an online Instagram web viewer

#beading medias

Photos

a simple yet elegant combination of aloeswood and cow horn ❤

It is believed that the scent of Aloeswood is the 'Scent of Nirvana'. The original smell of Aloeswood will make your mind more relax and calm.
“It smells great and reacts wonderfully with your skin”

Originally made in Indonesia
Ratnaraja Craftware
~ Endless Beauty of Nusantara ~

Inquiry
Phone/ Whatsapp/ Wechat : +62812-8530-4352
BBM : D37BB6D1
Line : ratnaraja
Facebook : www.facebook.com/ratnaraja.craftware
Instagram : ratnaraja. Craftware

Email : ratnaraja.craftware@gmail.com

#ratnaraja #ratnarajacraftware #handmade #craftware #crafts #bracelet #bracelets #accessories #manbracelet #womanbracelet #manaccessories #womanaccessories #aquilariafilaria #aloeswood #gaharu #cowhorn #woodbeads #beadjewelry #beadaccessory #bead #beads #beading #madeinindonesia
a simple yet elegant combination of aloeswood and cow horn ❤ It is believed that the scent of Aloeswood is the 'Scent of Nirvana'. The original smell of Aloeswood will make your mind more relax and calm. “It smells great and reacts wonderfully with your skin” Originally made in Indonesia Ratnaraja Craftware ~ Endless Beauty of Nusantara ~ Inquiry Phone/ Whatsapp/ Wechat : +62812-8530-4352 BBM : D37BB6D1 Line : ratnaraja Facebook : www.facebook.com/ratnaraja.craftware Instagram : ratnaraja. Craftware Email : ratnaraja.craftware@gmail.com #ratnaraja  #ratnarajacraftware  #handmade  #craftware  #crafts  #bracelet  #bracelets  #accessories  #manbracelet  #womanbracelet  #manaccessories  #womanaccessories  #aquilariafilaria  #aloeswood  #gaharu  #cowhorn  #woodbeads  #beadjewelry  #beadaccessory  #bead  #beads  #beading  #madeinindonesia 
Another custom little order gone to its forever home! I'm in love with that color crystal,it's autumn with a sparkle!! :) #art #handcrafted #handmade #beading #beadingworks #beadedbracelets #crystalbracelet #handmadejewelry #handmadejewelryforsale #crystaljewelry #ithildielart #ithildiel #statementjewelry #statementbracelet
Detail of tambour beading project with Robert Haven in Kentucky
Detail of tambour beading project with Robert Haven in Kentucky
Bestseller! 🌈 Hand dyed, 100% silk cords - a perfect choice if you want to mix up your threads 🙌 You have 10 beautiful colours to choose from!
.
.
.
#beading #beader #jeweller #jewellery #jewelry #jewellerymaking #jewellerymaker #jewellerydesign #jewellerydesigner #design #create #make #maker #handmaker #handmade #handmadewithlove #crafts #craft #crafty #diy #artsandcrafts #silk #makersgonnamake #kernowcraft #making #design #necklace #bracelet #thread #jewelrymaking
Bestseller! 🌈 Hand dyed, 100% silk cords - a perfect choice if you want to mix up your threads 🙌 You have 10 beautiful colours to choose from! . . . #beading  #beader  #jeweller  #jewellery  #jewelry  #jewellerymaking  #jewellerymaker  #jewellerydesign  #jewellerydesigner  #design  #create  #make  #maker  #handmaker  #handmade  #handmadewithlove  #crafts  #craft  #crafty  #diy  #artsandcrafts  #silk  #makersgonnamake  #kernowcraft  #making  #design  #necklace  #bracelet  #thread  #jewelrymaking 
Latest bespoke necklace off my desk.  Combo of handcrafted paper beads created @frompaperchase premium gift wrap, glass beads (from Annie’s bead shop Dragonmart) silver beads & silver chain links (Pandahall). Swipe to see close up.

#bespoke #bespokenecklace #bespokejewellery #handcrafted #paperchase #frompaperchase #paperbeads #beads #beading #dubai #pandahall #dragonmart
New beading Project. Hand Made Beaded Necklace #swarovski #beading #bead #beadingembroidery #pearl #gem #gems
Kryształowy grzebyk w ślubnej stylizacji. Zajrzyjcie koniecznie na drugie zdjecie! 
http://koralikowaweraph.blogspot.com/2018/11/doskonaa-ozdoba-slubnego-upiecia.html

#slubnasobota #slub #ślubneupięcie #weddinghairstyle #bridalhair #kryształki #beading #bezelcrystals #grzebykdowłosów #emerald #złoto #szmaragdowy
Handwoven beaded bracelets in the Herringbone and the Peyote stitch. The peyote bracelets are embellished with pearls✨✨ #beadedbracelets #peyote #herringbone #freshwaterpearls #armcandy #persuepretty #BeadRituals
Second last teaching workshop for this year. Peyote With A Twist was on the agenda.
It was certainly a challenge for all BUT success was achieved by the end of the day.  It is a slow growing technique hence the small pieces.
Well done girls and thanks for another laughter filled day. It is always a pleasure teaching these delightful ladies.

#teaching #beading #seedbeads #thewhimsicalbead #twb #madeinaustralia #creating #handmade #bracelets #karensjewellery4you #kj4y
Mahatab and Qayum are beading the front panel of a hand embroidered mermaid wedding dress, humming along to Bollywood tunes:-) It is business as usual on this sunny Saturday at the studio. #handembroidery #embroidery #artisan #beads #artisanal #studiomade #atelier #heritage #craftsmanship #tambour #luneville #ari #fashion #bridal #madetoorder #couture #bespoke #beading #dress #dresses #wedding #fashion #bridal #bridalcouture #couturefashion #luxury #embellished  #dress #gown #weddingdress #madetoorder #bridetobe #ethicallymade #madewithlove
Mahatab and Qayum are beading the front panel of a hand embroidered mermaid wedding dress, humming along to Bollywood tunes:-) It is business as usual on this sunny Saturday at the studio. #handembroidery  #embroidery  #artisan  #beads  #artisanal  #studiomade  #atelier  #heritage  #craftsmanship  #tambour  #luneville  #ari  #fashion  #bridal  #madetoorder  #couture  #bespoke  #beading  #dress  #dresses  #wedding  #fashion  #bridal  #bridalcouture  #couturefashion  #luxury  #embellished  #dress  #gown  #weddingdress  #madetoorder  #bridetobe  #ethicallymade  #madewithlove 
Another little tambour snippet! Sequins by @thesustainablesequincompany, tambour lesson by @karentorrisibeading
Another little tambour snippet! Sequins by @thesustainablesequincompany, tambour lesson by @karentorrisibeading
Tempahan kurung pahang yang di jahit manik manik kecil di bahagian tangan... sweet gitu... Nak tempah mcm ni? Roger kak rose yer...
#customemadebyadreanarose #kurungpahang #tailoring #bukitjelutongshahalam #kawin#2018#hijau#beading #bajutempahan #adreanarose
Всех, кто шьёт, вяжет, плетет, вышивает, выжигает, обжигает... Всех, кто делает шедевры своими руками💪💪💪С праздником🎉🎉🎉Ручных дел МАСТЕРА!!!! 👐👐👐ЗА ВАШИ ЗОЛОТЫЕ РУЧКИ И БУЙНУЮ НЕУСПОКАИВАЮЩУЮСЯ ГОЛОВУШКУ!!!! 🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂 #праздник #поздравляю #handmade #sewing #knitting #beading #beadembroidery #ручнаяработа #рукоделие #золотыеручки #goldenhands #fashion #красотавдеталях
Всех, кто шьёт, вяжет, плетет, вышивает, выжигает, обжигает... Всех, кто делает шедевры своими руками💪💪💪С праздником🎉🎉🎉Ручных дел МАСТЕРА!!!! 👐👐👐ЗА ВАШИ ЗОЛОТЫЕ РУЧКИ И БУЙНУЮ НЕУСПОКАИВАЮЩУЮСЯ ГОЛОВУШКУ!!!! 🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂 #праздник  #поздравляю  #handmade  #sewing  #knitting  #beading  #beadembroidery  #ручнаяработа  #рукоделие  #золотыеручки  #goldenhands  #fashion  #красотавдеталях 
Design request by customer, credit to owner. .

Price : RM8.50/pc 
Size : 6.5x6.5cm
Size agak besar, u all boleh ukur pakai ruler atau apa-apa pengukur ye.
_

Oleh kerana lursafira cuti hari ni (setiap Sabtu) segala whatsapp akan di reply bermula Ahad start 10pagi hingga 9malam.
_

#chunkybeadsmurah #chunkybeads #beading #jahitbeads #upahjahitbeads #sayajahitmanik #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #jualbeads #beadshop #beadswork #beadsmurah #beadshawl #beadsborong #loosebeads #beadsonnet #weddingbeads #jahitmanik #beadingservice #jahitmanik #manikmurah #manikmurahmalaysia
Design request by customer, credit to owner. . Price : RM8.50/pc Size : 6.5x6.5cm Size agak besar, u all boleh ukur pakai ruler atau apa-apa pengukur ye. _ Oleh kerana lursafira cuti hari ni (setiap Sabtu) segala whatsapp akan di reply bermula Ahad start 10pagi hingga 9malam. _ #chunkybeadsmurah  #chunkybeads  #beading  #jahitbeads  #upahjahitbeads  #sayajahitmanik  #chunkybeadsshawl  #chunkybeadsmalaysia  #jualbeads  #beadshop  #beadswork  #beadsmurah  #beadshawl  #beadsborong  #loosebeads  #beadsonnet  #weddingbeads  #jahitmanik  #beadingservice  #jahitmanik  #manikmurah  #manikmurahmalaysia 
L’EXUBÉRANTE MUSE | pleated black dress with hand embroidered 3D Swarovski leafs from our “L’exubérante muse” collection.
@aminefassi.theprivateroom 
@iamxeniadanilina 
@loubnalazrak 
#campaignshoot #swarovski #blackdress #emeraldcrystals #handmade #beading #plastron #eveningwear #fashion #contemporarycouture #rabat #morocco #sarachraibi
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
Men don't follow titles they follow courage. It's not who you are underneath ,it's what you do that defines you......call or wattsap 0559753521
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....
.
#bead #beadwork #beadwork #beading #beadwork #art #artwork #ghanianbeads #ghana #ghanabraids #ghanawedding #ghanaweddings #madeinghana #nigeria #nigerianweddings #madeinnigeria
Сезон новогодних украшений благополучно открыт😀. Брошь. Тонкая параллель - обожаю создавать украшения и очень не люблю их фотографировать. Подлетаю пораньше в субботу - чудесная погода, солнышко светит, деревья стоят по праздничному нарядно одетые в толстый слой инея, с таким хорошим настроением берусь за фото, проходит час, второй, третий - 2000 фото, все не то😅😅😅. Так и не оставшись довольной результатом выбрала более менее что то приличное, обработала и выставляю, пока не удалила, как это обычно бывает😥. Вот вопрос, девочки-рукодельницы, а как проходит Ваш процесс запечатление красоты, интересно много таких, кто не дружит с фотоаппаратом?😉😘
Сезон новогодних украшений благополучно открыт😀. Брошь. Тонкая параллель - обожаю создавать украшения и очень не люблю их фотографировать. Подлетаю пораньше в субботу - чудесная погода, солнышко светит, деревья стоят по праздничному нарядно одетые в толстый слой инея, с таким хорошим настроением берусь за фото, проходит час, второй, третий - 2000 фото, все не то😅😅😅. Так и не оставшись довольной результатом выбрала более менее что то приличное, обработала и выставляю, пока не удалила, как это обычно бывает😥. Вот вопрос, девочки-рукодельницы, а как проходит Ваш процесс запечатление красоты, интересно много таких, кто не дружит с фотоаппаратом?😉😘
Tempahan #diybeads Glue On Net🔥
.
"NAK BAJU LAMA JADI BARU?JOM JAHIT MANIK BLINK2"
.
🌹DIY Bunga 3D/chunkybeads "PURPLEBEADS" yang glamour🌹
.
Jangan risau tak reti menjahit dan design. Kakak boleh tolong designkan dan gam kat net. Ikut je step kat bawah👇🏻
.
Step 1: Trim net disekeliling bunga/beads
Step 2:Jahit terus pada baju atau tudung. .
Memang senang sgt2 tau. Uols blh request color atau tunjuk je color baju@tudung untuk kakak designkan.Kakak designkan FREE jer untuk uols tau.
.
Bunga 3D/beads (gam di net) ready stock xde tau. Uols whatsapp, baru kakak designkan SPECIAL untuk uols.
.
whataspp kakak terus untuk tempahan 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/601127817879/diybunga3d
.
#jahitmanik #jahitanmanik #manikpukal #veil #veilpengantin #veilmurah #veilnikah #veiltunang #pengantin #wedding #3Dflowers #bunga3D #beading #beads #beadingwork #chunkybeads #crumble #bengkelmanik #kelasmanik #tutorial #niazairagallery #senawang #seremban #diybeads
Tempahan #diybeads  Glue On Net🔥 . "NAK BAJU LAMA JADI BARU?JOM JAHIT MANIK BLINK2" . 🌹DIY Bunga 3D/chunkybeads "PURPLEBEADS" yang glamour🌹 . Jangan risau tak reti menjahit dan design. Kakak boleh tolong designkan dan gam kat net. Ikut je step kat bawah👇🏻 . Step 1: Trim net disekeliling bunga/beads Step 2:Jahit terus pada baju atau tudung. . Memang senang sgt2 tau. Uols blh request color atau tunjuk je color baju@tudung untuk kakak designkan.Kakak designkan FREE jer untuk uols tau. . Bunga 3D/beads (gam di net) ready stock xde tau. Uols whatsapp, baru kakak designkan SPECIAL untuk uols. . whataspp kakak terus untuk tempahan 👇🏻👇🏻 www.wasap.my/601127817879/diybunga3d . #jahitmanik  #jahitanmanik  #manikpukal  #veil  #veilpengantin  #veilmurah  #veilnikah  #veiltunang  #pengantin  #wedding  #3Dflowers  #bunga3D  #beading  #beads  #beadingwork  #chunkybeads  #crumble  #bengkelmanik  #kelasmanik  #tutorial  #niazairagallery  #senawang  #seremban  #diybeads 
Tempahan #diybeads Glue On Net🔥
.
"NAK BAJU LAMA JADI BARU?JOM JAHIT MANIK BLINK2"
.
🌹DIY Bunga 3D/chunkybeads "PURPLEBEADS" yang glamour🌹
.
Jangan risau tak reti menjahit dan design. Kakak boleh tolong designkan dan gam kat net. Ikut je step kat bawah👇🏻
.
Step 1: Trim net disekeliling bunga/beads
Step 2:Jahit terus pada baju atau tudung. .
Memang senang sgt2 tau. Uols blh request color atau tunjuk je color baju@tudung untuk kakak designkan.Kakak designkan FREE jer untuk uols tau.
.
Bunga 3D/beads (gam di net) ready stock xde tau. Uols whatsapp, baru kakak designkan SPECIAL untuk uols.
.
whataspp kakak terus untuk tempahan 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/601127817879/diybunga3d
.
#jahitmanik #jahitanmanik #manikpukal #veil #veilpengantin #veilmurah #veilnikah #veiltunang #pengantin #wedding #3Dflowers #bunga3D #beading #beads #beadingwork #chunkybeads #crumble #bengkelmanik #kelasmanik #tutorial #niazairagallery #senawang #seremban #diybeads
Tempahan #diybeads  Glue On Net🔥 . "NAK BAJU LAMA JADI BARU?JOM JAHIT MANIK BLINK2" . 🌹DIY Bunga 3D/chunkybeads "PURPLEBEADS" yang glamour🌹 . Jangan risau tak reti menjahit dan design. Kakak boleh tolong designkan dan gam kat net. Ikut je step kat bawah👇🏻 . Step 1: Trim net disekeliling bunga/beads Step 2:Jahit terus pada baju atau tudung. . Memang senang sgt2 tau. Uols blh request color atau tunjuk je color baju@tudung untuk kakak designkan.Kakak designkan FREE jer untuk uols tau. . Bunga 3D/beads (gam di net) ready stock xde tau. Uols whatsapp, baru kakak designkan SPECIAL untuk uols. . whataspp kakak terus untuk tempahan 👇🏻👇🏻 www.wasap.my/601127817879/diybunga3d . #jahitmanik  #jahitanmanik  #manikpukal  #veil  #veilpengantin  #veilmurah  #veilnikah  #veiltunang  #pengantin  #wedding  #3Dflowers  #bunga3D  #beading  #beads  #beadingwork  #chunkybeads  #crumble  #bengkelmanik  #kelasmanik  #tutorial  #niazairagallery  #senawang  #seremban  #diybeads 
Tempahan #diybeads Glue On Net🔥
.
"NAK BAJU LAMA JADI BARU?JOM JAHIT MANIK BLINK2"
.
🌹DIY Bunga 3D/chunkybeads "PURPLEBEADS" yang glamour🌹
.
Jangan risau tak reti menjahit dan design. Kakak boleh tolong designkan dan gam kat net. Ikut je step kat bawah👇🏻
.
Step 1: Trim net disekeliling bunga/beads
Step 2:Jahit terus pada baju atau tudung. .
Memang senang sgt2 tau. Uols blh request color atau tunjuk je color baju@tudung untuk kakak designkan.Kakak designkan FREE jer untuk uols tau.
.
Bunga 3D/beads (gam di net) ready stock xde tau. Uols whatsapp, baru kakak designkan SPECIAL untuk uols.
.
whataspp kakak terus untuk tempahan 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/601127817879/diybunga3d
.
#jahitmanik #jahitanmanik #manikpukal #veil #veilpengantin #veilmurah #veilnikah #veiltunang #pengantin #wedding #3Dflowers #bunga3D #beading #beads #beadingwork #chunkybeads #crumble #bengkelmanik #kelasmanik #tutorial #niazairagallery #senawang #seremban #diybeads
Tempahan #diybeads  Glue On Net🔥 . "NAK BAJU LAMA JADI BARU?JOM JAHIT MANIK BLINK2" . 🌹DIY Bunga 3D/chunkybeads "PURPLEBEADS" yang glamour🌹 . Jangan risau tak reti menjahit dan design. Kakak boleh tolong designkan dan gam kat net. Ikut je step kat bawah👇🏻 . Step 1: Trim net disekeliling bunga/beads Step 2:Jahit terus pada baju atau tudung. . Memang senang sgt2 tau. Uols blh request color atau tunjuk je color baju@tudung untuk kakak designkan.Kakak designkan FREE jer untuk uols tau. . Bunga 3D/beads (gam di net) ready stock xde tau. Uols whatsapp, baru kakak designkan SPECIAL untuk uols. . whataspp kakak terus untuk tempahan 👇🏻👇🏻 www.wasap.my/601127817879/diybunga3d . #jahitmanik  #jahitanmanik  #manikpukal  #veil  #veilpengantin  #veilmurah  #veilnikah  #veiltunang  #pengantin  #wedding  #3Dflowers  #bunga3D  #beading  #beads  #beadingwork  #chunkybeads  #crumble  #bengkelmanik  #kelasmanik  #tutorial  #niazairagallery  #senawang  #seremban  #diybeads 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
#черныйкот  Всем привет и хорошего настроения! С вами я, Елена Борькова 😃.
Сегодня парочка новых брошей.  Персонажи всем знакомые. Гуляют сами по себе, но не прочь поселиться на вашей парадной одежде.
 Брошь Чёрный кот с золотом.  Размер 7,5 на 5 см. Вес 9,4 грамма.
Создана брошечка из японского мелкого ювелирного бисера, хрустальных бусин, кристалла-риволи цвета фуксии со свойством мульти-колор, канители и трунцала цвета золота. Изнанка из натуральной кожи чёрного цвета. Застёжка с фиксатором иголочки.
Цена
.
#divelen
#divelen24ru #brooch #catbrooch #catblack #handmadework #handmadebrooch #beadwork #beadsjewerly #beadsbrooch #beading #брошькот #черныйкот #чернаякошка🐾 #брошьизбисеракупить #брошьручнойработы
#черныйкот  Всем привет и хорошего настроения! С вами я, Елена Борькова 😃. Сегодня парочка новых брошей. Персонажи всем знакомые. Гуляют сами по себе, но не прочь поселиться на вашей парадной одежде. Брошь Чёрный кот с золотом. Размер 7,5 на 5 см. Вес 9,4 грамма. Создана брошечка из японского мелкого ювелирного бисера, хрустальных бусин, кристалла-риволи цвета фуксии со свойством мульти-колор, канители и трунцала цвета золота. Изнанка из натуральной кожи чёрного цвета. Застёжка с фиксатором иголочки. Цена . #divelen  #divelen24ru  #brooch  #catbrooch  #catblack  #handmadework  #handmadebrooch  #beadwork  #beadsjewerly  #beadsbrooch  #beading  #брошькот  #черныйкот  #чернаякошка 🐾 #брошьизбисеракупить  #брошьручнойработы 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
Today fun tastic beading class with @modalab.id at @trelattecoffee

Oh what fun journey for all the students 💙💙 #menimbailmu
#modalab
#beading
#hoop
#beadworkshop
#flowerbeading
#handmade
#JakartaBarat
#WestJakarta
#Trelattecoffee
#sewing
#beads
#sequins
Christmassy earring 🎄
I have a stall 
@Marshfield Community Centre17th 10am-3pm
@Evercreech Village Hall 24th 10am-1pm
@Stratton on the Fosse Village Hall 25th 10am-1pm
@Cheese & Grain Frome 30th 
5pm-9pm 
@Cheese & Grain Frome 2nd Dec 10am-3pm
@Radstock Museum 8th Dec 10am-4pm
#earrings #christmasearrings#handmade#beading#beads#prettythings#star#lovebeading#stud#gift#silver#parple#craftfair#craftmarket#christmasfairs#Marshfield#evercreech#strattononthefosse#cheeseandgrain#frome#magpimarket#fromemarket#radstockmuseum
Christmassy earring 🎄 I have a stall @Marshfield Community Centre17th 10am-3pm @Evercreech Village Hall 24th 10am-1pm @Stratton on the Fosse Village Hall 25th 10am-1pm @Cheese & Grain Frome 30th 5pm-9pm @Cheese & Grain Frome 2nd Dec 10am-3pm @Radstock Museum 8th Dec 10am-4pm #earrings  #christmasearrings #handmade #beading #beads #prettythings #star #lovebeading #stud #gift #silver #parple #craftfair #craftmarket #christmasfairs #Marshfield #evercreech #strattononthefosse #cheeseandgrain #frome #magpimarket #fromemarket #radstockmuseum 
Beautiful shaded Faceted tourmaline beads strand for making wire wrap and jewelry!!
Good morning people!! ♥♥💗💗♥♥ 💜💜♥💜😍 😍
Please visit my shop you will definitely find something for you!! 💞💖💞💖💞🤯🤯 😍😍😱😱 💰💰😱
💜💜♥💜♥💚💚
Follow on Instagram:- @thegemstonehb

Available in bulk quantity!! PayPal accepted!🌠🤑🤑
World wide shipping!!🌎🛩 💓💓. 🚫🚫Check them in my Etsy Shop Link in bio!!🚫 #tourmaline #facetedtourmaline #naturaltourmaline #tourmalineroundel #tourmalinerondelle #tourmalines #tourmalinefacetedbeads #tourmalinebeads #tourmaline #multitourmaline #watermelon #handmade #etsy #etsysellers #etsyshop #etsyseller #etsyuk #etsyusa #beading #gemsdesign #artist #shadedtourmaline #pinktourmaline #bluetourmaline #tourmalinejewelry
Beautiful shaded Faceted tourmaline beads strand for making wire wrap and jewelry!! Good morning people!! ♥♥💗💗♥♥ 💜💜♥💜😍 😍 Please visit my shop you will definitely find something for you!! 💞💖💞💖💞🤯🤯 😍😍😱😱 💰💰😱 💜💜♥💜♥💚💚 Follow on Instagram:- @thegemstonehb Available in bulk quantity!! PayPal accepted!🌠🤑🤑 World wide shipping!!🌎🛩 💓💓. 🚫🚫Check them in my Etsy Shop Link in bio!!🚫 #tourmaline  #facetedtourmaline  #naturaltourmaline  #tourmalineroundel  #tourmalinerondelle  #tourmalines  #tourmalinefacetedbeads  #tourmalinebeads  #tourmaline  #multitourmaline  #watermelon  #handmade  #etsy  #etsysellers  #etsyshop  #etsyseller  #etsyuk  #etsyusa  #beading  #gemsdesign  #artist  #shadedtourmaline  #pinktourmaline  #bluetourmaline  #tourmalinejewelry 
Jasper beaded necklace 
Please check out my Etsy shop for more details 
www.etsy.com/shop/JCsArtGallery 
#jade #beadednecklace #beading #jadenecklace
「セラーリ」とはイタリア語で「夕方」という意味。
.
移りゆく夕方の空のように美しいグラデーションを彩って、陽を受けてきらめく雲がゴールドで描かれているハートのセラーリビーズです。
.
初めて見たとき香水みたいだなと思ったんです。
ふわっと香りまでしたような気がして(*´-`)なんだかイイ女なイメージがすごくあります///
.
そんなハートのセラーリビーズ、ミンネで販売開始しました。
.
ぜひチェックしてみてください⤴︎⤴︎⤴︎
+-------------------------------------------+
minne.com/@evastenza
《夕空のグラデーション ハートのセラリーノビーズ 19mm》
+-------------------------------------------+
グレー 
http://minne.com/items/16479590
ブルー
http://minne.com/items/16479363
.
.
♡ リポストでご紹介します♡
エバステンツァでのお買い物やキット制作、ご来店などなど
ぜひ@evastenza のタグを付けて投稿してください♪
.
.
@evastenza エバステンツァ
茨城県水戸市千波町2309-1
📞029-212-5301
.
.
#beads #beadsjewelry 
#ビーズ #ビーズアクセサリー #コスチュームジュエリー #ヴェネチアンビーズ #ビーズ刺繍アクセサリー #ハート #透明感 #アクセサリー作り #アクセサリーキット #ハンドメイドアクセサリー #ハンドメイド好きさんと繋がりたい #手芸 #手芸部 #手作りのある暮らし #趣味 #習い事 #minne #minne販売中 #ミンネ #ミンネで販売中 #beading #beaded #beadswork
#エバステンツァ #evastenza
「セラーリ」とはイタリア語で「夕方」という意味。 . 移りゆく夕方の空のように美しいグラデーションを彩って、陽を受けてきらめく雲がゴールドで描かれているハートのセラーリビーズです。 . 初めて見たとき香水みたいだなと思ったんです。 ふわっと香りまでしたような気がして(*´-`)なんだかイイ女なイメージがすごくあります/// . そんなハートのセラーリビーズ、ミンネで販売開始しました。 . ぜひチェックしてみてください⤴︎⤴︎⤴︎ +-------------------------------------------+ minne.com/@evastenza 《夕空のグラデーション ハートのセラリーノビーズ 19mm》 +-------------------------------------------+ グレー http://minne.com/items/16479590 ブルー http://minne.com/items/16479363 . . ♡ リポストでご紹介します♡ エバステンツァでのお買い物やキット制作、ご来店などなど ぜひ@evastenza のタグを付けて投稿してください♪ . . @evastenza エバステンツァ 茨城県水戸市千波町2309-1 📞029-212-5301 . . #beads  #beadsjewelry  #ビーズ  #ビーズアクセサリー  #コスチュームジュエリー  #ヴェネチアンビーズ  #ビーズ刺繍アクセサリー  #ハート  #透明感  #アクセサリー作り  #アクセサリーキット  #ハンドメイドアクセサリー  #ハンドメイド好きさんと繋がりたい  #手芸  #手芸部  #手作りのある暮らし  #趣味  #習い事  #minne  #minne販売中  #ミンネ  #ミンネで販売中  #beading  #beaded  #beadswork  #エバステンツァ  #evastenza 
Beaded bracelet
Please check out my Etsy shop for the details 
www. Etsy.com/shop/JCsArtGallery 
#beadedbracelets #beading #jcsartgallery #crystal #crystalbracelet
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
Tel: +6012-2965998
Web: www.KateMosella.com
EW 014 Nicole Wine Red Silk Bow Dinner  Shoes 👠
Size EU 32~43, 30 days warranty & size guarranty.
#customadeshoes #weddingidea #weddingshoes #weddinginspiration #shoes  #beadingshoes#beading #bridalheels #bridalshoes #wedding #weddingheels #heels #weddingshoes #bigsizeshoes #smallsizeshoes #perfectshoes #redshoes #katemosellacustomadeshoes #katemosella#kasutpengantin
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
HD POXY by HD CAR CARE

HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat

HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection.

HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA

35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia.
We are the best in this Industry.

VISIT OUR WORKSHOP
 AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221

#hdcarcarekebonjeruk #hdcarcareid #hdcarcare #autosalon #carphotography  #nanoceramic  #coatingmobil  #nanoceramiccoating #carcoating #autodetailingindonesia #kebonjeruk #lifestyle  #costumculture  #seputarjakartabarat #jakartabarat #salonmobil #carwash #beading #laminatingmobil #premiumdetailing #polesmobil #glasscoating #nofilterneeded
HD POXY by HD CAR CARE HD POXY dirancang agar menyatu dengan permukaan cat untuk hasil kilap yang lebih tinggi dan kilau yang bertahan lama. Dengan kandungan montan wax yang tinggi mampu memberi perlindungan hingga suhu 200 derajat HD Car Care -We make it better than New. The best solution for your Car Care  Protection. HD Car Care_KEBON JERUK Best Auto Detailing  Brand from USA 35 Countries all around the world- 22 Workshop all in Indonesia. We are the best in this Industry. VISIT OUR WORKSHOP AT KEBON JERUK or contact wa 082210002220 082210002221 #hdcarcarekebonjeruk  #hdcarcareid  #hdcarcare  #autosalon  #carphotography   #nanoceramic  #coatingmobil   #nanoceramiccoating  #carcoating  #autodetailingindonesia  #kebonjeruk  #lifestyle   #costumculture   #seputarjakartabarat  #jakartabarat  #salonmobil  #carwash  #beading  #laminatingmobil  #premiumdetailing  #polesmobil  #glasscoating  #nofilterneeded 
🐈🐈🐈 Order on site 👉👉👉👉 https://www.etsy.com/shop/goldstrazz 👈👈👈 ✈️✈️✈️ #goldstrazz 👈👈👈
🐈🐈🐈 Order on site 👉👉👉👉 https://www.etsy.com/shop/goldstrazz 👈👈👈 ✈️✈️✈️ #goldstrazz  👈👈👈