an online Instagram web viewer

#alorgajah medias

Photos

Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019
.
😘😘😱😱😱😱jom book now!!! .
😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only
.
Eyelashes extention :
😘natural look(lenght:8mm) RM45 .
😘semi volume RM65(natural curl)
.
😘classic dolly RM75(more to curl) .
😘volume RM80(natural curl) .
😘royal dolly volume RM90 (more to curl)
.
Book now
Just whatsapp
www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash
.
Bertempat di masjid tanah
.
#eyelashbynurul
#eyelashersextentionmelaka
#eyelashersmurah 
#areamasjidtanah
#bulumatamurah
#eyelashersmurahgiler
#melaka
#MUAmelaka 
#MUAseremban
#pengkalanbalak 
#tanjungbidara 
#uitmlendu 
#sungaiudang 
#telukgong 
#cheng
#rumbia 
#alorgajah 
#lendu
#Duriandaun
Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019 . 😘😘😱😱😱😱jom book now!!! . 😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only . Eyelashes extention : 😘natural look(lenght:8mm) RM45 . 😘semi volume RM65(natural curl) . 😘classic dolly RM75(more to curl) . 😘volume RM80(natural curl) . 😘royal dolly volume RM90 (more to curl) . Book now Just whatsapp www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyelashbynurul  #eyelashersextentionmelaka  #eyelashersmurah  #areamasjidtanah  #bulumatamurah  #eyelashersmurahgiler  #melaka  #MUAmelaka  #MUAseremban  #pengkalanbalak  #tanjungbidara  #uitmlendu  #sungaiudang  #telukgong  #cheng  #rumbia  #alorgajah  #lendu  #Duriandaun 
Lipmatte viral wedding edition by obsess cosmetic...
.
Orang kata xkenal maka xcinta kann..
.
Semua 4 warna lipmatte ni cantikk sangat.. dan tahukah adik kakak semua bahawa lipmatte ni langsung xkan mengeringkan bibir kita sebab dia ada argan oil utk rawat bibir kita bagi moist2 gitchew..
.
Ni nak bagi teka teki..apa dia kalau kita pakai macam xpakai? Sape terror cuba jawab..😂🤣😅
.
#agentObsessCosmetics #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsAlorGajah #cod #tampin #alorgajah #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah #dyxycosmetics #duckcosmetics #hudalipmatte #hudabeauty #selleronline #squadsyiera #waniempire #jaeynorsquad
Lipmatte viral wedding edition by obsess cosmetic... . Orang kata xkenal maka xcinta kann.. . Semua 4 warna lipmatte ni cantikk sangat.. dan tahukah adik kakak semua bahawa lipmatte ni langsung xkan mengeringkan bibir kita sebab dia ada argan oil utk rawat bibir kita bagi moist2 gitchew.. . Ni nak bagi teka teki..apa dia kalau kita pakai macam xpakai? Sape terror cuba jawab..😂🤣😅 . #agentObsessCosmetics  #ObsessCosmetics  #ObsessCosmeticsMelaka  #ObsessCosmeticsTampin  #ObsessCosmeticsAlorGajah  #cod  #tampin  #alorgajah  #makeupmurah  #lipmattemurah  #lipstickmurah  #dyxycosmetics  #duckcosmetics  #hudalipmatte  #hudabeauty  #selleronline  #squadsyiera  #waniempire  #jaeynorsquad 
.
ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! .
garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! .
garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! .
beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! .
#kerengga #viral #melaka #mitc #alorgajah #pusatkegiatanguru #telokmas #merlimau #sungairambai #sungaimati #bukitpasir #asahan #jasin #bemban #melakaraya #peringgit #nyalas #batangmelaka
. ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! . garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! . garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! . beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! . #kerengga  #viral  #melaka  #mitc  #alorgajah  #pusatkegiatanguru  #telokmas  #merlimau  #sungairambai  #sungaimati  #bukitpasir  #asahan  #jasin  #bemban  #melakaraya  #peringgit  #nyalas  #batangmelaka 
.
ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! .
garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! .
garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! .
beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! .
#duriantunggal #ayerkeroh #bertam #bukitrambai #tanjungkling #sungaiudang #masjidtanah #krubong #ayerpaabas #lubokchina #kualasungaibaru #melekek #tampin #alorgajah
. ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! . garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! . garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! . beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! . #duriantunggal  #ayerkeroh  #bertam  #bukitrambai  #tanjungkling  #sungaiudang  #masjidtanah  #krubong  #ayerpaabas  #lubokchina  #kualasungaibaru  #melekek  #tampin  #alorgajah 
JUBAH DAHLIA Warna Olive

Anda nak cari jubah yang nampak slim bila dipakai rasa sejuk dan kemas ringkas bila bergerak. Potongan princess Cut nampak fit namun ketika dipakai tak rasa geloboh.

#ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
JUBAH DAHLIA Warna Olive Anda nak cari jubah yang nampak slim bila dipakai rasa sejuk dan kemas ringkas bila bergerak. Potongan princess Cut nampak fit namun ketika dipakai tak rasa geloboh. #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
.
ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! .
garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! .
garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! .
beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! .
#duriantunggal #ayerkeroh #bertam #bukitrambai #tanjungkling #sungaiudang #masjidtanah #krubong #ayerpaabas #lubokchina #kualasungaibaru #melekek #tampin #alorgajah
. ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! . garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! . garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! . beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! . #duriantunggal  #ayerkeroh  #bertam  #bukitrambai  #tanjungkling  #sungaiudang  #masjidtanah  #krubong  #ayerpaabas  #lubokchina  #kualasungaibaru  #melekek  #tampin  #alorgajah 
JUBAH DAHLIA Warna Olive

Anda nak cari jubah yang nampak slim bila dipakai rasa sejuk dan kemas ringkas bila bergerak. Potongan princess Cut nampak fit namun ketika dipakai tak rasa geloboh.

#ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
JUBAH DAHLIA Warna Olive Anda nak cari jubah yang nampak slim bila dipakai rasa sejuk dan kemas ringkas bila bergerak. Potongan princess Cut nampak fit namun ketika dipakai tak rasa geloboh. #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
.
ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! .
garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! .
garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! .
beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! .
#kerengga #viral #melaka #mitc #alorgajah #pusatkegiatanguru #telokmas #merlimau #sungairambai #sungaimati #bukitpasir #asahan #jasin #bemban #melakaraya #peringgit #nyalas #batangmelaka
. ok selain guarana yg mmg power sbg fatburner features dlm kerengga, kerengga turut ad garcinia cambogia / gelugur yg mane brtindak utk kurgkan kolestrol, kawal selera makan & mengelakkn lemak dr terkumpul ! . garcinia cambogia ni brkerja melalui salur darah utk halang lemak dr diserap ke badan ! lebihan lemak ni akan lebih mudah dibuang dr badan ! . garcinia turut meransang penghasilan serotonin, yg mane ia sgt penting utk mengawal mood & mengurangkan selera utk makan berlebihan ! garcinia turut berkerja utk mengawal kortisol & ini mengakibatkn mereka yg consume garcinia ni dpt kawal nafsu makan ! . beskan features kerengga ni! jom try! wasap kakfa 0167146969, set jimat & sihat termurah dr kakfa ! . #kerengga  #viral  #melaka  #mitc  #alorgajah  #pusatkegiatanguru  #telokmas  #merlimau  #sungairambai  #sungaimati  #bukitpasir  #asahan  #jasin  #bemban  #melakaraya  #peringgit  #nyalas  #batangmelaka 
Jom cuba mendaki setinggi yang mampu. Sampai bila nak tengok je orang lain sampai ke puncak? Kita bila lagi? Jom cuba berbisnes. Mana tahu bisnes topup ni menjadi asbab kita berjaya dan mampu membantu diri kita dan orang lain. 
#agenttopupdiperlukan #topupmurah #yuranmurah #bisnesjualtopup #bisnesmudah #bisneshalal #jasin #melaka #merlimau #alorgajah #kedaitopup #kedaionline #kakibisnes #kedaitopuponline #agenttopupjasin #agenttopup #topupmelaka #uitmjasin #politeknikmerlimau #ikmjasin #uitmdihatiku #bisnestopup #duit #dropshipwanted #dropshipneeded
Jom cuba mendaki setinggi yang mampu. Sampai bila nak tengok je orang lain sampai ke puncak? Kita bila lagi? Jom cuba berbisnes. Mana tahu bisnes topup ni menjadi asbab kita berjaya dan mampu membantu diri kita dan orang lain. #agenttopupdiperlukan  #topupmurah  #yuranmurah  #bisnesjualtopup  #bisnesmudah  #bisneshalal  #jasin  #melaka  #merlimau  #alorgajah  #kedaitopup  #kedaionline  #kakibisnes  #kedaitopuponline  #agenttopupjasin  #agenttopup  #topupmelaka  #uitmjasin  #politeknikmerlimau  #ikmjasin  #uitmdihatiku  #bisnestopup  #duit  #dropshipwanted  #dropshipneeded 
Jom cuba mendaki setinggi yang mampu. Sampai bila nak tengok je orang lain sampai ke puncak? Kita bila lagi? Jom cuba berbisnes. Mana tahu bisnes topup ni menjadi asbab kita berjaya dan mampu membantu diri kita dan orang lain. 
#agenttopupdiperlukan #topupmurah #yuranmurah #bisnesjualtopup #bisnesmudah #bisneshalal #jasin #melaka #merlimau #alorgajah #kedaitopup #kedaionline #kakibisnes #kedaitopuponline #agenttopupjasin #agenttopup #topupmelaka #uitmjasin #politeknikmerlimau #ikmjasin #uitmdihatiku #bisnestopup #duit #dropshipwanted #dropshipneeded
Jom cuba mendaki setinggi yang mampu. Sampai bila nak tengok je orang lain sampai ke puncak? Kita bila lagi? Jom cuba berbisnes. Mana tahu bisnes topup ni menjadi asbab kita berjaya dan mampu membantu diri kita dan orang lain. #agenttopupdiperlukan  #topupmurah  #yuranmurah  #bisnesjualtopup  #bisnesmudah  #bisneshalal  #jasin  #melaka  #merlimau  #alorgajah  #kedaitopup  #kedaionline  #kakibisnes  #kedaitopuponline  #agenttopupjasin  #agenttopup  #topupmelaka  #uitmjasin  #politeknikmerlimau  #ikmjasin  #uitmdihatiku  #bisnestopup  #duit  #dropshipwanted  #dropshipneeded 
Jom cuba mendaki setinggi yang mampu. Sampai bila nak tengok je orang lain sampai ke puncak? Kita bila lagi? Jom cuba berbisnes. Mana tahu bisnes topup ni menjadi asbab kita berjaya dan mampu membantu diri kita dan orang lain. 
#agenttopupdiperlukan #topupmurah #yuranmurah #bisnesjualtopup #bisnesmudah #bisneshalal #jasin #melaka #merlimau #alorgajah #kedaitopup #kedaionline #kakibisnes #kedaitopuponline #agenttopupjasin #agenttopup #topupmelaka #uitmjasin #politeknikmerlimau #ikmjasin #uitmdihatiku #bisnestopup #duit #dropshipwanted #dropshipneeded
Jom cuba mendaki setinggi yang mampu. Sampai bila nak tengok je orang lain sampai ke puncak? Kita bila lagi? Jom cuba berbisnes. Mana tahu bisnes topup ni menjadi asbab kita berjaya dan mampu membantu diri kita dan orang lain. #agenttopupdiperlukan  #topupmurah  #yuranmurah  #bisnesjualtopup  #bisnesmudah  #bisneshalal  #jasin  #melaka  #merlimau  #alorgajah  #kedaitopup  #kedaionline  #kakibisnes  #kedaitopuponline  #agenttopupjasin  #agenttopup  #topupmelaka  #uitmjasin  #politeknikmerlimau  #ikmjasin  #uitmdihatiku  #bisnestopup  #duit  #dropshipwanted  #dropshipneeded 
Kebaya Melor  Warna Pink

Nak pergi majlis majlis seperti kenduri kahwin, jamuan malam atau majlis menyambut tahun baru, tapi nak pakai baju yang simple nampak elegant.

#ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
Kebaya Melor Warna Pink Nak pergi majlis majlis seperti kenduri kahwin, jamuan malam atau majlis menyambut tahun baru, tapi nak pakai baju yang simple nampak elegant. #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
Kebaya Melor  Warna Pink

Nak pergi majlis majlis seperti kenduri kahwin, jamuan malam atau majlis menyambut tahun baru, tapi nak pakai baju yang simple nampak elegant.

#ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
Kebaya Melor Warna Pink Nak pergi majlis majlis seperti kenduri kahwin, jamuan malam atau majlis menyambut tahun baru, tapi nak pakai baju yang simple nampak elegant. #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
KENAPA DESIGN CAMELIA 3.0 BERBUNGA2
.
DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
MATERIAL SUPERB COMO CREPE VERSION CORAK BALDU - material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai. Kali ni didtgi dgn corak baldu yg timbul. Sgt sedap pkai dan sgt syantik.
.
WARNA GORGEOUS - Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..
.
MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
MUDAH MENYUSU- Ada zip utk mommies senang menyusu
.
MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- Blouse camelia tu labuh menutupi punggung. Patuh syariah 👍
.
BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT
.
ADA SAIZ S SEHINGGA XXL
.
POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak macam-macam 😘
.
PERINGATAN!! warna baju di gmbar mungkin 10% ada sedikit perbezaan kerana faktor cahaya dan persekitaran..Sebarang penukaran baju disebabkan masalah warna tidak akan dilayan...
.
HARGA:
RM69 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Whatsapp 019-5966373

#putrajaya
#kualalumpur
#klcc
#cyberjaya 
#shahalam
#petalingjaya 
#bangi 
#kuantan 
#ryanazcollection
#kotabharu 
#alorsetar 
#alorgajah
#ipoh
#johorbahru 
#seremban 
#pulaupinang 
#arau
#kuching 
#uitm
#politeknik
#ums
#kolejkomuniti 
#uthm
#unisza
#uiam
#unisel
#umk
#unimap 
#upsi
#terapiinstagram
KENAPA DESIGN CAMELIA 3.0 BERBUNGA2 . DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow! . MATERIAL SUPERB COMO CREPE VERSION CORAK BALDU - material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai. Kali ni didtgi dgn corak baldu yg timbul. Sgt sedap pkai dan sgt syantik. . WARNA GORGEOUS - Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih.. . MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . MUDAH MENYUSU- Ada zip utk mommies senang menyusu . MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- Blouse camelia tu labuh menutupi punggung. Patuh syariah 👍 . BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT . ADA SAIZ S SEHINGGA XXL . POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak macam-macam 😘 . PERINGATAN!! warna baju di gmbar mungkin 10% ada sedikit perbezaan kerana faktor cahaya dan persekitaran..Sebarang penukaran baju disebabkan masalah warna tidak akan dilayan... . HARGA: RM69 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA Whatsapp 019-5966373 #putrajaya  #kualalumpur  #klcc  #cyberjaya  #shahalam  #petalingjaya  #bangi  #kuantan  #ryanazcollection  #kotabharu  #alorsetar  #alorgajah  #ipoh  #johorbahru  #seremban  #pulaupinang  #arau  #kuching  #uitm  #politeknik  #ums  #kolejkomuniti  #uthm  #unisza  #uiam  #unisel  #umk  #unimap  #upsi  #terapiinstagram 
burger bakar 488.spot telah dibuka !! marilah datang berpusuk pusuk kasi habis ini burger geng.. kalau tak besar dan tak padu kami tak jual huhu #alorgajah #lendu #masjidtanah #pengkalanbalak #rembia #burgerbakar #airfloat #padu #student #488 #melakafood 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
Type : Mini Wide Polaroid 🌼
__
Polaroid kita jual mengikut set. Setiap size akan berbeza kuantiti untuk satu set. Pembelian 6 set dan ke atas akan dapat free 1 set. Dan minimum pembelian adalah satu set. Wajib beli ikut set. No request quantity ❌
__
Yang bestnya, semakin banyak awak beli semakin banyak free gift yang awak dapat 🤗 
Contohnya :- ...
🌈 BELI 6 SET FREE 1 SET
🌈 BELI 12 SET FREE 2 SET
🌈 BELI 18 SET FREE 3 SET
🌈 BELI 24 SET FREE 4 SET
🌈 BELI 30 SET FREE 5 SET
__
Suka tak?! 😍 Harga yang dihighlight bewarna merah dan ke atas dah termsuk FREE POLAROID 🙈
__
Kalau nak campur campur size pun boleh. Sebarang pertanyaan and details polaroid terus click link dekat bio untuk whatsapp kita 🌺
#polaroidbynadia #polaroidmurahcantik #polaroidmalaysia #photography  #polaroidmurahmalaysia #polaroidmurahgila #polaroidcantikmalaysia #polaroidmalaysiamurah #polaroidlawamurah #polaroidlawagila #printgambarlawa #printgambarmurah #servisprintgambar #puchong #kajang #klang #rawang #sungaibuloh #perak #amanjaya #kintacity #tanjungmalim #alorgajah
Type : Mini Wide Polaroid 🌼 __ Polaroid kita jual mengikut set. Setiap size akan berbeza kuantiti untuk satu set. Pembelian 6 set dan ke atas akan dapat free 1 set. Dan minimum pembelian adalah satu set. Wajib beli ikut set. No request quantity ❌ __ Yang bestnya, semakin banyak awak beli semakin banyak free gift yang awak dapat 🤗 Contohnya :- ... 🌈 BELI 6 SET FREE 1 SET 🌈 BELI 12 SET FREE 2 SET 🌈 BELI 18 SET FREE 3 SET 🌈 BELI 24 SET FREE 4 SET 🌈 BELI 30 SET FREE 5 SET __ Suka tak?! 😍 Harga yang dihighlight bewarna merah dan ke atas dah termsuk FREE POLAROID 🙈 __ Kalau nak campur campur size pun boleh. Sebarang pertanyaan and details polaroid terus click link dekat bio untuk whatsapp kita 🌺 #polaroidbynadia  #polaroidmurahcantik  #polaroidmalaysia  #photography  #polaroidmurahmalaysia  #polaroidmurahgila  #polaroidcantikmalaysia  #polaroidmalaysiamurah  #polaroidlawamurah  #polaroidlawagila  #printgambarlawa  #printgambarmurah  #servisprintgambar  #puchong  #kajang  #klang  #rawang  #sungaibuloh  #perak  #amanjaya  #kintacity  #tanjungmalim  #alorgajah 
Choc Bouquet for tommorow delivery
For order wapps zayda @0166995581
#zaydakamal
#zaydadelightandcreations
#pitisboutiqueconcept
#pitispulausebang
#chocbouquet
#tampin
#alorgajah
🌸READY STOCK🌸
.
RM25 EXC POSTAGE
.
WHATSAPP TO ORDER
www.wasap.my/60129766511
www.wasap.my/60129766511
www.wasap.my/60129766511
.
FB PAGE : Put Rainbow
INSTAGRAM : kekaboo_puteri_fatimah
.
#kekaboolover
#mirabellelover
#bawalprinted
#bawalplain
#bawallimitededition
#tudungstudent
#tudungcikgu
#tudungexclusive
#tudungcantik
#kekaboomelaka
#kekabooXmirabelle
#tudungkekaboomelaka
#melaka
#alorgajah
#masjidtanah
#tudungrun
🌸READY STOCK🌸
.
RM25 EXC POSTAGE
.
WHATSAPP TO ORDER
www.wasap.my/60129766511
www.wasap.my/60129766511
www.wasap.my/60129766511
.
FB PAGE : Put Rainbow
INSTAGRAM : kekaboo_puteri_fatimah
.
#kekaboolover
#mirabellelover
#bawalprinted
#bawalplain
#bawallimitededition
#tudungstudent
#tudungcikgu
#tudungexclusive
#tudungcantik
#kekaboomelaka
#kekabooXmirabelle
#tudungkekaboomelaka
#melaka
#alorgajah
#masjidtanah
#tudungrun
🌸READY STOCK🌸
.
RM25 EXC POSTAGE
.
WHATSAPP TO ORDER
www.wasap.my/60129766511
www.wasap.my/60129766511
www.wasap.my/60129766511
.
FB PAGE : Put Rainbow
INSTAGRAM : kekaboo_puteri_fatimah
.
#kekaboolover
#mirabellelover
#bawalprinted
#bawalplain
#bawallimitededition
#tudungstudent
#tudungcikgu
#tudungexclusive
#tudungcantik
#kekaboomelaka
#kekabooXmirabelle
#tudungkekaboomelaka
#melaka
#alorgajah
#masjidtanah
#tudungrun
WIRELESS HEADPHONE. Kalau nak guna cable pun boleh. Ade aux cable👍🏻
⠀⠀
FUNGSI:
✅bluetooth 4.1
✅operating range: 10 meters
✅boleh jawab panggilan
✅support: radio, aux, tf card, bluetooth
✅1 set dengan aux cable & charging cable
✅colours: white, black, red & blue
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM69
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀
WIRELESS HEADPHONE. Kalau nak guna cable pun boleh. Ade aux cable👍🏻 ⠀⠀ FUNGSI: ✅bluetooth 4.1 ✅operating range: 10 meters ✅boleh jawab panggilan ✅support: radio, aux, tf card, bluetooth ✅1 set dengan aux cable & charging cable ✅colours: white, black, red & blue ⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM69 Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀ Nak oder WhatsApp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀
Malam tadi sis nak tidur, dah pejam mata banyak kali pun tak lena.
.
Dari baring belah kiri, dah pusing ke kanan..😞eh sama jugak hati ni tak tenang.
.
Makin malam makin kuat rasa berdebar-debar nih. Desingan bunyik nyamuk semakin kuat plak tuh. Bantal dah basah dek peluh tak sudah.
.
Rupanya, air-cond dah rosak!! Yang keluar angin panas saja!!😫
.
Adooii… patut la tak selesa nak tidur malam tadi.
.
Tak boleh jadi nih. Esok pagi tuh, lepas breakfast je terus sis cepat-cepat call abam SBK. Naseb la abam SBK bertindak pantas, datang rumah servis air-cond. Takde la drama malam tadi berulang semula. 😬Hikhikhik.
.
Kalau taknak jadi macam sis, tidur dalam panas, cepat-cepat la call SBK. Takkan nak tunggu tilam lecun dek peluh baru nak call.
.
☎ 60173454752
.
.
.
#melaka #melakatengah #bandarayamelaka
#melakabandarayabersejarah
#ayerkeroh #ayerkerohmelaka #duyong #ayermolek #alorgajah #aircond #servisaircond #servisaircondmelaka #servisaircondmurah #melakau #anakmelaka #melakacity #melakabisnes #melakaunited #melakahawau
Malam tadi sis nak tidur, dah pejam mata banyak kali pun tak lena. . Dari baring belah kiri, dah pusing ke kanan..😞eh sama jugak hati ni tak tenang. . Makin malam makin kuat rasa berdebar-debar nih. Desingan bunyik nyamuk semakin kuat plak tuh. Bantal dah basah dek peluh tak sudah. . Rupanya, air-cond dah rosak!! Yang keluar angin panas saja!!😫 . Adooii… patut la tak selesa nak tidur malam tadi. . Tak boleh jadi nih. Esok pagi tuh, lepas breakfast je terus sis cepat-cepat call abam SBK. Naseb la abam SBK bertindak pantas, datang rumah servis air-cond. Takde la drama malam tadi berulang semula. 😬Hikhikhik. . Kalau taknak jadi macam sis, tidur dalam panas, cepat-cepat la call SBK. Takkan nak tunggu tilam lecun dek peluh baru nak call. . ☎ 60173454752 . . . #melaka  #melakatengah  #bandarayamelaka  #melakabandarayabersejarah  #ayerkeroh  #ayerkerohmelaka  #duyong  #ayermolek  #alorgajah  #aircond  #servisaircond  #servisaircondmelaka  #servisaircondmurah  #melakau  #anakmelaka  #melakacity  #melakabisnes  #melakaunited  #melakahawau 
!!AVAILABLE!! ___________________________________________________

CEPAT CEPAT PM SIAPA NAK!! ADA CUST POSTPONED TARIKH JADI TARIKH NI KOSONG, SIAPA CEPAT DIA DAPAT YA 💕

JOM PENUHKAN TARIKH VILLA VILLA KITA! 😘😘 SIAPA CEPAT DIA DAPAT !

AFAMOSA VILLA HOMESTAY 🏘
______________________________________________
SETINGKAT 🌸ASTRO NJOY
🌸4 bilik 🌸2 toilet 🌸Dapur set lengkap(boleh memasak) 🌸 PRIVATE SWIMMING POOL 🌸 bbq set disediakan kecuali arang
______________________________________________
DUA TINGKAT(ruang lebih besar) 🌸ASTRO NJOY
🌸5 bilik
🌸 2 toilet kongsi, 1 toilet master bedroom
🌸 Dapur set lengkap (boleh masak)
🌸PENAPIS AIR CUCKOO 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
🌸PRIVATE SWIMMING POOL (lebih besar dan dalam ) 🌸Bbq set disediakan kecuali arang
____________________________________

SPECIALITY ?
🌸MUSLIM ONLY , selamat dari segi penggunaan barangan tidak bercampur dengan barangan yang tidak halal.
🌸Private pool (selesa ,tertutup)
🌸Kebersihan terjamin 
______________________________________________ 💟Tarikan utama
🔹 3 Taman tema yang ada di dalam kawasan A Famosa Resort 
1⃣Taman Tema Waterworld
2⃣Safari Wonderland
3⃣Cowboy Town
🔹Freeport A’Famosa Outlet Village
🔹Akses yg mudah :
▶️PLUS Highway exit Simpang Ampat

#afamosahomestay #homestaymelaka #afamosamelaka #melakaafamosa #afamosavilla #melakahomestay #melaka #ayerkeroh #alorgajah #afamosawaterpark
!!AVAILABLE!! ___________________________________________________ CEPAT CEPAT PM SIAPA NAK!! ADA CUST POSTPONED TARIKH JADI TARIKH NI KOSONG, SIAPA CEPAT DIA DAPAT YA 💕 JOM PENUHKAN TARIKH VILLA VILLA KITA! 😘😘 SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! AFAMOSA VILLA HOMESTAY 🏘 ______________________________________________ SETINGKAT 🌸ASTRO NJOY 🌸4 bilik 🌸2 toilet 🌸Dapur set lengkap(boleh memasak) 🌸 PRIVATE SWIMMING POOL 🌸 bbq set disediakan kecuali arang ______________________________________________ DUA TINGKAT(ruang lebih besar) 🌸ASTRO NJOY 🌸5 bilik 🌸 2 toilet kongsi, 1 toilet master bedroom 🌸 Dapur set lengkap (boleh masak) 🌸PENAPIS AIR CUCKOO 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 🌸PRIVATE SWIMMING POOL (lebih besar dan dalam ) 🌸Bbq set disediakan kecuali arang ____________________________________ SPECIALITY ? 🌸MUSLIM ONLY , selamat dari segi penggunaan barangan tidak bercampur dengan barangan yang tidak halal. 🌸Private pool (selesa ,tertutup) 🌸Kebersihan terjamin ______________________________________________ 💟Tarikan utama 🔹 3 Taman tema yang ada di dalam kawasan A Famosa Resort 1⃣Taman Tema Waterworld 2⃣Safari Wonderland 3⃣Cowboy Town 🔹Freeport A’Famosa Outlet Village 🔹Akses yg mudah : ▶️PLUS Highway exit Simpang Ampat #afamosahomestay  #homestaymelaka  #afamosamelaka  #melakaafamosa  #afamosavilla  #melakahomestay  #melaka  #ayerkeroh  #alorgajah  #afamosawaterpark 
Dari Melaka terus ke GOMBak..
Kami membawa anda keaslian rasa Tapai negeri MELAKA..
Terus ke lidah anda..
Terus melekat ke dasar Hati anda..
#tampin 
#simpangempat
#alorgajah
#melakafood 
#negerisembilanfood
Short Wavy Perm @seventh_hairstudio #tampinsalon #mediumhairstyles #wavyhair #作品撮り #烫发 #外国人風カラー #melaka #negerisembilan #pulausebang #alorgajah #seremban 
短髮也能燙出不同的造型💕 歡迎联系我们 016-669 2020 ☎️
Foundation Cubremi Oringinal Dari HQ 💋

Kenapa harus try Cubremi:

Fungsi Cubremi Foundation
☑️mengawal minyak dan memudarkan parut2 jerawat
☑️melembapkan kulit & merawat msalah kulit. ☑️memberikan efek wajah lebih glowing
☑️mempunyai vit B, vit C & Arga Oil
☑️mengecilkan liang pori & menutup cela
☑️meresap ke dlm kulit shingga memberi efek natural
☑️mudah diratakan ke seluruh wajah
☑️melindungi daripada sinar UV (SPF50)

Nak muka shining2 blink2 glowing wajib spray glowsetter ni tau. Baru makeup tahan lebih lama. 
RM 28 EXC POS
.
WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
.
#cubremifoundation #cubremi #cubremilover #cubremioriginal #cibremimatte #cubremimelaka 
#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong
Foundation Cubremi Oringinal Dari HQ 💋 Kenapa harus try Cubremi: Fungsi Cubremi Foundation ☑️mengawal minyak dan memudarkan parut2 jerawat ☑️melembapkan kulit & merawat msalah kulit. ☑️memberikan efek wajah lebih glowing ☑️mempunyai vit B, vit C & Arga Oil ☑️mengecilkan liang pori & menutup cela ☑️meresap ke dlm kulit shingga memberi efek natural ☑️mudah diratakan ke seluruh wajah ☑️melindungi daripada sinar UV (SPF50) Nak muka shining2 blink2 glowing wajib spray glowsetter ni tau. Baru makeup tahan lebih lama. RM 28 EXC POS . WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 . #cubremifoundation  #cubremi  #cubremilover  #cubremioriginal  #cibremimatte  #cubremimelaka  #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc  #krubong 
SUSU MAAEZ ASLI TRIAL (10 SACHET)

FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT SUSU MAAEZ*
.
➭Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ. ⇨Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau ⇨serta gatal-gatal pada kulit. ➭Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit. ➭Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar. ➭Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah. ➭Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan. ➭Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. ➭ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. ➭ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi. ➭ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu. ➭ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin .
➭ Mengurangkan masalah keguguran rambut.
.
*Kandungan susu maeez*
.
►Susu Kambing
►Sarang Burung Walit
►Makanan Sunnah
►Habbatus Sauda
►Buah Tin
►Kismis
►Kurma
►Delima
►Biji Aprikot
►Madu.
.
*Cara pengambilan  Susu Maaez*
.
➜Ambil 1 sachet pagi dan 1 sachet malam untuk kesan yang optimum

RM 34.90 EXC POS
.
WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
.
#maaezasli #maaezmelaka #maaezwhitecoffeemelaka #maaeztrialpack #maaeztrial #susukulitcantik #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah
SUSU MAAEZ ASLI TRIAL (10 SACHET) FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT SUSU MAAEZ* . ➭Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ. ⇨Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau ⇨serta gatal-gatal pada kulit. ➭Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit. ➭Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar. ➭Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah. ➭Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan. ➭Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. ➭ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. ➭ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi. ➭ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu. ➭ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin . ➭ Mengurangkan masalah keguguran rambut. . *Kandungan susu maeez* . ►Susu Kambing ►Sarang Burung Walit ►Makanan Sunnah ►Habbatus Sauda ►Buah Tin ►Kismis ►Kurma ►Delima ►Biji Aprikot ►Madu. . *Cara pengambilan Susu Maaez* . ➜Ambil 1 sachet pagi dan 1 sachet malam untuk kesan yang optimum RM 34.90 EXC POS . WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 . #maaezasli  #maaezmelaka  #maaezwhitecoffeemelaka  #maaeztrialpack  #maaeztrial  #susukulitcantik  #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc  #krubong  #kosmetikmurah 
BLUETOOTH PRINTER!! Tanpa ink beb!! Masukkan kertas je😍
⠀
Printer ni support semua jenis phone. Connect pakai bluetooth je dari phone ke printer comel ni untuk print gambar, memo, nota atau msg dari member korang. Ow ye, ade 1 year warranty😱
⠀
--------------------------
Harga:
RM178 (free 1 roll paper)
Inc postage (sm & ss)
--------------------------
⠀
Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406
( tekan link di bio utk direct whatsapp )
⠀
BLUETOOTH PRINTER!! Tanpa ink beb!! Masukkan kertas je😍 ⠀ Printer ni support semua jenis phone. Connect pakai bluetooth je dari phone ke printer comel ni untuk print gambar, memo, nota atau msg dari member korang. Ow ye, ade 1 year warranty😱 ⠀ -------------------------- Harga: RM178 (free 1 roll paper) Inc postage (sm & ss) -------------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
➖➖➖➖➖➖
BEE VENOM
➖➖➖➖➖ Kelebihan Bee Venom Skincare ✅Membantu menghilangkn jeragat
✅Merawat kulit kusam
✅Menghilangkan jerawat
✅Menghilangkn parut
✅Meremajakan kulit
✅Anti penuaan
✅Meredakan kemerahan kulit
✅Menutup lubang pori yang terbuka
✅Menggebu dan menghaluskan kulit
✅Meratakan tona kulit
✅Mengurangkan minyak
.

Cara Penggunaan Bee Venom Skincare
❤️Cuci muka dengan Bee venom honey liquid cleanser
❤️Gunakan kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di 
sapu dari bawah wajah
❤️Biarkan 2-3 min serum itu meresap
❤️Sapu rata bee venom moisturizer
❤️Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah
❤️Boleh juga dijadikan sebagai sapuan asas sebelum memakai mekap

RM 60 EXC POS
.
WHATSAPP UNTUK 0163840663
.
#beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomskincare #beevenom4in1 #beevenomskincare #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong
➖➖➖➖➖➖ BEE VENOM ➖➖➖➖➖ Kelebihan Bee Venom Skincare ✅Membantu menghilangkn jeragat ✅Merawat kulit kusam ✅Menghilangkan jerawat ✅Menghilangkn parut ✅Meremajakan kulit ✅Anti penuaan ✅Meredakan kemerahan kulit ✅Menutup lubang pori yang terbuka ✅Menggebu dan menghaluskan kulit ✅Meratakan tona kulit ✅Mengurangkan minyak . Cara Penggunaan Bee Venom Skincare ❤️Cuci muka dengan Bee venom honey liquid cleanser ❤️Gunakan kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dari bawah wajah ❤️Biarkan 2-3 min serum itu meresap ❤️Sapu rata bee venom moisturizer ❤️Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah ❤️Boleh juga dijadikan sebagai sapuan asas sebelum memakai mekap RM 60 EXC POS . WHATSAPP UNTUK 0163840663 . #beevenommurah  #beevenomoriginal  #beevenomskincare  #beevenom4in1  #beevenomskincare  #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc  #krubong 
MR.COOL POMADE HAIRSTYLE😱❤ -strong hold
-water base
-papaya
-grape
-vanilla
-strawberry

jom walk in hari ni
butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin  #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded 
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka
MR.COOL POMADE HAIRSTYLE😱❤ -strong hold -water base -papaya -grape -vanilla -strawberry jom walk in hari ni butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️ . kami pun ada servis COD.. kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘 . Jom dapatkannya di LV💋.. . . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV 💋💋💋 . hanya di LV 💋 . waktu operasi: 👣10am - 6pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 lebiuvendor@gmail.com lokasi: *km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >Atas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro . #vendorwantedmelaka  #vendormelaka  #vendortampin  #vendormasjidtanah  #vendorwanted  #vendoruitmlendu  #vendoralorgajah  #vendorneeded  #bazarpaknil  #malaysia  #melaka  #alorgajah  #tampin  #masjidtanah  #simpangampat  #krubong  #lendu  #uitmmelaka  #hipsteralorgajah  #hipstermalaysia  #uitmlendumelaka  #uitmlendu  #klebangcoconutshake  #mangofloatmelaka 
.
Kapsul Mutiara QM
🌼 Mampu merawat masalah kulit & awet muda
🌼 Memberi tenaga & menenangkan minda
🌼 Sistem metabolisma badan akan lebih teratur
🌼 Membaiki libido seksual dikalangan lelaki
🌼 Memutihkan seluruh badan
🌼 Sesuai untuk ibu menyusu (sebagai milk booster)
🌼 Memulihkan eczema & ruam

Sangat sesuai untuk wanita dan lelaki 
OFFER RM 28 ‼️‼️ WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
.
#qmserbukmutiara #queenofmutiara #qeueenmutiarapromosi #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong
. Kapsul Mutiara QM 🌼 Mampu merawat masalah kulit & awet muda 🌼 Memberi tenaga & menenangkan minda 🌼 Sistem metabolisma badan akan lebih teratur 🌼 Membaiki libido seksual dikalangan lelaki 🌼 Memutihkan seluruh badan 🌼 Sesuai untuk ibu menyusu (sebagai milk booster) 🌼 Memulihkan eczema & ruam Sangat sesuai untuk wanita dan lelaki OFFER RM 28 ‼️‼️ WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 . #qmserbukmutiara  #queenofmutiara  #qeueenmutiarapromosi  #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc  #krubong 
💥MAGIC POWER TISSUE💥
.
👉Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang.
.
👉Produk ini selamat digunakan dan  tiada kesan sampingan.
.
👉Sekali penggunaan mampu memberikan hubungan seks yang panjang.
.
👉Super Magic Tissue mengandungi antiseptik yang sesuai untuk meningkatkan keadaan higienis di area sensitif lelaki. Selain itu, .
👉Super Magic Tissue juga mengandung beberapa bahan aktif, antara lain Aloe Vera (sebagai anti iritan),
.
.
✅Bahan aktif yang menghaluskan kulit ini sekaligus membentuk lapisan lembut yang mengurangkan sensitiviti kulit terhadap Rangsangan sehingga hubungan intim dapat lebih terkawal dan pastinya dapat lebih tahan lama.
.
.
✅Sekotak Super Magic Tissue mempunyai (6 paket)
.
👉Cara Guna Magic Tissue.
👉Koyakkan 1 peket Super Magic Tissue.
👉Sapukan tisu tersebut pada keseluruhan zakar.
👉Biarkan 15-30 minit.
👉Mulakan hubungan seks dengan tenang.

Ready stock . 
RM 15 EXC POS

Mcm biasa , berminat sila pm 👇👇👇👇👇👇👇✌️
http://www.wasap.my/+60163840663

#tisumagic #tissuemagicforman #tisumagicmurah #tisumagicpower #tisumagicmelaka #tisusupermagic #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc
💥MAGIC POWER TISSUE💥 . 👉Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang. . 👉Produk ini selamat digunakan dan tiada kesan sampingan. . 👉Sekali penggunaan mampu memberikan hubungan seks yang panjang. . 👉Super Magic Tissue mengandungi antiseptik yang sesuai untuk meningkatkan keadaan higienis di area sensitif lelaki. Selain itu, . 👉Super Magic Tissue juga mengandung beberapa bahan aktif, antara lain Aloe Vera (sebagai anti iritan), . . ✅Bahan aktif yang menghaluskan kulit ini sekaligus membentuk lapisan lembut yang mengurangkan sensitiviti kulit terhadap Rangsangan sehingga hubungan intim dapat lebih terkawal dan pastinya dapat lebih tahan lama. . . ✅Sekotak Super Magic Tissue mempunyai (6 paket) . 👉Cara Guna Magic Tissue. 👉Koyakkan 1 peket Super Magic Tissue. 👉Sapukan tisu tersebut pada keseluruhan zakar. 👉Biarkan 15-30 minit. 👉Mulakan hubungan seks dengan tenang. Ready stock . RM 15 EXC POS Mcm biasa , berminat sila pm 👇👇👇👇👇👇👇✌️ http://www.wasap.my/+60163840663 #tisumagic  #tissuemagicforman  #tisumagicmurah  #tisumagicpower  #tisumagicmelaka  #tisusupermagic  #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc 
OMG MASCARA
OMG.... Melentik kau 😱😱
.
Tengok ni, OMG MASCARA...
melentik sungguh bulu mata dia weii... Best tak best??
.
APA YANG BEST DENGAN OMG MASCARA?
↘↘
🌷Melentik tak sampai 1 minit... 🌷Bulu mata nampak panjang,melentik dan terus memukau hanya dengan pengunaan OMG mascara tak perlu susah2 pakai bulus mata uollss...
.
KELEBIHAN Mascara #OMG :-
=========================
👉mata memukau dlm 1minit
👉mata lebih nampak seksi dgn kesan omg mascara
👉mesra wudhuk bila kena air boleh terus tarik pap pap papp..senang dan sangat pantas tanpa meninggalkan kesan hitam bawah mata
👉Boleh digunakan juga pada bulu mata bawah
👉melentik tanpa pengepit bulu mata
.

RM25 EXC POS
.
WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
.
#omgmascara #omgmascaramelaka #omgmascaraoriginal #omgmascarafiber #omgmascaraviral #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc
OMG MASCARA OMG.... Melentik kau 😱😱 . Tengok ni, OMG MASCARA... melentik sungguh bulu mata dia weii... Best tak best?? . APA YANG BEST DENGAN OMG MASCARA? ↘↘ 🌷Melentik tak sampai 1 minit... 🌷Bulu mata nampak panjang,melentik dan terus memukau hanya dengan pengunaan OMG mascara tak perlu susah2 pakai bulus mata uollss... . KELEBIHAN Mascara #OMG  :- ========================= 👉mata memukau dlm 1minit 👉mata lebih nampak seksi dgn kesan omg mascara 👉mesra wudhuk bila kena air boleh terus tarik pap pap papp..senang dan sangat pantas tanpa meninggalkan kesan hitam bawah mata 👉Boleh digunakan juga pada bulu mata bawah 👉melentik tanpa pengepit bulu mata . RM25 EXC POS . WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 . #omgmascara  #omgmascaramelaka  #omgmascaraoriginal  #omgmascarafiber  #omgmascaraviral  #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc 
Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019
.
. EYELASH EXTENTION😍😍
.
Type: classic dolly 💄Medium lashers
💄Curl lashers
💄RM75(after less 20% at RM60 only) .
😘😘😱😱😱😱jom book now!!! .
😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only
.
Eyelashes extention :
😘natural look(lenght:8mm) RM45 .
😘semi volume RM65(natural curl)
.
😘classic dolly RM75(more to curl) .
😘volume RM80(natural curl) .
😘royal dolly volume RM90 (more to curl)
.
Book now
Just whatsapp
www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash
.
Bertempat di masjid tanah
.
#eyelashbynurul
#eyelashersextentionmelaka
#eyelashersmurah 
#areamasjidtanah
#bulumatamurah
#eyelashersmurahgiler
#melaka
#MUAmelaka 
#MUAseremban
#pengkalanbalak 
#tanjungbidara 
#uitmlendu 
#sungaiudang 
#telukgong 
#cheng
#rumbia 
#alorgajah 
#lendu
#Duriandaun
Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019 . . EYELASH EXTENTION😍😍 . Type: classic dolly 💄Medium lashers 💄Curl lashers 💄RM75(after less 20% at RM60 only) . 😘😘😱😱😱😱jom book now!!! . 😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only . Eyelashes extention : 😘natural look(lenght:8mm) RM45 . 😘semi volume RM65(natural curl) . 😘classic dolly RM75(more to curl) . 😘volume RM80(natural curl) . 😘royal dolly volume RM90 (more to curl) . Book now Just whatsapp www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyelashbynurul  #eyelashersextentionmelaka  #eyelashersmurah  #areamasjidtanah  #bulumatamurah  #eyelashersmurahgiler  #melaka  #MUAmelaka  #MUAseremban  #pengkalanbalak  #tanjungbidara  #uitmlendu  #sungaiudang  #telukgong  #cheng  #rumbia  #alorgajah  #lendu  #Duriandaun 
.
PERNAH DENGAR SYURGA DI DUNIA?
15 RAR ADA KUPASANNYA
.
Memang tak dinafikan kita hidup didunia ni adalah untuk memenuhi keperluan dan kehendak
.
Ada kaya
Ada miskin
Ada kais pagi makan pagi
Ada yang ikat perut
Ada hutang sana sini (ni semua orang ada masalah hutang
FTR sedia bantu orang macam ni.
.
Jadi nak semua urusan kita didunia ini dipermudahkan,  jagalah Syurga Dunia.
Dan kena faham Duit Itu Sebagai Alat je sebenarnya...
.
Nak tahu ke apa Syurga Dunia?
Nak tahu apa maksud Duit Sebagai Alat?
.
Dapatkan buku RAR hari ini ye . Cepat dapat cepat selesai masalah... Hehehehe.
.
RAR ➡ 15 Rahsia Asas Rezeki
#kecilkecilcilipadi
#AsbarRAR
.
Rm23.90 jer😊
.
Nak Oder ? klik link di bio 😊
.
.
#bukukct #ajimaura #terapiinstagram #bacabacasentap #muhasabahdiri #berubahmenjadilebihbaik #positifthinking #senyumselalu #bazaarpaknil #testimoni #feedbackpembeli #taiping #alorgajah #alorpongsu #pontian #shahalam #senawang #pulaupinang #kuantanpahang #kedaionline
. PERNAH DENGAR SYURGA DI DUNIA? 15 RAR ADA KUPASANNYA . Memang tak dinafikan kita hidup didunia ni adalah untuk memenuhi keperluan dan kehendak . Ada kaya Ada miskin Ada kais pagi makan pagi Ada yang ikat perut Ada hutang sana sini (ni semua orang ada masalah hutang FTR sedia bantu orang macam ni. . Jadi nak semua urusan kita didunia ini dipermudahkan, jagalah Syurga Dunia. Dan kena faham Duit Itu Sebagai Alat je sebenarnya... . Nak tahu ke apa Syurga Dunia? Nak tahu apa maksud Duit Sebagai Alat? . Dapatkan buku RAR hari ini ye . Cepat dapat cepat selesai masalah... Hehehehe. . RAR ➡ 15 Rahsia Asas Rezeki #kecilkecilcilipadi  #AsbarRAR  . Rm23.90 jer😊 . Nak Oder ? klik link di bio 😊 . . #bukukct  #ajimaura  #terapiinstagram  #bacabacasentap  #muhasabahdiri  #berubahmenjadilebihbaik  #positifthinking  #senyumselalu  #bazaarpaknil  #testimoni  #feedbackpembeli  #taiping  #alorgajah  #alorpongsu  #pontian  #shahalam  #senawang  #pulaupinang  #kuantanpahang  #kedaionline 
Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019
.
. EYELASH EXTENTION😍😍
.
Type: natural look
💄Short lashers
💄Curl lashers
💄RM45 (after less 20% at RM36 only) .
😘😘😱😱😱😱jom book now!!! .
😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only
.
Eyelashes extention :
😘natural look(lenght:8mm) RM45 .
😘semi volume RM65(natural curl)
.
😘classic dolly RM75(more to curl) .
😘volume RM80(natural curl) .
😘royal dolly volume RM90 (more to curl)
.
Book now
Just whatsapp
www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash
.
Bertempat di masjid tanah
.
#eyelashbynurul
#eyelashersextentionmelaka
#eyelashersmurah 
#areamasjidtanah
#bulumatamurah
#eyelashersmurahgiler
#melaka
#MUAmelaka 
#MUAseremban
#pengkalanbalak 
#tanjungbidara 
#uitmlendu 
#sungaiudang 
#telukgong 
#cheng
#rumbia 
#alorgajah 
#lendu
#Duriandaun
Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019 . . EYELASH EXTENTION😍😍 . Type: natural look 💄Short lashers 💄Curl lashers 💄RM45 (after less 20% at RM36 only) . 😘😘😱😱😱😱jom book now!!! . 😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only . Eyelashes extention : 😘natural look(lenght:8mm) RM45 . 😘semi volume RM65(natural curl) . 😘classic dolly RM75(more to curl) . 😘volume RM80(natural curl) . 😘royal dolly volume RM90 (more to curl) . Book now Just whatsapp www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyelashbynurul  #eyelashersextentionmelaka  #eyelashersmurah  #areamasjidtanah  #bulumatamurah  #eyelashersmurahgiler  #melaka  #MUAmelaka  #MUAseremban  #pengkalanbalak  #tanjungbidara  #uitmlendu  #sungaiudang  #telukgong  #cheng  #rumbia  #alorgajah  #lendu  #Duriandaun 
Hahaha😂😂😂😂, tapi dengan sis tak ada masalah pun..
anyway, Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019
.
. EYELASH EXTENTION😍😍 😘😘😱😱😱😱
jom book now!!! .
😚😚😚 Our price .
*Eyelashers perm RM25 only
.
Eyelashes extention :
😘natural look(lenght:8mm) RM45 .
😘semi volume RM65(natural curl)
.
😘classic dolly RM75(more to curl) .
😘volume RM80(natural curl) .
😘royal dolly volume RM90 (more to curl)
.
Book now
Just whatsapp
www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash
.
Bertempat di masjid tanah
.
#eyelashbynurul
#eyelashersextentionmelaka
#eyelashersmurah 
#areamasjidtanah
#bulumatamurah
#eyelashersmurahgiler
#melaka
#MUAmelaka 
#MUAseremban
#pengkalanbalak 
#tanjungbidara 
#uitmlendu 
#sungaiudang 
#telukgong 
#cheng
#rumbia 
#alorgajah 
#lendu
#Duriandaun
Hahaha😂😂😂😂, tapi dengan sis tak ada masalah pun.. anyway, Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019 . . EYELASH EXTENTION😍😍 😘😘😱😱😱😱 jom book now!!! . 😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only . Eyelashes extention : 😘natural look(lenght:8mm) RM45 . 😘semi volume RM65(natural curl) . 😘classic dolly RM75(more to curl) . 😘volume RM80(natural curl) . 😘royal dolly volume RM90 (more to curl) . Book now Just whatsapp www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyelashbynurul  #eyelashersextentionmelaka  #eyelashersmurah  #areamasjidtanah  #bulumatamurah  #eyelashersmurahgiler  #melaka  #MUAmelaka  #MUAseremban  #pengkalanbalak  #tanjungbidara  #uitmlendu  #sungaiudang  #telukgong  #cheng  #rumbia  #alorgajah  #lendu  #Duriandaun 
READY STOCK😍
-💊PIL HORMON CINA -Ada banyak testimoni di ruangan komen👇

KELEBIHAN👇👇
✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain
✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita
✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih

RM 25 EXC POS
.
WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
.
#pilhormoncina #pilhormon #pilhormonmurah #pilmontok #breastmontok #payudarakencang #pilhormoncinaborong #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc
READY STOCK😍 -💊PIL HORMON CINA -Ada banyak testimoni di ruangan komen👇 KELEBIHAN👇👇 ✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu ✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain ✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang ✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan ✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita ✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak, ✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih RM 25 EXC POS . WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 . #pilhormoncina  #pilhormon  #pilhormonmurah  #pilmontok  #breastmontok  #payudarakencang  #pilhormoncinaborong  #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc 
Nak buat surprise tapi tak tahu kat mana? 😱 Haa tak payah susah susah fikir. Kami meyediakan,
🔻🔻🔻
✔️COKLAT BOUQUET SERENDAH RM35.00 💐🍫
✔️ BOX BOUQUET 🎁🎉
✔️CAKE 🎂🎂
✔️ HELIUM BALLON 🎈🎈
✔️ WISH CARD FREE 💌
✔️ BEAR 🙈
✔️ DELIVERY DI KAWASAN MELAKA & TANGAK & MUAR
(ada beberapa tempat sahaja) 🚙
🔻🔻🔻
Tempahan mestilah dibuat 4 hari sebelum tarikh yang anda inginkan 📅 Last minit payment kami tidak akan terima ❌🙅🏻 Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ke nombor telefon kami, 013-3311401 📲
🔻🔻🔻
#SurpriseDeliveryMalaysia #SurpriseMelaka #CoklatBouquetMelaka #CoklatBouquet #CoklatBouquetMurah #CoklatMurah #FerreroBouquet #FerreroBouquetMelaka #CoklatMelaka #BirthdaySurprise #BirthdayParty #Melaka #Jasin #AyerKeroh #AlorGajah #MasjidTanah #MelakaTengah
Nak buat surprise tapi tak tahu kat mana? 😱 Haa tak payah susah susah fikir. Kami meyediakan, 🔻🔻🔻 ✔️COKLAT BOUQUET SERENDAH RM35.00 💐🍫 ✔️ BOX BOUQUET 🎁🎉 ✔️CAKE 🎂🎂 ✔️ HELIUM BALLON 🎈🎈 ✔️ WISH CARD FREE 💌 ✔️ BEAR 🙈 ✔️ DELIVERY DI KAWASAN MELAKA & TANGAK & MUAR (ada beberapa tempat sahaja) 🚙 🔻🔻🔻 Tempahan mestilah dibuat 4 hari sebelum tarikh yang anda inginkan 📅 Last minit payment kami tidak akan terima ❌🙅🏻 Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ke nombor telefon kami, 013-3311401 📲 🔻🔻🔻 #SurpriseDeliveryMalaysia  #SurpriseMelaka  #CoklatBouquetMelaka  #CoklatBouquet  #CoklatBouquetMurah  #CoklatMurah  #FerreroBouquet  #FerreroBouquetMelaka  #CoklatMelaka  #BirthdaySurprise  #BirthdayParty  #Melaka  #Jasin  #AyerKeroh  #AlorGajah  #MasjidTanah  #MelakaTengah 
Suka dia dapat surprise tau 🙈 Hehe korang tknk macam ni ke? Meh lerr order kt sis. Klik bio kt whatsapp je. Senang je sis 😂
🔻🔻🔻
#SurpriseDeliveryMalaysia #SurpriseMelaka #CoklatBouquetMelaka #CoklatBouquet #CoklatBouquetMurah #CoklatMurah #FerreroBouquet #FerreroBouquetMelaka #CoklatMelaka #BirthdaySurprise #BirthdayParty #Melaka #Jasin #AyerKeroh #AlorGajah #MasjidTanah #MelakaTengah
Nak buat surprise tapi tak tahu kat mana? 😱 Haa tak payah susah susah fikir. Kami meyediakan,
🔻🔻🔻
✔️COKLAT BOUQUET SERENDAH RM35.00 💐🍫
✔️ BOX BOUQUET 🎁🎉
✔️CAKE 🎂🎂
✔️ HELIUM BALLON 🎈🎈
✔️ WISH CARD FREE 💌
✔️ BEAR 🙈
✔️ DELIVERY DI KAWASAN MELAKA & TANGAK & MUAR
(ada beberapa tempat sahaja) 🚙
🔻🔻🔻
Tempahan mestilah dibuat 4 hari sebelum tarikh yang anda inginkan 📅 Last minit payment kami tidak akan terima ❌🙅🏻 Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ke nombor telefon kami, 013-3311401 📲
🔻🔻🔻
#SurpriseDeliveryMalaysia #SurpriseMelaka #CoklatBouquetMelaka #CoklatBouquet #CoklatBouquetMurah #CoklatMurah #FerreroBouquet #FerreroBouquetMelaka #CoklatMelaka #BirthdaySurprise #BirthdayParty #Melaka #Jasin #AyerKeroh #AlorGajah #MasjidTanah #MelakaTengah
Nak buat surprise tapi tak tahu kat mana? 😱 Haa tak payah susah susah fikir. Kami meyediakan, 🔻🔻🔻 ✔️COKLAT BOUQUET SERENDAH RM35.00 💐🍫 ✔️ BOX BOUQUET 🎁🎉 ✔️CAKE 🎂🎂 ✔️ HELIUM BALLON 🎈🎈 ✔️ WISH CARD FREE 💌 ✔️ BEAR 🙈 ✔️ DELIVERY DI KAWASAN MELAKA & TANGAK & MUAR (ada beberapa tempat sahaja) 🚙 🔻🔻🔻 Tempahan mestilah dibuat 4 hari sebelum tarikh yang anda inginkan 📅 Last minit payment kami tidak akan terima ❌🙅🏻 Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ke nombor telefon kami, 013-3311401 📲 🔻🔻🔻 #SurpriseDeliveryMalaysia  #SurpriseMelaka  #CoklatBouquetMelaka  #CoklatBouquet  #CoklatBouquetMurah  #CoklatMurah  #FerreroBouquet  #FerreroBouquetMelaka  #CoklatMelaka  #BirthdaySurprise  #BirthdayParty  #Melaka  #Jasin  #AyerKeroh  #AlorGajah  #MasjidTanah  #MelakaTengah 
💞Mary Kay Skinvigorate Brush💞

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate yang sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay. Ianya telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆. Apa fungsi berus ni??? Jom semak.😍 💝 Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda..
💝 Mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah..
💝 Menyelesaikan masalah white head dan black head..
💝 Menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri..
💝 Membantu memberikan lebih keanjalan dan menjadikan wajah lebih V-shape..
💝 Meningkatkan kadar serapan serum di wajah..
💝 Brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
💝 Tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana.
💝 Ada waranty lagi tau

Jom Kita bermarykay ❗💞
EiQa
Www.wasap.my/601123104293

#puncakjalil #alorgajah #tampin #medelamurah #medelafsmurah #MaryKaymurah #marykaysrikembangan #marykayalorgajah #marykaytampin #marykaybandarputeri #marykaybukitjalil #marykaypuchongkinrara #marykaytampin #marykaysenawang #marykaygelangpatah #marykaykualakangsar #marykaysetiaalam #marykaypuchongintan #marykaypuchongkinrara #marykaykinrara #marykaycyberjayaputrajaya #marykaycyberjaya #marykayputrajaya #marykayputraheights #marykaydungun #marykaydamansara #marykaysridamansara #marykaypj #marykaymontkiara #marykayipoh  #marykaykualakangsar  #marykaytaipin  #marykaylumut
💞Mary Kay Skinvigorate Brush💞 Bukan sebarang berus tau! Berus skinvigorate yang sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay. Ianya telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆. Apa fungsi berus ni??? Jom semak.😍 💝 Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda.. 💝 Mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah.. 💝 Menyelesaikan masalah white head dan black head.. 💝 Menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri.. 💝 Membantu memberikan lebih keanjalan dan menjadikan wajah lebih V-shape.. 💝 Meningkatkan kadar serapan serum di wajah.. 💝 Brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan. 💝 Tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana. 💝 Ada waranty lagi tau Jom Kita bermarykay ❗💞 EiQa Www.wasap.my/601123104293 #puncakjalil  #alorgajah  #tampin  #medelamurah  #medelafsmurah  #MaryKaymurah  #marykaysrikembangan  #marykayalorgajah  #marykaytampin  #marykaybandarputeri  #marykaybukitjalil  #marykaypuchongkinrara  #marykaytampin  #marykaysenawang  #marykaygelangpatah  #marykaykualakangsar  #marykaysetiaalam  #marykaypuchongintan  #marykaypuchongkinrara  #marykaykinrara  #marykaycyberjayaputrajaya  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykayputraheights  #marykaydungun  #marykaydamansara  #marykaysridamansara  #marykaypj  #marykaymontkiara  #marykayipoh  #marykaykualakangsar  #marykaytaipin  #marykaylumut 
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 *SEMPENA SAMBUTAN TAHUN BARU DAN TAHUN MELAWAT MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH 2019* *FIESTA PANTAI KLEBANG* *Antara aktiviti menarik;*
✅Asam Pedas Kawah ✅Pesta Belon udara
✅Konsert Budaya
✅Magic Show
✅Forum Agama
✅Penalti Kick competition
✅Autoshow
✅Pelbagai Pertandingan
✅Persembahan Budaya
✅Buskin
✅Pelbagai Acara dari 13 MPKK dun Klebang
✅Jualan Lelong
✅Pertunjukan Bunga Api

Tarikh : 25/12/2018 hingga 1/1/2019 
Jumlah Hari : 8 hari
masa :  12 tghari - 12 Malam *JENIS TAPAK*
🔴Lot Makanan : *RM1,800*
Jumlah tapak : 20 tapak sahaja
khemah : disediakan oleh peganjur
keluasan : 18x18 kaki 🔴Lot KERING : *RM1,800*
Jumlah tapak : 20 tapak sahaja
khemah : disediakan oleh penganjur
keluasan : 18x18 kaki

Makluman : untuk lock tapak bayaran deposit RM1,000 perlu dijelaskan setelah itu tapak boleh lock. Tq *BAYARAN*
Bayaran tapak untuk *Fiesta Pantai Klebang* 
Maybank : 104023007121 mohd noor azan kamaruddin. Sila send resit setelah membuat bayaran.

Pertanyaan hubungi En Azan di talian 017-6011517

#melaka #alorgajah #ayerkeroh #jasin #kualalumpur #negerisembilan #johor #selangor #makanmakan #borong #usahawan #peniaga #tapakevent #makan #bandarhilir #niaga #usahawan #newyear #tahunbaru #2019 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 *SEMPENA SAMBUTAN TAHUN BARU DAN TAHUN MELAWAT MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH 2019* *FIESTA PANTAI KLEBANG* *Antara aktiviti menarik;* ✅Asam Pedas Kawah ✅Pesta Belon udara ✅Konsert Budaya ✅Magic Show ✅Forum Agama ✅Penalti Kick competition ✅Autoshow ✅Pelbagai Pertandingan ✅Persembahan Budaya ✅Buskin ✅Pelbagai Acara dari 13 MPKK dun Klebang ✅Jualan Lelong ✅Pertunjukan Bunga Api Tarikh : 25/12/2018 hingga 1/1/2019 Jumlah Hari : 8 hari masa : 12 tghari - 12 Malam *JENIS TAPAK* 🔴Lot Makanan : *RM1,800* Jumlah tapak : 20 tapak sahaja khemah : disediakan oleh peganjur keluasan : 18x18 kaki 🔴Lot KERING : *RM1,800* Jumlah tapak : 20 tapak sahaja khemah : disediakan oleh penganjur keluasan : 18x18 kaki Makluman : untuk lock tapak bayaran deposit RM1,000 perlu dijelaskan setelah itu tapak boleh lock. Tq *BAYARAN* Bayaran tapak untuk *Fiesta Pantai Klebang* Maybank : 104023007121 mohd noor azan kamaruddin. Sila send resit setelah membuat bayaran. Pertanyaan hubungi En Azan di talian 017-6011517 #melaka  #alorgajah  #ayerkeroh  #jasin  #kualalumpur  #negerisembilan  #johor  #selangor  #makanmakan  #borong  #usahawan  #peniaga  #tapakevent  #makan  #bandarhilir  #niaga  #usahawan  #newyear  #tahunbaru  #2019  🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
YEAR END SALE🛒🛒🛒
.
#SALEGILERTHEJUNNI onzzzz !!!🔥🔥🔥
.
Cepat cepat grab combo ni korang..! Rugi tau kalau tak amik set ni.. Harga jimat gilerrr!!! 😍
.
5 hari jer tau #salegilerThejunni ni !!!
Sampai hari Ahad ni sahaja😘

Postage setiap hari & COD seluruh #melaka !!!🌹
.
📲 0173568858 .
#thejunni #thejunnimayla#thejunnipinkishwhite #putihkorea #codpk #putihpinkish #masalahjerawat #masalahkulit #putihgebu #putihpinkish #putihkoreamelaka #codmelaka #codpk #melaka #putihkoreakoyakkemam #melaka #alorgajah #tampin #bukitkatil #ayerkeroh #bandarmelaka #cantikselalu #Salegilerthejunni #yearendsales #yearendsalesmalaysia
YEAR END SALE🛒🛒🛒 . #SALEGILERTHEJUNNI  onzzzz !!!🔥🔥🔥 . Cepat cepat grab combo ni korang..! Rugi tau kalau tak amik set ni.. Harga jimat gilerrr!!! 😍 . 5 hari jer tau #salegilerThejunni  ni !!! Sampai hari Ahad ni sahaja😘 Postage setiap hari & COD seluruh #melaka  !!!🌹 . 📲 0173568858 . #thejunni  #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite  #putihkorea  #codpk  #putihpinkish  #masalahjerawat  #masalahkulit  #putihgebu  #putihpinkish  #putihkoreamelaka  #codmelaka  #codpk  #melaka  #putihkoreakoyakkemam  #melaka  #alorgajah  #tampin  #bukitkatil  #ayerkeroh  #bandarmelaka  #cantikselalu  #Salegilerthejunni  #yearendsales  #yearendsalesmalaysia 
Hari istimewa? Bf/Gf korang merajuk? Kawan sakit? Haaa tak payah fikir lagi nak bagi apa. Sebab coklat bouquet ni pun dah cukup happykan diaorang tau 😍 Cuba kalau tak caye 🤷🏻‍♀️
🔻🔻🔻
So guys tak payah susah susah nak save number sis. Korang g bio klik link, ws terus order. Senangkan? 🙈 hehe. Order korang boleh buat 4 hari sebelum korang nak ya 😘 No urgent order 🙅🏼‍♀️
🔻🔻🔻
#SurpriseDeliveryMalaysia #SurpriseMelaka #CoklatBouquetMelaka #CoklatBouquet #CoklatBouquetMurah #CoklatMurah #FerreroBouquet #FerreroBouquetMelaka #CoklatMelaka #BirthdaySurprise #BirthdayParty #Melaka #Jasin #AyerKeroh #AlorGajah #MasjidTanah #MelakaTengah
Hari istimewa? Bf/Gf korang merajuk? Kawan sakit? Haaa tak payah fikir lagi nak bagi apa. Sebab coklat bouquet ni pun dah cukup happykan diaorang tau 😍 Cuba kalau tak caye 🤷🏻‍♀️ 🔻🔻🔻 So guys tak payah susah susah nak save number sis. Korang g bio klik link, ws terus order. Senangkan? 🙈 hehe. Order korang boleh buat 4 hari sebelum korang nak ya 😘 No urgent order 🙅🏼‍♀️ 🔻🔻🔻 #SurpriseDeliveryMalaysia  #SurpriseMelaka  #CoklatBouquetMelaka  #CoklatBouquet  #CoklatBouquetMurah  #CoklatMurah  #FerreroBouquet  #FerreroBouquetMelaka  #CoklatMelaka  #BirthdaySurprise  #BirthdayParty  #Melaka  #Jasin  #AyerKeroh  #AlorGajah  #MasjidTanah  #MelakaTengah 
Hari istimewa? Bf/Gf korang merajuk? Kawan sakit? Haaa tak payah fikir lagi nak bagi apa. Sebab coklat bouquet ni pun dah cukup happykan diaorang tau 😍 Cuba kalau tak caye 🤷🏻‍♀️
🔻🔻🔻
So guys tak payah susah susah nak save number sis. Korang g bio klik link, ws terus order. Senangkan? 🙈 hehe. Order korang boleh buat 4 hari sebelum korang nak ya 😘 No urgent order 🙅🏼‍♀️
🔻🔻🔻
#SurpriseDeliveryMalaysia #SurpriseMelaka #CoklatBouquetMelaka #CoklatBouquet #CoklatBouquetMurah #CoklatMurah #FerreroBouquet #FerreroBouquetMelaka #CoklatMelaka #BirthdaySurprise #BirthdayParty #Melaka #Jasin #AyerKeroh #AlorGajah #MasjidTanah #MelakaTengah
Hari istimewa? Bf/Gf korang merajuk? Kawan sakit? Haaa tak payah fikir lagi nak bagi apa. Sebab coklat bouquet ni pun dah cukup happykan diaorang tau 😍 Cuba kalau tak caye 🤷🏻‍♀️ 🔻🔻🔻 So guys tak payah susah susah nak save number sis. Korang g bio klik link, ws terus order. Senangkan? 🙈 hehe. Order korang boleh buat 4 hari sebelum korang nak ya 😘 No urgent order 🙅🏼‍♀️ 🔻🔻🔻 #SurpriseDeliveryMalaysia  #SurpriseMelaka  #CoklatBouquetMelaka  #CoklatBouquet  #CoklatBouquetMurah  #CoklatMurah  #FerreroBouquet  #FerreroBouquetMelaka  #CoklatMelaka  #BirthdaySurprise  #BirthdayParty  #Melaka  #Jasin  #AyerKeroh  #AlorGajah  #MasjidTanah  #MelakaTengah 
LIKE, TAG RAKAN & WIN BLUETOOTH PRINTER ‼️
⠀⠀⠀
I9S WIRELESS EARPHONE!! Saiz paling kecil diantara wireless earphone yg ade di pasaran. Senang nak bawa kemana2.👍🏻
⠀⠀
FUNGSI:
✅Stereo sound
✅Active noise reduction
❤️Free protective case & hook
✅Support semua jenis phone
✅Multi-function button (on/off, answer call, refuse to answer, next song & automatic shut down in 1 button)
✅1 set dengan charging cable, manual book & charging box
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM99 SM
Rm105 SS
FREE POST
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN BLUETOOTH PRINTER ‼️ ⠀⠀⠀ I9S WIRELESS EARPHONE!! Saiz paling kecil diantara wireless earphone yg ade di pasaran. Senang nak bawa kemana2.👍🏻 ⠀⠀ FUNGSI: ✅Stereo sound ✅Active noise reduction ❤️Free protective case & hook ✅Support semua jenis phone ✅Multi-function button (on/off, answer call, refuse to answer, next song & automatic shut down in 1 button) ✅1 set dengan charging cable, manual book & charging box ⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM99 SM Rm105 SS FREE POST --------------------- ⠀⠀⠀⠀ Nak oder WhatsApp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀
tq kesayangan lebiu♥️
.
terima kasih daun keladi
ada masa jumpa lagi

jom walk in hari ni
butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin  #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded 
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka
tq kesayangan lebiu♥️ . terima kasih daun keladi ada masa jumpa lagi jom walk in hari ni butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️ . kami pun ada servis COD.. kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘 . Jom dapatkannya di LV💋.. . . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV 💋💋💋 . hanya di LV 💋 . waktu operasi: 👣10am - 6pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 lebiuvendor@gmail.com lokasi: *km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >Atas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro . #vendorwantedmelaka  #vendormelaka  #vendortampin  #vendormasjidtanah  #vendorwanted  #vendoruitmlendu  #vendoralorgajah  #vendorneeded  #bazarpaknil  #malaysia  #melaka  #alorgajah  #tampin  #masjidtanah  #simpangampat  #krubong  #lendu  #uitmmelaka  #hipsteralorgajah  #hipstermalaysia  #uitmlendumelaka  #uitmlendu  #klebangcoconutshake  #mangofloatmelaka 
DARY SKINNY LEGS
DARY SLIMNY BODY😱❤ jom walk in hari ni
butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin  #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded 
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka
DARY SKINNY LEGS DARY SLIMNY BODY😱❤ jom walk in hari ni butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️ . kami pun ada servis COD.. kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘 . Jom dapatkannya di LV💋.. . . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV 💋💋💋 . hanya di LV 💋 . waktu operasi: 👣10am - 6pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 lebiuvendor@gmail.com lokasi: *km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >Atas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro . #vendorwantedmelaka  #vendormelaka  #vendortampin  #vendormasjidtanah  #vendorwanted  #vendoruitmlendu  #vendoralorgajah  #vendorneeded  #bazarpaknil  #malaysia  #melaka  #alorgajah  #tampin  #masjidtanah  #simpangampat  #krubong  #lendu  #uitmmelaka  #hipsteralorgajah  #hipstermalaysia  #uitmlendumelaka  #uitmlendu  #klebangcoconutshake  #mangofloatmelaka 
Arch Balloon Decoration :-) tq for having us pm for more detail :-)
.
.
su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah ( belakang maybank, nenghadap sungai )

019 6308 641
014 6191 784
.
.
#bubbleballoonmbfb
#mybigfatballoon
#kedaibelonmasjidtanah
#partyshopmelaka
#belonheliummasjidtanah 
#belonmasjidtanah 
#belonheliummelaka 
#belonalorgajah
#kekmasjidtanah 
#kekalorgajah
#kekmelaka
#partyshopmalaysia 
#melakaflorist
#alorgajah
#masjidtanah
#pengkalanbalak 
#tanjungbidara 
#uitmlendu 
#uitmmelaka 
#kuim
#alam
#kolejrisdamelaka 
#kolejmatrikulasimelaka 
#kolejkomunitimasjidtanah
#keksedapmelaka
Arch Balloon Decoration :-) tq for having us pm for more detail :-) . . su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah ( belakang maybank, nenghadap sungai ) 019 6308 641 014 6191 784 . . #bubbleballoonmbfb  #mybigfatballoon  #kedaibelonmasjidtanah  #partyshopmelaka  #belonheliummasjidtanah  #belonmasjidtanah  #belonheliummelaka  #belonalorgajah  #kekmasjidtanah  #kekalorgajah  #kekmelaka  #partyshopmalaysia  #melakaflorist  #alorgajah  #masjidtanah  #pengkalanbalak  #tanjungbidara  #uitmlendu  #uitmmelaka  #kuim  #alam  #kolejrisdamelaka  #kolejmatrikulasimelaka  #kolejkomunitimasjidtanah  #keksedapmelaka 
BROWNIES COOKIES BY BROWNEETAZ😱❤ jom walk in hari ni
butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin  #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded 
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka
BROWNIES COOKIES BY BROWNEETAZ😱❤ jom walk in hari ni butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️ . kami pun ada servis COD.. kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘 . Jom dapatkannya di LV💋.. . . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV 💋💋💋 . hanya di LV 💋 . waktu operasi: 👣10am - 6pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 lebiuvendor@gmail.com lokasi: *km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >Atas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro . #vendorwantedmelaka  #vendormelaka  #vendortampin  #vendormasjidtanah  #vendorwanted  #vendoruitmlendu  #vendoralorgajah  #vendorneeded  #bazarpaknil  #malaysia  #melaka  #alorgajah  #tampin  #masjidtanah  #simpangampat  #krubong  #lendu  #uitmmelaka  #hipsteralorgajah  #hipstermalaysia  #uitmlendumelaka  #uitmlendu  #klebangcoconutshake  #mangofloatmelaka 
LED LIGHT MAKEUP MIRROR😱❤
- 8x LED light

jom walk in hari ni
butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin  #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded 
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka
LED LIGHT MAKEUP MIRROR😱❤ - 8x LED light jom walk in hari ni butik sudah dibuka hingga jam 6pm 😍♥️ . kami pun ada servis COD.. kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘 . Jom dapatkannya di LV💋.. . . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV 💋💋💋 . hanya di LV 💋 . waktu operasi: 👣10am - 6pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 lebiuvendor@gmail.com lokasi: *km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >Atas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro . #vendorwantedmelaka  #vendormelaka  #vendortampin  #vendormasjidtanah  #vendorwanted  #vendoruitmlendu  #vendoralorgajah  #vendorneeded  #bazarpaknil  #malaysia  #melaka  #alorgajah  #tampin  #masjidtanah  #simpangampat  #krubong  #lendu  #uitmmelaka  #hipsteralorgajah  #hipstermalaysia  #uitmlendumelaka  #uitmlendu  #klebangcoconutshake  #mangofloatmelaka 
Macam biase, inshaAllah lepas zohor ninja akan *COD Dodol Cair Viral Majalah 3 Dodol Ongah* n wsap ninja yer 😘 
www.wasap.my/601135431339/DodolCair 🚩Dodol Cair Rm10 sebekas
🚩Dodol Liat Rm15 sebekas

#MasjidTanah #AlorGajah #Cheng #Krubong #BukitRambai #SgUdang #TgBatu #BukitKatil #BatuBerendam #Malim #Melaka 💥 *Dodol Ongah Penganan* 💥
DI ATAS PERMINTAAN WARGA MELAKA..@sumi_collectionshoppe datang lagi..
.
Bismillah ..Asalamualaikum wbt.
WARGA MELAKA!!!
UOLLS TUNGGU APA LAGI...pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ .  OPEN ORDER utk Road Tour MELAKA pada 30/12 -Ahad. .
Terus whatsapp 0127879949 atau klik jer wasap link 📲 di bio akk utk details dn oder. .
(JGN DM @ CALL) .
.
👉P. Kuning Rendang Ayam Rm15
👉P. Kuning Rendang Daging Rm18
👉P. Kuning Rendang Kerang Rm18
👉P. Pandan Sambal BilisPetai Rm18
.
PICKUP POINT ⤵️
🚗TESCO MELAKA CENTRAL . .
🚗MIBC AYER KEROH .
🚗TESCO CHENG. .
🚗DATARAN KERIS A.GAJAH
.
.
#MelakaCentral 
#Mibc #ayerkeroh #mitc #melaka #kerubong #bandarayamelaka #bandarmelaka #tescocheng #pantaiklebang #dataranklebang  #batuberendam #sgudang #terapiinstagram #kgmorten #Alorgajah #Kemterendak #Cheng #pulutkuningrendangzz #Baazarpaknil #datarankerisalorgajah #datarankeris
DI ATAS PERMINTAAN WARGA MELAKA..@sumi_collectionshoppe datang lagi.. . Bismillah ..Asalamualaikum wbt. WARGA MELAKA!!! UOLLS TUNGGU APA LAGI...pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ . OPEN ORDER utk Road Tour MELAKA pada 30/12 -Ahad. . Terus whatsapp 0127879949 atau klik jer wasap link 📲 di bio akk utk details dn oder. . (JGN DM @ CALL) . . 👉P. Kuning Rendang Ayam Rm15 👉P. Kuning Rendang Daging Rm18 👉P. Kuning Rendang Kerang Rm18 👉P. Pandan Sambal BilisPetai Rm18 . PICKUP POINT ⤵️ 🚗TESCO MELAKA CENTRAL . . 🚗MIBC AYER KEROH . 🚗TESCO CHENG. . 🚗DATARAN KERIS A.GAJAH . . #MelakaCentral  #Mibc  #ayerkeroh  #mitc  #melaka  #kerubong  #bandarayamelaka  #bandarmelaka  #tescocheng  #pantaiklebang  #dataranklebang  #batuberendam  #sgudang  #terapiinstagram  #kgmorten  #Alorgajah  #Kemterendak  #Cheng  #pulutkuningrendangzz  #Baazarpaknil  #datarankerisalorgajah  #datarankeris 
Ade yg minat kek almond roasted ni❓❓❓
.
.
Suka rasa creamy susu tapi tak senang nak jumpa yg kena dengan tekak 🤔
.
Haa toksah duk risau sebab Laazle ada Almond Roasted, fresh cake from frozen dengan almond yg crunchy 😍
.
Rasa manis creamy yang sangat soft memang sesuai utk rasai kelainan anak tekak uolss .
.
Rugi tak cuba tau ! STOCK TERHAD ‼️
.
CEPAT GRAB AND BAGI KAWAN2 RASA SEKALI 😍😍😍😍
.
.
#laazle#teamlaazle#kekdaim #kekcadbury #kekalmondy#alorgajah #cheng #payarumput#melaka #melakau #melakau
Ade yg minat kek almond roasted ni❓❓❓ . . Suka rasa creamy susu tapi tak senang nak jumpa yg kena dengan tekak 🤔 . Haa toksah duk risau sebab Laazle ada Almond Roasted, fresh cake from frozen dengan almond yg crunchy 😍 . Rasa manis creamy yang sangat soft memang sesuai utk rasai kelainan anak tekak uolss . . Rugi tak cuba tau ! STOCK TERHAD ‼️ . CEPAT GRAB AND BAGI KAWAN2 RASA SEKALI 😍😍😍😍 . . #laazle #teamlaazle #kekdaim  #kekcadbury  #kekalmondy #alorgajah  #cheng  #payarumput #melaka  #melakau  #melakau 
Ade yg minat kek almond roasted ni❓❓❓
.
.
Suka rasa creamy susu tapi tak senang nak jumpa yg kena dengan tekak 🤔
.
Haa toksah duk risau sebab Laazle ada Almond Roasted, fresh cake from frozen dengan almond yg crunchy 😍
.
Rasa manis creamy yang sangat soft memang sesuai utk rasai kelainan anak tekak uolss .
.
Rugi tak cuba tau ! STOCK TERHAD ‼️
.
CEPAT GRAB AND BAGI KAWAN2 RASA SEKALI 😍😍😍😍
.
.
#laazle#teamlaazle#kekdaim #kekcadbury #kekalmondy#alorgajah #cheng #payarumput#melaka #melakau #melakau
Ade yg minat kek almond roasted ni❓❓❓ . . Suka rasa creamy susu tapi tak senang nak jumpa yg kena dengan tekak 🤔 . Haa toksah duk risau sebab Laazle ada Almond Roasted, fresh cake from frozen dengan almond yg crunchy 😍 . Rasa manis creamy yang sangat soft memang sesuai utk rasai kelainan anak tekak uolss . . Rugi tak cuba tau ! STOCK TERHAD ‼️ . CEPAT GRAB AND BAGI KAWAN2 RASA SEKALI 😍😍😍😍 . . #laazle #teamlaazle #kekdaim  #kekcadbury  #kekalmondy #alorgajah  #cheng  #payarumput #melaka  #melakau  #melakau 
Ade yg minat kek almond roasted ni❓❓❓
.
.
Suka rasa creamy susu tapi tak senang nak jumpa yg kena dengan tekak 🤔
.
Haa toksah duk risau sebab Laazle ada Almond Roasted, fresh cake from frozen dengan almond yg crunchy 😍
.
Rasa manis creamy yang sangat soft memang sesuai utk rasai kelainan anak tekak uolss .
.
Rugi tak cuba tau ! STOCK TERHAD ‼️
.
CEPAT GRAB AND BAGI KAWAN2 RASA SEKALI 😍😍😍😍
.
.
#laazle#teamlaazle#kekdaim #kekcadbury #kekalmondy#alorgajah #cheng #payarumput#melaka #melakau #melakau
Ade yg minat kek almond roasted ni❓❓❓ . . Suka rasa creamy susu tapi tak senang nak jumpa yg kena dengan tekak 🤔 . Haa toksah duk risau sebab Laazle ada Almond Roasted, fresh cake from frozen dengan almond yg crunchy 😍 . Rasa manis creamy yang sangat soft memang sesuai utk rasai kelainan anak tekak uolss . . Rugi tak cuba tau ! STOCK TERHAD ‼️ . CEPAT GRAB AND BAGI KAWAN2 RASA SEKALI 😍😍😍😍 . . #laazle #teamlaazle #kekdaim  #kekcadbury  #kekalmondy #alorgajah  #cheng  #payarumput #melaka  #melakau  #melakau 
Giant led ring ligh!! Sesuai sangat untuk mua, instafamous buat review & studio gambar😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
KELEBIHAN:
✅2 months warranty
✅boleh letak phone & camera
✅ada free beg berzip, senang nak bawa kemana-mana
✅1 set dengan phone holder, power adapter, light stand
✅boleh tukar cahaya bewarna putih atau orange
✅boleh tukar cahaya terang atau soft
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM330 SM
RM350 SS
Inc postage
---------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Giant led ring ligh!! Sesuai sangat untuk mua, instafamous buat review & studio gambar😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ KELEBIHAN: ✅2 months warranty ✅boleh letak phone & camera ✅ada free beg berzip, senang nak bawa kemana-mana ✅1 set dengan phone holder, power adapter, light stand ✅boleh tukar cahaya bewarna putih atau orange ✅boleh tukar cahaya terang atau soft ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM330 SM RM350 SS Inc postage --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN BLUETOOTH PRINTER ‼️
⠀⠀⠀
I9S WIRELESS EARPHONE!! Paling latest beb. Ade free protective case & hook😍 Nak tengok slide tepi👉🏻👉🏻
⠀⠀
FUNGSI:
✅Stereo sound
✅Active noise reduction
✅Support semua jenis phone
✅Multi-function button (on/off, answer call, refuse to answer, next song & automatic shut down in 1 button)
✅1 set dengan charging cable, manual book & charging box
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM99 SM
Rm105 SS
FREE POST
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN BLUETOOTH PRINTER ‼️ ⠀⠀⠀ I9S WIRELESS EARPHONE!! Paling latest beb. Ade free protective case & hook😍 Nak tengok slide tepi👉🏻👉🏻 ⠀⠀ FUNGSI: ✅Stereo sound ✅Active noise reduction ✅Support semua jenis phone ✅Multi-function button (on/off, answer call, refuse to answer, next song & automatic shut down in 1 button) ✅1 set dengan charging cable, manual book & charging box ⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM99 SM Rm105 SS FREE POST --------------------- ⠀⠀⠀⠀ Nak oder WhatsApp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀
Let's buy our @chocoricemelaka as a gift for your loved ones. 🎁 You can put our delicious chocorice in your gift basket. Order now for only RM11 per jar! 🍫
.
.
Toppings Available 👇🏻
.
.
🍫 Cloud 9
🍫 Oreo
🍫 Coco crunch mini
🍫 Corn flakes mini
🍫 Chip coklat and mix
🍫 Kinder beuno
🍫 Kitkat bar
🍫 M&M
🍫 Milo nugget
🍫 Cadbury
.
📮 Postage 1 Malaysia
.
Nak order atau jadi Agent boleh wassap: 📲 01110539982

#chocolate #chocorice #chocoricemurah #murah #chocolaterice #coklat #chocoricemelaka #chocoricekl #chocoricemalaysia #malaysia #melaka #masjidtanah #alorgajah #uitmmelaka #uitmlendu #uitmkbm #uitmjasin #uitm #viral #follow #like #chocolateviral #makanan #tempahan #makananviral #food #foodgasm #makanansedap
Let's buy our @chocoricemelaka as a gift for your loved ones. 🎁 You can put our delicious chocorice in your gift basket. Order now for only RM11 per jar! 🍫 . . Toppings Available 👇🏻 . . 🍫 Cloud 9 🍫 Oreo 🍫 Coco crunch mini 🍫 Corn flakes mini 🍫 Chip coklat and mix 🍫 Kinder beuno 🍫 Kitkat bar 🍫 M&M 🍫 Milo nugget 🍫 Cadbury . 📮 Postage 1 Malaysia . Nak order atau jadi Agent boleh wassap: 📲 01110539982 #chocolate  #chocorice  #chocoricemurah  #murah  #chocolaterice  #coklat  #chocoricemelaka  #chocoricekl  #chocoricemalaysia  #malaysia  #melaka  #masjidtanah  #alorgajah  #uitmmelaka  #uitmlendu  #uitmkbm  #uitmjasin  #uitm  #viral  #follow  #like  #chocolateviral  #makanan  #tempahan  #makananviral  #food  #foodgasm  #makanansedap 
Birthday cake. Happy birthday kak Dania Zaida. Tq

#khyracakes #tampin #rembau #senawang #seremban #alorgajah #melaka #birthdaycake #floralcakes
Selamat pagi semua. Hello kitty cake. Tq kak Aina. Happy birthday Irish & Thia

#khyracakes #tampin #rembau #senawang #seremban #alorgajah #melaka #birthdaycake #hellokitty
♨️NEW ARRIVAL♨️ 🌷 KURUNG BATIK SARA🌷

5 Warna2 HOT EXCLUSIVE, CANTIK & MEMUKAU..😍
Untuk si cantik yg minat warna2 EXCLUSIVE ..cantik sgt2 uolss..
Rambang Mata Dibuatnya xtau nk pilih yg mana satu..😘😱
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹
.
🌸Material ROYAL SILK
✔️Jenis Kain Tahan Lasak
✔️Design KURUNG MODEN
✔️Saiz S M L XL MODEN
✔️Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
✔️Kain KEMBANG 'A'
✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Tidak jarang
✔️Mudah digosok
.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah  Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

HARGA:
RM105 SM / RM110 SS

Whatsapp 019-5966373

#putrajaya
#kualalumpur
#klcc
#cyberjaya 
#shahalam
#petalingjaya 
#bangi 
#kuantan 
#ryanazcollection
#kotabharu 
#alorsetar 
#alorgajah
#ipoh
#johorbahru 
#seremban 
#pulaupinang 
#arau
#kuching 
#uitm
#politeknik
#sibu
#pulaulangkawi
#seberangjaya
#butterworth
#ukm
#uniten
#upnm
#unimas
#upm
#terapiinstagram
♨️NEW ARRIVAL♨️ 🌷 KURUNG BATIK SARA🌷 5 Warna2 HOT EXCLUSIVE, CANTIK & MEMUKAU..😍 Untuk si cantik yg minat warna2 EXCLUSIVE ..cantik sgt2 uolss.. Rambang Mata Dibuatnya xtau nk pilih yg mana satu..😘😱 . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 . 🌸Material ROYAL SILK ✔️Jenis Kain Tahan Lasak ✔️Design KURUNG MODEN ✔️Saiz S M L XL MODEN ✔️Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang ✔️Kain KEMBANG 'A' ✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri ✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ✔️Tidak jarang ✔️Mudah digosok . 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive HARGA: RM105 SM / RM110 SS Whatsapp 019-5966373 #putrajaya  #kualalumpur  #klcc  #cyberjaya  #shahalam  #petalingjaya  #bangi  #kuantan  #ryanazcollection  #kotabharu  #alorsetar  #alorgajah  #ipoh  #johorbahru  #seremban  #pulaupinang  #arau  #kuching  #uitm  #politeknik  #sibu  #pulaulangkawi  #seberangjaya  #butterworth  #ukm  #uniten  #upnm  #unimas  #upm  #terapiinstagram 
HAZWAN & LAILA
#############
Congratulations!!
.
Concept by Malay Wedding
Couple by Hazwan & Laila
Mua by Mieqarahman
Photog by @mohdazrul91
Photo by @lights_studio_photography
Edited by Md Azrul
Location by @masbrovillage

PM for Booking
0145166128
www.wasap.my/+60145166128

#alorgajah #tampin #melaka #mwp #malaysianweddingphotography #melakaphotographer #photographermelaka #weddingmelaka #outdoormelaka #masterpiece #pakejweddingmelaka #masjidtanah #postwedding #prewedding #ppmelaka #lightsstudiophotography #lsp #nikon #godox #sigma #nikond600 #softbox #poseweddingmelaka #pakejperkahwinanmelaka #preweddingphotoshootideas
#sweetmemory #hijab #shooting #malaywedding #photographermelakamurah
HAZWAN & LAILA ############# Congratulations!! . Concept by Malay Wedding Couple by Hazwan & Laila Mua by Mieqarahman Photog by @mohdazrul91 Photo by @lights_studio_photography Edited by Md Azrul Location by @masbrovillage PM for Booking 0145166128 www.wasap.my/+60145166128 #alorgajah  #tampin  #melaka  #mwp  #malaysianweddingphotography  #melakaphotographer  #photographermelaka  #weddingmelaka  #outdoormelaka  #masterpiece  #pakejweddingmelaka  #masjidtanah  #postwedding  #prewedding  #ppmelaka  #lightsstudiophotography  #lsp  #nikon  #godox  #sigma  #nikond600  #softbox  #poseweddingmelaka  #pakejperkahwinanmelaka  #preweddingphotoshootideas  #sweetmemory  #hijab  #shooting  #malaywedding  #photographermelakamurah 
HAZWAN & LAILA
#############
Congratulations!!
.
Concept by Malay Wedding
Couple by Hazwan & Laila
Mua by Mieqarahman
Photog by @mohdazrul91
Photo by @lights_studio_photography
Edited by Md Azrul
Location by @masbrovillage

PM for Booking
0145166128
www.wasap.my/+60145166128

#alorgajah #tampin #melaka #mwp #malaysianweddingphotography #melakaphotographer #photographermelaka #weddingmelaka #outdoormelaka #masterpiece #pakejweddingmelaka #masjidtanah #postwedding #prewedding #ppmelaka #lightsstudiophotography #lsp #nikon #godox #sigma #nikond600 #softbox #poseweddingmelaka #pakejperkahwinanmelaka #preweddingphotoshootideas
#sweetmemory #hijab #shooting #malaywedding #photographermelakamurah
HAZWAN & LAILA ############# Congratulations!! . Concept by Malay Wedding Couple by Hazwan & Laila Mua by Mieqarahman Photog by @mohdazrul91 Photo by @lights_studio_photography Edited by Md Azrul Location by @masbrovillage PM for Booking 0145166128 www.wasap.my/+60145166128 #alorgajah  #tampin  #melaka  #mwp  #malaysianweddingphotography  #melakaphotographer  #photographermelaka  #weddingmelaka  #outdoormelaka  #masterpiece  #pakejweddingmelaka  #masjidtanah  #postwedding  #prewedding  #ppmelaka  #lightsstudiophotography  #lsp  #nikon  #godox  #sigma  #nikond600  #softbox  #poseweddingmelaka  #pakejperkahwinanmelaka  #preweddingphotoshootideas  #sweetmemory  #hijab  #shooting  #malaywedding  #photographermelakamurah 
Code : Heus
.
Pandor  Platform
.
Material : PU Leather
.
Heel height : 7.5cm/2.95inch
.
Colours : black, cream, red
.
Available size:
35,36,37,38,39 ( Standard Cutting) .
Harga
RM55 sm/RM60 ss

Termasuk postage
.
Cara order:
.
1)Screenshot item 👠
.
2) Nyatakan size & warna
dan whatsapp ke 018 393 0746
.
#terapiinstagram 
#ajimaura
#cikguseo
#kasut#sayajualkasut
#kasutmurah#kasutwanita
#sandal#sandalmurah#wedgesmalaysia#wedgesmurah#heelsmurah#eday#sneakermurah#umk#limbang#kasutonline#lelakikirimantuhan#sitinordiana#neelofa#emasmurah#muakelantan#perak#unimas#uum#alorgajah#uitmseremban#kkcity
Code : Heus . Pandor Platform . Material : PU Leather . Heel height : 7.5cm/2.95inch . Colours : black, cream, red . Available size: 35,36,37,38,39 ( Standard Cutting) . Harga RM55 sm/RM60 ss Termasuk postage . Cara order: . 1)Screenshot item 👠 . 2) Nyatakan size & warna dan whatsapp ke 018 393 0746 . #terapiinstagram  #ajimaura  #cikguseo  #kasut #sayajualkasut  #kasutmurah #kasutwanita  #sandal #sandalmurah #wedgesmalaysia #wedgesmurah #heelsmurah #eday #sneakermurah #umk #limbang #kasutonline #lelakikirimantuhan #sitinordiana #neelofa #emasmurah #muakelantan #perak #unimas #uum #alorgajah #uitmseremban #kkcity 
Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019
.
. EYELASH EXTENTION😍😍
.
Type: natural look
💄Short lashers
💄Curl lashers
💄RM45 (after less 20% at RM36 only) .
😘😘😱😱😱😱jom book now!!! .
😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only
.
Eyelashes extention :
😘natural look(lenght:8mm) RM45 .
😘semi volume RM65(natural curl)
.
😘classic dolly RM75(more to curl) .
😘volume RM80(natural curl) .
😘royal dolly volume RM90 (more to curl)
.
Book now
Just whatsapp
www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash
.
Bertempat di masjid tanah
.
#eyelashbynurul
#eyelashersextentionmelaka
#eyelashersmurah 
#areamasjidtanah
#bulumatamurah
#eyelashersmurahgiler
#melaka
#MUAmelaka 
#MUAseremban
#pengkalanbalak 
#tanjungbidara 
#uitmlendu 
#sungaiudang 
#telukgong 
#cheng
#rumbia 
#alorgajah 
#lendu
#Duriandaun
Get your lashers at OFF 20% any lashers NOW until 7/1/2019 . . EYELASH EXTENTION😍😍 . Type: natural look 💄Short lashers 💄Curl lashers 💄RM45 (after less 20% at RM36 only) . 😘😘😱😱😱😱jom book now!!! . 😚😚😚 Our price . *Eyelashers perm RM25 only . Eyelashes extention : 😘natural look(lenght:8mm) RM45 . 😘semi volume RM65(natural curl) . 😘classic dolly RM75(more to curl) . 😘volume RM80(natural curl) . 😘royal dolly volume RM90 (more to curl) . Book now Just whatsapp www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyelashbynurul  #eyelashersextentionmelaka  #eyelashersmurah  #areamasjidtanah  #bulumatamurah  #eyelashersmurahgiler  #melaka  #MUAmelaka  #MUAseremban  #pengkalanbalak  #tanjungbidara  #uitmlendu  #sungaiudang  #telukgong  #cheng  #rumbia  #alorgajah  #lendu  #Duriandaun 
!!AVAILABLE!! ___________________________________________________

CEPAT CEPAT PM SIAPA NAK!! ADA CUST POSTPONED TARIKH JADI TARIKH NI KOSONG, SIAPA CEPAT DIA DAPAT YA 💕

JOM PENUHKAN TARIKH VILLA VILLA KITA! 😘😘 SIAPA CEPAT DIA DAPAT !

AFAMOSA VILLA HOMESTAY 🏘
______________________________________________
SETINGKAT 🌸ASTRO NJOY
🌸4 bilik 🌸2 toilet 🌸Dapur set lengkap(boleh memasak) 🌸 PRIVATE SWIMMING POOL 🌸 bbq set disediakan kecuali arang
______________________________________________
DUA TINGKAT(ruang lebih besar) 🌸ASTRO NJOY
🌸5 bilik
🌸 2 toilet kongsi, 1 toilet master bedroom
🌸 Dapur set lengkap (boleh masak)
🌸PENAPIS AIR CUCKOO 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
🌸PRIVATE SWIMMING POOL (lebih besar dan dalam ) 🌸Bbq set disediakan kecuali arang
____________________________________

SPECIALITY ?
🌸MUSLIM ONLY , selamat dari segi penggunaan barangan tidak bercampur dengan barangan yang tidak halal.
🌸Private pool (selesa ,tertutup)
🌸Kebersihan terjamin 
______________________________________________ 💟Tarikan utama
🔹 3 Taman tema yang ada di dalam kawasan A Famosa Resort 
1⃣Taman Tema Waterworld
2⃣Safari Wonderland
3⃣Cowboy Town
🔹Freeport A’Famosa Outlet Village
🔹Akses yg mudah :
▶️PLUS Highway exit Simpang Ampat

#afamosahomestay #homestaymelaka #afamosamelaka #melakaafamosa #afamosavilla #melakahomestay #melaka #ayerkeroh #alorgajah #afamosawaterpark
!!AVAILABLE!! ___________________________________________________ CEPAT CEPAT PM SIAPA NAK!! ADA CUST POSTPONED TARIKH JADI TARIKH NI KOSONG, SIAPA CEPAT DIA DAPAT YA 💕 JOM PENUHKAN TARIKH VILLA VILLA KITA! 😘😘 SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! AFAMOSA VILLA HOMESTAY 🏘 ______________________________________________ SETINGKAT 🌸ASTRO NJOY 🌸4 bilik 🌸2 toilet 🌸Dapur set lengkap(boleh memasak) 🌸 PRIVATE SWIMMING POOL 🌸 bbq set disediakan kecuali arang ______________________________________________ DUA TINGKAT(ruang lebih besar) 🌸ASTRO NJOY 🌸5 bilik 🌸 2 toilet kongsi, 1 toilet master bedroom 🌸 Dapur set lengkap (boleh masak) 🌸PENAPIS AIR CUCKOO 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 🌸PRIVATE SWIMMING POOL (lebih besar dan dalam ) 🌸Bbq set disediakan kecuali arang ____________________________________ SPECIALITY ? 🌸MUSLIM ONLY , selamat dari segi penggunaan barangan tidak bercampur dengan barangan yang tidak halal. 🌸Private pool (selesa ,tertutup) 🌸Kebersihan terjamin ______________________________________________ 💟Tarikan utama 🔹 3 Taman tema yang ada di dalam kawasan A Famosa Resort 1⃣Taman Tema Waterworld 2⃣Safari Wonderland 3⃣Cowboy Town 🔹Freeport A’Famosa Outlet Village 🔹Akses yg mudah : ▶️PLUS Highway exit Simpang Ampat #afamosahomestay  #homestaymelaka  #afamosamelaka  #melakaafamosa  #afamosavilla  #melakahomestay  #melaka  #ayerkeroh  #alorgajah  #afamosawaterpark 
Flash Sale...!
____________________________________
Kami sedia menerima tempahan bouquet.
Bermula dari RM30
Whatapp only 
0166447053
or click link di bio utk tempahan
_____________________________________
.
#bouquetmurahmelaka #bouquetmelaka #bouquetmelakamurah #bouquetcoklatmelaka #bouquetalorgajah  #bouquettampin #bouquetmasjidtanah #bouquetbungamelaka
#surprisemelaka #uitmlendu
#surprisedeliverymelaka 
#deliverybouquetmelaka
#melaka #masjidtanah #alorgajah #bouquetbajetmelaka
#sungaiudang 
#convocation #melakau #melakapeople
#uitmmelaka
#uitm
#ucam
Flash Sale...! ____________________________________ Kami sedia menerima tempahan bouquet. Bermula dari RM30 Whatapp only 0166447053 or click link di bio utk tempahan _____________________________________ . #bouquetmurahmelaka  #bouquetmelaka  #bouquetmelakamurah  #bouquetcoklatmelaka  #bouquetalorgajah  #bouquettampin  #bouquetmasjidtanah  #bouquetbungamelaka  #surprisemelaka  #uitmlendu  #surprisedeliverymelaka  #deliverybouquetmelaka  #melaka  #masjidtanah  #alorgajah  #bouquetbajetmelaka  #sungaiudang  #convocation  #melakau  #melakapeople  #uitmmelaka  #uitm  #ucam