an online Instagram web viewer

#archdaily medias

Photos

#Repost @architecture__gram (@get_repost)
・・・
Giant Clothespin Sculpture by Turkish artist Mehmet Ali Uysal

_______
Follow us @architecture_se7en for more!

FOLLOW 👇👇👇👇@architecture__gram 📷  @architecture_se7en

#abstract #architecturephotography #interior #building #archdaily #архитектура #house #skyscraper #archidaily #citylife #cityscape
Tarde pedalando 🚴🏻‍♂️🏳️‍🌈
Tarde pedalando 🚴🏻‍♂️🏳️‍🌈
#Repost @architecture_hunter
・・・
#architecture_hunter
Casa Pacaembú 
Architects: DMDV Architects 
Location: São Paulo, Brazil
Photographer: Maira Acayaba •
•
Follow the HUNTER pages:
@architecture_hunter [+1,3M]
@designhunter.official [+100k]
@foodhunter.official [+13K]
•
•
•
•
#arquitetura #arquiteto #arquiteta #arquitectura #arquitecto #arquitecta #architecture #architect #design #designer #archilovers #archilover #archdaily
Casa Valenzuela / Puertecillo
Ventanales para recoger el sol de la mañana. 
Moov.contacto@gmail.com 
#moovarquitectura #architecture #archdaily #puertecillo #matanzas #madera #playa #surf #windsurf #edificiosdemadera #casasdeplaya #casasdemadera #wanderlust #ig_architecture #photooftheday #somosmoova
🌝🌚
🌝🌚
Trend Alert 🚨 Morrocan fish scale tiles 😍 Green is trending for 2018/2019 and I'm totally feeling it 🙌
Trend Alert 🚨 Morrocan fish scale tiles 😍 Green is trending for 2018/2019 and I'm totally feeling it 🙌
Sala de estar: cantinho lindo pra assistir TV com detalhes marcantes: escada com ripas, painel iluminado, composição de tapetes e tons neutros! Amei! #3d #projeto #sala #livingroom #living #estar #casa #decordacasa #housearchitecture #home  #interiorarchitecture #arquiteturadeinteriores #detalhes #decor #interiordesign #designdeinteriores #architecture #archlovers #arquitetura #instagood #paolacuryarquiteta #archdaily #instacool #colors #clean #contemporary #interiores
Sala de estar: cantinho lindo pra assistir TV com detalhes marcantes: escada com ripas, painel iluminado, composição de tapetes e tons neutros! Amei! #3d  #projeto  #sala  #livingroom  #living  #estar  #casa  #decordacasa  #housearchitecture  #home  #interiorarchitecture  #arquiteturadeinteriores  #detalhes  #decor  #interiordesign  #designdeinteriores  #architecture  #archlovers  #arquitetura  #instagood  #paolacuryarquiteta  #archdaily  #instacool  #colors  #clean  #contemporary  #interiores 
King Bill by @austinmaynardarchitects
.
Built by CBD Contracting

Photo by Derek Swalwell
.
@maynardarchitect
 @markaustin3000
#kingbill King Bill is a love letter to Fitzroy. King Bill is a collage of Fitzroy’s built history, its textures, its forms, its order and its chaos.
A family of four, long time Fitzroy locals, asked Austin Maynard Architects to design them their “forever house” in the suburb they love. They asked for a renovation to their two story terrace home, incorporating the empty site to the east and re-using the old stable building at the rear. At King Bill we set out to completely re-think the terrace house and the principles that created them. We looked at the house as empty spaces that needed new purpose. Holes have been punched through the boundary wall. A glazed, curved corridor now forms the entrance linking the brick terrace with the steel clad stable (garage, study, parents retreat) and the new glass pavilion (kitchen, living/ dining) surrounded by established garden.
King Bill by @austinmaynardarchitects . Built by CBD Contracting
 Photo by Derek Swalwell . @maynardarchitect
 @markaustin3000 #kingbill  King Bill is a love letter to Fitzroy. King Bill is a collage of Fitzroy’s built history, its textures, its forms, its order and its chaos. A family of four, long time Fitzroy locals, asked Austin Maynard Architects to design them their “forever house” in the suburb they love. They asked for a renovation to their two story terrace home, incorporating the empty site to the east and re-using the old stable building at the rear. At King Bill we set out to completely re-think the terrace house and the principles that created them. We looked at the house as empty spaces that needed new purpose. Holes have been punched through the boundary wall. A glazed, curved corridor now forms the entrance linking the brick terrace with the steel clad stable (garage, study, parents retreat) and the new glass pavilion (kitchen, living/ dining) surrounded by established garden.