an online Instagram web viewer

#alhaalfacosmetics medias

Photos

•
OMGGGG 😲😲😍🀗
pigment gilaaaaaa ok !!
menangesla kalau x ada dlm stock mekap uools !
ada 4 jenis colour yg sgt² kebabommm tau.
.
.
☑ TRUE NAKED : 
warna²  tanah yg sangat natural & sesuai lah nak pakai harian..
cantik sgt 😍😍
.
.

RM 60 je utk 1 pallete nie
(tidak termasok postage ye syg² semua)
.
nak order boleh WHATSAPP 017-2491183 atau tekan je link whatsapp kat profile okey 😘
.
.
#alhalafa 
#alhaalfamakeup
#alhaalfaeyeshadow
#alhaalfaproduct 
#eyeshadow
#alhaalfacosmetics
#shesyantiksbydn
#shesyantiksshare
#shesyantiks
#teamkakakhot
• OMGGGG 😲😲😍🀗 pigment gilaaaaaa ok !! menangesla kalau x ada dlm stock mekap uools ! ada 4 jenis colour yg sgt² kebabommm tau. . . ☑ TRUE NAKED : warna² tanah yg sangat natural & sesuai lah nak pakai harian.. cantik sgt 😍😍 . . RM 60 je utk 1 pallete nie (tidak termasok postage ye syg² semua) . nak order boleh WHATSAPP 017-2491183 atau tekan je link whatsapp kat profile okey 😘 . . #alhalafa  #alhaalfamakeup  #alhaalfaeyeshadow  #alhaalfaproduct  #eyeshadow  #alhaalfacosmetics  #shesyantiksbydn  #shesyantiksshare  #shesyantiks  #teamkakakhot 
Haaa nie lah ghuper mascara yg tgh viral tu... Tgk sikat dia tu mmg kompem melentik oanjang bulu mata uolls... Bergetar tak hari tengok... Ape lagi.. Ajom grab this now! 😁
.
FABULASH mascara bukan biasa biasa !!
.
Panjang melentik cuma dengan beberapa layer. Makin sikat makin panjang dan tak berketul
.
Mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut. Bahan Lilin Copernicia cerifera ni (Carnauba) diambil dari pokok palma tropika Brazil.
.
Copernicia cerifera, membolehkan penggunaan yang licin dan rata.
Cuma RM49.90 sahaja.
.
#fabulashmascara
#alhaalfacosmetics
#teammummyshark
.
📲 www.wasap.my/60123658479
Haaa nie lah ghuper mascara yg tgh viral tu... Tgk sikat dia tu mmg kompem melentik oanjang bulu mata uolls... Bergetar tak hari tengok... Ape lagi.. Ajom grab this now! 😁 . FABULASH mascara bukan biasa biasa !! . Panjang melentik cuma dengan beberapa layer. Makin sikat makin panjang dan tak berketul . Mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut. Bahan Lilin Copernicia cerifera ni (Carnauba) diambil dari pokok palma tropika Brazil. . Copernicia cerifera, membolehkan penggunaan yang licin dan rata. Cuma RM49.90 sahaja. . #fabulashmascara  #alhaalfacosmetics  #teammummyshark  . 📲 www.wasap.my/60123658479
KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
👌🏻Spf 35
👌🏻Sesuai untuk kulit Asia
👌🏻Sesuai untuk kulit kering
👌🏻Sesuai untuk kulit berminyak
👌🏻Sangat Wangi
👌🏻Tidak Melekit
👌🏻Senang Di Cuci
👌🏻Bersifat ringan dan senang di blend
👌🏻Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
👌🏻Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut
👌🏻Memberi kesan sempurna pada wajah
👌🏻35ml
.
• • •
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐀 𝐋𝐢𝐧𝐀 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐚 𝐓𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐚 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐊𝐛𝐞𝐫 🀭
• • •
#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #puretox #focalluremalaysia #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 👌🏻Spf 35 👌🏻Sesuai untuk kulit Asia 👌🏻Sesuai untuk kulit kering 👌🏻Sesuai untuk kulit berminyak 👌🏻Sangat Wangi 👌🏻Tidak Melekit 👌🏻Senang Di Cuci 👌🏻Bersifat ringan dan senang di blend 👌🏻Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk 👌🏻Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut 👌🏻Memberi kesan sempurna pada wajah 👌🏻35ml . • • • 𝐂𝐥𝐢𝐜𝐀 𝐋𝐢𝐧𝐀 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐚 𝐓𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄 @ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐚 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒 𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐊𝐛𝐞𝐫 🀭 • • • #khafcosmetics  #okayamalaysia  #sobellacosmetics  #hervnatural  #nrcosmetics  #perfumeparadise  #brushmakeupmalaysia  #bibiaqbybellaz  #laurienecosmetics  #alisacottonangelpowder  #trulooksmalaysia  #malaysiacosmetic  #muabellaz  #syokmascara  #sephoramalaysia  #bibiaqbybellazbeauty  #manniqueen  #makeupbybellaz  #bellazbeauty  #bodydreamcocos  #cubremi  #nucifera  #pinkladyoriginal  #dyxycosmetics  #puretox  #focalluremalaysia  #muamalaysia  #feathersbrow  #alhaalfacosmetics  #nafura 
Terima kasih beli dari Dila.

Semoga bermanfaat ❀
.
Cod sekitar KL *tnc applies
.
Walk in Taman Setiawangsa KL
.
Pengeposan Isnin - Jumaat
.
Wasap 013.333.2476
Terima kasih beli dari Dila. Semoga bermanfaat ❀ . Cod sekitar KL *tnc applies . Walk in Taman Setiawangsa KL . Pengeposan Isnin - Jumaat . Wasap 013.333.2476
FABULASH mascara bukan biasa biasa !!
.
Panjang melentik cuma dengan beberapa layer. Makin sikat makin panjang dan tak berketul
.
Mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut. Bahan Lilin Copernicia cerifera ni (Carnauba) diambil dari pokok palma tropika Brazil.
.
Copernicia cerifera, membolehkan penggunaan yang licin dan rata.
Cuma RM49.90 sahaja.
.
#fabulashmascara
#alhaalfacosmetics
#teammummyshark
FABULASH mascara bukan biasa biasa !! . Panjang melentik cuma dengan beberapa layer. Makin sikat makin panjang dan tak berketul . Mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut. Bahan Lilin Copernicia cerifera ni (Carnauba) diambil dari pokok palma tropika Brazil. . Copernicia cerifera, membolehkan penggunaan yang licin dan rata. Cuma RM49.90 sahaja. . #fabulashmascara  #alhaalfacosmetics  #teammummyshark 
KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
👌🏻Spf 35
👌🏻Sesuai untuk kulit Asia
👌🏻Sesuai untuk kulit kering
👌🏻Sesuai untuk kulit berminyak
👌🏻Sangat Wangi
👌🏻Tidak Melekit
👌🏻Senang Di Cuci
👌🏻Bersifat ringan dan senang di blend
👌🏻Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
👌🏻Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut
👌🏻Memberi kesan sempurna pada wajah
👌🏻35ml
.
• • •
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐀 𝐋𝐢𝐧𝐀 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐚 𝐓𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐚 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐊𝐛𝐞𝐫 🀭
• • •
#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #puretox #focalluremalaysia #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 👌🏻Spf 35 👌🏻Sesuai untuk kulit Asia 👌🏻Sesuai untuk kulit kering 👌🏻Sesuai untuk kulit berminyak 👌🏻Sangat Wangi 👌🏻Tidak Melekit 👌🏻Senang Di Cuci 👌🏻Bersifat ringan dan senang di blend 👌🏻Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk 👌🏻Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut 👌🏻Memberi kesan sempurna pada wajah 👌🏻35ml . • • • 𝐂𝐥𝐢𝐜𝐀 𝐋𝐢𝐧𝐀 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐚 𝐓𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄 @ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐚 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒 𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐊𝐛𝐞𝐫 🀭 • • • #khafcosmetics  #okayamalaysia  #sobellacosmetics  #hervnatural  #nrcosmetics  #perfumeparadise  #brushmakeupmalaysia  #bibiaqbybellaz  #laurienecosmetics  #alisacottonangelpowder  #trulooksmalaysia  #malaysiacosmetic  #muabellaz  #syokmascara  #sephoramalaysia  #bibiaqbybellazbeauty  #manniqueen  #makeupbybellaz  #bellazbeauty  #bodydreamcocos  #cubremi  #nucifera  #pinkladyoriginal  #dyxycosmetics  #puretox  #focalluremalaysia  #muamalaysia  #feathersbrow  #alhaalfacosmetics  #nafura 
FABULASH mascara bukan biasa biasa !!
.
Panjang melentik cuma dengan beberapa layer. Makin sikat makin panjang dan tak berketul
.
Mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut. Bahan Lilin Copernicia cerifera ni (Carnauba) diambil dari pokok palma tropika Brazil.
.
Copernicia cerifera, membolehkan penggunaan yang licin dan rata.
Cuma RM49.90 sahaja.
.
#fabulashmascara
#alhaalfacosmetics
#teammummyshark
FABULASH mascara bukan biasa biasa !! . Panjang melentik cuma dengan beberapa layer. Makin sikat makin panjang dan tak berketul . Mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut. Bahan Lilin Copernicia cerifera ni (Carnauba) diambil dari pokok palma tropika Brazil. . Copernicia cerifera, membolehkan penggunaan yang licin dan rata. Cuma RM49.90 sahaja. . #fabulashmascara  #alhaalfacosmetics  #teammummyshark 
KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
👌🏻Spf 35
👌🏻Sesuai untuk kulit Asia
👌🏻Sesuai untuk kulit kering
👌🏻Sesuai untuk kulit berminyak
👌🏻Sangat Wangi
👌🏻Tidak Melekit
👌🏻Senang Di Cuci
👌🏻Bersifat ringan dan senang di blend
👌🏻Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
👌🏻Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut
👌🏻Memberi kesan sempurna pada wajah
👌🏻35ml
.
• • •
𝐂𝐥𝐢𝐜𝐀 𝐋𝐢𝐧𝐀 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐚 𝐓𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄
@ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐚 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒
𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐊𝐛𝐞𝐫 🀭
• • •
#khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #puretox #focalluremalaysia #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics #nafura
KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 👌🏻Spf 35 👌🏻Sesuai untuk kulit Asia 👌🏻Sesuai untuk kulit kering 👌🏻Sesuai untuk kulit berminyak 👌🏻Sangat Wangi 👌🏻Tidak Melekit 👌🏻Senang Di Cuci 👌🏻Bersifat ringan dan senang di blend 👌🏻Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk 👌🏻Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut 👌🏻Memberi kesan sempurna pada wajah 👌🏻35ml . • • • 𝐂𝐥𝐢𝐜𝐀 𝐋𝐢𝐧𝐀 𝐈𝐧 𝐁𝐢𝐚 𝐓𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 👄 @ 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐓𝐚 𝟎𝟏𝟗𝟒𝟏𝟐𝟐𝟒𝟓𝟒 𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐌𝐲 𝐍𝐮𝐊𝐛𝐞𝐫 🀭 • • • #khafcosmetics  #okayamalaysia  #sobellacosmetics  #hervnatural  #nrcosmetics  #perfumeparadise  #brushmakeupmalaysia  #bibiaqbybellaz  #laurienecosmetics  #alisacottonangelpowder  #trulooksmalaysia  #malaysiacosmetic  #muabellaz  #syokmascara  #sephoramalaysia  #bibiaqbybellazbeauty  #manniqueen  #makeupbybellaz  #bellazbeauty  #bodydreamcocos  #cubremi  #nucifera  #pinkladyoriginal  #dyxycosmetics  #puretox  #focalluremalaysia  #muamalaysia  #feathersbrow  #alhaalfacosmetics  #nafura 
DOLL EYE MASCARA
.
Takde bulu mata? Bulu mata tak melentik? No worries..
.
Alha Alfa Doll Mascara soon ready to release!
.
Mascara ni waterproof dan yang penting tak smudge. Nak remove cuma menggunakan air je. Lefff terukk 😍
.
#dolleyemascara
#mascaraalhaalfa
#alhaalfamascara
#teammummyshark
#alhaalfacosmetics
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
DOLL EYE MASCARA.
.
Takde bulu mata? Bulu mata tak melentik? No worries..
.
Alha Alfa Doll Mascara soon ready to release!
.
Mascara ni waterproof dan yang penting tak smudge. Nak remove cuma menggunakan air je. Lefff terukk 😍
.
#dolleyemascara
#mascaraalhaalfa
#alhaalfamascara
#teammummyshark
#alhaalfacosmetics
Yeayy ! tak sabaq nak tempek kat mukaa 💋

#alhaalfafoundation 
#alhaalfamakeup 
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfa
Meletops kan EYESHADOW PALLETE😍♥.
.
Color yg sangat Pigmented & Long Lasting.
Rugi lah kalo tak grab, stock laju je licin mcm pisang goreng panas😄.
.
1) CATCHY DOLL : warna pinkish2 yg y alha akan gunakan utk “dolly look” .
.
2) TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural & sesuai untuk daily makeup dan makeup nikah.
.
3) HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg exclusive utk dinner dan sanding. Effect sexy look!!.
.
4) REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! warna2 smoke yg edgy. Pakai malam2 atau sanding memang vavavoom. Sesuai utk mata sepet.
.
RM60 only for 1pallete😱.
Harga sangat mampu milik dengan kualiti tip top👍🏻.
.
Berminat blh whatsapp 📲+60143891510.
.
🚘COD area Pasir Gudang, Masai, Seri Alam, Tmn Rinting, Plentong, Permas Jaya.
.
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacosmeticpasirgudang
#eyeshadowalhaalfa
Meletops kan EYESHADOW PALLETE😍♥. . Color yg sangat Pigmented & Long Lasting. Rugi lah kalo tak grab, stock laju je licin mcm pisang goreng panas😄. . 1) CATCHY DOLL : warna pinkish2 yg y alha akan gunakan utk “dolly look” . . 2) TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural & sesuai untuk daily makeup dan makeup nikah. . 3) HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg exclusive utk dinner dan sanding. Effect sexy look!!. . 4) REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! warna2 smoke yg edgy. Pakai malam2 atau sanding memang vavavoom. Sesuai utk mata sepet. . RM60 only for 1pallete😱. Harga sangat mampu milik dengan kualiti tip top👍🏻. . Berminat blh whatsapp 📲+60143891510. . 🚘COD area Pasir Gudang, Masai, Seri Alam, Tmn Rinting, Plentong, Permas Jaya. . #alhaalfacosmetics  #alhaalfacosmeticpasirgudang  #eyeshadowalhaalfa 
Confirm lepas ni che ta menangis!
.
Doll Eye Mascara ni boleh buat bulu mata original kite lagi panjang melentik kalah bulu mata pelsuuu dia 😂
.
#dolleyemascara
#mascaraalhaalfa
#alhaalfamascara
#teammummyshark
#alhaalfacosmetics
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
#CUSHION_BLUSHER_ALHA_ALFA

Meh cuci mata tengok cushion blusher AlhaAlfa no. Cantik colour dia.
Boleh pilih kod mana sesuai ikut skin tone. Pilihan kat tangan anda sendiri.

Boleh la jadi si pipi merah bila pakai cushion blusher ni 💋

http://www.wasap.my/601110406529/alhaalfa

#alhaalfacosmetics
#alhaalfaoriginal
#alhaalfacosmeticsoriginal
#agentdiperlukan
#alhaalfa
#cushionblusheralhaalfa
Perbezaan radiant primer dan matte primer 🀷🏻‍♀
.
🔞RADIANT PRIMER
👉🏌sesuai untuk normal & dry skin
👉🏌Beri kelembapan semula jadi
👉🏌dewy & glow finishing gitew
.
🔞MATTE PRIMER 👉🏌sesuai untuk sensitive & oily skin
👉🏌mengawal pengeluaran minyak
👉🏌matte finishing
.
#alhaalfacosmetics
#settingspray
#matteprimer
#radiantprimer
#teammummyshark
Perbezaan radiant primer dan matte primer 🀷🏻‍♀ . 🔞RADIANT PRIMER 👉🏌sesuai untuk normal & dry skin 👉🏌Beri kelembapan semula jadi 👉🏌dewy & glow finishing gitew . 🔞MATTE PRIMER 👉🏌sesuai untuk sensitive & oily skin 👉🏌mengawal pengeluaran minyak 👉🏌matte finishing . #alhaalfacosmetics  #settingspray  #matteprimer  #radiantprimer  #teammummyshark 
Perbezaan radiant primer dan matte primer 🀷🏻‍♀
.
🔞RADIANT PRIMER
👉🏌sesuai untuk normal & dry skin
👉🏌Beri kelembapan semula jadi
👉🏌dewy & glow finishing gitew
.
🔞MATTE PRIMER 👉🏌sesuai untuk sensitive & oily skin
👉🏌mengawal pengeluaran minyak
👉🏌matte finishing
.
#alhaalfacosmetics
#settingspray
#matteprimer
#radiantprimer
#teammummyshark
Perbezaan radiant primer dan matte primer 🀷🏻‍♀ . 🔞RADIANT PRIMER 👉🏌sesuai untuk normal & dry skin 👉🏌Beri kelembapan semula jadi 👉🏌dewy & glow finishing gitew . 🔞MATTE PRIMER 👉🏌sesuai untuk sensitive & oily skin 👉🏌mengawal pengeluaran minyak 👉🏌matte finishing . #alhaalfacosmetics  #settingspray  #matteprimer  #radiantprimer  #teammummyshark 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Introducing baby baru Alha Alfa cosmetics 🍌multifunction Glow Creator, RM49.90 je ✹as serum/ moisturiser for glow effect
✹mix dalam foundation ✹after powder as highlighter
✹dap atas eyeshadow for wet look
✹dap atas lipstik untuk effect glow 💕Glossy pink
dap atas blush er akan jadikan skin nampak dewy n healthy 💕Natural moist
semua skin boleh, cerah ke medium 💕Shine gold
Untuk medium or tan skin 
#alhaalfacosmetics 
#glowcreator
#teamcikkfiza
#alhaalfapasirgudang
wasap.my/+60127825040/pmalhaalfa
Introducing baby baru Alha Alfa cosmetics 🍌multifunction Glow Creator, RM49.90 je ✹as serum/ moisturiser for glow effect ✹mix dalam foundation ✹after powder as highlighter ✹dap atas eyeshadow for wet look ✹dap atas lipstik untuk effect glow 💕Glossy pink dap atas blush er akan jadikan skin nampak dewy n healthy 💕Natural moist semua skin boleh, cerah ke medium 💕Shine gold Untuk medium or tan skin #alhaalfacosmetics  #glowcreator  #teamcikkfiza  #alhaalfapasirgudang  wasap.my/+60127825040/pmalhaalfa
Perbezaan radiant primer dan matte primer 🀷🏻‍♀
.
🔞RADIANT PRIMER
👉🏌sesuai untuk normal & dry skin
👉🏌Beri kelembapan semula jadi
👉🏌dewy & glow finishing gitew
.
🔞MATTE PRIMER 👉🏌sesuai untuk sensitive & oily skin
👉🏌mengawal pengeluaran minyak
👉🏌matte finishing
.
#alhaalfacosmetics
#settingspray
#matteprimer
#radiantprimer
#teammummyshark
Perbezaan radiant primer dan matte primer 🀷🏻‍♀ . 🔞RADIANT PRIMER 👉🏌sesuai untuk normal & dry skin 👉🏌Beri kelembapan semula jadi 👉🏌dewy & glow finishing gitew . 🔞MATTE PRIMER 👉🏌sesuai untuk sensitive & oily skin 👉🏌mengawal pengeluaran minyak 👉🏌matte finishing . #alhaalfacosmetics  #settingspray  #matteprimer  #radiantprimer  #teammummyshark 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih
.
+60193643049
+60193643049
+60193643049
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #wawacosmetics #victoriassecret #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #neelofa #alhaalfacosmetics #pinkladypromosi #pinkladymurah
#igers #igbiz #fattzura #paidreviewmurah #tutorialbyikashafarey #syafiqahaina
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih . +60193643049 +60193643049 +60193643049 . #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #wawacosmetics  #victoriassecret  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #neelofa  #alhaalfacosmetics  #pinkladypromosi  #pinkladymurah  #igers  #igbiz  #fattzura  #paidreviewmurah  #tutorialbyikashafarey  #syafiqahaina 
Tanpa primer.. Foundation mudah bercapuk, merekah, makeup cepat hilang dan rosak akibat permukaan kulit yang too dry atau too oily 😮.
.
Cara penggunaan :
Boleh apply before and after makeup sebagai based untuk kesempurnaan kulit dan as setting spray untuk ketahanan makeup

#teammummyshark
#settingspray
#primerspray
#alhaalfacosmetics
Tanpa primer.. Foundation mudah bercapuk, merekah, makeup cepat hilang dan rosak akibat permukaan kulit yang too dry atau too oily 😮. . Cara penggunaan : Boleh apply before and after makeup sebagai based untuk kesempurnaan kulit dan as setting spray untuk ketahanan makeup #teammummyshark  #settingspray  #primerspray  #alhaalfacosmetics 
Tanpa primer.. Foundation mudah bercapuk, merekah, makeup cepat hilang dan rosak akibat permukaan kulit yang too dry atau too oily 😮.
.
Cara penggunaan :
Boleh apply before and after makeup sebagai based untuk kesempurnaan kulit dan as setting spray untuk ketahanan makeup

#teammummyshark
#settingspray
#primerspray
#alhaalfacosmetics
Tanpa primer.. Foundation mudah bercapuk, merekah, makeup cepat hilang dan rosak akibat permukaan kulit yang too dry atau too oily 😮. . Cara penggunaan : Boleh apply before and after makeup sebagai based untuk kesempurnaan kulit dan as setting spray untuk ketahanan makeup #teammummyshark  #settingspray  #primerspray  #alhaalfacosmetics 
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! .
ALHA ALFA MASCARA !!
=============
.
Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil.
.
Dari mana bahan tersebut??? .
Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba)
Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata.
.
So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! Kami akn kuarkan mascara yang berkualiti sahaja ladiess!! .
Jumm grabbb!!! .
Stokk menipiis!!!!
.
💄Haiii Semuaaa ALHA ALFA READY STOK 📲www.wasap.my/60162702100

#readystock #alhaalfacosmetics #alhaalfamascara
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! . ALHA ALFA MASCARA !! ============= . Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil. . Dari mana bahan tersebut??? . Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba) Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata. . So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! Kami akn kuarkan mascara yang berkualiti sahaja ladiess!! . Jumm grabbb!!! . Stokk menipiis!!!! . 💄Haiii Semuaaa ALHA ALFA READY STOK 📲www.wasap.my/60162702100 #readystock  #alhaalfacosmetics  #alhaalfamascara 
Kenapa apply primer?

1⃣ melembutkan permukaan kulit. 
Makeup senang nak apply, senang lekat dan lebih tahan 
2⃣ bagi lapisan perlindungan antara kulit muka & makeup. Kulit muka tak senang rosak. 
Primer Alha ada baaaaaaanyak ingredients yang merawat kulit secara semula jadi. Cantik luar dan merawat dalam ♥ APA YANG MENARIK?. ALOEVERA - mengurangkan kegatalan pada kulit dan merawat kulit

VITAMIN E - memperbaiki parut

COCOS NUCIFERA - melembapkan kulit, merawat enzima + anti pengelupasan

GALACTOMYCES - mengurangkan kedutan dan mencerahkan

TUMERIC - menghaluskan kulit + pudarkan bekas jerawat

CENTELLA ASIATICA - perawatan kulit yang luka supaya cepat kering

CARICA PAPAYA - anti kedutan + mencerahkan

#radiantprimer
#matteprimer
#alhaalfacosmetics
#teammummyshark
#makeuplovers
#makeupaddict
#bungaamielya
#amielyabeauty
Kenapa apply primer? 1⃣ melembutkan permukaan kulit. Makeup senang nak apply, senang lekat dan lebih tahan 2⃣ bagi lapisan perlindungan antara kulit muka & makeup. Kulit muka tak senang rosak. Primer Alha ada baaaaaaanyak ingredients yang merawat kulit secara semula jadi. Cantik luar dan merawat dalam ♥ APA YANG MENARIK?. ALOEVERA - mengurangkan kegatalan pada kulit dan merawat kulit VITAMIN E - memperbaiki parut COCOS NUCIFERA - melembapkan kulit, merawat enzima + anti pengelupasan GALACTOMYCES - mengurangkan kedutan dan mencerahkan TUMERIC - menghaluskan kulit + pudarkan bekas jerawat CENTELLA ASIATICA - perawatan kulit yang luka supaya cepat kering CARICA PAPAYA - anti kedutan + mencerahkan #radiantprimer  #matteprimer  #alhaalfacosmetics  #teammummyshark  #makeuplovers  #makeupaddict  #bungaamielya  #amielyabeauty 
Tanpa primer.. Foundation mudah bercapuk, merekah, makeup cepat hilang dan rosak akibat permukaan kulit yang too dry atau too oily 😮.
.
Cara penggunaan :
Boleh apply before and after makeup sebagai based untuk kesempurnaan kulit dan as setting spray untuk ketahanan makeup
.
#teammummyshark
#settingspray
#primerspray
#alhaalfacosmetics
#amielyabeauty
#makeuplovers 
#bungaamielya
#makeupaddict
💕Apa itu NAS?💕
.
4 GABUNGAN BAHAN AKTIF 5X GANDA BERKESAN MENGHAPUS MSLH KULIT BERJERAWAT,BERJERAGAT & BERPA RUT!!
#NAS di rumus khas dgn ramuan bahan2 Organic tanpa bahan2 Ki mia membantu dgn efektif mengatasi pelbagai mslh ku.lit wa jah dgn berke san!! 😍
.
✔SERBUK MUTIARA
✔SUSU KAMBING
✔VITAMlN C
✔MARLEN CO 11 AGEN
.
Berminat nak dapatkan Harga Special Promo ?
.
PROMO PROMO!😍 MEH PM 011-16830639
.
Tapi Stock Promo ni x banyak tau...LIMITED!!
#nas #letscantik #putihmulus #gebugebas #jerawat #parutjerawat #teamsyaherabeauty #jommasuktv #maharajalawak2018 #gegarvaganza2108 #syintagila #alhaalfacosmetics #dyxycosmetics #mentor7
💕Apa itu NAS?💕 . 4 GABUNGAN BAHAN AKTIF 5X GANDA BERKESAN MENGHAPUS MSLH KULIT BERJERAWAT,BERJERAGAT & BERPA RUT!! #NAS  di rumus khas dgn ramuan bahan2 Organic tanpa bahan2 Ki mia membantu dgn efektif mengatasi pelbagai mslh ku.lit wa jah dgn berke san!! 😍 . ✔SERBUK MUTIARA ✔SUSU KAMBING ✔VITAMlN C ✔MARLEN CO 11 AGEN . Berminat nak dapatkan Harga Special Promo ? . PROMO PROMO!😍 MEH PM 011-16830639 . Tapi Stock Promo ni x banyak tau...LIMITED!! #nas  #letscantik  #putihmulus  #gebugebas  #jerawat  #parutjerawat  #teamsyaherabeauty  #jommasuktv  #maharajalawak2018  #gegarvaganza2108  #syintagila  #alhaalfacosmetics  #dyxycosmetics  #mentor7 
.
Selamat tengah hari youalls 😘
RAMAI WASSAP TANYA . “Sis ape yang dapat dalam set GLOW GEMILANG tu size TRAVEL KE ? “ BETUL KE HARGA 189.90 ?? Saya kira harga RM250 satu set 😱😱. .
.
.

YES  syg2, awk2 akan dapat 4 barang dr alha alfa cosmetic  FULL SIZE , bukan tester bukan travel. .
.

Kita tengah ade PROMO SET GLOW GEMILANG HANYA RM189.90 sahaja ‌. Memang JIMAT HABISS ‌‌. Awak akan dapat : 
FOUNDATION  PROPOLIS 
EYESHADOW 
GLOW CREATOR 
LOOSE POWDER 
SEMUA DI ATAS ‌‌
RUGI siapa yang tak GRAB ‌‌‌. Maii lekas wassap sis ya 😘
.
.
#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #trusted #makeupbyalhaalfa #alhaalfa
#finishingsprayalhaalfa #goldgliterfinishingspray #alhaalfacosmeticsjohorbahru
#alhaalfacosmeticsjb
#muamalaysia
.
#loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationproptolis #foundationwaterproof
#makeuplovers #makeupaddict #makeupjunkie #tipsmakeupglowing #foundationconcealer #stayalldayfoundation #sprayglowing #makeup #beautytips #wakeupandmakeup #makeuphijab #kosmetikmurah #makeupmurah
. Selamat tengah hari youalls 😘 RAMAI WASSAP TANYA . “Sis ape yang dapat dalam set GLOW GEMILANG tu size TRAVEL KE ? “ BETUL KE HARGA 189.90 ?? Saya kira harga RM250 satu set 😱😱. . . . YES syg2, awk2 akan dapat 4 barang dr alha alfa cosmetic FULL SIZE , bukan tester bukan travel. . . Kita tengah ade PROMO SET GLOW GEMILANG HANYA RM189.90 sahaja ‌. Memang JIMAT HABISS ‌‌. Awak akan dapat : FOUNDATION PROPOLIS EYESHADOW GLOW CREATOR LOOSE POWDER SEMUA DI ATAS ‌‌ RUGI siapa yang tak GRAB ‌‌‌. Maii lekas wassap sis ya 😘 . . #alhaalfacosmetics  #alhaalfalens  #trusted  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #finishingsprayalhaalfa  #goldgliterfinishingspray  #alhaalfacosmeticsjohorbahru  #alhaalfacosmeticsjb  #muamalaysia  . #loosepowderwaterproof  #loosepowderalhaalfa  #foundationproptolis  #foundationwaterproof  #makeuplovers  #makeupaddict  #makeupjunkie  #tipsmakeupglowing  #foundationconcealer  #stayalldayfoundation  #sprayglowing  #makeup  #beautytips  #wakeupandmakeup  #makeuphijab  #kosmetikmurah  #makeupmurah 
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! *ALHA ALFA MASCARA !!*
=============
.
Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil.
.
Dari mana bahan tersebut??? .
Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba)
Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata.
.
So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! #alhaalfaperlis
#alhaalfacosmetics
#nufaylabeauty
#agenalhaalfaperlis
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! *ALHA ALFA MASCARA !!* ============= . Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil. . Dari mana bahan tersebut??? . Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba) Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata. . So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! #alhaalfaperlis  #alhaalfacosmetics  #nufaylabeauty  #agenalhaalfaperlis 
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! *ALHA ALFA MASCARA !!*
=============
.
Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil.
.
Dari mana bahan tersebut??? .
Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba)
Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata.
.
So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! #alhaalfaperlis
#alhaalfacosmetics
#nufaylabeauty
#agenalhaalfaperlis
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! *ALHA ALFA MASCARA !!* ============= . Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil. . Dari mana bahan tersebut??? . Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba) Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata. . So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! #alhaalfaperlis  #alhaalfacosmetics  #nufaylabeauty  #agenalhaalfaperlis 
SERUM BOOSTER  FINALLY 😍😍 READY STOK ‌‌‌‌ Agak lama ya big boss kita Datuk Alha Alha menghasilkan / meluluskan quality serum yang terbaik setanding international SERUM BOOSTER😱. Youalls yg pernah belajar makeup dengan datuk mmg akan tahu betapa cerewatnya datuk dalam makeup BASE MAKEUP @ SKINCARE . 
Xyah cakap banyak tengok kulit big boss sendiri lah pluss BRIDE 2 dia makeup 😱😱😱 semua ya ploelesss weyh‌‌. SERUM ni bukan BIASA2 ya ‌
BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan  utk MERAWAT KULIT. 
Sebab masalah kulit ini adalah BIASA di kalangan rakyat malaysia , TETAPI TIDAK  BIASA BUAT KAMI DI ALHA ALFA COSMETIC . 🌹MERAWAT MASALAH ‵ LIFTING . 
ANJAL KULIT.
WHITENING.
ANTI ACNE.
ANTI ELLERGIC.
REDUCE RESNESS .
kurangkan PARUT JERAWAT.
Kurang kan JERAGAT.
 ringkasan ye!!👇🏻👇🏻👇🏻
.
active ingredients : .
titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!!
#alhaalfafoundation #makeuptutorial #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticsselangor #skinboosteralhaalfa #skinboosters #malaysia #hot🔥 #makeuptutorial #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfaklia #kliacod #klia #klia2
SERUM BOOSTER FINALLY 😍😍 READY STOK ‌‌‌‌ Agak lama ya big boss kita Datuk Alha Alha menghasilkan / meluluskan quality serum yang terbaik setanding international SERUM BOOSTER😱. Youalls yg pernah belajar makeup dengan datuk mmg akan tahu betapa cerewatnya datuk dalam makeup BASE MAKEUP @ SKINCARE . Xyah cakap banyak tengok kulit big boss sendiri lah pluss BRIDE 2 dia makeup 😱😱😱 semua ya ploelesss weyh‌‌. SERUM ni bukan BIASA2 ya ‌ BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT KULIT. Sebab masalah kulit ini adalah BIASA di kalangan rakyat malaysia , TETAPI TIDAK BIASA BUAT KAMI DI ALHA ALFA COSMETIC . 🌹MERAWAT MASALAH ‵ LIFTING . ANJAL KULIT. WHITENING. ANTI ACNE. ANTI ELLERGIC. REDUCE RESNESS . kurangkan PARUT JERAWAT. Kurang kan JERAGAT. ringkasan ye!!👇🏻👇🏻👇🏻 . active ingredients : . titanium dioxide (pelindung matahari) . stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit) . propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas) . lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing) . glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah) . . anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally. . . cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka! . . harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!! #alhaalfafoundation  #makeuptutorial  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #alhaalfacosmeticsselangor  #skinboosteralhaalfa  #skinboosters  #malaysia  #hot ðŸ”¥ #makeuptutorial  #alhaalfacosmeticsselangor  #alhaalfaklia  #kliacod  #klia  #klia2 
.
GLOW CREATOR HIGHLIGHTER ✔BOLEH MIX with FOUNDATION tanpa capuk ✔Natural moist gittew😘 ✔ANTI -ACNE

SHINE GOLD *Kulit medium to tan*

NATURAL MOIST
*Kulit medium*

#aacreator
#alhaalfacosmetics
. GLOW CREATOR HIGHLIGHTER ✔BOLEH MIX with FOUNDATION tanpa capuk ✔Natural moist gittew😘 ✔ANTI -ACNE SHINE GOLD *Kulit medium to tan* NATURAL MOIST *Kulit medium* #aacreator  #alhaalfacosmetics 
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! ALHA ALFA MASCARA !! Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil.

Dari mana bahan tersebut??? Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba)
Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata.

So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! Kami akn kuarkan mascara yang berkualiti sahaja ladiess!! RM49.90 ONLY!!!!
.
.
✔COD
✔POSTAGE
➡WHATSAPP : 019-9898028 ⬅
👉CLICK LINK DI BIO👈
.
ATAU
.
WALK IN TIMIKA BOUTIQUE
👉Lokasi di IM7
👉Butik berhadapan Sri Manja Boutique Hotel
👉Landmark cari MYNY cafe / Dobi Aquanano berhadapan dengan hotel
👉Naik tangga sebelah dobi Aquanano
:
✔OPEN MONDAY - SATURDAY
🕧 11 A.M - 7 P.M
❌ SUNDAY CLOSE❌
:
:
#sayajual #alhaalfacosmetics#alhaalfakuantan #kuantan #royalpropolisfoundationkuantan #codkuantan #ohanakuantan #butikkuantan #alhaalfapekan #alhaalfakemaman #muakuantan #alhaalfajohor #stokiskuantan #okayakuantan#hervkuantan #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #makeupkuantan#instadaily #instafollow #followme #instagood #bestoftheday #instacool #follow #style #swag8
Wowowo mascara bukan biasa biasa !! ALHA ALFA MASCARA !! Maskara mengandungi lilin lebah yang memberi tekstur yang lembut untuk membolehkan penggunaan yang licin dan rata supaya ia tidak berserpih, berketul atau berbintil. Dari mana bahan tersebut??? Haaaa niii diaa😍😍, Bahan Lilin Copernicia cerifera (Carnauba) Bahan lilin diambil dari pokok palma tropika Brazil, Copernicia cerifera, yang menawarkan kepekatan yang kaya, berkrim dan membolehkan penggunaan yang licin dan rata. So youalls mascara alha alfa ni bukan biasa2 tau !! Mmg luar biasaaa!!! Kami akn kuarkan mascara yang berkualiti sahaja ladiess!! RM49.90 ONLY!!!! . . ✔COD ✔POSTAGE ➡WHATSAPP : 019-9898028 ⬅ 👉CLICK LINK DI BIO👈 . ATAU . WALK IN TIMIKA BOUTIQUE 👉Lokasi di IM7 👉Butik berhadapan Sri Manja Boutique Hotel 👉Landmark cari MYNY cafe / Dobi Aquanano berhadapan dengan hotel 👉Naik tangga sebelah dobi Aquanano : ✔OPEN MONDAY - SATURDAY 🕧 11 A.M - 7 P.M ❌ SUNDAY CLOSE❌ : : #sayajual  #alhaalfacosmetics #alhaalfakuantan  #kuantan  #royalpropolisfoundationkuantan  #codkuantan  #ohanakuantan  #butikkuantan  #alhaalfapekan  #alhaalfakemaman  #muakuantan  #alhaalfajohor  #stokiskuantan  #okayakuantan #hervkuantan  #follow4follow  #like4like  #instalike  #igers  #picoftheday  #makeupkuantan #instadaily  #instafollow  #followme  #instagood  #bestoftheday  #instacool  #follow  #style  #swag8 
ALHA ALFA SKIN BOOSTER LAKU KERAS!!
.
.
=========
HARGA
=========
RM49.90 sahaja (excl postage) - 30ml
.
If korang follow ig Dato' @alhaalfa, mesti korang dah almaklum sangat dengan kehebatan serum ni. Apapun di sini akak highlight sikit tentang skin booster @ serum ni k.
.
Kebaikan serum:
💎 LIFTING
💎 ANJAL KULIT
💎 WHITENING
💎 ANTI ACNE
💎 ANTI ALLERGY
💎 REDUCE REDNESS
💎 Kurangkan PARUT JERAWAT
💎 Kurang kan JERAGAT
.
Active ingredients :
.
🌹 Titanium dioxide (pelindung matahari)
.
🌹 Stearyl dimethicone (melembutkan tekstur kulit)
.
🌹 Propylene glycol (mengurangkan kulit kering dan menggelupas)
.
🌹 Lanolin (menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
🌹 Glyceryl monostearate (mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
See brightening effects within 7-14 days (depending on the person)
Membantu mencerahkan kulit dan bersinar secara semulajadi.
.
Antara langkah pemakaian SKIN BOOSTER:
1- primer spray
2- skin booster
3- moisturizer
4- glow creator
5- foundation
6- blusher cushion
7- loose powder
8- bulu mata
9- finishing spray
.
Atau lebih senang:
Selepas cuci muka, apply skin booster ni.. lepas tu apply moisturizer.
Amalkan sebelum tidur malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
This is WATER BASE SKIN BOOSTER!
Tidak akan menyebabkan kulit berminyak! Amat sesuai utk kedua2 jenis kulit jenis minyak atau kering.
Tidak boleh blend dalam foundation..pakai lepas cuci muka.
.
Tapi kene faham konsep tau! ini bukan barang2 yg menjanjikan pakai 3 hari putih.. pakai terus nampak muka berubah..no no no! itu merbahaya kalau sekali pakai terus cantik..cepat jugak la muka kite jahanam bila tggalkan product tu nanti.. BOOSTER ni sama macam international BRAND yg lain..ambil masa SEMINGGU DUA,korg mesti takkan tggalkan lepas tu..heheeh selamat mencuba ouls!!
.
.
.
#alhaalfalens #alhaalfacosmetics #alhaalfaserum #sayajualmakeup #muaipoh #muaperak #makeupmalaysia #alhaalfaipoh #alhaalfaperak #alhaalfaoundation #alhaalfaseriiskandar #alhaalfabatugajah #alhaalfatronoh #alhaalfameru #alhaalfautara #alhaalfa #alhaalfaskinbooster #alhaalfaroyalpropolis #alhaalfaserumbooster
ALHA ALFA SKIN BOOSTER LAKU KERAS!! . . ========= HARGA ========= RM49.90 sahaja (excl postage) - 30ml . If korang follow ig Dato' @alhaalfa, mesti korang dah almaklum sangat dengan kehebatan serum ni. Apapun di sini akak highlight sikit tentang skin booster @ serum ni k. . Kebaikan serum: 💎 LIFTING 💎 ANJAL KULIT 💎 WHITENING 💎 ANTI ACNE 💎 ANTI ALLERGY 💎 REDUCE REDNESS 💎 Kurangkan PARUT JERAWAT 💎 Kurang kan JERAGAT . Active ingredients : . 🌹 Titanium dioxide (pelindung matahari) . 🌹 Stearyl dimethicone (melembutkan tekstur kulit) . 🌹 Propylene glycol (mengurangkan kulit kering dan menggelupas) . 🌹 Lanolin (menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing) . 🌹 Glyceryl monostearate (mengurangkan minyak pada wajah) . . See brightening effects within 7-14 days (depending on the person) Membantu mencerahkan kulit dan bersinar secara semulajadi. . Antara langkah pemakaian SKIN BOOSTER: 1- primer spray 2- skin booster 3- moisturizer 4- glow creator 5- foundation 6- blusher cushion 7- loose powder 8- bulu mata 9- finishing spray . Atau lebih senang: Selepas cuci muka, apply skin booster ni.. lepas tu apply moisturizer. Amalkan sebelum tidur malam..dan setiap kali selepas cuci muka! . This is WATER BASE SKIN BOOSTER! Tidak akan menyebabkan kulit berminyak! Amat sesuai utk kedua2 jenis kulit jenis minyak atau kering. Tidak boleh blend dalam foundation..pakai lepas cuci muka. . Tapi kene faham konsep tau! ini bukan barang2 yg menjanjikan pakai 3 hari putih.. pakai terus nampak muka berubah..no no no! itu merbahaya kalau sekali pakai terus cantik..cepat jugak la muka kite jahanam bila tggalkan product tu nanti.. BOOSTER ni sama macam international BRAND yg lain..ambil masa SEMINGGU DUA,korg mesti takkan tggalkan lepas tu..heheeh selamat mencuba ouls!! . . . #alhaalfalens  #alhaalfacosmetics  #alhaalfaserum  #sayajualmakeup  #muaipoh  #muaperak  #makeupmalaysia  #alhaalfaipoh  #alhaalfaperak  #alhaalfaoundation  #alhaalfaseriiskandar  #alhaalfabatugajah  #alhaalfatronoh  #alhaalfameru  #alhaalfautara  #alhaalfa  #alhaalfaskinbooster  #alhaalfaroyalpropolis  #alhaalfaserumbooster 
Makeup Fasha Sandha Bertunang oleh founder @alhaalfa... All item ready stok... retisss sgttt.. 😘😘😘 Jom cuba.. xslh pn nk cntikk... klik link‵‵
📲 
www.wasap.my/60136088290/AA
www.wasap.my/60136088290/AA
www.wasap.my/60136088290/AA

postage sm/ss 🚗🚗Cod area cyberjaya/putrajaya/klia/kotawarisan/sepang/saujanaklia/nilai

#alhaalfacosmetics #alhaalfaeyeshadow #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacyberjaya #alhaalfasepang #alhaalfanilai #alhaalfablusher #alhaalfaklia #alhaalfaputrajaya #alhaalfasaujanaklia
Makeup Fasha Sandha Bertunang oleh founder @alhaalfa... All item ready stok... retisss sgttt.. 😘😘😘 Jom cuba.. xslh pn nk cntikk... klik link‵‵ 📲 www.wasap.my/60136088290/AA www.wasap.my/60136088290/AA www.wasap.my/60136088290/AA postage sm/ss 🚗🚗Cod area cyberjaya/putrajaya/klia/kotawarisan/sepang/saujanaklia/nilai #alhaalfacosmetics  #alhaalfaeyeshadow  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticshq  #alhaalfacyberjaya  #alhaalfasepang  #alhaalfanilai  #alhaalfablusher  #alhaalfaklia  #alhaalfaputrajaya  #alhaalfasaujanaklia 
Tanpa primer.. Foundation mudah bercapuk, merekah, makeup cepat hilang dan rosak akibat permukaan kulit yang too dry atau too oily 😮.
.
Cara penggunaan :
Boleh apply before and after makeup sebagai based untuk kesempurnaan kulit dan as setting spray untuk ketahanan makeup

#teammummyshark
#settingspray
#primerspray
#alhaalfacosmetics
#makeupsettingspray 
#amielyabeauty 
#bungaamielya
Kenapa apply primer?

1⃣ melembutkan permukaan kulit. 
Makeup senang nak apply, senang lekat dan lebih tahan 
2⃣ bagi lapisan perlindungan antara kulit muka & makeup. Kulit muka tak senang rosak. 
Primer Alha ada baaaaaaanyak ingredients yang merawat kulit secara semula jadi. Cantik luar dan merawat dalam ♥ APA YANG MENARIK?. ALOEVERA - mengurangkan kegatalan pada kulit dan merawat kulit

VITAMIN E - memperbaiki parut

COCOS NUCIFERA - melembapkan kulit, merawat enzima + anti pengelupasan

GALACTOMYCES - mengurangkan kedutan dan mencerahkan

TUMERIC - menghaluskan kulit + pudarkan bekas jerawat

CENTELLA ASIATICA - perawatan kulit yang luka supaya cepat kering

CARICA PAPAYA - anti kedutan + mencerahkan

#radiantprimer
#matteprimer
#alhaalfacosmetics
#teammummyshark
#amielyabeauty
#bungaamielya
#makeupsettingspray
Kenapa apply primer? 1⃣ melembutkan permukaan kulit. Makeup senang nak apply, senang lekat dan lebih tahan 2⃣ bagi lapisan perlindungan antara kulit muka & makeup. Kulit muka tak senang rosak. Primer Alha ada baaaaaaanyak ingredients yang merawat kulit secara semula jadi. Cantik luar dan merawat dalam ♥ APA YANG MENARIK?. ALOEVERA - mengurangkan kegatalan pada kulit dan merawat kulit VITAMIN E - memperbaiki parut COCOS NUCIFERA - melembapkan kulit, merawat enzima + anti pengelupasan GALACTOMYCES - mengurangkan kedutan dan mencerahkan TUMERIC - menghaluskan kulit + pudarkan bekas jerawat CENTELLA ASIATICA - perawatan kulit yang luka supaya cepat kering CARICA PAPAYA - anti kedutan + mencerahkan #radiantprimer  #matteprimer  #alhaalfacosmetics  #teammummyshark  #amielyabeauty  #bungaamielya  #makeupsettingspray 
Confirm lepas ni CHe Ta menangis. .
.
FABULASH MASCARA boleh buat bulu mata original kite lagi lentik dari bulu mata pelssuuu che ta!😂 .
.
.
Mascara ni waterproof dan yang penting tak smudge. Nak remove cuma menggunakan air je.
.
.
Nak bulu mata kalah che ta? Tak perlu DM🙅🏻.
Boleh terus click link whatspp di profile bio.
.
.
📊 Postage ke seluruh Malaysia 📲 whatsapp 012-3526274
.
#dolleyemascara
#mascaraalhaalfa 
#alhaalfamascara
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacosmeticsjb 
#teammummyshark
Confirm lepas ni CHe Ta menangis. . . FABULASH MASCARA boleh buat bulu mata original kite lagi lentik dari bulu mata pelssuuu che ta!😂 . . . Mascara ni waterproof dan yang penting tak smudge. Nak remove cuma menggunakan air je. . . Nak bulu mata kalah che ta? Tak perlu DM🙅🏻. Boleh terus click link whatspp di profile bio. . . 📊 Postage ke seluruh Malaysia 📲 whatsapp 012-3526274 . #dolleyemascara  #mascaraalhaalfa  #alhaalfamascara  #alhaalfacosmetics  #alhaalfacosmeticsjb  #teammummyshark 
Super Stay Fixing Loose Powder 
Ramai makeup tapi masih tak tahu apa kegunaan fixing setting powder.Meh akak nak cite
.
💋 Untuk set makeup tahan lama
💋 Utk lock foundation & concealer supaya tidak crack / pecah.
💋 Membantu menutup pore
💋 Super lightweight & fine
💋 Mengebu gebas kn muka awk tu
💋 Waterproof tau - Kene air ujan/ peluh pn maintain .Tp nak amik wudhuk uollss kene remove na sbb tak telus ayak td.Punye la waterproof
💋 Finishing matte but still glow, ya itu lah yg kita mahukan..Selalu bila matte terus keras kejung muka hg 😬
.
Sapa boleh pakai ?.
.
✅Kulit kering boleh / kulit berminyak boleh .
.
Sbb apa ? Sbb Alha keluarkan 2 jenis :-
.
💞Glow powder - kulit kering/normal
💞Matte powder finish - kulit berminyak
.
Ada 3 colour : .
✅Pink - Letak kt bawah mata/ buat mcm blusher / light skin
✅Translucent ( x de colour)
✅Brown - Tan skin
.

#agenalhaalfanegerisembilan
#agenalhaalfasenawang
#agenalhalfaseremban
#royalpropolis
#alhaalfacosmetics 
#foundation 
#foundationviral
Super Stay Fixing Loose Powder Ramai makeup tapi masih tak tahu apa kegunaan fixing setting powder.Meh akak nak cite . 💋 Untuk set makeup tahan lama 💋 Utk lock foundation & concealer supaya tidak crack / pecah. 💋 Membantu menutup pore 💋 Super lightweight & fine 💋 Mengebu gebas kn muka awk tu 💋 Waterproof tau - Kene air ujan/ peluh pn maintain .Tp nak amik wudhuk uollss kene remove na sbb tak telus ayak td.Punye la waterproof 💋 Finishing matte but still glow, ya itu lah yg kita mahukan..Selalu bila matte terus keras kejung muka hg 😬 . Sapa boleh pakai ?. . ✅Kulit kering boleh / kulit berminyak boleh . . Sbb apa ? Sbb Alha keluarkan 2 jenis :- . 💞Glow powder - kulit kering/normal 💞Matte powder finish - kulit berminyak . Ada 3 colour : . ✅Pink - Letak kt bawah mata/ buat mcm blusher / light skin ✅Translucent ( x de colour) ✅Brown - Tan skin . #agenalhaalfanegerisembilan  #agenalhaalfasenawang  #agenalhalfaseremban  #royalpropolis  #alhaalfacosmetics  #foundation  #foundationviral 
#Repost @alhaalfa
• • • • •
Step 3: he's using the Matte Waterproof Loose powder to balance the skin in order not look oily. 
#alhaalfacosmetics
#alhaalfa_spore_stockist
#alhaalfa_cosmetic_hq

#alhaalfareviewsg
#strongteamworksg
#alhaalfasingapore
#alhaalfacosmeticsmakcikbawang
#makeuptutorial
#Repost @alhaalfa
• • • • •
Step 2: choose your right colour skin tone for foundation.

Can mix with the Glow Creator as well!

#alhaalfacosmetics
#alhaalfa_spore_stockist
#alhaalfa_cosmetic_hq
#alhaalfa_sg_agent03

#alhaalfareviewsg
#strongteamworksg
#alhaalfasingapore
#alhaalfacosmeticsmakcikbawang
*LIPSTICK ALHA ALFA*

Matte sangat, WATERPROOF giler 😘

ALHA ALFA LIPSTICK TERBOEKKK ABAD INI 💄💋 Ringan je boleh bawak ke mana mana je u alls 😘😘😘 Kepada penggemar Matte Lipstick boleh la try... Kelebihan Alha Lipstick 👇🏻 💖 Ada FISH COLLAGEN - menjadikan bibir sihat, tak kering & dan merawat bibir (especially utk bibir hitam & kering) 💖 Senang blend wpun jnis matte. 💖 Color pigmented walaupun sekalit calit. 💖 FREE chemical ok! 
So bibir tak akan hitam. 💖 Tekstur matte tp tak merekah tau

Code nude2 pom CANTIK SGTTT 😍
‌ *PLEASE TAKE NOTE* ‌
ALHA ALFA LIPSTICK AVAILABLE 
Harga *RM40.00* 💎 HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE 📊
💎 HARGA BELUM TERMASUK COD DI KUANTAN 🚗💚 UNTUK PEMBELIAN BOLEH TERUS KE NOMBOR 📩 
http://www.wasap.my/60109008407

#Follow Instagram : alhaalfamelofficial 
#alhaalfameloffcial #TeamMelKuantan #AgentKuantanPahang #codkuantan #Codbalok #alhaalfa #ayshaalam #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfa  #inifinityset #setalhaalfa #sayajual #rezekibersama #alhamdulillah #kitakongsiRezeki
*LIPSTICK ALHA ALFA* Matte sangat, WATERPROOF giler 😘 ALHA ALFA LIPSTICK TERBOEKKK ABAD INI 💄💋 Ringan je boleh bawak ke mana mana je u alls 😘😘😘 Kepada penggemar Matte Lipstick boleh la try... Kelebihan Alha Lipstick 👇🏻 💖 Ada FISH COLLAGEN - menjadikan bibir sihat, tak kering & dan merawat bibir (especially utk bibir hitam & kering) 💖 Senang blend wpun jnis matte. 💖 Color pigmented walaupun sekalit calit. 💖 FREE chemical ok!  So bibir tak akan hitam. 💖 Tekstur matte tp tak merekah tau Code nude2 pom CANTIK SGTTT 😍 ‌ *PLEASE TAKE NOTE* ‌ ALHA ALFA LIPSTICK AVAILABLE Harga *RM40.00* 💎 HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE 📊 💎 HARGA BELUM TERMASUK COD DI KUANTAN 🚗💚 UNTUK PEMBELIAN BOLEH TERUS KE NOMBOR 📩 http://www.wasap.my/60109008407 #Follow  Instagram : alhaalfamelofficial #alhaalfameloffcial  #TeamMelKuantan  #AgentKuantanPahang  #codkuantan  #Codbalok  #alhaalfa  #ayshaalam  #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #alhaalfa  #inifinityset  #setalhaalfa  #sayajual  #rezekibersama  #alhamdulillah  #kitakongsiRezeki 
Asalamualaikum 💓

Kaktim nak habaq ni yang sapa beli 3 barang ke atas kaktim nak bagi calender tahun 2019 secara PERCUMA !!! Calender ni #azsuriateam yang buat tauu...limited edition gituwwwww...Sapa nak jom cepat whatsapp kaktim tau... selagi stok masih ada selagi tu hampa akan dapat kalau hampa beli 3 barang ke atas hihihihi... nak oder whatsapp 0175692944 atau klik link di bio instagram @alhaalfakaktimbeauty.my lagi mudah dan cepat!! Jangan kata kaktim takhabaq nahhhhh😍

#alhaalfacosmetics #agentalhaalfa #trustedseller #trustedagent #cosmeticviral #calender2019 #newyear
Asalamualaikum 💓 Kaktim nak habaq ni yang sapa beli 3 barang ke atas kaktim nak bagi calender tahun 2019 secara PERCUMA !!! Calender ni #azsuriateam  yang buat tauu...limited edition gituwwwww...Sapa nak jom cepat whatsapp kaktim tau... selagi stok masih ada selagi tu hampa akan dapat kalau hampa beli 3 barang ke atas hihihihi... nak oder whatsapp 0175692944 atau klik link di bio instagram @alhaalfakaktimbeauty.my lagi mudah dan cepat!! Jangan kata kaktim takhabaq nahhhhh😍 #alhaalfacosmetics  #agentalhaalfa  #trustedseller  #trustedagent  #cosmeticviral  #calender2019  #newyear 
#Repost @alhaalfa
• • • • •
Tutorial from our Boss.
Step 1: Moisturizer for lasting make up and can mix Glow Creator to make the shine effect from the inside.

#alhaalfacosmetics
#alhaalfa_spore_stockist
#alhaalfa_cosmetic_hq

#alhaalfareviewsg
#strongteamworksg
#alhaalfasingapore
#alhaalfacosmeticsmakcikbawang
#makeuptutorial