an online Instagram web viewer

#bawalexclusive medias

Photos

DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK ?😭
CUBA LOVE POTION & WONDER BLOOM KONFEM MENJADIK.. 😘
.
YG KENDUR? YG KECIK? YG KECIK SEBELAH? NAK GEBU GEBAS ? SEMUA DALAM 1 JAR.😎
...
JOM CUBA  LP & WB👍🏻👍🏻
Akak boleh jamin 100% selamat dan 95% berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH..TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0199499155/ TEKAN link di Bio
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT180606827K/NOT180606828K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI BERGANDA2.😘
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #kainbatikmurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #casingmurah #lovepotionbyhushhush #serumwajah #krimbesarkanpayudara #barangbabyonline #bellaammara #jubahnursingfriendly #kainpasangcantik #kedaisuamiisteri #krimwajah #bawalexclusive #pemborongmalaysia #telekungsitikhadijah #kosmetikviral #mekapnikah #ideahantaran#sirihjunjung #antapermana #like4likes
DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK ?😭 CUBA LOVE POTION & WONDER BLOOM KONFEM MENJADIK.. 😘 . YG KENDUR? YG KECIK? YG KECIK SEBELAH? NAK GEBU GEBAS ? SEMUA DALAM 1 JAR.😎 ... JOM CUBA LP & WB👍🏻👍🏻 Akak boleh jamin 100% selamat dan 95% berkesan✊ . Berderet testimoni dari customer kami. SUAMI ASYIK SENYUM JE MAKIN MEMBULAT DAN BESAR DIA GEBU DIA PADAT WANGI SANGAT. LOVE IT! SIZE BERTAMBAH..TUKAR BRA! . CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi. . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0199499155/ TEKAN link di Bio . Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung =============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran KKM No : NOT180606827K/NOT180606828K . TAK CUBA..TAK RASA DAH CUBA..PASTI SUKA KEYAKINAN DIRI BERGANDA2.😘 . #breastpumpmalaysia  #kedaibabyonline  #pakejperkahwinaneksklusif  #instashopmalaysia  #kainbatikmurah  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #casingmurah  #lovepotionbyhushhush  #serumwajah  #krimbesarkanpayudara  #barangbabyonline  #bellaammara  #jubahnursingfriendly  #kainpasangcantik  #kedaisuamiisteri  #krimwajah  #bawalexclusive  #pemborongmalaysia  #telekungsitikhadijah  #kosmetikviral  #mekapnikah  #ideahantaran #sirihjunjung  #antapermana  #like4likes 
Wowwww 😍 ada yang tergugat iman dah keww? 🤣 Ada yang TENGAH pilih nak warna mana satu keww? 
_
Cepat-cepat order sebab ini READY STOCK, lambat tinggal bekas kosong ja 😜

#muslims #islam #girls #hijab #muslim #ootd #instafashion #fashionista #streetstyle #stylish #instastyle #styleoftheday #fashiondiaries #malaysia #kualalumpur #scarffco #bawalasli #bawalcotton #bawalbatutabur #bawalmiyuki #perlis #bazarpakniltudung #bawaleyelash #bawalexclusive #airispremium #bazarpaknil #sayajualmurah #bawalberlian #bawalberlianmurah #bawalmaniktabur
Wowwww 😍 ada yang tergugat iman dah keww? 🤣 Ada yang TENGAH pilih nak warna mana satu keww? _ Cepat-cepat order sebab ini READY STOCK, lambat tinggal bekas kosong ja 😜 #muslims  #islam  #girls  #hijab  #muslim  #ootd  #instafashion  #fashionista  #streetstyle  #stylish  #instastyle  #styleoftheday  #fashiondiaries  #malaysia  #kualalumpur  #scarffco  #bawalasli  #bawalcotton  #bawalbatutabur  #bawalmiyuki  #perlis  #bazarpakniltudung  #bawaleyelash  #bawalexclusive  #airispremium  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #bawalberlian  #bawalberlianmurah  #bawalmaniktabur 
Yang mana satu idaman kalbu? Very shantikk kan syg syg 😍 tgh tunggu awk yg baca ni masuk meminang kita jee, tak mahal pun hantaran 😋
___
Type: Bawal scarf
Name: Bunga scarf
Price: RM22
Size: 45 x 45
Material: Premium cotton miyuki
___
How to order?
☎ Whatsapp us at 017 4794388
___
#bawalmalaysia #bawalmurah #sayajualbawal #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #shawlraya2018
Yang mana satu idaman kalbu? Very shantikk kan syg syg 😍 tgh tunggu awk yg baca ni masuk meminang kita jee, tak mahal pun hantaran 😋 ___ Type: Bawal scarf Name: Bunga scarf Price: RM22 Size: 45 x 45 Material: Premium cotton miyuki ___ How to order? ☎ Whatsapp us at 017 4794388 ___ #bawalmalaysia  #bawalmurah  #sayajualbawal  #sayajualscarf  #bawalscarf  #bawalcantik  #bawalterkini  #bawalbunga  #bawalmanik  #bawallace  #bawalbunga3d  #bawalexclusive  #bawalcharm  #bawalmaniktabur  #bawalraya  #bawalraya2018  #tudungraya2018  #tudungraya  #shawlraya  #shawlchiffon  #sayajualshawl  #shawlmalaysia  #shawlmurah  #shawlraya2018 
DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK ?😭
CUBA LOVE POTION & WONDER BLOOM KONFEM MENJADIK.. 😘
.
YG KENDUR? YG KECIK? YG KECIK SEBELAH? NAK GEBU GEBAS ? SEMUA DALAM 1 JAR.😎
...
JOM CUBA  LP & WB👍🏻👍🏻
Akak boleh jamin 100% selamat dan 95% berkesan✊
.
Berderet testimoni dari customer kami. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH..TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0199499155/ TEKAN link di Bio
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT180606827K/NOT180606828K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
KEYAKINAN DIRI BERGANDA2.😘
.
#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #kainbatikmurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #casingmurah #lovepotionbyhushhush #serumwajah #krimbesarkanpayudara #barangbabyonline #bellaammara #jubahnursingfriendly #kainpasangcantik #kedaisuamiisteri #krimwajah #bawalexclusive #pemborongmalaysia #telekungsitikhadijah #kosmetikviral #mekapnikah #ideahantaran #like4likes #maskerjerawat #tudungbawal
DAH CUBA MACAM2 PRODUK TAPI TAK MENJADIK ?😭 CUBA LOVE POTION & WONDER BLOOM KONFEM MENJADIK.. 😘 . YG KENDUR? YG KECIK? YG KECIK SEBELAH? NAK GEBU GEBAS ? SEMUA DALAM 1 JAR.😎 ... JOM CUBA LP & WB👍🏻👍🏻 Akak boleh jamin 100% selamat dan 95% berkesan✊ . Berderet testimoni dari customer kami. SUAMI ASYIK SENYUM JE MAKIN MEMBULAT DAN BESAR DIA GEBU DIA PADAT WANGI SANGAT. LOVE IT! SIZE BERTAMBAH..TUKAR BRA! . CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi. . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0199499155/ TEKAN link di Bio . Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung =============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran KKM No : NOT180606827K/NOT180606828K . TAK CUBA..TAK RASA DAH CUBA..PASTI SUKA KEYAKINAN DIRI BERGANDA2.😘 . #breastpumpmalaysia  #kedaibabyonline  #pakejperkahwinaneksklusif  #instashopmalaysia  #kainbatikmurah  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #casingmurah  #lovepotionbyhushhush  #serumwajah  #krimbesarkanpayudara  #barangbabyonline  #bellaammara  #jubahnursingfriendly  #kainpasangcantik  #kedaisuamiisteri  #krimwajah  #bawalexclusive  #pemborongmalaysia  #telekungsitikhadijah  #kosmetikviral  #mekapnikah  #ideahantaran  #like4likes  #maskerjerawat  #tudungbawal 
ALL ITEM READY STOCK!!!
.
SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!!
👉 senang dipakai selit aje SIAP!!
👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer...
. diulangi .....
TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
👉 tak mudah jatuh
👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan
.
.📲📲wasap 0129080305 utk order
.
#bawallover 
#bawalribbon 
#bawalborong 
#bawalmurah 
#tudungbawalmurah 
#tudungbawalmalaysia 
#tudungbawalprinted 
#tudungbawalplain 
#bawalovers 
#bawalviral 
#bawalsquare 
#bawallabuhmurah 
#bawalprinted 
#bawalheavychiffon 
#bawalexclusive 
#bawalsaudia 
#bawalkangaroo
#tudungbawalchiffon 
#tudungbawalsatin 
#bawalsatin 
#bawalpucci 
#bawalchiffon 
#bawalcantikmurah 
#bawalchiffonmurah 
#bawalmalaysia 
#bawalchiffonplain
#gegarvaganza2018
#bawalcotton 
#bawaldiamond 
#bawaltabur
ALL ITEM READY STOCK!!! . SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!! 👉 senang dipakai selit aje SIAP!! 👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer... . diulangi ..... TIADA PIN!! .TIADA PIN!! .TIADA PIN!! 👉 tak mudah jatuh 👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan . .📲📲wasap 0129080305 utk order . #bawallover  #bawalribbon  #bawalborong  #bawalmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalprinted  #tudungbawalplain  #bawalovers  #bawalviral  #bawalsquare  #bawallabuhmurah  #bawalprinted  #bawalheavychiffon  #bawalexclusive  #bawalsaudia  #bawalkangaroo  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffon  #bawalcantikmurah  #bawalchiffonmurah  #bawalmalaysia  #bawalchiffonplain  #gegarvaganza2018  #bawalcotton  #bawaldiamond  #bawaltabur 
ALL ITEM READY STOCK!!!
.
SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!!
👉 senang dipakai selit aje SIAP!!
👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer...
. diulangi .....
TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
👉 tak mudah jatuh
👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan
.
.📲📲wasap 0129080305 utk order
.
#bawallover 
#bawalribbon 
#bawalborong 
#bawalmurah 
#tudungbawalmurah 
#tudungbawalmalaysia 
#tudungbawalprinted 
#tudungbawalplain 
#bawalovers 
#bawalviral 
#bawalsquare 
#bawallabuhmurah 
#bawalprinted 
#bawalheavychiffon 
#bawalexclusive 
#bawalsaudia 
#bawalkangaroo
#tudungbawalchiffon 
#tudungbawalsatin 
#bawalsatin 
#bawalpucci 
#bawalchiffon 
#bawalcantikmurah 
#bawalchiffonmurah 
#bawalmalaysia 
#bawalchiffonplain
#gegarvaganza2018
#bawalcotton 
#bawaldiamond 
#bawaltabur
ALL ITEM READY STOCK!!! . SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!! 👉 senang dipakai selit aje SIAP!! 👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer... . diulangi ..... TIADA PIN!! .TIADA PIN!! .TIADA PIN!! 👉 tak mudah jatuh 👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan . .📲📲wasap 0129080305 utk order . #bawallover  #bawalribbon  #bawalborong  #bawalmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalprinted  #tudungbawalplain  #bawalovers  #bawalviral  #bawalsquare  #bawallabuhmurah  #bawalprinted  #bawalheavychiffon  #bawalexclusive  #bawalsaudia  #bawalkangaroo  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffon  #bawalcantikmurah  #bawalchiffonmurah  #bawalmalaysia  #bawalchiffonplain  #gegarvaganza2018  #bawalcotton  #bawaldiamond  #bawaltabur 
ALL ITEM READY STOCK!!!
.
SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!!
👉 senang dipakai selit aje SIAP!!
👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer...
. diulangi .....
TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
👉 tak mudah jatuh
👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan
.
.📲📲wasap 0129080305 utk order
.
#bawallover 
#bawalribbon 
#bawalborong 
#bawalmurah 
#tudungbawalmurah 
#tudungbawalmalaysia 
#tudungbawalprinted 
#tudungbawalplain 
#bawalovers 
#bawalviral 
#bawalsquare 
#bawallabuhmurah 
#bawalprinted 
#bawalheavychiffon 
#bawalexclusive 
#bawalsaudia 
#bawalkangaroo
#tudungbawalchiffon 
#tudungbawalsatin 
#bawalsatin 
#bawalpucci 
#bawalchiffon 
#bawalcantikmurah 
#bawalchiffonmurah 
#bawalmalaysia 
#bawalchiffonplain
#gegarvaganza2018
#bawalcotton 
#bawaldiamond 
#bawaltabur
ALL ITEM READY STOCK!!! . SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!! 👉 senang dipakai selit aje SIAP!! 👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer... . diulangi ..... TIADA PIN!! .TIADA PIN!! .TIADA PIN!! 👉 tak mudah jatuh 👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan . .📲📲wasap 0129080305 utk order . #bawallover  #bawalribbon  #bawalborong  #bawalmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalprinted  #tudungbawalplain  #bawalovers  #bawalviral  #bawalsquare  #bawallabuhmurah  #bawalprinted  #bawalheavychiffon  #bawalexclusive  #bawalsaudia  #bawalkangaroo  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffon  #bawalcantikmurah  #bawalchiffonmurah  #bawalmalaysia  #bawalchiffonplain  #gegarvaganza2018  #bawalcotton  #bawaldiamond  #bawaltabur 
ALL ITEM READY STOCK!!!
.
SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!!
👉 senang dipakai selit aje SIAP!!
👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer...
. diulangi .....
TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
👉 tak mudah jatuh
👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan
.
.📲📲wasap 0129080305 utk order
.
#bawallover 
#bawalribbon 
#bawalborong 
#bawalmurah 
#tudungbawalmurah 
#tudungbawalmalaysia 
#tudungbawalprinted 
#tudungbawalplain 
#bawalovers 
#bawalviral 
#bawalsquare 
#bawallabuhmurah 
#bawalprinted 
#bawalheavychiffon 
#bawalexclusive 
#bawalsaudia 
#bawalkangaroo
#tudungbawalchiffon 
#tudungbawalsatin 
#bawalsatin 
#bawalpucci 
#bawalchiffon 
#bawalcantikmurah 
#bawalchiffonmurah 
#bawalmalaysia 
#bawalchiffonplain
#gegarvaganza2018
#bawalcotton 
#bawaldiamond 
#bawaltabur
ALL ITEM READY STOCK!!! . SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!! 👉 senang dipakai selit aje SIAP!! 👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer... . diulangi ..... TIADA PIN!! .TIADA PIN!! .TIADA PIN!! 👉 tak mudah jatuh 👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan . .📲📲wasap 0129080305 utk order . #bawallover  #bawalribbon  #bawalborong  #bawalmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalprinted  #tudungbawalplain  #bawalovers  #bawalviral  #bawalsquare  #bawallabuhmurah  #bawalprinted  #bawalheavychiffon  #bawalexclusive  #bawalsaudia  #bawalkangaroo  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffon  #bawalcantikmurah  #bawalchiffonmurah  #bawalmalaysia  #bawalchiffonplain  #gegarvaganza2018  #bawalcotton  #bawaldiamond  #bawaltabur 
Fefeeling dekat korea plak bila dikelilingi dengan pokok2 cantik mcm ni 😍 Lagi2 bila gayakan #naurahhijab yang senang bentuk, tak jarang & flowy ni. Terus up lagi confident level hiks
.
Item: Naurah Hijab
Color: Purple
Available: Bidang 50, 55, 60
Price: RM36
Handsock: @harmoneecloset
.
Full katalog👇🏻
#HHnaurahhijabcatalogue ✨
.
.
#tudunglabuh #tudungbawal #bawalchiffon #tudunglabuhbidang50 #tudunglabuhbidang55 #tudunglabuhbidang60 #tudung #tudungchiffon #bawalmurah #bawal #bawalexclusive
Fefeeling dekat korea plak bila dikelilingi dengan pokok2 cantik mcm ni 😍 Lagi2 bila gayakan #naurahhijab  yang senang bentuk, tak jarang & flowy ni. Terus up lagi confident level hiks . Item: Naurah Hijab Color: Purple Available: Bidang 50, 55, 60 Price: RM36 Handsock: @harmoneecloset . Full katalog👇🏻 #HHnaurahhijabcatalogue  ✨ . . #tudunglabuh  #tudungbawal  #bawalchiffon  #tudunglabuhbidang50  #tudunglabuhbidang55  #tudunglabuhbidang60  #tudung  #tudungchiffon  #bawalmurah  #bawal  #bawalexclusive 
.
.
.
Kepada kesayangan kakak yang nak join Cabaran Kurus Lentik Dara, korang hanya perlu pita pengukur & juga penimbang ‼️ .
.
.
Sebab selepas 7 hari kalau dah timbang tak ada perubahan berat, boleh jadi ada perubahan ukur lilit (inchloss) 👏
.
.
.
...dan semestinya kena dapatkan dulu jus kurus ajaib viral #LentikDara dari kakak 😍👍
.
.
.
. . . Kepada kesayangan kakak yang nak join Cabaran Kurus Lentik Dara, korang hanya perlu pita pengukur & juga penimbang ‼️ . . . Sebab selepas 7 hari kalau dah timbang tak ada perubahan berat, boleh jadi ada perubahan ukur lilit (inchloss) 👏 . . . ...dan semestinya kena dapatkan dulu jus kurus ajaib viral #LentikDara  dari kakak 😍👍 . . .
Kakak tunjuk perbezaan untuk 2 design ni takut korang keliru. Batu yang sama Jet Black tapi untuk design yang berbeza taww. 
Nak senang screenshot siap2 nanti senang nak order, wasap je gambar kat kakak 🤗🤗 Korang nak request warna lain pon bolehh takde masalah. 
Kakak ada lebih 50 warna untuk korang pilih sampai berpinor mata 🤣🤣🤣🙈 Ws : 011-1024 1607 
#bawalmurah #bawallovers #bawalexclusive #bawalcotton #tudungbawal #tudungmurah #kuantan #kuantanpahang #kuantanese #codkuantan #agentkuantan #agentscarffco #bawalbyapijah #dropshipdiperlukan
Kakak tunjuk perbezaan untuk 2 design ni takut korang keliru. Batu yang sama Jet Black tapi untuk design yang berbeza taww. Nak senang screenshot siap2 nanti senang nak order, wasap je gambar kat kakak 🤗🤗 Korang nak request warna lain pon bolehh takde masalah. Kakak ada lebih 50 warna untuk korang pilih sampai berpinor mata 🤣🤣🤣🙈 Ws : 011-1024 1607 #bawalmurah  #bawallovers  #bawalexclusive  #bawalcotton  #tudungbawal  #tudungmurah  #kuantan  #kuantanpahang  #kuantanese  #codkuantan  #agentkuantan  #agentscarffco  #bawalbyapijah  #dropshipdiperlukan 
Cantik kan bawal diamond nalia ni.. Saya dah cakap awak tak percaya.. Dari jauh dah nampak dah bling bling tu 😍
.
.
.
.
.
Bawal diamond nalia code : cotton candy 🌼

Boleh terus dm/whatsapp 📲 0183737810 
#bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalchiffon #bawalexclusive #tudungbawal #tudungmurah #swanheritage #swanheritagedrospship
🧚🏻‍♀️🌸SALE BAWAL CROWN ‼️RM17‼️🧚🏻‍♀️🌸HARGA BIASA RM25🙂
.
.
. 🌈Boleh Request Warna & Design
. 🌸Bawal PREMIUM Airis
. 🌈Selepas Payment Order Akan Siap 2-4 Hari Bekerja
. 🌸Postage Setiap Hari kecuali Jumaat
. 🌈Bawal Keliling 4 Line Shj
. 🌸Bidang 45
. 🌈Whatsapp Click Je Link Atas👆🏻 .
.

#bawalmanik 
#bawalover
#bawalexclusiveinspired 
#bawalexclusivelover
#bawalexclusivecrystalsfromswarovski 
#bawalexclusive
🧚🏻‍♀️🌸SALE BAWAL RIBBON TABUR ‼️RM 23‼️🧚🏻‍♀️🌸HARGA BIASA RM28🙂
.
.
. 🌈Boleh Request Warna & Design
. 🌸Bawal PREMIUM Airis
. 🌈Selepas Payment Order Akan Siap 2-4 Hari Bekerja
. 🌸Postage Setiap Hari kecuali Jumaat
. 🌈Bawal Keliling 4 Line Shj
. 🌸Bidang 45
. 🌈Whatsapp Click Je Link Atas👆🏻 .
.

#bawalmanik 
#bawalover
#bawalexclusiveinspired 
#bawalexclusivelover
#bawalexclusivecrystalsfromswarovski 
#bawalexclusive
Shawl Satin Eyelash

Measurement: 1.8m X 0.7m
Material: Matte Satin

Price: RM25
Add postage: RM9 SM/RM12 SS

WHATSAPP TO PURCHASE 📱 019 411 1362

ATAU TEKAN LINK DI BIO PROFILE 🌸

UNTUK LIHAT KOLEKSI SHAWL, CLICK 👉 #shawlbysyaka

#bawalmurah #bawalcotton #bawalcornskin #bawalovers #bawalmalaysia #bawalexclusive #bawaldiamond #bawalcantik #bawallabuh #bawalbidang45murah #bawalbidang45 #shawlsatineyelash #cornskinhijab
#shawlmurah #shawlchiffon #shawlsatin #shawlovers #shawlmalaysia #shawlexclusive #shawlbesar #shawlcantik
Shawl Satin Eyelash Measurement: 1.8m X 0.7m Material: Matte Satin Price: RM25 Add postage: RM9 SM/RM12 SS WHATSAPP TO PURCHASE 📱 019 411 1362 ATAU TEKAN LINK DI BIO PROFILE 🌸 UNTUK LIHAT KOLEKSI SHAWL, CLICK 👉 #shawlbysyaka  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawalcornskin  #bawalovers  #bawalmalaysia  #bawalexclusive  #bawaldiamond  #bawalcantik  #bawallabuh  #bawalbidang45murah  #bawalbidang45  #shawlsatineyelash  #cornskinhijab  #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlsatin  #shawlovers  #shawlmalaysia  #shawlexclusive  #shawlbesar  #shawlcantik 
Purple ni antara salah satu warna yg ada dalam shades of purple #naurahhijab yg masih available. Yg lain banyak dah sold out dah hee Jadi kena grab cecepat warna ni k sebab cantikk 🙊😍
.
.
Item: Naurah Hijab
Color: Purple
Available: Bidang 50, 55, 60
Price: RM36
Handsock: @harmoneecloset
.
Full katalog👇🏻
#HHnaurahhijabcatalogue ✨
.
.
#tudunglabuh #tudungbawal #bawalchiffon #tudunglabuhbidang50 #tudunglabuhbidang55 #tudunglabuhbidang60 #tudung #tudungchiffon #bawalmurah #bawal #bawalexclusive
Purple ni antara salah satu warna yg ada dalam shades of purple #naurahhijab  yg masih available. Yg lain banyak dah sold out dah hee Jadi kena grab cecepat warna ni k sebab cantikk 🙊😍 . . Item: Naurah Hijab Color: Purple Available: Bidang 50, 55, 60 Price: RM36 Handsock: @harmoneecloset . Full katalog👇🏻 #HHnaurahhijabcatalogue  ✨ . . #tudunglabuh  #tudungbawal  #bawalchiffon  #tudunglabuhbidang50  #tudunglabuhbidang55  #tudunglabuhbidang60  #tudung  #tudungchiffon  #bawalmurah  #bawal  #bawalexclusive 
Inspired by Ariani. Kalau design mcm ni fully crystal swarovski Aurora borealis RM80 jer 😉

Do whatsapp utk proceed tempahan taw.
Warna Shawl boleh request as we have lotsa colors ♥️ #bawalcotton #bawalmutiara #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalbutterfly #bawalovers #bawalswarovski #bawalbatu #bawalsatin #bawalglam #cikgusekolah #pemborongtudung #shawldiamond #shawlmeghelip #batuswarovski #hotfixmalaysia #stikerhotfix
Terhad 30 Slots sahaja 💥💥
.
Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana
.
Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua  lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? .
Jom klik kt Bio coach yaaa
.
Coach Yana +601116424857
#jommisipinggangkerengga .
Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support.
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel 
#jomkurus #gegarvaganza2018  #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet#bigstage2018 #surirumah #cikgusekolah.
Terhad 30 Slots sahaja 💥💥 . Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana . Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? . Jom klik kt Bio coach yaaa . Coach Yana +601116424857 #jommisipinggangkerengga  . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #nakkuruscarisaya  #kurusdengancepat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kelasmakeup  #belajarkalori  #jangankecam  #arianiootd  #doaselamat  #kenduridoaselamat  #senamankurus  #senaman  #senamanpagi  #majalahnona  #mingguanwanita  #igkelantan  #dakwahsentap  #nakbebel  #jomkurus  #gegarvaganza2018  #tudungariani  #zalora  #bawalexclusive  #fashionvalet #bigstage2018  #surirumah  #cikgusekolah .
Warna diatas semua available.. . 🌺 BAWAL CHIFFON GLITTER BIDANG 60' 
_
🔶 Material: Premium Chiffon Glitter. .
🔶 Senang nak bentuk. .
🔶 Tak jarang. Tak perlu risau nak kene pakai inner walaupun warna cerah. .
🔶 Fabrik tidak licin dan tidak bergerak-gerak. Maintain je terletak. .
🔶 Tampak elegant. Sesuai pakai pergi event ataupun kerja. .
🔶 Tekstur fabrik heavy, jatuh .
🔶 Senang nak iron. .
🔶 Jahitan tepi yang kemas.

_
Whatsapp:01117890074
_

#bawalchiffonglitter #bawalchiffon60 #tudungbest #bawalcrepemurah #bawalcrepe55 #bawalcrepe60 #tudunglabuhchiffon #bawalchiffonlabuhmurah #bawalborongmurah #bawalcottonmurah #bawalplain #bawalcantikmurah #bawalheavychiffon #bawalexclusive #tudungchiffonplain #bawalglitter #bawalmanik #bawal55 #bawal60 #terengganu #tudungcrepe #tudunglabuh  #tudungtravel #bawallabuhco
Warna diatas semua available.. . 🌺 BAWAL CHIFFON GLITTER BIDANG 60' _ 🔶 Material: Premium Chiffon Glitter. . 🔶 Senang nak bentuk. . 🔶 Tak jarang. Tak perlu risau nak kene pakai inner walaupun warna cerah. . 🔶 Fabrik tidak licin dan tidak bergerak-gerak. Maintain je terletak. . 🔶 Tampak elegant. Sesuai pakai pergi event ataupun kerja. . 🔶 Tekstur fabrik heavy, jatuh . 🔶 Senang nak iron. . 🔶 Jahitan tepi yang kemas. _ Whatsapp:01117890074 _ #bawalchiffonglitter  #bawalchiffon60  #tudungbest  #bawalcrepemurah  #bawalcrepe55  #bawalcrepe60  #tudunglabuhchiffon  #bawalchiffonlabuhmurah  #bawalborongmurah  #bawalcottonmurah  #bawalplain  #bawalcantikmurah  #bawalheavychiffon  #bawalexclusive  #tudungchiffonplain  #bawalglitter  #bawalmanik  #bawal55  #bawal60  #terengganu  #tudungcrepe  #tudunglabuh  #tudungtravel  #bawallabuhco 
Perbezaan nasi perang dan nasi putih.
-
Ramai yang percaya kalau nak kurus kena makan brown rice, betul ke??
-
Dari segi kandungan serat, beras perang lebih tinggi, bila serat tinggi jadi akan lambat hadam. Bila lambat hadam kita akan kenyang lama sikit, jadi xde lah kita asyik lapar dan asyik nak mengunyah je... 😊
-
Jadi elok ambil beras perang kalau nak kurangkan berat badan tapi dengan syarat kena control portion. Kalau makan beras perang tapi tak control portion pun akan gemuk juga nanti sebab kalori nasi perang lebih tinggi daripada nasi putih sebenarnya!! 😊😊
-
Personal & Premium group coaching bersama MasriahArshad
.
📲 MasriahArshad 0125142099
@
Click link di bio 👆👆😉
.
#jubahbesar #bajubesar #turunlemak #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #cabaranturunberat #sayanakkurus #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #jubahsouq #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #kurussebelumraya
#maikuruihkedah
#kurus21hari
#kedahbebasobesitihidupaktifpositive2020
#thankyou80/20fitsclubs
Perbezaan nasi perang dan nasi putih. - Ramai yang percaya kalau nak kurus kena makan brown rice, betul ke?? - Dari segi kandungan serat, beras perang lebih tinggi, bila serat tinggi jadi akan lambat hadam. Bila lambat hadam kita akan kenyang lama sikit, jadi xde lah kita asyik lapar dan asyik nak mengunyah je... 😊 - Jadi elok ambil beras perang kalau nak kurangkan berat badan tapi dengan syarat kena control portion. Kalau makan beras perang tapi tak control portion pun akan gemuk juga nanti sebab kalori nasi perang lebih tinggi daripada nasi putih sebenarnya!! 😊😊 - Personal & Premium group coaching bersama MasriahArshad . 📲 MasriahArshad 0125142099 @ Click link di bio 👆👆😉 . #jubahbesar  #bajubesar  #turunlemak  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #cabaranturunberat  #sayanakkurus  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #jubahsouq  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #kurussebelumraya  #maikuruihkedah  #kurus21hari  #kedahbebasobesitihidupaktifpositive2020  #thankyou80 /20fitsclubs
Ehem², nampak cantik kan? Bila awak² pakai lagi cantik 😍 .
.
.
Bawal Jentayu | RM 35
.
.
.
Combo Jimat
3 helai | RM 100
5 helai | RM 150
Free Pos Laju

______________

Order sekarang

Whatsapp +60185967805 
Whatsapp +60185967805 
Whatsapp +60185967805

#temansejatimuslimah #bawallabuhexclusive #bawalexclusive #bawalpremium #bawalcoraklabuh #bawalcorak #tudungcoraklabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudunglabuhprinted #tudungtakpayahgosok #tudungironless #bawalironless #bawaltravel #blousetakpayahgosok #pencintabawal #tudungbawalexclusive #bawalprinted #bawalplain
Ehem², nampak cantik kan? Bila awak² pakai lagi cantik 😍 . . . Bawal Jentayu | RM 35 . . . Combo Jimat 3 helai | RM 100 5 helai | RM 150 Free Pos Laju ______________ Order sekarang Whatsapp +60185967805 Whatsapp +60185967805 Whatsapp +60185967805 #temansejatimuslimah  #bawallabuhexclusive  #bawalexclusive  #bawalpremium  #bawalcoraklabuh  #bawalcorak  #tudungcoraklabuh  #tudungbidang50  #tudungbidang60  #tudunglabuhprinted  #tudungtakpayahgosok  #tudungironless  #bawalironless  #bawaltravel  #blousetakpayahgosok  #pencintabawal  #tudungbawalexclusive  #bawalprinted  #bawalplain 
Menu Lunch Peserta Coach Harini .
PizzaHat sihaaat🤤🤤🤤
.
Sapa kata kurus takleh makan sedap
.
.
Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana
.
Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua  lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? .
Jom klik kt Bio coach yaaa
.
Coach Yana +601116424857
#jommisipinggangkerengga .
Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support.
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel 
#jomkurus #gegarvaganza2018  #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet#bigstage2018 #surirumah #cikgusekolah.
Menu Lunch Peserta Coach Harini . PizzaHat sihaaat🤤🤤🤤 . Sapa kata kurus takleh makan sedap . . Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana . Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? . Jom klik kt Bio coach yaaa . Coach Yana +601116424857 #jommisipinggangkerengga  . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #nakkuruscarisaya  #kurusdengancepat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kelasmakeup  #belajarkalori  #jangankecam  #arianiootd  #doaselamat  #kenduridoaselamat  #senamankurus  #senaman  #senamanpagi  #majalahnona  #mingguanwanita  #igkelantan  #dakwahsentap  #nakbebel  #jomkurus  #gegarvaganza2018  #tudungariani  #zalora  #bawalexclusive  #fashionvalet #bigstage2018  #surirumah  #cikgusekolah .
Jumaat yang indah permai ni, KakFar nak bagi sepesel OFFER! .
Semua kain ni SEPASANG RM45 je.
.
First come first serve basis. Yang lambat jangan nangis tau.
.
Terus tekan link wasap kat BIO untuk order 😘
.
#paskal
#sayangimalaysiaku
#kainpasang
#kainpasangmurah
#masakapahariini
#bajuseragam
#cikgumalaysia
#iamkemas
#konvokesyen
#ariani
#kurungmurah
#jubahmurah
#foodpornmalaysia
#shawlmurah
#tudungmurah
#kurungmoden
#fareeda
#bawalexclusive
#duckscarves
#aidijuma
#songketmurah
#kainpasangborong
#kaincotton
#tudungmurahmalaysia
#sayammasak
#tudung
#kaincantik
Jumaat yang indah permai ni, KakFar nak bagi sepesel OFFER! . Semua kain ni SEPASANG RM45 je. . First come first serve basis. Yang lambat jangan nangis tau. . Terus tekan link wasap kat BIO untuk order 😘 . #paskal  #sayangimalaysiaku  #kainpasang  #kainpasangmurah  #masakapahariini  #bajuseragam  #cikgumalaysia  #iamkemas  #konvokesyen  #ariani  #kurungmurah  #jubahmurah  #foodpornmalaysia  #shawlmurah  #tudungmurah  #kurungmoden  #fareeda  #bawalexclusive  #duckscarves  #aidijuma  #songketmurah  #kainpasangborong  #kaincotton  #tudungmurahmalaysia  #sayammasak  #tudung  #kaincantik 
Jumaat yang indah permai ni, KakFar nak bagi sepesel OFFER! .
Semua kain ni SEPASANG RM45 je.
.
First come first serve basis. Yang lambat jangan nangis tau.
.
Terus tekan link wasap kat BIO untuk order 😘
.
#paskal
#sayangimalaysiaku
#kainpasang
#kainpasangmurah
#masakapahariini
#bajuseragam
#cikgumalaysia
#iamkemas
#konvokesyen
#ariani
#kurungmurah
#jubahmurah
#foodpornmalaysia
#shawlmurah
#tudungmurah
#kurungmoden
#fareeda
#bawalexclusive
#duckscarves
#aidijuma
#songketmurah
#kainpasangborong
#kaincotton
#tudungmurahmalaysia
#sayammasak
#tudung
#kaincantik
Jumaat yang indah permai ni, KakFar nak bagi sepesel OFFER! . Semua kain ni SEPASANG RM45 je. . First come first serve basis. Yang lambat jangan nangis tau. . Terus tekan link wasap kat BIO untuk order 😘 . #paskal  #sayangimalaysiaku  #kainpasang  #kainpasangmurah  #masakapahariini  #bajuseragam  #cikgumalaysia  #iamkemas  #konvokesyen  #ariani  #kurungmurah  #jubahmurah  #foodpornmalaysia  #shawlmurah  #tudungmurah  #kurungmoden  #fareeda  #bawalexclusive  #duckscarves  #aidijuma  #songketmurah  #kainpasangborong  #kaincotton  #tudungmurahmalaysia  #sayammasak  #tudung  #kaincantik 
Kisah Kak Dee 35 Tahun, ibu kepada 4 orang anak dan masih bekerja pakaian seragam taw . lost 23 kg 😱😱⏩⏩
.
Jadi apa alasan anda? .
Sesibuk mana pun, kalau Decide nk Kurus kenalah Yakin dan Decide
.
Niat penting, Open to Receive , Learn Ilmu dan 100% Mindset!
.
80% pemakanan 20% senaman .
Nak jadi cam kak dee?
.
Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana
.
Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua  lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? .
Jom klik kt Bio coach yaaa
.
Coach Yana +601116424857
#jommisipinggangkerengga .
Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support.
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel 
#jomkurus #gegarvaganza2018  #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet#bigstage2018 #surirumah #cikgusekolah.
Kisah Kak Dee 35 Tahun, ibu kepada 4 orang anak dan masih bekerja pakaian seragam taw . lost 23 kg 😱😱⏩⏩ . Jadi apa alasan anda? . Sesibuk mana pun, kalau Decide nk Kurus kenalah Yakin dan Decide . Niat penting, Open to Receive , Learn Ilmu dan 100% Mindset! . 80% pemakanan 20% senaman . Nak jadi cam kak dee? . Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana . Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? . Jom klik kt Bio coach yaaa . Coach Yana +601116424857 #jommisipinggangkerengga  . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #nakkuruscarisaya  #kurusdengancepat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kelasmakeup  #belajarkalori  #jangankecam  #arianiootd  #doaselamat  #kenduridoaselamat  #senamankurus  #senaman  #senamanpagi  #majalahnona  #mingguanwanita  #igkelantan  #dakwahsentap  #nakbebel  #jomkurus  #gegarvaganza2018  #tudungariani  #zalora  #bawalexclusive  #fashionvalet #bigstage2018  #surirumah  #cikgusekolah .
🌹PRE ODER ALEYNA MIRANDA COLLECTION🌹
.
💫 Code : Sahara
💫 Harga : RM35
💫 Material : Customize Premium Cotton Voile
💫 Bidang : 45
💫  Postage : Semnjg RM 7 / SS RM10
. 
Interested any design?
.
To oder pls whatsapp +60134170663 or you may click link at bio 😘
.
.
Happy shopping & happy cuci mata girlss 😍💋
.
.
#bawallovers  #bawalaleynamiranda #tudungbawal #tudungbawalcorak #bazarpaknil #peminatbawal #bawalexclusive #ariani #bawalprinted #bawalbidang45 #latestdesign #bawalcotton #tudungbawalaleynamiranda #tudungbawalmurah #agentsahaleynamiranda #agentkedah #agentalorsetar #agentkedahaleynamiranda
🌹PRE ODER ALEYNA MIRANDA COLLECTION🌹 . 💫 Code : Sahara 💫 Harga : RM35 💫 Material : Customize Premium Cotton Voile 💫 Bidang : 45 💫 Postage : Semnjg RM 7 / SS RM10 . Interested any design? . To oder pls whatsapp +60134170663 or you may click link at bio 😘 . . Happy shopping & happy cuci mata girlss 😍💋 . . #bawallovers  #bawalaleynamiranda  #tudungbawal  #tudungbawalcorak  #bazarpaknil  #peminatbawal  #bawalexclusive  #ariani  #bawalprinted  #bawalbidang45  #latestdesign  #bawalcotton  #tudungbawalaleynamiranda  #tudungbawalmurah  #agentsahaleynamiranda  #agentkedah  #agentalorsetar  #agentkedahaleynamiranda 
Jumaat yang indah permai ni, KakFar nak bagi sepesel OFFER! .
Semua kain ni SEPASANG RM45 je.
.
First come first serve basis. Yang lambat jangan nangis tau.
.
Terus tekan link wasap kat BIO untuk order 😘
.
#paskal
#sayangimalaysiaku
#kainpasang
#kainpasangmurah
#masakapahariini
#bajuseragam
#cikgumalaysia
#iamkemas
#konvokesyen
#ariani
#kurungmurah
#jubahmurah
#foodpornmalaysia
#shawlmurah
#tudungmurah
#kurungmoden
#fareeda
#bawalexclusive
#duckscarves
#aidijuma
#songketmurah
#kainpasangborong
#kaincotton
#tudungmurahmalaysia
#sayammasak
#tudung
#kaincantik
Jumaat yang indah permai ni, KakFar nak bagi sepesel OFFER! . Semua kain ni SEPASANG RM45 je. . First come first serve basis. Yang lambat jangan nangis tau. . Terus tekan link wasap kat BIO untuk order 😘 . #paskal  #sayangimalaysiaku  #kainpasang  #kainpasangmurah  #masakapahariini  #bajuseragam  #cikgumalaysia  #iamkemas  #konvokesyen  #ariani  #kurungmurah  #jubahmurah  #foodpornmalaysia  #shawlmurah  #tudungmurah  #kurungmoden  #fareeda  #bawalexclusive  #duckscarves  #aidijuma  #songketmurah  #kainpasangborong  #kaincotton  #tudungmurahmalaysia  #sayammasak  #tudung  #kaincantik 
🌹PRE ODER ALEYNA MIRANDA COLLECTION🌹
.
💫 Code : Hot Teal
💫 Harga : RM35
💫 Material : Customize Premium Cotton Voile
💫 Bidang : 45
💫  Postage : Semnjg RM 7 / SS RM10
. 
Interested any design?
.
To oder pls whatsapp +60134170663 or you may click link at bio 😘
.
.
Happy shopping & happy cuci mata girlss 😍💋
.
.
#bawallovers  #bawalaleynamiranda #tudungbawal #tudungbawalcorak #bazarpaknil #peminatbawal #bawalexclusive #ariani #bawalprinted #bawalbidang45 #latestdesign #bawalcotton #tudungbawalaleynamiranda #tudungbawalmurah #agentsahaleynamiranda #agentkedah #agentalorsetar #agentkedahaleynamiranda
🌹PRE ODER ALEYNA MIRANDA COLLECTION🌹 . 💫 Code : Hot Teal 💫 Harga : RM35 💫 Material : Customize Premium Cotton Voile 💫 Bidang : 45 💫 Postage : Semnjg RM 7 / SS RM10 . Interested any design? . To oder pls whatsapp +60134170663 or you may click link at bio 😘 . . Happy shopping & happy cuci mata girlss 😍💋 . . #bawallovers  #bawalaleynamiranda  #tudungbawal  #tudungbawalcorak  #bazarpaknil  #peminatbawal  #bawalexclusive  #ariani  #bawalprinted  #bawalbidang45  #latestdesign  #bawalcotton  #tudungbawalaleynamiranda  #tudungbawalmurah  #agentsahaleynamiranda  #agentkedah  #agentalorsetar  #agentkedahaleynamiranda 
🌹PRE ODER ALEYNA MIRANDA COLLECTION🌹
.
💫 Code : Sophia
💫 Harga : RM35
💫 Material : Customize Premium Cotton Voile
💫 Bidang : 45
💫  Postage : Semnjg RM 7 / SS RM10
. 
Interested any design?
.
To oder pls whatsapp +60134170663 or you may click link at bio 😘
.
.
Happy shopping & happy cuci mata girlss 😍💋
.
.
#bawallovers  #bawalaleynamiranda #tudungbawal #tudungbawalcorak #bazarpaknil #peminatbawal #bawalexclusive #ariani #bawalprinted #bawalbidang45 #latestdesign #bawalcotton #tudungbawalaleynamiranda #tudungbawalmurah #agentsahaleynamiranda #agentkedah #agentalorsetar #agentkedahaleynamiranda
🌹PRE ODER ALEYNA MIRANDA COLLECTION🌹 . 💫 Code : Sophia 💫 Harga : RM35 💫 Material : Customize Premium Cotton Voile 💫 Bidang : 45 💫 Postage : Semnjg RM 7 / SS RM10 . Interested any design? . To oder pls whatsapp +60134170663 or you may click link at bio 😘 . . Happy shopping & happy cuci mata girlss 😍💋 . . #bawallovers  #bawalaleynamiranda  #tudungbawal  #tudungbawalcorak  #bazarpaknil  #peminatbawal  #bawalexclusive  #ariani  #bawalprinted  #bawalbidang45  #latestdesign  #bawalcotton  #tudungbawalaleynamiranda  #tudungbawalmurah  #agentsahaleynamiranda  #agentkedah  #agentalorsetar  #agentkedahaleynamiranda 
.
.
MASYALLAH mana hilang pipi pau tu???
.
@amni.armiyn bermula season 29 sebagai seorg peserta & kini terus bersama ummi membawa visi & misi... .
Membantu seramai mungkin insan diluar sana,bukan hanya hilang pipi pau malahan lebih dari itu...
.
Telah kehilangan lebih dari 30kg,semakin mhampiri ideal kg. MASYALLAH TABARAKALLAH
.
Ada yg nak hilangkan pipi pau,klik link dibio Ig utk bersama kami.
.
#allahkuasamakhluktakkuasa 
#manfaatmudharatdatangdariallah 
#tiadayangmustahilbagiallah 
#teamummipower 
#teamummiladyinblack .
Coach Ummi +60134164244
. .
#ariani #akasia 
#raya #seluarbesar 
#zalora #sususejat 
#hantukaklimah 
#shawl #tipssihat 
#makansihat 
#fitmama #BHOnline 
#ramadhan #coachonline #cabaranturunberatbadan
#eathealthy #bawalexclusive
 #meloditv3 #jomkurus
#fatburner #bajubesar 
#raya#tunM#tv3 
#onlineshopping 
#abamboceyofficialfc
. . MASYALLAH mana hilang pipi pau tu??? . @amni.armiyn bermula season 29 sebagai seorg peserta & kini terus bersama ummi membawa visi & misi... . Membantu seramai mungkin insan diluar sana,bukan hanya hilang pipi pau malahan lebih dari itu... . Telah kehilangan lebih dari 30kg,semakin mhampiri ideal kg. MASYALLAH TABARAKALLAH . Ada yg nak hilangkan pipi pau,klik link dibio Ig utk bersama kami. . #allahkuasamakhluktakkuasa  #manfaatmudharatdatangdariallah  #tiadayangmustahilbagiallah  #teamummipower  #teamummiladyinblack  . Coach Ummi +60134164244 . . #ariani  #akasia  #raya  #seluarbesar  #zalora  #sususejat  #hantukaklimah  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #BHOnline  #ramadhan  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #eathealthy  #bawalexclusive  #meloditv3  #jomkurus  #fatburner  #bajubesar  #raya #tunM #tv3  #onlineshopping  #abamboceyofficialfc 
Bawal Cotton Metal ❤️
.
👉🏻Bawal Cotton Rania & Bawal Chiffon
👉🏻Bidang 45 (Cotton)
👉🏻Bidang 45-60 (Chiffon)
👉🏻Pre Order 7 hari - 14 hari
👉🏻Harga mengikut bidang
👉🏻Postage rm8 sm rm12 ss
.
Nurieyz | 0124507752
.
#bawalcrepe #bawalcotton #bawalprinted #bawalchiffon #shawlheavychiffon #shawlprinted #shawlchiffon #shawlcantik #aidijuma #bawalairis #bawalrania #bawalexclusive #naelofarhijab #ctdk #neelofa #fashionvalet #bunga3d #codipoh #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #bisnesonline #sayajualsayapakai #kekaboolovers #mirabelle #ipohmali #ipohcityawesome #bawalsatin #shawlmurah #shawllabuh #bawallabuh
Bawal Cotton Metal ❤️ . 👉🏻Bawal Cotton Rania & Bawal Chiffon 👉🏻Bidang 45 (Cotton) 👉🏻Bidang 45-60 (Chiffon) 👉🏻Pre Order 7 hari - 14 hari 👉🏻Harga mengikut bidang 👉🏻Postage rm8 sm rm12 ss . Nurieyz | 0124507752 . #bawalcrepe  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlprinted  #shawlchiffon  #shawlcantik  #aidijuma  #bawalairis  #bawalrania  #bawalexclusive  #naelofarhijab  #ctdk  #neelofa  #fashionvalet  #bunga3d  #codipoh  #postagesetiaphari  #postageseluruhmalaysia  #bisnesonline  #sayajualsayapakai  #kekaboolovers  #mirabelle  #ipohmali  #ipohcityawesome  #bawalsatin  #shawlmurah  #shawllabuh  #bawallabuh 
"FASHION is not about CLOTHES,it is about a LOOK"
.
.📰Ameera Zaini Collection @ameerazaini
🏷 RM59 exc postage
.
AZ LISSA
LIMITED STOCK GRAB NOW!!!
.
FIND US : 👉
.💻 http://www.facebook.com/ea.lookofficial
. 📸 http://www.instagram.com/ea.look_official
.📲 http://wasap.com.my//60182030012
.
[TO PURCHASE PLEASE CLICK OUR WHATSAPP LINK AT THE TOP] ☝☝☝☝☝☝☝☝☝
.
.
#ameerazainiauthorizedreseller #azathorizedreseller #azkedah #shawl #cornskinshawl #bawalexclusive #bawal #bawalcornskin #azflamingo #raya2019 #moodrepublik #ctdk #ameerazaini #sarahtiebackscarf #ameerazainicollection #azdropship #flamingoazcollection #ealookofficial #Azdropship #bawalover #duckscarft #vivyusoff #wawazainal #AzPrintFlamingo
"FASHION is not about CLOTHES,it is about a LOOK" . .📰Ameera Zaini Collection @ameerazaini 🏷 RM59 exc postage . AZ LISSA LIMITED STOCK GRAB NOW!!! . FIND US : 👉 .💻 http://www.facebook.com/ea.lookofficial . 📸 http://www.instagram.com/ea.look_official .📲 http://wasap.com.my//60182030012 . [TO PURCHASE PLEASE CLICK OUR WHATSAPP LINK AT THE TOP] ☝☝☝☝☝☝☝☝☝ . . #ameerazainiauthorizedreseller  #azathorizedreseller  #azkedah  #shawl  #cornskinshawl  #bawalexclusive  #bawal  #bawalcornskin  #azflamingo  #raya2019  #moodrepublik  #ctdk  #ameerazaini  #sarahtiebackscarf  #ameerazainicollection  #azdropship  #flamingoazcollection  #ealookofficial  #Azdropship  #bawalover  #duckscarft  #vivyusoff  #wawazainal  #AzPrintFlamingo 
Bawal Cotton Metal ❤️
.
👉🏻Bawal Cotton Rania & Bawal Chiffon
👉🏻Bidang 45 (Cotton)
👉🏻Bidang 45-60 (Chiffon)
👉🏻Pre Order 7 hari - 14 hari
👉🏻Harga mengikut bidang
👉🏻Postage rm8 sm rm12 ss
.
Nurieyz | 0124507752
.
#bawalcrepe #bawalcotton #bawalprinted #bawalchiffon #shawlheavychiffon #shawlprinted #shawlchiffon #shawlcantik #aidijuma #bawalairis #bawalrania #bawalexclusive #naelofarhijab #ctdk #neelofa #fashionvalet #bunga3d #codipoh #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #bisnesonline #sayajualsayapakai #kekaboolovers #mirabelle #ipohmali #ipohcityawesome #bawalsatin #shawlmurah #shawllabuh #bawallabuh
Bawal Cotton Metal ❤️ . 👉🏻Bawal Cotton Rania & Bawal Chiffon 👉🏻Bidang 45 (Cotton) 👉🏻Bidang 45-60 (Chiffon) 👉🏻Pre Order 7 hari - 14 hari 👉🏻Harga mengikut bidang 👉🏻Postage rm8 sm rm12 ss . Nurieyz | 0124507752 . #bawalcrepe  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlprinted  #shawlchiffon  #shawlcantik  #aidijuma  #bawalairis  #bawalrania  #bawalexclusive  #naelofarhijab  #ctdk  #neelofa  #fashionvalet  #bunga3d  #codipoh  #postagesetiaphari  #postageseluruhmalaysia  #bisnesonline  #sayajualsayapakai  #kekaboolovers  #mirabelle  #ipohmali  #ipohcityawesome  #bawalsatin  #shawlmurah  #shawllabuh  #bawallabuh 
Hai korang.. macam mana plan nak cantik berseri di majlis wedding nanti? Haaa... please please please jangan pernah stop azam utk tampil yakin dan cantik taw! .
.
Tudung #mellisyahscarf 2x lebih senang bentuk dan ironless. Sangat sesuai utk yg mempunyai masalah seperti di bawah👇
.
1) tak tahu nak pakai tudung sesuai
2) selalu pakai bawal tak menjadi
3) tak pandai nak lilit shawl
4) tak matching dgn warna baju
5) tak suka bersiap lama .
.
Dengan memakai tudung MellisyahScarf ni boleh membuat korang mood happy dan tersenyum lebar je sepanjang majlis berlangsung😘
.
Ada yg nak dapatkan 7 BONUS FREE dari HQ? .
Klik link pada bio,kita sembang sambil bincang tips cantik dengan MellisyahScarf ❤️
.
#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #organzapremium #tudungnikah #tudungwedding #tudungakadnikah #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #bawalorgandy #organdy #organza #bawalexclusive #tudungdinner #tudung #tudungkonvo #tudungbawal #tudungmurah #tudungmelaka #tudungbawalkelantan #tudungbawalmelaka
Hai korang.. macam mana plan nak cantik berseri di majlis wedding nanti? Haaa... please please please jangan pernah stop azam utk tampil yakin dan cantik taw! . . Tudung #mellisyahscarf  2x lebih senang bentuk dan ironless. Sangat sesuai utk yg mempunyai masalah seperti di bawah👇 . 1) tak tahu nak pakai tudung sesuai 2) selalu pakai bawal tak menjadi 3) tak pandai nak lilit shawl 4) tak matching dgn warna baju 5) tak suka bersiap lama . . Dengan memakai tudung MellisyahScarf ni boleh membuat korang mood happy dan tersenyum lebar je sepanjang majlis berlangsung😘 . Ada yg nak dapatkan 7 BONUS FREE dari HQ? . Klik link pada bio,kita sembang sambil bincang tips cantik dengan MellisyahScarf ❤️ . #bawal  #bawalorganza  #bawalmurah  #organzaori  #bawalorganzamurah  #bawalorganzaprinted  #bawalorganzaplain  #organzascarf  #nealofarhijab  #neelofa  #organzapremium  #tudungnikah  #tudungwedding  #tudungakadnikah  #tudungkawin  #tudungtunang  #tudungbridesmaid  #bawalorgandy  #organdy  #organza  #bawalexclusive  #tudungdinner  #tudung  #tudungkonvo  #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungmelaka  #tudungbawalkelantan  #tudungbawalmelaka 
Tudung still terletak elok je even kena angin pantai. Nak bergambar pun tak jadi masalah😉
.
Best kan macam ni? Susah taw nak cari tudung yg tak bergerak even dah kena angin pantai. .
So tunggu apa lagi guys. Cepat order skrg. Belum cuba belum tahu, dah cuba confirm puas hati😍
.
Klik link pada bio utk fast respon. .
.
#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #organzapremium #tudungnikah #tudungwedding #tudungakadnikah #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #bawalorgandy #organdy #organza #bawalexclusive #tudungdinner #tudung #tudungkonvo #tudungbawal #tudungmurah
Tudung still terletak elok je even kena angin pantai. Nak bergambar pun tak jadi masalah😉 . Best kan macam ni? Susah taw nak cari tudung yg tak bergerak even dah kena angin pantai. . So tunggu apa lagi guys. Cepat order skrg. Belum cuba belum tahu, dah cuba confirm puas hati😍 . Klik link pada bio utk fast respon. . . #bawal  #bawalorganza  #bawalmurah  #organzaori  #bawalorganzamurah  #bawalorganzaprinted  #bawalorganzaplain  #organzascarf  #nealofarhijab  #neelofa  #fareeda  #ariani  #organzapremium  #tudungnikah  #tudungwedding  #tudungakadnikah  #tudungkawin  #tudungtunang  #tudungbridesmaid  #bawalorgandy  #organdy  #organza  #bawalexclusive  #tudungdinner  #tudung  #tudungkonvo  #tudungbawal  #tudungmurah 
Dah repeat order kali kedua nak repeat lagi lepasni sebab suka sangat dengan material & design tudung #mellisyahscarf 😘
.
Takkan nak tengok je orang lain share feedback cantik dan bergaya habis dengan hanya pakai tudung #mellisyahscarf ? Korang mesti taksabar jugak kan nak cantik?
.
Cepat klik link pada bio utk order😘
.
#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #organzapremium #tudungnikah #tudungwedding #tudungakadnikah #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #bawalorgandy #organdy #organza #bawalexclusive #tudungdinner #tudung #tudungkonvo #tudungbawal #tudungmurah
Dah repeat order kali kedua nak repeat lagi lepasni sebab suka sangat dengan material & design tudung #mellisyahscarf  😘 . Takkan nak tengok je orang lain share feedback cantik dan bergaya habis dengan hanya pakai tudung #mellisyahscarf  ? Korang mesti taksabar jugak kan nak cantik? . Cepat klik link pada bio utk order😘 . #bawal  #bawalorganza  #bawalmurah  #organzaori  #bawalorganzamurah  #bawalorganzaprinted  #bawalorganzaplain  #organzascarf  #nealofarhijab  #neelofa  #fareeda  #ariani  #organzapremium  #tudungnikah  #tudungwedding  #tudungakadnikah  #tudungkawin  #tudungtunang  #tudungbridesmaid  #bawalorgandy  #organdy  #organza  #bawalexclusive  #tudungdinner  #tudung  #tudungkonvo  #tudungbawal  #tudungmurah 
Tq for donning our #PlainInsyirah in code light yellow cream. Material paling tebal dan diyakini tak jarang dan mudah bentuk mestilah hakak insyirah ni.
.
.
Get yours now if you never try this bawal. 😉
#BasuhbykKalipunxBerbulu
.
.
#byarridzqigirl #tudungcircle #byarridzqigirl #plainscarf #bawalexclusive #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbesar #tudunglabuh #bidang50 #bidang60 #bucubulatsemua #segiempat #italiancrepeglitter #arridzqifeedback 🌼
Yessssssss ❤️❤️❤️
Ha kita ni dok diet macam macam & kita rasa dah betul tapi Apa Progress? Kadang teringin nak tahu camna orang tu kurus tetiba kan apa rutin dia, ha ni coach @yana.baharudin sendiri turun 44kg dan mmg open to share rutin program dia. Apa dia buat itulah @yana.baharudin share & nak bantu ramai turun berat macam dia turun berat.
.
Jom follow IG 
@yana.baharudin
@yana.baharudin
@yana.baharudin
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel 
#jomkurus #gegarvaganza2018  #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet#bigstage2018 #instaseleb#antapermana
Yessssssss ❤️❤️❤️ Ha kita ni dok diet macam macam & kita rasa dah betul tapi Apa Progress? Kadang teringin nak tahu camna orang tu kurus tetiba kan apa rutin dia, ha ni coach @yana.baharudin sendiri turun 44kg dan mmg open to share rutin program dia. Apa dia buat itulah @yana.baharudin share & nak bantu ramai turun berat macam dia turun berat. . Jom follow IG @yana.baharudin @yana.baharudin @yana.baharudin . #nakkuruscarisaya  #kurusdengancepat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kelasmakeup  #belajarkalori  #jangankecam  #arianiootd  #doaselamat  #kenduridoaselamat  #senamankurus  #senaman  #senamanpagi  #majalahnona  #mingguanwanita  #igkelantan  #dakwahsentap  #nakbebel  #jomkurus  #gegarvaganza2018  #tudungariani  #zalora  #bawalexclusive  #fashionvalet #bigstage2018  #instaseleb #antapermana 
Assalamualaikum
.
01139930413
.
🕷eXcLusiVe baWaL 🕷
.
💋coTToN *RANIA*
💋biDaNg 45
.
🐾rm20 seheLai
p0s rm8 sM / rm12 sS
.
🐾rm63 sM / rm67 sS
:=3 heLai fRee p0s
*boLeH piLiH waRna*
.
*buKaN deSiGn dR kiLaNg & tiaDa resToK* .
*RekaaN kHas buAt yG geMaRkan keLaiNaN ...LaiN daRi yg trseDia aDa*
.
*1 DESIGN HANYA ADA 5 WARNA*
.
#bawalexclusive 
#bawalexclusivelover 
#tudungbawalexclusive 
#bawalexclusivemurah 
#tudungbawalhomemade 
#bawalhomemade 
#exclusivebawal 
#tudungbawalexclusivemurah 
#tudungbawalretail 
#tudungretail 
#bawalcottonrania 
#bawalcottonraniamurah 
#bawalcottonraniaretail
#tudungbawalrania 
#tudungbawalcottonprinted 
#bawalrania 
#bawalraniamurah 
#bawalraniaexclusive 
#johor 
#dropshipwanted 
#kl
#pahang 
#sarawak 
#sabah 
#terengganu
#terapiinstagram
Assalamualaikum . 01139930413 . 🕷eXcLusiVe baWaL 🕷 . 💋coTToN *RANIA* 💋biDaNg 45 . 🐾rm20 seheLai p0s rm8 sM / rm12 sS . 🐾rm63 sM / rm67 sS :=3 heLai fRee p0s *boLeH piLiH waRna* . *buKaN deSiGn dR kiLaNg & tiaDa resToK* . *RekaaN kHas buAt yG geMaRkan keLaiNaN ...LaiN daRi yg trseDia aDa* . *1 DESIGN HANYA ADA 5 WARNA* . #bawalexclusive  #bawalexclusivelover  #tudungbawalexclusive  #bawalexclusivemurah  #tudungbawalhomemade  #bawalhomemade  #exclusivebawal  #tudungbawalexclusivemurah  #tudungbawalretail  #tudungretail  #bawalcottonrania  #bawalcottonraniamurah  #bawalcottonraniaretail  #tudungbawalrania  #tudungbawalcottonprinted  #bawalrania  #bawalraniamurah  #bawalraniaexclusive  #johor  #dropshipwanted  #kl  #pahang  #sarawak  #sabah  #terengganu  #terapiinstagram 
Hi semua ? 😍 buat ape tu ❗️
.
Black is back 💞😘
Warna yang wajib ada dekat setiap koleksi 😝

Siapa yang dah dapatkan? 🙋🏻‍♀️
.
Whatssapp 019-7994901 
#bawalchiffon #bawalovers #bawalcotton #bawalexclusive #bawal #bawalmurah #bawalcantik #bawallabuh #bawalplain #bawalprinted #bawalsatin #bawalshawl #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalcorak #bawalbidang45
.jika mempunyai bentuk badan seperti ini anda mempunyai masalah lemak yang berlebihan pada bahagian tengah tubuh badan.

oleh itu diet yang sesuau diamalkan adalah dengan cara makan yang sedikit dan kerap makan lima  kali sehari tetapi dengan portion yang kecil .

ambil makanan yang kaya dengan serat,buah - buahan,sayuran vitamin c dan bahan tenusu rendah lemak.elakkan makanan segera dan roti putih

Pendaftaran Cabaran Kurus Online Intake Nov 2018 dibuka sekarang. Klik link di bio  @coach_azizah untuk info lanjut
.
#gengslimfit
#cabarankurusonline 
COACH AZIZAH : 0129024405
.
.
.
#tipskurus #tipsdiet #makanansunnah #neelofa #fattzura #jalanjalancarimakan #ubatkurus #resepi #kuruscepat #tipskuruscepat #testimonikurus #nakkuruscepat #bakarlemak #eatcleanmalaysia #bellaammaralovers #ctdk #ariani #turun5kgsebulan #zalora #bawalexclusive #plussizemalaysia #bajubesarmalaysia #akasia #dietseimbang #senamankurus #meloditv3 #primavalet #cabarankurusonlinemalaysia
.jika mempunyai bentuk badan seperti ini anda mempunyai masalah lemak yang berlebihan pada bahagian tengah tubuh badan. oleh itu diet yang sesuau diamalkan adalah dengan cara makan yang sedikit dan kerap makan lima kali sehari tetapi dengan portion yang kecil . ambil makanan yang kaya dengan serat,buah - buahan,sayuran vitamin c dan bahan tenusu rendah lemak.elakkan makanan segera dan roti putih Pendaftaran Cabaran Kurus Online Intake Nov 2018 dibuka sekarang. Klik link di bio @coach_azizah untuk info lanjut . #gengslimfit  #cabarankurusonline  COACH AZIZAH : 0129024405 . . . #tipskurus  #tipsdiet  #makanansunnah  #neelofa  #fattzura  #jalanjalancarimakan  #ubatkurus  #resepi  #kuruscepat  #tipskuruscepat  #testimonikurus  #nakkuruscepat  #bakarlemak  #eatcleanmalaysia  #bellaammaralovers  #ctdk  #ariani  #turun5kgsebulan  #zalora  #bawalexclusive  #plussizemalaysia  #bajubesarmalaysia  #akasia  #dietseimbang  #senamankurus  #meloditv3  #primavalet  #cabarankurusonlinemalaysia 
Soft, light and comfy. Grab this floral piece in feminine colour now girls! Just hit the link in bio! #eteapparel .
.
Or text us >> +601156486865
Soft, light and comfy. Grab this floral piece in feminine colour now girls! Just hit the link in bio! #eteapparel  . . Or text us >> +601156486865
Bawal Inara Combo With Free Postage 💖
.
Jangan terlepas dapatkan set combo jimat ni tau. Warna2 hot dah makin tipis, so grab yours now!
-
#inaralover #bawalovers #bawalexclusive
Bawal Inara Combo With Free Postage 💖 . Jangan terlepas dapatkan set combo jimat ni tau. Warna2 hot dah makin tipis, so grab yours now! - #inaralover  #bawalovers  #bawalexclusive 
TIPS KURUS SNEK SIHAT
.
Kekacang memang sedap di kunyah sambil tengok TV. Malahan jika di tambah ke dalam salad atau makan peanut butter bersama roti juga adalah sumber protein dan lemak yang baik.
.
Kunyah kunyah sambil buat kerja di ofis pun bagus tetapi kacang yang sihat pun ada kalori. Pastikan tidak melebihi jumlah portion 100 ke 150 kalori.
. 
Silap haribulan nanti ada yang timbang berat badan tak turun turun pula.
.
Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana
.
Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua  lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? .
Jom klik kt Bio coach yaaa
.
Coach Yana +601116424857
#jommisipinggangkerengga .
Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support.
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel 
#jomkurus #gegarvaganza2018  #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet#bigstage2018 #surirumah #cikgusekolah
TIPS KURUS SNEK SIHAT . Kekacang memang sedap di kunyah sambil tengok TV. Malahan jika di tambah ke dalam salad atau makan peanut butter bersama roti juga adalah sumber protein dan lemak yang baik. . Kunyah kunyah sambil buat kerja di ofis pun bagus tetapi kacang yang sihat pun ada kalori. Pastikan tidak melebihi jumlah portion 100 ke 150 kalori. . Silap haribulan nanti ada yang timbang berat badan tak turun turun pula. . Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana . Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? . Jom klik kt Bio coach yaaa . Coach Yana +601116424857 #jommisipinggangkerengga  . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #nakkuruscarisaya  #kurusdengancepat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kelasmakeup  #belajarkalori  #jangankecam  #arianiootd  #doaselamat  #kenduridoaselamat  #senamankurus  #senaman  #senamanpagi  #majalahnona  #mingguanwanita  #igkelantan  #dakwahsentap  #nakbebel  #jomkurus  #gegarvaganza2018  #tudungariani  #zalora  #bawalexclusive  #fashionvalet #bigstage2018  #surirumah  #cikgusekolah 
.
▪️ALL RM 15 SEHELAI
▪️Bidang 43
▪️100% Senang Bentuk
▪️HABIS STOCK ADMIN AKAN DELETE
.
💰Borong min 20 helai
______________________________________________
♦️FAST PAYMENT
♦️NO BOOKING
.
📱Whatsapp for order at Bio 👆🏻
.

#bawalmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalprinted #bawalprintedmalaysia #bawalsatin #bawalsatinscarf #tudungsquare #bawallover #satinscarfmurah #satinscarf #bawalexclusive #bawalexclusivemalaysia #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipfree #dropshipdiperlukan #borongbawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #tudungbawal #tudungmurah #satinscarfmz
. ▪️ALL RM 15 SEHELAI ▪️Bidang 43 ▪️100% Senang Bentuk ▪️HABIS STOCK ADMIN AKAN DELETE . 💰Borong min 20 helai ______________________________________________ ♦️FAST PAYMENT ♦️NO BOOKING . 📱Whatsapp for order at Bio 👆🏻 . #bawalmalaysia  #bawalmurahmalaysia  #bawalprinted  #bawalprintedmalaysia  #bawalsatin  #bawalsatinscarf  #tudungsquare  #bawallover  #satinscarfmurah  #satinscarf  #bawalexclusive  #bawalexclusivemalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipfree  #dropshipdiperlukan  #borongbawal  #bawalovers  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #tudungbawal  #tudungmurah  #satinscarfmz 
.
▪️ALL RM 15 SEHELAI
▪️Bidang 43
▪️100% Senang Bentuk
▪️HABIS STOCK ADMIN AKAN DELETE
.
💰Borong min 20 helai
______________________________________________
♦️FAST PAYMENT
♦️NO BOOKING
.
📱Whatsapp for order at Bio 👆🏻
.

#bawalmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalprinted #bawalprintedmalaysia #bawalsatin #bawalsatinscarf #tudungsquare #bawallover #satinscarfmurah #satinscarf #bawalexclusive #bawalexclusivemalaysia #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipfree #dropshipdiperlukan #borongbawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #tudungbawal #tudungmurah #satinscarfmz
. ▪️ALL RM 15 SEHELAI ▪️Bidang 43 ▪️100% Senang Bentuk ▪️HABIS STOCK ADMIN AKAN DELETE . 💰Borong min 20 helai ______________________________________________ ♦️FAST PAYMENT ♦️NO BOOKING . 📱Whatsapp for order at Bio 👆🏻 . #bawalmalaysia  #bawalmurahmalaysia  #bawalprinted  #bawalprintedmalaysia  #bawalsatin  #bawalsatinscarf  #tudungsquare  #bawallover  #satinscarfmurah  #satinscarf  #bawalexclusive  #bawalexclusivemalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipfree  #dropshipdiperlukan  #borongbawal  #bawalovers  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #tudungbawal  #tudungmurah  #satinscarfmz 
.
▪️ALL RM 15 SEHELAI
▪️Bidang 43
▪️100% Senang Bentuk
▪️HABIS STOCK ADMIN AKAN DELETE
.
💰Borong min 20 helai
______________________________________________
♦️FAST PAYMENT
♦️NO BOOKING
.
📱Whatsapp for order at Bio 👆🏻
.

#bawalmalaysia #bawalmurahmalaysia #bawalprinted #bawalprintedmalaysia #bawalsatin #bawalsatinscarf #tudungsquare #bawallover #satinscarfmurah #satinscarf #bawalexclusive #bawalexclusivemalaysia #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipfree #dropshipdiperlukan #borongbawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #tudungbawal #tudungmurah #satinscarfmz
. ▪️ALL RM 15 SEHELAI ▪️Bidang 43 ▪️100% Senang Bentuk ▪️HABIS STOCK ADMIN AKAN DELETE . 💰Borong min 20 helai ______________________________________________ ♦️FAST PAYMENT ♦️NO BOOKING . 📱Whatsapp for order at Bio 👆🏻 . #bawalmalaysia  #bawalmurahmalaysia  #bawalprinted  #bawalprintedmalaysia  #bawalsatin  #bawalsatinscarf  #tudungsquare  #bawallover  #satinscarfmurah  #satinscarf  #bawalexclusive  #bawalexclusivemalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipfree  #dropshipdiperlukan  #borongbawal  #bawalovers  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #tudungbawal  #tudungmurah  #satinscarfmz 
TAK MAKAN NASI TAPI KENAPA BERAT MAKIN NAIK
.
Salah satu sebab kenapa berat senang naik adalah TABIAT NGOPI..
.
Lepas makan lunch otw nak balik ke pejabat singgah di Starbucks, Coffee Bean, bau kopi pun dah memikat.
.
Tapi bila tengok kalori, mak aiii dah lebih dari kalori semangkuk nasi..
.
So hati hati ya bagi peminat kopi, jangan nanti dah makan ikut portion tapi tang minuman yang akan bawa diet anda ke laut.
.
Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana
.
Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua  lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? .
Jom klik kt Bio coach yaaa
.
Coach Yana +601116424857
#jommisipinggangkerengga .
Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support.
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel 
#jomkurus #gegarvaganza2018  #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet#bigstage2018 #surirumah #cikgusekolah
TAK MAKAN NASI TAPI KENAPA BERAT MAKIN NAIK . Salah satu sebab kenapa berat senang naik adalah TABIAT NGOPI.. . Lepas makan lunch otw nak balik ke pejabat singgah di Starbucks, Coffee Bean, bau kopi pun dah memikat. . Tapi bila tengok kalori, mak aiii dah lebih dari kalori semangkuk nasi.. . So hati hati ya bagi peminat kopi, jangan nanti dah makan ikut portion tapi tang minuman yang akan bawa diet anda ke laut. . Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana . Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? . Jom klik kt Bio coach yaaa . Coach Yana +601116424857 #jommisipinggangkerengga  . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #nakkuruscarisaya  #kurusdengancepat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kelasmakeup  #belajarkalori  #jangankecam  #arianiootd  #doaselamat  #kenduridoaselamat  #senamankurus  #senaman  #senamanpagi  #majalahnona  #mingguanwanita  #igkelantan  #dakwahsentap  #nakbebel  #jomkurus  #gegarvaganza2018  #tudungariani  #zalora  #bawalexclusive  #fashionvalet #bigstage2018  #surirumah  #cikgusekolah 
SAFIYYA HIJAB SPRAY ni untuk #tudung je ke?
.
Eh.. Tak lah. Baju pun boleh. Asalkan dia berasaskan fabrik.👯👯👯
.
Baju yang kedut seribu pun boleh pakai. Sebab #safiyyahijabspray ni ada anti kedut.
.
Jom grab😘Setiap rumah wajibbb ada satu😍
SAFIYYA HIJAB SPRAY ni untuk #tudung  je ke? . Eh.. Tak lah. Baju pun boleh. Asalkan dia berasaskan fabrik.👯👯👯 . Baju yang kedut seribu pun boleh pakai. Sebab #safiyyahijabspray  ni ada anti kedut. . Jom grab😘Setiap rumah wajibbb ada satu😍
🌸 BAWAL HEAVY CHIFFON 🌸 .
.
✂️ BIDANG 45 ✂️ .
💰 RM 12 (1-4 pcs)
💰 RM 11 (5-10 pcs)
💰 RM 10 (11 pcs dan keatas) .
.
✂️ BIDANG 50 ✂️ .
💰 RM 16 1-4 pcs)
💰 RM 15 (5-10 pcs)
💰 RM 14 (11 pcs dan keatas) .
.
✂️ BIDANG 60 ✂️ .
💰 RM 16 (1-4 pcs)
💰 RM 15 (5-10 pcs)
💰 RM 14 (11 pcs dan keatas) .
.
💌POSTAGE💌 .
📎 1-4pcs:
RM 8 SEM | RM 12 SS .
📎 5-10pcs:
RM 11 SEM | RM 17 SS .
📎 11-15pcs:
RM14 SEM | RM 26.50 SS .
📎 16-20pcs:
RM22 SEM | RM 58.30 SS .
.
🌼 Senang bentuk
🌼 Mudah iron
🌼 Tak jarang .
🌼 Harga jimat & berbaloi! .
.
WHATSAPP NOW 014-6876939
WHATSAPP NOW 014-6876939
WHATSAPP NOW 014-6876939
.
.
#bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalneelofa #neelofa #ctdk #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #bawalheavychiffonmurah #tudung #tudungbawalmurah #tudungonline #bawalbidang50
#bawalovers #bawalexclusive #bawalbidang50 #bawalmurah #bawalchiffon #bawallabuh #bawalplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang50 #bawalbidang60 #bawalchiffonbidang60 #bawalcrochet #bawalcottoncrochet #bawalcrochetmurah #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah
🌸 BAWAL HEAVY CHIFFON 🌸 . . ✂️ BIDANG 45 ✂️ . 💰 RM 12 (1-4 pcs) 💰 RM 11 (5-10 pcs) 💰 RM 10 (11 pcs dan keatas) . . ✂️ BIDANG 50 ✂️ . 💰 RM 16 1-4 pcs) 💰 RM 15 (5-10 pcs) 💰 RM 14 (11 pcs dan keatas) . . ✂️ BIDANG 60 ✂️ . 💰 RM 16 (1-4 pcs) 💰 RM 15 (5-10 pcs) 💰 RM 14 (11 pcs dan keatas) . . 💌POSTAGE💌 . 📎 1-4pcs: RM 8 SEM | RM 12 SS . 📎 5-10pcs: RM 11 SEM | RM 17 SS . 📎 11-15pcs: RM14 SEM | RM 26.50 SS . 📎 16-20pcs: RM22 SEM | RM 58.30 SS . . 🌼 Senang bentuk 🌼 Mudah iron 🌼 Tak jarang . 🌼 Harga jimat & berbaloi! . . WHATSAPP NOW 014-6876939 WHATSAPP NOW 014-6876939 WHATSAPP NOW 014-6876939 . . #bawallover  #bawalchiffon  #bawalbidang45  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawallabuh  #bawalmurah  #bawalcantik  #bawalneelofa  #neelofa  #ctdk  #bawalexclusive  #bawalheavychiffon  #bawalbidang60  #bawalheavychiffonmurah  #tudung  #tudungbawalmurah  #tudungonline  #bawalbidang50  #bawalovers  #bawalexclusive  #bawalbidang50  #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonbidang50  #bawalbidang60  #bawalchiffonbidang60  #bawalcrochet  #bawalcottoncrochet  #bawalcrochetmurah  #tudunglabuh  #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungbawalmurah 
.
.
READY STOCK
.
(BAWAL COTTON TURKEY BUNGA)
.
1 pcs - RM 17 
3 pcs COMBO-FREE POSTAGE
.
❣Cantik Sgt2
❣Corak Terkini
✔Material Kain Bawal Cotton Turki
✔Bidang 45"
.
Sebarang Pertanyaan Boleh WA 👇🏻👇🏻
.
📩0132223145
📩0123260923
.
.
#bawal 
#bawalovers 
#bawalmurah 
#bawalcantikmurah 
#bawalcantik 
#bawalcottonmurah 
#bawalviral 
#sayajualtudungbawal 
#sayajualbawal
#bawalexclusive 
#bawalbidang45 
#bawalcotton 
#bawal#bazar 
#bazarpaknil
Meh sini rapat rapat sikit makwe semuaaa tengok design cantik Berlian Rapat 😋 
Kakak memang akan belanja design cun cun je uolsss yelaa yang nak pakai nanti makwe2 kakak bawal jugak 😍😍😍 Ws : 011-1024 1607 
#tudungbawal #kuantanese #tudungbawalmurah #shawltutorial #bawallovers ##bawaltutorial #kuantanpahang #wargakuantan #tudungmurah #bawalexclusive #bawalcantik #bawalviral #codkuantan #agentkuantan
Haa kt dalam gym tu kitaaa elak elak  kann yaaa .
Be humble and learn at gym yaa 😊
.
Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana
.
Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua  lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? .
Jom klik kt Bio coach yaaa
.
Coach Yana +601116424857
#jommisipinggangkerengga .
Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support.
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel 
#jomkurus #gegarvaganza2018  #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet#bigstage2018 #surirumah #cikgusekolah
Haa kt dalam gym tu kitaaa elak elak kann yaaa . Be humble and learn at gym yaa 😊 . Kekal Sihat Fit dan Bahagia Kesihatan Dengan Coach Yana . Coach Yana dh Turun 44kg apa kata Coach bantu sis semua lak turun 5-11kg Bulan Oct ni? . Jom klik kt Bio coach yaaa . Coach Yana +601116424857 #jommisipinggangkerengga  . Mudahnya KURUS bila ada Coach, ILMU dan Team Support. . #nakkuruscarisaya  #kurusdengancepat  #butikmuslimah  #kirakalori  #kelasmakeup  #belajarkalori  #jangankecam  #arianiootd  #doaselamat  #kenduridoaselamat  #senamankurus  #senaman  #senamanpagi  #majalahnona  #mingguanwanita  #igkelantan  #dakwahsentap  #nakbebel  #jomkurus  #gegarvaganza2018  #tudungariani  #zalora  #bawalexclusive  #fashionvalet #bigstage2018  #surirumah  #cikgusekolah 
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM18/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM18/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM18/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM15/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM15/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM15/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM15/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM15/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
🔹Bidang 45'
🔹Material sejuk & tak panas
🔹Mudah terbentuk
🔹Harga RM15/pcs exclude postage

#bawalcornskin #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalexclusive #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #tempatanfest #igshopmalaysia #igshop #visitmyigmalaysia #bawalchiffon #bawalcotton #tudungbawal #hijab #hijabfashion
Sebelum keluar rumah, buat checklist aurat dulu. Pastikan tudung dah labuh tutup dada, tak jarang, baju longgar dan labuh, pakai handsocks dan pakai stokin 😍
.
Kalau semua pass, dah boleh keluar dgn yakin. Niatkan pakai semua ni untuk menutup aurat dgn sempurna, inshaAllah sepanjang kita keluar dan pakai pakaian tu kita dapat pahala 😍
.
Item: Naurah Hijab
Color: Purple
Available: Bidang 50, 55, 60
Price: RM36
.

Full katalog👇🏻
#HHnaurahhijabcatalogue ✨
.
.
#tudunglabuh #tudungbawal #bawalchiffon #tudunglabuhbidang50 #tudunglabuhbidang55 #tudunglabuhbidang60 #tudung #tudungchiffon #bawalmurah #bawal #bawalexclusive
Sebelum keluar rumah, buat checklist aurat dulu. Pastikan tudung dah labuh tutup dada, tak jarang, baju longgar dan labuh, pakai handsocks dan pakai stokin 😍 . Kalau semua pass, dah boleh keluar dgn yakin. Niatkan pakai semua ni untuk menutup aurat dgn sempurna, inshaAllah sepanjang kita keluar dan pakai pakaian tu kita dapat pahala 😍 . Item: Naurah Hijab Color: Purple Available: Bidang 50, 55, 60 Price: RM36 . Full katalog👇🏻 #HHnaurahhijabcatalogue  ✨ . . #tudunglabuh  #tudungbawal  #bawalchiffon  #tudunglabuhbidang50  #tudunglabuhbidang55  #tudunglabuhbidang60  #tudung  #tudungchiffon  #bawalmurah  #bawal  #bawalexclusive