an online Instagram web viewer

#astromalaysia medias

Photos

Sapu2 hilang 1KG
Sapu3 hilang 2KG
Sapu4 hilang Berkilo-kilo. 
Seronok akak ni tengok jarum penimbang berat.
Dulu,  kalau nampak Penimbang mesti tak pandang kan?😄 Siapa lagi yang tak suka tengok penimbang? Jom Whatsapp Saya
Takut2 nanti awak beli Penimbang sendiri pulak Bawa balik rumah 😃

Losyen Secret Correa adalah Losyen Kurus Sejuk Berkolagen Pertama di Asia. 
HASIL dapat dilihat dalam tempoh DUA MINGGU, mengikut Jenis Lemak yang kita pelihara dalam badan 😉
Secret Correa Mampu;
✔ Mengecilkan PEHA, LENGAN, PERUT, PUNGGUNG
✔ Meruncingkan Dagu ✔ Mencairkan lemak lebih pantas
✔ Berkilo-kilo LEMAK DAGING ,  LEMAK ANGIN DAN LEMAK AIR dibuang
✔ Secret Correa pasti TIDAK akan mengecewakan anda
.
CARA ORDER
📲 WhatsApp http://www.wasap.my/601129292581 
Agen/pengedar diperlukan segera!

#ScTeamRoszaliza
#losyenpencairlemak
Sapu2 hilang 1KG Sapu3 hilang 2KG Sapu4 hilang Berkilo-kilo. Seronok akak ni tengok jarum penimbang berat. Dulu, kalau nampak Penimbang mesti tak pandang kan?😄 Siapa lagi yang tak suka tengok penimbang? Jom Whatsapp Saya Takut2 nanti awak beli Penimbang sendiri pulak Bawa balik rumah 😃 Losyen Secret Correa adalah Losyen Kurus Sejuk Berkolagen Pertama di Asia. HASIL dapat dilihat dalam tempoh DUA MINGGU, mengikut Jenis Lemak yang kita pelihara dalam badan 😉 Secret Correa Mampu; ✔ Mengecilkan PEHA, LENGAN, PERUT, PUNGGUNG ✔ Meruncingkan Dagu ✔ Mencairkan lemak lebih pantas ✔ Berkilo-kilo LEMAK DAGING , LEMAK ANGIN DAN LEMAK AIR dibuang ✔ Secret Correa pasti TIDAK akan mengecewakan anda . CARA ORDER 📲 WhatsApp http://www.wasap.my/601129292581 Agen/pengedar diperlukan segera! #ScTeamRoszaliza  #losyenpencairlemak 
Baru aku tau knpa tuhan tak jadikan kite nurse atau doktor.... takut org sakit brtambah sakit sbb taknak blik rumah😝😝😝 #instagood #instasports #instastyle #instagram #instagrammers #instalike #instapic #instamoment #behindthescenes  #behindthechair  #shahalam #markad  #marketing  #majalanona  #astromalaysia  #senangterhibur  #sinar_my  #bandaranchoviejo  #serawak  #sabah  #finasmalaysia  #persatuansenimanmalaysia  @era.je  #hotfm976  #hotfm  #astromayahd  #astromaya
Baru aku tau knpa tuhan tak jadikan kite nurse atau doktor.... takut org sakit brtambah sakit sbb taknak blik rumah😝😝😝 #instagood  #instasports  #instastyle  #instagram  #instagrammers  #instalike  #instapic  #instamoment  #behindthescenes  #behindthechair  #shahalam  #markad  #marketing  #majalanona  #astromalaysia  #senangterhibur  #sinar_my  #bandaranchoviejo  #serawak  #sabah  #finasmalaysia  #persatuansenimanmalaysia  @era.je #hotfm976  #hotfm  #astromayahd  #astromaya 
Hi, there! Visit MEGA CAREERS & STUDY FAIR to network with #AstroMalaysia and gain an insight into the jobs they are offering! Register now at https://buff.ly/2OqvTPX
Hi, there! Visit MEGA CAREERS & STUDY FAIR to network with #AstroMalaysia  and gain an insight into the jobs they are offering! Register now at https://buff.ly/2OqvTPX
😘Dia lah DIRECTOR...Dia lah CIKGU...Dia lah KAWAN...😘 @_artismalaysiaofficial_ ( #lelakikirimantuhan oleh #zeelproduction @zeelproduction utk @astromalaysia @astro_oasis106 di bawah arahan DIRECTOR @rashidsibir )

CONTI 👉 @bullaslam

AD 👉 @warnashidah 
#astro #astromalaysia #astrooaais #actor #passion #career #work #job #love #life #lifestyle #peace #happy #happiness #director #fun #joy #enjoy #awesome
Sukan Asia Jakarta Palembang 2018 Dari 13 Ogos hingga 7 September Di astro SuperSport Plus CH780-795HD. 
#800 #803 #780 #781 #782 #783 #784 #785 #801 #803  #790 #791 #792 #793 #794 #795  #AsianGames2018 #astro #astromalaysia #JakartaPalembang2018 #JakartaPalembang18 #astroGO #Njoi #NjoiNow #Ondeman #HD #stadiumastro #AstroArena #AsiaParaGames #astrosupersportPlus #ayuhmalaysiaku
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA?
.
Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊
.
🥛 Ada 3 Perisa!
Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera!
.
🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi!
Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤
.
🥛 Sangat Mengenyangkan!
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal.
.
🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari!
Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung.  Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan?
.
🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber.
Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊
.
So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea.
.
Fazilah Abu Hassan 
SID Yang Suka Bagi Gifts Best2,
📲 013-362 4006
NAK KURUS & BERTENAGA? . Ramai customers approach Faz and cakap nak turunkan berat badan. Faz memang akan suggest ambil Cinch Shake ni untuk kurus sebab sangat best and sedap! Sekali cuba memang banyak kali diorang repeat order 😊 . 🥛 Ada 3 Perisa! Vanila, Coklat, Cafe Latte. Kalau you suka Vanila, perisa Vanila ni terbaik for you. Kalau you penggemar kopi, memang sedap Cafe Latte. And kalau you suka Coklat, memamng perisa Coklat ni sangat menepati selera! . 🥛 Boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi! Tak semestinya you minum bancuh plain je. Boleh buat resepi ikut selera kita 😍 Contohnya : Chocolate milk + cinch shake chocolate, Strawberry milk + cinch shake vanilla, Low fat milk + cinch shake caffe latte. Memang rasa cream yummy sangat! 🤤 . 🥛 Sangat Mengenyangkan! Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu memang buat korang rasa sangat kenyang & perut rasa penuh! Memang tak rasa nak mengunyah dah lepas tu. Sebab tu Cinch Shake sangat sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement meal. . 🥛 Tenaga Segera & Berpanjangan Sepanjang Hari! Cinch ni bukan takat buat you kenyang sampai lewat petang, tapi bagi badan bertenaga untuk stay active sepanjang hari. Kerja rumah ke, pergi gym ke, memang bertenaga! and tak rasa mengantuk langsung. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Best kan? . 🥛 Badan Fit & Tak Menggeleber. Cinch ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak & dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Otot kita akan lebih firm so kat bawah tangan, paha takde menggeleber, kita boleh nampak badan lagi solid! 😊 . So if mommies yang nak diet nak KURUS + BERTENAGA sepanjang hari uruskan anak-anak and rumahtangga mesti try Cinch Shake tau! Nak lagi power boost kan metabolism korang dengan Cinch Tea. . Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006
Pengumuman..Pengumuman.👏🏼👏🏼
.
Promosi Aidiladha Tak Berapa Hari Saja Lagi..Bermula 14 Ogos sehingga 26 Ogos 2018 ni saja.. Jangan lupa ye Promosi ! Promosi ! 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
.
#AdaSinarDiwajahmu
.
Siapa nak cuba sahut cabaran 🙋‍♀️
👇👇👇
.
https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674
.
#NurraysaAmpangSelangor
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#TeamMagnetRezeki
#love #cute #girl #instagood #photooftheday #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku #malaysian #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan #astromalaysia #halalfriendly #fooddelivery

https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674
https://www.wasap.my/01161999674
Pengumuman..Pengumuman.👏🏼👏🏼 . Promosi Aidiladha Tak Berapa Hari Saja Lagi..Bermula 14 Ogos sehingga 26 Ogos 2018 ni saja.. Jangan lupa ye Promosi ! Promosi ! 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 . #AdaSinarDiwajahmu  . Siapa nak cuba sahut cabaran 🙋‍♀️ 👇👇👇 . https://www.wasap.my/01161999674 https://www.wasap.my/01161999674 https://www.wasap.my/01161999674 . #NurraysaAmpangSelangor  #ApaSa  #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia  #ProdukMesraWuduk  #KosmetikMudahDitanggalkan  #UsahawanJutawan  #TeamMagnetRezeki  #love  #cute  #girl  #instagood  #photooftheday  #lawak  #lawakhambar  #kelakar  #funny  #gelak  #ketawa  #malaysia  #malaysiaku  #malaysian  #penmerah  #rotikaya  #ohmedia  #ohbulan  #astromalaysia  #halalfriendly  #fooddelivery  https://www.wasap.my/01161999674 https://www.wasap.my/01161999674 https://www.wasap.my/01161999674
DRAMA CINTA TIADA GANTI..... sape tengah layan cirita ni kat astro maya.... best kan? klu u all's terlepas episod2 yg awal u guy's bole layan kat youtube atau google tau😍  #instagood #instasports #instastyle #instagram #instagrammers #instalike #instapic #instamoment #behindthescenes  #behindthechair  #shahalam #markad  #marketing  #majalanona  #astromalaysia  #senangterhibur  #sinar_my  #bandaranchoviejo  #serawak  #sabah  #finasmalaysia  #persatuansenimanmalaysia  #hotfm976  #hotfm #astromaya  #astromayahd
DRAMA CINTA TIADA GANTI..... sape tengah layan cirita ni kat astro maya.... best kan? klu u all's terlepas episod2 yg awal u guy's bole layan kat youtube atau google tau😍 #instagood  #instasports  #instastyle  #instagram  #instagrammers  #instalike  #instapic  #instamoment  #behindthescenes  #behindthechair  #shahalam  #markad  #marketing  #majalanona  #astromalaysia  #senangterhibur  #sinar_my  #bandaranchoviejo  #serawak  #sabah  #finasmalaysia  #persatuansenimanmalaysia  #hotfm976  #hotfm  #astromaya  #astromayahd 
Bila 30kg lemak hilang dari badan.

Apa yang berbeza Sekarang ?

1) Perut lebih rata
2) Lengan lebih mengecil
3) Peha dah tak berlaga2
4) Lebih sihat dan bertenaga
4) Awet muda dan lebih ceria.

Paling BEST,
Mudah nak cari saiz baju raya

Kalau Ada yang cakap,
"Eleh 30kg aje,
Cer angkat beras 30kg Setiap masa,
Berapa lama je boleh pikul?" Hanya yang alami akan bersyukur dan teruja,
Betul2 :-) Apa?
Berat anda pun 100kg ++, Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581 
Salam kesihatan dan kejelitaan

#ScTeamRoszaliza
#LotionPencairLemak
Bila 30kg lemak hilang dari badan. Apa yang berbeza Sekarang ? 1) Perut lebih rata 2) Lengan lebih mengecil 3) Peha dah tak berlaga2 4) Lebih sihat dan bertenaga 4) Awet muda dan lebih ceria. Paling BEST, Mudah nak cari saiz baju raya Kalau Ada yang cakap, "Eleh 30kg aje, Cer angkat beras 30kg Setiap masa, Berapa lama je boleh pikul?" Hanya yang alami akan bersyukur dan teruja, Betul2 :-) Apa? Berat anda pun 100kg ++, Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581 Salam kesihatan dan kejelitaan #ScTeamRoszaliza  #LotionPencairLemak 
Wahai ibu-ibu yang dalam pantang.
.
Nak tanya ni,
Time pantangkan kita menyusukan baby,
Nak berdiet jauh sekali,
Nasi tetap mengadap 3 Kali sehari,
Rasa2 boleh hilang ke LEMAK Kat badan?
.
.
Tak boleh?
Susah?
.
Tapi customer Kak Zai ni lain pula,
Dia terbaca Iklan Kak Zai tentang SC pun bila dah nak habis pantang.
.
Semangat nak slim semula dan hilangkan kesan strechmark,
Dia Beli juga SC,
Kak Zai tak nak janji tinggi melangit,
Kita pun Tahu manusia ni USAHA saja,
Berjaya tu rezeki dari ALLAH.
.
Semalam tetiba Terima whatsapp dari Dia,
Baru 6 hari guna,
Seluar sleck dah boleh pakai dengan selesa,
Dulu nak masuk kan seluar tang peha dan punggung Mesti masalah,
Berkain saja bila keluar.
.
Strechmark pun dah mula pudar,
Harap2 impiannya nak dapat balik perut yang rata, licin dan halus kembali bersama SC tercapai,
Kan SC ada collagen,
Bertambah gebu dan mulus kulit dia nanti.

Sambungnya lagi,
Rugi siapa yang berpantang tak guna SC.

Itu aje nak share petang ni,
Nak bagi awak yang masalah strechmark menghantui diri tersenyum kembali,
Dah tahu kan PENAWAR nya?

Apa tunggu lagi?
Whatsapp SEGERA http://www.wasap.my/601129292581 
Salam kesihatan dan kejelitaan

#ScTeamRoszaliza
#SlimLepasBersalin
#LotionKurusSejuk
Wahai ibu-ibu yang dalam pantang. . Nak tanya ni, Time pantangkan kita menyusukan baby, Nak berdiet jauh sekali, Nasi tetap mengadap 3 Kali sehari, Rasa2 boleh hilang ke LEMAK Kat badan? . . Tak boleh? Susah? . Tapi customer Kak Zai ni lain pula, Dia terbaca Iklan Kak Zai tentang SC pun bila dah nak habis pantang. . Semangat nak slim semula dan hilangkan kesan strechmark, Dia Beli juga SC, Kak Zai tak nak janji tinggi melangit, Kita pun Tahu manusia ni USAHA saja, Berjaya tu rezeki dari ALLAH. . Semalam tetiba Terima whatsapp dari Dia, Baru 6 hari guna, Seluar sleck dah boleh pakai dengan selesa, Dulu nak masuk kan seluar tang peha dan punggung Mesti masalah, Berkain saja bila keluar. . Strechmark pun dah mula pudar, Harap2 impiannya nak dapat balik perut yang rata, licin dan halus kembali bersama SC tercapai, Kan SC ada collagen, Bertambah gebu dan mulus kulit dia nanti. Sambungnya lagi, Rugi siapa yang berpantang tak guna SC. Itu aje nak share petang ni, Nak bagi awak yang masalah strechmark menghantui diri tersenyum kembali, Dah tahu kan PENAWAR nya? Apa tunggu lagi? Whatsapp SEGERA http://www.wasap.my/601129292581 Salam kesihatan dan kejelitaan #ScTeamRoszaliza  #SlimLepasBersalin  #LotionKurusSejuk 
😘Thank you very much MUA @manjeazmie 💄

@mua_malaysia @_artismalaysiaofficial_
@fendilondon 👉PM 
#lelakikirimantuhan oleh #zeelproduction @zeelproduction utk @astromalaysia @astro_oasis106 di bawah arahan DIRECTOR @rashidsibir

#astro #astromalaysia #astrooaais #actor #mua #makeupartist #makeup #muamalaysia #career #passion #love #life #lifestyle #joy #fun #happy #happiness #peace #work #job #drama #beauty #pretty #beautiful
HOODIE (ASTRO)
COLOURS: Black
SIZE: S / M / L / XL / XXL 
MEASUREMENT: TABLE 6 (smaller cutting than normal - refer picture given)
PRICE: RM77.00
POSTAGE FEE: RM8 (WM) // RM12 (EM)
.
.
.
❀ ETA: 7-28 days working days after the pre-order
❀ All items are original and directly imported from South Korea and Japan
.
.
.
#kpopshop #kpopshopmalaysia #kedaikpop #kedaikpopmalaysia #kpopmalaysia #kpopstoremalaysia #kpopstuff #sayajualkpopstuff #sayajualkpop #kpopmerchandise #kpopmerchandisemalaysia #kpopoonlinestore #kpop #malaysiakpopshop #hoodie #kpophoodie #kpophoodiemalaysia #kpophoodiemalaysiamurah #kpophoodiemalaysiaonline#astromalaysia #astro
HOODIE (ASTRO) COLOURS: Black SIZE: S / M / L / XL / XXL MEASUREMENT: TABLE 6 (smaller cutting than normal - refer picture given) PRICE: RM77.00 POSTAGE FEE: RM8 (WM) // RM12 (EM) . . . ❀ ETA: 7-28 days working days after the pre-order ❀ All items are original and directly imported from South Korea and Japan . . . #kpopshop  #kpopshopmalaysia  #kedaikpop  #kedaikpopmalaysia  #kpopmalaysia  #kpopstoremalaysia  #kpopstuff  #sayajualkpopstuff  #sayajualkpop  #kpopmerchandise  #kpopmerchandisemalaysia  #kpopoonlinestore  #kpop  #malaysiakpopshop  #hoodie  #kpophoodie  #kpophoodiemalaysia  #kpophoodiemalaysiamurah  #kpophoodiemalaysiaonline #astromalaysia  #astro 
😝Terasa macam shooting kat LONDON lakkk...😁 @fendilondon 👉 PM pruduction manager 
@_artismalaysiaofficial_ ( #lelakikirimantuhan oleh #zeelproduction @zeelproduction utk @astromalaysia @astro_oasis106 di bawah arahan DIRECTOR @rashidsibir ) 
#astro #astromalaysia #astrooaais #actor #passion #career #work #job #love #life #lifestyle #peace #happy #happiness #fun #joy #production #productionmanager #manager #pm #london #england #malaysia
SUAMI SURUH STOP SAPU SC
😭 
Bukan kepalang rasa hati,
Suami sendiri menyuruh BERHENTI sapu SC,
Telah 3 bulan sebati tabiat ini,
Menyapu 2 kali sehari,
Pada badan yang montel berisi.

Bukan banyak pun modal dikeluarkan,
Sebab BIJAK saya order sekali 2 tiub,
Boleh jimat berganda,
Dan dapat FREE gift lagi.
😃 
Dengan tak sengaja,
Berat TURUN 31 kg,
Dari 86kg turun ke 55 kg.
😍 .
Saya PASTI tu mesti  lemak di Lengan gebu saya,
Di peha yang serupa drumstick,
Dan Perut yang macam perempuan Pregy 3 bulan.
.
Ohhh,
Saya terpaksa STOP sapu dan makan banyak sikit,
Baru berat naik sikit ke 59 kg,
Ok sekarang boleh sapu mungkin seminggu sekali saja,
Untuk maintain kan berat 59kg ni,
Sebab SUAMI tak bagi KURUS sangat.
😁 .
Tak pernah terpikir SC semudah ini,
Tapi kan saya pun orang yang POSITIF,
Sekali order 2 TIUB,
Konsisten guna setiap hari.
.
Awak positif nak KURUS,
Whatsapp di sini > http://www.wasap.my/601129292581 
Boleh2.

Salam kesihatan dan kejelitaan

#ScTeamRoszaliza
#LotionKurusSejuk
#uPositifuKurus
#Sapu2JeKurus
SUAMI SURUH STOP SAPU SC 😭 Bukan kepalang rasa hati, Suami sendiri menyuruh BERHENTI sapu SC, Telah 3 bulan sebati tabiat ini, Menyapu 2 kali sehari, Pada badan yang montel berisi. Bukan banyak pun modal dikeluarkan, Sebab BIJAK saya order sekali 2 tiub, Boleh jimat berganda, Dan dapat FREE gift lagi. 😃 Dengan tak sengaja, Berat TURUN 31 kg, Dari 86kg turun ke 55 kg. 😍 . Saya PASTI tu mesti lemak di Lengan gebu saya, Di peha yang serupa drumstick, Dan Perut yang macam perempuan Pregy 3 bulan. . Ohhh, Saya terpaksa STOP sapu dan makan banyak sikit, Baru berat naik sikit ke 59 kg, Ok sekarang boleh sapu mungkin seminggu sekali saja, Untuk maintain kan berat 59kg ni, Sebab SUAMI tak bagi KURUS sangat. 😁 . Tak pernah terpikir SC semudah ini, Tapi kan saya pun orang yang POSITIF, Sekali order 2 TIUB, Konsisten guna setiap hari. . Awak positif nak KURUS, Whatsapp di sini > http://www.wasap.my/601129292581 Boleh2. Salam kesihatan dan kejelitaan #ScTeamRoszaliza  #LotionKurusSejuk  #uPositifuKurus  #Sapu2JeKurus 
DULU BAJU SAIZ XXL KINI SAIZ S

Tak sungguh tak kata,
Dah lose 26kg,
Teruja nak bercerita.
.
Cerita banyak buang masa,
Order 3 terus baru awesome giler,
Benda baik harus dikongsi bersama.
.
Dagu dah V shape,
Berat dah ideal,
Badan dah semakin molek,
In shaa Allah sihat sentiasa.
.
Nak tahu rahsia,
Lotion Kurus Sejuk SC sahaja,
Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581 
kita sambung cerita 😄

Salam kesihatan dan kejelitaan

#ScTeamRoszaliza #PencairLemakDiPerut #KurusDanSihat
DULU BAJU SAIZ XXL KINI SAIZ S Tak sungguh tak kata, Dah lose 26kg, Teruja nak bercerita. . Cerita banyak buang masa, Order 3 terus baru awesome giler, Benda baik harus dikongsi bersama. . Dagu dah V shape, Berat dah ideal, Badan dah semakin molek, In shaa Allah sihat sentiasa. . Nak tahu rahsia, Lotion Kurus Sejuk SC sahaja, Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581 kita sambung cerita 😄 Salam kesihatan dan kejelitaan #ScTeamRoszaliza  #PencairLemakDiPerut  #KurusDanSihat 
Cerita malam semalam. Astro buat pertama kalinya menayangkan perlawanan Premier League secara langsung dalam 4K UHD! Quality gambar tu sampai boleh nampak bulu hidung bergerak2 di tiup angin. Fyi, ramai lagi yg awesome menjayakan event ini tapi ni je dapat kumpul bergambar #astro4KUHD #eventplanner #eventplanning #events #astromalaysia 📸 @kennythong @snapgrapher
Cerita malam semalam. Astro buat pertama kalinya menayangkan perlawanan Premier League secara langsung dalam 4K UHD! Quality gambar tu sampai boleh nampak bulu hidung bergerak2 di tiup angin. Fyi, ramai lagi yg awesome menjayakan event ini tapi ni je dapat kumpul bergambar #astro4KUHD  #eventplanner  #eventplanning  #events  #astromalaysia  📸 @kennythong @snapgrapher
SAYA NAK KURUS MACAM DULU
.
Sebenarnya ramai yang tak perasan yang perut nya dah mengeleber dan pehanya besar setelah bersalin
.
Hinggalah habis waktu dia berpantang,
Dah tak berkain batik lagi,
Ingin menyarung semula seluar idaman sebelum dia mengandung dulu.
.
.
.
Alamakkk
.
Dah tak boleh masuk,
Sampai betis saja,
Peha dah tak boleh lagi.
.
Kacau ni,
Macam mana nak masuk office?
Kang pakai Jubah setiap hari,
Kawan office tegur pulak,
'Eh, mengandung lagi ke?
Dek perut yang BUNCIT ni.
.
Alaaa,
Apa nak risau?
Lotion Kurus sejuk kan ada :-).
.
Sapu malam sebelum tidur,
Esok bangun pagi perut Dan peha dah mula lembik2,
Lemak dah cair lah tuh.
.
.
Whatsapplah cepat http://www.wasap.my/601129292581 
Ros nak bagi teknik urutan yang boleh cairkan Lemak.
.
Ros tunggu wokay - http://www.wasap.my/601129292581 .
Whatsapp sekarang tau - http://www.wasap.my/601129292581 .
Salam kesihatan dan kejelitaan

#ScTeamRoszaliza
#LotionKurusSejuk 
#SuriRumahBerincom
SAYA NAK KURUS MACAM DULU . Sebenarnya ramai yang tak perasan yang perut nya dah mengeleber dan pehanya besar setelah bersalin . Hinggalah habis waktu dia berpantang, Dah tak berkain batik lagi, Ingin menyarung semula seluar idaman sebelum dia mengandung dulu. . . . Alamakkk . Dah tak boleh masuk, Sampai betis saja, Peha dah tak boleh lagi. . Kacau ni, Macam mana nak masuk office? Kang pakai Jubah setiap hari, Kawan office tegur pulak, 'Eh, mengandung lagi ke? Dek perut yang BUNCIT ni. . Alaaa, Apa nak risau? Lotion Kurus sejuk kan ada :-). . Sapu malam sebelum tidur, Esok bangun pagi perut Dan peha dah mula lembik2, Lemak dah cair lah tuh. . . Whatsapplah cepat http://www.wasap.my/601129292581 Ros nak bagi teknik urutan yang boleh cairkan Lemak. . Ros tunggu wokay - http://www.wasap.my/601129292581 . Whatsapp sekarang tau - http://www.wasap.my/601129292581 . Salam kesihatan dan kejelitaan #ScTeamRoszaliza  #LotionKurusSejuk  #SuriRumahBerincom 
PIL KURUS BUATKAN SAYA KOMPLIKASI HATI DAN BATU HEMPEDU

Kerana itu saya sangat fobia dengan pil kurus, walau pun kesannya amat cepat penurunan berat badan.

Sekarang ni bercambah2 penjualan pil kurus. Ramai yang bersemangat nak kurus seperti mana saya suatu ketika dulu.

Disebabkan terpengaruh dengan iklan testimoni yang turun berkilo2 saya begitu bersemangat untuk turunkan berat badan juga. Beberapa bulan pengambilan pil kurus tidak sia2. Hasilnya positif! Saya berjaya turunkan berat badan ni.

Suatu hari terdetik dalam hati untuk buat "BLOOD TEST" disebabkan kerap sakit bahagian belah kiri abdomen. Result yang doktor berikan buat saya rasa nak pengsan! 
Saya disahkan mengalami kerosakan hati disebabkan pengambilan pil kurus. Allahuakhbar! Perasaan saya ketika itu hanya Allah sahaja yang tahu.

Bila bertemu seorang sahabat dia berpesan.. "Zirah better kau stop amik pil kurus beracun tau! Kau tahu tak? Aku dulu pun ada amik pil kurus gak. Gara2 nak kurus cepat aku terpaksa menjalani pembedahan buang batu dalam hempedu." Semenjak dari hari tu saya dah tak ambil apa jua pil kurus. Alhamdulillah, saya dipertemukan dengan "SLIMMING PURE COLLAGEN" hanya sapuan losyen dari luar sahaja. Minum air secukupnya dan melakukan sedikit senaman ringan.

Hasilnya, saya berjaya turunkan 7 KILO hampir 2 bulan. Biar lambat asal selamat! Syukur alhamdulillah... Nak kurus cara mudah dan selamat? Mai kami bantu anda.

http://www.wasap.my/601129292581 (whatsapp)

#YourSlimmingConsultant
#LosyenSejukBerkolagen
#kurus_mudah_selamat
PIL KURUS BUATKAN SAYA KOMPLIKASI HATI DAN BATU HEMPEDU Kerana itu saya sangat fobia dengan pil kurus, walau pun kesannya amat cepat penurunan berat badan. Sekarang ni bercambah2 penjualan pil kurus. Ramai yang bersemangat nak kurus seperti mana saya suatu ketika dulu. Disebabkan terpengaruh dengan iklan testimoni yang turun berkilo2 saya begitu bersemangat untuk turunkan berat badan juga. Beberapa bulan pengambilan pil kurus tidak sia2. Hasilnya positif! Saya berjaya turunkan berat badan ni. Suatu hari terdetik dalam hati untuk buat "BLOOD TEST" disebabkan kerap sakit bahagian belah kiri abdomen. Result yang doktor berikan buat saya rasa nak pengsan! Saya disahkan mengalami kerosakan hati disebabkan pengambilan pil kurus. Allahuakhbar! Perasaan saya ketika itu hanya Allah sahaja yang tahu. Bila bertemu seorang sahabat dia berpesan.. "Zirah better kau stop amik pil kurus beracun tau! Kau tahu tak? Aku dulu pun ada amik pil kurus gak. Gara2 nak kurus cepat aku terpaksa menjalani pembedahan buang batu dalam hempedu." Semenjak dari hari tu saya dah tak ambil apa jua pil kurus. Alhamdulillah, saya dipertemukan dengan "SLIMMING PURE COLLAGEN" hanya sapuan losyen dari luar sahaja. Minum air secukupnya dan melakukan sedikit senaman ringan. Hasilnya, saya berjaya turunkan 7 KILO hampir 2 bulan. Biar lambat asal selamat! Syukur alhamdulillah... Nak kurus cara mudah dan selamat? Mai kami bantu anda. http://www.wasap.my/601129292581 (whatsapp) #YourSlimmingConsultant  #LosyenSejukBerkolagen  #kurus_mudah_selamat 
#Repost from @jesselimoriginal by multisave_app
•••
3 things i like about @mfmirafilzah...
(1)talented (2)committed (3)professional 
#lelakikirimantuhan oleh #zeelproduction zeelproduction utk astromalaysia astro_oasis106 di bawah arahan DIRECTOR rashidsibir

#astro #astromalaysia #astrooaais #actor #actress #passion #career #love #life #lifestyle #peace #happy #happiness #work #job #joy #fun #human #humanbeing #amazing #committed #talented #professional 
_artismalaysiaofficial_
#Repost  from @jesselimoriginal by multisave_app ••• 3 things i like about @mfmirafilzah... (1)talented (2)committed (3)professional #lelakikirimantuhan  oleh #zeelproduction  zeelproduction utk astromalaysia astro_oasis106 di bawah arahan DIRECTOR rashidsibir #astro  #astromalaysia  #astrooaais  #actor  #actress  #passion  #career  #love  #life  #lifestyle  #peace  #happy  #happiness  #work  #job  #joy  #fun  #human  #humanbeing  #amazing  #committed  #talented  #professional  _artismalaysiaofficial_
3 things i like about @mfmirafilzah...
(1)talented (2)committed (3)professional 
#lelakikirimantuhan oleh #zeelproduction @zeelproduction utk @astromalaysia @astro_oasis106 di bawah arahan DIRECTOR @rashidsibir

#astro #astromalaysia #astrooaais #actor #actress #passion #career #love #life #lifestyle #peace #happy #happiness #work #job #joy #fun #human #humanbeing #amazing #committed #talented #professional 
@_artismalaysiaofficial_
MALU DIPERLI KAWAN-KAWAN

Rasa nak menangis tau,
Disebabkan lotion SC,
Dia orang asik perli2 saja,
Saya malu😢

Dah KURUS nampak,
Dah hilang BUNCIT lah,
Ni pinjam baju Mak ke?
Apasal besar sangat baju?

Jadi terpaksa lah saya repeat order sekali 3 tiub,
Ramai sangat tegur saya dah KURUS,
Kawan-kawan office suruh orderkan sekali.

Huhuhu,
Terkejut Kak Ros,
Pandai melawak customer Sekarang ni,
Happylah tu bila dah selim melim😍💃 Alhamdulillah,
Rezeki dia kan,
Awak bila lagi?
> Whatsapp sini http://www.wasap.my/601129292581 
Kalau nak buang lemak sebelum raya.

Salam kesihatan dan kejelitaan

#SCTeamRoszaliza
#LotionPencairLemak 
#20PengedarTerlatih
MALU DIPERLI KAWAN-KAWAN Rasa nak menangis tau, Disebabkan lotion SC, Dia orang asik perli2 saja, Saya malu😢 Dah KURUS nampak, Dah hilang BUNCIT lah, Ni pinjam baju Mak ke? Apasal besar sangat baju? Jadi terpaksa lah saya repeat order sekali 3 tiub, Ramai sangat tegur saya dah KURUS, Kawan-kawan office suruh orderkan sekali. Huhuhu, Terkejut Kak Ros, Pandai melawak customer Sekarang ni, Happylah tu bila dah selim melim😍💃 Alhamdulillah, Rezeki dia kan, Awak bila lagi? > Whatsapp sini http://www.wasap.my/601129292581 Kalau nak buang lemak sebelum raya. Salam kesihatan dan kejelitaan #SCTeamRoszaliza  #LotionPencairLemak  #20PengedarTerlatih 
PEHA BESAR, PERUT BERLIPAT2

#SharingIsCaring

Tak habis sebotol dan tak sampai sebulan berat turun 7 kg,
Dagu semakin runcing,
Badan dah ada shape.
.
Wokay lah kan,
Dari diet ketat2,
Tapi badan dok berlemak juga.
.
Ada rahsia kenapa diet makan,
Tapi perut tetap buncit,
Peha dan lengan tetap besar,
Nak tahu?
Balas whatsapp 😍

Salam kesihatan dan kejelitaan

#ScTeamRoszaliza #PerutMengeleberBerlipat #LotionPencairLemak
PEHA BESAR, PERUT BERLIPAT2 #SharingIsCaring  Tak habis sebotol dan tak sampai sebulan berat turun 7 kg, Dagu semakin runcing, Badan dah ada shape. . Wokay lah kan, Dari diet ketat2, Tapi badan dok berlemak juga. . Ada rahsia kenapa diet makan, Tapi perut tetap buncit, Peha dan lengan tetap besar, Nak tahu? Balas whatsapp 😍 Salam kesihatan dan kejelitaan #ScTeamRoszaliza  #PerutMengeleberBerlipat  #LotionPencairLemak 
🌟The GOLDEN director🌟

#lelakikirimantuhan oleh #zeelproduction @zeelproduction utk @astromalaysia @astro_oasis106 di bawah arahan DIRECTOR @rashidsibir

#astro #astromalaysia #astrooaais #director #drama #actor #passion #career #golden #lelaki #love #life #lifestyle #peace #joy #fun #happy #happiness
AKAK KATEGORI LEMAK DAGING.
.
Jangan risau,
Gemuk daging ke,
Gemuk air ke,
Semua ada perubahan bila sapu SC.
.
Kak Zaza happy betul,
Hobi sekarang asyik tengok cermin saja,
Sebab ada saja perubahan pada tubuh badan.
.
Walau perubahan nya sedikit,
Tapi akak teruja,
Kerana sebelum ni walau ambil produk apa pun tiada perubahan.
.
Sebab tu akak berani order sekali 2 botol,
Nak grab harga promosi yang jimat berganda2 ni.
.
Semoga semua customers SC sentiasa sabar dan konsisten menyapu SC,
Insya-allah perubahan demi perubahan akan anda miliki.

Nak slim sebelum Raya Haji,
Jom Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581
AKAK KATEGORI LEMAK DAGING. . Jangan risau, Gemuk daging ke, Gemuk air ke, Semua ada perubahan bila sapu SC. . Kak Zaza happy betul, Hobi sekarang asyik tengok cermin saja, Sebab ada saja perubahan pada tubuh badan. . Walau perubahan nya sedikit, Tapi akak teruja, Kerana sebelum ni walau ambil produk apa pun tiada perubahan. . Sebab tu akak berani order sekali 2 botol, Nak grab harga promosi yang jimat berganda2 ni. . Semoga semua customers SC sentiasa sabar dan konsisten menyapu SC, Insya-allah perubahan demi perubahan akan anda miliki. Nak slim sebelum Raya Haji, Jom Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581
Ni cust kita yang Berat dia 
100++, zmira nama dia😊 √ Dia tumpukan perut saja sapu SC, rupanya bahagian lain pun cair sekali √ tapi  Zmira memang positif, peduli org nak cakap apa, Dia teruskan saja, sebab Dia pakai sebotol dah nampak kesan, Dia teruskan sampai 10 botol, memang betul2 kurus, sampai adik2 ckp jgn sapu lagi😃 kurus sangat x cantik😬 √ Dia x exercises, diet pun xde √ Dia positif sangat, jadi tidak ada yang mustahil untuk anda kurus juga jika berat 100++ ya.

Semoga berjaya

Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581
Ni cust kita yang Berat dia 100++, zmira nama dia😊 √ Dia tumpukan perut saja sapu SC, rupanya bahagian lain pun cair sekali √ tapi Zmira memang positif, peduli org nak cakap apa, Dia teruskan saja, sebab Dia pakai sebotol dah nampak kesan, Dia teruskan sampai 10 botol, memang betul2 kurus, sampai adik2 ckp jgn sapu lagi😃 kurus sangat x cantik😬 √ Dia x exercises, diet pun xde √ Dia positif sangat, jadi tidak ada yang mustahil untuk anda kurus juga jika berat 100++ ya. Semoga berjaya Whatsapp http://www.wasap.my/601129292581
Banyak kenangan bersama kak nurin... انا لله وانا اليه راجعون.
اللهم اغفرلها وارحمها وعافها واعف عنها.

Moga Allah ampuni dia, rahmati dia, maafkan dia, muliakan kematian dia, lapangkan kubur dia, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggal dia dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga dia di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.. amin.. Al Fatihah 
بِسْمِ  ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

#meloditv3  #finas  #tv3malaysia  #rtm  #instagram  #malaysia  #instamoment #behindthescenesphotoshoot  #majalanona  #astromalaysia  #senangterhibur  #sinar_my  #bandaranchoviejo  #serawak  #sabah  #finasmalaysia  #persatuansenimanmalaysia  @era.je  #officialhlive
Banyak kenangan bersama kak nurin... انا لله وانا اليه راجعون. اللهم اغفرلها وارحمها وعافها واعف عنها. Moga Allah ampuni dia, rahmati dia, maafkan dia, muliakan kematian dia, lapangkan kubur dia, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggal dia dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga dia di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.. amin.. Al Fatihah بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين #meloditv3  #finas  #tv3malaysia  #rtm  #instagram  #malaysia  #instamoment  #behindthescenesphotoshoot  #majalanona  #astromalaysia  #senangterhibur  #sinar_my  #bandaranchoviejo  #serawak  #sabah  #finasmalaysia  #persatuansenimanmalaysia  @era.je #officialhlive 
KURUS JANGAN TAK KURUS
.
.
Kenapa nak kurus tapi tak dapat-dapat?
.
.
Salah satunya sebab,
tak kenal diri sendiri GEMUK apa?
.
.
Kalau gemuk angin/air,
Insya-Allah mudah kurus,
Walau baru beberapa hari ambil ubat kurus.
.
.
Kalau gemuk daging,
Perlukan sedikit extra kerja,
Selain ambil ubat kurus,
Kena jaga makan/minum juga,
Senaman yang konsisten perlu diambil kira.
.
.
Kalau nak mudah,
Guna teknik mencairkan lemak dengan urutan.
.
.
Sapu sapu sapu,
Alhamdulillah lemak cair dengan sendiri,
Tinggal kena rajin minum air masak,
Sebab nak angkut lemak yang cair ke tempat Pembuangan.
.
.
Betul ke betul? Hehehe
.
.
Kita tengok testimoni yang asyik sangat menyapu dengan teknik ni.

Salam kesihatan Dan kejelitaan

#RosSecretCorrea
KURUS JANGAN TAK KURUS . . Kenapa nak kurus tapi tak dapat-dapat? . . Salah satunya sebab, tak kenal diri sendiri GEMUK apa? . . Kalau gemuk angin/air, Insya-Allah mudah kurus, Walau baru beberapa hari ambil ubat kurus. . . Kalau gemuk daging, Perlukan sedikit extra kerja, Selain ambil ubat kurus, Kena jaga makan/minum juga, Senaman yang konsisten perlu diambil kira. . . Kalau nak mudah, Guna teknik mencairkan lemak dengan urutan. . . Sapu sapu sapu, Alhamdulillah lemak cair dengan sendiri, Tinggal kena rajin minum air masak, Sebab nak angkut lemak yang cair ke tempat Pembuangan. . . Betul ke betul? Hehehe . . Kita tengok testimoni yang asyik sangat menyapu dengan teknik ni. Salam kesihatan Dan kejelitaan #RosSecretCorrea 
SERIUS NAK KURUS?

Tak Ada masa nak senam,
Kurang sesuai nak diet sebab menyusukan baby,
Tapi saya serius nak KURUS.

Ros share bagaimana produk ni boleh mencairkan lemak tanpa rasa terbakar dan pijar.

Yang best lemak cair seawal sekali sapuan.

Hantar message 'Nak Kurus Ros',
Dan bagi Whatsapp Ros direct 
Di http://www.wasap.my/601129292581 
Atau 
Tinggal kan no Whatsapp awak di komen k :-) #SapuJeKurus
#LotionKurusSejuk
SERIUS NAK KURUS? Tak Ada masa nak senam, Kurang sesuai nak diet sebab menyusukan baby, Tapi saya serius nak KURUS. Ros share bagaimana produk ni boleh mencairkan lemak tanpa rasa terbakar dan pijar. Yang best lemak cair seawal sekali sapuan. Hantar message 'Nak Kurus Ros', Dan bagi Whatsapp Ros direct Di http://www.wasap.my/601129292581 Atau Tinggal kan no Whatsapp awak di komen k :-) #SapuJeKurus  #LotionKurusSejuk 
NAK BENTUK MUKA VSHAPE MACAM EKIN?

INI JAWAPAN EKIN 😍 "#EKINMAWI PENGGUNA TEGAR SECRET CORREA"

Memandangkan time kte g beraya soalan org ramai tanya camna ekin kurus n muka bujur?? Ok jawapan jujur, memang ekin xde diet2 sgt.. So nak bagi tau ekin memang pengguna tegar lotion kurus #secretcorrea

Ekin akan pakai after mandi siang dan sebelum tdo. Kalau rajin sapu confirm uols akan nampak perubahan dia. Kalau nak cantik uols kene rajin dan konsisten wokey 😘 🤗

Promosi KHAS EKINMAWI 😍💃
Whatsapp 'secretcorreaEKINMAWI' ke http://www.wasap.my/601129292581
NAK BENTUK MUKA VSHAPE MACAM EKIN? INI JAWAPAN EKIN 😍 "#EKINMAWI  PENGGUNA TEGAR SECRET CORREA" Memandangkan time kte g beraya soalan org ramai tanya camna ekin kurus n muka bujur?? Ok jawapan jujur, memang ekin xde diet2 sgt.. So nak bagi tau ekin memang pengguna tegar lotion kurus #secretcorrea  Ekin akan pakai after mandi siang dan sebelum tdo. Kalau rajin sapu confirm uols akan nampak perubahan dia. Kalau nak cantik uols kene rajin dan konsisten wokey 😘 🤗 Promosi KHAS EKINMAWI 😍💃 Whatsapp 'secretcorreaEKINMAWI' ke http://www.wasap.my/601129292581
WOW BERAT BADAN TURUN MENDADAK
.
Alhamdulillah. Semua dengan izin Allah. Niat yang baik2, hasil pasti baik2. Semoga losyen kurus sejuk SECRET CORREA dapat membantu kita kembali sihat tanpa obes, bertambah yakin untuk bekerja dan memudahkan kita melakukan ibadah seharian. Aamiin 💕
.
Jom SC. WHATSAPP SAHAJA 'SC PROMOTION' KE http://www.wasap.my/601129292581
WOW BERAT BADAN TURUN MENDADAK . Alhamdulillah. Semua dengan izin Allah. Niat yang baik2, hasil pasti baik2. Semoga losyen kurus sejuk SECRET CORREA dapat membantu kita kembali sihat tanpa obes, bertambah yakin untuk bekerja dan memudahkan kita melakukan ibadah seharian. Aamiin 💕 . Jom SC. WHATSAPP SAHAJA 'SC PROMOTION' KE http://www.wasap.my/601129292581
Saksikan Sukan Asia Jakarta Palembang 2018 Di Astro.Kami Membukakan 4 Saluran Khas Di Astro Arena Serta Lebih 12 Saluran Di Astro SuperSport Plus . Raikan Sukan Asia 2018 Bersama Astro.
#800 #803 #780 #781 #782 #783 #784 #785 #790 #791 #792 #793 #794 #795  #AsianGames2018 #astro #astromalaysia #JakartaPalembang2018 #JakartaPalembang18 #astroGO #Njoi #NjoiNow #Ondeman #HD #stadiumastro #AstroArena #AsiaParaGames #astrosupersportPlus #ayuhmalaysiaku
Saksikan Sukan Asia Jakarta Palembang 2018 Di Astro.Kami Membukakan 4 Saluran Khas Di Astro Arena Serta Lebih 12 Saluran Di Astro SuperSport Plus . Raikan Sukan Asia 2018 Bersama Astro. #800  #803  #780  #781  #782  #783  #784  #785  #790  #791  #792  #793  #794  #795  #AsianGames2018  #astro  #astromalaysia  #JakartaPalembang2018  #JakartaPalembang18  #astroGO  #Njoi  #NjoiNow  #Ondeman  #HD  #stadiumastro  #AstroArena  #AsiaParaGames  #astrosupersportPlus  #ayuhmalaysiaku 
Saluran berita semperna Sukan Asia Jakarta Palembang 2018 Saksikanya Di Saluran 800 & 803 HD .
#800 #803 #AsianGames2018 #astro #astromalaysia #JakartaPalembang2018 #JakartaPalembang18 #astroGO #Njoi #NjoiNow #Ondeman #HD #stadiumastro #AstroArena #AsiaParaGames #astrosupersportPlus #ayuhmalaysiaku
Ibu Berpantang @ Post Natal pun bagus amalkan Secret Coffee. Selepas pantang pun Boleh. Tidak ada masalah.

Kenapa??Dalam Secret Coffee Ada Agen Milk Booster Madu & Kurma. Merupakan Agen Pengalak Susu. 
Selain itu,Kenapa Bagus Untuk Ibu Dalam Tempoh BerPantang, SC Membantu Untuk Peredaran Darah.

Dalam SC Mengandungi  Hoodia,Green Coffee, Garcinia Iaitu Bagus Utk Control Tekanan @ Peredaran Darah & Memelihara Jantung.

Kandungan Dalam Secret Coffee Semua  Terkawal.Selamat  Untuk Ibu Menyusu.

#SecretCorrea
#SecretCoffee
Ibu Berpantang @ Post Natal pun bagus amalkan Secret Coffee. Selepas pantang pun Boleh. Tidak ada masalah. Kenapa??Dalam Secret Coffee Ada Agen Milk Booster Madu & Kurma. Merupakan Agen Pengalak Susu. Selain itu,Kenapa Bagus Untuk Ibu Dalam Tempoh BerPantang, SC Membantu Untuk Peredaran Darah. Dalam SC Mengandungi Hoodia,Green Coffee, Garcinia Iaitu Bagus Utk Control Tekanan @ Peredaran Darah & Memelihara Jantung. Kandungan Dalam Secret Coffee Semua Terkawal.Selamat Untuk Ibu Menyusu. #SecretCorrea  #SecretCoffee 
Bersalin dah 99 hari,
tapi perut masih #Buncit?
.
Akak suggest korang lumur Secret Correa,
Selain sejuk dan tak melekit,
Dia ada collagen,
Bolehlah cantik kembali kulit bekas strechmark tu.
.
Akak riso baju kebaya yang ditempah,
Raya haji Masih tak Boleh sarung,
Bukan baby yang meleleh air liur,
Mak nya yang menjejeh ngences 
Tak dapat "Bergaya baju kebaya"
.
Komen nak Atau 
Whatsapp ke http://www.wasap.my/601129292581 
Bukan nak tempah kebaya raya,
Nak maintain kan badan seusia anak dara :-) #JemaahLove
#SlimTanpaUbat
#KempisPerutCzer
#SecretCorrea
Bersalin dah 99 hari, tapi perut masih #Buncit ? . Akak suggest korang lumur Secret Correa, Selain sejuk dan tak melekit, Dia ada collagen, Bolehlah cantik kembali kulit bekas strechmark tu. . Akak riso baju kebaya yang ditempah, Raya haji Masih tak Boleh sarung, Bukan baby yang meleleh air liur, Mak nya yang menjejeh ngences Tak dapat "Bergaya baju kebaya" . Komen nak Atau Whatsapp ke http://www.wasap.my/601129292581 Bukan nak tempah kebaya raya, Nak maintain kan badan seusia anak dara :-) #JemaahLove  #SlimTanpaUbat  #KempisPerutCzer  #SecretCorrea 
Sempena Sukan Asian Jakarta Palembang 2018 Astro membuka 
8 saluran SuperSport 
bermula 18 Ogos 2018
CH format SD:780-785
CH format HD:790-795
percuma untuk semua pelanggan Astro&Njoi
Dan saluran khas 
Astro Arena 
CH format SD:800|801
CH format HD:802|803
#astromalaysia #dramamonalisa #cintatiadaganti #ctdk #janganbencicintaku #jannanick #fattzura #korea
PENJAWAT AWAM BERUNIFORM.
.
Anda Kena jaga BMI,
Untuk naik pangkat,
Untuk naik gaji,
Untuk kekal berkhidmat.
.
Tapi Ros,
Boleh ke Lelaki lumur Lotion Kurus Sejuk Secret Correa ni?
Ke perempuan yang Ayu dan comel saja?
Bukan Nurse dan Polis dan Askar wanita saja ke Boleh?
.
Alolo manis berkerim soalan u olls ya,
Boleh jee. Don't worry Abang-Abang Sado.
.
En abang guna takkan bertukar keaslian nya,
Jangan ragu,
Jangan garu,
Jangan tersipu,
Lumur saja,
Gerenti lelaki takkan jadi perempuan punyer 
200% SELAMAT dilumur pada daerah-daerah yang geram dan dendam lemak menyewa.
.
Pastikan mereka bayar sewa,
Bayar dengan Pakej Shah.
Bukan setakat Fika saja tapi dengan lemak-lemak cair. Eh.
.
.#JemaahLove 
Together we grow and success
PENJAWAT AWAM BERUNIFORM. . Anda Kena jaga BMI, Untuk naik pangkat, Untuk naik gaji, Untuk kekal berkhidmat. . Tapi Ros, Boleh ke Lelaki lumur Lotion Kurus Sejuk Secret Correa ni? Ke perempuan yang Ayu dan comel saja? Bukan Nurse dan Polis dan Askar wanita saja ke Boleh? . Alolo manis berkerim soalan u olls ya, Boleh jee. Don't worry Abang-Abang Sado. . En abang guna takkan bertukar keaslian nya, Jangan ragu, Jangan garu, Jangan tersipu, Lumur saja, Gerenti lelaki takkan jadi perempuan punyer 200% SELAMAT dilumur pada daerah-daerah yang geram dan dendam lemak menyewa. . Pastikan mereka bayar sewa, Bayar dengan Pakej Shah. Bukan setakat Fika saja tapi dengan lemak-lemak cair. Eh. . .#JemaahLove  Together we grow and success
PROMO GEGAR LEMAK!!!
.
Khas buat 100 orang yang PANTAS sahaja.
.
Setiap Pembelian 2 Tiub Losyen Secret Correa saiz 130 ml.
.
Dapatkan Sekotak SECRET COFFEE yang beharga RM69.90 secara PERCUMA😱
.
Klik cepat sementara ada. klik sini http://www.wasap.my/+601129292581/PromoKopiFree
.
#SecretCorreaPahang
#JemaahLove
PROMO GEGAR LEMAK!!! . Khas buat 100 orang yang PANTAS sahaja. . Setiap Pembelian 2 Tiub Losyen Secret Correa saiz 130 ml. . Dapatkan Sekotak SECRET COFFEE yang beharga RM69.90 secara PERCUMA😱 . Klik cepat sementara ada. klik sini http://www.wasap.my/+601129292581/PromoKopiFree . #SecretCorreaPahang  #JemaahLove 
"1000 PCS PERCUMA SEDIA DIEDARKAN...!" #KOPIKURUS PALING SEDAP DIALAF INI..!
Korang nak tahu x kebaikan secret coffee?
Testimoni2 buatkan kami xboleh tidur.! Apakah KEBAIKAN Secret coffee👇 ➡️Buatkan ENERGY Boost up 3x ganda
➡️Buatkan anda kenyang hingga ke petang.
Tahan lapar/  potong selera makan.
➡️Mudah dihadam/ Elak sembelit
➡️Milkbooster/ penggalak susu badan.

Yang anda Perlu tahu perbezaan secret coffee dengan kopi yg lain👇 ➡️Kopi PERTAMA dimalaysia mix Garcinea dan 5 bahan slimming booster.
➡️Krimer yang diletakkan tiada usur sheme milk tetapi berasaskan " Palm kernel"/ isi rong dari biji kelapa sawit.
➡️Green Coffee Mix dgn Arabica coffee yg telah dinyah kafein.

Harini ada PROMO buy 1 box FREE secret coffee 20 Gram📣📣 Komen " Saya Nak"👇
"1000 PCS PERCUMA SEDIA DIEDARKAN...!" #KOPIKURUS  PALING SEDAP DIALAF INI..! Korang nak tahu x kebaikan secret coffee? Testimoni2 buatkan kami xboleh tidur.! Apakah KEBAIKAN Secret coffee👇 ➡️Buatkan ENERGY Boost up 3x ganda ➡️Buatkan anda kenyang hingga ke petang. Tahan lapar/ potong selera makan. ➡️Mudah dihadam/ Elak sembelit ➡️Milkbooster/ penggalak susu badan. Yang anda Perlu tahu perbezaan secret coffee dengan kopi yg lain👇 ➡️Kopi PERTAMA dimalaysia mix Garcinea dan 5 bahan slimming booster. ➡️Krimer yang diletakkan tiada usur sheme milk tetapi berasaskan " Palm kernel"/ isi rong dari biji kelapa sawit. ➡️Green Coffee Mix dgn Arabica coffee yg telah dinyah kafein. Harini ada PROMO buy 1 box FREE secret coffee 20 Gram📣📣 Komen " Saya Nak"👇
PROMOSI FREE POSTAGE + FREE GIFT+ FREE KONSULTASI

Ada sesiapa nak selit order?
Hari ini ada pengeposan Losyen Secret Correa :)
PROMOSI FREE POSTAGE + FREE GIFT+ FREE KONSULTASI Ada sesiapa nak selit order? Hari ini ada pengeposan Losyen Secret Correa :)
Baru lumur 1 minggu trial pack SC dah turun 1.7 kilo?
Kos RM30 je pun.
Baru lumur 1 minggu trial pack SC dah turun 1.7 kilo? Kos RM30 je pun.
Calling all women's football fans! Follow the 2018 FIFA U-20 Women's World Cup on Astro and Astro GO this August.
#astro #astroGO #Stadiumastro #Njoi #NjoiNow #FIFAU-20Woman18 #Astromalaysia #OnDeman #astrosupersport #AstroSuperSport2 #astroSuperSport3 #astrosupersport4
BERANI DIA TIPU !
.
.
.
Kata turunkan berat saja,
Kempiskan perut konon.
.
Kenapa pipi yang kita bancuh dengan serbuk penaik,
Jadi bantat?
.
Huaaaaa,
Dagu kita,
Tengoklah dagu kita,
Dah tajam menikam, 
http://www.wasap.my/601129292581
BERANI DIA TIPU ! . . . Kata turunkan berat saja, Kempiskan perut konon. . Kenapa pipi yang kita bancuh dengan serbuk penaik, Jadi bantat? . Huaaaaa, Dagu kita, Tengoklah dagu kita, Dah tajam menikam, http://www.wasap.my/601129292581
Gara-gara pakej Slimming Husna yg terlajak jimat, Mr hubby sendiri belikan untuk wife tercinta.❤️❤️ Sweet kan 
Nak wife sendiri sentiasa cantik & sehat,
Tak salah hadiahkn untuk mereka 
Jangan tau tegur wife je tak jaga badan la, tak macam dulu la, 😉
wife tu dah banyak berkorban termasuk bertarung nyawa utk melahirkan Zuriat.
Sesekali kan best buatkan mereka happy 
Juga Untuk en suami ☺️ Klik disini utk detail pakej promosi Husna & Nek pah 😋👇 www.wasap.my/601129292581/NakCubaSC

#Secretcorrea
#losyenkurussejukNo1Dimalaysia
Gara-gara pakej Slimming Husna yg terlajak jimat, Mr hubby sendiri belikan untuk wife tercinta.❤️❤️ Sweet kan Nak wife sendiri sentiasa cantik & sehat, Tak salah hadiahkn untuk mereka Jangan tau tegur wife je tak jaga badan la, tak macam dulu la, 😉 wife tu dah banyak berkorban termasuk bertarung nyawa utk melahirkan Zuriat. Sesekali kan best buatkan mereka happy Juga Untuk en suami ☺️ Klik disini utk detail pakej promosi Husna & Nek pah 😋👇 www.wasap.my/601129292581/NakCubaSC #Secretcorrea  #losyenkurussejukNo1Dimalaysia 
Premier League Astro SuperSport 3 .
#Astro #astromalaysia #PremierLeague18 #PremierLeague #astroGO #Njoi #NjoiNow #OnDeman #Stadiumastro @stadium.astro @astrogo.my
Having a great time moderating the panels in the conference. Broadcasters Marini Ramlan - Primeworks, Putri Yasmin- Astro Malaysia, & Producer Zeno - Giggle garage. 
Topic discussion about: Business relations between Broadcasters & Producers  #astromalaysia #primeworksstudio #gigglegarage #mirayi #animy #kre8tif2018 #animationlife
[ LOSYEN BUKAN SAHAJA SESUAI ORANG DEWASA TAPI UNTUK KANAK KANAK PUN BOLEH]
.
Losyen #secretcorrea bukan untuk kurus jer tapi yang ada masalah eksima / ruam /luka kecil pd kanak kanak boleh sapu.
.
Serius... 😱 
Kanak- kanak takkan mengeluh rasa pijar lagi sebab losyen Secret Correa 
merupakan losyen sejuk yang diformluasi dari teknologi korea ni
.
Sejuk ke sgt sejuk ?

Klik link dibawah
http://www.wasap.my/601129292581
[ LOSYEN BUKAN SAHAJA SESUAI ORANG DEWASA TAPI UNTUK KANAK KANAK PUN BOLEH] . Losyen #secretcorrea  bukan untuk kurus jer tapi yang ada masalah eksima / ruam /luka kecil pd kanak kanak boleh sapu. . Serius... 😱 Kanak- kanak takkan mengeluh rasa pijar lagi sebab losyen Secret Correa merupakan losyen sejuk yang diformluasi dari teknologi korea ni . Sejuk ke sgt sejuk ? Klik link dibawah http://www.wasap.my/601129292581
Throwback
Regrann from @izwan_achix -  Drama (ANAK MERDEKA) 
@astromalaysia MUSTIKA HD
@tiz.zaqyah 
@remyishak .
.
@izwan_achix
Scene lalu lalang😂
#pengalaman 
#astro #astromalaysia 
#mustika #mustikahd 
#drama #dramaanakmerdeka
#anakmerdeka - #regrann