makan terus tidur tu ye akan naik. . Tapi kalau kita berehat selama 4 jam untuk proses penghadaman lepastu tidur itu berat badan kita tak akan naik. . So lepasni jangan lah percaya mitos2 tu ye. Baca dlu baru percaya. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
JUMPING JACK' PEMBAKAR LEMAK LENGAN
.
Petang2 tu apa kata korg buat buat senaman lompat bintang? tak payah byk2.. buat 10kali 3 set pun dah okay sehari.🤷🏽‍♀
.
Barulah korang boleh maintain stamina 🏃🏽‍♀dan bakar lemak lengan korang yg menggelebih tu. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
JUMPING JACK' PEMBAKAR LEMAK LENGAN . Petang2 tu apa kata korg buat buat senaman lompat bintang? tak payah byk2.. buat 10kali 3 set pun dah okay sehari.🤷🏽‍♀ . Barulah korang boleh maintain stamina 🏃🏽‍♀dan bakar lemak lengan korang yg menggelebih tu. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Tips untuk Wanita Bekerja Cuba Diet
.
Wanita bekerjaya ni terlalu busy, kadang2 tak sempat nak fikir pasal makan kan ?
.
Ni tips diet untuk wanita bekerjaya: 📌 Ambil sarapan ringkas dan healthy
📌 Minum air segelas sejam
📌 Elak duduk terlalu lama, buat senaman regangan
📌 Sedia snacking ringkas seperti kacang
📌 Jangan skip lunch dan ambil ikut portion yang betul
.
Simple kan ? Sekarang takda masalah lagi bg wanita yang bekerja untuk diet. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Tips untuk Wanita Bekerja Cuba Diet . Wanita bekerjaya ni terlalu busy, kadang2 tak sempat nak fikir pasal makan kan ? . Ni tips diet untuk wanita bekerjaya: 📌 Ambil sarapan ringkas dan healthy 📌 Minum air segelas sejam 📌 Elak duduk terlalu lama, buat senaman regangan 📌 Sedia snacking ringkas seperti kacang 📌 Jangan skip lunch dan ambil ikut portion yang betul . Simple kan ? Sekarang takda masalah lagi bg wanita yang bekerja untuk diet. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Selalu makan Popcorn kat wayang je kan ? .
🍿Popcorn ni sangat berkesan untuk diet korang tau ! Sebab Popcorn ni rendah kalori. .
Korang boleh jugak makan sambil tengok tv📺 ataupun masa korang rehat. .
Lagi satu popcorn ni banyak zat besi daripada telur 🥚 dan bayam tau. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Selalu makan Popcorn kat wayang je kan ? . 🍿Popcorn ni sangat berkesan untuk diet korang tau ! Sebab Popcorn ni rendah kalori. . Korang boleh jugak makan sambil tengok tv📺 ataupun masa korang rehat. . Lagi satu popcorn ni banyak zat besi daripada telur 🥚 dan bayam tau. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Snacking Anggur.
.
🍇Buah anggur ni mudah je nak bekal bawa pegi kelas atau kerja. sebab bulat2 je, makan pun senang. .
👍🏼Anggur mempunyai serat yang tinggi juga nutrisi yang boleh buat kenyang lebih lama. .
💃🏻Jadi tak pelik la kalau buah-buahan ni bagus dan selamat tuk korang snacking. .
Lagi satu bila snacking dengan anggur ni boleh membantu menurunkan berat badan. sebab kalori kenadah dan berkhasiat.
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Snacking Anggur. . 🍇Buah anggur ni mudah je nak bekal bawa pegi kelas atau kerja. sebab bulat2 je, makan pun senang. . 👍🏼Anggur mempunyai serat yang tinggi juga nutrisi yang boleh buat kenyang lebih lama. . 💃🏻Jadi tak pelik la kalau buah-buahan ni bagus dan selamat tuk korang snacking. . Lagi satu bila snacking dengan anggur ni boleh membantu menurunkan berat badan. sebab kalori kenadah dan berkhasiat. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Tim horee..horeee

#bersemangat
semoga yg kita harapkan bisa tercapai dengan the powerrenggers 
#bersemangat the powerrenggers
semoga yg kita harapkan bisa tercapai dengan the powerrenggers #bersemangat  the powerrenggers
[Tunas Muda]

Setiap individu punya jalannya sendiri untuk mencapai titik tertinggi dalam hidupnya. Tetap fokus kedepan untuk meraih pencapaian, tapi jangan biarkan 1 titik didepan tersebut membuat kita melupakan supporting system yang ada disekeliling kita. Percayalah, Kita tidak bisa sendiri  untuk dapat bertahan, kerjasama tim sangat berperan dalam setiap proses. Jalani dengan langkah pasti, you can do it! 
Selamat Hari Kemerdekaan untuk Negeriku tecinta, Dirgahayu Republik Indonesia ke-73. Bangga menjadi bagian dari negeri dengan lambang negara burung Garuda, tetap gagah mengepakkan sayap dilangit bumi pertiwi ini. 73 tahun Kerja Kita Prestasi Bangsa.
Hormatku pada Sang Merah Putih
-Teruslah Bermimpi-

#17AN #DIRGAHAYU #REPUBLIK #INDONESIA #PBL #BABAKAN #SAYA #SADAR #HIDUP #SEHAT #BERSEMANGAT #TIM5 #KECEBONG
[Tunas Muda] Setiap individu punya jalannya sendiri untuk mencapai titik tertinggi dalam hidupnya. Tetap fokus kedepan untuk meraih pencapaian, tapi jangan biarkan 1 titik didepan tersebut membuat kita melupakan supporting system yang ada disekeliling kita. Percayalah, Kita tidak bisa sendiri untuk dapat bertahan, kerjasama tim sangat berperan dalam setiap proses. Jalani dengan langkah pasti, you can do it! Selamat Hari Kemerdekaan untuk Negeriku tecinta, Dirgahayu Republik Indonesia ke-73. Bangga menjadi bagian dari negeri dengan lambang negara burung Garuda, tetap gagah mengepakkan sayap dilangit bumi pertiwi ini. 73 tahun Kerja Kita Prestasi Bangsa. Hormatku pada Sang Merah Putih -Teruslah Bermimpi- #17AN  #DIRGAHAYU  #REPUBLIK  #INDONESIA  #PBL  #BABAKAN  #SAYA  #SADAR  #HIDUP  #SEHAT  #BERSEMANGAT  #TIM5  #KECEBONG 
PROTEIN MANA LAGI BAGUS?
.
untuk hidup sihat kita kena kurgkan karbo dan tinggikan protein dlm meals harian..
.
✅daging ada protein dan lemak yg tinggi..
✅ayam pulak paling rendah lemak
✅salmon ada protein tinggi TAPI lemak dia walaupun tinggi tapi Lemak baik yg beri omega 3.
.
Yang penting kesederhanaan. baru lah pemakanan korg lebih seimbang. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
PROTEIN MANA LAGI BAGUS? . untuk hidup sihat kita kena kurgkan karbo dan tinggikan protein dlm meals harian.. . ✅daging ada protein dan lemak yg tinggi.. ✅ayam pulak paling rendah lemak ✅salmon ada protein tinggi TAPI lemak dia walaupun tinggi tapi Lemak baik yg beri omega 3. . Yang penting kesederhanaan. baru lah pemakanan korg lebih seimbang. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Bijirin atau Buah-buahan untuk sarapan.

Mengambil sarapan ialah keperluan untuk badan mempunyai tenaga menjalankan aktiviti di pagi hari.
.
Bijiran di pasaran kebanyakkan mempunyai gukosa atau gula yang tinggi. Tidak bagus untuk diet dan kesihatan badan. .
Sarapan sihat seperti buah-buahan di pagi hari dapat membantu memenuhi keperluan nutrisi badan. Juga membantu menurunkan kadar kolesterol dan meningkatkan konsentrasi.
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Bijirin atau Buah-buahan untuk sarapan. Mengambil sarapan ialah keperluan untuk badan mempunyai tenaga menjalankan aktiviti di pagi hari. . Bijiran di pasaran kebanyakkan mempunyai gukosa atau gula yang tinggi. Tidak bagus untuk diet dan kesihatan badan. . Sarapan sihat seperti buah-buahan di pagi hari dapat membantu memenuhi keperluan nutrisi badan. Juga membantu menurunkan kadar kolesterol dan meningkatkan konsentrasi. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
😅Nampak kecik je oreo tu kan, tapi sekeping dah ada 70kalori. tapi kita bukan makan satu je, kita makan 5 atau 6 keping. .
🙌🏼Wahhh, bayangkan lemak yang dapat tu. berlambak la citernya. .
📌Sebelum jadi lemak, kena bakar kalori tu...tapi mampu ke?
.
Jadi...bila nak makan oreo fikir 2, 3 kali ek. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
😅Nampak kecik je oreo tu kan, tapi sekeping dah ada 70kalori. tapi kita bukan makan satu je, kita makan 5 atau 6 keping. . 🙌🏼Wahhh, bayangkan lemak yang dapat tu. berlambak la citernya. . 📌Sebelum jadi lemak, kena bakar kalori tu...tapi mampu ke? . Jadi...bila nak makan oreo fikir 2, 3 kali ek. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
TIPS SENAMAN HILANGKAN PIPI PAU
.
Pipi pau terlebih-lebih? 
sampai mata pun tak nampak 🤣
.
✔Kunyah gula-gula getah
✔Senaman sebutan X-O
✔Mengangkat pipi ke atas
✔Membuka mulut lebar-lebar
✔Buat mulut ikan
✔Kembongkan pipi
.
lakulan berulang kali. Mudahkan? ☺boleh lah mata korang melihat dengan lebih jelas lepas ni. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
TIPS SENAMAN HILANGKAN PIPI PAU . Pipi pau terlebih-lebih? sampai mata pun tak nampak 🤣 . ✔Kunyah gula-gula getah ✔Senaman sebutan X-O ✔Mengangkat pipi ke atas ✔Membuka mulut lebar-lebar ✔Buat mulut ikan ✔Kembongkan pipi . lakulan berulang kali. Mudahkan? ☺boleh lah mata korang melihat dengan lebih jelas lepas ni. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
🍎Badan bentuk apple ialah badan yang besar bahagian atas. 🍐Badan bentuk pear ialah badan yang besar bawah. .
Tabiat makan korang penentu badan korang bentuk macam mana. 
Kalau besar atas, selalunya makan laju, suka tidur lewat dan suka makan karbo kosong. 
Besar bawah pula selalunya perempuan, suka makan makanan proses dan tinggi perisa. .
Badan ni terbentuk sebab tabiat dah lama buat. Jadi bila nak dapat bentuk badan ideal, korng kena work hard ya.
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
🍎Badan bentuk apple ialah badan yang besar bahagian atas. 🍐Badan bentuk pear ialah badan yang besar bawah. . Tabiat makan korang penentu badan korang bentuk macam mana. Kalau besar atas, selalunya makan laju, suka tidur lewat dan suka makan karbo kosong. Besar bawah pula selalunya perempuan, suka makan makanan proses dan tinggi perisa. . Badan ni terbentuk sebab tabiat dah lama buat. Jadi bila nak dapat bentuk badan ideal, korng kena work hard ya. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
DELIMA MEMBERIKAN KHASIAT DAN MENYEGARKAN BADAN
.
👍Delima ni buat air pun sedap kan ? .
Buah delima boleh jadikan penawar untuk cirit-birit, anema ,tekanan darah tinggi dan atritis tau ! .
😊Lagi satu buah delima dapat menguatkan jantung & membantu fungsi saraf dan otot korang .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
DELIMA MEMBERIKAN KHASIAT DAN MENYEGARKAN BADAN . 👍Delima ni buat air pun sedap kan ? . Buah delima boleh jadikan penawar untuk cirit-birit, anema ,tekanan darah tinggi dan atritis tau ! . 😊Lagi satu buah delima dapat menguatkan jantung & membantu fungsi saraf dan otot korang . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
TOP 8 BUAH UNTUK KURUS
.
Nak kurus tapi tak tahu nak makan apa? 💆🏽 snacking dengan buah untuk kurus ni. .
🥑 Tingkatkan metabolisma dan tenaga.
🍏 Bantu untuk hilgkan craving dan tinggi serat.
🍓 rendah kalori
🍌 rasa kenyang lebih lama
🍉 Tinggi kandungan air & vitamin
🍐 membantu penghadaman & kalori rendah
🍇 anti-oxidant & bagus untuk jantung
.
Yang penting☝🏽nak makan boleh, TAPI jangan berlebihan SBB BUAH PUN ADA KALORI
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
TOP 8 BUAH UNTUK KURUS . Nak kurus tapi tak tahu nak makan apa? 💆🏽 snacking dengan buah untuk kurus ni. . 🥑 Tingkatkan metabolisma dan tenaga. 🍏 Bantu untuk hilgkan craving dan tinggi serat. 🍓 rendah kalori 🍌 rasa kenyang lebih lama 🍉 Tinggi kandungan air & vitamin 🍐 membantu penghadaman & kalori rendah 🍇 anti-oxidant & bagus untuk jantung . Yang penting☝🏽nak makan boleh, TAPI jangan berlebihan SBB BUAH PUN ADA KALORI . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
4 KHASIAT ASPARAGUS
.
selalu orang putih je makan asparagus.. sbb apa? 🤷🏽‍♀sebab depa tau ada khasiat tersembunyi asparagus ni.. 👍🏾
.
sebab tu depa walaupun tua tapi bertenaga mcm org mudah! 💃🏻
.
✅vitamin B6 yang dapat membantu menstabilkan gula darah di dalam tubuh.
✅membantu membunuh radikal bebas penyebab kanser
✅ membantu pergerakan makanan yang masuk di dalam sistem pencernaan
✅membantu melambatkan proses penuaan.
.
Jom kita add asparagus dalam daily meal kita? 🎋

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
4 KHASIAT ASPARAGUS . selalu orang putih je makan asparagus.. sbb apa? 🤷🏽‍♀sebab depa tau ada khasiat tersembunyi asparagus ni.. 👍🏾 . sebab tu depa walaupun tua tapi bertenaga mcm org mudah! 💃🏻 . ✅vitamin B6 yang dapat membantu menstabilkan gula darah di dalam tubuh. ✅membantu membunuh radikal bebas penyebab kanser ✅ membantu pergerakan makanan yang masuk di dalam sistem pencernaan ✅membantu melambatkan proses penuaan. . Jom kita add asparagus dalam daily meal kita? 🎋 PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Sape tak tahu Aloe vera kan ?
Aloe vera ada kebaikkannya : 🔹Ia dapat melembapkan rambut dan atasi masalah kelemumur. Sape yang nak kelemumurkan ?
Korang tau Gel aloe vera mampu membuang sel mati dan menggalakkan pembentuan tisu baru . 
So sesiapa yang ada banyak mengalami kelemumur di rambut bolehla cuba 
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Sape tak tahu Aloe vera kan ? Aloe vera ada kebaikkannya : 🔹Ia dapat melembapkan rambut dan atasi masalah kelemumur. Sape yang nak kelemumurkan ? Korang tau Gel aloe vera mampu membuang sel mati dan menggalakkan pembentuan tisu baru . So sesiapa yang ada banyak mengalami kelemumur di rambut bolehla cuba PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Apa tu? Atheroclerosis ialah salur darah tersumbat disebabkan lemak. ⚠Obesity antara penyebab saluran darah tersumbat selain tekanan darah tinggi, diabetis dan lain2. 🏃🏻‍♀Korang boleh mencegah dengan menurunkan berat badan dan bersenam supaya tekanan darah dan lemak dapat dihancurkan.

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Apa tu? Atheroclerosis ialah salur darah tersumbat disebabkan lemak. ⚠Obesity antara penyebab saluran darah tersumbat selain tekanan darah tinggi, diabetis dan lain2. 🏃🏻‍♀Korang boleh mencegah dengan menurunkan berat badan dan bersenam supaya tekanan darah dan lemak dapat dihancurkan. PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
MAKAN BYK KALI BOLEH KURUS KE?
.
ye kawan- kawan. makan byk kali boleh kurus. .
TAPI.. kenalah ikut portion yang betul. makan sikit sikit takpe banyak kali.
.
macam ni baru boleh kurus ye dak? 🌸
.
❌Jangan pulak korang breakfast nasi lemak, branch makan mee
 goreng, lunch pulak makan nasi campur menggunung. memang x jadi apa lah sis. 
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
MAKAN BYK KALI BOLEH KURUS KE? . ye kawan- kawan. makan byk kali boleh kurus. . TAPI.. kenalah ikut portion yang betul. makan sikit sikit takpe banyak kali. . macam ni baru boleh kurus ye dak? 🌸 . ❌Jangan pulak korang breakfast nasi lemak, branch makan mee goreng, lunch pulak makan nasi campur menggunung. memang x jadi apa lah sis. PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Memperingati hari kemerdekaan 17 agustus yg ke 73.... #bersemangat
Memperingati hari kemerdekaan 17 agustus yg ke 73.... #bersemangat 
INDONESIA...merah darahku putih tulangku bersatu dalam semangatku...#lomba17an #bersemangat bersamamu@pukis_legender#
INDONESIA...merah darahku putih tulangku bersatu dalam semangatku...#lomba17an  #bersemangat  bersamamu@pukis_legender#
nak kurus ni, ❌jangan gelojoh. kena ada *KESABARAN* yang TINGGI dan *DISIPLIN.* . 
Jangan senang terpedaya dengan penurunan 'first week', Lepastu down gila 😔bila berat naik sikit 2nd week. lepastu dah malas control makan, jadi lagi gemuk dari before. .
Jangan jadi mcm tu tau☝🏽. Jangan compare journey kita dengan orang lain. Take your time untuk faham keseimbangan dan gaya pemakanan sihat body kita. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
nak kurus ni, ❌jangan gelojoh. kena ada *KESABARAN* yang TINGGI dan *DISIPLIN.* . Jangan senang terpedaya dengan penurunan 'first week', Lepastu down gila 😔bila berat naik sikit 2nd week. lepastu dah malas control makan, jadi lagi gemuk dari before. . Jangan jadi mcm tu tau☝🏽. Jangan compare journey kita dengan orang lain. Take your time untuk faham keseimbangan dan gaya pemakanan sihat body kita. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward 
*DUGAAN NAK KURUS*
.
Bila nak start kurus , sihat penting untuk korang kuatkan diri kawal nafsu makan korang tu. Kalau tak memang tergoda la dengan makanan dan diet korang pun fail lagi.
.
Tips mudah untuk elakkan nampak makanan sedap:
.
📌Pergi ke dapur bila perlu saja
📌Elakkan singgah atau lalu depan restoran atau kedai makan sedap
📌Elakkan siaran masak2 di TV
📌Tidur awal
📌Bagitahu kawan anda sedang diet sihat
.
So lepasni amalkan ini. In shaa Allah iman korang teguh untuk stay diet😉✨
Jom join Intake Ogos Online Weightloss Challenge 🔥
Turun berat & menang cash 💰 
RM1000-RM500-RM250-RM100-RM100 💵💵💵
.
WhatsApp coach laju2 utk register intake Ogos! kalau lambat, lagi lama nak kurus tau ☝🏽
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
*DUGAAN NAK KURUS* . Bila nak start kurus , sihat penting untuk korang kuatkan diri kawal nafsu makan korang tu. Kalau tak memang tergoda la dengan makanan dan diet korang pun fail lagi. . Tips mudah untuk elakkan nampak makanan sedap: . 📌Pergi ke dapur bila perlu saja 📌Elakkan singgah atau lalu depan restoran atau kedai makan sedap 📌Elakkan siaran masak2 di TV 📌Tidur awal 📌Bagitahu kawan anda sedang diet sihat . So lepasni amalkan ini. In shaa Allah iman korang teguh untuk stay diet😉✨ Jom join Intake Ogos Online Weightloss Challenge 🔥 Turun berat & menang cash 💰 RM1000-RM500-RM250-RM100-RM100 💵💵💵 . WhatsApp coach laju2 utk register intake Ogos! kalau lambat, lagi lama nak kurus tau ☝🏽 . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
*DUGAAN NAK KURUS*
.
Bila nak start kurus , sihat penting untuk korang kuatkan diri kawal nafsu makan korang tu. Kalau tak memang tergoda la dengan makanan dan diet korang pun fail lagi.
.
Tips mudah untuk elakkan nampak makanan sedap:
.
📌Pergi ke dapur bila perlu saja
📌Elakkan singgah atau lalu depan restoran atau kedai makan sedap
📌Elakkan siaran masak2 di TV
📌Tidur awal
📌Bagitahu kawan anda sedang diet sihat
.
So lepasni amalkan ini. In shaa Allah iman korang teguh untuk stay diet😉✨
Jom join Intake Ogos Online Weightloss Challenge 🔥
Turun berat & menang cash 💰 
RM1000-RM500-RM250-RM100-RM100 💵💵💵
.
WhatsApp coach laju2 utk register intake Ogos! kalau lambat, lagi lama nak kurus tau ☝🏽
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
*DUGAAN NAK KURUS* . Bila nak start kurus , sihat penting untuk korang kuatkan diri kawal nafsu makan korang tu. Kalau tak memang tergoda la dengan makanan dan diet korang pun fail lagi. . Tips mudah untuk elakkan nampak makanan sedap: . 📌Pergi ke dapur bila perlu saja 📌Elakkan singgah atau lalu depan restoran atau kedai makan sedap 📌Elakkan siaran masak2 di TV 📌Tidur awal 📌Bagitahu kawan anda sedang diet sihat . So lepasni amalkan ini. In shaa Allah iman korang teguh untuk stay diet😉✨ Jom join Intake Ogos Online Weightloss Challenge 🔥 Turun berat & menang cash 💰 RM1000-RM500-RM250-RM100-RM100 💵💵💵 . WhatsApp coach laju2 utk register intake Ogos! kalau lambat, lagi lama nak kurus tau ☝🏽 . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Komposisi Tubuh Kakak Widya Sudah Ideal / Normal
Jadi, Olin Membuat Dan Memberi Tahu Pola Makan Yang Baru
Selamat Kak Widya Kondisi Fisik Sudah Normal, Bebas Dari Obesitas
Sayonara Lemak Berlebih Di Dalam Tubuh, Perut Dan Jantung
Semangat Gaya Hidup Sehat, Pola Makan Baik dan Berbagi Info Sehat Ke Banyak Orang
Tips: Ganti Sarapan Sehat Dan Makan Malam Dengan Segelas Shake Bernutrisi Seimbang Agar Tubuh Menjadi Lebih Sehat, Berat Badan Ideal Dan Bugar Selama Beraktivitas Setiap Hari
Terima Kasih Cici Sudah Difotoin
@r.widya.h
@maryunimu
@marlineffendii
@thevisualtalks
@bobbydinamo
#Go #Share #Sharing #Care #Caring #Shape #Sexy #Success
#Selamat #Sudah #Turun #Berat #Badan #Kak #Widya
#DietSehat #DietMudah #DietProses #DietSenang #DietSemangat
#Beraktivitas #Berjuang #Bersemangat #Dosen #BinaNusantara #Binus #BinusSyahdan #Jakarta #Barat #Indonesia
Komposisi Tubuh Kakak Widya Sudah Ideal / Normal Jadi, Olin Membuat Dan Memberi Tahu Pola Makan Yang Baru Selamat Kak Widya Kondisi Fisik Sudah Normal, Bebas Dari Obesitas Sayonara Lemak Berlebih Di Dalam Tubuh, Perut Dan Jantung Semangat Gaya Hidup Sehat, Pola Makan Baik dan Berbagi Info Sehat Ke Banyak Orang Tips: Ganti Sarapan Sehat Dan Makan Malam Dengan Segelas Shake Bernutrisi Seimbang Agar Tubuh Menjadi Lebih Sehat, Berat Badan Ideal Dan Bugar Selama Beraktivitas Setiap Hari Terima Kasih Cici Sudah Difotoin @r.widya.h @maryunimu @marlineffendii @thevisualtalks @bobbydinamo #Go  #Share  #Sharing  #Care  #Caring  #Shape  #Sexy  #Success  #Selamat  #Sudah  #Turun  #Berat  #Badan  #Kak  #Widya  #DietSehat  #DietMudah  #DietProses  #DietSenang  #DietSemangat  #Beraktivitas  #Berjuang  #Bersemangat  #Dosen  #BinaNusantara  #Binus  #BinusSyahdan  #Jakarta  #Barat  #Indonesia 
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?"
SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻
.
Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋
body #KURUS JADI #BERISI
body #GEMUK JADI #LANGSING
kulit kusam JADI #CERAH
payudara kendur JADI #TEGANG ANJAL
.
punggung leper JADI #MELENTIK
rambut nipis KEMBALI #LEBAT
miss v longgar JADI #KETAT RAPAT
berat badan #IDEAL
.
tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA
nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT
kulit wajah SEMAKIN #GEBU
tubuh #MONTOK TANPA BOTOKS
#keputihan HILANG SERTA-MERTA
.
Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇
Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau!

kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊
berbelanja lah secara bijak! 
Yang ada nilai dan berkualiti 😘

Your beauty consultant,
WHATSAPP 0109516122 
#DropshipPinklady
#TeamMdmJaliha 
#BodyPerfection
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?" SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻 . Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋 body #KURUS  JADI #BERISI  body #GEMUK  JADI #LANGSING  kulit kusam JADI #CERAH  payudara kendur JADI #TEGANG  ANJAL . punggung leper JADI #MELENTIK  rambut nipis KEMBALI #LEBAT  miss v longgar JADI #KETAT  RAPAT berat badan #IDEAL  . tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA  nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT  kulit wajah SEMAKIN #GEBU  tubuh #MONTOK  TANPA BOTOKS #keputihan  HILANG SERTA-MERTA . Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇 Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau! kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊 berbelanja lah secara bijak! Yang ada nilai dan berkualiti 😘 Your beauty consultant, WHATSAPP 0109516122 #DropshipPinklady  #TeamMdmJaliha  #BodyPerfection 
Dah try banyak cara untuk kurus tapi tak kurus kurus ? 😭eh jangan sedih2 ye, ni haa nak habaq ada satu senaman yang gerenti confirm kurus. .
Kepada sistur2 brother2 yang nak kurus tu rajin2 la buat plank sbb ini cara terbaik untuk dapat badan yang anda idam dan dapat mengempiskan perut.
.
So apa tunggu lagi kan ? Jum buat plank, tak perlu modal pun yang penting kena semangat dan rajin. .
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Dah try banyak cara untuk kurus tapi tak kurus kurus ? 😭eh jangan sedih2 ye, ni haa nak habaq ada satu senaman yang gerenti confirm kurus. . Kepada sistur2 brother2 yang nak kurus tu rajin2 la buat plank sbb ini cara terbaik untuk dapat badan yang anda idam dan dapat mengempiskan perut. . So apa tunggu lagi kan ? Jum buat plank, tak perlu modal pun yang penting kena semangat dan rajin. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Sebut je blackberry mesti akan fikir phone blackberry kan ? Eh buah pun ada blackberry tau. 
Haa nak tahu tak buah blackberry ni popular untuk pencuci mulut. Sedap dan banyak khasiatnya 
So dah tahu kan khasiat buah blackberry ni. Marilah amalkan blackberry untuk snacking petang anda 
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
Sebut je blackberry mesti akan fikir phone blackberry kan ? Eh buah pun ada blackberry tau. Haa nak tahu tak buah blackberry ni popular untuk pencuci mulut. Sedap dan banyak khasiatnya So dah tahu kan khasiat buah blackberry ni. Marilah amalkan blackberry untuk snacking petang anda PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward 
Masa raya haritu mesti ramai makan badam kan... tpi dalam kuih raya. Ish ish ish, tak sihat tu. 
Cara makan badam ni, korang kena panggang je. 
tapi jgn makan banyak2... hehehe.

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Masa raya haritu mesti ramai makan badam kan... tpi dalam kuih raya. Ish ish ish, tak sihat tu. Cara makan badam ni, korang kena panggang je. tapi jgn makan banyak2... hehehe. PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Sebut je pasal madu 🍯 laki mesti suka kan 😏 ehhh tu madu lain. Harini kita nak cakap pasal madu lebah. Yes madu lebah. 
Memang pernah dengar orang kata madu ni baik untuk kesihatan kan 😃Anda dah amalkan madu dalam rutin makanan ? Kalau belum cubalah sebab madu mengandungi banyak khasiat 🍯

Haa dah tahu khasiat ni bolehlah cuba kan. Sedap pun sedap, sihat pun sihat ! 
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Sebut je pasal madu 🍯 laki mesti suka kan 😏 ehhh tu madu lain. Harini kita nak cakap pasal madu lebah. Yes madu lebah. Memang pernah dengar orang kata madu ni baik untuk kesihatan kan 😃Anda dah amalkan madu dalam rutin makanan ? Kalau belum cubalah sebab madu mengandungi banyak khasiat 🍯 Haa dah tahu khasiat ni bolehlah cuba kan. Sedap pun sedap, sihat pun sihat ! PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Macam mana nak jaga kesihatan mata. Yang kebanyakkan orang tahu makan lobak 🥕 je kan , betullah tu, tapi ada lagi tips lain yang boleh jaga mata 👀 korang tu .

Haa dah tahu kan cara nak jaga mata. So marilah amalkan untuk mata yang sihat. Ha lepasni takpayah pakai contact lens ke spec ke sebab mata dah sihat
.

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
Macam mana nak jaga kesihatan mata. Yang kebanyakkan orang tahu makan lobak 🥕 je kan , betullah tu, tapi ada lagi tips lain yang boleh jaga mata 👀 korang tu . Haa dah tahu kan cara nak jaga mata. So marilah amalkan untuk mata yang sihat. Ha lepasni takpayah pakai contact lens ke spec ke sebab mata dah sihat . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward 
Korang kalau nak kuat badan boleh try follow amalan Rasulullah. 💪🏾
.
1. Makan daging 
2. memakai haruman
3. Kerap mandi
4. Berpakaian dari kapas
.
alang- alang dah tahu camne nak kuatkan badan ni, korang kena avoid jugak 4 perkara yang melemahkan badan. .
1. Banyak bersetubuh
2. Selalu cemas😰
3. Banyak minum air 💦ketika makan
4. Banyak makan bahan masam😖.
.
Sekarang dah tahu kan? 🤔Jom follow☝🏽 amalan ni untuk badan lebih sihat cergas dan minda cerdas

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
Korang kalau nak kuat badan boleh try follow amalan Rasulullah. 💪🏾 . 1. Makan daging 2. memakai haruman 3. Kerap mandi 4. Berpakaian dari kapas . alang- alang dah tahu camne nak kuatkan badan ni, korang kena avoid jugak 4 perkara yang melemahkan badan. . 1. Banyak bersetubuh 2. Selalu cemas😰 3. Banyak minum air 💦ketika makan 4. Banyak makan bahan masam😖. . Sekarang dah tahu kan? 🤔Jom follow☝🏽 amalan ni untuk badan lebih sihat cergas dan minda cerdas PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward 
Mari senantiasa bersyukur, bersemangat menjalani setiap aktivitas dan hidup damai dengan sesama manusia dan lingkungan sekitar.. #salamdamai
#bersyukur
#bersemangat
#tebarsemangat
#semangatberqurban
#semangatberdonasi
"Takde masa lah nak amalkn hidup sihat ni, busy kerja..."
.
korang janganlah susahkan kan benda yg senang yee🤷🏽‍♀ nak sihat ke nak sakit? nak sihat follow je tips okayy:
.
📌 *Minum air masak sbg minuman harian*
📌 *makan banyak sayur-sayuran*
📌 *Beriadah*
📌 *Tidur secukupnya*
📌 *aktif dalam aktiviti harian*
.
nak syok lagi? ajak kawan join sekali. 👭tak rugi pun,

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
"Takde masa lah nak amalkn hidup sihat ni, busy kerja..." . korang janganlah susahkan kan benda yg senang yee🤷🏽‍♀ nak sihat ke nak sakit? nak sihat follow je tips okayy: . 📌 *Minum air masak sbg minuman harian* 📌 *makan banyak sayur-sayuran* 📌 *Beriadah* 📌 *Tidur secukupnya* 📌 *aktif dalam aktiviti harian* . nak syok lagi? ajak kawan join sekali. 👭tak rugi pun, PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Berita baik untuk kakak2 makcik2 abang2 yang suka makan pedas 🔊 Makan pedas 🌶senang nak kuruskan badan tau😋

Wowwerz ! Tak sia sia makan pedas sampai muka merah bak ceri dan berpeluh kat dahi macam pusing satu taman kan 💦

So boleh la sambung makan pedas tapi ☝🏻 jangan terlebih makan pedas pulak ye , terjerit kepedasan nanti 😆

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Berita baik untuk kakak2 makcik2 abang2 yang suka makan pedas 🔊 Makan pedas 🌶senang nak kuruskan badan tau😋 Wowwerz ! Tak sia sia makan pedas sampai muka merah bak ceri dan berpeluh kat dahi macam pusing satu taman kan 💦 So boleh la sambung makan pedas tapi ☝🏻 jangan terlebih makan pedas pulak ye , terjerit kepedasan nanti 😆 PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
nak kurus ke tu? xtahu nak mula dari mana? apa kata korang pilih diet yang korang nak apply dulu?
.
1. Diet Paleo - Ambik sayur-sayuran , buah-buahan, kekacang. 
2. Diet Atkins - Ambik protein dan ❌ elak karbohidrat.
3. Diet Vege - Tak makan makanan berasaskan haiwan KECUALI telur ,susu & madu.
4. Diet 'Raw Foodism - Ambil makanan berasaskan tumbuhan & bahan organik ideal. ❌ tak makan dan minum apa-apa berasaskan haiwan.
5. Intermittent Fasting- Puasa selang-seli.
.
Dah pilih? INGAT! yang penting fokus untuk kurus dan jangan give up‼️
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
nak kurus ke tu? xtahu nak mula dari mana? apa kata korang pilih diet yang korang nak apply dulu? . 1. Diet Paleo - Ambik sayur-sayuran , buah-buahan, kekacang. 2. Diet Atkins - Ambik protein dan ❌ elak karbohidrat. 3. Diet Vege - Tak makan makanan berasaskan haiwan KECUALI telur ,susu & madu. 4. Diet 'Raw Foodism - Ambil makanan berasaskan tumbuhan & bahan organik ideal. ❌ tak makan dan minum apa-apa berasaskan haiwan. 5. Intermittent Fasting- Puasa selang-seli. . Dah pilih? INGAT! yang penting fokus untuk kurus dan jangan give up‼️ . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Petang sementara nak tunggu makan malam ni mestii lapar kan ⁉️ rasa nak mengunyah je tapi takut terlebih kalori pulak. .
❤nutrien2 dalam 🍐pear tu bagus untuk tubuh badan... 😋kunyah2 sihat... best kan. sbb tu kena rajin makan buah. .

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
Petang sementara nak tunggu makan malam ni mestii lapar kan ⁉️ rasa nak mengunyah je tapi takut terlebih kalori pulak. . ❤nutrien2 dalam 🍐pear tu bagus untuk tubuh badan... 😋kunyah2 sihat... best kan. sbb tu kena rajin makan buah. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
RANGUP dan BERMINYAK. .
🤷🏻‍♀Siapa tak suka kan makanan yang bergoreng. .
👉🏼Dari ayam goreng  sampai la pisang goreng semua orang suka. .
😟Tapi bagi  korang yang tengah diet ni… harap bersabarla. .
Goreng2 is big NO. .
Focus pada diet yang lebih sihat seperti kukus dan rebus. .
✅Diet yang sihat menjanjikan tubuh yang sihat…In Syaa Allah.
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
RANGUP dan BERMINYAK. . 🤷🏻‍♀Siapa tak suka kan makanan yang bergoreng. . 👉🏼Dari ayam goreng sampai la pisang goreng semua orang suka. . 😟Tapi bagi korang yang tengah diet ni… harap bersabarla. . Goreng2 is big NO. . Focus pada diet yang lebih sihat seperti kukus dan rebus. . ✅Diet yang sihat menjanjikan tubuh yang sihat…In Syaa Allah. . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward 
Tempe euwwww tak sedap 😨 ehh memilih nya 😌haa tempe ni banyak khasiat nya tau, jangan pandang gitu je kat tempe lepasni ye !

Cuba try test laa makan tempe ni. Dah tau kebaikannya kan ? 😉 Bila lagi nak cuba, try la sekarang dan boleh amalkan dalam rutin makanan harian anda 😋
.

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfiipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #j
Tempe euwwww tak sedap 😨 ehh memilih nya 😌haa tempe ni banyak khasiat nya tau, jangan pandang gitu je kat tempe lepasni ye ! Cuba try test laa makan tempe ni. Dah tau kebaikannya kan ? 😉 Bila lagi nak cuba, try la sekarang dan boleh amalkan dalam rutin makanan harian anda 😋 . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfiipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #j 
SUHUN KE BIHUN? MANA LAGI BAGUS?
.
Haa. Korang jangan tak tahu tau suhun lagi bagus dari bihun tau. Bihun merupakan karbo simple, tapi suhun berasaskan soya dan kacang hijau.
.
Jadi, untuk korang yang nak loseweight sambil mengamalkan pemakanan yang sihat why not korang variasikan kepada makan suhun!😍 Kenyang dan sedap pulak tu!
.
❌JANGAN tertipu tau‼️ Rupa sama TAPI sumbernya tak serupa!☝🏽
So, Jom amalkan gaya hidup sihat! Senang jerrr..! 💁🏽‍♀
.
PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
#kitabole #jomcantik #jomsihat
SUHUN KE BIHUN? MANA LAGI BAGUS? . Haa. Korang jangan tak tahu tau suhun lagi bagus dari bihun tau. Bihun merupakan karbo simple, tapi suhun berasaskan soya dan kacang hijau. . Jadi, untuk korang yang nak loseweight sambil mengamalkan pemakanan yang sihat why not korang variasikan kepada makan suhun!😍 Kenyang dan sedap pulak tu! . ❌JANGAN tertipu tau‼️ Rupa sama TAPI sumbernya tak serupa!☝🏽 So, Jom amalkan gaya hidup sihat! Senang jerrr..! 💁🏽‍♀ . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward  #kitabole  #jomcantik  #jomsihat 
Tips Elak sinaran UV
.
Uihhhh musim panas, panas lit lit sungguh kan "eh takpa Malaysia kan mmg cuaca panas macamni" .
Kalau korang nak tahu bahaya tau sinaran UV ni untuk kulit kita sebenarnya. Boleh buat kulit rosak dan kanser kulit tau.
.
So untuk kekalkan kulit sihat tanpa kena sinaran UV ☀ mari amalkan tips ini. Simple dan berkesan !
.
.

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
Tips Elak sinaran UV . Uihhhh musim panas, panas lit lit sungguh kan "eh takpa Malaysia kan mmg cuaca panas macamni" . Kalau korang nak tahu bahaya tau sinaran UV ni untuk kulit kita sebenarnya. Boleh buat kulit rosak dan kanser kulit tau. . So untuk kekalkan kulit sihat tanpa kena sinaran UV ☀ mari amalkan tips ini. Simple dan berkesan ! . . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward 
“Time macam ni kalau tidur syok jugak ni…”
.
Haa pikir tido je memanjang, Makan pastu tido, bila boroi tahu pulak complain kata takde masa nak bersenam!
. 
Uols yang ada masa lapang tu try lah pegi ‘hiking’ seronok tau! Boleh buat goals daki setiap bukit n gunung kat Malaysia ni ….boleh cabar diri pastu boleh tgk pemandangan kehijauan pulak tu.. .
So, Jom kita beriadah dengan cara lebih sihat! #JOMUBAH
.
.

PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA .
Coach Putri 0143011349
#teampowerfitipoh
.

#cergas #bersemangat #tips #tipsihat #dietseimbang #sayanakslim #sayasukamakan #makanansihat #sayasukamasak #sayasukaslim #sayakurus #nakkurus #sihatdanslim #coachturunberatbadanonline #bajubesar #bajuxxl #jubahbesar #kasutbata #mealwrap #menudiet #cheatday #coachkurus #jomsihat
#dontgiveup #keepmovingforward
“Time macam ni kalau tidur syok jugak ni…” . Haa pikir tido je memanjang, Makan pastu tido, bila boroi tahu pulak complain kata takde masa nak bersenam! . Uols yang ada masa lapang tu try lah pegi ‘hiking’ seronok tau! Boleh buat goals daki setiap bukit n gunung kat Malaysia ni ….boleh cabar diri pastu boleh tgk pemandangan kehijauan pulak tu.. . So, Jom kita beriadah dengan cara lebih sihat! #JOMUBAH  . . PENDAFTARAN SESI 36 TURUN BERAT ONLINE KINI DIBUKA . Coach Putri 0143011349 #teampowerfitipoh  . #cergas  #bersemangat  #tips  #tipsihat  #dietseimbang  #sayanakslim  #sayasukamakan  #makanansihat  #sayasukamasak  #sayasukaslim  #sayakurus  #nakkurus  #sihatdanslim  #coachturunberatbadanonline  #bajubesar  #bajuxxl  #jubahbesar  #kasutbata  #mealwrap  #menudiet  #cheatday  #coachkurus  #jomsihat  #dontgiveup  #keepmovingforward 
Merdeka...!!! Berkumpul, Berceria, Berseri, Bersemangat, Berfoto2, Belajar, Berubah lebih baik....Semua bisa dapatkan di Woman's Club.... Come and Join with us !!! #merdeka#bersemangat#berubahlebihbaik 
#belajar#bestfriend#berseri#amwaylife
#crador#orangsukses#womanentrepreneur 
#women#amwayfamily#yangbikinlebih
#Bersemangat&kuatlah..?!! Tuhan akan melepaskan kita dri beban hidup yg berlebihn dn kita pun bisa hidup dlm kemerdekaan sejati,...
😃😃😃
#Bersemangat &kuatlah..?!! Tuhan akan melepaskan kita dri beban hidup yg berlebihn dn kita pun bisa hidup dlm kemerdekaan sejati,... 😃😃😃
Still in Day 1
Lomba Memecahkan balon *Couple*😄😄😄😄😄😄😄 Untuk lomba ini, di ikuti oleh anak kelas tinggi: 4 5 6 Yeah..... 😁

#lomba#mecahbalon#couple#duet#sofunny#super#riang#n#bersemangat#lucu#elementaryschool#happy
#Seandainya kita tidak dapat menjadi garam yang dapat menahan daging daripada busuk, janganlah kita menjadi langau yang membusukkan daging..😔
. . .
Kadang kita terlampau jaga hati orang agar tak terluka, walau sekecil apa pun ia..sampaikan hati sendiri yang koyak rabak diwatnya..#terluka dalam diam.Kadang pendapat kita berbeza dengan orang namun kerana #sayang, pangkat & darjat terima jua apa pun kritikan.Kadang kala kita terpaksa akur bahawa kita tak diperlukan lagi.Jangan #mengungkit apa yang telah kita curahkan & #korbankan. Beredarlah sebelum rasa hormat menjadi rasa benci & menyampah.Tuhan engkau lebih tahu rasa ini #kuatkanhati kami..😍💕
. . .
Kadang kita perlu teruskan walau sakitnya pedih seolah ada satu batu yang menghempap. Kadang kita #berperang dengan persoalan yang maha berat dalam #jiwa, tapi akhirnya terpaksa juga #mengorbankan segala rasa. YA kita akan terus tabah dengan satu kekuatan dicelah-celah ramainya manusia..yang pasti akan ada manusia yang paham apa yang kita rasa..❤
. . .
Teruskanlah #berbuatbaik, #berkatabaik, memberi #nasihat yang #baik...walaupun tidak ramai orang mengenalimu, cukuplah #Allah mengenalimu lebih daripada yang lain...Jadilah seperti jantung yang tidak terlihat tetapi terus berdenyut setiap saat hingga membuat kita terus hidup menjelang akhir hayat..🌹
. . .
Bukanlah #Kesabaran Jika masih mempunyai Batas & Bukanlah #Keikhlasan Jika masih Merasakan sakit...Saat kita berfikir untuk menyerah, Pandanglah kebelakang..sudah sangat jauh kita melangkah, sudah sangat banyak rintangan yang kita lalui..Semudah itu kita mengangkat tangan??#ComeOn kuatkan hati sikit!#MoveOn Teruskan melangkah mengali berbagai #ilmu untuk #masadepan walaupon adakalanya langkahan kakimu 🙌 terhenti seketika namun jangan pernah berhenti #bersemangat demi untuk mengecapi segala #impian dan kebahagian dalam kehidupan ini...#AamiinYRA💪👏 🤗#copypaste 4 #Win 
#RenunganUntukDiriSendiri & #motivasi untuk semua😘
#Seandainya  kita tidak dapat menjadi garam yang dapat menahan daging daripada busuk, janganlah kita menjadi langau yang membusukkan daging..😔 . . . Kadang kita terlampau jaga hati orang agar tak terluka, walau sekecil apa pun ia..sampaikan hati sendiri yang koyak rabak diwatnya..#terluka  dalam diam.Kadang pendapat kita berbeza dengan orang namun kerana #sayang , pangkat & darjat terima jua apa pun kritikan.Kadang kala kita terpaksa akur bahawa kita tak diperlukan lagi.Jangan #mengungkit  apa yang telah kita curahkan & #korbankan . Beredarlah sebelum rasa hormat menjadi rasa benci & menyampah.Tuhan engkau lebih tahu rasa ini #kuatkanhati  kami..😍💕 . . . Kadang kita perlu teruskan walau sakitnya pedih seolah ada satu batu yang menghempap. Kadang kita #berperang  dengan persoalan yang maha berat dalam #jiwa , tapi akhirnya terpaksa juga #mengorbankan  segala rasa. YA kita akan terus tabah dengan satu kekuatan dicelah-celah ramainya manusia..yang pasti akan ada manusia yang paham apa yang kita rasa..❤ . . . Teruskanlah #berbuatbaik , #berkatabaik , memberi #nasihat  yang #baik ...walaupun tidak ramai orang mengenalimu, cukuplah #Allah  mengenalimu lebih daripada yang lain...Jadilah seperti jantung yang tidak terlihat tetapi terus berdenyut setiap saat hingga membuat kita terus hidup menjelang akhir hayat..🌹 . . . Bukanlah #Kesabaran  Jika masih mempunyai Batas & Bukanlah #Keikhlasan  Jika masih Merasakan sakit...Saat kita berfikir untuk menyerah, Pandanglah kebelakang..sudah sangat jauh kita melangkah, sudah sangat banyak rintangan yang kita lalui..Semudah itu kita mengangkat tangan??#ComeOn  kuatkan hati sikit!#MoveOn  Teruskan melangkah mengali berbagai #ilmu  untuk #masadepan  walaupon adakalanya langkahan kakimu 🙌 terhenti seketika namun jangan pernah berhenti #bersemangat  demi untuk mengecapi segala #impian  dan kebahagian dalam kehidupan ini...#AamiinYRA 💪👏 🤗#copypaste  4 #Win  #RenunganUntukDiriSendiri  & #motivasi  untuk semua😘
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?"
SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻
.
Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋
body #KURUS JADI #BERISI
body #GEMUK JADI #LANGSING
 kulit kusam JADI #CERAH
 payudara kendur JADI #TEGANG ANJAL
.
 punggung leper JADI #MELENTIK
rambut nipis KEMBALI #LEBAT
 miss v longgar JADI #KETAT RAPAT
 berat badan #IDEAL
.
 tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA
 nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT
kulit wajah SEMAKIN #GEBU
tubuh #MONTOK TANPA BOTOKS
#keputihan HILANG SERTA-MERTA
.
Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇
Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau!

kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊
berbelanja lah secara bijak! 
Yang ada nilai dan berkualiti 😘
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?" SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻 . Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋 body #KURUS  JADI #BERISI  body #GEMUK  JADI #LANGSING  kulit kusam JADI #CERAH  payudara kendur JADI #TEGANG  ANJAL . punggung leper JADI #MELENTIK  rambut nipis KEMBALI #LEBAT  miss v longgar JADI #KETAT  RAPAT berat badan #IDEAL  . tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA  nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT  kulit wajah SEMAKIN #GEBU  tubuh #MONTOK  TANPA BOTOKS #keputihan  HILANG SERTA-MERTA . Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇 Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau! kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊 berbelanja lah secara bijak! Yang ada nilai dan berkualiti 😘
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?"
SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻
.
Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋
body #KURUS JADI #BERISI
body #GEMUK JADI #LANGSING
 kulit kusam JADI #CERAH
 payudara kendur JADI #TEGANG ANJAL
.
 punggung leper JADI #MELENTIK
rambut nipis KEMBALI #LEBAT
 miss v longgar JADI #KETAT RAPAT
 berat badan #IDEAL
.
 tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA
 nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT
kulit wajah SEMAKIN #GEBU
tubuh #MONTOK TANPA BOTOKS
#keputihan HILANG SERTA-MERTA
.
Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇
Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau!

kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊
berbelanja lah secara bijak! 
Yang ada nilai dan berkualiti 😘
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?" SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻 . Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋 body #KURUS  JADI #BERISI  body #GEMUK  JADI #LANGSING  kulit kusam JADI #CERAH  payudara kendur JADI #TEGANG  ANJAL . punggung leper JADI #MELENTIK  rambut nipis KEMBALI #LEBAT  miss v longgar JADI #KETAT  RAPAT berat badan #IDEAL  . tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA  nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT  kulit wajah SEMAKIN #GEBU  tubuh #MONTOK  TANPA BOTOKS #keputihan  HILANG SERTA-MERTA . Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇 Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau! kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊 berbelanja lah secara bijak! Yang ada nilai dan berkualiti 😘
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?"
SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻
.
Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋
body #KURUS JADI #BERISI
body #GEMUK JADI #LANGSING
 kulit kusam JADI #CERAH
 payudara kendur JADI #TEGANG ANJAL
.
 punggung leper JADI #MELENTIK
rambut nipis KEMBALI #LEBAT
 miss v longgar JADI #KETAT RAPAT
 berat badan #IDEAL
.
 tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA
 nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT
kulit wajah SEMAKIN #GEBU
tubuh #MONTOK TANPA BOTOKS
#keputihan HILANG SERTA-MERTA
.
Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇
Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau!

kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊
berbelanja lah secara bijak! 
Yang ada nilai dan berkualiti 😘
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?" SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻 . Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋 body #KURUS  JADI #BERISI  body #GEMUK  JADI #LANGSING  kulit kusam JADI #CERAH  payudara kendur JADI #TEGANG  ANJAL . punggung leper JADI #MELENTIK  rambut nipis KEMBALI #LEBAT  miss v longgar JADI #KETAT  RAPAT berat badan #IDEAL  . tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA  nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT  kulit wajah SEMAKIN #GEBU  tubuh #MONTOK  TANPA BOTOKS #keputihan  HILANG SERTA-MERTA . Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇 Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau! kesimpulannya pinklady produk ALL in 1 dah 😊 berbelanja lah secara bijak! Yang ada nilai dan berkualiti 😘
Dirgahayu Republik Indonesia ke-73 🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨
.
.
.
#muda
#bersemangat
#bukankarbitan
#SoFrans
#SobatFrans
#Bekasi
#Jatiasih
#KotaPatriot
#PDIPerjuangan
#pdiperjuanganbekasi 
#dirgahayuindonesia 
#jatisampurna 
#calonlegislatif2019
Tak pernah mengeluh dengan apa yg ku kerjakan saat ini krn aku sadar bahwa aku adalah seorang kuli🤑🤑🤤
#Bersemangat walaupun badan mandi keringat🕺💪👌
Tak pernah mengeluh dengan apa yg ku kerjakan saat ini krn aku sadar bahwa aku adalah seorang kuli🤑🤑🤤 #Bersemangat  walaupun badan mandi keringat🕺💪👌
Selagi kita Besemangat.
Kita Pasti kita akan keluar Dari Jurang
Selagi kita Besemangat. Kita Pasti kita akan keluar Dari Jurang
cas energi dg segelas nutrisi shake herbalife

#nutrisiherbalife 
#nutrisiselular 
#bersyukur 
#bersemangat 
#2019gantipin
.
Bangun pagi badan letih ,kurang bertenaga?Liat nak bangun pagi? Jom segarkan pagi dengan secawan kopi bellyna ☕️
.
Baru lah nak buat kerja pun tambah bersemangat gituuuu 😉Banyak lagi antara kelebihan yang ada ..#Kopijamu #1001khasiat .
⤵️⤵️⤵️
wasap.my/+60134561223
#Segarpagi #bersemangat #hilangemengantuk #badanletih #lesu #lenguh #sakisakitbadan #bellynahotladysecret #bertenaga #sedapbadan #cergas #moodhilang #1001khasiat #minumanankesihatan #masalahdalaman #trustedseller #bellynabynurnaema #visitmgig #igshop #igmalaysia
. Bangun pagi badan letih ,kurang bertenaga?Liat nak bangun pagi? Jom segarkan pagi dengan secawan kopi bellyna ☕️ . Baru lah nak buat kerja pun tambah bersemangat gituuuu 😉Banyak lagi antara kelebihan yang ada ..#Kopijamu  #1001khasiat  . ⤵️⤵️⤵️ wasap.my/+60134561223 #Segarpagi  #bersemangat  #hilangemengantuk  #badanletih  #lesu  #lenguh  #sakisakitbadan  #bellynahotladysecret  #bertenaga  #sedapbadan  #cergas  #moodhilang  #1001khasiat  #minumanankesihatan  #masalahdalaman  #trustedseller  #bellynabynurnaema  #visitmgig  #igshop  #igmalaysia 
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?"
SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻
.
Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋
body #KURUS JADI #BERISI
body #GEMUK JADI #LANGSING
 kulit kusam JADI #CERAH
 payudara kendur JADI #TEGANG ANJAL
.
 punggung leper JADI #MELENTIK
rambut nipis KEMBALI #LEBAT
 miss v longgar JADI #KETAT RAPAT
 berat badan #IDEAL
.
 tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA
 nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT
kulit wajah SEMAKIN #GEBU
tubuh #MONTOK TANPA BOTOKS
#keputihan HILANG SERTA-MERTA
.
Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇
Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau!

PINK LADY JAMU MODEN COMPLETE ALL IN ONE ❗❗
Fast action fast result 💃 klik untuk order 👇👇 Www.wasap.my/60135581631/PmPinkLady

#pinkladybodyperfection 
#pinkladyoriginal #mantap_luar_dalam
#teamsupportgambir
#dropshipwanted
"APA YANG KORANG AKAN DAPAT HANYA DALAM 1 BOTOL PINKLADY?" SECARA KOSISTEN KORANG MAKAN 2 BIJI KAPSUL PINKLADY SETIAP HARI👇🏻 . Akan Dapat Semua Manfaat ni 😋 body #KURUS  JADI #BERISI  body #GEMUK  JADI #LANGSING  kulit kusam JADI #CERAH  payudara kendur JADI #TEGANG  ANJAL . punggung leper JADI #MELENTIK  rambut nipis KEMBALI #LEBAT  miss v longgar JADI #KETAT  RAPAT berat badan #IDEAL  . tubuh lesu LEBIH #BERTENAGA  nafsu JADI LEBIH #BERSEMANGAT  kulit wajah SEMAKIN #GEBU  tubuh #MONTOK  TANPA BOTOKS #keputihan  HILANG SERTA-MERTA . Sebab kesan-kesan inilah menjadikan👇 Suami,boyfriend atau encik tunang korang SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling 😁 💕Bagaikan Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.Korang pun jauh lebih muda daripada usia sebenar tau! PINK LADY JAMU MODEN COMPLETE ALL IN ONE ❗❗ Fast action fast result 💃 klik untuk order 👇👇 Www.wasap.my/60135581631/PmPinkLady #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #mantap_luar_dalam  #teamsupportgambir  #dropshipwanted