an online Instagram web viewer

#andaorderkamihantar medias

Photos

esok jumpa kami di simpang 4 hutan melintang /sabak bernam/sg besar /tg karang & kuala selangor....
#andaorderkamihantar
#arimasmiangkham
#017-6579547
hidangan kudapan petang....
#arimasmiangkham
#andaorderkamihantar
#017-6579547
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/  #sekalikenatakbolehbrek
#thunderchic_masaiPasirGudang
#PedasKejuBerasap
#AndaorderKamiHantar
#thunderchicpadumemangpadu
#terangkatkalaukena
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/ #sekalikenatakbolehbrek  #thunderchic_masaiPasirGudang  #PedasKejuBerasap  #AndaorderKamiHantar  #thunderchicpadumemangpadu  #terangkatkalaukena 
13hb /Selasa team arimas miangkham cod area Puncak Alam jam 5ptg...
#andaorderkamihantar
#arimasmiangkham
#017-6579547
pre order di buka utk tempahan....
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/  #sekalikenatakbolehbrek
#thunderchic_masaiPasirGudang
#PedasKejuBerasap
#AndaorderKamiHantar
#thunderchicpadumemangpadu
#terangkatkalaukena
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/ #sekalikenatakbolehbrek  #thunderchic_masaiPasirGudang  #PedasKejuBerasap  #AndaorderKamiHantar  #thunderchicpadumemangpadu  #terangkatkalaukena 
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/  #sekalikenatakbolehbrek
#thunderchic_masaiPasirGudang
#PedasKejuBerasap
#AndaorderKamiHantar
#thunderchicpadumemangpadu
#terangkatkalaukena
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/ #sekalikenatakbolehbrek  #thunderchic_masaiPasirGudang  #PedasKejuBerasap  #AndaorderKamiHantar  #thunderchicpadumemangpadu  #terangkatkalaukena 
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/  #sekalikenatakbolehbrek
#thunderchic_masaiPasirGudang
#PedasKejuBerasap
#AndaorderKamiHantar
#thunderchicpadumemangpadu
#terangkatkalaukena
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/ #sekalikenatakbolehbrek  #thunderchic_masaiPasirGudang  #PedasKejuBerasap  #AndaorderKamiHantar  #thunderchicpadumemangpadu  #terangkatkalaukena 
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/

#thunderchic_masaiPasirGudang#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral  #soskejupedas  #isiayampedas #thunderchickempas #makananviral #doorgift #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah #viral  #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras
#PedasKejuBerasap
#AndaorderKamiHantar
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/ #thunderchic_masaiPasirGudang #thunderchicsuperhot  #thunderchic  #superhotfood  #soskejuviral  #soskejupedas  #isiayampedas  #thunderchickempas  #makananviral  #doorgift  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #viral  #thunderchicrm18  #hadiah  #cheese  #makananmalaysia  #sayajualmurah  #sayajual  #agentwanted  #dropshipwanted  #lakukeras  #PedasKejuBerasap  #AndaorderKamiHantar 
t.kasih abg encem support arimas miangkham... nnt order lagi yea
#andaorderkamihantar
#arimasmiangkham
#017-6579547
pagi2 dah merempit...cod

#andaorderkamihantar
#arimasmiangkham
#017-6579547
Throw back @ Cerita Hari Ni 2/11...
Delivery For Today...
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
Terima Kasih atas Sokongan 😊
Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami đŸ’Ș
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #andaorderkamihantar
Hahaha jgn jeles yea...
#arimasmiangkham
#andaorderkamihantar
#017-6579547
lepak depan tv sambil kna miangkham mmg layan beb......
#017-6579547
#andaorderkamihantar
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/

#thunderchic_masaiPasirGudang#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral  #soskejupedas  #isiayampedas #thunderchickempas #makananviral #doorgift #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah #viral  #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras
#PedasKejuBerasap
#AndaorderKamiHantar
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/ #thunderchic_masaiPasirGudang #thunderchicsuperhot  #thunderchic  #superhotfood  #soskejuviral  #soskejupedas  #isiayampedas  #thunderchickempas  #makananviral  #doorgift  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #viral  #thunderchicrm18  #hadiah  #cheese  #makananmalaysia  #sayajualmurah  #sayajual  #agentwanted  #dropshipwanted  #lakukeras  #PedasKejuBerasap  #AndaorderKamiHantar 
Bersiap sedia untuk Delivery Combo Hari ni... Ikan kita packing hemsem hemsem utk customer kami 😊😊
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
Terima Kasih atas sokongan
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #grouporder #puncakalam #grouppurchase #jomordersamasama #andaorderkamihantar
Bersiap sedia untuk Delivery Combo Hari ni... Ikan kita packing hemsem hemsem utk customer kami 😊😊 Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›” Terima Kasih atas sokongan #seafooddeliver2u  #seafoodfresh2u  #ikangerentimakan  #freshcatchseafood  #ikandepintu  #ikanterusdarijeti  #damansaradamai  #sayajualseafood  #bandarsridamansara  #bandarutama  #sgbuloh  #damansaraperdana  #tqcustomer  #seafoodKL  #seafoodkamijual  #grouporder  #puncakalam  #grouppurchase  #jomordersamasama  #andaorderkamihantar 
Bersiap sedia untuk Delivery Petang @ We are ready đŸ’ȘđŸ’Ș
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
Terima Kasih atas sokongan
Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami 😍
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #grouporder #puncakalam #grouppurchase #jomordersamasama #andaorderkamihantar
Bersiap sedia untuk Delivery Petang @ We are ready đŸ’ȘđŸ’Ș Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›” Terima Kasih atas sokongan Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami 😍 #seafooddeliver2u  #seafoodfresh2u  #ikangerentimakan  #freshcatchseafood  #ikandepintu  #ikanterusdarijeti  #damansaradamai  #sayajualseafood  #bandarsridamansara  #bandarutama  #sgbuloh  #damansaraperdana  #tqcustomer  #seafoodKL  #seafoodkamijual  #grouporder  #puncakalam  #grouppurchase  #jomordersamasama  #andaorderkamihantar 
Delivery Round 1 pagi tadi ke Kolej Vokasional Sungai Buloh
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
Terima Kasih Cikgu 😊😊
Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami 😍
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #grouporder #puncakalam #grouppurchase #jomordersamasama #andaorderkamihantar
Delivery Round 1 pagi tadi ke Kolej Vokasional Sungai Buloh Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›” Terima Kasih Cikgu 😊😊 Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami 😍 #seafooddeliver2u  #seafoodfresh2u  #ikangerentimakan  #freshcatchseafood  #ikandepintu  #ikanterusdarijeti  #damansaradamai  #sayajualseafood  #bandarsridamansara  #bandarutama  #sgbuloh  #damansaraperdana  #tqcustomer  #seafoodKL  #seafoodkamijual  #grouporder  #puncakalam  #grouppurchase  #jomordersamasama  #andaorderkamihantar 
Delivery For Today (25/10)
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
Terima Kasih atas Sokongan 😊
Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami 😍
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #andaorderkamihantar
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/  #sekalikenatakbolehbrek
#thunderchic_masaiPasirGudang
#PedasKejuBerasap
#AndaorderKamiHantar
đŸ”„đŸ”„ Meletop kebabom đŸ”„đŸ”„ ketulan isi ayam 🐓🐓pedasđŸŒ¶đŸŒ¶ berkeju🧀🧀 boleh dimakan terus ataupun digandingkan dgn pelbagai menu sampingan lain.. Boleh COD 🚘, RUNNER 🏍, mahupun terus kurier ke lokasi anda seluruh malaysia 🏠🏱🏭.. Jom wasap saya 0127552355 segera!! http://thunderchicmasaipasirgudang.wasap.my/ #sekalikenatakbolehbrek  #thunderchic_masaiPasirGudang  #PedasKejuBerasap  #AndaorderKamiHantar 
Delivery Ke Saujan Utama pagi ni... WE ARE READY TO GO 🚚🚚😊😊... #ikandepintu #saujanutama 
#seafoodfresh2u #seafooddeliver2u #kamihantarikan #terimakasihsemuayangbagisokongan #ikanfresh #ikandatangterusdarijeti #andaorderkamihantar
Cerita Hari Ni 19/10:
Delivery For Today...
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
Terima Kasih atas Sokongan 😊
Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami đŸ’ȘđŸ’Ș
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #andaorderkamihantar
Delivery untuk Hari Ni...
Anda order kami hantar 🚚🚚
TQ For The Support Kakak kakak & abang abang 😊
Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami đŸ’Ș
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #andaorderkamihantar
Delivery Hari untuk Hari Ni...
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
Terima Kasih atas Sokongan 😊
Semoga berpuas hati dengan ikan & servis kami đŸ’ȘđŸ’Ș
#seafooddeliver2u #seafoodfresh2u #ikangerentimakan
#freshcatchseafood #ikandepintu #ikanterusdarijeti #damansaradamai #sayajualseafood #bandarsridamansara #bandarutama #sgbuloh #damansaraperdana #tqcustomer #seafoodKL
#seafoodkamijual #andaorderkamihantar
Citer Hari Ni... Delivery Round 2 @ Ke area Puncak Alam... Ikan siap dibersih, siang, potong & dipacking Hemsem Hemsem & Comel Comel untuk deliver to customer...
Ikan Gerenti Makan, Jaminan Wang Dikembalikan jika ikan x fresh 😁😁
Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›”
đŸ“ČđŸ“Č 018-6684829

#ikandepintu #ikanterusdarijeti 
#ikansegarkamijual #ikansiapbersihsiangpotong #andaorderkamihantar
#ikanhemsem #deliveryavailable 
#damansaradamai #puncakalam #bandarsridamansara #denaialam #kotadamansara #subangbestari #shahalam #pj #sgbuloh #seafoodfresh2u
Citer Hari Ni... Delivery Round 2 @ Ke area Puncak Alam... Ikan siap dibersih, siang, potong & dipacking Hemsem Hemsem & Comel Comel untuk deliver to customer... Ikan Gerenti Makan, Jaminan Wang Dikembalikan jika ikan x fresh 😁😁 Anda order kami hantar đŸ›”đŸ›” đŸ“ČđŸ“Č 018-6684829 #ikandepintu  #ikanterusdarijeti  #ikansegarkamijual  #ikansiapbersihsiangpotong  #andaorderkamihantar  #ikanhemsem  #deliveryavailable  #damansaradamai  #puncakalam  #bandarsridamansara  #denaialam  #kotadamansara  #subangbestari  #shahalam  #pj  #sgbuloh  #seafoodfresh2u 
Citer Pagi tadi... Ikan siap bersih, siang, potong & dipacking Hemsem hemsem untuk deliver  to customer...
Anda order kami hantar 😊😊 #ikandepintu #ikanterusdarijeti 
#ikansegarkamijual #andaorderkamihantar
#ikanhemsem #deliveryavailable 
#damansaradamai #bandarsridamansara #kotadamansara #subangbestari #shahalam #pj #sgbuloh #seafoodfresh2u
Sempat siap sebelom tepat jam 12am. đŸ’ȘđŸ’Ș
Sape nak order komen NAK!
Skali rasa pasti nak lagi.
😋😋
#OqeesMunchies
#CheezeeLover
#PopiaMurah
#serendahRm1
#DropshipDiperlukan
#parttimesideincome
#Andaorderkamihantar
#happycustomer
🚚🚚🚚🚚
🚚🚚🚚🚚
Assalamualaikum.. Salam Jumaat..
âŹ…ïžâŹ…ïž
Throwback.. COD to Regular customer kak Mah from Tanjung Malim.
TqVM kak sbb terus support kami @kerepek_mart..
😘Kepada yg nk order dan kami antar terus kepada anda sila klik link kat bio @kerepek_mart utk urusan pembelian...
.
#COD #pemborongkerepek #kerepekborong #kerepek #kerepekmart #kamijualkerepek
#kerepekmurah #kerepeksedap #kerepekmurahdansedap #andaorderkamihantar #foodporn #food #instafood #instashopmalaysia #instagram #instagood #am #love #viral #photooftheday #ootd #up #malaysianfood #makanan #makan #foodlover #kenduri #majliskenduri #murah #doorgift
🚚🚚🚚🚚 🚚🚚🚚🚚 Assalamualaikum.. Salam Jumaat.. âŹ…ïžâŹ…ïž Throwback.. COD to Regular customer kak Mah from Tanjung Malim. TqVM kak sbb terus support kami @kerepek_mart.. 😘Kepada yg nk order dan kami antar terus kepada anda sila klik link kat bio @kerepek_mart utk urusan pembelian... . #COD  #pemborongkerepek  #kerepekborong  #kerepek  #kerepekmart  #kamijualkerepek  #kerepekmurah  #kerepeksedap  #kerepekmurahdansedap  #andaorderkamihantar  #foodporn  #food  #instafood  #instashopmalaysia  #instagram  #instagood  #am  #love  #viral  #photooftheday  #ootd  #up  #malaysianfood  #makanan  #makan  #foodlover  #kenduri  #majliskenduri  #murah  #doorgift 
Siap lagi pre order đŸ€—đŸ€—
#OqeesMunchies
#CheezeeLover
#andaorderkamihantar
#HappyCust
Alhamdulillah siap lagi sebahagian. Semalam cheezee popia. Hari ni đŸ§€đŸ”„ popia plak.😍😍
Tenkiu kawan2 support bisnes kami 😘😘 #CheezeeLover
#andaorderkamihantar
#weddingceremony
#schooloccasion
Cheezee Popia krup krap krup krap sape nak sebalang RM 8.00 jer. Murah kaw kaw. Mane dapat kat tempat lain. đŸ€ŁđŸ€Ł Mai cepat2 pm tepi atau wassap untuk order. đŸ“Čwww.wasap.my/60124500503

#eusahawan #mdec #cheezeelover #andaorderkamihantar
Cheezee Popia krup krap krup krap sape nak sebalang RM 8.00 jer. Murah kaw kaw. Mane dapat kat tempat lain. đŸ€ŁđŸ€Ł Mai cepat2 pm tepi atau wassap untuk order. đŸ“Čwww.wasap.my/60124500503 #eusahawan  #mdec  #cheezeelover  #andaorderkamihantar 
Yaaa kami pos SETIAP HARI termasuk sabtu & ahad! đŸ’Ș
Jangan tunggu lagi order sekarang sementara stok masih ada! 
Nak tahu detail boleh contact nombor bawah ni ya.
Whatsapp / telegram: 01160614206

#kamijualbajumurah #orderlajulaju #jimatshopz #teddybyjimatshopz #stylo #highquality #terbaik #sementarastokmasihada #lambatnantimenyesal #bajuselesa #takpanas #murahje #tshirt #bajudewasa #murah #bajubands #rockbands #macammacamada #nirvana #kiss #polotshirt #100percentcotton #best #murah #artist #haatepuk #andaorderkamihantar #bajudewasamurah
Yaaa kami pos SETIAP HARI termasuk sabtu & ahad! đŸ’Ș Jangan tunggu lagi order sekarang sementara stok masih ada! Nak tahu detail boleh contact nombor bawah ni ya. Whatsapp / telegram: 01160614206 #kamijualbajumurah  #orderlajulaju  #jimatshopz  #teddybyjimatshopz  #stylo  #highquality  #terbaik  #sementarastokmasihada  #lambatnantimenyesal  #bajuselesa  #takpanas  #murahje  #tshirt  #bajudewasa  #murah  #bajubands  #rockbands  #macammacamada  #nirvana  #kiss  #polotshirt  #100percentcotton  #best  #murah  #artist  #haatepuk  #andaorderkamihantar  #bajudewasamurah 
~LUNCH BOX ~

Antara menu2 lunch box last week.. Mudah n murah rm7/box siap dgn dessert [buah / cake]

#andaorderkamihantar
~LUNCH BOX ~ Antara menu2 lunch box last week.. Mudah n murah rm7/box siap dgn dessert [buah / cake] #andaorderkamihantar 
upp.. 🚚🚚🚚📩📩📩
đŸ„“đŸ„“Terima kasih byk2 customer tetap @kerepek_mart  dari Tanjung Malim sbb borong kerepek ngan kami lagi... đŸ„“đŸ„“
.
đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“
đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“
.
đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ .
đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio)
.
Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ...
‱
đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€
1- Ubi Pedas Basah 
2- Ubi Kari 
3- Ubi Masin (Biasa)
4- Jagung Pilus Biasa
5- Jagung Pilus Pedas
6- Opak Kari
7- Kerepek bawang
8- Pisang Tanduk Masin
9- Kacang Polong
10- Keropok kacang dhal
11- Ubi Pedas Kering
13-Ubi BBQ 🍗 .
⭐⭐⭐⭐⭐
‱
Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih
‱
‱
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #selangor  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
upp.. 🚚🚚🚚📩📩📩 đŸ„“đŸ„“Terima kasih byk2 customer tetap @kerepek_mart dari Tanjung Malim sbb borong kerepek ngan kami lagi... đŸ„“đŸ„“ . đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“ đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“ . đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ . đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio) . Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ... ‱ đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€ 1- Ubi Pedas Basah 2- Ubi Kari 3- Ubi Masin (Biasa) 4- Jagung Pilus Biasa 5- Jagung Pilus Pedas 6- Opak Kari 7- Kerepek bawang 8- Pisang Tanduk Masin 9- Kacang Polong 10- Keropok kacang dhal 11- Ubi Pedas Kering 13-Ubi BBQ 🍗 . ⭐⭐⭐⭐⭐ ‱ Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih ‱ ‱ đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #selangor  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
Assalamualaikum..Esok dah start 🚗delivery ! Kepada semua yang nak order atau ada sebarang pertanyaan boleh laju-laju  whatsapp kami.
Tiada minimum order❗ Order minimum satu hari sebelum tarikh penghantaran dan tertakluk kepada available slot kami❗ (LEMBAH KLANG SHJ)

Whatsapp / Call : 0162213578 - FENDI
#bazarpaknil #bazarraya2018 #bazarramadhan #delivery #masaklemakciliapi #masaklemakletops#masaklemakdagingsalai #masaklemakciliapiitiksalai #sedapbakhang #juadah #juadahberbuka #drivethru #order #halalfood#pahang #negerisembilan#bukapuasa #homecook #homechef #andaorderkamihantar#dapur #makan #ramadhan2018 #ramadhankareem#sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia
Assalamualaikum..Esok dah start 🚗delivery ! Kepada semua yang nak order atau ada sebarang pertanyaan boleh laju-laju whatsapp kami. Tiada minimum order❗ Order minimum satu hari sebelum tarikh penghantaran dan tertakluk kepada available slot kami❗ (LEMBAH KLANG SHJ) Whatsapp / Call : 0162213578 - FENDI #bazarpaknil  #bazarraya2018  #bazarramadhan  #delivery  #masaklemakciliapi  #masaklemakletops #masaklemakdagingsalai  #masaklemakciliapiitiksalai  #sedapbakhang  #juadah  #juadahberbuka  #drivethru  #order  #halalfood #pahang  #negerisembilan #bukapuasa  #homecook  #homechef  #andaorderkamihantar #dapur  #makan  #ramadhan2018  #ramadhankareem #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmurahmalaysia 
Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua pelanggan farmasi pantai hillpark yg tak putus-putus order barang dari kami dan datang membeli di store #fphp.. ‱‱‱‱‱‱‱‱‱‱‱‱ Macammana nak order melalui penghantaran pos?
#1 - Pilih produk dalam list #teamfphp di facebook atau instagram.
#2 - Screenshot produk pilihan anda.
#3 - Whatsapp ke 013-9112448
#4 - Lengkapkan details penghantaran & pembayaran.
#5 - Produk sedia dihantar...😃😃😃 #andaorderkamihantar #teamfphp #productfphp #availablenow
Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua pelanggan farmasi pantai hillpark yg tak putus-putus order barang dari kami dan datang membeli di store #fphp .. ‱‱‱‱‱‱‱‱‱‱‱‱ Macammana nak order melalui penghantaran pos? #1  - Pilih produk dalam list #teamfphp  di facebook atau instagram. #2  - Screenshot produk pilihan anda. #3  - Whatsapp ke 013-9112448 #4  - Lengkapkan details penghantaran & pembayaran. #5  - Produk sedia dihantar...😃😃😃 #andaorderkamihantar  #teamfphp  #productfphp  #availablenow 
đŸ‘©đŸœâ€đŸłđŸ‘šđŸœâ€đŸłDah siap KOCI nak di FROZEN kan... 😋Bila nak makan : kukus 8 minit atau guna Microwave 3 minit.... settle đŸ‘đŸŸ
đŸŒ»Terima kasih order @dapur_azuri âœŒđŸœ
#koci #kuihkoci #kocifrozen #kuihkocipuluthitam #kuihkocibersantan #kuihkocilabu #kuihtradisional #kuihtempatan #kuihmelayu #homecook #halalfood #menujamuan #masakwithlove 💕#fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #andaorderkamihantar #rezekidariallah 
#alhamdulillah
đŸ‘©đŸœâ€đŸłđŸ‘šđŸœâ€đŸłDah siap KOCI nak di FROZEN kan... 😋Bila nak makan : kukus 8 minit atau guna Microwave 3 minit.... settle đŸ‘đŸŸ đŸŒ»Terima kasih order @dapur_azuri âœŒđŸœ #koci  #kuihkoci  #kocifrozen  #kuihkocipuluthitam  #kuihkocibersantan  #kuihkocilabu  #kuihtradisional  #kuihtempatan  #kuihmelayu  #homecook  #halalfood  #menujamuan  #masakwithlove  💕#fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliverypj  #andaorderkamihantar  #rezekidariallah  #alhamdulillah 
#popiakarbonaraskudai #popiakarbonarafrozenskudai
#andaorderkamihantar
COD mengikut kawasan...
(pm untuk info)
Frozen :-
5pcs = RM4.5
Ready to eat :-
5pcs = RM5
#popiakarbonaraskudai #popiakarbonarafrozenskudai
#andaorderkamihantar
COD mengikut kawasan...
(pm untuk info)
Frozen :-
5pcs = RM4.50
11pcs = RM9.50
Ready to eat :-
5pcs = RM5
11pcs = RM10
@inasyalfa @ily_atifah @besekdillong @nojayemman @byilly.collection @store_byilly
*throwback*
đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“ TQ sis Hanis dari TTDI coz beli kerepek ngan kami..tempat senang utk COD.. Stesen MRT Tmn Tun Dr Ismail..
Nak repeat lg utk raya nnt katanya..đŸ˜‚đŸ™‚đŸ€Ł..TQ yer sis, moga murah rezeki...đŸ™đŸ»
TQVM .
đŸ‘đŸŒ Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, TTDI ,dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #kerepekviral #andaorderkamihantar #ttdi
*throwback* đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“ TQ sis Hanis dari TTDI coz beli kerepek ngan kami..tempat senang utk COD.. Stesen MRT Tmn Tun Dr Ismail.. Nak repeat lg utk raya nnt katanya..đŸ˜‚đŸ™‚đŸ€Ł..TQ yer sis, moga murah rezeki...đŸ™đŸ» TQVM . đŸ‘đŸŒ Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, TTDI ,dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #kerepekviral  #andaorderkamihantar  #ttdi 
TQVM .
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #kerepekviral #andaorderkamihantar
TQVM . Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #kerepekviral  #andaorderkamihantar 
đŸ‘šâ€âš•ïžđŸ‘šâ€âš•ïž
đŸ„“đŸ„“đŸ„“
Terima kasih yer Dr Naim selalu beli ngan @kerepek_mart ... terbaik lahh...moga terus success dan murah rezeki yer.... đŸ’ȘđŸœđŸ’ȘđŸœ
.
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, selayang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #kerepekpower #instashopmalaysia #malaysian  #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #kerepekviral #andaorderkamihantar
đŸ‘šâ€âš•ïžđŸ‘šâ€âš•ïž đŸ„“đŸ„“đŸ„“ Terima kasih yer Dr Naim selalu beli ngan @kerepek_mart ... terbaik lahh...moga terus success dan murah rezeki yer.... đŸ’ȘđŸœđŸ’ȘđŸœ . Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, selayang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #kerepekpower  #instashopmalaysia  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #kerepekviral  #andaorderkamihantar 
đŸ„“đŸ„“đŸ„“
đŸ„“đŸ„“đŸ„“
Kerepek Ubi Masin (biasa)...
Terima Kasih customer dari Balik Pulau, Penang sbb order ngan kami...
đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ
.
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #kerepekviral #andaorderkamihantar
đŸ„“đŸ„“đŸ„“ đŸ„“đŸ„“đŸ„“ Kerepek Ubi Masin (biasa)... Terima Kasih customer dari Balik Pulau, Penang sbb order ngan kami... đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ . Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #kerepekviral  #andaorderkamihantar 
TQVM .
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #kerepekviral #andaorderkamihantar
TQVM . Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #kerepekviral  #andaorderkamihantar 
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #kerepekviral #andaorderkamihantar
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #kerepekviral  #andaorderkamihantar 
Tq yer kpd yg orderđŸ€ŁđŸ˜†đŸ˜€đŸ˜ƒ
.
🚛🚚COD > Kota Damansara, puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kotadamansara  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
Tq yer kpd yg orderđŸ€ŁđŸ˜†đŸ˜€đŸ˜ƒ . 🚛🚚COD > Kota Damansara, puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kotadamansara  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
đŸ„“đŸ„“đŸ„“
🌟🌟🌟🌟🌟
@kerepek_mart juga menyediakan jualan secara packet kecil..harga mengikut bajet customer...whatsapp kami utk perbincangan....senang jerr, klik link whatsapp kat bio kami dan terus whatsapp kami....
Alhamdulillah ramai yg berpuas hati dengan kerepek n perkhidmatan kami....đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ
(Order by intan UITM Puncak Alam)
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubikari #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #kacangpolong #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #KL  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
đŸ„“đŸ„“đŸ„“ 🌟🌟🌟🌟🌟 @kerepek_mart juga menyediakan jualan secara packet kecil..harga mengikut bajet customer...whatsapp kami utk perbincangan....senang jerr, klik link whatsapp kat bio kami dan terus whatsapp kami.... Alhamdulillah ramai yg berpuas hati dengan kerepek n perkhidmatan kami....đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ (Order by intan UITM Puncak Alam) ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubikari  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #kacangpolong  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #KL  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
đŸ„“đŸ„“đŸ„“
🌟🌟🌟🌟🌟
@kerepek_mart juga menyediakan jualan secara packet kecil..harga mengikut bajet customer...whatsapp kami utk perbincangan....senang jerr, klik link whatsapp kat bio kami dan terus whatsapp kami....
Alhamdulillah ramai yg berpuas hati dengan kerepek n perkhidmatan kami....đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ
(Order by syidah UITM shah alam)
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubikari #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #kacangpolong #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #KL  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
đŸ„“đŸ„“đŸ„“ 🌟🌟🌟🌟🌟 @kerepek_mart juga menyediakan jualan secara packet kecil..harga mengikut bajet customer...whatsapp kami utk perbincangan....senang jerr, klik link whatsapp kat bio kami dan terus whatsapp kami.... Alhamdulillah ramai yg berpuas hati dengan kerepek n perkhidmatan kami....đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ (Order by syidah UITM shah alam) ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubikari  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #kacangpolong  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #KL  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
Tq yer semuaaađŸ€ŁđŸ˜†đŸ˜€đŸ˜ƒ
.
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #penang  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
Tq yer semuaaađŸ€ŁđŸ˜†đŸ˜€đŸ˜ƒ . 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #penang  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
🌟🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟🌟
Kacang Polong RM1.20 sahaja..nak order boleh whatsapp kami 0195905992 yer
.
.
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #KL  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar #kacangpolong
🌟🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟🌟 Kacang Polong RM1.20 sahaja..nak order boleh whatsapp kami 0195905992 yer . . Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #KL  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar  #kacangpolong 
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #penang  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #penang  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!!
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #KL  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
Tq all for keep supporting @kerepek_mart .. tqvm kepada regular customer dan yg selalu repeat order..korang AWESOME!! ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang, kota damansara, dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #KL  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
🚚🚚🚚Pin2...
COD
đŸ„“đŸ„“đŸ„“
Tq yer bang....beli kerepek ngan @kerepek_mart ... sebenarnya wife dia yg order...mengidam katanya...semoga murah rezeki yer bang&akak ... aminnnnn....
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, kota damansara, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #kotadamansara  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
🚚🚚🚚Pin2... COD đŸ„“đŸ„“đŸ„“ Tq yer bang....beli kerepek ngan @kerepek_mart ... sebenarnya wife dia yg order...mengidam katanya...semoga murah rezeki yer bang&akak ... aminnnnn.... đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, kota damansara, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #kotadamansara  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #penang  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #penang  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
🏆🏆
đŸ„“đŸ„“
TQ Bro Faizal repeat order .. 300pack rm1.50...
đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“
.
đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ .
đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio)
.
Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ...
‱
đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€
1- Ubi Pedas Basah 
2- Ubi Kari 
3- Ubi Masin (Biasa)
4- Jagung Pilus Biasa
5- Jagung Pilus Pedas
6- Opak Kari
7- Kerepek bawang
8- Pisang Tanduk Masin
9- Kacang Polong
10- Keropok kacang dhal
11- Ubi Pedas Kering
13-Ubi BBQ 🍗 .
⭐⭐⭐⭐⭐
‱
Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih
‱
‱
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #selangor  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
🏆🏆 đŸ„“đŸ„“ TQ Bro Faizal repeat order .. 300pack rm1.50... đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“ . đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ . đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio) . Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ... ‱ đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€ 1- Ubi Pedas Basah 2- Ubi Kari 3- Ubi Masin (Biasa) 4- Jagung Pilus Biasa 5- Jagung Pilus Pedas 6- Opak Kari 7- Kerepek bawang 8- Pisang Tanduk Masin 9- Kacang Polong 10- Keropok kacang dhal 11- Ubi Pedas Kering 13-Ubi BBQ 🍗 . ⭐⭐⭐⭐⭐ ‱ Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih ‱ ‱ đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #selangor  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
âŹ†ïžâŹ†ïžâŹ†ïž
🚛🚛💹💹
Postage to penang and perak...
đŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“
Alhamdulillah
~rangup~pedas~habis~ .
đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio)
.
Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ...
‱
đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€
1- Ubi Pedas Basah 
2- Ubi Kari 
3- Ubi Masin (Biasa)
4- Jagung Pilus Biasa
5- Jagung Pilus Pedas
6- Opak Kari
7- Kerepek bawang
8- Pisang Tanduk Masin
9- Kacang Polong
10- Keropok kacang dhal
11- Ubi Pedas Kering
13-Ubi BBQ 🍗 .
⭐⭐⭐⭐⭐
‱
Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih
‱
‱
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #penang  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
âŹ†ïžâŹ†ïžâŹ†ïž 🚛🚛💹💹 Postage to penang and perak... đŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“ Alhamdulillah ~rangup~pedas~habis~ . đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio) . Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ... ‱ đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€ 1- Ubi Pedas Basah 2- Ubi Kari 3- Ubi Masin (Biasa) 4- Jagung Pilus Biasa 5- Jagung Pilus Pedas 6- Opak Kari 7- Kerepek bawang 8- Pisang Tanduk Masin 9- Kacang Polong 10- Keropok kacang dhal 11- Ubi Pedas Kering 13-Ubi BBQ 🍗 . ⭐⭐⭐⭐⭐ ‱ Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih ‱ ‱ đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #penang  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
🏆🏆
đŸ„“đŸ„“
TQ Bro Faizal repeat order .. 300pack rm1.50...
đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“
.
đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ .
đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio)
.
Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ...
‱
đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€
1- Ubi Pedas Basah 
2- Ubi Kari 
3- Ubi Masin (Biasa)
4- Jagung Pilus Biasa
5- Jagung Pilus Pedas
6- Opak Kari
7- Kerepek bawang
8- Pisang Tanduk Masin
9- Kacang Polong
10- Keropok kacang dhal
11- Ubi Pedas Kering
13-Ubi BBQ 🍗 .
⭐⭐⭐⭐⭐
‱
Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih
‱
‱
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #selangor  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
🏆🏆 đŸ„“đŸ„“ TQ Bro Faizal repeat order .. 300pack rm1.50... đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“ . đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ . đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio) . Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ... ‱ đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€ 1- Ubi Pedas Basah 2- Ubi Kari 3- Ubi Masin (Biasa) 4- Jagung Pilus Biasa 5- Jagung Pilus Pedas 6- Opak Kari 7- Kerepek bawang 8- Pisang Tanduk Masin 9- Kacang Polong 10- Keropok kacang dhal 11- Ubi Pedas Kering 13-Ubi BBQ 🍗 . ⭐⭐⭐⭐⭐ ‱ Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih ‱ ‱ đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #selangor  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
đŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“
Alhamdulillah
.
đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“
Assalamualaikum.... terima kasih org tanjung malim borong ngan @kerepek_mart ... utk pengetahuan yg lain, kami juga menjual kerepek secara borong dan di hantar terus ke tempat anda (charge penghantaran tertakluk kpd jarak dan lokasi anda yer...)
đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“
.
đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ .
đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio)
.
Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ...
‱
đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€
1- Ubi Pedas Basah 
2- Ubi Kari 
3- Ubi Masin (Biasa)
4- Jagung Pilus Biasa
5- Jagung Pilus Pedas
6- Opak Kari
7- Kerepek bawang
8- Pisang Tanduk Masin
9- Kacang Polong
10- Keropok kacang dhal
11- Ubi Pedas Kering
13-Ubi BBQ 🍗 .
⭐⭐⭐⭐⭐
‱
Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih
‱
‱
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #selangor  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
đŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“đŸŒŸđŸ„“ Alhamdulillah . đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“ Assalamualaikum.... terima kasih org tanjung malim borong ngan @kerepek_mart ... utk pengetahuan yg lain, kami juga menjual kerepek secara borong dan di hantar terus ke tempat anda (charge penghantaran tertakluk kpd jarak dan lokasi anda yer...) đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“ . đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ . đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio) . Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ... ‱ đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€ 1- Ubi Pedas Basah 2- Ubi Kari 3- Ubi Masin (Biasa) 4- Jagung Pilus Biasa 5- Jagung Pilus Pedas 6- Opak Kari 7- Kerepek bawang 8- Pisang Tanduk Masin 9- Kacang Polong 10- Keropok kacang dhal 11- Ubi Pedas Kering 13-Ubi BBQ 🍗 . ⭐⭐⭐⭐⭐ ‱ Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih ‱ ‱ đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #selangor  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar 
đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“
Assalamualaikum.... terima kasih org tanjung malim borong ngan @kerepek_mart ... utk pengetahuan yg lain, kami juga menjual kerepek secara borong dan di hantar terus ke tempat anda (charge penghantaran tertakluk kpd jarak dan lokasi anda yer...)
đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“
.
đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ .
đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio)
.
Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ...
‱
đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€
1- Ubi Pedas Basah 
2- Ubi Kari 
3- Ubi Masin (Biasa)
4- Jagung Pilus Biasa
5- Jagung Pilus Pedas
6- Opak Kari
7- Kerepek bawang
8- Pisang Tanduk Masin
9- Kacang Polong
10- Keropok kacang dhal
11- Ubi Pedas Kering
13-Ubi BBQ 🍗 .
⭐⭐⭐⭐⭐
‱
Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih
‱
‱
đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan..
‱
🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar..
Perak, Penang, Kedah..
‱
đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall"
‱
‱
đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah
http://www.wasap.my/+60195905992
‱
🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian..
‱
‱
#foodporn #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood  #customerfeedback #testimoni #love  #photooftheday #opakkari #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kudap2 #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek  #malaysia #selangor  #kerepekonline #kamijualkerepek #kerepekborong #kudap2 #andaorderkamihantar
đŸ„“đŸ„“đŸ„“đŸ„“ Assalamualaikum.... terima kasih org tanjung malim borong ngan @kerepek_mart ... utk pengetahuan yg lain, kami juga menjual kerepek secara borong dan di hantar terus ke tempat anda (charge penghantaran tertakluk kpd jarak dan lokasi anda yer...) đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ đŸ„“đŸ„“đŸ„“ . đŸššđŸš›đŸ›«đŸ›« ~rangup~pedas~habis~ . đŸ‘‰đŸŒđŸ‘‰đŸŒAlhamdulillah ... klu ada yg nk order boleh terus hantar ke tempat anda, sila lah whatsapp kami utk bincang...0195905992... (boleh klik link kat bio) . Alhamdulillah..semakin ramai yg menggemari @kerepek_mart ... ‱ đŸ€Antara kerepek2 yg kami adađŸ€ 1- Ubi Pedas Basah 2- Ubi Kari 3- Ubi Masin (Biasa) 4- Jagung Pilus Biasa 5- Jagung Pilus Pedas 6- Opak Kari 7- Kerepek bawang 8- Pisang Tanduk Masin 9- Kacang Polong 10- Keropok kacang dhal 11- Ubi Pedas Kering 13-Ubi BBQ 🍗 . ⭐⭐⭐⭐⭐ ‱ Semuanya sedapppp😋...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih ‱ ‱ đŸ‘©đŸ»â€đŸ’ŒđŸ™ŽđŸ»â€â™‚ïžAgen di perlukan.. ‱ 🚛🚚COD > puncak alam, saujana utama, alam budiman, sg buloh, damansara damai, bangsar, petaling jaya, subang dan kawasan2 sekitar.. Perak, Penang, Kedah.. ‱ đŸ‘đŸŒJemput like page FB kami .. "Kerepek Mart Online Mall" ‱ ‱ đŸ“ČđŸ“±Untuk order dan sebarang pertanyaan boleh whatsapp @ DM kami..klik link di bawah http://www.wasap.my/+60195905992 ‱ 🎊🎉🎈🎀🛍🎁kami juga menyediakan tempahan goodies utk majlis2 perkahwinan dan majlis2 keraian.. ‱ ‱ #foodporn  #kerepekubi  #food  #foodlover  #instafood  #ubipedasbasah  #rasasekalipastinaklagi  #malaysianfood  #customerfeedback  #testimoni  #love  #photooftheday  #opakkari  #alhamdulillah  #makanan  #kerepeksedap  #instashopmalaysia  #malaysian  #kudap2  #malaysiaonlineshop  #onlineshopmalaysia  #igshop  #rangupdansedap  #kerepek  #malaysia  #selangor  #kerepekonline  #kamijualkerepek  #kerepekborong  #kudap2  #andaorderkamihantar