an online Instagram web viewer

#beautybooster medias

Photos

Retour test @vichy_fr sur le #mineral89 après 5 jours d’usage deux fois par jour . Ici ma routine soin quotidienne
Vous pouvez voir combien j’ai consommé de produit en suivant les instructions. 
La texture est très agréable, le produit s’applique facilement et est vite absorbé par la peau, il ne laisse pas de film gras du tout et le parfum est neutre. Le soin de jour s’applique sans problème par dessous. Je trouve que le fond de teint s’applique mieux .Côté résultats je n’ai pas vu de différence dans l’aspect de la peau, après @vichy_fr vraiment 5 jours c’est pas beaucoup ! En tout cas je continuerai à utiliser le produit jusqu’à la fin! 
Qui l’as essayé aussi ? #Beauty #beautyaddict #clarins #decleor #vichy #vichylover #ambassadeurvichy #beautysecret #beautybooster #beautycounter #beautycare #testeuse #testeuseaddict #testeusebeaute
Retour test @vichy_fr sur le #mineral89  après 5 jours d’usage deux fois par jour . Ici ma routine soin quotidienne Vous pouvez voir combien j’ai consommé de produit en suivant les instructions. La texture est très agréable, le produit s’applique facilement et est vite absorbé par la peau, il ne laisse pas de film gras du tout et le parfum est neutre. Le soin de jour s’applique sans problème par dessous. Je trouve que le fond de teint s’applique mieux .Côté résultats je n’ai pas vu de différence dans l’aspect de la peau, après @vichy_fr vraiment 5 jours c’est pas beaucoup ! En tout cas je continuerai à utiliser le produit jusqu’à la fin! Qui l’as essayé aussi ? #Beauty  #beautyaddict  #clarins  #decleor  #vichy  #vichylover  #ambassadeurvichy  #beautysecret  #beautybooster  #beautycounter  #beautycare  #testeuse  #testeuseaddict  #testeusebeaute 
CHECK OUT Coach Rina’s amazing 9 month results! 📣

I have to let everyone know I love my collagen #BeautyBooster 🍹 Helps keep my Hair & Skin Healthy 💕
.
Thanks to all the vitamins and collagen my Hair is SUPER Health and strong!
.
🌸Key Benefits🌸
•Formulated with Verisol* Collagen which has been tested to show support of skin elasticity and the reduction of fine wrinkles.
•Bioactive Collagen Peptides can reduce signs of cellulite.
•Contains Vitamins A (as beta-carotene), C and E, which help prevent harmful free radical cell damage that ages your skin.
Supports strong nails and healthy hair with selenium, zinc and biotin.
——-
Click the LINK In my BIO To get YOURS! 💗
CHECK OUT Coach Rina’s amazing 9 month results! 📣 I have to let everyone know I love my collagen #BeautyBooster  🍹 Helps keep my Hair & Skin Healthy 💕 . Thanks to all the vitamins and collagen my Hair is SUPER Health and strong! . 🌸Key Benefits🌸 •Formulated with Verisol* Collagen which has been tested to show support of skin elasticity and the reduction of fine wrinkles. •Bioactive Collagen Peptides can reduce signs of cellulite. •Contains Vitamins A (as beta-carotene), C and E, which help prevent harmful free radical cell damage that ages your skin. Supports strong nails and healthy hair with selenium, zinc and biotin. ——- Click the LINK In my BIO To get YOURS! 💗
We were heading our for errands and I needed a quick snack...boom beverage mix...with collagen beauty booster...it literally tastes like fruit punch. And i love the color! 15 grams of protein 70 calories. Quick and easy for on the go. #itsasnack #snackattack #beveragemix #wildberry #fruitpunch #yum #mydrinkispretty #beautybooster #askmehow
Lunch today is an organic lentil and vegetable soup. 12 g of protein. I’m enjoying an ice cold strawberry lemonade collagen beauty booster.
.
.
.
.
.
.
#pisitivity #herbalifenutrition #positiveattitude #collagen #beautybooster #lentils #lentissoup #collagen #strawberrylemonade #biotin #vitamins #goodforyou #health #healthy #fitmomwannabe
Natasha Rene look this is what I was drinking at the STS. Best combination ever !!! ♡ PROBIOTIC
♡ TEA ♡ COLLAGEN
♡ FIBER
♡ PROTEIN BEVERAGE MIX
#beverage #tea #fiber #probiotic #drink #collagen #skin #beautybooster #energy #cleangut #digestive
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
He LOVES the beauty booster...I can’t even sneak around to make it! 😜 #beautybooster #collagen #skincare
I must say lunch was bomb today‼️ 🤤😋 Left over dinner from yesterday.
Ground chick burger w/ mozzarella cheese and sautéed onions and peppers. (No buns) And I can’t forget my tea 😌
.
.
#lunch #yummy #delicious #eatinghealthy #makeyourfoodfun #leftovers #eatinghealthydoesnthavetobeboring #herbalife #herbamom #peachtea #mangoaloevera #beautybooster
1 empty 3 to go, the journey continues 😊💖 @halobeauty @glamlifeguru #halobeauty #glamlifeguru #beautyvitamins #beautybooster #selfcare #hairskinnailsvitamins #tati #daystagram #pink #showmeyourhalo #haloglow
Healthy lunch for day 1 of this challenge #FreshSalmon #Pescatarian #GreenBeans #SweetKaleSalad #BeautyBooster #ConsistentCoach21
#skintightening #beautybooster #collagen #skincareroutine brookekraus.goherbalife.com
PERHATIAN KHAS KPD GADIS2 YG DH STRESS TRY MCM PRDUK TP XDE HASIL…FAZURA NK BANTU NI.

Uolls sedang hadapi masalah2 seperti ini? :
.
✔ Dah letih makan mcm2 prduk tapi tak brkesan?
✔ Duit dah banyak habis beli mcm2 supplement?
✔ Kulit jadi rosak sebab ada merkuri?
.
Jangan fikir masalah je kak, nanti korang juga yang tension tau.
.
Tapi kini tak perlu risau lagi, Fazura nk bantu uolls cara mudah hanya dgn pengambilan #TRUDOLLY 2in1 brkesan utk dapatkan kulit yg cantiks & berat badan yg ideal… Dah ramai testimoni yg terpaksa cantiks uolls! 😜 😜 😜 .
.
=======================================
APA YG BEST SGT TRUDOLLY DETOX PRO??
=======================================
.
❤ Menyingkirkan Toksin dalam badan
❤ Menjadikan berat badan yg ideal
❤ Meningkatkan stamina & tenaga dalam badan
❤ Membaikpulih sistem penghadaman
❤ Perisa Apple +Lemon yg lazat
.
Haaa, lepas dh detox buang toksin dalam badan…korang kena kunyah2 pula #beautybooster tau utk dapatkan kesan yg maksima.
.
====================================
KELEBIHAN TRUDOLLY BEAUTY BOOSTER
====================================
.
❤ Mencerahkan kulit ❤ Meremajakan kulit semulajadi
❤ Menghilangkan jerawat
❤ Memudarkan jerawat
❤ Perisa Apple +Strawberry yg lazat
.
.
Wow, best kan?Sape nakk puteh gebu gebas & badan yg cun? Kesann seawal 5 hari dah nampak kesan tau!!! mengancam uols! 👍
.
Haa, korang…dah abes ikhtiar? dah macam2 prduk pakai? dah xtau nakk buat mcmana?? .
Ayuh, jangan tunggu lagi, Jom dapatkan #TRUDOLLY sekarang! Sis akan cantikk menawan sekelip mata dengan pemakaian yang konsisten.
.
.
DM/Whatsapp to order 😘
📲 9624 5632
📲 9624 5632
📲 9624 5632 
#cintabelleza #cintabellezateam  #sayajualonline #sayajual  #trudolly #trudollysg
 #trubeauty #beautybooster
 #detoxpro #trudollybyfazura
PERHATIAN KHAS KPD GADIS2 YG DH STRESS TRY MCM PRDUK TP XDE HASIL…FAZURA NK BANTU NI. Uolls sedang hadapi masalah2 seperti ini? : . ✔ Dah letih makan mcm2 prduk tapi tak brkesan? ✔ Duit dah banyak habis beli mcm2 supplement? ✔ Kulit jadi rosak sebab ada merkuri? . Jangan fikir masalah je kak, nanti korang juga yang tension tau. . Tapi kini tak perlu risau lagi, Fazura nk bantu uolls cara mudah hanya dgn pengambilan #TRUDOLLY  2in1 brkesan utk dapatkan kulit yg cantiks & berat badan yg ideal… Dah ramai testimoni yg terpaksa cantiks uolls! 😜 😜 😜 . . ======================================= APA YG BEST SGT TRUDOLLY DETOX PRO?? ======================================= . ❤ Menyingkirkan Toksin dalam badan ❤ Menjadikan berat badan yg ideal ❤ Meningkatkan stamina & tenaga dalam badan ❤ Membaikpulih sistem penghadaman ❤ Perisa Apple +Lemon yg lazat . Haaa, lepas dh detox buang toksin dalam badan…korang kena kunyah2 pula #beautybooster  tau utk dapatkan kesan yg maksima. . ==================================== KELEBIHAN TRUDOLLY BEAUTY BOOSTER ==================================== . ❤ Mencerahkan kulit ❤ Meremajakan kulit semulajadi ❤ Menghilangkan jerawat ❤ Memudarkan jerawat ❤ Perisa Apple +Strawberry yg lazat . . Wow, best kan?Sape nakk puteh gebu gebas & badan yg cun? Kesann seawal 5 hari dah nampak kesan tau!!! mengancam uols! 👍 . Haa, korang…dah abes ikhtiar? dah macam2 prduk pakai? dah xtau nakk buat mcmana?? . Ayuh, jangan tunggu lagi, Jom dapatkan #TRUDOLLY  sekarang! Sis akan cantikk menawan sekelip mata dengan pemakaian yang konsisten. . . DM/Whatsapp to order 😘 📲 9624 5632 📲 9624 5632 📲 9624 5632 #cintabelleza  #cintabellezateam  #sayajualonline  #sayajual  #trudolly  #trudollysg  #trubeauty  #beautybooster  #detoxpro  #trudollybyfazura 
Product of the day!!!! BEAUTY BOOSTER! 
A tea is not complete without you bb 💕💕.
•
•
•
#beautybooster #tea #megatea #daily #sogood #megamonday #corpuschristitx #sa #herbalifenutrition
BEAUTY BOOSTER 😍
.
Fungsi beauty booster ini untuk
 #cerahkankulit
 #hilangkanjerawat
 #pudarkanparut
 #lembapkankulit
.
supplement wajib ada sebab banyak sangat kebaikan yg boleh dapat dengan hanya satu harga
.
whatsapp 📲 9624 5632
.
 #cintabelleza #cintabellezateam
 #sayajual #sayajualonline
 #trudolly #trudollybyfazura  #detoxpro #trubeauty  #beautybooster  #tipskuruskanbadan  #flawlessmacamfazura
Tak kenal maka tak cinta.Dah kenal hari2 jatuh Cinta💜💜💜
Trudolly pilihan terbaik selebriti.

Kebaikannya? 💛 BEAUTY BOOTTER 💚Membantu mencantikkan kulit wajah.
💚memudarkan parut jerawat.
💚Memutih dan mencerahkan  kulit.
💚Menjadikan kulit sekata dan tidak kusam. 💛DETOX PRO 💚Menyingkirkan toksin dlm badan.
💚Menurunkan berat badan.
💚 Membantu mengekalkan berat badan ideal.
💚Melancarkan sistem penghadaman dan meningkatkan tenaga. 💙💙Untuk kesan terbaik ambil 1-2 biji setiap hari dan minum air sekurang kurangnya 2-3Liter /day

Lots of 💝@zrs_shoppe.kk 
Follow Ig/FB @zrs_shoppe.kk 💟COD KK dan area berdekatan.
💟Pos laju setiap hari.
💟Hadiah Percuma.
💟Free postage/Cod 
#cantik😍
#fattzura 
#beautybooster 
#detoxpro 
#missfazura 
#authorisedagent
Tak kenal maka tak cinta.Dah kenal hari2 jatuh Cinta💜💜💜 Trudolly pilihan terbaik selebriti. Kebaikannya? 💛 BEAUTY BOOTTER 💚Membantu mencantikkan kulit wajah. 💚memudarkan parut jerawat. 💚Memutih dan mencerahkan kulit. 💚Menjadikan kulit sekata dan tidak kusam. 💛DETOX PRO 💚Menyingkirkan toksin dlm badan. 💚Menurunkan berat badan. 💚 Membantu mengekalkan berat badan ideal. 💚Melancarkan sistem penghadaman dan meningkatkan tenaga. 💙💙Untuk kesan terbaik ambil 1-2 biji setiap hari dan minum air sekurang kurangnya 2-3Liter /day Lots of 💝@zrs_shoppe.kk Follow Ig/FB @zrs_shoppe.kk 💟COD KK dan area berdekatan. 💟Pos laju setiap hari. 💟Hadiah Percuma. 💟Free postage/Cod #cantik 😍 #fattzura  #beautybooster  #detoxpro  #missfazura  #authorisedagent 
Wajib laa kalau nak badan sihat and bertenaga
kulit pun x buat hal dahhh 😍
.
supplement wajib ada sebab banyak sangat kebaikan yg boleh dapat dengan hanya satu harga
.
whatsapp 📲9624 5632
.
 #cintabelleza #cintabellezateam
 #sayajual #sayajualonline
 #trudolly #trudollybyfazura  #detoxpro #beautybooster  #tipskuruskanbadan #trubeauty
 #flawlessmacamfazura
Ada yang nak selit order last minit Combo Adha?  Kak han terima order awak2 selagi belum masuk 21hb... baik korbankan masa sat wassap kak han sebelum menjelangnya hari raya korban 😂
.
Sebelum tidur tu, minum Perla Coffee Exclusive secawan, esok pagi bangun bdn ringan, kulit makin cantikkkk..
.
Ada yang nak selit order last minit Combo Adha? Kak han terima order awak2 selagi belum masuk 21hb... baik korbankan masa sat wassap kak han sebelum menjelangnya hari raya korban 😂 . Sebelum tidur tu, minum Perla Coffee Exclusive secawan, esok pagi bangun bdn ringan, kulit makin cantikkkk.. .
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
DARINA PERFUME LOTION

DARINA ni bukan losyen wangi biasa2. Biasanya losyen wangi kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Perfume Lotion ada 7 bahan premium semulajadi untuk memberikan kesan terbaik pada kulit. 🌹Aqua
🌹Ginkgo Biloba Leaf Extract, 🌹(Macadamia Nut) Seed Oil, 🌹Bearberry Leaf  Extract
🌹Soybean Extract
🌹Cyclomethicone
🌹Mineral Oil
.
Kelebihan DARINA PERFUME LOTION
💜 Melembapkan kulit
💜 Menghilangkan bau badan
💜 Cantikkan kulit
💜 Cerahkan kulit secara semulajadi perlahan lahan
💜 Menghaluskan kulit 💜 Bau wangi yang tahan lama
💜 Cepat menyerap
💜 Tidak berminyak dan tidak melekit
💜 Menghilangkan parut nipis
💜 Mengurangkan stretch mark .
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Harga RM29.90
Harga promosi RM19.90
.
WHATSAPP 0169381686
@
Klik www.wasap.my/60169381686 .
#darinaperfumelotion #perfumelotion #lotion #perfume #bodylotion #losyenbadan #beautybooster #kulitkering #kulitkasar #moisturizerlotion #waterbasedlotion #bazaaronlinemalaysia #feldatersang #Jengka23
DARINA PERFUME LOTION DARINA ni bukan losyen wangi biasa2. Biasanya losyen wangi kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Perfume Lotion ada 7 bahan premium semulajadi untuk memberikan kesan terbaik pada kulit. 🌹Aqua 🌹Ginkgo Biloba Leaf Extract, 🌹(Macadamia Nut) Seed Oil, 🌹Bearberry Leaf Extract 🌹Soybean Extract 🌹Cyclomethicone 🌹Mineral Oil . Kelebihan DARINA PERFUME LOTION 💜 Melembapkan kulit 💜 Menghilangkan bau badan 💜 Cantikkan kulit 💜 Cerahkan kulit secara semulajadi perlahan lahan 💜 Menghaluskan kulit 💜 Bau wangi yang tahan lama 💜 Cepat menyerap 💜 Tidak berminyak dan tidak melekit 💜 Menghilangkan parut nipis 💜 Mengurangkan stretch mark . Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? . Darina lah jawapannya. . Harga RM29.90 Harga promosi RM19.90 . WHATSAPP 0169381686 @ Klik www.wasap.my/60169381686 . #darinaperfumelotion  #perfumelotion  #lotion  #perfume  #bodylotion  #losyenbadan  #beautybooster  #kulitkering  #kulitkasar  #moisturizerlotion  #waterbasedlotion  #bazaaronlinemalaysia  #feldatersang  #Jengka23 
🌸 TruDolly by Fazura 🌸
.
.
Dalam 1 kotak ada 2 supplements which is
🍓 Beauty Booster
🍏 Detox Pro
.
.
Beauty Booster 🍓 for our SKIN BEAUTY AND HEALTH. Merawat masalah JERAWAT, JERAGAT, TONA KULIT TAK SEKATA, PARUT, KULIT KUSAM, MUKA BERMINYAK, PORI2 BESAR, WHITEHEAD &  BLACKHEAD.
.
.
Detox Pro 🍏TO REMOVE TOXINS which eventually akan menyihatkan usus dan badan. BLOOD CIRCULATION, mengelakkan SEMBELIT n mempercepatkan PENURUNAN BERAT BADAN
.
.
🎀 Price: Rm99 FREE POSTAGE
.
.
Jom whatsapp 010 3530037 for fast reply 😊
.
.
📮 Postage: EVERYDAY

#trudolly
#beautybooster
#detoxpro
#trudollybyfazura
#trudollymy
🌸 TruDolly by Fazura 🌸 . . Dalam 1 kotak ada 2 supplements which is 🍓 Beauty Booster 🍏 Detox Pro . . Beauty Booster 🍓 for our SKIN BEAUTY AND HEALTH. Merawat masalah JERAWAT, JERAGAT, TONA KULIT TAK SEKATA, PARUT, KULIT KUSAM, MUKA BERMINYAK, PORI2 BESAR, WHITEHEAD & BLACKHEAD. . . Detox Pro 🍏TO REMOVE TOXINS which eventually akan menyihatkan usus dan badan. BLOOD CIRCULATION, mengelakkan SEMBELIT n mempercepatkan PENURUNAN BERAT BADAN . . 🎀 Price: Rm99 FREE POSTAGE . . Jom whatsapp 010 3530037 for fast reply 😊 . . 📮 Postage: EVERYDAY #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #trudollybyfazura  #trudollymy 
4 สารสกัดใน JolieG ช่วยเรื่องผิว
ลดสิว ฝ้า กระ ลดการอักเสบได้ดีค่า

ช่วยเพิ่มความกระจ่างใส 
และ ลดความหมองคล้ำทั่วเรือนร่าง ❤💋 #CellEssenceForSkin 
#BeautyBooster #Getbackto_20
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด 🛒สอบถามสั่งซื้อสินค้า สมัครตัวแทน
LINE ID : @jc.skinshop

#ชพ_VRL #ทีมขายสายผิว
#แก๊งเส้นตื้นใจเกินร้อย
#DaisySnowTeam

นัดรับ #บ้านสวน #เมือง #Sukhothai
4 สารสกัดใน JolieG ช่วยเรื่องผิว ลดสิว ฝ้า กระ ลดการอักเสบได้ดีค่า ช่วยเพิ่มความกระจ่างใส และ ลดความหมองคล้ำทั่วเรือนร่าง ❤💋 #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Getbackto_20  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด 🛒สอบถามสั่งซื้อสินค้า สมัครตัวแทน LINE ID : @jc.skinshop #ชพ_VRL  #ท ีมขายสายผิว #แก ๊งเส้นตื้นใจเกินร้อย #DaisySnowTeam  นัดรับ #บ ้านสวน #เม ือง #Sukhothai 
💕ขอบคุณลูกค้าที่น่ารักมากๆๆจ้าา....เริ่มต้นดูแลตัวเอง..และเลือกทานผลิตภัณฑ์ที่ดีจาก
 JOLIE💜Glow🌸
ส่งการบ้านเรียบร้อยจ้าา..
#JOLIEGLOW 12 กล่อง..!!
......
Line :@tidlomcafe (ใส่@นำหน้า)
คลิกติดลมคาเฟ่ 👉🏻 http://bit.ly/2xb4XyH
......
#tidlomcafe 
#jolieloveplus
#สังหารความป้า
#collagen #collagentripeptide
#CellEssenceForSkin #BeautyBooster 
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20
#อาหารเสริม #อาหารผิว #ผิวสวย
#ผิวดี #เซลล์ผิวใหม่
#บอกลาความป้า #สุขภาพดี
💕ขอบคุณลูกค้าที่น่ารักมากๆๆจ้าา....เริ่มต้นดูแลตัวเอง..และเลือกทานผลิตภัณฑ์ที่ดีจาก JOLIE💜Glow🌸 ส่งการบ้านเรียบร้อยจ้าา.. #JOLIEGLOW  12 กล่อง..!! ...... Line :@tidlomcafe (ใส่@นำหน้า) คลิกติดลมคาเฟ่ 👉🏻 http://bit.ly/2xb4XyH ...... #tidlomcafe  #jolieloveplus  #ส ังหารความป้า #collagen  #collagentripeptide  #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20  #อาหารเสร ิม #อาหารผ ิว #ผ ิวสวย #ผ ิวดี #เซลล ์ผิวใหม่ #บอกลาความป ้า #ส ุขภาพดี
💕ขอบคุณลูกค้าที่น่ารักมากๆๆจ้าา....เริ่มต้นดูแลตัวเอง..และเลือกทานผลิตภัณฑ์ที่ดีจาก
 JOLIE💜Glow🌸
ส่งการบ้านเรียบร้อยจ้าา..
#JOLIEGLOW 12 กล่อง..!!
....
Line :@tidlomcafe (ใส่@นำหน้า)
คลิกติดลมคาเฟ่ 👉🏻 http://bit.ly/2xb4XyH
....
#tidlomcafe 
#jolieloveplus
#สังหารความป้า
#collagen #collagentripeptide
#CellEssenceForSkin #BeautyBooster 
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20
#อาหารเสริม #อาหารผิว #ผิวสวย
#ผิวดี #เซลล์ผิวใหม่
#บอกลาความป้า #สุขภาพดี
💕ขอบคุณลูกค้าที่น่ารักมากๆๆจ้าา....เริ่มต้นดูแลตัวเอง..และเลือกทานผลิตภัณฑ์ที่ดีจาก JOLIE💜Glow🌸 ส่งการบ้านเรียบร้อยจ้าา.. #JOLIEGLOW  12 กล่อง..!! .... Line :@tidlomcafe (ใส่@นำหน้า) คลิกติดลมคาเฟ่ 👉🏻 http://bit.ly/2xb4XyH .... #tidlomcafe  #jolieloveplus  #ส ังหารความป้า #collagen  #collagentripeptide  #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20  #อาหารเสร ิม #อาหารผ ิว #ผ ิวสวย #ผ ิวดี #เซลล ์ผิวใหม่ #บอกลาความป ้า #ส ุขภาพดี
Mid-morning Snack with Beauty Booster and Chia Tea!!! #beautybooster #snack #cookiesandcream
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
4 สารสกัดใน JolieG ช่วยเรื่องผิว
ลดสิว ฝ้า กระ ลดการอักเสบได้ดีค่า

ช่วยเพิ่มความกระจ่างใส 
และ ลดความหมองคล้ำทั่วเรือนร่าง ❤💋 #CellEssenceForSkin 
#BeautyBooster #Getbackto_20
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด 🛒สอบถามสั่งซื้อสินค้า สมัครตัวแทน
LINE ID : @jc.skinshop

#ชพ_VRL #ทีมขายสายผิว
#แก๊งเส้นตื้นใจเกินร้อย
#DaisySnowTeam

นัดรับ #บ้านสวน #เมือง #Sukhothai
4 สารสกัดใน JolieG ช่วยเรื่องผิว ลดสิว ฝ้า กระ ลดการอักเสบได้ดีค่า ช่วยเพิ่มความกระจ่างใส และ ลดความหมองคล้ำทั่วเรือนร่าง ❤💋 #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Getbackto_20  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด 🛒สอบถามสั่งซื้อสินค้า สมัครตัวแทน LINE ID : @jc.skinshop #ชพ_VRL  #ท ีมขายสายผิว #แก ๊งเส้นตื้นใจเกินร้อย #DaisySnowTeam  นัดรับ #บ ้านสวน #เม ือง #Sukhothai 
VDOLLY by FAZURA
.
Apakah VDolly❓
VDolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita
_
Kami menggunakan SHATAVARI sebagai bahan utama VDolly,
_
Kelebihan shatavari adalah :
🌼 Menguatkan dan menyembuhkan organ peranakan wanita
🌼 Dapat menyuburkan dan menguatkan rahim
🌼 Memberi tenaga dan kekuatan badan wanita
🌼 Merawat masalah vagina longgar dan kurang grip
🌼 Merawat masalah kulit kusam
Merawat masalah keputihan
_
Bahan2 Utama dalam VDolly :
👉🏻 Shatavari, Tumeric, Serapat Extract, Manjakani, Dates, Ginger, Aloevera
_
Kebaikkan VDolly :
✔3 kali lebih berkesan & cepat mengecutkan otot vagina
✔Menjadikan kemutan miss v luar biasa
✔Menghilangkan bau & keputihan
✔Menganjalkan payudara serta punggung
✔Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin
✔mencegah barah payudara & rahim
✔Membaiki serta mencantikkan kulit wajah dari dalam
✔Membekalkan tenaga ketika bekerja @ bersama pasangan
✔Melancarkan period yg tak teratur
✔Menstabilkan hormon
✔Amat sesuai utk wanita lepas bersalin
✔VDolly tidak panas. Sesuai untuk breastfeed mom
_
VDolly tidak boleh diambil oleh👇🏻
❎Ibu mengandung 🤰🏼
❎Semasa datang bulan
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trubeauty #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #beauty #beautiful #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA
VDOLLY by FAZURA . Apakah VDolly❓ VDolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita _ Kami menggunakan SHATAVARI sebagai bahan utama VDolly, _ Kelebihan shatavari adalah : 🌼 Menguatkan dan menyembuhkan organ peranakan wanita 🌼 Dapat menyuburkan dan menguatkan rahim 🌼 Memberi tenaga dan kekuatan badan wanita 🌼 Merawat masalah vagina longgar dan kurang grip 🌼 Merawat masalah kulit kusam Merawat masalah keputihan _ Bahan2 Utama dalam VDolly : 👉🏻 Shatavari, Tumeric, Serapat Extract, Manjakani, Dates, Ginger, Aloevera _ Kebaikkan VDolly : ✔3 kali lebih berkesan & cepat mengecutkan otot vagina ✔Menjadikan kemutan miss v luar biasa ✔Menghilangkan bau & keputihan ✔Menganjalkan payudara serta punggung ✔Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin ✔mencegah barah payudara & rahim ✔Membaiki serta mencantikkan kulit wajah dari dalam ✔Membekalkan tenaga ketika bekerja @ bersama pasangan ✔Melancarkan period yg tak teratur ✔Menstabilkan hormon ✔Amat sesuai utk wanita lepas bersalin ✔VDolly tidak panas. Sesuai untuk breastfeed mom _ VDolly tidak boleh diambil oleh👇🏻 ❎Ibu mengandung 🤰🏼 ❎Semasa datang bulan . 🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻 . #trudolly  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura  #missfazura  #fazura  #beautydetox  #trubeauty  #trudollyteamsophie  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollymalaysia  #missfazura  #fazura  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #beautifulinsideout  #detoxpro  #beautybooster  #cantikbermuladaridalam  #VDollyByFazura  #cantikskincare  #assalamualaikum  #jomcantik  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #beauty  #beautiful  #feedbacktrudolly  #feedbackvdolly  ##cikdotsbagimur2  #semuabolehkurus  #semuabolehcantik  #cantikuntukselamamya  #cantiksepertiFAZURA 
💋JOM SIHAT & CANTIK💋
.
Pernah dengar mengenai Trudolly by Fazura kita yg cantik manis tu?
.
Siapa pernah jumpa miss Fazura face to face? Seriously muka fazura mmg cantik dan muda sentiasa.
.
Inilah rahsia Fazura.
.
💋KUNYAH TRUDOLLY DAN CANTIK BAK CINDERELLA💋
.
Fazura memulakan hari dgn mengunyah 1-2 tablet BEAUTY BOOSTER setiap pagi.
.
Apa kandungan & kesan positif jikan uolls consume BEAUTY BOOSTER Trudolly ni?
.
.
===========================
🎀 5 Bahan Penting Beauty Booster
===========================
.
• ALOE VERA melembabkan kulit wajah dan membantu mengurangkan kesan parut.
.
•ACEROLLA CHERRY membantu kulit kelihatan lebih muda, gebu dan anjal.
.
•ASTAXANTIN adalah agen semulajadi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit.
.
•GRAPE SEED melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.
.
•L-CYSTEINE bersifat anti-oksidan yang dapat membantu melambatkan proses penuaan
.
.
============================
🎀 5Kesan Positif Beauty Booster
============================
✅Mencerahkan kulit
✅Meremajakan kulit secara!semulajadi
✅Menghilangkan jerawat
✅Memudarkan parut
.
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trubeauty #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #beauty #beautiful #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA
💋JOM SIHAT & CANTIK💋 . Pernah dengar mengenai Trudolly by Fazura kita yg cantik manis tu? . Siapa pernah jumpa miss Fazura face to face? Seriously muka fazura mmg cantik dan muda sentiasa. . Inilah rahsia Fazura. . 💋KUNYAH TRUDOLLY DAN CANTIK BAK CINDERELLA💋 . Fazura memulakan hari dgn mengunyah 1-2 tablet BEAUTY BOOSTER setiap pagi. . Apa kandungan & kesan positif jikan uolls consume BEAUTY BOOSTER Trudolly ni? . . =========================== 🎀 5 Bahan Penting Beauty Booster =========================== . • ALOE VERA melembabkan kulit wajah dan membantu mengurangkan kesan parut. . •ACEROLLA CHERRY membantu kulit kelihatan lebih muda, gebu dan anjal. . •ASTAXANTIN adalah agen semulajadi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit. . •GRAPE SEED melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. . •L-CYSTEINE bersifat anti-oksidan yang dapat membantu melambatkan proses penuaan . . ============================ 🎀 5Kesan Positif Beauty Booster ============================ ✅Mencerahkan kulit ✅Meremajakan kulit secara!semulajadi ✅Menghilangkan jerawat ✅Memudarkan parut . . 🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻 . #trudolly  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura  #missfazura  #fazura  #beautydetox  #trubeauty  #trudollyteamsophie  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollymalaysia  #missfazura  #fazura  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #beautifulinsideout  #detoxpro  #beautybooster  #cantikbermuladaridalam  #VDollyByFazura  #cantikskincare  #assalamualaikum  #jomcantik  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #beauty  #beautiful  #feedbacktrudolly  #feedbackvdolly  ##cikdotsbagimur2  #semuabolehkurus  #semuabolehcantik  #cantikuntukselamamya  #cantiksepertiFAZURA 
Trudolly Detox Pro
💋JOM SIHAT & CANTIK💋
.
Pernah dengar mengenai Trudolly by Fazura kita yg cantik manis tu?
.
Siapa pernah jumpa miss Fazura face to face? Seriously muka fazura mmg cantik dan muda sentiasa.
.
Inilah rahsia Fazura.
.
💋KUNYAH TRUDOLLY DAN CANTIK BAK CINDERELLA💋
.
Sebelum tido Fazura akan mengunyah 1-2 tablet DETOX PRO setiap malam.
.
Apa kandungan & kesan positif jikan uolls consume DETOX PRO Trudolly ni?
.
.
===========================
🎀 5 Bahan Penting Beauty Booster
===========================
.
•SEABUCKTHORN membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran darah.
.
•TEH HIJAU membuang lebihan lemak dalam badan
.
•SPIRULINA membantu menuetralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi
.
•LEMON membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks
.
•GARCINIA COMBOGIA mengurangkan pembentukan lemak dan mengurangkan penyerapan karbohidrat
.
============================
🎀 4Kesan Positif DETOX PRO
============================
✅Membuang toksin dalam badan
✅mendapatkan berat badan ideal
✅Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan
✅Membaik pulih sistem penghadaman
.
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trubeauty #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #beauty #beautiful #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA
Trudolly Detox Pro 💋JOM SIHAT & CANTIK💋 . Pernah dengar mengenai Trudolly by Fazura kita yg cantik manis tu? . Siapa pernah jumpa miss Fazura face to face? Seriously muka fazura mmg cantik dan muda sentiasa. . Inilah rahsia Fazura. . 💋KUNYAH TRUDOLLY DAN CANTIK BAK CINDERELLA💋 . Sebelum tido Fazura akan mengunyah 1-2 tablet DETOX PRO setiap malam. . Apa kandungan & kesan positif jikan uolls consume DETOX PRO Trudolly ni? . . =========================== 🎀 5 Bahan Penting Beauty Booster =========================== . •SEABUCKTHORN membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran darah. . •TEH HIJAU membuang lebihan lemak dalam badan . •SPIRULINA membantu menuetralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi . •LEMON membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks . •GARCINIA COMBOGIA mengurangkan pembentukan lemak dan mengurangkan penyerapan karbohidrat . ============================ 🎀 4Kesan Positif DETOX PRO ============================ ✅Membuang toksin dalam badan ✅mendapatkan berat badan ideal ✅Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan ✅Membaik pulih sistem penghadaman . . 🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻 . #trudolly  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura  #missfazura  #fazura  #beautydetox  #trubeauty  #trudollyteamsophie  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollymalaysia  #missfazura  #fazura  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #beautifulinsideout  #detoxpro  #beautybooster  #cantikbermuladaridalam  #VDollyByFazura  #cantikskincare  #assalamualaikum  #jomcantik  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #beauty  #beautiful  #feedbacktrudolly  #feedbackvdolly  ##cikdotsbagimur2  #semuabolehkurus  #semuabolehcantik  #cantikuntukselamamya  #cantiksepertiFAZURA 
Hast du schon unsere Beautybooster ausprobiert?
Hier gibt es nicht nur Beauty-Light Hautpflege sondern auch Musik mit Bluetooth Connect und 3D Sound! #beautybooster #beautylight #sound #bluetooth #tan
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
My morning has started right💚💚💚💚💚💚💪💪💪💪😍😍😍😍😍😍
.
.
.
.
.
#herbalifenutrition 
#breakfast 
#heelifeshake 
ROASTED PEANUT SHAKE
COOKIE PEANUT PROTEIN 
#herbalifetea 
More energy then coffee  my 
#Beautybooster
And protein snack drink
Assalamualaikum semua!
.
BOTOL BIRU I AM AMAZING
.
Lain ye. Tak macam botol biru dgn hitam yang dulu. Yang ini tulis I AM AMAZING!
.
Macam mana nak dapatkan botol biru I AM AMAZING nie????
.
Whatsapp atau pm kita 010.225.6911 ok?
.
Seperti biasa kami beraya di Kuala Lumpur. Jadi COD boleh dilakukan seperti biasa.
.
#hantukaklimah #hkl
#anugerahtelenovela2018 #sukanasia2018
#trudollyscent #trudolly #beautybooster #detoxpro #vdolly
#codseluruhmalaysia
#trudollyteamsophie
#trudollymasyasa #trudollykualalumpur #trudollysemenyih #trudollyputrajaya
#trudollykajang #trudollysaujanaimpian
#trudollybalakong #trudollykampungpandan
#trudollybukitmahkota
#fattzura #fattzuralovers #fattzuratiedtheknot #fattzurafairytale
Assalamualaikum semua! . BOTOL BIRU I AM AMAZING . Lain ye. Tak macam botol biru dgn hitam yang dulu. Yang ini tulis I AM AMAZING! . Macam mana nak dapatkan botol biru I AM AMAZING nie???? . Whatsapp atau pm kita 010.225.6911 ok? . Seperti biasa kami beraya di Kuala Lumpur. Jadi COD boleh dilakukan seperti biasa. . #hantukaklimah  #hkl  #anugerahtelenovela2018  #sukanasia2018  #trudollyscent  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #vdolly  #codseluruhmalaysia  #trudollyteamsophie  #trudollymasyasa  #trudollykualalumpur  #trudollysemenyih  #trudollyputrajaya  #trudollykajang  #trudollysaujanaimpian  #trudollybalakong  #trudollykampungpandan  #trudollybukitmahkota  #fattzura  #fattzuralovers  #fattzuratiedtheknot  #fattzurafairytale 
Assalamualaikum semua!
.
READY STOCK BOTOL BIRU!!
.
Siapa yang dah mai??? Botol biru nie la. Dulu botol hitam dgn merah tu dapat sekali je restok dah licin! Kali nie kita rembat dulu!!!
.
Macam mana nak dapatkan botol biru I AM AMAZING nie????
.
Whatsapp atau pm kita 010.225.6911 ok?
.
#hantukaklimah #hkl
#anugerahtelenovela2018 #sukanasia2018
#trudollyscent #trudolly #beautybooster #detoxpro #vdolly
#codseluruhmalaysia
#trudollyteamsophie
#trudollymasyasa #trudollykualalumpur #trudollysemenyih #trudollyputrajaya
#trudollykajang #trudollysaujanaimpian
#trudollybalakong #trudollykampungpandan
#trudollybukitmahkota
#fattzura #fattzuralovers #fattzuratiedtheknot #fattzurafairytale
Assalamualaikum semua! . READY STOCK BOTOL BIRU!! . Siapa yang dah mai??? Botol biru nie la. Dulu botol hitam dgn merah tu dapat sekali je restok dah licin! Kali nie kita rembat dulu!!! . Macam mana nak dapatkan botol biru I AM AMAZING nie???? . Whatsapp atau pm kita 010.225.6911 ok? . #hantukaklimah  #hkl  #anugerahtelenovela2018  #sukanasia2018  #trudollyscent  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #vdolly  #codseluruhmalaysia  #trudollyteamsophie  #trudollymasyasa  #trudollykualalumpur  #trudollysemenyih  #trudollyputrajaya  #trudollykajang  #trudollysaujanaimpian  #trudollybalakong  #trudollykampungpandan  #trudollybukitmahkota  #fattzura  #fattzuralovers  #fattzuratiedtheknot  #fattzurafairytale 
YESSSZS KITA NAK BAGI FREEEEEEE GIFT TRUDOLLY  LIMITED EDITION WATER BOTTLE and NOW WE DAH ADA NEW DESIGN FOR YOU TRUDOLLY LOVERS 💙 GRAB NOW LOVESSS !!!😍😘
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WHATSAPP NOW WHILE STOCKS LAST 📲  011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
#Repost @missfazura with @get_repost
・・・
“I AM AMAZING” are the most powerful affirmation we must always hold on to everyday! Here’s our powerful bottle that not only reminds us of how amazing we are in our own way, but also keeps us hydrated all day! Get this limited edition water bottle with every purchase of TruDolly Beauty Booster, Detox Pro and VDolly! HAPPY Monday and lots of LOVE! 💖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
#trudolly #trudollyscent #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly  #kurus #cantikdansihat #bodymist #detox #trudollymurah #jerawat #fattzura #jomkurus #vdolly #jualanmurah #jamubonda #vdollybyfazura  #testimoni #utmskudai #trudollyjb #teamjb  #droshipwanted #johorbahru #jdt #teamlarisdolly
YESSSZS KITA NAK BAGI FREEEEEEE GIFT TRUDOLLY LIMITED EDITION WATER BOTTLE and NOW WE DAH ADA NEW DESIGN FOR YOU TRUDOLLY LOVERS 💙 GRAB NOW LOVESSS !!!😍😘 -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ WHATSAPP NOW WHILE STOCKS LAST 📲 011-1083 8832 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - #Repost  @missfazura with @get_repost ・・・ “I AM AMAZING” are the most powerful affirmation we must always hold on to everyday! Here’s our powerful bottle that not only reminds us of how amazing we are in our own way, but also keeps us hydrated all day! Get this limited edition water bottle with every purchase of TruDolly Beauty Booster, Detox Pro and VDolly! HAPPY Monday and lots of LOVE! 💖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - #trudolly  #trudollyscent  #detoxpro  #beautybooster  #fazura  #nurfazura  #trudollybyfazura  #sayajual  #sayajualtrudolly  #kurus  #cantikdansihat  #bodymist  #detox  #trudollymurah  #jerawat  #fattzura  #jomkurus  #vdolly  #jualanmurah  #jamubonda  #vdollybyfazura  #testimoni  #utmskudai  #trudollyjb  #teamjb  #droshipwanted  #johorbahru  #jdt  #teamlarisdolly 
RAMAI DAH TEGUR!
.
Alhamdulillah ramai dah tegur tau muka sis ni dah tak pucat lagi. Malah kemerahan gitu 🤩
.
Alhamdulillah dengan amalkan Beauty Booster & Detox Pro sahaja tau. Harga pulak berbaloi-baloi. Tak sampai seratus pun!
.
Kalau nak cuba, jom la cuba sekarang. Belum terlambat nak transform kulit pucat tu jadi berseri sikit 🤩🤩
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp atau klik je link di profile😊
📲 0145127751
📲 0145127751
📲 0145127751
RAMAI DAH TEGUR! . Alhamdulillah ramai dah tegur tau muka sis ni dah tak pucat lagi. Malah kemerahan gitu 🤩 . Alhamdulillah dengan amalkan Beauty Booster & Detox Pro sahaja tau. Harga pulak berbaloi-baloi. Tak sampai seratus pun! . Kalau nak cuba, jom la cuba sekarang. Belum terlambat nak transform kulit pucat tu jadi berseri sikit 🤩🤩 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp atau klik je link di profile😊 📲 0145127751 📲 0145127751 📲 0145127751
Tomato adalah bahan utama didalam #Seribella. Juga dibantu dengan madu, buah zaitun, strawberi, vitamin dan kolagen yg boleh :-
.
🍯 Melembapkan kulit
🍯 Mencerahkan kulit
🍯 Mengurangkan jerawat
🍯 Mengurangkan jeragat
🍯 Mengurangkan parut
🍯 Mengecilkan pori
🍯 Menganjalkan & menegangkan kulit
🍯 Menghapuskan minyak di wajah
_
PM atau wasap Ika di 012 7079569 atau klik di link bio sekarang!! 😘
_
#serihariniseriselamanya #seribeautyofficial #seribella #beautybooster #kulitcantik #tabletkunyah #nakcantik #perasabuah #untuklelakidanperempuan #seribellafeedback #ajimaura #terapiinstagram  #feedbackseribella #femininebeautystore #codjb
Tomato adalah bahan utama didalam #Seribella . Juga dibantu dengan madu, buah zaitun, strawberi, vitamin dan kolagen yg boleh :- . 🍯 Melembapkan kulit 🍯 Mencerahkan kulit 🍯 Mengurangkan jerawat 🍯 Mengurangkan jeragat 🍯 Mengurangkan parut 🍯 Mengecilkan pori 🍯 Menganjalkan & menegangkan kulit 🍯 Menghapuskan minyak di wajah _ PM atau wasap Ika di 012 7079569 atau klik di link bio sekarang!! 😘 _ #serihariniseriselamanya  #seribeautyofficial  #seribella  #beautybooster  #kulitcantik  #tabletkunyah  #nakcantik  #perasabuah  #untuklelakidanperempuan  #seribellafeedback  #ajimaura  #terapiinstagram  #feedbackseribella  #femininebeautystore  #codjb 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
หรูหรา ไฮโซ มีคลาสมากกก

แพคเกจก็พรีเมี่ยม เพียงซื้อ โจลี่จี 6 กล่อง

ก็เป็นเจ้าของขวดแก้วโจลี่จี Limited Edition อันหรูหรา วัสดุแก้วบางเบาพิเศษ **ของมีจำนวนจำกัด‼️ รีบมาตำไปค่ะ

แอดเลย👉🏻 line.me/ti/p/@bah9239c 
Line : https://line.me/ti/p/zyeUvjz4Wl

#รับสมัครตัวแทนน้ำลิ้นจี่กลิ่นกุหลาบ
#CellEssenceforSkin #สอบถามเรทราคาได้เลย_เริ่ม5กล่อง 
#เก็บสะสม450_กล่องไปมัลดีฟ

#โจลี่จี #โจลี่โกลว #Jolieg #JolieGlow
#JolieGlow #อาหารผิวสังหารความป้าชะลอความชราขั้นสุด #ไม่ใช่แค่ขาวแต่สาวสะพรั่ง #เคล็ดความรู้พื้นฐานผิว
#JolieG_Cell_Essence_for_Skin
#JolieGวิตามินผิวสวยคุณภาพสายแท้ทรู
#CellEssenceForSkin #BeautyBooster 
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20
หรูหรา ไฮโซ มีคลาสมากกก แพคเกจก็พรีเมี่ยม เพียงซื้อ โจลี่จี 6 กล่อง ก็เป็นเจ้าของขวดแก้วโจลี่จี Limited Edition อันหรูหรา วัสดุแก้วบางเบาพิเศษ **ของมีจำนวนจำกัด‼️ รีบมาตำไปค่ะ แอดเลย👉🏻 line.me/ti/p/@bah9239c Line : https://line.me/ti/p/zyeUvjz4Wl #ร ับสมัครตัวแทนน้ำลิ้นจี่กลิ่นกุหลาบ #CellEssenceforSkin  #สอบถามเรทราคาได ้เลย_เริ่ม5กล่อง #เก ็บสะสม450_กล่องไปมัลดีฟ #โจล ี่จี #โจล ี่โกลว #Jolieg  #JolieGlow  #JolieGlow  #อาหารผ ิวสังหารความป้าชะลอความชราขั้นสุด #ไม ่ใช่แค่ขาวแต่สาวสะพรั่ง #เคล ็ดความรู้พื้นฐานผิว #JolieG_Cell_Essence_for_Skin  #JolieGว ิตามินผิวสวยคุณภาพสายแท้ทรู #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20 
Good Morning Sayangku..
.
💋JOM SIHAT & CANTIK💋
.
Jangan lupe makan .
🌥 Pagi sblm breakfast makan Vdolly .
☀️ Tghri after lunch makan beauty booster .
🌙 Malam after dinner makan detox 😊
.
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA
Good Morning Sayangku.. . 💋JOM SIHAT & CANTIK💋 . Jangan lupe makan . 🌥 Pagi sblm breakfast makan Vdolly . ☀️ Tghri after lunch makan beauty booster . 🌙 Malam after dinner makan detox 😊 . . 🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻 . #trudolly  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura  #missfazura  #fazura  #beautydetox  #trudollyteamsophie  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollymalaysia  #missfazura  #fazura  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #beautifulinsideout  #detoxpro  #beautybooster  #cantikbermuladaridalam  #VDollyByFazura  #cantikskincare  #assalamualaikum  #jomcantik  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #feedbacktrudolly  #feedbackvdolly  ##cikdotsbagimur2  #semuabolehkurus  #semuabolehcantik  #cantikuntukselamamya  #cantiksepertiFAZURA 
COME and GET your TRIO COMBO now while it PROMO...
.
🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
Good NEWs for ALL.. OUR PROMOTION is still 🔛❗️❗️❗️
.
DON’T MISS IT GIRLs... ‼️‼️
. 🔛Untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantiky
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA
COME and GET your TRIO COMBO now while it PROMO... . 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉 Good NEWs for ALL.. OUR PROMOTION is still 🔛❗️❗️❗️ . DON’T MISS IT GIRLs... ‼️‼️ . 🔛Untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻 . #trudolly  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura  #missfazura  #fazura  #beautydetox  #trudollyteamsophie  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollymalaysia  #missfazura  #fazura  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #beautifulinsideout  #detoxpro  #beautybooster  #cantikbermuladaridalam  #VDollyByFazura  #cantikskincare  #assalamualaikum  #jomcantik  #kulitcantik  #sayajualmurah  #sayajualonline  #feedbacktrudolly  #feedbackvdolly  ##cikdotsbagimur2  #semuabolehkurus  #semuabolehcantiky  #cantikuntukselamamya  #cantiksepertiFAZURA 
"VDOLLY MUNGKIN JAWAPANNYA!"
.
.
" JAMU MODEN BY FAZURA"
•
#jamumodenbyfazura .
.
4 Kesan Positif VDOLLY
✅ Merawat masalah senggugut dan keputihan
✅ Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita
✅ Menghilangkan masalah V berbau
✅ Merawat masalah haid tidak teratur
.
DAH CANTIK LUAR! YANG DALAMAN KENE JAGA JUGAK!.
.
.
🎀 Sedap! Berperisa blackcurrent
🎀 Mudah! Kunyah-kunyah sahaja
🎀 Berkhasiat! Setanding jamu tradisional
.
.
Klik Link @trudolly.ilyana .
Or Whatsapp
.
>>> +60105531132
>>> +60105531132
>>> +60105531132
.
.
#trudollyhq  #trudolly #trudollykl #trudollybyfazura #beautybooster #detoxpro #fazura #agentwanted #trudollyagentwanted #fattzura #lovewarrior #trudollyilyana #jamumoden #ketat #jamu
"VDOLLY MUNGKIN JAWAPANNYA!" . . " JAMU MODEN BY FAZURA" • #jamumodenbyfazura  . . 4 Kesan Positif VDOLLY ✅ Merawat masalah senggugut dan keputihan ✅ Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita ✅ Menghilangkan masalah V berbau ✅ Merawat masalah haid tidak teratur . DAH CANTIK LUAR! YANG DALAMAN KENE JAGA JUGAK!. . . 🎀 Sedap! Berperisa blackcurrent 🎀 Mudah! Kunyah-kunyah sahaja 🎀 Berkhasiat! Setanding jamu tradisional . . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq  #trudolly  #trudollykl  #trudollybyfazura  #beautybooster  #detoxpro  #fazura  #agentwanted  #trudollyagentwanted  #fattzura  #lovewarrior  #trudollyilyana  #jamumoden  #ketat  #jamu 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉
.
.
Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻
.
.
5 Bahan Utama VDolly🍇:
.
✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹
.
✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹
.
✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹
.
✔Halia melancarkan peredaran darah🌹
.
✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹
.
.
Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍
Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau
.
.
#aidadstrg #trudollyterengganu #trudollyteamsophie #bazaarpaknil #bazaronline #sayajual #trustedseller #Vdolly  #ruangrezekihanania #VdollyByFazura
#onlineshopping #bazaaronlinemalaysia 
#trudolly #beautybooster #detoxpro
#cantiksemulajadi #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakmantap #missfazura #trudollybyfazura #sayamakansayajual
#rayahaji
BETUL KE JAMU MODEN NI BERKESAN? KUNYAH2 AJE TERUS JADI MANTAP?😁😁😉 . . Betul2 menjadi hasilnya ni.. tengoklah apa bahan2 utama yang ada dlm VDolly by Fazura ni tau 👍🏻 . . 5 Bahan Utama VDolly🍇: . ✔Biji Halba merawat masalah senggugut dan keputihan🌹 . ✔Shatavari membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita🌹 . ✔Serapat berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar🌹 . ✔Halia melancarkan peredaran darah🌹 . ✔Pueraria Marifica menganjalkan punggung dan payudara🌹 . . Cuba dulu sebotol, harga pun RM59 sahaja 😉 confirmm puas hati 😍 Whatsapp sis 019 913 2337 Aida atau boleh click aje kat profile kat atas tu tau . . #aidadstrg  #trudollyterengganu  #trudollyteamsophie  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajual  #trustedseller  #Vdolly   #ruangrezekihanania  #VdollyByFazura  #onlineshopping  #bazaaronlinemalaysia  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #cantiksemulajadi  #nakcantik  #nakkurus  #nakputih  #nakmantap  #missfazura  #trudollybyfazura  #sayamakansayajual  #rayahaji 
🌸💜 JOLIE G 🌸💜 🌷ผิวใส ไม่โทรม ไม่อ้วน ทานง่าย ไม่คาว
วันละซอง ...สวยยันเซลล์ผิว ..เริ่มสังหารความป้ากันรึยังจ้ะ 💋ตามสูตรนี้รับรอง..วิ่งหนีผู้ทุกวัน 😜

รับปรึกษาการสังหารความป้า 💕ได้ที่ line: @makinze 🌸💜 JOLIE G 🌸💜 #tidlomcafe 
#jolieglow
#jolieloveplus
#สังหารความป้า
#CellEssenceForSkin #BeautyBooster 
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20
#อาหารเสริม #อาหารผิว #ผิวสวย
#ผิวดี #เซลล์ผิวใหม่
#บอกลาความป้า #สุขภาพดี
#shopping #promote #online #ผิวขาว 
#collagen #collagentripeptide
#รับสมัครตัวแทนทั่วประเทศ น้า
🌸💜 JOLIE G 🌸💜 🌷ผิวใส ไม่โทรม ไม่อ้วน ทานง่าย ไม่คาว วันละซอง ...สวยยันเซลล์ผิว ..เริ่มสังหารความป้ากันรึยังจ้ะ 💋ตามสูตรนี้รับรอง..วิ่งหนีผู้ทุกวัน 😜 รับปรึกษาการสังหารความป้า 💕ได้ที่ line: @makinze 🌸💜 JOLIE G 🌸💜 #tidlomcafe  #jolieglow  #jolieloveplus  #ส ังหารความป้า #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20  #อาหารเสร ิม #อาหารผ ิว #ผ ิวสวย #ผ ิวดี #เซลล ์ผิวใหม่ #บอกลาความป ้า #ส ุขภาพดี #shopping  #promote  #online  #ผ ิวขาว #collagen  #collagentripeptide  #ร ับสมัครตัวแทนทั่วประเทศ น้า
🌸💜 JOLIE G 🌸💜 🌷ผิวใส ไม่โทรม ไม่อ้วน ทานง่าย ไม่คาว
วันละซอง ...สวยยันเซลล์ผิว ..เริ่มสังหารความป้ากันรึยังจ้ะ 💋ตามสูตรนี้รับรอง..วิ่งหนีผู้ทุกวัน 😜

รับปรึกษาการสังหารความป้า 💕ได้ที่ line: @makinze 🌸💜 JOLIE G 🌸💜 #tidlomcafe 
#jolieglow
#jolieloveplus
#สังหารความป้า
#CellEssenceForSkin #BeautyBooster 
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20
#อาหารเสริม #อาหารผิว #ผิวสวย
#ผิวดี #เซลล์ผิวใหม่
#บอกลาความป้า #สุขภาพดี
#shopping #promote #online #ผิวขาว 
#collagen #collagentripeptide
#รับสมัครตัวแทนทั่วประเทศ น้า
🌸💜 JOLIE G 🌸💜 🌷ผิวใส ไม่โทรม ไม่อ้วน ทานง่าย ไม่คาว วันละซอง ...สวยยันเซลล์ผิว ..เริ่มสังหารความป้ากันรึยังจ้ะ 💋ตามสูตรนี้รับรอง..วิ่งหนีผู้ทุกวัน 😜 รับปรึกษาการสังหารความป้า 💕ได้ที่ line: @makinze 🌸💜 JOLIE G 🌸💜 #tidlomcafe  #jolieglow  #jolieloveplus  #ส ังหารความป้า #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20  #อาหารเสร ิม #อาหารผ ิว #ผ ิวสวย #ผ ิวดี #เซลล ์ผิวใหม่ #บอกลาความป ้า #ส ุขภาพดี #shopping  #promote  #online  #ผ ิวขาว #collagen  #collagentripeptide  #ร ับสมัครตัวแทนทั่วประเทศ น้า
DENGAN DARINA PERFUME LOTION, KULIT KEKAL LEMBAP WALAUPUN KERJA DALAM AIRCOND.😍
-
Kadang-kadang bila kerja dalam tempat yang beraircond ni, masalah utama yang kita akan hadapi ialah kulit akan jadi kering. Betul tak?😞
-
Nak pakai losyen, tapi losyen pulak tak best. Sapu sikit je dah melekit-lekit. Alaa rimasnyaa! Nak buat kerja pun susah.😩
-
Tapi nasib baik ada Darina Perfume Lotion. Sapu dekat tangan, tak melekit pun tau. Rasa lembut je tangan lepas guna losyen tu.
-
Yang bestnya, bau dia tu fuhhh menggoda! Bila sapu dekat tangan, asyik rasa nak cium-cium tangan sendiri. Wangi sangat! Orang sebelah pun pelik je tengok.😂
-
Walaupun kerja dalam aircond, kulit maintain lembap dan lembut tau. Ishh memang best la DPL ni. Rugi kalau tak cuba tauu!😍 Darina Perfume Lotion RM29.90 
Nak diskaun? 
Meh WHATSAPP 0169381686
@
Klik www.wasap.my/60169381686 
#Darinaperfumelotion #perfumelotion #moisturizerlotion #bodylotion #beautybooster #kulitkering #kulitkasar #bazaaronlinemalaysia #feldatersang #Jengka23
DENGAN DARINA PERFUME LOTION, KULIT KEKAL LEMBAP WALAUPUN KERJA DALAM AIRCOND.😍 - Kadang-kadang bila kerja dalam tempat yang beraircond ni, masalah utama yang kita akan hadapi ialah kulit akan jadi kering. Betul tak?😞 - Nak pakai losyen, tapi losyen pulak tak best. Sapu sikit je dah melekit-lekit. Alaa rimasnyaa! Nak buat kerja pun susah.😩 - Tapi nasib baik ada Darina Perfume Lotion. Sapu dekat tangan, tak melekit pun tau. Rasa lembut je tangan lepas guna losyen tu. - Yang bestnya, bau dia tu fuhhh menggoda! Bila sapu dekat tangan, asyik rasa nak cium-cium tangan sendiri. Wangi sangat! Orang sebelah pun pelik je tengok.😂 - Walaupun kerja dalam aircond, kulit maintain lembap dan lembut tau. Ishh memang best la DPL ni. Rugi kalau tak cuba tauu!😍 Darina Perfume Lotion RM29.90 Nak diskaun? Meh WHATSAPP 0169381686 @ Klik www.wasap.my/60169381686 #Darinaperfumelotion  #perfumelotion  #moisturizerlotion  #bodylotion  #beautybooster  #kulitkering  #kulitkasar  #bazaaronlinemalaysia  #feldatersang  #Jengka23 
DENGAN DARINA PERFUME LOTION, KULIT KEKAL LEMBAP WALAUPUN KERJA DALAM AIRCOND.😍
-
Kadang-kadang bila kerja dalam tempat yang beraircond ni, masalah utama yang kita akan hadapi ialah kulit akan jadi kering. Betul tak?😞
-
Nak pakai losyen, tapi losyen pulak tak best. Sapu sikit je dah melekit-lekit. Alaa rimasnyaa! Nak buat kerja pun susah.😩
-
Tapi nasib baik ada Darina Perfume Lotion. Sapu dekat tangan, tak melekit pun tau. Rasa lembut je tangan lepas guna losyen tu.
-
Yang bestnya, bau dia tu fuhhh menggoda! Bila sapu dekat tangan, asyik rasa nak cium-cium tangan sendiri. Wangi sangat! Orang sebelah pun pelik je tengok.😂
-
Walaupun kerja dalam aircond, kulit maintain lembap dan lembut tau. Ishh memang best la DPL ni. Rugi kalau tak cuba tauu!😍
.
Darina Perfume Lotion 
RM29.90
Nak diskaun? 
Meh WHATSAPP 0169381686
@
Klik www.wasap.my/60169381686 .
#darinaperfumelotion #perfumelotion #perfume #lotion #bodylotion #losyenbadan #moisturizerlotion #waterbasedlotion #beautybooster #kulitkering #kulitkasar #bazaaronlinemalaysia #feldatersang #Jengka23
DENGAN DARINA PERFUME LOTION, KULIT KEKAL LEMBAP WALAUPUN KERJA DALAM AIRCOND.😍 - Kadang-kadang bila kerja dalam tempat yang beraircond ni, masalah utama yang kita akan hadapi ialah kulit akan jadi kering. Betul tak?😞 - Nak pakai losyen, tapi losyen pulak tak best. Sapu sikit je dah melekit-lekit. Alaa rimasnyaa! Nak buat kerja pun susah.😩 - Tapi nasib baik ada Darina Perfume Lotion. Sapu dekat tangan, tak melekit pun tau. Rasa lembut je tangan lepas guna losyen tu. - Yang bestnya, bau dia tu fuhhh menggoda! Bila sapu dekat tangan, asyik rasa nak cium-cium tangan sendiri. Wangi sangat! Orang sebelah pun pelik je tengok.😂 - Walaupun kerja dalam aircond, kulit maintain lembap dan lembut tau. Ishh memang best la DPL ni. Rugi kalau tak cuba tauu!😍 . Darina Perfume Lotion RM29.90 Nak diskaun? Meh WHATSAPP 0169381686 @ Klik www.wasap.my/60169381686 . #darinaperfumelotion  #perfumelotion  #perfume  #lotion  #bodylotion  #losyenbadan  #moisturizerlotion  #waterbasedlotion  #beautybooster  #kulitkering  #kulitkasar  #bazaaronlinemalaysia  #feldatersang  #Jengka23 
นอกจาก #ทับทิม ที่ช่วย #ลดสิว แล้ว 
ใน #JolieGlow ยังมีสารสกัดจาก #มะเขือเทศ ด้วยนะ

มีคุณสมบัติช่วยในการ #ปกป้องผิวจากแสงแดด เนื่องจากในมะเขือเทศมี #สารไลโคปีน  แถมยังมี #วิตามินเอ และ #วิตามินซี ซึ่งทั้งคู่เป็นวิตามินที่ช่วยรักษาสิวได้อย่างดีเยี่ยม 
ใน #โจลี่จี มีสารสกัดจากมะเขือเทศ 100 มก. 
#jolieg #เป็นมากกว่าคอลลาเจน 
#วิตามินผิว #ย้อนวัยให้ผิว

#CellEssenceForSkin 
#BeautyBooster #Getbackto_20
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด
นอกจาก #ท ับทิม ที่ช่วย #ลดส ิว แล้ว ใน #JolieGlow  ยังมีสารสกัดจาก #มะเข ือเทศ ด้วยนะ มีคุณสมบัติช่วยในการ #ปกป ้องผิวจากแสงแดด เนื่องจากในมะเขือเทศมี #สารไลโคป ีน แถมยังมี #ว ิตามินเอ และ #ว ิตามินซี ซึ่งทั้งคู่เป็นวิตามินที่ช่วยรักษาสิวได้อย่างดีเยี่ยม ใน #โจล ี่จี มีสารสกัดจากมะเขือเทศ 100 มก. #jolieg  #เป ็นมากกว่าคอลลาเจน #ว ิตามินผิว #ย ้อนวัยให้ผิว #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Getbackto_20  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด
นอกจาก #ทับทิม ที่ช่วย #ลดสิว แล้ว 
ใน #JolieGlow ยังมีสารสกัดจาก #มะเขือเทศ ด้วยนะ

มีคุณสมบัติช่วยในการ #ปกป้องผิวจากแสงแดด เนื่องจากในมะเขือเทศมี #สารไลโคปีน  แถมยังมี #วิตามินเอ และ #วิตามินซี ซึ่งทั้งคู่เป็นวิตามินที่ช่วยรักษาสิวได้อย่างดีเยี่ยม 
ใน #โจลี่จี มีสารสกัดจากมะเขือเทศ 100 มก. 
#jolieg #เป็นมากกว่าคอลลาเจน 
#วิตามินผิว #ย้อนวัยให้ผิว

#CellEssenceForSkin 
#BeautyBooster #Getbackto_20
#Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด
นอกจาก #ท ับทิม ที่ช่วย #ลดส ิว แล้ว ใน #JolieGlow  ยังมีสารสกัดจาก #มะเข ือเทศ ด้วยนะ มีคุณสมบัติช่วยในการ #ปกป ้องผิวจากแสงแดด เนื่องจากในมะเขือเทศมี #สารไลโคป ีน แถมยังมี #ว ิตามินเอ และ #ว ิตามินซี ซึ่งทั้งคู่เป็นวิตามินที่ช่วยรักษาสิวได้อย่างดีเยี่ยม ใน #โจล ี่จี มีสารสกัดจากมะเขือเทศ 100 มก. #jolieg  #เป ็นมากกว่าคอลลาเจน #ว ิตามินผิว #ย ้อนวัยให้ผิว #CellEssenceForSkin  #BeautyBooster  #Getbackto_20  #Jolie_Glow  💜💗🌸 #อาหารผ ิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด
hi dear ... #elcahcobyelcah jom buy 6 get 1 free wow promo gila2 kakesah kita buat apa tunggu lagi... suppliment untuk lelaki dan perempuan okay❣❣❣❣❣ #beautybooster #airabeauty #suppliment #vitamin #whitenningbooster #cantik #kudapkudapteruscantikuolss #beelcah #girl #boy #cod #kualaketil #baling #sungaipetani #kupang #tawar
Assalamualaikum semua!
.
DIA DAH MAI!!!!
.
Siapa yang dah mai??? Botol biru nie la. Dulu botol hitam dgn merah tu dapat sekali je restok dah licin! Kali nie kita rembat dulu!!!
.
Macam mana nak dapatkan botol biru I AM AMAZING nie????
.
Whatsapp atau pm kita 010.225.6911 ok?
.
P/s: tunggu punya tunggu dapat juga botol nie. Alhamdulilah!
.
#hantukaklimah #hkl
#anugerahtelenovela2018 #sukanasia2018
#trudollyscent #trudolly #beautybooster #detoxpro #vdolly
#codseluruhmalaysia
#trudollyteamsophie
#trudollymasyasa #trudollykualalumpur #trudollysemenyih #trudollyputrajaya
#trudollykajang #trudollysaujanaimpian
#trudollybalakong #trudollykampungpandan
#trudollybukitmahkota
#fattzura #fattzuralovers #fattzuratiedtheknot #fattzurafairytale
Assalamualaikum semua! . DIA DAH MAI!!!! . Siapa yang dah mai??? Botol biru nie la. Dulu botol hitam dgn merah tu dapat sekali je restok dah licin! Kali nie kita rembat dulu!!! . Macam mana nak dapatkan botol biru I AM AMAZING nie???? . Whatsapp atau pm kita 010.225.6911 ok? . P/s: tunggu punya tunggu dapat juga botol nie. Alhamdulilah! . #hantukaklimah  #hkl  #anugerahtelenovela2018  #sukanasia2018  #trudollyscent  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #vdolly  #codseluruhmalaysia  #trudollyteamsophie  #trudollymasyasa  #trudollykualalumpur  #trudollysemenyih  #trudollyputrajaya  #trudollykajang  #trudollysaujanaimpian  #trudollybalakong  #trudollykampungpandan  #trudollybukitmahkota  #fattzura  #fattzuralovers  #fattzuratiedtheknot  #fattzurafairytale 
Nak tahu KEBAIKKAN #seribella??.
.
Tomato adalah bahan utama didalam #Seribella. Juga dibantu dengan madu, buah zaitun, strawberi, vitamin dan kolagen yg boleh :- 🍯 Melembapkan kulit
🍯 Mencerahkan kulit
🍯 Mengurangkan jerawat
🍯 Mengurangkan jeragat
🍯 Mengurangkan parut
🍯 Mengecilkan pori
🍯 Menganjalkan & menegangkan kulit
🍯 Menghapuskan minyak di wajah
_
Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni 👉🏻 #seribellafeedback #seribellatestimoni
_
DM atau WS klik di link bio sekarang!! 😘
_
#seriempirenerry #seribeautyofficial #seribella #beautybooster #kulitcantik #tabletkunyah #nakcantik #perasabuah #untuklelakidanperempuan #seribellafeedback #sayajual
Nak tahu KEBAIKKAN #seribella ??. . Tomato adalah bahan utama didalam #Seribella . Juga dibantu dengan madu, buah zaitun, strawberi, vitamin dan kolagen yg boleh :- 🍯 Melembapkan kulit 🍯 Mencerahkan kulit 🍯 Mengurangkan jerawat 🍯 Mengurangkan jeragat 🍯 Mengurangkan parut 🍯 Mengecilkan pori 🍯 Menganjalkan & menegangkan kulit 🍯 Menghapuskan minyak di wajah _ Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni 👉🏻 #seribellafeedback  #seribellatestimoni  _ DM atau WS klik di link bio sekarang!! 😘 _ #seriempirenerry  #seribeautyofficial  #seribella  #beautybooster  #kulitcantik  #tabletkunyah  #nakcantik  #perasabuah  #untuklelakidanperempuan  #seribellafeedback  #sayajual 
MURAH GILER ! WANGI GILER ! 😱😱😱 RM 19 / EACH  BOTTLE ‼️WANGI ASYIKKK NAK CIUM JEKS... EHE 🙈😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
TRUDOLLY SCENT by FAZURA @missfazura NIE MEMANG WANGI AND SEDAPPP GILER !! MELEKAT BAU FAZURA UOLLS !!!💋 RUGI SAPA YG TAK GRAB LAGI ! STOK LAKU KERAS !!! MUR MUR JEKS, HARGA MAMPU MILIK SYG ! 🤩 -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
Special TruDolly Scent💖 BODY MIST SPRAY
.
“May you smell and touch your dreams with a beautiful tomorrow”- @missfazura 💖✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥Price: RM 19 sm / bottle ( 15ml )

________________________________
Jomm order sekarang
WhatsApp now while stocks last 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲  011-1083 8832
-
📲  011-1083 8832
-
📲  011-1083 8832

#trudolly #trudollyscent #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly  #kurus #cantikdansihat #bodymist #detox #trudollymurah #jerawat #keputihan #fattzura #jomkurus #befaz #vdolly #jualanmurah #jamubonda #vdollybyfazura  #testimoni #kuruscepat #utmskudai #trudollyjb #johorbahru #jdt #teamlarisdolly
MURAH GILER ! WANGI GILER ! 😱😱😱 RM 19 / EACH BOTTLE ‼️WANGI ASYIKKK NAK CIUM JEKS... EHE 🙈😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - TRUDOLLY SCENT by FAZURA @missfazura NIE MEMANG WANGI AND SEDAPPP GILER !! MELEKAT BAU FAZURA UOLLS !!!💋 RUGI SAPA YG TAK GRAB LAGI ! STOK LAKU KERAS !!! MUR MUR JEKS, HARGA MAMPU MILIK SYG ! 🤩 - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Special TruDolly Scent💖 BODY MIST SPRAY . “May you smell and touch your dreams with a beautiful tomorrow”- @missfazura 💖✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔥Price: RM 19 sm / bottle ( 15ml ) ________________________________ Jomm order sekarang WhatsApp now while stocks last 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 011-1083 8832 - 📲 011-1083 8832 - 📲 011-1083 8832 #trudolly  #trudollyscent  #detoxpro  #beautybooster  #fazura  #nurfazura  #trudollybyfazura  #sayajual  #sayajualtrudolly  #kurus  #cantikdansihat  #bodymist  #detox  #trudollymurah  #jerawat  #keputihan  #fattzura  #jomkurus  #befaz  #vdolly  #jualanmurah  #jamubonda  #vdollybyfazura  #testimoni  #kuruscepat  #utmskudai  #trudollyjb  #johorbahru  #jdt  #teamlarisdolly 
"VDOLLY MUNGKIN JAWAPANNYA!"
.
.
" JAMU MODEN BY FAZURA"
•
#jamumodenbyfazura .
.
4 Kesan Positif VDOLLY
✅ Merawat masalah senggugut dan keputihan
✅ Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita
✅ Menghilangkan masalah V berbau
✅ Merawat masalah haid tidak teratur
.
DAH CANTIK LUAR! YANG DALAMAN KENE JAGA JUGAK!.
.
.
🎀 Sedap! Berperisa blackcurrent
🎀 Mudah! Kunyah-kunyah sahaja
🎀 Berkhasiat! Setanding jamu tradisional
.
.
Klik Link @trudolly.ilyana .
Or Whatsapp
.
>>> +60105531132
>>> +60105531132
>>> +60105531132
.
.
#trudollyhq  #trudolly #trudollykl #trudollybyfazura #beautybooster #detoxpro #fazura #agentwanted #trudollyagentwanted #fattzura #lovewarrior #trudollyilyana #jamumoden #ketat #jamu
"VDOLLY MUNGKIN JAWAPANNYA!" . . " JAMU MODEN BY FAZURA" • #jamumodenbyfazura  . . 4 Kesan Positif VDOLLY ✅ Merawat masalah senggugut dan keputihan ✅ Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita ✅ Menghilangkan masalah V berbau ✅ Merawat masalah haid tidak teratur . DAH CANTIK LUAR! YANG DALAMAN KENE JAGA JUGAK!. . . 🎀 Sedap! Berperisa blackcurrent 🎀 Mudah! Kunyah-kunyah sahaja 🎀 Berkhasiat! Setanding jamu tradisional . . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq  #trudolly  #trudollykl  #trudollybyfazura  #beautybooster  #detoxpro  #fazura  #agentwanted  #trudollyagentwanted  #fattzura  #lovewarrior  #trudollyilyana  #jamumoden  #ketat  #jamu 
"VDOLLY MUNGKIN JAWAPANNYA!"
.
.
" JAMU MODEN BY FAZURA"
•
#jamumodenbyfazura .
.
4 Kesan Positif VDOLLY
✅ Merawat masalah senggugut dan keputihan
✅ Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita
✅ Menghilangkan masalah V berbau
✅ Merawat masalah haid tidak teratur
.
DAH CANTIK LUAR! YANG DALAMAN KENE JAGA JUGAK!.
.
.
🎀 Sedap! Berperisa blackcurrent
🎀 Mudah! Kunyah-kunyah sahaja
🎀 Berkhasiat! Setanding jamu tradisional
.
.
Klik Link @trudolly.ilyana .
Or Whatsapp
.
>>> +60105531132
>>> +60105531132
>>> +60105531132
.
.
#trudollyhq  #trudolly #trudollykl #trudollybyfazura #beautybooster #detoxpro #fazura #agentwanted #trudollyagentwanted #fattzura #lovewarrior #trudollyilyana #jamumoden #ketat #jamu
"VDOLLY MUNGKIN JAWAPANNYA!" . . " JAMU MODEN BY FAZURA" • #jamumodenbyfazura  . . 4 Kesan Positif VDOLLY ✅ Merawat masalah senggugut dan keputihan ✅ Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita ✅ Menghilangkan masalah V berbau ✅ Merawat masalah haid tidak teratur . DAH CANTIK LUAR! YANG DALAMAN KENE JAGA JUGAK!. . . 🎀 Sedap! Berperisa blackcurrent 🎀 Mudah! Kunyah-kunyah sahaja 🎀 Berkhasiat! Setanding jamu tradisional . . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq  #trudolly  #trudollykl  #trudollybyfazura  #beautybooster  #detoxpro  #fazura  #agentwanted  #trudollyagentwanted  #fattzura  #lovewarrior  #trudollyilyana  #jamumoden  #ketat  #jamu 
"KALAU SABAR & KONSISTEN HASILNYA MESTI LETOPPPS"
.
.
✅ Detox Pro Flush everything ✅ Detox Pro Membuang Angin
✅ Hilang berat badan juga!
.
.
Wow wow ! Ini semua kesannya setelah bertrudolly! TIADA LAGI ISTILAH KULIT KUSAM DAN TIDAH BERMAYA .
Banyak lagi feedback yang kita terima setiap hari tau! 🤗 #trudollytestimonial
.
HANYA DENGAN RM 99 AKAN MENGEMBALIKAN KECERIAAN DIWAJAH ANDA 🤩
.
🔥🔥 GRAB "I AM AMAZING" WATER BOTTLE NOW!🔥🔥
.
🔥 MERDEKA PROMO🔥
.
✅1 Set Tru Dolly at RM 99
🎁 FREE DRAWSTRING BEG
📮 SM RM 8, SS RM 12
🚘 FREE COD (KL AREA)
.
.
✅1 Set Trio Combo at RM 159
🎁 FREE DRAWSTRING BEG
📮 FREE POSTAGE
🚘 FREE COD (KL AREA)
.
.
✅2 Bottle at RM 110 (Beauty Booster/Detox Pro/VDolly)
🎁 FREE DRAWSTRING BEG
📮 SM RM 8, SS RM 12
🚘 FREE COD (KL AREA)
.
.
Klik Link @trudolly.ilyana .
Or Whatsapp
.
>>> +60105531132
>>> +60105531132
>>> +60105531132
.
.
#trudollyhq  #trudolly #trudollykl #trudollybyfazura #beautybooster #detoxpro #fazura #agentwanted #trudollyagentwanted #fattzura #fazbulous #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyampang #trudollycheras #trudollysungaibuloh #trudollydamansara #trudollyrawang #trudollygombak #trudollybatangkali #trudollysungaibuaya #trudollybukitberuntong #trudollyshahalam
"KALAU SABAR & KONSISTEN HASILNYA MESTI LETOPPPS" . . ✅ Detox Pro Flush everything ✅ Detox Pro Membuang Angin ✅ Hilang berat badan juga! . . Wow wow ! Ini semua kesannya setelah bertrudolly! TIADA LAGI ISTILAH KULIT KUSAM DAN TIDAH BERMAYA . Banyak lagi feedback yang kita terima setiap hari tau! 🤗 #trudollytestimonial  . HANYA DENGAN RM 99 AKAN MENGEMBALIKAN KECERIAAN DIWAJAH ANDA 🤩 . 🔥🔥 GRAB "I AM AMAZING" WATER BOTTLE NOW!🔥🔥 . 🔥 MERDEKA PROMO🔥 . ✅1 Set Tru Dolly at RM 99 🎁 FREE DRAWSTRING BEG 📮 SM RM 8, SS RM 12 🚘 FREE COD (KL AREA) . . ✅1 Set Trio Combo at RM 159 🎁 FREE DRAWSTRING BEG 📮 FREE POSTAGE 🚘 FREE COD (KL AREA) . . ✅2 Bottle at RM 110 (Beauty Booster/Detox Pro/VDolly) 🎁 FREE DRAWSTRING BEG 📮 SM RM 8, SS RM 12 🚘 FREE COD (KL AREA) . . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq  #trudolly  #trudollykl  #trudollybyfazura  #beautybooster  #detoxpro  #fazura  #agentwanted  #trudollyagentwanted  #fattzura  #fazbulous  #trudollywangsamaju  #trudollysetapak  #trudollyampang  #trudollycheras  #trudollysungaibuloh  #trudollydamansara  #trudollyrawang  #trudollygombak  #trudollybatangkali  #trudollysungaibuaya  #trudollybukitberuntong  #trudollyshahalam