an online Instagram web viewer

#anaksukaibugembira medias

Photos

Bawa bekal air masak guna Belvio โ€˜comel tutup merahโ€™ ni ya..
.
Yes, Belvio ni memang comel โ˜บ๏ธ
1 set ada 2 botol air,
800ml
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
Bawa bekal air masak guna Belvio โ€˜comel tutup merahโ€™ ni ya.. . Yes, Belvio ni memang comel โ˜บ๏ธ 1 set ada 2 botol air, 800ml . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady  #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€
.
๐Ÿš€RM5xx
. ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€
.
๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg
.
๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah
.
๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system
.
๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan
.
๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV .
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
FB : Fathia Baby Shop.
IG : fathiababyshop
. 
#kedaibabymurah
#barangbayicomelcomel
#barangbabymurah
#kedaistrollermurahshahalam
#kedaistrollersweetcherry
#barangsweetcherrymurah
#kedaistrollerberpatutan
#kedaionlinemurah
#fathiababyshop
#kedaibabyshahalam
#sweetcherrystroller
#barangbabycomeldanmurah
#kedaimainanbabymurah
#kelabibumengandung
#anaksukaibugembira
#fathiababyshop
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€ . ๐Ÿš€RM5xx . ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€ . ๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg . ๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah . ๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system . ๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan . ๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . FB : Fathia Baby Shop. IG : fathiababyshop . #kedaibabymurah  #barangbayicomelcomel  #barangbabymurah  #kedaistrollermurahshahalam  #kedaistrollersweetcherry  #barangsweetcherrymurah  #kedaistrollerberpatutan  #kedaionlinemurah  #fathiababyshop  #kedaibabyshahalam  #sweetcherrystroller  #barangbabycomeldanmurah  #kedaimainanbabymurah  #kelabibumengandung  #anaksukaibugembira  #fathiababyshop 
Bawa bekal air masak dalam botol Belvio โ€˜comel tutup merahโ€™ ni kalu nak pi terawih ya !
.
Yes, Belvio ni memang comel โ˜บ๏ธ
1 set ada 2 botol air,
800ml
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
Bawa bekal air masak dalam botol Belvio โ€˜comel tutup merahโ€™ ni kalu nak pi terawih ya ! . Yes, Belvio ni memang comel โ˜บ๏ธ 1 set ada 2 botol air, 800ml . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady  #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€
.
๐Ÿš€RM5xx
. ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€
.
๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg
.
๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah
.
๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system
.
๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan
.
๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV .
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
FB : Fathia Baby Shop.
IG : fathiababyshop
. 
#kedaibabymurah
#barangbayicomelcomel
#barangbabymurah
#kedaistrollermurahshahalam
#kedaistrollersweetcherry
#barangsweetcherrymurah
#kedaistrollerberpatutan
#kedaionlinemurah
#fathiababyshop
#kedaibabyshahalam
#sweetcherrystroller
#barangbabycomeldanmurah
#kedaimainanbabymurah
#kelabibumengandung
#anaksukaibugembira
#fathiababyshop
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€ . ๐Ÿš€RM5xx . ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€ . ๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg . ๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah . ๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system . ๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan . ๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . FB : Fathia Baby Shop. IG : fathiababyshop . #kedaibabymurah  #barangbayicomelcomel  #barangbabymurah  #kedaistrollermurahshahalam  #kedaistrollersweetcherry  #barangsweetcherrymurah  #kedaistrollerberpatutan  #kedaionlinemurah  #fathiababyshop  #kedaibabyshahalam  #sweetcherrystroller  #barangbabycomeldanmurah  #kedaimainanbabymurah  #kelabibumengandung  #anaksukaibugembira  #fathiababyshop 
.
Ada yang nk mengimbau zaman kanak2 dengan cikedis ni.. Apa kata kita buat sendiri.. Buat popia cheese perisa supering memang sedap.. Ada yang xsempat buat raya pulak popia cheese kita t.. Dapatkan SERBUK SUPERING SEKARANG๐Ÿ˜Š
.
jom http://www.wasap.my/60133324865/
.
#serbuksoscheese #soscheese #cheese #cheeza #cheezapowdersauce #cheesepowdersauce #cheezapasirgudang #cheezapg #codpasirgudang #semudahabc123 #tambahairje #anaksukaibugembira #sayajual #codpasirgudang #cheesepasirgudang
. Ada yang nk mengimbau zaman kanak2 dengan cikedis ni.. Apa kata kita buat sendiri.. Buat popia cheese perisa supering memang sedap.. Ada yang xsempat buat raya pulak popia cheese kita t.. Dapatkan SERBUK SUPERING SEKARANG๐Ÿ˜Š . jom http://www.wasap.my/60133324865/ . #serbuksoscheese  #soscheese  #cheese  #cheeza  #cheezapowdersauce  #cheesepowdersauce  #cheezapasirgudang  #cheezapg  #codpasirgudang  #semudahabc123  #tambahairje  #anaksukaibugembira  #sayajual  #codpasirgudang  #cheesepasirgudang 
.
Kalau lepas ni stok SUPERING CHEESE pun abis jangan nagis tepi bucu katil ye..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
jom http://www.wasap.my/60133324865/
.
#serbuksoscheese #soscheese #cheese #cheeza #cheezapowdersauce #cheesepowdersauce #cheezapasirgudang #cheezapg #codpasirgudang #semudahabc123 #tambahairje #anaksukaibugembira #sayajual #codpasirgudang #cheesepasirgudang
Hari ini kita merendang ayam pulak
#anaksukaibugembira #ramadhan2018 #homecook
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€
.
๐Ÿš€RM5xx
. ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€
.
๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg
.
๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah
.
๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system
.
๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan
.
๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV .
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
FB : Fathia Baby Shop.
IG : fathiababyshop
. 
#kedaibabymurah
#barangbayicomelcomel
#barangbabymurah
#kedaistrollermurahshahalam
#kedaistrollersweetcherry
#barangsweetcherrymurah
#kedaistrollerberpatutan
#kedaionlinemurah
#fathiababyshop
#kedaibabyshahalam
#sweetcherrystroller
#barangbabycomeldanmurah
#kedaimainanbabymurah
#kelabibumengandung
#anaksukaibugembira
#fathiababyshop
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€ . ๐Ÿš€RM5xx . ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€ . ๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg . ๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah . ๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system . ๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan . ๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . FB : Fathia Baby Shop. IG : fathiababyshop . #kedaibabymurah  #barangbayicomelcomel  #barangbabymurah  #kedaistrollermurahshahalam  #kedaistrollersweetcherry  #barangsweetcherrymurah  #kedaistrollerberpatutan  #kedaionlinemurah  #fathiababyshop  #kedaibabyshahalam  #sweetcherrystroller  #barangbabycomeldanmurah  #kedaimainanbabymurah  #kelabibumengandung  #anaksukaibugembira  #fathiababyshop 
.
STOK LIMITED.. Yang rasa nk buat popia cheese tok raya cepat2 la order sekarang..
.
jom http://www.wasap.my/60133324865/
.
#serbuksoscheese #soscheese #cheese #cheeza #cheezapowdersauce #cheesepowdersauce #cheezapasirgudang #cheezapg #codpasirgudang #semudahabc123 #tambahairje #anaksukaibugembira #sayajual #codpasirgudang #cheesepasirgudang
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
Normal price rm221
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
Semua dalam gambar ni rm179 sahaja โ—๏ธ
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #moorlifepenang #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . Normal price rm221 . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ Semua dalam gambar ni rm179 sahaja โ—๏ธ . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #moorlifepenang  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
Large jumbo canister 
8.9 Liter
Rm86
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
Buy 2 rm147 only โ—๏ธ
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . Large jumbo canister 8.9 Liter Rm86 . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ Buy 2 rm147 only โ—๏ธ . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
2 Extra Large Jumbo canister
15.5 Liter
Free 2 handy bowls
Secure seal & convenient
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
RM 176 twin set โ—๏ธ
.
Normal price rm196
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . 2 Extra Large Jumbo canister 15.5 Liter Free 2 handy bowls Secure seal & convenient . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ RM 176 twin set โ—๏ธ . Normal price rm196 . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
Anak2 pon gembira sejak ada ebook mommy hana ni tau. Boleh bermain sambil belajar. Alhamdulillah

#Ebookmommyhana 
#ebookuntukanak2 
#bukumagic 
#bukubunyi
#anaksukaibugembira 
#agenkedah 
#agenebookmommyhana
.
Bila si anak dah pandai request bawak kentang goreng + sos cheese pergi rumah pengasuh..Pagi2 kita buat sambil umpan soh bangun cepat.. Kalau x bukan liat lg dia nk bangun mandi..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nasib baik mama dia jual serbuk cheese.. Kalau x mesti akak la customer tetap beli serbuk cheese kat kedai.
.
Nak umpan anak2 untuk bangun sahur,  meh beli SERBUK SOS CHEEZAS.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜sekali cuba pasti nak lagi.
.
http://www.wasap.my/60133324865/
.
#serbuksoscheese #soscheese #cheese #cheeza #cheezapowdersauce #cheesepowdersauce #cheezapasirgudang #cheezapg #codpasirgudang #semudahabc123 #tambahairje #anaksukaibugembira #sayajual #codpasirgudang #cheesepasirgudang
. Bila si anak dah pandai request bawak kentang goreng + sos cheese pergi rumah pengasuh..Pagi2 kita buat sambil umpan soh bangun cepat.. Kalau x bukan liat lg dia nk bangun mandi..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nasib baik mama dia jual serbuk cheese.. Kalau x mesti akak la customer tetap beli serbuk cheese kat kedai. . Nak umpan anak2 untuk bangun sahur, meh beli SERBUK SOS CHEEZAS.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜sekali cuba pasti nak lagi. . http://www.wasap.my/60133324865/ . #serbuksoscheese  #soscheese  #cheese  #cheeza  #cheezapowdersauce  #cheesepowdersauce  #cheezapasirgudang  #cheezapg  #codpasirgudang  #semudahabc123  #tambahairje  #anaksukaibugembira  #sayajual  #codpasirgudang  #cheesepasirgudang 
Make sure anak2 minum air kosong secukupnya masa puasa ni..
.
Kot anak2 payah nak minum,
Meh beli botol air comel2 ni..
Anak mesti suka !
.
1 set pelbagai kaler
Mak ayah anak atuk semua buleh guna ๐Ÿ˜
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
Make sure anak2 minum air kosong secukupnya masa puasa ni.. . Kot anak2 payah nak minum, Meh beli botol air comel2 ni.. Anak mesti suka ! . 1 set pelbagai kaler Mak ayah anak atuk semua buleh guna ๐Ÿ˜ . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFERโ—๏ธ
.
Make sure anak2 minum air kosong secukupnya bulan puasa ni..
.
Meh oder botol air comel2, baru anak2 semangat nak minum!
.
1 set ada 2 botol 
Ada 2 kaler
.
750ml
500ml
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFERโ—๏ธ . Make sure anak2 minum air kosong secukupnya bulan puasa ni.. . Meh oder botol air comel2, baru anak2 semangat nak minum! . 1 set ada 2 botol Ada 2 kaler . 750ml 500ml . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
Make sure anak2 minum air kosong secukupnya masa puasa ni..
.
Kot anak2 payah nak minum,
Meh beli botol air comel2 ni..
Anak mesti suka !
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
Make sure anak2 minum air kosong secukupnya masa puasa ni.. . Kot anak2 payah nak minum, Meh beli botol air comel2 ni.. Anak mesti suka ! . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
2 Extra Large Jumbo canister
15.5 Liter
Secure seal & convenient
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
RM 176 twin set โ—๏ธ
.
Normal price rm196
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . 2 Extra Large Jumbo canister 15.5 Liter Secure seal & convenient . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ RM 176 twin set โ—๏ธ . Normal price rm196 . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
2 Extra Large Jumbo canister
15.5 Liter
Secure seal & convenient
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
RM 176 twin set โ—๏ธ
.
Normal price rm196
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . 2 Extra Large Jumbo canister 15.5 Liter Secure seal & convenient . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ RM 176 twin set โ—๏ธ . Normal price rm196 . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
2 Extra Large Jumbo canister
15.5 Liter
Secure seal & convenient
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
RM 176 twin set โ—๏ธ
.
Normal price rm196
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . 2 Extra Large Jumbo canister 15.5 Liter Secure seal & convenient . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ RM 176 twin set โ—๏ธ . Normal price rm196 . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
2 Medium One push canister @1600ml
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
RM 63 sahaja โ—๏ธ
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#teamsuperlady#moorlifepenang
#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . 2 Medium One push canister @1600ml . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ RM 63 sahaja โ—๏ธ . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #teamsuperlady #moorlifepenang  #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
Si cantik manis posing dengan Belvio โ€˜comel tutup merahโ€™ ๐Ÿ˜
.
Yes, Belvio ni memang comel โ˜บ๏ธ
1 set ada 2 botol air,
800ml
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
Si cantik manis posing dengan Belvio โ€˜comel tutup merahโ€™ ๐Ÿ˜ . Yes, Belvio ni memang comel โ˜บ๏ธ 1 set ada 2 botol air, 800ml . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ
.
Normal price rm303
.
๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ
Semua dalam gambar ni rm253 sahaja โ—๏ธ
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
โ—๏ธOFFER โ—๏ธ . Normal price rm303 . ๐Ÿ’ฅOFFER๐Ÿ’ฅ Semua dalam gambar ni rm253 sahaja โ—๏ธ . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
Nak cari botol air yang cun & jarang2 orang guna..?!
.
Meh cuci mata tengok botol air Moorlife !
.
Drink with style ๐ŸŒธ
.
Nak oder..?!
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
Nak cari botol air yang cun & jarang2 orang guna..?! . Meh cuci mata tengok botol air Moorlife ! . Drink with style ๐ŸŒธ . Nak oder..?! Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
Bulan Mei ni meriah !
Ada banyak hari special kan..
.
Mencari suprise/ hadiah untuk meraikan mereka yang kita sayang..?!
.
Jom kami tolong !
.
Dm/wa jer..
.
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
๐Ÿ“ฒ016-456 4826
.
#moorlifepenang
#moorlifebest#sayajualmoorlife #moorlifemalaysia#freezermate #bpafree #bekasplastik #serena #kitchenqueen #moorlife #fattzura #jampi #ctdk #comelpipimerah #babyctdk #jommoorlife #jommeroketrm1000seminggu #meroketrm1000seminggu #bentomalaysia #realkidsrealfood #bekalanaksekolah#husbenwifey #mamamasak #sukusukuseparuh #moorlifebrands#moorlifebest#makanansihat#anaksukaibugembira #anakbijak #anaksihat#ruangrezekihanania
Bulan Mei ni meriah ! Ada banyak hari special kan.. . Mencari suprise/ hadiah untuk meraikan mereka yang kita sayang..?! . Jom kami tolong ! . Dm/wa jer.. . ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 ๐Ÿ“ฒ016-456 4826 . #moorlifepenang  #moorlifebest #sayajualmoorlife  #moorlifemalaysia #freezermate  #bpafree  #bekasplastik  #serena  #kitchenqueen  #moorlife  #fattzura  #jampi  #ctdk  #comelpipimerah  #babyctdk  #jommoorlife  #jommeroketrm1000seminggu  #meroketrm1000seminggu  #bentomalaysia  #realkidsrealfood  #bekalanaksekolah #husbenwifey  #mamamasak  #sukusukuseparuh  #moorlifebrands #moorlifebest #makanansihat #anaksukaibugembira  #anakbijak  #anaksihat #ruangrezekihanania 
Aktiviti petang cuti...moh ler kite tambah kalori berjemaah ๐Ÿ˜‰
.
#popcorncaramel #homemade #anaksukaibugembira
Di saat hujan lebat di luar sana..... #baksohomemade. #sukamasaksukamakan๐Ÿด  #diethanyaangan2  #anaksukaibugembira  #suamipujisukanyer ๐Ÿ˜œ
Alhamdulillah #aryansyamilturns6 #aryansyamil #littlecaliph da besar anak ibu moga terus sucess n sentiasa baik budi #anaksulungsaya #abangaryan #anaksukaibugembira #happybirthday #secretrecipecake
Kepakaran Kak Kin membantu ibu bapa mengurangkan KETAGIHAN anak-anak terhadap HANDFON & GADGET. Kanak-kanak terdedah dengan GAJET lebih 4 jam berisiko untuk mendapat penyakit Autism Spectrum Disease (ASD) ๐Ÿ˜ฑ. Awas ye wahai PARENT semua โ€ผ

Jom dapatkan sekarang untuk anak2 tersayang.

Dm@whatsapp kak kin sekarang :-D

#jomdapatkanebook
#agenebookkedah
#ebookmommyhanakedah
#anaksukaibugembira
#bukubunyi
#bukukanak2
#bukumenyanyi
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tak tau mana nk beli SERBUK SOS CHEESE yang sedap..jom http://www.wasap.my/60133324865/
.
#serbuksoscheese #soscheese #cheese #cheeza #cheezapowdersauce #cheesepowdersauce #cheezapasirgudang #cheezapg #codpasirgudang #semudahabc123 #tambahairje #anaksukaibugembira #sayajual #codpasirgudang #cheesepasirgudang
.
Alhamdulillah 2 kotak NANCHO CHEESE selamat sampai.. Sebelum ni setiap kali restok kita order 1 kotak je.. Tp disebabkan selalu sangat stok licik kali ni order terus 2 kotak.. .
Tapi stok baru je sampai 2 hari lepas.. Ni dah 36 PEKET NANCHO CHEESE bertukar tangan.. Kak julie seram sebab mesti ada yg customer xdapat cheese lg kali ni... Ampun2..Maksudye pasni akak kena order 3 kotak pulak...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
http://www.wasap.my/60133324865/
.
#serbuksoscheese #soscheese #cheese #cheeza #cheezapowdersauce #cheesepowdersauce #cheezapasirgudang #cheezapg #codpasirgudang #semudahabc123 #tambahairje #anaksukaibugembira #sayajual #codpasirgudang #cheesepasirgudang
. Alhamdulillah 2 kotak NANCHO CHEESE selamat sampai.. Sebelum ni setiap kali restok kita order 1 kotak je.. Tp disebabkan selalu sangat stok licik kali ni order terus 2 kotak.. . Tapi stok baru je sampai 2 hari lepas.. Ni dah 36 PEKET NANCHO CHEESE bertukar tangan.. Kak julie seram sebab mesti ada yg customer xdapat cheese lg kali ni... Ampun2..Maksudye pasni akak kena order 3 kotak pulak...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/60133324865/ . #serbuksoscheese  #soscheese  #cheese  #cheeza  #cheezapowdersauce  #cheesepowdersauce  #cheezapasirgudang  #cheezapg  #codpasirgudang  #semudahabc123  #tambahairje  #anaksukaibugembira  #sayajual  #codpasirgudang  #cheesepasirgudang 
Cantikkk kannn ramai puji baju cantekkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sape yg dh lme nk cari baju set dgn your princess hah ni laa mse nyee nk melarammm ngn si kck tuhh TQ @azaleadesign sbb baju yg cantiqq dan selesa sgtยฒ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ nnty ad design baru kte beli lg ye... TQ.. #anaksukaibugembira 
#akusuka
Cantikkk kannn ramai puji baju cantekkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sape yg dh lme nk cari baju set dgn your princess hah ni laa mse nyee nk melarammm ngn si kck tuhh TQ @azaleadesign sbb baju yg cantiqq dan selesa sgtยฒ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ nnty ad design baru kte beli lg ye... TQ.. #anaksukaibugembira  #akusuka 
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€
.
๐Ÿš€RM5xx
. ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€
.
๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg
.
๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah
.
๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system
.
๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat
.
๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan
.
๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV .
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
FB : Fathia Baby Shop.
IG : fathiababyshop
. 
#kedaibabymurah
#barangbayicomelcomel
#barangbabymurah
#kedaistrollermurahshahalam
#kedaistrollersweetcherry
#barangsweetcherrymurah
#kedaistrollerberpatutan
#kedaionlinemurah
#fathiababyshop
#kedaibabyshahalam
#sweetcherrystroller
#barangbabycomeldanmurah
#kedaimainanbabymurah
#kelabibumengandung
#anaksukaibugembira
#fathiababyshop
๐Ÿš€Sweet Cherry GL500-B Vetro Travelling System (Red)๐Ÿš€ . ๐Ÿš€RM5xx . ๐Ÿš€Specification๐Ÿš€ . ๐Ÿš€Corak dan rekaan yang menarik dan trending ๐Ÿš€Sesuai digunakan untuk baby yang baru lahir hingga berat 15 kg . ๐Ÿš€Seat boleh dilaras hingga 3 posisi mengikut kegunaan dan keselesaan bayi dengan mudah . ๐Ÿš€Boleh convert dari Pushchair to Pram dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Boleh switch dgn carrier carseat dr travel system . ๐Ÿš€Seat boleh menghadap kedua-dua arah dengan mudah dan selamat . ๐Ÿš€Compact dan senang untuk disimpan . ๐Ÿš€Ada extended hood untuk halang dari sinaran UV . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . FB : Fathia Baby Shop. IG : fathiababyshop . #kedaibabymurah  #barangbayicomelcomel  #barangbabymurah  #kedaistrollermurahshahalam  #kedaistrollersweetcherry  #barangsweetcherrymurah  #kedaistrollerberpatutan  #kedaionlinemurah  #fathiababyshop  #kedaibabyshahalam  #sweetcherrystroller  #barangbabycomeldanmurah  #kedaimainanbabymurah  #kelabibumengandung  #anaksukaibugembira  #fathiababyshop 
Calming balm dan deep sleep balm memang balm paling mereka suka, sebab ianya mampu membuat kan mereka tidur dengan lebih lena dan tenang! 
Untuk pengetahuan semua Queen of oil adalah nama lama sebelum founder rebranding balik dengan nama Puers Kidsdom, kini nama Puers kidsdom lebih sinonim dengan pengguna dan unik, tapi jangan risau kualiti lebih tip top dengan packaging yang lebih unik! 
#puerskidsdom #pureforpuers #organikbalm #anaksukaibugembira
Calming balm dan deep sleep balm memang balm paling mereka suka, sebab ianya mampu membuat kan mereka tidur dengan lebih lena dan tenang! Untuk pengetahuan semua Queen of oil adalah nama lama sebelum founder rebranding balik dengan nama Puers Kidsdom, kini nama Puers kidsdom lebih sinonim dengan pengguna dan unik, tapi jangan risau kualiti lebih tip top dengan packaging yang lebih unik! #puerskidsdom  #pureforpuers  #organikbalm  #anaksukaibugembira