an online Instagram web viewer

#bengkung medias

Photos

Selamat pagi.

Mommy yang tengah berpantang tu dah mandi dengan herba belum? Haa boleh mintak encik shuben sediakan mandian herba. Senang je nk sediakan.

Rebus 1 bunjut herba. Kemudian masukkan kedalam baldi, campur dengan air biasa sehingga mandian herba menjadi suam. Dan boleh terus mandi.

1 bunjut boleh direbus semula sehingga hilang warna dan bau.

Kebaikan mandi herba :

1)Memberi kesegeran pada mommy

2)Bertindak sebagai aromatherapy yang membantu memberi ketenangan pada mommy

3)Mengeluarkan angin2 dalam badan

4)Melembutkan urat saraf yang tegang akibat bersalin

5)Mengelakkan meroyan.

1 set(3bunjut):RM50 sahaja belum masuk pos

DM/WHATSAPP 012 2856 345 untuk respon pantas

#bengkung #bengkungberzip #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkungpantang #bengkungtradisional #bunjutmandianherba #mandiherba #urutpantang #urutlepasbersalin #setbersalin #setberpantang #setberpantangtradisional #pakejberpantang
Selamat pagi. Mommy yang tengah berpantang tu dah mandi dengan herba belum? Haa boleh mintak encik shuben sediakan mandian herba. Senang je nk sediakan. Rebus 1 bunjut herba. Kemudian masukkan kedalam baldi, campur dengan air biasa sehingga mandian herba menjadi suam. Dan boleh terus mandi. 1 bunjut boleh direbus semula sehingga hilang warna dan bau. Kebaikan mandi herba : 1)Memberi kesegeran pada mommy 2)Bertindak sebagai aromatherapy yang membantu memberi ketenangan pada mommy 3)Mengeluarkan angin2 dalam badan 4)Melembutkan urat saraf yang tegang akibat bersalin 5)Mengelakkan meroyan. 1 set(3bunjut):RM50 sahaja belum masuk pos DM/WHATSAPP 012 2856 345 untuk respon pantas #bengkung  #bengkungberzip  #bengkungmoden  #bengkungczer  #bengkungmalaysia  #bengkungpantang  #bengkungtradisional  #bunjutmandianherba  #mandiherba  #urutpantang  #urutlepasbersalin  #setbersalin  #setberpantang  #setberpantangtradisional  #pakejberpantang 
ANDA ADA MASALAH SEPERTI DALAM GAMBAR‼️‼️‼️
.
Ada yang berminat tak kalau saya guide korang untuk dapatkan tips kurus yang sihat
.
Kami akan guide cara TERBAIK untuk menjaga dan mengawal berat  badan mengikut KESESUAI masalah yang anda hadapi☺️
.
Alhamdulillah ramai dah berjaya kurus dengan guide dari kami
.
💯 BAHAN SEMULAJADI
❌ Akan cirit birit
.
🖇Klik link pada bio.
.
#Bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
ANDA ADA MASALAH SEPERTI DALAM GAMBAR‼️‼️‼️ . Ada yang berminat tak kalau saya guide korang untuk dapatkan tips kurus yang sihat . Kami akan guide cara TERBAIK untuk menjaga dan mengawal berat badan mengikut KESESUAI masalah yang anda hadapi☺️ . Alhamdulillah ramai dah berjaya kurus dengan guide dari kami . 💯 BAHAN SEMULAJADI ❌ Akan cirit birit . 🖇Klik link pada bio. . #Bengkung  #demicabengkung  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bodyshaper  #bodyshape  #kurussihat  #kuruscantik  #kuruscepat  #demicantik 
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??.
Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘.
.
Mula2 pakai:-
1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni).
2. BOOTYLICIOUS  PANTS atau GIRDLE LEGGING.
3. BENGKUNG KERENGGA.
4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT.
.
.
TADAAAAAAAAA....
DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!.
.
JGN RISAU.
❌TAK SENAK.
❌TAK PANAS.
❌TAK BERGULUNG (CONFIRM).
❌TAK BERLIPAT.
❌TAK MENYOCOK.
❌TAK MELECET.
❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA.
❌TAK SAKIT.
❌TAK SUSAH PAKAI.
❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET.
❌TAK SUSAH NAK BUKA.
❌MENGAH.
.
Yang pasti.
✅KESAN SERTA MERTA.
✅HILANG 4-10INCI SEBULAN.
✅PERUT KEMPIS.
✅PINGGANG RAMPING.
✅HILANG LEMAK KETIAK.
✅HILANG LEMAK BELAKANG.
✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT.
✅HILANG PERUT BUNCIT.
✅HILANG PERUT MENGELEBEH.
✅HILANG LEMAK PEHA.
✅HILANG LEMAK PINGGUL.
✅HILANG LEMAK BETIS.
✅PUNGGUNG BULAT.
✅PUNGGUNG NAIK.
.
.
SEXY SERTA MERTA!!!!
.
.
Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik  ABANG pon boleh pakai tau set ni.
.
.
JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA.
.
TEMPAH SEKARANG!!!.
.
.
CLICK LINK DI BIO❤️❤️❤️.
.
#corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #saunabelt #saunavest
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??. Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘. . Mula2 pakai:- 1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni). 2. BOOTYLICIOUS PANTS atau GIRDLE LEGGING. 3. BENGKUNG KERENGGA. 4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT. . . TADAAAAAAAAA.... DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!. . JGN RISAU. ❌TAK SENAK. ❌TAK PANAS. ❌TAK BERGULUNG (CONFIRM). ❌TAK BERLIPAT. ❌TAK MENYOCOK. ❌TAK MELECET. ❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA. ❌TAK SAKIT. ❌TAK SUSAH PAKAI. ❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET. ❌TAK SUSAH NAK BUKA. ❌MENGAH. . Yang pasti. ✅KESAN SERTA MERTA. ✅HILANG 4-10INCI SEBULAN. ✅PERUT KEMPIS. ✅PINGGANG RAMPING. ✅HILANG LEMAK KETIAK. ✅HILANG LEMAK BELAKANG. ✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT. ✅HILANG PERUT BUNCIT. ✅HILANG PERUT MENGELEBEH. ✅HILANG LEMAK PEHA. ✅HILANG LEMAK PINGGUL. ✅HILANG LEMAK BETIS. ✅PUNGGUNG BULAT. ✅PUNGGUNG NAIK. . . SEXY SERTA MERTA!!!! . . Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik ABANG pon boleh pakai tau set ni. . . JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA. . TEMPAH SEKARANG!!!. . . CLICK LINK DI BIO❤️❤️❤️. . #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #saunabelt  #saunavest 
😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!.
.
Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!.
.
Cepat cepat sekali stock masih ada!.
.
Order Now!!!.
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!. . Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!. . Cepat cepat sekali stock masih ada!. . Order Now!!!. . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
🍎SUPERBOOBS🍎
-------------------- Ini direka khas untuk kesan hormon semula jadi pada tisu payudara, superboobs menyebabkan peningkatan saiz payudara. Ia adalah rumusan yang paling efektif, dengan hanya menggunakan bahan Natural semula jadi tertinggi dan terbaik bahan-bahan semulajadi dan ia dibuat dengan tumpuan penuh membaik pulih hormon wanita terutama di bahagian payudara juga punggung 🍎SUPERBOOBS🍎
--------------------- Adalah alternatif yang selamat dan berpatutan disebalik cara implan payudara dan juga punggung . Dengan SUPERBOOBS anda tidak perlu doktor, anestesia, tiada pembedahan, anda hanya perlu SUPERBOOBS untuk mendapatkan BENTUK payudara juga punggung yang anda inginkan! 🍎SUPERBOOBS🍎
--------------------- Adalah teknik untuk pembesar payudara asli bukan "payudara palsu"  SUPERBOOBS meningkatkan saiz payudara juga punggung mantap anda, Tiada feedback tidak menarik mengenainya  tiada juga Janji "palsu" mengenainya. Juga anda mendapat tawaran yang sebenar. Jadi berhenti memberitahu diri anda hanya akan terpaksa hidup dengan payudara kecil anda. Terdapat Solution Selamat & Berkesan - ia SUPERBOOBS! Dengan SUPERBOOBS  semuanya tidak mustahil lagi.. 🍎KELEBIHAN SUPEBOOBS🍎
------------------------------- ✔️Rawat system hormon badan wanita ✔️Kandungan galuta white memutihkan kulit
✔️Menegangkan payudara juga punggung
✔️Memberi tenaga tambahan pada tubuh ✔️Merawat sel mati di 'Nipple' ✔️Merawat masalah keputihan ✔️Melancarkan perjalanan darah ✔️Meratakan 'Tone' Kulit tidak sekata ✔️Mengurangkan tekanan darah tinggi 
Wasap order 0173807523
Free 1 sabun magic rosebud rm80 👏
.
#payudara #original #trustedseller #promosi #breastserum  #beauty #montok #gengcikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #nenenbesar #pejalanjal #ketatdara #bodymantap #pensyarah #dramasangat #letscantik #regrann  #superboobsmurah #tv3malaysia #isteri #pengantin #bengkung #sayajual
🍎SUPERBOOBS🍎 -------------------- Ini direka khas untuk kesan hormon semula jadi pada tisu payudara, superboobs menyebabkan peningkatan saiz payudara. Ia adalah rumusan yang paling efektif, dengan hanya menggunakan bahan Natural semula jadi tertinggi dan terbaik bahan-bahan semulajadi dan ia dibuat dengan tumpuan penuh membaik pulih hormon wanita terutama di bahagian payudara juga punggung 🍎SUPERBOOBS🍎 --------------------- Adalah alternatif yang selamat dan berpatutan disebalik cara implan payudara dan juga punggung . Dengan SUPERBOOBS anda tidak perlu doktor, anestesia, tiada pembedahan, anda hanya perlu SUPERBOOBS untuk mendapatkan BENTUK payudara juga punggung yang anda inginkan! 🍎SUPERBOOBS🍎 --------------------- Adalah teknik untuk pembesar payudara asli bukan "payudara palsu" SUPERBOOBS meningkatkan saiz payudara juga punggung mantap anda, Tiada feedback tidak menarik mengenainya tiada juga Janji "palsu" mengenainya. Juga anda mendapat tawaran yang sebenar. Jadi berhenti memberitahu diri anda hanya akan terpaksa hidup dengan payudara kecil anda. Terdapat Solution Selamat & Berkesan - ia SUPERBOOBS! Dengan SUPERBOOBS semuanya tidak mustahil lagi.. 🍎KELEBIHAN SUPEBOOBS🍎 ------------------------------- ✔️Rawat system hormon badan wanita ✔️Kandungan galuta white memutihkan kulit ✔️Menegangkan payudara juga punggung ✔️Memberi tenaga tambahan pada tubuh ✔️Merawat sel mati di 'Nipple' ✔️Merawat masalah keputihan ✔️Melancarkan perjalanan darah ✔️Meratakan 'Tone' Kulit tidak sekata ✔️Mengurangkan tekanan darah tinggi Wasap order 0173807523 Free 1 sabun magic rosebud rm80 👏 . #payudara  #original  #trustedseller  #promosi  #breastserum  #beauty  #montok  #gengcikgu  #cikgucikgi  #cikgusekolah  #nenenbesar  #pejalanjal  #ketatdara  #bodymantap  #pensyarah  #dramasangat  #letscantik  #regrann  #superboobsmurah  #tv3malaysia  #isteri  #pengantin  #bengkung  #sayajual 
Selamat pagi sayang semua. 
Sayang2 yg berazam nak kurus tu boleh cuba 5 steps senaman ini. 
Sambil senaman jangan lupa pakai CURVEX Waist Shaper.  Baru semangat tu lagi tinggi.. Lagi membantu mempercepat kan projek kurus anda tau.

Sentiasa nampak maintain.  RM55  sahaja sayang.. #bengkungmurah #bengkungselesa #sayajualbengkung #corsetmurah #tipskurus #bengkungmalaysia #bengkung #tipsramping #corsetcurvex #curvex #waistshaper #waistshapermalaysia #waistshapermurah #girdlemurah #bengkungberkualiti #bengkungrm55 #corsetrm55
Selamat pagi sayang semua. Sayang2 yg berazam nak kurus tu boleh cuba 5 steps senaman ini. Sambil senaman jangan lupa pakai CURVEX Waist Shaper. Baru semangat tu lagi tinggi.. Lagi membantu mempercepat kan projek kurus anda tau. Sentiasa nampak maintain. RM55 sahaja sayang.. #bengkungmurah  #bengkungselesa  #sayajualbengkung  #corsetmurah  #tipskurus  #bengkungmalaysia  #bengkung  #tipsramping  #corsetcurvex  #curvex  #waistshaper  #waistshapermalaysia  #waistshapermurah  #girdlemurah  #bengkungberkualiti  #bengkungrm55  #corsetrm55 
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘.
.
@slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt.
Instant loose 3-5inches.
Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more.
.
Its a guarente result! Cause i just did mine
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT

ORDER NOW 👇
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘. . @slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt. Instant loose 3-5inches. Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more. . Its a guarente result! Cause i just did mine . CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT ORDER NOW 👇 . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼
.
#payudara #pinkladyoriginal #pinkladybaru #freegift #keputihan #missvketat #awekseksi #isteri #mantap #montok #langsing #nakkurus #regrann #tv3malaysia #tudungbawal #suamiisteri #nakputih #jeansmurah #ubatputih #pilkurus  #pinkladymurah #bengkung #ketat #sendat #awetmuda #botoks
😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan? 😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur? 😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang? 😱 Kulit berjerawat? JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia. 👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan. 👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. 👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan. 👍🏻 Kesihatan faraj dan libido. 👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. 👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. 👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. 👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan. 👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. 👍🏻 Meningkatkan aliran darah. 👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis. 👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏 Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . #payudara  #pinkladyoriginal  #pinkladybaru  #freegift  #keputihan  #missvketat  #awekseksi  #isteri  #mantap  #montok  #langsing  #nakkurus  #regrann  #tv3malaysia  #tudungbawal  #suamiisteri  #nakputih  #jeansmurah  #ubatputih  #pilkurus  #pinkladymurah  #bengkung  #ketat  #sendat  #awetmuda  #botoks 
KECIKNYA PINGGANG! TU PINGGANG KE?
.
.
Of coz la kecik kalau tiap hari pakai bengkung strap Sexy Curve 8 jam sehari selama 7 hari berturut-turut!
.
.
Dah ready pinggang kecik mcm kerengga?
.
.
.
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve
KECIKNYA PINGGANG! TU PINGGANG KE? . . Of coz la kecik kalau tiap hari pakai bengkung strap Sexy Curve 8 jam sehari selama 7 hari berturut-turut! . . Dah ready pinggang kecik mcm kerengga? . . . #misskerengga  #sexycurve  #fitness  #fit  #beauty  #health  #gym  #inspiration  #waisttrainer  #detea  #detox  #bengkung  #weightlossprogram  #jomkurus  #jomsihat  #kualalumpur  #malaysia  #letscantik  #produkkecantikan  #produkkurus  #kurusdalam2minggu  #ubatkurus  #agentprodukkecantikan  #singapura  #girdlepant  #letskuruswithsasha  #indonesia  #wondercurve 
@Regran_ed from @slimdollz_hq -  Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘.
.
@slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt.
Instant loose 3-5inches.
Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more.
.
Its a guarente result! Cause i just did mine
.
Order Now!!!.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
@Regran_ed from @slimdollz_hq - Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘. . @slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt. Instant loose 3-5inches. Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more. . Its a guarente result! Cause i just did mine . Order Now!!!. CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
❗❗FEEDBACK ❗❗
Alhamdulillah barang cust dh sampai❤
.
THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB BOOTYLICIOUS PANTS, SURE RAMPING BELT & ARM SHAPER .
Jom dapatkan Slimdollz™ di sini👇🏻
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
.
.
🔥PRODUK SLIMDOLLZ🔥 .
✅ BENGKUNG KERENGGE
✅ ARM SHAPER
✅ SAUNA BELT
✅ SLIMMAX LEGGINGS
✅ SAUNA VEST
✅ SURE RAMPING
✅ BOOTYLICIOUS PANTS
✅ BOOTYLICIOUS PANTIES
✅ SLIMMAX SLIMMING GEL
✅ X-TREAM FATBURNER FAT
✅ BEBYDOLLZ BLACKMASK .
.
Sebarang pertanyaan/order boleh whatsapp saya 📲 0142951178 atau tekan link di bio 💯
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #agentsahslimdollzterengganu #slimdollzterengganu #setberpantang #sayajual #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #SexyDolls #Sexycurves #inciloss #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimdollzterengganu #agentsahslimdollzterengganu #bootylicouspants #bootylicious #sweatshaper
❗❗FEEDBACK ❗❗ Alhamdulillah barang cust dh sampai❤ . THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB BOOTYLICIOUS PANTS, SURE RAMPING BELT & ARM SHAPER . Jom dapatkan Slimdollz™ di sini👇🏻 @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . 🔥PRODUK SLIMDOLLZ🔥 . ✅ BENGKUNG KERENGGE ✅ ARM SHAPER ✅ SAUNA BELT ✅ SLIMMAX LEGGINGS ✅ SAUNA VEST ✅ SURE RAMPING ✅ BOOTYLICIOUS PANTS ✅ BOOTYLICIOUS PANTIES ✅ SLIMMAX SLIMMING GEL ✅ X-TREAM FATBURNER FAT ✅ BEBYDOLLZ BLACKMASK . . Sebarang pertanyaan/order boleh whatsapp saya 📲 0142951178 atau tekan link di bio 💯 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #agentsahslimdollzterengganu  #slimdollzterengganu  #setberpantang  #sayajual  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #SexyDolls  #Sexycurves  #inciloss  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimdollzterengganu  #agentsahslimdollzterengganu  #bootylicouspants  #bootylicious  #sweatshaper 
❗❗FEEDBACK ❗❗
Alhamdulillah barang cust dh sampai❤
.
THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB BOOTYLICIOUS PANTS, SURE RAMPING BELT & ARM SHAPER .
Jom dapatkan Slimdollz™ di sini👇🏻
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
.
.
🔥PRODUK SLIMDOLLZ🔥 .
✅ BENGKUNG KERENGGE
✅ ARM SHAPER
✅ SAUNA BELT
✅ SLIMMAX LEGGINGS
✅ SAUNA VEST
✅ SURE RAMPING
✅ BOOTYLICIOUS PANTS
✅ BOOTYLICIOUS PANTIES
✅ SLIMMAX SLIMMING GEL
✅ X-TREAM FATBURNER FAT
✅ BEBYDOLLZ BLACKMASK .
.
Sebarang pertanyaan/order boleh whatsapp saya 📲 0142951178 atau tekan link di bio 💯
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #agentsahslimdollzterengganu #slimdollzterengganu #setberpantang #sayajual #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #SexyDolls #Sexycurves #inciloss #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimdollzterengganu #agentsahslimdollzterengganu #bootylicouspants #bootylicious #sweatshaper
❗❗FEEDBACK ❗❗ Alhamdulillah barang cust dh sampai❤ . THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB BOOTYLICIOUS PANTS, SURE RAMPING BELT & ARM SHAPER . Jom dapatkan Slimdollz™ di sini👇🏻 @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . 🔥PRODUK SLIMDOLLZ🔥 . ✅ BENGKUNG KERENGGE ✅ ARM SHAPER ✅ SAUNA BELT ✅ SLIMMAX LEGGINGS ✅ SAUNA VEST ✅ SURE RAMPING ✅ BOOTYLICIOUS PANTS ✅ BOOTYLICIOUS PANTIES ✅ SLIMMAX SLIMMING GEL ✅ X-TREAM FATBURNER FAT ✅ BEBYDOLLZ BLACKMASK . . Sebarang pertanyaan/order boleh whatsapp saya 📲 0142951178 atau tekan link di bio 💯 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #agentsahslimdollzterengganu  #slimdollzterengganu  #setberpantang  #sayajual  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #SexyDolls  #Sexycurves  #inciloss  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimdollzterengganu  #agentsahslimdollzterengganu  #bootylicouspants  #bootylicious  #sweatshaper 
❗❗FEEDBACK ❗❗
Alhamdulillah barang cust dh sampai❤
.
THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB BOOTYLICIOUS PANTS, SURE RAMPING BELT & ARM SHAPER .
Jom dapatkan Slimdollz™ di sini👇🏻
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
.
.
🔥PRODUK SLIMDOLLZ🔥 .
✅ BENGKUNG KERENGGE
✅ ARM SHAPER
✅ SAUNA BELT
✅ SLIMMAX LEGGINGS
✅ SAUNA VEST
✅ SURE RAMPING
✅ BOOTYLICIOUS PANTS
✅ BOOTYLICIOUS PANTIES
✅ SLIMMAX SLIMMING GEL
✅ X-TREAM FATBURNER FAT
✅ BEBYDOLLZ BLACKMASK .
.
Sebarang pertanyaan/order boleh whatsapp saya 📲 0142951178 atau tekan link di bio 💯
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #agentsahslimdollzterengganu #slimdollzterengganu #setberpantang #sayajual #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #SexyDolls #Sexycurves #inciloss #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimdollzterengganu #agentsahslimdollzterengganu #bootylicouspants #bootylicious #sweatshaper
❗❗FEEDBACK ❗❗ Alhamdulillah barang cust dh sampai❤ . THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB BOOTYLICIOUS PANTS, SURE RAMPING BELT & ARM SHAPER . Jom dapatkan Slimdollz™ di sini👇🏻 @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . 🔥PRODUK SLIMDOLLZ🔥 . ✅ BENGKUNG KERENGGE ✅ ARM SHAPER ✅ SAUNA BELT ✅ SLIMMAX LEGGINGS ✅ SAUNA VEST ✅ SURE RAMPING ✅ BOOTYLICIOUS PANTS ✅ BOOTYLICIOUS PANTIES ✅ SLIMMAX SLIMMING GEL ✅ X-TREAM FATBURNER FAT ✅ BEBYDOLLZ BLACKMASK . . Sebarang pertanyaan/order boleh whatsapp saya 📲 0142951178 atau tekan link di bio 💯 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #agentsahslimdollzterengganu  #slimdollzterengganu  #setberpantang  #sayajual  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #SexyDolls  #Sexycurves  #inciloss  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimdollzterengganu  #agentsahslimdollzterengganu  #bootylicouspants  #bootylicious  #sweatshaper 
Jik:
Bukan sekadar merawat dalaman Jamu Indah Keluarga ( Jamu Jalinan Cinta ) juga menjadikan kulit cantik, badan ringan ,pulihkan dalaman
.
Sgt baik utk yg lepas bersalin.
.
Sisapa yg pernah consume Jjc mesti dh tahu bestnya JIK 😍😍😍 .
.
Anda akan berpantang?
Anda sedang berpantang?
Anda keguguran?
Elok sgt mkn jamu ni...
.
Jom tgk kelebihannya...
✅ mengeluarkan darah kotor dlm bdn spt darah nifas.
√ buang angin dlm bdn
√ melancarkan peredaran darah
√ banyakkan susu(bg wanita bersalin)
√ menyembuhkan luka dgn cepat
√ blh menghentikan period yg panjang.
✅Melancarkan period xteratur
.

Yg nk rawat masalah diri,Whsap Iman laju2
Stok limited tau...
.
JOM CANTIK LUAR DAN DALAM
.
.
Rm129
.
.
Whasap kak ann 😘
📲017 9032210
💓Stokis Sah JSD Anda💓
. .
.
#keguguran
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamuberpantang
#setberpantangjsd
#kentutvagina
#perapatfaraj
#farajberbau
#payudarategang
#rahimkembang
#jamuindahkeluarga
Jik: Bukan sekadar merawat dalaman Jamu Indah Keluarga ( Jamu Jalinan Cinta ) juga menjadikan kulit cantik, badan ringan ,pulihkan dalaman . Sgt baik utk yg lepas bersalin. . Sisapa yg pernah consume Jjc mesti dh tahu bestnya JIK 😍😍😍 . . Anda akan berpantang? Anda sedang berpantang? Anda keguguran? Elok sgt mkn jamu ni... . Jom tgk kelebihannya... ✅ mengeluarkan darah kotor dlm bdn spt darah nifas. √ buang angin dlm bdn √ melancarkan peredaran darah √ banyakkan susu(bg wanita bersalin) √ menyembuhkan luka dgn cepat √ blh menghentikan period yg panjang. ✅Melancarkan period xteratur . Yg nk rawat masalah diri,Whsap Iman laju2 Stok limited tau... . JOM CANTIK LUAR DAN DALAM . . Rm129 . . Whasap kak ann 😘 📲017 9032210 💓Stokis Sah JSD Anda💓 . . . #keguguran  #kualalumpur  #shahalam  #sabah  #sarawak  #jerawat  #milkbooster  #setberpantang  #bengkung  #setbersalin  #parutmuka  #pengantin  #anakdara  #sethamil  #sembelit  #keputihan  #senggugut  #ikhtiarhamil  #jamuberpantang  #setberpantangjsd  #kentutvagina  #perapatfaraj  #farajberbau  #payudarategang  #rahimkembang  #jamuindahkeluarga 
❗❗FEEDBACK ❗❗
THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥
.
. ❗❗UPDATED❗❗
COMBO PALING HANGAT!
SALE  hingga ISNIN 12tgh hri.
.
RM200 FREE ARMSHAPER.
Harga asal RM397!!
.
✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
✅1x SLIMMAXX LEGGINGS.
✅1x ARMSHAPER.
.
.
JOM DAPATKAN #slimdollz SALE🔥🔥
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu .
.
.
DETAILS/ORDER ❓❓
WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯
.
.
JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #incilossketara #agentsahslimdollzterengganu #agentslimdollz #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #MermaidIsReal #mermaidhair #redhairdontcare #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #leggingkurus #slimminglegging #GirdleLeggings
❗❗FEEDBACK ❗❗ THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥 . . ❗❗UPDATED❗❗ COMBO PALING HANGAT! SALE hingga ISNIN 12tgh hri. . RM200 FREE ARMSHAPER. Harga asal RM397!! . ✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. ✅1x SLIMMAXX LEGGINGS. ✅1x ARMSHAPER. . . JOM DAPATKAN #slimdollz  SALE🔥🔥 @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . . DETAILS/ORDER ❓❓ WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯 . . JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #sayajual  #BengkungKerengga  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #incilossketara  #agentsahslimdollzterengganu  #agentslimdollz  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #jomkurus  #jomsihat  #mermaid  #MermaidIsReal  #mermaidhair  #redhairdontcare  #slimminglegging  #waisttrainer  #waisttraining  #waisttrimmer  #leggingkurus  #slimminglegging  #GirdleLeggings 
❗❗FEEDBACK ❗❗
THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥
.
. ❗❗UPDATED❗❗
COMBO PALING HANGAT!
SALE  hingga ISNIN 12tgh hri.
.
RM200 FREE ARMSHAPER.
Harga asal RM397!!
.
✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
✅1x SLIMMAXX LEGGINGS.
✅1x ARMSHAPER.
.
.
JOM DAPATKAN #slimdollz SALE🔥🔥
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu .
.
.
DETAILS/ORDER ❓❓
WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯
.
.
JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #incilossketara #agentsahslimdollzterengganu #agentslimdollz #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #MermaidIsReal #mermaidhair #redhairdontcare #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #leggingkurus #slimminglegging #GirdleLeggings
❗❗FEEDBACK ❗❗ THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥 . . ❗❗UPDATED❗❗ COMBO PALING HANGAT! SALE hingga ISNIN 12tgh hri. . RM200 FREE ARMSHAPER. Harga asal RM397!! . ✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. ✅1x SLIMMAXX LEGGINGS. ✅1x ARMSHAPER. . . JOM DAPATKAN #slimdollz  SALE🔥🔥 @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . . DETAILS/ORDER ❓❓ WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯 . . JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #sayajual  #BengkungKerengga  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #incilossketara  #agentsahslimdollzterengganu  #agentslimdollz  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #jomkurus  #jomsihat  #mermaid  #MermaidIsReal  #mermaidhair  #redhairdontcare  #slimminglegging  #waisttrainer  #waisttraining  #waisttrimmer  #leggingkurus  #slimminglegging  #GirdleLeggings 
❗❗FEEDBACK ❗❗
THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥
.
. ❗❗UPDATED❗❗
COMBO PALING HANGAT!
SALE  hingga ISNIN 12tgh hri.
.
RM200 FREE ARMSHAPER.
Harga asal RM397!!
.
✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
✅1x SLIMMAXX LEGGINGS.
✅1x ARMSHAPER.
.
.
JOM DAPATKAN #slimdollz SALE🔥🔥
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu .
.
.
DETAILS/ORDER ❓❓
WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯
.
.
JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #incilossketara #agentsahslimdollzterengganu #agentslimdollz #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #MermaidIsReal #mermaidhair #redhairdontcare #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #leggingkurus #slimminglegging #GirdleLeggings
❗❗FEEDBACK ❗❗ THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥 . . ❗❗UPDATED❗❗ COMBO PALING HANGAT! SALE hingga ISNIN 12tgh hri. . RM200 FREE ARMSHAPER. Harga asal RM397!! . ✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. ✅1x SLIMMAXX LEGGINGS. ✅1x ARMSHAPER. . . JOM DAPATKAN #slimdollz  SALE🔥🔥 @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . . DETAILS/ORDER ❓❓ WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯 . . JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #sayajual  #BengkungKerengga  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #incilossketara  #agentsahslimdollzterengganu  #agentslimdollz  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #jomkurus  #jomsihat  #mermaid  #MermaidIsReal  #mermaidhair  #redhairdontcare  #slimminglegging  #waisttrainer  #waisttraining  #waisttrimmer  #leggingkurus  #slimminglegging  #GirdleLeggings 
Hai, Mom!
Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget?

Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi.

Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh.
Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami!

Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang!
Jangan sampai full-booked yaaa, Moms!

Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya.

Warm Love,
Mom N Care
Perawatan Pasca Melahirkan
www.momncare.com
FB/Twitter/Instagram: momncare
WA 089671000770

#spa #spahamil #spamelahirkan #hamil #bayi #menyusui #bajuhamil #bajumenyusui #pijathamil #pijatbayi #pijatmelahirkan #bajubayi #dressmenyusui #busuifriendly #asi #pijatasi #asip #lulur #masker #bengkung #stretchmark #selulit #mpasi #guritatalisepatu #stagen #korset #langsing #babyspa
Hai, Mom! Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget? Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi. Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh. Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami! Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang! Jangan sampai full-booked yaaa, Moms! Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya. Warm Love, Mom N Care Perawatan Pasca Melahirkan www.momncare.com FB/Twitter/Instagram: momncare WA 089671000770 #spa  #spahamil  #spamelahirkan  #hamil  #bayi  #menyusui  #bajuhamil  #bajumenyusui  #pijathamil  #pijatbayi  #pijatmelahirkan  #bajubayi  #dressmenyusui  #busuifriendly  #asi  #pijatasi  #asip  #lulur  #masker  #bengkung  #stretchmark  #selulit  #mpasi  #guritatalisepatu  #stagen  #korset  #langsing  #babyspa 
Hai, Mom!
Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget?

Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi.

Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh.
Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami!

Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang!
Jangan sampai full-booked yaaa, Moms!

Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya.

Warm Love,
Mom N Care
Perawatan Pasca Melahirkan
www.momncare.com
FB/Twitter/Instagram: momncare
WA 089671000770

#spa #spahamil #spamelahirkan #hamil #bayi #menyusui #bajuhamil #bajumenyusui #pijathamil #pijatbayi #pijatmelahirkan #bajubayi #dressmenyusui #busuifriendly #asi #pijatasi #asip #lulur #masker #bengkung #stretchmark #selulit #mpasi #guritatalisepatu #stagen #korset #langsing #babyspa
Hai, Mom! Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget? Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi. Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh. Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami! Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang! Jangan sampai full-booked yaaa, Moms! Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya. Warm Love, Mom N Care Perawatan Pasca Melahirkan www.momncare.com FB/Twitter/Instagram: momncare WA 089671000770 #spa  #spahamil  #spamelahirkan  #hamil  #bayi  #menyusui  #bajuhamil  #bajumenyusui  #pijathamil  #pijatbayi  #pijatmelahirkan  #bajubayi  #dressmenyusui  #busuifriendly  #asi  #pijatasi  #asip  #lulur  #masker  #bengkung  #stretchmark  #selulit  #mpasi  #guritatalisepatu  #stagen  #korset  #langsing  #babyspa 
Hai, Mom!
Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget?

Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi.

Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh.
Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami!

Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang!
Jangan sampai full-booked yaaa, Moms!

Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya.

Warm Love,
Mom N Care
Perawatan Pasca Melahirkan
www.momncare.com
FB/Twitter/Instagram: momncare
WA 089671000770

#spa #spahamil #spamelahirkan #hamil #bayi #menyusui #bajuhamil #bajumenyusui #pijathamil #pijatbayi #pijatmelahirkan #bajubayi #dressmenyusui #busuifriendly #asi #pijatasi #asip #lulur #masker #bengkung #stretchmark #selulit #mpasi #guritatalisepatu #stagen #korset #langsing #babyspa
Hai, Mom! Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget? Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi. Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh. Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami! Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang! Jangan sampai full-booked yaaa, Moms! Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya. Warm Love, Mom N Care Perawatan Pasca Melahirkan www.momncare.com FB/Twitter/Instagram: momncare WA 089671000770 #spa  #spahamil  #spamelahirkan  #hamil  #bayi  #menyusui  #bajuhamil  #bajumenyusui  #pijathamil  #pijatbayi  #pijatmelahirkan  #bajubayi  #dressmenyusui  #busuifriendly  #asi  #pijatasi  #asip  #lulur  #masker  #bengkung  #stretchmark  #selulit  #mpasi  #guritatalisepatu  #stagen  #korset  #langsing  #babyspa 
Hai, Mom!
Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget?

Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi.

Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh.
Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami!

Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang!
Jangan sampai full-booked yaaa, Moms!

Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya.

Warm Love,
Mom N Care
Perawatan Pasca Melahirkan
www.momncare.com
FB/Twitter/Instagram: momncare
WA 089671000770

#spa #spahamil #spamelahirkan #hamil #bayi #menyusui #bajuhamil #bajumenyusui #pijathamil #pijatbayi #pijatmelahirkan #bajubayi #dressmenyusui #busuifriendly #asi #pijatasi #asip #lulur #masker #bengkung #stretchmark #selulit #mpasi #guritatalisepatu #stagen #korset #langsing #babyspa
Hai, Mom! Setuju kan, kalau tampil sehat dan cantik setelah melahirkan itu penting banget? Nikmati sensasi spa pasca melahirkan selama 15 hari di rumah sendiri. Tanpa perlu keluar rumah, bermacet-macet di jalan, juga masih bisa selalu dekat dengan sang bayi. Badan jadi lebih bugar, jiwa lebih tenang, pikiran pun lebih fresh. Daaaann, bye bye perut gelambir!!! Khasiat gurita dan stagennya sudah dibuktikan sendiri lho oleh ratusan customer kami! Yuk, segera reservasi rencana perawatannya dari sekarang! Jangan sampai full-booked yaaa, Moms! Harga akan menyesuaikan dengan lokasi rumah Mom ya. Warm Love, Mom N Care Perawatan Pasca Melahirkan www.momncare.com FB/Twitter/Instagram: momncare WA 089671000770 #spa  #spahamil  #spamelahirkan  #hamil  #bayi  #menyusui  #bajuhamil  #bajumenyusui  #pijathamil  #pijatbayi  #pijatmelahirkan  #bajubayi  #dressmenyusui  #busuifriendly  #asi  #pijatasi  #asip  #lulur  #masker  #bengkung  #stretchmark  #selulit  #mpasi  #guritatalisepatu  #stagen  #korset  #langsing  #babyspa 
Hye olls.. Due to High Request i open order again [For a Limited Time ONLY] for NEW Bengkung 22 Tulang, Bengkung 16 Tulang & Girdle by Nursajat. CLOSE ORDER TOMORROW Sunday [21/10/2018]. •
•
💥 NEW 💥 Let’s Bengkung Diamond Gold [BELT] 22 Tulang by NurSajat.. Size available for booking: XS S & M only.
Colour: BLUE.
•
🌟 Let’s Bengkung Diamond Gold [BELT] 16 Tulang with FREE KRIM PANAS Miss Universe by Nursajat.. Size available for booking: S L & XL only.
Colour: S & L [PINK], XL [BLUE].
•
🌟 Let’s Girdle Tonggek Fuhh by Nusajat..
Size available for booking: S M L only.
Colour: Random Black / Cream.
•
ETA for Collection In Sha Allah End of October 2018.. BOOK ur SIZE NOW with NO DEPOSIT NEEDED sesss 😍.. In Sha Allah brng smpai nnti arah me bru byar.. CONFIRM me in WhatsApp ur booking sizes yaa, utk trus me bookingkan arah supplier..
•
📏 Sukat in Inch (Pinggang) for LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD [BELT];
🌷 XS - 19-25
🌷 S - 26-32
🌷 M - 33-40
🌷 L - 41-50
🌷 XL - 51-57
•
📏 Sukat in Inch (Punggung) for LETS GIRDLE TONGGEK FUHH;
🌹 S - 27 - 32
🌹 M - 33 - 36
🌹 L - 37 - 42
🌹 XL - 43 - 50
•
WhatsApp 📲 +673 7152112 or click on my IG PROFILE BIO for direct WhatsApp without saving my number 😍. #Hargakasihsyg 😍
.
Click this link 👉🏻.. Www.wasap.my/6737152112
.
Follow IG : @Qb_Collections_Brunei
Like FB : Qb Collections
•
#bruneishop #bruneionlinesale #bruneionline #brunika #kualabelait #belait #temburong #tutong #brunei #bruneimuara #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneionlineshopping #negarabruneidarussalam #iklanbrunei  #boosterwhiteningbrunei #lemonexadvance #bengkung #bengkungmoden #cherqax #boosterserumbrunei #pinkypinkybrunei #trudollybrunei #bengkungmoden #bengkungbrunei #bengkungsajat
Hye olls.. Due to High Request i open order again [For a Limited Time ONLY] for NEW Bengkung 22 Tulang, Bengkung 16 Tulang & Girdle by Nursajat. CLOSE ORDER TOMORROW Sunday [21/10/2018]. • • 💥 NEW 💥 Let’s Bengkung Diamond Gold [BELT] 22 Tulang by NurSajat.. Size available for booking: XS S & M only. Colour: BLUE. • 🌟 Let’s Bengkung Diamond Gold [BELT] 16 Tulang with FREE KRIM PANAS Miss Universe by Nursajat.. Size available for booking: S L & XL only. Colour: S & L [PINK], XL [BLUE]. • 🌟 Let’s Girdle Tonggek Fuhh by Nusajat.. Size available for booking: S M L only. Colour: Random Black / Cream. • ETA for Collection In Sha Allah End of October 2018.. BOOK ur SIZE NOW with NO DEPOSIT NEEDED sesss 😍.. In Sha Allah brng smpai nnti arah me bru byar.. CONFIRM me in WhatsApp ur booking sizes yaa, utk trus me bookingkan arah supplier.. • 📏 Sukat in Inch (Pinggang) for LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD [BELT]; 🌷 XS - 19-25 🌷 S - 26-32 🌷 M - 33-40 🌷 L - 41-50 🌷 XL - 51-57 • 📏 Sukat in Inch (Punggung) for LETS GIRDLE TONGGEK FUHH; 🌹 S - 27 - 32 🌹 M - 33 - 36 🌹 L - 37 - 42 🌹 XL - 43 - 50 • WhatsApp 📲 +673 7152112 or click on my IG PROFILE BIO for direct WhatsApp without saving my number 😍. #Hargakasihsyg  😍 . Click this link 👉🏻.. Www.wasap.my/6737152112 . Follow IG : @Qb_Collections_Brunei Like FB : Qb Collections • #bruneishop  #bruneionlinesale  #bruneionline  #brunika  #kualabelait  #belait  #temburong  #tutong  #brunei  #bruneimuara  #bruneionlineshop  #bruneionlinestore  #bruneionlineshopping  #negarabruneidarussalam  #iklanbrunei  #boosterwhiteningbrunei  #lemonexadvance  #bengkung  #bengkungmoden  #cherqax  #boosterserumbrunei  #pinkypinkybrunei  #trudollybrunei  #bengkungmoden  #bengkungbrunei  #bengkungsajat 
SALE 🔥SALE 🔥SALE 🔥
LADYBOSS COMBO😍 HARGA YANG SUPERBBB JIMAT ❗❗❗
SALE  HINGGA ISNIN 12 TGH HARI 🔥
.
RM300 FREE SLIMMAX SLIMMING GEL 😱
Harga asal RM4xx!!
.
✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
✅1x SLIMMAXX LEGGINGS.
✅1x SAUNA BELT
✅1x SLIMMAX SLIMMING GEL .
.
JOM DAPATKAN #slimdollz SALE SEKARANG ❗❗
.
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu .
.
.
DETAILS/ORDER❓ BOLEH WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯
.
.
JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimdollzpromotion #slimdollzkelantan #slimdollzbentong #slimdollzmurah #agentsahslimdollzterengganu #agentslimdollz #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #leggingkurus #slimdollzagent
SALE 🔥SALE 🔥SALE 🔥 LADYBOSS COMBO😍 HARGA YANG SUPERBBB JIMAT ❗❗❗ SALE HINGGA ISNIN 12 TGH HARI 🔥 . RM300 FREE SLIMMAX SLIMMING GEL 😱 Harga asal RM4xx!! . ✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. ✅1x SLIMMAXX LEGGINGS. ✅1x SAUNA BELT ✅1x SLIMMAX SLIMMING GEL . . JOM DAPATKAN #slimdollz  SALE SEKARANG ❗❗ . @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . . DETAILS/ORDER❓ BOLEH WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯 . . JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #sayajual  #BengkungKerengga  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimdollzpromotion  #slimdollzkelantan  #slimdollzbentong  #slimdollzmurah  #agentsahslimdollzterengganu  #agentslimdollz  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #jomkurus  #jomsihat  #mermaid  #slimminglegging  #waisttrainer  #waisttraining  #waisttrimmer  #leggingkurus  #slimdollzagent 
SALE 🔥SALE 🔥SALE 🔥
LADYBOSS COMBO😍 HARGA YANG SUPERBBB JIMAT ❗❗❗
SALE  HINGGA ISNIN 12 TGH HARI 🔥
.
RM300 FREE SLIMMAX SLIMMING GEL 😱
Harga asal RM4xx!!
.
✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
✅1x SLIMMAXX LEGGINGS.
✅1x SAUNA BELT
✅1x SLIMMAX SLIMMING GEL .
.
JOM DAPATKAN #slimdollz SALE SEKARANG ❗❗
.
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu .
.
.
DETAILS/ORDER❓ BOLEH WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯
.
.
JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimdollzpromotion #slimdollzkelantan #slimdollzbentong #slimdollzmurah #agentsahslimdollzterengganu #agentslimdollz #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #leggingkurus #slimdollzagent
SALE 🔥SALE 🔥SALE 🔥 LADYBOSS COMBO😍 HARGA YANG SUPERBBB JIMAT ❗❗❗ SALE HINGGA ISNIN 12 TGH HARI 🔥 . RM300 FREE SLIMMAX SLIMMING GEL 😱 Harga asal RM4xx!! . ✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. ✅1x SLIMMAXX LEGGINGS. ✅1x SAUNA BELT ✅1x SLIMMAX SLIMMING GEL . . JOM DAPATKAN #slimdollz  SALE SEKARANG ❗❗ . @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . . DETAILS/ORDER❓ BOLEH WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯 . . JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #sayajual  #BengkungKerengga  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimdollzpromotion  #slimdollzkelantan  #slimdollzbentong  #slimdollzmurah  #agentsahslimdollzterengganu  #agentslimdollz  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #jomkurus  #jomsihat  #mermaid  #slimminglegging  #waisttrainer  #waisttraining  #waisttrimmer  #leggingkurus  #slimdollzagent 
SALE 🔥SALE 🔥SALE 🔥
LADYBOSS COMBO😍 HARGA YANG SUPERBBB JIMAT ❗❗❗
SALE  HINGGA ISNIN 12 TGH HARI 🔥
.
RM300 FREE SLIMMAX SLIMMING GEL 😱
Harga asal RM4xx!!
.
✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
✅1x SLIMMAXX LEGGINGS.
✅1x SAUNA BELT
✅1x SLIMMAX SLIMMING GEL .
.
JOM DAPATKAN #slimdollz SALE SEKARANG ❗❗
.
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu .
.
.
DETAILS/ORDER❓ BOLEH WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯
.
.
JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimdollzpromotion #slimdollzkelantan #slimdollzbentong #slimdollzmurah #agentsahslimdollzterengganu #agentslimdollz #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #leggingkurus #slimdollzagent
SALE 🔥SALE 🔥SALE 🔥 LADYBOSS COMBO😍 HARGA YANG SUPERBBB JIMAT ❗❗❗ SALE HINGGA ISNIN 12 TGH HARI 🔥 . RM300 FREE SLIMMAX SLIMMING GEL 😱 Harga asal RM4xx!! . ✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. ✅1x SLIMMAXX LEGGINGS. ✅1x SAUNA BELT ✅1x SLIMMAX SLIMMING GEL . . JOM DAPATKAN #slimdollz  SALE SEKARANG ❗❗ . @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . . DETAILS/ORDER❓ BOLEH WHATSAPP 📲0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯 . . JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #sayajual  #BengkungKerengga  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimdollzpromotion  #slimdollzkelantan  #slimdollzbentong  #slimdollzmurah  #agentsahslimdollzterengganu  #agentslimdollz  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #jomkurus  #jomsihat  #mermaid  #slimminglegging  #waisttrainer  #waisttraining  #waisttrimmer  #leggingkurus  #slimdollzagent 
SlimDollz Bootylicious panties. Instant booty lifter pants.
.
Apa yg BEST tentang Instant booty lifter pants ni.
🍑 Bontot jadi Naik.
🍑 Bontot tak jatuh.
🍑 Bontot terus bulat macam buat squad🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️.
🍑 Akan mengekalkan bontot kita menjadi bulat dan naik  bila consistent pakai.
🍑 Kesan Serta merta.
🍑 senang nk pakai.
🍑 cutting pentis.
🍑 Selesa xakan bergulung.
🍑 Tak memeri bila basuh.
🍑 Bahagian perut tinggi.
🍑 Mengenpiskan perut.
.
🤰🏼Bagus untuk ibu2 dalam pantang. Sebab bahagian peha labuh, bahagian perut tinggi. Seperti pakai bengkung  all in 1.
.
🎀beli sekali tapi hasil berkali kali..
.
Bootylicious panties ni sebernanya Semua wanita WAJIB ada tau. Pakai hari2 seperti seluar dalam harian kita yang biasa so tak cukup kalau 1shj. Beli sekali CONFIRM nak lagi.
.
Lagi pun harga Baru RM110 shj. dari corset ntah apa apa yg ada harga ribu riban tu kan 😘.
.
.
Ada 2Warna.
💡Nude skin color.
💡Black.
.
Small & Large.
.
.
ORDER NOW❗❗
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
.
.
DETAILS/ORDER❓
WHATSAPP 📲 0142951178 atau klik link di bio .
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #sayajual #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #incilossketara #agentslimdollz #PinggangKerengga #SexyDolls #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants
SlimDollz Bootylicious panties. Instant booty lifter pants. . Apa yg BEST tentang Instant booty lifter pants ni. 🍑 Bontot jadi Naik. 🍑 Bontot tak jatuh. 🍑 Bontot terus bulat macam buat squad🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️. 🍑 Akan mengekalkan bontot kita menjadi bulat dan naik bila consistent pakai. 🍑 Kesan Serta merta. 🍑 senang nk pakai. 🍑 cutting pentis. 🍑 Selesa xakan bergulung. 🍑 Tak memeri bila basuh. 🍑 Bahagian perut tinggi. 🍑 Mengenpiskan perut. . 🤰🏼Bagus untuk ibu2 dalam pantang. Sebab bahagian peha labuh, bahagian perut tinggi. Seperti pakai bengkung all in 1. . 🎀beli sekali tapi hasil berkali kali.. . Bootylicious panties ni sebernanya Semua wanita WAJIB ada tau. Pakai hari2 seperti seluar dalam harian kita yang biasa so tak cukup kalau 1shj. Beli sekali CONFIRM nak lagi. . Lagi pun harga Baru RM110 shj. dari corset ntah apa apa yg ada harga ribu riban tu kan 😘. . . Ada 2Warna. 💡Nude skin color. 💡Black. . Small & Large. . . ORDER NOW❗❗ @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . DETAILS/ORDER❓ WHATSAPP 📲 0142951178 atau klik link di bio . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #sayajual  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #incilossketara  #agentslimdollz  #PinggangKerengga  #SexyDolls  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants 
SlimDollz Bootylicious panties. Instant booty lifter pants.
.
Apa yg BEST tentang Instant booty lifter pants ni.
🍑 Bontot jadi Naik.
🍑 Bontot tak jatuh.
🍑 Bontot terus bulat macam buat squad🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️.
🍑 Akan mengekalkan bontot kita menjadi bulat dan naik  bila consistent pakai.
🍑 Kesan Serta merta.
🍑 senang nk pakai.
🍑 cutting pentis.
🍑 Selesa xakan bergulung.
🍑 Tak memeri bila basuh.
🍑 Bahagian perut tinggi.
🍑 Mengenpiskan perut.
.
🤰🏼Bagus untuk ibu2 dalam pantang. Sebab bahagian peha labuh, bahagian perut tinggi. Seperti pakai bengkung  all in 1.
.
🎀beli sekali tapi hasil berkali kali..
.
Bootylicious panties ni sebernanya Semua wanita WAJIB ada tau. Pakai hari2 seperti seluar dalam harian kita yang biasa so tak cukup kalau 1shj. Beli sekali CONFIRM nak lagi.
.
Lagi pun harga Baru RM110 shj. dari corset ntah apa apa yg ada harga ribu riban tu kan 😘.
.
.
Ada 2Warna.
💡Nude skin color.
💡Black.
.
Small & Large.
.
.
ORDER NOW❗❗
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
@official.slimdollz_terengganu
.
.
DETAILS/ORDER❓
WHATSAPP 📲 0142951178 atau klik link di bio .
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #sayajual #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #incilossketara #agentslimdollz #PinggangKerengga #SexyDolls #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants
SlimDollz Bootylicious panties. Instant booty lifter pants. . Apa yg BEST tentang Instant booty lifter pants ni. 🍑 Bontot jadi Naik. 🍑 Bontot tak jatuh. 🍑 Bontot terus bulat macam buat squad🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️. 🍑 Akan mengekalkan bontot kita menjadi bulat dan naik bila consistent pakai. 🍑 Kesan Serta merta. 🍑 senang nk pakai. 🍑 cutting pentis. 🍑 Selesa xakan bergulung. 🍑 Tak memeri bila basuh. 🍑 Bahagian perut tinggi. 🍑 Mengenpiskan perut. . 🤰🏼Bagus untuk ibu2 dalam pantang. Sebab bahagian peha labuh, bahagian perut tinggi. Seperti pakai bengkung all in 1. . 🎀beli sekali tapi hasil berkali kali.. . Bootylicious panties ni sebernanya Semua wanita WAJIB ada tau. Pakai hari2 seperti seluar dalam harian kita yang biasa so tak cukup kalau 1shj. Beli sekali CONFIRM nak lagi. . Lagi pun harga Baru RM110 shj. dari corset ntah apa apa yg ada harga ribu riban tu kan 😘. . . Ada 2Warna. 💡Nude skin color. 💡Black. . Small & Large. . . ORDER NOW❗❗ @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . DETAILS/ORDER❓ WHATSAPP 📲 0142951178 atau klik link di bio . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #sayajual  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #incilossketara  #agentslimdollz  #PinggangKerengga  #SexyDolls  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants 
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??.
Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘.
.
Mula2 pakai:-
1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni).
2. BOOTYLICIOUS  PANTS atau GIRDLE LEGGING.
3. BENGKUNG KERENGGA.
4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT.
.
.
TADAAAAAAAAA....
DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!.
.
JGN RISAU.
❌TAK SENAK.
❌TAK PANAS.
❌TAK BERGULUNG (CONFIRM).
❌TAK BERLIPAT.
❌TAK MENYOCOK.
❌TAK MELECET.
❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA.
❌TAK SAKIT.
❌TAK SUSAH PAKAI.
❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET.
❌TAK SUSAH NAK BUKA.
❌MENGAH.
.
Yang pasti.
✅KESAN SERTA MERTA.
✅HILANG 4-10INCI SEBULAN.
✅PERUT KEMPIS.
✅PINGGANG RAMPING.
✅HILANG LEMAK KETIAK.
✅HILANG LEMAK BELAKANG.
✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT.
✅HILANG PERUT BUNCIT.
✅HILANG PERUT MENGELEBEH.
✅HILANG LEMAK PEHA.
✅HILANG LEMAK PINGGUL.
✅HILANG LEMAK BETIS.
✅PUNGGUNG BULAT.
✅PUNGGUNG NAIK.
.
.
SEXY SERTA MERTA!!!!
.
.
DETAILS/ORDER ❓
WHATSAPP 📲 0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE 💯
.
#corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #saunabelt #saunavest
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??. Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘. . Mula2 pakai:- 1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni). 2. BOOTYLICIOUS PANTS atau GIRDLE LEGGING. 3. BENGKUNG KERENGGA. 4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT. . . TADAAAAAAAAA.... DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!. . JGN RISAU. ❌TAK SENAK. ❌TAK PANAS. ❌TAK BERGULUNG (CONFIRM). ❌TAK BERLIPAT. ❌TAK MENYOCOK. ❌TAK MELECET. ❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA. ❌TAK SAKIT. ❌TAK SUSAH PAKAI. ❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET. ❌TAK SUSAH NAK BUKA. ❌MENGAH. . Yang pasti. ✅KESAN SERTA MERTA. ✅HILANG 4-10INCI SEBULAN. ✅PERUT KEMPIS. ✅PINGGANG RAMPING. ✅HILANG LEMAK KETIAK. ✅HILANG LEMAK BELAKANG. ✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT. ✅HILANG PERUT BUNCIT. ✅HILANG PERUT MENGELEBEH. ✅HILANG LEMAK PEHA. ✅HILANG LEMAK PINGGUL. ✅HILANG LEMAK BETIS. ✅PUNGGUNG BULAT. ✅PUNGGUNG NAIK. . . SEXY SERTA MERTA!!!! . . DETAILS/ORDER ❓ WHATSAPP 📲 0142951178 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE 💯 . #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #saunabelt  #saunavest 
Combo paling banyak permintaan sbb sangat cepat nampak perubahan drastic kat badan.. Combo ni korg akan nampak kesan perubahan badan korg seawal 12JAM 😱😱.
Mmg best gila set ni.
.
Harga asal RM250.
SEKARANG RM180.
.
CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
#bengkungmurah #slimDollz #BengkungKerengga #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungmurah #bengkungbersalin #slimdollzpenang #slimdollzterengganu #agentsahslimdollzterengganu #slimdollzkurusdengancepat #slimdollzviral #slimdollzterbaik #slimdollzberkesan #inciloss #slimdollzinciloss #perutmengecil #lemakhilang #incilossketara #kurusdenganslimdollz #bengkungdalampantang
Combo paling banyak permintaan sbb sangat cepat nampak perubahan drastic kat badan.. Combo ni korg akan nampak kesan perubahan badan korg seawal 12JAM 😱😱. Mmg best gila set ni. . Harga asal RM250. SEKARANG RM180. . CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️. . #bengkungmurah  #slimDollz  #BengkungKerengga  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungmurah  #bengkungbersalin  #slimdollzpenang  #slimdollzterengganu  #agentsahslimdollzterengganu  #slimdollzkurusdengancepat  #slimdollzviral  #slimdollzterbaik  #slimdollzberkesan  #inciloss  #slimdollzinciloss  #perutmengecil  #lemakhilang  #incilossketara  #kurusdenganslimdollz  #bengkungdalampantang 
Combo paling banyak permintaan sbb sangat cepat nampak perubahan drastic kat badan.. Combo ni korg akan nampak kesan perubahan badan korg seawal 12JAM 😱😱.
Mmg best gila set ni.
.
Harga asal RM250.
SEKARANG RM180.
.
CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
#bengkungmurah #slimDollz #BengkungKerengga #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungmurah #bengkungbersalin #slimdollzpenang #slimdollzterengganu #agentsahslimdollzterengganu #slimdollzkurusdengancepat #slimdollzviral #slimdollzterbaik #slimdollzberkesan #inciloss #slimdollzinciloss #perutmengecil #lemakhilang #incilossketara #kurusdenganslimdollz #bengkungdalampantang
Combo paling banyak permintaan sbb sangat cepat nampak perubahan drastic kat badan.. Combo ni korg akan nampak kesan perubahan badan korg seawal 12JAM 😱😱. Mmg best gila set ni. . Harga asal RM250. SEKARANG RM180. . CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️. . #bengkungmurah  #slimDollz  #BengkungKerengga  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungmurah  #bengkungbersalin  #slimdollzpenang  #slimdollzterengganu  #agentsahslimdollzterengganu  #slimdollzkurusdengancepat  #slimdollzviral  #slimdollzterbaik  #slimdollzberkesan  #inciloss  #slimdollzinciloss  #perutmengecil  #lemakhilang  #incilossketara  #kurusdenganslimdollz  #bengkungdalampantang 
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘.
.
@slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt.
Instant loose 3-5inches.
Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more.
.
Its a guarente result! Cause i just did mine
.
Order Now!!!.
WHATSAPP 📲 0142951178 ATAU
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #slimdollzterengganu #slimdollzpromotion #kuruscepat #perutkecil #ototperutmengecil #lemakperutmengecil #inciloss #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘. . @slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt. Instant loose 3-5inches. Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more. . Its a guarente result! Cause i just did mine . Order Now!!!. WHATSAPP 📲 0142951178 ATAU CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #slimdollzterengganu  #slimdollzpromotion  #kuruscepat  #perutkecil  #ototperutmengecil  #lemakperutmengecil  #inciloss  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
DIAPER BAG 5 IN 1
.
🔹Kapasiti beg luas
🔹Ada side pocket
🔹Tali boleh adjust
🔹Double zip beg
.
LARGE BAG + MEDIUM BAG + MINI BAG + BABY BOTTLE HOLDER + DIAPER CHANGING PAD
.
🐈 RM37
🐈 Postage RM8sm/11ss
.
Whatsapp 0177125260
ATAU click link kt bio.
.
#bengkungmurah #bengkungmoden #bengkung #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungzip #bengkungtali #bengkungselepasbersalin #bengkungmalaysia #setbersalin #jamubersalin #seluarmengandung #seluarpreggy #corsetmurah #bengkungsajat #setbersalinmurah #jamuberpantang #bramenyusu #bramenyusumurah #nursingcovermurah #nursingcovermalaysia #bengkungviral #bengkungibu #bengkungmodern #bengkungmodenmurah #bengkungselesa #bengkung3in1 #minyakkelapadara #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadaraassyifa
DIAPER BAG 5 IN 1 . 🔹Kapasiti beg luas 🔹Ada side pocket 🔹Tali boleh adjust 🔹Double zip beg . LARGE BAG + MEDIUM BAG + MINI BAG + BABY BOTTLE HOLDER + DIAPER CHANGING PAD . 🐈 RM37 🐈 Postage RM8sm/11ss . Whatsapp 0177125260 ATAU click link kt bio. . #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkung  #bengkungbersalin  #bengkungberpantang  #bengkungzip  #bengkungtali  #bengkungselepasbersalin  #bengkungmalaysia  #setbersalin  #jamubersalin  #seluarmengandung  #seluarpreggy  #corsetmurah  #bengkungsajat  #setbersalinmurah  #jamuberpantang  #bramenyusu  #bramenyusumurah  #nursingcovermurah  #nursingcovermalaysia  #bengkungviral  #bengkungibu  #bengkungmodern  #bengkungmodenmurah  #bengkungselesa  #bengkung3in1  #minyakkelapadara  #minyakkelapadaradaura  #minyakkelapadaraassyifa 
Alhamdullilah kusangka sorang rupanya dua..sarung je baju dalam dah wah wah!! Sarung lagi dan lagi tambah lagi wow wow wow...Ya Allah hebat2 adik ni suka dia dapat jimat duit..lepasni 2 tahun pakai 1 bra je tak payah fikir nak beli banyak2 pastu rosak buang..tak sedap pakai campak..tak percaya? Wasap akk cuba sarung gerenti WOW 😮 tau 😁😁
:
wasap.my/60195151979/easypaymentplan
wasap.my/60195151979/easypaymentplan
wasap.my/60195151979/easypaymentplan
:
#cikgumar #ibeautylingerie #corset #magiccorset #lingerie #elkencorset #corsetelken #putrajaya #armshaper #arm  #rentalcorset  #comfortcorset #armsharper #arm #bengkung #bengkungbersalin #bengkungperut #perutkempiscantik#corsetcharms #charms #charmselken #charmscorsetlingerie #fashasandha #lizahanim #korsetelken #elkencorset#guasa
Alhamdullilah kusangka sorang rupanya dua..sarung je baju dalam dah wah wah!! Sarung lagi dan lagi tambah lagi wow wow wow...Ya Allah hebat2 adik ni suka dia dapat jimat duit..lepasni 2 tahun pakai 1 bra je tak payah fikir nak beli banyak2 pastu rosak buang..tak sedap pakai campak..tak percaya? Wasap akk cuba sarung gerenti WOW 😮 tau 😁😁 : wasap.my/60195151979/easypaymentplan wasap.my/60195151979/easypaymentplan wasap.my/60195151979/easypaymentplan : #cikgumar  #ibeautylingerie  #corset  #magiccorset  #lingerie  #elkencorset  #corsetelken  #putrajaya  #armshaper  #arm  #rentalcorset  #comfortcorset  #armsharper  #arm  #bengkung  #bengkungbersalin  #bengkungperut  #perutkempiscantik #corsetcharms  #charms  #charmselken  #charmscorsetlingerie  #fashasandha  #lizahanim  #korsetelken  #elkencorset #guasa 
Slimdollz™. Haaaaaa ni dia sauna vest.. Sauna vest ni best gila kalau pakai sekali dengan bengkung kerengga.
.
Jadi berpeluh peluh pinggang dan perut bila pakai mcm tu.. cepat la pecah lemak and pinggang kerengga kalau gini 😱 ..
.
Sauna vest limited edition tau..
.
Jangan tanya banyak kat sini akak x sempat reply.. apa kata terus whatsapp je? 1001 soalan akak boleh reply kt situ 😘.
.

SAUNA VEST 
RM110
.
Order Now!!!.
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #agentsahslimdollzterengganu #slimdollzterengganu
Slimdollz™. Haaaaaa ni dia sauna vest.. Sauna vest ni best gila kalau pakai sekali dengan bengkung kerengga. . Jadi berpeluh peluh pinggang dan perut bila pakai mcm tu.. cepat la pecah lemak and pinggang kerengga kalau gini 😱 .. . Sauna vest limited edition tau.. . Jangan tanya banyak kat sini akak x sempat reply.. apa kata terus whatsapp je? 1001 soalan akak boleh reply kt situ 😘. . SAUNA VEST RM110 . Order Now!!!. . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #agentsahslimdollzterengganu  #slimdollzterengganu 
Slimdollz™. Haaaaaa ni dia sauna vest.. Sauna vest ni best gila kalau pakai sekali dengan bengkung kerengga.
.
Jadi berpeluh peluh pinggang dan perut bila pakai mcm tu.. cepat la pecah lemak and pinggang kerengga kalau gini 😱 ..
.
Sauna vest limited edition tau..
.
Jangan tanya banyak kat sini akak x sempat reply.. apa kata terus whatsapp je? 1001 soalan akak boleh reply kt situ 😘.
.

SAUNA VEST 
RM110
.
Order Now!!!.
.
CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #agentslimdollzterengganu #slimdollzterengganu
Slimdollz™. Haaaaaa ni dia sauna vest.. Sauna vest ni best gila kalau pakai sekali dengan bengkung kerengga. . Jadi berpeluh peluh pinggang dan perut bila pakai mcm tu.. cepat la pecah lemak and pinggang kerengga kalau gini 😱 .. . Sauna vest limited edition tau.. . Jangan tanya banyak kat sini akak x sempat reply.. apa kata terus whatsapp je? 1001 soalan akak boleh reply kt situ 😘. . SAUNA VEST RM110 . Order Now!!!. . CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #agentslimdollzterengganu  #slimdollzterengganu 
Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢 Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu. Kita tak.. jangan risau dengan SlimDollz, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍
.
SlimDollz mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Pinggang Kerengga
✔️Perut Kempis
✔️Peha Langsing
✔️Belakang Rata
✔️Tiada kulit mengelebeh
✔️Tiada lemak berlebihan
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
. .
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
.
BERMINAT NAK ORDER ❓
.
.
.
CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#SlimDollzSweatBodyShaper #slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #slimdollzagent #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #SexyDolls #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #agentsahslimdollzterengganu #slimdollzterengganu
Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢 Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu. Kita tak.. jangan risau dengan SlimDollz, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍 . SlimDollz mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Pinggang Kerengga ✔️Perut Kempis ✔️Peha Langsing ✔️Belakang Rata ✔️Tiada kulit mengelebeh ✔️Tiada lemak berlebihan ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪. Si suami melekat 24 jam kat rumah. . BERMINAT NAK ORDER ❓ . . . CLICK LINK WHATSAPP ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #SlimDollzSweatBodyShaper  #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #slimdollzagent  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #SexyDolls  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #agentsahslimdollzterengganu  #slimdollzterengganu 
JOM DAPATKAN LADYBOSS COMBO,COMBO PALING HANGAT SEKALI SBB KITA ADA SLIMMAXX LEGGING + BENGKUNG KERENGGA + SAUNA BELT DAN YANG PALING BEST KITA BAGI LAGI PERCUMA SLIMMAXX SLIMMING GEL DAN SEMUA TU HANYA DENGAN HARGA RM300 SAHAJA!!! PROMOSI INI HANYA SAH SEHINGGA HARI ISNIN SAHAJA😱😱😱😱 JOM DAPATKAN SEKARANG!!!! ANDA BOLEH KLIK LINK DI BIO... #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #saunabelt #saunavest
JOM DAPATKAN LADYBOSS COMBO,COMBO PALING HANGAT SEKALI SBB KITA ADA SLIMMAXX LEGGING + BENGKUNG KERENGGA + SAUNA BELT DAN YANG PALING BEST KITA BAGI LAGI PERCUMA SLIMMAXX SLIMMING GEL DAN SEMUA TU HANYA DENGAN HARGA RM300 SAHAJA!!! PROMOSI INI HANYA SAH SEHINGGA HARI ISNIN SAHAJA😱😱😱😱 JOM DAPATKAN SEKARANG!!!! ANDA BOLEH KLIK LINK DI BIO... #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #saunabelt  #saunavest 
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘.
.
@slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt.
Instant loose 3-5inches.
Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more.
.
Its a guarente result! Cause i just did mine
.
Order Now!!!.
www.slimdollz.com
www.slimdollz.com 
www.slimdollz.com
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘. . @slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt. Instant loose 3-5inches. Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more. . Its a guarente result! Cause i just did mine . Order Now!!!. www.slimdollz.com www.slimdollz.com www.slimdollz.com . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??.
Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘.
.
Mula2 pakai:-
1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni).
2. BOOTYLICIOUS  PANTS atau GIRDLE LEGGING.
3. BENGKUNG KERENGGA.
4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT.
.
.
TADAAAAAAAAA....
DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!.
.
JGN RISAU.
❌TAK SENAK.
❌TAK PANAS.
❌TAK BERGULUNG (CONFIRM).
❌TAK BERLIPAT.
❌TAK MENYOCOK.
❌TAK MELECET.
❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA.
❌TAK SAKIT.
❌TAK SUSAH PAKAI.
❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET.
❌TAK SUSAH NAK BUKA.
❌MENGAH.
.
Yang pasti.
✅KESAN SERTA MERTA.
✅HILANG 4-10INCI SEBULAN.
✅PERUT KEMPIS.
✅PINGGANG RAMPING.
✅HILANG LEMAK KETIAK.
✅HILANG LEMAK BELAKANG.
✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT.
✅HILANG PERUT BUNCIT.
✅HILANG PERUT MENGELEBEH.
✅HILANG LEMAK PEHA.
✅HILANG LEMAK PINGGUL.
✅HILANG LEMAK BETIS.
✅PUNGGUNG BULAT.
✅PUNGGUNG NAIK.
.
.
SEXY SERTA MERTA!!!!
.
.
Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik  ABANG pon boleh pakai tau set ni.
.
.
JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA.
.
TEMPAH SEKARANG!!!.
.
.
CLICK LINK DI BIO❤️❤️❤️.
.
#corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #saunabelt #saunavest
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??. Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘. . Mula2 pakai:- 1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni). 2. BOOTYLICIOUS PANTS atau GIRDLE LEGGING. 3. BENGKUNG KERENGGA. 4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT. . . TADAAAAAAAAA.... DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!. . JGN RISAU. ❌TAK SENAK. ❌TAK PANAS. ❌TAK BERGULUNG (CONFIRM). ❌TAK BERLIPAT. ❌TAK MENYOCOK. ❌TAK MELECET. ❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA. ❌TAK SAKIT. ❌TAK SUSAH PAKAI. ❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET. ❌TAK SUSAH NAK BUKA. ❌MENGAH. . Yang pasti. ✅KESAN SERTA MERTA. ✅HILANG 4-10INCI SEBULAN. ✅PERUT KEMPIS. ✅PINGGANG RAMPING. ✅HILANG LEMAK KETIAK. ✅HILANG LEMAK BELAKANG. ✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT. ✅HILANG PERUT BUNCIT. ✅HILANG PERUT MENGELEBEH. ✅HILANG LEMAK PEHA. ✅HILANG LEMAK PINGGUL. ✅HILANG LEMAK BETIS. ✅PUNGGUNG BULAT. ✅PUNGGUNG NAIK. . . SEXY SERTA MERTA!!!! . . Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik ABANG pon boleh pakai tau set ni. . . JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA. . TEMPAH SEKARANG!!!. . . CLICK LINK DI BIO❤️❤️❤️. . #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #saunabelt  #saunavest 
😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!.
.
Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!.
.
Cepat cepat sekali stock masih ada!.
.
Order Now!!!.
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!. . Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!. . Cepat cepat sekali stock masih ada!. . Order Now!!!. . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
❗❗FEEDBACK ❗❗
THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥
✅ BENGKUNG KERENGGE
✅ SLIMMAX LEGGINGS
✅ FREE ARM SHAPER .
❗❗ONLY AT RM200 ❗❗
.
. ❗❗UPDATED❗❗
COMBO PALING HANGAT!
SALE  hingga ISNIN 12tgh hri.
.
RM200 FREE ARMSHAPER.
Harga asal RM397!!
.
✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
✅1x SLIMMAXX LEGGINGS.
✅1x ARMSHAPER.
.
.
JOM DAPATKAN #slimdollz SALE🔥🔥
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu 
@official.slimdollz_terengganu .
.
.
SEBARANG PERTANYAAN/ORDER BOLEH WHATSAPP 📲01125626190 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯
.
.
JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #sayajual #BengkungKerengga #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #agentsahslimdollzterengganu #agentslimdollz #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz  #jomkurus #jomsihat #mermaid #MermaidIsReal #mermaidhair #redhairdontcare #slimminglegging #waisttrainer #waisttraining #waisttrimmer #leggingkurus #slimminglegging #GirdleLeggings
❗❗FEEDBACK ❗❗ THANK YOU my beloved customer 😍 GRAB COMBO HOT SALE 🔥 ✅ BENGKUNG KERENGGE ✅ SLIMMAX LEGGINGS ✅ FREE ARM SHAPER . ❗❗ONLY AT RM200 ❗❗ . . ❗❗UPDATED❗❗ COMBO PALING HANGAT! SALE hingga ISNIN 12tgh hri. . RM200 FREE ARMSHAPER. Harga asal RM397!! . ✅1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. ✅1x SLIMMAXX LEGGINGS. ✅1x ARMSHAPER. . . JOM DAPATKAN #slimdollz  SALE🔥🔥 @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu @official.slimdollz_terengganu . . . SEBARANG PERTANYAAN/ORDER BOLEH WHATSAPP 📲01125626190 ATAU TERUS TEKAN LINK DI BIO SAYA 💯 . . JOM KURUS DALAM MASA SEBULAN N SAYA GUIDE UOLLS😍 . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #sayajual  #BengkungKerengga  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #agentsahslimdollzterengganu  #agentslimdollz  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #jomkurus  #jomsihat  #mermaid  #MermaidIsReal  #mermaidhair  #redhairdontcare  #slimminglegging  #waisttrainer  #waisttraining  #waisttrimmer  #leggingkurus  #slimminglegging  #GirdleLeggings 
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar.
.
Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle..
.
Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ?
Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
.
.
📲0193634670 Dibah
📲0193634670 Dibah

#bengkung
#bengkungsajat
#letscantik
#letsbengkung
#bengkungdiamondgold
#letstonggek 
#letsbengkunggoldbynursajat 
#letsgirdlebynursajat 
#letskerengga
#letsbengkungdiamondgold 
#letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkunggold
Haa ini la yang dinamakan GIRDLE.. kadang customer confius nak ambil girdle atau bengkung.. Meh sini saya nak ajar. . Kalau yang berminat nak kecil kan bahagian pinggul dan peha , disarankan memakai girdle.. . Yang berminat nak kecilkan pinggang dan tak nak nampak miss 'yot' berlipat tu boleh lah ambil bengkung .. banyak kebaikan nya.. Yang dalam pantang pun boleh pakai tauu ! .. ha apa lagi ? Dapatkan sekarang , boleh terus tekan link di Profile saya untuk order ☺️ . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . . . 📲0193634670 Dibah 📲0193634670 Dibah #bengkung  #bengkungsajat  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungdiamondgold  #letstonggek  #letsbengkunggoldbynursajat  #letsgirdlebynursajat  #letskerengga  #letsbengkungdiamondgold  #letsgirdletonggekfuhh  #letsbengkunggold 
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??.
Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘.
.
Mula2 pakai:-
1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni).
2. BOOTYLICIOUS  PANTS atau GIRDLE LEGGING.
3. BENGKUNG KERENGGA.
4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT.
.
.
TADAAAAAAAAA....
DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!.
.
JGN RISAU.
❌TAK SENAK.
❌TAK PANAS.
❌TAK BERGULUNG (CONFIRM).
❌TAK BERLIPAT.
❌TAK MENYOCOK.
❌TAK MELECET.
❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA.
❌TAK SAKIT.
❌TAK SUSAH PAKAI.
❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET.
❌TAK SUSAH NAK BUKA.
❌MENGAH.
.
Yang pasti.
✅KESAN SERTA MERTA.
✅HILANG 4-10INCI SEBULAN.
✅PERUT KEMPIS.
✅PINGGANG RAMPING.
✅HILANG LEMAK KETIAK.
✅HILANG LEMAK BELAKANG.
✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT.
✅HILANG PERUT BUNCIT.
✅HILANG PERUT MENGELEBEH.
✅HILANG LEMAK PEHA.
✅HILANG LEMAK PINGGUL.
✅HILANG LEMAK BETIS.
✅PUNGGUNG BULAT.
✅PUNGGUNG NAIK.
.
.
SEXY SERTA MERTA!!!!
.
.
Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik  ABANG pon boleh pakai tau set ni.
.
.
JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA.
.
TEMPAH SEKARANG!!!.
.
.
CLICK LINK DI BIO❤️❤️❤️.
.
#corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #saunabelt #saunavest
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??. Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘. . Mula2 pakai:- 1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni). 2. BOOTYLICIOUS PANTS atau GIRDLE LEGGING. 3. BENGKUNG KERENGGA. 4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT. . . TADAAAAAAAAA.... DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!. . JGN RISAU. ❌TAK SENAK. ❌TAK PANAS. ❌TAK BERGULUNG (CONFIRM). ❌TAK BERLIPAT. ❌TAK MENYOCOK. ❌TAK MELECET. ❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA. ❌TAK SAKIT. ❌TAK SUSAH PAKAI. ❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET. ❌TAK SUSAH NAK BUKA. ❌MENGAH. . Yang pasti. ✅KESAN SERTA MERTA. ✅HILANG 4-10INCI SEBULAN. ✅PERUT KEMPIS. ✅PINGGANG RAMPING. ✅HILANG LEMAK KETIAK. ✅HILANG LEMAK BELAKANG. ✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT. ✅HILANG PERUT BUNCIT. ✅HILANG PERUT MENGELEBEH. ✅HILANG LEMAK PEHA. ✅HILANG LEMAK PINGGUL. ✅HILANG LEMAK BETIS. ✅PUNGGUNG BULAT. ✅PUNGGUNG NAIK. . . SEXY SERTA MERTA!!!! . . Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik ABANG pon boleh pakai tau set ni. . . JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA. . TEMPAH SEKARANG!!!. . . CLICK LINK DI BIO❤️❤️❤️. . #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #saunabelt  #saunavest 
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘.
.
@slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt.
Instant loose 3-5inches.
Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more.
.
Its a guarente result! Cause i just did mine
.
Order Now!!!.
www.slimdollz.com
www.slimdollz.com 
www.slimdollz.com
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘. . @slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt. Instant loose 3-5inches. Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more. . Its a guarente result! Cause i just did mine . Order Now!!!. www.slimdollz.com www.slimdollz.com www.slimdollz.com . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
LadyBoss Combo.. Kenapa kita pangil LADYBOSS COMBO?? sebab ladyboss kita @beby_maembong sentiasa pakai 3ni hari hari.. Sebab tu la body ladyboss kita maintain slim & kerengga walaupun ank dah ada 4org.
.
Kurus head to toe.
Cantik lentik kerengga.
.
Lelaki perempuan boleh pakai ❤️❤️🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️.
.
Dapatkan Harga Promosi sekarang!!.
TEMPAH SEKARANG!!!.
.
. .
#slimDollz #leggingkurus #sayajual #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper  #PerutKempis #KempiskanPerut #BengkungBebyMaembong #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungmurah #leggingkurus #sayajualbengkung  #readystock #bengkungkerengga #sayajualcorset #corsetmurah #prelovedmalaysia #jualmurah #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungkurus
LadyBoss Combo.. Kenapa kita pangil LADYBOSS COMBO?? sebab ladyboss kita @beby_maembong sentiasa pakai 3ni hari hari.. Sebab tu la body ladyboss kita maintain slim & kerengga walaupun ank dah ada 4org. . Kurus head to toe. Cantik lentik kerengga. . Lelaki perempuan boleh pakai ❤️❤️🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️. . Dapatkan Harga Promosi sekarang!!. TEMPAH SEKARANG!!!. . . . #slimDollz  #leggingkurus  #sayajual  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #BengkungBebyMaembong  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungmurah  #leggingkurus  #sayajualbengkung  #readystock  #bengkungkerengga  #sayajualcorset  #corsetmurah  #prelovedmalaysia  #jualmurah  #bengkung  #bengkungmalaysia  #bengkungkurus 
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘.
.
@slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt.
Instant loose 3-5inches.
Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more.
.
Its a guarente result! Cause i just did mine
.
Order Now!!!.
www.slimdollz.com
www.slimdollz.com 
www.slimdollz.com
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
Percaya tak model tutorial. Ni anak 4 tau!! Tapi body perghhh solid!!! Macam mana nak dapat badan solid macam ni? Senang je.. dia rajin pakai SlimDollz ❤️😘. . @slimdollz_hq special tutorials Bengkung Kerengga & Sure ramping Belt. Instant loose 3-5inches. Permanent result after wearing for 2weeks without hitting the gym.. well not everyone have time for gym right.. but if you wear it during your workout, the effect will be much much much more. . Its a guarente result! Cause i just did mine . Order Now!!!. www.slimdollz.com www.slimdollz.com www.slimdollz.com . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??.
Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘.
.
Mula2 pakai:-
1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni).
2. BOOTYLICIOUS  PANTS atau GIRDLE LEGGING.
3. BENGKUNG KERENGGA.
4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT.
.
.
TADAAAAAAAAA....
DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!.
.
JGN RISAU.
❌TAK SENAK.
❌TAK PANAS.
❌TAK BERGULUNG (CONFIRM).
❌TAK BERLIPAT.
❌TAK MENYOCOK.
❌TAK MELECET.
❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA.
❌TAK SAKIT.
❌TAK SUSAH PAKAI.
❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET.
❌TAK SUSAH NAK BUKA.
❌MENGAH.
.
Yang pasti.
✅KESAN SERTA MERTA.
✅HILANG 4-10INCI SEBULAN.
✅PERUT KEMPIS.
✅PINGGANG RAMPING.
✅HILANG LEMAK KETIAK.
✅HILANG LEMAK BELAKANG.
✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT.
✅HILANG PERUT BUNCIT.
✅HILANG PERUT MENGELEBEH.
✅HILANG LEMAK PEHA.
✅HILANG LEMAK PINGGUL.
✅HILANG LEMAK BETIS.
✅PUNGGUNG BULAT.
✅PUNGGUNG NAIK.
.
.
SEXY SERTA MERTA!!!!
.
.
Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik  ABANG pon boleh pakai tau set ni.
.
.
JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA.
.
TEMPAH SEKARANG!!!.
.
www.slimdollz.com
www.slimdollz.com 
www.slimdollz.com
.
CLICK LINK WEBSITE ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
#corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #bumppants #setberpantang #instantBootyLifterPants #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bootylifter #bootyliftermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #HourglassCurves #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #Kurus #slimDollz30daysChallenged #bootylicouspants #bootylicious #saunabelt #saunavest
Nah ramai tanya kak doll mcm mana nak pakai set ni kalau beli combo? Boleh ke pakai sekaligus semua product??. Mesti la boleh sebab tu kita buat COMBO 😘😘. . Mula2 pakai:- 1. SAUNA VEST DULU.. (Sebab sauna vest ni mesti kena direct kulit untuk bakar lemak, so better TUCK-IN sauna vest ni). 2. BOOTYLICIOUS PANTS atau GIRDLE LEGGING. 3. BENGKUNG KERENGGA. 4. SURE RAMPING ATAU SAUNA BELT. . . TADAAAAAAAAA.... DAH SIAP!!!. Cantik, kurus, mantap, padat dan haruslah SELESA!. . JGN RISAU. ❌TAK SENAK. ❌TAK PANAS. ❌TAK BERGULUNG (CONFIRM). ❌TAK BERLIPAT. ❌TAK MENYOCOK. ❌TAK MELECET. ❌TAK BUSUK BILA PAKAI LAMA. ❌TAK SAKIT. ❌TAK SUSAH PAKAI. ❌TAK SUSAH NAK PERGI TOILET. ❌TAK SUSAH NAK BUKA. ❌MENGAH. . Yang pasti. ✅KESAN SERTA MERTA. ✅HILANG 4-10INCI SEBULAN. ✅PERUT KEMPIS. ✅PINGGANG RAMPING. ✅HILANG LEMAK KETIAK. ✅HILANG LEMAK BELAKANG. ✅HILANG LEMAK PINGGANG BERLIPAT. ✅HILANG PERUT BUNCIT. ✅HILANG PERUT MENGELEBEH. ✅HILANG LEMAK PEHA. ✅HILANG LEMAK PINGGUL. ✅HILANG LEMAK BETIS. ✅PUNGGUNG BULAT. ✅PUNGGUNG NAIK. . . SEXY SERTA MERTA!!!! . . Psssss... Nak bisik sikit ni.. Cik ABANG pon boleh pakai tau set ni. . . JOM SERTAI TEAM DROPSHIP KITA. TAK PERLU BYR APA APA. . TEMPAH SEKARANG!!!. . www.slimdollz.com www.slimdollz.com www.slimdollz.com . CLICK LINK WEBSITE ADA DI BIO❤️❤️❤️. . #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #bumppants  #setberpantang  #instantBootyLifterPants  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bootylifter  #bootyliftermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #HourglassCurves  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #Kurus  #slimDollz30daysChallenged  #bootylicouspants  #bootylicious  #saunabelt  #saunavest 
#Repost @slimdollz_hq (@get_repost)
・・・
😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!.
.
Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!.
.
SAUNA VEST RM120.
BENGKUNG KERENGGA RM110
.
.
Cepat cepat sekali stock masih ada!.
.
Order Now!!!.
www.slimdollz.com
www.slimdollz.com 
www.slimdollz.com
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
#Repost  @slimdollz_hq (@get_repost) ・・・ 😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!. . Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!. . SAUNA VEST RM120. BENGKUNG KERENGGA RM110 . . Cepat cepat sekali stock masih ada!. . Order Now!!!. www.slimdollz.com www.slimdollz.com www.slimdollz.com . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!.
.
Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!.
.
SAUNA VEST RM120.
BENGKUNG KERENGGA RM110
.
.
Cepat cepat sekali stock masih ada!.
.
Order Now!!!.
www.slimdollz.com
www.slimdollz.com 
www.slimdollz.com
.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
😍😍😍😍😍 super perfect sauna vest dengan bengkung kerengga ❤️❤️. Perut berpeluh2 bakar lemak.. Pinggang pulak ramping!!!!!. . Ni la dia penangan @slimdollz_hq yg awesome!. . SAUNA VEST RM120. BENGKUNG KERENGGA RM110 . . Cepat cepat sekali stock masih ada!. . Order Now!!!. www.slimdollz.com www.slimdollz.com www.slimdollz.com . CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmurah 
COMBO PALING HANGAT!
ANDA BOLEH BELI DENGAN SAYA 0176771823. .
SALE MULA malam ni 12am hingga ISNIN 12tgh hri.
.
RM300 FREE ARMSHAPER.
Harga asal RM566!!
.
1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
1x SLIMMAXX LEGGINGS.
1x SAUNA BELT.
1x FREE SLIMMING GEL.
.
JOM KURUS DLM MASA SEBULAN.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #BengkungBebyMaembong #SlimdollzBebymaembong #BengkungSlimdollz #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #bootylifter #UbatKurus #Kurus #sayajualbengkung #bengkungmurah #readystock #bengkungkerengga #sayajualcorset #corsetmurah #prelovedmalaysia #jualmurah #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungkurus
COMBO PALING HANGAT! ANDA BOLEH BELI DENGAN SAYA 0176771823. . SALE MULA malam ni 12am hingga ISNIN 12tgh hri. . RM300 FREE ARMSHAPER. Harga asal RM566!! . 1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. 1x SLIMMAXX LEGGINGS. 1x SAUNA BELT. 1x FREE SLIMMING GEL. . JOM KURUS DLM MASA SEBULAN. . #slimDollz  #corsetmalaysia  #BengkungBebyMaembong  #SlimdollzBebymaembong  #BengkungSlimdollz  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #bootylifter  #UbatKurus  #Kurus  #sayajualbengkung  #bengkungmurah  #readystock  #bengkungkerengga  #sayajualcorset  #corsetmurah  #prelovedmalaysia  #jualmurah  #bengkung  #bengkungmalaysia  #bengkungkurus 
COMBO PALING HANGAT!
HANYA BOLEH BELI DENGAN SAYA 0176771823. .
SALE MULA malam ni 12am hingga ISNIN 12tgh hri.
.
RM200 FREE ARMSHAPER.
Harga asal RM397!!
.
1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
1x SLIMMAXX LEGGINGS.
1x ARMSHAPER.
.
JOM KURUS DLM MASA SEBULAN.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #BengkungBebyMaembong #SlimdollzBebymaembong #BengkungSlimdollz #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #bootylifter #UbatKurus #Kurus #sayajualbengkung #bengkungmurah #readystock #bengkungkerengga #sayajualcorset #corsetmurah #prelovedmalaysia #jualmurah #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungkurus
COMBO PALING HANGAT! HANYA BOLEH BELI DENGAN SAYA 0176771823. . SALE MULA malam ni 12am hingga ISNIN 12tgh hri. . RM200 FREE ARMSHAPER. Harga asal RM397!! . 1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. 1x SLIMMAXX LEGGINGS. 1x ARMSHAPER. . JOM KURUS DLM MASA SEBULAN. . #slimDollz  #corsetmalaysia  #BengkungBebyMaembong  #SlimdollzBebymaembong  #BengkungSlimdollz  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #bootylifter  #UbatKurus  #Kurus  #sayajualbengkung  #bengkungmurah  #readystock  #bengkungkerengga  #sayajualcorset  #corsetmurah  #prelovedmalaysia  #jualmurah  #bengkung  #bengkungmalaysia  #bengkungkurus 
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm110 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Makan fatburner sebiji sehari turun 5kilo seminggu.
.
Apa yg special bengkung kerengga ni?.
.
👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je.
👉16 Tetulang.
👉🏻Tetulang BUKAN BESI. Jadi tak nenyocok.
👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa.
👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa.
👉16tetulang, corset biasa 4@8 je.
.
🌪Merampingkan Pinggang.
🌪Mengempiskan perut.
🌪Mengetatkan kulit perut.
🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik.
🌪Meratakan lemak di belakang.
🌪bagus untuk tulang belakang.
🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim.
🌪Bagus pakai waktu dalam pantang.
🌪Selesa.
🌪Tak akan berlipat.
🌪Tak salit menyocok.
🌪Kesan ramping serta merta. .
In Stock for nude
.
Please follow this reference for best sizing
Ukuran pinggang ( inchi)
.

JOM KURUS DLM MASA SEBULAN.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #BengkungBebyMaembong #SlimdollzBebymaembong #BengkungSlimdollz #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #bootylifter #UbatKurus #Kurus #sayajualbengkung #bengkungmurah #readystock #bengkungkerengga #sayajualcorset #corsetmurah #prelovedmalaysia #jualmurah #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungkurus
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm110 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Makan fatburner sebiji sehari turun 5kilo seminggu. . Apa yg special bengkung kerengga ni?. . 👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je. 👉16 Tetulang. 👉🏻Tetulang BUKAN BESI. Jadi tak nenyocok. 👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa. 👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa. 👉16tetulang, corset biasa 4@8 je. . 🌪Merampingkan Pinggang. 🌪Mengempiskan perut. 🌪Mengetatkan kulit perut. 🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik. 🌪Meratakan lemak di belakang. 🌪bagus untuk tulang belakang. 🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim. 🌪Bagus pakai waktu dalam pantang. 🌪Selesa. 🌪Tak akan berlipat. 🌪Tak salit menyocok. 🌪Kesan ramping serta merta. . In Stock for nude . Please follow this reference for best sizing Ukuran pinggang ( inchi) . JOM KURUS DLM MASA SEBULAN. . #slimDollz  #corsetmalaysia  #BengkungBebyMaembong  #SlimdollzBebymaembong  #BengkungSlimdollz  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #bootylifter  #UbatKurus  #Kurus  #sayajualbengkung  #bengkungmurah  #readystock  #bengkungkerengga  #sayajualcorset  #corsetmurah  #prelovedmalaysia  #jualmurah  #bengkung  #bengkungmalaysia  #bengkungkurus 
Helo ladies 💃 nak ke tak nak body ramping??? Masalah lemak di bahagian perut? pinggang ? lengan ? Paha? 
Dont worry babe. Bengkung kerengga & slimmax legging boleh bantu anda sepantas kilat body anda jdi ramping.. Now semua produt slimmdollz by @beby_maembong
ada buat promosi superb utk uolls yg nak kan body ramping dan montok..
.
.
.
.
Cuma klik bio di 👆
.
.
#slimDollz #BengkungKerengga #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungdalampantang #slimminglegging
Helo ladies 💃 nak ke tak nak body ramping??? Masalah lemak di bahagian perut? pinggang ? lengan ? Paha? Dont worry babe. Bengkung kerengga & slimmax legging boleh bantu anda sepantas kilat body anda jdi ramping.. Now semua produt slimmdollz by @beby_maembong ada buat promosi superb utk uolls yg nak kan body ramping dan montok.. . . . . Cuma klik bio di 👆 . . #slimDollz  #BengkungKerengga  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungmurah  #bengkungbersalin  #bengkungdalampantang  #slimminglegging 
ArmShaper SlimDollz kini READY STOCK ❤️❤️.
.
Korg ada masalah lengan  menggeleber ?.
Susah mengecilkan bagian lengan?.
Jangan risau, sekarang Slimdollz dah ada arm shaper.
.
ARM SHAPER ni bagus untuk menekan lemak menggeleber di bagian lengan. 
Cuma pakai waktu rutin harian bisa anda, dapat Mengecilkan  lengan dan hilangkan lengan menggeleber. Ketatkan balik kulit lengan yang kendur tu.
.
Berfungsi untuk membentuk dan membakar lemak di lengan.
Dapat digunakan seharian tanpa rasa sakit, melecet, bergulung atau pedih.
ArmShaper juga bagus. digunakan waktu bersukan
.
✅Untuk kesan yg maximum (gunakan min 6-8 jam / sehari) nak pakai lebih lama pon boleh.
.
✅Boleh guna dibahagian peba atau betis juga 😍.
.
✅Material: Nylon 88%, Polyurethane 12%
.
✅RM45 shj.
.
JUM KURUS DALAM MASA SEBULAN. I AKAN GUIDE UOLLS❤ .
.
KLIK LINK DI BIO SAYA UNTUK ORDER 👇.
@yaniee_slimdollz .
@yaniee_slimdollz .
@yaniee_slimdollz .
.
#ArmShaper #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #SlimDollzBebyMaembong #BebyMaembong #BengkungSlimdollz #Bengkung #agentsahslimdollz #slimdollzjohor #sayajual #kurus #kurustanpaubat
ArmShaper SlimDollz kini READY STOCK ❤️❤️. . Korg ada masalah lengan menggeleber ?. Susah mengecilkan bagian lengan?. Jangan risau, sekarang Slimdollz dah ada arm shaper. . ARM SHAPER ni bagus untuk menekan lemak menggeleber di bagian lengan. Cuma pakai waktu rutin harian bisa anda, dapat Mengecilkan lengan dan hilangkan lengan menggeleber. Ketatkan balik kulit lengan yang kendur tu. . Berfungsi untuk membentuk dan membakar lemak di lengan. Dapat digunakan seharian tanpa rasa sakit, melecet, bergulung atau pedih. ArmShaper juga bagus. digunakan waktu bersukan . ✅Untuk kesan yg maximum (gunakan min 6-8 jam / sehari) nak pakai lebih lama pon boleh. . ✅Boleh guna dibahagian peba atau betis juga 😍. . ✅Material: Nylon 88%, Polyurethane 12% . ✅RM45 shj. . JUM KURUS DALAM MASA SEBULAN. I AKAN GUIDE UOLLS❤ . . KLIK LINK DI BIO SAYA UNTUK ORDER 👇. @yaniee_slimdollz . @yaniee_slimdollz . @yaniee_slimdollz . . #ArmShaper  #SlimDollz  #BengkungBebyMaembong  #SlimDollzBebyMaembong  #BebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #Bengkung  #agentsahslimdollz  #slimdollzjohor  #sayajual  #kurus  #kurustanpaubat 
ArmShaper SlimDollz kini READY STOCK ❤️❤️.
.
Korg ada masalah lengan  menggeleber ?.
Susah mengecilkan bagian lengan?.
Jangan risau, sekarang Slimdollz dah ada arm shaper.
.
ARM SHAPER ni bagus untuk menekan lemak menggeleber di bagian lengan. 
Cuma pakai waktu rutin harian bisa anda, dapat Mengecilkan  lengan dan hilangkan lengan menggeleber. Ketatkan balik kulit lengan yang kendur tu.
.
Berfungsi untuk membentuk dan membakar lemak di lengan.
Dapat digunakan seharian tanpa rasa sakit, melecet, bergulung atau pedih.
ArmShaper juga bagus. digunakan waktu bersukan
.
✅Untuk kesan yg maximum (gunakan min 6-8 jam / sehari) nak pakai lebih lama pon boleh.
.
✅Boleh guna dibahagian peba atau betis juga 😍.
.
✅Material: Nylon 88%, Polyurethane 12%
.
✅RM45 shj.
.
JUM KURUS DALAM MASA SEBULAN. I AKAN GUIDE UOLLS❤. . 
KLIK LINK DI BIO SAYA UNTUK ORDER 👇.
@yaniee_slimdollz .
@yaniee_slimdollz .
@yaniee_slimdollz .
.
#ArmShaper #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #SlimDollzBebyMaembong #BebyMaembong #BengkungSlimdollz #Bengkung #agentsahslimdollz #slimdollzjohor #sayajual #kurus #kurustanpaubat
ArmShaper SlimDollz kini READY STOCK ❤️❤️. . Korg ada masalah lengan menggeleber ?. Susah mengecilkan bagian lengan?. Jangan risau, sekarang Slimdollz dah ada arm shaper. . ARM SHAPER ni bagus untuk menekan lemak menggeleber di bagian lengan. Cuma pakai waktu rutin harian bisa anda, dapat Mengecilkan lengan dan hilangkan lengan menggeleber. Ketatkan balik kulit lengan yang kendur tu. . Berfungsi untuk membentuk dan membakar lemak di lengan. Dapat digunakan seharian tanpa rasa sakit, melecet, bergulung atau pedih. ArmShaper juga bagus. digunakan waktu bersukan . ✅Untuk kesan yg maximum (gunakan min 6-8 jam / sehari) nak pakai lebih lama pon boleh. . ✅Boleh guna dibahagian peba atau betis juga 😍. . ✅Material: Nylon 88%, Polyurethane 12% . ✅RM45 shj. . JUM KURUS DALAM MASA SEBULAN. I AKAN GUIDE UOLLS❤. . KLIK LINK DI BIO SAYA UNTUK ORDER 👇. @yaniee_slimdollz . @yaniee_slimdollz . @yaniee_slimdollz . . #ArmShaper  #SlimDollz  #BengkungBebyMaembong  #SlimDollzBebyMaembong  #BebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #Bengkung  #agentsahslimdollz  #slimdollzjohor  #sayajual  #kurus  #kurustanpaubat 
PROMOSI SAMPAI ISNIN JEW😨😨😨😨😨😨..
.
HARGA ASAL RM397, SEKARANG RM200 JERRRR.... 😵😵😵
.
menangisssss.......😜.
CEPATTT GRABBBBB!!!! NAK ABISSS STOCK NI!! !😵😵😵😵😵😵
.
pengsan Sudah.. .
3 in 1 set.. .
Lepas ni pergi kerja Comfirm Fit Kaw2.. CANTIKKKKKK😄
.
1x Bengkung Kerengga
1x Slimaxx Legging
1x ArmShapper
.
ORIGINAL FROM SLIMDOLLZ BEBY MAEMBONNG. . 
jangan tunggu.  Nanti abis. PENGSAN🤮🤮🤮
Ambil Fon whatapp cepat
0173575627
0177220221 .
www.wasap.my/0173575627
www.wasap.my/0177220221
.
Instagram : @putihgebudbella_slimdollz
.
Promotion valid until 12pm@monday@22/10/18
.
#putihgebudbella_slimdollz 
#slimDollz #leggingkurus #sayajual #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Perbezaan Kedua-dua Product Ini
.
✅Pil Putih Gebu Focus Utama Untuk Mencerahkan Kulit Seluruh Badan Manakala.
.
✅ 5th Anniversary Whitening Drink Untuk Mencerahkan Kulit, Menghilangkan Jerawat Jeragat, Melembabkan Kulit & Lain2..
.
.
Jadi Disini Semua Boleh Pilih Yg Mana Sesuai Untuk Anda.. Tepuk Dada Tanya Poket😂.
.
#putihgebudbella_slimdollz 
#slimDollz #leggingkurus #sayajual #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin
PROMOSI SAMPAI ISNIN JEW😨😨😨😨😨😨.. . HARGA ASAL RM397, SEKARANG RM200 JERRRR.... 😵😵😵 . menangisssss.......😜. CEPATTT GRABBBBB!!!! NAK ABISSS STOCK NI!! !😵😵😵😵😵😵 . pengsan Sudah.. . 3 in 1 set.. . Lepas ni pergi kerja Comfirm Fit Kaw2.. CANTIKKKKKK😄 . 1x Bengkung Kerengga 1x Slimaxx Legging 1x ArmShapper . ORIGINAL FROM SLIMDOLLZ BEBY MAEMBONNG. . jangan tunggu. Nanti abis. PENGSAN🤮🤮🤮 Ambil Fon whatapp cepat 0173575627 0177220221 . www.wasap.my/0173575627 www.wasap.my/0177220221 . Instagram : @putihgebudbella_slimdollz . Promotion valid until 12pm@monday@22/10/18 . #putihgebudbella_slimdollz  #slimDollz  #leggingkurus  #sayajual  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Perbezaan Kedua-dua Product Ini . ✅Pil Putih Gebu Focus Utama Untuk Mencerahkan Kulit Seluruh Badan Manakala. . ✅ 5th Anniversary Whitening Drink Untuk Mencerahkan Kulit, Menghilangkan Jerawat Jeragat, Melembabkan Kulit & Lain2.. . . Jadi Disini Semua Boleh Pilih Yg Mana Sesuai Untuk Anda.. Tepuk Dada Tanya Poket😂. . #putihgebudbella_slimdollz  #slimDollz  #leggingkurus  #sayajual  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #buttlifters  #buttliftershaper  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin 
ArmShaper SlimDollz kini READY STOCK ❤️❤️.
.
Korg ada masalah lengan  menggeleber ?.
Susah mengecilkan bagian lengan?.
Jangan risau, sekarang Slimdollz dah ada arm shaper.
.
ARM SHAPER ni bagus untuk menekan lemak menggeleber di bagian lengan. 
Cuma pakai waktu rutin harian bisa anda, dapat Mengecilkan  lengan dan hilangkan lengan menggeleber. Ketatkan balik kulit lengan yang kendur tu.
.
Berfungsi untuk membentuk dan membakar lemak di lengan.
Dapat digunakan seharian tanpa rasa sakit, melecet, bergulung atau pedih.
ArmShaper juga bagus. digunakan waktu bersukan
.
✅Untuk kesan yg maximum (gunakan min 6-8 jam / sehari) nak pakai lebih lama pon boleh.
.
✅Boleh guna dibahagian peba atau betis juga 😍.
.
✅Material: Nylon 88%, Polyurethane 12%
.
✅RM45 shj.
.
#ArmShaper #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #SlimDollzBebyMaembong #BebyMaembong #BengkungSlimdollz #Bengkung #agentsahslimdollz #slimdollzjohor #sayajual #kurus #kurustanpaubat
ArmShaper SlimDollz kini READY STOCK ❤️❤️. . Korg ada masalah lengan menggeleber ?. Susah mengecilkan bagian lengan?. Jangan risau, sekarang Slimdollz dah ada arm shaper. . ARM SHAPER ni bagus untuk menekan lemak menggeleber di bagian lengan. Cuma pakai waktu rutin harian bisa anda, dapat Mengecilkan lengan dan hilangkan lengan menggeleber. Ketatkan balik kulit lengan yang kendur tu. . Berfungsi untuk membentuk dan membakar lemak di lengan. Dapat digunakan seharian tanpa rasa sakit, melecet, bergulung atau pedih. ArmShaper juga bagus. digunakan waktu bersukan . ✅Untuk kesan yg maximum (gunakan min 6-8 jam / sehari) nak pakai lebih lama pon boleh. . ✅Boleh guna dibahagian peba atau betis juga 😍. . ✅Material: Nylon 88%, Polyurethane 12% . ✅RM45 shj. . #ArmShaper  #SlimDollz  #BengkungBebyMaembong  #SlimDollzBebyMaembong  #BebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #Bengkung  #agentsahslimdollz  #slimdollzjohor  #sayajual  #kurus  #kurustanpaubat 
Mendekati detik-detik ketemu debay a.k.a melahirkan, banyak hal yang perlu dipersiapkan. Salah satunya tas atau koper buat kebutuhan Ibu dan Si Kecil saat keluar rumah sakit. Biasanya udah mulai dipersiapkan ketika kehamilan usia 32-34 minggu. Siapa di sini yang lagi siap-siap packing buat lahiran? Tunjuk perut, eh jari! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
=========
Yuk follow IG kita -> @tokoherbalmurah 
Agar bisa terus update info2 terus ya
Like n Share n comment juga biar bermanfaat buat yng lain 😉
========= #persiapanlahiran #maulahiran #persalinannormal #bersalinnormal #ibubersalin #bersalin #tambahsusuibu #susuibumeriah #haidtakteratur #jamuchocoyeng2 #jamuasli #setbersalinmurah #faridkamilz #berpantang #setbersalin #ibupantang #bengkung #pantang #ibumenyusu #losyenpanas #jamutyara #premiumbeautifulselangor #tambahsusu #setpantang #susuibu #susumeriah #bakalibu #gastrik
Mendekati detik-detik ketemu debay a.k.a melahirkan, banyak hal yang perlu dipersiapkan. Salah satunya tas atau koper buat kebutuhan Ibu dan Si Kecil saat keluar rumah sakit. Biasanya udah mulai dipersiapkan ketika kehamilan usia 32-34 minggu. Siapa di sini yang lagi siap-siap packing buat lahiran? Tunjuk perut, eh jari! . . . . . . . . . . . ========= Yuk follow IG kita -> @tokoherbalmurah Agar bisa terus update info2 terus ya Like n Share n comment juga biar bermanfaat buat yng lain 😉 ========= #persiapanlahiran  #maulahiran  #persalinannormal  #bersalinnormal  #ibubersalin  #bersalin  #tambahsusuibu  #susuibumeriah  #haidtakteratur  #jamuchocoyeng2  #jamuasli  #setbersalinmurah  #faridkamilz  #berpantang  #setbersalin  #ibupantang  #bengkung  #pantang  #ibumenyusu  #losyenpanas  #jamutyara  #premiumbeautifulselangor  #tambahsusu  #setpantang  #susuibu  #susumeriah  #bakalibu  #gastrik 
LOSS 2KG HANYA DENGAN 6 SACHET!!! 😱
.
Kan dah cakap, kopi kurus ni memang kebaboooommm!!! 🔥 Baru 6 sachet je tau sis ni berjaya loss 2kg 😍
.
.
FREE GIFT SHAKER & LOKET & BENGKUNG 💞
.
🚗 Cod :-Dataran Merdeka ,  Sogo , Jalan Ipoh , Ampang , Cheras, sg Besi, Sentul , keramat , Melawati , Selayang , Sri Gombak , Batu Caves , Segambut , Kepong , Prima Damansara , Damansara Damai , Bandar Sri Damansara , Kota Damansara , Flora Damansara , Mutiara Damansara , Ikea Damansara , Sg Buloh
.
📲 0 1 7- 2 6 6 3 4 4 6
.
#testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #kuruscepat #klubnalalehdamansara #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus  #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #produkmalaysia #freeshaker #syahmisazli #produkselamat #freegift #loketemas #bengkung
LOSS 2KG HANYA DENGAN 6 SACHET!!! 😱 . Kan dah cakap, kopi kurus ni memang kebaboooommm!!! 🔥 Baru 6 sachet je tau sis ni berjaya loss 2kg 😍 . . FREE GIFT SHAKER & LOKET & BENGKUNG 💞 . 🚗 Cod :-Dataran Merdeka , Sogo , Jalan Ipoh , Ampang , Cheras, sg Besi, Sentul , keramat , Melawati , Selayang , Sri Gombak , Batu Caves , Segambut , Kepong , Prima Damansara , Damansara Damai , Bandar Sri Damansara , Kota Damansara , Flora Damansara , Mutiara Damansara , Ikea Damansara , Sg Buloh . 📲 0 1 7- 2 6 6 3 4 4 6 . #testimoni  #klubnalalehkl  #kopikurusviral  #igshop  #klubnalalehselangor  #stokisklubnalalehkl  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #kuruscepat  #klubnalalehdamansara  #detoxmalaysia  #ramping  #kurusselamat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #tipskurus  #zumbamalaysia  #diet  #greencoffee  #slimbody  #produkmalaysia  #freeshaker  #syahmisazli  #produkselamat  #freegift  #loketemas  #bengkung 
CUCI MATA HATI sikiiittt
.
Hai awak2😍 yg minum KLUBNA pagi ni..😋 Cuba awak tgok apa ingrediant dlm KLUBNA.. tu la bahan2 yg buat awak kenyang sampai malam dan tgok nasi pun tak lalu, ada yg smpai lupa dia tak makan pn tghari😅
.
YANG BELUM...apa tunggu lagi😱😱
.
FREE GIFT SHAKER & LOKET & BENGKUNG 💞
.
🚗 Cod :-Dataran Merdeka ,  Sogo , Jalan Ipoh , Ampang , Cheras, sg Besi, Sentul , keramat , Melawati , Selayang , Sri Gombak , Batu Caves , Segambut , Kepong , Prima Damansara , Damansara Damai , Bandar Sri Damansara , Kota Damansara , Flora Damansara , Mutiara Damansara , Ikea Damansara , Sg Buloh
.
📲 0 1 7- 2 6 6 3 4 4 6
.
#testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #kuruscepat #klubnalalehdamansara #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus  #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #produkmalaysia #freeshaker #syahmisazli #produkselamat #freegift #loketemas #bengkung
CUCI MATA HATI sikiiittt . Hai awak2😍 yg minum KLUBNA pagi ni..😋 Cuba awak tgok apa ingrediant dlm KLUBNA.. tu la bahan2 yg buat awak kenyang sampai malam dan tgok nasi pun tak lalu, ada yg smpai lupa dia tak makan pn tghari😅 . YANG BELUM...apa tunggu lagi😱😱 . FREE GIFT SHAKER & LOKET & BENGKUNG 💞 . 🚗 Cod :-Dataran Merdeka , Sogo , Jalan Ipoh , Ampang , Cheras, sg Besi, Sentul , keramat , Melawati , Selayang , Sri Gombak , Batu Caves , Segambut , Kepong , Prima Damansara , Damansara Damai , Bandar Sri Damansara , Kota Damansara , Flora Damansara , Mutiara Damansara , Ikea Damansara , Sg Buloh . 📲 0 1 7- 2 6 6 3 4 4 6 . #testimoni  #klubnalalehkl  #kopikurusviral  #igshop  #klubnalalehselangor  #stokisklubnalalehkl  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #kuruscepat  #klubnalalehdamansara  #detoxmalaysia  #ramping  #kurusselamat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #tipskurus  #zumbamalaysia  #diet  #greencoffee  #slimbody  #produkmalaysia  #freeshaker  #syahmisazli  #produkselamat  #freegift  #loketemas  #bengkung 
Serious la set kurus kerengga power macam ni?...Yesss serious. .
Klu awk xcuba mmg rugi. 
Sbb makin ramai yg berjaya kurus. 
Makin ramai yg jatuh cinta dgn Klubna n laleh kopi viral turunkan berat badan dgn pantas
.
TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!!
.
.
FREE GIFT SHAKER & LOKET & BENGKUNG 💞
.
🚗 Cod :-Dataran Merdeka ,  Sogo , Jalan Ipoh , Ampang , Cheras, sg Besi, Sentul , keramat , Melawati , Selayang , Sri Gombak , Batu Caves , Segambut , Kepong , Prima Damansara , Damansara Damai , Bandar Sri Damansara , Kota Damansara , Flora Damansara , Mutiara Damansara , Ikea Damansara , Sg Buloh
.
📲 0 1 7- 2 6 6 3 4 4 6
.
#testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #kuruscepat #klubnalalehdamansara #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus  #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #produkmalaysia #freeshaker #syahmisazli #produkselamat #freegift #loketemas #bengkung
Serious la set kurus kerengga power macam ni?...Yesss serious. . Klu awk xcuba mmg rugi. Sbb makin ramai yg berjaya kurus. Makin ramai yg jatuh cinta dgn Klubna n laleh kopi viral turunkan berat badan dgn pantas . TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!! . . FREE GIFT SHAKER & LOKET & BENGKUNG 💞 . 🚗 Cod :-Dataran Merdeka , Sogo , Jalan Ipoh , Ampang , Cheras, sg Besi, Sentul , keramat , Melawati , Selayang , Sri Gombak , Batu Caves , Segambut , Kepong , Prima Damansara , Damansara Damai , Bandar Sri Damansara , Kota Damansara , Flora Damansara , Mutiara Damansara , Ikea Damansara , Sg Buloh . 📲 0 1 7- 2 6 6 3 4 4 6 . #testimoni  #klubnalalehkl  #kopikurusviral  #igshop  #klubnalalehselangor  #stokisklubnalalehkl  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #kuruscepat  #klubnalalehdamansara  #detoxmalaysia  #ramping  #kurusselamat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #tipskurus  #zumbamalaysia  #diet  #greencoffee  #slimbody  #produkmalaysia  #freeshaker  #syahmisazli  #produkselamat  #freegift  #loketemas  #bengkung 
Slimdollz™. Haaaaaa ni dia sauna vest.. Sauna vest ni best gila kalau pakai sekali dengan bengkung kerengga.
.
Jadi berpeluh peluh pinggang dan perut bila pakai mcm tu.. cepat la pecah lemak and pinggang kerengga kalau gini 😱 ..
.
Sauna vest limited edition tau..
.
Jangan tanya banyak kat sini akak x sempat reply.. apa kata terus whatsapp je? 1001 soalan akak boleh reply kt situ 😘.
.
Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢 Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu. Kita tak.. jangan risau dengan SlimDollz, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍
.
SlimDollz mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Pinggang Kerengga
✔️Perut Kempis
✔️Peha Langsing
✔️Belakang Rata
✔️Tiada kulit mengelebeh
✔️Tiada lemak berlebihan
. 
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
.
.
Order Now!!!.
CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️.
.
.
#slimDollz #corsetmalaysia #buttliftersmalaysia  #setberpantang #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #saunabelt #saunavest #BebyMaembong #slimdollzjohor #agentsahslimdollz #sayajual
Slimdollz™. Haaaaaa ni dia sauna vest.. Sauna vest ni best gila kalau pakai sekali dengan bengkung kerengga. . Jadi berpeluh peluh pinggang dan perut bila pakai mcm tu.. cepat la pecah lemak and pinggang kerengga kalau gini 😱 .. . Sauna vest limited edition tau.. . Jangan tanya banyak kat sini akak x sempat reply.. apa kata terus whatsapp je? 1001 soalan akak boleh reply kt situ 😘. . Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢 Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu. Kita tak.. jangan risau dengan SlimDollz, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍 . SlimDollz mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Pinggang Kerengga ✔️Perut Kempis ✔️Peha Langsing ✔️Belakang Rata ✔️Tiada kulit mengelebeh ✔️Tiada lemak berlebihan . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪. Si suami melekat 24 jam kat rumah. . . Order Now!!!. CLICK LINK ADA DI BIO❤️❤️❤️. . . #slimDollz  #corsetmalaysia  #buttliftersmalaysia  #setberpantang  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #Sexycurves  #waisttrainer  #waisttrainermalaysia  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #saunabelt  #saunavest  #BebyMaembong  #slimdollzjohor  #agentsahslimdollz  #sayajual 
💮SUSUK KEKAL DARA💮
.
.
Khas untuk para isteri kembali "perawan" 😘
.
🌟FUNGSI SKD🌟
💓Merapatkan faraj sehingga 3 hari
💓Membersihkan lubang faraj dengan menyerap lebihan lendir
💓Memberikan kesan semaximum mungkin sewaktu ber intim
💓 Mampu menarik keluar CYST
💓Menyuburkan dinding faraj
.
Skd dilarang KERAS utk anak dara, ibu hamil dan juga yg mengalami masalah faraj kering.
Faraj kering boleh guna INTIM GEL JSD.
.
RM45
Pos Rm7 sm, Rm10 ss
.
.
ORDER?
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#skdjsd
#susukkekaldara
💮SUSUK KEKAL DARA💮 . . Khas untuk para isteri kembali "perawan" 😘 . 🌟FUNGSI SKD🌟 💓Merapatkan faraj sehingga 3 hari 💓Membersihkan lubang faraj dengan menyerap lebihan lendir 💓Memberikan kesan semaximum mungkin sewaktu ber intim 💓 Mampu menarik keluar CYST 💓Menyuburkan dinding faraj . Skd dilarang KERAS utk anak dara, ibu hamil dan juga yg mengalami masalah faraj kering. Faraj kering boleh guna INTIM GEL JSD. . RM45 Pos Rm7 sm, Rm10 ss . . ORDER? . #jsd  #kualalumpur  #shahalam  #sabah  #sarawak  #jerawat  #milkbooster  #setberpantang  #bengkung  #setbersalin  #vitaminc  #barutbaby  #bedungbaby  #collagen  #parutmuka  #pengantin  #anakdara  #sethamil  #sembelit  #keputihan  #senggugut  #ikhtiarhamil  #jamu  #masker  #kentutvagina  #ketat  #farajberbau  #longgar  #skdjsd  #susukkekaldara 
CARA GUNA SKD DENGAN CARA YANG BETUL

Perlu insert SKD waktu siang / malam  yer,  lepas bersihkan miss v, lap kering, dalam keadaan mencangkung tolak 1 biji SKD dalam miss v sampai ruas 3, terus ke dalam,Pastikan tolak habis 1 jari (betul2 dalam) sebab kalo tolak sikit sahaja kemungkinan besar SKD akan keluar balik masa kencing.
Kemudian biarkan sehingga paling kurang 8 jam baru meruang (korek)  keluar SKD tadi.
Paling lama 72 jam (3 hari) .

CARA KOREK
1) Cangkung dan korek sehingga bersih.
2) Kalau rasa ketat/ susah, sapukan minyak zaitun, minyak baby ataupun intim gel utk memudahkan proses meruang
3) Pastikan kotoran semua telah keluar bersama sisa-sisa jamu SKD.

Ini dari pengalaman ramai wanita yang pernah menggunakan SKD, miss v ketat lebih ketat, hehe.. kemut lebih kemut, grip lebih grip, sampai zakar suami kena betul² keras baru terus tembus, tapi sebelum insert untuk yang beragama islam niat dulu, untuk merawat rahim bagi sihat dan subur, demi keharmonian rumah tangga, 
SKD hanya boleh guna 1 biji je dalam masa 1 minggu, kalo rasa dah longgar, minggu kedua pula insert balik SKD, kalo tak guna untuk minggu seterusnya, SKD ada 5 biji, boleh guna dalam tempoh 6 bulan lepas dibuka bekasnya.. jommm pakat tawan hati suami dengan SKD..
.
Skd 
Rm45
.
Fast Respond @ Order?
.
Nurul Iman
Stokist SAH Jamususukdara Anda ♥️
.
WhatsApp Order:
📲011.1194.5595
Clik link Di bio

Or

Official website:
www.jamususukdaraonline.com
.
Belian SAH produk jsd hanya Dari Kami stokist Dan agent jsd
.
#jsd #jamususukdara #jamupengantindara #setbersalin #keputihan #femininewash #pembersihwanita #bengkung #nursingbra #bedungbaby #barutbaby #anggunpesonasoap #pengantin #anakdara #milkbooster #breastpump #lingerie #shahalam #kualalumpur #setberpantang #shaklee  #vivix #jsdsarawak #jsdsabah #wedding #susukkekaldara
CARA GUNA SKD DENGAN CARA YANG BETUL Perlu insert SKD waktu siang / malam yer, lepas bersihkan miss v, lap kering, dalam keadaan mencangkung tolak 1 biji SKD dalam miss v sampai ruas 3, terus ke dalam,Pastikan tolak habis 1 jari (betul2 dalam) sebab kalo tolak sikit sahaja kemungkinan besar SKD akan keluar balik masa kencing. Kemudian biarkan sehingga paling kurang 8 jam baru meruang (korek) keluar SKD tadi. Paling lama 72 jam (3 hari) . CARA KOREK 1) Cangkung dan korek sehingga bersih. 2) Kalau rasa ketat/ susah, sapukan minyak zaitun, minyak baby ataupun intim gel utk memudahkan proses meruang 3) Pastikan kotoran semua telah keluar bersama sisa-sisa jamu SKD. Ini dari pengalaman ramai wanita yang pernah menggunakan SKD, miss v ketat lebih ketat, hehe.. kemut lebih kemut, grip lebih grip, sampai zakar suami kena betul² keras baru terus tembus, tapi sebelum insert untuk yang beragama islam niat dulu, untuk merawat rahim bagi sihat dan subur, demi keharmonian rumah tangga, SKD hanya boleh guna 1 biji je dalam masa 1 minggu, kalo rasa dah longgar, minggu kedua pula insert balik SKD, kalo tak guna untuk minggu seterusnya, SKD ada 5 biji, boleh guna dalam tempoh 6 bulan lepas dibuka bekasnya.. jommm pakat tawan hati suami dengan SKD.. . Skd Rm45 . Fast Respond @ Order? . Nurul Iman Stokist SAH Jamususukdara Anda ♥️ . WhatsApp Order: 📲011.1194.5595 Clik link Di bio Or Official website: www.jamususukdaraonline.com . Belian SAH produk jsd hanya Dari Kami stokist Dan agent jsd . #jsd  #jamususukdara  #jamupengantindara  #setbersalin  #keputihan  #femininewash  #pembersihwanita  #bengkung  #nursingbra  #bedungbaby  #barutbaby  #anggunpesonasoap  #pengantin  #anakdara  #milkbooster  #breastpump  #lingerie  #shahalam  #kualalumpur  #setberpantang  #shaklee  #vivix  #jsdsarawak  #jsdsabah  #wedding  #susukkekaldara 
PENTINGGG!!! Calon Calon yang kena guna SKD2 JSD👇👇👇
.
🌻Wanita yg dah beranak pinak yg mengalami masalah kelonggaran faraj. Jgn risau insert SKD2 akan kembali ketat dan mantap. Persis anak dara. Sebiji ketat sampai 3 hari hanya gunakan sebiji seminggu pun dah cukup memadai.
.
🌻Wanita yg mengalami masalah faraj busuk.
Dek keputihan yg kronik. Insert SKD2 JSD. Akan membantu utk menyerap segala keputihan, sisa2 darah period, sisa2 air mani.
SKD2 akan mengumpulkan keputihan serta kotoran2 dalam faraj. Dan anda hanya perlu meruang utk membersihkannya. Jamu terbaik utk pembersihkan faraj. Hanya perlu insert sahaja.

Skd II yg terhangat sekarang..
Dah banyak customer kami prengant lps guna skd II ni..NAK TERBAIK LAH SĶD II kata dia orang insert je semua masalah sudah selesai lps servis dalaman kembali sihat,rapat seperti anak dara... Nak percuma .

Beli feminine wash RM 68 dpt free Skd .
PENTINGGG!!! Calon Calon yang kena guna SKD2 JSD👇👇👇 🌻Wanita yg dah beranak pinak yg mengalami masalah kelonggaran faraj. Jgn risau insert SKD2 akan kembali ketat dan mantap. Persis anak dara. Sebiji ketat sampai 3 hari hanya gunakan sebiji seminggu pun dah cukup memadai. 🌻Wanita yg mengalami masalah faraj busuk.
Dek keputihan yg kronik. Insert SKD2 JSD. Akan membantu utk menyerap segala keputihan, sisa2 darah period, sisa2 air mani.
SKD2 akan mengumpulkan keputihan serta kotoran2 dalam faraj. Dan anda hanya perlu meruang utk membersihkannya. Jamu terbaik utk pembersihkan faraj. Hanya perlu insert sahaja.

Skd II yg terhangat sekarang..
Dah banyak customer kami prengant lps guna skd II ni..NAK TERBAIK LAH SĶD II kata dia orang insert je semua masalah sudah selesai lps servis dalaman kembali sihat,rapat seperti anak dara... Nak percuma .

Beli feminine wash RM 68 dpt free Skd
.
Fast Respond @ Order?
.
Nurul Iman
Stokist SAH Jamususukdara Anda ♥️
.
WhatsApp Order:
📲011.1194.5595
Clik link Di bio

Or

Official website:
www.jamususukdaraonline.com
.
Belian SAH produk jsd hanya Dari Kami stokist Dan agent jsd
.
#jsd #jamususukdara #jamupengantindara #setbersalin #keputihan #femininewash #pembersihwanita #bengkung #nursingbra #bedungbaby #barutbaby #ang
PENTINGGG!!! Calon Calon yang kena guna SKD2 JSD👇👇👇 . 🌻Wanita yg dah beranak pinak yg mengalami masalah kelonggaran faraj. Jgn risau insert SKD2 akan kembali ketat dan mantap. Persis anak dara. Sebiji ketat sampai 3 hari hanya gunakan sebiji seminggu pun dah cukup memadai. . 🌻Wanita yg mengalami masalah faraj busuk. Dek keputihan yg kronik. Insert SKD2 JSD. Akan membantu utk menyerap segala keputihan, sisa2 darah period, sisa2 air mani. SKD2 akan mengumpulkan keputihan serta kotoran2 dalam faraj. Dan anda hanya perlu meruang utk membersihkannya. Jamu terbaik utk pembersihkan faraj. Hanya perlu insert sahaja. Skd II yg terhangat sekarang.. Dah banyak customer kami prengant lps guna skd II ni..NAK TERBAIK LAH SĶD II kata dia orang insert je semua masalah sudah selesai lps servis dalaman kembali sihat,rapat seperti anak dara... Nak percuma . Beli feminine wash RM 68 dpt free Skd . PENTINGGG!!! Calon Calon yang kena guna SKD2 JSD👇👇👇 🌻Wanita yg dah beranak pinak yg mengalami masalah kelonggaran faraj. Jgn risau insert SKD2 akan kembali ketat dan mantap. Persis anak dara. Sebiji ketat sampai 3 hari hanya gunakan sebiji seminggu pun dah cukup memadai. 🌻Wanita yg mengalami masalah faraj busuk. Dek keputihan yg kronik. Insert SKD2 JSD. Akan membantu utk menyerap segala keputihan, sisa2 darah period, sisa2 air mani. SKD2 akan mengumpulkan keputihan serta kotoran2 dalam faraj. Dan anda hanya perlu meruang utk membersihkannya. Jamu terbaik utk pembersihkan faraj. Hanya perlu insert sahaja. Skd II yg terhangat sekarang.. Dah banyak customer kami prengant lps guna skd II ni..NAK TERBAIK LAH SĶD II kata dia orang insert je semua masalah sudah selesai lps servis dalaman kembali sihat,rapat seperti anak dara... Nak percuma . Beli feminine wash RM 68 dpt free Skd . Fast Respond @ Order? . Nurul Iman Stokist SAH Jamususukdara Anda ♥️ . WhatsApp Order: 📲011.1194.5595 Clik link Di bio Or Official website: www.jamususukdaraonline.com . Belian SAH produk jsd hanya Dari Kami stokist Dan agent jsd . #jsd  #jamususukdara  #jamupengantindara  #setbersalin  #keputihan  #femininewash  #pembersihwanita  #bengkung  #nursingbra  #bedungbaby  #barutbaby  #ang 
Kelebihan #bengkungmoden Atau #bengkungzipmakkuntum ni.
.
.
Ada 2 zip:
1. Zip untuk adjust size
2. Zip untuk mudahkan buka kot nak ke tandas ke kan.
.
.
Nanti bonda habaq kelebihan lain pula ok.
.
.
#bengkungzip 
#bengkungzipmurah
#bengkungzipmakkuntum
#bengkungexpressberzip
#bengkung
#pinggangramping
#nakkurus
#ibuberpantang
#makkuntum
#bengkungmudah
COMBO PALING HANGAT!
.
SALE MULA malam ni 12am hingga ISNIN 12tgh hri.
.
RM300 FREE SLIMMING GEL.
Harga asal RM397!!
.
1x BENGKUNG KERENGGA BLACK.
1x SLIMMAXX LEGGINGS.
1x SAUNA BELT.
*FREE  1x SLIMMAXX GEL*
.
BEST GILERRRR ... 💗💗
JOM WASAP 📲 013 2517247 📲019 464 9309
@beby_maembong
@slimdollz_hq
.
NAK KURUS SAMBIL DAPAT 💰💰💰?? JOM JOIN TEAM @the.pretty.chics_slimdollz 😘😘 AGENT/DROPSHIP DIPERLUKAN 💵💵 CONTACT / WASAP ⬇⬇
📱013 251 7247 📱013 251 7247
📱019 464 9309
📱019 464 9309
.
#slimDollz #leggingkurus #sayajual #BengkungKerengga #PinggangKerengga  #waisttrainermalaysia #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmu
COMBO PALING HANGAT! . SALE MULA malam ni 12am hingga ISNIN 12tgh hri. . RM300 FREE SLIMMING GEL. Harga asal RM397!! . 1x BENGKUNG KERENGGA BLACK. 1x SLIMMAXX LEGGINGS. 1x SAUNA BELT. *FREE 1x SLIMMAXX GEL* . BEST GILERRRR ... 💗💗 JOM WASAP 📲 013 2517247 📲019 464 9309 @beby_maembong @slimdollz_hq . NAK KURUS SAMBIL DAPAT 💰💰💰?? JOM JOIN TEAM @the.pretty.chics_slimdollz 😘😘 AGENT/DROPSHIP DIPERLUKAN 💵💵 CONTACT / WASAP ⬇⬇ 📱013 251 7247 📱013 251 7247 📱019 464 9309 📱019 464 9309 . #slimDollz  #leggingkurus  #sayajual  #BengkungKerengga  #PinggangKerengga  #waisttrainermalaysia  #bengkung  #KurusTanpaUbat  #PerutKempis  #KempiskanPerut  #UbatKurus  #BebyMaembong  #BengkungBebyMaembong  #BengkungSlimdollz  #bengkung  #BengkungViral  #bengkungdalampantang  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkung  #bengkungmu 
🌸 KEBAIKAN D'QUEEN BENGKUNG
-
👘 Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak (rasa macam pakai 2 bengkung sekaligus)
-
👘 Material kain yang sangat bermutu tinggi
-
👘 Sesuai untuk lelaki dan wanita
-
👘 Bagus untuk support tulang belakang
-
👘 Jika pakai lebih dari 8 jam, ia tak akan melecetkan kulit
-
👘 Mudah di basuh (cuci dengan tangan je) dan di jaga
-
👘 Mempunyai 2 colour hitam & nude
-
👘 Tidak akan berlipat & bergulung -
👘 Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL
-
💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS
-
Cemana nak order ❓
-
📸 Screenshot dan send gambar ni -
📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi
-
💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 KEBAIKAN D'QUEEN BENGKUNG - 👘 Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak (rasa macam pakai 2 bengkung sekaligus) - 👘 Material kain yang sangat bermutu tinggi - 👘 Sesuai untuk lelaki dan wanita - 👘 Bagus untuk support tulang belakang - 👘 Jika pakai lebih dari 8 jam, ia tak akan melecetkan kulit - 👘 Mudah di basuh (cuci dengan tangan je) dan di jaga - 👘 Mempunyai 2 colour hitam & nude - 👘 Tidak akan berlipat & bergulung - 👘 Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL - 💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Cemana nak order ❓ - 📸 Screenshot dan send gambar ni - 📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - 💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 D’QUEEN BENGKUNG
-
Yunk, bengkung ni ada 16 tulang tau yang memang akan membantu mempercepatkan proses pembakaran lelemaks jahat
-
Yang penting, tetulang bengkung ni tak menyucuk - nyucuk perut -
Yang bestttnya bila pakai memang SELESA yakmat dan TAK BERLIPAT langsung bila duduk
-
Nak badan cantik dan menawan, pinggang ala kerengga diet 10 hari kannn ? Jom kiter ber-bengkung ! 💃
-
💰 Harga bengkung ni cuma RM 90 jer tak masuk postage. Tapi kalau you amik 2 HELAI, FREE POS yunk
-
Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. -
Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang kerengga. Fuhhh ! Mereciksss 😍
-
📲 019 - 8331769 whatsapp number ni tau. Atau nak lagi senang, you klik jer link whatsapp kat bio tu. Nanti kita jumpa sana 😘
🌸 D’QUEEN BENGKUNG - Yunk, bengkung ni ada 16 tulang tau yang memang akan membantu mempercepatkan proses pembakaran lelemaks jahat - Yang penting, tetulang bengkung ni tak menyucuk - nyucuk perut - Yang bestttnya bila pakai memang SELESA yakmat dan TAK BERLIPAT langsung bila duduk - Nak badan cantik dan menawan, pinggang ala kerengga diet 10 hari kannn ? Jom kiter ber-bengkung ! 💃 - 💰 Harga bengkung ni cuma RM 90 jer tak masuk postage. Tapi kalau you amik 2 HELAI, FREE POS yunk - Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. - Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang kerengga. Fuhhh ! Mereciksss 😍 - 📲 019 - 8331769 whatsapp number ni tau. Atau nak lagi senang, you klik jer link whatsapp kat bio tu. Nanti kita jumpa sana 😘
🌸 D' Queen Bengkung ni memang besttt sebab HIGH QUALITY, TAK MUDAH ROSAK dan TAK BERLIPAT
-
🌸 Sesuai bila pakai dengan baju kebaya baju kurung blouse dan T-Shirt
-
💃 Pinggang kerengga tanpa makan ubat. Gittewww -
💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS
-
Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari 💃
- 
Cemana nak order ❓
-
📸 Screenshot dan send gambar ni -
📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi
-
💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 D' Queen Bengkung ni memang besttt sebab HIGH QUALITY, TAK MUDAH ROSAK dan TAK BERLIPAT - 🌸 Sesuai bila pakai dengan baju kebaya baju kurung blouse dan T-Shirt - 💃 Pinggang kerengga tanpa makan ubat. Gittewww - 💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari 💃 - Cemana nak order ❓ - 📸 Screenshot dan send gambar ni - 📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - 💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
SAPE ADA MASALAH NI❓
- ❌ Selulit ❌ Perut berlipat - lipat ❌ Perut maju ke depan ❌ Lemak Menggelebeh ❌ Selalu sakit pinggang ❌ Pinggang Takde Cutting ❌ Posture Badan Tak Stabil
-
.
🌸 D'QUEEN BENGKUNG
4 TULANG + 15 PIN ( TOTAL 16 TULANG )
-
🔥 TAK BERLIPAT dan SANGAT SANGAT SANGATTT SELESA
-
🎀 Material: nylon & spandex
-
🍃 Height/Tinggi : 11"
- .
🌸 KEBAIKAN D'QUEEN BENGKUNG
-
👘 Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak (rasa macam pakai 2 bengkung sekaligus)
-
👘 Material kain yang sangat bermutu tinggi
-
👘 Sesuai untuk lelaki dan wanita
-
👘 Bagus untuk support tulang belakang
-
👘 Jika pakai lebih dari 8 jam, ia tak akan melecetkan kulit
-
👘 Mudah di basuh (cuci dengan tangan je) dan di jaga
-
👘 Mempunyai 2 colour hitam & nude
-
👘 Tidak akan berlipat & bergulung -
👘 Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL
-
💰 Harga RM 90 tak masuk postage. 
Beli 2 helai, FREE POS
-
Cemana nak order ❓
-
📸 Screenshot dan send gambar ni -
📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi
-
💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
SAPE ADA MASALAH NI❓ - ❌ Selulit ❌ Perut berlipat - lipat ❌ Perut maju ke depan ❌ Lemak Menggelebeh ❌ Selalu sakit pinggang ❌ Pinggang Takde Cutting ❌ Posture Badan Tak Stabil - . 🌸 D'QUEEN BENGKUNG 4 TULANG + 15 PIN ( TOTAL 16 TULANG ) - 🔥 TAK BERLIPAT dan SANGAT SANGAT SANGATTT SELESA - 🎀 Material: nylon & spandex - 🍃 Height/Tinggi : 11" - . 🌸 KEBAIKAN D'QUEEN BENGKUNG - 👘 Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak (rasa macam pakai 2 bengkung sekaligus) - 👘 Material kain yang sangat bermutu tinggi - 👘 Sesuai untuk lelaki dan wanita - 👘 Bagus untuk support tulang belakang - 👘 Jika pakai lebih dari 8 jam, ia tak akan melecetkan kulit - 👘 Mudah di basuh (cuci dengan tangan je) dan di jaga - 👘 Mempunyai 2 colour hitam & nude - 👘 Tidak akan berlipat & bergulung - 👘 Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL - 💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Cemana nak order ❓ - 📸 Screenshot dan send gambar ni - 📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - 💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 KENAPA KORANG HARUS MILIKI D'QUEEN BENGKUNG ❓
-
👘 D'QUEEN BENGKUNG kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif
-
👘 Jaminan tidak akan BERLIPAT .
👘 Jaminan fabrik yang SELESA .
👘 Jaminan fabrik tidak PANAS .
👘 Jaminan fabrik sangat BERKUALITI .
.
💰 Harga RM 90 tak masuk postage. 
Beli 2 helai, FREE POS
-
Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari 💃
- 
Cemana nak order ❓
-
📸 Screenshot dan send gambar ni -
.
📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi
-
💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 KENAPA KORANG HARUS MILIKI D'QUEEN BENGKUNG ❓ - 👘 D'QUEEN BENGKUNG kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif - 👘 Jaminan tidak akan BERLIPAT . 👘 Jaminan fabrik yang SELESA . 👘 Jaminan fabrik tidak PANAS . 👘 Jaminan fabrik sangat BERKUALITI . . 💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari 💃 - Cemana nak order ❓ - 📸 Screenshot dan send gambar ni - . 📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - 💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 Measurement D'Queen Bengkung
16 tulang -
🌸 Material: nylon & spandex
-
🌸 Size S: 23"-33"
-  M: 24"-34"
-  L: 25"-35"
-  XL: 26"-36"
-  2XL: 27"-37"
-
🌸 Height/Tinggi: 11"
-
💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS
-
Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari 💃
- 
Cemana nak order ❓
-
📸 Screenshot dan send gambar ni -
📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link whatsapp kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi
-
💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 Measurement D'Queen Bengkung 16 tulang - 🌸 Material: nylon & spandex - 🌸 Size S: 23"-33" - M: 24"-34" - L: 25"-35" - XL: 26"-36" - 2XL: 27"-37" - 🌸 Height/Tinggi: 11" - 💰 Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari 💃 - Cemana nak order ❓ - 📸 Screenshot dan send gambar ni - 📲 Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link whatsapp kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - 💌 Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
• Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang
.
• Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat badan
.
• Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas
.
• Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda
.
• Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka
.
• Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg betul
.
• Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik, sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg!
.
• Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih langsing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik! ✅ HARGA RM 100 TAK MASUK POS

BELI 2 HELAI FREE POS 💋
D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET . • Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang . • Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat badan . • Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas . • Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda . • Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka . • Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg betul . • Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik, sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg! . • Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih langsing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik! ✅ HARGA RM 100 TAK MASUK POS BELI 2 HELAI FREE POS 💋
D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
• Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang
.
• Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat badan
.
• Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas
.
• Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda
.
• Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka
.
• Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg betul
.
• Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik, sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg!
.
• Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih langsing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik! ✅ HARGA RM 100 TAK MASUK POS

BELI 2 HELAI FREE POS 💋
D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET . • Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang . • Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat badan . • Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas . • Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda . • Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka . • Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg betul . • Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik, sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg! . • Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih langsing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik! ✅ HARGA RM 100 TAK MASUK POS BELI 2 HELAI FREE POS 💋
D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100 tak termasuk pos 
2 helai FREE POS 💋💋💋
.
.
Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 tak termasuk pos 2 helai FREE POS 💋💋💋 . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋
D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100 tak termasuk pos 
2 helai FREE POS 💋💋💋
.
.
Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 tak termasuk pos 2 helai FREE POS 💋💋💋 . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋
D'Queen Ultraslim Corset
===================
.
.
Waist measurement
===============
.
Size: L (55-67cm/22"-27")
.
.
XL (58-75cm/23"-31")
.
.
2XL (68-85cm/27"-34")
.
.
3XL (71-91cm/28"-36")
.
.
4XL (72-97cm/29"-39")
.
.
5XL (81-103cm/32"-41")
.
.
.
Hip measurement
==============
.
Size: L (76-85cm/30"-34")
.
.
XL (81-95cm/32"-38")
.
.
2XL (91-108cm/36"-43")
.
.
3XL (95-115cm/38"-46")
.
.
4XL (100-125cm/40"-50")
.
.
5XL (108-136cm/43"-54")
.
.
Harga : Rm100 tak termasuk pos 
2 helai FREE POS 💋💋💋
.
.
Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 tak termasuk pos 2 helai FREE POS 💋💋💋 . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang 💋💋💋