an online Instagram web viewer

#bengkungmoden medias

Photos

#BENGKUNGSAJATREADYSTOCK
.
.
.
Lets cantik jangan mengata
.
.
Lets ramping hanya dengan memakai bengkung nursajat. Nak pinggang bak kerengga? Haaa sarung je bengkung sajat ni senang je nak ramping sekarang. Perut menggeber berlapis lapis tu takyah la bawah p kerja, p kenduri ke. Tutup sikit dengan bengkung sajat ni. Lama2 perut tu akan hilang dengan sendiri. Silap haribulan slim korang tau
.
.
✅Harga RM 139.90 ( tak termasuk postage )
✅ FREE LOSYEN PANAS
✅ AVAIL SIZE XS S M L XL
.
‼️Whatsapp 0172496944 AZURA
.
.
#bengkungsajatmurah#bengkungsajatoriginal#bengkungsajatputrajaya#bengkungsajatserdang#bengkungramping#bengkungmurah#bengkungmoden#bengkungpantang#bengkungsajatcodputrajaya#bengkungmurah#bengkungputrajaya#sajat#bengkung#bengkungsajatputrajayadanserdang #sajat #letsramping #letskerengga #bengkungmodern #bengkungpantang #bengkungviral #bengkungmurah #bengkungterbaru #bengkungdiamon #bengkungdiamondgold #fuhhperempuan #bengkungseksi -
#BENGKUNGSAJATREADYSTOCK  . . . Lets cantik jangan mengata . . Lets ramping hanya dengan memakai bengkung nursajat. Nak pinggang bak kerengga? Haaa sarung je bengkung sajat ni senang je nak ramping sekarang. Perut menggeber berlapis lapis tu takyah la bawah p kerja, p kenduri ke. Tutup sikit dengan bengkung sajat ni. Lama2 perut tu akan hilang dengan sendiri. Silap haribulan slim korang tau . . ✅Harga RM 139.90 ( tak termasuk postage ) ✅ FREE LOSYEN PANAS ✅ AVAIL SIZE XS S M L XL . ‼️Whatsapp 0172496944 AZURA . . #bengkungsajatmurah #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatputrajaya #bengkungsajatserdang #bengkungramping #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungpantang #bengkungsajatcodputrajaya #bengkungmurah #bengkungputrajaya #sajat #bengkung #bengkungsajatputrajayadanserdang  #sajat  #letsramping  #letskerengga  #bengkungmodern  #bengkungpantang  #bengkungviral  #bengkungmurah  #bengkungterbaru  #bengkungdiamon  #bengkungdiamondgold  #fuhhperempuan  #bengkungseksi  -
Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁).
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #pakaianpengantin #bengkungperut #bengkung #ultraslim #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #nakkuruscepat #majlisakad #kempiskanperut #seluarplussize #majlisperkahwinan #korset #perutkempis #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #majlispertunangan #bajupengantin #leggings #plussizebra #buttliftpanty
Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁). Poslaju Tracking only update after 5 p.m. Free postage - Malaysia sahaja. 😊 😊 😊 😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘 #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #pakaianpengantin  #bengkungperut  #bengkung  #ultraslim  #plussizepanty  #kempiskanperut  #nakkurus  #nakkuruscepat  #majlisakad  #kempiskanperut  #seluarplussize  #majlisperkahwinan  #korset  #perutkempis  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #korsetplussize  #majlispertunangan  #bajupengantin  #leggings  #plussizebra  #buttliftpanty 
Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁).
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #zumba #bengkungperut #bengkung #ultraslim #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #nakkuruscepat #majlisakad #kempiskanperut #seluarplussize #majlisperkahwinan #korset #perutkempis #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #majlispertunangan #bajupengantin #leggings #plussizebra #buttliftpanty
Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁). Poslaju Tracking only update after 5 p.m. Free postage - Malaysia sahaja. 😊 😊 😊 😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘 #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #zumba  #bengkungperut  #bengkung  #ultraslim  #plussizepanty  #kempiskanperut  #nakkurus  #nakkuruscepat  #majlisakad  #kempiskanperut  #seluarplussize  #majlisperkahwinan  #korset  #perutkempis  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #korsetplussize  #majlispertunangan  #bajupengantin  #leggings  #plussizebra  #buttliftpanty 
Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁).
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #zumba #bengkungperut #bengkung #ultraslim #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #nakkuruscepat #majlisakad #kempiskanperut #majlisakadnikah #majlisperkahwinan #korset #perutkempis #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #majlispertunangan #bajupengantin #leggings #plussizebra #buttliftpanty
Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁). Poslaju Tracking only update after 5 p.m. Free postage - Malaysia sahaja. 😊 😊 😊 😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘 #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #zumba  #bengkungperut  #bengkung  #ultraslim  #plussizepanty  #kempiskanperut  #nakkurus  #nakkuruscepat  #majlisakad  #kempiskanperut  #majlisakadnikah  #majlisperkahwinan  #korset  #perutkempis  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #korsetplussize  #majlispertunangan  #bajupengantin  #leggings  #plussizebra  #buttliftpanty 
Jomlah tidur.. Sebelum tu menadah doa agar dimurahkan rezeki lagi melimpah ruah.. Semoga dapat ku kongsikan kepada yg lain.. Insy.. Malamni akk tidur dgn #waistnipperpremiumbeautiful .. Boleh pakai time tidur utk pinggang lebih kemas, elak perut buncit dan elak sakit tulang belakang.. .
.

#BengkungModen  #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #badposture  #bodyshapingmaker #solusikurus  #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #agentpbdamansara #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #kuruslepasbersalin #pelangsingbadan #korsetperampingbadan #nyeripinggang 
#bengkung #korsetkurus #premiumbeautifulpasirgudang #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping
Jomlah tidur.. Sebelum tu menadah doa agar dimurahkan rezeki lagi melimpah ruah.. Semoga dapat ku kongsikan kepada yg lain.. Insy.. Malamni akk tidur dgn #waistnipperpremiumbeautiful  .. Boleh pakai time tidur utk pinggang lebih kemas, elak perut buncit dan elak sakit tulang belakang.. . . #BengkungModen  #sakitbelakang  #slipdisc  #scoliosis  #badposture  #bodyshapingmaker  #solusikurus  #korsetkesihatan  #korsetjakarta  #korsetselesa  #nakkuruskanbadan  #agentpbdamansara  #pengecilperut  #waistshaperindonesia  #korsetmedan  #langsingtanpadiet  #korsetbagus  #kuruslepasbersalin  #pelangsingbadan  #korsetperampingbadan  #nyeripinggang  #bengkung  #korsetkurus  #premiumbeautifulpasirgudang  #waistshaperjakarta  #premiumbeautifulmurah  #perampingperut  #premiumbeautifulmedan  #instantshaping 
Jomlah tidur.. Sebelum tu menadah doa agar dimurahkan rezeki lagi melimpah ruah.. Semoga dapat ku kongsikan kepada yg lain.. Insy.. Malamni akk tidur dgn #waistnipperpremiumbeautiful .. Boleh pakai time tidur utk pinggang lebih kemas, elak perut buncit dan elak sakit tulang belakang.. .
.

#BengkungModen  #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #badposture  #bodyshapingmaker #solusikurus  #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #agentpbdamansara #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #kuruslepasbersalin #pelangsingbadan #korsetperampingbadan #nyeripinggang 
#bengkung #korsetkurus  #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping
Jomlah tidur.. Sebelum tu menadah doa agar dimurahkan rezeki lagi melimpah ruah.. Semoga dapat ku kongsikan kepada yg lain.. Insy.. Malamni akk tidur dgn #waistnipperpremiumbeautiful  .. Boleh pakai time tidur utk pinggang lebih kemas, elak perut buncit dan elak sakit tulang belakang.. . . #BengkungModen  #sakitbelakang  #slipdisc  #scoliosis  #badposture  #bodyshapingmaker  #solusikurus  #korsetkesihatan  #korsetjakarta  #korsetselesa  #nakkuruskanbadan  #agentpbdamansara  #pengecilperut  #waistshaperindonesia  #korsetmedan  #langsingtanpadiet  #korsetbagus  #kuruslepasbersalin  #pelangsingbadan  #korsetperampingbadan  #nyeripinggang  #bengkung  #korsetkurus  #waistshaperjakarta  #premiumbeautifulmurah  #perampingperut  #premiumbeautifulmedan  #instantshaping 
Baru dapat luruskan pinggang.
.
.
Seharian buat kerja rumah, pasti memenatkan dan rasa macam nak patah pinggang. Miss Lien memang konsisten pakai bengkung setiap hari walaupun di rumah. Alhamdulillah, kekerapan nak diserang sakit pinggang tu hilang serta merta. .
.
Selamat Malam sahabat muka buku💕
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulAlorSetar
#PremiumBeautifulLumut
#PremiumBeautifulKampar
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulBahau
#PremiumBeautifulAlorGajah
#PremiumBeautifulNilai
#PremiumBeautifulPaloh
#PremiumBeautifulTampoi
#PremiumBeautifulKlebang
#PremiumBeautifulSandakan
#PremiumBeautifulKallang
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#SakitBelakang
#SakitPinggang
#BengkungCzer
#BengkungModen
#BengkungViral
#BengkungMurah
#KempisPerut
#SetBerpantangTerbaik
#SlimmingProduct
#Sale
Baru dapat luruskan pinggang. . . Seharian buat kerja rumah, pasti memenatkan dan rasa macam nak patah pinggang. Miss Lien memang konsisten pakai bengkung setiap hari walaupun di rumah. Alhamdulillah, kekerapan nak diserang sakit pinggang tu hilang serta merta. . . Selamat Malam sahabat muka buku💕 . . #PremiumBeautiful  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautifulAlorSetar  #PremiumBeautifulLumut  #PremiumBeautifulKampar  #PremiumBeautifulCyberjaya  #PremiumBeautifulDamansara  #PremiumBeautifulBahau  #PremiumBeautifulAlorGajah  #PremiumBeautifulNilai  #PremiumBeautifulPaloh  #PremiumBeautifulTampoi  #PremiumBeautifulKlebang  #PremiumBeautifulSandakan  #PremiumBeautifulKallang  #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert  #SakitBelakang  #SakitPinggang  #BengkungCzer  #BengkungModen  #BengkungViral  #BengkungMurah  #KempisPerut  #SetBerpantangTerbaik  #SlimmingProduct  #Sale 
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️
.
.
.
.
#mixingwhite
#cindella
#cindella1200mg
#glutax600gs
#glutax8000gz
#veniscy
#vitaminc
#dropshipmurah
#nexentury29 
#japanplatinum
#nexenturymalaysia 
#glutax200gs
#nanguang
#orientalplatinum 
#cindellapremium 
#perlaking
#glutax500gs
#suntikputih
#cindellamurahmalaysia 
#placentasheep
#placentahuman
#aurorasxmurah 
#andainyatakdir2 
#dripinjection
#bengkungmoden 
#slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite  #cindella  #cindella1200mg  #glutax600gs  #glutax8000gz  #veniscy  #vitaminc  #dropshipmurah  #nexentury29  #japanplatinum  #nexenturymalaysia  #glutax200gs  #nanguang  #orientalplatinum  #cindellapremium  #perlaking  #glutax500gs  #suntikputih  #cindellamurahmalaysia  #placentasheep  #placentahuman  #aurorasxmurah  #andainyatakdir2  #dripinjection  #bengkungmoden  #slcnexentury 
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️
.
.
.
.
#mixingwhite
#cindella
#cindella1200mg
#glutax600gs
#glutax8000gz
#veniscy
#vitaminc
#dropshipmurah
#nexentury29 
#japanplatinum
#nexenturymalaysia 
#glutax200gs
#nanguang
#orientalplatinum 
#cindellapremium 
#perlaking
#glutax500gs
#suntikputih
#cindellamurahmalaysia 
#placentasheep
#placentahuman
#aurorasxmurah 
#andainyatakdir2 
#dripinjection
#bengkungmoden 
#slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite  #cindella  #cindella1200mg  #glutax600gs  #glutax8000gz  #veniscy  #vitaminc  #dropshipmurah  #nexentury29  #japanplatinum  #nexenturymalaysia  #glutax200gs  #nanguang  #orientalplatinum  #cindellapremium  #perlaking  #glutax500gs  #suntikputih  #cindellamurahmalaysia  #placentasheep  #placentahuman  #aurorasxmurah  #andainyatakdir2  #dripinjection  #bengkungmoden  #slcnexentury 
Nak peha kecil sarung Long Girdle Premium Beautiful.
Lemak² akan dialih ke tempat yang betul.
FIR dalam material Premium Beautiful membantu juga memecahkan molekul lemak lebih kecil dan mudah utk proses penurunan berat badan.

Harga bermula dari RM900 - RM1200.
Free fitting
Free Consultation 
#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautiful #PBCorset 
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
#girdle #ampang #subang #shahalam #puchong #gombak #kotadamansara #pj
Nak peha kecil sarung Long Girdle Premium Beautiful. Lemak² akan dialih ke tempat yang betul. FIR dalam material Premium Beautiful membantu juga memecahkan molekul lemak lebih kecil dan mudah utk proses penurunan berat badan. Harga bermula dari RM900 - RM1200. Free fitting Free Consultation #PremiumBeautifulCorset  #PremiumBeautiful  #PBCorset  #BengkungModen  #KorsetPelangsingBadan  #KorsetPelangsing  #KorsetKurus  #KorsetBadan  #KorsetPerut  #KorsetPeramping  #LangsingTanpaDiet  #KorsetAjaib  #PerampingBadan  #Bengkung  #BodyShaper  #BodyShaping  #Kurus  #SolusiKurus  #KorsetBerpantang  #KorsetTulangBelakang  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulTopAgent  #girdle  #ampang  #subang  #shahalam  #puchong  #gombak  #kotadamansara  #pj 
Nak peha kecil sarung Long Girdle Premium Beautiful.
Lemak² akan dialih ke tempat yang betul.
FIR dalam material Premium Beautiful membantu juga memecahkan molekul lemak lebih kecil dan mudah utk proses penurunan berat badan.

Harga bermula dari RM900 - RM1200.
Free fitting
Free Consultation 
#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautiful #PBCorset 
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
#girdle #ampang #subang #shahalam #puchong #gombak #kotadamansara #pj #girdle
Nak peha kecil sarung Long Girdle Premium Beautiful. Lemak² akan dialih ke tempat yang betul. FIR dalam material Premium Beautiful membantu juga memecahkan molekul lemak lebih kecil dan mudah utk proses penurunan berat badan. Harga bermula dari RM900 - RM1200. Free fitting Free Consultation #PremiumBeautifulCorset  #PremiumBeautiful  #PBCorset  #BengkungModen  #KorsetPelangsingBadan  #KorsetPelangsing  #KorsetKurus  #KorsetBadan  #KorsetPerut  #KorsetPeramping  #LangsingTanpaDiet  #KorsetAjaib  #PerampingBadan  #Bengkung  #BodyShaper  #BodyShaping  #Kurus  #SolusiKurus  #KorsetBerpantang  #KorsetTulangBelakang  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulTopAgent  #girdle  #ampang  #subang  #shahalam  #puchong  #gombak  #kotadamansara  #pj  #girdle 
Nak peha kecil sarung Long Girdle Premium Beautiful.
Lemak² akan dialih ke tempat yang betul.
FIR dalam material Premium Beautiful membantu juga memecahkan molekul lemak lebih kecil dan mudah utk proses penurunan berat badan.

Harga bermula dari RM900 - RM1200.
Free fitting
Free Consultation 
#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautiful #PBCorset 
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
#girdle #ampang #subang #shahalam #puchong #gombak #kotadamansara #pj #PremiumBeautifulCorset
Nak peha kecil sarung Long Girdle Premium Beautiful. Lemak² akan dialih ke tempat yang betul. FIR dalam material Premium Beautiful membantu juga memecahkan molekul lemak lebih kecil dan mudah utk proses penurunan berat badan. Harga bermula dari RM900 - RM1200. Free fitting Free Consultation #PremiumBeautifulCorset  #PremiumBeautiful  #PBCorset  #BengkungModen  #KorsetPelangsingBadan  #KorsetPelangsing  #KorsetKurus  #KorsetBadan  #KorsetPerut  #KorsetPeramping  #LangsingTanpaDiet  #KorsetAjaib  #PerampingBadan  #Bengkung  #BodyShaper  #BodyShaping  #Kurus  #SolusiKurus  #KorsetBerpantang  #KorsetTulangBelakang  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulTopAgent  #girdle  #ampang  #subang  #shahalam  #puchong  #gombak  #kotadamansara  #pj  #PremiumBeautifulCorset 
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️
.
.
.
.
#mixingwhite
#cindella
#cindella1200mg
#glutax600gs
#glutax8000gz
#veniscy
#vitaminc
#dropshipmurah
#nexentury29 
#japanplatinum
#nexenturymalaysia 
#glutax200gs
#nanguang
#orientalplatinum 
#cindellapremium 
#perlaking
#glutax500gs
#suntikputih
#cindellamurahmalaysia 
#placentasheep
#placentahuman
#aurorasxmurah 
#andainyatakdir2 
#dripinjection
#bengkungmoden 
#slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite  #cindella  #cindella1200mg  #glutax600gs  #glutax8000gz  #veniscy  #vitaminc  #dropshipmurah  #nexentury29  #japanplatinum  #nexenturymalaysia  #glutax200gs  #nanguang  #orientalplatinum  #cindellapremium  #perlaking  #glutax500gs  #suntikputih  #cindellamurahmalaysia  #placentasheep  #placentahuman  #aurorasxmurah  #andainyatakdir2  #dripinjection  #bengkungmoden  #slcnexentury 
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️
.
.
.
.
#mixingwhite
#cindella
#cindella1200mg
#glutax600gs
#glutax8000gz
#veniscy
#vitaminc
#dropshipmurah
#nexentury29 
#japanplatinum
#nexenturymalaysia 
#glutax200gs
#nanguang
#orientalplatinum 
#cindellapremium 
#perlaking
#glutax500gs
#suntikputih
#cindellamurahmalaysia 
#placentasheep
#placentahuman
#aurorasxmurah 
#andainyatakdir2 
#dripinjection
#bengkungmoden 
#slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite  #cindella  #cindella1200mg  #glutax600gs  #glutax8000gz  #veniscy  #vitaminc  #dropshipmurah  #nexentury29  #japanplatinum  #nexenturymalaysia  #glutax200gs  #nanguang  #orientalplatinum  #cindellapremium  #perlaking  #glutax500gs  #suntikputih  #cindellamurahmalaysia  #placentasheep  #placentahuman  #aurorasxmurah  #andainyatakdir2  #dripinjection  #bengkungmoden  #slcnexentury 
Jom shape dan curvekan badan dengan SENANG & SELESA 😉
.
Sangat2 sesuai utk berPANTANG, hari penting spt majlis bertunang ,kahwin dan NAK KURUS SENTIASA !!
.
✅MERAMPINGKAN PINGGANG
✅MEMANTAPKAN PAYUDARA
✅MENAIKKAN PUNGGUNG
✅MMBETULKAN POSTURE BADAN
.
Saizz sehingga 6XL !!
.
Semua item 💯% ORIGINAL !! Kain yg selesa, tak sakit dan stretchable mesti puas hati 😊
.
FREE POSTAGE + FREE GIFT !
.
Wasap 013-5850392utk consult dapatkan saiz yg sesuai 😘 .
.
#korset #korsetperut #bengkung #bengkungmoden #kualalumpur #bengkungmurah #bengkungsajat #igersmalaya #igersmalaysia #ootd #ootdmalaysia #ootdbrunei #kurus #jomkurus #produkkurus #melaka #diet #tipsdiet #tipskurus #negerisembilan #putrajaya #klcctower #kelantan #naelofarhijab #jamu
Jom shape dan curvekan badan dengan SENANG & SELESA 😉 . Sangat2 sesuai utk berPANTANG, hari penting spt majlis bertunang ,kahwin dan NAK KURUS SENTIASA !! . ✅MERAMPINGKAN PINGGANG ✅MEMANTAPKAN PAYUDARA ✅MENAIKKAN PUNGGUNG ✅MMBETULKAN POSTURE BADAN . Saizz sehingga 6XL !! . Semua item 💯% ORIGINAL !! Kain yg selesa, tak sakit dan stretchable mesti puas hati 😊 . FREE POSTAGE + FREE GIFT ! . Wasap 013-5850392utk consult dapatkan saiz yg sesuai 😘 . . #korset  #korsetperut  #bengkung  #bengkungmoden  #kualalumpur  #bengkungmurah  #bengkungsajat  #igersmalaya  #igersmalaysia  #ootd  #ootdmalaysia  #ootdbrunei  #kurus  #jomkurus  #produkkurus  #melaka  #diet  #tipsdiet  #tipskurus  #negerisembilan  #putrajaya  #klcctower  #kelantan  #naelofarhijab  #jamu 
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️
.
.
.
.
#mixingwhite
#cindella
#cindella1200mg
#glutax600gs
#glutax8000gz
#veniscy
#vitaminc
#dropshipmurah
#nexentury29 
#japanplatinum
#nexenturymalaysia 
#glutax200gs
#nanguang
#orientalplatinum 
#cindellapremium 
#perlaking
#glutax500gs
#suntikputih
#cindellamurahmalaysia 
#placentasheep
#placentahuman
#aurorasxmurah 
#andainyatakdir2 
#dripinjection
#bengkungmoden 
#slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite  #cindella  #cindella1200mg  #glutax600gs  #glutax8000gz  #veniscy  #vitaminc  #dropshipmurah  #nexentury29  #japanplatinum  #nexenturymalaysia  #glutax200gs  #nanguang  #orientalplatinum  #cindellapremium  #perlaking  #glutax500gs  #suntikputih  #cindellamurahmalaysia  #placentasheep  #placentahuman  #aurorasxmurah  #andainyatakdir2  #dripinjection  #bengkungmoden  #slcnexentury 
Baru dapat luruskan pinggang.
.
.
Seharian buat kerja rumah, pasti memenatkan dan rasa macam nak patah pinggang. Miss Lien memang konsisten pakai bengkung setiap hari walaupun di rumah. Alhamdulillah, kekerapan nak diserang sakit pinggang tu hilang serta merta. .
.
Selamat Malam sahabat muka buku💕
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah
#premiumbeautifulsungaidua
#PremiumBeautifulPangkor
#PremiumBeautifulIpoh
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulSeremban
#PremiumBeautifulBukitBeruang
#PremiumBeautifulTemerloh
#PremiumBeautifulKotaTinggi
#PremiumBeautifulKualaTerengganu
#PremiumBeautifulKotaBharu
#PremiumBeautifulBeaufort
#PremiumBeautifulKuching
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#SakitBelakang
#SakitPinggang
#BengkungCzer
#BengkungModen
#BengkungViral
#BengkungMurah
#KempisPerut
#SetBerpantangTerbaik
#SlimmingProduct
#Sale
Baru dapat luruskan pinggang. . . Seharian buat kerja rumah, pasti memenatkan dan rasa macam nak patah pinggang. Miss Lien memang konsisten pakai bengkung setiap hari walaupun di rumah. Alhamdulillah, kekerapan nak diserang sakit pinggang tu hilang serta merta. . . Selamat Malam sahabat muka buku💕 . . #PremiumBeautiful  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulMurah  #premiumbeautifulsungaidua  #PremiumBeautifulPangkor  #PremiumBeautifulIpoh  #PremiumBeautifulPutrajaya  #PremiumBeautifulPuchong  #PremiumBeautifulSeremban  #PremiumBeautifulBukitBeruang  #PremiumBeautifulTemerloh  #PremiumBeautifulKotaTinggi  #PremiumBeautifulKualaTerengganu  #PremiumBeautifulKotaBharu  #PremiumBeautifulBeaufort  #PremiumBeautifulKuching  #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert  #SakitBelakang  #SakitPinggang  #BengkungCzer  #BengkungModen  #BengkungViral  #BengkungMurah  #KempisPerut  #SetBerpantangTerbaik  #SlimmingProduct  #Sale 
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️
.
.
.
.
#mixingwhite
#cindella
#cindella1200mg
#glutax600gs
#glutax8000gz
#veniscy
#vitaminc
#dropshipmurah
#nexentury29 
#japanplatinum
#nexenturymalaysia 
#glutax200gs
#nanguang
#orientalplatinum 
#cindellapremium 
#perlaking
#glutax500gs
#suntikputih
#cindellamurahmalaysia 
#placentasheep
#placentahuman
#aurorasxmurah 
#andainyatakdir2 
#dripinjection
#bengkungmoden 
#slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite  #cindella  #cindella1200mg  #glutax600gs  #glutax8000gz  #veniscy  #vitaminc  #dropshipmurah  #nexentury29  #japanplatinum  #nexenturymalaysia  #glutax200gs  #nanguang  #orientalplatinum  #cindellapremium  #perlaking  #glutax500gs  #suntikputih  #cindellamurahmalaysia  #placentasheep  #placentahuman  #aurorasxmurah  #andainyatakdir2  #dripinjection  #bengkungmoden  #slcnexentury 
Selamat petang! Sape nak body lawa lentik macam ni? Pakai je #DemicaBengkung uolss terus lentik macam anak dara 16 tahun.
.
Alang² tengah promosi ni jom lah dapatkan 1 utk korang, 1 utk hubby. Lelaki perempuan boleh pakai takde masalah.😘
.
Whatsapp 013-4917714 utk order.
.
#Bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicaparitbuntar #demicaperak
Baru dapat luruskan pinggang.
.
.
Seharian buat kerja rumah, pasti memenatkan dan rasa macam nak patah pinggang. Miss Lien memang konsisten pakai bengkung setiap hari walaupun di rumah. Alhamdulillah, kekerapan nak diserang sakit pinggang tu hilang serta merta. .
.
Selamat Malam sahabat muka buku💕
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPenang
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulSelangor
#PremiumBeautifulKualaLumpur
#PremiumBeautifulNegeriSembilan
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulPahang
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulSabah
#PremiumBeautifulSarawak
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#BengkungCzer
#BengkungModen
#BengkungViral
#BengkungMurah
#KempisPerut
#SetBerpantangTerbaik
#SlimmingProduct
#Sale
Baru dapat luruskan pinggang. . . Seharian buat kerja rumah, pasti memenatkan dan rasa macam nak patah pinggang. Miss Lien memang konsisten pakai bengkung setiap hari walaupun di rumah. Alhamdulillah, kekerapan nak diserang sakit pinggang tu hilang serta merta. . . Selamat Malam sahabat muka buku💕 . . #PremiumBeautiful  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulMurah  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulPenang  #PremiumBeautifulPerak  #PremiumBeautifulSelangor  #PremiumBeautifulKualaLumpur  #PremiumBeautifulNegeriSembilan  #PremiumBeautifulMelaka  #PremiumBeautifulPahang  #PremiumBeautifulJohor  #PremiumBeautifulTerengganu  #PremiumBeautifulKelantan  #PremiumBeautifulSabah  #PremiumBeautifulSarawak  #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert  #BengkungCzer  #BengkungModen  #BengkungViral  #BengkungMurah  #KempisPerut  #SetBerpantangTerbaik  #SlimmingProduct  #Sale 
Baru dapat luruskan pinggang.
.
.
Seharian buat kerja rumah, pasti memenatkan dan rasa macam nak patah pinggang. Miss Lien memang konsisten pakai bengkung setiap hari walaupun di rumah. Alhamdulillah, kekerapan nak diserang sakit pinggang tu hilang serta merta. .
.
Selamat Malam sahabat muka buku💕
.
.
@cikgu_alih_lemak 
#PremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 
#BengkungModen 
#BengkungCzer 
#BengkungBersalin 
#BengkungMurah
Hi syg2 semua😍😍😍 SARA nak ingatkan sekali ya...hanya BARANG HIGH QUALITY tidak perlu selindung mengenai  testimoni mcm sara buat nih ya😊😊😊
.
#feedbackqok #feedbackqok #feedbackqok
.
ALHAMDULILLAH untuk semua feedback yg positive 💕💕💕 yg pernah pakai product sara di alu -alukan komen jugak hehe ..
.
RUGI siapa yg masih belum cuba Brand sara lgi hehe ... sara pun buat installment tau . Boleh bayar 3 kali ansuran .. nak cantik jangan bagi alasan byk2 .. terus je beli .. CEPAT CEPAT LA KITA SLIM SAMA2 😜😜😜😜😜
.
#korsetmalaysia #bumpant #fitsport #saraanna #fitsportsaraanna
#bumppantsaraanna
#korsetsaraanna
#bengkungmoden #queenkorset
#QueenCorset #bengkungbersalin
#punggungleper #korsetmurah #plussizemalaysia  #seluarpunggung #cekakbengkung #beautifulcorsetmalaysia #girdlemurah  #waisttrainer #bumpantsmurah m #bengkungbersalin  #bengkungsexy #janganmengatabengkung #waisttrainermalaysia #realbengkung #realgirdle  #bengkungmermaid #slimdollz
Hi syg2 semua😍😍😍 SARA nak ingatkan sekali ya...hanya BARANG HIGH QUALITY tidak perlu selindung mengenai testimoni mcm sara buat nih ya😊😊😊 . #feedbackqok  #feedbackqok  #feedbackqok  . ALHAMDULILLAH untuk semua feedback yg positive 💕💕💕 yg pernah pakai product sara di alu -alukan komen jugak hehe .. . RUGI siapa yg masih belum cuba Brand sara lgi hehe ... sara pun buat installment tau . Boleh bayar 3 kali ansuran .. nak cantik jangan bagi alasan byk2 .. terus je beli .. CEPAT CEPAT LA KITA SLIM SAMA2 😜😜😜😜😜 . #korsetmalaysia  #bumpant  #fitsport  #saraanna  #fitsportsaraanna  #bumppantsaraanna  #korsetsaraanna  #bengkungmoden  #queenkorset  #QueenCorset  #bengkungbersalin  #punggungleper  #korsetmurah  #plussizemalaysia  #seluarpunggung  #cekakbengkung  #beautifulcorsetmalaysia  #girdlemurah  #waisttrainer  #bumpantsmurah  m #bengkungbersalin  #bengkungsexy  #janganmengatabengkung  #waisttrainermalaysia  #realbengkung  #realgirdle  #bengkungmermaid  #slimdollz 
Slim'N Lift Slimming singlet for men
.
.Sesuai untuk lelaki  perut boroi

Diperbuat menggunakan teknologi baru untuk mencegah buncit dan meratakan perut.
.
.mudah dipakai
* kelihatan kurus serta-merta
*menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit
* kain tidak panas dan tidak gatal
*membantu pembentukan badan sasa
*mencegah sakit belakang
*menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat.
.
.. Saiz: S/M/L/XL/XXL
Chest: 81-100cm/101-120cm/131-140cm/141-160cm/161-180cm
Singlet Lenght: 56cm/ 60cm/ 60cm/ 61cm/ 62cm
.
RM33.00 free postage
.
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253
Wasap 010  9309253
#korsetmoden
#bengkung
#misikurus #nakslim
#kurustanpaberlapar #nakkurus
#bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus #korset #nakkuruscepat
#bentukbadan #kurussihat
#turunberatbadan
#kurusselamat #kuruscsntik #kursetmudah #kuruslepasbersalin
#kecilkanpeha #ramping #kurustanpasenaman
#bengkungmoden #kempiskanperut
#langsing #bajukurus
#korsetkurus #kuruscepat
#bengkungmudah
#tipskuruscepat
#naklangsing #kuruslangsing
#kurustanpasenaman
#nakkuruscepat
Slim'N Lift Slimming singlet for men . .Sesuai untuk lelaki perut boroi Diperbuat menggunakan teknologi baru untuk mencegah buncit dan meratakan perut. . .mudah dipakai * kelihatan kurus serta-merta *menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit * kain tidak panas dan tidak gatal *membantu pembentukan badan sasa *mencegah sakit belakang *menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat. . .. Saiz: S/M/L/XL/XXL Chest: 81-100cm/101-120cm/131-140cm/141-160cm/161-180cm Singlet Lenght: 56cm/ 60cm/ 60cm/ 61cm/ 62cm . RM33.00 free postage . Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #korsetmoden  #bengkung  #misikurus  #nakslim  #kurustanpaberlapar  #nakkurus  #bengkungperut  #sayanakkurus  #bajukurus  #korset  #nakkuruscepat  #bentukbadan  #kurussihat  #turunberatbadan  #kurusselamat  #kuruscsntik  #kursetmudah  #kuruslepasbersalin  #kecilkanpeha  #ramping  #kurustanpasenaman  #bengkungmoden  #kempiskanperut  #langsing  #bajukurus  #korsetkurus  #kuruscepat  #bengkungmudah  #tipskuruscepat  #naklangsing  #kuruslangsing  #kurustanpasenaman  #nakkuruscepat 
Bengkung infra red 3 in 1

Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh
** Menurunkan berat badan
** Menjaga bentuk tubuh
** Menyihatkan badan

3 pcs set
_ 1 pc corset suit
_  1 pc girdle short
_  1 pc slim underwear

Wasap 010 9309253...tq

#korsetmoden #bengkung
#misikurus#nakslim
#kurustanpaberlapar #nakkurus
#bengkungperut #sayanakkurus  #bajukurus
#korset #nakkuruscepat #bentukbadan
#kurussihat#turunberatbadan
#kurusselamat  #kuruscantik #korsetmudah
#kuruslepasbersalin#kecilkanpeha
#ramping #kurustanpasenaman#bengkungmoden
#kempiskanperut #langsing #bajukurus
#korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah
#tipskuruscepat
#naklangsing
#kuruslangsing
#kurustanpasenaman
#nakkuruscepat
Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253...tq #korsetmoden  #bengkung  #misikurus #nakslim  #kurustanpaberlapar  #nakkurus  #bengkungperut  #sayanakkurus  #bajukurus  #korset  #nakkuruscepat  #bentukbadan  #kurussihat #turunberatbadan  #kurusselamat  #kuruscantik  #korsetmudah  #kuruslepasbersalin #kecilkanpeha  #ramping  #kurustanpasenaman #bengkungmoden  #kempiskanperut  #langsing  #bajukurus  #korsetkurus  #kuruscepat  #bengkungmudah  #tipskuruscepat  #naklangsing  #kuruslangsing  #kurustanpasenaman  #nakkuruscepat 
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️
.
.
.
.
#mixingwhite
#cindella
#cindella1200mg
#glutax600gs
#glutax8000gz
#veniscy
#vitaminc
#dropshipmurah
#nexentury29 
#japanplatinum
#nexenturymalaysia 
#glutax200gs
#nanguang
#orientalplatinum 
#cindellapremium 
#perlaking
#glutax500gs
#suntikputih
#cindellamurahmalaysia 
#placentasheep
#placentahuman
#aurorasxmurah 
#andainyatakdir2 
#dripinjection
#bengkungmoden 
#slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite  #cindella  #cindella1200mg  #glutax600gs  #glutax8000gz  #veniscy  #vitaminc  #dropshipmurah  #nexentury29  #japanplatinum  #nexenturymalaysia  #glutax200gs  #nanguang  #orientalplatinum  #cindellapremium  #perlaking  #glutax500gs  #suntikputih  #cindellamurahmalaysia  #placentasheep  #placentahuman  #aurorasxmurah  #andainyatakdir2  #dripinjection  #bengkungmoden  #slcnexentury 
Selamat petang! Sape nak body lawa lentik macam ni? Pakai je #DemicaBengkung uolss terus lentik macam anak dara 16 tahun.
.
Alang² tengah promosi ni jom lah dapatkan 1 utk korang, 1 utk hubby. Lelaki perempuan boleh pakai takde masalah.😘
.
Whatsapp 013-4917714 utk order.
.
#Bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicapenang #demicakedah #demicaperlis
PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas  cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. .
.
PB pilihan #bengkungmoden wanita #bersalinnormal atau #bersalinczer . Pilihan those with #backpain , #slipdisc atau #scoliosis as #backsupport . Penjagaan lengkap wanita hari-hari. Tak kira masa. .
.
.
#korsetpelangsing 
#bengkungperut #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulkl #perutkempis #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulmelaka #korset #bengkungbersalin #bengkungmoden #tipskurus
PB adalah satu-satunya #corsetwithfir  , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . . PB pilihan #bengkungmoden  wanita #bersalinnormal  atau #bersalinczer  . Pilihan those with #backpain  , #slipdisc  atau #scoliosis  as #backsupport  . Penjagaan lengkap wanita hari-hari. Tak kira masa. . . . #korsetpelangsing  #bengkungperut  #premiumbeautifuljohor  #premiumbeautifulkl  #perutkempis  #premiumbeautifulbangi  #premiumbeautifulmelaka  #korset  #bengkungbersalin  #bengkungmoden  #tipskurus 
· · · ·
Lets bengkung GOLD mempunyai 16 tulang infra red yang membakar lemak. Ibarat anda memakai dua lapis bengkung
.
.
Hurry get yours now before it gets sold out! 🧚‍♀️
.
.
#cintabellezateam
#bengkungmoden
#nursajatsingapore
#sajat02
- Taknak ke body goal mcm ni?? Tak kurus sgtt .. tak gemukk sgtt .. PERFECT 🙈🙈🙈
Perut tak nampak buncit , Punggung Mantapp .. korang bila lagi??? 😜😜😜
Whtsapp sara utk sara bantu sesiapa nk slimkan perut and boolatkan punggung💞❤️😘
.
Nk cantik ni kena la berkorban sikit .. sara tk ckp snng ya .. tapi BUKAN SUSAH nk jadi cantik kalau kita ade semangat dan Sanggup untuk cantik💋
.
Nak bagi suami sayang , suami melekat dgn kita .. kena la jaga badan , jaga pemakanan , makan supplement .. kita perempuan kena ade cara yg lebih proper untuk , kena lebih displin untuk jaga segala benda ... jadi korset pun skrg dh jadi satu keperluan untuk kita maintainkan badan slim dan ramping ...
.
sara nak bantu korang .. whtsapp sara okay❤️❤️❤️
0102150202
.
#korset #bumpant #fitsport #saraanna #fitsportsaraanna
#bumppantsaraanna
#korsetsaraanna
#bengkungmoden #queenkorset
#QueenCorset #bengkungbersalin
#punggungleper #korsetmurah #plussizemalaysia #slimmingpants #bumpantsmurah #slimmingkorset #bengkungmurah #seluarpunggung #cekakbengkung #beautifulcorsetmalaysia #girdlemurah  #waisttrainer #bumpantsmurah #korsetmalaysia #queenkorset #bengkungbersalin  #bengkungsexy #janganmengatabengkung #waisttrainermalaysia #realbengkung #realgirdle  #premiumcorset
- Taknak ke body goal mcm ni?? Tak kurus sgtt .. tak gemukk sgtt .. PERFECT 🙈🙈🙈 Perut tak nampak buncit , Punggung Mantapp .. korang bila lagi??? 😜😜😜 Whtsapp sara utk sara bantu sesiapa nk slimkan perut and boolatkan punggung💞❤️😘 . Nk cantik ni kena la berkorban sikit .. sara tk ckp snng ya .. tapi BUKAN SUSAH nk jadi cantik kalau kita ade semangat dan Sanggup untuk cantik💋 . Nak bagi suami sayang , suami melekat dgn kita .. kena la jaga badan , jaga pemakanan , makan supplement .. kita perempuan kena ade cara yg lebih proper untuk , kena lebih displin untuk jaga segala benda ... jadi korset pun skrg dh jadi satu keperluan untuk kita maintainkan badan slim dan ramping ... . sara nak bantu korang .. whtsapp sara okay❤️❤️❤️ 0102150202 . #korset  #bumpant  #fitsport  #saraanna  #fitsportsaraanna  #bumppantsaraanna  #korsetsaraanna  #bengkungmoden  #queenkorset  #QueenCorset  #bengkungbersalin  #punggungleper  #korsetmurah  #plussizemalaysia  #slimmingpants  #bumpantsmurah  #slimmingkorset  #bengkungmurah  #seluarpunggung  #cekakbengkung  #beautifulcorsetmalaysia  #girdlemurah  #waisttrainer  #bumpantsmurah  #korsetmalaysia  #queenkorset  #bengkungbersalin  #bengkungsexy  #janganmengatabengkung  #waisttrainermalaysia  #realbengkung  #realgirdle  #premiumcorset 
- Taknak ke body goal mcm ni?? Tak kurus sgtt .. tak gemukk sgtt .. PERFECT 🙈🙈🙈
Perut tak nampak buncit , Punggung Mantapp .. korang bila lagi??? 😜😜😜
Whtsapp sara utk sara bantu sesiapa nk slimkan perut and boolatkan punggung💞❤️😘
.
Nk cantik ni kena la berkorban sikit .. sara tk ckp snng ya .. tapi BUKAN SUSAH nk jadi cantik kalau kita ade semangat dan Sanggup untuk cantik💋
.
Nak bagi suami sayang , suami melekat dgn kita .. kena la jaga badan , jaga pemakanan , makan supplement .. kita perempuan kena ade cara yg lebih proper untuk , kena lebih displin untuk jaga segala benda ... jadi korset pun skrg dh jadi satu keperluan untuk kita maintainkan badan slim dan ramping ...
.
sara nak bantu korang .. whtsapp sara okay❤️❤️❤️
0102150202
.
#korset #bumpant #fitsport #saraanna #fitsportsaraanna
#bumppantsaraanna
#korsetsaraanna
#bengkungmoden #queenkorset
#QueenCorset #bengkungbersalin
#punggungleper #korsetmurah #plussizemalaysia #slimmingpants #bumpantsmurah #slimmingkorset #bengkungmurah #seluarpunggung #cekakbengkung #beautifulcorsetmalaysia #girdlemurah  #waisttrainer #bumpantsmurah #korsetmalaysia #queenkorset #bengkungbersalin  #bengkungsexy #janganmengatabengkung #waisttrainermalaysia #realbengkung #realgirdle  #premiumcorset
- Taknak ke body goal mcm ni?? Tak kurus sgtt .. tak gemukk sgtt .. PERFECT 🙈🙈🙈 Perut tak nampak buncit , Punggung Mantapp .. korang bila lagi??? 😜😜😜 Whtsapp sara utk sara bantu sesiapa nk slimkan perut and boolatkan punggung💞❤️😘 . Nk cantik ni kena la berkorban sikit .. sara tk ckp snng ya .. tapi BUKAN SUSAH nk jadi cantik kalau kita ade semangat dan Sanggup untuk cantik💋 . Nak bagi suami sayang , suami melekat dgn kita .. kena la jaga badan , jaga pemakanan , makan supplement .. kita perempuan kena ade cara yg lebih proper untuk , kena lebih displin untuk jaga segala benda ... jadi korset pun skrg dh jadi satu keperluan untuk kita maintainkan badan slim dan ramping ... . sara nak bantu korang .. whtsapp sara okay❤️❤️❤️ 0102150202 . #korset  #bumpant  #fitsport  #saraanna  #fitsportsaraanna  #bumppantsaraanna  #korsetsaraanna  #bengkungmoden  #queenkorset  #QueenCorset  #bengkungbersalin  #punggungleper  #korsetmurah  #plussizemalaysia  #slimmingpants  #bumpantsmurah  #slimmingkorset  #bengkungmurah  #seluarpunggung  #cekakbengkung  #beautifulcorsetmalaysia  #girdlemurah  #waisttrainer  #bumpantsmurah  #korsetmalaysia  #queenkorset  #bengkungbersalin  #bengkungsexy  #janganmengatabengkung  #waisttrainermalaysia  #realbengkung  #realgirdle  #premiumcorset 
- Taknak ke body goal mcm ni?? Tak kurus sgtt .. tak gemukk sgtt .. PERFECT 🙈🙈🙈
Perut tak nampak buncit , Punggung Mantapp .. korang bila lagi??? 😜😜😜
Whtsapp sara utk sara bantu sesiapa nk slimkan perut and boolatkan punggung💞❤️😘
.
Nk cantik ni kena la berkorban sikit .. sara tk ckp snng ya .. tapi BUKAN SUSAH nk jadi cantik kalau kita ade semangat dan Sanggup untuk cantik💋
.
Nak bagi suami sayang , suami melekat dgn kita .. kena la jaga badan , jaga pemakanan , makan supplement .. kita perempuan kena ade cara yg lebih proper untuk , kena lebih displin untuk jaga segala benda ... jadi korset pun skrg dh jadi satu keperluan untuk kita maintainkan badan slim dan ramping ...
.
sara nak bantu korang .. whtsapp sara okay❤️❤️❤️
0102150202
.
#korset #bumpant #fitsport #saraanna #fitsportsaraanna
#bumppantsaraanna
#korsetsaraanna
#bengkungmoden #queenkorset
#QueenCorset #bengkungbersalin
#punggungleper #korsetmurah #plussizemalaysia #slimmingpants #bumpantsmurah #slimmingkorset #bengkungmurah #seluarpunggung #cekakbengkung #beautifulcorsetmalaysia #girdlemurah  #waisttrainer #bumpantsmurah #korsetmalaysia #queenkorset #bengkungbersalin  #bengkungsexy #janganmengatabengkung #waisttrainermalaysia #realbengkung #realgirdle  #premiumcorset
- Taknak ke body goal mcm ni?? Tak kurus sgtt .. tak gemukk sgtt .. PERFECT 🙈🙈🙈 Perut tak nampak buncit , Punggung Mantapp .. korang bila lagi??? 😜😜😜 Whtsapp sara utk sara bantu sesiapa nk slimkan perut and boolatkan punggung💞❤️😘 . Nk cantik ni kena la berkorban sikit .. sara tk ckp snng ya .. tapi BUKAN SUSAH nk jadi cantik kalau kita ade semangat dan Sanggup untuk cantik💋 . Nak bagi suami sayang , suami melekat dgn kita .. kena la jaga badan , jaga pemakanan , makan supplement .. kita perempuan kena ade cara yg lebih proper untuk , kena lebih displin untuk jaga segala benda ... jadi korset pun skrg dh jadi satu keperluan untuk kita maintainkan badan slim dan ramping ... . sara nak bantu korang .. whtsapp sara okay❤️❤️❤️ 0102150202 . #korset  #bumpant  #fitsport  #saraanna  #fitsportsaraanna  #bumppantsaraanna  #korsetsaraanna  #bengkungmoden  #queenkorset  #QueenCorset  #bengkungbersalin  #punggungleper  #korsetmurah  #plussizemalaysia  #slimmingpants  #bumpantsmurah  #slimmingkorset  #bengkungmurah  #seluarpunggung  #cekakbengkung  #beautifulcorsetmalaysia  #girdlemurah  #waisttrainer  #bumpantsmurah  #korsetmalaysia  #queenkorset  #bengkungbersalin  #bengkungsexy  #janganmengatabengkung  #waisttrainermalaysia  #realbengkung  #realgirdle  #premiumcorset 
*Argan Oil* Pertama Dari Imanni Yang Dilakukan Proses Nyah Bau !
.
Argan Oil anda gunakan sekarang berbau? Pakai dimuka tetapi tak tahan dengan bau Argan tidak enak? Nak tahu kenapa Argan oil Imanni ini Best terutamanya untuk anda yang selalu mengalami masalah kulit kering.
.
❤ Telah mengalami proses Nyah Bau
❤ Berkelulusan 100% Organik
❤ Minyak dihasilkan secara Cold Pressure
❤ Mudah menyerap ke dalam kulit
❤ Tidak Berminyak
❤ Boleh digunakan untuk Kulit & Rambut
❤ Kulit Menjadi Halus Gebu dan Rambut makin Lebat
*Argan Oil* Pertama Dari Imanni Yang Dilakukan Proses Nyah Bau ! . Argan Oil anda gunakan sekarang berbau? Pakai dimuka tetapi tak tahan dengan bau Argan tidak enak? Nak tahu kenapa Argan oil Imanni ini Best terutamanya untuk anda yang selalu mengalami masalah kulit kering. . ❤ Telah mengalami proses Nyah Bau ❤ Berkelulusan 100% Organik ❤ Minyak dihasilkan secara Cold Pressure ❤ Mudah menyerap ke dalam kulit ❤ Tidak Berminyak ❤ Boleh digunakan untuk Kulit & Rambut ❤ Kulit Menjadi Halus Gebu dan Rambut makin Lebat
Teringin nak paha kecil??
Nak lengan kecil?
Nak perut kempis??
Pp tembam sekilo tu xlarat dah nak bawak?
Meh order teatox !
Mesti puas hati!!!
-
.
Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻
.
[DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] .
.
#misikurus#kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia  #buanglemak #buangtoksin #greentea#ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge 
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia#bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
Teringin nak paha kecil?? Nak lengan kecil? Nak perut kempis?? Pp tembam sekilo tu xlarat dah nak bawak? Meh order teatox ! Mesti puas hati!!! - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat  #kurus  #badansihat  #badanlangsing  #detox  #detoxmalaysia  #buanglemak  #buangtoksin  #greentea #ruangrezekihanania  #ruangniagahanania  #kurustanpalapar  #bobodimana  #bobodimanadancechallenge  #jomkurus1malaysia  #jomkurussebelumraya  #kurusmurah  #ramadhan  #2018  #kurussebelumkawin  #nealofa  #kurusmudah  #vshape  #corsetmalaysia #bengkungmalaysia  #bengkungmoden  #teatoxtaiping  #bengkungtaiping  #tehkurustaiping 
🎉PERHATIAN!!! KHAS UNTUK IBU-IBU YANG BERSALIN CZER YANG RISAU BEKAS LUKA SAKIT SEBAB BENGKUNG..!! 🎉
. 
Anda tidak perlu risau lagi sebab kami menyediakan Bengkung Moden Perfect yang tidak sakit pada bekas luka, mudah nak pakai, selesa dengan material yang berkualiti. Dan yang paling best, bengkung perfect memiliki grip yang kuat boleh menahan perut yang menggeleber dan menyokong pergerakan anda selepas bersalin ☺️👍.
.
Jom order sekarang sebelum stok habis, kami juga menyediakan Bengkung Plus size. Semua harga adalah mampu milik ☺️👍...
.

Whatsapp untuk info dan order...
"Bengkung Perfect" ke 017-3260922 atau klik link kat bio 👆 . 
Terima Kasih 🙂
. 
#sayajual #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungibu #bengkungnormal #bengkungtradisi #nakkurus #bengkungberkualiti #bengkungibubersalin #maternitywear #slimcorset #slimmingbeauty #bengkungberpantang #bengkungmurah #bengkungselesa #bengkungMalaysia #shopeeMalaysia #bengkungvelcro #guritabersalin #setberpantang #onlineshop #muslimwear #selangor #bengkungperfect #bengkungbangi #bengkungkajang #bengkungkl #momnbaby #bengkungplussize #korset
🎉PERHATIAN!!! KHAS UNTUK IBU-IBU YANG BERSALIN CZER YANG RISAU BEKAS LUKA SAKIT SEBAB BENGKUNG..!! 🎉 . Anda tidak perlu risau lagi sebab kami menyediakan Bengkung Moden Perfect yang tidak sakit pada bekas luka, mudah nak pakai, selesa dengan material yang berkualiti. Dan yang paling best, bengkung perfect memiliki grip yang kuat boleh menahan perut yang menggeleber dan menyokong pergerakan anda selepas bersalin ☺️👍. . Jom order sekarang sebelum stok habis, kami juga menyediakan Bengkung Plus size. Semua harga adalah mampu milik ☺️👍... . Whatsapp untuk info dan order... "Bengkung Perfect" ke 017-3260922 atau klik link kat bio 👆 . Terima Kasih 🙂 . #sayajual  #bengkungmoden  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungnormal  #bengkungtradisi  #nakkurus  #bengkungberkualiti  #bengkungibubersalin  #maternitywear  #slimcorset  #slimmingbeauty  #bengkungberpantang  #bengkungmurah  #bengkungselesa  #bengkungMalaysia  #shopeeMalaysia  #bengkungvelcro  #guritabersalin  #setberpantang  #onlineshop  #muslimwear  #selangor  #bengkungperfect  #bengkungbangi  #bengkungkajang  #bengkungkl  #momnbaby  #bengkungplussize  #korset 
Cara saya kurus & shaping dengan #premiumbeautiful. Hanya pakai konsisten  8jam setiap hari. 😍

Mudah kan? 
Ada yang nak try free fitting@info,  boleh dm ya
www.wasap.my/60122943771/PB

#premiumbeautifulexpert #bengkungmoden #BengkungBest #korsetpengecilperut #korsetkesihatan #korsetpelangsing 
#BisnesMudahCLA 
#ModalRM47je 
#JomKunming
NEW PRODUCTS by Nshhazbeauty!!! BOOSTER SOAP (Whitening & Anti Acne).. Open for booking NOW with INTRO PROMO PRICE & NO DEPOSIT NEEDED 💕
•
Jom dapatkan KULIT PINKISH & GLOWING DGN #BOOSTERSOAP
•
🧖🏻‍♀ Mencuci kulit muka dari dalam .
🧖🏻‍♀ Mencerahkan kulit muka 3X ganda .
🧖🏻‍♀ Menghapuskan kekusaman .
🧖🏻‍♀ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
🧖🏻‍♀ Menghapuskan BLACKHEAD .
🧖🏻‍♀ Memudarkan parut Jerawat .
🧖🏻‍♀ Menghapuskan minyak pada kulit muka .
🧖🏻‍♀ Memudarkan jeragat .
🧖🏻‍♀ Mengurangkan resdung .
•
✔1 box tahan 2- 3 bulan (80gram) .
✔Tidak Mudah Cair
✔Lelaki & Perempuan boleh pakai .
✔Lulus KKM & HALAL .
•
WhatsApp 📲 +673 7152112 or click on my IG PROFILE BIO for direct WhatsApp without saving my number 😍.
•
Click this link 👉🏻.. Www.wasap.my/6737152112
•
Follow IG : @Qb_Collections_Brunei
Like FB : Qb Collections
•
#bruneishop #bruneionlinesale #bruneionline #brunika #kualabelait #belait #temburong #tutong #brunei #bruneimuara #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneionlineshopping #negarabruneidarussalam #iklanbrunei  #boosterserumbrunei #boostersoap #lemonexadvancebrunei #boosterwhiteningbrunei #bidara #daunbidara  #bengkung #bengkungmoden #trudollybrunei #pinkypinkybrunei #deinasmaxjuicebrunei
NEW PRODUCTS by Nshhazbeauty!!! BOOSTER SOAP (Whitening & Anti Acne).. Open for booking NOW with INTRO PROMO PRICE & NO DEPOSIT NEEDED 💕 • Jom dapatkan KULIT PINKISH & GLOWING DGN #BOOSTERSOAP  • 🧖🏻‍♀ Mencuci kulit muka dari dalam . 🧖🏻‍♀ Mencerahkan kulit muka 3X ganda . 🧖🏻‍♀ Menghapuskan kekusaman . 🧖🏻‍♀ Mengecutkan jerawat dengan cepat . 🧖🏻‍♀ Menghapuskan BLACKHEAD . 🧖🏻‍♀ Memudarkan parut Jerawat . 🧖🏻‍♀ Menghapuskan minyak pada kulit muka . 🧖🏻‍♀ Memudarkan jeragat . 🧖🏻‍♀ Mengurangkan resdung . • ✔1 box tahan 2- 3 bulan (80gram) . ✔Tidak Mudah Cair ✔Lelaki & Perempuan boleh pakai . ✔Lulus KKM & HALAL . • WhatsApp 📲 +673 7152112 or click on my IG PROFILE BIO for direct WhatsApp without saving my number 😍. • Click this link 👉🏻.. Www.wasap.my/6737152112 • Follow IG : @Qb_Collections_Brunei Like FB : Qb Collections • #bruneishop  #bruneionlinesale  #bruneionline  #brunika  #kualabelait  #belait  #temburong  #tutong  #brunei  #bruneimuara  #bruneionlineshop  #bruneionlinestore  #bruneionlineshopping  #negarabruneidarussalam  #iklanbrunei  #boosterserumbrunei  #boostersoap  #lemonexadvancebrunei  #boosterwhiteningbrunei  #bidara  #daunbidara  #bengkung  #bengkungmoden  #trudollybrunei  #pinkypinkybrunei  #deinasmaxjuicebrunei 
Faktor yang mendorong kejayaan seorang wanita? Ha mari kita fikirkan 😊
.
.
#no1certifiedpremiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #bengkungmoden #bisnesonline #bloggerlife #ootd #babyblue #bloggerlife
#Repost
· · · ·
Customer review on Sajat Bengkung.
.
.
Yayyy! She managed to get hold of it & already on her 3rd hook 🤗
.

Bengkong jangan tk bengkong.. 🤣
& ya.... we left with limited stocks... For order enquiries do Dm me ya 😘😊
.
.
#cintabellezateam
#erina_nathasha
#bengkungmoden
#nursajatsingapore
#sajat02
#customerfeedback
Alhamdulillah dah selamat smpai Premium Beautiful ke tuannya di Melaka.. Special serahan tangan dari Sis.. Semestinya service terbaik dr sis.. Kita ajar cara pakai juga terus. Kehebatan PB selain nak #instantshaping sepantas 5 minit, PB juga membantu wanita yang NAK :-
.
🔥 HAMIL/ ZURIAT
🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL
🔥 CYST/ FIBROID
🔥 PERIOD PROBLEM
🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir  #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc  #backsupport #cikgumelaka #ikhtiarhamil #trytoconceive #premiumbeautifulayerkeroh 
#bodyshapingmaker  #solusikurus  #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut  #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan  #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulMelaka #tipslangsing  #premiumbeautifulAlorGajah ☺️
Alhamdulillah dah selamat smpai Premium Beautiful ke tuannya di Melaka.. Special serahan tangan dari Sis.. Semestinya service terbaik dr sis.. Kita ajar cara pakai juga terus. Kehebatan PB selain nak #instantshaping  sepantas 5 minit, PB juga membantu wanita yang NAK :- . 🔥 HAMIL/ ZURIAT 🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . 🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL 🔥 CYST/ FIBROID 🔥 PERIOD PROBLEM 🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful  pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma  korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan  #CorsetWithFir  #BengkungModen  #sakitbelakang  #slipdisc  #backsupport  #cikgumelaka  #ikhtiarhamil  #trytoconceive  #premiumbeautifulayerkeroh  #bodyshapingmaker  #solusikurus  #korsetkesihatan  #pengecilperut  #kempiskanperut  #langsingtanpadiet  #korsetbagus  #korsetperamping  #pelangsingcepat  #korsetperampingbadan  #kuruslepasbersalin  #premiumbeautifulMelaka  #tipslangsing  #premiumbeautifulAlorGajah  ☺️
Alhamdulillah dah selamat smpai Premium Beautiful ke tuannya di Melaka.. Special serahan tangan dari Sis.. Semestinya service terbaik dr sis.. Kita ajar cara pakai juga terus. Kehebatan PB selain nak #instantshaping sepantas 5 minit, PB juga membantu wanita yang NAK :-
.
🔥 HAMIL/ ZURIAT
🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL
🔥 CYST/ FIBROID
🔥 PERIOD PROBLEM
🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir  #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc  #backsupport #cikgumelaka #ikhtiarhamil #trytoconceive #premiumbeautifulayerkeroh 
#bodyshapingmaker  #solusikurus  #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut  #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan  #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulMelaka #tipslangsing  #premiumbeautifulAlorGajah ☺️
Alhamdulillah dah selamat smpai Premium Beautiful ke tuannya di Melaka.. Special serahan tangan dari Sis.. Semestinya service terbaik dr sis.. Kita ajar cara pakai juga terus. Kehebatan PB selain nak #instantshaping  sepantas 5 minit, PB juga membantu wanita yang NAK :- . 🔥 HAMIL/ ZURIAT 🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . 🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL 🔥 CYST/ FIBROID 🔥 PERIOD PROBLEM 🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari. . Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful  pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma  korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea. . #pelangsingbadan  #CorsetWithFir  #BengkungModen  #sakitbelakang  #slipdisc  #backsupport  #cikgumelaka  #ikhtiarhamil  #trytoconceive  #premiumbeautifulayerkeroh  #bodyshapingmaker  #solusikurus  #korsetkesihatan  #pengecilperut  #kempiskanperut  #langsingtanpadiet  #korsetbagus  #korsetperamping  #pelangsingcepat  #korsetperampingbadan  #kuruslepasbersalin  #premiumbeautifulMelaka  #tipslangsing  #premiumbeautifulAlorGajah  ☺️
Stitching Sportsbra in black.
Material: Nylon/Spandex. 👙 👙 👙

Size S: Bust 30”-34”  Underbust 26”-32”  M: Bust 32”-36”  Underbust 28”-34”  L: Bust 34”-38”  Underbust 30”-36” 👙 👙 👙 👙

HARGA : RM70.00

Free postage - Malaysia sahaja.

#trustedseller #girdle #girdlepants #plussizepantymalaysia #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #plussizepanty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra
Stitching Sportsbra in black. Material: Nylon/Spandex. 👙 👙 👙 Size S: Bust 30”-34” Underbust 26”-32” M: Bust 32”-36” Underbust 28”-34” L: Bust 34”-38” Underbust 30”-36” 👙 👙 👙 👙 HARGA : RM70.00 Free postage - Malaysia sahaja. #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #plussizepantymalaysia  #bengkungperut  #bengkung  #kempiskanperut  #plussizepanty  #seluarplussize  #bajuplussize  #korset  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #korsetplussize  #pakaianplussize  #seluardalam  #pakaiandalam  #leggings  #plussizebra 
🔊XTRA Size‼
Plussize front zipper sportbra
Material: nylon & spandex ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘👙Size XL: Bust 32"-37"  Underbust 27"-33"
☘☘☘
👙Size 2XL: Bust 33"-40"  Underbust 28"-35" ☘☘☘
👙Size 3XL: Bust 35"-43"  Underbust 31"-39" ☘☘☘
👙Size 4XL: Bust 38"-46"  Underbust 36"-44" ☘☘☘
👙Size 5XL: Bust 41"-49"  Underbust 39"-47"

Beli 01 helai harga : RM70.00

Beli 02 helai harga : RM120.00

Free postage - Malaysia sahaja.

WhatsApp (kak Wan) 📲 012 2550 781

#trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #panty #plussizepanty #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #nakkurus #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepantymalaysia #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra
🔊XTRA Size‼ Plussize front zipper sportbra Material: nylon & spandex ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘👙Size XL: Bust 32"-37" Underbust 27"-33" ☘☘☘ 👙Size 2XL: Bust 33"-40" Underbust 28"-35" ☘☘☘ 👙Size 3XL: Bust 35"-43" Underbust 31"-39" ☘☘☘ 👙Size 4XL: Bust 38"-46" Underbust 36"-44" ☘☘☘ 👙Size 5XL: Bust 41"-49" Underbust 39"-47" Beli 01 helai harga : RM70.00 Beli 02 helai harga : RM120.00 Free postage - Malaysia sahaja. WhatsApp (kak Wan) 📲 012 2550 781 #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #korsetplussize  #panty  #plussizepanty  #bengkungperut  #bengkung  #kempiskanperut  #nakkurus  #seluarplussize  #bajuplussize  #korset  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #plussizepantymalaysia  #pakaianplussize  #seluardalam  #pakaiandalam  #leggings  #plussizebra 
Adjustable sportbra suitable for plussize ll
Material: polyamide/polyester/spandex/cotton.

Size M: 34/75  L: 36/80  XL: 38/85

Harga :
-  RM60.00/ sehelai
- RM100.00/ 02 helai

Free postage - Malaysia sahaja

#trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #nakcantik #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepantymalaysia #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty
Adjustable sportbra suitable for plussize ll Material: polyamide/polyester/spandex/cotton. Size M: 34/75 L: 36/80 XL: 38/85 Harga : - RM60.00/ sehelai - RM100.00/ 02 helai Free postage - Malaysia sahaja #trustedseller  #girdle  #girdlepants  #jogging  #zumba  #bengkungperut  #bengkung  #panty  #plussizepanty  #kempiskanperut  #nakkurus  #nakcantik  #panty  #seluarplussize  #bajuplussize  #korset  #bengkungmoden  #sportsbra  #pakaiangym  #perkahwinan  #pertunangan  #majliskahwin  #kahwin  #tunang  #plussizepantymalaysia  #pakaianplussize  #seluardalam  #pakaiandalam  #leggings  #plussizebra  #buttliftpanty 
Jom shape dan curvekan badan dengan SENANG & SELESA 😉
.
Sangat2 sesuai utk berPANTANG, hari penting spt majlis bertunang ,kahwin dan NAK KURUS SENTIASA !!
.
✅MERAMPINGKAN PINGGANG
✅MEMANTAPKAN PAYUDARA
✅MENAIKKAN PUNGGUNG
✅MMBETULKAN POSTURE BADAN
.
Saizz sehingga 6XL !!
.
Semua item 💯% ORIGINAL !! Kain yg selesa, tak sakit dan stretchable mesti puas hati 😊
.
FREE POSTAGE + FREE GIFT !
.
Wasap 013-5850392utk consult dapatkan saiz yg sesuai 😘 .
.
#korset #korsetperut #bengkung #bengkungmoden #kualalumpur #bengkungmurah #bengkungsajat #igersmalaya #igersmalaysia #ootd #ootdmalaysia #ootdbrunei #kurus #jomkurus #produkkurus #melaka #diet #tipsdiet #tipskurus #negerisembilan #putrajaya #klcctower #kelantan #naelofarhijab #jamu
Jom shape dan curvekan badan dengan SENANG & SELESA 😉 . Sangat2 sesuai utk berPANTANG, hari penting spt majlis bertunang ,kahwin dan NAK KURUS SENTIASA !! . ✅MERAMPINGKAN PINGGANG ✅MEMANTAPKAN PAYUDARA ✅MENAIKKAN PUNGGUNG ✅MMBETULKAN POSTURE BADAN . Saizz sehingga 6XL !! . Semua item 💯% ORIGINAL !! Kain yg selesa, tak sakit dan stretchable mesti puas hati 😊 . FREE POSTAGE + FREE GIFT ! . Wasap 013-5850392utk consult dapatkan saiz yg sesuai 😘 . . #korset  #korsetperut  #bengkung  #bengkungmoden  #kualalumpur  #bengkungmurah  #bengkungsajat  #igersmalaya  #igersmalaysia  #ootd  #ootdmalaysia  #ootdbrunei  #kurus  #jomkurus  #produkkurus  #melaka  #diet  #tipsdiet  #tipskurus  #negerisembilan  #putrajaya  #klcctower  #kelantan  #naelofarhijab  #jamu 
Potpet2 dibebel nya husband kita bawak Premium Beautiful sama2
.
Ehhhh, kerana PB ni jugak kita dapat dtg India ni tau
.
Of course i will bring together hokayy. Ini laaa mata pencarian extra money yg betul2 extra buat sampai sini. Kalau tidakkk masing2 gigit jari bayar trip pakai duit gaji 😂
.
We are both couple kedekut taik idung masin. X pernah selama 4 tahun ktorg honeymoon. Anak dah keluar dua, duit pampers susu dah steady. Baru fikir kan diri sendiri
.
Dan bila anak dah dua ni. Masa berdua tu lagiiii lah penting. Sebab bila ada anak. Mommy baru nak sembang dgn daddy die potong dahhh. So sudah nyaa mommy daddy x dpt communicate. So now for 5 days mommy bole tawan hati daddy utk support mommy sampai mommy jd CDM Kama. Haaa cerdik kan gituu 😁

#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautiful #PBCorset 
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
Potpet2 dibebel nya husband kita bawak Premium Beautiful sama2 . Ehhhh, kerana PB ni jugak kita dapat dtg India ni tau . Of course i will bring together hokayy. Ini laaa mata pencarian extra money yg betul2 extra buat sampai sini. Kalau tidakkk masing2 gigit jari bayar trip pakai duit gaji 😂 . We are both couple kedekut taik idung masin. X pernah selama 4 tahun ktorg honeymoon. Anak dah keluar dua, duit pampers susu dah steady. Baru fikir kan diri sendiri . Dan bila anak dah dua ni. Masa berdua tu lagiiii lah penting. Sebab bila ada anak. Mommy baru nak sembang dgn daddy die potong dahhh. So sudah nyaa mommy daddy x dpt communicate. So now for 5 days mommy bole tawan hati daddy utk support mommy sampai mommy jd CDM Kama. Haaa cerdik kan gituu 😁 #PremiumBeautifulCorset  #PremiumBeautiful  #PBCorset  #BengkungModen  #KorsetPelangsingBadan  #KorsetPelangsing  #KorsetKurus  #KorsetBadan  #KorsetPerut  #KorsetPeramping  #LangsingTanpaDiet  #KorsetAjaib  #PerampingBadan  #Bengkung  #BodyShaper  #BodyShaping  #Kurus  #SolusiKurus  #KorsetBerpantang  #KorsetTulangBelakang  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulTopAgent 
Let's Bengkung Diamond Gold by Nur Sajat comes in 2 colors.

Pink & Blue Black.

You will receive a free trial Miss Universe Lotion too 🤗 
Grab yours now 84992304 💜 .
▫️ #cintabelleza
 #cintabellezateam
#trifiqd
 #bylululittlelulu
 #bengkungmoden
 #nursajatsingapore
 #sajat02
Sape ada masalah kat bawah ni??
.
•perut buncit 😞
•perut menggeleber😫
•selulit😓
.
Haaaa sis nak suggest dekat korang pakai #DemicaBengkung . Semestinya selesa & perut confirm tersorot kat bawah bengkung. Hehe💙.
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.🧚🏻‍♀️💃🏻🕺🏻
.
Cepat Whatsapp 01119278368 utk dapatkan Demica Bengkung SEKARANG!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakotabharu  #demicakelantan  #demicakb #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus
Sape ada masalah kat bawah ni?? . •perut buncit 😞 •perut menggeleber😫 •selulit😓 . Haaaa sis nak suggest dekat korang pakai #DemicaBengkung  . Semestinya selesa & perut confirm tersorot kat bawah bengkung. Hehe💙. . Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.🧚🏻‍♀️💃🏻🕺🏻 . Cepat Whatsapp 01119278368 utk dapatkan Demica Bengkung SEKARANG! . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #demicakotabharu  #demicakelantan  #demicakb  #nakkuruskanbadan  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkung  #demicabengkung  #kurusdenganselamat  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus 
Hai uolsss💞
.
Tengok ni Bella Astillah pun pakai #DemicaBengkung tau. Comel je kan Bella ni, body dia pun lawa macam anak dara lagi even dah ada anak.
.
Lagi² #DemicaBengkung ni ada 16 tulang utk support tulang belakang supaya selesa & sorok segala lemak kat perut tu 🙈. Confirm body lentik & langsing gittewww 😍.
.
Sape nak kurus dengan #DemicaBengkung?
Whatsapp 📲017-9221028 okay👌🏻.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
Hai uolsss💞 . Tengok ni Bella Astillah pun pakai #DemicaBengkung  tau. Comel je kan Bella ni, body dia pun lawa macam anak dara lagi even dah ada anak. . Lagi² #DemicaBengkung  ni ada 16 tulang utk support tulang belakang supaya selesa & sorok segala lemak kat perut tu 🙈. Confirm body lentik & langsing gittewww 😍. . Sape nak kurus dengan #DemicaBengkung ? Whatsapp 📲017-9221028 okay👌🏻. . #bengkung  #demicabengkung  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bodyshaper  #bodyshape  #kurussihat  #kuruscantik  #kuruscepat  #demicantik 
Fungsi long girdle premium beautiful 💕
Fungsi long girdle premium beautiful 💕
QUEEN CORSET
✅ RM60 inc postage 
Termurah setakat ni!
Jangan tunggu lagi, sementara stok promosi masih ada.
📍whatsapp cepat
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #slim #bajutidurseksi #hantaran #pelaminbajet #hantarankawin #bengkongsajat #bengkungsajatmurah
QUEEN CORSET
✅ RM60 inc postage 
Termurah setakat ni!
Jangan tunggu lagi, sementara stok promosi masih ada.
📍whatsapp cepat
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #slim #bajutidurseksi #hantaran #pelaminbajet #hantarankawin #bengkongsajat #bengkungsajatmurah
Baby Blanket Carters Honey  1 set ada 4 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM59 sahaja ❤❤❤
.
.
======================
HOW TO BUY?
======================
.
(1) Pembelian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
(2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #nursingcover #nursingpillow #shahalam #krimherbal #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibu #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #maternitypillow #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #bfmemberscircle
Baby Blanket Carters Honey 1 set ada 4 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM59 sahaja ❤❤❤ . . ====================== HOW TO BUY? ====================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia. . . #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #nursingcover  #nursingpillow  #shahalam  #krimherbal  #breastpumpmurah  #nursingbramurah  #setberpantang  #setbersalin  #bajubaby  #setpantang  #bedungbaby  #susuibu  #susuibumeriah  #newbornbaby  #hillpark  #makmakmenyusu  #minyakkelapadara  #bengkungmoden  #tambahsusu  #maternitypillow  #keperluanbaby  #keperluanbayi  #saujanautama  #kedaibaby  #kedaibayi  #bfmemberscircle 
Baby Blanket Carters Honey  1 set ada 4 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM59 sahaja ❤❤❤
.
.
======================
HOW TO BUY?
======================
.
(1) Pembelian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
(2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #nursingcover #nursingpillow #shahalam #krimherbal #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibu #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #maternitypillow #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #bfmemberscircle
Baby Blanket Carters Honey 1 set ada 4 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM59 sahaja ❤❤❤ . . ====================== HOW TO BUY? ====================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia. . . #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #nursingcover  #nursingpillow  #shahalam  #krimherbal  #breastpumpmurah  #nursingbramurah  #setberpantang  #setbersalin  #bajubaby  #setpantang  #bedungbaby  #susuibu  #susuibumeriah  #newbornbaby  #hillpark  #makmakmenyusu  #minyakkelapadara  #bengkungmoden  #tambahsusu  #maternitypillow  #keperluanbaby  #keperluanbayi  #saujanautama  #kedaibaby  #kedaibayi  #bfmemberscircle 
Sleepsuits Baby 1 set ada 3 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM60 sahaja ❤❤❤
.
.
======================
HOW TO BUY?
======================
.
(1) Pembelian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
(2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #nursingcover #nursingpillow #shahalam #krimherbal #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibu #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #maternitypillow #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #bfmemberscircle
Sleepsuits Baby 1 set ada 3 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM60 sahaja ❤❤❤ . . ====================== HOW TO BUY? ====================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia. . . #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #nursingcover  #nursingpillow  #shahalam  #krimherbal  #breastpumpmurah  #nursingbramurah  #setberpantang  #setbersalin  #bajubaby  #setpantang  #bedungbaby  #susuibu  #susuibumeriah  #newbornbaby  #hillpark  #makmakmenyusu  #minyakkelapadara  #bengkungmoden  #tambahsusu  #maternitypillow  #keperluanbaby  #keperluanbayi  #saujanautama  #kedaibaby  #kedaibayi  #bfmemberscircle 
Fresh from oven. 🔥
.
.
Akak Hani nie, umur jurr 37 tahun, tapi..kalau ada sebelah dengan beliau, memang tak nampak macam umur 37 tahun. Cer tengok gambar tahun 2018. Itulah realiti beliau.
.
.
Memula nak kurus jurr bila beliau decide nak pakai Premium Beautiful, tup-tup...makin muda remaja pulaksss. .
.
Premium Beautiful User memang semakin gojess. ❤️
.
.
#g8unity #premiumbeautiful #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert #nakslim #bengkungmoden #bengkungviral #ramizahrahmanbusiness #bengkungterbaik #premiumbeautifulportdickson #korsetpengecilperut #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulnilai #korsetpengantin #premiumbeautifulputrajaya #bengkungmama #premiumbeautifulbangi #bengkunginfrared #bengkung #korsetkurus #naklangsing #bengkungibu #masalahrahim #confinementset #pakejpantang #bidankampung #langsingcantik #dietinstan #langsingcepat #solusilangsing
Fresh from oven. 🔥 . . Akak Hani nie, umur jurr 37 tahun, tapi..kalau ada sebelah dengan beliau, memang tak nampak macam umur 37 tahun. Cer tengok gambar tahun 2018. Itulah realiti beliau. . . Memula nak kurus jurr bila beliau decide nak pakai Premium Beautiful, tup-tup...makin muda remaja pulaksss. . . Premium Beautiful User memang semakin gojess. ❤️ . . #g8unity  #premiumbeautiful  #thediamondcircle  #premiumbeautifulexpert  #nakslim  #bengkungmoden  #bengkungviral  #ramizahrahmanbusiness  #bengkungterbaik  #premiumbeautifulportdickson  #korsetpengecilperut  #premiumbeautifulseremban  #premiumbeautifulnilai  #korsetpengantin  #premiumbeautifulputrajaya  #bengkungmama  #premiumbeautifulbangi  #bengkunginfrared  #bengkung  #korsetkurus  #naklangsing  #bengkungibu  #masalahrahim  #confinementset  #pakejpantang  #bidankampung  #langsingcantik  #dietinstan  #langsingcepat  #solusilangsing 
Badan besar nak berjalan jauh pun semput kan. Usahkan nak berlari berjogging. Confirm tercungap.

Mesti sakit badan segala bagaikan. Amalkan SET KOMBO KURUS sangat membantu untuk membakar lemak. Membantu penghadaman, memberi tenaga kepada badan Kita.

Bila pakai PB membantu pembentukan badan. Membantu pengalihan lemak ke tempat sepatutnya. 
Tak mustahil Kita mampu berlari jogging kak ana ni. Amalkan SKK badan pun rasa cergas dan ringan.

#SetKomboKurus
#setkombokurussepantas10hari
#PbExpertSeriKembangan
#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautiful #PBCorset 
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
Badan besar nak berjalan jauh pun semput kan. Usahkan nak berlari berjogging. Confirm tercungap. Mesti sakit badan segala bagaikan. Amalkan SET KOMBO KURUS sangat membantu untuk membakar lemak. Membantu penghadaman, memberi tenaga kepada badan Kita. Bila pakai PB membantu pembentukan badan. Membantu pengalihan lemak ke tempat sepatutnya. Tak mustahil Kita mampu berlari jogging kak ana ni. Amalkan SKK badan pun rasa cergas dan ringan. #SetKomboKurus  #setkombokurussepantas10hari  #PbExpertSeriKembangan  #PremiumBeautifulCorset  #PremiumBeautiful  #PBCorset  #BengkungModen  #KorsetPelangsingBadan  #KorsetPelangsing  #KorsetKurus  #KorsetBadan  #KorsetPerut  #KorsetPeramping  #LangsingTanpaDiet  #KorsetAjaib  #PerampingBadan  #Bengkung  #BodyShaper  #BodyShaping  #Kurus  #SolusiKurus  #KorsetBerpantang  #KorsetTulangBelakang  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulTopAgent 
.
Korset ultra slim
.  Diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sungguh selesa dan tidak panas atau miang
.Magnet djahit d bhgian perut dan belakang korset utk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori
.Material yg tahan lasak
.Harga yg sangat murah dgn material yg sangat cantik
.Pemakaian berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih menarik

RM60.00 free postage

Dapatkannya sekarang!

Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253
Wasap  010 9309253

#kuruskanbadan#kurustanpadiet
 #korsetmoden
 #korsetpengantin#kuruscepat
#kurusselamat #kempiskanperut#ramping #korsetmurah#bengkung
#nakkuruscepat #korsetmoden 
#pinggangramping #jomkurus
#bengkungmoden #dalampantang #herbakurus
#korsetperut  #bajudalam
#shapebadan#bajukurus
#korsetramping #bengkungperut #korsetperut
#kurussebelumkahwin #korsetramping  #bengkung#tehkurus
#bajubesarmurah #jualbajuplussize #korsetpengantin
#korsetkurus#kurusraya
#naksihat
. Korset ultra slim . Diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sungguh selesa dan tidak panas atau miang .Magnet djahit d bhgian perut dan belakang korset utk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori .Material yg tahan lasak .Harga yg sangat murah dgn material yg sangat cantik .Pemakaian berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih menarik RM60.00 free postage Dapatkannya sekarang! Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #kuruskanbadan #kurustanpadiet  #korsetmoden  #korsetpengantin #kuruscepat  #kurusselamat  #kempiskanperut #ramping  #korsetmurah #bengkung  #nakkuruscepat  #korsetmoden  #pinggangramping  #jomkurus  #bengkungmoden  #dalampantang  #herbakurus  #korsetperut  #bajudalam  #shapebadan #bajukurus  #korsetramping  #bengkungperut  #korsetperut  #kurussebelumkahwin  #korsetramping  #bengkung #tehkurus  #bajubesarmurah  #jualbajuplussize  #korsetpengantin  #korsetkurus #kurusraya  #naksihat 
Yang betul² nak kurus kena betul² cabar diri macam akak ni. Umur dah dekat 50tahun bukan alasan untuk give up tak nak jaga badan, tak nak sihat badan.

CDM kak ana ni amalkan SET KOMBO KURUS dan kosisten PB jurr. Memang nak kurus ambik masa. Bukan makan SKK Hari ni esok kurus. Bukan pakai PB seminggu terus kurus.

Kak Ana ambik masa setahun untuk kosisten amal dan pakai PB. Dari 105kg sekarang 50kg. Nampak makin muda pulak. 
Ishh bahaya kan SKK dan PB ni. Buat orang kurus pastu buat orang terpaksa awet muda. Kalau takut BAHAYA EFFECT SKK & PB JADI CAM KAK ANA NI! Jangan sesekali terjebak.😆 #SetKomboKurus
#PbExpertSeriKembangan
#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautiful #PBCorset 
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
Yang betul² nak kurus kena betul² cabar diri macam akak ni. Umur dah dekat 50tahun bukan alasan untuk give up tak nak jaga badan, tak nak sihat badan. CDM kak ana ni amalkan SET KOMBO KURUS dan kosisten PB jurr. Memang nak kurus ambik masa. Bukan makan SKK Hari ni esok kurus. Bukan pakai PB seminggu terus kurus. Kak Ana ambik masa setahun untuk kosisten amal dan pakai PB. Dari 105kg sekarang 50kg. Nampak makin muda pulak. Ishh bahaya kan SKK dan PB ni. Buat orang kurus pastu buat orang terpaksa awet muda. Kalau takut BAHAYA EFFECT SKK & PB JADI CAM KAK ANA NI! Jangan sesekali terjebak.😆 #SetKomboKurus  #PbExpertSeriKembangan  #PremiumBeautifulCorset  #PremiumBeautiful  #PBCorset  #BengkungModen  #KorsetPelangsingBadan  #KorsetPelangsing  #KorsetKurus  #KorsetBadan  #KorsetPerut  #KorsetPeramping  #LangsingTanpaDiet  #KorsetAjaib  #PerampingBadan  #Bengkung  #BodyShaper  #BodyShaping  #Kurus  #SolusiKurus  #KorsetBerpantang  #KorsetTulangBelakang  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulTopAgent 
Sapa kata mummy tak juai bengkung dah??
Juai nahhh
Mummy kan cuti
Harini baru masuk keja balik ni

Bengkung harga sama jugak
RM40 
FREE POS SM

Selesa ka dak ??
Kalau tak selesa mummy tak juai dh
Feedback 100% selesa dan suka sangat
Nak tengok size PM tepi noh

Mummy Jenny

#bengkung #bengkungmoden #slimming #kurus #ramping #kempis #bersalin #beranak #ceaser #czer #bra #pushupbra #bodyshaper #fitness #bengkungsajat #bengkung4tulang #bengkung16tulang #kurus #bengkungibu #bengkungbersalin #corset #kuruscantik #bengkungmurah #pushupbramurah #bramurah #nursingbra #bramenyusu #braplussize #sportbra
Sapa kata mummy tak juai bengkung dah?? Juai nahhh Mummy kan cuti Harini baru masuk keja balik ni Bengkung harga sama jugak RM40 FREE POS SM Selesa ka dak ?? Kalau tak selesa mummy tak juai dh Feedback 100% selesa dan suka sangat Nak tengok size PM tepi noh Mummy Jenny #bengkung  #bengkungmoden  #slimming  #kurus  #ramping  #kempis  #bersalin  #beranak  #ceaser  #czer  #bra  #pushupbra  #bodyshaper  #fitness  #bengkungsajat  #bengkung4tulang  #bengkung16tulang  #kurus  #bengkungibu  #bengkungbersalin  #corset  #kuruscantik  #bengkungmurah  #pushupbramurah  #bramurah  #nursingbra  #bramenyusu  #braplussize  #sportbra 
Kalau dulu suami nak peluk pinggang sis dia confius tang mana pinggang bini dia ni. Body straight cam tiang lampu kan takde shape. So peluk bahu je la.😆🙈 Sekarang sejak pakai PB senang jurr nak peluk pinggang. Memang curving hourglass walaupun slim.😜 Jangan kecam sis. 
Sis pakai PB sebab nak ikhtiar sihat dari Sakit belakang. Bukan niat nak tunjuk cantik pun.

Satu bonus la pakai PB ni. Sihat dapat cantik pun dapat. Keyakinan diri pun lebih baik.💃 http://sitizuraila88.wasap.my/

#PbExpertSeriKembangan
#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautiful #PBCorset 
#BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
Kalau dulu suami nak peluk pinggang sis dia confius tang mana pinggang bini dia ni. Body straight cam tiang lampu kan takde shape. So peluk bahu je la.😆🙈 Sekarang sejak pakai PB senang jurr nak peluk pinggang. Memang curving hourglass walaupun slim.😜 Jangan kecam sis. Sis pakai PB sebab nak ikhtiar sihat dari Sakit belakang. Bukan niat nak tunjuk cantik pun. Satu bonus la pakai PB ni. Sihat dapat cantik pun dapat. Keyakinan diri pun lebih baik.💃 http://sitizuraila88.wasap.my/ #PbExpertSeriKembangan  #PremiumBeautifulCorset  #PremiumBeautiful  #PBCorset  #BengkungModen  #KorsetPelangsingBadan  #KorsetPelangsing  #KorsetKurus  #KorsetBadan  #KorsetPerut  #KorsetPeramping  #LangsingTanpaDiet  #KorsetAjaib  #PerampingBadan  #Bengkung  #BodyShaper  #BodyShaping  #Kurus  #SolusiKurus  #KorsetBerpantang  #KorsetTulangBelakang  #PremiumBeautifulExpert  #PremiumBeautifulTopAgent 
Hai korang. Mesti masih ramai tertanya-apa apa specialnya bengkung kami? Ni sis share fungsi #DemicaBengkung utk korang.
.
Kalau nak order cepat Whatsapp admin tau.
(Klik link pada bio)
.
#Bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
Sleepsuits Baby 1 set ada 3 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM60 sahaja ❤❤❤
.
.
======================
HOW TO BUY?
======================
.
(1) Pembelian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
(2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #nursingcover #nursingpillow #shahalam #krimherbal #breastpumpmurah #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibu #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #maternitypillow #keperluanbaby #keperluanbayi #saujanautama #kedaibaby #kedaibayi #bfmemberscircle
Sleepsuits Baby 1 set ada 3 helai tau design semua cantik2 & material selesa sgt2 hanya RM60 sahaja ❤❤❤ . . ====================== HOW TO BUY? ====================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia. . . #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #nursingcover  #nursingpillow  #shahalam  #krimherbal  #breastpumpmurah  #nursingbramurah  #setberpantang  #setbersalin  #bajubaby  #setpantang  #bedungbaby  #susuibu  #susuibumeriah  #newbornbaby  #hillpark  #makmakmenyusu  #minyakkelapadara  #bengkungmoden  #tambahsusu  #maternitypillow  #keperluanbaby  #keperluanbayi  #saujanautama  #kedaibaby  #kedaibayi  #bfmemberscircle 
Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab ✓ Membantu Mendapatkan Pinggang Yang Ramping ✓ Membantu Menguruskan Badan ✓ Membantu Menghilangkan Perut Buncit Dan Selulit ✓ Membantu Membuang Lemak Di Bahagian Peha Dan Lengan ✓ Membantu Mengurangkan Kesan Selulit Di Bahagian Pinggul ✓ Digunakan Bersama Bengkung Atau Korset Untuk Kesan Yang Optimum ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap Untuk Kesan Yang Lebih Cepat ✓ Urutan Secara Membulat Pada Perut Untuk Mengurangkan Perut Buncit ✓ Digunakan Untuk Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal ✓ Kesan Yang Lebih Hangat

#losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #setberpantang #kempisperut #bengkung #kurus #igshop #malaysiaonlineshop #sihatdancantikcaraselamat #gosokkurus #onlineshopping #sayajual#bersalin #ibuberpantang #losyenpanas #hamil#mustajab #mustajabmurah #losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #losyenmustajabsuperhot #losyenkurus #ibuberpantang #bengkung #bengkungmoden #korsetmurah
Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab ✓ Membantu Mendapatkan Pinggang Yang Ramping ✓ Membantu Menguruskan Badan ✓ Membantu Menghilangkan Perut Buncit Dan Selulit ✓ Membantu Membuang Lemak Di Bahagian Peha Dan Lengan ✓ Membantu Mengurangkan Kesan Selulit Di Bahagian Pinggul ✓ Digunakan Bersama Bengkung Atau Korset Untuk Kesan Yang Optimum ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap Untuk Kesan Yang Lebih Cepat ✓ Urutan Secara Membulat Pada Perut Untuk Mengurangkan Perut Buncit ✓ Digunakan Untuk Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal ✓ Kesan Yang Lebih Hangat #losyenmustajab  #losyenmustajabduniaherbs  #setberpantang  #kempisperut  #bengkung  #kurus  #igshop  #malaysiaonlineshop  #sihatdancantikcaraselamat  #gosokkurus  #onlineshopping  #sayajual #bersalin  #ibuberpantang  #losyenpanas  #hamil #mustajab  #mustajabmurah  #losyenmustajab  #losyenmustajabduniaherbs  #losyenmustajabsuperhot  #losyenkurus  #ibuberpantang  #bengkung  #bengkungmoden  #korsetmurah 
Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab ✓ Membantu Mendapatkan Pinggang Yang Ramping ✓ Membantu Menguruskan Badan ✓ Membantu Menghilangkan Perut Buncit Dan Selulit ✓ Membantu Membuang Lemak Di Bahagian Peha Dan Lengan ✓ Membantu Mengurangkan Kesan Selulit Di Bahagian Pinggul ✓ Digunakan Bersama Bengkung Atau Korset Untuk Kesan Yang Optimum ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap Untuk Kesan Yang Lebih Cepat ✓ Urutan Secara Membulat Pada Perut Untuk Mengurangkan Perut Buncit ✓ Digunakan Untuk Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal ✓ Kesan Yang Lebih Hangat

#losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #setberpantang #kempisperut #bengkung #kurus #igshop #malaysiaonlineshop #sihatdancantikcaraselamat #gosokkurus #onlineshopping #sayajual#bersalin #ibuberpantang #losyenpanas #hamil#mustajab #mustajabmurah #losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #losyenmustajabsuperhot #losyenkurus #ibuberpantang #bengkung #bengkungmoden #korsetmurah
Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab ✓ Membantu Mendapatkan Pinggang Yang Ramping ✓ Membantu Menguruskan Badan ✓ Membantu Menghilangkan Perut Buncit Dan Selulit ✓ Membantu Membuang Lemak Di Bahagian Peha Dan Lengan ✓ Membantu Mengurangkan Kesan Selulit Di Bahagian Pinggul ✓ Digunakan Bersama Bengkung Atau Korset Untuk Kesan Yang Optimum ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap Untuk Kesan Yang Lebih Cepat ✓ Urutan Secara Membulat Pada Perut Untuk Mengurangkan Perut Buncit ✓ Digunakan Untuk Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal ✓ Kesan Yang Lebih Hangat #losyenmustajab  #losyenmustajabduniaherbs  #setberpantang  #kempisperut  #bengkung  #kurus  #igshop  #malaysiaonlineshop  #sihatdancantikcaraselamat  #gosokkurus  #onlineshopping  #sayajual #bersalin  #ibuberpantang  #losyenpanas  #hamil #mustajab  #mustajabmurah  #losyenmustajab  #losyenmustajabduniaherbs  #losyenmustajabsuperhot  #losyenkurus  #ibuberpantang  #bengkung  #bengkungmoden  #korsetmurah 
Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab ✓ Membantu Mendapatkan Pinggang Yang Ramping ✓ Membantu Menguruskan Badan ✓ Membantu Menghilangkan Perut Buncit Dan Selulit ✓ Membantu Membuang Lemak Di Bahagian Peha Dan Lengan ✓ Membantu Mengurangkan Kesan Selulit Di Bahagian Pinggul ✓ Digunakan Bersama Bengkung Atau Korset Untuk Kesan Yang Optimum ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap Untuk Kesan Yang Lebih Cepat ✓ Urutan Secara Membulat Pada Perut Untuk Mengurangkan Perut Buncit ✓ Digunakan Untuk Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal ✓ Kesan Yang Lebih Hangat

#losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #setberpantang #kempisperut #bengkung #kurus #igshop #malaysiaonlineshop #sihatdancantikcaraselamat #gosokkurus #onlineshopping #sayajual#bersalin #ibuberpantang #losyenpanas #hamil#mustajab #mustajabmurah #losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #losyenmustajabsuperhot #losyenkurus #ibuberpantang #bengkung #bengkungmoden #korsetmurah
Khasiat & Fungsi Losyen Mustajab ✓ Membantu Mendapatkan Pinggang Yang Ramping ✓ Membantu Menguruskan Badan ✓ Membantu Menghilangkan Perut Buncit Dan Selulit ✓ Membantu Membuang Lemak Di Bahagian Peha Dan Lengan ✓ Membantu Mengurangkan Kesan Selulit Di Bahagian Pinggul ✓ Digunakan Bersama Bengkung Atau Korset Untuk Kesan Yang Optimum ✓ Boleh Digunakan Secara Kerap Untuk Kesan Yang Lebih Cepat ✓ Urutan Secara Membulat Pada Perut Untuk Mengurangkan Perut Buncit ✓ Digunakan Untuk Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal ✓ Kesan Yang Lebih Hangat #losyenmustajab  #losyenmustajabduniaherbs  #setberpantang  #kempisperut  #bengkung  #kurus  #igshop  #malaysiaonlineshop  #sihatdancantikcaraselamat  #gosokkurus  #onlineshopping  #sayajual #bersalin  #ibuberpantang  #losyenpanas  #hamil #mustajab  #mustajabmurah  #losyenmustajab  #losyenmustajabduniaherbs  #losyenmustajabsuperhot  #losyenkurus  #ibuberpantang  #bengkung  #bengkungmoden  #korsetmurah