an online Instagram web viewer

#bajukurungterkini medias

Photos

-
Restok!! Peplum Kepok- Kepok letopsss 😘
.
Peplum Aqeela Lace
.
✅RM 140 sm / RM 145ss
.
Label S dan XL
(Rujuk carta ukuran)
.
Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik)
🌸Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
🌸layer bersilang tampak cantik dan exclusive
🌸full lace baju dan skirt (full lining)
🌸bahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju
🌸mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi
🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju
🌸zip belakang baju utk mudah pakai
🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
WHATSAPP 013 447 6028🎉
WHATSAPP 013 447 6028🎉
WHATSAPP 013 447 6028🎉
------
- Restok!! Peplum Kepok- Kepok letopsss 😘 . Peplum Aqeela Lace . ✅RM 140 sm / RM 145ss . Label S dan XL (Rujuk carta ukuran) . Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) 🌸Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun. 🌸layer bersilang tampak cantik dan exclusive 🌸full lace baju dan skirt (full lining) 🌸bahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju 🌸mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining potongan peplum, tampak exclusive dihiasi 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . . WHATSAPP 013 447 6028🎉 WHATSAPP 013 447 6028🎉 WHATSAPP 013 447 6028🎉 ------
-
Restok!! Peplum Kepok- Kepok letopsss 😘
.
Peplum Aqeela Lace
.
✅RM 140 sm / RM 145ss
.
Label S dan XL
(Rujuk carta ukuran)
.
Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik)
🌸Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
🌸layer bersilang tampak cantik dan exclusive
🌸full lace baju dan skirt (full lining)
🌸bahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju
🌸mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi
🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju
🌸zip belakang baju utk mudah pakai
🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
WHATSAPP 013 447 6028🎉
WHATSAPP 013 447 6028🎉
WHATSAPP 013 447 6028🎉
------
- Restok!! Peplum Kepok- Kepok letopsss 😘 . Peplum Aqeela Lace . ✅RM 140 sm / RM 145ss . Label S dan XL (Rujuk carta ukuran) . Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) 🌸Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun. 🌸layer bersilang tampak cantik dan exclusive 🌸full lace baju dan skirt (full lining) 🌸bahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju 🌸mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining potongan peplum, tampak exclusive dihiasi 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . . WHATSAPP 013 447 6028🎉 WHATSAPP 013 447 6028🎉 WHATSAPP 013 447 6028🎉 ------
-
Restok!! Peplum Kepok- Kepok letopsss 😘
.
Peplum Aqeela Lace
.
✅RM 140 sm / RM 145ss
.
Label S dan XL
(Rujuk carta ukuran)
.
Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik)
🌸Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
🌸layer bersilang tampak cantik dan exclusive
🌸full lace baju dan skirt (full lining)
🌸bahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju
🌸mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi
🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju
🌸zip belakang baju utk mudah pakai
🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
WHATSAPP 013 447 6028🎉
WHATSAPP 013 447 6028🎉
WHATSAPP 013 447 6028🎉
------
- Restok!! Peplum Kepok- Kepok letopsss 😘 . Peplum Aqeela Lace . ✅RM 140 sm / RM 145ss . Label S dan XL (Rujuk carta ukuran) . Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) 🌸Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun. 🌸layer bersilang tampak cantik dan exclusive 🌸full lace baju dan skirt (full lining) 🌸bahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju 🌸mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining potongan peplum, tampak exclusive dihiasi 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . . WHATSAPP 013 447 6028🎉 WHATSAPP 013 447 6028🎉 WHATSAPP 013 447 6028🎉 ------
Siapa suka dengan #baimondkurung ni?😍 Korang yang suka dengan #baimondkurung ❤❤❤ banyak banyak tauuu
.

Ada tak yang nak baey bagi harga sale?😉
.

Untuk maklumat lanjut boleh tekan link di bio
.

#bellaammara #baeyzamansah #baimondkurung
BASIC TEE RUFFLE MEDINA.
.
Kualiti terbaik, kepuasan terjamin! 
Yg suka travel , mummy2 yg nk tampil selesa lg up to date , yg suka JIMAT MASA  patut grab koleksi nie! 
Takde lg masalah nak cari handsock yg asyik hilang sebelah tu~opss! .
==========================
APA YG BEST BASIC RUFFLE MEDINA?
==========================
.
✔️ High Quality Import Moss Crepe.
✔️ Tak Perlu Iron.
✔️ Tak Mudah Kedut.
✔️ Cutting baju yg longgar.
✔️ Tak Ketat.
✔️ Size S - 2XL.
✔️ 15 warna menggoda jiwa.
✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu.
✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada.
✔️ Patuh syariah.
✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai!
✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋.
✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik.
✓ Dah ada Ameena? Yg ni next koleksi wajib ada! .
.
Utk order , terus whatsapp ⤵️ 013-4639204
.
.
#bajukuliahmurah
#bajumuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajumuslimahmurah #bajukuliah #bajumurah #bajukurungplain #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajulebaran #bajuraya #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungmodern #bajukurungplussize #bajukurunglawa #bajukurungexclusive #bajukurungmodenmurah #bajukurungsimple #bajukurungmenyusu #bajukurungnursing
BASIC TEE RUFFLE MEDINA. . Kualiti terbaik, kepuasan terjamin! Yg suka travel , mummy2 yg nk tampil selesa lg up to date , yg suka JIMAT MASA patut grab koleksi nie! Takde lg masalah nak cari handsock yg asyik hilang sebelah tu~opss! . ========================== APA YG BEST BASIC RUFFLE MEDINA? ========================== . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 15 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . ✓ Dah ada Ameena? Yg ni next koleksi wajib ada! . . Utk order , terus whatsapp ⤵️ 013-4639204 . . #bajukuliahmurah  #bajumuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajumuslimahmurah  #bajukuliah  #bajumurah  #bajukurungplain  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #bajulebaran  #bajuraya  #bajukurungcantik  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungmodern  #bajukurungplussize  #bajukurunglawa  #bajukurungexclusive  #bajukurungmodenmurah  #bajukurungsimple  #bajukurungmenyusu  #bajukurungnursing 
-
CUN MELECUN 😉
.
Laura Blouse
.
Harga : Rm50 /helai
Postage: Rm: 8/12ss
.
Size 44 hingga 54
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Printed Fursan Crepe
*material sejuk dan selesa
💋leher baju bentuk bulat dan ada zip bahagian dada, friendly breastfeed (9 inchi)
💋pergelangan tangan ada grip getah, friendly wudhuk
💋corak bunga 3D dihiasi batu permata halus yg cantik dan menarik
💋ada span bahagian bahu, nampak cantik dan terletak
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
.
.
Untuk Order,
WHATSAPP 019 2575265🌸
WHATSAPP 019 2575265🌸
WHATSAPP 019 2575265🌸
---
Tekan link wasap di profil ig 💋
- CUN MELECUN 😉 . Laura Blouse . Harga : Rm50 /helai Postage: Rm: 8/12ss . Size 44 hingga 54 (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Printed Fursan Crepe *material sejuk dan selesa 💋leher baju bentuk bulat dan ada zip bahagian dada, friendly breastfeed (9 inchi) 💋pergelangan tangan ada grip getah, friendly wudhuk 💋corak bunga 3D dihiasi batu permata halus yg cantik dan menarik 💋ada span bahagian bahu, nampak cantik dan terletak **warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . . Untuk Order, WHATSAPP 019 2575265🌸 WHATSAPP 019 2575265🌸 WHATSAPP 019 2575265🌸 --- Tekan link wasap di profil ig 💋
BASIC TEE RUFFLE MEDINA.
.
Kualiti terbaik, kepuasan terjamin! 
Yg suka travel , mummy2 yg nk tampil selesa lg up to date , yg suka JIMAT MASA  patut grab koleksi nie! 
Takde lg masalah nak cari handsock yg asyik hilang sebelah tu~opss! .
==========================
APA YG BEST BASIC RUFFLE MEDINA?
==========================
.
✔️ High Quality Import Moss Crepe.
✔️ Tak Perlu Iron.
✔️ Tak Mudah Kedut.
✔️ Cutting baju yg longgar.
✔️ Tak Ketat.
✔️ Size S - 2XL.
✔️ 15 warna menggoda jiwa.
✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu.
✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada.
✔️ Patuh syariah.
✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai!
✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋.
✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik.
✓ Dah ada Ameena? Yg ni next koleksi wajib ada! .
.
Utk order , terus whatsapp ⤵️ 013-4639204
.
.
#bajukuliahmurah
#bajumuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajumuslimahmurah #bajukuliah #bajumurah #bajukurungplain #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajulebaran #bajuraya #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungmodern #bajukurungplussize #bajukurunglawa #bajukurungexclusive #bajukurungmodenmurah #bajukurungsimple #bajukurungmenyusu #bajukurungnursing
BASIC TEE RUFFLE MEDINA. . Kualiti terbaik, kepuasan terjamin! Yg suka travel , mummy2 yg nk tampil selesa lg up to date , yg suka JIMAT MASA patut grab koleksi nie! Takde lg masalah nak cari handsock yg asyik hilang sebelah tu~opss! . ========================== APA YG BEST BASIC RUFFLE MEDINA? ========================== . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 15 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . ✓ Dah ada Ameena? Yg ni next koleksi wajib ada! . . Utk order , terus whatsapp ⤵️ 013-4639204 . . #bajukuliahmurah  #bajumuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajumuslimahmurah  #bajukuliah  #bajumurah  #bajukurungplain  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #bajulebaran  #bajuraya  #bajukurungcantik  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungmodern  #bajukurungplussize  #bajukurunglawa  #bajukurungexclusive  #bajukurungmodenmurah  #bajukurungsimple  #bajukurungmenyusu  #bajukurungnursing 
🌼LAVINA KURUNG🌼 ✔️ Kurung Moden Terikni
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material PEARL SKIN
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 📌READYSTOCK 📌NO BOOKING 🎈HARGA🎈
RM110SM/RM120SS 📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye.
📲0132879193

#minikurung #minikurungraya #minikurungonline #minikurungterkini #minikurungcantik #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungmuslimah #pakaianmuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #sarahcollections
🌼LAVINA KURUNG🌼 ✔️ Kurung Moden Terikni ✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material PEARL SKIN ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order 📌READYSTOCK 📌NO BOOKING 🎈HARGA🎈 RM110SM/RM120SS 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye. 📲0132879193 #minikurung  #minikurungraya  #minikurungonline  #minikurungterkini  #minikurungcantik  #minikurungmoden  #minikurungmurah  #minikurungmuslimah  #pakaianmuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungmuslimah  #sarahcollections 
❤️ ROSALINDA KURUNG ❤️
.
💥 MINI Kurung Moden Terkini.
.💥 Baju Labuh Menutupi Punggung.
.💥 Harga Of Course MAMPU MILIK.
.💥 Material BABY SILK.
.💥 Saiz Available Dari S , M , L , XL , XXL & XXXl.
.💥 Cutting Loose Berdutt Belakang.
.💥 Terletak Bila Di Pakai.
.💥 Cutting Kain Mermaid. 💥 Pinggang Kain Bergetah Kira & Kanan.
.❌ Jarang.
.❌ Kecut.
.❌ Berbulu Selepas DiBasuh
.❌ Tak Renyuk.
.✅ Mudah DiGosok
.✅ Sejuk & Selesa DiPakai.
.✅ Tahan Lasak & Tahan Luntur
.✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian & Kenduri.
.✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design Yang Simple.
✅ Flowy Bila DiPakai.
.
.
Harga 
RM 110SM
RM 115SS .
.
#sayajualbajukurung #bajukurung #bajukurungcotton #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmodern #bajukurungmurah #bajukurungonline #bajukurungpahang #bajukurungpreloved #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungmodenmurah #bajukurungscallop #bajukurungbaby#bajukurungbudak #bajukurungmalaysia #bajukurungkanakkanak #bajukurungterkini #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungsongketmurah
❤️ ROSALINDA KURUNG ❤️ . 💥 MINI Kurung Moden Terkini. .💥 Baju Labuh Menutupi Punggung. .💥 Harga Of Course MAMPU MILIK. .💥 Material BABY SILK. .💥 Saiz Available Dari S , M , L , XL , XXL & XXXl. .💥 Cutting Loose Berdutt Belakang. .💥 Terletak Bila Di Pakai. .💥 Cutting Kain Mermaid. 💥 Pinggang Kain Bergetah Kira & Kanan. .❌ Jarang. .❌ Kecut. .❌ Berbulu Selepas DiBasuh .❌ Tak Renyuk. .✅ Mudah DiGosok .✅ Sejuk & Selesa DiPakai. .✅ Tahan Lasak & Tahan Luntur .✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian & Kenduri. .✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design Yang Simple. ✅ Flowy Bila DiPakai. . . Harga RM 110SM RM 115SS . . #sayajualbajukurung  #bajukurung  #bajukurungcotton  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmodern  #bajukurungmurah  #bajukurungonline  #bajukurungpahang  #bajukurungpreloved  #bajukurungraya  #bajukurunglace  #bajukurungmodenmurah  #bajukurungscallop  #bajukurungbaby #bajukurungbudak  #bajukurungmalaysia  #bajukurungkanakkanak  #bajukurungterkini  #bajukurungmodenmalaysia  #bajukurungsongketmurah 
PRIYANKA PEPLUM
PROMO PRICE 
1 RM109 FREE POSTAGE
_
semenanjung sahaja (sah sehingga 22 august sahaja)
normal price rm169
saiz 2xl add rm3
_
material lace & como crepe
nursing and wudhu friendly (hidden zip) . .
Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505
➡️ www.wasap.my/60139714197

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajucantik #bajukurungraya #bajukurungmalaysia #bajukurungcotton #bajukurungsongket #bajukurungpahang #bajukurungmoden #bajukurungterkini #bajukurunglawa #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungplussize #kakishopping #bajukurungmini #bajukurung2018 #bajukurungplain #bajukurungmummykids #bajukurungrayahaji2018 #bajukurungbatik #bajukurungibuanak #bajukurungsedondon #bajukurungmuslimah #bajukurungkedah #bajukurungcorak #bajucantik #minikurung
PRIYANKA PEPLUM PROMO PRICE 1 RM109 FREE POSTAGE _ semenanjung sahaja (sah sehingga 22 august sahaja) normal price rm169 saiz 2xl add rm3 _ material lace & como crepe nursing and wudhu friendly (hidden zip) . . Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇 ➡ www.wasap.my/60129672505 ➡️ www.wasap.my/60139714197 #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #bajucantik  #bajukurungraya  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcotton  #bajukurungsongket  #bajukurungpahang  #bajukurungmoden  #bajukurungterkini  #bajukurunglawa  #bajukurungpeplum  #bajukurunglace  #bajukurungplussize  #kakishopping  #bajukurungmini  #bajukurung2018  #bajukurungplain  #bajukurungmummykids  #bajukurungrayahaji2018  #bajukurungbatik  #bajukurungibuanak  #bajukurungsedondon  #bajukurungmuslimah  #bajukurungkedah  #bajukurungcorak  #bajucantik  #minikurung 
🌺ADORA KURUNG 🌺 =============================== ✔️ fabrik yang FLOWY, baju sis takkan melekap lagi dekat badan ✔ IRONLESS, senang sangat nak gosok,gosok2 sikit je, dah cantik ✔ pilihan WARNA yang cukup cantik dan TRENDY ✔ CUTTING YANG LOOSE, amat selesa bila sis memakainya ✔ sesuai digayakan di PELBAGAI MAJLIS DAN DI PEJABAT ✔️ Dihiasi DIAMOND dilengan baju ✔ PALING HOT ! design dan warna yang EKSLUSIF sesuai untuk bridesmaid.Pakai sedondon ramai-ramai,confirm MERECIKK BAK HANG !! ✔ KUALITI YANG TIPTOP ! dan HARGA YANG AMAT MENGUTUNGKAN ANDA

READY STOCK ‼
READY STOCK ‼
READY STOCK ‼ 📌 NO BOOKING 🎈HARGA🎈
RM110SM/RM120SM 📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye.
📲0132879193

#minikurung #minikurungraya #minikurungonline #minikurungterkini #minikurungcantik #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungmuslimah #pakaianmuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #sarahcollections
🌺ADORA KURUNG 🌺 =============================== ✔️ fabrik yang FLOWY, baju sis takkan melekap lagi dekat badan ✔ IRONLESS, senang sangat nak gosok,gosok2 sikit je, dah cantik ✔ pilihan WARNA yang cukup cantik dan TRENDY ✔ CUTTING YANG LOOSE, amat selesa bila sis memakainya ✔ sesuai digayakan di PELBAGAI MAJLIS DAN DI PEJABAT ✔️ Dihiasi DIAMOND dilengan baju ✔ PALING HOT ! design dan warna yang EKSLUSIF sesuai untuk bridesmaid.Pakai sedondon ramai-ramai,confirm MERECIKK BAK HANG !! ✔ KUALITI YANG TIPTOP ! dan HARGA YANG AMAT MENGUTUNGKAN ANDA READY STOCK ‼ READY STOCK ‼ READY STOCK ‼ 📌 NO BOOKING 🎈HARGA🎈 RM110SM/RM120SM 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye. 📲0132879193 #minikurung  #minikurungraya  #minikurungonline  #minikurungterkini  #minikurungcantik  #minikurungmoden  #minikurungmurah  #minikurungmuslimah  #pakaianmuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungmuslimah  #sarahcollections 
🔅BATIK SANDRA🔅 🌸KEISTIMEWAAN BATIK SANDRA🌸 ✔️ Kurung Moden Terikni
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material Royal Silk 😍
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

HARGA👇🏼
🔴RM110SM/RM120SS🔴 ----------------------------- 📌READYSTOCK ‼️
📌NO BOOKING ‼️ 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye.
📲0132879193

#minikurung #minikurungraya #minikurungonline #minikurungterkini #minikurungcantik #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungmuslimah #pakaianmuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #sarahcollections
🔅BATIK SANDRA🔅 🌸KEISTIMEWAAN BATIK SANDRA🌸 ✔️ Kurung Moden Terikni ✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material Royal Silk 😍 ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order HARGA👇🏼 🔴RM110SM/RM120SS🔴 ----------------------------- 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye. 📲0132879193 #minikurung  #minikurungraya  #minikurungonline  #minikurungterkini  #minikurungcantik  #minikurungmoden  #minikurungmurah  #minikurungmuslimah  #pakaianmuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungmuslimah  #sarahcollections 
APA BEZA BELI DEKAT WEBSITE DENGAN DROPSHIP? 🤷‍♀️
.
✅ Sis akan uruskan semuanya dari segi pilih saiz, warna yang ada stock lagi ke tak
✅ Kalau korang nak order sendiri dekat website korang kena create acc dulu baru boleh buat payment
✅ Sis akan bagi servis tiptop and FAST RESPOND
✅ Korang lepasni dah senang lah shopping dekat hijabista sebab tak payah pening2 and susah2 nak buat semua tu sendiri 😉
.
.
Just whatsapp je sis pastu order bajuand saiz yang korang nak then terus buat payment 😉
.
.
Senang kan? Tak payah susah dah kena beli data yang banyak utk shopping 👍🏻
.
Whatsapp sis skrg for order +6012 9752 784 or tekan link di bio 📲
.
#bajukurungcantik #hhauthoriseddropship #HHAuthorisedAgent #dropship #trustedseller #viral #hijabista #hijabistahub #sale #hijabistalebaran #bajumurah #hijabistastyle #bajulawa #bajukurunglawa #bajucantik #bajukurungterkini
APA BEZA BELI DEKAT WEBSITE DENGAN DROPSHIP? 🤷‍♀️ . ✅ Sis akan uruskan semuanya dari segi pilih saiz, warna yang ada stock lagi ke tak ✅ Kalau korang nak order sendiri dekat website korang kena create acc dulu baru boleh buat payment ✅ Sis akan bagi servis tiptop and FAST RESPOND ✅ Korang lepasni dah senang lah shopping dekat hijabista sebab tak payah pening2 and susah2 nak buat semua tu sendiri 😉 . . Just whatsapp je sis pastu order bajuand saiz yang korang nak then terus buat payment 😉 . . Senang kan? Tak payah susah dah kena beli data yang banyak utk shopping 👍🏻 . Whatsapp sis skrg for order +6012 9752 784 or tekan link di bio 📲 . #bajukurungcantik  #hhauthoriseddropship  #HHAuthorisedAgent  #dropship  #trustedseller  #viral  #hijabista  #hijabistahub  #sale  #hijabistalebaran  #bajumurah  #hijabistastyle  #bajulawa  #bajukurunglawa  #bajucantik  #bajukurungterkini 
Snowy kurung  RM 150
POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS
.
.
.
.
Ukuran : S/M TAG M
Bahu :14-15
Dada :34-38
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 – 36
Pinggul :34-40
Labuh skirt:43
.
.
*Ukuran size L/XL TAG XL
Bahu :16-17
Dada :38-42
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 – 38
Pinggul :36-44
Labuh skirt:43
.
.
.
MATERIAL
Denim stretchable
Net skirt with elastic waist
Perincian 3d floral di dada dan lengan
Swarovski di lengan dan dada
Patch lace
Back zipper
Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk
.
colour available
.
.
Brown
Navy
Black
Maroon
Guava
Mustard
Emerald
.
.
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Snowy kurung RM 150 POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS . . . . Ukuran : S/M TAG M Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . *Ukuran size L/XL TAG XL Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . . . MATERIAL Denim stretchable Net skirt with elastic waist Perincian 3d floral di dada dan lengan Swarovski di lengan dan dada Patch lace Back zipper Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . colour available . . Brown Navy Black Maroon Guava Mustard Emerald . . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
Snowy kurung  RM 150
POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS
.
.
.
.
Ukuran : S/M TAG M
Bahu :14-15
Dada :34-38
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 – 36
Pinggul :34-40
Labuh skirt:43
.
.
*Ukuran size L/XL TAG XL
Bahu :16-17
Dada :38-42
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 – 38
Pinggul :36-44
Labuh skirt:43
.
.
.
MATERIAL
Denim stretchable
Net skirt with elastic waist
Perincian 3d floral di dada dan lengan
Swarovski di lengan dan dada
Patch lace
Back zipper
Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk
.
colour available
.
.
Brown
Navy
Black
Maroon
Guava
Mustard
Emerald
.
.
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Snowy kurung RM 150 POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS . . . . Ukuran : S/M TAG M Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . *Ukuran size L/XL TAG XL Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . . . MATERIAL Denim stretchable Net skirt with elastic waist Perincian 3d floral di dada dan lengan Swarovski di lengan dan dada Patch lace Back zipper Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . colour available . . Brown Navy Black Maroon Guava Mustard Emerald . . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
Snowy kurung  RM 150
POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS
.
.
.
.
Ukuran : S/M TAG M
Bahu :14-15
Dada :34-38
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 – 36
Pinggul :34-40
Labuh skirt:43
.
.
*Ukuran size L/XL TAG XL
Bahu :16-17
Dada :38-42
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 – 38
Pinggul :36-44
Labuh skirt:43
.
.
.
MATERIAL
Denim stretchable
Net skirt with elastic waist
Perincian 3d floral di dada dan lengan
Swarovski di lengan dan dada
Patch lace
Back zipper
Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk
.
colour available
.
.
Brown
Navy
Black
Maroon
Guava
Mustard
Emerald
.
.
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Snowy kurung RM 150 POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS . . . . Ukuran : S/M TAG M Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . *Ukuran size L/XL TAG XL Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . . . MATERIAL Denim stretchable Net skirt with elastic waist Perincian 3d floral di dada dan lengan Swarovski di lengan dan dada Patch lace Back zipper Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . colour available . . Brown Navy Black Maroon Guava Mustard Emerald . . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
Snowy kurung  RM 150
POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS
.
.
.
.
Ukuran : S/M TAG M
Bahu :14-15
Dada :34-38
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 – 36
Pinggul :34-40
Labuh skirt:43
.
.
*Ukuran size L/XL TAG XL
Bahu :16-17
Dada :38-42
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 – 38
Pinggul :36-44
Labuh skirt:43
.
.
.
MATERIAL
Denim stretchable
Net skirt with elastic waist
Perincian 3d floral di dada dan lengan
Swarovski di lengan dan dada
Patch lace
Back zipper
Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk
.
colour available
.
.
Brown
Navy
Black
Maroon
Guava
Mustard
Emerald
.
.
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Snowy kurung RM 150 POSTAGE : 7 RM semenanjung. 11 SS . . . . Ukuran : S/M TAG M Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . *Ukuran size L/XL TAG XL Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . . . MATERIAL Denim stretchable Net skirt with elastic waist Perincian 3d floral di dada dan lengan Swarovski di lengan dan dada Patch lace Back zipper Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . colour available . . Brown Navy Black Maroon Guava Mustard Emerald . . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
🔅BATIK HARRA 🔅 🌸KEISTIMEWAAN BATIK HARRA🌸 ✔️ Kurung Moden Terikni
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material Royal Silk 😍
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 🔴Harga🔴
RM110sm/RM120ss 📌READYSTOCK ‼️
📌NO BOOKING ‼️ 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye.
📲0132879193

#minikurung #minikurungraya #minikurungonline #minikurungterkini #minikurungcantik #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungmuslimah #pakaianmuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #sarahcollections
🔅BATIK HARRA 🔅 🌸KEISTIMEWAAN BATIK HARRA🌸 ✔️ Kurung Moden Terikni ✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material Royal Silk 😍 ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order 🔴Harga🔴 RM110sm/RM120ss 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye. 📲0132879193 #minikurung  #minikurungraya  #minikurungonline  #minikurungterkini  #minikurungcantik  #minikurungmoden  #minikurungmurah  #minikurungmuslimah  #pakaianmuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungmuslimah  #sarahcollections 
💋Putri kebarung 💋
.
Price :Rm100 =Rm8sm /12 ss
.
Material : moss crepe
.
.
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38
.
Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5
.
.
*Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40
.
Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5
.
.
*Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42
.
Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41
.
.
*Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45
.
Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41
.
.
💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai
.
.
📱To order: whatsApp 011-11385429 / 017-3675652 (ada whatsApp direct link di bio :)
.
.
#kurungmodenmurah
#kurungmodernmalaysia #kurungmodenterkini #kurungmodenmalaysia #kurungmoderncantik #bajurayahaji2018 #bajurayamurah2018 #bajutunangperempuan #bajutunangsimple #bajutunangmurah #kebarung #bajutunangmalaysia #bajusanding #kurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #kebarungmurah #kebarungmalaysia #kebarungmoden #kebarungmurahmalaysia
💋Putri kebarung 💋 . Price :Rm100 =Rm8sm /12 ss . Material : moss crepe . . Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 . Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 . . *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 . Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 . . *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 . Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 . . *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 . Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 . . 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai . . 📱To order: whatsApp 011-11385429 / 017-3675652 (ada whatsApp direct link di bio :) . . #kurungmodenmurah  #kurungmodernmalaysia  #kurungmodenterkini  #kurungmodenmalaysia  #kurungmoderncantik  #bajurayahaji2018  #bajurayamurah2018  #bajutunangperempuan  #bajutunangsimple  #bajutunangmurah  #kebarung  #bajutunangmalaysia  #bajusanding  #kurungmoden  #bajukurunglace  #bajukurungterkini  #kebarungmurah  #kebarungmalaysia  #kebarungmoden  #kebarungmurahmalaysia 
Swipe for more colours ⏩
.
‼️ NEW ARRIVAL ‼️
.
👗 SONGKET BALQIS 👗
.
💐 KEISTIMEWAAN SONGKET BALQIS :
.
🌼 5 Warna Yang Menarik Untuk Direbut
🌼 Warna Yang Menawan & Memukau
🌼 Design Yang Exclusive & Limited
🌼 Material Japanese Cotton + Pearl Skin Yang Lembut & Tahan Lasak
🌼 Design Mini Kurung Moden
🌼 Cutting Loose & Berdutt Belakang
🌼 Jenis Kain Kembang Payung
🌼 Pinggang Bergetah
🌼 Saiz XS  S M L XL XXL
🌼 Zip Di Depan Baju (BF Friendly)
.
❌ Jarang
❌ Kecut
❌ Renyuk
✅ Mudah Digosok
✅ Sejuk & Selesa Dipakai
✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design Yang Simple
✅ Sesuai Untuk Majlis Keramaian
.
OFFER PRICE :
RM120 SM/ RM125 SS.
XXL - ADD RM10.
.
📲 Whatsapp/ Telegram : 
013-4477152
013-4477152
013-4477152
.
📌 Proceed Order 3-5 Bekerja
.
#songketbalqis #balqissongket #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmoden #bajukurungmodern #bajukurungkosong #bajukurungplain #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungsatin #bajukurungcantik #minikurung #minikurungmurah #minikurungmoden #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungsongket #bajukurungsongketprinted #bajukurungsongketcotton
Swipe for more colours ⏩ . ‼️ NEW ARRIVAL ‼️ . 👗 SONGKET BALQIS 👗 . 💐 KEISTIMEWAAN SONGKET BALQIS : . 🌼 5 Warna Yang Menarik Untuk Direbut 🌼 Warna Yang Menawan & Memukau 🌼 Design Yang Exclusive & Limited 🌼 Material Japanese Cotton + Pearl Skin Yang Lembut & Tahan Lasak 🌼 Design Mini Kurung Moden 🌼 Cutting Loose & Berdutt Belakang 🌼 Jenis Kain Kembang Payung 🌼 Pinggang Bergetah 🌼 Saiz XS S M L XL XXL 🌼 Zip Di Depan Baju (BF Friendly) . ❌ Jarang ❌ Kecut ❌ Renyuk ✅ Mudah Digosok ✅ Sejuk & Selesa Dipakai ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design Yang Simple ✅ Sesuai Untuk Majlis Keramaian . OFFER PRICE : RM120 SM/ RM125 SS. XXL - ADD RM10. . 📲 Whatsapp/ Telegram : 013-4477152 013-4477152 013-4477152 . 📌 Proceed Order 3-5 Bekerja . #songketbalqis  #balqissongket  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajukurungmoden  #bajukurungmodern  #bajukurungkosong  #bajukurungplain  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungsatin  #bajukurungcantik  #minikurung  #minikurungmurah  #minikurungmoden  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungsongket  #bajukurungsongketprinted  #bajukurungsongketcotton 
💋Putri kebarung 💋
.
Price :Rm100 =Rm8sm /12 ss
.
Material : moss crepe
.
.
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38
.
Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5
.
.
*Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40
.
Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5
.
.
*Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42
.
Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41
.
.
*Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45
.
Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41
.
.
💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai
.
.
📱To order: whatsApp 011-11385429 / 017-3675652 (ada whatsApp direct link di bio :)
.
.
#kurungmodenmurah
#kurungmodernmalaysia #kurungmodenterkini #kurungmodenmalaysia #kurungmoderncantik #bajurayahaji2018 #bajurayamurah2018 #bajutunangperempuan #bajutunangsimple #bajutunangmurah #kebarung #bajutunangmalaysia #bajusanding #kurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini #kebarungmurah #kebarungmalaysia #kebarungmoden #kebarungmurahmalaysia
💋Putri kebarung 💋 . Price :Rm100 =Rm8sm /12 ss . Material : moss crepe . . Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 . Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 . . *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 . Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 . . *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 . Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 . . *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 . Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 . . 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai . . 📱To order: whatsApp 011-11385429 / 017-3675652 (ada whatsApp direct link di bio :) . . #kurungmodenmurah  #kurungmodernmalaysia  #kurungmodenterkini  #kurungmodenmalaysia  #kurungmoderncantik  #bajurayahaji2018  #bajurayamurah2018  #bajutunangperempuan  #bajutunangsimple  #bajutunangmurah  #kebarung  #bajutunangmalaysia  #bajusanding  #kurungmoden  #bajukurunglace  #bajukurungterkini  #kebarungmurah  #kebarungmalaysia  #kebarungmoden  #kebarungmurahmalaysia 
💋Putri kebarung 💋
.
Price :Rm100 =Rm8sm /12 ss
.
Material : moss crepe
.
.
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38
.
Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5
.
.
*Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40
.
Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5
.
.
*Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42
.
Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41
.
.
*Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45
.
Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41
.
.
💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai
.
.
📱To order: whatsApp 011-11385429 / 017-3675652 (ada whatsApp direct link di bio :)
.
.
#kurungmodenmurah
#kurungmodernmalaysia #kurungmodenterkini #kurungmodenmalaysia #kurungmoderncantik #bajurayahaji2018 #bajurayamurah2018 #bajutunangperempuan #bajutunangsimple #bajutunangmurah #bajutunangmalaysia #bajusanding #kurungmoden #bajukurunglace #bajukurungterkini
💋Putri kebarung 💋 . Price :Rm100 =Rm8sm /12 ss . Material : moss crepe . . Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 . Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 . . *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 . Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 . . *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 . Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 . . *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 . Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 . . 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai . . 📱To order: whatsApp 011-11385429 / 017-3675652 (ada whatsApp direct link di bio :) . . #kurungmodenmurah  #kurungmodernmalaysia  #kurungmodenterkini  #kurungmodenmalaysia  #kurungmoderncantik  #bajurayahaji2018  #bajurayamurah2018  #bajutunangperempuan  #bajutunangsimple  #bajutunangmurah  #bajutunangmalaysia  #bajusanding  #kurungmoden  #bajukurunglace  #bajukurungterkini 
🌸 BATIK  MAWAR🌸 🌸Design Kurung MODEN bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸5 warna eksklusif 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL 🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️ Full payment only

NO BOOKING 📌 🔴Harga🔴
RM110SM/RM120SS

FREE POSTAGE📮
FREE POSTAGE📮
FREE POSTAGE📮 📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model  kepit blkg size S 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye.
📲0132879193

#minikurung #minikurungraya #minikurungonline #minikurungterkini #minikurungcantik #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungmuslimah #pakaianmuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #sarahcollections
🌸 BATIK MAWAR🌸 🌸Design Kurung MODEN bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸5 warna eksklusif 🌸Material Batik Royal Silk 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple READY STOCK❗️ READY STOCK❗️ Full payment only NO BOOKING 📌 🔴Harga🔴 RM110SM/RM120SS FREE POSTAGE📮 FREE POSTAGE📮 FREE POSTAGE📮 📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye. 📲0132879193 #minikurung  #minikurungraya  #minikurungonline  #minikurungterkini  #minikurungcantik  #minikurungmoden  #minikurungmurah  #minikurungmuslimah  #pakaianmuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungmuslimah  #sarahcollections 
💖BATIK ROSE 💖

Ciri Menarik yg Ada Pada BATIK ROSE 🌹 ✔ Design Simple Tetapi Menarik Dipandang
✔ Harga of Course MAMPU MILIK ✔ Material Baju dr ROYAL SILK ✔ High Quality 100% Gred AAA
✔ Design Kurung Moden ✔ Saiz Available dr S-XXL
✔ Berdutt Belakang dan Cutting Loose
✔ Terletak Apabila Dipakai
✔ Cutting Kain Mermaid
✔ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 📌READYSTOCK‼
📌NO BOOKING ‼Full Payment Required ‼ 🔴Harga🔴
 rm110sm/rm120ss 📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye.
📲0132879193

#minikurung #minikurungraya #minikurungonline #minikurungterkini #minikurungcantik #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungmuslimah #pakaianmuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #sarahcollections
💖BATIK ROSE 💖 Ciri Menarik yg Ada Pada BATIK ROSE 🌹 ✔ Design Simple Tetapi Menarik Dipandang ✔ Harga of Course MAMPU MILIK ✔ Material Baju dr ROYAL SILK ✔ High Quality 100% Gred AAA ✔ Design Kurung Moden ✔ Saiz Available dr S-XXL ✔ Berdutt Belakang dan Cutting Loose ✔ Terletak Apabila Dipakai ✔ Cutting Kain Mermaid ✔ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order 📌READYSTOCK‼ 📌NO BOOKING ‼Full Payment Required ‼ 🔴Harga🔴 rm110sm/rm120ss 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌Untuk ukuran saiz XL dan XXL bole whatsapp ye. 📲0132879193 #minikurung  #minikurungraya  #minikurungonline  #minikurungterkini  #minikurungcantik  #minikurungmoden  #minikurungmurah  #minikurungmuslimah  #pakaianmuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungmuslimah  #sarahcollections 
BAJU KURUNG MODEN TAK PAYAH GOSOK! SERIUSLAH 😱

Memang serius dan demand 2 baju ni da setinggi langit tujuh tau 
Fuhh! Merecik peluh 💦

Net price RM299 tapi yang grab sebelum 24 OGOS nak bagi sehelai RM150.
FREE POSTAGE!

Jom Pm sekarang🎉

#baju_kurung #bajukurunglondyn #bajukurungmurah #bajukurungcantik #jubahpink #jubahhitam #tudungmurah #shawlmurah #dropshipping #dropshipneeded #bajukurungcotton #bajukurungterkini
Senorita2.0 RM 150 
7 rm semenanjung. 11 ss
.
measurement S/M (tag M)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement L/XL (tag XL)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable 
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju 
Swarovski tabor 
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
Black
Navy Blue
Royal Blue
Emerald Green
Grey
Maroon
Pink .
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #syantikwithnureef #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Senorita2.0 RM 150 7 rm semenanjung. 11 ss . measurement S/M (tag M) shoulder 14-15 inch bust 32-38 inch top front length 26 inch top back length 23 inch hip 32-40 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . measurement L/XL (tag XL) shoulder 16-17 inch bust 36-42 inch top front length 27 inch top back length 24 inch hip 38-44 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . material cotton stretchable hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly) gold embroidery di hujung baju Swarovski tabor 3d floral accessories . available in 6 colours ✔: Black Navy Blue Royal Blue Emerald Green Grey Maroon Pink . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #syantikwithnureef  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
Senorita2.0 RM 150 
7 rm semenanjung. 11 ss
.
measurement S/M (tag M)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement L/XL (tag XL)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable 
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju 
Swarovski tabor 
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
Black
Navy Blue
Royal Blue
Emerald Green
Grey
Maroon
Pink .
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #syantikwithnureef #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Senorita2.0 RM 150 7 rm semenanjung. 11 ss . measurement S/M (tag M) shoulder 14-15 inch bust 32-38 inch top front length 26 inch top back length 23 inch hip 32-40 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . measurement L/XL (tag XL) shoulder 16-17 inch bust 36-42 inch top front length 27 inch top back length 24 inch hip 38-44 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . material cotton stretchable hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly) gold embroidery di hujung baju Swarovski tabor 3d floral accessories . available in 6 colours ✔: Black Navy Blue Royal Blue Emerald Green Grey Maroon Pink . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #syantikwithnureef  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
Senorita2.0 RM 150 
7 rm semenanjung. 11 ss
.
measurement S/M (tag M)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement L/XL (tag XL)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable 
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju 
Swarovski tabor 
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
Black
Navy Blue
Royal Blue
Emerald Green
Grey
Maroon
Pink .
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #syantikwithnureef #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Senorita2.0 RM 150 7 rm semenanjung. 11 ss . measurement S/M (tag M) shoulder 14-15 inch bust 32-38 inch top front length 26 inch top back length 23 inch hip 32-40 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . measurement L/XL (tag XL) shoulder 16-17 inch bust 36-42 inch top front length 27 inch top back length 24 inch hip 38-44 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . material cotton stretchable hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly) gold embroidery di hujung baju Swarovski tabor 3d floral accessories . available in 6 colours ✔: Black Navy Blue Royal Blue Emerald Green Grey Maroon Pink . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #syantikwithnureef  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
Senorita2.0 RM 150 
7 rm semenanjung. 11 ss
.
measurement S/M (tag M)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement L/XL (tag XL)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable 
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju 
Swarovski tabor 
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
Black
Navy Blue
Royal Blue
Emerald Green
Grey
Maroon
Pink .
.
#sayajualmurah #bajuraya2018 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshop #bajukurungonline #likeforfollow #follow4follow #bajubridesmaid #instagood #syantikwithnureef #bajukurungraya2018 #supplierbajumurah #kurungsareemalaysia #bajumurah #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajunikah #bajudinner #bollywoodtheme #bajukurung #aidiladha #bajukurungcotton #raya2018 #bajukurungmodenmalaysia #bajubridesmaidmurah
Senorita2.0 RM 150 7 rm semenanjung. 11 ss . measurement S/M (tag M) shoulder 14-15 inch bust 32-38 inch top front length 26 inch top back length 23 inch hip 32-40 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . measurement L/XL (tag XL) shoulder 16-17 inch bust 36-42 inch top front length 27 inch top back length 24 inch hip 38-44 inch skirt length 42 inch (pinggang getah) . material cotton stretchable hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly) gold embroidery di hujung baju Swarovski tabor 3d floral accessories . available in 6 colours ✔: Black Navy Blue Royal Blue Emerald Green Grey Maroon Pink . . #sayajualmurah  #bajuraya2018  #dollsaree  #dollsareekurung  #bajurayamurah  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #malaysiaonlineshop  #bajukurungonline  #likeforfollow  #follow4follow  #bajubridesmaid  #instagood  #syantikwithnureef  #bajukurungraya2018  #supplierbajumurah  #kurungsareemalaysia  #bajumurah  #kurungpeplum  #bajukurungterkini  #bajunikah  #bajudinner  #bollywoodtheme  #bajukurung  #aidiladha  #bajukurungcotton  #raya2018  #bajukurungmodenmalaysia  #bajubridesmaidmurah 
Posing la macamana sekalipun kalau baju dah cantik tetap nampak cantik jgk dlm gambar 😍 .
Jom grab Helena kurung skrg.. stock dah smakin menipis ni 😮
.
.
WhatsApp 📲+60183800212

#bajuraya #bajuraya2018
#bajukurungmoden #bajunikah #bajutunang #bajukawinmurah #bajudinner #bajupengantinmodern #kurungtrend #kurungcantik #bajumakanmalam #bajukepok2 #bajupengantinmuslim #bajulace #bajupengantinterkini #bajubridesmaids #peplumgojez #peplumkepok2  #bajukurungterkini #bajupeplumterkini #bajudinnermurahmalaysia #kurunglace #kurungmodernterkini #bajusanding #bajurayahaji2018
Posing la macamana sekalipun kalau baju dah cantik tetap nampak cantik jgk dlm gambar 😍 . Jom grab Helena kurung skrg.. stock dah smakin menipis ni 😮 . . WhatsApp 📲+60183800212 #bajuraya  #bajuraya2018  #bajukurungmoden  #bajunikah  #bajutunang  #bajukawinmurah  #bajudinner  #bajupengantinmodern  #kurungtrend  #kurungcantik  #bajumakanmalam  #bajukepok2  #bajupengantinmuslim  #bajulace  #bajupengantinterkini  #bajubridesmaids  #peplumgojez  #peplumkepok2  #bajukurungterkini  #bajupeplumterkini  #bajudinnermurahmalaysia  #kurunglace  #kurungmodernterkini  #bajusanding  #bajurayahaji2018 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
CORAK BARU GIRLSSSS.
KURUNG MODEN DHIA COTTON
Jom cuci mata 😍.
.
HARGA SUPER‼️
.
RM65 spasang
RM65 spasang
RM65 spasang
Exc postage .
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
==== ALHAMDULILLAH.

Banyak feedback positif yang sis terima. .
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas
❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
www.wasap.my/60176715004
.
.
#kebayacottonmurah #kebayacotton #kebayamurah #kurungmurah #kurungmode #kurungmoden #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungmodenmurah
#bajubridemaidmurah #bajumurah #bajukurungprinted #bajukurungcorak #bajukurungterkini #kurungsiap #bajubudak #kurungbaby #peplumbaby #kebayababy #kurungbudak #peplumbudak  #kebayabudak #kurungkanakkanak #peplumkanakkanak #kebayakanakkanak
CORAK BARU GIRLSSSS. KURUNG MODEN DHIA COTTON Jom cuci mata 😍. . HARGA SUPER‼️ . RM65 spasang RM65 spasang RM65 spasang Exc postage . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. . ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ❤️dijamin berkualiti👍👍👍 Untuk order sila klik link👇👇👇 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 www.wasap.my/60176715004 . . #kebayacottonmurah  #kebayacotton  #kebayamurah  #kurungmurah  #kurungmode  #kurungmoden  #kurungcotton  #kurungcottonmurah  #kurungmodenmurah  #bajubridemaidmurah  #bajumurah  #bajukurungprinted  #bajukurungcorak  #bajukurungterkini  #kurungsiap  #bajubudak  #kurungbaby  #peplumbaby  #kebayababy  #kurungbudak  #peplumbudak  #kebayabudak  #kurungkanakkanak  #peplumkanakkanak  #kebayakanakkanak 
KURUNG ALANA

Price 
RM133 FREEPOSTAGE
Termasuk SS

DETAIL HOT KURUNG ALANA

# 3 kombinasi warna terkini khas untuk “wanita muslimah sejati” mampu memberi effect “xklusif” , “kemas” dan “trending” .. walaupun 3 tone tapi masih megekalkan konsep casual , dan simple !

2# belahan di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi

3# Kombinasi 2 material, como crepe dan lace georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa

4# 3 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 3 warna yang tip top .. 5# cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy lgi.

#bajukurungterkini
#bajukurungcantik
#bajukurung2018
#bajukurung
#koleksibajukurung
#bajukurungonline
#fesyenmuslimahterkini
#fesyenbajucantik
#fesyenbaju2018
#bajumuslimah
#bajumuslimah2018
#bajucantik
#baju2018
#bajuuptodate
#baju
#bajukurunghotselling
#bajukurunghotsales
#bajuhotsales
#bajuhotselling
#bajuterkini
KURUNG ALANA Price RM133 FREEPOSTAGE Termasuk SS DETAIL HOT KURUNG ALANA # 3 kombinasi warna terkini khas untuk “wanita muslimah sejati” mampu memberi effect “xklusif” , “kemas” dan “trending” .. walaupun 3 tone tapi masih megekalkan konsep casual , dan simple ! 2# belahan di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi 3# Kombinasi 2 material, como crepe dan lace georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa 4# 3 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 3 warna yang tip top .. 5# cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy lgi. #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurung2018  #bajukurung  #koleksibajukurung  #bajukurungonline  #fesyenmuslimahterkini  #fesyenbajucantik  #fesyenbaju2018  #bajumuslimah  #bajumuslimah2018  #bajucantik  #baju2018  #bajuuptodate  #baju  #bajukurunghotselling  #bajukurunghotsales  #bajuhotsales  #bajuhotselling  #bajuterkini 
KURUNG ALANA

Price 
RM133 FREEPOSTAGE
Termasuk SS

DETAIL HOT KURUNG ALANA

# 3 kombinasi warna terkini khas untuk “wanita muslimah sejati” mampu memberi effect “xklusif” , “kemas” dan “trending” .. walaupun 3 tone tapi masih megekalkan konsep casual , dan simple !

2# belahan di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi

3# Kombinasi 2 material, como crepe dan lace georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa

4# 3 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 3 warna yang tip top .. 5# cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy lgi.

#bajukurungterkini
#bajukurungcantik
#bajukurung2018
#bajukurung
#koleksibajukurung
#bajukurungonline
#fesyenmuslimahterkini
#fesyenbajucantik
#fesyenbaju2018
#bajumuslimah
#bajumuslimah2018
#bajucantik
#baju2018
#bajuuptodate
#baju
#bajukurunghotselling
#bajukurunghotsales
#bajuhotsales
#bajuhotselling
#bajuterkini
KURUNG ALANA Price RM133 FREEPOSTAGE Termasuk SS DETAIL HOT KURUNG ALANA # 3 kombinasi warna terkini khas untuk “wanita muslimah sejati” mampu memberi effect “xklusif” , “kemas” dan “trending” .. walaupun 3 tone tapi masih megekalkan konsep casual , dan simple ! 2# belahan di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi 3# Kombinasi 2 material, como crepe dan lace georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa 4# 3 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 3 warna yang tip top .. 5# cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy lgi. #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurung2018  #bajukurung  #koleksibajukurung  #bajukurungonline  #fesyenmuslimahterkini  #fesyenbajucantik  #fesyenbaju2018  #bajumuslimah  #bajumuslimah2018  #bajucantik  #baju2018  #bajuuptodate  #baju  #bajukurunghotselling  #bajukurunghotsales  #bajuhotsales  #bajuhotselling  #bajuterkini 
KURUNG ALANA

Price 
RM133 FREEPOSTAGE
Termasuk SS

DETAIL HOT KURUNG ALANA

# 3 kombinasi warna terkini khas untuk “wanita muslimah sejati” mampu memberi effect “xklusif” , “kemas” dan “trending” .. walaupun 3 tone tapi masih megekalkan konsep casual , dan simple !

2# belahan di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi

3# Kombinasi 2 material, como crepe dan lace georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa

4# 3 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 3 warna yang tip top .. 5# cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy lgi.

#bajukurungterkini
#bajukurungcantik
#bajukurung2018
#bajukurung
#koleksibajukurung
#bajukurungonline
#fesyenmuslimahterkini
#fesyenbajucantik
#fesyenbaju2018
#bajumuslimah
#bajumuslimah2018
#bajucantik
#baju2018
#bajuuptodate
#baju
#bajukurunghotselling
#bajukurunghotsales
#bajuhotsales
#bajuhotselling
#bajuterkini
KURUNG ALANA Price RM133 FREEPOSTAGE Termasuk SS DETAIL HOT KURUNG ALANA # 3 kombinasi warna terkini khas untuk “wanita muslimah sejati” mampu memberi effect “xklusif” , “kemas” dan “trending” .. walaupun 3 tone tapi masih megekalkan konsep casual , dan simple ! 2# belahan di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi 3# Kombinasi 2 material, como crepe dan lace georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa 4# 3 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 3 warna yang tip top .. 5# cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy lgi. #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurung2018  #bajukurung  #koleksibajukurung  #bajukurungonline  #fesyenmuslimahterkini  #fesyenbajucantik  #fesyenbaju2018  #bajumuslimah  #bajumuslimah2018  #bajucantik  #baju2018  #bajuuptodate  #baju  #bajukurunghotselling  #bajukurunghotsales  #bajuhotsales  #bajuhotselling  #bajuterkini 
❤️ BATIK LILY ❤️ ❤SIMPLE YET ELEGANT ❤

Keistimewaan BATIK LILY  by HHB yg Menjadi Rebutan Ramai :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material ROYAL SILK Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Ditepi
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 🔴HARGA🔴
RM110sm/RM120ss 📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED 📌Untuk ukuran XL dan XXL bole whatsapp ye.
📲0132879193

#minikurung #minikurungraya #minikurungonline #minikurungterkini #minikurungcantik #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungmuslimah #pakaianmuslimah #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmuslimah #sarahcollections
❤️ BATIK LILY ❤️ ❤SIMPLE YET ELEGANT ❤ Keistimewaan BATIK LILY by HHB yg Menjadi Rebutan Ramai : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material ROYAL SILK Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Ditepi ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 🔴HARGA🔴 RM110sm/RM120ss 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED 📌Untuk ukuran XL dan XXL bole whatsapp ye. 📲0132879193 #minikurung  #minikurungraya  #minikurungonline  #minikurungterkini  #minikurungcantik  #minikurungmoden  #minikurungmurah  #minikurungmuslimah  #pakaianmuslimah  #bajukurung  #bajukurungraya  #bajukurungonline  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungmuslimah  #sarahcollections 
BLOUSE HELENA
RM75/67 ~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan ~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

#sayajualonline#terapiinstagram#bajumuslimah#bajumuslimahcantik#tshirtmuslimah#tshirtmuslimahmurah#tshirtlabuh#tshirtmuslimahmurah#blousecantik#blousemurah#bajukurung#bajukurungcantik#bajukurungterkini#cikgucikgu#neelofa#ajimaura
set mix and match 
1set(2pc)=RM60sm/RM70ss
(📮Termasuk Postage)  Blouse sahaja:
RM40sm/RM45ss
(📮Termasuk Postage)

Bahu 15
Dada 38 @ 40
**rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kurungmini #bajukurung #palazzopants #blousemalaysia #kebaya #bajukurungmoden #batikpario #kemejapatches #mixandmatch #blouseplussize #engglishcotton #kurungsongket #bajukurungmurah #palazopants #blouse #blouseset #bajukurungmodern #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurunglawa #aurainsta #aurainstabatch16 #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungexclusive #bajukurungcantik
set mix and match 1set(2pc)=RM60sm/RM70ss (📮Termasuk Postage) Blouse sahaja: RM40sm/RM45ss (📮Termasuk Postage) Bahu 15 Dada 38 @ 40 **rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 #kurungmoden  #kurung  #kurungmodenmurah  #kurungmini  #bajukurung  #palazzopants  #blousemalaysia  #kebaya  #bajukurungmoden  #batikpario  #kemejapatches  #mixandmatch  #blouseplussize  #engglishcotton  #kurungsongket  #bajukurungmurah  #palazopants  #blouse  #blouseset  #bajukurungmodern  #bajukurungraya  #bajukurungcotton  #bajukurunglawa  #aurainsta  #aurainstabatch16  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungexclusive  #bajukurungcantik 
set mix and match 
1set(2pc)=RM60sm/RM70ss
(📮Termasuk Postage)  Blouse sahaja:
RM40sm/RM45ss
(📮Termasuk Postage)

Bahu 15
Dada 38 @ 40
**rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kurungmini #bajukurung #palazzopants #blousemalaysia #kebaya #bajukurungmoden #batikpario #kemejapatches #mixandmatch #blouseplussize #engglishcotton #kurungsongket #bajukurungmurah #palazopants #blouse #blouseset #bajukurungmodern #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurunglawa #aurainsta #aurainstabatch16 #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungexclusive #bajukurungcantik
set mix and match 1set(2pc)=RM60sm/RM70ss (📮Termasuk Postage) Blouse sahaja: RM40sm/RM45ss (📮Termasuk Postage) Bahu 15 Dada 38 @ 40 **rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 #kurungmoden  #kurung  #kurungmodenmurah  #kurungmini  #bajukurung  #palazzopants  #blousemalaysia  #kebaya  #bajukurungmoden  #batikpario  #kemejapatches  #mixandmatch  #blouseplussize  #engglishcotton  #kurungsongket  #bajukurungmurah  #palazopants  #blouse  #blouseset  #bajukurungmodern  #bajukurungraya  #bajukurungcotton  #bajukurunglawa  #aurainsta  #aurainstabatch16  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungexclusive  #bajukurungcantik 
set mix and match 
1set(2pc)=RM60sm/RM70ss
(📮Termasuk Postage)  Blouse sahaja:
RM40sm/RM45ss
(📮Termasuk Postage)

Bahu 15
Dada 38 @ 40
**rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kurungmini #bajukurung #palazzopants #blousemalaysia #kebaya #bajukurungmoden #batikpario #kemejapatches #mixandmatch #blouseplussize #engglishcotton #kurungsongket #bajukurungmurah #palazopants #blouse #blouseset #bajukurungmodern #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurunglawa #aurainsta #aurainstabatch16 #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungexclusive #bajukurungcantik
set mix and match 1set(2pc)=RM60sm/RM70ss (📮Termasuk Postage) Blouse sahaja: RM40sm/RM45ss (📮Termasuk Postage) Bahu 15 Dada 38 @ 40 **rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 #kurungmoden  #kurung  #kurungmodenmurah  #kurungmini  #bajukurung  #palazzopants  #blousemalaysia  #kebaya  #bajukurungmoden  #batikpario  #kemejapatches  #mixandmatch  #blouseplussize  #engglishcotton  #kurungsongket  #bajukurungmurah  #palazopants  #blouse  #blouseset  #bajukurungmodern  #bajukurungraya  #bajukurungcotton  #bajukurunglawa  #aurainsta  #aurainstabatch16  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungexclusive  #bajukurungcantik 
set mix and match 
1set(2pc)=RM60sm/RM70ss
(📮Termasuk Postage)  Blouse sahaja:
RM40sm/RM45ss
(📮Termasuk Postage)

Bahu 15
Dada 38 @ 40
**rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kurungmini #bajukurung #palazzopants #blousemalaysia #kebaya #bajukurungmoden #batikpario #kemejapatches #mixandmatch #blouseplussize #engglishcotton #kurungsongket #bajukurungmurah #palazopants #blouse #blouseset #bajukurungmodern #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurunglawa #aurainsta #aurainstabatch16 #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungexclusive #bajukurungcantik
set mix and match 1set(2pc)=RM60sm/RM70ss (📮Termasuk Postage) Blouse sahaja: RM40sm/RM45ss (📮Termasuk Postage) Bahu 15 Dada 38 @ 40 **rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 #kurungmoden  #kurung  #kurungmodenmurah  #kurungmini  #bajukurung  #palazzopants  #blousemalaysia  #kebaya  #bajukurungmoden  #batikpario  #kemejapatches  #mixandmatch  #blouseplussize  #engglishcotton  #kurungsongket  #bajukurungmurah  #palazopants  #blouse  #blouseset  #bajukurungmodern  #bajukurungraya  #bajukurungcotton  #bajukurunglawa  #aurainsta  #aurainstabatch16  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungexclusive  #bajukurungcantik 
set mix and match 
1set(2pc)=RM60sm/RM70ss
(📮Termasuk Postage)  Blouse sahaja:
RM40sm/RM45ss
(📮Termasuk Postage)

Bahu 15
Dada 38 @ 40
**rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kurungmini #bajukurung #palazzopants #blousemalaysia #kebaya #bajukurungmoden #batikpario #kemejapatches #mixandmatch #blouseplussize #engglishcotton #kurungsongket #bajukurungmurah #palazopants #blouse #blouseset #bajukurungmodern #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurunglawa #aurainsta #aurainstabatch16 #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungexclusive #bajukurungcantik
set mix and match 1set(2pc)=RM60sm/RM70ss (📮Termasuk Postage) Blouse sahaja: RM40sm/RM45ss (📮Termasuk Postage) Bahu 15 Dada 38 @ 40 **rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 #kurungmoden  #kurung  #kurungmodenmurah  #kurungmini  #bajukurung  #palazzopants  #blousemalaysia  #kebaya  #bajukurungmoden  #batikpario  #kemejapatches  #mixandmatch  #blouseplussize  #engglishcotton  #kurungsongket  #bajukurungmurah  #palazopants  #blouse  #blouseset  #bajukurungmodern  #bajukurungraya  #bajukurungcotton  #bajukurunglawa  #aurainsta  #aurainstabatch16  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungexclusive  #bajukurungcantik 
set mix and match 
1set(2pc)=RM60sm/RM70ss
(📮Termasuk Postage)  Blouse sahaja:
RM40sm/RM45ss
(📮Termasuk Postage)

Bahu 15
Dada 38 @ 40
**rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kurungmini #bajukurung #palazzopants #blousemalaysia #kebaya #bajukurungmoden #batikpario #kemejapatches #mixandmatch #blouseplussize #engglishcotton #kurungsongket #bajukurungmurah #palazopants #blouse #blouseset #bajukurungmodern #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurunglawa #aurainsta #aurainstabatch16 #bajukurungpahang #bajukurungterkini #bajukurungexclusive #bajukurungcantik
set mix and match 1set(2pc)=RM60sm/RM70ss (📮Termasuk Postage) Blouse sahaja: RM40sm/RM45ss (📮Termasuk Postage) Bahu 15 Dada 38 @ 40 **rujuk gambar blouse** Seluar - palazo laici 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 #kurungmoden  #kurung  #kurungmodenmurah  #kurungmini  #bajukurung  #palazzopants  #blousemalaysia  #kebaya  #bajukurungmoden  #batikpario  #kemejapatches  #mixandmatch  #blouseplussize  #engglishcotton  #kurungsongket  #bajukurungmurah  #palazopants  #blouse  #blouseset  #bajukurungmodern  #bajukurungraya  #bajukurungcotton  #bajukurunglawa  #aurainsta  #aurainstabatch16  #bajukurungpahang  #bajukurungterkini  #bajukurungexclusive  #bajukurungcantik 
BLOUSE HELENA
RM75/67 ~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan ~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

#sayajualonline#terapiinstagram#bajumuslimah#bajumuslimahcantik#tshirtmuslimah#tshirtmuslimahmurah#tshirtlabuh#tshirtmuslimahmurah#blousecantik#blousemurah#bajukurung#bajukurungcantik#bajukurungterkini#cikgucikgu#neelofa#ajimaura
BLOUSE HELENA
RM75/67 ~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan ~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

#sayajualonline#terapiinstagram#bajumuslimah#bajumuslimahcantik#tshirtmuslimah#tshirtmuslimahmurah#tshirtlabuh#tshirtmuslimahmurah#blousecantik#blousemurah#bajukurung#bajukurungcantik#bajukurungterkini#cikgucikgu#neelofa#ajimaura
BLOUSE HELENA
RM75/67 ~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan ~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

#sayajualonline#terapiinstagram#bajumuslimah#bajumuslimahcantik#tshirtmuslimah#tshirtmuslimahmurah#tshirtlabuh#tshirtmuslimahmurah#blousecantik#blousemurah#bajukurung#bajukurungcantik#bajukurungterkini#cikgucikgu#neelofa#ajimaura
BLOUSE HELENA
RM75/67 ~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan ~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

#sayajualonline#terapiinstagram#bajumuslimah#bajumuslimahcantik#tshirtmuslimah#tshirtmuslimahmurah#tshirtlabuh#tshirtmuslimahmurah#blousecantik#blousemurah#bajukurung#bajukurungcantik#bajukurungterkini#cikgucikgu#neelofa#ajimaura
BLOUSE HELENA
RM75/67 ~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan ~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

#sayajualonline#terapiinstagram#bajumuslimah#bajumuslimahcantik#tshirtmuslimah#tshirtmuslimahmurah#tshirtlabuh#tshirtmuslimahmurah#blousecantik#blousemurah#bajukurung#bajukurungcantik#bajukurungterkini#cikgucikgu#neelofa#ajimaura
BLOUSE HELENA
RM75/67 ~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan ~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

#sayajualonline#terapiinstagram#bajumuslimah#bajumuslimahcantik#tshirtmuslimah#tshirtmuslimahmurah#tshirtlabuh#tshirtmuslimahmurah#blousecantik#blousemurah#bajukurung#bajukurungcantik#bajukurungterkini#cikgucikgu#neelofa#ajimaura
.
🌼KURUNG SAFURA EXCLUSIVE🌼.
.
✔️ Cutting Kurung Moden.
✔️Corak Bermotifkan Floral Printed yg Cantik 😘.
✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK.
✔️ Material Kain dr Cotton Viscose dan Baju dr Platinum Pearl Skin.
✔️ 5 Warna yg InTrend.
✔️ Saiz Available dr S to XXL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Terletak Apabila Dipakai.
✔️ Kain Duyung (Tak Fit).
✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
🌸 ❌ jarang.
🌸 ❌ kecut.
🌸 ❌ berbulu lepas basuh.
🌸 ❌ renyuk.
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh.
🌸 ✅ mudah digosok.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai.
🌸 ✅ CONFIRM repeat order.
.
📌READYSTOCK ITEM ‼️.
.
Untuk fast respond boleh direct whatsapp no. di bio
#bajukurungmodern #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungcantik #bajukoleksiraya2018 #bajukuliahmuslimah #bajupejabatmuslimah #bajukurungmurah #muslimahfriendlykurung #wudhukfriendlykurung #bffriendlykurung #igshopping 
#igshoppingonline 
#igshoppingmalaysia 
#bazaronlinemalaysia 
#malaysiaigshop 
#cikgucikgu 
#onlineboutique 
#onlineshopping 
#terlajaklarisss 
#cantik 
#koleksiterbaru 
#confirmpuashati 
#pastirepeatorder 
#kualitipuashati 
#hargamampubeli 
#selesacantik 
#bajukurungterkini 
#bajukurunghargaawesome 
#alahmembelimenangmemakai
. 🌼KURUNG SAFURA EXCLUSIVE🌼. . ✔️ Cutting Kurung Moden. ✔️Corak Bermotifkan Floral Printed yg Cantik 😘. ✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK. ✔️ Material Kain dr Cotton Viscose dan Baju dr Platinum Pearl Skin. ✔️ 5 Warna yg InTrend. ✔️ Saiz Available dr S to XXL. ✔️ Cutting Loose. ✔️ Terletak Apabila Dipakai. ✔️ Kain Duyung (Tak Fit). ✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh. ✔️ Zip Sebelah Kiri. . 🌸 ❌ jarang. 🌸 ❌ kecut. 🌸 ❌ berbulu lepas basuh. 🌸 ❌ renyuk. 🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh. 🌸 ✅ mudah digosok. 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai. 🌸 ✅ CONFIRM repeat order. . 📌READYSTOCK ITEM ‼️. . Untuk fast respond boleh direct whatsapp no. di bio #bajukurungmodern  #bajukurungmodenmurah  #bajukurungmodenmalaysia  #bajukurungcantik  #bajukoleksiraya2018  #bajukuliahmuslimah  #bajupejabatmuslimah  #bajukurungmurah  #muslimahfriendlykurung  #wudhukfriendlykurung  #bffriendlykurung  #igshopping  #igshoppingonline  #igshoppingmalaysia  #bazaronlinemalaysia  #malaysiaigshop  #cikgucikgu  #onlineboutique  #onlineshopping  #terlajaklarisss  #cantik  #koleksiterbaru  #confirmpuashati  #pastirepeatorder  #kualitipuashati  #hargamampubeli  #selesacantik  #bajukurungterkini  #bajukurunghargaawesome  #alahmembelimenangmemakai 
.
🌼NAURA KEBARUNG🌼.
.
✔️ Cutting Kebarung Moden.
✔️Corak Bermotifkan Floral Printed yg Cantik 😘.
✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK.
✔️Nursing/BF Friendly (zip di hadapan sesuai utk mommy gojes).
✔️ Material Kain dr Cotton Viscose dan Baju dr Platinum Pearl Skin.
✔️ 5 Warna yg InTrend.
✔️ Saiz Available dr S to XXL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Ada Belahan Dibawah Baju Senang Utk Melangkah.
✔️ Terletak Apabila Dipakai.
✔️ Kain Duyung (Tak Fit).
✔️ Pinggang Kain Getah Kiri dan Kanan.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
🌸 ❌ jarang.
🌸 ❌ kecut.
🌸 ❌ berbulu lepas basuh.
🌸 ❌ renyuk.
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh.
🌸 ✅ mudah digosok.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai.
🌸 ✅ CONFIRM repeat order.
.
📌READYSTOCK ITEM ‼️.
📌READYSTOCK ITEM ‼️.
📌READYSTOCK ITEM ‼️.
.
Untuk fast respond boleh direct whatsapp no. di bio
#bajukebarungmoden #bajukoleksiraya #bajukuliah
#bajupejabat
#bajukurung #bajukurungterkini #bajukurunghargaawesome #cikgucikgu 
#onlineboutique
#bazaronlinemalaysia
#igshopping 
#igshoponline 
#malaysiaigshope 
#terlajaklarisss 
#simplefashion 
#exclusive
#muslimahfriendlykurung 
#wudhukfriendlykurung
#bffriendlykurung
. 🌼NAURA KEBARUNG🌼. . ✔️ Cutting Kebarung Moden. ✔️Corak Bermotifkan Floral Printed yg Cantik 😘. ✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK. ✔️Nursing/BF Friendly (zip di hadapan sesuai utk mommy gojes). ✔️ Material Kain dr Cotton Viscose dan Baju dr Platinum Pearl Skin. ✔️ 5 Warna yg InTrend. ✔️ Saiz Available dr S to XXL. ✔️ Cutting Loose. ✔️ Ada Belahan Dibawah Baju Senang Utk Melangkah. ✔️ Terletak Apabila Dipakai. ✔️ Kain Duyung (Tak Fit). ✔️ Pinggang Kain Getah Kiri dan Kanan. ✔️ Zip Sebelah Kiri. . 🌸 ❌ jarang. 🌸 ❌ kecut. 🌸 ❌ berbulu lepas basuh. 🌸 ❌ renyuk. 🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh. 🌸 ✅ mudah digosok. 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai. 🌸 ✅ CONFIRM repeat order. . 📌READYSTOCK ITEM ‼️. 📌READYSTOCK ITEM ‼️. 📌READYSTOCK ITEM ‼️. . Untuk fast respond boleh direct whatsapp no. di bio #bajukebarungmoden  #bajukoleksiraya  #bajukuliah  #bajupejabat  #bajukurung  #bajukurungterkini  #bajukurunghargaawesome  #cikgucikgu  #onlineboutique  #bazaronlinemalaysia  #igshopping  #igshoponline  #malaysiaigshope  #terlajaklarisss  #simplefashion  #exclusive  #muslimahfriendlykurung  #wudhukfriendlykurung  #bffriendlykurung 
‼ NEW ARRIVAL ‼
.
👗 KEBAYA SONGKET ELVINA 👗
.
💐 KEISTIMEWAAN KEBAYA SONGKET ELVINA :
.
🌸 Gabungan Material Pearl Skin Platinum (Baju) + Moist Italian Silk (Skirt)
🌸 Inspired Songket Printed
🌸 High Quality 100%
🌸 Jenis Kain Lembut & Beralun
🌸 Tak Kasar & Tak Panas
🌸 Design Kebaya Moden
🌸 Cutting Loose, Leher Bulat
🌸 Hidden Zip Di Depan Baju (BF Friendly)
🌸 Baju Berdutt Belakang
🌸 Potongan Kain Duyung
🌸 Zip Tepi Kain
🌸 Getah Kiri & Kanan
🌸 Tak Jarang & Tak Fit
🌸 Jahitan Kemas Oleh Tailor Yang Berpengalaman
🌸 Mudah Iron & Tahan Lasak
🌸 Terletak Cantik & Selesa Dipakai
🌸 11 Warna Cun & Hot Untuk Dipilih
🌸 Size XS S M L XL XXL
🌸 Ready Stock
.
💰 OFFER PRICE :
🔴 RM125 SM/ RM130 SS 🔴
.
📲 Whatsapp : 0194142567
.
📌 NO BOOKING
📌 DOKOH SEKADAR HIASAN
📌 FAST PAYMENT ONLY
.
🌻 Sila Ukur Dahulu Sebelum Buat Pembelian.
🌻 Ada Perbezaan 5% Hinga 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.
.
#kebayasongketelvina #kebayaelvina #kebaya #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #kebayamalaysia #kebayamalaysiamurah #kebayamoden #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkebaya #bajukurungprinted #bajukurungmoden #bajukurungmodern #bajukurungcorak #bajukurungsatin #bajukurungkosong #bajukurungplain #bajukurungsongket #bajukurungsongketprinted #bajukurungterkini #bajukurungonline
‼ NEW ARRIVAL ‼ . 👗 KEBAYA SONGKET ELVINA 👗 . 💐 KEISTIMEWAAN KEBAYA SONGKET ELVINA : . 🌸 Gabungan Material Pearl Skin Platinum (Baju) + Moist Italian Silk (Skirt) 🌸 Inspired Songket Printed 🌸 High Quality 100% 🌸 Jenis Kain Lembut & Beralun 🌸 Tak Kasar & Tak Panas 🌸 Design Kebaya Moden 🌸 Cutting Loose, Leher Bulat 🌸 Hidden Zip Di Depan Baju (BF Friendly) 🌸 Baju Berdutt Belakang 🌸 Potongan Kain Duyung 🌸 Zip Tepi Kain 🌸 Getah Kiri & Kanan 🌸 Tak Jarang & Tak Fit 🌸 Jahitan Kemas Oleh Tailor Yang Berpengalaman 🌸 Mudah Iron & Tahan Lasak 🌸 Terletak Cantik & Selesa Dipakai 🌸 11 Warna Cun & Hot Untuk Dipilih 🌸 Size XS S M L XL XXL 🌸 Ready Stock . 💰 OFFER PRICE : 🔴 RM125 SM/ RM130 SS 🔴 . 📲 Whatsapp : 0194142567 . 📌 NO BOOKING 📌 DOKOH SEKADAR HIASAN 📌 FAST PAYMENT ONLY . 🌻 Sila Ukur Dahulu Sebelum Buat Pembelian. 🌻 Ada Perbezaan 5% Hinga 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan. . #kebayasongketelvina  #kebayaelvina  #kebaya  #kebayamurah  #kebayamurahmalaysia  #kebayamalaysia  #kebayamalaysiamurah  #kebayamoden  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajukurungkebaya  #bajukurungprinted  #bajukurungmoden  #bajukurungmodern  #bajukurungcorak  #bajukurungsatin  #bajukurungkosong  #bajukurungplain  #bajukurungsongket  #bajukurungsongketprinted  #bajukurungterkini  #bajukurungonline 
‼ NEW ARRIVAL ‼
.
👗 KEBAYA SONGKET ELVINA 👗
.
💐 KEISTIMEWAAN KEBAYA SONGKET ELVINA :
.
🌸 Gabungan Material Pearl Skin Platinum (Baju) + Moist Italian Silk (Skirt)
🌸 Inspired Songket Printed
🌸 High Quality 100%
🌸 Jenis Kain Lembut & Beralun
🌸 Tak Kasar & Tak Panas
🌸 Design Kebaya Moden
🌸 Cutting Loose, Leher Bulat
🌸 Hidden Zip Di Depan Baju (BF Friendly)
🌸 Baju Berdutt Belakang
🌸 Potongan Kain Duyung
🌸 Zip Tepi Kain
🌸 Getah Kiri & Kanan
🌸 Tak Jarang & Tak Fit
🌸 Jahitan Kemas Oleh Tailor Yang Berpengalaman
🌸 Mudah Iron & Tahan Lasak
🌸 Terletak Cantik & Selesa Dipakai
🌸 11 Warna Cun & Hot Untuk Dipilih
🌸 Size XS S M L XL XXL
🌸 Ready Stock
.
💰 OFFER PRICE :
🔴 RM125 SM/ RM130 SS 🔴
.
📲 Whatsapp : 0194142567
.
📌 NO BOOKING
📌 DOKOH SEKADAR HIASAN
📌 FAST PAYMENT ONLY
.
🌻 Sila Ukur Dahulu Sebelum Buat Pembelian.
🌻 Ada Perbezaan 5% Hinga 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.
.
#kebayasongketelvina #kebayaelvina #kebaya #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #kebayamalaysia #kebayamalaysiamurah #kebayamoden #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkebaya #bajukurungprinted #bajukurungmoden #bajukurungmodern #bajukurungcorak #bajukurungsatin #bajukurungkosong #bajukurungplain #bajukurungsongket #bajukurungsongketprinted #bajukurungterkini #bajukurungonline
‼ NEW ARRIVAL ‼ . 👗 KEBAYA SONGKET ELVINA 👗 . 💐 KEISTIMEWAAN KEBAYA SONGKET ELVINA : . 🌸 Gabungan Material Pearl Skin Platinum (Baju) + Moist Italian Silk (Skirt) 🌸 Inspired Songket Printed 🌸 High Quality 100% 🌸 Jenis Kain Lembut & Beralun 🌸 Tak Kasar & Tak Panas 🌸 Design Kebaya Moden 🌸 Cutting Loose, Leher Bulat 🌸 Hidden Zip Di Depan Baju (BF Friendly) 🌸 Baju Berdutt Belakang 🌸 Potongan Kain Duyung 🌸 Zip Tepi Kain 🌸 Getah Kiri & Kanan 🌸 Tak Jarang & Tak Fit 🌸 Jahitan Kemas Oleh Tailor Yang Berpengalaman 🌸 Mudah Iron & Tahan Lasak 🌸 Terletak Cantik & Selesa Dipakai 🌸 11 Warna Cun & Hot Untuk Dipilih 🌸 Size XS S M L XL XXL 🌸 Ready Stock . 💰 OFFER PRICE : 🔴 RM125 SM/ RM130 SS 🔴 . 📲 Whatsapp : 0194142567 . 📌 NO BOOKING 📌 DOKOH SEKADAR HIASAN 📌 FAST PAYMENT ONLY . 🌻 Sila Ukur Dahulu Sebelum Buat Pembelian. 🌻 Ada Perbezaan 5% Hinga 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan. . #kebayasongketelvina  #kebayaelvina  #kebaya  #kebayamurah  #kebayamurahmalaysia  #kebayamalaysia  #kebayamalaysiamurah  #kebayamoden  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysiamurah  #bajukurungkebaya  #bajukurungprinted  #bajukurungmoden  #bajukurungmodern  #bajukurungcorak  #bajukurungsatin  #bajukurungkosong  #bajukurungplain  #bajukurungsongket  #bajukurungsongketprinted  #bajukurungterkini  #bajukurungonline 
FEEDBACK SOPHEA LUXE KURUNG ❤️❤️ On x on? 👍🏻😎
.
.
Yang mana nak grab sophea luxe kurung ni dgn harga RM99 boleh whatsapp skrg! Sebab stock tinggal sikit je lagi guys! Takut saiz yang korang nak tu dah habis kang nyesal😭😭 Lepasni dah tak dpt dh harga RM199 tau .
Whatsapp sis skrg 📲📲 +6012 9752 784 or tekan link di bio 😘😘
.
#bajukurungterkini #bajukurungcantik #hijabistafashion #trustedseller #hhauthoriseddropship #HHAuthorisedAgent #hijabistalebaran #hijabistahub #hijabista #viral #bajumurah #bajukurungmurah #bajukurunglawa #bajukurungcantik
FEEDBACK SOPHEA LUXE KURUNG ❤️❤️ On x on? 👍🏻😎 . . Yang mana nak grab sophea luxe kurung ni dgn harga RM99 boleh whatsapp skrg! Sebab stock tinggal sikit je lagi guys! Takut saiz yang korang nak tu dah habis kang nyesal😭😭 Lepasni dah tak dpt dh harga RM199 tau . Whatsapp sis skrg 📲📲 +6012 9752 784 or tekan link di bio 😘😘 . #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #hijabistafashion  #trustedseller  #hhauthoriseddropship  #HHAuthorisedAgent  #hijabistalebaran  #hijabistahub  #hijabista  #viral  #bajumurah  #bajukurungmurah  #bajukurunglawa  #bajukurungcantik 
Deepika kurung saree.

Saiz kanak-kanak.

Stok terhad!

RM50 je

Whatsapp kakwa untuk order di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree. Saiz kanak-kanak. Stok terhad! RM50 je Whatsapp kakwa untuk order di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree.

Saiz kanak-kanak.

Stok terhad!

RM50 je

Whatsapp kakwa untuk order di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree. Saiz kanak-kanak. Stok terhad! RM50 je Whatsapp kakwa untuk order di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree.

Saiz kanak-kanak.

Stok terhad!

RM50 je

Whatsapp kakwa untuk order di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree. Saiz kanak-kanak. Stok terhad! RM50 je Whatsapp kakwa untuk order di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree.

Saiz dewasa.

Jom order dengan kakwa di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree. Saiz dewasa. Jom order dengan kakwa di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree.

Saiz dewasa.

Jom order dengan kakwa di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree. Saiz dewasa. Jom order dengan kakwa di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree.

Saiz dewasa.

Jom order dengan kakwa di +60135066653 @ klik je link di bio ye
Deepika kurung saree. Saiz dewasa. Jom order dengan kakwa di +60135066653 @ klik je link di bio ye
🌺EVENING DRESS COLLECTION 🌺
CODE (280824)
Status | Pre - order (10-14 hari bekerja)
Saiz | S | M | L | XL
Material | SPANDEX & MESH
Price | RM285
Colour | BLACK / RED / BLUE
.
.
Postage |  FREE POSTAGE / ADD RM10 FOR SS
________________________________________________________ 
KALAU RASA TERGODA TU, CEPAT-2 WS WHATSAPP SIS
🌸CLICK LINK ON BIO🌸
.
#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #dressmurah #dresskorea #dresscantik #dresses #bridesmaids #bridesmaid #bridesmaiddress #ootd #ootdmalaysia #fashion #murahmurah #murah #malaysia #weddingdress #bajukahwin #terkini #fashionterkini #igshop
🌺EVENING DRESS COLLECTION 🌺 CODE (280824) Status | Pre - order (10-14 hari bekerja) Saiz | S | M | L | XL Material | SPANDEX & MESH Price | RM285 Colour | BLACK / RED / BLUE . . Postage |  FREE POSTAGE / ADD RM10 FOR SS ________________________________________________________ KALAU RASA TERGODA TU, CEPAT-2 WS WHATSAPP SIS 🌸CLICK LINK ON BIO🌸 . #bajukurungmurah  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungraya  #bajukurungmalaysia  #bajukurungterkini  #dressmurah  #dresskorea  #dresscantik  #dresses  #bridesmaids  #bridesmaid  #bridesmaiddress  #ootd  #ootdmalaysia  #fashion  #murahmurah  #murah  #malaysia  #weddingdress  #bajukahwin  #terkini  #fashionterkini  #igshop 
🌺EVENING DRESS COLLECTION 🌺
CODE (280824)
Status | Pre - order (10-14 hari bekerja)
Saiz | S | M | L | XL
Material | SPANDEX & MESH
Price | RM285
Colour | BLACK / RED / BLUE
.
.
Postage |  FREE POSTAGE / ADD RM10 FOR SS
________________________________________________________ 
KALAU RASA TERGODA TU, CEPAT-2 WS WHATSAPP SIS
🌸CLICK LINK ON BIO🌸
.
#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #dressmurah #dresskorea #dresscantik #dresses #bridesmaids #bridesmaid #bridesmaiddress #ootd #ootdmalaysia #fashion #murahmurah #murah #malaysia #weddingdress #bajukahwin #terkini #fashionterkini #igshop
🌺EVENING DRESS COLLECTION 🌺 CODE (280824) Status | Pre - order (10-14 hari bekerja) Saiz | S | M | L | XL Material | SPANDEX & MESH Price | RM285 Colour | BLACK / RED / BLUE . . Postage |  FREE POSTAGE / ADD RM10 FOR SS ________________________________________________________ KALAU RASA TERGODA TU, CEPAT-2 WS WHATSAPP SIS 🌸CLICK LINK ON BIO🌸 . #bajukurungmurah  #bajukurungcantik  #bajukurungmoden  #bajukurungraya  #bajukurungmalaysia  #bajukurungterkini  #dressmurah  #dresskorea  #dresscantik  #dresses  #bridesmaids  #bridesmaid  #bridesmaiddress  #ootd  #ootdmalaysia  #fashion  #murahmurah  #murah  #malaysia  #weddingdress  #bajukahwin  #terkini  #fashionterkini  #igshop