an online Instagram web viewer

#bccream medias

Photos

💕EVERY WOMAN DESERVE TO BE PRETTY💕

Siapa tak suka pada “cantik”? Lagi2 perempuan... Pernah tak korang terdetik dalam hati bila si cantik lalu “Cantik nya dia, aku pun nak cantik juga”... Mesti ade kan? Normal lah tu kan... Tapi tahu tak korang, wahai kaum hawa, yang korang pun boleh nampak cantik & flawless? Yes, ni lah nama nya “THE POWER OF MAKEUP” !

Tapi sayang, ramai yang masih tak pandai jaga penampilan, bagi beribu alasan kan... kenape? Majority give up sebab bila tengok tutorial make up, mak datukkk banyak nye nak kene pakai... Tapi kan korang, DYXY kan ade!! Settle lah semua masalah korang ! Jimat ! Cepat ! Cantik !

#BCCream – All in one! Tak perlu bedak, foundation atau concealer.. Semua ada! Sunblock pun ada ok !! #DYXYBrush – Harus ada brush DYXY !! ini boleh buat sapuan BC Cream rata dan smooth gila !! Jimat kan pen

#GreenTeaFaceMist – Boleh di jadikan sebagai toner, make up based dan finishing spray

#DYXYLipstick – Boleh di gunakan sebagai eyeshadow, blusher juga tau

#DYXYMascara – Fiber mascara ni boleh buat bulu mata korang nampak panjang & melentik tau… macam bulu mata palsu !

Paling best, DYXY Cosmetics ni mineral & waterbased… walaupun tahan lama tapi ia mudah di padam untuk solat…

Jom whatsapp laju2 untuk dapatkan offer2 terkini set DYXY !! Free postage tauuuu
.
.
0138546310
0138546310
0138546310
.
.
#DYXYCosmetics
#DYXYLovers
#VICsalesmyrajerfamily
💕EVERY WOMAN DESERVE TO BE PRETTY💕 Siapa tak suka pada “cantik”? Lagi2 perempuan... Pernah tak korang terdetik dalam hati bila si cantik lalu “Cantik nya dia, aku pun nak cantik juga”... Mesti ade kan? Normal lah tu kan... Tapi tahu tak korang, wahai kaum hawa, yang korang pun boleh nampak cantik & flawless? Yes, ni lah nama nya “THE POWER OF MAKEUP” ! Tapi sayang, ramai yang masih tak pandai jaga penampilan, bagi beribu alasan kan... kenape? Majority give up sebab bila tengok tutorial make up, mak datukkk banyak nye nak kene pakai... Tapi kan korang, DYXY kan ade!! Settle lah semua masalah korang ! Jimat ! Cepat ! Cantik ! #BCCream  – All in one! Tak perlu bedak, foundation atau concealer.. Semua ada! Sunblock pun ada ok !! #DYXYBrush  – Harus ada brush DYXY !! ini boleh buat sapuan BC Cream rata dan smooth gila !! Jimat kan pen #GreenTeaFaceMist  – Boleh di jadikan sebagai toner, make up based dan finishing spray #DYXYLipstick  – Boleh di gunakan sebagai eyeshadow, blusher juga tau #DYXYMascara  – Fiber mascara ni boleh buat bulu mata korang nampak panjang & melentik tau… macam bulu mata palsu ! Paling best, DYXY Cosmetics ni mineral & waterbased… walaupun tahan lama tapi ia mudah di padam untuk solat… Jom whatsapp laju2 untuk dapatkan offer2 terkini set DYXY !! Free postage tauuuu . . 0138546310 0138546310 0138546310 . . #DYXYCosmetics  #DYXYLovers  #VICsalesmyrajerfamily 
Wipes tissue DYXY 😍. Satu kotak ada 38pcs dan harga utk satu kotak ni cuma RM39, Tahan untuk sebulan penggunaan. Dm atau whatsapp 0168299034 untuk order.
.
.
#usahawandyxy
#dyxysabahteamyan
#dyxylover 
#teamdyxyhq 
#teamdyxydyana
#bccream
#bccreambydyana 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy 
#dyxysabah
#sabah
#dyxycosmetics
#dyxykk
#testimonidyxysabah
#foundationhebat
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstik
Bc cream DYXY ada 2 tone ya 👇👇
.
🌸BEIGE🌸
.
Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Then bagi perempuan pakai tudung, tone beige ni sangat sesuai.
.
Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻
.
.
🌸NATURAL🌸
Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je.
.
Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 .Confirm tak cari lain daahhh❤️💋
.
.Terus klik link dkt bio sis Nisya tau!! #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream
Bc cream DYXY ada 2 tone ya 👇👇 . 🌸BEIGE🌸 . Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Then bagi perempuan pakai tudung, tone beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻 . . 🌸NATURAL🌸 Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je. . Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 .Confirm tak cari lain daahhh❤️💋 . .Terus klik link dkt bio sis Nisya tau!! #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxygombak  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykl  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #dyxyampang  #dagangavenuefoodcourtampang  #bugerabangburn  #wongsolo  #knipsicecream 
Terima kasih customer beli DYXY cosmetics dari @dyxycosmetics.bynanie 😘
.
.
Jom grab harga PROMOSI GILA DYXY‼️
.
Kami hantar terus ke tangan anda.
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Face Mist Green Tea anda semua boleh keluar rumah dengan lebih confident.
Confirm tak cari lain 😙💕
.
.
WhatsApp for fast respond👇🏻
+60177345023
.
@dyxycosmetics.bynanie 
COD 🚘 JOHOR BAHRU
.
POSTAGE 📮Sunday to Thursday!!
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#myrajerfamily
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#teamdyxy
#dyxycosmeticsbynanie
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxygelangpatah
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily 
#myrajerfamily 
#usahawandyxy
Terima kasih customer beli DYXY cosmetics dari @dyxycosmetics.bynanie 😘 . . Jom grab harga PROMOSI GILA DYXY‼️ . Kami hantar terus ke tangan anda. . Hanya dengan DYXY BC Cream dan Face Mist Green Tea anda semua boleh keluar rumah dengan lebih confident. Confirm tak cari lain 😙💕 . . WhatsApp for fast respond👇🏻 +60177345023 . @dyxycosmetics.bynanie COD 🚘 JOHOR BAHRU . POSTAGE 📮Sunday to Thursday!! . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #myrajerfamily  #mybbzeefamily  #mymarfamily  #teamdyxy  #dyxycosmeticsbynanie  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxygelangpatah  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #myrajerfamily  #usahawandyxy 
DYXY dah upgrade lipmatte. Of course lah saya wajib cuba. . 
Serius best lipmatte baru ni. Smooth je bila di oles pada bibir yang kering. Biasalah, sekarang tak banyak minum air kosong. Itu yang merekah semacam bibir. . 
Mujur lipmatte ni KALIS BIBIR KERING. Tetap nampak sekata.
. 
Semua warna cantik!
Kat bawah ni saya share gambar untuk tatapan lunch korang 😗.
.
Whatsapp NURUL laju2 ⤵️
.
📲Whatsapp +60139111505 📲Whatsapp +60139111505 📲Whatsapp +60139111505 .
.
#bccream 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #makeupartis  #muamalaysia #DyxyMeru #dyxypuncakalam #dyxyshahalam #dungun
DYXY dah upgrade lipmatte. Of course lah saya wajib cuba. . Serius best lipmatte baru ni. Smooth je bila di oles pada bibir yang kering. Biasalah, sekarang tak banyak minum air kosong. Itu yang merekah semacam bibir. . Mujur lipmatte ni KALIS BIBIR KERING. Tetap nampak sekata. . Semua warna cantik! Kat bawah ni saya share gambar untuk tatapan lunch korang 😗. . Whatsapp NURUL laju2 ⤵️ . 📲Whatsapp +60139111505 📲Whatsapp +60139111505 📲Whatsapp +60139111505 . . #bccream  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #bccreammurah  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #greenteafacemist  #makeupspray  #foundationviral  #mascaradyxy  #mascaramurah  #lipstickdyxy  #mascaramelentik  #mascaraviral  #foundationmesrawudhuk  #spf50  #makeupartis   #muamalaysia  #DyxyMeru  #dyxypuncakalam  #dyxyshahalam  #dungun 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxygelangpatah
#dyxyjb
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
#dyxyvicsale
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . 🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxygelangpatah  #dyxyjb  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume  #dyxyvicsale 
🍃 DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST
160ml
.
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
016-4304244 (zue) 
linktr.ee/dyxymalaya
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral
_
#dyxylarkin
#dyxykgmelayumajidee
#dyxybbu
#dyxypelangi
#dyxytampoi
#dyxylarkin
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentdyxyjb
#usahawandyxy
#vicsale
#dyxyvicsale
🍃 DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST 160ml . ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian . 016-4304244 (zue) linktr.ee/dyxymalaya . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral _ #dyxylarkin  #dyxykgmelayumajidee  #dyxybbu  #dyxypelangi  #dyxytampoi  #dyxylarkin  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentdyxyjb  #usahawandyxy  #vicsale  #dyxyvicsale 
TQ beli dyxy dengan @dyxymalaya. ❤
.
Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🔥
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK🔥
.
016-4304244 (zue) 
linktr.ee/dyxymalaya
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral 
_
#dyxylarkin
#dyxykgmelayumajidee
#dyxybbu
#dyxypelangi
#dyxytampoi
#dyxytebrau
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentdyxyjb
#usahawandyxy
#vicsale
#dyxyvicsale
TQ beli dyxy dengan @dyxymalaya. ❤ . Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🔥 . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK🔥 . 016-4304244 (zue) linktr.ee/dyxymalaya . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral _ #dyxylarkin  #dyxykgmelayumajidee  #dyxybbu  #dyxypelangi  #dyxytampoi  #dyxytebrau  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentdyxyjb  #usahawandyxy  #vicsale  #dyxyvicsale 
SATU HELAI DAH CUKUPP
.
Bersihkan makeup dengan satu helai jek. Wowww!
👉Lapisan tebal
👉Sekali sapuan
👉Ekstrak green tea rawat jerawat
👉muka jadi lembut
.
016-4304244 (zue) 
linktr.ee/dyxymalaya
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral 
_
#dyxylarkin
#dyxykgmelayumajidee
#dyxybbu
#dyxypelangi
#dyxytampoi
#dyxylarkin
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentdyxyjb
#usahawandyxy
#vicsale
#dyxyvicsale
SATU HELAI DAH CUKUPP . Bersihkan makeup dengan satu helai jek. Wowww! 👉Lapisan tebal 👉Sekali sapuan 👉Ekstrak green tea rawat jerawat 👉muka jadi lembut . 016-4304244 (zue) linktr.ee/dyxymalaya . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral _ #dyxylarkin  #dyxykgmelayumajidee  #dyxybbu  #dyxypelangi  #dyxytampoi  #dyxylarkin  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentdyxyjb  #usahawandyxy  #vicsale  #dyxyvicsale 
DAH 3 BULAN TAK HABIS2 LAGI BC Cream 😱
.
Setiap hari kene masuk keje mesti dap dap dap seluruh muka☺️
.
Hujung minggu nak keluar mesti dap dap dap lagi 😁
.
Nak pergi buang sampah pun dap dap dap lagi😄
.
SEBAB.. bukan sahaja kemas cantik terurus flawless tapiiii juga untuk MERAWAT😍
.
Pakai berus gemoks gebusss ni senang dap dap bc cream terus tempek kat muka. Serata terus seluruh wajah.seminit je dh smooth😉👏👏👏
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral 
_
#dyxymalaya
#dyxytebrau
#dyxykgmelayumajidee
#dyxylarkin
#dyxykempas
#dyxybbu
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentdyxyjb
#usahawandyxy
#vicsale
#dyxyvicsale
DAH 3 BULAN TAK HABIS2 LAGI BC Cream 😱 . Setiap hari kene masuk keje mesti dap dap dap seluruh muka☺️ . Hujung minggu nak keluar mesti dap dap dap lagi 😁 . Nak pergi buang sampah pun dap dap dap lagi😄 . SEBAB.. bukan sahaja kemas cantik terurus flawless tapiiii juga untuk MERAWAT😍 . Pakai berus gemoks gebusss ni senang dap dap bc cream terus tempek kat muka. Serata terus seluruh wajah.seminit je dh smooth😉👏👏👏 . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral _ #dyxymalaya  #dyxytebrau  #dyxykgmelayumajidee  #dyxylarkin  #dyxykempas  #dyxybbu  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentdyxyjb  #usahawandyxy  #vicsale  #dyxyvicsale 
TQ beli dyxy dengan @dyxymalaya. ❤
.
Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🔥
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK🔥
.
016-4304244 (zue) 
linktr.ee/dyxymalaya
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral 
_
#dyxylarkin
#dyxykgmelayumajidee
#dyxybbu
#dyxypelangi
#dyxytampoi
#dyxytebrau
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentdyxyjb
#usahawandyxy
#vicsale
#dyxyvicsale
TQ beli dyxy dengan @dyxymalaya. ❤ . Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🔥 . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK🔥 . 016-4304244 (zue) linktr.ee/dyxymalaya . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral _ #dyxylarkin  #dyxykgmelayumajidee  #dyxybbu  #dyxypelangi  #dyxytampoi  #dyxytebrau  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentdyxyjb  #usahawandyxy  #vicsale  #dyxyvicsale 
PANJANGNYAAA 🙈
.
Ada apa dengan DYXY FIBRE MASCARA ni?
💗Kalis air
💗Berus tebal
💗Senang untuk dicuci
💗Melentikan bulu mata
💗Melebatkan bulu mata
💗Tahan melebihi 12 jam
💗Tidak menghitamkan bawah mata bila dicuci
💗Boleh digunakan di bawah mata
.
016-4304244 (zue) 
linktr.ee/dyxymalaya
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral 
_
#dyxylarkin
#dyxykgmelayumajidee
#dyxybbu
#dyxypelangi
#dyxytampoi
#dyxylarkin
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentdyxyjb
#usahawandyxy
#vicsale
#dyxyvicsale
PANJANGNYAAA 🙈 . Ada apa dengan DYXY FIBRE MASCARA ni? 💗Kalis air 💗Berus tebal 💗Senang untuk dicuci 💗Melentikan bulu mata 💗Melebatkan bulu mata 💗Tahan melebihi 12 jam 💗Tidak menghitamkan bawah mata bila dicuci 💗Boleh digunakan di bawah mata . 016-4304244 (zue) linktr.ee/dyxymalaya . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral _ #dyxylarkin  #dyxykgmelayumajidee  #dyxybbu  #dyxypelangi  #dyxytampoi  #dyxylarkin  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentdyxyjb  #usahawandyxy  #vicsale  #dyxyvicsale 
TQ beli dyxy dengan @dyxymalaya. ❤
.
Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🔥
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK🔥
.
016-4304244 (zue) 
linktr.ee/dyxymalaya
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral 
_
#dyxylarkin
#dyxykgmelayumajidee
#dyxybbu
#dyxypelangi
#dyxytampoi
#dyxytebrau
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentdyxyjb
#usahawandyxy
#vicsale
#dyxyvicsale
TQ beli dyxy dengan @dyxymalaya. ❤ . Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🔥 . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK🔥 . 016-4304244 (zue) linktr.ee/dyxymalaya . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗 Larkin Sentral _ #dyxylarkin  #dyxykgmelayumajidee  #dyxybbu  #dyxypelangi  #dyxytampoi  #dyxytebrau  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentdyxyjb  #usahawandyxy  #vicsale  #dyxyvicsale 
🌺Ramai mengadu katanya pakai foundation je muka dia jadi tempat pengumpulan minyak😞😞
🌺Tapi tak lagi kalau pakai BC CREAM DYXY ni
🌺Siap boleh jimat lagi, tak payah pakai powder, muka dah nampak natural dengan sekali calit je
. 
Meh nak story sikit apa yang ada pada BC CREAM 👇👇
. 🌹WATER-BASED menjadikan BC cream mudah ditanggalkan tak melekit, mudah sekata di permukaan muka
. 🌹VITAMIN E sangat penting dalam memudarka jeragat dan merawat kulit. Kulit tak mudah tumbuh jerawat halus malah dapat mengurangkan jerawat
. 🌹MINERAL dalam BC cream pula memberi effect powder. Penampakannya seperti krim foundation biasa tapi bila apply pada muka, nampak macam powder. Tekstur mousse mudah utk disekatakan pada kulit wajah
. 🌹ARBUTIN paling ramai suka sebab dapat mencerahkan kukit muka, tak perlu pakai krim pencerah pon. Sangat jimat dgb BC CREAM DYXY
. 🌹SPF 50 membantu utk melindungi kulit dari sinaran matahari. Tak perlu risau jika berjemur terlalu lama di bawah terik matahari. Bc cream DYXY kan ada 😘😘
. 
Macam mana? Dah jatuh hati dengan DYXY? 
Taknak ke jimat dengan DYXY, tak perlu pakai skincare mahal utk kulit cantik
. 
Pakai BC CREAM DYXY jimat sebab tak perlu COMPACT POWDER, tak perlu CONCEALER, tak perlu FOUNDATION
. 
3 IN 1 (Powder, Concealer, Foundation) dalam 1 BC CREAM SAHAJA
. 
Jimat sehingga 4-5 bulan
Cantik pon dapat, jimat pon dapat
. 
Whatsapp NURUL laju2 ⤵️
.
📲Whatsapp +6 0139111505 📲Whatsapp +6 0139111505 📲Whatsapp +6 0139111505 .
.
#bccream 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #politeknik #uitm #muamalaysia #DyxyMeru #dyxypuncakalam #penang
🌺Ramai mengadu katanya pakai foundation je muka dia jadi tempat pengumpulan minyak😞😞 🌺Tapi tak lagi kalau pakai BC CREAM DYXY ni 🌺Siap boleh jimat lagi, tak payah pakai powder, muka dah nampak natural dengan sekali calit je . Meh nak story sikit apa yang ada pada BC CREAM 👇👇 . 🌹WATER-BASED menjadikan BC cream mudah ditanggalkan tak melekit, mudah sekata di permukaan muka . 🌹VITAMIN E sangat penting dalam memudarka jeragat dan merawat kulit. Kulit tak mudah tumbuh jerawat halus malah dapat mengurangkan jerawat . 🌹MINERAL dalam BC cream pula memberi effect powder. Penampakannya seperti krim foundation biasa tapi bila apply pada muka, nampak macam powder. Tekstur mousse mudah utk disekatakan pada kulit wajah . 🌹ARBUTIN paling ramai suka sebab dapat mencerahkan kukit muka, tak perlu pakai krim pencerah pon. Sangat jimat dgb BC CREAM DYXY . 🌹SPF 50 membantu utk melindungi kulit dari sinaran matahari. Tak perlu risau jika berjemur terlalu lama di bawah terik matahari. Bc cream DYXY kan ada 😘😘 . Macam mana? Dah jatuh hati dengan DYXY? Taknak ke jimat dengan DYXY, tak perlu pakai skincare mahal utk kulit cantik . Pakai BC CREAM DYXY jimat sebab tak perlu COMPACT POWDER, tak perlu CONCEALER, tak perlu FOUNDATION . 3 IN 1 (Powder, Concealer, Foundation) dalam 1 BC CREAM SAHAJA . Jimat sehingga 4-5 bulan Cantik pon dapat, jimat pon dapat . Whatsapp NURUL laju2 ⤵️ . 📲Whatsapp +6 0139111505 📲Whatsapp +6 0139111505 📲Whatsapp +6 0139111505 . . #bccream  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #bccreammurah  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #greenteafacemist  #makeupspray  #foundationviral  #mascaradyxy  #mascaramurah  #lipstickdyxy  #mascaramelentik  #mascaraviral  #foundationmesrawudhuk  #politeknik  #uitm  #muamalaysia  #DyxyMeru  #dyxypuncakalam  #penang 
DYXY BRUSH😍
**
.
Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.
.
SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah :
.
🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
.
Whatsapp wawa
📲011-1123 3874
DYXY BRUSH😍 ** . Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. . SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... Katerianya adalah : . 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL . . Whatsapp wawa 📲011-1123 3874
FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp wawa 📲011-1123 3874
FRESH FEEDBACK ‼️‼️ . . DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️ . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . Whatsapp wawa 📲011-1123 3874
🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
Pm kami atau wasap inbox kami untuk lbh info:
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB
🍃 DYXY Face Mist. . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃. . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas. ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF. . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . Pm kami atau wasap inbox kami untuk lbh info: . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . ‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxygelangpatah
#dyxyjb
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
#dyxyvicsale
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . 🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxygelangpatah  #dyxyjb  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume  #dyxyvicsale 
🎉 DYXY VIC SALE 2018🎉
.
🌸 2 x Set Perfect
❤️ SAVE RM 250
FREE BC Cream
FREE Face Mist
FREE Postage/ COD
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB
🎉 DYXY VIC SALE 2018🎉 . 🌸 2 x Set Perfect ❤️ SAVE RM 250 FREE BC Cream FREE Face Mist FREE Postage/ COD . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 
♥ 2 x Set Complet♥
💰💰Save RM400 💝Free Bc Cream
💝Free Face Mist
💝Free Dyxy Lipstick
💝💝Free Postage /COD

Cepat.. Cepat... Sapa cepat dia dapat.. Offer Terbaik hanya KHAS untuk 10K UNIT SAHAJA🔥🔥🔥 @snr.dyxyjb +601160756126

#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
♥ 2 x Set Complet♥ 💰💰Save RM400 💝Free Bc Cream 💝Free Face Mist 💝Free Dyxy Lipstick 💝💝Free Postage /COD Cepat.. Cepat... Sapa cepat dia dapat.. Offer Terbaik hanya KHAS untuk 10K UNIT SAHAJA🔥🔥🔥 @snr.dyxyjb +601160756126 #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume 
JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!!
.
Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir.
.
Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😞
.
Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!!
Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat.
.
Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER.
Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊
.
Terdapat 2 colour
🌸Beige
🌸Natural
.
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.

Calling for Dropship 
Pos 📪 SM & SS
COD 🚗Pontian 🚗

Order now ❗❗❗❗
@nealiabeauty
0127690410

#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxycream 
#dyxygreenteafacemist 
#dropshipwanted
#dyxyjohorbahru 
#dyxypontian
#mymarfamily
#usahawanDYXY
JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!! . Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir. . Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😞 . Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!! Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat. . Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER. Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊 . Terdapat 2 colour 🌸Beige 🌸Natural . 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . Calling for Dropship Pos 📪 SM & SS COD 🚗Pontian 🚗 Order now ❗❗❗❗ @nealiabeauty 0127690410 #bccream  #bccreambydyana  #dyxycream  #dyxygreenteafacemist  #dropshipwanted  #dyxyjohorbahru  #dyxypontian  #mymarfamily  #usahawanDYXY 
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
.
.
DYXY Cleansing Wipes dengan tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi dan boleh melembapkan kulit kering dan kusam
.
.
.
🍀 Tak pedihkan kulit
🍀 Tisu tebal
🍀 Mampu tanggalkan mekap kalis air
🍀 Cukup sehelai untuk seluruh muka
🍀 Boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
.
.
Lebih jimat jika beli secara set tauuu . Mohler grab cepat ! 💋
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES . . . DYXY Cleansing Wipes dengan tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi dan boleh melembapkan kulit kering dan kusam . . . 🍀 Tak pedihkan kulit 🍀 Tisu tebal 🍀 Mampu tanggalkan mekap kalis air 🍀 Cukup sehelai untuk seluruh muka 🍀 Boleh digunakan termasuk tangan dan leher . . . Lebih jimat jika beli secara set tauuu . Mohler grab cepat ! 💋
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxygelangpatah
#dyxyjb
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
#dyxyvicsale
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . 🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxygelangpatah  #dyxyjb  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume  #dyxyvicsale 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗Putra heights
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
.
Whatsapp wawa 📲011-1123 3874
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗Putra heights 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . . Whatsapp wawa 📲011-1123 3874
♥ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa... Order laju2 sebab OFFER ni BEST TERUK Khas untuk 10K Unit JERRR🔥🔥 @snr.dyxyjb
+601160756126 (Dhia)

#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
♥ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa... Order laju2 sebab OFFER ni BEST TERUK Khas untuk 10K Unit JERRR🔥🔥 @snr.dyxyjb +601160756126 (Dhia) #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume 
‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️
.
🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 🔥🔥
.
🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 ♥️
.
SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.
Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🤩 🔥
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 ( ZAM)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxygelangpatah
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#dyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyvicsale
#dyxyperfume
‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️ . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 🔥🔥 . 🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 ♥️ . SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . Dapatkan FREE produk DYXY dari setiap pembelian 🤩 🔥 . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . 🚗 FREE COD: JOHOR BAHRU +6017-7816958 ( ZAM) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxygelangpatah  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #dyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyvicsale  #dyxyperfume 
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT .
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASEDukz
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Pm kami atau wasap inbox kami untuk lbh info:
📱013-3033762 .
📮free postage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set dyxy.
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT . . KANDUNGAN 🌼MINERAL 🌼WATERBASEDukz 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . Pm kami atau wasap inbox kami untuk lbh info: 📱013-3033762 . 📮free postage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set dyxy. . . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 
DYXY VIC SALE 2018🎉
.
🌸 2 x Set Complete
❤️ SAVE: RM 400
FREE BC Cream
FREE Face Mist
FREE DYXY Lipstick
FREE Postage SM/ COD
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB
DYXY VIC SALE 2018🎉 . 🌸 2 x Set Complete ❤️ SAVE: RM 400 FREE BC Cream FREE Face Mist FREE DYXY Lipstick FREE Postage SM/ COD . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 
❤️PELUANG PECUTAN INCOME BERSAMA DYXY ❤️
.
.
Produk sangat senang dijual jika ada skill dan sanggup belajar dengan kami. Kami tak janjikan bulan dan bintang tapi kalau komited dan konsisten bertindak dengan apa yang kami ajarkan insyaAllah akan ada banyak masa dan paling penting banyak wang.
.
================================
KENAPA ANDA PERLU JOIN #MYMARFAMILY ???
================================
✔ Ilmu marketing dan sales akan disediakan
✔ Produk yang mudah dijual jika ada skill
✔ Modal permulaan yang rendah dan kurang risiko
✔ Marketing tools seperti flyers, dan testimoni akan diberikan
✔ Group Support akan disediakan untuk membantu agent kami
✔ Margin keuntungan tinggi.
.
Berminat nak join team kami? Kami buka pendaftaran exclusive untuk 10 orang sahaja.
.
‼ ️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
.
COD: 🚗 JOHOR BAHRU +6017-7816958 (ZAM)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#teamdyxy
#dyxygelangpatah
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxybrunei
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxykakmar
#myrajerfamily
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
❤️PELUANG PECUTAN INCOME BERSAMA DYXY ❤️ . . Produk sangat senang dijual jika ada skill dan sanggup belajar dengan kami. Kami tak janjikan bulan dan bintang tapi kalau komited dan konsisten bertindak dengan apa yang kami ajarkan insyaAllah akan ada banyak masa dan paling penting banyak wang. . ================================ KENAPA ANDA PERLU JOIN #MYMARFAMILY  ??? ================================ ✔ Ilmu marketing dan sales akan disediakan ✔ Produk yang mudah dijual jika ada skill ✔ Modal permulaan yang rendah dan kurang risiko ✔ Marketing tools seperti flyers, dan testimoni akan diberikan ✔ Group Support akan disediakan untuk membantu agent kami ✔ Margin keuntungan tinggi. . Berminat nak join team kami? Kami buka pendaftaran exclusive untuk 10 orang sahaja. . ‼ ️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ . COD: 🚗 JOHOR BAHRU +6017-7816958 (ZAM) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #teamdyxy  #dyxygelangpatah  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxybrunei  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamdyxykakmar  #myrajerfamily  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume 
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
. 💄Formulasi baru, mudah dioles pada bibir
💄Bertindak sebagai LIPSTIK, BLUSHER & EYESHADOW (Jimat)
💄Tekstur soft matte. Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam (Kiss proof)
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
. . 
Whatsapp NURUL laju2 ⤵️
.
📲Whatsapp +60139111505
📲Whatsapp +60139111505
📲Whatsapp +60139111505
.
.
#bccream 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #DyxyMeru #dyxypuncakalam #dyxyshahalam #dramamrgrey
DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Formulasi baru, mudah dioles pada bibir 💄Bertindak sebagai LIPSTIK, BLUSHER & EYESHADOW (Jimat) 💄Tekstur soft matte. Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam (Kiss proof) 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Whatsapp NURUL laju2 ⤵️ . 📲Whatsapp +60139111505 📲Whatsapp +60139111505 📲Whatsapp +60139111505 . . #bccream  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #bccreammurah  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #greenteafacemist  #makeupspray  #foundationviral  #mascaradyxy  #mascaramurah  #lipstickdyxy  #mascaramelentik  #mascaraviral  #foundationmesrawudhuk  #spf50  #muamalaysia  #DyxyMeru  #dyxypuncakalam  #dyxyshahalam  #dramamrgrey 
Bukan semburan biasa biasa tau . Kenapa fyzaa suka face mist nie, dah sembur mesti nak sembur lagi 🤗 .
Sebab.. .
❤️ lembabkan kulit
❤️bau green tea yang harum dan lembut
❤️ juga boleh kecutkan jerawat ❤️ glowing kan kulit tau
❤️ ada zat mineral
❤️ tahan 2-3 bulan
❤️ sesuai untuk lelaki dan wanita
❤️make up tahah lama ( finishing spray ) .
 Paling penting UNTUK KULIT SENSITIF . Sangat sesuai pakai facemist ni ..😘 .
Berminat meh wasap fyzaa👇👇
.
Anda berminat utk cuba ??? ❤❤❤
.
💄 Dyxy Cosmetics (DYXY)
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh tekan link di bio 📲
.
boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' .
=>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw
.
FOLLOW fb Fyzaa Hussin
FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybydyana #dyxyfyzaa #jimatduit #jimatmasa #setcosmetics #thebest #viralproduct #hargamampumilik #hotselling #shoppingforgirls #flawlesstanpabedak #nofoundationtambahan #bccream #facemist #brush #mascara #lipstick #wipes #setlengkap #syjualsypakai #fattzura #thewinnerteam
Bukan semburan biasa biasa tau . Kenapa fyzaa suka face mist nie, dah sembur mesti nak sembur lagi 🤗 . Sebab.. . ❤️ lembabkan kulit ❤️bau green tea yang harum dan lembut ❤️ juga boleh kecutkan jerawat ❤️ glowing kan kulit tau ❤️ ada zat mineral ❤️ tahan 2-3 bulan ❤️ sesuai untuk lelaki dan wanita ❤️make up tahah lama ( finishing spray ) . Paling penting UNTUK KULIT SENSITIF . Sangat sesuai pakai facemist ni ..😘 . Berminat meh wasap fyzaa👇👇 . Anda berminat utk cuba ??? ❤❤❤ . 💄 Dyxy Cosmetics (DYXY) . ❌PM ✔ DM ✔ Whtsp . boleh tekan link di bio 📲 . boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' . =>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw . FOLLOW fb Fyzaa Hussin FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics . #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybydyana  #dyxyfyzaa  #jimatduit  #jimatmasa  #setcosmetics  #thebest  #viralproduct  #hargamampumilik  #hotselling  #shoppingforgirls  #flawlesstanpabedak  #nofoundationtambahan  #bccream  #facemist  #brush  #mascara  #lipstick  #wipes  #setlengkap  #syjualsypakai  #fattzura  #thewinnerteam 
Dyxy Lipstick - Seanggun namanya Dyxy Lipmatte.💄💄
.
Moisturized walaupun bersifat Matte. 💋💋
.
Boleh tahan lama 😘😘
.
Selesa dipakai tidak senang melekat pada cawan, tudung atau baju ..😉😉
.
Wangi bau 'fruity'😍😍
.
Walaupun Matte, boleh combine supaya dapat warna warna lain yang lebih menarik..💁💁
.
Anda berminat utk cuba ??? ❤❤❤
.
💄 Dyxy Cosmetics (DYXY)
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh tekan link di bio 📲
.
boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' .
=>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw
.
FOLLOW fb Fyzaa Hussin
FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybydyana #dyxyfyzaa #jimatduit #jimatmasa #setcosmetics #thebest #viralproduct #hargamampumilik #hotselling #shoppingforgirls #flawlesstanpabedak #nofoundationtambahan #bccream #facemist #brush #mascara #lipstick #wipes #setlengkap #syjualsypakai #fattzura #thewinnerteam
Dyxy Lipstick - Seanggun namanya Dyxy Lipmatte.💄💄 . Moisturized walaupun bersifat Matte. 💋💋 . Boleh tahan lama 😘😘 . Selesa dipakai tidak senang melekat pada cawan, tudung atau baju ..😉😉 . Wangi bau 'fruity'😍😍 . Walaupun Matte, boleh combine supaya dapat warna warna lain yang lebih menarik..💁💁 . Anda berminat utk cuba ??? ❤❤❤ . 💄 Dyxy Cosmetics (DYXY) . ❌PM ✔ DM ✔ Whtsp . boleh tekan link di bio 📲 . boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' . =>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw . FOLLOW fb Fyzaa Hussin FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics . #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybydyana  #dyxyfyzaa  #jimatduit  #jimatmasa  #setcosmetics  #thebest  #viralproduct  #hargamampumilik  #hotselling  #shoppingforgirls  #flawlesstanpabedak  #nofoundationtambahan  #bccream  #facemist  #brush  #mascara  #lipstick  #wipes  #setlengkap  #syjualsypakai  #fattzura  #thewinnerteam 
NATURAL sesuai untuk kulit
kuning langsat ➡ sawo matang ➡ gelap
.
NATURAL sesuai utk cover parut jerawat & warna just nice utk kulit asian.
Natural jugak utk yg tak biasa pakai heavy makeup so natural ssuai utk nampak muka lebih natural look yang flawless 😊 . .
.
BEIGE utk kulit kuning langsat ➡ cerah
.
BEIGE lebih kepada utk muka yang takda masalah parut jerawat & cust yang suka heavy makeup.
So nampak lebih menyerlah pakai beige & add makeup lain pd muka (blusher, eyeshadow, shading, etc)
.
======================================== Jom baca sikit apa kelebihan BCCream Foundation ni
.
💋Dyxy Bc cream ada 2 jenis pilihan tone Beige and Natural.
💋Mudah blend ikut tone kulit.
💋Tak perlu lagi pakai bedak selepas ber BcCream!
💋Mampu menutup cela seperti jerawat, parut, eyebag, jeragat
💋Teksture yang ringan seolah2 tidak memakai apa2.
💋Tidak melekit, tidak berminyak.
💋Mesra wuduk.
💋Wangi
💋Mengandungi ekstrak Arbutin & Vitamin E.
.
Anda berminat utk cuba ??? ❤❤❤
.
💄 Dyxy Cosmetics (DYXY)
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh tekan link di bio 📲
.
boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' .
=>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw
.
FOLLOW fb Fyzaa Hussin
FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybydyana #dyxyfyzaa #jimatduit #jimatmasa #setcosmetics #thebest #viralproduct #hargamampumilik #hotselling #shoppingforgirls #flawlesstanpabedak #nofoundationtambahan #bccream #facemist #brush #mascara #lipstick #wipes #setlengkap #syjualsypakai #fattzura #thewinnerteam
NATURAL sesuai untuk kulit kuning langsat ➡ sawo matang ➡ gelap . NATURAL sesuai utk cover parut jerawat & warna just nice utk kulit asian. Natural jugak utk yg tak biasa pakai heavy makeup so natural ssuai utk nampak muka lebih natural look yang flawless 😊 . . . BEIGE utk kulit kuning langsat ➡ cerah . BEIGE lebih kepada utk muka yang takda masalah parut jerawat & cust yang suka heavy makeup. So nampak lebih menyerlah pakai beige & add makeup lain pd muka (blusher, eyeshadow, shading, etc) . ======================================== Jom baca sikit apa kelebihan BCCream Foundation ni . 💋Dyxy Bc cream ada 2 jenis pilihan tone Beige and Natural. 💋Mudah blend ikut tone kulit. 💋Tak perlu lagi pakai bedak selepas ber BcCream! 💋Mampu menutup cela seperti jerawat, parut, eyebag, jeragat 💋Teksture yang ringan seolah2 tidak memakai apa2. 💋Tidak melekit, tidak berminyak. 💋Mesra wuduk. 💋Wangi 💋Mengandungi ekstrak Arbutin & Vitamin E. . Anda berminat utk cuba ??? ❤❤❤ . 💄 Dyxy Cosmetics (DYXY) . ❌PM ✔ DM ✔ Whtsp . boleh tekan link di bio 📲 . boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' . =>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw . FOLLOW fb Fyzaa Hussin FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics . #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybydyana  #dyxyfyzaa  #jimatduit  #jimatmasa  #setcosmetics  #thebest  #viralproduct  #hargamampumilik  #hotselling  #shoppingforgirls  #flawlesstanpabedak  #nofoundationtambahan  #bccream  #facemist  #brush  #mascara  #lipstick  #wipes  #setlengkap  #syjualsypakai  #fattzura  #thewinnerteam 
Forea disambar orang dengkil. Alhamdulillah 😍
.
Semoga Forea membantu sis tampil sihat, cantik & berkeyakinan ketika bekerja. Aamiin
.
Jom berFOREA 😘
.
KLIK LINK WASAP DI BIO atau terus WHATSAPP 0124616649
.
.
Forea disambar orang dengkil. Alhamdulillah 😍 . Semoga Forea membantu sis tampil sihat, cantik & berkeyakinan ketika bekerja. Aamiin . Jom berFOREA 😘 . KLIK LINK WASAP DI BIO atau terus WHATSAPP 0124616649 . .
FORMULASI KOREA

Di Korea tak kira lelaki atau perempuan, mereka suka kulit nampak bersinar.
Caranya makeup pakai foundation melekat nipis kemudian spray face mist! .
DYXY Cosmetics guna formulasi Korea supaya kulit nampak segar bila pakai makeup. 
Jadi orang melayu, cina, india, mat saleh pun dapat lah kulit secantik orang Korea ❤️ #bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxyperfume
FORMULASI KOREA Di Korea tak kira lelaki atau perempuan, mereka suka kulit nampak bersinar. Caranya makeup pakai foundation melekat nipis kemudian spray face mist! . DYXY Cosmetics guna formulasi Korea supaya kulit nampak segar bila pakai makeup. Jadi orang melayu, cina, india, mat saleh pun dapat lah kulit secantik orang Korea ❤️ #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxyperfume