an online Instagram web viewer

#bandarmahkotacheras medias

Photos

SEWA SET DULANG HANTARAN
1 Set : dulang dn gubahan bunga

Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda.  Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕

www.wasap.my/60193859920
We’re so glad u see us 
Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐
Dulang Nafyiesa Tinggi
Rm40
Ya Allah
Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami...
Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕
♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama 
#isteribukanuntukdisewa #Girlfriendakudarineraka
#tiamosweetheart100hari
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN 1 Set : dulang dn gubahan bunga Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda. Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕 www.wasap.my/60193859920 We’re so glad u see us Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐 Dulang Nafyiesa Tinggi Rm40 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama #isteribukanuntukdisewa  #Girlfriendakudarineraka  #tiamosweetheart100hari  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
SEWA SET DULANG HANTARAN
1 Set : dulang dn gubahan bunga

Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda.  Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕

www.wasap.my/60193859920
We’re so glad u see us 
Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐
Ya Allah
Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami...
Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕
♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama 
#isteribukanuntukdisewa #Girlfriendakudarineraka
#tiamosweetheart100hari
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN 1 Set : dulang dn gubahan bunga Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda. Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕 www.wasap.my/60193859920 We’re so glad u see us Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama #isteribukanuntukdisewa  #Girlfriendakudarineraka  #tiamosweetheart100hari  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
SEWA SET DULANG HANTARAN
1 Set : dulang dn gubahan bunga
Dulang Nafyiesa Tinggi
Rm40

Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda.  Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕

www.wasap.my/60193859920

We’re so glad u see us 
Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐
Ya Allah
Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami...
Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕
♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama 
#isteribukanuntukdisewa #Girlfriendakudarineraka
#tiamosweetheart100hari
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN 1 Set : dulang dn gubahan bunga Dulang Nafyiesa Tinggi Rm40 Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda. Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕 www.wasap.my/60193859920 We’re so glad u see us Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama #isteribukanuntukdisewa  #Girlfriendakudarineraka  #tiamosweetheart100hari  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
The symbolism of Cotton flower is “cherish the people around you”. At “Yù” we appreciate every person we meet by serving them a good cup of tea.
棉花的花语是珍惜身边人。在“遇”,我们用最真诚的珍奶去珍惜每一位与我们相遇的人。
.
.
.
#yù #遇 #brownsugarpearlmilktea #pearlmilktea #ottea #yutheteahouse #bandarmahkotacheras #mahkotacherascafe
SEWA SET DULANG HANTARAN.
1 set: dulang dn gubahan bunga💐
❤ www.wasap.my/60193859920
❤ www.wasap.my/60193859920
❤ www.wasap.my/60193859920

TIGA (3) sebab KENAPA anda perlu SEWA dulang hantaran dengan kami :
1) Jimat WANG
2) Jimat MASA
3) Exclusive tapi MURAH
❤Dulang NAFYIESA TINGGI❤
🌸Sewa Rm40🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN. 1 set: dulang dn gubahan bunga💐 ❤ www.wasap.my/60193859920 ❤ www.wasap.my/60193859920 ❤ www.wasap.my/60193859920 TIGA (3) sebab KENAPA anda perlu SEWA dulang hantaran dengan kami : 1) Jimat WANG 2) Jimat MASA 3) Exclusive tapi MURAH ❤Dulang NAFYIESA TINGGI❤ 🌸Sewa Rm40🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
SEWA SET DULANG HANTARAN.
1 set: dulang dn gubahan bunga💐
❤ www.wasap.my/60193859920
❤ www.wasap.my/60193859920
❤ www.wasap.my/60193859920

TIGA (3) sebab KENAPA anda perlu SEWA dulang hantaran dengan kami :
1) Jimat WANG
2) Jimat MASA
3) Exclusive tapi MURAH
❤Dulang NAFYIESA TINGGI❤
🌸Sewa Rm40🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN. 1 set: dulang dn gubahan bunga💐 ❤ www.wasap.my/60193859920 ❤ www.wasap.my/60193859920 ❤ www.wasap.my/60193859920 TIGA (3) sebab KENAPA anda perlu SEWA dulang hantaran dengan kami : 1) Jimat WANG 2) Jimat MASA 3) Exclusive tapi MURAH ❤Dulang NAFYIESA TINGGI❤ 🌸Sewa Rm40🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
[Fragrance Hair Saloon] (手拨内口烫+Highlight粉紫红)

这款烫发是扁向柔度较多~
在国外是潮流的一种,再加上粉紫红,整个层次的动感,更加的柔和!
想不想成为最潮流的那1位吗?
想就联系我们吧!
😙😙😙 美如女神~ 😍😍😍 ☡☡☡Attention注意☡☡☡☡
俜请,Vacancy
↔Hair Stylist
↔Asistant

联系与预约⬇⬇⬇
https://fb.me/2c3TmXuT6IVPd6h

我们的网址⤵⤵⤵
Fb:
www.facebook.com/fragrancehairsaloon

IG:
www.instagram.com/fragrancehairsaloon

感谢女神的配合!!
🤗🤗🤗 _______________________________
[Fragrance Hair Saloon] 📍Bandar Mahkota Cheras
☎️Booking Tel:03 90111393

Location:Bandar Mahkota Cheras
(Chatime (tealive)后面#DIGI 楼上)

#fragrancehairsaloon
#fragrancehairteam
#手拨内扣烫 
#你手拨烫了吗?
#女神
 #手拨烫
#shiseidocolour
#shiseidomalaysia
#粉紫红色
#内口烫
#atsmaxperm
#wavemaster
#层次手拨烫 
#bandarmahkotacheras
[Fragrance Hair Saloon] (手拨内口烫+Highlight粉紫红) 这款烫发是扁向柔度较多~ 在国外是潮流的一种,再加上粉紫红,整个层次的动感,更加的柔和! 想不想成为最潮流的那1位吗? 想就联系我们吧! 😙😙😙 美如女神~ 😍😍😍 ☡☡☡Attention注意☡☡☡☡ 俜请,Vacancy ↔Hair Stylist ↔Asistant 联系与预约⬇⬇⬇ https://fb.me/2c3TmXuT6IVPd6h 我们的网址⤵⤵⤵ Fb: www.facebook.com/fragrancehairsaloon IG: www.instagram.com/fragrancehairsaloon 感谢女神的配合!! 🤗🤗🤗 _______________________________ [Fragrance Hair Saloon] 📍Bandar Mahkota Cheras ☎️Booking Tel:03 90111393 Location:Bandar Mahkota Cheras (Chatime (tealive)后面#DIGI  楼上) #fragrancehairsaloon  #fragrancehairteam  #手拨内扣烫  #你手拨烫了吗 ? #女神  #手拨烫  #shiseidocolour  #shiseidomalaysia  #粉紫红色  #内口烫  #atsmaxperm  #wavemaster  #层次手拨烫  #bandarmahkotacheras 
boswellia cream - dia asas nye frank - bukhoor. selain property dia cantikkan dan tegangkan kulit, also cleanse kan negative vibe

bladder and kidney - fear
liver - anger
lungs - sadness
colon - emotional balance
spleen and stomach - worry
heart and small intestine - nervous

so nk consider purchase this - i would say sgt2 worthwhile. sbb muka tu represent our emosi. sementara journey self-healing tu jauh dgn kita bz hari2, we use another way - massage kan area muka tu help improve

molek lagi masa massage2 zikir preference asmaul husna masing2. takda specific nama. Pegi tengok nama2 asmaul husna tu - mana yang terkena di hati - recite yang tu. 
Sama2 kita cari rezeki, sama2 kita help healkan diri sendiri. yuk

harga asal: rm301.50
offer until 19/12 - rm241.20
*membership offer

p/s: bleh laki2 jeling2 and pass bagi ke bini2 especially yang dah burnout tu. kasi aje ckp “sbb i love uuu” and doa moga frank dan sandalwood ni perform their healing property. 
doa suami, doa orang tua, doa anak -‘sgt2 direct kepada Pencipta kita. 
Kan?

selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
boswellia cream - dia asas nye frank - bukhoor. selain property dia cantikkan dan tegangkan kulit, also cleanse kan negative vibe bladder and kidney - fear liver - anger lungs - sadness colon - emotional balance spleen and stomach - worry heart and small intestine - nervous so nk consider purchase this - i would say sgt2 worthwhile. sbb muka tu represent our emosi. sementara journey self-healing tu jauh dgn kita bz hari2, we use another way - massage kan area muka tu help improve molek lagi masa massage2 zikir preference asmaul husna masing2. takda specific nama. Pegi tengok nama2 asmaul husna tu - mana yang terkena di hati - recite yang tu. Sama2 kita cari rezeki, sama2 kita help healkan diri sendiri. yuk harga asal: rm301.50 offer until 19/12 - rm241.20 *membership offer p/s: bleh laki2 jeling2 and pass bagi ke bini2 especially yang dah burnout tu. kasi aje ckp “sbb i love uuu” and doa moga frank dan sandalwood ni perform their healing property. doa suami, doa orang tua, doa anak -‘sgt2 direct kepada Pencipta kita. Kan? selfhealing #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Berakhir sudah promo 12/12 semalam.. Sambutan sangat menerujakan 😍😍 So kita teruskan dgn promosi Y.E.S pula

Jgn terlepas yg ni juga.. Menangis lah hampaa nanti.. Boleh klik link ws di bio skrg 😘

#secretcorrea #lotionsejukkurus #lotionsecretcorrea #promosi #yearendsale #cheras #permaisuri #bandarmahkotacheras #bandartunhusseinonn #cantik #kurussihat #promokaw
Promo Y.E.S masih terus berjalan tapi dh tinggal setengah bulan je ni haaa

Korang jgn tunggu lama2.. Cepat2 order skrg.. Yg bertuah ada free gift menanti anda 😘

#AINAABEAUTY #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetics #teamara #cheras #permaisuri #bandartunhusseinonn #bandarmahkotacheras #cod #kulitcantikgebus #parut #jerawat #kusam
Penghantaran COD. Lokasi di Taman Pinggiran Delima, Hulu Langat.

Pelanggan buat pembelian :
> Lazz Asli.

Pertanyaan / Pembelian :
Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz kami.

#LAZZ_0163434312
#LazzSusuKambing
#SusuKambingLazz
#SkuadRogerLazz
#TamanPinggiranDelima

Servis Home Delivery COD :

#Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur
Penghantaran COD. Lokasi di Taman Pinggiran Delima, Hulu Langat. Pelanggan buat pembelian : > Lazz Asli. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz  kami. #LAZZ_0163434312  #LazzSusuKambing  #SusuKambingLazz  #SkuadRogerLazz  #TamanPinggiranDelima  Servis Home Delivery COD : #Cheras  #HuluLangat  #Kajang  #Bangi  #BTHO  #Balakong  #BandarMahkotaCheras  #BandarSriPermaisuri  #BandarTunRazak  #BandarTasikSelatan  #HUKM  #AlamDamai  #Ampang  #KualaLumpur 
Penghantaran COD. Lokasi di Taman Mulia, Bandar Tun Razak, Cheras.

Pelanggan buat pembelian :
> Lazz Kurma.

Pertanyaan / Pembelian :
Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz kami.

#LAZZ_0163434312
#LazzSusuKambing
#SusuKambingLazz
#SkuadRogerLazz
#TamanMuliaCheras
.
Servis Home Delivery COD :

#Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur
Penghantaran COD. Lokasi di Taman Mulia, Bandar Tun Razak, Cheras. Pelanggan buat pembelian : > Lazz Kurma. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz  kami. #LAZZ_0163434312  #LazzSusuKambing  #SusuKambingLazz  #SkuadRogerLazz  #TamanMuliaCheras  . Servis Home Delivery COD : #Cheras  #HuluLangat  #Kajang  #Bangi  #BTHO  #Balakong  #BandarMahkotaCheras  #BandarSriPermaisuri  #BandarTunRazak  #BandarTasikSelatan  #HUKM  #AlamDamai  #Ampang  #KualaLumpur 
Penghantaran melalui #Poslaju pada hari ni.

Customer #BukitBeruntung
> 1 kotak Lazz Kurma

Pertanyaan / Pembelian :
Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 untuk berhubung dengan #KonsultanLazz kami

#LAZZ_0163434312
#LazzSusuKambing
#SusuKambingLazz
#SkuadRogerLazz

Servis Home Delivery COD :

#Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur
SEWA SET DULANG HANTARAN.
1 SET - Dulang dn gubahan bunga.

Dulang kami digunakan dalam pengambaran drama HOT NIH.
@isteribukanuntukdisewa
@fatahaminz
@tiz.zaqyah
#isteribukanuntuk disewa
Bestkan..kalau nk dulang glamour 😍😍 Jom booking dengan kami. Bunga Boleh ikut tema anda.
Harga Sewa cuma rm25 hingga rm40.

Klik 👇
www.wasap.my/60193859920
www.wasap.my/60193859920 ♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Dulang Huzna
Rm25
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#hululangat 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN. 1 SET - Dulang dn gubahan bunga. Dulang kami digunakan dalam pengambaran drama HOT NIH. @isteribukanuntukdisewa @fatahaminz @tiz.zaqyah #isteribukanuntuk  disewa Bestkan..kalau nk dulang glamour 😍😍 Jom booking dengan kami. Bunga Boleh ikut tema anda. Harga Sewa cuma rm25 hingga rm40. Klik 👇 www.wasap.my/60193859920 www.wasap.my/60193859920 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Dulang Huzna Rm25 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #hululangat  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
SEWA SET DULANG HANTARAN.
1 SET - Dulang dn gubahan bunga.

Dulang kami digunakan dalam pengambaran drama HOT NIH.
@isteribukanuntukdisewa
@fatahaminz
@tiz.zaqyah
#isteribukanuntuk disewa
Bestkan..kalau nk dulang glamour 😍😍 Jom booking dengan kami. Bunga Boleh ikut tema anda.
Harga Sewa cuma rm25 hingga rm40.

Klik 👇
www.wasap.my/60193859920
www.wasap.my/60193859920 ♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Dulang Huzna
Rm25
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN. 1 SET - Dulang dn gubahan bunga. Dulang kami digunakan dalam pengambaran drama HOT NIH. @isteribukanuntukdisewa @fatahaminz @tiz.zaqyah #isteribukanuntuk  disewa Bestkan..kalau nk dulang glamour 😍😍 Jom booking dengan kami. Bunga Boleh ikut tema anda. Harga Sewa cuma rm25 hingga rm40. Klik 👇 www.wasap.my/60193859920 www.wasap.my/60193859920 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Dulang Huzna Rm25 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
=======================
Kelas baking fully hands on di cheras .
👉Kelas perotian - RM170.00 .
👉Kelas Japanese CReampuff - RM 170.00

2 SESI RM 300.00 SAHAJA
.
.
=======================
.
♥️uolss cari kelas yang tak ramai, Senang fokus dan belajar, selesa. YES Kelas k.syu limit 3 pelajar dalam 1 sesi. Dengan yuran terendah. Tak dapat dimana2 uolss
.
♥️pelajari 10 jenis teknik meroti
.
♥️Resepi roti yang gebus lembut dan mudah

PELAJARI BAKING PEROTIAN INI, ANDA YANG BAKERS MAMPU MENJANA PENDAPATAN. DAN BOLEH BUAT MAKAN SESISI KELUARGA
. =========================
.
❗❗TARIKH KELAS :  16 DEC 2018 AHAD 
Tempat : Bandar Tun hussin on cheras

Wsap : 016 3485087
======================== .
.
#kelasroti #kelasbaking #kelascreampuff
 #bandartunhusseinonn
 #bandartunrazak  #ampang  #shahalam #klang  #puchong  #ukayperdana  #sungaibuloh #puncakalam  #bakingclass #bandarmahkotacheras #tamanmelawati  #tamanmegah  #cherasperdana  #cherasjaya  #balakong  #cherasselatan  #cherasselangor  #cheraskl  #japanesecreampuff  #rotigolok
======================= Kelas baking fully hands on di cheras . 👉Kelas perotian - RM170.00 . 👉Kelas Japanese CReampuff - RM 170.00 2 SESI RM 300.00 SAHAJA . . ======================= . ♥️uolss cari kelas yang tak ramai, Senang fokus dan belajar, selesa. YES Kelas k.syu limit 3 pelajar dalam 1 sesi. Dengan yuran terendah. Tak dapat dimana2 uolss . ♥️pelajari 10 jenis teknik meroti . ♥️Resepi roti yang gebus lembut dan mudah PELAJARI BAKING PEROTIAN INI, ANDA YANG BAKERS MAMPU MENJANA PENDAPATAN. DAN BOLEH BUAT MAKAN SESISI KELUARGA . ========================= . ❗❗TARIKH KELAS : 16 DEC 2018 AHAD Tempat : Bandar Tun hussin on cheras Wsap : 016 3485087 ======================== . . #kelasroti  #kelasbaking  #kelascreampuff  #bandartunhusseinonn  #bandartunrazak  #ampang  #shahalam  #klang  #puchong  #ukayperdana  #sungaibuloh  #puncakalam  #bakingclass  #bandarmahkotacheras  #tamanmelawati  #tamanmegah  #cherasperdana  #cherasjaya  #balakong  #cherasselatan  #cherasselangor  #cheraskl  #japanesecreampuff  #rotigolok 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. 
Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. 
Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. 
Hanya kerana kita orang biasa,
Hanya mampu menelan sindiran mereka,
Hanya kerana kita tiada apa-apa,
Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. 
EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. 
Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara 
http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
Few weeks ago bila saya sarankan pada someone tentang penggunaan essential oil dan self-healing, beliau menolak lembut. katanya mahu mengikut Sunnah Nabi. Malam tadi YL users yang menjadi ahli menerima email christmas promo dan salah satunya adalah Gift of Love - yang pada infonya menyatakan eo2 dalam set GOL ini disebut berulang2 di dalam kitab Bible. Mungkin kerana brandnya - tiada siapa pertikaikan kaitan Bible dan eo2 itu. Berlainan sekali dengan kita orang biasa2 - mau disampaikan ilmu chakra dikatakan kita tidak berlandaskan laluanNya. bila disebut manusia hebat seperti Ibnu Sina dan terapi warnanya - yang bersinambungan dengan ilmu chakra -‘ie chakra merah - darah, dipetik2 kembali namanya. Hanya kerana kita orang biasa, Hanya mampu menelan sindiran mereka, Hanya kerana kita tiada apa-apa, Hanya mampu sampaikan pesananNya saja. EO ada disebut di dalam agama kita. Yang ini - antara salah satunya. Details setiap eo dan hadith2 nya di dalam @hanuqi.yara http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
[Fragrance Hair Saloon] (层次紫红色!) 紫红色系的颜色!配合到圣诞节的气氛!!最近都超多人大爱稍微一点点的紫红色! 😙😙😙 🎄🎄🎄🎄🎄 ☡☡☡Attention注意☡☡☡☡
俜请,Vacancy
↔Hair Stylist
↔Asistant

联系与预约⬇⬇⬇
https://fb.me/2c3TmXuT6IVPd6h

我们的网址⤵⤵⤵
Fb:
www.facebook.com/fragrancehairsaloon

IG:
www.instagram.com/fragrancehairsaloon

感谢女神的配合!!
🤗🤗🤗 _______________________________
[Fragrance Hair Saloon] 📍Bandar Mahkota Cheras
☎️Booking Tel:03 90111393

Location:Bandar Mahkota Cheras
(Chatime (tealive)后面#DIGI 楼上)

#fragrancehairsaloon
#fragrancehairteam
#colour
#christmas
#紫红色
#女神 
#手拨烫
#内口烫
#atsmaxperm
#wavemaster
#层次手拨烫 #bandarmahkotacheras
[Fragrance Hair Saloon] (层次紫红色!) 紫红色系的颜色!配合到圣诞节的气氛!!最近都超多人大爱稍微一点点的紫红色! 😙😙😙 🎄🎄🎄🎄🎄 ☡☡☡Attention注意☡☡☡☡ 俜请,Vacancy ↔Hair Stylist ↔Asistant 联系与预约⬇⬇⬇ https://fb.me/2c3TmXuT6IVPd6h 我们的网址⤵⤵⤵ Fb: www.facebook.com/fragrancehairsaloon IG: www.instagram.com/fragrancehairsaloon 感谢女神的配合!! 🤗🤗🤗 _______________________________ [Fragrance Hair Saloon] 📍Bandar Mahkota Cheras ☎️Booking Tel:03 90111393 Location:Bandar Mahkota Cheras (Chatime (tealive)后面#DIGI  楼上) #fragrancehairsaloon  #fragrancehairteam  #colour  #christmas  #紫红色  #女神  #手拨烫  #内口烫  #atsmaxperm  #wavemaster  #层次手拨烫  #bandarmahkotacheras 
SEWA SET DULANG HANTARAN
1 Set : dulang dn gubahan bunga
Dulang Zaryiena
Rm25

Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda.  Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕
www.wasap.my/60193859920

We’re so glad u see us 
Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐
Ya Allah
Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami...
Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕
♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama 
#isteribukanuntukdisewa #Girlfriendakudarineraka
#tiamosweetheart100hari
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN 1 Set : dulang dn gubahan bunga Dulang Zaryiena Rm25 Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda. Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕 www.wasap.my/60193859920 We’re so glad u see us Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama #isteribukanuntukdisewa  #Girlfriendakudarineraka  #tiamosweetheart100hari  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
SEWA SET DULANG HANTARAN
1 Set : dulang dn gubahan bunga

Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda.  Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕
www.wasap.my/60193859920

We’re so glad u see us 
Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐
Ya Allah
Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami...
Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕
♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama 
#isteribukanuntukdisewa #Girlfriendakudarineraka
#tiamosweetheart100hari
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN 1 Set : dulang dn gubahan bunga Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda. Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕 www.wasap.my/60193859920 We’re so glad u see us Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama #isteribukanuntukdisewa  #Girlfriendakudarineraka  #tiamosweetheart100hari  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
SEWA SET DULANG HANTARAN
1 Set : dulang dn gubahan bunga
Dulang Zaryiena
Rm25 shj

Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda.  Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕
www.wasap.my/60193859920

We’re so glad u see us 
Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐
Ya Allah
Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami...
Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕
♥ PALING BERBALOI .
♥ MURAH EXCLUSIVE .
♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama 
#isteribukanuntukdisewa #Girlfriendakudarineraka
#tiamosweetheart100hari
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#hantaranbudget 
#eday 
#hantarancheras 
#pakejpelaminmurah 
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
SEWA SET DULANG HANTARAN 1 Set : dulang dn gubahan bunga Dulang Zaryiena Rm25 shj Kenapa nak habis duit banyak beli dulang??? Kan boleh sewa jer dengan kami... kami sediakan dulang dn bunga yg TERBAIK. Berjimatlah dlm majlis anda. Dah tu! Jgn fikir lama2 cepat je book dengan kami Okayyy... 💕 www.wasap.my/60193859920 We’re so glad u see us Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻💐 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥ PALING BERBALOI . ♥ MURAH EXCLUSIVE . ♥Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 3 drama #isteribukanuntukdisewa  #Girlfriendakudarineraka  #tiamosweetheart100hari  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #hantaranbudget  #eday  #hantarancheras  #pakejpelaminmurah  #bandartunrazak  #bandarsripermaisuri  #cherasperdana  #bandartunhusseinonn  #bandarmahkotacheras 
Hello everyone.. Lama sgt dah tak update ig ni!! Memandangkan  christmas nak dekat diera nak open order cokelat kukis.. Manalah tau kan boleh buat as a gift or buah tangan😊

Berminat nak order boleh tekan link di bawah:

http://bit.ly/2PtE8Lj

#cokelatkukisbydiera #chocchipcookies #chocchiplover #bazarpaknil #halal #freshfromtheoven #homemadecookies #sedap #murah #cheras #bandarmahkotacheras
Murah Giler dr Market Value!!! RM220k
.
Boleh mark up loan, blh guna Kwsp utk downpayment
.
Lokasi: Sri Hijau Condominium, Bdr Mahkota Cheras
.
Haziq 019 2721988

#condoforsale 
#bandarmahkotacheras 
#kajang
#houseforsale 
#nicehouse
If essential oil is too mainstream. try slowly replacing your daily skincare instead. 
Be pretty, be confident, have glowy skin, but remain healthy 😘

http://hanuqi.wassap.my/
http://hanuqi.wassap.my/

#selfhealing #hanuqiyara #zayenki #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingselangor #mentalhealthawareness #mentalhealth #meditation #healing #younglivingphilippines #reiki 
#cerealoilergettingnoticed
#cerealoilermakingitsmark #bandartunhusseinonn #mylifefullofabundance #yaraoiler #bandarmahkotacheras
If essential oil is too mainstream. try slowly replacing your daily skincare instead. Be pretty, be confident, have glowy skin, but remain healthy 😘 http://hanuqi.wassap.my/ http://hanuqi.wassap.my/ #selfhealing  #hanuqiyara  #zayenki  #younglivingmalaysia  #younglivingindonesia  #younglivingjakarta  #younglivingselangor  #mentalhealthawareness  #mentalhealth  #meditation  #healing  #younglivingphilippines  #reiki  #cerealoilergettingnoticed  #cerealoilermakingitsmark  #bandartunhusseinonn  #mylifefullofabundance  #yaraoiler  #bandarmahkotacheras 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm45 for body mist parfume
Rm50 for lotion parfume
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm45 for body mist parfume Rm50 for lotion parfume 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm45 for body mist parfume
Rm50 for lotion parfume
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm45 for body mist parfume Rm50 for lotion parfume 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Sales Year End Sale up to 65%. Normal price RM100. After sales RM65. Postage RM10. Grab 2 = RM110 include postage. Sales until end of December. Mcam biase barcode original under body bottle. 😘😍 Ade yg berminat? Jom direct DM/wassp untk order. 
Hot requested perfume. Hot repeated. Over target & always restock. 🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #serdang #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #alamdamai #hukm #jb
Sales Year End Sale up to 65%. Normal price RM100. After sales RM65. Postage RM10. Grab 2 = RM110 include postage. Sales until end of December. Mcam biase barcode original under body bottle. 😘😍 Ade yg berminat? Jom direct DM/wassp untk order. Hot requested perfume. Hot repeated. Over target & always restock. 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #serdang  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #alamdamai  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb 
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only
Rm39 for body mist parfume
Rm45 for lotion parfume special
🛍️🎁🎊💐🎂
#Ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #marykaymalaysia #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hantarantunang #hantarankawin #hantaran #giftsetmalaysia #sethantaran #decohantaran #gubahhantaran #perfume #perfumehantaran #hukm #jb
Supplier Original Victoria Secret buat hal lagi bagi sales 65% for End Of The Year. Only Rm39 for body mist parfume Rm45 for lotion parfume special 🛍️🎁🎊💐🎂 #Ampang  #cheras  #kajang  #kluang  #batupahat  #uthm  #balakong  #paritraja  #bangi  #marykaymalaysia  #shahalam  #perfumeori  #perfumewangi  #putrajaya  #bandarmahkotacheras  #btho  #muar  #melaka  #shoppingonline  #hantarantunang  #hantarankawin  #hantaran  #giftsetmalaysia  #sethantaran  #decohantaran  #gubahhantaran  #perfume  #perfumehantaran  #hukm  #jb