an online Instagram web viewer

#anniversarygift medias

Photos

Rakhi combo set..!! To order WhatsApp or call
#9953966961

More options available..!! You can also connect with us via email knottycraft@hotmail.com

#delhi #mumbai #shippingalloverindia #giftshop #valentine #anniversarygift #birthdaydinner #birthday #birthdaylove #newyear #cushion #teddy #beautiful #love #bestofthedayu #followforfollow
80K
.
.
.
Kuy kuy order di @giftbouquet.jbi Yaa
🌸 ucapan bisa custom
🌸dapat soft file+bingkai+kartu ucapan
🌸bisa H-2
🌸kalau mau dibungkus kado cma tambah 5K aja shayy 🤗
🌸dijamin paling murah 🙏
.
.
Order sekarang ya shay pas buat moment apa aja nih 🙏(graduation, birthday, wedding, anniversary) 
#photoart #photoartjambi #photoartmurah #photoartjbi #birthday #anniversary #anniversarygift #wedding  #graduation #unja #uinstsjambi #akbidprimajambi #akperprimajambi #akpertelanaibhaktijambi #unbari #stiemuhammadiyahjambi #stmikjambi #stikeshijambi
80K . . . Kuy kuy order di @giftbouquet.jbi Yaa 🌸 ucapan bisa custom 🌸dapat soft file+bingkai+kartu ucapan 🌸bisa H-2 🌸kalau mau dibungkus kado cma tambah 5K aja shayy 🤗 🌸dijamin paling murah 🙏 . . Order sekarang ya shay pas buat moment apa aja nih 🙏(graduation, birthday, wedding, anniversary) #photoart  #photoartjambi  #photoartmurah  #photoartjbi  #birthday  #anniversary  #anniversarygift  #wedding  #graduation  #unja  #uinstsjambi  #akbidprimajambi  #akperprimajambi  #akpertelanaibhaktijambi  #unbari  #stiemuhammadiyahjambi  #stmikjambi  #stikeshijambi 
Birthday? Anniversary? Graduation? 
Mau cari kado unik yg special untuk pasangan /sahabat / keluarga mu? Let's follow
@sayit_id
@sayit_id 
READY STOCK ✨✨✨
Kado special ga harus mahal, kamu bs bebas merangkai kata" dan menuliskan ucapan mu di dalam sweet message box kami,,, "Let your word teach 
and your action speak"
-sayit_id-

#jualancoklat #jualferrero #jualkadocustom #jualkadowisudacustom 
#kadocouple #messagebox #kadowisuda #kadounik #anniversarygift #kadojakarta #kadomurah #hadiahunik #kadowedding #jualkado #jualscraptframe #kadoanniv #kadounik #kadosahabat #kartuucapan #kadowisuda #kadowisudamurah #kadopacar #kadolucu #jualkado #jualcokelat #kadoultah #kadowisudacustom #kadocustom #kadowedding #kadoindonesia #graduationgift #jualkadocustom
Birthday? Anniversary? Graduation? Mau cari kado unik yg special untuk pasangan /sahabat / keluarga mu? Let's follow @sayit_id @sayit_id READY STOCK ✨✨✨ Kado special ga harus mahal, kamu bs bebas merangkai kata" dan menuliskan ucapan mu di dalam sweet message box kami,,, "Let your word teach and your action speak" -sayit_id- #jualancoklat  #jualferrero  #jualkadocustom  #jualkadowisudacustom  #kadocouple  #messagebox  #kadowisuda  #kadounik  #anniversarygift  #kadojakarta  #kadomurah  #hadiahunik  #kadowedding  #jualkado  #jualscraptframe  #kadoanniv  #kadounik  #kadosahabat  #kartuucapan  #kadowisuda  #kadowisudamurah  #kadopacar  #kadolucu  #jualkado  #jualcokelat  #kadoultah  #kadowisudacustom  #kadocustom  #kadowedding  #kadoindonesia  #graduationgift  #jualkadocustom 
MADE BY ORDER
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Persegi
IDR 10K 
Cocok untuk hadiah wisuda, sidang, ulangtahun, hantaran, kado, dll 😻

#coklat #coklatmurah #coklatmurahsurabaya #kurma #surabaya #enakbanget #order #hadiahwisuda #hadiah #ulangtahun #anniversary #anniversarygift
MADE BY ORDER
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Persegi
IDR 10K 
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Tulip
IDR 15K
Cocok untuk hadiah wisuda, sidang, ulangtahun, hantaran, kado, dll 😻
#coklat #coklatmurah #coklatmurahsurabaya #kurma #surabaya #enakbanget #order #hadiahwisuda #hadiah #ulangtahun #anniversary #anniversarygift
MADE BY ORDER
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Tulip
IDR 15K
Cocok untuk hadiah wisuda, sidang, ulangtahun, hantaran, kado, dll 😻
#coklat #coklatmurah #coklatmurahsurabaya #kurma #surabaya #enakbanget #order #hadiahwisuda #hadiah #ulangtahun #anniversary #anniversarygift
Cute Stitch for graduation 👻🎓
❤️ https://mizzuflora.com/product/stitch-graduate/
Cute Stitch for graduation 👻🎓 ❤️ https://mizzuflora.com/product/stitch-graduate/
MADE BY ORDER
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Large 
IDR 25K 
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Tulip
IDR 15K
Cocok untuk hadiah wisuda, sidang, ulangtahun, hantaran, kado, dll 😻
#coklat #coklatmurah #coklatmurahsurabaya #kurma #surabaya #enakbanget #order #hadiahwisuda #hadiah #ulangtahun #anniversary #anniversarygift
Red Metallic Rose Bouquet for our dearest customers 💐
Thank you @juandiwongkarr for trusting us 🙏😊
Let's share your love with floper 🤗
-IG: @floper.art
Premium Handmade Flower Paper.💐
Flower will dies,FLOPER doesn't,. "simply last forever"

Perfect For: graduation,newborn,birthday gift,wedding bouquet,souvenirs, thanksgiving, anniversary,minimalist decoration,and any special events.
-
For order and inquiries pls add our:
-
✅LINE@ id :  @floper.art (pake @)
🌀BB pin: 74EE0B8A
📍Jakarta
Po minimal 3-5 hari pemesanan

Please kindly like and follow us for upcoming new products! Thanks - [ ] #olshopindo #characterbouquet #bungakertas#graduationgift#floristjakarta#floristbandung#floristsurabaya#graduationflower#anniversarygift#birthdaygift#handmade#jualbungakertasmurah#bungakertas jakarta#flowerpaper #bungawisuda #hadiahwisuda#kadopacar#untar#wisudauntar#wisudatrisakti#usakti#trisaktigraduation #atmajayajakartauniversity #trisakti#usakti #wisudatrisakti#wisudauntar#wisudagunadarma#gunadarma#uph#wisudauph#ui#wisudaui#wisudaprasmul#untar
Red Metallic Rose Bouquet for our dearest customers 💐 Thank you @juandiwongkarr for trusting us 🙏😊 Let's share your love with floper 🤗 -IG: @floper.art Premium Handmade Flower Paper.💐 Flower will dies,FLOPER doesn't,. "simply last forever" Perfect For: graduation,newborn,birthday gift,wedding bouquet,souvenirs, thanksgiving, anniversary,minimalist decoration,and any special events. - For order and inquiries pls add our: - ✅LINE@ id : @floper.art (pake @) 🌀BB pin: 74EE0B8A 📍Jakarta Po minimal 3-5 hari pemesanan Please kindly like and follow us for upcoming new products! Thanks - [ ] #olshopindo  #characterbouquet  #bungakertas #graduationgift #floristjakarta #floristbandung #floristsurabaya #graduationflower #anniversarygift #birthdaygift #handmade #jualbungakertasmurah #bungakertas  jakarta#flowerpaper  #bungawisuda  #hadiahwisuda #kadopacar #untar #wisudauntar #wisudatrisakti #usakti #trisaktigraduation  #atmajayajakartauniversity  #trisakti #usakti  #wisudatrisakti #wisudauntar #wisudagunadarma #gunadarma #uph #wisudauph #ui #wisudaui #wisudaprasmul #untar 
- Stok sampai lagi.. Dalam seminggu mesti licinnyer.. Kalau time gaji tak sampai seminggu pun stok dah licin. Pakat cecepat nak grab 2 @ 3 boxs terus.. Sebab dorang tau memang berbaloi baloi.. uols yg nak mantapkan payudara dan punggung tu mai try Love Potion..Sure tak nyesal.. You 😘😘😘
.
.
Whatsapp 0165176174 skrg..
.
Promo berganda masih ada ni. Jom grab  sekarang.. Untung banyak.. 💕💕
.
.
#lovepotionbyhushhush #buletinutama #mstaronline #sinarharian #prelovedlvmalaysia #arianiscarves #duckscarves #fareedascarf #boobsup #korsetmoden #corsetmalaysia #instafamous #nakkahwin #bertunang #hantarantunang #krimbesarkanbreast #hadiahuntuksuami #anniversarygift #lazadamy #sarawakonlineshop #krimbesarkanbreast #nursajat02 #neelofahijab #shoppeemy #hadiahkahwin #muamalaysia #korsetmodenterlaris #sayangketatsendatpadat #nur #tiktokhot
- Stok sampai lagi.. Dalam seminggu mesti licinnyer.. Kalau time gaji tak sampai seminggu pun stok dah licin. Pakat cecepat nak grab 2 @ 3 boxs terus.. Sebab dorang tau memang berbaloi baloi.. uols yg nak mantapkan payudara dan punggung tu mai try Love Potion..Sure tak nyesal.. You 😘😘😘 . . Whatsapp 0165176174 skrg.. . Promo berganda masih ada ni. Jom grab sekarang.. Untung banyak.. 💕💕 . . #lovepotionbyhushhush  #buletinutama  #mstaronline  #sinarharian  #prelovedlvmalaysia  #arianiscarves  #duckscarves  #fareedascarf  #boobsup  #korsetmoden  #corsetmalaysia  #instafamous  #nakkahwin  #bertunang  #hantarantunang  #krimbesarkanbreast  #hadiahuntuksuami  #anniversarygift  #lazadamy  #sarawakonlineshop  #krimbesarkanbreast  #nursajat02  #neelofahijab  #shoppeemy  #hadiahkahwin  #muamalaysia  #korsetmodenterlaris  #sayangketatsendatpadat  #nur  #tiktokhot 
We will help you to build a gift registry for your big event, providing a variety of items from local to international brands - which only WE can offer 🎁
.
You can simply do all of this through our website - giftbasket.lk or call us on 0763435233 or drop us an email at info@giftbasket.lk.
.
#gifts #giftbasketlk #giftregistry #onlineregistry #weddings #bridalregistry #gifting #giftinghappiness #weddinggift #anniversarygift #birthdaygift #specialoccasions
MADE BY ORDER
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Large 
IDR 25K 
Coklat Kurma (CUKKOO❤) Tulip
IDR 15K
Cocok untuk hadiah wisuda, sidang, ulangtahun, hantaran, kado, dll 😻
#coklat #coklatmurah #coklatmurahsurabaya #kurma #surabaya #enakbanget #order #hadiahwisuda #hadiah #ulangtahun #anniversary #anniversarygift
Birthday? Anniversary? Graduation? 
Mau cari kado unik yg special untuk pasangan /sahabat / keluarga mu? Let's follow
@sayit_id
@sayit_id 
READY STOCK ✨✨✨
Kado special ga harus mahal, kamu bs bebas merangkai kata" dan menuliskan ucapan mu di dalam sweet message box kami,,, "Let your word teach 
and your action speak"
-sayit_id-

#jualancoklat #jualferrero #jualkadocustom #jualkadowisudacustom 
#kadocouple #messagebox #kadowisuda #kadounik #anniversarygift #kadojakarta #kadomurah #hadiahunik #kadowedding #jualkado #jualscraptframe #kadoanniv #kadounik #kadosahabat #kartuucapan #kadowisuda #kadowisudamurah #kadopacar #kadolucu #jualkado #jualcokelat #kadoultah #kadowisudacustom #kadocustom #kadowedding #kadoindonesia #graduationgift #jualkadocustom
Birthday? Anniversary? Graduation? Mau cari kado unik yg special untuk pasangan /sahabat / keluarga mu? Let's follow @sayit_id @sayit_id READY STOCK ✨✨✨ Kado special ga harus mahal, kamu bs bebas merangkai kata" dan menuliskan ucapan mu di dalam sweet message box kami,,, "Let your word teach and your action speak" -sayit_id- #jualancoklat  #jualferrero  #jualkadocustom  #jualkadowisudacustom  #kadocouple  #messagebox  #kadowisuda  #kadounik  #anniversarygift  #kadojakarta  #kadomurah  #hadiahunik  #kadowedding  #jualkado  #jualscraptframe  #kadoanniv  #kadounik  #kadosahabat  #kartuucapan  #kadowisuda  #kadowisudamurah  #kadopacar  #kadolucu  #jualkado  #jualcokelat  #kadoultah  #kadowisudacustom  #kadocustom  #kadowedding  #kadoindonesia  #graduationgift  #jualkadocustom 
Cascading mini album made @sassy_booth .
.
.
For inquiries, orders DM or send a message via WhatsApp or Viber 0762075560 
#cascading #minialbum #album #mini #cascadealbum #birthday #birthdaygift #anniversarygift #anniversary #giftideas #photo #sassybooth #albumbysassybooth
Birthday? Anniversary? Graduation? 
Mau cari kado unik yg special untuk pasangan /sahabat / keluarga mu? Let's follow
@sayit_id
@sayit_id 
READY STOCK ✨✨✨
Kado special ga harus mahal, kamu bs bebas merangkai kata" dan menuliskan ucapan mu di dalam sweet message box kami,,, "Let your word teach 
and your action speak"
-sayit_id-

#jualancoklat #jualferrero #jualkadocustom #jualkadowisudacustom 
#kadocouple #messagebox #kadowisuda #kadounik #anniversarygift #kadojakarta #kadomurah #hadiahunik #kadowedding #jualkado #jualscraptframe #kadoanniv #kadounik #kadosahabat #kartuucapan #kadowisuda #kadowisudamurah #kadopacar #kadolucu #jualkado #jualcokelat #kadoultah #kadowisudacustom #kadocustom #kadowedding #kadoindonesia #graduationgift #jualkadocustom
Birthday? Anniversary? Graduation? Mau cari kado unik yg special untuk pasangan /sahabat / keluarga mu? Let's follow @sayit_id @sayit_id READY STOCK ✨✨✨ Kado special ga harus mahal, kamu bs bebas merangkai kata" dan menuliskan ucapan mu di dalam sweet message box kami,,, "Let your word teach and your action speak" -sayit_id- #jualancoklat  #jualferrero  #jualkadocustom  #jualkadowisudacustom  #kadocouple  #messagebox  #kadowisuda  #kadounik  #anniversarygift  #kadojakarta  #kadomurah  #hadiahunik  #kadowedding  #jualkado  #jualscraptframe  #kadoanniv  #kadounik  #kadosahabat  #kartuucapan  #kadowisuda  #kadowisudamurah  #kadopacar  #kadolucu  #jualkado  #jualcokelat  #kadoultah  #kadowisudacustom  #kadocustom  #kadowedding  #kadoindonesia  #graduationgift  #jualkadocustom 
Regrann from @tiffinbyshaqeera -  Memang selalu sangat kita tercari-cari food container untuk memuatkan bekal kita kan? Nak isi dalam bekas asing-asing nanti 1 hal punya nk kena cari beg. Isi dalam tiffin je senang. Potensi nak hilang tu tipis dan tak payah susah nak isi dalam beg dah 😊
.
Bila nak mula berjimat atau nak diet, kena la ada semangat. Nak masak sendiri.. nak isi dalam bekas comel.. boleh pulak letak nama sendiri. Barula semangat!
.
Bab hadiah pun 1 hal. Bagi barang letrik takut orang dah ada. Bagi pakaian takut orang tak berkenan. Bagi buku takut orang tak baca. Alang-alang bagi biarlah orang guna kan? So, bagi tiffin je senang. Kalau tak guna pun dapat buat hiasan yang comel di rumah dia 😙
.
See. Tak ada alasan untuk fikir panjang kenapa nak beli tiffin ni 😉😉
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
Regrann from @tiffinbyshaqeera - Memang selalu sangat kita tercari-cari food container untuk memuatkan bekal kita kan? Nak isi dalam bekas asing-asing nanti 1 hal punya nk kena cari beg. Isi dalam tiffin je senang. Potensi nak hilang tu tipis dan tak payah susah nak isi dalam beg dah 😊 . Bila nak mula berjimat atau nak diet, kena la ada semangat. Nak masak sendiri.. nak isi dalam bekas comel.. boleh pulak letak nama sendiri. Barula semangat! . Bab hadiah pun 1 hal. Bagi barang letrik takut orang dah ada. Bagi pakaian takut orang tak berkenan. Bagi buku takut orang tak baca. Alang-alang bagi biarlah orang guna kan? So, bagi tiffin je senang. Kalau tak guna pun dapat buat hiasan yang comel di rumah dia 😙 . See. Tak ada alasan untuk fikir panjang kenapa nak beli tiffin ni 😉😉 . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
White aster bouquet.
Request your arrangement here!
Carta Flowers
Jl. Jeruk Purut No. 6B, Cilandak Timur Jakarta Selatan.
Wa: 082260001203
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jualanbunga #jualbunga #bungasegar #bouqetbunga #bouqet #bouquetbunga #bouquetbungamurah #kadoanniversary #kadoulangtahun #jakarta #jakartaselatan #floristjakarta #floristjakartaselatan #vasebunga #freshflowers #boxflower #boxflowers #birthdaygift #birthday #birthdaygirl #anniversarygift #anniversary #flowerarrangement #bouquetwisuda #bungawisuda #bungawisudajakarta #boutineer #corsage #universitasindonesia
White aster bouquet. Request your arrangement here! Carta Flowers Jl. Jeruk Purut No. 6B, Cilandak Timur Jakarta Selatan. Wa: 082260001203 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #jualanbunga  #jualbunga  #bungasegar  #bouqetbunga  #bouqet  #bouquetbunga  #bouquetbungamurah  #kadoanniversary  #kadoulangtahun  #jakarta  #jakartaselatan  #floristjakarta  #floristjakartaselatan  #vasebunga  #freshflowers  #boxflower  #boxflowers  #birthdaygift  #birthday  #birthdaygirl  #anniversarygift  #anniversary  #flowerarrangement  #bouquetwisuda  #bungawisuda  #bungawisudajakarta  #boutineer  #corsage  #universitasindonesia 
Personalized wood hand fans 
Can engrave your name date or other logo you design 
Good products will get good feedback and get more customers !! @wedding.favors.shop 
#weddinggift #weddingdoorgift #weddinggiveaway #weddingfavor #paetyfavor #partygifts #anniversarygift #anniversaryfavors #anniversaryfavors #birthdayfavor #personalizedgift #uniquegifts #customhandfans #personalizedhandfan #weddinghandfan #handfans #woodhandfan #bridalshowerfavors #bridalshowers #favors #partyfavors #favorsgift
Personalized wood hand fans Can engrave your name date or other logo you design Good products will get good feedback and get more customers !! @wedding.favors.shop #weddinggift  #weddingdoorgift  #weddinggiveaway  #weddingfavor  #paetyfavor  #partygifts  #anniversarygift  #anniversaryfavors  #anniversaryfavors  #birthdayfavor  #personalizedgift  #uniquegifts  #customhandfans  #personalizedhandfan  #weddinghandfan  #handfans  #woodhandfan  #bridalshowerfavors  #bridalshowers  #favors  #partyfavors  #favorsgift 
Mix flowers arrangement in our baby blue La Petite box 💙.
.
We serve fresh and preserved flowers (real roses that last for years), for more info and order please contact us through:
- Line: @maximegiftshop (link in bio)
- Whatsapp: 0811.222.5216
- Tokopedia: Maxime Giftshop
.
#maxime_lapetite 
#maximegiftshop
Mix flowers arrangement in our baby blue La Petite box 💙. . We serve fresh and preserved flowers (real roses that last for years), for more info and order please contact us through: - Line: @maximegiftshop (link in bio) - Whatsapp: 0811.222.5216 - Tokopedia: Maxime Giftshop . #maxime_lapetite  #maximegiftshop 
How happy does the idea of having these sweet little bites of heaven make you feel ? 
Customise your today 🍪
.
.
.
.
.
#cookies#customised#customcookies#personalised#handmade#giftforher#giftforhim#giftfavors#weddinggiftideas#weddingfavors#giftideas#uniquegifts#eventideas#babyshowergiftideas#birthdayeve#birthdaygift#anniversarygift#craftzest
NAME FRAME!!
❤️❤️CAN BE DONE FOR FRIENDS,BROTHER OR AMY NAME❤️❤️
Variety of designs available.. ...
This Rakshabandhan get these customised gift for your sister and make ur rakshabandhan memorable!
#dm_for_orders_and_details
#craft #work #instagood #cute #instadaily #followme
#customisedgifts #anniversarygift #handmadegift #love #birthdaygift #creative #followme #supportme #specialgift #uniqegift #giftforhim #giftforher #delhi #delhitie #dilliwale #love #rakhi #rakhigift #rakshabandhanspecial #rakhigiftforsister #friendshipdayspecial #giftforbff
NAME FRAME!! ❤️❤️CAN BE DONE FOR FRIENDS,BROTHER OR AMY NAME❤️❤️ Variety of designs available.. ... This Rakshabandhan get these customised gift for your sister and make ur rakshabandhan memorable! #dm_for_orders_and_details  #craft  #work  #instagood  #cute  #instadaily  #followme  #customisedgifts  #anniversarygift  #handmadegift  #love  #birthdaygift  #creative  #followme  #supportme  #specialgift  #uniqegift  #giftforhim  #giftforher  #delhi  #delhitie  #dilliwale  #love  #rakhi  #rakhigift  #rakshabandhanspecial  #rakhigiftforsister  #friendshipdayspecial  #giftforbff 
CUSTOMISED METAL RAKHI!!!❤️
Variety of designs available..
This Rakshabandhan get these customised rakhi for your brother and make ur rakshabandhan memorable!
#dm_for_orders_and_details
#craft #work #instagood #cute #instadaily #followme
#customisedgifts #anniversarygift #handmadegift #love #birthdaygift #creative #followme #supportme #specialgift #uniqegift #giftforhim #giftforher #delhi #delhitie #dilliwale #love #rakhi #rakhigift #rakshabandhanspecial #customisedrakhi #metalrakhi
CUSTOMISED METAL RAKHI!!!❤️ Variety of designs available.. This Rakshabandhan get these customised rakhi for your brother and make ur rakshabandhan memorable! #dm_for_orders_and_details  #craft  #work  #instagood  #cute  #instadaily  #followme  #customisedgifts  #anniversarygift  #handmadegift  #love  #birthdaygift  #creative  #followme  #supportme  #specialgift  #uniqegift  #giftforhim  #giftforher  #delhi  #delhitie  #dilliwale  #love  #rakhi  #rakhigift  #rakshabandhanspecial  #customisedrakhi  #metalrakhi 
Memang selalu sangat kita tercari-cari food container untuk memuatkan bekal kita kan? Nak isi dalam bekas asing-asing nanti 1 hal punya nk kena cari beg. Isi dalam tiffin je senang. Potensi nak hilang tu tipis dan tak payah susah nak isi dalam beg dah 😊
.
Bila nak mula berjimat atau nak diet, kena la ada semangat. Nak masak sendiri.. nak isi dalam bekas comel.. boleh pulak letak nama sendiri. Barula semangat!
.
Bab hadiah pun 1 hal. Bagi barang letrik takut orang dah ada. Bagi pakaian takut orang tak berkenan. Bagi buku takut orang tak baca. Alang-alang bagi biarlah orang guna kan? So, bagi tiffin je senang. Kalau tak guna pun dapat buat hiasan yang comel di rumah dia 😙
.
See. Tak ada alasan untuk fikir panjang kenapa nak beli tiffin ni 😉😉
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
Memang selalu sangat kita tercari-cari food container untuk memuatkan bekal kita kan? Nak isi dalam bekas asing-asing nanti 1 hal punya nk kena cari beg. Isi dalam tiffin je senang. Potensi nak hilang tu tipis dan tak payah susah nak isi dalam beg dah 😊 . Bila nak mula berjimat atau nak diet, kena la ada semangat. Nak masak sendiri.. nak isi dalam bekas comel.. boleh pulak letak nama sendiri. Barula semangat! . Bab hadiah pun 1 hal. Bagi barang letrik takut orang dah ada. Bagi pakaian takut orang tak berkenan. Bagi buku takut orang tak baca. Alang-alang bagi biarlah orang guna kan? So, bagi tiffin je senang. Kalau tak guna pun dapat buat hiasan yang comel di rumah dia 😙 . See. Tak ada alasan untuk fikir panjang kenapa nak beli tiffin ni 😉😉 . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🎊Paket Bonus🎊
.
👏Beli sekaligus 2 langsung dapet bonus
👏Paket ini berlangsung selama persediaan masih ada
.
Info dan order bisa hubungi Admin CS ramah 😘 cek di Bio yah. Pilih salah satu WA atau Line
.
🎊Grab it Fast!!🎊
.
#kreasitangan #hadiahsidang #hadiahwisuda #papercraft #hadiahpernikahan #scrapframe #scrapbook #anniversarygift #weddinggift #kadounik #kadomurah #kadowisuda #doodleart #madebyorder #popupcard #karikatur #wajahdigital #DIY #kadoseminar #kadospesial #bingkisanpembicara #mozaik #fotomozaik #benderanama #cushion #bantalcustom #bantalwisuda #bantalwedding #bantalbaby #watercolor
🎊Paket Bonus🎊 . 👏Beli sekaligus 2 langsung dapet bonus 👏Paket ini berlangsung selama persediaan masih ada . Info dan order bisa hubungi Admin CS ramah 😘 cek di Bio yah. Pilih salah satu WA atau Line . 🎊Grab it Fast!!🎊 . #kreasitangan  #hadiahsidang  #hadiahwisuda  #papercraft  #hadiahpernikahan  #scrapframe  #scrapbook  #anniversarygift  #weddinggift  #kadounik  #kadomurah  #kadowisuda  #doodleart  #madebyorder  #popupcard  #karikatur  #wajahdigital  #DIY  #kadoseminar  #kadospesial  #bingkisanpembicara  #mozaik  #fotomozaik  #benderanama  #cushion  #bantalcustom  #bantalwisuda  #bantalwedding  #bantalbaby  #watercolor 
costum buntingname 💖💖
.
Buat yang mau pesan dan tanya2 bisa hubungi admin di bio y💖😘😘
.
#paperflower #bridalshower #papercraft #hadiahpernikahan #dekornikahan #dekorlamaran #anniversarygift #weddinggift #madebyorder #dekoweddingannive #paperflowermurah #papercraft #DIY #dekoraqiqah #flowercute #buntingname
🎊Paket Bonus🎊
.
👏Beli sekaligus 3 langsung dapet bonus
👏Beli sekaligus 3 hemat biaya ongkir
👏Paket ini berlangsung selama persediaan masih ada
.
Info dan order bisa hubungi Admin CS ramah 😘 cek di Bio yah. Pilih salah satu WA atau Line
.
🎊Grab it Fast!!🎊
.
#kreasitangan #hadiahsidang #hadiahwisuda #papercraft #hadiahpernikahan #scrapframe #scrapbook #anniversarygift #weddinggift #kadounik #kadomurah #kadowisuda #doodleart #madebyorder #popupcard #karikatur #wajahdigital #DIY #kadoseminar #kadospesial #bingkisanpembicara #mozaik #fotomozaik #benderanama #cushion #bantalcustom #bantalwisuda #bantalwedding #bantalbaby #watercolor
🎊Paket Bonus🎊 . 👏Beli sekaligus 3 langsung dapet bonus 👏Beli sekaligus 3 hemat biaya ongkir 👏Paket ini berlangsung selama persediaan masih ada . Info dan order bisa hubungi Admin CS ramah 😘 cek di Bio yah. Pilih salah satu WA atau Line . 🎊Grab it Fast!!🎊 . #kreasitangan  #hadiahsidang  #hadiahwisuda  #papercraft  #hadiahpernikahan  #scrapframe  #scrapbook  #anniversarygift  #weddinggift  #kadounik  #kadomurah  #kadowisuda  #doodleart  #madebyorder  #popupcard  #karikatur  #wajahdigital  #DIY  #kadoseminar  #kadospesial  #bingkisanpembicara  #mozaik  #fotomozaik  #benderanama  #cushion  #bantalcustom  #bantalwisuda  #bantalwedding  #bantalbaby  #watercolor 
Sweet Daisies flower bouquet.

Visit us www.foryouflorist.my or whatsapp us 0102205340 for enqueries.

#foryouflowersandgifts #malaysiaflorist #penangflowerdelivery #penangflorist #birthdayflower #anniversarygift #surprisedelivery #getwellsoon
Romantic Roses flower bouquet.

Visit us www.foryouflorist.my or whatsapp us 0102205340 for enqueries.

#foryouflowersandgifts #malaysiaflorist #penangflowerdelivery #penangflorist #birthdayflower #anniversarygift #surprisedelivery #getwellsoon
SALE,  SALE,  SALE TODAY ONLY ...
VISIT OUR SPIRIT OF THE SEASONS STORE FOR CRYSTAL BROOCH GIFTS...
CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE... https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F153057619833

#spiritoftheseasons #mothersday #mothersdaygift #mothers #mom #momlife #businesswoman #businesswomen #businesswear #anniversary #anniversarygift #brooch #brooches #bride #crystaljewelry #jewelry #statementjewelry #statementpiece #mapleleaf #falljewelry #mapleleaves #mapleleafgardens #fallclothes #fall #halloween #mapleleaves🍁 #platinumjewelry #platinumbrooch #trees #canada
SALE, SALE, SALE TODAY ONLY ... VISIT OUR SPIRIT OF THE SEASONS STORE FOR CRYSTAL BROOCH GIFTS... CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE... https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F153057619833 #spiritoftheseasons  #mothersday  #mothersdaygift  #mothers  #mom  #momlife  #businesswoman  #businesswomen  #businesswear  #anniversary  #anniversarygift  #brooch  #brooches  #bride  #crystaljewelry  #jewelry  #statementjewelry  #statementpiece  #mapleleaf  #falljewelry  #mapleleaves  #mapleleafgardens  #fallclothes  #fall  #halloween  #mapleleaves 🍁 #platinumjewelry  #platinumbrooch  #trees  #canada 
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠
.
Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu
.
⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻
.
https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/
.
❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI
.
🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA
🔰13INCI X 13 INCI
🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL
. ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 .

#bantalgebu #bantalcomel #bantalprinted #printedpillow #printedpillowmalaysia #cenderahatimurah #bantalcustom #hadiahharilahir #hadiahkahwin #hadiahharijadi #giftbirthday #giftteacher #weddinggift #hadiah #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahspecial #hadiahcukurjambul #babyshowergift #hadiahanniversary #anniversarygift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #companygift #tadika #taska #hadiahtaska #hadiahtadika #prasekolah #hadiahprasekolah
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠 . Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu . ⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻 . https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/ . ❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI . 🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA 🔰13INCI X 13 INCI 🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL . ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 . #bantalgebu  #bantalcomel  #bantalprinted  #printedpillow  #printedpillowmalaysia  #cenderahatimurah  #bantalcustom  #hadiahharilahir  #hadiahkahwin  #hadiahharijadi  #giftbirthday  #giftteacher  #weddinggift  #hadiah  #hadiahmurah  #hadiahulangtahun  #hadiahspecial  #hadiahcukurjambul  #babyshowergift  #hadiahanniversary  #anniversarygift  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #companygift  #tadika  #taska  #hadiahtaska  #hadiahtadika  #prasekolah  #hadiahprasekolah 
Thank you babe for the anniversary present! @hapababe Another addition to the family 🥃😊 #whisky #whiskey #alcohol #distillery #sanantonio #texas #bourbon #rye #scotch #anniversary #gift #anniversarygift #tasty #family #feelgood #happy #rangercreek @rangercreek @rangercreekwhiskey #present
CUCI GUDANG‼️
NOW ONLY 700.000✨
DW Classic St. Mawes 36mm/40mm ORI🔥
- Include : Box, Needle Pin, Manual Book
- 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan
Available :
Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling)
Classic Women 36mm
Classic Men 40mm
Dapper Women 34mm
Dapper Men 38mm
Classy Women 34mm
Accesories Cuff Bracelet DW
.
For Order👇🏻
📞WA : 0819-0801-3409
📲 Line : ON BIO
📲 BBM : 595D9A0F
🚚 JNE/GOJEK
.
#jualdw #dwori #jualdwori #jammurah #jamtanganmurah #jamtanganfashion #dwjakarta #jualjamdw #jamdworiginal #jualdwpetite #jualdwclassic #jualdwdapper #jamdw #jamtanganwanita #supplierdworijakarta #jamtanganfashion #jamfashion #jamtangancouple #dwcouple #jamtanganoriginal #jualjamtanganori #erfolgwatch #dw #jamtangancowo #specialgift #birthdaygift #anniversarygift #kadoanniv #kadoulangtahun #hadiah #jualanjamtangan
CUCI GUDANG‼️ NOW ONLY 700.000✨ DW Classic St. Mawes 36mm/40mm ORI🔥 - Include : Box, Needle Pin, Manual Book - 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan Available : Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling) Classic Women 36mm Classic Men 40mm Dapper Women 34mm Dapper Men 38mm Classy Women 34mm Accesories Cuff Bracelet DW . For Order👇🏻 📞WA : 0819-0801-3409 📲 Line : ON BIO 📲 BBM : 595D9A0F 🚚 JNE/GOJEK . #jualdw  #dwori  #jualdwori  #jammurah  #jamtanganmurah  #jamtanganfashion  #dwjakarta  #jualjamdw  #jamdworiginal  #jualdwpetite  #jualdwclassic  #jualdwdapper  #jamdw  #jamtanganwanita  #supplierdworijakarta  #jamtanganfashion  #jamfashion  #jamtangancouple  #dwcouple  #jamtanganoriginal  #jualjamtanganori  #erfolgwatch  #dw  #jamtangancowo  #specialgift  #birthdaygift  #anniversarygift  #kadoanniv  #kadoulangtahun  #hadiah  #jualanjamtangan 
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠
.
Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu
.
⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻
.
https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/
.
❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI
.
🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA
🔰13INCI X 13 INCI
🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL
. ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 .

#bantalgebu #bantalcomel #bantalprinted #printedpillow #printedpillowmalaysia #cenderahatimurah #bantalcustom #hadiahharilahir #hadiahkahwin #hadiahharijadi #giftbirthday #giftteacher #weddinggift #hadiah #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahspecial #hadiahcukurjambul #babyshowergift #hadiahanniversary #anniversarygift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #companygift #tadika #taska #hadiahtaska #hadiahtadika #prasekolah #hadiahprasekolah
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠 . Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu . ⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻 . https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/ . ❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI . 🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA 🔰13INCI X 13 INCI 🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL . ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 . #bantalgebu  #bantalcomel  #bantalprinted  #printedpillow  #printedpillowmalaysia  #cenderahatimurah  #bantalcustom  #hadiahharilahir  #hadiahkahwin  #hadiahharijadi  #giftbirthday  #giftteacher  #weddinggift  #hadiah  #hadiahmurah  #hadiahulangtahun  #hadiahspecial  #hadiahcukurjambul  #babyshowergift  #hadiahanniversary  #anniversarygift  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #companygift  #tadika  #taska  #hadiahtaska  #hadiahtadika  #prasekolah  #hadiahprasekolah 
CUCI GUDANG‼️
NOW ONLY 700.000✨
DW Classic Sheffield 36mm/40mm ORI🔥
- Include : Box, Needle Pin, Manual Book
- 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan
Available :
Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling)
Classic Women 36mm
Classic Men 40mm
Dapper Women 34mm
Dapper Men 38mm
Classy Women 34mm
Accesories Cuff Bracelet DW
.
For Order👇🏻
📞WA : 0819-0801-3409
📲 Line : ON BIO
📲 BBM : 595D9A0F
🚚 JNE/GOJEK
.
#jualdw #dwori #jualdwori #jammurah #jamtanganmurah #jamtanganfashion #dwjakarta #jualjamdw #jamdworiginal #jualdwpetite #jualdwclassic #jualdwdapper #jamdw #jamtanganwanita #supplierdworijakarta #jamtanganfashion #jamfashion #jamtangancouple #dwcouple #jamtanganoriginal #jualjamtanganori #erfolgwatch #dw #jamtangancowo #specialgift #birthdaygift #anniversarygift #kadoanniv #kadoulangtahun #hadiah #jualanjamtangan
CUCI GUDANG‼️ NOW ONLY 700.000✨ DW Classic Sheffield 36mm/40mm ORI🔥 - Include : Box, Needle Pin, Manual Book - 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan Available : Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling) Classic Women 36mm Classic Men 40mm Dapper Women 34mm Dapper Men 38mm Classy Women 34mm Accesories Cuff Bracelet DW . For Order👇🏻 📞WA : 0819-0801-3409 📲 Line : ON BIO 📲 BBM : 595D9A0F 🚚 JNE/GOJEK . #jualdw  #dwori  #jualdwori  #jammurah  #jamtanganmurah  #jamtanganfashion  #dwjakarta  #jualjamdw  #jamdworiginal  #jualdwpetite  #jualdwclassic  #jualdwdapper  #jamdw  #jamtanganwanita  #supplierdworijakarta  #jamtanganfashion  #jamfashion  #jamtangancouple  #dwcouple  #jamtanganoriginal  #jualjamtanganori  #erfolgwatch  #dw  #jamtangancowo  #specialgift  #birthdaygift  #anniversarygift  #kadoanniv  #kadoulangtahun  #hadiah  #jualanjamtangan 
CUCI GUDANG‼️
NOW ONLY 700.000✨
DW Classic Bristol 36mm/40mm ORI🔥
- Include : Box, Needle Pin, Manual Book
- 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan
Available :
Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling)
Classic Women 36mm
Classic Men 40mm
Dapper Women 34mm
Dapper Men 38mm
Classy Women 34mm
Accesories Cuff Bracelet DW
.
For Order👇🏻
📞WA : 0819-0801-3409
📲 Line : ON BIO
📲 BBM : 595D9A0F
🚚 JNE/GOJEK
.
#jualdw #dwori #jualdwori #jammurah #jamtanganmurah #jamtanganfashion #dwjakarta #jualjamdw #jamdworiginal #jualdwpetite #jualdwclassic #jualdwdapper #jamdw #jamtanganwanita #supplierdworijakarta #jamtanganfashion #jamfashion #jamtangancouple #dwcouple #jamtanganoriginal #jualjamtanganori #erfolgwatch #dw #jamtangancowo #specialgift #birthdaygift #anniversarygift #kadoanniv #kadoulangtahun #hadiah #jualanjamtangan
CUCI GUDANG‼️ NOW ONLY 700.000✨ DW Classic Bristol 36mm/40mm ORI🔥 - Include : Box, Needle Pin, Manual Book - 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan Available : Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling) Classic Women 36mm Classic Men 40mm Dapper Women 34mm Dapper Men 38mm Classy Women 34mm Accesories Cuff Bracelet DW . For Order👇🏻 📞WA : 0819-0801-3409 📲 Line : ON BIO 📲 BBM : 595D9A0F 🚚 JNE/GOJEK . #jualdw  #dwori  #jualdwori  #jammurah  #jamtanganmurah  #jamtanganfashion  #dwjakarta  #jualjamdw  #jamdworiginal  #jualdwpetite  #jualdwclassic  #jualdwdapper  #jamdw  #jamtanganwanita  #supplierdworijakarta  #jamtanganfashion  #jamfashion  #jamtangancouple  #dwcouple  #jamtanganoriginal  #jualjamtanganori  #erfolgwatch  #dw  #jamtangancowo  #specialgift  #birthdaygift  #anniversarygift  #kadoanniv  #kadoulangtahun  #hadiah  #jualanjamtangan 
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠
.
Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu
.
⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻
.
https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/
.
❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI
.
🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA
🔰13INCI X 13 INCI
🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL
. ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 .

#bantalgebu #bantalcomel #bantalprinted #printedpillow #printedpillowmalaysia #cenderahatimurah #bantalcustom #hadiahharilahir #hadiahkahwin #hadiahharijadi #giftbirthday #giftteacher #weddinggift #hadiah #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahspecial #hadiahcukurjambul #babyshowergift #hadiahanniversary #anniversarygift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #companygift #tadika #taska #hadiahtaska #hadiahtadika #prasekolah #hadiahprasekolah
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠 . Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu . ⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻 . https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/ . ❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI . 🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA 🔰13INCI X 13 INCI 🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL . ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 . #bantalgebu  #bantalcomel  #bantalprinted  #printedpillow  #printedpillowmalaysia  #cenderahatimurah  #bantalcustom  #hadiahharilahir  #hadiahkahwin  #hadiahharijadi  #giftbirthday  #giftteacher  #weddinggift  #hadiah  #hadiahmurah  #hadiahulangtahun  #hadiahspecial  #hadiahcukurjambul  #babyshowergift  #hadiahanniversary  #anniversarygift  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #companygift  #tadika  #taska  #hadiahtaska  #hadiahtadika  #prasekolah  #hadiahprasekolah 
Bingung cari KADO ultah? Anniversary? Graduation? Souvernir kantor? Kenang-kenangan untuk guru, atasan, keluarga, pacar, sahabat, atau mantan?
Foto Mozaik cocok untuk semua nih :)
______________________________________________
Contact us:
DM or
Wa: 085921257539
.
.
.
#bekasihits #bekasicity #ultah #anniversary #kadounik #mozaik #ilustrasi #watercolour #siluetart #hadiahunik #giftunik #kadofarewell #hadiahfarewell #mozaikart #ilustrasiart #kadokekinian #kadoultah  #hadiahultah #birthdaygift #kadoanniversary #kadopacar #hadiahanniversary #kadokeluarga #kadosahabat #anniversarygift #kadokekinian #artdigital
Bingung cari KADO ultah? Anniversary? Graduation? Souvernir kantor? Kenang-kenangan untuk guru, atasan, keluarga, pacar, sahabat, atau mantan? Foto Mozaik cocok untuk semua nih :) ______________________________________________ Contact us: DM or Wa: 085921257539 . . . #bekasihits  #bekasicity  #ultah  #anniversary  #kadounik  #mozaik  #ilustrasi  #watercolour  #siluetart  #hadiahunik  #giftunik  #kadofarewell  #hadiahfarewell  #mozaikart  #ilustrasiart  #kadokekinian  #kadoultah  #hadiahultah  #birthdaygift  #kadoanniversary  #kadopacar  #hadiahanniversary  #kadokeluarga  #kadosahabat  #anniversarygift  #kadokekinian  #artdigital 
Be bold, be confident, be sexy with our choc vanilla shower gel!💋
.
Grab our limited time promo! 2 bottles for only RM65! (np: RM 72)😍. Don’t miss this chance!😫 Promo end : 24th July 2018
.
Use the promo  code ‘2FOR65’ for every purchase of 2 bottles for only RM65 (np: RM72).
Visit www.mylovemelots.com for online purchase!❤️
.
🍏🍌🍎🍉🍒🥝🍋🍫
.
.
.
.
#lovemelots #lovemelotsmy #showergelmalaysia #showergel_my #showergel #showergels #showergelmurah #showergelbodyshop #showeroriginal #showergeltravel #showergeladdict #showergelbbw #showergift #showegifts #birthdaygift #anniversarygift #sabun #sabunwangi #sabunmurah #sabunmalaysia
Be bold, be confident, be sexy with our choc vanilla shower gel!💋 . Grab our limited time promo! 2 bottles for only RM65! (np: RM 72)😍. Don’t miss this chance!😫 Promo end : 24th July 2018 . Use the promo code ‘2FOR65’ for every purchase of 2 bottles for only RM65 (np: RM72). Visit www.mylovemelots.com for online purchase!❤️ . 🍏🍌🍎🍉🍒🥝🍋🍫 . . . . #lovemelots  #lovemelotsmy  #showergelmalaysia  #showergel_my  #showergel  #showergels  #showergelmurah  #showergelbodyshop  #showeroriginal  #showergeltravel  #showergeladdict  #showergelbbw  #showergift  #showegifts  #birthdaygift  #anniversarygift  #sabun  #sabunwangi  #sabunmurah  #sabunmalaysia 
Wake up with this , thank you my love #anniversarygift another year of happiness journey together with two great kids #decobranche all the way from #japan with their unique prints . You are such great person hiding the secret 😁😁😁, it matches with my #batik 💖💖💖💖💕💕💕 happy anniversary see you soon
Wake up with this , thank you my love #anniversarygift  another year of happiness journey together with two great kids #decobranche  all the way from #japan  with their unique prints . You are such great person hiding the secret 😁😁😁, it matches with my #batik  💖💖💖💖💕💕💕 happy anniversary see you soon
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠
.
Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu
.
⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻
.
https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/
.
❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI
.
🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA
🔰13INCI X 13 INCI
🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL
. ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 .

#bantalgebu #bantalcomel #bantalprinted #printedpillow #printedpillowmalaysia #cenderahatimurah #bantalcustom #hadiahharilahir #hadiahkahwin #hadiahharijadi #giftbirthday #giftteacher #weddinggift #hadiah #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahspecial #hadiahcukurjambul #babyshowergift #hadiahanniversary #anniversarygift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #companygift #tadika #taska #hadiahtaska #hadiahtadika #prasekolah #hadiahprasekolah
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠 . Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu . ⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻 . https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/ . ❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI . 🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA 🔰13INCI X 13 INCI 🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL . ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 . #bantalgebu  #bantalcomel  #bantalprinted  #printedpillow  #printedpillowmalaysia  #cenderahatimurah  #bantalcustom  #hadiahharilahir  #hadiahkahwin  #hadiahharijadi  #giftbirthday  #giftteacher  #weddinggift  #hadiah  #hadiahmurah  #hadiahulangtahun  #hadiahspecial  #hadiahcukurjambul  #babyshowergift  #hadiahanniversary  #anniversarygift  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #companygift  #tadika  #taska  #hadiahtaska  #hadiahtadika  #prasekolah  #hadiahprasekolah 
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠
.
Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu
.
⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻
.
https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/
.
❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI
.
🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA
🔰13INCI X 13 INCI
🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL
. ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 .

#bantalgebu #bantalcomel #bantalprinted #printedpillow #printedpillowmalaysia #cenderahatimurah #bantalcustom #hadiahharilahir #hadiahkahwin #hadiahharijadi #giftbirthday #giftteacher #weddinggift #hadiah #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahspecial #hadiahcukurjambul #babyshowergift #hadiahanniversary #anniversarygift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #companygift #tadika #taska #hadiahtaska #hadiahtadika #prasekolah #hadiahprasekolah
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠 . Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu . ⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻 . https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/ . ❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI . 🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA 🔰13INCI X 13 INCI 🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL . ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 . #bantalgebu  #bantalcomel  #bantalprinted  #printedpillow  #printedpillowmalaysia  #cenderahatimurah  #bantalcustom  #hadiahharilahir  #hadiahkahwin  #hadiahharijadi  #giftbirthday  #giftteacher  #weddinggift  #hadiah  #hadiahmurah  #hadiahulangtahun  #hadiahspecial  #hadiahcukurjambul  #babyshowergift  #hadiahanniversary  #anniversarygift  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #companygift  #tadika  #taska  #hadiahtaska  #hadiahtadika  #prasekolah  #hadiahprasekolah 
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠
.
Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu
.
⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻
.
https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/
.
❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI
.
🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA
🔰13INCI X 13 INCI
🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL
. ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 .

#bantalgebu #bantalcomel #bantalprinted #printedpillow #printedpillowmalaysia #cenderahatimurah #bantalcustom #hadiahharilahir #hadiahkahwin #hadiahharijadi #giftbirthday #giftteacher #weddinggift #hadiah #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahspecial #hadiahcukurjambul #babyshowergift #hadiahanniversary #anniversarygift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #companygift #tadika #taska #hadiahtaska #hadiahtadika #prasekolah #hadiahprasekolah
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠 . Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu . ⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻 . https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/ . ❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI . 🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA 🔰13INCI X 13 INCI 🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL . ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 . #bantalgebu  #bantalcomel  #bantalprinted  #printedpillow  #printedpillowmalaysia  #cenderahatimurah  #bantalcustom  #hadiahharilahir  #hadiahkahwin  #hadiahharijadi  #giftbirthday  #giftteacher  #weddinggift  #hadiah  #hadiahmurah  #hadiahulangtahun  #hadiahspecial  #hadiahcukurjambul  #babyshowergift  #hadiahanniversary  #anniversarygift  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #companygift  #tadika  #taska  #hadiahtaska  #hadiahtadika  #prasekolah  #hadiahprasekolah 
CUCI GUDANG‼️
NOW ONLY 700.000✨
DW Classic Black St. Mawes 36mm/40mm ORI🔥
- Include : Box, Needle Pin, Manual Book
- 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan
Available :
Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling)
Classic Women 36mm
Classic Men 40mm
Dapper Women 34mm
Dapper Men 38mm
Classy Women 34mm
Accesories Cuff Bracelet DW
.
For Order👇🏻
📞WA : 0819-0801-3409
📲 Line : ON BIO
📲 BBM : 595D9A0F
🚚 JNE/GOJEK
.
#jualdw #dwori #jualdwori #jammurah #jamtanganmurah #jamtanganfashion #dwjakarta #jualjamdw #jamdworiginal #jualdwpetite #jualdwclassic #jualdwdapper #jamdw #jamtanganwanita #supplierdworijakarta #jamtanganfashion #jamfashion #jamtangancouple #dwcouple #jamtanganoriginal #jualjamtanganori #erfolgwatch #dw #jamtangancowo #specialgift #birthdaygift #anniversarygift #kadoanniv #kadoulangtahun #hadiah #jualanjamtangan
CUCI GUDANG‼️ NOW ONLY 700.000✨ DW Classic Black St. Mawes 36mm/40mm ORI🔥 - Include : Box, Needle Pin, Manual Book - 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan Available : Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling) Classic Women 36mm Classic Men 40mm Dapper Women 34mm Dapper Men 38mm Classy Women 34mm Accesories Cuff Bracelet DW . For Order👇🏻 📞WA : 0819-0801-3409 📲 Line : ON BIO 📲 BBM : 595D9A0F 🚚 JNE/GOJEK . #jualdw  #dwori  #jualdwori  #jammurah  #jamtanganmurah  #jamtanganfashion  #dwjakarta  #jualjamdw  #jamdworiginal  #jualdwpetite  #jualdwclassic  #jualdwdapper  #jamdw  #jamtanganwanita  #supplierdworijakarta  #jamtanganfashion  #jamfashion  #jamtangancouple  #dwcouple  #jamtanganoriginal  #jualjamtanganori  #erfolgwatch  #dw  #jamtangancowo  #specialgift  #birthdaygift  #anniversarygift  #kadoanniv  #kadoulangtahun  #hadiah  #jualanjamtangan 
Custom Harley-Davidson board! Pretty sweeeeeeeet.
Custom Harley-Davidson board! Pretty sweeeeeeeet.
CUCI GUDANG‼️
NOW ONLY 700.000✨
DW Classic Black Sheffield 36mm/40mm ORI🔥
- Include : Box, Needle Pin, Manual Book
- 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan
Available :
Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling)
Classic Women 36mm
Classic Men 40mm
Dapper Women 34mm
Dapper Men 38mm
Classy Women 34mm
Accesories Cuff Bracelet DW
.
For Order👇🏻
📞WA : 0819-0801-3409
📲 Line : ON BIO
📲 BBM : 595D9A0F
🚚 JNE/GOJEK
.
#jualdw #dwori #jualdwori #jammurah #jamtanganmurah #jamtanganfashion #dwjakarta #jualjamdw #jamdworiginal #jualdwpetite #jualdwclassic #jualdwdapper #jamdw #jamtanganwanita #supplierdworijakarta #jamtanganfashion #jamfashion #jamtangancouple #dwcouple #jamtanganoriginal #jualjamtanganori #erfolgwatch #dw #jamtangancowo #specialgift #birthdaygift #anniversarygift #kadoanniv #kadoulangtahun #hadiah #jualanjamtangan
CUCI GUDANG‼️ NOW ONLY 700.000✨ DW Classic Black Sheffield 36mm/40mm ORI🔥 - Include : Box, Needle Pin, Manual Book - 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan Available : Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling) Classic Women 36mm Classic Men 40mm Dapper Women 34mm Dapper Men 38mm Classy Women 34mm Accesories Cuff Bracelet DW . For Order👇🏻 📞WA : 0819-0801-3409 📲 Line : ON BIO 📲 BBM : 595D9A0F 🚚 JNE/GOJEK . #jualdw  #dwori  #jualdwori  #jammurah  #jamtanganmurah  #jamtanganfashion  #dwjakarta  #jualjamdw  #jamdworiginal  #jualdwpetite  #jualdwclassic  #jualdwdapper  #jamdw  #jamtanganwanita  #supplierdworijakarta  #jamtanganfashion  #jamfashion  #jamtangancouple  #dwcouple  #jamtanganoriginal  #jualjamtanganori  #erfolgwatch  #dw  #jamtangancowo  #specialgift  #birthdaygift  #anniversarygift  #kadoanniv  #kadoulangtahun  #hadiah  #jualanjamtangan 
CUCI GUDANG‼️
NOW ONLY 700.000✨
DW Classic Black Bristol 36mm/40mm ORI🔥
- Include : Box, Needle Pin, Manual Book
- 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan
Available :
Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling)
Classic Women 36mm
Classic Men 40mm
Dapper Women 34mm
Dapper Men 38mm
Classy Women 34mm
Accesories Cuff Bracelet DW
.
For Order👇🏻
📞WA : 0819-0801-3409
📲 Line : ON BIO
📲 BBM : 595D9A0F
🚚 JNE/GOJEK
.
#jualdw #dwori #jualdwori #jammurah #jamtanganmurah #jamtanganfashion #dwjakarta #jualjamdw #jamdworiginal #jualdwpetite #jualdwclassic #jualdwdapper #jamdw #jamtanganwanita #supplierdworijakarta #jamtanganfashion #jamfashion #jamtangancouple #dwcouple #jamtanganoriginal #jualjamtanganori #erfolgwatch #dw #jamtangancowo #specialgift #birthdaygift #anniversarygift #kadoanniv #kadoulangtahun #hadiah #jualanjamtangan
CUCI GUDANG‼️ NOW ONLY 700.000✨ DW Classic Black Bristol 36mm/40mm ORI🔥 - Include : Box, Needle Pin, Manual Book - 1 YEAR Warranty (Machine & Batery) ; Miyota movement Japan Available : Classic Petite 32mm (Melrose/Sterling) Classic Women 36mm Classic Men 40mm Dapper Women 34mm Dapper Men 38mm Classy Women 34mm Accesories Cuff Bracelet DW . For Order👇🏻 📞WA : 0819-0801-3409 📲 Line : ON BIO 📲 BBM : 595D9A0F 🚚 JNE/GOJEK . #jualdw  #dwori  #jualdwori  #jammurah  #jamtanganmurah  #jamtanganfashion  #dwjakarta  #jualjamdw  #jamdworiginal  #jualdwpetite  #jualdwclassic  #jualdwdapper  #jamdw  #jamtanganwanita  #supplierdworijakarta  #jamtanganfashion  #jamfashion  #jamtangancouple  #dwcouple  #jamtanganoriginal  #jualjamtanganori  #erfolgwatch  #dw  #jamtangancowo  #specialgift  #birthdaygift  #anniversarygift  #kadoanniv  #kadoulangtahun  #hadiah  #jualanjamtangan 
Thanks for everythings..be awesome 😘😘
.
.
.
#aditv #aditvjogja #9thanniversary #9thaditv #anniversary #anniversarygift
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠
.
Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu
.
⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻
.
https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/
.
❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI
.
🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA
🔰13INCI X 13 INCI
🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL
. ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 .

#bantalgebu #bantalcomel #bantalprinted #printedpillow #printedpillowmalaysia #cenderahatimurah #bantalcustom #hadiahharilahir #hadiahkahwin #hadiahharijadi #giftbirthday #giftteacher #weddinggift #hadiah #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahspecial #hadiahcukurjambul #babyshowergift #hadiahanniversary #anniversarygift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #companygift #tadika #taska #hadiahtaska #hadiahtadika #prasekolah #hadiahprasekolah
💠BANTAL COMEL SUPERB CUTE💠 . Visit dan Like Facebook Cik Bantal Gebu . ⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻⬇️🔻 . https://www.facebook.com/Cik-Bantal-Gebu-418935048559637/ . ❤️BANTAL COMEL UNTUK HADIAH BIRTHDAY / GURU / HARI IBU & AYAH / KENANGAN / WEDDING / DECO / GRADUATION DAN BANYAK LAGI . 🔰SIZE BANTAL YANG LEBIH BESAR & PELBAGAI GUNA 🔰13INCI X 13 INCI 🔰SARUNG BERZIP (BOLEH DICUCI) BESERTA ISI BANTAL . ☎️Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/60192360062 . #bantalgebu  #bantalcomel  #bantalprinted  #printedpillow  #printedpillowmalaysia  #cenderahatimurah  #bantalcustom  #hadiahharilahir  #hadiahkahwin  #hadiahharijadi  #giftbirthday  #giftteacher  #weddinggift  #hadiah  #hadiahmurah  #hadiahulangtahun  #hadiahspecial  #hadiahcukurjambul  #babyshowergift  #hadiahanniversary  #anniversarygift  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #companygift  #tadika  #taska  #hadiahtaska  #hadiahtadika  #prasekolah  #hadiahprasekolah 
7 of 10 (this one was pieced together from old photos since it had been renovated) (check out the first six houses)
7 of 10 (this one was pieced together from old photos since it had been renovated) (check out the first six houses)
Some of my clients recently have had the most AMAZING idea! so I had to share! ... Did you know that the traditional five year anniversary gift theme is WOOD? [Who even makes up these things, I don’t know 🤷🏽‍♀️] But in recognition of this special anniversary, I’ve had several orders for custom blocks and wood prints as gifts to loved ones to recognize this sweet milestone and reflect all the love & precious memories that they’ve cherished thus far! ♥️ Tag a friend (or loved one 😉) in a comment below if they’re nearing or just past a five year anniversary and need an idea or nudge for the sweetest gift perfectly fit for the occasion! ✨ G I V E A W A Y !! If I receive more than 15 tags by Friday, I will select one WINNER for a 3.5x5” darling wood print in celebration of their sweet 5 year milestone!!✨
.
.
Thanks to gatsley for letting me share her precious wood print for her darling husband of five years! #sodarlingcreative #giveaway #wood #fiveyearanniversary #anniversary #woodanniversary #woodanniversarygift #darling #giftforher #giftforhim #photography #gift #etsy #myetsyshop #myetsyfind #myetsywedding #handmade #boutique #anniversarygift #contest #sweepstakes #giftideas
Some of my clients recently have had the most AMAZING idea! so I had to share! ... Did you know that the traditional five year anniversary gift theme is WOOD? [Who even makes up these things, I don’t know 🤷🏽‍♀️] But in recognition of this special anniversary, I’ve had several orders for custom blocks and wood prints as gifts to loved ones to recognize this sweet milestone and reflect all the love & precious memories that they’ve cherished thus far! ♥️ Tag a friend (or loved one 😉) in a comment below if they’re nearing or just past a five year anniversary and need an idea or nudge for the sweetest gift perfectly fit for the occasion! ✨ G I V E A W A Y !! If I receive more than 15 tags by Friday, I will select one WINNER for a 3.5x5” darling wood print in celebration of their sweet 5 year milestone!!✨ . . Thanks to gatsley for letting me share her precious wood print for her darling husband of five years! #sodarlingcreative  #giveaway  #wood  #fiveyearanniversary  #anniversary  #woodanniversary  #woodanniversarygift  #darling  #giftforher  #giftforhim  #photography  #gift  #etsy  #myetsyshop  #myetsyfind  #myetsywedding  #handmade  #boutique  #anniversarygift  #contest  #sweepstakes  #giftideas