an online Instagram web viewer

#bccreamfoundationmalaysia medias

Photos

♥️ VIC - Very Important Customer
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.
.
Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
#dyxyvicsale
♥️ VIC - Very Important Customer . DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. . Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam  #dyxyvicsale 
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU
.
.
❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP .
.
.
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2
❗ SERIUS TAK TIPU
.
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗
.
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.l
.
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh
.
.
Jom whatsapp cikmoon lelaju
http://www.wasap.my/+60183863393/dyxypromo

#usahawandyxy
#MellynishWarrior
#stokisdyxy
#dyxybccream 
#bccreamfoundationmalaysia 
#bccreambydyana 
#dyxylovers💖 
#kosmetikmalaysia 
#ProdukKecantikan 
#bazarpaknilprodukkecantikan 
#foundationmurah 
#bcc 
#DyxyGombak
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU . . ❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP . . . Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream  nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2 ❗ SERIUS TAK TIPU . . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗 . . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana  . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung .l . 🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh . . Jom whatsapp cikmoon lelaju http://www.wasap.my/+60183863393/dyxypromo #usahawandyxy  #MellynishWarrior  #stokisdyxy  #dyxybccream  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreambydyana  #dyxylovers 💖 #kosmetikmalaysia  #ProdukKecantikan  #bazarpaknilprodukkecantikan  #foundationmurah  #bcc  #DyxyGombak 
Awakk ooo awak...
Dgn DYXY BC CREAM ni awak tak payah susah2 nk pkai tuu pkai ni..Beli tuu beli ni...
Semuanya ada dlm tu... JIMAT MASA JIMAT DUIT wakk...Takkan tak nakk???
.
.
Skng ni ada GILER GILER OFFER...BELI SET TERPILIH DPT FREE PRODUK DYXY!!!
Bestt kan awakk 😍😍😍
.
.
Cepat2 whatsapp 0183863393
.
.
#usahawanDyxy
#MellynishWarrior
#kosmetikmalaysia
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxylovers💖 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#foundation 
#bccreamfoundationmalaysia 
#ProdukKecantikan 
#bazarpaknilprodukkecantikan
Awakk ooo awak... Dgn DYXY BC CREAM ni awak tak payah susah2 nk pkai tuu pkai ni..Beli tuu beli ni... Semuanya ada dlm tu... JIMAT MASA JIMAT DUIT wakk...Takkan tak nakk??? . . Skng ni ada GILER GILER OFFER...BELI SET TERPILIH DPT FREE PRODUK DYXY!!! Bestt kan awakk 😍😍😍 . . Cepat2 whatsapp 0183863393 . . #usahawanDyxy  #MellynishWarrior  #kosmetikmalaysia  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxylovers 💖 #dyxybccreamfoundationmalaysia  #foundation  #bccreamfoundationmalaysia  #ProdukKecantikan  #bazarpaknilprodukkecantikan 
DYXY COSMETICS PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tu tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tu berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TU RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Cepat cepat ➡️📱+60143666681
➡️📱+60143666681
.
.
#teamwaheeda #usahwandyxy
#bccream
 #bccreammalaysia #foundation #foundationbest #foundationmalaysia #flawless  #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxylover
#dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #agentwanted
#teamwaheeda #dyxysawarak #dyxybrunei  #dyxyklang #dyxyshahalam #Coddyxyklang #coddyxyshahalam #testimonidyxy
DYXY COSMETICS PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tu tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tu berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TU RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Cepat cepat ➡️📱+60143666681 ➡️📱+60143666681 . . #teamwaheeda  #usahwandyxy  #bccream  #bccreammalaysia  #foundation  #foundationbest  #foundationmalaysia  #flawless  #dyxy  #dyxylover  #facemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxylover  #dyxycosmetics  #cosmetics  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #kulitflawless  #kulitglowing  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamwaheeda  #dyxysawarak  #dyxybrunei  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #Coddyxyklang  #coddyxyshahalam  #testimonidyxy 
Perfect set
💋brush
💋facemist
💋bc cream
💋lipstick
💋extra gift.
.
_____________________________________________________________
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit .
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘
.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
_____________________________________________________________.
.
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0182198941
📲WHATSAPP 0182198941
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #dyxymelaka #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teammy #usahawandyxy
Perfect set 💋brush 💋facemist 💋bc cream 💋lipstick 💋extra gift. . _____________________________________________________________ . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit . 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘 . . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 _____________________________________________________________. . Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0182198941 📲WHATSAPP 0182198941 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxymelaka  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers  #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teammy  #usahawandyxy 
🛍️special extra gift
_____________________________________________________________
.
🔥paling jimat
🔥set paling hot
🔥paling banyak extragift
.
Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia.
_____________________________________________________________
.
Beauty set
-facemist
-bc cream
-brush
-mascara
-extra gift.
-Dyxy eksklusif tote bag
-Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada)
_____________________________________________________________
.
💕mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
_____________________________________________________________..
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0182198941
📲WHATSAPP 0182198941
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxycompletelady #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #dyxymelaka #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #dyxypromo #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teammy#usahawanDYXY
🛍️special extra gift _____________________________________________________________ . 🔥paling jimat 🔥set paling hot 🔥paling banyak extragift . Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia. _____________________________________________________________ . Beauty set -facemist -bc cream -brush -mascara -extra gift. -Dyxy eksklusif tote bag -Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada) _____________________________________________________________ . 💕mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 . _____________________________________________________________.. Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0182198941 📲WHATSAPP 0182198941 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxycompletelady  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxymelaka  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #dyxypromo  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teammy #usahawanDYXY 
🛍️free dyxy limited tshirt (selagi stok masih ada)
🛍️special extra gift
_____________________________________________________________
.
🔥paling jimat
🔥set paling hot
🔥paling banyak extragift
.
Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia.
_____________________________________________________________

Sparkling combo
-facemist
-bc cream
-brush
-mascara
-wipes
-lipstic
-extra gift.
-Dyxy eksklusif tote bag
-Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada)
_____________________________________________________________
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
_____________________________________________________________
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0182198941
📲WHATSAPP 0182198941
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #dyxymelaka #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia  #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamMY #usahawanDYXY
🛍️free dyxy limited tshirt (selagi stok masih ada) 🛍️special extra gift _____________________________________________________________ . 🔥paling jimat 🔥set paling hot 🔥paling banyak extragift . Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia. _____________________________________________________________ Sparkling combo -facemist -bc cream -brush -mascara -wipes -lipstic -extra gift. -Dyxy eksklusif tote bag -Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada) _____________________________________________________________ . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 . _____________________________________________________________ Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0182198941 📲WHATSAPP 0182198941 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxymelaka  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teamMY  #usahawanDYXY 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: KLUANG, AYER HITAM JOHOR
.
@dyxyhouz.my
0174541846 (HAWA) .
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: KLUANG, AYER HITAM JOHOR . @dyxyhouz.my 0174541846 (HAWA) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌
.
Alhamdulillah rata rata semua customer SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk & servis ain sekali 😢😭
.
ain cuba yang terbaik ok? Sebab ain sendiri ada lah pengguna Bccream selama 1 tahun dah pun & ain akan guide uols cara pemakaian yang betul untuk cuba menyelesaikan masalah uols 😔
.
Yang penting, bagi yang tak biass makeup atau pakai apa apa di muka korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉
.
Sapa nak KHIDMAT ABAM SUPERMAN AIN YANG BOLEH POS PARCEL KORG SEPANTAS KILAT? ❤️❤️❤️
.
Wasap terus lagu senangg, komen & dm terlalu banyak takut tak terbaca 😊😊😊
.
Komen nak kt bawah tau
#StokisDyxy
#usahawandyxy 
#Teamain
#bccreambydyana
#dropshipwanted 
#dropshipmalaysia 
#agentwantedmalaysia
#organzascarforiginal 
#makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation
#alora
#redvelvetdrama
#dyxypromosi
FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌 . Alhamdulillah rata rata semua customer SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk & servis ain sekali 😢😭 . ain cuba yang terbaik ok? Sebab ain sendiri ada lah pengguna Bccream selama 1 tahun dah pun & ain akan guide uols cara pemakaian yang betul untuk cuba menyelesaikan masalah uols 😔 . Yang penting, bagi yang tak biass makeup atau pakai apa apa di muka korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉 . Sapa nak KHIDMAT ABAM SUPERMAN AIN YANG BOLEH POS PARCEL KORG SEPANTAS KILAT? ❤️❤️❤️ . Wasap terus lagu senangg, komen & dm terlalu banyak takut tak terbaca 😊😊😊 . Komen nak kt bawah tau #StokisDyxy  #usahawandyxy  #Teamain  #bccreambydyana  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #agentwantedmalaysia  #organzascarforiginal  #makeuptutorials  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxyfoundation  #alora  #redvelvetdrama  #dyxypromosi 
💕WIPES TISSUE💕
.
✔Tisu yg tebal
✔Mampu menanggalkan makeup yg kalis air
✔Melembabkan kulit
✔Tidak pedihkan muka
✔1 helai cukup untuk mencuci seluruh muka
✔Boleh digunakan termasuk tangan dan leher

WHATSAPP TERUS❗ .

WHATSSAP SEKARANG 0196331987 
WHATSSAP SEKARANG 0196331987 
WHATSSAP SEKARANG 0196331987 .
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream
💕WIPES TISSUE💕 . ✔Tisu yg tebal ✔Mampu menanggalkan makeup yg kalis air ✔Melembabkan kulit ✔Tidak pedihkan muka ✔1 helai cukup untuk mencuci seluruh muka ✔Boleh digunakan termasuk tangan dan leher WHATSAPP TERUS❗ . WHATSSAP SEKARANG 0196331987 WHATSSAP SEKARANG 0196331987 WHATSSAP SEKARANG 0196331987 . . #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxygombak  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykl  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #dyxyampang  #dagangavenuefoodcourtampang  #bugerabangburn  #wongsolo  #knipsicecream 
DYXY VIC SALE 2018🎉
.
🌸 2 x Set Complete
❤️ RM 37 per item
FREE BC Cream
FREE Face Mist
FREE DYXY Lipstick
FREE Exclusive Paper Bag
FREE Postage/ COD
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
#dyxyvicsale
DYXY VIC SALE 2018🎉 . 🌸 2 x Set Complete ❤️ RM 37 per item FREE BC Cream FREE Face Mist FREE DYXY Lipstick FREE Exclusive Paper Bag FREE Postage/ COD . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam  #dyxyvicsale 
🔆CARA PENGGUNAAN BCCREAM🔆 
Harini nak share  dengan korang betapa senangnya nak cantik dengan pakai Bccream DYXY 🤗

1. Spray face mist green tea di muka🌿
2. Apply bc cream dengan jari/beauty blender😌
3. Blend rata dengan berus DYXY ❤ 
4. Spray semula greentea facemist 💥💥
5. Glowing uolsssss🌞🌞🌞🌞
6. Boleh jadikan lipstick dyxy sebagai blusher pipi😘 untuk bertambah seri.
. 
Haaa pakai 3 minit tak sampai pastu siappppppp 👏🏻👏🏻👏🏻 Sangat sesuai untuk korang yang tak pandai makeup ataupun nak cantik tapi nk cepat hee.

Jom grab satu? 😊😊 Boleh wasap.. 👇👇 📲0179819562
#bccream
 #bccreammalaysia #foundation #foundationbest #foundationmalaysia #flawless  #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxylover
#dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #agentwanted
#teamwaheeda #dyxysawarak #dyxybrunei  #dyxyklang #dyxyshahalam #coddyxykelanajaya #coddyxyshahalam #testimonidyxy
🔆CARA PENGGUNAAN BCCREAM🔆 Harini nak share dengan korang betapa senangnya nak cantik dengan pakai Bccream DYXY 🤗 1. Spray face mist green tea di muka🌿 2. Apply bc cream dengan jari/beauty blender😌 3. Blend rata dengan berus DYXY ❤ 4. Spray semula greentea facemist 💥💥 5. Glowing uolsssss🌞🌞🌞🌞 6. Boleh jadikan lipstick dyxy sebagai blusher pipi😘 untuk bertambah seri. . Haaa pakai 3 minit tak sampai pastu siappppppp 👏🏻👏🏻👏🏻 Sangat sesuai untuk korang yang tak pandai makeup ataupun nak cantik tapi nk cepat hee. Jom grab satu? 😊😊 Boleh wasap.. 👇👇 📲0179819562 #bccream  #bccreammalaysia  #foundation  #foundationbest  #foundationmalaysia  #flawless  #dyxy  #dyxylover  #facemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxylover  #dyxycosmetics  #cosmetics  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #kulitflawless  #kulitglowing  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamwaheeda  #dyxysawarak  #dyxybrunei  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #coddyxykelanajaya  #coddyxyshahalam  #testimonidyxy 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
#dyxyvicsale
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam  #dyxyvicsale 
💄LIPSTIK DYXY COSMETICS 💄
.
💄Moist kan bibir
💄Bebas dari plumbum
💄warna yg gorgeous
-flirty me
-sexy nude
-cherry red
💄Tidak melekat pada cawan
💄Bauan fruity yg memikat
💄Bibir lebih lembut dan mungil

Paling best Lipstik dyxy boleh apply sebagai👇
. 💕Eyeshadow
💕Bluesher
.
WHATSAPP TERUS❗ .

WHATSSAP SEKARANG 0196331987 
WHATSSAP SEKARANG 0196331987 
WHATSSAP SEKARANG 0196331987 .
.
 #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream
#dyxyampang #dyxygombak #dyxykl #dyxycheras #dyxymelawati #dyxyklcc #dyxyselangor #dyxykeramat #dyxysentul #dyxysetapak
💄LIPSTIK DYXY COSMETICS 💄 . 💄Moist kan bibir 💄Bebas dari plumbum 💄warna yg gorgeous -flirty me -sexy nude -cherry red 💄Tidak melekat pada cawan 💄Bauan fruity yg memikat 💄Bibir lebih lembut dan mungil Paling best Lipstik dyxy boleh apply sebagai👇 . 💕Eyeshadow 💕Bluesher . WHATSAPP TERUS❗ . WHATSSAP SEKARANG 0196331987 WHATSSAP SEKARANG 0196331987 WHATSSAP SEKARANG 0196331987 . . #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #dyxyampang  #dagangavenuefoodcourtampang  #bugerabangburn  #wongsolo  #knipsicecream  #dyxyampang  #dyxygombak  #dyxykl  #dyxycheras  #dyxymelawati  #dyxyklcc  #dyxyselangor  #dyxykeramat  #dyxysentul  #dyxysetapak 
Sis biasa Makeup❓Atau tak pernah Makeup❓
.
Yang tak pandai makeup pun BOLEH JADI PANDAI😉
Mudah digunakan..
Set Makeup EXCLUSIVE dan Harga mampu milik😍
Pilihan wanita masa kini😘😘😘
.
Nakkan kelainan effect SERTA-MERTA. . .
Tampil cantik sepantas 3-5minit. .
Set Makeup boleh tahan 3 - 4 bulan. . . Jimat❗❗
.
GRAB SEKARANG SBB TGH ADA GILER GILER OFFER NIH 😍😍
.
STOCK & GIFT TERHAD❗❗
.
DAPATKAN SEKARANG😍😍 Berminat❓
.
Cuba komen "PM" atau whatsapp (Fast Respon)
.
📲www.wasap.my/60183863393

Pos Satu Malaysia
.
FREE POS SM/SS😱😱😱
.
FREE POS SM/SS😘😘😘
.
COD area berdekatan KL 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 #usahawanDyxy 
#MellynishWarrior 
#kosmetikmalaysia 
#ProdukKecantikan 
#instantmakeup 
#dyxycosmeticsmalaysia 
#DyxyKl 
#dyxygombak 
#bccreamfoundationmalaysia 
#foundation
Sis biasa Makeup❓Atau tak pernah Makeup❓ . Yang tak pandai makeup pun BOLEH JADI PANDAI😉 Mudah digunakan.. Set Makeup EXCLUSIVE dan Harga mampu milik😍 Pilihan wanita masa kini😘😘😘 . Nakkan kelainan effect SERTA-MERTA. . . Tampil cantik sepantas 3-5minit. . Set Makeup boleh tahan 3 - 4 bulan. . . Jimat❗❗ . GRAB SEKARANG SBB TGH ADA GILER GILER OFFER NIH 😍😍 . STOCK & GIFT TERHAD❗❗ . DAPATKAN SEKARANG😍😍 Berminat❓ . Cuba komen "PM" atau whatsapp (Fast Respon) . 📲www.wasap.my/60183863393 Pos Satu Malaysia . FREE POS SM/SS😱😱😱 . FREE POS SM/SS😘😘😘 . COD area berdekatan KL 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 #usahawanDyxy  #MellynishWarrior  #kosmetikmalaysia  #ProdukKecantikan  #instantmakeup  #dyxycosmeticsmalaysia  #DyxyKl  #dyxygombak  #bccreamfoundationmalaysia  #foundation 
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱01117960447 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱01117960447 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱01117960447
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱01117960447 #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱011 2317 3622
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱011 2317 3622 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱011 2317 3622
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱011 2317 3622 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱011 2317 3622
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱011 2317 3622 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
Assalamualaikum ♥️
.
DYXY Perfume dah available to order 😊
.
🔥 OFFER RESTOCK 10 FREE 1
.
🔥 Offer bermula 14/11 sehingga 20/11 sahaja ( 7hari )
.
order now 🤩 . . .
🖤 DYXY PERFUME . .
.
Harga Retail : RM49.90
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
Assalamualaikum ♥️ . DYXY Perfume dah available to order 😊 . 🔥 OFFER RESTOCK 10 FREE 1 . 🔥 Offer bermula 14/11 sehingga 20/11 sahaja ( 7hari ) . order now 🤩 . . . 🖤 DYXY PERFUME . . . Harga Retail : RM49.90 . #teamyayaMyra  #bccreambydyana  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #doorgiftmurah  #dyxykedah  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar  #motifviral  #dyxyklang  #dyxyjitra  #dyxyjohorbahru  #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #organzascarforiginal  #makeuptutorials  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxyfoundation  #awekcendol  #izreenazminda  #alora  #redvelvetdrama  #mawaraf  #dyxykluang  #dyxylabis  #dyxysimpangrenggam 
Assalamualaikum ♥️
.
DYXY Perfume dah available to order 😊
.
🔥 OFFER RESTOCK 10 FREE 1
.
🔥 Offer bermula 14/11 sehingga 20/11 sahaja ( 7hari )
.
order now 🤩 . . .
🖤 DYXY PERFUME . .
.
Harga Retail : RM49.90
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
Assalamualaikum ♥️ . DYXY Perfume dah available to order 😊 . 🔥 OFFER RESTOCK 10 FREE 1 . 🔥 Offer bermula 14/11 sehingga 20/11 sahaja ( 7hari ) . order now 🤩 . . . 🖤 DYXY PERFUME . . . Harga Retail : RM49.90 . #teamyayaMyra  #bccreambydyana  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #doorgiftmurah  #dyxykedah  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar  #motifviral  #dyxyklang  #dyxyjitra  #dyxyjohorbahru  #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #organzascarforiginal  #makeuptutorials  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxyfoundation  #awekcendol  #izreenazminda  #alora  #redvelvetdrama  #mawaraf  #dyxykluang  #dyxylabis  #dyxysimpangrenggam 
Assalamualaikum ♥️
.
DYXY Perfume dah available to order 😊
.
🔥 OFFER RESTOCK 10 FREE 1
.
🔥 Offer bermula 14/11 sehingga 20/11 sahaja ( 7hari )
.
order now 🤩 . . .
🖤 DYXY PERFUME . .
.
Harga Retail : RM49.90
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam
Assalamualaikum ♥️ . DYXY Perfume dah available to order 😊 . 🔥 OFFER RESTOCK 10 FREE 1 . 🔥 Offer bermula 14/11 sehingga 20/11 sahaja ( 7hari ) . order now 🤩 . . . 🖤 DYXY PERFUME . . . Harga Retail : RM49.90 . #teamyayaMyra  #bccreambydyana  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #doorgiftmurah  #dyxykedah  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar  #motifviral  #dyxyklang  #dyxyjitra  #dyxyjohorbahru  #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #organzascarforiginal  #makeuptutorials  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxyfoundation  #awekcendol  #izreenazminda  #alora  #redvelvetdrama  #mawaraf  #dyxykluang  #dyxylabis  #dyxysimpangrenggam 
DYXY Cleansing Wipes:
.
🍃 Tisu Tebal
🍃 Tak pedihkan mata
🍃 Muka akan rasa lebih segar
🍃 Bau green tea yg wangi
🍃 Melembapkan kulit kering
🍃 Mampu tanggalkan makeup kalis air
🍃 Boleh digunakan termasuk tangan dan leher
🍃 Cukup sehelai utk bersihkan makeup satu muka
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
DYXY Cleansing Wipes: . 🍃 Tisu Tebal 🍃 Tak pedihkan mata 🍃 Muka akan rasa lebih segar 🍃 Bau green tea yg wangi 🍃 Melembapkan kulit kering 🍃 Mampu tanggalkan makeup kalis air 🍃 Boleh digunakan termasuk tangan dan leher 🍃 Cukup sehelai utk bersihkan makeup satu muka . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy 
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱016 208 0084 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱016 208 0084 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱016 208 0084 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
MEKAP DYXY SERLAHKAN KEAYUAN

Feedback 1 “Parut jerawat yang dah lama hilang lepas itu sebelum tidur memang amalkan pakai face mist kalau tak rasa macam tak lengkap”

Feedback 2 “Best-best😍Muka glowing je pakai Dyxy. Tak naik jerawat. Lepas itu tak bercapok.

Beribu-ribu testimoni berkesan.👍👍 Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM dan SIRIM 👍👍👍 #Dyxycosmetics #usahawandyxy #teamwaheeda

#bccream
 #bccreammalaysia #foundation #foundationbest #foundationmalaysia #flawless  #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxylover
#dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #agentwanted
#teamwaheeda #dyxysawarak #dyxybrunei  #dyxyklang #dyxyshahalam #Coddyxyklang #coddyxyshahalam #testimonidyxy
MEKAP DYXY SERLAHKAN KEAYUAN Feedback 1 “Parut jerawat yang dah lama hilang lepas itu sebelum tidur memang amalkan pakai face mist kalau tak rasa macam tak lengkap” Feedback 2 “Best-best😍Muka glowing je pakai Dyxy. Tak naik jerawat. Lepas itu tak bercapok. Beribu-ribu testimoni berkesan.👍👍 Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM dan SIRIM 👍👍👍 #Dyxycosmetics  #usahawandyxy  #teamwaheeda  #bccream  #bccreammalaysia  #foundation  #foundationbest  #foundationmalaysia  #flawless  #dyxy  #dyxylover  #facemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxylover  #dyxycosmetics  #cosmetics  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #kulitflawless  #kulitglowing  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamwaheeda  #dyxysawarak  #dyxybrunei  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #Coddyxyklang  #coddyxyshahalam  #testimonidyxy 
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱013 7422 936
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱013 7422 936 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱013 7422 936
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱013 7422 936 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🎉 DYXY VIC SALE 2018🎉
.
🌸 2 x Set Perfect
❤️ SAVE RM 250
FREE BC Cream
FREE Face Mist
FREE Postage/ COD
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 (ZAM)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxygelangpatah
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#dyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
#dyxyvicsale
🎉 DYXY VIC SALE 2018🎉 . 🌸 2 x Set Perfect ❤️ SAVE RM 250 FREE BC Cream FREE Face Mist FREE Postage/ COD . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . 🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 (ZAM) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxygelangpatah  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #dyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume  #dyxyvicsale 
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱011 21997005
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱011 21997005 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱011 21997005 .
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱011 21997005 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof
✔️Senang cuci
✔️Melentik dengan pantas
✔️Tak tanggalkan bulu mata
✔️Tahan 12jam
✔️Tak hitamkan bwh mata
.
KELEBIHAN :-
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk cuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas
✔️Mudah dibawa kemana sahaja
.
❎ Tak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
❎ Tidak menghitamkan bawah mata
❎ Tidak meleket
.
📱011 21997005
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyklcc
#dyxykedah
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxykelantan
#skuadNA 👑
🌸DYXY Mascara🌸 ✔️Waterproof ✔️Senang cuci ✔️Melentik dengan pantas ✔️Tak tanggalkan bulu mata ✔️Tahan 12jam ✔️Tak hitamkan bwh mata . KELEBIHAN :- ✔️Kalis air ✔️Berus tebal ✔️Senang untuk cuci ✔️Melentikan bulu mata ✔️Melebatkan bulu mata ✔️Memanjangkan bulu mata dgn pantas ✔️Mudah dibawa kemana sahaja . ❎ Tak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ❎ Tidak menghitamkan bawah mata ❎ Tidak meleket . 📱011 21997005 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyklcc  #dyxykedah  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxykelantan  #skuadNA  👑
DYXY menggilaa buat FLASH SALES!! 😱😱😱
.
Set yang paling hot seller!! Mana mana perempuan pun sukaaaaaaa sebab apa bila pakai dyxy ni memang senang sangattt!! Dah takyah tepek bedak tebal tebal. Guna dyxy dah cukup tau 💋
.
Bila pakai terus nampak FLAWLESS DAN APA PALING BEST tekstur RINGAN YAAA AMAT!!! ❤
.
Haaa korang yang tengah tunggu sales tu, ini adalah masa yang sesuai tauuuu. Memang harga durian runtuh terusss kita bagi niii! Jangan tunggu tunggu lagi tau sebab bebila je kita akan tamatkan sales ni 😛 .
.
🙆 FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN!!
🙆 FREE ITEM DYXY .
Memang melepas lah korang kalau tak grab sekarang sebab jarang kita buat salesss cmni tau 🙏
.
Meh laju laju grab sekaranggggg 👇🏻 Whatsapp terussss no ni www.wasap.my/60132066496
.
#dyxycosmetics #teamwaheeda #usahawandyxy #bccream
 #bccreammalaysia #foundation #foundationbest #foundationmalaysia #flawless  #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxylover
#dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #agentwanted
#teamwaheeda #dyxysawarak #dyxybrunei  #dyxyklang #dyxyshahalam #Coddyxyklang #coddyxyshahalam #testimonidyxy
DYXY menggilaa buat FLASH SALES!! 😱😱😱 . Set yang paling hot seller!! Mana mana perempuan pun sukaaaaaaa sebab apa bila pakai dyxy ni memang senang sangattt!! Dah takyah tepek bedak tebal tebal. Guna dyxy dah cukup tau 💋 . Bila pakai terus nampak FLAWLESS DAN APA PALING BEST tekstur RINGAN YAAA AMAT!!! ❤ . Haaa korang yang tengah tunggu sales tu, ini adalah masa yang sesuai tauuuu. Memang harga durian runtuh terusss kita bagi niii! Jangan tunggu tunggu lagi tau sebab bebila je kita akan tamatkan sales ni 😛 . . 🙆 FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN!! 🙆 FREE ITEM DYXY . Memang melepas lah korang kalau tak grab sekarang sebab jarang kita buat salesss cmni tau 🙏 . Meh laju laju grab sekaranggggg 👇🏻 Whatsapp terussss no ni www.wasap.my/60132066496 . #dyxycosmetics  #teamwaheeda  #usahawandyxy  #bccream  #bccreammalaysia  #foundation  #foundationbest  #foundationmalaysia  #flawless  #dyxy  #dyxylover  #facemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxylover  #dyxycosmetics  #cosmetics  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #kulitflawless  #kulitglowing  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamwaheeda  #dyxysawarak  #dyxybrunei  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #Coddyxyklang  #coddyxyshahalam  #testimonidyxy 
Assalammualaikum 😙
N selamat pagi 😇
Mai dekat sikit ,ni  nak habaq mai pasal dyxy 😚

Hampa tau dak⁉ 🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PANDAI BERJIMAT🚫
.
Walaupun Produk Kami Viral dan ramai Artis yang pakai ..
TAK SEMESTINYA PRODUK KAMI MAHAL ...
Siyess X mahal ...
.
✔Harga Ekonomi ✔Jimat pemakaian , ✔beli sekali boleh pakai sehingga 4-5 bulan (minimum)
✔Berkualiti Tinggi setaraf dengan produk antarabangsa
✔ Make up tahan sampai 8 jam tau!
✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut)
✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv.
✔ Ada kandungn ARBUTIN (mencerahkan kulit)
✔ Ada oil control untuk kulit berminyak
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit

Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk DYXY Cosmetics. .
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓
.
0179819562 📲

#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #brushgemokmel #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak # Haaa tepuk
Assalammualaikum 😙 N selamat pagi 😇 Mai dekat sikit ,ni nak habaq mai pasal dyxy 😚 Hampa tau dak⁉ 🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PANDAI BERJIMAT🚫 . Walaupun Produk Kami Viral dan ramai Artis yang pakai .. TAK SEMESTINYA PRODUK KAMI MAHAL ... Siyess X mahal ... . ✔Harga Ekonomi ✔Jimat pemakaian , ✔beli sekali boleh pakai sehingga 4-5 bulan (minimum) ✔Berkualiti Tinggi setaraf dengan produk antarabangsa ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv. ✔ Ada kandungn ARBUTIN (mencerahkan kulit) ✔ Ada oil control untuk kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk DYXY Cosmetics. . . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ . 0179819562 📲 #dyxyfacemistgreentea  #facemistgreentea  #brushgemokmel  #bccream  #bccreammalaysia  #foundation  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #dyxylover  #facemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #teamdyxy  #basicmakeup  #makeup  #dyxyoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #kulitflawless  #takbercapuk  #kulitglowing  #tahanlebih8jam  #dyxyteamKI  #teamWaheeda  #dyxyselangor  #dyxysabah  #dyxysarawak  # Haaa tepuk
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak menggatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
.
Whatsapp 018-2740730 syamimi .
.
.
Whatsapp 018-2740730 syamimi
. .#dyxyoriginal #dyxybeautyladyset #setdyxy #dyxy #teamdyxy #dyxyportdickson #dyxypolipd #dyxycosmeticportdickson #dyxycodpolipd #dyxycodportdickson #portdickson #polipd #codpolipd #codportdickson #hijbista #instafamous #infodyxy #instafashion #mua #muamalaysia #trending #usahawandyxy  #trustedseller #bccreamfoundationmalaysia
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak menggatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . . . Whatsapp 018-2740730 syamimi . . . Whatsapp 018-2740730 syamimi . .#dyxyoriginal  #dyxybeautyladyset  #setdyxy  #dyxy  #teamdyxy  #dyxyportdickson  #dyxypolipd  #dyxycosmeticportdickson  #dyxycodpolipd  #dyxycodportdickson  #portdickson  #polipd  #codpolipd  #codportdickson  #hijbista  #instafamous  #infodyxy  #instafashion  #mua  #muamalaysia  #trending  #usahawandyxy  #trustedseller  #bccreamfoundationmalaysia 
🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0196331987
📲WHATSAPP 0196331987
📲WHATSAPP 0196331987
.
.
 #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream
#dyxyampang #dyxygombak #dyxykl #dyxycheras #dyxymelawati #dyxyklcc #dyxyselangor #dyxykeramat #dyxysentul #dyxysetapak
🍃 DYXY Face Mist. . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃. . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas. ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF. . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0196331987 📲WHATSAPP 0196331987 📲WHATSAPP 0196331987 . . #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #dyxyampang  #dagangavenuefoodcourtampang  #bugerabangburn  #wongsolo  #knipsicecream  #dyxyampang  #dyxygombak  #dyxykl  #dyxycheras  #dyxymelawati  #dyxyklcc  #dyxyselangor  #dyxykeramat  #dyxysentul  #dyxysetapak 
DYXY VIC SALE 2018🎉
.
🌸 2 x Set Complete
❤️ SAVE: RM 400
FREE BC Cream
FREE Face Mist
FREE DYXY Lipstick
FREE Postage SM/ COD
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 (ZAM)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxygelangpatah
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#dyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
#dyxyvicsale
DYXY VIC SALE 2018🎉 . 🌸 2 x Set Complete ❤️ SAVE: RM 400 FREE BC Cream FREE Face Mist FREE DYXY Lipstick FREE Postage SM/ COD . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . 🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 (ZAM) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxygelangpatah  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #dyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume  #dyxyvicsale 
Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0192156022
📲WHATSAPP 0192156022
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawanDYXY
Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist. . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃. . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas. ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF. . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0192156022 📲WHATSAPP 0192156022 . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #usahawanDYXY 
NOVEMBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
❤️ BASIC LADY
.
1 x DYXY Bc cream 
1 x DYXY Face mist 
1 x DYXY Brush
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
COD: 🚗 PENANG & SUNGAI PETANI
.
@mj_beautyshops
+6019-4111110
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxypenang
#dyxysungaipetani
#dyxybertam
#dyxyseberangjaya
#stokisdyxy
#mua
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxy
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxy
#dyxycod
#dyxymakeup
#makeup
NOVEMBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . ❤️ BASIC LADY . 1 x DYXY Bc cream 1 x DYXY Face mist 1 x DYXY Brush 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ COD: 🚗 PENANG & SUNGAI PETANI . @mj_beautyshops +6019-4111110 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxypenang  #dyxysungaipetani  #dyxybertam  #dyxyseberangjaya  #stokisdyxy  #mua  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamdyxy  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxy  #dyxycod  #dyxymakeup  #makeup 
💄LIPSTIK DYXY COSMETICS 💄
💄Moist kan bibir
💄Bebas dari plumbum
💄warna yg gorgeous
-flirty me
-sexy nude
-cherry red
💄Tidak melekat pada cawan
💄Bauan fruity yg memikat
💄Bibir lebih lembut dan mungil

Paling best Lipstik dyxy boleh apply sebagai👇
💕Eyeshadow
💕Bluesher
.
WHATSAPP TERUS❗ .
.
WHATSSAP SEKARANG 0133725926
WHATSSAP SEKARANG 0133725926
WHATSSAP SEKARANG 0133725926
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream
💄LIPSTIK DYXY COSMETICS 💄 💄Moist kan bibir 💄Bebas dari plumbum 💄warna yg gorgeous -flirty me -sexy nude -cherry red 💄Tidak melekat pada cawan 💄Bauan fruity yg memikat 💄Bibir lebih lembut dan mungil Paling best Lipstik dyxy boleh apply sebagai👇 💕Eyeshadow 💕Bluesher . WHATSAPP TERUS❗ . . WHATSSAP SEKARANG 0133725926 WHATSSAP SEKARANG 0133725926 WHATSSAP SEKARANG 0133725926 . #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxygombak  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykl  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #dyxyampang  #dagangavenuefoodcourtampang  #bugerabangburn  #wongsolo  #knipsicecream 
Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh klik pada hashtag : #UsahawanDYXY =======================
Boleh tanya pada mana2 Usahawan DYXY 😘
.
.
.
ORDER NOW💨💨
📲 013 2034186
📲 013 2034186
📲 013 2034186
.
.
#dyxycosmetics 
#dyxymascara
#dyxylipstick 
#dyxyoriginal 
#dyxymurah 
#dyxyselangor 
#dyxyklang 
#dyxygombak
#fattzura
#dyxykl
#muaselangor
#muakl
#muamurah
#UsahawanDYXY #nyxmalaysia #sephora #foundationmurah #foundationoriginal #dyxyoriginal #nyxmalaysia #sephora #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #sale #dyxyoriginal #mascara #makeupmurah #basicmakeupset #naturalmakeup
Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !! . . Pelik?? . . 2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. . Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg . VIC - Very Important Customer SALE . DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers . . ---------------------------------------------- OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA ---------------------------------------------- . . OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely . OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist . OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick . OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 . . Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? ======================= Boleh klik pada hashtag : #UsahawanDYXY  ======================= Boleh tanya pada mana2 Usahawan DYXY 😘 . . . ORDER NOW💨💨 📲 013 2034186 📲 013 2034186 📲 013 2034186 . . #dyxycosmetics  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyoriginal  #dyxymurah  #dyxyselangor  #dyxyklang  #dyxygombak  #fattzura  #dyxykl  #muaselangor  #muakl  #muamurah  #UsahawanDYXY  #nyxmalaysia  #sephora  #foundationmurah  #foundationoriginal  #dyxyoriginal  #nyxmalaysia  #sephora  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #sale  #dyxyoriginal  #mascara  #makeupmurah  #basicmakeupset  #naturalmakeup 
Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh klik pada hashtag : #UsahawanDYXY =======================
Boleh tanya pada mana2 Usahawan DYXY 😘
.
.
.
ORDER NOW💨💨
📲 013 2034186
📲 013 2034186
📲 013 2034186
.
.
#dyxycosmetics 
#dyxymascara
#dyxylipstick 
#dyxyoriginal 
#dyxymurah 
#dyxyselangor 
#dyxyklang 
#dyxygombak
#fattzura
#dyxykl
#muaselangor
#muakl
#muamurah
#UsahawanDYXY #nyxmalaysia #sephora #foundationmurah #foundationoriginal #dyxyoriginal #nyxmalaysia #sephora #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #sale #dyxyoriginal #mascara #makeupmurah #basicmakeupset #naturalmakeup
Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !! . . Pelik?? . . 2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. . Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg . VIC - Very Important Customer SALE . DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers . . ---------------------------------------------- OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA ---------------------------------------------- . . OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely . OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist . OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick . OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 . . Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? ======================= Boleh klik pada hashtag : #UsahawanDYXY  ======================= Boleh tanya pada mana2 Usahawan DYXY 😘 . . . ORDER NOW💨💨 📲 013 2034186 📲 013 2034186 📲 013 2034186 . . #dyxycosmetics  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyoriginal  #dyxymurah  #dyxyselangor  #dyxyklang  #dyxygombak  #fattzura  #dyxykl  #muaselangor  #muakl  #muamurah  #UsahawanDYXY  #nyxmalaysia  #sephora  #foundationmurah  #foundationoriginal  #dyxyoriginal  #nyxmalaysia  #sephora  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #sale  #dyxyoriginal  #mascara  #makeupmurah  #basicmakeupset  #naturalmakeup 
Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh klik pada hashtag : #UsahawanDYXY =======================
Boleh tanya pada mana2 Usahawan DYXY 😘
.
.
.
ORDER NOW💨💨
📲 013 2034186
📲 013 2034186
📲 013 2034186
.
.
#dyxycosmetics 
#dyxymascara
#dyxylipstick 
#dyxyoriginal 
#dyxymurah 
#dyxyselangor 
#dyxyklang 
#dyxygombak
#fattzura
#dyxykl
#muaselangor
#muakl
#muamurah
#UsahawanDYXY #nyxmalaysia #sephora #foundationmurah #foundationoriginal #dyxyoriginal #nyxmalaysia #sephora #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #sale #dyxyoriginal #mascara #makeupmurah #basicmakeupset #naturalmakeup
Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !! . . Pelik?? . . 2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. . Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg . VIC - Very Important Customer SALE . DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers . . ---------------------------------------------- OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA ---------------------------------------------- . . OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely . OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist . OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick . OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 . . Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? ======================= Boleh klik pada hashtag : #UsahawanDYXY  ======================= Boleh tanya pada mana2 Usahawan DYXY 😘 . . . ORDER NOW💨💨 📲 013 2034186 📲 013 2034186 📲 013 2034186 . . #dyxycosmetics  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyoriginal  #dyxymurah  #dyxyselangor  #dyxyklang  #dyxygombak  #fattzura  #dyxykl  #muaselangor  #muakl  #muamurah  #UsahawanDYXY  #nyxmalaysia  #sephora  #foundationmurah  #foundationoriginal  #dyxyoriginal  #nyxmalaysia  #sephora  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #sale  #dyxyoriginal  #mascara  #makeupmurah  #basicmakeupset  #naturalmakeup 
NOVEMBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
❤️ BASIC LADY
.
1 x DYXY Bc cream 
1 x DYXY Face mist 
1 x DYXY Brush
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
COD: 🚗 PENANG & SUNGAI PETANI
.
@mj_beautyshops
+6019-4111110
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxypenang
#dyxysungaipetani
#dyxybertam
#dyxyseberangjaya
#stokisdyxy
#mua
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxy
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxy
#dyxycod
#dyxymakeup
#makeup
NOVEMBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . ❤️ BASIC LADY . 1 x DYXY Bc cream 1 x DYXY Face mist 1 x DYXY Brush 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ COD: 🚗 PENANG & SUNGAI PETANI . @mj_beautyshops +6019-4111110 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxypenang  #dyxysungaipetani  #dyxybertam  #dyxyseberangjaya  #stokisdyxy  #mua  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamdyxy  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxy  #dyxycod  #dyxymakeup  #makeup 
4 items dyxy cosmetics product will makes you flawless and glowingg!! Siapa nak?? 🥰🥰🥰
.
Dapatkan promo Dyxy cosmetics sekarang dgn harga yg tak masuk akal 🙈🙈🙈 .
.
Pm or whatsapp 0132169043 for order okay much love 🥰🥰 #bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamfl
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia 
#beauty 
#bccream 
#dyxycosmetics 
#dyxybccreambydyana
4 items dyxy cosmetics product will makes you flawless and glowingg!! Siapa nak?? 🥰🥰🥰 . Dapatkan promo Dyxy cosmetics sekarang dgn harga yg tak masuk akal 🙈🙈🙈 . . Pm or whatsapp 0132169043 for order okay much love 🥰🥰 #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamfl  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana 
💕 MEKAP DYXY SERLAHKAN KEAYUAN

Feedback 1 “Parut jerawat yang dah lama hilang lepas itu sebelum tidur memang amalkan pakai face mist kalau tak rasa macam tak lengkap”

Feedback 2 “Best-best😍Muka glowing je pakai Dyxy. Tak naik jerawat. Lepas itu tak bercapok.

Beribu-ribu testimoni berkesan.👍👍 Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM dan SIRIM 👍👍👍 #Dyxycosmetics #usahawandyxy #teamaimiss
💕 MEKAP DYXY SERLAHKAN KEAYUAN Feedback 1 “Parut jerawat yang dah lama hilang lepas itu sebelum tidur memang amalkan pakai face mist kalau tak rasa macam tak lengkap” Feedback 2 “Best-best😍Muka glowing je pakai Dyxy. Tak naik jerawat. Lepas itu tak bercapok. Beribu-ribu testimoni berkesan.👍👍 Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM dan SIRIM 👍👍👍 #Dyxycosmetics  #usahawandyxy  #teamaimiss