an online Instagram web viewer

#alorsetar medias

Photos

Asalamualaikum bougas lover. Apa jenis kulit awak? Sebelum membeli sesuatu produk kenal pasti dahulu jenis skin awak dalam kelompok apa. Sebagai contoh, kulit kering harus focus pada produk2 yang memberi kelembapan pada kulit. Sesetengah kosmetik tak sesuai dengan kulit kita. .
.
Jangan risau, Bougas Beauty Advanced Serum sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit sensitive pun sesuai pakai. Nanti bougas akan bagi calm dan soothing effect pada kulit yang radang or merah2 tu. Bougas gotcha ! ❤️
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum 
#bougasbeautykedah #bougasbeautyserum #bougasbeautyjitra #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautypenang #bougasbeautygurun #bougasbeautyperlis #testimonibougas#bougasfeedback #bougaskedah #bbsstars #codjitra #codbougasjitra #codalorsetar #jitra #alorsetar #kedah #polimas #amancentral #tasikdarulaman #darulamanpark #bougasbeautyadvancedserum #waterbasedserum
Asalamualaikum bougas lover. Apa jenis kulit awak? Sebelum membeli sesuatu produk kenal pasti dahulu jenis skin awak dalam kelompok apa. Sebagai contoh, kulit kering harus focus pada produk2 yang memberi kelembapan pada kulit. Sesetengah kosmetik tak sesuai dengan kulit kita. . . Jangan risau, Bougas Beauty Advanced Serum sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit sensitive pun sesuai pakai. Nanti bougas akan bagi calm dan soothing effect pada kulit yang radang or merah2 tu. Bougas gotcha ! ❤️ #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougasserum  #bougasbeautykedah  #bougasbeautyserum  #bougasbeautyjitra  #bougasbeautyalorsetar  #bougasbeautysungaipetani  #bougasbeautypenang  #bougasbeautygurun  #bougasbeautyperlis  #testimonibougas #bougasfeedback  #bougaskedah  #bbsstars  #codjitra  #codbougasjitra  #codalorsetar  #jitra  #alorsetar  #kedah  #polimas  #amancentral  #tasikdarulaman  #darulamanpark  #bougasbeautyadvancedserum  #waterbasedserum 
belakon tourist betul. hahahaha #alorsetar
KE SINI DULU KITA . . .

booking kereta macam biasa walaupun kami tiada di sisi ofis.

www.halocar.my
www.wasap.my/+60125216700

#alorsetar #kedah #ktm #ets #komuter #carrental #kedah #sewakereta #keretasewa
Banyak sangat kebaikan faraa lip butter 💄ni. Dah cuba mesti akan repeat order lagi 💄💄 Faraa lip butter lipstick function as 2 in 1..merawat & mencantikkan bibir 💋 X kenal, x cuba faraalipbutter 💄 , x cintaa ♥️ namanyaa. 😍
.
.
#faraalipbutterfans sekitar #SUNGAIPETANI #ALORSETAR #PENDANG #KEDAH kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni 💄😘 BOLEH REQUEST COD dengan  #teamflbpenang okayy 😍
.
.
PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) 🎁
.
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
.
🚗 COD #PENANG 
KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA
.
.
🚗 COD #KEDAH || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR
.
.
🚗 COD #PERAK
PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL .
.
WhatsApp now  to Order 📲017-5351912💋
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang
Banyak sangat kebaikan faraa lip butter 💄ni. Dah cuba mesti akan repeat order lagi 💄💄 Faraa lip butter lipstick function as 2 in 1..merawat & mencantikkan bibir 💋 X kenal, x cuba faraalipbutter 💄 , x cintaa ♥️ namanyaa. 😍 . . #faraalipbutterfans  sekitar #SUNGAIPETANI  #ALORSETAR  #PENDANG  #KEDAH  kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni 💄😘 BOLEH REQUEST COD dengan #teamflbpenang  okayy 😍 . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . 🚗 COD #PENANG  KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA . . 🚗 COD #KEDAH  || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR . . 🚗 COD #PERAK  PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL . . WhatsApp now to Order 📲017-5351912💋 . . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #faraalipbutterpenang  #lipscare  #agentfaraalipbutterpenang  #miniagentfaraalipbutterpenang  #bertam  #tasekgelugor  #seberangjaya  #Penang  #sungaidua  #usmpenang  #dropshipfaraalipbutterpenang  #faraalipbutter  #teamflbpenang 
.
Tercari-cari Bb Cushion yang natural!
.
.
Bb Cushion Mary Jardin adalah natural dan bebas daripada kimia merbahaya!
.
.
Di datangkan dalam 4 code warna. Jadi, anda boleh pilih code warna yang mana menjadi pilihan dan sesuai dengan tona kulit warna anda.
.
.
Di perkaya dengan Argan Oil, Vitamin E serta SPF30.
.
.
Sangat sesuai untuk medium coverage dan mekap yang ringkas. Dap dap je dan tadaaa siap!
.
.
#MyBeautyJardin
. Tercari-cari Bb Cushion yang natural! . . Bb Cushion Mary Jardin adalah natural dan bebas daripada kimia merbahaya! . . Di datangkan dalam 4 code warna. Jadi, anda boleh pilih code warna yang mana menjadi pilihan dan sesuai dengan tona kulit warna anda. . . Di perkaya dengan Argan Oil, Vitamin E serta SPF30. . . Sangat sesuai untuk medium coverage dan mekap yang ringkas. Dap dap je dan tadaaa siap! . . #MyBeautyJardin 
.
🎆 Valid untuk handsock2 yang tertera pada iklan sahaja.
.
🎆 Boleh mix jenis handsock tu. Asalkan cukup 10pasang.
.
🎆 Harga Retail sahaja. .
🎆 FREE Pos SM + FREE brooch.😉
.
.
Boleh whatsapp sis untuk  pertanyaan/order +60132887782 atau boleh je klik di bio..
.
. 🎆 Valid untuk handsock2 yang tertera pada iklan sahaja. . 🎆 Boleh mix jenis handsock tu. Asalkan cukup 10pasang. . 🎆 Harga Retail sahaja. . 🎆 FREE Pos SM + FREE brooch.😉 . . Boleh whatsapp sis untuk pertanyaan/order +60132887782 atau boleh je klik di bio.. .
.
HADIAH APA JE UNTUK CABUTAN BERTUAH?
.
.
"Kak Firah hadiah apa je kalau saya dapat join Cabutan Bertuah ni?"
.
.
Ahaaa nak tahu tak korang akan menerima hadiah apa nanti. Ok ye sesiapa yang layak untuk join Cabutan Bertuah ni insyaAllah akan menerima hadiah yang merupakan produk Mary Jardin bernilai sama dengan jumlah resit pembelian mereka.
.
.
CONTOH:
.
.
A telah membuat pembelian sebanyak RM500 dalam satu resit dan A layak untuk menyertai Cabutan Bertuah. .
.
A telah memenangi Cabutan Bertuah tersebut dan layak untuk menebus resit pembelian beliau dengan produk Mary Jardin yang bernilai RM500 juga.
.
.
MEMBERSHIP SAHAJA KE YANG LAYAK JOIN UNTUK CABUTAN BERTUAH?
.
.
Ye hanya untuk membership Mary Jardin yang berdaftar sahaja dengan syarat korang perlu membuat pembelian minimum RM250 ke atas.
.
.
Tapi dah alang-alang membeli beratus-ratus tu kan rugilah kalau tak register sebagai membership, nanti tak dapatlah collect point and redeem point tu later. Lagi pun untuk register tu pun FREE je.
.
.
KENA BELI SKINCARE JE KE UNTUK JOIN CABUTAN BERTUAH TU?
.
.
Eh tak juga, tak kisah korang nak beli apa-apa pun boleh. Asalkan daripada rangkaian produk Mary Jardin lah😊
.
.
#MyBeautyJardin
. HADIAH APA JE UNTUK CABUTAN BERTUAH? . . "Kak Firah hadiah apa je kalau saya dapat join Cabutan Bertuah ni?" . . Ahaaa nak tahu tak korang akan menerima hadiah apa nanti. Ok ye sesiapa yang layak untuk join Cabutan Bertuah ni insyaAllah akan menerima hadiah yang merupakan produk Mary Jardin bernilai sama dengan jumlah resit pembelian mereka. . . CONTOH: . . A telah membuat pembelian sebanyak RM500 dalam satu resit dan A layak untuk menyertai Cabutan Bertuah. . . A telah memenangi Cabutan Bertuah tersebut dan layak untuk menebus resit pembelian beliau dengan produk Mary Jardin yang bernilai RM500 juga. . . MEMBERSHIP SAHAJA KE YANG LAYAK JOIN UNTUK CABUTAN BERTUAH? . . Ye hanya untuk membership Mary Jardin yang berdaftar sahaja dengan syarat korang perlu membuat pembelian minimum RM250 ke atas. . . Tapi dah alang-alang membeli beratus-ratus tu kan rugilah kalau tak register sebagai membership, nanti tak dapatlah collect point and redeem point tu later. Lagi pun untuk register tu pun FREE je. . . KENA BELI SKINCARE JE KE UNTUK JOIN CABUTAN BERTUAH TU? . . Eh tak juga, tak kisah korang nak beli apa-apa pun boleh. Asalkan daripada rangkaian produk Mary Jardin lah😊 . . #MyBeautyJardin 
Assalamualaikum w.b.t warga ig& fb 💕💕💕
Terimakasih kak @witrawalin dr #alorsetar sudi beli produk Aina Aisy Adwa 😍😍😍 #bantalkekabu
17"×12"
Mix n match 2 corak
Rm20 shj sebiji

#comforterbaby
28"×38"×0.5"+-
Mix n match 2 corak
Rm45 shj 🍀🍀🍀 Postage rm8 sm rm11ss🚛🚛🚛
Self pick up: taman perdana ayerhitam 🚗🚗🚗
Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598

#settilamkekabu #settilambaby #bantalkekabu #kekabu #cotton #barutbaby #bedungbaby #comforterbaby #tungkubaby #barangbaby #newborn #baby #sayajahit #sayajual #johor #jb #bp #paritraja #kluang #kulai #ayerhitam #boxybag #nursingpillow #nursingcover
Assalamualaikum w.b.t warga ig& fb 💕💕💕 Terimakasih kak @witrawalin dr #alorsetar  sudi beli produk Aina Aisy Adwa 😍😍😍 #bantalkekabu  17"×12" Mix n match 2 corak Rm20 shj sebiji #comforterbaby  28"×38"×0.5"+- Mix n match 2 corak Rm45 shj 🍀🍀🍀 Postage rm8 sm rm11ss🚛🚛🚛 Self pick up: taman perdana ayerhitam 🚗🚗🚗 Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598 #settilamkekabu  #settilambaby  #bantalkekabu  #kekabu  #cotton  #barutbaby  #bedungbaby  #comforterbaby  #tungkubaby  #barangbaby  #newborn  #baby  #sayajahit  #sayajual  #johor  #jb  #bp  #paritraja  #kluang  #kulai  #ayerhitam  #boxybag  #nursingpillow  #nursingcover 
Assalamualaikum w.b.t warga ig& fb 💕💕💕
Terimakasih kak @witrawalin dr #alorsetar sudi beli produk Aina Aisy Adwa 😍😍😍 #bantalkekabu
17"×12"
Mix n match 2 corak
Rm20 shj sebiji

#comforterbaby
28"×38"×0.5"+-
Mix n match 2 corak
Rm45 shj 🍀🍀🍀 Postage rm8 sm rm11ss🚛🚛🚛
Self pick up: taman perdana ayerhitam 🚗🚗🚗
Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598

#settilamkekabu #settilambaby #bantalkekabu #kekabu #cotton #barutbaby #bedungbaby #comforterbaby #tungkubaby #barangbaby #newborn #baby #sayajahit #sayajual #johor #jb #bp #paritraja #kluang #kulai #ayerhitam #boxybag #nursingpillow #nursingcover
Assalamualaikum w.b.t warga ig& fb 💕💕💕 Terimakasih kak @witrawalin dr #alorsetar  sudi beli produk Aina Aisy Adwa 😍😍😍 #bantalkekabu  17"×12" Mix n match 2 corak Rm20 shj sebiji #comforterbaby  28"×38"×0.5"+- Mix n match 2 corak Rm45 shj 🍀🍀🍀 Postage rm8 sm rm11ss🚛🚛🚛 Self pick up: taman perdana ayerhitam 🚗🚗🚗 Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598 #settilamkekabu  #settilambaby  #bantalkekabu  #kekabu  #cotton  #barutbaby  #bedungbaby  #comforterbaby  #tungkubaby  #barangbaby  #newborn  #baby  #sayajahit  #sayajual  #johor  #jb  #bp  #paritraja  #kluang  #kulai  #ayerhitam  #boxybag  #nursingpillow  #nursingcover 
.
اسلام عليكم ورحمة الله وبركاته.
.
Handsock Damia🕊️
.
🌹Material Mosscrepe lembut, tekstur mewah, dan ringan.
.
.
🌹3 tingkat Ruffle, ruffle yang gebu dan sangat kemas.
.
.
🌹 Warna ruffle berbeza dari warna handsock.
.
.
🌹panjang ±37cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm.
.
.
🌹 Free size fit to XL.
.
🌹Panjang Lebih atas siku.
.
🌹Tiada getah di hujung, tapi tak melorot sebab material jenis grip.
.
.

#handsockdamia
#onlineshopping
#handsockruffle
#handsockropol
#handsockmuslimah
#ootdmuslimah
#handsockcomel
#handsockeksklusif 
#edelflatlays 
#edellover 
#handsocks
#sarunglenganmuslimah
#handsockcandy
#ajimaura
#tamanaishah 
#alorsetar 
#jomtutupaurat 
#stokin
. اسلام عليكم ورحمة الله وبركاته. . Handsock Damia🕊️ . 🌹Material Mosscrepe lembut, tekstur mewah, dan ringan. . . 🌹3 tingkat Ruffle, ruffle yang gebu dan sangat kemas. . . 🌹 Warna ruffle berbeza dari warna handsock. . . 🌹panjang ±37cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm. . . 🌹 Free size fit to XL. . 🌹Panjang Lebih atas siku. . 🌹Tiada getah di hujung, tapi tak melorot sebab material jenis grip. . . #handsockdamia  #onlineshopping  #handsockruffle  #handsockropol  #handsockmuslimah  #ootdmuslimah  #handsockcomel  #handsockeksklusif  #edelflatlays  #edellover  #handsocks  #sarunglenganmuslimah  #handsockcandy  #ajimaura  #tamanaishah  #alorsetar  #jomtutupaurat  #stokin 
Dah nak penghujung tahun ni uolls, yang berazam awal tahun nak kurus tu, dah kurus ke belum??? 😂😂😂
.
.
Masih belum terlambat jika nak hilangkan 10kg dalam masa sebulan uolls. Mana yang struggle dah cuba banyak diet, banyak pantang, exercise setiap hari tapi satu apa tak jalan haaa jangan risau uolls, Thexxa Lipo9x boleh bantu uolls untuk dapatkan  berat ideal uolls 😘😘😘
.
.
Berminat nak order Lipo9X?
Tekan link di bio sekarang!
#thexxalipo9x #lipo9x #kurusdenganlipo9x #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #gemuk #malaysia #indonesia #brunei #seremban #melaka #johor #kualalumpur #shahalam #ipoh #alorsetar #georgetown #ubatkurus #produkkurus #jomkurus
Dah nak penghujung tahun ni uolls, yang berazam awal tahun nak kurus tu, dah kurus ke belum??? 😂😂😂 . . Masih belum terlambat jika nak hilangkan 10kg dalam masa sebulan uolls. Mana yang struggle dah cuba banyak diet, banyak pantang, exercise setiap hari tapi satu apa tak jalan haaa jangan risau uolls, Thexxa Lipo9x boleh bantu uolls untuk dapatkan berat ideal uolls 😘😘😘 . . Berminat nak order Lipo9X? Tekan link di bio sekarang! #thexxalipo9x  #lipo9x  #kurusdenganlipo9x  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusbadan  #kurus  #kuruscantik  #gemuk  #malaysia  #indonesia  #brunei  #seremban  #melaka  #johor  #kualalumpur  #shahalam  #ipoh  #alorsetar  #georgetown  #ubatkurus  #produkkurus  #jomkurus 
Mini pavlova untuk delivery weekend ni masih available😊. Order cepat!!🌼
Mini pavlova untuk delivery weekend ni masih available😊. Order cepat!!🌼
Have you gotten yourself your personal gym hijab? Fret not if you still don't get your hands on it cause we still have AURA in our physical boutique which also available for online purchase. This sport hijab can be yours at RM 55 only. Dri-fit material and fits any face shapes. Get yours now via Whatsapp 0174964795.

Offline: Walk in boutique at Level 2 Plaza Seri Tunku Jitra.
Online: Whatsapp 0174964795 (Wani)

#naelofarhijab_utara #nhauthorizedstokist #aurabynh #naelofarfitbynh #tudungbersukan #tudungswimming #bajuswimmingmuslimah #muslimahsportswear #jitra #kedah #perlis #alorsetar #amancentral
Have you gotten yourself your personal gym hijab? Fret not if you still don't get your hands on it cause we still have AURA in our physical boutique which also available for online purchase. This sport hijab can be yours at RM 55 only. Dri-fit material and fits any face shapes. Get yours now via Whatsapp 0174964795. Offline: Walk in boutique at Level 2 Plaza Seri Tunku Jitra. Online: Whatsapp 0174964795 (Wani) #naelofarhijab_utara  #nhauthorizedstokist  #aurabynh  #naelofarfitbynh  #tudungbersukan  #tudungswimming  #bajuswimmingmuslimah  #muslimahsportswear  #jitra  #kedah  #perlis  #alorsetar  #amancentral 
🎉🎉JUALAN HUJUNG TAHUN🎉🎉
Selamat datang Di Apple Baby House 🍎 
Menikmati Harga Promosi & sehingga 50% DISKAUN ‼️ Jangan tunggu lagi ~ Datang beramai-ramai sekali dgn Keluarga & Kawan Anda 🛒🛒
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com
📌Instagram : AppleBabyHouse
📞Wechat/Whatsapp : 016-4426773
#applebabyhouse #onestopmomandbabyshop #alorsetar #arau #jitra #rajauda #kulim #onlineservice #yearendsales #jualanhujungtahun #promosi #sales
Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! 📞  WHATSAPP : 0102466621
📞  WHATSAPP : 0102466621 
#klcc#kelang#johorbahru#ipoh#kuching#ampang#kuantan#kajang#taiping#ahad#askar#risau#datuk#comel#sebarang#kicik#kawal#titisan#sihat#baharu#cakap#pinggan#selesema#sarawak#alorsetar#tapah#selangor.
Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! 📞  WHATSAPP : 0102466621
📞  WHATSAPP : 0102466621 
#klcc#kelang#johorbahru#ipoh#kuching#ampang#kuantan#kajang#taiping#ahad#askar#risau#datuk#comel#sebarang#kicik#kawal#titisan#sihat#baharu#cakap#pinggan#selesema#sarawak#alorsetar#tapah#selangor.
playing tourist with my kids #sksu #alorsetar Wearing Bawal Exclusive in Dustpeach @pizzascarf
playing tourist with my kids #sksu  #alorsetar  Wearing Bawal Exclusive in Dustpeach @pizzascarf
Alaska glacier water..
.
Sesuai untuk kulit berminyak dan kering.

Kandungan hyaluronik asid yang tinggi bantu untuk kurangkan minyak dan mengekalkan kelembapan kulit.
.
 So jangan salah pilih moisturiser ok. Water based , tak likat. Cepat menyerap. Sejuk!

RM99 SAHAJA
Jum wassap or dm sis +60172422784

#agenhoneybee #honeybee #mua #kuching #gombak #georgetown #ampang #prai #klang #ipoh #johor #kualalumpur #shahalam #seremban #petaling #cheras #melaka #kotabharu #kotakinabalu #kuantan #sungaipetani #kajang #batupahat #tawau #sandakan #alorsetar #terengganu #taiping #miri #kluang
Alaska glacier water.. . Sesuai untuk kulit berminyak dan kering. Kandungan hyaluronik asid yang tinggi bantu untuk kurangkan minyak dan mengekalkan kelembapan kulit. . So jangan salah pilih moisturiser ok. Water based , tak likat. Cepat menyerap. Sejuk! RM99 SAHAJA Jum wassap or dm sis +60172422784 #agenhoneybee  #honeybee  #mua  #kuching  #gombak  #georgetown  #ampang  #prai  #klang  #ipoh  #johor  #kualalumpur  #shahalam  #seremban  #petaling  #cheras  #melaka  #kotabharu  #kotakinabalu  #kuantan  #sungaipetani  #kajang  #batupahat  #tawau  #sandakan  #alorsetar  #terengganu  #taiping  #miri  #kluang 
Assalamualaikum w.b.t warga ig& fb 💕💕💕
Terimakasih kak @witrawalin dr #alorsetar sudi beli produk Aina Aisy Adwa 😍😍😍 #sarungbantal
Harga bergantung pd size serendah rm6 ++ Postage rm8 sm rm11ss🚛🚛🚛
Self pick up: taman perdana ayerhitam 🚗🚗🚗
Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598

#settilamkekabu #settilambaby #bantalkekabu #kekabu #cotton #barutbaby #bedungbaby #comforterbaby #tungkubaby #barangbaby #newborn #baby #sayajahit #sayajual #johor #jb #bp #paritraja #kluang #kulai #ayerhitam #boxybag #nursingpillow #nursingcover
Assalamualaikum w.b.t warga ig& fb 💕💕💕 Terimakasih kak @witrawalin dr #alorsetar  sudi beli produk Aina Aisy Adwa 😍😍😍 #sarungbantal  Harga bergantung pd size serendah rm6 ++ Postage rm8 sm rm11ss🚛🚛🚛 Self pick up: taman perdana ayerhitam 🚗🚗🚗 Berminat? Mari whatsapp: 014 980 2598 #settilamkekabu  #settilambaby  #bantalkekabu  #kekabu  #cotton  #barutbaby  #bedungbaby  #comforterbaby  #tungkubaby  #barangbaby  #newborn  #baby  #sayajahit  #sayajual  #johor  #jb  #bp  #paritraja  #kluang  #kulai  #ayerhitam  #boxybag  #nursingpillow  #nursingcover 
Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! 📞  WHATSAPP : 0102466621
📞  WHATSAPP : 0102466621 
#klcc#kelang#johorbahru#ipoh#kuching#ampang#kuantan#kajang#taiping#ahad#askar#risau#datuk#comel#sebarang#kicik#kawal#titisan#sihat#baharu#cakap#pinggan#selesema#sarawak#alorsetar#tapah#selangor.
Alhamdulillah Gt08 smartwatch warna rose gold dah sampai. Tq oder dengan kami 😘
⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM65 
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alhamdulillah Gt08 smartwatch warna rose gold dah sampai. Tq oder dengan kami 😘 ⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM65 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kanopi transparent dan hiasan lampu candilier serta fairy lights Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨 Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada.. Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda.. Antaranya.. Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱 Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔 bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh.. Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi
Kanopi transparent dan hiasan lampu candilier serta fairy lights Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨 Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada.. Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda.. Antaranya.. Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱 Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti menyesal..💔💔💔 bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh.. Click je link ni utk terus wassap kepada saya Www.wasap.my/60194064664 Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Ingat kanopi ingat www.khemah.top #arabian  #banquet  #viptable  #vviptable  #halfmoon  #aircooler  #khemahaircond  #pyramid  #khemahkahwin  #kifautara  #kifarautara  #stage  #platform  #majlisrasmi  #majliskerajaan  #karpethamparan  #tent  #arabic  #sofa  #alorsetar  #kedah  #penang  #perlis  #langkawi 
.
NOUR AIN 5 IN1 EXCLUSIVE : RM 95.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨
🆓 Freegift.🎁
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#nourainbeautycare #nourainexclusive #nourainexclusivemurah  #nourain4in1 #nourainskincare #nourainmurah  #nourain4in1murah #nourain5in1murah #nourainonline  #nourain5in1 #nourainoriginal #nourain #nourain3in1 #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu #syintagila #abpbh31 #gegarvaganza2018 #bobodimana #paskal #munafik2 #hantukaklimah
. NOUR AIN 5 IN1 EXCLUSIVE : RM 95. . 🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨 🆓 Freegift.🎁 . 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. . #nourainbeautycare  #nourainexclusive  #nourainexclusivemurah  #nourain4in1  #nourainskincare  #nourainmurah  #nourain4in1murah  #nourain5in1murah  #nourainonline  #nourain5in1  #nourainoriginal  #nourain  #nourain3in1  #johorbahru  #seremban  #shahalam  #ipoh  #alorsetar  #kotabharu  #kualaterengganu  #kuantan  #kuching  #kotakinabalu  #syintagila  #abpbh31  #gegarvaganza2018  #bobodimana  #paskal  #munafik2  #hantukaklimah 
.
NOUR AIN 5 IN1 EXCLUSIVE : RM 95.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨
🆓 Freegift.🎁
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#nourainbeautycare #nourainexclusive #nourainexclusivemurah  #nourain4in1 #nourainskincare #nourainmurah  #nourain4in1murah #nourain5in1murah #nourainonline  #nourain5in1 #nourainoriginal #nourain #nourain3in1 #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu #syintagila #abpbh31 #gegarvaganza2018 #bobodimana #paskal #munafik2 #hantukaklimah
. NOUR AIN 5 IN1 EXCLUSIVE : RM 95. . 🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨 🆓 Freegift.🎁 . 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. . #nourainbeautycare  #nourainexclusive  #nourainexclusivemurah  #nourain4in1  #nourainskincare  #nourainmurah  #nourain4in1murah  #nourain5in1murah  #nourainonline  #nourain5in1  #nourainoriginal  #nourain  #nourain3in1  #johorbahru  #seremban  #shahalam  #ipoh  #alorsetar  #kotabharu  #kualaterengganu  #kuantan  #kuching  #kotakinabalu  #syintagila  #abpbh31  #gegarvaganza2018  #bobodimana  #paskal  #munafik2  #hantukaklimah 
.
NOUR AIN 3 IN1 : RM 48.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨
🆓 Freegift.🎁
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#nourainbeautycare #nourainexclusive #nourainexclusivemurah  #nourain4in1 #nourainskincare #nourainmurah  #nourain4in1murah #polisevo2 #nourainonline  #gegarvaganza2018 #nourainoriginal #nourain #nourain3in1 #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu #bazaarpaknil #syintagila #abpbh31 #hantukaklimah #paskal #munafik2 #bobodimana
. NOUR AIN 3 IN1 : RM 48. . 🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨 🆓 Freegift.🎁 . 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. . #nourainbeautycare  #nourainexclusive  #nourainexclusivemurah  #nourain4in1  #nourainskincare  #nourainmurah  #nourain4in1murah  #polisevo2  #nourainonline  #gegarvaganza2018  #nourainoriginal  #nourain  #nourain3in1  #johorbahru  #seremban  #shahalam  #ipoh  #alorsetar  #kotabharu  #kualaterengganu  #kuantan  #kuching  #kotakinabalu  #bazaarpaknil  #syintagila  #abpbh31  #hantukaklimah  #paskal  #munafik2  #bobodimana 
.
TATI SKINCARE LOOSE : Serendah RM 30.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨
🆓 Freegift.🎁
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatiskincare5in1 #studentprice #tatiskincaremalaysia #gegarvaganza2018 #tatiskincare5in1murah  #uitm #politeknik #syintagila #tatiskincare5in1original #tatiskincaremurah #tatiskincareori #tatiskincare5in1promo #tatiskincare5in1original #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu  #hantukaklimah #amyrarosli #abpbh31 #bazaarpaknil #bobodimana #paskal #munafik2
. TATI SKINCARE LOOSE : Serendah RM 30. . 🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨 🆓 Freegift.🎁 . 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. . #tatiskincaremurah  #tatiskincareoriginal  #tatiskincare5in1  #studentprice  #tatiskincaremalaysia  #gegarvaganza2018  #tatiskincare5in1murah  #uitm  #politeknik  #syintagila  #tatiskincare5in1original  #tatiskincaremurah  #tatiskincareori  #tatiskincare5in1promo  #tatiskincare5in1original  #johorbahru  #seremban  #shahalam  #ipoh  #alorsetar  #kotabharu  #kualaterengganu  #kuantan  #kuching  #kotakinabalu  #hantukaklimah  #amyrarosli  #abpbh31  #bazaarpaknil  #bobodimana  #paskal  #munafik2 
.
TATI SKINCARE : RM 65.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak
🆓 Freegift.
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatiskincare5in1  #tatiskincaremalaysia  #polisevo2 #tatiskincare5in1murah  #uitm #politeknik #bazaarpaknil #tatiskincare5in1original #tatiskincaremurah #tatiskincareori #tatiskincare5in1promo #tatiskincare5in1original #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu #bazaarpaknil #abpbh31 #amyrarosli #bobodimana #hantukaklimah #syintagila #munafik2 #paskal
. TATI SKINCARE : RM 65. . 🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak 🆓 Freegift. . 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. . #tatiskincaremurah  #tatiskincareoriginal  #tatiskincare5in1  #tatiskincaremalaysia  #polisevo2  #tatiskincare5in1murah  #uitm  #politeknik  #bazaarpaknil  #tatiskincare5in1original  #tatiskincaremurah  #tatiskincareori  #tatiskincare5in1promo  #tatiskincare5in1original  #johorbahru  #seremban  #shahalam  #ipoh  #alorsetar  #kotabharu  #kualaterengganu  #kuantan  #kuching  #kotakinabalu  #bazaarpaknil  #abpbh31  #amyrarosli  #bobodimana  #hantukaklimah  #syintagila  #munafik2  #paskal 
.
KAHKAHKAH
PINJAMAN WANG BERLESEN DI FACEBOOK...MANGSA DIARAH BANK IN PENDAHULUAN DAN PENGURUSAN SEHINGGA TERTIPU RM5,150
.
AKAUN CIMB : 7614327030 NUR ASYIQIN
.
MODUS OPERASI AHLONG SCAMMER AKAN WHATSAPP TAYANGKAN SEKEPING CEK RM18,000 CIMB ATAS NAMA MANGSA (edit jer).MANGSA AKAN EMOSI,SEHINGGA EMOSI BANK IN 7 KALI BERJUMLAH RM5,150 .
AWAS! JANGAN TERPEDAYA OK
.
.
#ahlong #penipuonline #putrajaya #pasirmas #kubangkerian #ipohperak #ipohmali #pinjamanwang #ahlongtipu #moneyscam #shahalam #elakscam #klikdenganbijak #alorsetar #kulimkedah #sayajual #jenayahkomersil #pdrm #bukitaman #poliskedah #cyberjaya
. KAHKAHKAH PINJAMAN WANG BERLESEN DI FACEBOOK...MANGSA DIARAH BANK IN PENDAHULUAN DAN PENGURUSAN SEHINGGA TERTIPU RM5,150 . AKAUN CIMB : 7614327030 NUR ASYIQIN . MODUS OPERASI AHLONG SCAMMER AKAN WHATSAPP TAYANGKAN SEKEPING CEK RM18,000 CIMB ATAS NAMA MANGSA (edit jer).MANGSA AKAN EMOSI,SEHINGGA EMOSI BANK IN 7 KALI BERJUMLAH RM5,150 . AWAS! JANGAN TERPEDAYA OK . . #ahlong  #penipuonline  #putrajaya  #pasirmas  #kubangkerian  #ipohperak  #ipohmali  #pinjamanwang  #ahlongtipu  #moneyscam  #shahalam  #elakscam  #klikdenganbijak  #alorsetar  #kulimkedah  #sayajual  #jenayahkomersil  #pdrm  #bukitaman  #poliskedah  #cyberjaya 
📢📢PROMOSI SET GLOWING SHAKLEE📢📢 ESP + VITAMIN C + VITAMIN E 
Manfaat SET GLOWING SHAKLEE ini ialah : 
1) Mencerahkan kulit
2) Mengurangkan kulit kusam
3) Menjadikan kulit lebih lembut
4) Mengurangkan masalah jerawat dan jeragat
5) Memudarkan kesan parut
6) Melembabkan kulit
7) Menghalang tanda-tanda penuaan
8 Menggebukan kulit.

Www.wasap.my/60175805465
Www.wasap.my/60175805465

#Shakleekedah #Shakleeutara #shakleekedahperlis #ShakleeAlorsetar  #Shakleejitra #ShakleeChanglun #ShakleeArau #Shakleependang #shakleepokoksena #shakleelanggar #shakleecodjitra #shakleecodalorsetar  #ShakleeCodKedah #setkulitcantik #ahliShaklee #alorsetar #setkecantikankulit 
#teaminstamf  #ShakleeKualaNerang #ShakleeUUM #ShakleeAmanCentral #ShakleeArau #Shakleekangar #vitaminCshaklee #vitamineshaklee
#espshaklee  #codjitra #codalorsetar #codpokoksena #codlanggar #ShakleeMurah
📢📢PROMOSI SET GLOWING SHAKLEE📢📢 ESP + VITAMIN C + VITAMIN E Manfaat SET GLOWING SHAKLEE ini ialah : 1) Mencerahkan kulit 2) Mengurangkan kulit kusam 3) Menjadikan kulit lebih lembut 4) Mengurangkan masalah jerawat dan jeragat 5) Memudarkan kesan parut 6) Melembabkan kulit 7) Menghalang tanda-tanda penuaan 8 Menggebukan kulit. Www.wasap.my/60175805465 Www.wasap.my/60175805465 #Shakleekedah  #Shakleeutara  #shakleekedahperlis  #ShakleeAlorsetar   #Shakleejitra  #ShakleeChanglun  #ShakleeArau  #Shakleependang  #shakleepokoksena  #shakleelanggar  #shakleecodjitra  #shakleecodalorsetar   #ShakleeCodKedah  #setkulitcantik  #ahliShaklee  #alorsetar  #setkecantikankulit  #teaminstamf   #ShakleeKualaNerang  #ShakleeUUM  #ShakleeAmanCentral  #ShakleeArau  #Shakleekangar  #vitaminCshaklee  #vitamineshaklee  #espshaklee   #codjitra  #codalorsetar  #codpokoksena  #codlanggar  #ShakleeMurah 
Baru send gmbar n video. Belum pos lagi ke tuan dia. Eksaited tuh sama naik ngn sis hat dok buat nih. Heheheh. Tq hampa slalu jaa order ngn sis. Alhamdulillah org prcaya kat kita utk buat giftbox kebabom. Kita buat bagi depa puas plak laa. Hehehe 😘😘😘
.
Show your love with us at surprise box gift
.
#jualscrapbook #scrapbook #scrapframe #scrapcard #hadiahunik #scrapbooker #surpriseboxgift #malaysia #kedah #alorsetar #scrapbox #artbox #weddinggift #diy #jualcraft #jitra #alorsetarian
Baru send gmbar n video. Belum pos lagi ke tuan dia. Eksaited tuh sama naik ngn sis hat dok buat nih. Heheheh. Tq hampa slalu jaa order ngn sis. Alhamdulillah org prcaya kat kita utk buat giftbox kebabom. Kita buat bagi depa puas plak laa. Hehehe 😘😘😘 . Show your love with us at surprise box gift . #jualscrapbook  #scrapbook  #scrapframe  #scrapcard  #hadiahunik  #scrapbooker  #surpriseboxgift  #malaysia  #kedah  #alorsetar  #scrapbox  #artbox  #weddinggift  #diy  #jualcraft  #jitra  #alorsetarian 
"surprise for my love ❤❤❤"
.
🎁 2 layer
🎁 colour : pink
🎁 theme : hello kitty
🎁 small box in the middle
.
Ermmm sis so in love tema hello kitty mcm nih. Auchhh cute sngt2 kan. Heheheh suka sis 😍😍
.
Show your love with us at surprise box gift
.
#jualscrapbook #scrapbook #scrapframe #scrapcard #hadiahunik #scrapbooker #surpriseboxgift #malaysia #kedah #alorsetar #scrapbox #artbox #weddinggift #diy #jualcraft #jitra #alorsetarian
"happy anniversary my hunny bunny ❤❤❤"
.
🎁 2 layer
🎁 colour : red & black
🎁 theme : anniversary
🎁 small box in the middle
.
Show your love with us at surprise box gift
.
#jualscrapbook #scrapbook #scrapframe #scrapcard #hadiahunik #scrapbooker #surpriseboxgift #malaysia #kedah #alorsetar #scrapbox #artbox #weddinggift #diy #jualcraft #jitra #alorsetarian
🔊TAP FOR SOUND ❤ @bygojesmeletop_hq @bygojesmeletop_hq Yayunk semua ada 🌸FOUNDATION GLOW🌸 untuk korang Tampil Lebih YAKIN. Foundation ni ada SPF60 ✔ Tidak Bercapuk ✔ Kesan Glowing & Flawless ✔ Cream Ringan Pada Wajah ✔ Tidak Berminyak ✔Tidak Bercapuk Jika Peluh ✔ WOW mesti cantek kalau uols pakai wehh mau semua orang usha sebab glowing mak aihhh fall in love terox 💚
.
Wasap Segera 019-8821527 ⬅️
.
#gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #ganukiter #kelantan #seksekmung #ganu #perlis #alorsetar #melaka #serumjerawat #serummujarab #serumjeragat #sabunmujarab #sabunjeragat #sabunjerawat #pahang #johorbahru #gopeng
🔊TAP FOR SOUND ❤ @bygojesmeletop_hq @bygojesmeletop_hq Yayunk semua ada 🌸FOUNDATION GLOW🌸 untuk korang Tampil Lebih YAKIN. Foundation ni ada SPF60 ✔ Tidak Bercapuk ✔ Kesan Glowing & Flawless ✔ Cream Ringan Pada Wajah ✔ Tidak Berminyak ✔Tidak Bercapuk Jika Peluh ✔ WOW mesti cantek kalau uols pakai wehh mau semua orang usha sebab glowing mak aihhh fall in love terox 💚 . Wasap Segera 019-8821527 ⬅️ . #gopeng  #sungkaiperak  #bidorperak  #tapah  #kampar  #ipoh  #slimriver  #behrang  #trolakperak  #trolakutara  #trolakselatan  #trolaktimur  #sungaiklah  #tanjungmalim  #ganukiter  #kelantan  #seksekmung  #ganu  #perlis  #alorsetar  #melaka  #serumjerawat  #serummujarab  #serumjeragat  #sabunmujarab  #sabunjeragat  #sabunjerawat  #pahang  #johorbahru  #gopeng 
PAKEJ NEELOFA
.
Blouse + bawal = RM59 FREE POSTAGE
.
It's limited gais!! SALE will be end 18/11/2018
.
#teamIM #iyliamalek #palazzo #palazzolawa #palazzocantik #seluar #blouse #blousecantik #blouselabuh #seluarbesar #bajukurung #bajucantik #tudung #tudunglabuh #jeans #tudungcantik #shawl #paskal #konvo2018 # #schawal #calaqisya #calaqueens #minimalace #alorsetar #kedah
SWIPE LEFT .
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? .
jom try yg ni 😍 .
✅jimat masa dan tenaga
✅senang bentuk
✅anti-kedut
✅less iron
✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭
.
Postage
🚚 RM8.00 (SM)
🚚 RM12.00 (SS)
.
klik link 👇🏻
www.wasap.my/60164208535

#sayajual #sayajualmurah #tudungviral #ootd #hijabers #hijab #hipster #hijabfashion #penang #alorsetar #kedah #aor #pen #codavailable #cod #onlineseller #trustedseller
#haydascarf #takpernahtakcantik
SWIPE LEFT . sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? . jom try yg ni 😍 . ✅jimat masa dan tenaga ✅senang bentuk ✅anti-kedut ✅less iron ✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭 . Postage 🚚 RM8.00 (SM) 🚚 RM12.00 (SS) . klik link 👇🏻 www.wasap.my/60164208535 #sayajual  #sayajualmurah  #tudungviral  #ootd  #hijabers  #hijab  #hipster  #hijabfashion  #penang  #alorsetar  #kedah  #aor  #pen  #codavailable  #cod  #onlineseller  #trustedseller  #haydascarf  #takpernahtakcantik 
*Breaking News for KEDAH State !!!* 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
. *1st MEGA iGSW* akan meletup di *ALOR SETAR, KEDAH*!!! 💣💣💣 Ingin menjalankan Beauty Bisnes tapi ....
😭 Tak Tahu *HOW TO START*
😭 *Tiada Modal*
😭 *Tak mampu bayar Kursus Training yg Mahal*
😭 *Tiada Pengalaman*
😭 *Tiada Kelayakan Sijil*
😭 *Risau kerugian* 🙅🏻🙅🏻🙅🏻 .
*Segala2 ini TAK JADI MASALAH DI SINI !!!!!!!!!!!!!!
Kn* Lets Join Us with ❤_*Elysyle Beauty*_❤ yg terkemuka di pasaran sekrg !!!!!!!!!.....🌹🌹🌹
⏰ *17/11/18 (Sabtu), 2.00PM*
🏠 *THE JERAI HOTEL, ALOR SETAR*
👸🏻 Bersama dgn Legend Superstar *SD QUTRA & SF KHADIJAH* ✨✨
🔖 *Tiket : RM20* * *Limited  Seat*‼‼‼
Tiket HOT Selling Sekrg !!! *Bayaran RM20 jerrrr.....*
Dpt kursus Beauty termasuk praktikal bertaraf 5 Star !!!!! 🌟🌟🌟🌟
*1st Step to your 5 Figure Beauty biz Now !!!!*💵💵💵💵💵 *Mark Your Date 17/11 !!!!!*
See You in THE JERAI HOTEL, ALOR SETAR !!!!🏆🏆🏆🏆🏆 .

Wasup saya di link. 
www.wasap.my/60195601851/mobilecareer .

#spamuslimah #beautycartelpenang #beautycartel #homefacialspa #facialhometohome #facialmurah #mobilecareer #Kulim #sungaipetani #alorsetar #facialmurah #jomcantik #peluangkerjaya #mua #muakedah #kedah #alorsetar
*Breaking News for KEDAH State !!!* 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . *1st MEGA iGSW* akan meletup di *ALOR SETAR, KEDAH*!!! 💣💣💣 Ingin menjalankan Beauty Bisnes tapi .... 😭 Tak Tahu *HOW TO START* 😭 *Tiada Modal* 😭 *Tak mampu bayar Kursus Training yg Mahal* 😭 *Tiada Pengalaman* 😭 *Tiada Kelayakan Sijil* 😭 *Risau kerugian* 🙅🏻🙅🏻🙅🏻 . *Segala2 ini TAK JADI MASALAH DI SINI !!!!!!!!!!!!!! Kn* Lets Join Us with ❤_*Elysyle Beauty*_❤ yg terkemuka di pasaran sekrg !!!!!!!!!.....🌹🌹🌹 ⏰ *17/11/18 (Sabtu), 2.00PM* 🏠 *THE JERAI HOTEL, ALOR SETAR* 👸🏻 Bersama dgn Legend Superstar *SD QUTRA & SF KHADIJAH* ✨✨ 🔖 *Tiket : RM20* * *Limited Seat*‼‼‼ Tiket HOT Selling Sekrg !!! *Bayaran RM20 jerrrr.....* Dpt kursus Beauty termasuk praktikal bertaraf 5 Star !!!!! 🌟🌟🌟🌟 *1st Step to your 5 Figure Beauty biz Now !!!!*💵💵💵💵💵 *Mark Your Date 17/11 !!!!!* See You in THE JERAI HOTEL, ALOR SETAR !!!!🏆🏆🏆🏆🏆 . Wasup saya di link. www.wasap.my/60195601851/mobilecareer . #spamuslimah  #beautycartelpenang  #beautycartel  #homefacialspa  #facialhometohome  #facialmurah  #mobilecareer  #Kulim  #sungaipetani  #alorsetar  #facialmurah  #jomcantik  #peluangkerjaya  #mua  #muakedah  #kedah  #alorsetar 
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? .
jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga
✅senang bentuk
✅anti-kedut
✅less iron
✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭
.
Postage
🚚 RM8.00 (SM)
🚚 RM12.00 (SS)
.
klik link 👇🏻
www.wasap.my/60164208535

#sayajual #sayajualmurah #tudungviral #ootd #hijabers #hijab #hipster #hijabfashion #penang #alorsetar #kedah #aor #pen #codavailable #cod #onlineseller #trustedseller
#haydascarf #takpernahtakcantik
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? . jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga ✅senang bentuk ✅anti-kedut ✅less iron ✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭 . Postage 🚚 RM8.00 (SM) 🚚 RM12.00 (SS) . klik link 👇🏻 www.wasap.my/60164208535 #sayajual  #sayajualmurah  #tudungviral  #ootd  #hijabers  #hijab  #hipster  #hijabfashion  #penang  #alorsetar  #kedah  #aor  #pen  #codavailable  #cod  #onlineseller  #trustedseller  #haydascarf  #takpernahtakcantik 
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? .
jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga
✅senang bentuk
✅anti-kedut
✅less iron
✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭
.
Postage
🚚 RM8.00 (SM)
🚚 RM12.00 (SS)
.
klik link 👇🏻
www.wasap.my/60164208535

#sayajual #sayajualmurah #tudungviral #ootd #hijabers #hijab #hipster #hijabfashion #penang #alorsetar #kedah #aor #pen #codavailable #cod #onlineseller #trustedseller
#haydascarf #takpernahtakcantik
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? . jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga ✅senang bentuk ✅anti-kedut ✅less iron ✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭 . Postage 🚚 RM8.00 (SM) 🚚 RM12.00 (SS) . klik link 👇🏻 www.wasap.my/60164208535 #sayajual  #sayajualmurah  #tudungviral  #ootd  #hijabers  #hijab  #hipster  #hijabfashion  #penang  #alorsetar  #kedah  #aor  #pen  #codavailable  #cod  #onlineseller  #trustedseller  #haydascarf  #takpernahtakcantik 
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? .
jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga
✅senang bentuk
✅anti-kedut
✅less iron
✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭
.
Postage
🚚 RM8.00 (SM)
🚚 RM12.00 (SS)
.
klik link 👇🏻
www.wasap.my/60164208535

#sayajual #sayajualmurah #tudungviral #ootd #hijabers #hijab #hipster #hijabfashion #penang #alorsetar #kedah #aor #pen #codavailable #cod #onlineseller #trustedseller
#haydascarf #takpernahtakcantik
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? . jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga ✅senang bentuk ✅anti-kedut ✅less iron ✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭 . Postage 🚚 RM8.00 (SM) 🚚 RM12.00 (SS) . klik link 👇🏻 www.wasap.my/60164208535 #sayajual  #sayajualmurah  #tudungviral  #ootd  #hijabers  #hijab  #hipster  #hijabfashion  #penang  #alorsetar  #kedah  #aor  #pen  #codavailable  #cod  #onlineseller  #trustedseller  #haydascarf  #takpernahtakcantik 
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? .
jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga
✅senang bentuk
✅anti-kedut
✅less iron
✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭
.
Postage
🚚 RM8.00 (SM)
🚚 RM12.00 (SS)
.
klik link 👇🏻
www.wasap.my/60164208535

#sayajual #sayajualmurah #tudungviral #ootd #hijabers #hijab #hipster #hijabfashion #penang #alorsetar #kedah #aor #pen #codavailable #cod #onlineseller #trustedseller
#haydascarf #takpernahtakcantik
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? . jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga ✅senang bentuk ✅anti-kedut ✅less iron ✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭 . Postage 🚚 RM8.00 (SM) 🚚 RM12.00 (SS) . klik link 👇🏻 www.wasap.my/60164208535 #sayajual  #sayajualmurah  #tudungviral  #ootd  #hijabers  #hijab  #hipster  #hijabfashion  #penang  #alorsetar  #kedah  #aor  #pen  #codavailable  #cod  #onlineseller  #trustedseller  #haydascarf  #takpernahtakcantik 
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? .
jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga
✅senang bentuk
✅anti-kedut
✅less iron
✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭
.
Postage
🚚 RM8.00 (SM)
🚚 RM12.00 (SS)
.
klik link 👇🏻
www.wasap.my/60164208535

#sayajual #sayajualmurah #tudungviral #ootd #hijabers #hijab #hipster #hijabfashion #penang #alorsetar #kedah #aor #pen #codavailable #cod #onlineseller #trustedseller
#haydascarf #takpernahtakcantik
sapa suka pakai bawal tapi malas iron & malas dok tiup tiup last2 kena tukar tudung lain ? . jom try yg ni 😍 ✅jimat masa dan tenanga ✅senang bentuk ✅anti-kedut ✅less iron ✅mood sentiasa okay sbb sentiasa terbentuk🤭 . Postage 🚚 RM8.00 (SM) 🚚 RM12.00 (SS) . klik link 👇🏻 www.wasap.my/60164208535 #sayajual  #sayajualmurah  #tudungviral  #ootd  #hijabers  #hijab  #hipster  #hijabfashion  #penang  #alorsetar  #kedah  #aor  #pen  #codavailable  #cod  #onlineseller  #trustedseller  #haydascarf  #takpernahtakcantik 
✅ROTI TELUR✅
♥️Kafe adik KAKAK🌿
⏰☝🏼7:00 pagi- 4:00 petang ⛔️☝🏼Cuti: ❌ISNIN❌⛔️
🚗 ☝🏼Alamat:
👉🏼No. 30, Bt 2, Jln Langgar, Alor Setar, Kedah
👉🏼ke arah pekan, Giant & Masjid Al-Bukhary sblh kanan.. Flat Alor Malai kiri..
👉🏼Kafe SELEPAS Nurha’s Rest (sblh kiri)
👉🏼Kafe SEBELAH kedai kereta terpakai Denai Prima
👉🏼& SEBELUM Pasaraya SCH/Shell.. #kafeadikkakak #alorsetar #kedah #alorsetarcafe #kedahan #kedahseratarata #makan2 #makanmana #sedap #jjcm #jjcmkedah #igmalaysia #igmy #instamalaysia #foodie #foodporn #foodphotography #viralmalaysia #makan  #kedahdarulaman #igersmalaysia #makansedap #malaysianfood #breakfast #lunch #gengmakan #lepak #lepaking
✅ROTI TELUR✅ ♥️Kafe adik KAKAK🌿 ⏰☝🏼7:00 pagi- 4:00 petang ⛔️☝🏼Cuti: ❌ISNIN❌⛔️ 🚗 ☝🏼Alamat: 👉🏼No. 30, Bt 2, Jln Langgar, Alor Setar, Kedah 👉🏼ke arah pekan, Giant & Masjid Al-Bukhary sblh kanan.. Flat Alor Malai kiri.. 👉🏼Kafe SELEPAS Nurha’s Rest (sblh kiri) 👉🏼Kafe SEBELAH kedai kereta terpakai Denai Prima 👉🏼& SEBELUM Pasaraya SCH/Shell.. #kafeadikkakak  #alorsetar  #kedah  #alorsetarcafe  #kedahan  #kedahseratarata  #makan2  #makanmana  #sedap  #jjcm  #jjcmkedah  #igmalaysia  #igmy  #instamalaysia  #foodie  #foodporn  #foodphotography  #viralmalaysia  #makan  #kedahdarulaman  #igersmalaysia  #makansedap  #malaysianfood  #breakfast  #lunch  #gengmakan  #lepak  #lepaking 
Hari ini takkan sama dengan semalam .... Semalam kita tersenyum riang ....semalam penuh berita gembira... Semalam riuh dengan karenah anak2

Hari ini kita lemah x bermaya ... Keriuhan semalam terganggu .. Berita gembira tidak lagi menggembirakan saat ini.. Esok kita bangkit kembali ...perjuangan kita teruskan..Kali ni lebih kuat mempersiapkan diri agar pengalaman hari ini dijadikan pengajaran masa hadapan

Dapat sesuatu?

#focus #komited #greateasterntakaful #alorsetar #kedah
Hari ini takkan sama dengan semalam .... Semalam kita tersenyum riang ....semalam penuh berita gembira... Semalam riuh dengan karenah anak2 Hari ini kita lemah x bermaya ... Keriuhan semalam terganggu .. Berita gembira tidak lagi menggembirakan saat ini.. Esok kita bangkit kembali ...perjuangan kita teruskan..Kali ni lebih kuat mempersiapkan diri agar pengalaman hari ini dijadikan pengajaran masa hadapan Dapat sesuatu? #focus  #komited  #greateasterntakaful  #alorsetar  #kedah 
Assalamualaikum
.
Jom dapatkan satu set penuh, tumpang murah sangat ni, full set hanya RM 120 hingga Nov 2018 ni sahaja.
.
Harga asal RM 136 tau, jimat dah berapa? Rugi tak dapatkan sekarang.
.
Hubungi saya segera.
.
#anaktenangibusenang
#sayapilihningsalmah
#ningsalmahjitra
#minyaktenanganakanda
#powdermulusanakanda
#losyendarabonda
#mandianmulusanakanda
#jitra #alorsetar #kelengkapanibudanbayi
#testimonialningsalmah
Morning Orang Kuala Kangsar Perak💋
🍜" Ride To Mama Mee Udang, Kuala Kangsar, Perak "🍜 Event Anjuran Kroni @125zr_alorsetar

@125zr_alorsetar @ufmoto_ @khairiledry_jr @Hadifhilman @idzhamzulkurnain @hazwanie_harison
@hapishhhhh @anisridzuan @fkrisyz @aimanirfan80 @_caens @mxdizatt97 @shuhadazainol_ @Pokyuih @Zatiwanie94 @mohdarip1787 @ahmad_zamri125 @fazil_hassan8 @_jebatz @ferdaus81kadir @mohdsufisufyan @pikah229 @ikaapakzul @theawiey_ @mohdkamelrezza @jil_garage @hyzardharith @mifdhalmuhaimi @adisayyidi_
Terima Kasih Kepada Semua Yang Support @125zr_alorsetar & @ufmoto_ . 
#tag - #125zr_alorsetar #riderpacfamilia #uf_utarafamilia #alorsetarkedah #alorsetar
Morning Orang Kuala Kangsar Perak💋 🍜" Ride To Mama Mee Udang, Kuala Kangsar, Perak "🍜 Event Anjuran Kroni @125zr_alorsetar @125zr_alorsetar @ufmoto_ @khairiledry_jr @Hadifhilman @idzhamzulkurnain @hazwanie_harison @hapishhhhh @anisridzuan @fkrisyz @aimanirfan80 @_caens @mxdizatt97 @shuhadazainol_ @Pokyuih @Zatiwanie94 @mohdarip1787 @ahmad_zamri125 @fazil_hassan8 @_jebatz @ferdaus81kadir @mohdsufisufyan @pikah229 @ikaapakzul @theawiey_ @mohdkamelrezza @jil_garage @hyzardharith @mifdhalmuhaimi @adisayyidi_ Terima Kasih Kepada Semua Yang Support @125zr_alorsetar & @ufmoto_ . #tag  - #125zr_alorsetar  #riderpacfamilia  #uf_utarafamilia  #alorsetarkedah  #alorsetar 
Mornings.. Pepagi celik je bijik mata.. Bancuh je ESP ngan susu dan Shake! Minum time on d way pi keje pun boleh! Especially kalau tak sempat nak menjamah apa2 kan.. Boleh lah melapik perut. Tambah plak terus amik breakfast yg berkhasiat & kaya protein macam ESP ni. .
Serius sgt sgt mudah malah mengenyangkan plak tu. .
Yg gastrik, yg lesu, yg letih.. even yg nak kulit cantik tu, mesti try ESP as everyday healthy breakfast kay!

#Shakleekedah #Shakleeutara #shakleekedahperlis #ShakleeAlorsetar  #Shakleejitra #ShakleeChanglun #ShakleeArau #Shakleependang #shakleepokoksena #shakleelanggar #shakleecodjitra #shakleecodalorsetar  #ShakleeCodKedah #setkulitcantik #ahliShaklee #alorsetar #setkecantikankulit  #teaminstamf  #ShakleeKualaNerang #ShakleeUUM #ShakleeAmanCentral #ShakleeArau #Shakleekangar 
#instafamous #setberpantangshaklee  #codjitra #codalorsetar #codpokoksena #codlanggar #ShakleeMurah
#espShaklee
Mornings.. Pepagi celik je bijik mata.. Bancuh je ESP ngan susu dan Shake! Minum time on d way pi keje pun boleh! Especially kalau tak sempat nak menjamah apa2 kan.. Boleh lah melapik perut. Tambah plak terus amik breakfast yg berkhasiat & kaya protein macam ESP ni. . Serius sgt sgt mudah malah mengenyangkan plak tu. . Yg gastrik, yg lesu, yg letih.. even yg nak kulit cantik tu, mesti try ESP as everyday healthy breakfast kay! #Shakleekedah  #Shakleeutara  #shakleekedahperlis  #ShakleeAlorsetar   #Shakleejitra  #ShakleeChanglun  #ShakleeArau  #Shakleependang  #shakleepokoksena  #shakleelanggar  #shakleecodjitra  #shakleecodalorsetar   #ShakleeCodKedah  #setkulitcantik  #ahliShaklee  #alorsetar  #setkecantikankulit   #teaminstamf   #ShakleeKualaNerang  #ShakleeUUM  #ShakleeAmanCentral  #ShakleeArau  #Shakleekangar  #instafamous  #setberpantangshaklee   #codjitra  #codalorsetar  #codpokoksena  #codlanggar  #ShakleeMurah  #espShaklee 
Monsta_x ready stok...
Ready for runcit dan borong..
Pos seluruh malaysia..
Special price for wholesale..
.
.
Postage and cod availabe.. .
0135331336
 0135331336
.
.
.

#barber #pomade #monsta_x #monsta_xpomade #monsta_xbarbershop #pomadeshop 
#barbershop #pomademalaysia #barberkedah #alorsetar #kedah #barbergang #barbermalaysia #malaysiabarbershop #barberlife #skinfade #menhairstyle #barberconnect #barberstyle #haircut #menstyle #pomademurah #freepostage
Monsta_x ready stok... Ready for runcit dan borong.. Pos seluruh malaysia.. Special price for wholesale.. . . Postage and cod availabe.. . 0135331336 0135331336 . . . #barber  #pomade  #monsta_x  #monsta_xpomade  #monsta_xbarbershop  #pomadeshop  #barbershop  #pomademalaysia  #barberkedah  #alorsetar  #kedah  #barbergang  #barbermalaysia  #malaysiabarbershop  #barberlife  #skinfade  #menhairstyle  #barberconnect  #barberstyle  #haircut  #menstyle  #pomademurah  #freepostage 
💖Assalamualaikum dan Selamat Pagi 🌸
.
.
🐝Kayra Skincare Omega 3-6-9
.
🐝RM69 exclude postage
.
🐝Cara memilih skincare yang terbaik:
.
Tips 1 -- tiada bahan pewangi (pewangi akan mengeringkan kulit)
.
Tips 2 -- tiada merkuri dan bahan merengsakan kulit (produk yg mengelupas kulit tu sgt bahaya)
.
Tips 3 -- mengandungi bahan yg lembut seperti omega 3-6-9. Banyak research study yg menunjukkan kelebihan Omega 3-6-9 untuk kulit.
.
.
Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 |
|
#kayrahealthbeauty
#breastfeeding
#foundationmalaysia
#milkboostermalaysia 
#utmskudai 
#lipmattemalaysia 
#alorsetar 
#kayraglow 
#kayralipmatte 
#kayrafoundation 
#kayraskincare 
#selayang 
#shahalam 
#subangjaya
#sungaibuloh 
#puncakalam
#kepong
#kualaselangor
#perlis 
#bazarpaknilmurah
#damansara sara
#putrajaya
#lulurflawless
💖Assalamualaikum dan Selamat Pagi 🌸 . . 🐝Kayra Skincare Omega 3-6-9 . 🐝RM69 exclude postage . 🐝Cara memilih skincare yang terbaik: . Tips 1 -- tiada bahan pewangi (pewangi akan mengeringkan kulit) . Tips 2 -- tiada merkuri dan bahan merengsakan kulit (produk yg mengelupas kulit tu sgt bahaya) . Tips 3 -- mengandungi bahan yg lembut seperti omega 3-6-9. Banyak research study yg menunjukkan kelebihan Omega 3-6-9 untuk kulit. . . Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 | | #kayrahealthbeauty  #breastfeeding  #foundationmalaysia  #milkboostermalaysia  #utmskudai  #lipmattemalaysia  #alorsetar  #kayraglow  #kayralipmatte  #kayrafoundation  #kayraskincare  #selayang  #shahalam  #subangjaya  #sungaibuloh  #puncakalam  #kepong  #kualaselangor  #perlis  #bazarpaknilmurah  #damansara  sara #putrajaya  #lulurflawless 
Morning mummy cantik semua 😘.
.
Dah shopping barang keperluan baby ? Jangan lupa sediakan set berpantang Nawal untuk persediaan berpantang mummy juga.
.
Insyaallah semuanya mudah untuk digunakan & mummy pasti berpuas hati 👍.
.
www.wasap.my/60172434830.
.
#Nawalherbalbeauty #Nawalherbabeautyalorsetar #setberpantang #setberpantangnawal #gelherbal #settungkuherba #berpantang #malaysia #pakejbersalin #pakejberpantang #ibuberpantang #ibuhamil #urutbersalin #mandianberpantang #mandiherba #alorsetar #kedah #berpantangsendiri #berpantangmoden #ajimaura #terapiinstagram #malaysian #igshopmalaysia #keperluanbayi #likeforlikes #codalorsetar #codkedah #tungkubesi #bengkungibu #like4likes
Morning mummy cantik semua 😘. . Dah shopping barang keperluan baby ? Jangan lupa sediakan set berpantang Nawal untuk persediaan berpantang mummy juga. . Insyaallah semuanya mudah untuk digunakan & mummy pasti berpuas hati 👍. . www.wasap.my/60172434830. . #Nawalherbalbeauty  #Nawalherbabeautyalorsetar  #setberpantang  #setberpantangnawal  #gelherbal  #settungkuherba  #berpantang  #malaysia  #pakejbersalin  #pakejberpantang  #ibuberpantang  #ibuhamil  #urutbersalin  #mandianberpantang  #mandiherba  #alorsetar  #kedah  #berpantangsendiri  #berpantangmoden  #ajimaura  #terapiinstagram  #malaysian  #igshopmalaysia  #keperluanbayi  #likeforlikes  #codalorsetar  #codkedah  #tungkubesi  #bengkungibu  #like4likes 
💖Assalamualaikum dan Selamat Pagi 🌸
.
.
🐝Kayra Skincare Omega 3-6-9
.
🐝RM69 exclude postage
.
🐝Cara memilih skincare yang terbaik:
.
Tips 1 -- tiada bahan pewangi (pewangi akan mengeringkan kulit)
.
Tips 2 -- tiada merkuri dan bahan merengsakan kulit (produk yg mengelupas kulit tu sgt bahaya)
.
Tips 3 -- mengandungi bahan yg lembut seperti omega 3-6-9. Banyak research study yg menunjukkan kelebihan Omega 3-6-9 untuk kulit.
.
.
Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 |
|
#kayrahealthbeauty
#breastfeeding
#foundationmalaysia
#milkboostermalaysia 
#utmskudai 
#lipmattemalaysia 
#alorsetar 
#kayraglow 
#kayralipmatte 
#kayrafoundation 
#kayraskincare 
#selayang 
#shahalam 
#subangjaya
#sungaibuloh 
#puncakalam
#kepong
#kualaselangor
#perlis 
#bazarpaknilmurah
#damansara sara
#putrajaya
#lulurflawless
💖Assalamualaikum dan Selamat Pagi 🌸 . . 🐝Kayra Skincare Omega 3-6-9 . 🐝RM69 exclude postage . 🐝Cara memilih skincare yang terbaik: . Tips 1 -- tiada bahan pewangi (pewangi akan mengeringkan kulit) . Tips 2 -- tiada merkuri dan bahan merengsakan kulit (produk yg mengelupas kulit tu sgt bahaya) . Tips 3 -- mengandungi bahan yg lembut seperti omega 3-6-9. Banyak research study yg menunjukkan kelebihan Omega 3-6-9 untuk kulit. . . Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 | | #kayrahealthbeauty  #breastfeeding  #foundationmalaysia  #milkboostermalaysia  #utmskudai  #lipmattemalaysia  #alorsetar  #kayraglow  #kayralipmatte  #kayrafoundation  #kayraskincare  #selayang  #shahalam  #subangjaya  #sungaibuloh  #puncakalam  #kepong  #kualaselangor  #perlis  #bazarpaknilmurah  #damansara  sara #putrajaya  #lulurflawless 
💖Assalamualaikum dan Selamat Pagi 🌸
.
.
🐝Kayra Skincare Omega 3-6-9
.
🐝RM69 exclude postage
.
🐝Kelebihan Omega 3-6-9 untuk kulit:

Omega 3
✨Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinar UV
✨ Melambatkan proses penuaan kulit wajah
✨ Mengurangkan keradangan kulit
✨Membantu mengekalkan kelembapan kulit
✨Membantu mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan
✨Mengekalkan keanjalan kulit

Omega 6
✨Membekalkan zat sambil melindungi kulit
✨Memelihara lapisan kulit
✨Mengurangkan masalah penggelupasan kulit
✨Kaya dengan anti-oksida
✨Mengurangkan jerawat

Omega 9
✨Memelihara kelembapan kulit dengan baik
✨Anti radang
✨Melembutkan kulit |
|
Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 |
|
#kayrabeauty
#utmskudai
#perlis
#alorsetar
#kayrahealthbeauty
#breastfeeding
#foundationmalaysia
#foundation
#milkboostermalaysia 
#milkbooster 
#lipmattemalaysia 
#lipmatte 
#kglow 
#kayraglow 
#kayralipmatte 
#kayrafoundation 
#kayraskincare 
#selayang 
#shahalam 
#subangjaya
#sungaibuloh 
#puncakalam
#kepong
#kualaselangor
#salemalaysia 
#bazarpaknilmurah
#damanasara
#putrajaya
#lulurflawless
#humairapureherbs
💖Assalamualaikum dan Selamat Pagi 🌸 . . 🐝Kayra Skincare Omega 3-6-9 . 🐝RM69 exclude postage . 🐝Kelebihan Omega 3-6-9 untuk kulit: Omega 3 ✨Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinar UV ✨ Melambatkan proses penuaan kulit wajah ✨ Mengurangkan keradangan kulit ✨Membantu mengekalkan kelembapan kulit ✨Membantu mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan ✨Mengekalkan keanjalan kulit Omega 6 ✨Membekalkan zat sambil melindungi kulit ✨Memelihara lapisan kulit ✨Mengurangkan masalah penggelupasan kulit ✨Kaya dengan anti-oksida ✨Mengurangkan jerawat Omega 9 ✨Memelihara kelembapan kulit dengan baik ✨Anti radang ✨Melembutkan kulit | | Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 | | #kayrabeauty  #utmskudai  #perlis  #alorsetar  #kayrahealthbeauty  #breastfeeding  #foundationmalaysia  #foundation  #milkboostermalaysia  #milkbooster  #lipmattemalaysia  #lipmatte  #kglow  #kayraglow  #kayralipmatte  #kayrafoundation  #kayraskincare  #selayang  #shahalam  #subangjaya  #sungaibuloh  #puncakalam  #kepong  #kualaselangor  #salemalaysia  #bazarpaknilmurah  #damanasara  #putrajaya  #lulurflawless  #humairapureherbs 
"Bismillahirahmanirahim
Mulakan perjalanan Kami ke Bangi... Singgah breakfast Di Aloq Star... rezeki ada somebody bayarkan... Tq #TBP14"
.
P/S: Terima kasih cik Nurazlen Ahmad mengunjungi ASBS :)
.
#asbreakfaststation
#alorsetar
#breakfast
"Bismillahirahmanirahim Mulakan perjalanan Kami ke Bangi... Singgah breakfast Di Aloq Star... rezeki ada somebody bayarkan... Tq #TBP14 " . P/S: Terima kasih cik Nurazlen Ahmad mengunjungi ASBS :) . #asbreakfaststation  #alorsetar  #breakfast 
Happy birthday n congratulations
Special req...50 KUNTUM BUNGA !!! BERTUAH NYA MEMPUNYA BDN 😍😍 WhatsApp2 la kita 😝😝😜
Whatsapp 0136734247
❤Free delivery alor setar
❤Free wishcard
 @maymaysurprise.kedah surprisedelivery.kedah 💐💐 #surprisediverykedah
#Suprisedeliverykedah
#suprisedeliveryalorsetar
#surprisedeliveryalorsetar
#Surprisedeliveryjitra
#suprisedeliveryjitra
#Suprisedelivery
#Surprisedelivery
#Surprisedeliverymurah
#Suprisedeliverymurah
#chocolatebox
#coklatbox
#fruitbox
#bouquetmurah
#bouquetalorsetar
#bouquetkedah
#bouquetjitra
#alorsetar
#jitra
#bungamurah
#coklatmurah
#candlelightdinner
#floristkedah
#floristalorsetar 
#floristmurah
#harijadi
#anniversary
#rossebouquet
#surprisebirthday
#surprisemurahkedah
Happy birthday n congratulations Special req...50 KUNTUM BUNGA !!! BERTUAH NYA MEMPUNYA BDN 😍😍 WhatsApp2 la kita 😝😝😜 Whatsapp 0136734247 ❤Free delivery alor setar ❤Free wishcard @maymaysurprise.kedah surprisedelivery.kedah 💐💐 #surprisediverykedah  #Suprisedeliverykedah  #suprisedeliveryalorsetar  #surprisedeliveryalorsetar  #Surprisedeliveryjitra  #suprisedeliveryjitra  #Suprisedelivery  #Surprisedelivery  #Surprisedeliverymurah  #Suprisedeliverymurah  #chocolatebox  #coklatbox  #fruitbox  #bouquetmurah  #bouquetalorsetar  #bouquetkedah  #bouquetjitra  #alorsetar  #jitra  #bungamurah  #coklatmurah  #candlelightdinner  #floristkedah  #floristalorsetar  #floristmurah  #harijadi  #anniversary  #rossebouquet  #surprisebirthday  #surprisemurahkedah 
Assalamualaikum selamat pagi. Breakfast apa tu? Kami mcm biasa la..breakfast dgn Honey Bar Lemon Plus. So yummy! Nak kurus haruslah minum madu lemon 😘.
.
Berminat boleh whatsapp +6019-4613442 (Atira) / +6013-3080862 (Din) atau tekan link di bio.
.
#madushuib #madulemon #honeybarlemonplus #madulemonshuib #alorsetar #kedah #beefactoryalorsetar #madushuibalorsetar #madusarang
♥️Assalamualaikum dari Aloq Staq, Kedah♥️ ♥️Kafe adik KAKAK🌿
⏰☝🏼7:00 pagi- 4:00 petang ⛔️☝🏼Cuti: ❌ISNIN❌⛔️
🚗 ☝🏼Alamat:
👉🏼No. 30, Bt 2, Jln Langgar, Alor Setar, Kedah
👉🏼ke arah pekan, Giant & Masjid Al-Bukhary sblh kanan.. Flat Alor Malai kiri..
👉🏼Kafe SELEPAS Nurha’s Rest (sblh kiri)
👉🏼Kafe SEBELAH kedai kereta terpakai Denai Prima
👉🏼& SEBELUM Pasaraya SCH/Shell.. #kafeadikkakak #alorsetar #kedah #alorsetarcafe #kedahan #kedahseratarata #makan2 #makanmana #sedap #jjcm #jjcmkedah #igmalaysia #igmy #instamalaysia #foodie #foodporn #foodphotography #viralmalaysia #makan  #kedahdarulaman #igersmalaysia #makansedap #malaysianfood #breakfast #lunch #gengmakan #lepak #lepaking
♥️Assalamualaikum dari Aloq Staq, Kedah♥️ ♥️Kafe adik KAKAK🌿 ⏰☝🏼7:00 pagi- 4:00 petang ⛔️☝🏼Cuti: ❌ISNIN❌⛔️ 🚗 ☝🏼Alamat: 👉🏼No. 30, Bt 2, Jln Langgar, Alor Setar, Kedah 👉🏼ke arah pekan, Giant & Masjid Al-Bukhary sblh kanan.. Flat Alor Malai kiri.. 👉🏼Kafe SELEPAS Nurha’s Rest (sblh kiri) 👉🏼Kafe SEBELAH kedai kereta terpakai Denai Prima 👉🏼& SEBELUM Pasaraya SCH/Shell.. #kafeadikkakak  #alorsetar  #kedah  #alorsetarcafe  #kedahan  #kedahseratarata  #makan2  #makanmana  #sedap  #jjcm  #jjcmkedah  #igmalaysia  #igmy  #instamalaysia  #foodie  #foodporn  #foodphotography  #viralmalaysia  #makan  #kedahdarulaman  #igersmalaysia  #makansedap  #malaysianfood  #breakfast  #lunch  #gengmakan  #lepak  #lepaking 
Dah dekat cuti sekolah.. Mesti ramai yg melangsungkan majlis perkawinan.. atau apa-apa jua majlis .
.
Perlukan emcee/pengacara majlis??????
.
0175264671 whatsapp/
call
.
atau DM saya di IG..
Alor Setar dan di mana jua...
Semua jenis majlis
.
emcee #majlisperkahwinan #tn50 #swissinnsp 
#pengacaramajlis #emcee  #penyampaiberita  #regencyhotelalorsetar #selebriti #host  #motifviral #tular #alorsetar #loqstaq  #kitakongsi #bazarpaknil  #hiburan #lawak  #kedah #vendoronline #sabah #pomadelokal #barbermalaysia #viral  #uitmarauperlis #klbarbershop #negaraku .
Dah dekat cuti sekolah.. Mesti ramai yg melangsungkan majlis perkawinan.. atau apa-apa jua majlis . . Perlukan emcee/pengacara majlis?????? . 0175264671 whatsapp/ call . atau DM saya di IG.. Alor Setar dan di mana jua... Semua jenis majlis . emcee #majlisperkahwinan  #tn50  #swissinnsp  #pengacaramajlis  #emcee   #penyampaiberita   #regencyhotelalorsetar  #selebriti  #host   #motifviral  #tular  #alorsetar  #loqstaq   #kitakongsi  #bazarpaknil   #hiburan  #lawak   #kedah  #vendoronline  #sabah  #pomadelokal  #barbermalaysia  #viral   #uitmarauperlis  #klbarbershop  #negaraku  .
Salam Salam 
Dm saya Jika anda mempunyai wang lama seperti Malaysia, Singapura, Brunei dan wang lama Eropah & Amerika lain di seluruh dunia, saya beli dengan jumlah yang sangat baik 
#pembeliduitlamamalaysia#malaysiaairlines#malaysiaonlineboutique#malaysia#sabah#melaka#kedah#ipoh#alorsetar#penangisland#penang#johor#kuantan#putrajaya#terengganu#sereban#melacca#selangor#bangi#ampang#bangs#subang#damansara#johorbahru#kualalumpur#bromance#contractor
Salam Salam Dm saya Jika anda mempunyai wang lama seperti Malaysia, Singapura, Brunei dan wang lama Eropah & Amerika lain di seluruh dunia, saya beli dengan jumlah yang sangat baik #pembeliduitlamamalaysia #malaysiaairlines #malaysiaonlineboutique #malaysia #sabah #melaka #kedah #ipoh #alorsetar #penangisland #penang #johor #kuantan #putrajaya #terengganu #sereban #melacca #selangor #bangi #ampang #bangs #subang #damansara #johorbahru #kualalumpur #bromance #contractor 
Assalamualaikum selamat pagi...
Sis OPEN BOOKING HINGGA MARCH/2019
PROMO MAKEUP 3X RM550 (FREE HENNA SEPASANG TANGAN)
Jimat dannnn murah!!! bride to be jgn pening kepala sis adaaaaa in shaa Allah 😘
.
.
For booking click link WhatsApp di bio insta sis
.
.
#hennamalaysia#hennamalaysiamurah#hennakedah#hennakedahan#hennakedahsimple#hennaperliskedah#hennapenang#inaipengantin#inaimurah#inai#inaimalaysia#muakedahmurah#muakedah#muautara#muakedahan##muautaraperliskedahpeneng#langkawimalaysia#makeupkedah#makeupperlis#makeuputara#makeupjitra#makeupalorsetar#makeupkonvomurah #makeupphotoshoot#makeupdinnermurahshahalam#jitra#alorsetar #kedahan#perlis#langkawi
Assalamualaikum selamat pagi... Sis OPEN BOOKING HINGGA MARCH/2019 PROMO MAKEUP 3X RM550 (FREE HENNA SEPASANG TANGAN) Jimat dannnn murah!!! bride to be jgn pening kepala sis adaaaaa in shaa Allah 😘 . . For booking click link WhatsApp di bio insta sis . . #hennamalaysia #hennamalaysiamurah #hennakedah #hennakedahan #hennakedahsimple #hennaperliskedah #hennapenang #inaipengantin #inaimurah #inai #inaimalaysia #muakedahmurah #muakedah #muautara #muakedahan ##muautaraperliskedahpeneng #langkawimalaysia #makeupkedah #makeupperlis #makeuputara #makeupjitra #makeupalorsetar #makeupkonvomurah  #makeupphotoshoot #makeupdinnermurahshahalam #jitra #alorsetar  #kedahan #perlis #langkawi 
"STATES OF GRANARY" T-Shirt pertama keluaran @aor.apparel berlatar-belakangkan peta Negeri Kedah. Edisi terhad ini boleh didapati di Rumah AOR, Jalan Stadium, Alor Setar! Percuma pos ke seluruh 🇲🇾.
:::::::::::::::::::::::
◾️Details:
.
Size: XS - 3XL
Material: Gildan Premium Cotton
Color: Black
:::::::::::::::::::::::
◾️Price
.
Shortsleeve: RM 40
Longsleeve: RM 45
Postage: FREE
Free: Sticker AOR™ Apparel
:::::::::::::::::::::::
◾️Order
.
Contact: +60 12 678 3134
Atau DM kami @aor.apparel disini!
"STATES OF GRANARY" T-Shirt pertama keluaran @aor.apparel berlatar-belakangkan peta Negeri Kedah. Edisi terhad ini boleh didapati di Rumah AOR, Jalan Stadium, Alor Setar! Percuma pos ke seluruh 🇲🇾. ::::::::::::::::::::::: ◾️Details: . Size: XS - 3XL Material: Gildan Premium Cotton Color: Black ::::::::::::::::::::::: ◾️Price . Shortsleeve: RM 40 Longsleeve: RM 45 Postage: FREE Free: Sticker AOR™ Apparel ::::::::::::::::::::::: ◾️Order . Contact: +60 12 678 3134 Atau DM kami @aor.apparel disini!
‼️MOBILE GAME CONTROLLOER KIT‼️
•
Khas untuk korang yang giler dengan PUBG!! Gamepad ni ade triggers & joysticks sekali. Confirm puas hati👍🏻👍🏻Sesuai untuk IOS & ANDROID!!
•
Harga asal RM69
Promo RM49 FREE POS
•
Berminat?! Terus WhatsApp 0132742005 sekarang 🤝
•
‼️MOBILE GAME CONTROLLOER KIT‼️ • Khas untuk korang yang giler dengan PUBG!! Gamepad ni ade triggers & joysticks sekali. Confirm puas hati👍🏻👍🏻Sesuai untuk IOS & ANDROID!! • Harga asal RM69 Promo RM49 FREE POS • Berminat?! Terus WhatsApp 0132742005 sekarang 🤝 •