an online Instagram web viewer

#bangsar medias

Photos

Dulu kalau pakai lipmtte..rasa cm something wrong tau..hahha..maybe sebab xbiasa kan.
.
Now sejak guna obsess lipmatte nie..hari2 mesti pakai..xsah kalau xpakai..heheheh..sebab best gileee..ringan je kt bibir..pastu bibir pun xkering.
.
Paling paling paling best..tahan lama!! Makan donut ke, durian ke, nasi lemak ke..xyah risau lipmatte hilang! 😍
.
RM40 sahaja exclude postage
Postage RM7 SM/RM11 SS
.
WHATSAPP: +60145181035
.
#ObsessCosmeticsBangsar
#ObsessLipmatteBangsar
#agentobsesscosmetic
#agentobsesslipmatte
#agentobsesscosmeticspantaidalam 
#vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #dyxy #uitm #uitmpulaupinang #um #ppum #freedelivery #kerinchi #pantaidalam #bangsar #bangsarsouth #serdang #ObsessCosmeticsSerdang #bisnesonline #bazarpaknil #makeupmalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bazaronline #squadsyiera #wrbeautystore_
Dulu kalau pakai lipmtte..rasa cm something wrong tau..hahha..maybe sebab xbiasa kan. . Now sejak guna obsess lipmatte nie..hari2 mesti pakai..xsah kalau xpakai..heheheh..sebab best gileee..ringan je kt bibir..pastu bibir pun xkering. . Paling paling paling best..tahan lama!! Makan donut ke, durian ke, nasi lemak ke..xyah risau lipmatte hilang! 😍 . RM40 sahaja exclude postage Postage RM7 SM/RM11 SS . WHATSAPP: +60145181035 . #ObsessCosmeticsBangsar  #ObsessLipmatteBangsar  #agentobsesscosmetic  #agentobsesslipmatte  #agentobsesscosmeticspantaidalam  #vivyyusof  #duckcosmetics  #dyxycosmetics  #dyxy  #uitm  #uitmpulaupinang  #um  #ppum  #freedelivery  #kerinchi  #pantaidalam  #bangsar  #bangsarsouth  #serdang  #ObsessCosmeticsSerdang  #bisnesonline  #bazarpaknil  #makeupmalaysia  #lipstickmurah  #lipmattemurah  #bazaronline  #squadsyiera  #wrbeautystore_ 
🔽NEW ARRIVAL BAG VB
.
.
👍KOD VB3796 VB SERIES (2 IN 1 SET) COLOUR COFFEE
.
.
🌼RM76 tidak termasuk pos
🍀POSTAGE FEE: RM10 (SELURUH MALAYSIA)
.
.
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
.
.
LENGHT : 29CM
BOTTOM WIDTH : 14CM
HEIGHT : 23CM
LONG STRAP : 110CM
OPENING CLOSER : ZIP
.
.
CONTENT A4 : YES
.
.
GRED : AAA
.
.
FREE ITEM : ❤️1 DINNER CLUTCH
❤️1 KEY CHAIN (KEY CHAIN MAY BE DIFFERENT FROM PHOTO)
.
.
🔺whatsappp 0103227074
🔽NEW ARRIVAL BAG VB . . 👍KOD VB3796 VB SERIES (2 IN 1 SET) COLOUR COFFEE . . 🌼RM76 tidak termasuk pos 🍀POSTAGE FEE: RM10 (SELURUH MALAYSIA) . . MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER . . LENGHT : 29CM BOTTOM WIDTH : 14CM HEIGHT : 23CM LONG STRAP : 110CM OPENING CLOSER : ZIP . . CONTENT A4 : YES . . GRED : AAA . . FREE ITEM : ❤️1 DINNER CLUTCH ❤️1 KEY CHAIN (KEY CHAIN MAY BE DIFFERENT FROM PHOTO) . . 🔺whatsappp 0103227074
Assalamualaikum.
.
Semoga kita semua dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki spt air yg mengalir😘
.
Jangan lupa calit lipmatte obsess ye utk bibir kekal munggil dan lembap. 😉
Lagi 1 obsess lipmatte bantu rawat bibir kering dan bibir gelap juga😍
.
WHATSAPP: +60145181035
.
#ObsessCosmeticsBangsar
#ObsessLipmatteBangsar
#agentobsesscosmetic
#agentobsesslipmatte
#agentobsesscosmeticspantaidalam 
#vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #dyxy #uitm #uitmpulaupinang #um #ppum #freedelivery #kerinchi #pantaidalam #bangsar #bangsarsouth #serdang #ObsessCosmeticsSerdang #bisnesonline #bazarpaknil #makeupmalaysia #lipstickmurah #lipmattemurah #bazaronline #squadsyiera #wrbeautystore_
Assalamualaikum. . Semoga kita semua dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki spt air yg mengalir😘 . Jangan lupa calit lipmatte obsess ye utk bibir kekal munggil dan lembap. 😉 Lagi 1 obsess lipmatte bantu rawat bibir kering dan bibir gelap juga😍 . WHATSAPP: +60145181035 . #ObsessCosmeticsBangsar  #ObsessLipmatteBangsar  #agentobsesscosmetic  #agentobsesslipmatte  #agentobsesscosmeticspantaidalam  #vivyyusof  #duckcosmetics  #dyxycosmetics  #dyxy  #uitm  #uitmpulaupinang  #um  #ppum  #freedelivery  #kerinchi  #pantaidalam  #bangsar  #bangsarsouth  #serdang  #ObsessCosmeticsSerdang  #bisnesonline  #bazarpaknil  #makeupmalaysia  #lipstickmurah  #lipmattemurah  #bazaronline  #squadsyiera  #wrbeautystore_ 
Tengok feedback dari #stealovers ni. Sebab tu semakin lama semakin banyak permintaan tau . 😍
.
.
Apa yang best #stea ni yea ? 👇🏻
.
.
1. Detok badan
2. Membuang angin
3. Mencantikkan kulit
4. Meningkatkan metabolisma
5. Melawaskan pembuangan
6. Hilang berat / inch loss ( kurus )
7. Menghilangkan rasa stress
8. Menghilangkan rasa mengantuk
9. Meningkatkan tenaga ( 1 mug sebelum jog/ workout )
10. Dan banyak manfaat lain lagi ( mr.google) 🤓
.
.
Sms/Whatsapp
📞 019.666.7293
📞 019.666.7293
📞 019.666.7293
.
#stea 
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#kualalumpur
Tengok feedback dari #stealovers  ni. Sebab tu semakin lama semakin banyak permintaan tau . 😍 . . Apa yang best #stea  ni yea ? 👇🏻 . . 1. Detok badan 2. Membuang angin 3. Mencantikkan kulit 4. Meningkatkan metabolisma 5. Melawaskan pembuangan 6. Hilang berat / inch loss ( kurus ) 7. Menghilangkan rasa stress 8. Menghilangkan rasa mengantuk 9. Meningkatkan tenaga ( 1 mug sebelum jog/ workout ) 10. Dan banyak manfaat lain lagi ( mr.google) 🤓 . . Sms/Whatsapp 📞 019.666.7293 📞 019.666.7293 📞 019.666.7293 . #stea  #bangsar  #bangsarsouth  #steamy  #slimtea  #slimteamy  #steamalaysia  #steakl  #teamsteaiqaa  #steabyiqaa  #plussizemalaysia  #tehhijaumalaysia  #detoxteamalaysia  #teatoxmalaysia  #jk1m  #fitmalaysia  #pureslimmalaysia  #neelofattah  #dropshipneeded  #agentneeded  #dropshipwanted  #agentwanted  #kualalumpur 
Tengok feedback dari #stealovers ni. Sebab tu semakin lama semakin banyak permintaan tau . 😍
.
.
Apa yang best #stea ni yea ? 👇🏻
.
.
1. Detok badan
2. Membuang angin
3. Mencantikkan kulit
4. Meningkatkan metabolisma
5. Melawaskan pembuangan
6. Hilang berat / inch loss ( kurus )
7. Menghilangkan rasa stress
8. Menghilangkan rasa mengantuk
9. Meningkatkan tenaga ( 1 mug sebelum jog/ workout )
10. Dan banyak manfaat lain lagi ( mr.google) 🤓
.
.
Sms/Whatsapp
📞 019.666.7293
📞 019.666.7293
📞 019.666.7293
.
#stea 
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#kualalumpur
Tengok feedback dari #stealovers  ni. Sebab tu semakin lama semakin banyak permintaan tau . 😍 . . Apa yang best #stea  ni yea ? 👇🏻 . . 1. Detok badan 2. Membuang angin 3. Mencantikkan kulit 4. Meningkatkan metabolisma 5. Melawaskan pembuangan 6. Hilang berat / inch loss ( kurus ) 7. Menghilangkan rasa stress 8. Menghilangkan rasa mengantuk 9. Meningkatkan tenaga ( 1 mug sebelum jog/ workout ) 10. Dan banyak manfaat lain lagi ( mr.google) 🤓 . . Sms/Whatsapp 📞 019.666.7293 📞 019.666.7293 📞 019.666.7293 . #stea  #bangsar  #bangsarsouth  #steamy  #slimtea  #slimteamy  #steamalaysia  #steakl  #teamsteaiqaa  #steabyiqaa  #plussizemalaysia  #tehhijaumalaysia  #detoxteamalaysia  #teatoxmalaysia  #jk1m  #fitmalaysia  #pureslimmalaysia  #neelofattah  #dropshipneeded  #agentneeded  #dropshipwanted  #agentwanted  #kualalumpur 
Alhamdulillah semakin ramai yang berhijrah kepada Air Sihat Kangen😊👍🏻
Tahniah pemilik baru mesin kangen Leveluk K8💦💜
.
Mesin kangen menghasilkan 7 jenis Air berbeza ph mengikut keperluan:
.
🌟1. Strong Acidic Water (PH 2.5 )
•Pembersih Tangan (hand sanitizer)
•Membersihkan & menyembuhkan luka
•Membantu masalah kulit seperti eczema, ruam, kurap, panau & Jangkitan kuman teruk
•Mengecutkan Jerawat
•Membantu masalah resdung
•Membantu masalah sakit gigi
•Membantu masalah ulser, mulut berbau, batuk & Sakit Tekak (kumur seperti listerin)
•Membunuh psoriasis pd kulit
•Menyembuhkan luka diabetes
.
🌟2. Beauty Water (PH4.0-6.0)
•Super Toner utk kulit. Glowing.
•Melembabkan, menegang & menyihatkan kulit.
•Melembutkan rambut.
•Menyuburkan akar rambut. Bantu masalah kelumumur.
•As finishing make up
•Untuk menyiram tanaman supaya tumbuh subur
.
🌟3. Neutral Water ( PH 7.0 )
•Untuk membuat susu bayi
•Untuk diminum bersama ubat (hospital)
•Diminum semasa makan
.
🌟4. Kangen Water ( PH 8.5 – 9.5 )
•Air terbaik untuk diminum.
•Beralkali, High Antioxidant & Micro Cluster.
•Micro Cluster. Penyerapan 300% lebih efektif to carry oksigen, nutrien ke seluruh sel badan & detoxification.
•Menyeimbangkan pH tubuh.
•Detoksifikasi & Pembersihan.
•Meningkatkan tenaga.
•Mengurangkan Lelah/astma.
•High Antoxidant. Menghalang radikal bebas dari merosakkan sel badan. Meningkatkan sistem imun badan. Anti aging. Anti inflammation. Anti cancer.
•Meningkatkan Kesihatan menyeluruh.
•Melancarkan sistem pencernaan
•Menstabilkan tekanan darah
•Seimbangkan gula dalam darah
•Kesihatan tulang
.
🌟5. Kangen Strong Water (PH11.5)
•Membersihkan beras, buah dan sayur dr racun serangga.
•Mengurangkan masalah bengkak @ kebas @ bisa kaki. Cth Gout.
•Digunakan sebagai pencuci muka @ badan, mengecilkan pori kulit, makeup remover & menanggalkan daki dikulit (gosok seperti scrub).
.
Get yours today!👍🏻
Change Your Water Change Your Life💦
.
Info lanjut, hubungi:
🌸Puan Yana
💧Kangen Global Distributor
✅013-6253018
.
#kangenwaterraihanahamdan #kangenwater #pasangmesinkangen #shahalam #damansara #subang #rawang #banting #bangsar #ampang #cheras #putrajaya
Alhamdulillah semakin ramai yang berhijrah kepada Air Sihat Kangen😊👍🏻 Tahniah pemilik baru mesin kangen Leveluk K8💦💜 . Mesin kangen menghasilkan 7 jenis Air berbeza ph mengikut keperluan: . 🌟1. Strong Acidic Water (PH 2.5 ) •Pembersih Tangan (hand sanitizer) •Membersihkan & menyembuhkan luka •Membantu masalah kulit seperti eczema, ruam, kurap, panau & Jangkitan kuman teruk •Mengecutkan Jerawat •Membantu masalah resdung •Membantu masalah sakit gigi •Membantu masalah ulser, mulut berbau, batuk & Sakit Tekak (kumur seperti listerin) •Membunuh psoriasis pd kulit •Menyembuhkan luka diabetes . 🌟2. Beauty Water (PH4.0-6.0) •Super Toner utk kulit. Glowing. •Melembabkan, menegang & menyihatkan kulit. •Melembutkan rambut. •Menyuburkan akar rambut. Bantu masalah kelumumur. •As finishing make up •Untuk menyiram tanaman supaya tumbuh subur . 🌟3. Neutral Water ( PH 7.0 ) •Untuk membuat susu bayi •Untuk diminum bersama ubat (hospital) •Diminum semasa makan . 🌟4. Kangen Water ( PH 8.5 – 9.5 ) •Air terbaik untuk diminum. •Beralkali, High Antioxidant & Micro Cluster. •Micro Cluster. Penyerapan 300% lebih efektif to carry oksigen, nutrien ke seluruh sel badan & detoxification. •Menyeimbangkan pH tubuh. •Detoksifikasi & Pembersihan. •Meningkatkan tenaga. •Mengurangkan Lelah/astma. •High Antoxidant. Menghalang radikal bebas dari merosakkan sel badan. Meningkatkan sistem imun badan. Anti aging. Anti inflammation. Anti cancer. •Meningkatkan Kesihatan menyeluruh. •Melancarkan sistem pencernaan •Menstabilkan tekanan darah •Seimbangkan gula dalam darah •Kesihatan tulang . 🌟5. Kangen Strong Water (PH11.5) •Membersihkan beras, buah dan sayur dr racun serangga. •Mengurangkan masalah bengkak @ kebas @ bisa kaki. Cth Gout. •Digunakan sebagai pencuci muka @ badan, mengecilkan pori kulit, makeup remover & menanggalkan daki dikulit (gosok seperti scrub). . Get yours today!👍🏻 Change Your Water Change Your Life💦 . Info lanjut, hubungi: 🌸Puan Yana 💧Kangen Global Distributor ✅013-6253018 . #kangenwaterraihanahamdan  #kangenwater  #pasangmesinkangen  #shahalam  #damansara  #subang  #rawang  #banting  #bangsar  #ampang  #cheras  #putrajaya 
❤ESP KEGEMARAN SEMUA ORANG! ALL IN ONE ❤
.
.
Apakah KELEBIHAN ESP ?
.
.
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸Menghalang penyakit kencing manjs
🌸Menguatkan daya ingatan
🌸Melindungi dan menjaga rahim
🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸Mengandungi PROTEIN lengkap
🌸Sangat mengenyangkan
.
.
Apa bestnya ESP ni? 👇🏻
.
🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang
.
🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak
.
🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi
.
🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan
.
🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak
.
🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan
.
Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum .

Jom dapatkan SPECIAL PRICE !! Boleh wasap ika ok.

Www.wasap.my/60174508292

#adzaempire #setshaklee #setshakleemurah #cod #kualalumpur #cheras #bandartasikpermaisuri #kgpandan#ampang #sgbesi #bangsar #setapak #shakleelover 
#terapiinstagram #shakleemurah #shakleekl #shakleemalaysia #shaklee #nutrisitambahan  #setkurus #codbaganserai #codtaiping #codsemanggol #codkamunting #codalorpongsu #pos1malaysia
❤ESP KEGEMARAN SEMUA ORANG! ALL IN ONE ❤ . . Apakah KELEBIHAN ESP ? . . 🌸Memudarkan parut jerawat 🌸Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat 🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang 🌸Menguatkan akar rambut 🌸Mengurangkan keguguran rambut 🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸Menghalang penyakit kencing manjs 🌸Menguatkan daya ingatan 🌸Melindungi dan menjaga rahim 🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu 🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸Mengurangkan risiko kanser payudara 🌸Mengandungi PROTEIN lengkap 🌸Sangat mengenyangkan . . Apa bestnya ESP ni? 👇🏻 . 🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang . 🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak . 🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi . 🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan . 🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak . 🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan . Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum . Jom dapatkan SPECIAL PRICE !! Boleh wasap ika ok. Www.wasap.my/60174508292 #adzaempire  #setshaklee  #setshakleemurah  #cod  #kualalumpur  #cheras  #bandartasikpermaisuri  #kgpandan #ampang  #sgbesi  #bangsar  #setapak  #shakleelover  #terapiinstagram  #shakleemurah  #shakleekl  #shakleemalaysia  #shaklee  #nutrisitambahan  #setkurus  #codbaganserai  #codtaiping  #codsemanggol  #codkamunting  #codalorpongsu  #pos1malaysia 
Ready for Tonight 💯
Starts 7pm!
@heavensnhellbangsar 
Free Flow Wine for the Ladies 😏
Free Beer for the Guys upon check in your attendance 😎
.
.
.
#wednesdaynight #wednesday #ladame #ladameparty #djs #dj #mc #emcee #hypeman #party #partynight #ladameparty #holla #rsvp #tonight #bangsar #telawi2 #klcity #klnightlife
Assalamualaikum and morning 😊 Fuh fuh pagi ni ada sesi with CEO syarikat terchenta. Kita calit WA dkt wrist and bahu. And drop dlm bracelet diffuser utk pakai sepanjang hari. . Moga tiada unsur negative yg mampir dekat, samada yg nyata ataupon tidak 😊 Bismillahirrahmanirrahimmm ❤️ . #yuleo  #essentialoilsbyyoungliving  #yulessentialoil  #younglivingkl  #younglivingmurah  #puncakjalil  #bangsar  #serikembangan  #younglivingmalaysia  #premiumstarterkit  #diffuseryoungliving  #essentialoils  #kidscentsessentialoils  #oolacollection  #tgmc  #nxrchallenge  #teamgee  #maghchicoilers  #oilylicious  #ningxiared  #premiumstarterkit  #diffuseryoungliving  #seedlingscollection  #seedlingsbyyoungliving  #lanterndiffuser  #duasentral 
See Ya Tonight 💯
.
.
.
@heavensnhellbangsar #ladame #bangsar #telawi2 #party #freeflow #wine #beer #dj #djs #hypeman #emcee #klcity #klnightlife #house #rnb #hiphop #top40 #tonight #wednesday #wednesdaynight
We would like to thank you for the tremendous support,  kindly make 3 days pre order for every purchase of our standard ice cream cakes, thank you for your kind understanding,  from all of us #heaventeam ❤ ❤ ❤ #heavenpicc #heavengourmeticecreams #heavengourmeticecreamcakes #egglessicecreams #pureingredients #supportlocal #icecreamcakes #icecreamking #bestintown #petalingjaya #seksyen11 #seksyen12 #seksyen13 #seksyen17 #SS2 #damansarajaya #damansaraheight #damansarautama #damansaraperdana #shahalam #bangsar #neelofa #foodporn #foodpost #desserts #dessertporn #sweet #icecreams
We would like to thank you for the tremendous support, kindly make 3 days pre order for every purchase of our standard ice cream cakes, thank you for your kind understanding, from all of us #heaventeam  ❤ ❤ ❤ #heavenpicc  #heavengourmeticecreams  #heavengourmeticecreamcakes  #egglessicecreams  #pureingredients  #supportlocal  #icecreamcakes  #icecreamking  #bestintown  #petalingjaya  #seksyen11  #seksyen12  #seksyen13  #seksyen17  #SS2  #damansarajaya  #damansaraheight  #damansarautama  #damansaraperdana  #shahalam  #bangsar  #neelofa  #foodporn  #foodpost  #desserts  #dessertporn  #sweet  #icecreams