an online Instagram web viewer

#batupahat medias

Photos

#Repost @asyiqin_h_signature
• • • • •
SYAWAL COMBO MAMBO by ASYIQIN_H SIGNATURE .

Whatapps; 
http://wasap.my/+60177604273

#asyiqin_h_signature #asyiqin_h_signature_combo_mambo #raya18 #rayacookies #rayadessert #homemade #halalbaked #batupahat #johorbahru
#Repost @asyiqin_h_signature
• • • • •
SYAWAL COMBO MAMBO by ASYIQIN_H SIGNATURE .

Whatapps; 
http://wasap.my/+60177604273

#asyiqin_h_signature #asyiqin_h_signature_combo_mambo #raya18 #rayacookies #rayadessert #homemade #halalbaked #batupahat #johorbahru
#Repost @asyiqin_h_signature
• • • • •
SYAWAL COMBO MAMBO by ASYIQIN_H SIGNATURE .

Whatapps; 
http://wasap.my/+60177604273

#asyiqin_h_signature #asyiqin_h_signature_combo_mambo #raya18 #rayacookies #rayadessert #homemade #halalbaked #batupahat #johorbahru
Jeruk leleh..pasti tak kecewa.
#Jomtry
#pm angahchai 》0172077536
#batupahat
#uthmbatupahatparitraja
#deliverymakananbatupahat
#codbatupahat
#jeruk
#cod batu pahat-muar-melaka
Wedding dais for Akma
Tongkang Pechah
😍😍😍😍
.
Interested????🤩🤩🤩🤩
Any enquiries do call/whatsapp
http://Www.wasap.my/60107107028/pakej
0107107028 (k.hani)
REZQY AMANI
No 4, Jln Emas 1, Tmn Emas 1, 83400 Sri Medan, Batu Pahat, Johor
.
#bridalbatupahat #bridalekslusif #pelamin #minipelaminmurah #minipelamin #pakejperkahwinan #srimedan #batupahat #bride #busanapengantin #pengantinmelayu #bridaljohor #butikpengantin #makeup #lace #songket #dais #weddings
Wedding dais for Akma Tongkang Pechah 😍😍😍😍 . Interested????🤩🤩🤩🤩 Any enquiries do call/whatsapp http://Www.wasap.my/60107107028/pakej 0107107028 (k.hani) REZQY AMANI No 4, Jln Emas 1, Tmn Emas 1, 83400 Sri Medan, Batu Pahat, Johor . #bridalbatupahat  #bridalekslusif  #pelamin  #minipelaminmurah  #minipelamin  #pakejperkahwinan  #srimedan  #batupahat  #bride  #busanapengantin  #pengantinmelayu  #bridaljohor  #butikpengantin  #makeup  #lace  #songket  #dais  #weddings 
V8 SMARTWATCH. Boleh tukar bahasa👍🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fungsi V8:
👉Touch screen
👉Boleh buat call
👉Boleh terima call
👉Boleh hantar mesej
👉Boleh balas mesej
👉Boleh sync phonebook
👉Boleh dengar lagu
👉Boleh tengok video
👉Boleh tahu phone jauh dri kita
👉Boleh kira langkah dalam sehari
👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
👉Boleh tangkap gambar
👉Boleh rakam video
👉Boleh rakam suara
👉Boleh pakai sim & memory
👉Boleh dengar radio
👉Boleh tgk log panggilan
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM75 
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#smartwatchmurahmalaysia
#alorsetar
#petalingjaya
#johorbharu
#jammurahmalaysia
#alorgajah
#jammurahgila
#kuantan
#bangi
#fitnessmalaysia
#jammurahgiler
#jammurahonline
#mersing
#batupahat
#jerantut
#temerloh
#cheras
#kualaselangor
#kemaman
#seremban
#kevinzahri
#smartwatchmurah
#puchong
#kotatinggi
#ahad
#kualalumpur
#shahalam
#jammalaysiamurah
#serdang
#smartwatchmurahmalaysia
V8 SMARTWATCH. Boleh tukar bahasa👍🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Fungsi V8: 👉Touch screen 👉Boleh buat call 👉Boleh terima call 👉Boleh hantar mesej 👉Boleh balas mesej 👉Boleh sync phonebook 👉Boleh dengar lagu 👉Boleh tengok video 👉Boleh tahu phone jauh dri kita 👉Boleh kira langkah dalam sehari 👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp 👉Boleh tangkap gambar 👉Boleh rakam video 👉Boleh rakam suara 👉Boleh pakai sim & memory 👉Boleh dengar radio 👉Boleh tgk log panggilan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PACKAGE INCLUDE *1 X SMARTWATCH *1 X MICRO USB CABLE *1 X MANUAL USER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM75 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #smartwatchmurahmalaysia  #alorsetar  #petalingjaya  #johorbharu  #jammurahmalaysia  #alorgajah  #jammurahgila  #kuantan  #bangi  #fitnessmalaysia  #jammurahgiler  #jammurahonline  #mersing  #batupahat  #jerantut  #temerloh  #cheras  #kualaselangor  #kemaman  #seremban  #kevinzahri  #smartwatchmurah  #puchong  #kotatinggi  #ahad  #kualalumpur  #shahalam  #jammalaysiamurah  #serdang  #smartwatchmurahmalaysia 
Since ramai sangat dah ws admin tanya "dah open order ta?" Sebab dah lama sangat admin cuti kan 😝
Here we're !!! Admin ada special price untuk korang-korang semperna hari raya nie tau 😍😘
_____
Tapi this time admin just open order for MINI POLAROID SAHAJA tau !!
70sen sekeping .
⚡️minimum order 9pcs
⚡️no maximum order (unlimited pcs)
📮pos everyday
📍COD BATU PAHAT (bandar)
‼️ proceed within 3 days
_____
Ws 0177476314 sekarang
#polaroidbatupahat #polaroidinspired #polaroidinspiredmurah #batupahat
Since ramai sangat dah ws admin tanya "dah open order ta?" Sebab dah lama sangat admin cuti kan 😝 Here we're !!! Admin ada special price untuk korang-korang semperna hari raya nie tau 😍😘 _____ Tapi this time admin just open order for MINI POLAROID SAHAJA tau !! 70sen sekeping . ⚡️minimum order 9pcs ⚡️no maximum order (unlimited pcs) 📮pos everyday 📍COD BATU PAHAT (bandar) ‼️ proceed within 3 days _____ Ws 0177476314 sekarang #polaroidbatupahat  #polaroidinspired  #polaroidinspiredmurah  #batupahat 
V8 SMARTWATCH. Boleh masukkan sim card. Xde sim pun blh. Hanya connect dgn phone anda guna bluetooth.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fungsi V8:
👉Touch screen
👉Boleh buat call
👉Boleh terima call
👉Boleh hantar mesej
👉Boleh balas mesej
👉Boleh sync phonebook
👉Boleh dengar lagu
👉Boleh tengok video
👉Boleh tahu phone jauh dri kita
👉Boleh kira langkah dalam sehari
👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
👉Boleh tangkap gambar
👉Boleh rakam video
👉Boleh rakam suara
👉Boleh pakai sim & memory
👉Boleh dengar radio
👉Boleh tgk log panggilan
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
RM75 
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#smartwatchmurahmalaysia
#alorsetar
#petalingjaya
#johorbharu
#jammurahmalaysia
#alorgajah
#jammurahgila
#kuantan
#bangi
#fitnessmalaysia
#jammurahgiler
#jammurahonline
#mersing
#batupahat
#jerantut
#temerloh
#cheras
#kualaselangor
#kemaman
#seremban
#kevinzahri
#smartwatchmurah
#puchong
#kotatinggi
#ahad
#kualalumpur
#shahalam
#jammalaysiamurah
#serdang
#smartwatchmurahmalaysia
V8 SMARTWATCH. Boleh masukkan sim card. Xde sim pun blh. Hanya connect dgn phone anda guna bluetooth. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Fungsi V8: 👉Touch screen 👉Boleh buat call 👉Boleh terima call 👉Boleh hantar mesej 👉Boleh balas mesej 👉Boleh sync phonebook 👉Boleh dengar lagu 👉Boleh tengok video 👉Boleh tahu phone jauh dri kita 👉Boleh kira langkah dalam sehari 👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp 👉Boleh tangkap gambar 👉Boleh rakam video 👉Boleh rakam suara 👉Boleh pakai sim & memory 👉Boleh dengar radio 👉Boleh tgk log panggilan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PACKAGE INCLUDE *1 X SMARTWATCH *1 X MICRO USB CABLE *1 X MANUAL USER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM75 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #smartwatchmurahmalaysia  #alorsetar  #petalingjaya  #johorbharu  #jammurahmalaysia  #alorgajah  #jammurahgila  #kuantan  #bangi  #fitnessmalaysia  #jammurahgiler  #jammurahonline  #mersing  #batupahat  #jerantut  #temerloh  #cheras  #kualaselangor  #kemaman  #seremban  #kevinzahri  #smartwatchmurah  #puchong  #kotatinggi  #ahad  #kualalumpur  #shahalam  #jammalaysiamurah  #serdang  #smartwatchmurahmalaysia 
不论怎样,
你们在我心里都是最棒最好的💪
继续加油🔥🔥爱你们💕🙆
#UMeDanceStudio #BatuPahat
不论怎样, 你们在我心里都是最棒最好的💪 继续加油🔥🔥爱你们💕🙆 #UMeDanceStudio  #BatuPahat 
Cara penggunaan #breathspray #noraessential ...mudah dan pantas menghilangkan bau mulut. Rugi kalau tak cuba..😊😍
Hanya rm85/30ml
Whatsapp 0149590225
#breathspray
#perfumemulutviral 
#mulutwangi 
#selamattinggalmulutbusuk 
#agennoraessential 
#muar
#batupahat

COD muar/batu pahat
PAVIAR美白系列让您的皮肤减少黑斑👍
多种天然美白的独特配方,
能全面仰制黑色素细胞生长。
有效减少黑斑,同时保护肌肤免受紫外线的伤害。
彻底解决肌肤黑斑和色素问题,
让您的肌肤重现亮泽白皙.
想了解PAVIAR产品,
欢迎pm我们♏beauty或来电询问😘😘 PAVIAR Miracle white line
Combined with a variety of natural whitening unique formula, can fully invert the growth of melanin cells. Reduce black spot effectively, protect skin from the harm of ultraviolet ray at the same time. Thoroughly solve the problem of dark spots and pigment in your skin, so that your skin can return to a bright, white complexion ⚠⚠⚠请勿盗图&盗词必追究⚠⚠⚠
All PAVIAR product are free from parabens

欢迎来电询问☎074339088 ☎01135220989

https://www.Facebook.com/Mbeauty.Bp.

https://www.instagram.com/mbeauty.bp/
#请勿盗图及到词必追究
#facial #Mbeauty #beauty  #batupahat #paviar #美白护理 #粉雾眉 #韩式粉雾眉  #嫁接睫毛 #洗脸 #美容院 #峇株吧辖 #Mbeautybp #hydro #sensitiveskin 
#产品 #hydrolotion  #batupahat
#paviarmalaysia #cosmetic #保湿 #私密除毛 #Brazilianwaxing #Waxing #bodyWaxing #paviarcosmetic
PAVIAR美白系列让您的皮肤减少黑斑👍 多种天然美白的独特配方, 能全面仰制黑色素细胞生长。 有效减少黑斑,同时保护肌肤免受紫外线的伤害。 彻底解决肌肤黑斑和色素问题, 让您的肌肤重现亮泽白皙. 想了解PAVIAR产品, 欢迎pm我们♏beauty或来电询问😘😘 PAVIAR Miracle white line Combined with a variety of natural whitening unique formula, can fully invert the growth of melanin cells. Reduce black spot effectively, protect skin from the harm of ultraviolet ray at the same time. Thoroughly solve the problem of dark spots and pigment in your skin, so that your skin can return to a bright, white complexion ⚠⚠⚠请勿盗图&盗词必追究⚠⚠⚠ All PAVIAR product are free from parabens 欢迎来电询问☎074339088 ☎01135220989 https://www.Facebook.com/Mbeauty.Bp. https://www.instagram.com/mbeauty.bp/ #请勿盗图及到词必追究  #facial  #Mbeauty  #beauty  #batupahat  #paviar  #美白护理  #粉雾眉  #韩式粉雾眉  #嫁接睫毛  #洗脸  #美容院  #峇株吧辖  #Mbeautybp  #hydro  #sensitiveskin  #产品  #hydrolotion  #batupahat  #paviarmalaysia  #cosmetic  #保湿  #私密除毛  #Brazilianwaxing  #Waxing  #bodyWaxing  #paviarcosmetic 
Kelebihan breathspray #noraessential ..rugi sape yg belum mencuba😊
Hanya rm85/30ml boleh tahan sehingga 3 bulan.
Whatsapp 0149590225
COD muar/batu pahat
#breathspray 
#perfumemulutviral 
#mulutwangi 
#selamatinggalmulutbusuk 
#agennoraessential 
#muar
#batupahat
Bertuah betol! Tahniah ya
.
.
Pemenang utama lucky draw #firmahweddingparadise .
.
Wedding cake sponsor by @ibadiba_bakehouse !
.
.
Kalau nak tahu, ramai lagi yg bertuah, semua yg booking masa wedding paradise hari tu mcm2 dpt item free!
.
.
Tahniah semuanya 🤗
.
.

#Repost @ibadiba_bakehouse (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah  dan Tahniah  diucapkan untuk bakal pengantin  kita!! Tahniah kerana dapat hadiah dari ibadiba bakehouse  Kek kahwin 2 tgkat berharga RM 300!! Sungguh  bertuah bakal pengantin  kita!  kannn kak @wana_firmahweddings
#firmahweddingparadise  #ibadibabakehouse  #hadiahkahwin #weddingcake #batupahat
Bertuah betol! Tahniah ya . . Pemenang utama lucky draw #firmahweddingparadise  . . Wedding cake sponsor by @ibadiba_bakehouse ! . . Kalau nak tahu, ramai lagi yg bertuah, semua yg booking masa wedding paradise hari tu mcm2 dpt item free! . . Tahniah semuanya 🤗 . . #Repost  @ibadiba_bakehouse (@get_repost) ・・・ Alhamdulillah dan Tahniah diucapkan untuk bakal pengantin kita!! Tahniah kerana dapat hadiah dari ibadiba bakehouse Kek kahwin 2 tgkat berharga RM 300!! Sungguh bertuah bakal pengantin kita! kannn kak @wana_firmahweddings #firmahweddingparadise  #ibadibabakehouse  #hadiahkahwin  #weddingcake  #batupahat 
.
Chocolate Bouquet .
.
• 23/6 - Tmn. Kemajuan, Batu Pahat, Johor
_______________________________________
Chocolate/buah & design boleh request ikut budget 😊 Boleh jadikan hadiah birthday, anniversary, buah tangan, graduasi, saje2, etc 😆😆
.
COD batu pahat je.
.
.
#birthdaysurprise #chocolatebouquetbatupahat #birthdaysurprisebatupahat #anniversarygift #anniversarysurprise #chocolatebouquetmurah #bungacoklat #bungacoklatmurah #batupahat #bungacoklatbatupahat #gadisbouquet
. Chocolate Bouquet . . • 23/6 - Tmn. Kemajuan, Batu Pahat, Johor _______________________________________ Chocolate/buah & design boleh request ikut budget 😊 Boleh jadikan hadiah birthday, anniversary, buah tangan, graduasi, saje2, etc 😆😆 . COD batu pahat je. . . #birthdaysurprise  #chocolatebouquetbatupahat  #birthdaysurprisebatupahat  #anniversarygift  #anniversarysurprise  #chocolatebouquetmurah  #bungacoklat  #bungacoklatmurah  #batupahat  #bungacoklatbatupahat  #gadisbouquet 
syg, mulut syg busuk bau cam tong sampah.. HAAA..sentap tak kalau suami tegur camtu? nampak Sgt tak jaga kebersihan gigi. padahal tak pun.kadang2 mulut mmg berbau walau dah gosok gigi betul tak? jom dapatkan sekarang! RM 85 tahan 3 bulan WOW 😱😱 Whatsapp 0149590225
COD muar/batu pahat
#breathspray 
#perfumemulutviral 
#mulutwangi 
#selamatinggalmulutbusuk 
#agennoraessential 
#muar
#batupahat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
Hot Item  Cotton Tees

Saiz standard Asia
XS,S, M,L,XL,2XL
Pm untuk saiz 3XL,4XL,5XL
Kain 100%Cotton
.
Harga 👉🏻Sehelai Rm30
👉🏻4Helai Short Rm120 Free Pos 🔥
👉🏻4Helai Long Rm140 Free Pos 🔥. 👊🏻 Beli banyak dapat murah
👊🏻 Pembelian 4helai keatas FreePostage tau
👊🏻 4helai boleh mix design baju
.
🔥Like and Tag kawan kawan korang🔥
📥Tekan link di bio kami untuk ws terus admin ye📥
.
Berminat jadi dropship kami? boleh ws admin sekali 😁💪🏻 How to order ❓
1. Screenshot your choice
2. WhatsApp +60102105445

#shirtmurah #localbrand #copyori #bajumurah #barangrare #designtee #lokalbrand #ootdlokalah #clothing #appareal #tshirt #tshirtmalaysia #streetwear #lokalkampus #lokalah #sapotlokal #tempatanfest #igreview #igreviewmalaysia #ootdmalaysia #vscocam #vscomalaysia #johor #batupahat #malaysia
Hot Item Cotton Tees Saiz standard Asia XS,S, M,L,XL,2XL Pm untuk saiz 3XL,4XL,5XL Kain 100%Cotton . Harga 👉🏻Sehelai Rm30 👉🏻4Helai Short Rm120 Free Pos 🔥 👉🏻4Helai Long Rm140 Free Pos 🔥. 👊🏻 Beli banyak dapat murah 👊🏻 Pembelian 4helai keatas FreePostage tau 👊🏻 4helai boleh mix design baju . 🔥Like and Tag kawan kawan korang🔥 📥Tekan link di bio kami untuk ws terus admin ye📥 . Berminat jadi dropship kami? boleh ws admin sekali 😁💪🏻 How to order ❓ 1. Screenshot your choice 2. WhatsApp +60102105445 #shirtmurah  #localbrand  #copyori  #bajumurah  #barangrare  #designtee  #lokalbrand  #ootdlokalah  #clothing  #appareal  #tshirt  #tshirtmalaysia  #streetwear  #lokalkampus  #lokalah  #sapotlokal  #tempatanfest  #igreview  #igreviewmalaysia  #ootdmalaysia  #vscocam  #vscomalaysia  #johor  #batupahat  #malaysia 
Ada jugak yg mengidam jeruk ni.. Tq Kak Nurul😍
#jerukmanggaasamboi #tastebuds #sungailurus #senggarang #batupahat
SET KEMBALI PERAWAN KHAS BUAT PARA ISTERI BIDADARI HATI SUAMI.
.
QIARA SECRET SPRAY.
.
Siapa nak jawab bila en hubby dok tanya consume product apa sampai ketat luar biasa....
.
Thanks for sharing dear...
.
#qiarasecretsprayhq 
#setpulihdara 
#setisteri
#rahsiaisteri 
#rahsiawanita
#terapiinstagram 
#masalahsuamiisteri 
#masalahkeputihan
#masalahlonggar
#ikatsuami
#pengetatfaraj
#sayangselalu 
#sayangsuami 
#suamiisteri 
#masalahanginfaraj 
#masalahlonggar 
#masalahmissv 
#pengikatkasih
#terapiinstagram
#johor
#kualalumpur
#selangor
#wilayahpersekutuan
#kluang
#batupahat
#sarawak
#sabah
#perak
#kedah
SET KEMBALI PERAWAN KHAS BUAT PARA ISTERI BIDADARI HATI SUAMI. . QIARA SECRET SPRAY. . Siapa nak jawab bila en hubby dok tanya consume product apa sampai ketat luar biasa.... . Thanks for sharing dear... . #qiarasecretsprayhq  #setpulihdara  #setisteri  #rahsiaisteri  #rahsiawanita  #terapiinstagram  #masalahsuamiisteri  #masalahkeputihan  #masalahlonggar  #ikatsuami  #pengetatfaraj  #sayangselalu  #sayangsuami  #suamiisteri  #masalahanginfaraj  #masalahlonggar  #masalahmissv  #pengikatkasih  #terapiinstagram  #johor  #kualalumpur  #selangor  #wilayahpersekutuan  #kluang  #batupahat  #sarawak  #sabah  #perak  #kedah 
Assalamualaikum & Selamat sejahtera, Ada yang masih beraya lagi? Sambil beraya nak mencari jam G-Shock ORIGINAL? Jangan segan untuk bertanya, boleh terus wasap saya. Harga kita bincang sampai jadi. Maaf kalau harga buka dari saya agak mahal, jika mahal boleh minta kurang sikit. Barang 100% Original. Untuk model ready stock pada saya amatlah terhad.  Siapa cepat, dia dapat. Nak booking, sila letak deposit dahulu. Serius buyer sahaja. Dikesempatan itu juga saya ingin mengucapkan " SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, (maaf terlambat) Terima kasih yang mana sudi support saya. Anda memang awesome 👊

http://musajohore.wasap.my

#trustedseller
#GSFC10810
#FGSF0833
#KGSM038
#gshockoriginal 
#gshockoriginalcustom 
#gshockdw6900 
#gshockgls6900 
#gshockmalaysia 
#gshockmalaysiafanclub 
#gshockmalaysiafansclub 
#gshockmalaysiacommunity 
#gshockmalaysiasociety 
#gshockmalaysiacollector 
#gshockerjb
#gshockersjb
#kamipeminatjamgetah 
#jamgetah 
#johorbahru 
#kotatinggi 
#pontian 
#batupahat 
#kluang 
#mersing 
#muar 
#segamat
Assalamualaikum & Selamat sejahtera, Ada yang masih beraya lagi? Sambil beraya nak mencari jam G-Shock ORIGINAL? Jangan segan untuk bertanya, boleh terus wasap saya. Harga kita bincang sampai jadi. Maaf kalau harga buka dari saya agak mahal, jika mahal boleh minta kurang sikit. Barang 100% Original. Untuk model ready stock pada saya amatlah terhad. Siapa cepat, dia dapat. Nak booking, sila letak deposit dahulu. Serius buyer sahaja. Dikesempatan itu juga saya ingin mengucapkan " SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, (maaf terlambat) Terima kasih yang mana sudi support saya. Anda memang awesome 👊 http://musajohore.wasap.my #trustedseller  #GSFC10810  #FGSF0833  #KGSM038  #gshockoriginal  #gshockoriginalcustom  #gshockdw6900  #gshockgls6900  #gshockmalaysia  #gshockmalaysiafanclub  #gshockmalaysiafansclub  #gshockmalaysiacommunity  #gshockmalaysiasociety  #gshockmalaysiacollector  #gshockerjb  #gshockersjb  #kamipeminatjamgetah  #jamgetah  #johorbahru  #kotatinggi  #pontian  #batupahat  #kluang  #mersing  #muar  #segamat 
Raya lagi dengan caramel #preciouspopcorn ! Tak cukup satu balang diknon 😋🌽🍯
.

Price: Caramel RM20 | Choc RM21
COD : Kota Kemuning, Bukit Jelutong
COD hari², sebut je nak bila ! 😘
.

Postage: RM9 SM | RM11 SS sebalang
. . .
. 📲Whatsapp 0132060883 noww to secure your order! 🌽

#sayajual #sayajualpopcorn #popcorncaramel #chocolatelover #popcornlover #repeatorder #popcornchocolate #kuihraya2018 #kuihrayasedap #sampulduitraya #duitrayafree #popcornmurah #lokalah #chocolatelovers #bazarpaknil #popcorncake #eidmubarak #batupahat #raya2018 #preciouspremiumflavoredpopcorn #preciousraya #lebaran2018  #kotakemuningshahalam #trustedseller #preciouspopcornagent #likeforlikes #popcornmurah #like4like #freegift #hulurkantanganringankanbeban
Raya lagi dengan caramel #preciouspopcorn  ! Tak cukup satu balang diknon 😋🌽🍯 . Price: Caramel RM20 | Choc RM21 COD : Kota Kemuning, Bukit Jelutong COD hari², sebut je nak bila ! 😘 . Postage: RM9 SM | RM11 SS sebalang . . . . 📲Whatsapp 0132060883 noww to secure your order! 🌽 #sayajual  #sayajualpopcorn  #popcorncaramel  #chocolatelover  #popcornlover  #repeatorder  #popcornchocolate  #kuihraya2018  #kuihrayasedap  #sampulduitraya  #duitrayafree  #popcornmurah  #lokalah  #chocolatelovers  #bazarpaknil  #popcorncake  #eidmubarak  #batupahat  #raya2018  #preciouspremiumflavoredpopcorn  #preciousraya  #lebaran2018  #kotakemuningshahalam  #trustedseller  #preciouspopcornagent  #likeforlikes  #popcornmurah  #like4like  #freegift  #hulurkantanganringankanbeban 
Rumah terbuka Pakatan Harapan Batu Pahat 😍😍😍👍🏻
#p150 #batupahat
Rumah terbuka Pakatan Harapan Batu Pahat 😍😍😍👍🏻 #p150  #batupahat 
Selamat petang kenkawan😊
. 
TETAMU DAH SAMPAI, AIR PANAS/SEJUK DAH HABIS.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🍉Tetamu dah kehausan
🍉Gas memasak dah habis
🍉Anak kecil merengek
.
Kini Cuckoo Raya memudahkan anda semua. Hanya tekan air suhu pilihan anda.
. 🔷Sekarang hanya rm56.60 sebulan, stok tak banyak dah. Ramai yang dah tempah.
. . ❗️❗️PROMOSI TERHAD RAYA❗️❗️
.
PENAPIS AIR CUCKOO SERENDAH RM56. 60 SEBULAN KEMBALI LAGi😱😱
.
.
Tanpa deposit

Tanpa caj pemasangan
Tanpa caj penghantaran
.
Process tempahan mudah secara online.
Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement.
.
✔️ SIAPA LAYAK MEMOHON?
(y) Surirumah
(y) Kerja sendiri
(y) Peniaga online
(y) Pelajar
(y) Tersenarai di CTOS/CCRIS .
(y) Blacklisted
(y) Penduduk tetap
.
JIMAT ELEKTRIK
Penapis air cuckoo  menggunakan tangki stainless steel. Kelebihan tangki stainless steel adalah air cepat panas/sejuk. Jika lebih cepat panas/sejuk elektrik pun dapat dijimatkan.
.
🍎Air mineral beralkali rendah
🍎Air suhu panas, suhu sejuk & suhu biasa tersedia
🍎Servis maintanance setiap 4 bulan sekali secara PERCUMA
🍎Penukaran filter setiap 4 bulan sekali secara PERCUMA
🍎Jaminan PERCUMA sehingga 7 tahun
🍎Repair dan spare part PERCUMA selama 7 tahun
.
Cuckoo menggunakan technology Nano Positive filter menghasilkan air bermineral dan bebas dari heavy metal. Cuckoo water purifier juga menghasilkan air beralkali
100% Fully made in Korea
—-------
📌 TUNGGU APA LAGI ?
—------
.
Klu nak saya bantu cik akak/puan. 
Biar kami bantu uruskan semuanya!

Hubungi kami sekarang.
Agent Berdaftar dengan Cuckoo Malaysia📱` http wasap.my/60175863181/cuckoo
Selamat petang kenkawan😊 . TETAMU DAH SAMPAI, AIR PANAS/SEJUK DAH HABIS. 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🍉Tetamu dah kehausan 🍉Gas memasak dah habis 🍉Anak kecil merengek . Kini Cuckoo Raya memudahkan anda semua. Hanya tekan air suhu pilihan anda. . 🔷Sekarang hanya rm56.60 sebulan, stok tak banyak dah. Ramai yang dah tempah. . . ❗️❗️PROMOSI TERHAD RAYA❗️❗️ . PENAPIS AIR CUCKOO SERENDAH RM56. 60 SEBULAN KEMBALI LAGi😱😱 . . Tanpa deposit Tanpa caj pemasangan Tanpa caj penghantaran . Process tempahan mudah secara online. Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement. . ✔️ SIAPA LAYAK MEMOHON? (y) Surirumah (y) Kerja sendiri (y) Peniaga online (y) Pelajar (y) Tersenarai di CTOS/CCRIS . (y) Blacklisted (y) Penduduk tetap . JIMAT ELEKTRIK Penapis air cuckoo menggunakan tangki stainless steel. Kelebihan tangki stainless steel adalah air cepat panas/sejuk. Jika lebih cepat panas/sejuk elektrik pun dapat dijimatkan. . 🍎Air mineral beralkali rendah 🍎Air suhu panas, suhu sejuk & suhu biasa tersedia 🍎Servis maintanance setiap 4 bulan sekali secara PERCUMA 🍎Penukaran filter setiap 4 bulan sekali secara PERCUMA 🍎Jaminan PERCUMA sehingga 7 tahun 🍎Repair dan spare part PERCUMA selama 7 tahun . Cuckoo menggunakan technology Nano Positive filter menghasilkan air bermineral dan bebas dari heavy metal. Cuckoo water purifier juga menghasilkan air beralkali 100% Fully made in Korea —------- 📌 TUNGGU APA LAGI ? —------ . Klu nak saya bantu cik akak/puan. Biar kami bantu uruskan semuanya! Hubungi kami sekarang. Agent Berdaftar dengan Cuckoo Malaysia📱` http wasap.my/60175863181/cuckoo
Nak letgo Seiko vintage (auto-movement) . 
Ada 1 utas je ni , bukan jam borong ok . 😉

Serious buyer boleh DM . COD area Batu Pahat . 😘

#wristwatch#handwatch#vintagewatch#timepiece#jamtangan#seiko#automaticmovement#batupahat#johor#wongilotion#wongiperfumedlotion#coway#cowaymalaysia
🎈🎈🎈🎈
Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti superb punyaaa!!!! Apa kelebihan kami :
💥Kami mengikuti idea design dari  korang.
💥Tiada minimum oder. Min 1pcs pon boleh.
💥Saiz xs-xxxl (Harga saiz tiada beza)
💥Material 100% cotton - kain dijamin selesa
💥Lengan pendek RM28
💥Lengan panjang RM35
💥(1pcs Pos +RM5) (2pcs Up FREEE POS)
💥Area Batu Pahat FREEE COD
Whatsap : 017-7400471
id wchat : jommstyle
Ig : wewek.streetwear
Fb : wewek street wear
#localbrand #cetakbaju #bajumurah #printingmurah #batupahat #johorbahru #jdt #perak #pahang #kl #kualalumpur  #melaka #bajurewang #bajukonvoi #bajukelas #bajusekolah #bajucouple #printing
🎈🎈🎈🎈 Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti superb punyaaa!!!! Apa kelebihan kami : 💥Kami mengikuti idea design dari korang. 💥Tiada minimum oder. Min 1pcs pon boleh. 💥Saiz xs-xxxl (Harga saiz tiada beza) 💥Material 100% cotton - kain dijamin selesa 💥Lengan pendek RM28 💥Lengan panjang RM35 💥(1pcs Pos +RM5) (2pcs Up FREEE POS) 💥Area Batu Pahat FREEE COD Whatsap : 017-7400471 id wchat : jommstyle Ig : wewek.streetwear Fb : wewek street wear #localbrand  #cetakbaju  #bajumurah  #printingmurah  #batupahat  #johorbahru  #jdt  #perak  #pahang  #kl  #kualalumpur  #melaka  #bajurewang  #bajukonvoi  #bajukelas  #bajusekolah  #bajucouple  #printing 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
“SAYONARA JAWAHIR !!!
1. Bittaufiq wan najah, STAM.
2,3,4&5. Mohon berkati dan halalkan ilmu. Mohon maaf atas salah dan silap. Terima kasih para asatizah @smaju_official .
6. Haa buat yg terbaik wahai calon #spm2018 @ayieep_ @bulnn @zayn_samsudin @nabelshahrill dan semua.
7. Goodluck SMA. @_zhinnn @adeeb_epool @ariffluq769 @__salmanmanjie @are_min12 and d’ geng
8. Penasihat saya di SMAJU😁
9. Wakil Guru SK.MONTFORT. Cikgu Za’ba & Ust. Syahrun. Terima kasih atas dorongan.
💐🌸🌼🌺🌈😍
#smaju #skmontfort #batupahat
“SAYONARA JAWAHIR !!! 1. Bittaufiq wan najah, STAM. 2,3,4&5. Mohon berkati dan halalkan ilmu. Mohon maaf atas salah dan silap. Terima kasih para asatizah @smaju_official . 6. Haa buat yg terbaik wahai calon #spm2018  @ayieep_ @bulnn @zayn_samsudin @nabelshahrill dan semua. 7. Goodluck SMA. @_zhinnn @adeeb_epool @ariffluq769 @__salmanmanjie @are_min12 and d’ geng 8. Penasihat saya di SMAJU😁 9. Wakil Guru SK.MONTFORT. Cikgu Za’ba & Ust. Syahrun. Terima kasih atas dorongan. 💐🌸🌼🌺🌈😍 #smaju  #skmontfort  #batupahat 
Alhamdulillah... dulu duduk kat pelamin org .., siapa sangka skrg duduk kat pelamin sendiri ... kak shaina akn buat pakej promosi tau utk kalian... tunggu ... 😘😘😘😘😘
.
.
#pelaminbyshaina
#pelaminbatupahat 
#pelaminparitraja
#pelaminyongpeng
#pelaminparitsulong #pelaminmuar
#pelaminnikahbatupahat 
#pelamin
#pelamincantik
#pelaminmurah
#pelaminmalaysia 
#minipelamin 
#minipelaminbatupahat 
#makeupbyshaina 
#batupahat
#muabp 
#muabatupahat 
#batupahat 
#shainasignature 
#makeupbyshaina 
#makandam 
#muamuar 
#muaparitraja 
#muayongpeng 
#muajohor 
#jdt 
#mekap 
#muarengit 
#muapontian 
#muajb 
#muakulai
Alhamdulillah... dulu duduk kat pelamin org .., siapa sangka skrg duduk kat pelamin sendiri ... kak shaina akn buat pakej promosi tau utk kalian... tunggu ... 😘😘😘😘😘 . . #pelaminbyshaina  #pelaminbatupahat  #pelaminparitraja  #pelaminyongpeng  #pelaminparitsulong  #pelaminmuar  #pelaminnikahbatupahat  #pelamin  #pelamincantik  #pelaminmurah  #pelaminmalaysia  #minipelamin  #minipelaminbatupahat  #makeupbyshaina  #batupahat  #muabp  #muabatupahat  #batupahat  #shainasignature  #makeupbyshaina  #makandam  #muamuar  #muaparitraja  #muayongpeng  #muajohor  #jdt  #mekap  #muarengit  #muapontian  #muajb  #muakulai 
Panas².. Ada extra nih.. Siapa cepat dia dapat😁
#kekmarble #marblecake #tastebuds #sungailurus #senggarang #batupahat
Feedback dr #niqabqueen 
tq share pic 😍.
Purdah color Pink Belacan dr #zizycouture ni sold out mase puasa hari tu, inshaAllah kakzy akan restok next week, pd yg dah tempah awal kakzy akan siapkan dulu ya, terima kasih pada yg sabar menunggu tu😘😘😘..
Jom share pic korang pakai niqab bli dgn kakzy, kot2 kakzy baik hati nak bg hadiah😍😍😍😍😍.
Wasap pic korang ke www.wasap.my/10107685060 .
#zizycouture  #kakzyjualniqab 
#niqabqueen #niqab #niqabi #niqabhitammurah #niqabhitammurahmalaysia #malaysia #johorean #batupahat #paritraja #ayerhitam  #kluang
Feedback dr #niqabqueen  tq share pic 😍. Purdah color Pink Belacan dr #zizycouture  ni sold out mase puasa hari tu, inshaAllah kakzy akan restok next week, pd yg dah tempah awal kakzy akan siapkan dulu ya, terima kasih pada yg sabar menunggu tu😘😘😘.. Jom share pic korang pakai niqab bli dgn kakzy, kot2 kakzy baik hati nak bg hadiah😍😍😍😍😍. Wasap pic korang ke www.wasap.my/10107685060 . #zizycouture  #kakzyjualniqab  #niqabqueen  #niqab  #niqabi  #niqabhitammurah  #niqabhitammurahmalaysia  #malaysia  #johorean  #batupahat  #paritraja  #ayerhitam  #kluang 
23/6 Batu Pahat 新娘✨
童颜新娘👰🏻
轻薄光澤感韓式妝 不沉重精致眼妆 简单的造型

Korean bridal makeup by Stella 
#makeup #koreanmakeup #batupahat #batupahatbridal #bridalmakeup
Selamat hari raya aidilfitri . Salam 10 syawal semua 🌸
____
Admin nak bagitau , admin dah start open order tau and ada promo untuk hari raya nie 😍
____
Ws admin sekarang 0177476314 atau DM .
#polaroidbatupahat #batupahat #polaroidinspired #polaroidinspiredmurah
Alhamdulillah back to business.. Raya ni ramai orang buat majlis, sha terima order mana yang sempat je oke.... Lama tak deco cake guna artificial flowers.. Nice kan? Tq puan @mas.azlina for the ordered.. 😘😍 For cake details boleh whatssap 
018-3162346, Sha 
Nak jumpa kat kedai mohon buat appoinment dulu yea.. 🍓

#tqhusband #cakes #weddingcakemuar #muarbandardiraja 
#2tierweddingcake  #weddingcakebyzaihana #weddingcake #gardentheme #freshflowers #cakes #lovescake #muarbandardiraja #melaka #merlimau #batupahat #offwhite #rustictheme #rusticwedding #whiteroses #rose #redvelvetweddingcake #inspirationalquotes
#positivevibes #gardentheme #eustoma #rusticlover
Alhamdulillah back to business.. Raya ni ramai orang buat majlis, sha terima order mana yang sempat je oke.... Lama tak deco cake guna artificial flowers.. Nice kan? Tq puan @mas.azlina for the ordered.. 😘😍 For cake details boleh whatssap 018-3162346, Sha Nak jumpa kat kedai mohon buat appoinment dulu yea.. 🍓 #tqhusband  #cakes  #weddingcakemuar  #muarbandardiraja  #2tierweddingcake  #weddingcakebyzaihana  #weddingcake  #gardentheme  #freshflowers  #cakes  #lovescake  #muarbandardiraja  #melaka  #merlimau  #batupahat  #offwhite  #rustictheme  #rusticwedding  #whiteroses  #rose  #redvelvetweddingcake  #inspirationalquotes  #positivevibes  #gardentheme  #eustoma  #rusticlover 
Panas2 gini layan CheseeKut lemak berkrim nie nikmatnya lagi makan sejuk2 😋😋😋
.
#mamakitchenbysatasteandbites #mamakitchenbysa #batupahat #malaysia #supportbisnesanakmuda #supportlocal
12pm -9pm 
3pm-9pm (Friday)
Monday Close 
No2 Bazar Separap (Infront MRSM BATU PAHAT)
Batu Pahat Johor 
#barber #barberlife #barbergang #barberbatupahat #barberj #batupahat #paritsulong #16baris #malaysia #mrsm #spore
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
💖ROYAL V💖
.
Mengetat...menegang..merawat dalam wanita
.
Sgt best mengamalkannya...suami pun puji tau...tak caya...meh cuba...
.
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
💖ROYAL V💖 . Mengetat...menegang..merawat dalam wanita . Sgt best mengamalkannya...suami pun puji tau...tak caya...meh cuba... . Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
💕RDUSE💕
.
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
💕RDUSE💕 . Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
THANKS ! ( DESIGN PILIHAN CUSTOMER)
Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti superb punyaaa!!!! Apa kelebihan kami :
💥Kami mengikuti idea design dari  korang.
💥Tiada minimum oder. Min 1pcs pon boleh.
💥Saiz xs-xxxl (Harga saiz tiada beza)
💥Material 100% cotton - kain dijamin selesa
💥Lengan pendek RM28
💥Lengan panjang RM35
💥(1pcs Pos +RM5) (2pcs Up FREEE POS)
💥Area Batu Pahat FREEE COD
Whatsap : 017-7400471
id wchat : jommstyle
Ig : wewek.streetwear
Fb : wewek street wear
#localbrand #cetakbaju #bajumurah #printingmurah #batupahat #johorbahru #jdt #perak #pahang #kl #kualalumpur  #melaka #bajurewang #bajukonvoi #bajukelas #bajusekolah #bajucouple #printing
THANKS ! ( DESIGN PILIHAN CUSTOMER) Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti superb punyaaa!!!! Apa kelebihan kami : 💥Kami mengikuti idea design dari korang. 💥Tiada minimum oder. Min 1pcs pon boleh. 💥Saiz xs-xxxl (Harga saiz tiada beza) 💥Material 100% cotton - kain dijamin selesa 💥Lengan pendek RM28 💥Lengan panjang RM35 💥(1pcs Pos +RM5) (2pcs Up FREEE POS) 💥Area Batu Pahat FREEE COD Whatsap : 017-7400471 id wchat : jommstyle Ig : wewek.streetwear Fb : wewek street wear #localbrand  #cetakbaju  #bajumurah  #printingmurah  #batupahat  #johorbahru  #jdt  #perak  #pahang  #kl  #kualalumpur  #melaka  #bajurewang  #bajukonvoi  #bajukelas  #bajusekolah  #bajucouple  #printing 
THANKS ! ( DESIGN PILIHAN CUSTOMER)
Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti superb punyaaa!!!! Apa kelebihan kami :
💥Kami mengikuti idea design dari  korang.
💥Tiada minimum oder. Min 1pcs pon boleh.
💥Saiz xs-xxxl (Harga saiz tiada beza)
💥Material 100% cotton - kain dijamin selesa
💥Lengan pendek RM28
💥Lengan panjang RM35
💥(1pcs Pos +RM5) (2pcs Up FREEE POS)
💥Area Batu Pahat FREEE COD
Whatsap : 017-7400471
id wchat : jommstyle
Ig : wewek.streetwear
Fb : wewek street wear
#localbrand #cetakbaju #bajumurah #printingmurah #batupahat #johorbahru #jdt #perak #pahang #kl #kualalumpur  #melaka #bajurewang #bajukonvoi #bajukelas #bajusekolah #bajucouple #printing
THANKS ! ( DESIGN PILIHAN CUSTOMER) Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti superb punyaaa!!!! Apa kelebihan kami : 💥Kami mengikuti idea design dari korang. 💥Tiada minimum oder. Min 1pcs pon boleh. 💥Saiz xs-xxxl (Harga saiz tiada beza) 💥Material 100% cotton - kain dijamin selesa 💥Lengan pendek RM28 💥Lengan panjang RM35 💥(1pcs Pos +RM5) (2pcs Up FREEE POS) 💥Area Batu Pahat FREEE COD Whatsap : 017-7400471 id wchat : jommstyle Ig : wewek.streetwear Fb : wewek street wear #localbrand  #cetakbaju  #bajumurah  #printingmurah  #batupahat  #johorbahru  #jdt  #perak  #pahang  #kl  #kualalumpur  #melaka  #bajurewang  #bajukonvoi  #bajukelas  #bajusekolah  #bajucouple  #printing 
Walaupun usia dah 50an tiada masalah untuk mengamalkan ROYAL V
.
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
Walaupun usia dah 50an tiada masalah untuk mengamalkan ROYAL V . Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
Lenguh..kebas² kaki & sukar tidur..
.
Jom amalkan rendaman dengan magnesium garam flakes ini.....
.
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
Lenguh..kebas² kaki & sukar tidur.. . Jom amalkan rendaman dengan magnesium garam flakes ini..... . Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
Ada masalah dengan batuk yang tidak sembuh...jom amalkan mushtanir in sya Allah dapat membantu...
.
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
Ada masalah dengan batuk yang tidak sembuh...jom amalkan mushtanir in sya Allah dapat membantu... . Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
FREE GRIPTAPE
FREE STICKER
FREE POSTAGE

with every purchase of SHIPWRECK SKATEBOARDS deck

Shape: Brand Logo Red
Width: 8"
Length: 32" 
Premium 7-ply Canadian maple construction
Performance concave adding extra flick, stronger and lightweight

Buy local, support your scene

WhatsApp 011-3525 9447 to order 
ONLY FOR RM149

#shipwreckskateboards #sk8wreck #keepitraw #skatemalaysia #skatemy #thisisskateboarding #skateboarding #skateboards #skatelife #skateshop #skateshopmalaysia #sayajual #sayajualskateboards #lokalah #batupahat  #kualalumpur #malaysia
FREE GRIPTAPE FREE STICKER FREE POSTAGE with every purchase of SHIPWRECK SKATEBOARDS deck Shape: Brand Logo Red Width: 8" Length: 32" Premium 7-ply Canadian maple construction Performance concave adding extra flick, stronger and lightweight Buy local, support your scene WhatsApp 011-3525 9447 to order ONLY FOR RM149 #shipwreckskateboards  #sk8wreck  #keepitraw  #skatemalaysia  #skatemy  #thisisskateboarding  #skateboarding  #skateboards  #skatelife  #skateshop  #skateshopmalaysia  #sayajual  #sayajualskateboards  #lokalah  #batupahat  #kualalumpur  #malaysia 
Mood Raya still onnnn gais.. Pe lagi.  supplier nak bg harga lelong... Easy DIY Side table with magazine storage ni.  Harga Cuma Rm50 je gais... Harga tu dah termasuk dengan kos penghantaram untuk korang sampai depan pintu tau..Maaf.  tiada cOd... Wahhh.  Tak payah susah2 lagi dah... Mari order... 100 pcs je gais untk harga ni... whatsapp segera... www.wasap.my/60197670016/Side+table+Rm50only
*pesanan penaja ~ available in white colour shja ye syg2
#barangmurahmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #batupahat #johor #melaka #malaysia
Mood Raya still onnnn gais.. Pe lagi. supplier nak bg harga lelong... Easy DIY Side table with magazine storage ni. Harga Cuma Rm50 je gais... Harga tu dah termasuk dengan kos penghantaram untuk korang sampai depan pintu tau..Maaf. tiada cOd... Wahhh. Tak payah susah2 lagi dah... Mari order... 100 pcs je gais untk harga ni... whatsapp segera... www.wasap.my/60197670016/Side+table+Rm50only *pesanan penaja ~ available in white colour shja ye syg2 #barangmurahmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #batupahat  #johor  #melaka  #malaysia 
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 .
. 🚗 Kawasan COD :
.
#paritraja
#senggarang 
#srigading 
#batupahat 
#uthm
.
.
🚘 WAKTU COD: .
Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) 
Khamis ( 4ptg hingga 9mlm )
Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm )
.
.
📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama .
S 007 AN
.
#teamayaananayla
Berminat dengan produk JRM jom laju2 wasap 📲 www.wasap.my/60137934901 . . 🚗 Kawasan COD : . #paritraja  #senggarang  #srigading  #batupahat  #uthm  . . 🚘 WAKTU COD: . Isnin hingga Rabu ( 5ptg hingga 9mlm ) Khamis ( 4ptg hingga 9mlm ) Jumaat & Sabtu ( 10pg hingga 7mlm ) . . 📦 Poslaju setiap hari pembyran sebelum jam 11 am, poslaju pada hari yg sama . S 007 AN . #teamayaananayla 
@thormxofficial x @rockstarenergy genuine glove..price clearance pm me #artofspeed #zpstorez #batupahat #malaysia #johor
Alhamdulillah  dan Tahniah  diucapkan untuk bakal pengantin  kita!! Tahniah kerana dapat hadiah dari ibadiba bakehouse  Kek kahwin 2 tgkat berharga RM 300!! Sungguh  bertuah bakal pengantin  kita!  kannn kak @wana_firmahweddings
#firmahweddingparadise  #ibadibabakehouse  #hadiahkahwin #weddingcake #batupahat
.
1. 10 Pcs Brush Rm30
2. Eyeshadow Rm69
3. Foundation Liquid Rm59
4. Blusher Rm33
5. Highlight Powder Rm29
6. Primer Rm29
7. Mascara Rm25
8. Eyeliner Liquid Rm20
9. Concealer Liquid Rm25
10. Eyebrow + Brush Rm20
11. Matte Silk Lipstick Rm25
---------------------
*Nornal Price : Rm364*
---------------------
Promo Price : Rm2xx + Free Postage Dan Free Exclusive Box
---------------------
P/S : Special Offer ❗
Tambah Organizer Makeup Bag Hanya Rm10
.
Whatsapp +60127696909
.
#cod #batupahat #batupahatjohor
. 1. 10 Pcs Brush Rm30 2. Eyeshadow Rm69 3. Foundation Liquid Rm59 4. Blusher Rm33 5. Highlight Powder Rm29 6. Primer Rm29 7. Mascara Rm25 8. Eyeliner Liquid Rm20 9. Concealer Liquid Rm25 10. Eyebrow + Brush Rm20 11. Matte Silk Lipstick Rm25 --------------------- *Nornal Price : Rm364* --------------------- Promo Price : Rm2xx + Free Postage Dan Free Exclusive Box --------------------- P/S : Special Offer ❗ Tambah Organizer Makeup Bag Hanya Rm10 . Whatsapp +60127696909 . #cod  #batupahat  #batupahatjohor 
"Apa dah tergemuk ?! kan Rose dah pesan sebelum raya hari tu , Jangan lupa kunyah dulu 1 / 2 tablet oh my chocolate detox sebelum nak makan apa apa 🤨
/
Biasalah mata bila dah nampak rendang ketupat semua lupa kan , its okay ! sekarang pergi cepat kunyah kunyah OMC tauu
/
InshaAllah nanti yak yak turun laa tu berat ! hehehe kosisten tu penting tauu kalau nak dapat badan idaman macam artis korea song ji hyo 😍
.
#asyallie #lovelie #hellopeachplease #supplements #sayanakputih #sayanakcantik #sayanaksihat #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasemurah #sayajualmurah #johorean #paritraja #uthm #ayerhitam #kluang #batupahat #simpangrenggam #creampuff #supplementmalaysia #supplementmurah #supplementputih #murahmurah #jomcantik #ohmychocolate #jomkurus #sayanakurus #murahmurah
"Apa dah tergemuk ?! kan Rose dah pesan sebelum raya hari tu , Jangan lupa kunyah dulu 1 / 2 tablet oh my chocolate detox sebelum nak makan apa apa 🤨 / Biasalah mata bila dah nampak rendang ketupat semua lupa kan , its okay ! sekarang pergi cepat kunyah kunyah OMC tauu / InshaAllah nanti yak yak turun laa tu berat ! hehehe kosisten tu penting tauu kalau nak dapat badan idaman macam artis korea song ji hyo 😍 . #asyallie  #lovelie  #hellopeachplease  #supplements  #sayanakputih  #sayanakcantik  #sayanaksihat  #hellopeachpleasebyasyallie  #hellopeachpleasemurah  #sayajualmurah  #johorean  #paritraja  #uthm  #ayerhitam  #kluang  #batupahat  #simpangrenggam  #creampuff  #supplementmalaysia  #supplementmurah  #supplementputih  #murahmurah  #jomcantik  #ohmychocolate  #jomkurus  #sayanakurus  #murahmurah 
.
1. Brush 10 Pcs Rm30
2. Eyeshadow Rm39
3. Blusher Rm33
4. Lipstick & Lip Oil Rm25
5. Mascara Rm25
6. Eyeliner Liquid Rm20
7. Eyebrow Powder Rm25
8. Primer Rm29
9. Lip Liner Pencil Rm15
10. High Beam Rm25
---------------------
Normal Price : Rm268
--------------------
Promo Price : Rm180 + Free Exclusive Box Dan Free Postage
--------------------
P/S : Special offer ❗
Tambah organizer makeupbag hanya RM10
.
#batupahatjohor #batupahat #cod
Whatsapp +60127696909
. 1. Brush 10 Pcs Rm30 2. Eyeshadow Rm39 3. Blusher Rm33 4. Lipstick & Lip Oil Rm25 5. Mascara Rm25 6. Eyeliner Liquid Rm20 7. Eyebrow Powder Rm25 8. Primer Rm29 9. Lip Liner Pencil Rm15 10. High Beam Rm25 --------------------- Normal Price : Rm268 -------------------- Promo Price : Rm180 + Free Exclusive Box Dan Free Postage -------------------- P/S : Special offer ❗ Tambah organizer makeupbag hanya RM10 . #batupahatjohor  #batupahat  #cod  Whatsapp +60127696909
Oleh kerana SUAMI kita BUSY hari ni 🙊 kita layan #tiktok X @beyonce okayyyy 😝
.
#batupahat #datinaariana