an online Instagram web viewer

#alaska medias

Photos

Last years rankings ! Missing two shows and one overall may have moved me higher on the list . I’m happy with that ! This body has birthed 3 children , had 8 surgeries , fights autoimmune disease , and manages the family / businesses 💁🏼‍♀️ for those who doubt me or underestimate my ambition. Watch 🤗 I don’t have to take harsh drugs or compete in a show 1,500 miles away just to get better placing . 😪 not my style . I also don’t intend on only doing Bikini Npc competitions and consuming my life around it . I do more than walk in a bikini on a stage infront of judges. I hold fundraisers for those fighting cancer , I work with others trying to fight obesity , I promote health check ups , I choose to make a difference NOT using my body . I challenge YOU to do that ✅ #momof3 #alaska #quitbeingselfabsorbed  #helpothers #youreonlyassauccessfulasthoseyouhelp #womenempowerment  see that last # ? This doesn’t mean a half naked picture of yourself saying “ if I can do it you can too “ people need support , heart and guidance . Rant over 🤗
Last years rankings ! Missing two shows and one overall may have moved me higher on the list . I’m happy with that ! This body has birthed 3 children , had 8 surgeries , fights autoimmune disease , and manages the family / businesses 💁🏼‍♀️ for those who doubt me or underestimate my ambition. Watch 🤗 I don’t have to take harsh drugs or compete in a show 1,500 miles away just to get better placing . 😪 not my style . I also don’t intend on only doing Bikini Npc competitions and consuming my life around it . I do more than walk in a bikini on a stage infront of judges. I hold fundraisers for those fighting cancer , I work with others trying to fight obesity , I promote health check ups , I choose to make a difference NOT using my body . I challenge YOU to do that ✅ #momof3  #alaska  #quitbeingselfabsorbed  #helpothers  #youreonlyassauccessfulasthoseyouhelp  #womenempowerment  see that last # ? This doesn’t mean a half naked picture of yourself saying “ if I can do it you can too “ people need support , heart and guidance . Rant over 🤗
Finally made it on a helicopter.
.
.
.
#helicopter #nature #glacier #takuglacier #juneau #alaska #erahelicopters
"What do we do with our hands?" | Hung out with these cool cats at @shockwaveparks - check out our awesome slowmo shots in the new vlog! Link in bio.
"What do we do with our hands?" | Hung out with these cool cats at @shockwaveparks - check out our awesome slowmo shots in the new vlog! Link in bio.
Update on the boys... heading out Yukon to Arctic Circle. Be safe and keep eye out for grizzly bear.  #arcticcirle  #bikepacking #alaska #tread #rei #yukon #joe #satellitephone
Packed house for @captaintasos talk about what it took to build and what it takes to lead #celebritysolstice with a little sneak peek at #celebrityedge Inspiring to hear his passion for @celebritycruises #rockstar #noautographsplease😎 #celebrity #passiondrivessuccess #alaska #dayatsea
Picking wild rose hips for rose hip tea and candied rose petals 🌺 #alaskanbeauty #alaska #rosehips
💐TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER AQUA TONER (120ML)💐
.
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN TONER ALASKA?? Walaupun sudah menanggalkan solekan dengan makeup remover dan pencuci muka, masih ada lagi saki-baki kecil bekas solekan yang tertinggal disebalik liang-liang pori.

Jadi, untuk pastikan kulit anda benar benar bersih, TONER adalah langkah tambahan yang menjanjikan kulit bersih dari terjadinya Kulit Mati.

Antara 10 FUNGSI TONER PADA KULIT WAJAH :
🌹 Menyegarkan Wajah
🌹 Mencegah Kulit Kering
🌹 Membersihkan Wajah
🌹 Melembabkan Kulit
🌹 Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet
🌹 Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain
🌹 Mengecilkan Pori Wajah
🌹 Menstabilkan PH Wajah
🌹 Memutihkan Wajah
🌹 Menghaluskan Kulit
.
👉HARGA : RM85
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#alaskatoner #toneralaska #trueislandalaskatoner #alaskaglacierwatertoner #trueislandalaskaglacierwatercreammurah #trueislandalaskaglacierwatercream #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal #fixingmistnafura #facemist #alldayfixingmist  #trueislandfixingmist #fixingmisttrueisland #honeybeevenom #nafura #honeybeevenombynafura #honeybeevenommultisolutionmurah #honeybeevenomsolution #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #trueislandalaskaoriginal #alaska #alaskaoriginal #alaskamalaysia #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #trueislandoriginal
💐TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER AQUA TONER (120ML)💐 . KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN TONER ALASKA?? Walaupun sudah menanggalkan solekan dengan makeup remover dan pencuci muka, masih ada lagi saki-baki kecil bekas solekan yang tertinggal disebalik liang-liang pori. Jadi, untuk pastikan kulit anda benar benar bersih, TONER adalah langkah tambahan yang menjanjikan kulit bersih dari terjadinya Kulit Mati. Antara 10 FUNGSI TONER PADA KULIT WAJAH : 🌹 Menyegarkan Wajah 🌹 Mencegah Kulit Kering 🌹 Membersihkan Wajah 🌹 Melembabkan Kulit 🌹 Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet 🌹 Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain 🌹 Mengecilkan Pori Wajah 🌹 Menstabilkan PH Wajah 🌹 Memutihkan Wajah 🌹 Menghaluskan Kulit . 👉HARGA : RM85 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #alaskatoner  #toneralaska  #trueislandalaskatoner  #alaskaglacierwatertoner  #trueislandalaskaglacierwatercreammurah  #trueislandalaskaglacierwatercream  #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal  #fixingmistnafura  #facemist  #alldayfixingmist  #trueislandfixingmist  #fixingmisttrueisland  #honeybeevenom  #nafura  #honeybeevenombynafura  #honeybeevenommultisolutionmurah  #honeybeevenomsolution  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenom  #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia  #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah  #trueislandalaskamalaysia  #trueislandalaskaoriginal  #alaska  #alaskaoriginal  #alaskamalaysia  #trueisland  #trueislandmurah  #trueislandmalaysia  #trueislandoriginal 
💐TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST💐
.
🌹 Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
🌹 Digunakan sebagai setting spray before makeup dan after makeup.
🌹 Jika nak spray tanpa makeup pun boleh, sebab boleh control reduce oily skin.
🌹 Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar
🌹 Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
🌹 Ekstrak limau memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi.
🌹 Meningkatkan kecerahan kulit
🌹 Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan.
.
CARA GUNA HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST :
✔️Spray sebelum bermekap untuk kulit lebih segar & bersedia.
✔️Spray sekali lagi selepas makeup agar tampak lebih glowing & tahan lebih lama.
✔️Sangat disarankan untuk kaki makeup miliki Fixing Mist!
.
👉HARGA : RM53
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#fixingmistnafura #facemist #alldayfixingmist  #trueislandfixingmist #fixingmisttrueisland #honeybeevenom #nafura #honeybeevenombynafura #honeybeevenommultisolutionmurah #honeybeevenomsolution #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #honeybeevenom #trueislandalaskaglacierwatercream #trueislandalaskaglacierwatercreammurah #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #trueislandalaskaoriginal #alaska #alaskaoriginal #alaskamalaysia #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #trueislandoriginal
💐TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST💐 . 🌹 Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit 🌹 Digunakan sebagai setting spray before makeup dan after makeup. 🌹 Jika nak spray tanpa makeup pun boleh, sebab boleh control reduce oily skin. 🌹 Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar 🌹 Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit 🌹 Ekstrak limau memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi. 🌹 Meningkatkan kecerahan kulit 🌹 Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan. . CARA GUNA HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST : ✔️Spray sebelum bermekap untuk kulit lebih segar & bersedia. ✔️Spray sekali lagi selepas makeup agar tampak lebih glowing & tahan lebih lama. ✔️Sangat disarankan untuk kaki makeup miliki Fixing Mist! . 👉HARGA : RM53 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #fixingmistnafura  #facemist  #alldayfixingmist  #trueislandfixingmist  #fixingmisttrueisland  #honeybeevenom  #nafura  #honeybeevenombynafura  #honeybeevenommultisolutionmurah  #honeybeevenomsolution  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenomcream  #honeybeevenom  #trueislandalaskaglacierwatercream  #trueislandalaskaglacierwatercreammurah  #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal  #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia  #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah  #trueislandalaskamalaysia  #trueislandalaskaoriginal  #alaska  #alaskaoriginal  #alaskamalaysia  #trueisland  #trueislandmurah  #trueislandmalaysia  #trueislandoriginal 
Spent last hour in #alaska at #pottermarsh . Time to get down to earth. ;)
💐TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM💐
.
True Island Alaska Glacier Water Cream merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!! Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream. Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.
.
True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja. Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM). Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.
.
FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM :
🌹 Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
🌹 Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🌹 Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🌹 Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
🌹 Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
🌹 Sesuai untuk kulit yang kering.
🌹 Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌹 Membantu melicinkan kulit wajah.
🌹 Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.
🌹 Digunakan sebagai moisturizer.
🌹 Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
🌟🌟True Island Alaska Glacier Water Cream produk 100% original. Di jamin HALAL dan disahkan KKM.
.
👉HARGA : RM85
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#trueislandalaskaglacierwatercream #trueislandalaskaglacierwatercreammurah #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #trueislandalaskaoriginal #alaska #alaskamurah #alaskaoriginal #alaskamalaysia #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #trueislandoriginal #trueislandalaskaKMG
💐TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM💐 . True Island Alaska Glacier Water Cream merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!! Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream. Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni. . True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja. Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM). Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi. . FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM : 🌹 Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik. 🌹 Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit. 🌹 Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond. 🌹 Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang. 🌹 Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan. 🌹 Sesuai untuk kulit yang kering. 🌹 Sesuai untuk semua jenis kulit. 🌹 Membantu melicinkan kulit wajah. 🌹 Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka. 🌹 Digunakan sebagai moisturizer. 🌹 Sebelum makeup dan sebelum tidur. . 🌟🌟True Island Alaska Glacier Water Cream produk 100% original. Di jamin HALAL dan disahkan KKM. . 👉HARGA : RM85 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #trueislandalaskaglacierwatercream  #trueislandalaskaglacierwatercreammurah  #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal  #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia  #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah  #trueislandalaskamalaysia  #trueislandalaskaoriginal  #alaska  #alaskamurah  #alaskaoriginal  #alaskamalaysia  #trueisland  #trueislandmurah  #trueislandmalaysia  #trueislandoriginal  #trueislandalaskaKMG 
💐CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM💐
.
Sape ada masalah macam kat bawah ni🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Kulit gatal, menggelupas, enzema baby, badan naik ruam2, selulit celah², ketiak hitam, gatal² dan yang berkaitan dengan masalah kulit ni mari CENTELLA ada jalan penyelesaiannya🤗
.
CENTELLA ni adalah produk dari TRUE ISLAND, baru sampai dari KOREA uolssss, sepupu ALASKA ni wei😁  Kalau yang lain dari madu lebah CENTELLA ni dari pucuk pegaga🍀 PEGAGA tahu ke? Orang buat ulam cicah budu😂 banyak kan khasiat dia. 
Mesti ramai yang ada masalah kulit kan, biasa la negara kite ni panas memang mudah kena panau ke kurap ke, ape masalah kulit just sapu je CENTELLA ni.
.
Tiada bahan kimia dan dia dari bahan semulajadi je weiiii. Sape ada masalah kulit yang kronik cer try CENTELLA ni. Confirm berpuas hati💕
.
👉HARGA : RM85
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#nafuraagent #nafura #hopegirlmalaysia #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream #centellabynafura #centella #centellamurah #centellasolutioncream #honeybeevenom #nafura #honeybeevenombynafura #honeybeevenommultisolutionmurah #honeybeevenomsolution #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #honeybeevenom #trueislandalaskaglacierwatercream #trueislandalaskaglacierwatercreammurah #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #trueislandalaskaoriginal #alaska #alaskaoriginal #alaskamalaysia #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #trueislandoriginal
💐CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM💐 . Sape ada masalah macam kat bawah ni🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Kulit gatal, menggelupas, enzema baby, badan naik ruam2, selulit celah², ketiak hitam, gatal² dan yang berkaitan dengan masalah kulit ni mari CENTELLA ada jalan penyelesaiannya🤗 . CENTELLA ni adalah produk dari TRUE ISLAND, baru sampai dari KOREA uolssss, sepupu ALASKA ni wei😁 Kalau yang lain dari madu lebah CENTELLA ni dari pucuk pegaga🍀 PEGAGA tahu ke? Orang buat ulam cicah budu😂 banyak kan khasiat dia. Mesti ramai yang ada masalah kulit kan, biasa la negara kite ni panas memang mudah kena panau ke kurap ke, ape masalah kulit just sapu je CENTELLA ni. . Tiada bahan kimia dan dia dari bahan semulajadi je weiiii. Sape ada masalah kulit yang kronik cer try CENTELLA ni. Confirm berpuas hati💕 . 👉HARGA : RM85 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #nafuraagent  #nafura  #hopegirlmalaysia  #alaskamoisturizer  #honeybeevenommultisolutioncream  #centellabynafura  #centella  #centellamurah  #centellasolutioncream  #honeybeevenom  #nafura  #honeybeevenombynafura  #honeybeevenommultisolutionmurah  #honeybeevenomsolution  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenomcream  #honeybeevenom  #trueislandalaskaglacierwatercream  #trueislandalaskaglacierwatercreammurah  #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal  #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia  #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah  #trueislandalaskamalaysia  #trueislandalaskaoriginal  #alaska  #alaskaoriginal  #alaskamalaysia  #trueisland  #trueislandmurah  #trueislandmalaysia  #trueislandoriginal 
💐HONEY BEE VENOM ORIGINAL💐
.
🔘1 Bekas Honey Bee Venom 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan)
.
⚠️ATTENTION TO ALL HONEY BEE VENOM LOVERS !!!
Camne nak taw "Original" or "Fake" Honeybee Venom Moisturizer by nafura??
Original ✔ Vs Fake ❌
.
1. Harga:
"Fake" memang harga murah around RM30-RM60 sangat tak logic. Murah² sampai muka rosak nak buat apa youols, menyesal kemudian tiada guna sudahh😉
.
2. Bau :
"Fake" bau dia kuat sangat sehingga hidung menjadi pedih & tidak berbau fresh macam yang original. "Original" bau sangat wangi macam lemon+honey you ols😍
.
3. Tekstur: 
Tekstur "fake" melekit, lambat meresap & berminyak. Yang "ori" cepat resap, tak berminyak&tak melekit
.
4. Warna:
Warna "fake" lebih cerah tetapi honeybeeyang "original" warna kekuningan macam lemon+madu you ols
.
Ps: Boleh dapatkan ORIGINAL Honey Bee Venom dari saya (RINA) 0197330691. Toksah duk cari lah HBV yg murah tak dapat dikenalpasti stock dari mana😊
.
KEBAIKAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM :
🌹 Menegang dan membuatkan kulit tampak lebih muda
🌹 Melembapkan Kulit kusam dan tak bermaya
🌹 Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin
🌹 Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari
🌹 Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah)
.
👉HARGA : RM68
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL FROM KOREA
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
#honeybeevenom #nafura #honeybeevenombynafura #honeybeevenommultisolutionmurah #honeybeevenomsolution #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomcream #honeybeevenom #trueislandalaskaglacierwatercream #trueislandalaskaglacierwatercreammurah #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #trueislandalaskaoriginal #alaska #alaskaoriginal #alaskamalaysia #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #trueislandoriginal
💐HONEY BEE VENOM ORIGINAL💐 . 🔘1 Bekas Honey Bee Venom 55ML (Tahan sampai 3-4 Bulan) . ⚠️ATTENTION TO ALL HONEY BEE VENOM LOVERS !!! Camne nak taw "Original" or "Fake" Honeybee Venom Moisturizer by nafura?? Original ✔ Vs Fake ❌ . 1. Harga: "Fake" memang harga murah around RM30-RM60 sangat tak logic. Murah² sampai muka rosak nak buat apa youols, menyesal kemudian tiada guna sudahh😉 . 2. Bau : "Fake" bau dia kuat sangat sehingga hidung menjadi pedih & tidak berbau fresh macam yang original. "Original" bau sangat wangi macam lemon+honey you ols😍 . 3. Tekstur: Tekstur "fake" melekit, lambat meresap & berminyak. Yang "ori" cepat resap, tak berminyak&tak melekit . 4. Warna: Warna "fake" lebih cerah tetapi honeybeeyang "original" warna kekuningan macam lemon+madu you ols . Ps: Boleh dapatkan ORIGINAL Honey Bee Venom dari saya (RINA) 0197330691. Toksah duk cari lah HBV yg murah tak dapat dikenalpasti stock dari mana😊 . KEBAIKAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM : 🌹 Menegang dan membuatkan kulit tampak lebih muda 🌹 Melembapkan Kulit kusam dan tak bermaya 🌹 Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin 🌹 Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari 🌹 Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah) . 👉HARGA : RM68 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL FROM KOREA 👉WHATSAPP📲 0197330691 . #honeybeevenom  #nafura  #honeybeevenombynafura  #honeybeevenommultisolutionmurah  #honeybeevenomsolution  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenomcream  #honeybeevenom  #trueislandalaskaglacierwatercream  #trueislandalaskaglacierwatercreammurah  #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal  #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia  #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah  #trueislandalaskamalaysia  #trueislandalaskaoriginal  #alaska  #alaskaoriginal  #alaskamalaysia  #trueisland  #trueislandmurah  #trueislandmalaysia  #trueislandoriginal 
whale searching 🐋 #alaska
Love this rifle. Wicked accurate, lightweight just a fun dependable gun. Thanks @christensenarms #christensenarms #alaska #alaskahunting #alaskalife
The girls had a great time on the ride. These dogs are so fast. They need to run 100 miles a day to train for the Iditarod Race that is a 1000 mile race.
The girls had a great time on the ride. These dogs are so fast. They need to run 100 miles a day to train for the Iditarod Race that is a 1000 mile race.
#brother goes on walks sometimes and he’s very upset when he’s left behind lol. #catsofinstagram #cat #meowmeow #adioscat #dogsofinstagram #family #alaska
Our #wolverine conversation is the best bang for your buck! See comments for a link! #wildwestguns #wwg #copilot #custom #yourgunonlybetter #gunsmith #lasvegas #wildwestalaska #457wwg #bigbore #racegun #builtnotbought #customized #fullservice #levergun #2a #guns #gun #shooting #Alaska  For more information visit us at wildwestguns.com or call 702-798-4570 follow us on Instagram and Twitter  @WildWestGunslv.
HIIT class with Kaila will keep you engaged with creative timing structure, and will challenge you to perform your best.  The exercises are dynamic and compound movements with focus on moving in all 3 planes of motion. This is a high energy class that will help the unfit to get fit, and the fit to get fitter! 
Download our Uptown Athletic app and get signed in today!
HIIT class with Kaila will keep you engaged with creative timing structure, and will challenge you to perform your best. The exercises are dynamic and compound movements with focus on moving in all 3 planes of motion. This is a high energy class that will help the unfit to get fit, and the fit to get fitter! Download our Uptown Athletic app and get signed in today!
honey bees also love to harvest wild alaska roses.  The pollen surprisingly comes out a dull grey color.  #alaska #beekeeping #honey #mead
honey bees also love to harvest wild alaska roses. The pollen surprisingly comes out a dull grey color. #alaska  #beekeeping  #honey  #mead 
I will not apologize for all the pictures from Alaska you’re about to see (once I can go through them and edit) 🙂  Here’s another preview - a cruise ship on the edge of one of the Sawyer glaciers, and the moon from @d_lev11’s back porch! 
#juneau #fjord #alaska #glacier #incredible #nature #outdoors #landscape #landscapelovers #amazingplaces #destinations #visitalaska #nikon #travelingphotographer #picoftheday #photographylovers #america #naturelovers #justgoshoot #explore #travel #night #moon #300mm #summer #mountains
I will not apologize for all the pictures from Alaska you’re about to see (once I can go through them and edit) 🙂 Here’s another preview - a cruise ship on the edge of one of the Sawyer glaciers, and the moon from @d_lev11’s back porch! #juneau  #fjord  #alaska  #glacier  #incredible  #nature  #outdoors  #landscape  #landscapelovers  #amazingplaces  #destinations  #visitalaska  #nikon  #travelingphotographer  #picoftheday  #photographylovers  #america  #naturelovers  #justgoshoot  #explore  #travel  #night  #moon  #300mm  #summer  #mountains 
S38P3:
You’ll find me “Just around the river bend” 🎶
S38P3: You’ll find me “Just around the river bend” 🎶
Our first Alaska farm share is here! This is a gorgeous veggie array from @alaskapacific experimental farm in Palmer. We bought a full share, so for the next few months we will get weekly fresh veggies. .
.
.
.
.
 #alaska #alaskalife #alaskan #nature #veggies #907 #plantbased #naturelover #veggie #vegetables #homegrown #tomatoes #veg #tomato #salad #greens #thealaskalife #dinner #growyourown
Alaska was amazing!🐙 I am so happy I could share the gospel with the kids we met😊 #jesus #missiontrip #alaska #gospel #kidslearningaboutgod ♥️🙏
Still have a long way to go. ⚡
Photo @takebreaks_
Curator @the_reel_eternal
#createcommune
Still have a long way to go. ⚡ Photo @takebreaks_ Curator @the_reel_eternal #createcommune 
These dogs stay up on the glacier for 5 months. The mushers work on the glaciers doing tours 6 days a week and have one day off. They only leave the glacier on their day off if the weather permits.
These dogs stay up on the glacier for 5 months. The mushers work on the glaciers doing tours 6 days a week and have one day off. They only leave the glacier on their day off if the weather permits.
At the Wednesday market in Soldotna! Come see us as get a delicious salmon sugar cookie! #baker #alaska #salmon #sugarcookie #artist #delicious
“When you look at a field of dandelions, you can either see hundreds of weeds or thousands of wishes.” #anchorage #alaska #dandelion #wish #weed #optimistic #life #quotes #blackandwhite #summer #beautiful #delicate
Apartment opening soon! 
3 Bedroom 1 Bath 1,000+ square feet, free on site laundry, heat included, snow removal included. Near Kenai schools. New oven. New refrigerator. $980 per month. Tenant pays electricity. Available August 1st.

#ColonialRentals #ColonialRentalsAlaska #Kenai #Alaska #apartment #rental #lease
"No te cambiaría por nadie, aunque nuestro mundo se destruya, aunque estés lejos, aunque estemos mal y nada funcione, siempre serás tú, nunca lo olvides." #afterlife  #beutiful #chile #alaska
"No te cambiaría por nadie, aunque nuestro mundo se destruya, aunque estés lejos, aunque estemos mal y nada funcione, siempre serás tú, nunca lo olvides." #afterlife  #beutiful  #chile  #alaska 
Faced my {intense} fear of flying for the 7th time this year! Headed to Alaska for a week long family vacay and I couldn’t be more excited, now that we’ve landed! I feel so privileged that I’ve been given the opportunity to travel to a handful of new places recently, and am always eager to see what I learn and how I grow with each new experience and exposure to new cultures. ——————
In the past, I’ve often put off trips due to my fear of flying. As I’ve gotten older, I’ve realized that my fear of missing out on seeing the world overshadows my fear of stepping on a plane. I’ve learned to use positive coping methods for my anxiety including ~ asking to meet the pilots before takeoff, positive self-talk, listening to podcasts (@chr1styharrison is my fave), and packing lots of satisfying snacks so I’m not also battling low blood sugar or hunger! CBD has also worked wonders for me! ——————
It’s never easy to put yourself in a situation that causes fear or anxiety, but going at your own pace, being a strong self-advocate, and honoring your needs without judgement can help ease the stress of a tough situation.
Faced my {intense} fear of flying for the 7th time this year! Headed to Alaska for a week long family vacay and I couldn’t be more excited, now that we’ve landed! I feel so privileged that I’ve been given the opportunity to travel to a handful of new places recently, and am always eager to see what I learn and how I grow with each new experience and exposure to new cultures. —————— In the past, I’ve often put off trips due to my fear of flying. As I’ve gotten older, I’ve realized that my fear of missing out on seeing the world overshadows my fear of stepping on a plane. I’ve learned to use positive coping methods for my anxiety including ~ asking to meet the pilots before takeoff, positive self-talk, listening to podcasts (@chr1styharrison is my fave), and packing lots of satisfying snacks so I’m not also battling low blood sugar or hunger! CBD has also worked wonders for me! —————— It’s never easy to put yourself in a situation that causes fear or anxiety, but going at your own pace, being a strong self-advocate, and honoring your needs without judgement can help ease the stress of a tough situation.
Alaskan beer on Denali railway...life is good!  #Alaska life #Denali railway
Alaskan beer on Denali railway...life is good! #Alaska  life #Denali  railway
This is a clip from my commission piece by @arsentiykharitonov , which you've probably heard before because I've recorded it and posted about it a gazillion times. BUT, this piece hasn't actually had it's premiere yet! This Saturday I'll have the opportunity to remedy this situation as I'm performing it at the Sitka Summer Music Festival in Alaska. I might even live stream it!
.
.
.
#cello #cellist #music #musician #perform #performer #art #artist #premiere #alaska #sitka #concert #newmusic #classicalmusic #redhead #redhair #frizzyhair #instamusic #instalife #violin #viola #piano #bass #strings #grateful #saturday
This is a clip from my commission piece by @arsentiykharitonov , which you've probably heard before because I've recorded it and posted about it a gazillion times. BUT, this piece hasn't actually had it's premiere yet! This Saturday I'll have the opportunity to remedy this situation as I'm performing it at the Sitka Summer Music Festival in Alaska. I might even live stream it! . . . #cello  #cellist  #music  #musician  #perform  #performer  #art  #artist  #premiere  #alaska  #sitka  #concert  #newmusic  #classicalmusic  #redhead  #redhair  #frizzyhair  #instamusic  #instalife  #violin  #viola  #piano  #bass  #strings  #grateful  #saturday 
Helicopter & Dogsled Glacier Tour. We have a 20 month old and a senior in our group. No restrictions!
Helicopter & Dogsled Glacier Tour. We have a 20 month old and a senior in our group. No restrictions!
Want to give this @offthepole shape a try? We'll be giving it a shot in Pole ll tonight! *Prerequisites for Pole ll: Solid climb, two rotations in chair spin, and circus climbs
Want to give this @offthepole shape a try? We'll be giving it a shot in Pole ll tonight! *Prerequisites for Pole ll: Solid climb, two rotations in chair spin, and circus climbs
Magpies are assholes. I was hoping to see some kitty justice served on him but nope and Magpie struts off like he won. 😒 #natureclassbyval #magpie #loathethem #alaska #nature #lovelyday #summertime #in #ak #thosestupidbirdswakemeup #everyday #kitty #notakiller #obviously #team #givesnofucks
"Como sairei desse labirinto de sofrimento?" .
.
.
.
.
.
.
 #alaska #quemevocealasca #livros #malboro #dream #draw #desenho #arte #love #book
💐TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER AQUA TONER (120ML)💐
.
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN TONER ALASKA?? Walaupun sudah menanggalkan solekan dengan makeup remover dan pencuci muka, masih ada lagi saki-baki kecil bekas solekan yang tertinggal disebalik liang-liang pori.

Jadi, untuk pastikan kulit anda benar benar bersih, TONER adalah langkah tambahan yang menjanjikan kulit bersih dari terjadinya Kulit Mati.

Antara 10 FUNGSI TONER PADA KULIT WAJAH :
🌹 Menyegarkan Wajah
🌹 Mencegah Kulit Kering
🌹 Membersihkan Wajah
🌹 Melembabkan Kulit
🌹 Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet
🌹 Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain
🌹 Mengecilkan Pori Wajah
🌹 Menstabilkan PH Wajah
🌹 Memutihkan Wajah
🌹 Menghaluskan Kulit
.
👉HARGA : RM85
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#alaskatoner #toneralaska #trueislandalaskatoner #alaskaglacierwatertoner #trueislandalaskaglacierwatercreammurah #trueislandalaskaglacierwatercream #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal #fixingmistnafura #facemist #alldayfixingmist  #trueislandfixingmist #fixingmisttrueisland #honeybeevenom #nafura #honeybeevenombynafura #honeybeevenommultisolutionmurah #honeybeevenomsolution #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #trueislandalaskaoriginal #alaska #alaskaoriginal #alaskamalaysia #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #trueislandoriginal
💐TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER AQUA TONER (120ML)💐 . KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN TONER ALASKA?? Walaupun sudah menanggalkan solekan dengan makeup remover dan pencuci muka, masih ada lagi saki-baki kecil bekas solekan yang tertinggal disebalik liang-liang pori. Jadi, untuk pastikan kulit anda benar benar bersih, TONER adalah langkah tambahan yang menjanjikan kulit bersih dari terjadinya Kulit Mati. Antara 10 FUNGSI TONER PADA KULIT WAJAH : 🌹 Menyegarkan Wajah 🌹 Mencegah Kulit Kering 🌹 Membersihkan Wajah 🌹 Melembabkan Kulit 🌹 Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet 🌹 Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain 🌹 Mengecilkan Pori Wajah 🌹 Menstabilkan PH Wajah 🌹 Memutihkan Wajah 🌹 Menghaluskan Kulit . 👉HARGA : RM85 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #alaskatoner  #toneralaska  #trueislandalaskatoner  #alaskaglacierwatertoner  #trueislandalaskaglacierwatercreammurah  #trueislandalaskaglacierwatercream  #trueislandalaskaglacierwatercreamoriginal  #fixingmistnafura  #facemist  #alldayfixingmist  #trueislandfixingmist  #fixingmisttrueisland  #honeybeevenom  #nafura  #honeybeevenombynafura  #honeybeevenommultisolutionmurah  #honeybeevenomsolution  #honeybeevenomoriginal  #honeybeevenom  #trueislandalaskaglacierwatercreammalaysia  #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah  #trueislandalaskamalaysia  #trueislandalaskaoriginal  #alaska  #alaskaoriginal  #alaskamalaysia  #trueisland  #trueislandmurah  #trueislandmalaysia  #trueislandoriginal 
I recorded a video of this log home that I have listed for sale on the north side of Bodenburg Butte. 
If you have any questions about it, or want to set up an appointment to see it, feel free to give me a call.

Here is a link to the video on our Facebook business page.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1981037288615578&id=503735563012432

#loghome #loghomes #loghomesforsale #matsuvalley #palmer #alaska #homesforsale #matsurealestate #homesforsaleinalaska #Alaskarealestate
I recorded a video of this log home that I have listed for sale on the north side of Bodenburg Butte. If you have any questions about it, or want to set up an appointment to see it, feel free to give me a call. Here is a link to the video on our Facebook business page. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1981037288615578&id=503735563012432 #loghome  #loghomes  #loghomesforsale  #matsuvalley  #palmer  #alaska  #homesforsale  #matsurealestate  #homesforsaleinalaska  #Alaskarealestate 
Thanks to everyone of my fans/followers who support the movement 🙏🏾 They starting to pay attention 💯
Single in bio
.
.
.
.
#ijustwanna #single #linkinbio #rappers #nba #nfl #tbt #lilpump #graduation #summer #sacramento #stockton #merced #modesto #turlock #cavs #fortnite #6ix9ine #tekashi69 #migos #canada #lebronjames #916 #209 #tehran #np #alaska
Juneau saw its first 80 degree day yesterday! These kids knew how to stay cool. Jaden Capua-Flores, left, and Piper Robidoux, both 13, share a float as they cool off with other children at Auke Lake on Tuesday, June 19, 2018. 📸 @michaelpennphotography 
#juneau #juneaulife #alaska #boyitshot #keepingcool
Juneau saw its first 80 degree day yesterday! These kids knew how to stay cool. Jaden Capua-Flores, left, and Piper Robidoux, both 13, share a float as they cool off with other children at Auke Lake on Tuesday, June 19, 2018. 📸 @michaelpennphotography #juneau  #juneaulife  #alaska  #boyitshot  #keepingcool 
We love summer! We have a ton of specials coming your way, keep updated with our website specials board: www.msfm.online
We love summer! We have a ton of specials coming your way, keep updated with our website specials board: www.msfm.online
Thank you once again Nick Laferriere @laferrieren !  Also, big thanks to photographer Gary Kramer @gary_kramer_photography for allowing the use his swan photographs...very much appreciated #awawaterfowling #awagundogs #anatidae #tundraswan #swanhunting #swan #drakewaterfowl #alwaysinseason #HowDoYouHunt #dogtra #billsaunderscalls #northdakota #ykdelta #alaska #yukonkuskokwimdelta #bandedwaterfowl #bands
He will cover you with his feathers. He will shelter you with his wings. His faithful promises are your armor and protection. Psalm 91:4 #eagle #doyouseehim #alaska #baldeagle #beautiful #motivation #inspiration #saltlife #fitlife #mylife #travel #holiday #vacaton
Shallow water? Its just another day down the river for your E-TEC. #Effortless
.
.
.
.
#Evinrude #Evinrudeoutboards #Adventure #newboat #alaska #Shallowwater #skinnywater #ETEC #Nature #uncompromising
First hike of the trip = success.
First hike of the trip = success.
It's a tough job but someone's gotta do it!
It's a tough job but someone's gotta do it!