an online Instagram web viewer

#bandarbarubangi medias

Photos

Lipmatte Wedding Edition
.
Standing on the altar, 
Holding hands, 
Will you say 'I do'?
.
Click link di bio utk purchase ๐Ÿ’• or kindly whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60122323194 (farah) to place your order. We're happy to assist you ๐Ÿ˜˜๐ŸŒท๐Ÿ’• See ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜™
.
.
#sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmalaysia #makeupmurah #blusher #uniten #unipark #decentrum #gmi #upm #ukm #iukl #unikl #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #makeupartismalaysia #lipmatte #bbcushion #loosepowder #mascara #hudabeauty #macmalaysia #victoriasecet #makeup #sunwayvelocity #cyberjaya #putrajaya #tbs #bandarbarubangi #squadsyiera #FARAHNATION
Lipmatte Wedding Edition . Standing on the altar, Holding hands, Will you say 'I do'? . Click link di bio utk purchase ๐Ÿ’• or kindly whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60122323194 (farah) to place your order. We're happy to assist you ๐Ÿ˜˜๐ŸŒท๐Ÿ’• See ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜™ . . #sayajualmakeupmurah  #sayajualmakeupmalaysia  #makeupmurah  #blusher  #uniten  #unipark  #decentrum  #gmi  #upm  #ukm  #iukl  #unikl  #agentobsesscosmetics  #obsesscosmetics  #makeupartismalaysia  #lipmatte  #bbcushion  #loosepowder  #mascara  #hudabeauty  #macmalaysia  #victoriasecet  #makeup  #sunwayvelocity  #cyberjaya  #putrajaya  #tbs  #bandarbarubangi  #squadsyiera  #FARAHNATION 
-ELMARINO BLANC-
.
.
Banyak2 Collagen yg saya penah minum.Collagen Elmarino adalah sgt luar biasa.Sbb byk kebaikan bila minum Collagen ni.Saya gelar kan dia Collagen GPS sbb dia akn cari Major masalah Kulit. Dekat situ dia akn repair dulu. .
.
Antara nya dia repair skin, rambut, kuku.. .
.
Kalau dah nama repair skin makna kata utk masalah jerawat, jeragat, pelbagai parut, luka, lecur terbakar, penuaan , sunburn dan byk lagi masalah kulit dia merawat dari dalam. .
.
Sambil dia repair dia akn cerah kan kulit serta pori2 pun dia kecil kan.

Mcm mn nk dapat kan Collagen GPS ni?

Jom terus wasap Cik Roses di link wasap kt my bio ok ๐Ÿ˜˜
.
.
#beautycartel#facialhomespa
#facialtreatment #facialspa #facial  #instantresults #Pimples #Vshape #Lifting #EternalBeauty #jeragat #pigmentation #BandarBaruBangi #selangor #kajang #Seremban #Putrajaya #Cyberjaya #KualaLumpur #ShahAlam #Klang #Serdang #SeriKembangan #Cheras #NegeriSembilan #ElmarinoBlanc #collagen #whitening
-ELMARINO BLANC- . . Banyak2 Collagen yg saya penah minum.Collagen Elmarino adalah sgt luar biasa.Sbb byk kebaikan bila minum Collagen ni.Saya gelar kan dia Collagen GPS sbb dia akn cari Major masalah Kulit. Dekat situ dia akn repair dulu. . . Antara nya dia repair skin, rambut, kuku.. . . Kalau dah nama repair skin makna kata utk masalah jerawat, jeragat, pelbagai parut, luka, lecur terbakar, penuaan , sunburn dan byk lagi masalah kulit dia merawat dari dalam. . . Sambil dia repair dia akn cerah kan kulit serta pori2 pun dia kecil kan. Mcm mn nk dapat kan Collagen GPS ni? Jom terus wasap Cik Roses di link wasap kt my bio ok ๐Ÿ˜˜ . . #beautycartel #facialhomespa  #facialtreatment  #facialspa  #facial  #instantresults  #Pimples  #Vshape  #Lifting  #EternalBeauty  #jeragat  #pigmentation  #BandarBaruBangi  #selangor  #kajang  #Seremban  #Putrajaya  #Cyberjaya  #KualaLumpur  #ShahAlam  #Klang  #Serdang  #SeriKembangan  #Cheras  #NegeriSembilan  #ElmarinoBlanc  #collagen  #whitening 
Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi #shahalam #puchong #sripetaling #putrajaya #srikembangan #upm #kinrara #kinraragolfclub #kinrarauptown #kinrarapuchong #puchongutama #rrabstarbuzz #cyberjaya #cyberjaya #mensfashion #menshaircut #malaysia #subangjaya #kl #klangvalley #instagram#barber#barbershopconnect#barberlife#damansara#menhairstyle#menhaircuts#barbershopmalaysia#undercuthairstyle#haircut#menhaircuts
Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi  #shahalam  #puchong  #sripetaling  #putrajaya  #srikembangan  #upm  #kinrara  #kinraragolfclub  #kinrarauptown  #kinrarapuchong  #puchongutama  #rrabstarbuzz  #cyberjaya  #cyberjaya  #mensfashion  #menshaircut  #malaysia  #subangjaya  #kl  #klangvalley  #instagram #barber #barbershopconnect #barberlife #damansara #menhairstyle #menhaircuts #barbershopmalaysia #undercuthairstyle #haircut #menhaircuts 
Post mortem-Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi #shahalam #puchong #sripetaling #putrajaya #srikembangan #upm #kinrara #kinraragolfclub #kinrarauptown #kinrarapuchong #puchongutama #rrabstarbuzz #cyberjaya #cyberjaya #mensfashion #menshaircut #malaysia #subangjaya #kl #klangvalley #instagram#barber#barbershopconnect#barberlife#damansara#menhairstyle#menhaircuts#barbershopmalaysia#undercuthairstyle#haircut#menhaircuts
Post mortem-Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi  #shahalam  #puchong  #sripetaling  #putrajaya  #srikembangan  #upm  #kinrara  #kinraragolfclub  #kinrarauptown  #kinrarapuchong  #puchongutama  #rrabstarbuzz  #cyberjaya  #cyberjaya  #mensfashion  #menshaircut  #malaysia  #subangjaya  #kl  #klangvalley  #instagram #barber #barbershopconnect #barberlife #damansara #menhairstyle #menhaircuts #barbershopmalaysia #undercuthairstyle #haircut #menhaircuts 
Chocolate brรปlรฉe ๐ŸŽ‚ 
#chocolatebrulee
#chocolatebruleecake 
#lovely
#yummy
.
..
Tq Yatt ๐Ÿค—
#rezekidikongsibersama
#anakyatim 
#sgjelokkajang 
#18Okt2018
.
.
Nak tempah #kek ? .
.

Wassup kami ๐Ÿ“ฒ0133439530
http://www.wasap.my/+60133439530 .
.

Hanya dari
#mamadelicious #mamadeliciousbakery #kajang #kajang2 #k2villas #kajangutama #tmnserimewah #tamanbukitmewah #miros #unikl #uniklkajang #jlnreko #putrakajang #bangi #oumbangi #bangisentral #bandarbarubangi #bandarteknologi #semenyih #sglong
Chocolate brรปlรฉe ๐ŸŽ‚ #chocolatebrulee  #chocolatebruleecake  #lovely  #yummy  . .. Tq Yatt ๐Ÿค— #rezekidikongsibersama  #anakyatim  #sgjelokkajang  #18Okt2018  . . Nak tempah #kek  ? . . Wassup kami ๐Ÿ“ฒ0133439530 http://www.wasap.my/+60133439530 . . Hanya dari #mamadelicious  #mamadeliciousbakery  #kajang  #kajang2  #k2villas  #kajangutama  #tmnserimewah  #tamanbukitmewah  #miros  #unikl  #uniklkajang  #jlnreko  #putrakajang  #bangi  #oumbangi  #bangisentral  #bandarbarubangi  #bandarteknologi  #semenyih  #sglong 
.
Setengah yg gelar Mak2 ni .
Mmg teringin nk org belai wajah mereka.
Facial kn satu meredakan stress gitu.
.
.
Kdg tu terkira waktu nk ambil keputusan utk ke butik spa ni mmg agak sukar. Mana tak nya nk pikir jaga anak lagi nk siap kan breakfast utk suami lagi boleh kata macam2 hal lah. .
.
Skrg ni dah mudah servis Mobile Spa ketuk2 pintu dah depan umah. Nk facial pun tenteram sbb ank ada depan mata. .
.
BERMINAT DENGAN SERVIS FACIAL ? Terus Klik link wasap di bio saya. .
.
#beautycartel#facialhomespa
#facialtreatment #facialspa #facial  #instantresults #Pimples #Vshape #Lifting #EternalBeauty #jeragat #pigmentation #BandarBaruBangi #selangor #kajang #Seremban #Putrajaya #Cyberjaya #KualaLumpur #ShahAlam #Klang #Serdang #SeriKembangan #Cheras #NegeriSembilan #dechantiqueanggun
. Setengah yg gelar Mak2 ni . Mmg teringin nk org belai wajah mereka. Facial kn satu meredakan stress gitu. . . Kdg tu terkira waktu nk ambil keputusan utk ke butik spa ni mmg agak sukar. Mana tak nya nk pikir jaga anak lagi nk siap kan breakfast utk suami lagi boleh kata macam2 hal lah. . . Skrg ni dah mudah servis Mobile Spa ketuk2 pintu dah depan umah. Nk facial pun tenteram sbb ank ada depan mata. . . BERMINAT DENGAN SERVIS FACIAL ? Terus Klik link wasap di bio saya. . . #beautycartel #facialhomespa  #facialtreatment  #facialspa  #facial  #instantresults  #Pimples  #Vshape  #Lifting  #EternalBeauty  #jeragat  #pigmentation  #BandarBaruBangi  #selangor  #kajang  #Seremban  #Putrajaya  #Cyberjaya  #KualaLumpur  #ShahAlam  #Klang  #Serdang  #SeriKembangan  #Cheras  #NegeriSembilan  #dechantiqueanggun 
Donut Gebu ๐Ÿ˜๐Ÿฉ
#donuts
#donutfilling
#lovely
#yummy
.
.
Nak tempah #donutgebu ? .
.

Wassup kami ๐Ÿ“ฒ0133439530
http://www.wasap.my/+60133439530 .
.

Hanya dari
#mamadelicious #mamadeliciousbakery #kajang #kajang2 #k2villas #kajangutama #tmnserimewah #tamanbukitmewah #miros #unikl #uniklkajang #jlnreko #putrakajang #bangi #oumbangi #bangisentral #bandarbarubangi #bandarteknologi #semenyih #sglong
Monkgol hate_me/Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi #shahalam #puchong #sripetaling #putrajaya #srikembangan #upm #kinrara #kinraragolfclub #kinrarauptown #kinrarapuchong #puchongutama #rrabstarbuzz #cyberjaya #cyberjaya #mensfashion #menshaircut #malaysia #subangjaya #kl #klangvalley #instagram#barber#barbershopconnect#barberlife#damansara#menhairstyle#menhaircuts#barbershopmalaysia#undercuthairstyle#haircut#menhaircuts
Monkgol hate_me/Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi  #shahalam  #puchong  #sripetaling  #putrajaya  #srikembangan  #upm  #kinrara  #kinraragolfclub  #kinrarauptown  #kinrarapuchong  #puchongutama  #rrabstarbuzz  #cyberjaya  #cyberjaya  #mensfashion  #menshaircut  #malaysia  #subangjaya  #kl  #klangvalley  #instagram #barber #barbershopconnect #barberlife #damansara #menhairstyle #menhaircuts #barbershopmalaysia #undercuthairstyle #haircut #menhaircuts 
Hi geng, sebelum tidur tu, jom kita jujur kejap. .
Biasanya, kalau korang baru nak start atau dah habis workout, apa yg korang buat?
.
A. Check phone dulu. Tengok ada org call/text tak ๐Ÿ“ฑ 
B. Usha awek yg ada kat gym ๐Ÿ˜œ
C. Tenung kat cermin muscles yg dah terjana lepas workout ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ.
D. Stretching dulu
.
Ke ada jawapan lain? Kalau ada, sila nyatakan di bawah...
.
#bandarbarubangi #gymbangi #gymbett #risestronger #malaysia
Hi geng, sebelum tidur tu, jom kita jujur kejap. . Biasanya, kalau korang baru nak start atau dah habis workout, apa yg korang buat? . A. Check phone dulu. Tengok ada org call/text tak ๐Ÿ“ฑ B. Usha awek yg ada kat gym ๐Ÿ˜œ C. Tenung kat cermin muscles yg dah terjana lepas workout ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ. D. Stretching dulu . Ke ada jawapan lain? Kalau ada, sila nyatakan di bawah... . #bandarbarubangi  #gymbangi  #gymbett  #risestronger  #malaysia 
Zumba lagu bolly with Zin @suzlin7177 . ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Best + syok

#zumbatembok #zumbalovers
#zumba  #bsp #bandarseriputra #bandarbarubangi #kajang #nilai #tamanimpianputra #bandarputeribangi #bangiavenue #bangilama #bukitmahkota #putrajaya #jomsemua
Done zumba with Zin @suzlin7177
 Utk sabtu dan ahad .. weekend nie.. merecik peluhkan.. penat yg berbaloi.. mesti banyak kalori terbakar nie. 
Jumpa next week pulak okey.. kita try berpiloxing utk nex week.  Datang tau jgn tak dtg. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ See u soon.

#zumbatembok #zumbalovers
#zumba  #bsp #bandarseriputra #bandarbarubangi #kajang #nilai #tamanimpianputra #bandarputeribangi #bangiavenue #bangilama #bukitmahkota #putrajaya #jomsemua
Ingatkan semalam dah ramai.. rupanya hari ini lagi ramai... best2. 
Baru lah semangat nk berzumba bila ramai2 nie.

Jejom join kami every sabtu & ahad kat tembok. Rm5 jer walk in. Open to All.. Cc Zin @suzlin7177 
#zumbatembok #zumbalovers
#zumba  #bsp #bandarseriputra #bandarbarubangi #kajang #nilai #tamanimpianputra #bandarputeribangi #bangiavenue #bangilama #bukitmahkota #putrajaya #jomsemua
Tb 20 Okt 2018

Wpon penat lepas zumba.. depan kamera kena senyum ceria. 
Muka puas lepas penat berzumba. 
Cc  Zin @suzlin7177

#zumbatembok #zumbalovers
#zumba  #bsp #bandarseriputra #bandarbarubangi #kajang #nilai #tamanimpianputra #bandarputeribangi #bangiavenue #bangilama #bukitmahkota #putrajaya #jomsemua
Tb 20 Okt 2018

Sabtuday... Zumba with Zin Suzlin @suzlin7177 .. merecikkan.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š Semangat masing2 bangun pepagi nk pi berzumba.. aktiviti sihat every weekend ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ #zumbatembok #zumbalovers
#zumba  #bsp #bandarseriputra #bandarbarubangi #kajang #nilai #tamanimpianputra #bandarputeribangi #bangiavenue #bangilama #bukitmahkota #putrajaya #jomsemua
๐Ÿ’Ž Earing Viral ๐Ÿ’Ž
.
๐Ÿ“ŒREADY STOCK
๐Ÿ“ŒHigh Quality
๐Ÿ“ŒSuitable were anytime
๐Ÿ“Œ Look gergous
.
Whatsapp 019-567-4887 for order โœจ
.
.

#earings #earingmurah #earinglovers #earinghijab #earingviral #jualanmurah #borongmurah #aksesori #codbangi #codkajang #bandarbarubangi #codbangikajang #senawang #seremban #codsenawang #codseremban #earingmalaysia #sayajualmurah #earinglovers #earingcollection #earingcantik #viral #malaysiakini #malaysia
๐Ÿ’Ž Earing Viral ๐Ÿ’Ž . ๐Ÿ“ŒREADY STOCK ๐Ÿ“ŒHigh Quality ๐Ÿ“ŒSuitable were anytime ๐Ÿ“Œ Look gergous . Whatsapp 019-567-4887 for order โœจ . . #earings  #earingmurah  #earinglovers  #earinghijab  #earingviral  #jualanmurah  #borongmurah  #aksesori  #codbangi  #codkajang  #bandarbarubangi  #codbangikajang  #senawang  #seremban  #codsenawang  #codseremban  #earingmalaysia  #sayajualmurah  #earinglovers  #earingcollection  #earingcantik  #viral  #malaysiakini  #malaysia 
Congratulation and happy graduation day ๐Ÿ˜Š
Customer from bandar baru bangi
Thank you for having us.
This chocolate bouquet  is for someone special โค๏ธ
Kami menyediakan bouquet chocolates dan juga hadiah untuk :
โค Birthday yg tersayang
โค Birthday untuk rakan2
โคAnniversary
โค Mothers day
โค Hari guru
โค Hamper untuk baby
โค Goodies perkahwinan/majlis hr jd
P/s: delivery disediakan 
Kami boleh sediakan ๐Ÿ˜€
Surprise delivery for someone specialโค๏ธ
If you are interested, kindly whatsapp 0132959062 (kami boleh mengikut budget yang anda inginkan)
Boleh follow Instagram kami dpastelgift
#happybirthday #chocolatebouquet #chocolatebouquetforbirthday #chocolatebouquetforsuprise #chocolatebouquetmurah #surprisedelivery #chocolatebouquetbudget #bouquetchocolate #chocolatebouquetbandarbarubangi #chocolatebouquetsaujanautama #chocolatebouquetmelaka
#chocolatebouquetshahalam
#chocolatebouquetpuncakalam
#chocolatebouquetkampungmelayusubaang
#bouquetmurah
#goodiesmurahmalaysia #goodiesmurah #hampermurah #hamperbaby #hantaran #bandarbarubangi #melaka #shahalam #saujanautama #kualalumpur
Congratulation and happy graduation day ๐Ÿ˜Š Customer from bandar baru bangi Thank you for having us. This chocolate bouquet is for someone special โค๏ธ Kami menyediakan bouquet chocolates dan juga hadiah untuk : โค Birthday yg tersayang โค Birthday untuk rakan2 โคAnniversary โค Mothers day โค Hari guru โค Hamper untuk baby โค Goodies perkahwinan/majlis hr jd P/s: delivery disediakan Kami boleh sediakan ๐Ÿ˜€ Surprise delivery for someone specialโค๏ธ If you are interested, kindly whatsapp 0132959062 (kami boleh mengikut budget yang anda inginkan) Boleh follow Instagram kami dpastelgift #happybirthday  #chocolatebouquet  #chocolatebouquetforbirthday  #chocolatebouquetforsuprise  #chocolatebouquetmurah  #surprisedelivery  #chocolatebouquetbudget  #bouquetchocolate  #chocolatebouquetbandarbarubangi  #chocolatebouquetsaujanautama  #chocolatebouquetmelaka  #chocolatebouquetshahalam  #chocolatebouquetpuncakalam  #chocolatebouquetkampungmelayusubaang  #bouquetmurah  #goodiesmurahmalaysia  #goodiesmurah  #hampermurah  #hamperbaby  #hantaran  #bandarbarubangi  #melaka  #shahalam  #saujanautama  #kualalumpur 
BERITA BAIK ๐Ÿ”ฅ
.
Sempena bulan october ni bulan kelahiran fara, sebagai tanda penghargaan kepada kesayangan @fara_masterstokisdyxy yang dah 2 tahun masih setia dengan fara di ig ni ๐Ÿ˜œ
.
Jadi ni PROMO BULAN HARI JADI KHAS untuk korang yeayy โค๏ธ
.
.
Jarang sangat ada PROMO DISKAUN HARGA serendah ni, jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini, semua produk DYXY ada POTONGAN HARGA โ—๏ธ
.
.
SET DYXY ada OFFER KAW KAW ๐Ÿคฉ
.
.
Whatsapp fara ๐Ÿ“ฒ 01126666925 atau KLIK LINK WASAP di BIO IG @fara_masterstokidyxy taw โ—๏ธ
BERITA BAIK ๐Ÿ”ฅ . Sempena bulan october ni bulan kelahiran fara, sebagai tanda penghargaan kepada kesayangan @fara_masterstokisdyxy yang dah 2 tahun masih setia dengan fara di ig ni ๐Ÿ˜œ . Jadi ni PROMO BULAN HARI JADI KHAS untuk korang yeayy โค๏ธ . . Jarang sangat ada PROMO DISKAUN HARGA serendah ni, jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini, semua produk DYXY ada POTONGAN HARGA โ—๏ธ . . SET DYXY ada OFFER KAW KAW ๐Ÿคฉ . . Whatsapp fara ๐Ÿ“ฒ 01126666925 atau KLIK LINK WASAP di BIO IG @fara_masterstokidyxy taw โ—๏ธ
MPKJ Half Marathon 2018. 
Grateful for all that had happened and given to me. Never easy but never stop challenging your limits. ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
First time podium. Happy happy. โ˜บ๏ธ Special shoutout to @munnzzy for being there for me sibeh early in the morning and being late to work together. ๐Ÿ˜… dont worry iโ€™ll love you more. ๐Ÿ˜˜๐Ÿคช #mpkjhalfmarathon2018 #10kmfinisher #podium #womanopen #5thplace๐Ÿ† #trophyandmedal #personalbest #vickyruns #runtheworld #top10 #achievementunlocked #myfriendisbetterthanyours #bandarbarubangi #kajang #sundayfunday #runnerslife๐Ÿƒ#medalcollection #klangrunners
MPKJ Half Marathon 2018. Grateful for all that had happened and given to me. Never easy but never stop challenging your limits. ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ First time podium. Happy happy. โ˜บ๏ธ Special shoutout to @munnzzy for being there for me sibeh early in the morning and being late to work together. ๐Ÿ˜… dont worry iโ€™ll love you more. ๐Ÿ˜˜๐Ÿคช #mpkjhalfmarathon2018  #10kmfinisher  #podium  #womanopen  #5thplace ๐Ÿ† #trophyandmedal  #personalbest  #vickyruns  #runtheworld  #top10  #achievementunlocked  #myfriendisbetterthanyours  #bandarbarubangi  #kajang  #sundayfunday  #runnerslife ๐Ÿƒ#medalcollection  #klangrunners 
Nah relive route MPKJ Half Marathon 2018 tadi.. fuh fuh.
.
Route die biasa bawak kereta mak pegi keje.. kali ni menapaaakk.. yahaha.. .
Kaki sakit..
.
๐ŸŽถ: Dua Lipa X Blackpink- Kiss and Make Up.
#Relive #instavideo #votd #video #mpkjhalfmarathon2018 #mpkj #bandarbarubangi #bangi #runnerforlife #running #strava #longrun #rest #2018 #morningrun #motivation #jauhgilaaaa #sports #halfmarathoner #halfmarathon #21km #garminmalaysia #beatyesterday
MPKj Half Marathon 2018

Syukur alhamdulillah dapat selesaikan 21km pada pagi tadi. Ini merupaka  edisi ke-4 MPKj HM sejak diperkenalkan. Satu2 running event depan rumah & jalan kaki jer pergi.

Harini amat menyedihkan sebab time start lari lutut dah terasa sakit balik. Tapi tetap teruskan berlari sejauh 16km dalam masa 2 jam. Lepas tu buat keputusan berjalan jer dengan baki 5km. Dapat selesaikan dalam masa sub 3.

Timing harini paling teruk sepanjang join half marathon. Tak boleh buat pape sebab lutut dah sakit. Route tahun ni memang terbaek untuk buat PB sebab landai tapi harapan terkubur jugak.

So memandangkan performance teruk harini & kena fully recover , dah buat keputusan DNS PNM 2018 Full Marathon next week.

#mpkjhm2018 #mpkj #halfmarathon #bandarbarubangi
MPKj Half Marathon 2018 Syukur alhamdulillah dapat selesaikan 21km pada pagi tadi. Ini merupaka edisi ke-4 MPKj HM sejak diperkenalkan. Satu2 running event depan rumah & jalan kaki jer pergi. Harini amat menyedihkan sebab time start lari lutut dah terasa sakit balik. Tapi tetap teruskan berlari sejauh 16km dalam masa 2 jam. Lepas tu buat keputusan berjalan jer dengan baki 5km. Dapat selesaikan dalam masa sub 3. Timing harini paling teruk sepanjang join half marathon. Tak boleh buat pape sebab lutut dah sakit. Route tahun ni memang terbaek untuk buat PB sebab landai tapi harapan terkubur jugak. So memandangkan performance teruk harini & kena fully recover , dah buat keputusan DNS PNM 2018 Full Marathon next week. #mpkjhm2018  #mpkj  #halfmarathon  #bandarbarubangi 
Atas permintaan...hari tu buat kejap je licin ๐Ÿ˜…
.
Chocolate cheese lava cake...sekali rasa terus ketagih ๐Ÿคค๐Ÿคค
.
.
Ada lebih few pack lagi..siapa nak, dm or klik link wasap di bio okayy...RM15 per pack ๐Ÿ˜‰
.
.
.
#yanamibcuisine #bundtcake #chocolatecakeBangi #chocolatecheeselavacake #kekberhantu #kekcoklatcheeseberhantu #moistchocolatecake #premiumcake #bandarbarubangi #bundtcakeBangi #sayajual #cakedelivery #coklatkekkukus #kekkukus #muslimproduct #newpassion #newhobby #duakerja  #cakelover #foodie #chocolatelover #homemade #homebaked #rezeki
Atas permintaan...hari tu buat kejap je licin ๐Ÿ˜… . Chocolate cheese lava cake...sekali rasa terus ketagih ๐Ÿคค๐Ÿคค . . Ada lebih few pack lagi..siapa nak, dm or klik link wasap di bio okayy...RM15 per pack ๐Ÿ˜‰ . . . #yanamibcuisine  #bundtcake  #chocolatecakeBangi  #chocolatecheeselavacake  #kekberhantu  #kekcoklatcheeseberhantu  #moistchocolatecake  #premiumcake  #bandarbarubangi  #bundtcakeBangi  #sayajual  #cakedelivery  #coklatkekkukus  #kekkukus  #muslimproduct  #newpassion  #newhobby  #duakerja  #cakelover  #foodie  #chocolatelover  #homemade  #homebaked  #rezeki 
๐Ÿ’Ž Earing Viral ๐Ÿ’Ž
.
๐Ÿ“ŒREADY STOCK
๐Ÿ“ŒHigh Quality
๐Ÿ“ŒSuitable were anytime
๐Ÿ“Œ Look gergous
.
Whatsapp 019-567-4887 for order โœจ
.
.

#earings #earingmurah #earinglovers #earinghijab #earingviral #jualanmurah #borongmurah #aksesori #codbangi #codkajang #bandarbarubangi #codbangikajang #senawang #seremban #codsenawang #codseremban #earingmalaysia #sayajualmurah #earinglovers #earingcollection #earingcantik #viral #malaysiakini #malaysia
๐Ÿ’Ž Earing Viral ๐Ÿ’Ž . ๐Ÿ“ŒREADY STOCK ๐Ÿ“ŒHigh Quality ๐Ÿ“ŒSuitable were anytime ๐Ÿ“Œ Look gergous . Whatsapp 019-567-4887 for order โœจ . . #earings  #earingmurah  #earinglovers  #earinghijab  #earingviral  #jualanmurah  #borongmurah  #aksesori  #codbangi  #codkajang  #bandarbarubangi  #codbangikajang  #senawang  #seremban  #codsenawang  #codseremban  #earingmalaysia  #sayajualmurah  #earinglovers  #earingcollection  #earingcantik  #viral  #malaysiakini  #malaysia 
Nutella Pavlova
#nutellapavlova
#specialcream
#lovely
#yummy
.
.
Nak tempah #pavlova ? .
.

Wassup kami ๐Ÿ“ฒ0133439530
http://www.wasap.my/+60133439530 .
.

Hanya dari
#mamadelicious #mamadeliciousbakery #kajang #kajang2 #k2villas #kajangutama #tmnserimewah #tamanbukitmewah #miros #unikl #uniklkajang #jlnreko #putrakajang #bangi #oumbangi #bangisentral #bandarbarubangi #bandarteknologi #semenyih #sglong
[BOLEH KE VINYL PASANG PADA DINDING?]
.
Ye material vinyl blh je dipasang pada dinding, as option for those yg nak nampak ruangan tu MEWAH.
.
Tak payah pusing kepala serabut fikir boleh ke tak pasang dkt dinding, trcabut ke tak nanti, kami boleh buat site visit & give FREE consultation..
.
BOLEH WHATSAPP/ CALL KAMI SEGERA !
https://www.wasap.my/60192422783
https://www.wasap.my/60193319606
.
#VinylFlooring #VinylPlank #Damansara #SelangorFlooring #Floorkingg#lantaikini #lantaikayumurah #vinyl #lantai #laminateflooring #staircase#tangga 
#homedecor #homesolutions #interiordesign #homedesign#homesweethome #homerenovation #hiasandalaman 
#homerenovation #renovaterumah #rumahkusyurgaku 
#bbbangi #bandarbarubangi #semenyih #klangvalley 
#shahalam #klang #putrajaya #kualalumpurcity
[BOLEH KE VINYL PASANG PADA DINDING?] . Ye material vinyl blh je dipasang pada dinding, as option for those yg nak nampak ruangan tu MEWAH. . Tak payah pusing kepala serabut fikir boleh ke tak pasang dkt dinding, trcabut ke tak nanti, kami boleh buat site visit & give FREE consultation.. . BOLEH WHATSAPP/ CALL KAMI SEGERA ! https://www.wasap.my/60192422783 https://www.wasap.my/60193319606 . #VinylFlooring  #VinylPlank  #Damansara  #SelangorFlooring  #Floorkingg #lantaikini  #lantaikayumurah  #vinyl  #lantai  #laminateflooring  #staircase #tangga  #homedecor  #homesolutions  #interiordesign  #homedesign #homesweethome  #homerenovation  #hiasandalaman  #homerenovation  #renovaterumah  #rumahkusyurgaku  #bbbangi  #bandarbarubangi  #semenyih  #klangvalley  #shahalam  #klang  #putrajaya  #kualalumpurcity 
[EASY BABY FOOD STORAGE CUPS]
.
Untuk menyimpan makanan bayi dan susu ibu. -Mudah menyimpan dalam kuantiti kecil
-Bekas lut sinar untuk senang dipantau
-Mudah dibuka dan ditutup untuk mengekalkan kesegaran
-Muda disusun untuk menjimat ruang
-Bebas BPA dan boleh dimikrowave dan di sejuk beku.
. =======================
DI MANA NAK DAPATKAN & 
HOW TO CONTACT
=======================
.
Boleh datang terus ke :

MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA :
LOT 14211, 
JALAN AYER HITAM 
SG. MERAB LUAR, 
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR 
Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB)

Klik di bawah untuk direction:

https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2

Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya

Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/

Atau boleh beli online di :
๐Ÿ“ฑ011 10822363 (whatsap dan call )
Kami pos ke seluruh Malaysia 
#kedaibarangbaby  #barutbaby #sabunmanjakani  #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin  #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
[EASY BABY FOOD STORAGE CUPS] . Untuk menyimpan makanan bayi dan susu ibu. -Mudah menyimpan dalam kuantiti kecil -Bekas lut sinar untuk senang dipantau -Mudah dibuka dan ditutup untuk mengekalkan kesegaran -Muda disusun untuk menjimat ruang -Bebas BPA dan boleh dimikrowave dan di sejuk beku. . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : ๐Ÿ“ฑ011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby  #barutbaby  #sabunmanjakani  #barangpantang  #kedaibayi  #bengkungmoden  #ibuberpantang  #bedungbaby  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bayi  #bayilucu  #bandarbarubangi  #kajang  #putrajaya  #serdang  #serimamasetbersalin  #serimama 
PERSIAPAN SEBELUM KELAHIRAN
. 
Checklist #2
BABY BATH TIME
.
-Bath Tub
-Anti-slip mat
-Shower Cap
-Bath net
-Baby Head to toe wash
-Baby Shampoo
-Towel

Dapatkan kesemua di atas di Mom's House Babyshop Sg Merab Putrajaya .
.
=======================
DI MANA NAK DAPATKAN & 
HOW TO CONTACT
=======================
.
Boleh datang terus ke :

MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA :
LOT 14211, 
JALAN AYER HITAM 
SG. MERAB LUAR, 
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR 
Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB)

Klik di bawah untuk direction:

https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2

Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya

Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/

Atau boleh beli online di :
๐Ÿ“ฑ011 10822363 (whatsap dan call )
Kami pos ke seluruh Malaysia 
#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
PERSIAPAN SEBELUM KELAHIRAN . Checklist #2  BABY BATH TIME . -Bath Tub -Anti-slip mat -Shower Cap -Bath net -Baby Head to toe wash -Baby Shampoo -Towel Dapatkan kesemua di atas di Mom's House Babyshop Sg Merab Putrajaya . . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : ๐Ÿ“ฑ011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby  #barutbaby  #sabunmanjakani  #barangpantang  #kedaibayi  #bengkungmoden  #ibuberpantang  #bedungbaby  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bayi  #bayilucu  #bandarbarubangi  #kajang  #putrajaya  #serdang  #serimamasetbersalin  #serimama 
cupcake ni min rase paling win di taman Bangi Perdana seksyen3๐Ÿ˜…
.
kalau lh korang buat hantaran ni
mesti mak mertua korang jatuh hati kat korang ๐Ÿ˜…
.
kek sebagai penaik seri korang๐Ÿ˜
.
.
for more lovely feedback ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @iloverarakitchy
dan utk details, price, order, boleh whatsapp admin di no 0163789816 โค๏ธ
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #terasjernang #kekcheras #bangilama #bangiperdana #kekbangi #bakerybangi #baking #rarakitchy #sayajualkek #jualkek #sayajual #putrajaya #kajang #bakerbangi #bangi #tempahkekbangi #rarakitchy #bandarbarubangi #seksyen3bangi #bangiseksyen3 #seksyen2bangi #bangisentral #keksedapbangi #bangicommunity
cupcake ni min rase paling win di taman Bangi Perdana seksyen3๐Ÿ˜… . kalau lh korang buat hantaran ni mesti mak mertua korang jatuh hati kat korang ๐Ÿ˜… . kek sebagai penaik seri korang๐Ÿ˜ . . for more lovely feedback ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @iloverarakitchy dan utk details, price, order, boleh whatsapp admin di no 0163789816 โค๏ธ . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #keksemenyih  #terasjernang  #kekcheras  #bangilama  #bangiperdana  #kekbangi  #bakerybangi  #baking  #rarakitchy  #sayajualkek  #jualkek  #sayajual  #putrajaya  #kajang  #bakerbangi  #bangi  #tempahkekbangi  #rarakitchy  #bandarbarubangi  #seksyen3bangi  #bangiseksyen3  #seksyen2bangi  #bangisentral  #keksedapbangi  #bangicommunity 
Same place different scene๐ŸŒ‡
Same place different scene๐ŸŒ‡
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Garangnyaa adik! ๐Ÿ˜…
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Ramai ramai kita kasih sayang ๐Ÿ˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Open Order
isnin 21 october 2018

Lunch order 8 PM - 12 AM
Dinner order 8 AM - 12 PM

Lunch Delivery 12 PM - 1.30 PM
Dinner Delivery 6 PM - 7.30 PM

Sebarang pertanyaan dan order boleh whatsapp
0179544254 ๐Ÿ“ž
#fooddeliverybangi#gmibangi#ukm#bangi##malaysiafood#bandarbarubangi#ukmstudent#lunchboxbangi#lunchbox#foodhunter#bangigateway#bangisentral#kptmbangi#pendudukbangi#bangisentral#bangigateway#makan#jommakan#foodlover#malaycuisine
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Terima kasih kawan yang datang ๐Ÿ˜˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
โค AUTUMNZ SWIFT SINGLE BREASTPUMP โค
.
๐Ÿ’Ž Dual power source
๐Ÿ’Ž Light & portable
๐Ÿ’Ž Ultra quiet
๐Ÿ’Ž LED indicator/Night display
.
Grab yours now! 
Price: RM199
โžก 1 year official warranty
. [7:17 PM, 10/21/2018] Ben Hifni: =======================
DI MANA NAK DAPATKAN & 
HOW TO CONTACT
=======================
.
Boleh datang terus ke :

MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA :
LOT 14211, 
JALAN AYER HITAM 
SG. MERAB LUAR, 
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR 
Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB)

Klik di bawah untuk direction:

https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2

Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya

Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/

Atau boleh beli online di :
๐Ÿ“ฑ011 10822363 (whatsap dan call )
Kami pos ke seluruh Malaysia 
#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
โค AUTUMNZ SWIFT SINGLE BREASTPUMP โค . ๐Ÿ’Ž Dual power source ๐Ÿ’Ž Light & portable ๐Ÿ’Ž Ultra quiet ๐Ÿ’Ž LED indicator/Night display . Grab yours now! Price: RM199 โžก 1 year official warranty . [7:17 PM, 10/21/2018] Ben Hifni: ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : ๐Ÿ“ฑ011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby  #barutbaby  #sabunmanjakani  #barangpantang  #kedaibayi  #bengkungmoden  #ibuberpantang  #bedungbaby  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bayi  #bayilucu  #bandarbarubangi  #kajang  #putrajaya  #serdang  #serimamasetbersalin  #serimama 
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Ayuh teman-temanku! ๐Ÿ˜˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Keluarga belah perempuan ๐Ÿ’„๐Ÿ˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Opah still number one! ๐Ÿ˜˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Kita Besan! ๐Ÿ™ˆ
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Hi geng, aduh lapar pulak hujan2 ni. Rasa macam nak makan sushi ๐Ÿฃ. Sebelum nak makan sushi tu, jom kita check info calorie sushi ni dulu.
.
๐Ÿฃ Sushi ๐Ÿฃ .
Sebenarnya takde hal pun nak makan sushi ni, okay je boleh je. Sushi pun terkenal dengan tahap kalori yang rendah dan sangat ideal untuk kurangkan berat badan.
.
Memang betul tu! Tapi, sushi ni juga sangat merbahaya sebab portion dia sikit dan tendency untuk korang terover makan tu memang la sangat tinggi. Sedar tak sedar, bertingkat tingkat pinggan tu.
.
Korang sihat, kami happy โ™ฅ๏ธ
.
#bandarbarubangi #gymbett #malaysia #gymbangi #seksyen8bbbangi
Hi geng, aduh lapar pulak hujan2 ni. Rasa macam nak makan sushi ๐Ÿฃ. Sebelum nak makan sushi tu, jom kita check info calorie sushi ni dulu. . ๐Ÿฃ Sushi ๐Ÿฃ . Sebenarnya takde hal pun nak makan sushi ni, okay je boleh je. Sushi pun terkenal dengan tahap kalori yang rendah dan sangat ideal untuk kurangkan berat badan. . Memang betul tu! Tapi, sushi ni juga sangat merbahaya sebab portion dia sikit dan tendency untuk korang terover makan tu memang la sangat tinggi. Sedar tak sedar, bertingkat tingkat pinggan tu. . Korang sihat, kami happy โ™ฅ๏ธ . #bandarbarubangi  #gymbett  #malaysia  #gymbangi  #seksyen8bbbangi 
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Sejauh mana pun kita pergi, kita masih ada keluarga ๐Ÿ˜˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Keluarga besar, sama besar rasa cinta saya ๐Ÿ˜˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Comelnyaa makcikkk ๐Ÿ˜˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Alhamdulillah, pavlova cake untuk cikgu Zafeena. Last delivery (harapnya) untuk hari ni. Tq so much! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan / tempahan, boleh call / whatsapp  0164710063 / 0164578942
.
.
#alhamdulillah #syukur #pavlova #minipavlova #blueberry #pavlovacake #kekpavlova #kiwi #pavlova #instalike #instafood #wedding #sweety #premium #cakes #dessert #pastry #creative #kualalumpur #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #delivery #yummy #food #foodporn #malaysia #nuhadelights #bazarpaknil
Alhamdulillah, pavlova cake untuk cikgu Zafeena. Last delivery (harapnya) untuk hari ni. Tq so much! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . Sebarang pertanyaan / tempahan, boleh call / whatsapp 0164710063 / 0164578942 . . #alhamdulillah  #syukur  #pavlova  #minipavlova  #blueberry  #pavlovacake  #kekpavlova  #kiwi  #pavlova  #instalike  #instafood  #wedding  #sweety  #premium  #cakes  #dessert  #pastry  #creative  #kualalumpur  #bandarbarubangi  #putrajaya  #kajang  #delivery  #yummy  #food  #foodporn  #malaysia  #nuhadelights  #bazarpaknil 
CERITA ANAK ARWAH .
.
"Puan, bapa saya dah lebih 10 tahun meninggal dunia. Tapi, sehingga hari ini, abang sulong saya masih tidak buat apapun. Boleh tak saya ambil alih urusan tadbir pusaka arwah? "

Dilema kadang-kadang. Bila waris yang diharapkan tidak buat apapun. .
.
Nak sembang lebih lanjut? Mungkin Anda ada persoalan dan masalah yang tidak dapat diselesaikan?

Kami menjemput Anda ke sesi ngopi kami pada pukul 9.30-10.30pagi di Bandar Baru Bangi dalam bulan Oktober dan November ini. 
Telefon kami atau register di sini: http://bit.ly/HartaPusakaIslam
untuk 'booking' tempat anda ya. .
.

Tempat Terhad. First Come First Serve.

Feel free to share to other groups. Tq ๐Ÿค—

#BandarBaruBangi #Kajang #Cyberjaya #Putrajaya #SungaiRamal #Kraf #BandarBukitMahkota #Serdang
#Cheras #BukitJalil #BandarSriputra #nilai #Mantin #Sepang #HuluLangat #Semenyih #Sendayan #Nilai #NilaiImpian #ainsdale #Seremban #Seremban2 #ShahAlam #Klang
CERITA ANAK ARWAH . . "Puan, bapa saya dah lebih 10 tahun meninggal dunia. Tapi, sehingga hari ini, abang sulong saya masih tidak buat apapun. Boleh tak saya ambil alih urusan tadbir pusaka arwah? " Dilema kadang-kadang. Bila waris yang diharapkan tidak buat apapun. . . Nak sembang lebih lanjut? Mungkin Anda ada persoalan dan masalah yang tidak dapat diselesaikan? Kami menjemput Anda ke sesi ngopi kami pada pukul 9.30-10.30pagi di Bandar Baru Bangi dalam bulan Oktober dan November ini. Telefon kami atau register di sini: http://bit.ly/HartaPusakaIslam untuk 'booking' tempat anda ya. . . Tempat Terhad. First Come First Serve. Feel free to share to other groups. Tq ๐Ÿค— #BandarBaruBangi  #Kajang  #Cyberjaya  #Putrajaya  #SungaiRamal  #Kraf  #BandarBukitMahkota  #Serdang  #Cheras  #BukitJalil  #BandarSriputra  #nilai  #Mantin  #Sepang  #HuluLangat  #Semenyih  #Sendayan  #Nilai  #NilaiImpian  #ainsdale  #Seremban  #Seremban2  #ShahAlam  #Klang 
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Biar banyak gadis, risau je sadis l๐Ÿ™ˆ
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Orang lama juga pandai bergambar! ๐Ÿ˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Awak berdua NEXT pula ke? ๐Ÿ™ˆ
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Sedap betul Pulut Kuning Opah ๐Ÿ˜˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Perkahwinan, ertinya. Kau berkahwin juga akan keluarganya ๐Ÿ’•
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
Terima Kasih jiran lama mak cik Ros...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Berminat untuk tempah untuk pelbagai majlis?
.
Boleh WHATSAPP terus:
๐Ÿ‘‰0126105431 (iLa)
๐Ÿ‘‰0126105431 (iLa)
.
Notes :
***place ur oder 3-4 days before
***selfpickup Taman Sri Jelok,Kajang
***Delivery with charges.

#sweetbitesbyila #kuihtalam #lapispelangi #serimukapandan #kuihmelayu #serimukapandan #lapispelangi #kajang #bandarbarubangi #putrajaya #mahkotacheras
Photo & Edit by @zfaeltouch (Mobilegraphy) ๐Ÿ“ฑ
.
Pelamin by Bora Sepang (FB)
.
Majlis Akad Nikah ๐Ÿ‘ซ
.
Naqiyyuddin Jamaluddin @qjamal04 & Syaza Syafiqah @syazansyfqh_ โค๏ธ
.
Pertemuan dua jiwa, abadi selamanya ๐ŸŒธ
.
Comel je akak mengapit pengantin ๐Ÿ˜
.
#wedding #weddingvideo #pakejmurah #gambarkahwin #videokahwin #weddingbangi #pakejgambarmurah #pakejvideomurah #bandarbarubangi #bangi #borasepang
readymade cake for today๐Ÿ˜
.
for more details: klik link kat bioโ˜๐Ÿป๐Ÿ˜ฝ
.
atau whatsapp admin untuk details +60163789816โค๏ธ
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #terasjernang #kekcheras #bangilama #bangiperdana #kekbangi #bakerybangi #baking #rarakitchy #sayajualkek #jualkek #sayajual #putrajaya #kajang #bakerbangi #bangi #tempahkekbangi #rarakitchy #bandarbarubangi #seksyen3bangi #bangiseksyen3 #seksyen2bangi #bangisentral #keksedapbangi
readymade cake for today๐Ÿ˜ . for more details: klik link kat bioโ˜๐Ÿป๐Ÿ˜ฝ . atau whatsapp admin untuk details +60163789816โค๏ธ . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #keksemenyih  #terasjernang  #kekcheras  #bangilama  #bangiperdana  #kekbangi  #bakerybangi  #baking  #rarakitchy  #sayajualkek  #jualkek  #sayajual  #putrajaya  #kajang  #bakerbangi  #bangi  #tempahkekbangi  #rarakitchy  #bandarbarubangi  #seksyen3bangi  #bangiseksyen3  #seksyen2bangi  #bangisentral  #keksedapbangi 
alhamdulillah rezeki ๐Ÿ’• ada lagi yang grab combo deal dengan sha ๐ŸŒธ grab yours now ๐Ÿ“ฒ0103654427 ๐Ÿ“cod #sgramal #kajang #bandarbarubangi #putrajaya #upm #ukm #uniten #serdang #serikembangan #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #kuis #nsabeau #ainaacosmetics #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaaserum #ainaacleanser #jombelidengansaya #jomcantiksama2 #dtrangers
ASSALAMUALAIKUM , APA KHABAR SEMUA ?
SAYA NAK SHARE PASAL #MAGNETBROOCH MADE IN TURKEY NI ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ž .

ALHAMDULILLAH KORANG NAK TAHU TAK MAKIN LAMA , MAKIN TINGGI PERMINTAAN  MAGNET BROOCH MADE IN TURKEY NI TAU. 
KENAPA TAKNYA SEBAB MAKIN HARI MAKIN RAMAI DAH MEREKA YANG BERTUDUNG PAKAT BELI SAMADA BORONG / RUNCIT BROOCH MAGNET NI ๐Ÿ˜Š .
.
. 
NAK TAHU KENAPA ? SEBAB MAGNET BROOCH NI BANYAK SANGAT KELEBIHANNYA TAU ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . .
๐Ÿ’ž DENGAN ADANYA MAGNET BROOCH NI ๐Ÿ‘‡ .
.
.
๐Ÿ˜ฑ TIADA LAGI MASALAH TUDUNG ROSAK. .
๐Ÿ˜ฑ MASALAH BENANG TERTARIK.
๐Ÿ˜ฑ MASALAH KAIN TUDUNG BERLUBANG.
๐Ÿ˜ฑ JARUM PIN HILANG.
๐Ÿ˜ฑ JARUM PIN TERTELAN.
๐Ÿ˜ฑ MASALAH ALERJIK PADA BAWAH DAGU

APA TUNGGU LAGI , JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI , JOM SEMUA KITA PAKAT BUAT DUIT DENGAN 
MAGNET BROOCH MADE IN TURKEY YANG SANGAT BERKUALITI NI ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
. .
๐Ÿ‘ JANGAN RISAU & JANGAN TAKUT HARGA BORONG DENGAN KAMI TERSANGAT MURAH , ANDA PASTI AKAN BERPUAS HATI ๐Ÿ˜€ .
.
๐Ÿ‘ BERIBU PASANG MAGNET BROOCH TURKEY YANG TELAH KAMI JUAL KE SERATA MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK , BRUNEI SERTA SINGAPORE SAMA ADA BORONG ATAU RUNCIT . .
๐Ÿ‘ KAMI ADALAH SUPPLIER PRODUK TURKEY DARI TAHUN 2012 LAGI . .
.
Cepat , kepada sesiapa yang belum order jom pakat order memang laku keras . Brooch magnet ni memang betul2 berguna dan ianya sangat famous di serata dunia ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ˜Š WhatsApp saya 017-3936476 untuk maklum balas yang segera ๐Ÿ’ž๐ŸŒน .
.
wasap.my/60173936476 
wasap.my/60173936476 
wasap.my/60173936476 .
Alhamdulillah customers kami sangat berpuas hati dengan Magnet Brooch yang kami jual .
.
๐Ÿ‘‰ Kualitinya yang sangat bagus.
๐Ÿ‘‰ Confirm tak rosak
๐Ÿ‘‰ Coraknya yang sangat cantik dan unik.
๐Ÿ‘‰ 100% diimport dari Turki *Ada pelbagai saiz dari saiz S hingga XXXL. ๐Ÿ‘‰ WHOLESALE AVAILABLE ๐Ÿ‘ˆ
.
Terima kasih to all my customers kerana sentiasa menyokong bisnez kami โ˜บ๐ŸŒน.
.
.
#tudungturki #turkishscarves #tudungturkimalaysia #squrescarf #tudungbawal #kedaiturki #produkturki #tudung #broochmagnet #turkishscarf #puchong #cheras #supplierprodukturki #pinless #ampang #bangsarvillage #kotabharu #brooch  #broochmagnetturki #magpin #magnetbrooch #shahalam #bangsar #magneticbrooch #putrajaya #kajang #bandarbarubangi #bangisentral #catalogmagneticbroochkedaiturki
ASSALAMUALAIKUM , APA KHABAR SEMUA ? SAYA NAK SHARE PASAL #MAGNETBROOCH  MADE IN TURKEY NI ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ž . ALHAMDULILLAH KORANG NAK TAHU TAK MAKIN LAMA , MAKIN TINGGI PERMINTAAN MAGNET BROOCH MADE IN TURKEY NI TAU. KENAPA TAKNYA SEBAB MAKIN HARI MAKIN RAMAI DAH MEREKA YANG BERTUDUNG PAKAT BELI SAMADA BORONG / RUNCIT BROOCH MAGNET NI ๐Ÿ˜Š . . . NAK TAHU KENAPA ? SEBAB MAGNET BROOCH NI BANYAK SANGAT KELEBIHANNYA TAU ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’ž DENGAN ADANYA MAGNET BROOCH NI ๐Ÿ‘‡ . . . ๐Ÿ˜ฑ TIADA LAGI MASALAH TUDUNG ROSAK. . ๐Ÿ˜ฑ MASALAH BENANG TERTARIK. ๐Ÿ˜ฑ MASALAH KAIN TUDUNG BERLUBANG. ๐Ÿ˜ฑ JARUM PIN HILANG. ๐Ÿ˜ฑ JARUM PIN TERTELAN. ๐Ÿ˜ฑ MASALAH ALERJIK PADA BAWAH DAGU APA TUNGGU LAGI , JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI , JOM SEMUA KITA PAKAT BUAT DUIT DENGAN MAGNET BROOCH MADE IN TURKEY YANG SANGAT BERKUALITI NI ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . . ๐Ÿ‘ JANGAN RISAU & JANGAN TAKUT HARGA BORONG DENGAN KAMI TERSANGAT MURAH , ANDA PASTI AKAN BERPUAS HATI ๐Ÿ˜€ . . ๐Ÿ‘ BERIBU PASANG MAGNET BROOCH TURKEY YANG TELAH KAMI JUAL KE SERATA MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK , BRUNEI SERTA SINGAPORE SAMA ADA BORONG ATAU RUNCIT . . ๐Ÿ‘ KAMI ADALAH SUPPLIER PRODUK TURKEY DARI TAHUN 2012 LAGI . . . Cepat , kepada sesiapa yang belum order jom pakat order memang laku keras . Brooch magnet ni memang betul2 berguna dan ianya sangat famous di serata dunia ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ˜Š WhatsApp saya 017-3936476 untuk maklum balas yang segera ๐Ÿ’ž๐ŸŒน . . wasap.my/60173936476 wasap.my/60173936476 wasap.my/60173936476 . Alhamdulillah customers kami sangat berpuas hati dengan Magnet Brooch yang kami jual . . ๐Ÿ‘‰ Kualitinya yang sangat bagus. ๐Ÿ‘‰ Confirm tak rosak ๐Ÿ‘‰ Coraknya yang sangat cantik dan unik. ๐Ÿ‘‰ 100% diimport dari Turki *Ada pelbagai saiz dari saiz S hingga XXXL. ๐Ÿ‘‰ WHOLESALE AVAILABLE ๐Ÿ‘ˆ . Terima kasih to all my customers kerana sentiasa menyokong bisnez kami โ˜บ๐ŸŒน. . . #tudungturki  #turkishscarves  #tudungturkimalaysia  #squrescarf  #tudungbawal  #kedaiturki  #produkturki  #tudung  #broochmagnet  #turkishscarf  #puchong  #cheras  #supplierprodukturki  #pinless  #ampang  #bangsarvillage  #kotabharu  #brooch  #broochmagnetturki  #magpin  #magnetbrooch  #shahalam  #bangsar  #magneticbrooch  #putrajaya  #kajang  #bandarbarubangi  #bangisentral  #catalogmagneticbroochkedaiturki 
Macam biasa, bukan selalu nak mai area sini so photoshoot dulu dengan adik, @shafuanmuazzam dekat #TasikCempakaBangi #BandarBaruBangi #Kajang ni. 
Event run #MPKjHalfMarathon2018 anjuran #MPKj ni sempoi. Baju lawa, medal lawa. Event teratur dan bersih. Lepas habis event, kami singgah tasik ni balik utk makan, tapi persikitaran dia bersih mcm xpernah ada event pagi tadi. Good job!
Macam biasa, bukan selalu nak mai area sini so photoshoot dulu dengan adik, @shafuanmuazzam dekat #TasikCempakaBangi  #BandarBaruBangi  #Kajang  ni. Event run #MPKjHalfMarathon2018  anjuran #MPKj  ni sempoi. Baju lawa, medal lawa. Event teratur dan bersih. Lepas habis event, kami singgah tasik ni balik utk makan, tapi persikitaran dia bersih mcm xpernah ada event pagi tadi. Good job!
Gumuks ada.
Sedang ada.
Paling Comellzzz pun ado.
Sedia menunggu pinangan bila-bila masa sahaja. 
Untuk kegunaan seisi keluarga.
Tidak kira yang tua mahupun yang muda. 
Penawar Keluarga Bahagia. .
InsyaaAllah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#AsmakByMHAMSB
#ProdukTerbaikPilihanRamai
#MensejahterakanKehidupan
#minyakherbaasmak #minyakherbaasmakbabgi #bandarbarubangi #bangi #minyakpelbagaiguna #MinyakAsmak #minyakviral
Alhamdulillah, tq jiran @yumikaisara. Harap berpuas hati. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan / tempahan, boleh call / whatsapp  0164710063 / 0164578942
.
.
#alhamdulillah #syukur #creampuff #creampuffsedap #custard #vanilla #vanillapastry #fresh #japanesecreampuff #fudgybrownies #wedding #sweety #premium #cakes #dessert #pastry #creative #kualalumpur #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #delivery #yummy #food #foodporn #malaysia #nuhadelights #bazarpaknil
Alhamdulillah, tq jiran @yumikaisara. Harap berpuas hati. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . Sebarang pertanyaan / tempahan, boleh call / whatsapp 0164710063 / 0164578942 . . #alhamdulillah  #syukur  #creampuff  #creampuffsedap  #custard  #vanilla  #vanillapastry  #fresh  #japanesecreampuff  #fudgybrownies  #wedding  #sweety  #premium  #cakes  #dessert  #pastry  #creative  #kualalumpur  #bandarbarubangi  #putrajaya  #kajang  #delivery  #yummy  #food  #foodporn  #malaysia  #nuhadelights  #bazarpaknil 
Cepat tau singgah @raralekor ya.
Kami buka sehingga jam 7malam.

Terima kasih kepada semua yg sudi singgah beli di @raralekor ๐Ÿ˜
.
.
Tak tahu lokasi boleh Waze or Google maps Rara Lekor๐Ÿ˜
.
.
Waktu operasi :
SETIAP HARI
9.00 pagi - 7.00 malam .
.
#raralekor #kepoklekorasliganu #kepoklekor #kepoklekorlover #kepoklekorlosong #kepoklekorganu #jalanjalancarimakan #streetfood #foodhunter #foodlover #foodporn #bangi #terengganu #satar #rarasatar #lekorBBB #bbb #bandarbarubangi #keropoklekorbandarbarubangi
Cepat tau singgah @raralekor ya. Kami buka sehingga jam 7malam. Terima kasih kepada semua yg sudi singgah beli di @raralekor ๐Ÿ˜ . . Tak tahu lokasi boleh Waze or Google maps Rara Lekor๐Ÿ˜ . . Waktu operasi : SETIAP HARI 9.00 pagi - 7.00 malam . . #raralekor  #kepoklekorasliganu  #kepoklekor  #kepoklekorlover  #kepoklekorlosong  #kepoklekorganu  #jalanjalancarimakan  #streetfood  #foodhunter  #foodlover  #foodporn  #bangi  #terengganu  #satar  #rarasatar  #lekorBBB  #bbb  #bandarbarubangi  #keropoklekorbandarbarubangi 
Hi!! Anda tengah tenung rak buku di rumah yang sudah tak muat ke?

Anda tengah pikir mana nak letak buku-buku baru?

Almaklumla bila beli buku, baca sekali je. Lepastu? Kesian buku-buku yang dah habis baca tu. Nak buat apa lepas tu? Nak buang? Ishhh jangan! ๐Ÿ›‡

Jika rasa nak give away buku-buku lama tapi tak tahu nak hantarkan ke mana, hantarkan saja pada kami ;) Jika anda nak let go buku-buku anda, kami hanya ambil buku yang kami belum ada. TAPI Kami tak berikan duit ye.

Yang kami dah ada, kami akan pulangkan. Kalau anda dah tak nak buku tu, kami akan jualkan tapi hasil 100 % kami punya.
.
. 
Jika anda nak minta kami tolong jualkan, anda set price below RM 20, kami akan mark up. Kami akan upload, promote dan poskan. .

At the end of the month, kami akan bank in duit anda ;) .
.
Tapi bila nak terjual kami tak berani jamin, kalau anda rasa buku anda lama sangat nak terjual, kalau nak ambil balik boleh je. Kalau nak biarkan sahaja dengan kami pun boleh, kami akan sentiasa promote untuk #QReazantBooksToSell dan #sayajualbuku

#QReazantBooksForRent #Sewabuku #jualbuku 
#novel #BandarBaruBangi #Putrajaya #Cyberjaya #BandarBukitMahkota #Serdang
#cheras
Hi!! Anda tengah tenung rak buku di rumah yang sudah tak muat ke? Anda tengah pikir mana nak letak buku-buku baru? Almaklumla bila beli buku, baca sekali je. Lepastu? Kesian buku-buku yang dah habis baca tu. Nak buat apa lepas tu? Nak buang? Ishhh jangan! ๐Ÿ›‡ Jika rasa nak give away buku-buku lama tapi tak tahu nak hantarkan ke mana, hantarkan saja pada kami ;) Jika anda nak let go buku-buku anda, kami hanya ambil buku yang kami belum ada. TAPI Kami tak berikan duit ye. Yang kami dah ada, kami akan pulangkan. Kalau anda dah tak nak buku tu, kami akan jualkan tapi hasil 100 % kami punya. . . Jika anda nak minta kami tolong jualkan, anda set price below RM 20, kami akan mark up. Kami akan upload, promote dan poskan. . At the end of the month, kami akan bank in duit anda ;) . . Tapi bila nak terjual kami tak berani jamin, kalau anda rasa buku anda lama sangat nak terjual, kalau nak ambil balik boleh je. Kalau nak biarkan sahaja dengan kami pun boleh, kami akan sentiasa promote untuk #QReazantBooksToSell  dan #sayajualbuku  #QReazantBooksForRent  #Sewabuku  #jualbuku  #novel  #BandarBaruBangi  #Putrajaya  #Cyberjaya  #BandarBukitMahkota  #Serdang  #cheras 
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari.

CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja.

Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP 
https://www.wasap.my/+601120585938
(03 89120828)

atau

Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi,
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi

#ButikZaida #ButikZaidaBangi #ButikZaidaSeriBangi #SeriBangi #BandarBaruBangi #ZaidasCollection #ClearanceSale #JualanPenghabisanStok #JualanTutupKeda
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari. CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja. Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP https://www.wasap.my/+601120585938 (03 89120828) atau Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi #ButikZaida  #ButikZaidaBangi  #ButikZaidaSeriBangi  #SeriBangi  #BandarBaruBangi  #ZaidasCollection  #ClearanceSale  #JualanPenghabisanStok  #JualanTutupKeda 
Follow @malaysiatravelresorts for more hidden places in Malaysia. .
๐Ÿ“Astaka Morocco Putrajaya, Putrajaya Malaysia.
.
Walking into weekend like a Queen
โœจ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ๐Ÿ’• Trying to imagine that I am in Morocco ๐Ÿ˜‚๐Ÿ•Œ It's been a month since I came back from my last holiday๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท
Travel bugs is biting me right now ๐Ÿœ๐Ÿคฃ
Guess where is my next destination?๐Ÿ˜
.
Photo and caption by @doreenlivetotravel
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅFollow @malaysiatravelresorts for more amazing hidden places in Malaysia.๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ@malaysiatravelresorts๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ@malaysiatravelresorts๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
ยท
#putrajaya #malaysiatrulyasia #malaysia #visitmalaysia #cyberjaya #puchong #serdang #beautifulhotels #sripetaling #serikembangan #bandarbarubangi #exploremalaysia #exploreasia #tropicalparadise #kualalumpur #penang #tourismmalaysia #petalingjaya #kajang #subangjaya #astakamorocco #travelasia #southeastasia #luxurytravel #beautifulseasia #travelmore #shahalam
Follow @malaysiatravelresorts for more hidden places in Malaysia. . ๐Ÿ“Astaka Morocco Putrajaya, Putrajaya Malaysia. . Walking into weekend like a Queen โœจ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ๐Ÿ’• Trying to imagine that I am in Morocco ๐Ÿ˜‚๐Ÿ•Œ It's been a month since I came back from my last holiday๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท Travel bugs is biting me right now ๐Ÿœ๐Ÿคฃ Guess where is my next destination?๐Ÿ˜ . Photo and caption by @doreenlivetotravel โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅFollow @malaysiatravelresorts for more amazing hidden places in Malaysia.๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ@malaysiatravelresorts๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ@malaysiatravelresorts๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ยท #putrajaya  #malaysiatrulyasia  #malaysia  #visitmalaysia  #cyberjaya  #puchong  #serdang  #beautifulhotels  #sripetaling  #serikembangan  #bandarbarubangi  #exploremalaysia  #exploreasia  #tropicalparadise  #kualalumpur  #penang  #tourismmalaysia  #petalingjaya  #kajang  #subangjaya  #astakamorocco  #travelasia  #southeastasia  #luxurytravel  #beautifulseasia  #travelmore  #shahalam 
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari.

CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja.

Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP 
https://www.wasap.my/+601120585938
(03 89120828)

atau

Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi,
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi

#ButikZaida #ButikZaidaBangi #ButikZaidaSeriBangi #SeriBangi #BandarBaruBangi #ZaidasCollection #ClearanceSale #JualanPenghabisanStok #JualanTutupKeda
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari. CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja. Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP https://www.wasap.my/+601120585938 (03 89120828) atau Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi #ButikZaida  #ButikZaidaBangi  #ButikZaidaSeriBangi  #SeriBangi  #BandarBaruBangi  #ZaidasCollection  #ClearanceSale  #JualanPenghabisanStok  #JualanTutupKeda 
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari.

CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja.

Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP 
https://www.wasap.my/+601120585938
(03 89120828)

atau

Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi,
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi

#ButikZaida #ButikZaidaBangi #ButikZaidaSeriBangi #SeriBangi #BandarBaruBangi #ZaidasCollection #ClearanceSale #JualanPenghabisanStok #JualanTutupKeda
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari. CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja. Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP https://www.wasap.my/+601120585938 (03 89120828) atau Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi #ButikZaida  #ButikZaidaBangi  #ButikZaidaSeriBangi  #SeriBangi  #BandarBaruBangi  #ZaidasCollection  #ClearanceSale  #JualanPenghabisanStok  #JualanTutupKeda 
Welcome bawal lovers yang gojes2 sokmo. New stok sulam kerawang. Klik link wasap di bio laju2 tau. RM 6x.xx termsk pos sm.
.
.
.
.
.
#shahalam #bangi #putrajaya #sabah #sarawak #miri #limbang #kualalumpur #klcity #johor #melaka #pulaupinang #sandakan #sibu #kuching #lawas #kotakinabalu #umskk #upmserdang #negerisembilan #kuantan #bandarbarubangi #kedah #perlis #langkawi
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari.

CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja.

Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP 
https://www.wasap.my/+601120585938
(03 89120828)

atau

Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi,
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi

#ButikZaida #ButikZaidaBangi #ButikZaidaSeriBangi #SeriBangi #BandarBaruBangi #ZaidasCollection #ClearanceSale #JualanPenghabisanStok #JualanTutupKeda
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari. CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja. Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP https://www.wasap.my/+601120585938 (03 89120828) atau Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi #ButikZaida  #ButikZaidaBangi  #ButikZaidaSeriBangi  #SeriBangi  #BandarBaruBangi  #ZaidasCollection  #ClearanceSale  #JualanPenghabisanStok  #JualanTutupKeda 
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari.

CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja.

Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP 
https://www.wasap.my/+601120585938
(03 89120828)

atau

Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi,
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi

#ButikZaida #ButikZaidaBangi #ButikZaidaSeriBangi #SeriBangi #BandarBaruBangi #ZaidasCollection #ClearanceSale #JualanPenghabisanStok #JualanTutupKeda
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari. CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja. Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP https://www.wasap.my/+601120585938 (03 89120828) atau Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi #ButikZaida  #ButikZaidaBangi  #ButikZaidaSeriBangi  #SeriBangi  #BandarBaruBangi  #ZaidasCollection  #ClearanceSale  #JualanPenghabisanStok  #JualanTutupKeda 
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari.

CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja.

Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP 
https://www.wasap.my/+601120585938
(03 89120828)

atau

Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi,
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi

#ButikZaida #ButikZaidaBangi #ButikZaidaSeriBangi #SeriBangi #BandarBaruBangi #ZaidasCollection #ClearanceSale #JualanPenghabisanStok #JualanTutupKeda
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengah hari. CLEARANCE STOK!! JUALAN TUTUP KEDAI!! Miliki koleksi kami dengan harga yang berpatutan!! Koleksi terbaru kami, Baju Kurung Traditional Kebaya Riau untuk anda miliki!! Material cotton yang berkualiti dan selesa untuk anda gayakan ke mana sahaja. Kami menawarkan potongan harga sebanyak 30%!!! Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!! WHATSAPP https://www.wasap.my/+601120585938 (03 89120828) atau Kunjungi butik kami di 23A & 25, Taman Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi #ButikZaida  #ButikZaidaBangi  #ButikZaidaSeriBangi  #SeriBangi  #BandarBaruBangi  #ZaidasCollection  #ClearanceSale  #JualanPenghabisanStok  #JualanTutupKeda 
tengah tengah kerja tiba tiba customer sent gambar resit, alhamdulillah rezeki ๐ŸŒธ

someone just grabbed the combo deal guysโ€ผ๏ธ korang bila lagi? ๐Ÿ™ˆ to purchase ๐Ÿ“ฒ0103654427 ๐Ÿ“cod #sgramal #kajang #bandarbarubangi #putrajaya #upm #ukm #uniten #serikembangan #serikembangan #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #kuis #nsabeau #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaalipmatte #ainaaserum #ainaacleanser #nsabeau #jomcantiksama2 #jombelidengansaya #dtrangers
tengah tengah kerja tiba tiba customer sent gambar resit, alhamdulillah rezeki ๐ŸŒธ someone just grabbed the combo deal guysโ€ผ๏ธ korang bila lagi? ๐Ÿ™ˆ to purchase ๐Ÿ“ฒ0103654427 ๐Ÿ“cod #sgramal  #kajang  #bandarbarubangi  #putrajaya  #upm  #ukm  #uniten  #serikembangan  #serikembangan  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #kuis  #nsabeau  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaalipmatte  #ainaaserum  #ainaacleanser  #nsabeau  #jomcantiksama2  #jombelidengansaya  #dtrangers 
NEW ~ Pastel  #BUAIANBERENDOISTAZURIN

NEW EXCLUSIVE DESIGN By 
@stazurinbridalboutique ~ QUALITY MOMENTS IS OUR PRIORITY ~ * PAKEJ KATERING AKIKAH
๐Ÿ”œBOOKING SEGERA ~ Whatsapp 0176704262 Untuk Sebarang Pertanyaan Lanjut ๐Ÿ˜‡

#kajang #bangi #bandarbarubangi #puchong #cheras #ampang #kualalumpur #shahalam #petalingjaya #gombak #balakong #serikembangan #sayajualservis #onlineshopmalaysia #baby #ipoh #kedah #pahang #johor #babyshower #weddingplanner #instagram #follow #muslim #semenyih #puncakalam #selayang
NEW ~ Pastel #BUAIANBERENDOISTAZURIN  NEW EXCLUSIVE DESIGN By @stazurinbridalboutique ~ QUALITY MOMENTS IS OUR PRIORITY ~ * PAKEJ KATERING AKIKAH ๐Ÿ”œBOOKING SEGERA ~ Whatsapp 0176704262 Untuk Sebarang Pertanyaan Lanjut ๐Ÿ˜‡ #kajang  #bangi  #bandarbarubangi  #puchong  #cheras  #ampang  #kualalumpur  #shahalam  #petalingjaya  #gombak  #balakong  #serikembangan  #sayajualservis  #onlineshopmalaysia  #baby  #ipoh  #kedah  #pahang  #johor  #babyshower  #weddingplanner  #instagram  #follow  #muslim  #semenyih  #puncakalam  #selayang 
Musim Demam, Selema & Batuk ni wajib standby Natural Lemon Bath dan Garlic Balm..
๐Ÿ’ฏ Organic ๐Ÿ’ฏKKM APPROVEDโค
.
.
Satu Botol, Satu Rumah utk Seisi Keluarga ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ
.
.
Fungsi Head-to-toe VCO Lemon Bath :
.
โœ” Meredakan Demam
โœ” Meredakan Selsema
โœ” Meredakan Batuk
โœ” Meredakan Kahak
โœ” Meredakan gatal-gatal ringan & allergik
โœ”  Melebatkan rambut
โœ”  Merawat rambut gugur buat ibu
.
.
Fungsi Garlic Balm:
.
โœ” Meredakan Selsema
โœ” Meredakan Batuk
โœ” Meredakan Kahak
โœ” Kembung Perut
โœ” Meredakan Asma/Resdung ringan
.
.
๐ŸŒธRM 45 + FREE GIFT
. *๏ธโƒฃ Harga tidak termasuk postage/ cas COD
.
BERMINAT? Whatsapp 0172276690 for order ๐Ÿฃ
Musim Demam, Selema & Batuk ni wajib standby Natural Lemon Bath dan Garlic Balm.. ๐Ÿ’ฏ Organic ๐Ÿ’ฏKKM APPROVEDโค . . Satu Botol, Satu Rumah utk Seisi Keluarga ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ . . Fungsi Head-to-toe VCO Lemon Bath : . โœ” Meredakan Demam โœ” Meredakan Selsema โœ” Meredakan Batuk โœ” Meredakan Kahak โœ” Meredakan gatal-gatal ringan & allergik โœ” Melebatkan rambut โœ” Merawat rambut gugur buat ibu . . Fungsi Garlic Balm: . โœ” Meredakan Selsema โœ” Meredakan Batuk โœ” Meredakan Kahak โœ” Kembung Perut โœ” Meredakan Asma/Resdung ringan . . ๐ŸŒธRM 45 + FREE GIFT . *๏ธโƒฃ Harga tidak termasuk postage/ cas COD . BERMINAT? Whatsapp 0172276690 for order ๐Ÿฃ
Musim Demam, Selema & Batuk? Mama Runsing? Natural Lemon Bath dan Bum Bum Oil dapat membantu.. ๐Ÿ’ฏ Organic โค
.
.
Satu Botol, Satu Rumah utk Seisi Keluarga ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ
.
.
Fungsi Head-to-toe Natural Lemon Bath With VCO :
.
โœ” Meredakan Demam
โœ” Meredakan Selsema
โœ” Meredakan Batuk
โœ” Meredakan Kahak
โœ” Meredakan gatal-gatal ringan & allergik
โœ”  Melebatkan rambut
โœ”  Merawat rambut gugur buat ibu
.
.
Fungsi Bum Bum Oil:
.
๐ŸŒฟLegakan Lelah & Asma
๐ŸŒฟBertindak sebagai Anti Nyamuk
๐ŸŒฟMengurangkan Alahan Ibu Hamil
๐ŸŒฟMenghilangkan kesan gigitan serangga
๐ŸŒฟMengurangkan angin dalam badan
๐ŸŽ—Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi
๐ŸŽ—Melenakan tidur (Aromatherapy)
๐ŸŽ—Melegakan Kembung Perut
๐ŸŽ—Mengelakkan Serangga Bahaya
๐ŸŽ—Tiada Had usia penggunaan
.
.
๐ŸŒธ RM 55 + FREE GIFT
. *๏ธโƒฃ Harga tidak termasuk postage/ cas COD
.
BERMINAT? Whatsapp 0172276690 for order ๐Ÿฃ
Musim Demam, Selema & Batuk? Mama Runsing? Natural Lemon Bath dan Bum Bum Oil dapat membantu.. ๐Ÿ’ฏ Organic โค . . Satu Botol, Satu Rumah utk Seisi Keluarga ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ . . Fungsi Head-to-toe Natural Lemon Bath With VCO : . โœ” Meredakan Demam โœ” Meredakan Selsema โœ” Meredakan Batuk โœ” Meredakan Kahak โœ” Meredakan gatal-gatal ringan & allergik โœ” Melebatkan rambut โœ” Merawat rambut gugur buat ibu . . Fungsi Bum Bum Oil: . ๐ŸŒฟLegakan Lelah & Asma ๐ŸŒฟBertindak sebagai Anti Nyamuk ๐ŸŒฟMengurangkan Alahan Ibu Hamil ๐ŸŒฟMenghilangkan kesan gigitan serangga ๐ŸŒฟMengurangkan angin dalam badan ๐ŸŽ—Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi ๐ŸŽ—Melenakan tidur (Aromatherapy) ๐ŸŽ—Melegakan Kembung Perut ๐ŸŽ—Mengelakkan Serangga Bahaya ๐ŸŽ—Tiada Had usia penggunaan . . ๐ŸŒธ RM 55 + FREE GIFT . *๏ธโƒฃ Harga tidak termasuk postage/ cas COD . BERMINAT? Whatsapp 0172276690 for order ๐Ÿฃ
๐Ÿ”ดProduk kesihatan seisi keluarga๐Ÿ”ด .
WAJIB Ada dalam first aid kit anak2  taw๐Ÿ˜˜
.
Boleh refer pada previous post untuk details & testimoni ๐ŸŒธ
.
1๏ธโƒฃ Nasal Aspirator -Penyedut Hingus Automatic
2๏ธโƒฃ Bum Bum Oil
3๏ธโƒฃ Head to toe VCO Natural Lemon Bath .
๐Ÿ˜ฑHarga Combo RM 174+ FREE POSTAGE/DELIVERY(Bangi-Kajang-Putrajaya) + FREE GIFT
.
WhatsApp 0172276690
๐Ÿ”ดProduk kesihatan seisi keluarga๐Ÿ”ด . WAJIB Ada dalam first aid kit anak2 taw๐Ÿ˜˜ . Boleh refer pada previous post untuk details & testimoni ๐ŸŒธ . 1๏ธโƒฃ Nasal Aspirator -Penyedut Hingus Automatic 2๏ธโƒฃ Bum Bum Oil 3๏ธโƒฃ Head to toe VCO Natural Lemon Bath . ๐Ÿ˜ฑHarga Combo RM 174+ FREE POSTAGE/DELIVERY(Bangi-Kajang-Putrajaya) + FREE GIFT . WhatsApp 0172276690
โ€ผ๏ธGambar Actual Productโ€ผ๏ธ
.
โœ”๏ธReady Stock๐Ÿ”ฅ
.
โœ”๏ธBoleh attach juga ke stroller, trolley supermarket dll selain pakai dipergelangan tangan parents
.
โœ”๏ธKurang risiko anak hilang di tempat awam
.
โœ”๏ธTali panjang (2m) dan tahan lasak
.
โœ”๏ธPergelangan tangan anak tak sakit
.
โœ”๏ธWarna : Biru atau Oren
.
โœ”๏ธHarga RM 25
.
โœ”๏ธ Postage RM 8 SM/ RM 12 SS
.
WhatsApp 0172276690
.
COD Available ๐Ÿš—
โ€ผ๏ธGambar Actual Productโ€ผ๏ธ . โœ”๏ธReady Stock๐Ÿ”ฅ . โœ”๏ธBoleh attach juga ke stroller, trolley supermarket dll selain pakai dipergelangan tangan parents . โœ”๏ธKurang risiko anak hilang di tempat awam . โœ”๏ธTali panjang (2m) dan tahan lasak . โœ”๏ธPergelangan tangan anak tak sakit . โœ”๏ธWarna : Biru atau Oren . โœ”๏ธHarga RM 25 . โœ”๏ธ Postage RM 8 SM/ RM 12 SS . WhatsApp 0172276690 . COD Available ๐Ÿš—
Monkgol hate_me/Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi #shahalam #puchong #sripetaling #putrajaya #srikembangan #upm #kinrara #kinraragolfclub #kinrarauptown #kinrarapuchong #puchongutama #rrabstarbuzz #cyberjaya #cyberjaya #mensfashion #menshaircut #malaysia #subangjaya #kl #klangvalley #instagram#barber#barbershopconnect#barberlife#damansara#menhairstyle#menhaircuts#barbershopmalaysia#undercuthairstyle#haircut#menhaircuts
Monkgol hate_me/Expect a unexpected@Curcle-visit your barber regularly" it pays to look well"officialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABITโœ”I don't play the game, I WIN IT!Do!โœ”@studyhard worksmartโœ”A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / Open daily 9am_1midnight๐Ÿ’ฏ /AlMost crowded๐Ÿ”#bandarbarubangi  #shahalam  #puchong  #sripetaling  #putrajaya  #srikembangan  #upm  #kinrara  #kinraragolfclub  #kinrarauptown  #kinrarapuchong  #puchongutama  #rrabstarbuzz  #cyberjaya  #cyberjaya  #mensfashion  #menshaircut  #malaysia  #subangjaya  #kl  #klangvalley  #instagram #barber #barbershopconnect #barberlife #damansara #menhairstyle #menhaircuts #barbershopmalaysia #undercuthairstyle #haircut #menhaircuts