an online Instagram web viewer

#azizulhasniawang medias

Photos

@Regran_ed from @hutanration -  @ziqjunaidy, an elite Malaysia duathlete, with Hutan Ration bars to fuel his training. All the best at Powerman Jakarta!
.
Repost @ziqjunaidy
. ======> @ziqjunaidy:
.
Done with my light interval workout this evening! Fueled my tummy with Pocket Rocket Energy Bar by  @hutanration before start my workout. Easy to chew and has great taste ๐Ÿ˜‹ Its gonna be my main fuel source for pre and post workout for my training ๐Ÿ˜Ž Thanks @hutanration ๐Ÿค— โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Head up to their page and website for more information โ€ข http://hutanration.comโ€ข โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.
.
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #fitness #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #gunung #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
 #kakigunung #azizulhasniawang #ironman #triathlon #ultratrail โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
@Regran_ed from @hutanration - @ziqjunaidy, an elite Malaysia duathlete, with Hutan Ration bars to fuel his training. All the best at Powerman Jakarta! . Repost @ziqjunaidy . ======> @ziqjunaidy: . Done with my light interval workout this evening! Fueled my tummy with Pocket Rocket Energy Bar by @hutanration before start my workout. Easy to chew and has great taste ๐Ÿ˜‹ Its gonna be my main fuel source for pre and post workout for my training ๐Ÿ˜Ž Thanks @hutanration ๐Ÿค— โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Head up to their page and website for more information โ€ข http://hutanration.comโ€ข โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . . . . #hutanration  #sportsration  #energybar  #muaythai  #fitness  #superfood  #workout  #hiking  #ultrarunning  #running  #gunung  #outdoor  #kayak  #supplement  #camping  #rugby  #diet  #powerlifting  #ultramarathon  #trailrun  #binabadan  #marathon  #mtb  #cycling  #kakigunung  #azizulhasniawang  #ironman  #triathlon  #ultratrail  โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
In the evening with @farizzad๐Ÿ˜ ..#friday #cycling #azizulhasniawang
@Regran_ed from @hutanrationjb - .
Cerita tadi malam.
.
LSD run 10km route dari Puteri Harbour - Sunway Citrine - Puteri Harbour semula. ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ
.
Seminggu Aunty tak lari. Beratt rasanya aiyoo ๐Ÿ˜ฉ makan pun tak jaga.. Amekaw
.
Tapi syok. Next time nak join lagi lah hee TQ Hitfat Runners
.
Untuk lebih info tentang Hutan Ration, hubungi Aunty di
.
http://hutanrationjb.wasap.my
.
#hutanration #sportsration #energybar #powerfood #endurance #triathlon #cycling #swimming #running #trailrunniang #ultrarunning #hiking #daypackย #trekking #kakigunung #roadtoironman #powerman #workout #fitness #outdoors #nutrition #azizulhasniawang #halalfood #powerfood #halal
@Regran_ed from @hutanrationjb - . Cerita tadi malam. . LSD run 10km route dari Puteri Harbour - Sunway Citrine - Puteri Harbour semula. ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ . Seminggu Aunty tak lari. Beratt rasanya aiyoo ๐Ÿ˜ฉ makan pun tak jaga.. Amekaw . Tapi syok. Next time nak join lagi lah hee TQ Hitfat Runners . Untuk lebih info tentang Hutan Ration, hubungi Aunty di . http://hutanrationjb.wasap.my . #hutanration  #sportsration  #energybar  #powerfood  #endurance  #triathlon  #cycling  #swimming  #running  #trailrunniang  #ultrarunning  #hiking  #daypack ย #trekking  #kakigunung  #roadtoironman  #powerman  #workout  #fitness  #outdoors  #nutrition  #azizulhasniawang  #halalfood  #powerfood  #halal 
Pameran seni ๐Ÿ‘
#bdxseni
#popart
#azizulhasniawang
#misbunsidek
Otw..I have no idea..nk buat mcm mna lg ...
#kerjakursusSTPM
#azizulhasniawang #popart#atletMalaysia
Sport is an arena that is inclusive of all Malaysians and is supported and beloved by all Malaysians as well. We rally behind our sportsmen and sportswomen because they carry the most precious and most sacred of things to all of us on their jerseys; The Malaysian flag. So let us also rally around each other and even our local brands because we are all under the same Malaysian flag too.

Which Malaysian brand have you supported lately?

#SymonPatryck #MadeInMalaysia #HappyMalaysiaDay #SapotLokal #azizulhasniawang #nicoledavid #lcw #leechongwei
Sport is an arena that is inclusive of all Malaysians and is supported and beloved by all Malaysians as well. We rally behind our sportsmen and sportswomen because they carry the most precious and most sacred of things to all of us on their jerseys; The Malaysian flag. So let us also rally around each other and even our local brands because we are all under the same Malaysian flag too. Which Malaysian brand have you supported lately? #SymonPatryck  #MadeInMalaysia  #HappyMalaysiaDay  #SapotLokal  #azizulhasniawang  #nicoledavid  #lcw  #leechongwei 
Ride with โค๏ธ.. ๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšต๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #azizulhasniawang #morib #ilofayou #beach
With TS Tony--Tahniah to both of you- #azizulhasniawang & #syaidatulafifah on your success at the Asian Games 2018.โค๏ธ
JADILAH..DAPAT SARUNG GOLD MEDAL Azizul.. ๐ŸคฃโœŒ๏ธ
#wednesday #AirAsia #RedQ #asiangames2018 #cheers
Congratulations to our national heroes #azizulhasniawang & #syaidatulafifah on your success at the Asian Games 2018. Welcome to our AirAsia house #RedQ 
#weareallchampions
#daretodream 
#athlete 
#sport
#asiangames2018 
#olympics 
#medallist 
#gold
#silver 
#bronze
#inforakyat #sukanasia2018 #aseangames2018 #jakartapalembang
__
#SEPANG:ย  Pelumba berbasikal negara mempunyai peluang untuk beraksi dalam acara pecut berpasukan di Sukan Olimpik Tokyo 2020 berdasarkan kepada prestasi yang dipamerkan dalam temasya Sukan Asia Jakarta-Palembang 2018, kata Mohd #AzizulhasniAwang.
.
"Kalau dibandingkan catatan masa yang dibuat di Sukan Asia 2018, kita (catatan masa) berada di kedudukan kelapan jika dibandingkan dengan keputusan dalam Kejohanan Dunia yang lepas.
.
"Memang ada peluang yang besar pecut berpasukan dapat beraksi di Olimpik 2020," kata Mohd Azizulhasni ketika ditemui sejurus tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (Klia2) di sini, semalam. Pada 27 Ogos lepas, skuad berbasikal trek negara mempamerkan kayuhan cemerlang dengan melakar rekod baharu Sukan Asia pada pusingan kelayakan acara pecut berpasukan lelaki di Velodrom Antarabangsa Jakarta.
.
Bagaimanapun, katanya semuanya bergantung kepada percaturan dan program yang akan dirancang ketua jurulatih, John Beasley.ย Trio negara diketuai Mohd #Azizulhasni bersama Muhammad #ShahFirdaus Sahrom dan Muhammad #Fadhil Mohd #Zonis melakar masa 43.934s, sekali gus memadam rekod terdahulu iaitu 44.406s yang dicipta pasukan China pada edisi 2010 di Guangzhou, China.
.
Catatan masa itu turut memadam rekod kebangsaan 44.752s yang dicipta beliau bersama-sama Mohd Rizal Tisin dan Josiah Ng pada Sukan Olimpik Beijing 2008.
Mengenai prestasi keseluruhan pada temasya Sukan Asia kali ini, Mohd Azizulhasni berkata secara peribadi beliau berjaya mencapai sasaran untuk mencapai satu pingat emas walaupun bukan melalui acara kegemarannya, #keirin.
.
"Sebenarnya kejayaan di Sukan Asia kali ini melebihi sasaran peribadi dan juga persatuan (Persekutuan Kebangsaan Berbasikal Malaysia). Ini pencapaian terbaik skuad berbasikal trek dalam Sukan Asia.
.
"Bukan hanya sebutir pingat emas, malahan saya dan rakan-rakan turut membawa pulang satu perak dan satu gangsa. Sememangnya saya kecewa tidak menang pingat emas dalam keirin...dalam perlumbaan, apa-apa sahaja boleh berlaku. Walaupun kita berada dalam keadaan baik, belum tentu kita boleh menang," katanya.
.
#inforakyat  #sukanasia2018  #aseangames2018  #jakartapalembang  __ #SEPANG :ย  Pelumba berbasikal negara mempunyai peluang untuk beraksi dalam acara pecut berpasukan di Sukan Olimpik Tokyo 2020 berdasarkan kepada prestasi yang dipamerkan dalam temasya Sukan Asia Jakarta-Palembang 2018, kata Mohd #AzizulhasniAwang . . "Kalau dibandingkan catatan masa yang dibuat di Sukan Asia 2018, kita (catatan masa) berada di kedudukan kelapan jika dibandingkan dengan keputusan dalam Kejohanan Dunia yang lepas. . "Memang ada peluang yang besar pecut berpasukan dapat beraksi di Olimpik 2020," kata Mohd Azizulhasni ketika ditemui sejurus tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (Klia2) di sini, semalam. Pada 27 Ogos lepas, skuad berbasikal trek negara mempamerkan kayuhan cemerlang dengan melakar rekod baharu Sukan Asia pada pusingan kelayakan acara pecut berpasukan lelaki di Velodrom Antarabangsa Jakarta. . Bagaimanapun, katanya semuanya bergantung kepada percaturan dan program yang akan dirancang ketua jurulatih, John Beasley.ย Trio negara diketuai Mohd #Azizulhasni  bersama Muhammad #ShahFirdaus  Sahrom dan Muhammad #Fadhil  Mohd #Zonis  melakar masa 43.934s, sekali gus memadam rekod terdahulu iaitu 44.406s yang dicipta pasukan China pada edisi 2010 di Guangzhou, China. . Catatan masa itu turut memadam rekod kebangsaan 44.752s yang dicipta beliau bersama-sama Mohd Rizal Tisin dan Josiah Ng pada Sukan Olimpik Beijing 2008. Mengenai prestasi keseluruhan pada temasya Sukan Asia kali ini, Mohd Azizulhasni berkata secara peribadi beliau berjaya mencapai sasaran untuk mencapai satu pingat emas walaupun bukan melalui acara kegemarannya, #keirin . . "Sebenarnya kejayaan di Sukan Asia kali ini melebihi sasaran peribadi dan juga persatuan (Persekutuan Kebangsaan Berbasikal Malaysia). Ini pencapaian terbaik skuad berbasikal trek dalam Sukan Asia. . "Bukan hanya sebutir pingat emas, malahan saya dan rakan-rakan turut membawa pulang satu perak dan satu gangsa. Sememangnya saya kecewa tidak menang pingat emas dalam keirin...dalam perlumbaan, apa-apa sahaja boleh berlaku. Walaupun kita berada dalam keadaan baik, belum tentu kita boleh menang," katanya. .
Serammm tgk strength n cadence world champ pok joe Azizulhasni ๐Ÿ˜ฑ
Haha great party @fazadhili @plana.kl 
#worldchamp #pocketrocketman #azizulhasniawang #planA #keirin #uci #cycling #uciworldchamps
JTC Amigos with the world champ! @azizulawangofficial @plana.kl 
Cc @dzulkiflisuhaimi @rjeremy_ @ahmadfaizrahim 
#pocketrocketman #azizulhasniawang #worldchamp #keirin #goldmedalist #cycling #planA #jtcbikecentre
Yesss nombor 2 pun boleh kan @juniorcyclingmy
#cimbcycle2018 
#pathofchampions 
#azizulhasniawang
#cimbjuniorcyclingdp
Assalamualaikum wbrt dan selamat pagi semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๏ธโค๏ธ..
..
..
..
#fattahanas #merdeka61 #upsr #akunegaraku #janaincome #fattahanas #jalanjalan #munafik2 #johor #kluang #kulitcantik #kulitsehat #sukanasia2018 #sayangimalaysiaku #cariduit #akunegaraku #azizulhasniawang #sampaibila #semakin #singapore๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ
Tido nyenyak nampak bang.. Tahniah dan terima kasih kerana mengharumkan nama Malaysia di Sukan Asia 2018.

#azizulhasniawang #pocketrocketman #sukanasia
Hari ni kami agak kecewa kerana tak dapat masukkan our Strider Princess - Deena dlm Push Bike Competition sbb terlewat daftar. Tapi petang2 yg indah ni, rugilah kalau tak dapat 'train' Malaysia's next Azizulhasni Awang ni. Jom sihatkan badan dan minda!

#thenextpocketrocketman
#cycling 
#dahonboardwalk 
#tyrellbike 
#azizulhasniawang
Aku tak faham dengan sikap segelintir masyarakat di Malaysia yang asyik nak menghentam kromo dengan beberapa atlet Malaysia yang gagal di sukan Asia 2018 termasuk adik @fatinsyahirahroszizi umur adik ni baru 16 jauh lagi perjalanan dia siapa je yang jadi atlet akan faham berkorban masa tenaga untuk berlatih malah adik @fatinsyahirahroszizi  sanggup korbankan waktu remaja beliau demi untuk mencapai kejayaan untuk negara tercinta #malaysia bukan adik ni je termasuk atlet atlet Malaysia yang lain yang berjuang dekat sukan Asia mereka yang gagal bukan tak berusaha yang terbaik diorang berusaha tapi kalau dah nama xde Rezeki nak buat macam mana begitu juga dengan #Azizulhasniawang ramai yang cakap kegagalan mendapatkan pingat emas acara keirin disebabkan sikap terlalu yakin bercakap memang mudah tetapi kena ingat kita dah berusaha tapi rezeki tak memihak kepada Azizul Hasni Awang 
Tapi tulah sikap segelintir rakyat Malaysia yang takkan pernah berubah sampai ada yang sanggup tengok video dekat YouTube hanya untuk gelakkan adik @fatin ketika part yang jatuh berulang kali please lah ubah kita sibuk cakap rakyat Indonesia perangai ntah pape sedang kan segelintir rakyat Malaysia pun 2X5 
So far buat semua atlet Malaysia yang dah berjaya menyumbang pingat untuk Malaysia tahniah usaha korang , berkorban demi negara tercinta kami semua hargai 
Buat atlet yang kecundang perbetulkan balik kekurangan kita supaya akan jadi lebih baik pada masa akan datang 
Apa pun 
#AtletMalaysiaKamiTetapBangga!!!
Aku tak faham dengan sikap segelintir masyarakat di Malaysia yang asyik nak menghentam kromo dengan beberapa atlet Malaysia yang gagal di sukan Asia 2018 termasuk adik @fatinsyahirahroszizi umur adik ni baru 16 jauh lagi perjalanan dia siapa je yang jadi atlet akan faham berkorban masa tenaga untuk berlatih malah adik @fatinsyahirahroszizi sanggup korbankan waktu remaja beliau demi untuk mencapai kejayaan untuk negara tercinta #malaysia  bukan adik ni je termasuk atlet atlet Malaysia yang lain yang berjuang dekat sukan Asia mereka yang gagal bukan tak berusaha yang terbaik diorang berusaha tapi kalau dah nama xde Rezeki nak buat macam mana begitu juga dengan #Azizulhasniawang  ramai yang cakap kegagalan mendapatkan pingat emas acara keirin disebabkan sikap terlalu yakin bercakap memang mudah tetapi kena ingat kita dah berusaha tapi rezeki tak memihak kepada Azizul Hasni Awang Tapi tulah sikap segelintir rakyat Malaysia yang takkan pernah berubah sampai ada yang sanggup tengok video dekat YouTube hanya untuk gelakkan adik @fatin ketika part yang jatuh berulang kali please lah ubah kita sibuk cakap rakyat Indonesia perangai ntah pape sedang kan segelintir rakyat Malaysia pun 2X5 So far buat semua atlet Malaysia yang dah berjaya menyumbang pingat untuk Malaysia tahniah usaha korang , berkorban demi negara tercinta kami semua hargai Buat atlet yang kecundang perbetulkan balik kekurangan kita supaya akan jadi lebih baik pada masa akan datang Apa pun #AtletMalaysiaKamiTetapBangga !!!
Terus fokus satu titik, Hanya itu titik itu
Tetap fokus kita kejar dan raih bintang.  #malaysia #azizulhasniawang #aseangames2018jakartapalembang #dungun #terengganu #emas #gangsa @azizulawangofficial
INCHES IA 61st MERDEKA in conjunction with our nation proud sprinter Pocket Rocket @azizulawangofficial  Gold

As Malaysian we embrace all our country strength and weaknesses dearly that we put a pledge to improve ourself .EVERY. SINGLE . DAY . to be better Malaysian to sharpen ourself and be better in everything that we do. Today on this big MERDEKA day in conjunction with Mr Azizul Hasni Awang Gold we designed a special edition emblem for this special combo of event. Btw mr @azizulawangofficial the moustache game was LIT ๐Ÿ”ฅ . Now go for the KEIRIN GOLD !

HAPPY NATIONAL DAY ! .
.
.
.
.
#malaysianationalday #merdeka2018 #azizulhasniawang #gold  #18thasiangames #malaysia #pure #proud #malaysian
INCHES IA 61st MERDEKA in conjunction with our nation proud sprinter Pocket Rocket @azizulawangofficial Gold As Malaysian we embrace all our country strength and weaknesses dearly that we put a pledge to improve ourself .EVERY. SINGLE . DAY . to be better Malaysian to sharpen ourself and be better in everything that we do. Today on this big MERDEKA day in conjunction with Mr Azizul Hasni Awang Gold we designed a special edition emblem for this special combo of event. Btw mr @azizulawangofficial the moustache game was LIT ๐Ÿ”ฅ . Now go for the KEIRIN GOLD ! HAPPY NATIONAL DAY ! . . . . . #malaysianationalday  #merdeka2018  #azizulhasniawang  #gold  #18thasiangames  #malaysia  #pure  #proud  #malaysian 
Tahniah.... ๐ŸŽ–๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Emas buat #azizulhasniawang dan pengulas haha... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ terbaikk 
#Alhamdulilah
:
Regrann from @astroarenahd -  Henjutan Emas!! Azizulhasni Awang meraih pingat EMAS dalam acara Pecut Individu menewaskan Tomohiro Fukaya dari Jepun!

Syabas dan Tahniah The Pocket Rocket Man!! #ayuhmalaysiaku #asiangames2018 #sukanasia2018 #energyofasia #pocketrocketman - #regrann
Anak jati dun sura membawa pulang pingat emas. 
THE POCKEROCKET MAN 2018

#azizulhasniawang 
#thepocketrocketman
Kenangan yg tidak boleh kita lupakan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜„๐Ÿ™Œ๐Ÿ™๐Ÿ’œ๐Ÿ’“๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ’—๐Ÿ’š๐Ÿ’–........
...........
...........
...........
#merdeka #seagame2018 #azizulhasniawang #sukansea2018wkwkwkw #Ayatpickupline #motifviral #igersmalaysia #paidreviewrm5 #teamrayajohor #coverstarera #lawaktahapdewa #naksentap #ayatcinta #apartment8 #mood #ootd #santorini #troystories #wakesurf #fashion
SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN YG KE 61
.
'DIVERSITY : the art of thinking independently together
.
#merdekaโœŠ #azizulhasniawang
SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN YG KE 61 . 'DIVERSITY : the art of thinking independently together . #merdeka โœŠ #azizulhasniawang 
Congratulations Pocket Rocket Man๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿป
We are the champion!!
#mchm #asiangames2018 #goldmedal #pocketrocketman #azizulhasniawang #5thgoldmedal #malaysia #msn #kbs #thestaronline #thebestmoment #sayangimalaysiaku  #wecandoit #sport #cycling 
credit to: The Star Online
ayuh Malaysiaku...
emas Malaysia... #pursuit
#azizulhasniawang
Salam kemerdekaan awok kite! 
Alhamdulillah..5 emas untuk malaysia semalam game basikal #azizulhasniawang.

Hari ni nok cerita sikit pasal cara tempahan Nasi Arab Mandy mudah dengan kami hamzah kitchen. 
Langkah 1 : call/watsp Klik http://nasiarabkualaterengganu.wasap.my utk order
Langkah 2: hantar maklumat tempahan 
Langkah 3: kami akan hantar ke rumah/lokasi yang diberikan . Tempahan awal sehari deh.
Hok bestnye Percuma penghantaran & percuma dulang ๐Ÿ˜ƒ  ุฃู‡ู„ุง ูˆุณู‡ู„ุง ุจูƒู…
Salam kemerdekaan awok kite! Alhamdulillah..5 emas untuk malaysia semalam game basikal #azizulhasniawang . Hari ni nok cerita sikit pasal cara tempahan Nasi Arab Mandy mudah dengan kami hamzah kitchen. Langkah 1 : call/watsp Klik http://nasiarabkualaterengganu.wasap.my utk order Langkah 2: hantar maklumat tempahan Langkah 3: kami akan hantar ke rumah/lokasi yang diberikan . Tempahan awal sehari deh. Hok bestnye Percuma penghantaran & percuma dulang ๐Ÿ˜ƒ ุฃู‡ู„ุง ูˆุณู‡ู„ุง ุจูƒู…
๐ŸŽ–๏ธ๐ŸŽ–๏ธ๐ŸŽ–๏ธ
.
EMAS UNTUK MALAYSIA BARU๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
#therocketpocketman 
#azizulhasniawang 
#malaysianegaraku
Tahniah org Dungun Terbaik, Dari pagi tengak sampai petang...
#astroarenahd #tanahairku #poketroketman #Amirpopow #dungun #terengganu #azizulhasniawang
MERDEKA!
MERDEKA!
MERDEKA!

Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Yang Ke-61, Malaysia!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ˜บ๏ธ. Happy Holiday Uolls ๐Ÿ˜. #SayangiMalaysiaku
#JalurGemilang
#BenderaMalaysia
#jomdropnerrys #merdeka # promomerdeka #seribeauty #melaka #johor # dataranpahlawan #bukitkatil #duyong #johor #salamsatumalaysia #aseangame #azizulhasniawang #sale
5 penyumbang pingat emas untuk negara setakat ini 
#teambowlingmalaysia 
#datonicoldavid 
#rafiqismail 
#takrawmalaysia 
#azizulhasniawang 
@syaidatulafifah @shalinzulkifl @nicoldsquash @farhan_adam @azizulawangofficial 
#andawirakami
Alhamdulillah!!... Tahniah @azizulawangofficial gold medal untuk malaysia.. Tidak pernah mengecewakan.. Gold medal berharga sempena hari kemerdakaan.. #respect #azizulhasniawang #goldmedal #AmmarStyle
Giler Champ!

Untuk Hari yang Giler Bermakna buat Rakyat Malaysia serta Sempena Hari Kemerdekaan yang Ke 61 Besok.

Kami kasi Giler Tribute Sorang Jejaka yang Gilerkan Berlumba Basikal sehingga Giler Berjaya Merangkul Pingat Emas buat Kontinjen Negara di Sukan Asia Hari ini iaitu @azizulawangofficial...Giler Tahniah Dari kami di @giler_bola dan GilerFutsal.

Anda Memang The Giler Pocket Rocket & GILER CHAMPION di Hati Rakyat Malaysia Semua dan Selamat Hari Merdeka Buat Malaysia...Giler Sayangi Malaysia!

P/s : Kedai GilerFutsal BUKA seperti Biasa Besok dari Jam 12-9malam...WhatsApp ke 01123746963 untuk sebarang Pertayaan dan Pembelian Online serta Waze sahaja gilerfutsal untuk Lokasi kami.

#gilerfutsal #yourfutsalconceptstore #antonsports #kamiadekedai #kamijualonline #trustedshop #trustedseller #azizulhasniawang #thepocketrockets #asiangames2018 #gilerchampion
Giler Champ! Untuk Hari yang Giler Bermakna buat Rakyat Malaysia serta Sempena Hari Kemerdekaan yang Ke 61 Besok. Kami kasi Giler Tribute Sorang Jejaka yang Gilerkan Berlumba Basikal sehingga Giler Berjaya Merangkul Pingat Emas buat Kontinjen Negara di Sukan Asia Hari ini iaitu @azizulawangofficial...Giler Tahniah Dari kami di @giler_bola dan GilerFutsal. Anda Memang The Giler Pocket Rocket & GILER CHAMPION di Hati Rakyat Malaysia Semua dan Selamat Hari Merdeka Buat Malaysia...Giler Sayangi Malaysia! P/s : Kedai GilerFutsal BUKA seperti Biasa Besok dari Jam 12-9malam...WhatsApp ke 01123746963 untuk sebarang Pertayaan dan Pembelian Online serta Waze sahaja gilerfutsal untuk Lokasi kami. #gilerfutsal  #yourfutsalconceptstore  #antonsports  #kamiadekedai  #kamijualonline  #trustedshop  #trustedseller  #azizulhasniawang  #thepocketrockets  #asiangames2018  #gilerchampion 
Yes.. Pingat Emas ke-5 Malaysia telah dihadiahkan oleh Abg Azizul Hasni Awang @azizulawangofficial petang tadi.. .
.
Tahniah untuk Malaysia!!
.
#azizulhasniawang #therocketpocketman #goldwinner #asiagames2018
@azizulawangofficial brought Malaysia's 5th Gold today!! His first Asian Games Gold Medal! Malaysia's fifth gold medal
.
Congrats Azizul. Congrats Malaysia
.
@astroarenahd
.
#asiangames2018 #asiagames2018 #sukanasia2018 #cycling #hutanration #azizulhasniawang #sprint final
Cycling,Mohd Azizulhasni Awang during Cycling Track Men's Sprint Finals on 30 August 2018 at Jakarta International Velodrome. Photo by Kamarul Akhir / www.asiana.my,

#Asianadotmy 
#18thAsianGames 
#AsianGames2018 
#cycling 
#azizulhasniawang
Alhamdulillah ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
The Golden Pocketrocketman ๐Ÿ…๐Ÿšด๐Ÿผ
#azizulhasniawang
#Pocketrocketman 
#potd #asiangames2018 #energyofasia
Big cheers for the #pocketrocketman #azizulhasniawang ๐Ÿšด๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ gold medal no 5 for Malaysia! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ