an online Instagram web viewer

#anticancer medias

Photos

MESIN AIR KANGEN ADA ORANG2 PROFESIONAL YANG KELUARKAN BUKU MENGENAINYA
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ini sebahagian antara buku-buku Doktor-doktor Pakar yang berbicara tentang Kangen Water dalam bidang perubatan masing-masing. 
Mereka sendiri mengamalkan Kangen Water sebagai RAWATAN ALTERNATIF kepada pesakit-pesakit mereka, kerana mereka faham konsep NATURAL HEALING. 
MAKA, 
Tidak hairanlah, Mesin Kangen sudah berada di Hospital-hospital di Jepun & US. 
Eh! Kat Malaysia pun ada tau! 
Tak percaya? 
Pegi lah jenguk Klinik Mata Prof. Dr. Muhaya di Kajang dan di IJN, Kuala Lumpur 😊

SOALAN SAYA,
⁉️Kalian taknak ke ada Doktor Peribadi di rumah sendiri? 
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia 
#KangenDistributor 
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater 
#PremiumHealthyWater
MESIN AIR KANGEN ADA ORANG2 PROFESIONAL YANG KELUARKAN BUKU MENGENAINYA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ini sebahagian antara buku-buku Doktor-doktor Pakar yang berbicara tentang Kangen Water dalam bidang perubatan masing-masing. Mereka sendiri mengamalkan Kangen Water sebagai RAWATAN ALTERNATIF kepada pesakit-pesakit mereka, kerana mereka faham konsep NATURAL HEALING. MAKA, Tidak hairanlah, Mesin Kangen sudah berada di Hospital-hospital di Jepun & US. Eh! Kat Malaysia pun ada tau! Tak percaya? Pegi lah jenguk Klinik Mata Prof. Dr. Muhaya di Kajang dan di IJN, Kuala Lumpur 😊 SOALAN SAYA, ⁉️Kalian taknak ke ada Doktor Peribadi di rumah sendiri? Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh) . Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan. . Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan Atau klik terus kat sini: 📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor . #KangenWaterHamizahHassan  #KangenWater  #KangenMastermind  #KangenMachine  #MedicalDevice  #KangenMalaysia  #KangenDistributor  #ChangeYourWaterChangeYourLife  #AirKangenAirSihatBukanUbat  #AlkalizedIonizedWater  #AntioxidantWater  #AntiCancer  #HealingWater  #PremiumHealthyWater 
After a long week of hard work & dedication do not forget to treat your self with a hot cup of Tchaba tea.  Wishing all of you a lovely relaxing weekend. 
#november#weekend#teaaddict#tealover#antioxidants#antiaging#anticancer#detox#Tchabatea#amman#lovejo#gifts#beamman#هدايا#حب_الاردن#شاي_اسود#شاي_ابيض#دبي#السعودية#
Dinner was on the run tonight.. as yum as ever too. There was a day when I would have asked.. where is the protein? Not anymore! The iron and B12 are packed in there too.. oh and real nutrients.. oh and there was no animals harmed her either.. guilt free food 😍
.
#plantproteinisallyouneed #saynotoketo #meatiskillingyou #goveganitsyummy #30daystohealthyliving #arbonne #vegan #gettingfitchick #healthychoices #cleaneating  #eatclean #nomurdernecessary #makenewhabits #makenewfavorites #noanimalsusedorharmed #chooselife #saveyourself #anticancer #health #choosehealth #allproteincomesfromplants #plantpower #plantprotein #crueltyfree #livelife #avocado #protein #govegan
Dinner was on the run tonight.. as yum as ever too. There was a day when I would have asked.. where is the protein? Not anymore! The iron and B12 are packed in there too.. oh and real nutrients.. oh and there was no animals harmed her either.. guilt free food 😍 . #plantproteinisallyouneed  #saynotoketo  #meatiskillingyou  #goveganitsyummy  #30daystohealthyliving  #arbonne  #vegan  #gettingfitchick  #healthychoices  #cleaneating  #eatclean  #nomurdernecessary  #makenewhabits  #makenewfavorites  #noanimalsusedorharmed  #chooselife  #saveyourself  #anticancer  #health  #choosehealth  #allproteincomesfromplants  #plantpower  #plantprotein  #crueltyfree  #livelife  #avocado  #protein  #govegan 
Madaming tao ang mahilig sa black coffee ngunit ano nga ba ang benepisyo nito sa katawan? -pampatalas ng memorya
-iwas sa sakit sa puso
-pampalakas ng katawan -mayaman sa antioxidant
-pagbawas ng timbang
-pampalinis ng tiyan
-iwas sa sakit na Dyabetes

Kung black coffee ang hanap mo? Meron yan sa Dynapharm! 😁💪 PM for details.

#blackcoffee #drinktogoodhealth #coffeewithbenefits #healthycoffee #antioxidant #anticancer #antidiabetes #dynapharmproducts
Kalung cantik ini kalung kesehatan loh.. MasyaaAllah cantikkk bgt 😍😍😍
Yakin ga pengen meminangnyaa??? 😙😙 LIMITED EDITION YESSS ☺☺
..
...
....
#LSWHATI
#VERSI2
#LIMITEDEDITION
#kalungkesehatan
#antikanker
#anticancer #healthnecklace #healthynecklace #elegant #beautiful #nice

Info order chat 
Nadya 
WA 081319341574
Kalung cantik ini kalung kesehatan loh.. MasyaaAllah cantikkk bgt 😍😍😍
Yakin ga pengen meminangnyaa??? 😙😙 LIMITED EDITION YESSS ☺☺
..
...
....
#LSWHATI
#VERSI2
#LIMITEDEDITION
#kalungkesehatan
#antikanker
#anticancer #healthnecklace #healthynecklace #elegant #beautiful #nice

Info order chat 
Nadya 
WA 081319341574
Tunaikan request Ayahanda nak makan.

Pengat pisang ubi keledek Kangen
Pemanis mulut petang ni😋 
Cuci dan masak menggunakan Air Kangen pH9.5 memang cepat masak, berkhasiat & 100% BEBAS KLORIN!!! Masaklah apa sahaja, mulakan dengan Bismillah, masak dengan penuh kasih sayang, gunakan bahan asas Air Sihat Kangen InsyaAllah bertambah2 sedap dan sihat hidangan.💦❤ Yummy! Ade mesin kangen macam2 boleh buat complete untuk minum, masak, skincare untuk kulit sihat flawless, serum rambut, kebersihan rumah... haii semua lah boleh dimanfaatkan dengan my mini private doctor ni😍🤗
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#1Machine7pHair
#CookWithFreeClorin
#KangenMalaysia 
#KangenDistributor 
#1Rumah1MesinKangen
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#TrueHealth
#HealthyLifeStyle
Tunaikan request Ayahanda nak makan. Pengat pisang ubi keledek Kangen Pemanis mulut petang ni😋 Cuci dan masak menggunakan Air Kangen pH9.5 memang cepat masak, berkhasiat & 100% BEBAS KLORIN!!! Masaklah apa sahaja, mulakan dengan Bismillah, masak dengan penuh kasih sayang, gunakan bahan asas Air Sihat Kangen InsyaAllah bertambah2 sedap dan sihat hidangan.💦❤ Yummy! Ade mesin kangen macam2 boleh buat complete untuk minum, masak, skincare untuk kulit sihat flawless, serum rambut, kebersihan rumah... haii semua lah boleh dimanfaatkan dengan my mini private doctor ni😍🤗 . Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan Atau klik terus kat sini: 📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor #KangenWaterHamizahHassan  #KangenWater  #KangenMastermind  #KangenMachine  #1Machine7pHair  #CookWithFreeClorin  #KangenMalaysia  #KangenDistributor  #1Rumah1MesinKangen  #ChangeYourWaterChangeYourLife  #AirKangenAirSihatBukanUbat  #AlkalizedIonizedWater  #AntioxidantWater  #AntiCancer  #TrueHealth  #HealthyLifeStyle 
#repost dari team JMCI Madura 
Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. 
Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. 
Allah maha menyembuhkan, 
kita hanya ihktiar dengan produk MCI. 
semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. 
selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS

Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh chat saya 🙋: Susie
Wa 08170407868

Sharing is Caring 💖

#keracunan #keracunanobat #poison #leukosittinggi #leukosit #sembuhtanpaobat #berkat #terapibioglass #rutinminum #airbioglass #pakaipendantaura #pendantaura #pendantmci #antiradiation #anticancer #bloodcirculation #selfhealing #mengobatitanpaobat #buktikansendiri #manfaatbioglass #rumita_mci #joinnow #bisnismci #sehatnyadapat #cantiknyadapat #bonusnyadapat #betterlifewithMCI 👍😍
#repost  dari team JMCI Madura Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. Allah maha menyembuhkan, kita hanya ihktiar dengan produk MCI. semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh chat saya 🙋: Susie Wa 08170407868 Sharing is Caring 💖 #keracunan  #keracunanobat  #poison  #leukosittinggi  #leukosit  #sembuhtanpaobat  #berkat  #terapibioglass  #rutinminum  #airbioglass  #pakaipendantaura  #pendantaura  #pendantmci  #antiradiation  #anticancer  #bloodcirculation  #selfhealing  #mengobatitanpaobat  #buktikansendiri  #manfaatbioglass  #rumita_mci  #joinnow  #bisnismci  #sehatnyadapat  #cantiknyadapat  #bonusnyadapat  #betterlifewithMCI  👍😍
La manzanilla (Chamaemelum nobile)🌼 es una planta medicinal utilizada para el tratamiento de molestias gastrointestinales. A parte de tratar el dolor gastronitestinal también trata el muscular, calambres, cefaleas, 💆🏽‍♂️ eczemas, inflamación de encías, heridas y sinusitis. ¡Y aún tiene más efectos! 😱 Como ser un antiinflamatorio, antibacteriano, relajante, reductor del colesterol ❤ y parece también tener propiedades anticancerígenas.💖
📞933708230
#plantasmedicinales #vidasana #salud #naturaleza #plantas #saludable #vivemejor #anticancer #nostress #farmaciacarmenserramiá #nature #plants #healthydiet #healthylifestyle #dietasana #medicinalplants #health #lomejorparati #manzanilla #mejoratusalud
La manzanilla (Chamaemelum nobile)🌼 es una planta medicinal utilizada para el tratamiento de molestias gastrointestinales. A parte de tratar el dolor gastronitestinal también trata el muscular, calambres, cefaleas, 💆🏽‍♂️ eczemas, inflamación de encías, heridas y sinusitis. ¡Y aún tiene más efectos! 😱 Como ser un antiinflamatorio, antibacteriano, relajante, reductor del colesterol ❤ y parece también tener propiedades anticancerígenas.💖 📞933708230 #plantasmedicinales  #vidasana  #salud  #naturaleza  #plantas  #saludable  #vivemejor  #anticancer  #nostress  #farmaciacarmenserramiá  #nature  #plants  #healthydiet  #healthylifestyle  #dietasana  #medicinalplants  #health  #lomejorparati  #manzanilla  #mejoratusalud 
Dándole uso al Mezclum de semillas!! Desayuno de juernes! 😃 Me pasa que si no inicio el desayuno con fruta a tope es como no desayunar..🤷‍♀️ últimamente los cítricos entre horas me sientan regular así que aprovecho a primera hora que mi cuerpo los abraza de gusto 💚 Hoy a la granola la he añadido pera 🍐 y ha sido un acierto total este mezclum de #granola, #arándanos, mijo y semillas, super #healthy#sano!!!😉 Me encantan los jueves!!! Vamos a por el!!💪😃 #healthymezclum #comidasana #sanoyrico#recetassanas #cocinavegetariana #cocinavegana #saludableyrico#plantbased #foodphotography#plantbaseddiet #plantbasedliving#vegetarianrecipe#veggierecipe#yummy#vidasana#veganzone#anticancer#semillas#lino#sesamo#desayunos#desayunosaludable #breakfast #healthybreakfast
Dándole uso al Mezclum de semillas!! Desayuno de juernes! 😃 Me pasa que si no inicio el desayuno con fruta a tope es como no desayunar..🤷‍♀️ últimamente los cítricos entre horas me sientan regular así que aprovecho a primera hora que mi cuerpo los abraza de gusto 💚 Hoy a la granola la he añadido pera 🍐 y ha sido un acierto total este mezclum de #granola , #arándanos , mijo y semillas, super #healthy #sano !!!😉 Me encantan los jueves!!! Vamos a por el!!💪😃 #healthymezclum  #comidasana  #sanoyrico #recetassanas  #cocinavegetariana  #cocinavegana  #saludableyrico #plantbased  #foodphotography #plantbaseddiet  #plantbasedliving #vegetarianrecipe #veggierecipe #yummy #vidasana #veganzone #anticancer #semillas #lino #sesamo #desayunos #desayunosaludable  #breakfast  #healthybreakfast 
Hello Hello 👀❤️🌄 connaissez vous le thé japonais #sencha ? @palaisdesthes
Je profite de ma #journée #off 💪❤️ #thejaponais #thé #japon #jadore #matin #jeudi #reveil #bienetre #amour #pertedepoids #reequilibragealimentaire #healthyfood #girlstyle #happyday #happiness #fittea #teatime #fitness #antioxydant #anticancer #sante #paris #myfitchallenge #ventreplat #motivation  #palaisdesthes
©
So LOVE Beauty with ATOMY
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
• Atomy HemoHIM •
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suplemen Ekstrak Herbal untuk Meningkatkan Sistem Imunitas Tubuh
20 ml x 60 sachets (1200 ml)
Mengandung ekstrak herbal campuran dari Angelica Radix, Chuanxiong Rhizoma dan Paeoniae Alba Radix yang berfungsi untuk meningkatkan sistem imunitas tubuh.
.
Apa itu sistem imunitas tubuh?
Sistem imunitas tubuh (sistem kekebalan tubuh) merupakan suatu kemampuan untuk melindungi tubuh dari patogen berbahaya seperti virus dan bakteri yang masuk ke dalam tubuh.
.
Direkomendasikan untuk orang-orang sebagai berikut :
* Berusia tua/lanjut usia (manula) yang membutuhkan pemulihan energi
* Para pekerja yang kelelahan setelah bekerja selama berjam-jam (jam kerja panjang)
* Murid-murid yang membutuhkan ketahanan fisik
* Sopir-sopir yang mengendarai kendaraan dengan jarak tempuh yang jauh
* Ibu rumah tangga/para istri yang stress dan lelah karena pekerjaan rumah tangga
* Para atlet yang mengkonsumsi/menghabiskan banyak energi fisik
.
PERINGATAN :
- Mohon untuk berkonsultasi dengan dokter Anda apabila memiliki riwayat alergi
- Tidak direkomendasikan untuk anak-anak di bawah usia 6 tahun
- Wanita hamil, menyusui, menstruasi yang tidak teratur atau yang memiliki gangguan pendarahan wajib berkonsultasi dengan dokter Anda sebelum mengkonsumsi produk ini
.
#SoLOVEBeautywithATOMY #AtomyIndonesia #AtomyKorea #Atomyhealth #AtomyHemoHIM #Atomy #anticancer #kekebalantubuh
© So LOVE Beauty with ATOMY . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ • Atomy HemoHIM • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Suplemen Ekstrak Herbal untuk Meningkatkan Sistem Imunitas Tubuh 20 ml x 60 sachets (1200 ml) Mengandung ekstrak herbal campuran dari Angelica Radix, Chuanxiong Rhizoma dan Paeoniae Alba Radix yang berfungsi untuk meningkatkan sistem imunitas tubuh. . Apa itu sistem imunitas tubuh? Sistem imunitas tubuh (sistem kekebalan tubuh) merupakan suatu kemampuan untuk melindungi tubuh dari patogen berbahaya seperti virus dan bakteri yang masuk ke dalam tubuh. . Direkomendasikan untuk orang-orang sebagai berikut : * Berusia tua/lanjut usia (manula) yang membutuhkan pemulihan energi * Para pekerja yang kelelahan setelah bekerja selama berjam-jam (jam kerja panjang) * Murid-murid yang membutuhkan ketahanan fisik * Sopir-sopir yang mengendarai kendaraan dengan jarak tempuh yang jauh * Ibu rumah tangga/para istri yang stress dan lelah karena pekerjaan rumah tangga * Para atlet yang mengkonsumsi/menghabiskan banyak energi fisik . PERINGATAN : - Mohon untuk berkonsultasi dengan dokter Anda apabila memiliki riwayat alergi - Tidak direkomendasikan untuk anak-anak di bawah usia 6 tahun - Wanita hamil, menyusui, menstruasi yang tidak teratur atau yang memiliki gangguan pendarahan wajib berkonsultasi dengan dokter Anda sebelum mengkonsumsi produk ini . #SoLOVEBeautywithATOMY  #AtomyIndonesia  #AtomyKorea  #Atomyhealth  #AtomyHemoHIM  #Atomy  #anticancer  #kekebalantubuh 
Every Child is a different kind of Flower, and all together make this World a Beautiful Garden.
Newborn Care Week

Visit: betadrugslimited.com

#BetaDrugs #NewbornCareWeek #Newborn #care #child #Science #Peace #India #Medicine #Health #Happiness #Prosperity #God #Pharmaceutical #Cancer #Achieved #World #awareness #population #doctor #csr #analytics #Methods #Company #Vision #Mission #anticancer #FreeMedications
Anticancer nutrition

www.umihrt-treat.com

#cancer 
#anticancer 
#tumer 
#antitumer
La Piña, Es rica en hidratos de carbono, como éstos son de absorción lenta nos da energía durante más tiempo.

Contiene minerales como el hierro, el magnesio, el yodo, el zinc o el manganeso.

Posee vitaminas A, del grupo B y C, haciendo de la piña una excelente fuente de antioxidantes que combaten a los radicales libres y retrasan el envejecimiento.
.
llevaba a otro nivel y as la una de las golosinas más sabrosas con la baya ... ¡Te hará sentir como si estuvieras de vacaciones, incluso si ya estás de vacaciones ! 🏖 .
Para las personas que buscan algo divertido para probar con la baya.
.
.
.
#NatureswildberrySP #españa #bienvenidos #vidasaludable #bayasrojas #raras #ricas #sabroso #súpernutrientes #ricoennutrientes #organico #remedios #anticancer #sinazúcar #beneficios #alimentos #delicioso #mejorarlasalud #fresca #antioxidantes #quimioterapia #fruta #naturosa #lovespain #madrid #barcelona  #sustentable #perderpeso  #nutrición #alicante
La Piña, Es rica en hidratos de carbono, como éstos son de absorción lenta nos da energía durante más tiempo. Contiene minerales como el hierro, el magnesio, el yodo, el zinc o el manganeso. Posee vitaminas A, del grupo B y C, haciendo de la piña una excelente fuente de antioxidantes que combaten a los radicales libres y retrasan el envejecimiento. . llevaba a otro nivel y as la una de las golosinas más sabrosas con la baya ... ¡Te hará sentir como si estuvieras de vacaciones, incluso si ya estás de vacaciones ! 🏖 . Para las personas que buscan algo divertido para probar con la baya. . . . #NatureswildberrySP  #españa  #bienvenidos  #vidasaludable  #bayasrojas  #raras  #ricas  #sabroso  #súpernutrientes  #ricoennutrientes  #organico  #remedios  #anticancer  #sinazúcar  #beneficios  #alimentos  #delicioso  #mejorarlasalud  #fresca  #antioxidantes  #quimioterapia  #fruta  #naturosa  #lovespain  #madrid  #barcelona  #sustentable  #perderpeso  #nutrición  #alicante 
Never underestimate the valuable and important difference you make in every life you touch. For the impact you make today has a powerful rippling effect on every tomorrow. -Anonymous .
.
.
.
#matchamedicine
#organicgreentea#matcha#healthy
#health#matchaholic#matchalove
#japanesetea#antioxidants#vitamins
#healing#anticancer#research#love
#抹茶#抹茶#健康#お茶#healthybody
#healthyheart#healthybrain#tealove
#愛#日本#フォローしてください
Never underestimate the valuable and important difference you make in every life you touch. For the impact you make today has a powerful rippling effect on every tomorrow. -Anonymous . . . . #matchamedicine  #organicgreentea #matcha #healthy  #health #matchaholic #matchalove  #japanesetea #antioxidants #vitamins  #healing #anticancer #research #love  #抹茶 #抹茶 #健康 #お茶 #healthybody  #healthyheart #healthybrain #tealove  #愛 #日本 #フォローしてください 
😎ALHAMDULILLAH REPEAT ORDER😎

#BioEverPlus Produk TERHEBAT!!! Daripada SHOM
#AntiCancer
#AntiPenuaan
#AntiKedutan
#AntiJerawat
#AntiJeragat
#AntiRekahan
#AntiKuman
#AntiBakteria
#AntiVirus
#ScarSerum paling mujarab.. Credit to:  Nur Azira Abdul Karim
Credit to: Noratenadewi Tebana

Tahniah..Era..Dapat Bizpartner BAHARU.
"JOINNNNN2 TERUS BELI BIO EVER PLUS!!!" Merawat SEAWAL 5 MINIT😍😘
💖HANYA PERLU TITIK-TITIK DAN RATAKAN DI BAHAGIAN NADI @ TEMPAT YANG DIPERLUKAN. 📱📲 http://www.wasap.my/60138038892

#projekRM1000seminggu 
#beU_agresifEM
😎ALHAMDULILLAH REPEAT ORDER😎 #BioEverPlus  Produk TERHEBAT!!! Daripada SHOM #AntiCancer  #AntiPenuaan  #AntiKedutan  #AntiJerawat  #AntiJeragat  #AntiRekahan  #AntiKuman  #AntiBakteria  #AntiVirus  #ScarSerum  paling mujarab.. Credit to: Nur Azira Abdul Karim Credit to: Noratenadewi Tebana Tahniah..Era..Dapat Bizpartner BAHARU. "JOINNNNN2 TERUS BELI BIO EVER PLUS!!!" Merawat SEAWAL 5 MINIT😍😘 💖HANYA PERLU TITIK-TITIK DAN RATAKAN DI BAHAGIAN NADI @ TEMPAT YANG DIPERLUKAN. 📱📲 http://www.wasap.my/60138038892 #projekRM1000seminggu  #beU_agresifEM 
.
Antara order dari customer untuk di post out harini😊🤗😘
.
Ready untuk courier:
Set Beauty Water, Set Antiseptic Mouthwash, Nano Mist Spray & Kangen Ukon Turmeric Supplement🌹
.
Thank you customer yang repeat order🤗
100% Free Chemical for beauty, Care & Health💜
.
📲Info lanjut boleh WhatsApp 013-6253018
.
#kangenwaterraihanahamdan 
#beautywater
#beautywaterbydrayhanah #antiseptic #mouthwash #ukon #kangenukonsupplement #ukonturmeric #turmeric #kangenukon #ukonmalaysia #superdetoxification #superantioxidant #supplement #anticancer #ayurvedic #antiinflammatory #madeinjapan #freechemical #naturalskincare #nanomist
. Antara order dari customer untuk di post out harini😊🤗😘 . Ready untuk courier: Set Beauty Water, Set Antiseptic Mouthwash, Nano Mist Spray & Kangen Ukon Turmeric Supplement🌹 . Thank you customer yang repeat order🤗 100% Free Chemical for beauty, Care & Health💜 . 📲Info lanjut boleh WhatsApp 013-6253018 . #kangenwaterraihanahamdan  #beautywater  #beautywaterbydrayhanah  #antiseptic  #mouthwash  #ukon  #kangenukonsupplement  #ukonturmeric  #turmeric  #kangenukon  #ukonmalaysia  #superdetoxification  #superantioxidant  #supplement  #anticancer  #ayurvedic  #antiinflammatory  #madeinjapan  #freechemical  #naturalskincare  #nanomist 
#copas

Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. 
Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. 
Allah maha menyembuhkan, 
kita hanya ihktiar dengan produk MCI. 
semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. 
selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS

Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh 
chat sy: Fiyanti Wijaya 081240795978

Sharing is Caring 💖

#keracunan #keracunanobat #poison #leukosittinggi #leukosit #sembuhtanpaobat #berkat #terapibioglass #rutinminum #airbioglass #pakaipendantaura #pendantaura #pendantmci #antiradiation #anticancer #bloodcirculation #selfhealing #mengobatitanpaobat #buktikansendiri #manfaatbioglass #rumita_mci #joinnow #bisnismci #sehatnyadapat #cantiknyadapat #bonusnyadapat #betterlifewithMCI 👍😍
#copas  Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. Allah maha menyembuhkan, kita hanya ihktiar dengan produk MCI. semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh chat sy: Fiyanti Wijaya 081240795978 Sharing is Caring 💖 #keracunan  #keracunanobat  #poison  #leukosittinggi  #leukosit  #sembuhtanpaobat  #berkat  #terapibioglass  #rutinminum  #airbioglass  #pakaipendantaura  #pendantaura  #pendantmci  #antiradiation  #anticancer  #bloodcirculation  #selfhealing  #mengobatitanpaobat  #buktikansendiri  #manfaatbioglass  #rumita_mci  #joinnow  #bisnismci  #sehatnyadapat  #cantiknyadapat  #bonusnyadapat  #betterlifewithMCI  👍😍
飲食日記day1
午餐
主食番茄雞肉燉飯:番茄/雞胸肉/高麗菜/紅蘿蔔/玉米筍/糙米
配菜:青江菜、洋蔥炒玉米紅蘿蔔
鴻禧菇雞湯
(用的油都是橄欖油)

#抗癌日記#食譜#抗癌食材#自炊#飲食紀錄#抗癌飲食#抗癌大作戰#anticancer#cancer#lungcancer
Soup is the best thing ever. One reason I love our gray, rainy #pnw falls and winters is that I get to cozy up inside and make (and eat) SO MUCH SOUP 🥣 🥣🥣
.
.
For this sun-colored concoction, I roasted butternut squash and mixed it with sautéed onion, apple, ginger, and garlic. I added chicken bone broth (chicken magic mineral broth from @rebeccakatzyum and the #cancerfightingkitchen, to be exact) fresh thyme and sage, then let it simmer for a bit. Finished it off by blending to a creamy consistency and adding lemon juice, salt, and pepper to taste. Bright, warm, and comforting 😊
.
.
#soup #soupseason #soupson #butternutsquash #butternutsquashsoup #fallflavors #seasonalcooking #homecooking #healthycooking #antiinflammatory #anticancer #therapeuticcooking #foodheals #foodismedicine #eat #thrive
Soup is the best thing ever. One reason I love our gray, rainy #pnw  falls and winters is that I get to cozy up inside and make (and eat) SO MUCH SOUP 🥣 🥣🥣 . . For this sun-colored concoction, I roasted butternut squash and mixed it with sautéed onion, apple, ginger, and garlic. I added chicken bone broth (chicken magic mineral broth from @rebeccakatzyum and the #cancerfightingkitchen , to be exact) fresh thyme and sage, then let it simmer for a bit. Finished it off by blending to a creamy consistency and adding lemon juice, salt, and pepper to taste. Bright, warm, and comforting 😊 . . #soup  #soupseason  #soupson  #butternutsquash  #butternutsquashsoup  #fallflavors  #seasonalcooking  #homecooking  #healthycooking  #antiinflammatory  #anticancer  #therapeuticcooking  #foodheals  #foodismedicine  #eat  #thrive 
Coconut oil, lemon grass, and lemon essential oil vaginal suppositories. Lemongrass is an amazing and highly effective anti cancer treatment. In a study called Anticancer Effect of Lemongrass Oil and Citral on Cervical Cancer Cell Lines in Pharmacognosy Communications summarizes that lemongrass oil and citral emulsions initiate the cancer cell death by decreasing cell proliferation
🍋 
A more recent in vitro study published in the journal Pharmacognosy Communications in 2013 reveals that lemongrass was also effective against cervical cancer. Researchers found that lemongrass not only stopped cervical cancer cells (as well as several other types of cancer cells) from spreading, but it also initiated cancer cell apoptosis, also known as programmed cell death
🍋 
To make these I heat up 4 tbsp of coconut oil, add 12 drops lemon grass, 7 drops lemon, put them in the heart shaped molds and pop them in the freezer. As soon as they’re frozen you pop one in vaginally and go to bed and relax and let it heal from within.
#lemongrass #lemon #essentialoils #younglivingessentialoils #youngliving #anticancer #natureschemotherapy #cervicaldysplasia #cervicalhealth #cervix
Coconut oil, lemon grass, and lemon essential oil vaginal suppositories. Lemongrass is an amazing and highly effective anti cancer treatment. In a study called Anticancer Effect of Lemongrass Oil and Citral on Cervical Cancer Cell Lines in Pharmacognosy Communications summarizes that lemongrass oil and citral emulsions initiate the cancer cell death by decreasing cell proliferation 🍋 A more recent in vitro study published in the journal Pharmacognosy Communications in 2013 reveals that lemongrass was also effective against cervical cancer. Researchers found that lemongrass not only stopped cervical cancer cells (as well as several other types of cancer cells) from spreading, but it also initiated cancer cell apoptosis, also known as programmed cell death 🍋 To make these I heat up 4 tbsp of coconut oil, add 12 drops lemon grass, 7 drops lemon, put them in the heart shaped molds and pop them in the freezer. As soon as they’re frozen you pop one in vaginally and go to bed and relax and let it heal from within. #lemongrass  #lemon  #essentialoils  #younglivingessentialoils  #youngliving  #anticancer  #natureschemotherapy  #cervicaldysplasia  #cervicalhealth  #cervix 
Testimoni nyata & asli Hydro-Gen Fontaine PEM & Inhaler dari Para Konsumen 😄😊😎 Untuk pemesanan produk bisa langsung menghubungi Shinta 👇👇👇
(+6285254650718 & +6282230444411) 
#hydrogenfontainepemandinhaler #hydrogenfontaine #pem #protonexchangemembrane #inhaler #technology #hydrogenrichwater #inhalasihidrogen #inhalasi #hidrogen #airhidrogen #antioksidan #antioxidant #antikanker #anticancer #airajaib #gayahidupsehat #healthylifestyle #fit #lifestyle #hipmi #ipemi #selebgram2k18 #produk #kesehatan #health #product #salam #sehat #kayamanfaat
Testimoni nyata & asli Hydro-Gen Fontaine PEM & Inhaler dari Para Konsumen 😄😊😎 Untuk pemesanan produk bisa langsung menghubungi Shinta 👇👇👇 (+6285254650718 & +6282230444411) #hydrogenfontainepemandinhaler  #hydrogenfontaine  #pem  #protonexchangemembrane  #inhaler  #technology  #hydrogenrichwater  #inhalasihidrogen  #inhalasi  #hidrogen  #airhidrogen  #antioksidan  #antioxidant  #antikanker  #anticancer  #airajaib  #gayahidupsehat  #healthylifestyle  #fit  #lifestyle  #hipmi  #ipemi  #selebgram2k18  #produk  #kesehatan  #health  #product  #salam  #sehat  #kayamanfaat 
#repost dari team JMCI Madura 
Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. 
Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. 
Allah maha menyembuhkan, 
kita hanya ihktiar dengan produk MCI. 
semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. 
selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS

Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh chat saya 🙋: Wa 082128394068

Sharing is Caring 💖

#keracunan #keracunanobat #poison #leukosittinggi #leukosit #sembuhtanpaobat #berkat #terapibioglass #rutinminum #airbioglass #pakaipendantaura #pendantaura #pendantmci #antiradiation #anticancer #bloodcirculation #selfhealing #mengobatitanpaobat #buktikansendiri #manfaatbioglass #rumita_mci #joinnow #bisnismci #sehatnyadapat #cantiknyadapat #bonusnyadapat #betterlifewithMCI 👍😍
#repost  dari team JMCI Madura Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. Allah maha menyembuhkan, kita hanya ihktiar dengan produk MCI. semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh chat saya 🙋: Wa 082128394068 Sharing is Caring 💖 #keracunan  #keracunanobat  #poison  #leukosittinggi  #leukosit  #sembuhtanpaobat  #berkat  #terapibioglass  #rutinminum  #airbioglass  #pakaipendantaura  #pendantaura  #pendantmci  #antiradiation  #anticancer  #bloodcirculation  #selfhealing  #mengobatitanpaobat  #buktikansendiri  #manfaatbioglass  #rumita_mci  #joinnow  #bisnismci  #sehatnyadapat  #cantiknyadapat  #bonusnyadapat  #betterlifewithMCI  👍😍
She couldn’t wait and made matcha 🍵 while we had dinner. @aaanzaldo  thanks cousin i hope you like it ❤️💪🏻
.
.
.
.
.
.
#matchamedicine
#organicgreentea#matcha#healthy
#health#matchaholic#matchalove
#japanesetea#antioxidants#vitamins
#healing#anticancer#research#love
#抹茶#抹茶#健康#お茶#healthybody
#healthyheart#healthybrain#tealove
#愛#日本#フォローしてください
#Repost @anti.kanser (@get_repost)
・・・
Kepada kaum wanita yang sentiasa mengalami istihadhah dari zaman anak dara sehinggalah dah kahwin even dah beranak pinak pun, jangan anggap situasi itu normal.
.
.
Walaupun ada setengah pakar kata "normal la tu. Nanti dah kahwin hilang la", sebenarnya ianya tak normal.
Even ada yang dah kahwin pun istihadhah masih berlaku.
.
.
Dan ada kes, in the end dia kena kanser rahim, dan belum capai 40 tahun dah kena buang rahim.
.
.
Sangat-sangat sedih bila your precious kena bedah dan buang sedangkan ianya boleh diubati.
.
.
Tolong la jaga pemakanan.
Tolong la jaga lifestyle hidup.
Tubuh kita ada hak untuk dijaga kesihatannya.
Jangan nanti dia tuntut hak dia di akhirat esok akibat nafsu makan kita.

#anticancer 
#chemokillshumansnotcancer
#Repost  @anti.kanser (@get_repost) ・・・ Kepada kaum wanita yang sentiasa mengalami istihadhah dari zaman anak dara sehinggalah dah kahwin even dah beranak pinak pun, jangan anggap situasi itu normal. . . Walaupun ada setengah pakar kata "normal la tu. Nanti dah kahwin hilang la", sebenarnya ianya tak normal. Even ada yang dah kahwin pun istihadhah masih berlaku. . . Dan ada kes, in the end dia kena kanser rahim, dan belum capai 40 tahun dah kena buang rahim. . . Sangat-sangat sedih bila your precious kena bedah dan buang sedangkan ianya boleh diubati. . . Tolong la jaga pemakanan. Tolong la jaga lifestyle hidup. Tubuh kita ada hak untuk dijaga kesihatannya. Jangan nanti dia tuntut hak dia di akhirat esok akibat nafsu makan kita. #anticancer  #chemokillshumansnotcancer 
Alhamdulillah syukur

Seperti yang dijanjikan nak bagi Air Kangen pada pakcik yang jumpa semalam. Pagi tadi saya tunaikan. Ingatkan kawan2 pakcik takda. Jadi tak bawak banyak botol. Mase bagi botol air Miza ajarkan cara2 minum air kangen yang betui. Dah pesan kat pakcik tu kalu habis bawak botol kosong Miza akan refill semula. 
In Sya Allah Sabtu ni pakcik tu kerja. Nant boleh bawak lebih bagi kawan2 pakcik.

Kangen Water mempunyai 3 ciri unik yang dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.
.
3 ciri unik utama Kangen Water:
💜 Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
💜 bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
💜 Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus) .
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia 
#KangenDistributor 
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater 
#PremiumHealthyWater
Alhamdulillah syukur Seperti yang dijanjikan nak bagi Air Kangen pada pakcik yang jumpa semalam. Pagi tadi saya tunaikan. Ingatkan kawan2 pakcik takda. Jadi tak bawak banyak botol. Mase bagi botol air Miza ajarkan cara2 minum air kangen yang betui. Dah pesan kat pakcik tu kalu habis bawak botol kosong Miza akan refill semula. In Sya Allah Sabtu ni pakcik tu kerja. Nant boleh bawak lebih bagi kawan2 pakcik. Kangen Water mempunyai 3 ciri unik yang dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. . 3 ciri unik utama Kangen Water: 💜 Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda) 💜 bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum) 💜 Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus) . . #KangenWaterHamizahHassan  #KangenWater  #KangenMastermind  #KangenMachine  #MedicalDevice  #KangenMalaysia  #KangenDistributor  #ChangeYourWaterChangeYourLife  #AirKangenAirSihatBukanUbat  #AlkalizedIonizedWater  #AntioxidantWater  #AntiCancer  #HealingWater  #PremiumHealthyWater 
Kepada kaum wanita yang sentiasa mengalami istihadhah dari zaman anak dara sehinggalah dah kahwin even dah beranak pinak pun, jangan anggap situasi itu normal.
.
.
Walaupun ada setengah pakar kata "normal la tu. Nanti dah kahwin hilang la", sebenarnya ianya tak normal.
Even ada yang dah kahwin pun istihadhah masih berlaku.
.
.
Dan ada kes, in the end dia kena kanser rahim, dan belum capai 40 tahun dah kena buang rahim.
.
.
Sangat-sangat sedih bila your precious kena bedah dan buang sedangkan ianya boleh diubati.
.
.
Tolong la jaga pemakanan.
Tolong la jaga lifestyle hidup.
Tubuh kita ada hak untuk dijaga kesihatannya.
Jangan nanti dia tuntut hak dia di akhirat esok akibat nafsu makan kita.

#anticancer 
#chemokillshumansnotcancer
Kepada kaum wanita yang sentiasa mengalami istihadhah dari zaman anak dara sehinggalah dah kahwin even dah beranak pinak pun, jangan anggap situasi itu normal. . . Walaupun ada setengah pakar kata "normal la tu. Nanti dah kahwin hilang la", sebenarnya ianya tak normal. Even ada yang dah kahwin pun istihadhah masih berlaku. . . Dan ada kes, in the end dia kena kanser rahim, dan belum capai 40 tahun dah kena buang rahim. . . Sangat-sangat sedih bila your precious kena bedah dan buang sedangkan ianya boleh diubati. . . Tolong la jaga pemakanan. Tolong la jaga lifestyle hidup. Tubuh kita ada hak untuk dijaga kesihatannya. Jangan nanti dia tuntut hak dia di akhirat esok akibat nafsu makan kita. #anticancer  #chemokillshumansnotcancer 
I’m so obsessed with #soursop 💛it’s my faves!!🙏🏽😁
This huge one just fell from our tree 🌴🙌🏽
🌴
🌴
🌴
🌴
#Hawaii #tropicalfruit #fruit #islandgirl #healing #hilife #growyourown #anticancer #heal #rawfoods #plantbased #vegan #blessed
#Repost @lgn_jkt
• • •
#Repost @lgn_id (@get_repost)
・・・
#membacaalam dari @cbdoilsmalaysia
・・・
Hasil dari penelitian kami, CBD (Cannabidiol) Oils atau minyak ganja yang mengandung CBD mampu memberi kesan 10 kali lipat keajaiban yang menakjubkan pada tubuh manusia.
.
Gambar di atas menunjukkan 2 hasil Thermography Scan di mana peradangan (warna merah) pada tubuh manusia yang mengakibatkan kesakitan dibagian punggung.
.
Gambar kiri sebelum penggunaan CBD dan gambar kanan sejam selepas penggunaan CBD.
.
Sesuai penelitian kami, CBD mampu membebaskan dari penyakit tersebut.
.
#cbd #cbdoilsmalaysia #lingkarganjanusantara #antikanker #anticancer #cancerfighter #standupcannabis #decriminalization #saynotocannabisarrests #pedulikanker
.
Sumber berita @cbdoilsmalaysia | Teks edit @angki_pu
#Repost  @lgn_jkt • • • #Repost  @lgn_id (@get_repost) ・・・ #membacaalam  dari @cbdoilsmalaysia ・・・ Hasil dari penelitian kami, CBD (Cannabidiol) Oils atau minyak ganja yang mengandung CBD mampu memberi kesan 10 kali lipat keajaiban yang menakjubkan pada tubuh manusia. . Gambar di atas menunjukkan 2 hasil Thermography Scan di mana peradangan (warna merah) pada tubuh manusia yang mengakibatkan kesakitan dibagian punggung. . Gambar kiri sebelum penggunaan CBD dan gambar kanan sejam selepas penggunaan CBD. . Sesuai penelitian kami, CBD mampu membebaskan dari penyakit tersebut. . #cbd  #cbdoilsmalaysia  #lingkarganjanusantara  #antikanker  #anticancer  #cancerfighter  #standupcannabis  #decriminalization  #saynotocannabisarrests  #pedulikanker  . Sumber berita @cbdoilsmalaysia | Teks edit @angki_pu
Eating brocolli sprouts is the best food you can eat. They have 100x more of the precursor to the active ingredient sulforaphane than brocolli, and you only need to eat a little for it to be effective daily. -

Sulforaphane is a potent liver detoxifier especially for bad estrogen which builds up in the liver from endocrine disrupters. -

It’s especially important for women as this type of estrogen can initiate cancers but for men also as it affects testosterone levels. If you are a guy with a lot of belly fat or finding it hard to keep on muscle this is a sure sign you are estrogenic

Sulforaphane also prevents DNA adducts forming which are basically a piece of your DNA that binds to a cancer promoting chemical. ( like benzene in cigarettes)
Eating brocolli sprouts is the best food you can eat. They have 100x more of the precursor to the active ingredient sulforaphane than brocolli, and you only need to eat a little for it to be effective daily. - Sulforaphane is a potent liver detoxifier especially for bad estrogen which builds up in the liver from endocrine disrupters. - It’s especially important for women as this type of estrogen can initiate cancers but for men also as it affects testosterone levels. If you are a guy with a lot of belly fat or finding it hard to keep on muscle this is a sure sign you are estrogenic Sulforaphane also prevents DNA adducts forming which are basically a piece of your DNA that binds to a cancer promoting chemical. ( like benzene in cigarettes)
#anti #cancer #medicine #available #at #best #price ...🤗 Pomalidomide is used with another medication (such as dexamethasone) to treat a type of cancer in the bone marrow (multiple myeloma). ... This medication must be used only within the Pomalyst REMS guidelines in order to avoid any possible exposure of an unborn

#anticancer #oncology #bonemarrow #bone #breastcancer #hospital #doctor #medicos #chemist #pharmacy #breastcancerawareness #china #india #patient #healthy #world #supplier #pharmacist #farmacia #contacts #followme #update #fitness
#anti  #cancer  #medicine  #available  #at  #best  #price  ...🤗 Pomalidomide is used with another medication (such as dexamethasone) to treat a type of cancer in the bone marrow (multiple myeloma). ... This medication must be used only within the Pomalyst REMS guidelines in order to avoid any possible exposure of an unborn #anticancer  #oncology  #bonemarrow  #bone  #breastcancer  #hospital  #doctor  #medicos  #chemist  #pharmacy  #breastcancerawareness  #china  #india  #patient  #healthy  #world  #supplier  #pharmacist  #farmacia  #contacts  #followme  #update  #fitness 
Air yang mengandungi buih aktif hidrogen ni bagus untuk meningkatkan immune system badan tau. Minum hari-hari secara berterusan dapat membantu mencegah badan anda daripada diserang penyakit. 💪 Antibody pun kuat.
💪 Tak mudah jatuh sakit.
💪 Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel-sel tubuh badan. 💪 Badan lebih cergas bertenaga kerana cukup oksigen. 💪 Membantu mencegah kanser. 💧 Anti-oksida
💧 Alkali
💧 Molekul Halus
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia 
#KangenDistributor 
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater 
#PremiumHealthyWater
Air yang mengandungi buih aktif hidrogen ni bagus untuk meningkatkan immune system badan tau. Minum hari-hari secara berterusan dapat membantu mencegah badan anda daripada diserang penyakit. 💪 Antibody pun kuat. 💪 Tak mudah jatuh sakit. 💪 Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel-sel tubuh badan. 💪 Badan lebih cergas bertenaga kerana cukup oksigen. 💪 Membantu mencegah kanser. 💧 Anti-oksida 💧 Alkali 💧 Molekul Halus . #KangenWaterHamizahHassan  #KangenWater  #KangenMastermind  #KangenMachine  #MedicalDevice  #KangenMalaysia  #KangenDistributor  #ChangeYourWaterChangeYourLife  #AirKangenAirSihatBukanUbat  #AlkalizedIonizedWater  #AntioxidantWater  #AntiCancer  #HealingWater  #PremiumHealthyWater 
Did you know?
DDR prime is now available in a 15ml bottle instead of the 30ml bottle, which means if you haven't yet tried this product you can now purchase it at a lower price point! .
Why do you need DDR prime?
.
Did you know that the human body contains 75 to 100 trillion cells?!?! The average adult loses between 200,000 to 3,000,000 cells per second? 😱
.
DDR prime: ⚡️ supports cellular health and renewal ⚡️contains antioxidants that help protect against oxidative stress ⚡️promotes a healthy response to free radicals ⚡️ powerful anti- inflammatory properties .
Do you use DDR prime yet?
.
.
.
.
.
#oilunicorn #anticancer #lightloveandessentialoils  #tarasaid #oxidativestress #support #doterra #newsize #DDR #cells #cellularhealth #family #essentialoils  www.mydoterra.com/taraleemorrison
Did you know? DDR prime is now available in a 15ml bottle instead of the 30ml bottle, which means if you haven't yet tried this product you can now purchase it at a lower price point! . Why do you need DDR prime? . Did you know that the human body contains 75 to 100 trillion cells?!?! The average adult loses between 200,000 to 3,000,000 cells per second? 😱 . DDR prime: ⚡️ supports cellular health and renewal ⚡️contains antioxidants that help protect against oxidative stress ⚡️promotes a healthy response to free radicals ⚡️ powerful anti- inflammatory properties . Do you use DDR prime yet? . . . . . #oilunicorn  #anticancer  #lightloveandessentialoils  #tarasaid  #oxidativestress  #support  #doterra  #newsize  #DDR  #cells  #cellularhealth  #family  #essentialoils  www.mydoterra.com/taraleemorrison
*Superfood  Alert 🚨 Medicinal Mushrooms 🍄 (hint-new secret but not so secret ingredient I’ll be using in a new item). Medicinal Mushrooms have amazing benefits to your body, here are some amazing ones-
-Antioxidant Power
-Mental health
Energy
Anti-tumor
Detoxifies
Boosts digestion, improves the appetite
Purifies the blood
Regulates blood sugar
Strengthens the heart
Modulates the immune system
Amazing right! I’m adding medicinal mushrooms into one of my items, show you soon! #medicinalmushrooms #chaga #reishi #maitake #cordyceps #immunity #anticancer #energy #superfoods #greenandfitmama #new
*Superfood Alert 🚨 Medicinal Mushrooms 🍄 (hint-new secret but not so secret ingredient I’ll be using in a new item). Medicinal Mushrooms have amazing benefits to your body, here are some amazing ones- -Antioxidant Power -Mental health Energy Anti-tumor Detoxifies Boosts digestion, improves the appetite Purifies the blood Regulates blood sugar Strengthens the heart Modulates the immune system Amazing right! I’m adding medicinal mushrooms into one of my items, show you soon! #medicinalmushrooms  #chaga  #reishi  #maitake  #cordyceps  #immunity  #anticancer  #energy  #superfoods  #greenandfitmama  #new 
#Turmeric and #wormwood are powerful #herbs :  #antiinflammatory #anticancer #antimicrobial #antioxidants . They work together to combat some of the worst diseases out there. Today, we made #medicine out of them like a witch doctor of old. If legislation gets passed by the FDA, #we will no longer be able to use these #healing herbs.
6am Qigong practice on the beach in Sanur Bali. Mastering energy healing and relaxation.
6am Qigong practice on the beach in Sanur Bali. Mastering energy healing and relaxation.
Consistency and honesty are both things that the hemp / CBD industry are lacking right now due to Little to no regulations nation wide. LifePatent CBD oil is here to change that negative connotation as we can prove everything from seed to sale and we can prove what exactly is in each and every bottle we have. #ptsd#cannabinoids#anxiety#stress#sleep#hemp#hempoil#lifepatent#dispensary#indicahemp#indica#cbda#cbd#epilepsy#anticancer#alzheimers#analgesic#painmanagment#antiinflammatory#chronicpain#diabetes#medicalgrade#azdispensary#AZCBD#azhemp#organic#highquality
Consistency and honesty are both things that the hemp / CBD industry are lacking right now due to Little to no regulations nation wide. LifePatent CBD oil is here to change that negative connotation as we can prove everything from seed to sale and we can prove what exactly is in each and every bottle we have. #ptsd #cannabinoids #anxiety #stress #sleep #hemp #hempoil #lifepatent #dispensary #indicahemp #indica #cbda #cbd #epilepsy #anticancer #alzheimers #analgesic #painmanagment #antiinflammatory #chronicpain #diabetes #medicalgrade #azdispensary #AZCBD #azhemp #organic #highquality 
Matcha; Ten Ren's Premium Green Tea Powder
Great quality, Great Taste, and Great Price .
.
.
#matcha #greentea #greenteapowder #tentensteayyc #yyc #yyz #yycfoodie #yycliving #yycnow #healthy #slim #yummy #tea #teatime #natural #instatea #anticancer #antioxidant #calgary #canada
MashaAllah. Fresh from ladang. Terbaik. Real Taste. Anti Cancer Fruits. #soursop #jussedap #buah #fruit #almaounah #freshfruit #drink #anticancer
Passion flower and fruit. #fromouryard #passionflower #passionfruit #freshfruit
Are we there yet...doesn’t matter because it’s so BEAUTIFUL! We are headed out to our amazing Australian indigenous communities to co /wild-harvest our Bushfood Kakadu Plums. A lot of work and a lot of goodness all the way around😊 To learn more about our potent antioxidant rich plums visit projectyoubewell (link in my bio).
.
.
.
.
.
#foodgloriousfood #plums #antioxidants #bushfoodsbyneely #projectyoubewell #vitaminc #anticancer #antiinflammatory #smartfood #healthy #wellness #superfood #longevity #bewell #athlete #cleaneating #wildharvested
Are we there yet...doesn’t matter because it’s so BEAUTIFUL! We are headed out to our amazing Australian indigenous communities to co /wild-harvest our Bushfood Kakadu Plums. A lot of work and a lot of goodness all the way around😊 To learn more about our potent antioxidant rich plums visit projectyoubewell (link in my bio). . . . . . #foodgloriousfood  #plums  #antioxidants  #bushfoodsbyneely  #projectyoubewell  #vitaminc  #anticancer  #antiinflammatory  #smartfood  #healthy  #wellness  #superfood  #longevity  #bewell  #athlete  #cleaneating  #wildharvested 
Easy dinner tonight - buffalo mozzarella, green and yellow tomatoes, pesto, olives and a splash of olive oil 😋 #lowcarb #lchf #lowcarbrecipes #lowcarbdiet #hflc #highfatlowcarb #keto #paleo #atkins #weightloss #nosugar #antiinflammatory #antidiabetes #anticancer #antiheartdisease #artegenföda #cleaneating
Mezclum de semillas!!! Y la pereza que me da hacer estas semillas y el puntazo que da a los platos allá donde las eches!!! 😉 Me da pereza porque las tengo  que moler y la #thermomix casi siempre está secándose del uso que la damos  y es necesario que este muy seca para moler las semillas, se tarda 10-15 segundos pero me da pereza...🙄. Este es un mezclum de 🌱 SESAMO super ricas en calcio (mas que la leche de 🐮) y omega 6 entre algunas de sus propiedades 🌱LINO DORADO Y LINO NEGRO ricas en omega 3, con dos cucharadas soperas aportas más del 140 % del aporte diario recomendado. 
Para asimilar mejor sus propiedades mejor tomarlas molidas 😉

Pues eso un Mezclum muy #healthy#sano!!! #veganfood#vegetarianfood #healthyfood #healthymezclum#recetassaludables #comidasana #sanoyrico#recetassanas #cocinavegetariana #cocinavegana #saludableyrico#plantbased #foodphotography#plantbaseddiet #plantbasedliving#vegetarianrecipe#veggierecipe#yummy#vidasana#veganzone#anticancer#semillas#lino#sesamo
Mezclum de semillas!!! Y la pereza que me da hacer estas semillas y el puntazo que da a los platos allá donde las eches!!! 😉 Me da pereza porque las tengo que moler y la #thermomix  casi siempre está secándose del uso que la damos y es necesario que este muy seca para moler las semillas, se tarda 10-15 segundos pero me da pereza...🙄. Este es un mezclum de 🌱 SESAMO super ricas en calcio (mas que la leche de 🐮) y omega 6 entre algunas de sus propiedades 🌱LINO DORADO Y LINO NEGRO ricas en omega 3, con dos cucharadas soperas aportas más del 140 % del aporte diario recomendado. Para asimilar mejor sus propiedades mejor tomarlas molidas 😉 Pues eso un Mezclum muy #healthy #sano !!! #veganfood #vegetarianfood  #healthyfood  #healthymezclum #recetassaludables  #comidasana  #sanoyrico #recetassanas  #cocinavegetariana  #cocinavegana  #saludableyrico #plantbased  #foodphotography #plantbaseddiet  #plantbasedliving #vegetarianrecipe #veggierecipe #yummy #vidasana #veganzone #anticancer #semillas #lino #sesamo 
Antes de que naciera nuestro hijo celebrábamos poco. Hemos aprendido que es un error no celebrar. Deberíamos celebrar cada día. Este Viernes es su cumpleaños y quizo de regalo venir a Valencia a ver los animales bien cuidados, que viven aquí. Es cierto que los animales en cautiverio dan mucha pena, pero si lo vemos desde el punto de vista de nuestro niño: en el Bioparc y el Oceanográfico de Valencia, viven varias especies que están en grave peligro de extinción, y al menos en estos lugares se conservan ejemplares de esas especies "...Los dos Rinocerontes del Bioparc son muy felices y la familia de Gorilas también...". Nunca hemos visitado el Oceanográfico, pero él ya leyó que hay tortugas galápagos y otras especies que no recuerdo, y tiene que verlas sí o sí. Aquí estamos, listos para celebrar otra vuelta al Sol de la criatura humana que cuidamos y amamos sin descanso, en una Valencia con un pronóstico de tres días de lluvia. 🙃🎂❤
.
.
#valencia #bioparc #animales #cumpleaños #niño #plaza #noche #juegos #oceanográfico #lluvia #padresenmayusculas #recursospadresenmayusculas #recomponiendonos #celebremos #anticancer #corriendo #apartmentcatedral #ciudades #amamosvalencia
Antes de que naciera nuestro hijo celebrábamos poco. Hemos aprendido que es un error no celebrar. Deberíamos celebrar cada día. Este Viernes es su cumpleaños y quizo de regalo venir a Valencia a ver los animales bien cuidados, que viven aquí. Es cierto que los animales en cautiverio dan mucha pena, pero si lo vemos desde el punto de vista de nuestro niño: en el Bioparc y el Oceanográfico de Valencia, viven varias especies que están en grave peligro de extinción, y al menos en estos lugares se conservan ejemplares de esas especies "...Los dos Rinocerontes del Bioparc son muy felices y la familia de Gorilas también...". Nunca hemos visitado el Oceanográfico, pero él ya leyó que hay tortugas galápagos y otras especies que no recuerdo, y tiene que verlas sí o sí. Aquí estamos, listos para celebrar otra vuelta al Sol de la criatura humana que cuidamos y amamos sin descanso, en una Valencia con un pronóstico de tres días de lluvia. 🙃🎂❤ . . #valencia  #bioparc  #animales  #cumpleaños  #niño  #plaza  #noche  #juegos  #oceanográfico  #lluvia  #padresenmayusculas  #recursospadresenmayusculas  #recomponiendonos  #celebremos  #anticancer  #corriendo  #apartmentcatedral  #ciudades  #amamosvalencia 
抹茶の粉を使いプリン🍮を作りました、伊藤園の抹茶はCostcoで売られています。カテキンでがん予防?デザート🍰も健康でありたい。
Green tea pudding with macha powder. Katekin is anti cancer ingredient and it is in green tea. #pudding #fran #dessert #sweets #greentea #macha #katekin #anticancer #takasushi #sushiandpassion #atlchef #アトランタ #寿司屋 #抹茶 #プリン #デザート #スゥィーツ #カテキン #がん予防
抹茶の粉を使いプリン🍮を作りました、伊藤園の抹茶はCostcoで売られています。カテキンでがん予防?デザート🍰も健康でありたい。 Green tea pudding with macha powder. Katekin is anti cancer ingredient and it is in green tea. #pudding  #fran  #dessert  #sweets  #greentea  #macha  #katekin  #anticancer  #takasushi  #sushiandpassion  #atlchef  #アトランタ  #寿司屋  #抹茶  #プリン  #デザート  #スゥィーツ  #カテキン  #がん予防 
Omg! I’ve made my own red rooster!! 😂 all courtesy of @treaclebakes Kate Henry’s brined roast chicken. Now, I won’t lie, I almost incinerated my own kitchen with her recommended “fast roast” so be careful peeps! Next time I shall plan better and a “low and slow” roast it is... anyway! This was made with @theblackfarmer #organic #freerange #chicken and brined in #vinegar and #salt, #bayleaves and #pepper to produce this Amazing, GOLDEN, #REDROOSTER style chicken!!! Tastes like it’s off the #rotisserie! Served with #almondbeans from @lauren__lester and @ketodiet_app. I’ve included pics of the brining, the chook itself and the final plate up (that pic needed work but I was TOTALLY HANK; sorry not sorry). So try it yourself, you won’t regret it! Take out chicken in your own home! Amen. #ketocancerqueen #keto #anticancer #ketogenicdiet #ketocancerqueen #cancer #treatcancerwithketo #metabolictherapy #metabolicapproachtocancer #ketones #health #wellness #lchf #lchfdiet #weightloss #healthyketo #ketomeals
Omg! I’ve made my own red rooster!! 😂 all courtesy of @treaclebakes Kate Henry’s brined roast chicken. Now, I won’t lie, I almost incinerated my own kitchen with her recommended “fast roast” so be careful peeps! Next time I shall plan better and a “low and slow” roast it is... anyway! This was made with @theblackfarmer #organic  #freerange  #chicken  and brined in #vinegar  and #salt , #bayleaves  and #pepper  to produce this Amazing, GOLDEN, #REDROOSTER  style chicken!!! Tastes like it’s off the #rotisserie ! Served with #almondbeans  from @lauren__lester and @ketodiet_app. I’ve included pics of the brining, the chook itself and the final plate up (that pic needed work but I was TOTALLY HANK; sorry not sorry). So try it yourself, you won’t regret it! Take out chicken in your own home! Amen. #ketocancerqueen  #keto  #anticancer  #ketogenicdiet  #ketocancerqueen  #cancer  #treatcancerwithketo  #metabolictherapy  #metabolicapproachtocancer  #ketones  #health  #wellness  #lchf  #lchfdiet  #weightloss  #healthyketo  #ketomeals 
Did you know?
DDR prime is now available in a 15ml bottle instead of the 30ml bottle, which means if you haven't yet tried this product you can now purchase it at a lower price point! .
Why do you need DDR prime?
.
Did you know that the human body contains 75 to 100 trillion cells?!?! The average adult loses between 200,000 to 3,000,000 cells per second? 😱
.
DDR prime: ⚡️ supports cellular health and renewal ⚡️contains antioxidants that help protect against oxidative stress ⚡️promotes a healthy response to free radicals ⚡️ powerful anti- inflammatory properties .
Do you use DDR prime yet?
.
.
.
.
.
#anticancer #oxidativestress #support #doterra #newsize
Did you know? DDR prime is now available in a 15ml bottle instead of the 30ml bottle, which means if you haven't yet tried this product you can now purchase it at a lower price point! . Why do you need DDR prime? . Did you know that the human body contains 75 to 100 trillion cells?!?! The average adult loses between 200,000 to 3,000,000 cells per second? 😱 . DDR prime: ⚡️ supports cellular health and renewal ⚡️contains antioxidants that help protect against oxidative stress ⚡️promotes a healthy response to free radicals ⚡️ powerful anti- inflammatory properties . Do you use DDR prime yet? . . . . . #anticancer  #oxidativestress  #support  #doterra  #newsize 
The Science of Life 🍄🌍 Energise your body🏋🏻‍♂️
Stimulate your mind🤹‍♂️ and 
Calm your soul🧘‍♂️ #cordycepsmilitaris #cordyceps #truescience #mushrooms #medicinalmushrooms #endurance #anticancer #antitumor #antiinflammatory #antioxidant #antiaging #diabetestype2 #essentiolife #biotech #nature #wild #livingbeings #himlayan #herb #ancient #invitro #science #essentiolife #entrepreneur
Chicago is named after the American Indian word for wild garlic (Chicagaoua). Garlic is so good for you and it's good for the soul. #garlic #chicagocity #chicagaoua
Chicago is named after the American Indian word for wild garlic (Chicagaoua). Garlic is so good for you and it's good for the soul. #garlic  #chicagocity  #chicagaoua 
cancer fighting foods.
.
.
.
.
follow @binteimran_
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#health #healthtip #healthtipoftheday #healthyfood #anticancer #anticancerdiet #anticancerfood #cancer #cancerfightingfoods #healthy #healthylifestyle
EL MARAVILLOSO CHAGA.. BENEFICIOS: 
fortalece el sistema inmunológico,  elimina parásitos, protege el hígado, riñones y sistema nervioso, anti-mutagenico, anti-tumoral, anti-envejecimiento, REGULA la presión sanguínea y COLESTEROL, purifica la sangre, anti-oxidante, anti-alergico, anti-bacterial, anti-cancer, anti-genotoxidad, anti-inflamatorios, anti-microbial........ PIDE TU chaga, al link que está en la BIOGRAFÍA, al DM O vía whapp 809 761 4810. 
NO IMPORTA EN QUÉ LADO DEL MUNDO ESTÉS, TLC TE LO LLEVA A LA PUERTA DE TU CASA.

ENTREGA INMEDIATA
#totallifechanges #chaga #anticancer #antiinflamatorio #antienvejecimiento #antibacterial #diabetes #impertencion #presionsanguinea #antialergico #productosnaturales #hongochaga
EL MARAVILLOSO CHAGA.. BENEFICIOS: fortalece el sistema inmunológico, elimina parásitos, protege el hígado, riñones y sistema nervioso, anti-mutagenico, anti-tumoral, anti-envejecimiento, REGULA la presión sanguínea y COLESTEROL, purifica la sangre, anti-oxidante, anti-alergico, anti-bacterial, anti-cancer, anti-genotoxidad, anti-inflamatorios, anti-microbial........ PIDE TU chaga, al link que está en la BIOGRAFÍA, al DM O vía whapp 809 761 4810. NO IMPORTA EN QUÉ LADO DEL MUNDO ESTÉS, TLC TE LO LLEVA A LA PUERTA DE TU CASA. ENTREGA INMEDIATA #totallifechanges  #chaga  #anticancer  #antiinflamatorio  #antienvejecimiento  #antibacterial  #diabetes  #impertencion  #presionsanguinea  #antialergico  #productosnaturales  #hongochaga 
This juice is quite an intense combination of flavours. 
Not one of my favourites, but im having fun experimenting and learning which fruit and vegetables go together and  finding out the benefits they have on your body 😊
_
#vegetables #juiceprep #rawjuice #juicerecipes #juicedetox #juiceaddict #juiceclense #juicing #coldpressedjuice juicefast #antioxidents #anticancer #medicalmedium
When I drink this hot matcha green tea I can trust that my blood pressure is under control, my mental focus becomes more fine tuned, my brain 🧠 is in optimal health as well as my cardiovascular health. 🍵 .
.
.
.
#matchamedicine
#organicgreentea#matcha#healthy
#health#matchaholic#matchalove
#japanesetea#antioxidants#vitamins
#healing#anticancer#research#love
#抹茶#抹茶#健康#お茶#healthybody
#healthyheart#healthybrain#tealove
#愛#日本#フォローしてください
When I drink this hot matcha green tea I can trust that my blood pressure is under control, my mental focus becomes more fine tuned, my brain 🧠 is in optimal health as well as my cardiovascular health. 🍵 . . . . #matchamedicine  #organicgreentea #matcha #healthy  #health #matchaholic #matchalove  #japanesetea #antioxidants #vitamins  #healing #anticancer #research #love  #抹茶 #抹茶 #健康 #お茶 #healthybody  #healthyheart #healthybrain #tealove  #愛 #日本 #フォローしてください 
O médico @drjoshaxe escreveu uma matéria excelente sobre missô no site dele, vamos resumir aqui um pedacinho. Segundo ele, o missô tem cinco grandes benefícios:

Contém probióticos benéficos, e eles estão conectados com:

melhora na digestão

melhora no sistema imunológico

diminuição da incidência de alergias

melhor saúde cognitiva

menor risco de obesidade

regulação do humor

controle do apetite e muito mais

Melhora a digestão

bom para a digestão em geral e também para combater constipação, gases, inchaço e até mesmo sindrome do intestino irritável.

probióticos benéficos para quem tem alergias alimentares, candidíase, colite ulcerativa e síndrome do intestino permeável (leaky gut)

ajuda na limpeza do corpo de quem está exagerando no consumo de açúcares, laticínios e proteína animal de fontes industriais.

Efeitos positivos na pressão sanguínea

mesmo contendo sal, estudos em universidades do Japão mostraram que o sal contido no misso ajudava a regular a pressão e não subia a pressão como o sal puro adicionado aos alimentos.

Efeitos anti-câncer

tanto por conta das propriedades nutricionais quanto pelo possível efeito de limpeza de radiação do corpo

Boa fonte de nutrientes

assim como outros fermentados, o missô tem nutrientes como vitamina K, cobre, manganês e outros.

#benefíciosdomissô #missoorigem #misso #missô #probióticos #fermentação #intestinopermeavel #sii #anticancer #comidasaudável
O médico @drjoshaxe escreveu uma matéria excelente sobre missô no site dele, vamos resumir aqui um pedacinho. Segundo ele, o missô tem cinco grandes benefícios: Contém probióticos benéficos, e eles estão conectados com: melhora na digestão melhora no sistema imunológico diminuição da incidência de alergias melhor saúde cognitiva menor risco de obesidade regulação do humor controle do apetite e muito mais Melhora a digestão bom para a digestão em geral e também para combater constipação, gases, inchaço e até mesmo sindrome do intestino irritável. probióticos benéficos para quem tem alergias alimentares, candidíase, colite ulcerativa e síndrome do intestino permeável (leaky gut) ajuda na limpeza do corpo de quem está exagerando no consumo de açúcares, laticínios e proteína animal de fontes industriais. Efeitos positivos na pressão sanguínea mesmo contendo sal, estudos em universidades do Japão mostraram que o sal contido no misso ajudava a regular a pressão e não subia a pressão como o sal puro adicionado aos alimentos. Efeitos anti-câncer tanto por conta das propriedades nutricionais quanto pelo possível efeito de limpeza de radiação do corpo Boa fonte de nutrientes assim como outros fermentados, o missô tem nutrientes como vitamina K, cobre, manganês e outros. #benefíciosdomissô  #missoorigem  #misso  #missô  #probióticos  #fermentação  #intestinopermeavel  #sii  #anticancer  #comidasaudável 
When just by chance the weight gives you a good laugh 😂👌 big things coming!
.
Please bear with us while we still work to fix our e-commerce issue on our website!
.
.
#cbdforpets #420 #710 #cbd #hemp #cbdoil #organic #health #longisland #newyorkcity #PainRelief #AntiAnxiety #Cancer #HempOil #AntiCancer #Diabetes #Insomnia #AntiAging #AntiInflammatory #HSO #HempireStateOrganix #Nature #tincture #NYC #NewYork #HolisticHealing #cannabis #NaturalHealing #hempheals #hempflower
When just by chance the weight gives you a good laugh 😂👌 big things coming! . Please bear with us while we still work to fix our e-commerce issue on our website! . . #cbdforpets  #420  #710  #cbd  #hemp  #cbdoil  #organic  #health  #longisland  #newyorkcity  #PainRelief  #AntiAnxiety  #Cancer  #HempOil  #AntiCancer  #Diabetes  #Insomnia  #AntiAging  #AntiInflammatory  #HSO  #HempireStateOrganix  #Nature  #tincture  #NYC  #NewYork  #HolisticHealing  #cannabis  #NaturalHealing  #hempheals  #hempflower 
#repost dari team JMCI Madura 
Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. 
Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. 
Allah maha menyembuhkan, 
kita hanya ihktiar dengan produk MCI. 
semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. 
selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS

Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh chat saya 🙋: Elly
wa 081220223947

Sharing is Caring 💖

#keracunan #keracunanobat #poison #leukosittinggi #leukosit #sembuhtanpaobat #berkat #terapibioglass #rutinminum #airbioglass #pakaipendantaura #pendantaura #pendantmci #antiradiation #anticancer #bloodcirculation #selfhealing #mengobatitanpaobat #buktikansendiri #manfaatbioglass #rumita_mci #joinnow #bisnismci #sehatnyadapat #cantiknyadapat #bonusnyadapat #betterlifewithMCI 👍😍
#repost  dari team JMCI Madura Alhamdulillah terharu dan bangga dengan produk MCI yang kita miliki di rumah, bagi yang sudah punya kita wajib bersyukur ya teman teman 😘😘😘 istri mana sih... yang nggak senang melihat suaminya sudah sembuh total dan nggak lagi bolak balik cek-up ke Rumah Sakit. Alhamdulillah dengan izin Allah, penyakit itu sembuh hanya dengan memakai Pendant Aura dan Minum air bioglass. Allah maha menyembuhkan, kita hanya ihktiar dengan produk MCI. semoga beliau diberi umur panjang sehat terus dan bisa beraktifitas kembali seperti biasanya. selamat ya mbak, ahirnya lega sudah nggak bolak balik lgi ke RS Mencegah Lebih Baik daripada Mengobati ☺☺☺ Salam sehat 💝💖 📝yang mau tanya2 seputar produk mci boleh chat saya 🙋: Elly wa 081220223947 Sharing is Caring 💖 #keracunan  #keracunanobat  #poison  #leukosittinggi  #leukosit  #sembuhtanpaobat  #berkat  #terapibioglass  #rutinminum  #airbioglass  #pakaipendantaura  #pendantaura  #pendantmci  #antiradiation  #anticancer  #bloodcirculation  #selfhealing  #mengobatitanpaobat  #buktikansendiri  #manfaatbioglass  #rumita_mci  #joinnow  #bisnismci  #sehatnyadapat  #cantiknyadapat  #bonusnyadapat  #betterlifewithMCI  👍😍
Now if that doesn't convince you to give it a try...it also tastes DELICIOUS! 😋❤
☆
Resources:
---Viagra-like effect:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2139292/Viagra-effect-daily-glass-pomegranate-juice.html
---Anticarcinogenic effects: 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16379557
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23359482
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2815223/
---Antioxidant potential:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11052704
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4007340/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20043077
---Reduction in joint pain and inflammation:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2438359/
---Effects on blood pressure, arthery function and hypertension: 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24575134
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23519910
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15158307
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10799367
---Improved Memory/Cognitive Function
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3789410/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23970941
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17010630/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26031017
---General effects, muscle & probiotic effects:
https://www.hindawi.com/journals/ecam/2013/789764/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5566634/
☆
Disclaimer: This is no medical advice!
Now if that doesn't convince you to give it a try...it also tastes DELICIOUS! 😋❤ ☆ Resources: ---Viagra-like effect: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2139292/Viagra-effect-daily-glass-pomegranate-juice.html ---Anticarcinogenic effects: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16379557 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23359482 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2815223/ ---Antioxidant potential: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11052704 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4007340/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20043077 ---Reduction in joint pain and inflammation: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2438359/ ---Effects on blood pressure, arthery function and hypertension: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24575134 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23519910 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15158307 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10799367 ---Improved Memory/Cognitive Function https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3789410/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23970941 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17010630/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26031017 ---General effects, muscle & probiotic effects: https://www.hindawi.com/journals/ecam/2013/789764/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5566634/ ☆ Disclaimer: This is no medical advice!
Sopa creme de brócolis com couve flor ➡️Ingredientes: •	Brócolis •	Couve flor •	Batata inglesa •	Alho poró •	Cebola •	Azeite de oliva •	Alho •	Pimenta branca •	Noz moscada ➡️Procedimentos: Higienizar os vegetais. Refogar a cebola no azeite e depois acrescentar o alho poró. Adicionar as flores da couve flor e do brócolis, e continuar a refogar. Adicionar a batata inglesa, cortada em cubos médios. Adicionar água e deixar ferver. Quando os vegetais estiverem macios, desligar, esperar esfriar e liquidificar. Temperar com noz mocada e pimenta 
#nutrição #alimentosfuncionais #futuronutri #tecnicadietetic #funcional #dieta #saúde #anticancer
Sopa creme de brócolis com couve flor ➡️Ingredientes: • Brócolis • Couve flor • Batata inglesa • Alho poró • Cebola • Azeite de oliva • Alho • Pimenta branca • Noz moscada ➡️Procedimentos: Higienizar os vegetais. Refogar a cebola no azeite e depois acrescentar o alho poró. Adicionar as flores da couve flor e do brócolis, e continuar a refogar. Adicionar a batata inglesa, cortada em cubos médios. Adicionar água e deixar ferver. Quando os vegetais estiverem macios, desligar, esperar esfriar e liquidificar. Temperar com noz mocada e pimenta #nutrição  #alimentosfuncionais  #futuronutri  #tecnicadietetic  #funcional  #dieta  #saúde  #anticancer 
Can I get a hello There?
Waking up with grapes in my mouth.
So good and so many benefits.

#improve #memory #mood #nutrients #vitamins #calcium #magnesium #lowerbloodpressure #anticancer #antioxidants #eye #health #promote #longevity #decrease #inflamation #delicious #raw #vegan #fruit #intelligence #thirdeye #chakra
Surprise, surprise... no meat, dairy or eggs 🧐
Surprise, surprise... no meat, dairy or eggs 🧐
.
.
☀Creamy Vanilla Cinnamon Oatmeal.On this cold Winter here where I live in Canada. More snow means More shoveling and More layers to wear. How much snow will northern America  get this year? .
.
Made with 1 cup plain oats, 1.5 cup of almond milk with a tsp of vanilla, 1 tsp of cinnamon & 1 tbsp of brown sugar. Mix everything together in a saucepan over medium heat on the stove until thick an creamy for approx 3-5 mins. Topped with melted almond butter, banana slices, grapes & 1 oz almonds🤗  Have a good day! ☺✌ . .
.
.For those who would like to start tracking their Callories to get an average of atleast 400 Callories per meal. Check out the app "My Plate" on playstore on any Android apps. The app will track the total amount of Callories you consumed per meal, the Callories you burned off and the remaining amount of  Callories you need.
.
Total Callories: 457
. . ☀Creamy Vanilla Cinnamon Oatmeal.On this cold Winter here where I live in Canada. More snow means More shoveling and More layers to wear. How much snow will northern America get this year? . . Made with 1 cup plain oats, 1.5 cup of almond milk with a tsp of vanilla, 1 tsp of cinnamon & 1 tbsp of brown sugar. Mix everything together in a saucepan over medium heat on the stove until thick an creamy for approx 3-5 mins. Topped with melted almond butter, banana slices, grapes & 1 oz almonds🤗 Have a good day! ☺✌ . . . .For those who would like to start tracking their Callories to get an average of atleast 400 Callories per meal. Check out the app "My Plate" on playstore on any Android apps. The app will track the total amount of Callories you consumed per meal, the Callories you burned off and the remaining amount of Callories you need. . Total Callories: 457
INDIVIDUAL APPLE PIES. Is there always someone who doesn’t want pumpkin pie on Thanksgiving? I can’t make everyone happy at every meal - even a Dietitian Nutritionist can’t do that! But here’s one way, with an easy recipe for your Thanksgiving feast using whole apples.
🍎
MINI BAKED APPLE PIE
🍎
1. Wash 4 apples. Thinly cut bottoms of apples to stand evenly. Slice off tops of apples.
🍏
2. Using a spoon, scoop out insides, leaving a thin layer on bottom. Discard seeds and core.
🍎
3. Chop scooped apple and place in bowl. Mix apple with 1/4 cup sugar, 1/2 tsp cinnamon, 1/4 tsp nutmeg, 1/4 tsp cardamom, 1 tablespoon lemon juice, and 1 tablespoon oats. Stuff apples with mixture. NOTE: If apples are tart, you may prefer more sugar.
🍏
4. Using homemade or bought pie crust, roll out and cut 1/4 inch strips. Decorate tops of apples with strips in lattice fashion.
🍎
5. Place apples in pan slightly apart, and add water to just cover bottom. Cover with foil. Bake 20-25 minutes at 375° F. Uncover and bake another 20 minutes, or until browned and filling is bubbly.
🍏
6. Transfer apples to a cooling rack.
INDIVIDUAL APPLE PIES. Is there always someone who doesn’t want pumpkin pie on Thanksgiving? I can’t make everyone happy at every meal - even a Dietitian Nutritionist can’t do that! But here’s one way, with an easy recipe for your Thanksgiving feast using whole apples. 🍎 MINI BAKED APPLE PIE 🍎 1. Wash 4 apples. Thinly cut bottoms of apples to stand evenly. Slice off tops of apples. 🍏 2. Using a spoon, scoop out insides, leaving a thin layer on bottom. Discard seeds and core. 🍎 3. Chop scooped apple and place in bowl. Mix apple with 1/4 cup sugar, 1/2 tsp cinnamon, 1/4 tsp nutmeg, 1/4 tsp cardamom, 1 tablespoon lemon juice, and 1 tablespoon oats. Stuff apples with mixture. NOTE: If apples are tart, you may prefer more sugar. 🍏 4. Using homemade or bought pie crust, roll out and cut 1/4 inch strips. Decorate tops of apples with strips in lattice fashion. 🍎 5. Place apples in pan slightly apart, and add water to just cover bottom. Cover with foil. Bake 20-25 minutes at 375° F. Uncover and bake another 20 minutes, or until browned and filling is bubbly. 🍏 6. Transfer apples to a cooling rack.
🥦🥒🥝**GREEN BREAKFAST SMOOTHIE**🥛🌿🌱🍋 Mi Desayuno Diario!!!
Cubitos verdes congelados preparados con kale, espinaca, acelga, pepino, apio, jengibre, limón, agua filtrada y amooooor💚💚💚 #alimentacionalcalina #greenjuice #noesdietaessalud #alkaline #cambiodehabitos #kale #alcalinizate #sinazucar #sinlactosa #anticancer
Hazelnuts' high concentration of antioxidant compounds, vitamins and minerals give them anti-cancer properties. Among other nuts like pecans and pistachios, hazelnuts have the highest concentration of a category of antioxidant known as proanthocyanidins. It is important to eat the SKIN of the hazelnut as this is where the proanthocyanidins are found. 
Hazelnuts are also rich in unsaturated fats in hazelnuts are omega-9 fatty acids, also found in olive oil. Like omega-3 fatty acids (provided in abundance by oily fish) these unsaturated fats have a beneficial effect on cholesterol.

#antiaging #antiinflammatorydiet #anticancer #allergies #cancer #healing #preventative #beauty #skin #selfcare #crueltyfree #plantbased #vegan #vegetarian #foodporn #food #foody #christmas #nuts #livelonger #bluezones #acne #fit #bodybuilding #weightloss
Hazelnuts' high concentration of antioxidant compounds, vitamins and minerals give them anti-cancer properties. Among other nuts like pecans and pistachios, hazelnuts have the highest concentration of a category of antioxidant known as proanthocyanidins. It is important to eat the SKIN of the hazelnut as this is where the proanthocyanidins are found. Hazelnuts are also rich in unsaturated fats in hazelnuts are omega-9 fatty acids, also found in olive oil. Like omega-3 fatty acids (provided in abundance by oily fish) these unsaturated fats have a beneficial effect on cholesterol. #antiaging  #antiinflammatorydiet  #anticancer  #allergies  #cancer  #healing  #preventative  #beauty  #skin  #selfcare  #crueltyfree  #plantbased  #vegan  #vegetarian  #foodporn  #food  #foody  #christmas  #nuts  #livelonger  #bluezones  #acne  #fit  #bodybuilding  #weightloss