an online Instagram web viewer

#bandarbarubangi medias

Photos

Choc cheese tarts... ramai penggemar cheese tarts ni kan... ? Siapa suka cuba comment "i" kat bawah... πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
#mixcheesetart #cheesetart #tartlet #tartlets #bandarbarubangi #cheesetartgebu #choccheesetart
Semakin ramai yang dah JATUH CINTA dengan Faraalipbutter ni😍. Tq sebab percaya & sudi membeli dengan Izza 😊.
.
Cepat2 grab promosi Y.E.S sebelum 31/12/2018.πŸ“£πŸ“£.
.
1PC RM55 + 2 FREEGIFTS🎁🎁.
2PCS RM110 + 3 FREEGIFTS🎁🎁🎁 + FREE POSTAGE.
COD Bandar Baru Bangi, Kajang, Putrajaya, Kemaman.
Pos ke SELURUH MALAYSIA.πŸ˜‰
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio.
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #lipbutter #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kajang #agenfaraalipbutter #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual
Semakin ramai yang dah JATUH CINTA dengan Faraalipbutter ni😍. Tq sebab percaya & sudi membeli dengan Izza 😊. . Cepat2 grab promosi Y.E.S sebelum 31/12/2018.πŸ“£πŸ“£. . 1PC RM55 + 2 FREEGIFTS🎁🎁. 2PCS RM110 + 3 FREEGIFTS🎁🎁🎁 + FREE POSTAGE. COD Bandar Baru Bangi, Kajang, Putrajaya, Kemaman. Pos ke SELURUH MALAYSIA.πŸ˜‰ . WA 013-297 2271 or klik link di bio. . #faraalipbutter  #teamflbkyra  #lipbutter  #farahanimrazak  #organic  #mesrawuduk  #caramelmint  #orchidvanilla  #lipbalm  #moist  #bibirkering  #merekah  #faraalipbutterlovers  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteragent  #faraalipbutterselangor  #ukm  #bandarbarubangi  #bbb  #kajang  #agenfaraalipbutter  #agenfaraalipbutterkajang  #agenfaraalipbutterbandarbarubangi  #sayapakaisayajual 
πŸ’“ WAHEEDA BLOUSE πŸ’“ .
MATERIAL : COMOCREPE
.
COLOUR :
SOFT GREEN
SOFT PINK
BROWN MOCHA
PURPLE LAVENDER
DARK TURQOISE
.
SIZE 
XS . S . M . L . XL . 2XL . 3XL 
#blousemuslimah #blouselabuh #blousemurah #paritraja #batupahat #melaka #bandartenggara #kluang #kulai #bandarbaruuda #bandarbarubangi #uthm #palam #kktm #upsi #iiumkuantan #iiumgombak #ukmbangi #damansara #serdang #kptm #ayerhitam #simpangrenggam #labis #segamat #ipoh #pontian
πŸ’“ WAHEEDA BLOUSE πŸ’“ . MATERIAL : COMOCREPE . COLOUR : SOFT GREEN SOFT PINK BROWN MOCHA PURPLE LAVENDER DARK TURQOISE . SIZE XS . S . M . L . XL . 2XL . 3XL #blousemuslimah  #blouselabuh  #blousemurah  #paritraja  #batupahat  #melaka  #bandartenggara  #kluang  #kulai  #bandarbaruuda  #bandarbarubangi  #uthm  #palam  #kktm  #upsi  #iiumkuantan  #iiumgombak  #ukmbangi  #damansara  #serdang  #kptm  #ayerhitam  #simpangrenggam  #labis  #segamat  #ipoh  #pontian 
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
DFCC NO CHEESE ZOOM IN

Mengalir air liuq den bila tengok DFCC NO CHEESE ni dizoom in macam ni sekali 😱

Lelehan caramel di tepi kek. Emphhh terserlah jelas kesedapannya ❀️ Boleh hubungi ju 0139203680 
Klik di bio 
@pastrylover_j 
@pastrylover_j 
@pastrylover_j . 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. Kuantan Pahang . 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward #pastrylover_j #syukurselalu #sicilikcomel #deliveryteruskehatianda #dropshipneeded
DFCC NO CHEESE ZOOM IN Mengalir air liuq den bila tengok DFCC NO CHEESE ni dizoom in macam ni sekali 😱 Lelehan caramel di tepi kek. Emphhh terserlah jelas kesedapannya ❀️ Boleh hubungi ju 0139203680 Klik di bio @pastrylover_j @pastrylover_j @pastrylover_j . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. Kuantan Pahang . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward  #pastrylover_j  #syukurselalu  #sicilikcomel  #deliveryteruskehatianda  #dropshipneeded 
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
New Fall Season Collection is coming up with five limited edition scarves and ten fabulous colours ! 😍 Pre-order is now available . Exclusive for youuuu πŸ’• please contact us noww 😊 .
.
#fallseasoncollection #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #bandarbarubangi #bangi
DFCC NO CHEESE BERRY MALTESERS

Kongsikan keceriaan majlis uoulls bersama yang tersayang dengan devil food chocolate cake versi no cheese dilimpahkan dengan topping meriah strawberry, blueberry dan maltesers⚠️
.
Tengok Gambar Pon da meleleh ayaq liuq ni. Lau dapat, habis sis sorang nehhh
.
Available untuk saiz 7", 10" dan 12"

Boleh hubungi ju 0139203680 . 
Klik di bio 
@pastrylover_j 
@pastrylover_j 
@pastrylover_j . 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.Kuantan Pahang . 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah 
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward #pastrylover_j #syukurselalu #sicilikcomel #deliveryteruskehatianda #dropshipneeded
DFCC NO CHEESE BERRY MALTESERS Kongsikan keceriaan majlis uoulls bersama yang tersayang dengan devil food chocolate cake versi no cheese dilimpahkan dengan topping meriah strawberry, blueberry dan maltesers⚠️ . Tengok Gambar Pon da meleleh ayaq liuq ni. Lau dapat, habis sis sorang nehhh . Available untuk saiz 7", 10" dan 12" Boleh hubungi ju 0139203680 . Klik di bio @pastrylover_j @pastrylover_j @pastrylover_j . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.Kuantan Pahang . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward  #pastrylover_j  #syukurselalu  #sicilikcomel  #deliveryteruskehatianda  #dropshipneeded 
.
πŸŽ€BTS 4R pictures 03

________________________________________________ .
πŸŽ€ RM0.50 each

________________________________________________ . .
πŸŽ€ready stock
A-
B- BOOKED
C-
D-
E-
F-
. 
DM me if interested πŸ€—. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra
#ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale
. πŸŽ€BTS 4R pictures 03 ________________________________________________ . πŸŽ€ RM0.50 each ________________________________________________ . . πŸŽ€ready stock A- B- BOOKED C- D- E- F- . DM me if interested πŸ€—. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #sayajualbarangkpopmalaysia  #kpopshopmalaysia  #sayajualbarangkpop  #bandarbarubangi  #uniklbangi  #kptmbangi  #bangigateway  #bangisentral  #sayajualbarangkpopmalaysia  #kpopshopmalaysia  #sayajualbarangkpop  #bandarbarubangi  #uniklbangi  #kptmbangi  #bangigateway  #bangisentral  #bandarseriputra  #ukmbangi  #ostiabangi  #putrajaya  #bangisentral  #bandarseriputra  #ommomiaschoolholidaysale 
Senaman ada kawan nie serius best tau πŸ˜‰πŸ’ƒ
.
Barulah jadi lebih bersemangat dan seronok je nak buat selalu..
.
Siapa duduk area #bandarbarubangi
#kajang #putrajaya..jommm malam nie ada FITCLUB di SF Fitness Studio, Hentian Kajang.
.
DM for details okay..πŸ™‹
.
Coach Syaza 0145139096
Online Weight Loss Coach
Senaman ada kawan nie serius best tau πŸ˜‰πŸ’ƒ . Barulah jadi lebih bersemangat dan seronok je nak buat selalu.. . Siapa duduk area #bandarbarubangi  #kajang  #putrajaya ..jommm malam nie ada FITCLUB di SF Fitness Studio, Hentian Kajang. . DM for details okay..πŸ™‹ . Coach Syaza 0145139096 Online Weight Loss Coach
Alhamdulillah.. kami berjaya siapkan manuskrip penuh #30resipisihatuntukkurus
.
Buku ketiga saya dan pertama buat kak @keknie.sha the magician.
.
Semoga dipermudahkan urusan produksi penerbitanya dan dapat diterbitkan dan dilancarkan seperti yang dirancang iaitu pada Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur Mac 2019 nanti.
.
Terima kasih atas doa dan sokongan yang tidak berbelah bahagi dari kalian semua.
.
Terima kasih juga buat kak Ruby Aksah , mek ti dan team #alaf21
.
Tunggu kemunculannya ya!
.
#aizatrazak #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourneyΒ #pushyourself #justdoitΒ #nevergiveupΒ #weightlossprogram
Alhamdulillah.. kami berjaya siapkan manuskrip penuh #30resipisihatuntukkurus  . Buku ketiga saya dan pertama buat kak @keknie.sha the magician. . Semoga dipermudahkan urusan produksi penerbitanya dan dapat diterbitkan dan dilancarkan seperti yang dirancang iaitu pada Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur Mac 2019 nanti. . Terima kasih atas doa dan sokongan yang tidak berbelah bahagi dari kalian semua. . Terima kasih juga buat kak Ruby Aksah , mek ti dan team #alaf21  . Tunggu kemunculannya ya! . #aizatrazak  #bangi  #bandarbarubangi  #kurus  #jomkurus  #jk1m  #kevinzahri  #carakurus  #kurusbadan  #nakkurus  #ubatkurus  #kuruscepat  #kurusdalam6minggu  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #loseweight  #loseweightjourney Β #pushyourself  #justdoit Β #nevergiveup Β #weightlossprogram 
.
πŸŽ€BTS 4R pictures 02

________________________________________________ .
πŸŽ€ RM0.50 each

________________________________________________ . .
πŸŽ€ready stock
. 
DM me if interested πŸ€—. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra
#ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale
. πŸŽ€BTS 4R pictures 02 ________________________________________________ . πŸŽ€ RM0.50 each ________________________________________________ . . πŸŽ€ready stock . DM me if interested πŸ€—. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #sayajualbarangkpopmalaysia  #kpopshopmalaysia  #sayajualbarangkpop  #bandarbarubangi  #uniklbangi  #kptmbangi  #bangigateway  #bangisentral  #sayajualbarangkpopmalaysia  #kpopshopmalaysia  #sayajualbarangkpop  #bandarbarubangi  #uniklbangi  #kptmbangi  #bangigateway  #bangisentral  #bandarseriputra  #ukmbangi  #ostiabangi  #putrajaya  #bangisentral  #bandarseriputra  #ommomiaschoolholidaysale 
.
πŸŽ€BTS 4R pictures 01 
________________________________________________ .
πŸŽ€ RM0.50 each

________________________________________________ . .
πŸŽ€ready stock
A - BOOKED
B -
C- BOOKED
D-
E-
F-
. 
DM me if interested πŸ€—. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra
#ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale
. πŸŽ€BTS 4R pictures 01 ________________________________________________ . πŸŽ€ RM0.50 each ________________________________________________ . . πŸŽ€ready stock A - BOOKED B - C- BOOKED D- E- F- . DM me if interested πŸ€—. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #sayajualbarangkpopmalaysia  #kpopshopmalaysia  #sayajualbarangkpop  #bandarbarubangi  #uniklbangi  #kptmbangi  #bangigateway  #bangisentral  #sayajualbarangkpopmalaysia  #kpopshopmalaysia  #sayajualbarangkpop  #bandarbarubangi  #uniklbangi  #kptmbangi  #bangigateway  #bangisentral  #bandarseriputra  #ukmbangi  #ostiabangi  #putrajaya  #bangisentral  #bandarseriputra  #ommomiaschoolholidaysale 
[BABY WRAP by MAK YANG]
. 
NOW AVAILABLE IN THE HOUSE ! ! .
.
Nama pun instant baby wrap, memang senang sungguh pakai Baby Wrap by Mak Yang ni! Boleh dipakai seorang tanpa bantuan, sesuai dari bayi newborn* pula tu – mudah ibu-ibu nak bergerak!

Tak payah berebut nak naik lif dengan stroller, tangan pun boleh hands-free untuk pimpin atau kejar anak-anak lain :) .

Kenapa kena mommies kena pilih @babywrapbymakyang ?? . βœ… instant - zap zap siap! Takperlu lilit lilit.
βœ… design comel comel 😍
βœ… kain yang lembut & strechable - mesra kepada kulit bayi
βœ… mampu milik
βœ… telah melalui ujian SIRIM
βœ… produk Malaysia -
. . =======================
DI MANA NAK DAPATKAN & 
HOW TO CONTACT
=======================
.
Boleh datang terus ke :

MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA :
LOT 14211, 
JALAN AYER HITAM 
SG. MERAB LUAR, 
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR 
Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB)

Klik di bawah untuk direction:

https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2

Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya

Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/

Atau boleh beli online di :
πŸ“±0195410885 (whatsap dan call )
.
Kami pos ke seluruh Malaysia 
#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
[BABY WRAP by MAK YANG] . NOW AVAILABLE IN THE HOUSE ! ! . . Nama pun instant baby wrap, memang senang sungguh pakai Baby Wrap by Mak Yang ni! Boleh dipakai seorang tanpa bantuan, sesuai dari bayi newborn* pula tu – mudah ibu-ibu nak bergerak! Tak payah berebut nak naik lif dengan stroller, tangan pun boleh hands-free untuk pimpin atau kejar anak-anak lain :) . Kenapa kena mommies kena pilih @babywrapbymakyang ?? . βœ… instant - zap zap siap! Takperlu lilit lilit. βœ… design comel comel 😍 βœ… kain yang lembut & strechable - mesra kepada kulit bayi βœ… mampu milik βœ… telah melalui ujian SIRIM βœ… produk Malaysia - . . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : πŸ“±0195410885 (whatsap dan call ) . Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby  #barutbaby  #sabunmanjakani  #barangpantang  #kedaibayi  #bengkungmoden  #ibuberpantang  #bedungbaby  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bayi  #bayilucu  #bandarbarubangi  #kajang  #putrajaya  #serdang  #serimamasetbersalin  #serimama 
[NURSING PILLOW]
.
Harga OFFER sempena Year End Sale.
.
Harga YES : RM95 (L), RM85(M)
Harga Biasa : RM89(L), RM80(M)
.
Mommy lenguh tangan susukan baby?
Baby tak selesa baring sewaktu menyusu?
Lenguh leher?

Nursing pillow yg comel ni sesuai untuk mommy menghilangkan rasa lenguh dan ketidakselesaanπŸ’ž

Mggunakan material kekabu 100% & kain cotton
Mommy & si manja tentu lebih selesa

Dah ramai yang beli dan puas hati.
.
Cepat dapatkan sementara stok mas8h ada.
. =======================
DI MANA NAK DAPATKAN & 
HOW TO CONTACT
=======================
.
Boleh datang terus ke :

MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA :
LOT 14211, 
JALAN AYER HITAM 
SG. MERAB LUAR, 
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR 
Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB)

Klik di bawah untuk direction:

https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2

Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya

Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/

Atau boleh beli online di :
πŸ“±011 10822363 (whatsap dan call )
Kami pos ke seluruh Malaysia 
#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
[NURSING PILLOW] . Harga OFFER sempena Year End Sale. . Harga YES : RM95 (L), RM85(M) Harga Biasa : RM89(L), RM80(M) . Mommy lenguh tangan susukan baby? Baby tak selesa baring sewaktu menyusu? Lenguh leher? Nursing pillow yg comel ni sesuai untuk mommy menghilangkan rasa lenguh dan ketidakselesaanπŸ’ž Mggunakan material kekabu 100% & kain cotton Mommy & si manja tentu lebih selesa Dah ramai yang beli dan puas hati. . Cepat dapatkan sementara stok mas8h ada. . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : πŸ“±011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby  #barutbaby  #sabunmanjakani  #barangpantang  #kedaibayi  #bengkungmoden  #ibuberpantang  #bedungbaby  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bayi  #bayilucu  #bandarbarubangi  #kajang  #putrajaya  #serdang  #serimamasetbersalin  #serimama 
HIRING AVAILABILITY πŸ”Š
Open for Fresh Graduate and People with Experienced to JOIN US !
.
WE WILL HELP YOU TO WORK IN YOUR FIELD πŸ’Ό
.
GET YOUR DREAM JOB NOW !
.
Drop your resume at:
Email : recruitment@engagepeople.my
Job Position as the subject.
Or
Contact : 03-8923 1933 / 011-2637 1654
#digitalmarketer #werehiring #jobvacancy #malaysiajobseeker #lookingforajob #jobseeker #hire #kerjakosong #maukerja #kerjakosong2018 #mencarikerjakosong #mencaripekerja #engagepeoplemy #jawatankosong #BandarBaruBangi #bandarbarubangiresidents
HIRING AVAILABILITY πŸ”Š Open for Fresh Graduate and People with Experienced to JOIN US ! . WE WILL HELP YOU TO WORK IN YOUR FIELD πŸ’Ό . GET YOUR DREAM JOB NOW ! . Drop your resume at: Email : recruitment@engagepeople.my Job Position as the subject. Or Contact : 03-8923 1933 / 011-2637 1654 #digitalmarketer  #werehiring  #jobvacancy  #malaysiajobseeker  #lookingforajob  #jobseeker  #hire  #kerjakosong  #maukerja  #kerjakosong2018  #mencarikerjakosong  #mencaripekerja  #engagepeoplemy  #jawatankosong  #BandarBaruBangi  #bandarbarubangiresidents 
OFFER DESIGN BULUS WITH FREE BOX EXCLUSIVE
.
Design yang begitu exclusive ini sekarang korang boleh dapatkan dengan harga  yang memang tak masuk akal.😱
.
2 PCS RM149πŸ”₯
2 PCS RM149 πŸ”₯
2 PCS RM149 πŸ”₯
.
🀩 FREE BOX
🀩 FREE POSTAGE
.
Cepat Dm Kak Fa.. Sebelum wrna korang nak sold out.. Kali ni memang betul2 limited.. Sape dapat dia punya! 😘
.
Jgn cakap Kak Fa tak gtau pulak.. Jgn menangis yee nnti bila dah sold out! πŸ˜‰
.
#scarfsweethoney#instantshawl #scarfsweethoneysgbesi#scarfsweethoneybangi #bangicommunity #bandarbarubangi #seksyen2bangi#bangiperdana#sgbesi #scarfsweethoneysgbesi #scarfsweethoneybangi #sgbesi#sarungjerteruscantik #bangisentral
OFFER DESIGN BULUS WITH FREE BOX EXCLUSIVE . Design yang begitu exclusive ini sekarang korang boleh dapatkan dengan harga yang memang tak masuk akal.😱 . 2 PCS RM149πŸ”₯ 2 PCS RM149 πŸ”₯ 2 PCS RM149 πŸ”₯ . 🀩 FREE BOX 🀩 FREE POSTAGE . Cepat Dm Kak Fa.. Sebelum wrna korang nak sold out.. Kali ni memang betul2 limited.. Sape dapat dia punya! 😘 . Jgn cakap Kak Fa tak gtau pulak.. Jgn menangis yee nnti bila dah sold out! πŸ˜‰ . #scarfsweethoney #instantshawl  #scarfsweethoneysgbesi #scarfsweethoneybangi  #bangicommunity  #bandarbarubangi  #seksyen2bangi #bangiperdana #sgbesi  #scarfsweethoneysgbesi  #scarfsweethoneybangi  #sgbesi #sarungjerteruscantik  #bangisentral 
.
Untuk ibu yang perlukan katil baby yang selamat dan selesa buat baby dan mudah dikendalikan.
.
Nuna Sena Aire Model 2017.
Preloved dengan kondisi seperti baru.
Berapa harganya?
Jimat RM1000, harga baru RM 1600.
Dapatkan sekarang,hanya RM650 termasuk penghantaran.
.
.
Cepat tau.. Ada satu set sahaja. .
. . ☘️Nuna Sena ada  2 aras ketinggian.
.
Boleh diubah ikut keadaan.
Untuk  bayi yang baru lahir guna aras kedua supaya  mudah uruskan baby. 
Ketika bayi sudah bertambah besar, Anda boleh gunakan bahagian bawah sahaja.
.
☘️ Nuna Sena sesuai digunakan pada bila-bila masa dan dijamin selesa dan selamat untuk bayi anda. Ini kerana, ia dilengkapi dengan teknologi sirkulasi udara pada rangkanya membuat baby tetap sejuk masa bermain ataupun tidur dalam katil Nuna Sena ini.
☘️Nuna Sena disertakan sekali dengan tilam yang terbuat dari bahan material berkualiti tinggi di sertakan ventilasi udara, menjadikannya sangat selesa ketika digunakan. Bayi tidak mudah berpeluh dan susah dijangkiti penyakit. Tidak ada lagi timbul ruam.
.
.
#nunasenaplaypen #putraheights #nunasenaaire
#nunasenababycot #nunasenaplayard
#nunamalaysia #nunasena #nunamurah #barangbabymurah #prelovedbabyitems #barangbabypreloved #katilbabymurah #katilbaby #tilambaby #tilamkekabu #amysweetystore_playpen  #setbersalin #penyusuanibu #bandarputra #barangterpakai #bandarbarubangi #babyshopkl #bandarsaujanaputra #nunasenamurah #damansarautama #nunasenaplayardmurah
. Untuk ibu yang perlukan katil baby yang selamat dan selesa buat baby dan mudah dikendalikan. . Nuna Sena Aire Model 2017. Preloved dengan kondisi seperti baru. Berapa harganya? Jimat RM1000, harga baru RM 1600. Dapatkan sekarang,hanya RM650 termasuk penghantaran. . . Cepat tau.. Ada satu set sahaja. . . . ☘️Nuna Sena ada 2 aras ketinggian. . Boleh diubah ikut keadaan. Untuk bayi yang baru lahir guna aras kedua supaya mudah uruskan baby. Ketika bayi sudah bertambah besar, Anda boleh gunakan bahagian bawah sahaja. . ☘️ Nuna Sena sesuai digunakan pada bila-bila masa dan dijamin selesa dan selamat untuk bayi anda. Ini kerana, ia dilengkapi dengan teknologi sirkulasi udara pada rangkanya membuat baby tetap sejuk masa bermain ataupun tidur dalam katil Nuna Sena ini. ☘️Nuna Sena disertakan sekali dengan tilam yang terbuat dari bahan material berkualiti tinggi di sertakan ventilasi udara, menjadikannya sangat selesa ketika digunakan. Bayi tidak mudah berpeluh dan susah dijangkiti penyakit. Tidak ada lagi timbul ruam. . . #nunasenaplaypen  #putraheights  #nunasenaaire  #nunasenababycot  #nunasenaplayard  #nunamalaysia  #nunasena  #nunamurah  #barangbabymurah  #prelovedbabyitems  #barangbabypreloved  #katilbabymurah  #katilbaby  #tilambaby  #tilamkekabu  #amysweetystore_playpen  #setbersalin  #penyusuanibu  #bandarputra  #barangterpakai  #bandarbarubangi  #babyshopkl  #bandarsaujanaputra  #nunasenamurah  #damansarautama  #nunasenaplayardmurah 
. 
Thinking of your baby playpen?
.
Why not consider the Nuna Sena? .
. 
Its not just like other ordinary playpen.
.
.
Nuna Sena is the comfort and safe place for your baby either for play or sleep. .
.
Nuna Sena is large enough for your baby to learn and explore.
.
.
This is the place where she definitely love it.
.
. 
#nunamalaysia #nunasena #nunamurah #barangbabymurah #prelovedbabyitems #barangbabypreloved #katilbabymurah #katilbaby #tilambaby #tilamkekabu #amysweetystore_playpen #bsp #setbersalin #penyusuanibu #bandarputra #barangterpakai #bandarbarubangi #babyshopkl #bandarsaujanaputra
. Thinking of your baby playpen? . Why not consider the Nuna Sena? . . Its not just like other ordinary playpen. . . Nuna Sena is the comfort and safe place for your baby either for play or sleep. . . Nuna Sena is large enough for your baby to learn and explore. . . This is the place where she definitely love it. . . #nunamalaysia  #nunasena  #nunamurah  #barangbabymurah  #prelovedbabyitems  #barangbabypreloved  #katilbabymurah  #katilbaby  #tilambaby  #tilamkekabu  #amysweetystore_playpen  #bsp  #setbersalin  #penyusuanibu  #bandarputra  #barangterpakai  #bandarbarubangi  #babyshopkl  #bandarsaujanaputra 
.
.
Dapatkan #minyaknariaromasty utk kebahagiaan rumahtangga suami isteri 😊.. hanya RM 95/-
.
.
πŸ“¦ : Seluruh πŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ“± @ πŸ“ž : www.wasap.my/60133489885 (Aznie)

COD @ Self collect:
πŸš—#Bandartunhusseinonn πŸš—#Balakong
πŸš—#CherasπŸš—#Kajang πŸš—#Mydinsemenyih
πŸš—#Tescosemenyih πŸš—#Semenyih
πŸš—#Bandarbarubangi πŸš—#Lembahkeramat
πŸš—#Ulukelang πŸš—#KLCC

Fb πŸ‘‰Jrm:Semenyih_Kajang_Cheras:ctms
Ig πŸ‘‰ jrm_semenyih_kjg_cheras.aznie

#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim
#legasijrm #minyaknariaromasty #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba
. . Dapatkan #minyaknariaromasty  utk kebahagiaan rumahtangga suami isteri 😊.. hanya RM 95/- . . πŸ“¦ : Seluruh πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ“± @ πŸ“ž : www.wasap.my/60133489885 (Aznie) COD @ Self collect: πŸš—#Bandartunhusseinonn  πŸš—#Balakong  πŸš—#Cheras πŸš—#Kajang  πŸš—#Mydinsemenyih  πŸš—#Tescosemenyih  πŸš—#Semenyih  πŸš—#Bandarbarubangi  πŸš—#Lembahkeramat  πŸš—#Ulukelang  πŸš—#KLCC  Fb πŸ‘‰Jrm:Semenyih_Kajang_Cheras:ctms Ig πŸ‘‰ jrm_semenyih_kjg_cheras.aznie #jamuratumalaya  #bondarozitaibrahim  #legasijrm  #minyaknariaromasty  #legasijrmstokiskajangbangi  #businessonline  #jamujelita  #herba 
From photos straight to prints.

A 3650 mm x 4700 mm wall advertisement board designed and printed by @iqprintshop for Ana Ikan Bakar Petai Bangi.

Food photos shot by @dinzainal

#aibp #anaikanbakarpetaibangi #anaikanbakarpetai #bandarbarubangi #bangi #wallpaper #foodphotographermalaysia #foodphotographymalaysia #malaysianfoodphotographer #foodphotography #foodporn #conceptual #advertising #advertorial #naturallight #conceptualphotography #Commercial #seafood #printingmalaysia
From photos straight to prints. A 3650 mm x 4700 mm wall advertisement board designed and printed by @iqprintshop for Ana Ikan Bakar Petai Bangi. Food photos shot by @dinzainal #aibp  #anaikanbakarpetaibangi  #anaikanbakarpetai  #bandarbarubangi  #bangi  #wallpaper  #foodphotographermalaysia  #foodphotographymalaysia  #malaysianfoodphotographer  #foodphotography  #foodporn  #conceptual  #advertising  #advertorial  #naturallight  #conceptualphotography  #Commercial  #seafood  #printingmalaysia 
HARGA PROMOSI RM700.00
Slot terhad......(t&c)
*Warna blh request (sedia ada)

Booking segera...... πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Pelamin Berendoi Ekslusif Design English Garden 😍

WhatsApp 0176704262 & Online BOOKING ONLY πŸ˜‡

NEW ~ Pastel  #BUAIANBERENDOISTAZURIN

NEW EXCLUSIVE DESIGN By 
@stazurinbridalboutique ~ QUALITY MOMENTS IS OUR PRIORITY ~ * PAKEJ KATERING AKIKAH πŸ”› BOOKING SEGERA ~ Whatsapp 0176704262 Untuk Sebarang Pertanyaan Lanjut πŸ˜‡
HARGA PROMOSI RM700.00 Slot terhad......(t&c) *Warna blh request (sedia ada) Booking segera...... πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– Pelamin Berendoi Ekslusif Design English Garden 😍 WhatsApp 0176704262 & Online BOOKING ONLY πŸ˜‡ NEW ~ Pastel #BUAIANBERENDOISTAZURIN  NEW EXCLUSIVE DESIGN By @stazurinbridalboutique ~ QUALITY MOMENTS IS OUR PRIORITY ~ * PAKEJ KATERING AKIKAH πŸ”› BOOKING SEGERA ~ Whatsapp 0176704262 Untuk Sebarang Pertanyaan Lanjut πŸ˜‡
Alhamdulillah oder dri Custemer utk yg tercinta..tq en oder dgn syπŸŽˆπŸŽ‰πŸŽŠ Jom Buat si dia tersenyum sepanjang hari ❀❀❀ Promosi untuk bellon transparent  tak termsk cas delivery boleh collect di kajang perdana

Oder boleh wasap k feeza 014-6314553

Delivery kajang bangi cheras semenyih balakong putrajaya serdang puchong ampang damansara kl

#upmbangi #upmserdang #unikl #uniklbangi #shakleekajang #codkajang #pelaminkajang #hospitalkajang #ttdigrovekajang #bandarbarubangi #surprisedeliverybangi #suprisedeliverybangi #codputrajaya #hospitalputrajaya #surprisedeliveryputrajaya #codsemenyih #surprisedeliverysemenyih #surprisedeliveryserdang #surprisedeliverycheras #kualalumpur #surprisedeliveryampang #surprisedeliverypuchong #primasaujanakajang #sungaikantan #surprisedeliverykajang #bandarteknologikajang #ukmbangi
Alhamdulillah oder dri Custemer utk yg tercinta..tq en oder dgn syπŸŽˆπŸŽ‰πŸŽŠ Jom Buat si dia tersenyum sepanjang hari ❀❀❀ Promosi untuk bellon transparent tak termsk cas delivery boleh collect di kajang perdana Oder boleh wasap k feeza 014-6314553 Delivery kajang bangi cheras semenyih balakong putrajaya serdang puchong ampang damansara kl #upmbangi  #upmserdang  #unikl  #uniklbangi  #shakleekajang  #codkajang  #pelaminkajang  #hospitalkajang  #ttdigrovekajang  #bandarbarubangi  #surprisedeliverybangi  #suprisedeliverybangi  #codputrajaya  #hospitalputrajaya  #surprisedeliveryputrajaya  #codsemenyih  #surprisedeliverysemenyih  #surprisedeliveryserdang  #surprisedeliverycheras  #kualalumpur  #surprisedeliveryampang  #surprisedeliverypuchong  #primasaujanakajang  #sungaikantan  #surprisedeliverykajang  #bandarteknologikajang  #ukmbangi 
PEMILIK KERETA GERMAN??
NAK SERVIS KERETA??
.
Jom servis kereta @pitstop.autogarage dgn pakej servis menarik
.
Nak booking slot?...call 03-8922 0428 @ whatsapp 010-764 8057
.
#pitstopautogarage #bandarbarubangi #bangi #serdang #putrajaya #kajang #ukm #upm #uniten #selangor #malaysia #serviskereta #carmaintenance #mercedesbenz #bmw #audi #volkswagen #minicooper #germancar #liquimoly #petronas
Mango cheesecake fresh from mango puree tau, not cordial botol taauu 😍 untuk topping atasnya, mango  puree kami menggunakan buah mango special petik dari ladang mango mama 🌷
.
Rm15

Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Mango cheesecake fresh from mango puree tau, not cordial botol taauu 😍 untuk topping atasnya, mango puree kami menggunakan buah mango special petik dari ladang mango mama 🌷 . Rm15 Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
Ptg2 yang jem ni deliver a box of combo 4 in 1 @ Menara Hap Seng, Kuala Lumpur. Combo ni upgrade daripada yang standard (blueberry cheese tart ganti creampuff) Tq sis @maclynn_mein08 dan harap berpuas hati.
.
.
Sebarang pertanyaan / tempahan, boleh call / whatsapp  0164710063 / 0164578942
.
.
#alhamdulillah #syukur #creampuff #minipavlova #fruittart #combo #fudgybrownies #pavlova #fruittartsedap #brownies #instafood #foodpornmalaysia #sweety #premium #cakes #dessert #pastry #creative #kualalumpur #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #delivery #yummy #food #foodporn #malaysia #nuhadelights #bazarpaknil
Ptg2 yang jem ni deliver a box of combo 4 in 1 @ Menara Hap Seng, Kuala Lumpur. Combo ni upgrade daripada yang standard (blueberry cheese tart ganti creampuff) Tq sis @maclynn_mein08 dan harap berpuas hati. . . Sebarang pertanyaan / tempahan, boleh call / whatsapp 0164710063 / 0164578942 . . #alhamdulillah  #syukur  #creampuff  #minipavlova  #fruittart  #combo  #fudgybrownies  #pavlova  #fruittartsedap  #brownies  #instafood  #foodpornmalaysia  #sweety  #premium  #cakes  #dessert  #pastry  #creative  #kualalumpur  #bandarbarubangi  #putrajaya  #kajang  #delivery  #yummy  #food  #foodporn  #malaysia  #nuhadelights  #bazarpaknil 
Stok dah sampaiπŸ‘πŸ‘πŸ‘
6000 botol aprikot ndlife masuk stor.

Stokis-stokis & agen-agen sila habiskan stok korang dann restok dengan segera 😜

Nak jadi stokis?
Nak jadi agen?

Boleh pm alin ye. Kita sembang-sembang πŸ€—

wasap 013-3725825

www.wasap.my/60133725825

#kapsulbijiaprikot #vitaminb17 #bijiaprikot #aprikotNdlife #rawatkanser #rawatBuasir #rawatfibroid #rawatmasalahwanita
#kepong #selayang #batucaves #damansara #sgbuloh #stokisNdlife #agendiperlukan #suplementkesihatan #bandarbarubangi #makanantambahan #pulauIndah #sakitsendi #senggugutteruk #codkualalumpur #codKL #codKeramat #haatepuk - #pakarWanita - #aprikot
Stok dah sampaiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ 6000 botol aprikot ndlife masuk stor. Stokis-stokis & agen-agen sila habiskan stok korang dann restok dengan segera 😜 Nak jadi stokis? Nak jadi agen? Boleh pm alin ye. Kita sembang-sembang πŸ€— wasap 013-3725825 www.wasap.my/60133725825 #kapsulbijiaprikot  #vitaminb17  #bijiaprikot  #aprikotNdlife  #rawatkanser  #rawatBuasir  #rawatfibroid  #rawatmasalahwanita  #kepong  #selayang  #batucaves  #damansara  #sgbuloh  #stokisNdlife  #agendiperlukan  #suplementkesihatan  #bandarbarubangi  #makanantambahan  #pulauIndah  #sakitsendi  #senggugutteruk  #codkualalumpur  #codKL  #codKeramat  #haatepuk  - #pakarWanita  - #aprikot 
.
.
πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
AGENT WANTED🎯 .
. 🎯Nak extra incomeπŸ’²
🎯Nak side incomeπŸ’²
❌Tak payah keluar modal ribu2 βœ”Biar sikit tapi ada repeat customerπŸ‘ŒPulangan hingga 100πŸ’―πŸ”₯πŸ”₯
πŸ’―Dapat tampung overhead bulanan family easily😚 . πŸ“£πŸ“£πŸ“£Jom sertai TEAM AGENT kami diβ†ͺβ†ͺβ†ͺβ†ͺ 1000rasakuihkerepek😍..slot terHad!!! .
.
πŸ‡±πŸ‡·Kongsi Niaga
πŸ‡±πŸ‡·Kongsi Rezeki
.
. *** WAZE: 
1000 Rasa Kuih Kerepek ***
.
.

wasap.my/60182493140/NkJadiAgent
.

#1000rasakuihkerepek #1000_goodies
#kerepekbangi #kerepekkajang #kerepekpisang #kerepekviral #batangburuk #cookiesraya2018 #agentwanted #agentkuihraya #bangi #bandarbarubangi #kajang #serikembangan #ululangat #cheras #agentkerepek
. . πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’² πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ AGENT WANTED🎯 . . 🎯Nak extra incomeπŸ’² 🎯Nak side incomeπŸ’² ❌Tak payah keluar modal ribu2 βœ”Biar sikit tapi ada repeat customerπŸ‘ŒPulangan hingga 100πŸ’―πŸ”₯πŸ”₯ πŸ’―Dapat tampung overhead bulanan family easily😚 . πŸ“£πŸ“£πŸ“£Jom sertai TEAM AGENT kami diβ†ͺβ†ͺβ†ͺβ†ͺ 1000rasakuihkerepek😍..slot terHad!!! . . πŸ‡±πŸ‡·Kongsi Niaga πŸ‡±πŸ‡·Kongsi Rezeki . . *** WAZE: 1000 Rasa Kuih Kerepek *** . . wasap.my/60182493140/NkJadiAgent . #1000rasakuihkerepek  #1000_goodies  #kerepekbangi  #kerepekkajang  #kerepekpisang  #kerepekviral  #batangburuk  #cookiesraya2018  #agentwanted  #agentkuihraya  #bangi  #bandarbarubangi  #kajang  #serikembangan  #ululangat  #cheras  #agentkerepek 
PROMOTION 17 DIS-31 DIS 🀩
. 
If you Buy 5 Rm50 FREE Mini Stands uolsss 🌹
.
Hurry Up untill stock mini stands are available ❣️
.
.

#earings #earingmurah #earinglovers #earinghijab #earingviral #jualanmurah #borongmurah #aksesori #codbangi #codkajang #bandarbarubangi #codbangikajang #senawang #seremban #codsenawang #codseremban #earingmalaysia #sayajualmurah #earinglovers #earingcollection #earingcantik #viral #malaysiakini #malaysia
PROMOTION 17 DIS-31 DIS 🀩 . If you Buy 5 Rm50 FREE Mini Stands uolsss 🌹 . Hurry Up untill stock mini stands are available ❣️ . . #earings  #earingmurah  #earinglovers  #earinghijab  #earingviral  #jualanmurah  #borongmurah  #aksesori  #codbangi  #codkajang  #bandarbarubangi  #codbangikajang  #senawang  #seremban  #codsenawang  #codseremban  #earingmalaysia  #sayajualmurah  #earinglovers  #earingcollection  #earingcantik  #viral  #malaysiakini  #malaysia 
OFFER DESIGN BULUS WITH FREE BOX EXCLUSIVE
.
Design yang begitu exclusive ini sekarang korang boleh dapatkan dengan harga  yang memang tak masuk akal.😱
.
2 PCS RM149πŸ”₯
2 PCS RM149 πŸ”₯
2 PCS RM149 πŸ”₯
.
🀩 FREE BOX
🀩 FREE POSTAGE
.
Cepat Dm Kak Fa.. Sebelum wrna korang nak sold out.. Kali ni memang betul2 limited.. Sape dapat dia punya! 😘
.
Jgn cakap Kak Fa tak gtau pulak.. Jgn menangis yee nnti bila dah sold out! πŸ˜‰
.
#scarfsweethoney#instantshawl #scarfsweethoneysgbesi#scarfsweethoneybangi #bangicommunity #bandarbarubangi #seksyen2bangi#bangiperdana#sgbesi #scarfsweethoneysgbesi #scarfsweethoneybangi #sgbesi#sarungjerteruscantik #bangisentral
OFFER DESIGN BULUS WITH FREE BOX EXCLUSIVE . Design yang begitu exclusive ini sekarang korang boleh dapatkan dengan harga yang memang tak masuk akal.😱 . 2 PCS RM149πŸ”₯ 2 PCS RM149 πŸ”₯ 2 PCS RM149 πŸ”₯ . 🀩 FREE BOX 🀩 FREE POSTAGE . Cepat Dm Kak Fa.. Sebelum wrna korang nak sold out.. Kali ni memang betul2 limited.. Sape dapat dia punya! 😘 . Jgn cakap Kak Fa tak gtau pulak.. Jgn menangis yee nnti bila dah sold out! πŸ˜‰ . #scarfsweethoney #instantshawl  #scarfsweethoneysgbesi #scarfsweethoneybangi  #bangicommunity  #bandarbarubangi  #seksyen2bangi #bangiperdana #sgbesi  #scarfsweethoneysgbesi  #scarfsweethoneybangi  #sgbesi #sarungjerteruscantik  #bangisentral 
.
.
πŸ’ž Minyak Naria Romasty
πŸ’ž RM 95
.
.
πŸ‘© Kebaikkan utk wanita
πŸ‘‰ Merangsang kolagen bawah lapisan kulit pd bahagian payudara utk menegangkan kembali payudara yang kendur
.
.
πŸ‘¨ Kebaikkan utk lelaki
πŸ‘‰ Membantu masalah ejakulasi pramatang
πŸ‘‰ Meningkatkan nafsu seksual kelelakian melalui rangsangan minyak yg meresap pada urat saraf alat sulit lelaki
πŸ‘‰ Sangat membantu bg lelaki yg mengalami lemah batin & mati pucuk bg penghidap kencing manis
.
.
πŸ“¦ : Seluruh πŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ“± @ πŸ“ž : www.wasap.my/60133489885 (Aznie)

COD @ Self collect:
πŸš—#Bandartunhusseinonn πŸš—#Balakong
πŸš—#CherasπŸš—#Kajang πŸš—#Mydinsemenyih
πŸš—#Tescosemenyih πŸš—#Semenyih
πŸš—#Bandarbarubangi πŸš—#Lembahkeramat
πŸš—#Ulukelang πŸš—#KLCC

Fb πŸ‘‰Jrm:Semenyih_Kajang_Cheras:ctms
Ig πŸ‘‰ jrm_semenyih_kjg_cheras.aznie

#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim
#legasijrm #minyaknariaromasty #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba
. . πŸ’ž Minyak Naria Romasty πŸ’ž RM 95 . . πŸ‘© Kebaikkan utk wanita πŸ‘‰ Merangsang kolagen bawah lapisan kulit pd bahagian payudara utk menegangkan kembali payudara yang kendur . . πŸ‘¨ Kebaikkan utk lelaki πŸ‘‰ Membantu masalah ejakulasi pramatang πŸ‘‰ Meningkatkan nafsu seksual kelelakian melalui rangsangan minyak yg meresap pada urat saraf alat sulit lelaki πŸ‘‰ Sangat membantu bg lelaki yg mengalami lemah batin & mati pucuk bg penghidap kencing manis . . πŸ“¦ : Seluruh πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ“± @ πŸ“ž : www.wasap.my/60133489885 (Aznie) COD @ Self collect: πŸš—#Bandartunhusseinonn  πŸš—#Balakong  πŸš—#Cheras πŸš—#Kajang  πŸš—#Mydinsemenyih  πŸš—#Tescosemenyih  πŸš—#Semenyih  πŸš—#Bandarbarubangi  πŸš—#Lembahkeramat  πŸš—#Ulukelang  πŸš—#KLCC  Fb πŸ‘‰Jrm:Semenyih_Kajang_Cheras:ctms Ig πŸ‘‰ jrm_semenyih_kjg_cheras.aznie #jamuratumalaya  #bondarozitaibrahim  #legasijrm  #minyaknariaromasty  #legasijrmstokiskajangbangi  #businessonline  #jamujelita  #herba 
16-12-2018 🌹
Hari ni hari jadi Abah. He is 78 years old today. Sanah Helwah Abah. Semoga Allah swt limpahi rezeki dan rahmat keatas Abah sentiasa. Terima kasih Abah for everything. We love you always πŸ’•
.
.
#dadsbirthday #sanahhelwah #abah #birthdaycelebrations #bandarbarubangi #bangiperdana #alamsari #mutiarabangi #sgramal #sgkantan #countryheights #plantershaven #malaysia #kajang #familygathering #familybonding #momslife #cuzzies #brothers #sister #siblings
16-12-2018 🌹 Hari ni hari jadi Abah. He is 78 years old today. Sanah Helwah Abah. Semoga Allah swt limpahi rezeki dan rahmat keatas Abah sentiasa. Terima kasih Abah for everything. We love you always πŸ’• . . #dadsbirthday  #sanahhelwah  #abah  #birthdaycelebrations  #bandarbarubangi  #bangiperdana  #alamsari  #mutiarabangi  #sgramal  #sgkantan  #countryheights  #plantershaven  #malaysia  #kajang  #familygathering  #familybonding  #momslife  #cuzzies  #brothers  #sister  #siblings 
UNICORN CUTE CAKE

Inilah dia kek BIRTHDAY yg paling TOP di Sabrina Bakery. Ada dua jenis. Yg ada mata n satu lagi takde mata. 
Syg2 boleh pilih berkenan yg mana kan. Bak kata mama, yg ade mata tu cute lebih sikit 😜

Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
UNICORN CUTE CAKE Inilah dia kek BIRTHDAY yg paling TOP di Sabrina Bakery. Ada dua jenis. Yg ada mata n satu lagi takde mata. Syg2 boleh pilih berkenan yg mana kan. Bak kata mama, yg ade mata tu cute lebih sikit 😜 Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
.
Ada 2 jenis Nuna Sena.
Nuna Sena Biasa dan Nuna Sena Aire Model.
.
.
Bezanya Nuna Sena Aire lebih mudah dan cepat untuk ubah kedudukan ke  aras 2 ketinggian.
.
.
Nuna Sena Aire juga lebih stabil. Boleh diubah ikut keadaan.
.
. 
Untuk  bayi yang baru lahir guna aras kedua supaya  mudah uruskan baby.
.
. 
Ketika bayi sudah bertambah besar, Anda boleh gunakan bahagian bawah sahaja.
.
.
.
#nunamalaysia #nunasena #nunamurah #barangbabymurah #prelovedbabyitems #barangbabypreloved #katilbabymurah #katilbaby #tilambaby #tilamkekabu #amysweetystore_playpen #bsp #setbersalin #penyusuanibu #bandarputra #barangterpakai #bandarbarubangi #babyshopkl  #nunasenaplaypen #nunasenaaire #putraheights
. Ada 2 jenis Nuna Sena. Nuna Sena Biasa dan Nuna Sena Aire Model. . . Bezanya Nuna Sena Aire lebih mudah dan cepat untuk ubah kedudukan ke aras 2 ketinggian. . . Nuna Sena Aire juga lebih stabil. Boleh diubah ikut keadaan. . . Untuk bayi yang baru lahir guna aras kedua supaya mudah uruskan baby. . . Ketika bayi sudah bertambah besar, Anda boleh gunakan bahagian bawah sahaja. . . . #nunamalaysia  #nunasena  #nunamurah  #barangbabymurah  #prelovedbabyitems  #barangbabypreloved  #katilbabymurah  #katilbaby  #tilambaby  #tilamkekabu  #amysweetystore_playpen  #bsp  #setbersalin  #penyusuanibu  #bandarputra  #barangterpakai  #bandarbarubangi  #babyshopkl  #nunasenaplaypen  #nunasenaaire  #putraheights 
Alhamdulillah thank you kesayangan semua yang  menjadikan CUTE CAKE UNICORN sebahagian daripada ahli yang menceriakan dan memeriahkan majlis istimewa kesayangan awak πŸ’—
.
Ramai customer yg amik kek cute ni sebab bila MURAH n yang penting flavour fudge chocolate. Memang sedapp n kanak2 pun sukakannya ❀️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 .
. 
Klik di bio 
@manisan_cikmi 
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
. 
Delivery area : 
Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya.
. 
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Alhamdulillah thank you kesayangan semua yang menjadikan CUTE CAKE UNICORN sebahagian daripada ahli yang menceriakan dan memeriahkan majlis istimewa kesayangan awak πŸ’— . Ramai customer yg amik kek cute ni sebab bila MURAH n yang penting flavour fudge chocolate. Memang sedapp n kanak2 pun sukakannya ❀️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward 
Alhamdullilah siap utk fast sale harini
1 box #pudingrotisosbanjir size 10”
8 box minipack #pudingrotisosbanjir
Semua sos asing

Terima kasih semua kpd yg membeli..halalkan yg terkurang yer 😁

#fastsale #sayajual #alamsari #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #cyberjaya
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
Alhamdulillah...Sajada Asy-Syakireen sudah berada di Butik Ijtihad Solution & Collection, Bangi. πŸ€—
.
So...kepada orang Bangi meh datang Butik Ijtihad Solution & Collection untuk dapatkan sejadah terbaik ni... Boleh membantu korang menambah keselesaan dalam ibadah.
.
#sajadaasysyakireen #sejadah #sajada #solat #sejadapremium #sujud #sujod #solat #malaysia #sejadahkesihatan #memoryfoam #islam #highquality #kualititinggi #selesa #mudah #kesihatan #hantaran #hadiah #nilai #putrajaya #bangi #bandarbarubangi #butikalkauthar #masjidbandarbarubangi
Alhamdulillah...Sajada Asy-Syakireen sudah berada di Butik Ijtihad Solution & Collection, Bangi. πŸ€— . So...kepada orang Bangi meh datang Butik Ijtihad Solution & Collection untuk dapatkan sejadah terbaik ni... Boleh membantu korang menambah keselesaan dalam ibadah. . #sajadaasysyakireen  #sejadah  #sajada  #solat  #sejadapremium  #sujud  #sujod  #solat  #malaysia  #sejadahkesihatan  #memoryfoam  #islam  #highquality  #kualititinggi  #selesa  #mudah  #kesihatan  #hantaran  #hadiah  #nilai  #putrajaya  #bangi  #bandarbarubangi  #butikalkauthar  #masjidbandarbarubangi 
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal?
_
So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali -
_
🌱 1 tube Cold Wax
🌱 12 strip cotton.
🌱 4 batang spatula
_
And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau.
_
Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘
_
_

#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralboutique
What you will get if you purchase 1 set Wawawax Hair Removal? _ So setiap pembelian Wawawax Hair Removal, korang akan dapat sekali - _ 🌱 1 tube Cold Wax 🌱 12 strip cotton. 🌱 4 batang spatula _ And don’t worry sebab strip cotton dan spatula boleh digunakan semula tau. Rendam je dalam air dalam 20 minit dan keringkan. Jangan buang tau. _ Klik link untuk order atau whatsapp ke 014-5257148 😘 _ _ #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralboutique 
⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣ ⁣ βœ… MELEMBABKAN MUKA ⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣ ⁣
⁣⁣Korang tahu tak Bougas Advanced serum boleh merawat masalah kulit kering? ⁣⁣
⁣⁣ ⁣
⁣ ⁣ ⁣⁣⁣we need serum to help our skin from having a dry skin problem!🌸
⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
The more hydrated your skin is, the fresher your skin will appear.  The fresher your skin appears, the younger you will look.  Duh, sign me up for younger skin! ⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
Love, Bougas Beauty Liyanaβ™‘ ⁣⁣
⁣ ⁣
⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣ ⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣ ⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣ #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #ioiputrajaya #bangisentral #bangigetaway #alamanda #ukm #upm #uniten #kptm #kptmbangi #mfi #bangi #cyberjaya #putrajaya #gmibangi⁣⁣⁣⁣ #bougasbeautybangi ⁣⁣⁣⁣#BougasBeautyputrajaya
#BougasBeautykajang #BougasBangi #bougasbeautyselangor #BougasBeautySerum⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #flawless⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bangi⁣⁣⁣ #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum ⁣⁣⁣⁣#skincare#serum #serumbangi #advancedserumbangi #bandarbarubangi #bangisentral
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ ⁣ βœ… MELEMBABKAN MUKA ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣Korang tahu tak Bougas Advanced serum boleh merawat masalah kulit kering? ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣we need serum to help our skin from having a dry skin problem!🌸 ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ The more hydrated your skin is, the fresher your skin will appear.Β  The fresher your skin appears, the younger you will look.Β  Duh, sign me up for younger skin! ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Love, Bougas Beauty Liyanaβ™‘ ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #bougaslover  #bougasbeauty  #bougasserum  #bougasbeautyserum  #ioiputrajaya  #bangisentral  #bangigetaway  #alamanda  #ukm  #upm  #uniten  #kptm  #kptmbangi  #mfi  #bangi  #cyberjaya  #putrajaya  #gmibangi β£β£β£β£ #bougasbeautybangi  ⁣⁣⁣⁣#BougasBeautyputrajaya  #BougasBeautykajang  #BougasBangi  #bougasbeautyselangor  #BougasBeautySerum β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£ #flawless β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£β£ #bangi β£β£β£ #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougasserum  #advancedserum  ⁣⁣⁣⁣#skincare #serum  #serumbangi  #advancedserumbangi  #bandarbarubangi  #bangisentral 
Happy monday guys 😁
.
Jazakallah puan Anom and team from @tamargo_hq  for using our facilities πŸ˜ŠπŸ€—
.
If you guys need a place for Meeting,training,study,Interview place and Etc, Don’t forget to book with us today. 
For booking call / whatsapp 012-2535894.
Be a part of Meet And Socs Family ☺️
.
#vsco #vscocam #Meetandsocs #meetandsocshangout
#openspace #hangoutplaceatbangi
#workingplace #igersmalaysia #coworkingspace #ruangsewa #coworkingmalaysia #coworking #bandarbarubangi #cikgu #tuition #bandarbarubangi #vscomalaysia #meeting
Happy monday guys 😁 . Jazakallah puan Anom and team from @tamargo_hq for using our facilities πŸ˜ŠπŸ€— . If you guys need a place for Meeting,training,study,Interview place and Etc, Don’t forget to book with us today. For booking call / whatsapp 012-2535894. Be a part of Meet And Socs Family ☺️ . #vsco  #vscocam  #Meetandsocs  #meetandsocshangout  #openspace  #hangoutplaceatbangi  #workingplace  #igersmalaysia  #coworkingspace  #ruangsewa  #coworkingmalaysia  #coworking  #bandarbarubangi  #cikgu  #tuition  #bandarbarubangi  #vscomalaysia  #meeting 
OFFER DESIGN BULUS WITH FREE BOX EXCLUSIVE
.
Design yang begitu exclusive ini sekarang korang boleh dapatkan dengan harga  yang memang tak masuk akal.😱
.
2 PCS RM149πŸ”₯
2 PCS RM149 πŸ”₯
2 PCS RM149 πŸ”₯
.
🀩 FREE BOX
🀩 FREE POSTAGE
.
Cepat Dm Kak Fa.. Sebelum wrna korang nak sold out.. Kali ni memang betul2 limited.. Sape dapat dia punya! 😘
.
Jgn cakap Kak Fa tak gtau pulak.. Jgn menangis yee nnti bila dah sold out! πŸ˜‰
.
#scarfsweethoney#instantshawl #scarfsweethoneysgbesi#scarfsweethoneybangi #bangicommunity #bandarbarubangi #seksyen2bangi#bangiperdana#sgbesi #scarfsweethoneysgbesi #scarfsweethoneybangi #sgbesi#sarungjerteruscantik #bangisentral
OFFER DESIGN BULUS WITH FREE BOX EXCLUSIVE . Design yang begitu exclusive ini sekarang korang boleh dapatkan dengan harga yang memang tak masuk akal.😱 . 2 PCS RM149πŸ”₯ 2 PCS RM149 πŸ”₯ 2 PCS RM149 πŸ”₯ . 🀩 FREE BOX 🀩 FREE POSTAGE . Cepat Dm Kak Fa.. Sebelum wrna korang nak sold out.. Kali ni memang betul2 limited.. Sape dapat dia punya! 😘 . Jgn cakap Kak Fa tak gtau pulak.. Jgn menangis yee nnti bila dah sold out! πŸ˜‰ . #scarfsweethoney #instantshawl  #scarfsweethoneysgbesi #scarfsweethoneybangi  #bangicommunity  #bandarbarubangi  #seksyen2bangi #bangiperdana #sgbesi  #scarfsweethoneysgbesi  #scarfsweethoneybangi  #sgbesi #sarungjerteruscantik  #bangisentral 
BERITA BAIK UNTUK MOMMY'S YANG ADA MASALAH RAMBUT!
.
Hot item yang dah hampir 4 bulan tiada di HQ. Sampaikan ejen2 dicatu stok shampoo ni. .
Rasai sendiri rambut dibelai Shampoo Bunga Raya yang menjadi rebutan ramai. Anda akan dapat jawapannya nanti. .
.
#ShampooBungaRayaplus
#sevenishairoil #setpenjaagaanrambut #asmakhaircare
#asmakhaircarebangi #bandarbarubangi
πŸ“£πŸ“£WARGA BANGIπŸ“£πŸ“£
.
TERASA NAK CUBA ???πŸ‘‡
.
Jom klik bio @haneffa.foods atau link whatsapp http://haneffa.wasap.my/ untuk order !!!
.
#haneffafoods #likeforlikes #jamuan #sayajualkek #sayajualmurah #sayajualkekbatik #brownies #kekbatik #kekbatikmilo #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikbangi #kekbatikkajang #kajang #bangi #bandarbarubangi #semenyih #semenyihfooddelivery  #kekbatikdelivery #kekdelivery #deliverykajang #fooddeliverybangi #deliverybangi #kekbatikcod #kekbatikcheese #codkajang #codsemenyih #saujanaimpian #codbangi
πŸ“£πŸ“£WARGA BANGIπŸ“£πŸ“£ . TERASA NAK CUBA ???πŸ‘‡ . Jom klik bio @haneffa.foods atau link whatsapp http://haneffa.wasap.my/ untuk order !!! . #haneffafoods  #likeforlikes  #jamuan  #sayajualkek  #sayajualmurah  #sayajualkekbatik  #brownies  #kekbatik  #kekbatikmilo  #kekbatiksedap  #kekbatikmurah  #kekbatikbangi  #kekbatikkajang  #kajang  #bangi  #bandarbarubangi  #semenyih  #semenyihfooddelivery  #kekbatikdelivery  #kekdelivery  #deliverykajang  #fooddeliverybangi  #deliverybangi  #kekbatikcod  #kekbatikcheese  #codkajang  #codsemenyih  #saujanaimpian  #codbangi 
CLIENT'S DAY MEGA GLORY HALL
.
Tarikh: 23 Disember 2018, Ahad
Waktu: 11.00am - 5.00pm
Lokasi: Mega Glory Hall, Ostia Bangi
.
Jangan lepaskan peluang utk book slot 2019 & dapatkan promosi akhir tahun!
Whatsapp kami di 012-6131279 utk confirm kan kedatangan anda
.
.
.
.
#megagloryhall #eventspacemalaysia #eventspace #eventspacekl #eventspaceselangor #eventspacebangi #eventvenuekl #eventvenue #eventvenuemalaysia #venuekl #weddingplannermalaysia #weddingplanner #weddingplannerselangor #weddingplannerkl #eventplanner #eventplannermalaysia #eventplannerselangor #bandarbarubangi #malayweddingguide #kahwin #perkahwinan #kahwin2018 #kahwin2017 #jomkahwin #perkahwinanmelayu #pelamin #pengantin #openday2018
CLIENT'S DAY MEGA GLORY HALL . Tarikh: 23 Disember 2018, Ahad Waktu: 11.00am - 5.00pm Lokasi: Mega Glory Hall, Ostia Bangi . Jangan lepaskan peluang utk book slot 2019 & dapatkan promosi akhir tahun! Whatsapp kami di 012-6131279 utk confirm kan kedatangan anda . . . . #megagloryhall  #eventspacemalaysia  #eventspace  #eventspacekl  #eventspaceselangor  #eventspacebangi  #eventvenuekl  #eventvenue  #eventvenuemalaysia  #venuekl  #weddingplannermalaysia  #weddingplanner  #weddingplannerselangor  #weddingplannerkl  #eventplanner  #eventplannermalaysia  #eventplannerselangor  #bandarbarubangi  #malayweddingguide  #kahwin  #perkahwinan  #kahwin2018  #kahwin2017  #jomkahwin  #perkahwinanmelayu  #pelamin  #pengantin  #openday2018 
❀Feedback Haneffa Foods❀
.
πŸ‘‰SEDAP !!! MEMANG SEDAP !!! InsyaAllah kema dengan selera uollss semua .
πŸ‘‰Kurang manis tau !!
πŸ‘‰Tanpa guna telur !! Mana yang tak suka campur telur, boleh la makan Kek Batik Haneffa !!
πŸ‘‰Nak topping boleh.. tak nak topping boleh..
.
TERASA NAK CUBA ???πŸ‘‡
.
Jom klik bio @haneffa.foods atau link whatsapp http://haneffa.wasap.my/ untuk order !!!
.
#haneffafoods #likeforlikes #jamuan #sayajualkek #sayajualmurah #sayajualkekbatik #brownies #kekbatik #kekbatikmilo #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikbangi #kekbatikkajang #kajang #bangi #bandarbarubangi #semenyih #semenyihfooddelivery  #kekbatikdelivery #kekdelivery #deliverykajang #fooddeliverybangi #deliverybangi #kekbatikcod #kekbatikcheese #codkajang #codsemenyih #saujanaimpian #codbangi
❀Feedback Haneffa Foods❀ . πŸ‘‰SEDAP !!! MEMANG SEDAP !!! InsyaAllah kema dengan selera uollss semua . πŸ‘‰Kurang manis tau !! πŸ‘‰Tanpa guna telur !! Mana yang tak suka campur telur, boleh la makan Kek Batik Haneffa !! πŸ‘‰Nak topping boleh.. tak nak topping boleh.. . TERASA NAK CUBA ???πŸ‘‡ . Jom klik bio @haneffa.foods atau link whatsapp http://haneffa.wasap.my/ untuk order !!! . #haneffafoods  #likeforlikes  #jamuan  #sayajualkek  #sayajualmurah  #sayajualkekbatik  #brownies  #kekbatik  #kekbatikmilo  #kekbatiksedap  #kekbatikmurah  #kekbatikbangi  #kekbatikkajang  #kajang  #bangi  #bandarbarubangi  #semenyih  #semenyihfooddelivery  #kekbatikdelivery  #kekdelivery  #deliverykajang  #fooddeliverybangi  #deliverybangi  #kekbatikcod  #kekbatikcheese  #codkajang  #codsemenyih  #saujanaimpian  #codbangi 
APAKAH KESAN MEMAKAI SET MEERACLE  DI MUKA? βœ… Jerawat makin kurang
βœ… JERAGAT Pudar & lama kelamaan hilang
βœ… Blackhead degil terkeluar sendiri
βœ… Kulit muka kurang berminyak
βœ… Parut jerawat cepat pudar
βœ… Muka makin glowing,flawless dan tidak kusam lagi
βœ… Pori-pori makin mengecil
βœ… Kulit serta merta lembut dan lembab seperti pelakon korea βœ… Kulit kering terus hilang dan kulit terasa segar seperti lepas mencuci muka
βœ… Kulit terasa ringan dan bersih
.
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)

2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)

3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)

4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)

5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

KENAPA masih gunakan produk yang ADA merkuri & hydroquinone ??? Bertukarlah kepada MEERACLEβ„’ GEMSTONE yang selamat, berkesan dan berbaloi... 😍

MEERACLEβ„’ GEMSTONE adalah Serum dan Cleanser terbaik yang mendapat kelulusan dari KKM dan disahkan HALAL oleh JAKIM.

MEERACLEβ„’ GEMSTONE dah ada beribu testimoni tau... Produk baik tentulah beribu testimoni sebab ramai yg sentiasa order dan repeat order... Cepat ke kesannnya❓❓❓ MEERACLEβ„’ GEMSTONE adalah pilihan untuk korang yang benar-benar mencari produk penjagaan kecantikan sebenar, bukan yang akhirnya merosakkan kulit wajah. Berikan masa antara sebulan sehingga 3 bulan untuk lihat perubahan wajah korang tu ye...
.
Mahal nya 😱😱😱
.
Jika dibandingkan bahan-bahan dan isipadu produk, MEERACLEβ„’ GEMSTONE adalah jauh lebih murah dari jenama antarabangsa yg terkemuka, dan satu2nya produk Skincare di ASIA yg menggunakan Ekstrak Batu Permata, Delima & Berlian... Uishh Berlian tuuu okey...
.
Lulus KKM❓❓❓
.
Korang boleh semak pendaftarannya di laman web rasmi KKM ye...
.
Ada Halal Certificate ❓❓❓
.
MEERACLE ada Halal Certificate .
.
WHATSAPP
‡️‡️‡️
.
πŸ…°οΈidaπŸ“²011-60721276
APAKAH KESAN MEMAKAI SET MEERACLE DI MUKA? βœ… Jerawat makin kurang βœ… JERAGAT Pudar & lama kelamaan hilang βœ… Blackhead degil terkeluar sendiri βœ… Kulit muka kurang berminyak βœ… Parut jerawat cepat pudar βœ… Muka makin glowing,flawless dan tidak kusam lagi βœ… Pori-pori makin mengecil βœ… Kulit serta merta lembut dan lembab seperti pelakon korea βœ… Kulit kering terus hilang dan kulit terasa segar seperti lepas mencuci muka βœ… Kulit terasa ringan dan bersih . 1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES) 2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES) 3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN) 4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION) 5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT) KENAPA masih gunakan produk yang ADA merkuri & hydroquinone ??? Bertukarlah kepada MEERACLEβ„’ GEMSTONE yang selamat, berkesan dan berbaloi... 😍 MEERACLEβ„’ GEMSTONE adalah Serum dan Cleanser terbaik yang mendapat kelulusan dari KKM dan disahkan HALAL oleh JAKIM. MEERACLEβ„’ GEMSTONE dah ada beribu testimoni tau... Produk baik tentulah beribu testimoni sebab ramai yg sentiasa order dan repeat order... Cepat ke kesannnya❓❓❓ MEERACLEβ„’ GEMSTONE adalah pilihan untuk korang yang benar-benar mencari produk penjagaan kecantikan sebenar, bukan yang akhirnya merosakkan kulit wajah. Berikan masa antara sebulan sehingga 3 bulan untuk lihat perubahan wajah korang tu ye... . Mahal nya 😱😱😱 . Jika dibandingkan bahan-bahan dan isipadu produk, MEERACLEβ„’ GEMSTONE adalah jauh lebih murah dari jenama antarabangsa yg terkemuka, dan satu2nya produk Skincare di ASIA yg menggunakan Ekstrak Batu Permata, Delima & Berlian... Uishh Berlian tuuu okey... . Lulus KKM❓❓❓ . Korang boleh semak pendaftarannya di laman web rasmi KKM ye... . Ada Halal Certificate ❓❓❓ . MEERACLE ada Halal Certificate . . WHATSAPP ‡️‡️‡️ . πŸ…°οΈidaπŸ“²011-60721276
PROJEK : INSTALLATION IP CAMERA
LOCATION : AMPANG

Assalamualaikum semua ! haa mereka sudah install IP Camera , anda bila lagi ? Nak tahu tak Ip camera yg comel ni lah yang paling senang dan jimat taw !! .
.
Camera ini ada 2 way communication. Kita cakap dekat telefon, org dekat tempat kita pasang boleh dengar. Org sana cakap, kita di telefon boleh dengar. Woww best kan? Anda nak tahu apa yang lagi best pakai IP Camera ni ? Boleh whatsapp kami untuk info lanjut okay !! .
.
P/S: Gambar sebelum pemasangan dan selepas pemasangan IP Camera πŸ‘πŸ˜
.
.
www.wasap.my/60103060572/Salam+CCTVKLSELANGOR
.
#cctv #cctvmurah #cctvcamera #pasangcctv #cctvinstallation #cctvselangor #cctvmalaysia #cctvkualalumpur #cctvhikvision #cctvbangi #cctvkajang #setiaecoglades #ecomajestic #echohillsemenyih #ecomajestisemenyih #sejatiresedences #lambaianresidence #kajang2 #bangisentral #bandarbarubangi #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #alamdamai #wangsamaju #cctvampang #dwitasik #plazadwitasik #yearendsale2018 #yearendsale #yearendsales
PROJEK : INSTALLATION IP CAMERA LOCATION : AMPANG Assalamualaikum semua ! haa mereka sudah install IP Camera , anda bila lagi ? Nak tahu tak Ip camera yg comel ni lah yang paling senang dan jimat taw !! . . Camera ini ada 2 way communication. Kita cakap dekat telefon, org dekat tempat kita pasang boleh dengar. Org sana cakap, kita di telefon boleh dengar. Woww best kan? Anda nak tahu apa yang lagi best pakai IP Camera ni ? Boleh whatsapp kami untuk info lanjut okay !! . . P/S: Gambar sebelum pemasangan dan selepas pemasangan IP Camera πŸ‘πŸ˜ . . www.wasap.my/60103060572/Salam+CCTVKLSELANGOR . #cctv  #cctvmurah  #cctvcamera  #pasangcctv  #cctvinstallation  #cctvselangor  #cctvmalaysia  #cctvkualalumpur  #cctvhikvision  #cctvbangi  #cctvkajang  #setiaecoglades  #ecomajestic  #echohillsemenyih  #ecomajestisemenyih  #sejatiresedences  #lambaianresidence  #kajang2  #bangisentral  #bandarbarubangi  #bandarsripermaisuri  #bandartunrazak  #alamdamai  #wangsamaju  #cctvampang  #dwitasik  #plazadwitasik  #yearendsale2018  #yearendsale  #yearendsales 
Sedapppnyaaaaaaaa πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸ
.
.
YATT MEMILIH AIR TANGAN IBU
IT'S YUMMY IT'S SABRINA BAKERY
LOVE
#yattjutawankek

#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin  #fattzura  #keksedap #kekkawin 
#toyota #keretauntukabah #cikmisquad
#nilai #bandarseriputra #bandarbukitmahkota #mantin #bangiavenue #bandarbarubangi #semenyih #klia #nonasuperwomanaward
Sedapppnyaaaaaaaa πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸ . . YATT MEMILIH AIR TANGAN IBU IT'S YUMMY IT'S SABRINA BAKERY LOVE #yattjutawankek  #sabrinabakery  #mamasab  #lubukkekno1malaysia  #mamasabwarrior  #thebestfnbbusiness2018  #deliveryseluruhselangor  #deliveryseluruhkl  #nilai  #mantin  #fattzura  #keksedap  #kekkawin  #toyota  #keretauntukabah  #cikmisquad  #nilai  #bandarseriputra  #bandarbukitmahkota  #mantin  #bangiavenue  #bandarbarubangi  #semenyih  #klia  #nonasuperwomanaward