an online Instagram web viewer

#aishahdhiarana medias

Photos

Masa tengah fefeling selfie sampai saya malas nak layan mami asyik ambik gambar tak jadi je😑😑
mami nak apa sebenarnya niiii..😑😑😑
-
mami is😅😅😅😅
#akifamsyar #mrkorea #babykorea #koreanboy #korea #kpop #akukaudananak #anakmami #ootdraya #akunakraya #nakraya #hakakkawasan #sado #babyninja #aishahdhiarana
Kazen2 mami memang suka panggil Maya ni Ecah Ecah..
Tapi aritu kat Aeon Mall ada 2 org budak Uitm (mami agak la sebab gaya2 macam student) tetiba tegur #aishahdhiarana . Mami balas dengan senyuman je. 
Pastu dia cakap, macam Aishah anak Rozita Che Wan. Mami jawab hehe memang ramai dah cakap camtu. 
Sekarang mami nak tanya mami yg macam RCW atau dedi yg macam Zain? Haaa gituu jawab jgn x jawab. Kah3
Kazen2 mami memang suka panggil Maya ni Ecah Ecah.. Tapi aritu kat Aeon Mall ada 2 org budak Uitm (mami agak la sebab gaya2 macam student) tetiba tegur #aishahdhiarana  . Mami balas dengan senyuman je. Pastu dia cakap, macam Aishah anak Rozita Che Wan. Mami jawab hehe memang ramai dah cakap camtu. Sekarang mami nak tanya mami yg macam RCW atau dedi yg macam Zain? Haaa gituu jawab jgn x jawab. Kah3
TERIMA KASIH TUAN & PUAN KERANA MEMBELI DI MOMSHOUSEBABYSHOP
....SILA DTG LAGI😍😍
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
9.30PAGI HINGGA 9.30MALAM

#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
TERIMA KASIH TUAN & PUAN KERANA MEMBELI DI MOMSHOUSEBABYSHOP ....SILA DTG LAGI😍😍 . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 9.30PAGI HINGGA 9.30MALAM #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
KENA GIGIT NYAMUK!
.
.
Kesian tu bila anak2 kena gigit nyamuk. Especially yg baby. Berbintat sana sini. Geram betul! Nak nak lagi musim denggi kan. Kalau yg pandai garu, tak berhenti dia garu sbb gatal!
.
.
Dengan sapu bbo nyamuk tak akan gigit anak2 kita sbb bau serai wangi tu mampu menghalang nyamuk dan serangga kecik. Kalau terlupa nk apply bbo lps tu kena gigit pun boleh apply bbo dkt kawasan bintat utk mengurangkan rasa gatal. .
.
Best tau bbo ni. Banyak khasiat dan kebaikan utk simanja kita. Sesuai digunakan utk seisi keluarga. 
Readystock disarang momi.
Cod available 
#minyakbaby #minyaktelun #minyakyuyee #yusufiskandar #laraalana #aishahdhiarana #minyakbayi #barangbaby #sayajualbarangbaby #selangor #bangi #putrajaya #kajang #kembungperut #angin #selsema #batuk
KENA GIGIT NYAMUK! . . Kesian tu bila anak2 kena gigit nyamuk. Especially yg baby. Berbintat sana sini. Geram betul! Nak nak lagi musim denggi kan. Kalau yg pandai garu, tak berhenti dia garu sbb gatal! . . Dengan sapu bbo nyamuk tak akan gigit anak2 kita sbb bau serai wangi tu mampu menghalang nyamuk dan serangga kecik. Kalau terlupa nk apply bbo lps tu kena gigit pun boleh apply bbo dkt kawasan bintat utk mengurangkan rasa gatal. . . Best tau bbo ni. Banyak khasiat dan kebaikan utk simanja kita. Sesuai digunakan utk seisi keluarga. Readystock disarang momi. Cod available #minyakbaby  #minyaktelun  #minyakyuyee  #yusufiskandar  #laraalana  #aishahdhiarana  #minyakbayi  #barangbaby  #sayajualbarangbaby  #selangor  #bangi  #putrajaya  #kajang  #kembungperut  #angin  #selsema  #batuk 
BABY TIDUR LENA TANPA BUAI!
.
.
Alhamdulillah khasiat bbo bukan sahaja utk melegakan kembung perut, selsema batuk dan mengelakkan dari gigitan serengga. Malah dpt menenangkan baby
.
.
Diperbuat daripada pati serai wangi, vitamin c dan b5. Kaya dgn bahan2 natural yg mampu memberikan yg terbaik utk si manja anda
.
.
Readystock di sarang momi
Cod available 
#minyakbaby #minyaktelun #minyakyuyee #yusufiskandar #laraalana #aishahdhiarana #minyakbayi #barangbaby #sayajualbarangbaby #selangor #bangi #putrajaya #kajang #kembungperut #angin #selsema #batuk
BABY TIDUR LENA TANPA BUAI! . . Alhamdulillah khasiat bbo bukan sahaja utk melegakan kembung perut, selsema batuk dan mengelakkan dari gigitan serengga. Malah dpt menenangkan baby . . Diperbuat daripada pati serai wangi, vitamin c dan b5. Kaya dgn bahan2 natural yg mampu memberikan yg terbaik utk si manja anda . . Readystock di sarang momi Cod available #minyakbaby  #minyaktelun  #minyakyuyee  #yusufiskandar  #laraalana  #aishahdhiarana  #minyakbayi  #barangbaby  #sayajualbarangbaby  #selangor  #bangi  #putrajaya  #kajang  #kembungperut  #angin  #selsema  #batuk 
.
TILAM KEKABU MELETOP TERLAJAK GEBU BRAND SSCKEKABU.
.
✔100% ISIAN KEKABU ASLI.
✔KAIN 100% COTTON.
✔TEBAL TILAM +-6 INCI.
✔Dalam 1 Set ada 1 Tilam, 2 bantal peluk, 2 bantal tido (petak), FREE BANTAL KARIPAP SAMA CORAK.
.
Hangpa boleh pilih nak buat tilam size apa ikut bajet dan keperluan hangpa.
.
Size S Rm120.
Size M Rm170.
Size L Rm190.
Size XL Rm270.
Harga dah termasuk kos pos semenanjung. TIADA KOS TERSEMBUNYI.
.
Details berkenaan saiz untuk setiap tilam sila ke @ssckekabu_catalog . Corak2 yang lain juga boleh di pilih di sana.
.
Klik link di bawah:
https://www.instagram.com/ssckekabu_catalog/ (untuk pengguna fb yang takda ig boleh buka link di google)
.
.
Berminat boleh cecepat whatsapp admin ssckekabu +60137261582.
.
Nak mudah, klik terus wasap ini di bio. whatsapp:
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby #titiancinta #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah
. TILAM KEKABU MELETOP TERLAJAK GEBU BRAND SSCKEKABU. . ✔100% ISIAN KEKABU ASLI. ✔KAIN 100% COTTON. ✔TEBAL TILAM +-6 INCI. ✔Dalam 1 Set ada 1 Tilam, 2 bantal peluk, 2 bantal tido (petak), FREE BANTAL KARIPAP SAMA CORAK. . Hangpa boleh pilih nak buat tilam size apa ikut bajet dan keperluan hangpa. . Size S Rm120. Size M Rm170. Size L Rm190. Size XL Rm270. Harga dah termasuk kos pos semenanjung. TIADA KOS TERSEMBUNYI. . Details berkenaan saiz untuk setiap tilam sila ke @ssckekabu_catalog . Corak2 yang lain juga boleh di pilih di sana. . Klik link di bawah: https://www.instagram.com/ssckekabu_catalog/ (untuk pengguna fb yang takda ig boleh buka link di google) . . Berminat boleh cecepat whatsapp admin ssckekabu +60137261582. . Nak mudah, klik terus wasap ini di bio. whatsapp: www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #titiancinta  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah 
PRECIOUS LUXE BY RCW
.
http://Wasap.my/60136751345
.
Kelebihan Precious Luxe
.
🌻Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam dengan hanya 1 semburan sahaja
🎀Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was-was
🌻Botol yang kecil dan elegant
🎀Mudah di bawa kemana-mana
🌻Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja
🎀Bau yang universal serta sangat unik
🌻Boleh di pakai oleh lelaki & wanita
🎀Jimat & sangat berbaloi
.
Ingredients:
🔆Morning Rose,vanilla,Italian 🔆Jasmine,White 🔆Musk,Mandarine,Florentine Iris 🔆Tunisian Curacao
.
Jenis Parfume: EDP
Isi Kandungan: 25ml
.
#perfumecheta #perfumechetamurah #preciousluxe #preciousluxemurah #preciousluxecheta #preciousluxechetamurah #perfumeprecious #perfumepreciousmurah #preciousbycheta #preciousbyrcw #preciousluxebyrcw #preciousluxebycheta #aishahdhiarana #rozitachewan #rcw
PRECIOUS LUXE BY RCW . http://Wasap.my/60136751345 . Kelebihan Precious Luxe . 🌻Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam dengan hanya 1 semburan sahaja 🎀Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was-was 🌻Botol yang kecil dan elegant 🎀Mudah di bawa kemana-mana 🌻Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja 🎀Bau yang universal serta sangat unik 🌻Boleh di pakai oleh lelaki & wanita 🎀Jimat & sangat berbaloi . Ingredients: 🔆Morning Rose,vanilla,Italian 🔆Jasmine,White 🔆Musk,Mandarine,Florentine Iris 🔆Tunisian Curacao . Jenis Parfume: EDP Isi Kandungan: 25ml . #perfumecheta  #perfumechetamurah  #preciousluxe  #preciousluxemurah  #preciousluxecheta  #preciousluxechetamurah  #perfumeprecious  #perfumepreciousmurah  #preciousbycheta  #preciousbyrcw  #preciousluxebyrcw  #preciousluxebycheta  #aishahdhiarana  #rozitachewan  #rcw 
Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
Sis nak maklumkan, untuk yang dah order item pre order sebelum raya, barang akan di pos secara berperingkat mulai 25hb ye. .
Maaf atas kelewatan pos. Sepatutnya minggu ni start buat barang tapi ada beberapa faktor yang tak mengizinkan spt kesihatan dan lain lain. Maaf sgt atas kesulitan.
.
Yang order ready stock insyaAllah sis akan poskan harini. Yang masih nak order ready stok boleh lagi. Ada beberapa lagi set tilam basic size M Ready stock.Payment sebelum jam 1pm kami akan pos harini.
.
Yang nak order pre order pon kami dah buka tempahan macam biasa. Pre order sekarang tempoh masa siap dah macam biasa. Sebab lps ni takda cuti2 dah..Anggaran barang siap 2 minggu dari tarikh confirm payment. Siap terus pos.
.
Barang kami akan buat ikut turn order ye. Siapa order dulu kami siapkan dulu.
.
Berminat nak order, boleh cepat2 whatsapp admin k..
.
Whatsapp admin 60137261582. Nak mudah klik link wasap di bio.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Assalamualaikum dan selamat pagi. . Sis nak maklumkan, untuk yang dah order item pre order sebelum raya, barang akan di pos secara berperingkat mulai 25hb ye. . Maaf atas kelewatan pos. Sepatutnya minggu ni start buat barang tapi ada beberapa faktor yang tak mengizinkan spt kesihatan dan lain lain. Maaf sgt atas kesulitan. . Yang order ready stock insyaAllah sis akan poskan harini. Yang masih nak order ready stok boleh lagi. Ada beberapa lagi set tilam basic size M Ready stock.Payment sebelum jam 1pm kami akan pos harini. . Yang nak order pre order pon kami dah buka tempahan macam biasa. Pre order sekarang tempoh masa siap dah macam biasa. Sebab lps ni takda cuti2 dah..Anggaran barang siap 2 minggu dari tarikh confirm payment. Siap terus pos. . Barang kami akan buat ikut turn order ye. Siapa order dulu kami siapkan dulu. . Berminat nak order, boleh cepat2 whatsapp admin k.. . Whatsapp admin 60137261582. Nak mudah klik link wasap di bio. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Cantik-cantik color. Gel Semi Matte Lipstick ni. Bulam ni beli 3 FREE 1 lipstick Sheer True Dimensions tawww. Jom polih cepattt!
.
📲 +6 0196917122

#MaryKayBeautyConsultant
#JajaNalizaMaryKay #codpjsunwaytmnmedandatoharun #MaryKayPetalingJaya #FreeSkincareClass #FreeBasicMakeUpClass #skincareviral #readystock #AuraInsta #sayajual #visitmyig #bazaronline #moodrepublik #bazaarpaknil #FAVRepublic #SitiAafiyah #laraalanaa  #aishahdhiarana #noradanish #rozitachewan1
Cantik-cantik color. Gel Semi Matte Lipstick ni. Bulam ni beli 3 FREE 1 lipstick Sheer True Dimensions tawww. Jom polih cepattt! . 📲 +6 0196917122 #MaryKayBeautyConsultant  #JajaNalizaMaryKay  #codpjsunwaytmnmedandatoharun  #MaryKayPetalingJaya  #FreeSkincareClass  #FreeBasicMakeUpClass  #skincareviral  #readystock  #AuraInsta  #sayajual  #visitmyig  #bazaronline  #moodrepublik  #bazaarpaknil  #FAVRepublic  #SitiAafiyah  #laraalanaa  #aishahdhiarana  #noradanish  #rozitachewan1 
Untuk tetamu mencuba di hari raya. Bulan ni banyak promo menarik. Combo raya pun on lagi sampai hujung bulan. Kalau nak tahu W Kak Jaja ok 😍😍😍
.
📲 +6 0196917122

#MaryKayBeautyConsultant
#JajaNalizaMaryKay #codpjsunwaytmnmedandatoharun #MaryKayPetalingJaya #FreeSkincareClass #FreeBasicMakeUpClass #skincareviral #readystock #AuraInsta #sayajual #visitmyig #bazaronline #moodrepublik #bazaarpaknil #FAVRepublic #SitiAafiyah #laraalanaa  #aishahdhiarana #noradanish #rozitachewan1
Untuk tetamu mencuba di hari raya. Bulan ni banyak promo menarik. Combo raya pun on lagi sampai hujung bulan. Kalau nak tahu W Kak Jaja ok 😍😍😍 . 📲 +6 0196917122 #MaryKayBeautyConsultant  #JajaNalizaMaryKay  #codpjsunwaytmnmedandatoharun  #MaryKayPetalingJaya  #FreeSkincareClass  #FreeBasicMakeUpClass  #skincareviral  #readystock  #AuraInsta  #sayajual  #visitmyig  #bazaronline  #moodrepublik  #bazaarpaknil  #FAVRepublic  #SitiAafiyah  #laraalanaa  #aishahdhiarana  #noradanish  #rozitachewan1 
Assalamualaikum 😍
Selamat hari raya.
Maaf zahir batin.
.
Dah makan macam-macam.
Kalau ada masalah kulit muka, roger hakak ye 😉 .
📲 +6 0196917122

#MaryKayBeautyConsultant
#JajaNalizaMaryKay #codpjsunwaytmnmedandatoharun #MaryKayPetalingJaya #FreeSkincareClass #FreeBasicMakeUpClass #skincareviral #readystock #AuraInsta #sayajual #visitmyig #bazaronline #moodrepublik #bazaarpaknil #FAVRepublic #SitiAafiyah #laraalanaa  #aishahdhiarana #noradanish #rozitachewan1
Assalamualaikum 😍 Selamat hari raya. Maaf zahir batin. . Dah makan macam-macam. Kalau ada masalah kulit muka, roger hakak ye 😉 . 📲 +6 0196917122 #MaryKayBeautyConsultant  #JajaNalizaMaryKay  #codpjsunwaytmnmedandatoharun  #MaryKayPetalingJaya  #FreeSkincareClass  #FreeBasicMakeUpClass  #skincareviral  #readystock  #AuraInsta  #sayajual  #visitmyig  #bazaronline  #moodrepublik  #bazaarpaknil  #FAVRepublic  #SitiAafiyah  #laraalanaa  #aishahdhiarana  #noradanish  #rozitachewan1 
💚Kisah Seorang Beauty Consultant 💚
.
Siapa sangka kan, perancangan Allah.

ESSD Anita Alias, boleh dikatakan founder untuk team utara. Dari dia lah "lahirnya" leader-leader/SD-SD lain di utara. Lahirnya kita-kita di Mary Kay.

Tidak berpelajaran tinggi.Hanya belajar sampai darjah 6. Kekok membaca dan menulis di awalnya.

Berkorban demi abang-abang dan adik-adik. Berhenti sekolah untuk menjaga adik di rumah. Ibu ayah menoreh getah disiang hari, dia menjaga adik dirumah, sambil-sambil menjadi mak andam.

Tapi, dia mempunyai impian yg besar di Mary Kay. Berkat usaha ,semangat dan sabar ,kehidupannya boleh dikatakan 360° berubah.

Kini memiliki 2 buah rumah. Sebuah rumah teres bernilai setengah juta.
Dan sebuah kondo di Meru, Ipoh.

Telah memiliki kereta percuma Pink Car Camry dr company dengan average pendapatan bulanan RM35k/monthly. 🤩

Kini sudah bergelar isteri kepada seorang artis. Berkat bakti kepada ibu ayah ,usaha tanpa putus asa ,kini Allah melapangkan segala rezekinya.

Tahniah buat ESSD Anita Alias dan suami ,Afique Hussain. Moga berkekalan hingga ke akhir hayat. ❤

Semoga kisah beliau menjadi penyuntik semangat buat kita semua.
.
📲 +6 0196917122

#MaryKayBeautyConsultant
#JajaNalizaMaryKay #codpjsunwaytmnmedandatoharun #MaryKayPetalingJaya #FreeSkincareClass #FreeBasicMakeUpClass #skincareviral #readystock #AuraInsta #sayajual #visitmyig #bazaronline #moodrepublik #bazaarpaknil #FAVRepublic #SitiAafiyah #laraalanaa  #aishahdhiarana #noradanish #rozitachewan1
💚Kisah Seorang Beauty Consultant 💚 . Siapa sangka kan, perancangan Allah. ESSD Anita Alias, boleh dikatakan founder untuk team utara. Dari dia lah "lahirnya" leader-leader/SD-SD lain di utara. Lahirnya kita-kita di Mary Kay. Tidak berpelajaran tinggi.Hanya belajar sampai darjah 6. Kekok membaca dan menulis di awalnya. Berkorban demi abang-abang dan adik-adik. Berhenti sekolah untuk menjaga adik di rumah. Ibu ayah menoreh getah disiang hari, dia menjaga adik dirumah, sambil-sambil menjadi mak andam. Tapi, dia mempunyai impian yg besar di Mary Kay. Berkat usaha ,semangat dan sabar ,kehidupannya boleh dikatakan 360° berubah. Kini memiliki 2 buah rumah. Sebuah rumah teres bernilai setengah juta. Dan sebuah kondo di Meru, Ipoh. Telah memiliki kereta percuma Pink Car Camry dr company dengan average pendapatan bulanan RM35k/monthly. 🤩 Kini sudah bergelar isteri kepada seorang artis. Berkat bakti kepada ibu ayah ,usaha tanpa putus asa ,kini Allah melapangkan segala rezekinya. Tahniah buat ESSD Anita Alias dan suami ,Afique Hussain. Moga berkekalan hingga ke akhir hayat. ❤ Semoga kisah beliau menjadi penyuntik semangat buat kita semua. . 📲 +6 0196917122 #MaryKayBeautyConsultant  #JajaNalizaMaryKay  #codpjsunwaytmnmedandatoharun  #MaryKayPetalingJaya  #FreeSkincareClass  #FreeBasicMakeUpClass  #skincareviral  #readystock  #AuraInsta  #sayajual  #visitmyig  #bazaronline  #moodrepublik  #bazaarpaknil  #FAVRepublic  #SitiAafiyah  #laraalanaa  #aishahdhiarana  #noradanish  #rozitachewan1 
.
READY STOCK.
.
SET TILAM KEKABU BABY BASIC SIZE M.
.
100% ISIAN KEKABU ASLI.
KAIN 100% COTTON.
TEBAL TILAM +-6 INCI.
SIZE TILAM 28X39 INCI.
PAKEJ DAPAT 5 BIJI BANTAL MACAM DALAM GAMBAR.
.
HARGA RM160 + KOS POS RM10.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera di no 60137261582. Klik link wasap di bio.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
. READY STOCK. . SET TILAM KEKABU BABY BASIC SIZE M. . 100% ISIAN KEKABU ASLI. KAIN 100% COTTON. TEBAL TILAM +-6 INCI. SIZE TILAM 28X39 INCI. PAKEJ DAPAT 5 BIJI BANTAL MACAM DALAM GAMBAR. . HARGA RM160 + KOS POS RM10. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera di no 60137261582. Klik link wasap di bio. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. .CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..2 HARI JER LAGI!
.
❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤
.
Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU:
100% Isian kekabu asli.
Kain 100% cotton berkualiti.
.
Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa.
.
Set Tilam Basic:
Size S RM110. (Np RM120)
Size M RM160. (Np RM170)
Size L RM179. (Np RM190)
Size XL RM250. (Np RM270) .
.
Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. .CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..2 HARI JER LAGI! . ❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤ . Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU: 100% Isian kekabu asli. Kain 100% cotton berkualiti. . Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa. . Set Tilam Basic: Size S RM110. (Np RM120) Size M RM160. (Np RM170) Size L RM179. (Np RM190) Size XL RM250. (Np RM270) . . Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. .CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..2 HARI JER LAGI!
.
❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤
.
Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU:
100% Isian kekabu asli.
Kain 100% cotton berkualiti.
.
Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa.
.
Set Tilam Basic:
Size S RM110. (Np RM120)
Size M RM160. (Np RM170)
Size L RM179. (Np RM190)
Size XL RM250. (Np RM270) .
.
Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. .CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..2 HARI JER LAGI! . ❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤ . Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU: 100% Isian kekabu asli. Kain 100% cotton berkualiti. . Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa. . Set Tilam Basic: Size S RM110. (Np RM120) Size M RM160. (Np RM170) Size L RM179. (Np RM190) Size XL RM250. (Np RM270) . . Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Jom dapatkan BENTONG GINGER XTREME / BENTONG GINGER + BITTER GROUND FLOSS DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan BENTONG GINGER XTREME / BENTONG GINGER + BITTER GROUND FLOSS DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan GREEN COFFEE MASSAGE OIL DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan GREEN COFFEE MASSAGE OIL DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan AUTUMNZ REUSABLE BREAST RELIEF THERMO PAD DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan AUTUMNZ REUSABLE BREAST RELIEF THERMO PAD DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan DISPOSABLE PANTIES DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan DISPOSABLE PANTIES DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
🎼Song : Aa Ab Laut Chalen🎼
🎬Movie : Aa Ab Laut Chalen (1999)🎬
🎤Singer : Udit Narayan, Alka Yagnik🎤
🎵Musician : Nadeem Shravan🎵 🗒️Lyricist :Sameer🗒️
🎭StarCast: Aishwarya Rai, Akahay Khanna🎭
#aishwariyaraibachan #aishwariyarai #aishwaryaraibachan #aishwaryaraibachchan #aishiteru #oldhindisongs #sbmspice #akshaykhanna #aishwariya #aishaderm #aish #aishahdhiarana #aishwaryarai #aishatyler #aishakhan #aishwaryarajesh #aishop #aishwarya_rai #aishaimran #aishah #aishu #aishinozaki #aishi #aishwaryaatcannes #aishti #aishwarya #aishwaryaraiforever #aisha
🎼Song : Aa Ab Laut Chalen🎼 🎬Movie : Aa Ab Laut Chalen (1999)🎬 🎤Singer : Udit Narayan, Alka Yagnik🎤 🎵Musician : Nadeem Shravan🎵 🗒️Lyricist :Sameer🗒️ 🎭StarCast: Aishwarya Rai, Akahay Khanna🎭 #aishwariyaraibachan  #aishwariyarai  #aishwaryaraibachan  #aishwaryaraibachchan  #aishiteru  #oldhindisongs  #sbmspice  #akshaykhanna  #aishwariya  #aishaderm  #aish  #aishahdhiarana  #aishwaryarai  #aishatyler  #aishakhan  #aishwaryarajesh  #aishop  #aishwarya_rai  #aishaimran  #aishah  #aishu  #aishinozaki  #aishi  #aishwaryaatcannes  #aishti  #aishwarya  #aishwaryaraiforever  #aisha 
MARY KAY BANTU WANITA BINA KERJAYA DENGAN HANYA RM 189
.
Percaya atau tidak dengan hanya RM 189 Mary Kay dapat bantu anda bina kerjaya yang cemerlang dan gemilang. .
Di Mary Kay kami mempunyai 3 punca pendapatan. Di mana anda boleh memilih untuk membina kerjaya dengan 1 punca pendapatan atau ke tiga-tiganya sekali. .
Antara faedah yang di berikan kepada anda sebagai perunding kecantikan di Mary Kay ; 💖 Untung Jualan Runcit
💖 Faedah membina pasukan
💖 Trip perlancongan luar negara
💖 Kelas pendidikan di dalam negara dan luar negara secara PERCUMA
💖 Pengiktirafan di dalam negara dan luar negara
💖 Cincin berlian tahunan
💖 Career Car

dan banyak lagi sehingga Kak Jaja sendiri tidak dapat nak gambarkan keseronokan bersama Mary Kay kepada anda. .
Bantu Kak Jaja untuk bantu anda membina kerjaya dan mendapat pendapatan yang anda inginkan secara Part Time atau Full Time. .
Dengan hanya RM 189 hidup anda mungkin berubah 360
.
Klik link di bawah dan daftar sebagai perunding kecantikan hari ini ⤵

WhatsApps Kak Jaja ⏬⏬⏬ www.wasap.my/60196917122/AhliMaryMay
.
Jaja Naliza 
Mary Kay Ind Beauty Consultant
Since Dec 2014 .
#MaryKayBeautyConsultant
#JajaNalizaMaryKay #codpjsunwaytmnmedandatoharun #MaryKayPetalingJaya #FreeSkincareClass #FreeBasicMakeUpClass #skincareviral #readystock #AuraInsta #sayajual #visitmyig #bazaronline #moodrepublik #bazaarpaknil #FAVRepublic #SitiAafiyah #laraalanaa  #aishahdhiarana #noradanish #rozitachewan1
MARY KAY BANTU WANITA BINA KERJAYA DENGAN HANYA RM 189 . Percaya atau tidak dengan hanya RM 189 Mary Kay dapat bantu anda bina kerjaya yang cemerlang dan gemilang. . Di Mary Kay kami mempunyai 3 punca pendapatan. Di mana anda boleh memilih untuk membina kerjaya dengan 1 punca pendapatan atau ke tiga-tiganya sekali. . Antara faedah yang di berikan kepada anda sebagai perunding kecantikan di Mary Kay ; 💖 Untung Jualan Runcit 💖 Faedah membina pasukan 💖 Trip perlancongan luar negara 💖 Kelas pendidikan di dalam negara dan luar negara secara PERCUMA 💖 Pengiktirafan di dalam negara dan luar negara 💖 Cincin berlian tahunan 💖 Career Car dan banyak lagi sehingga Kak Jaja sendiri tidak dapat nak gambarkan keseronokan bersama Mary Kay kepada anda. . Bantu Kak Jaja untuk bantu anda membina kerjaya dan mendapat pendapatan yang anda inginkan secara Part Time atau Full Time. . Dengan hanya RM 189 hidup anda mungkin berubah 360 . Klik link di bawah dan daftar sebagai perunding kecantikan hari ini ⤵ WhatsApps Kak Jaja ⏬⏬⏬ www.wasap.my/60196917122/AhliMaryMay . Jaja Naliza Mary Kay Ind Beauty Consultant Since Dec 2014 . #MaryKayBeautyConsultant  #JajaNalizaMaryKay  #codpjsunwaytmnmedandatoharun  #MaryKayPetalingJaya  #FreeSkincareClass  #FreeBasicMakeUpClass  #skincareviral  #readystock  #AuraInsta  #sayajual  #visitmyig  #bazaronline  #moodrepublik  #bazaarpaknil  #FAVRepublic  #SitiAafiyah  #laraalanaa  #aishahdhiarana  #noradanish  #rozitachewan1 
Jom dapatkan TROPIKA MOMMY SPA DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan TROPIKA MOMMY SPA DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan NING SALMAH LOSYEN DARA BONDA DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan NING SALMAH LOSYEN DARA BONDA DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan PUREEN PACIFIER DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan PUREEN PACIFIER DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Hi kawan2...dah bersiap nak balik kampung? Admin ucapkan selamat dalam perjalanan ke kampung halaman, jauh @ dekat. Terima Kasih atas sokongan anda semua! Berhati2 dijalanraya...Ingat org tersayang... #raya2018 #syawal2018 #eid2018 #kurungraya2018 #kidraya2018 #aishahdhiarana #laraalana #sicomelpipimerah
PROMOSI TERBARU
Khas untuk belian online direct HQ sahaja.
Belian lebih nilai beli dua RM70 JIMAT RM4 dan FREE thermometer atau penyedut hingus bayi. Whatssap Anis segera @0174180817 sementara stok masih ada.
.
#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ubatkurus #ubatasmalelah #ubatasmatradisional #ubatasma #batuk #bellaammara #bellaammaralovers #bajuraya2018 #thebeautyhacks #dyxy #demam #sherivsamheizy #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #bajuraya #calaqisya #bajurayamurah #aqiqah #leeyanaraya2018
PROMOSI TERBARU Khas untuk belian online direct HQ sahaja. Belian lebih nilai beli dua RM70 JIMAT RM4 dan FREE thermometer atau penyedut hingus bayi. Whatssap Anis segera @0174180817 sementara stok masih ada. . #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #ubatkurus  #ubatasmalelah  #ubatasmatradisional  #ubatasma  #batuk  #bellaammara  #bellaammaralovers  #bajuraya2018  #thebeautyhacks  #dyxy  #demam  #sherivsamheizy  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #bajuraya  #calaqisya  #bajurayamurah  #aqiqah  #leeyanaraya2018 
Jom dapatkan GINGER FLOSS SERUNDING HALIA BEREMPAH DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan GINGER FLOSS SERUNDING HALIA BEREMPAH DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan PUREEN ABD DETERGENT DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan PUREEN ABD DETERGENT DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
ANAK CERDIK!
•
Alhamdulillah, asbab minum #SusukambingSGA anak cerdik amat!
Besttnyaaa. Seronok sangat bila tengok anak kita cerdik kan? •
Kalau nak tau Susu kambing SGA ni ada #DHA selain untuk minda bagus juga untuk tulang dan gigi!
•
Haaa, bukan untuk anak anak jer, untuk ibu hamil dan seisi keluarga ❤
•

#EHPSdihati #ramadhankareem #ramadhan2018 #raya2018 #Susukambing #anakcerdik #pregnant #ibuhamil #mindasihat #produkkesihatan #minumankesihatan #selamat #moodrepublik #dropshipmalaysia #bazaaronlinemalaysia #terapiinsragram #ajimaura #fattzura #igers #like4like #testimoni #Nur #neelofa #aishahdhiarana #dropshipdiperlukan #duitraya
ANAK CERDIK! • Alhamdulillah, asbab minum #SusukambingSGA  anak cerdik amat! Besttnyaaa. Seronok sangat bila tengok anak kita cerdik kan? • Kalau nak tau Susu kambing SGA ni ada #DHA  selain untuk minda bagus juga untuk tulang dan gigi! • Haaa, bukan untuk anak anak jer, untuk ibu hamil dan seisi keluarga ❤ • #EHPSdihati  #ramadhankareem  #ramadhan2018  #raya2018  #Susukambing  #anakcerdik  #pregnant  #ibuhamil  #mindasihat  #produkkesihatan  #minumankesihatan  #selamat  #moodrepublik  #dropshipmalaysia  #bazaaronlinemalaysia  #terapiinsragram  #ajimaura  #fattzura  #igers  #like4like  #testimoni  #Nur  #neelofa  #aishahdhiarana  #dropshipdiperlukan  #duitraya 
Jom dapatkan NUK NURSING PADS DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan NUK NURSING PADS DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan PUREEN KIDDI WASH DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan PUREEN KIDDI WASH DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
PROMOSI TERBARU GUYS! Special hanya untuk belian online melalui HQ sahaja. Beli satu dengan harga RM37 terapi paling best kalau anda beli 2 dapat harga RM70 dan  hadiah PERCUMA thermometer atau penyedut hingus bayi. Sah sehingga stok masih ada. Whatssap Anis segera .
#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ubatkurus #ubatasmalelah #ubatasmatradisional #ubatasma #batuk #bellaammara #bellaammaralovers #bajuraya2018 #thebeautyhacks #dyxy #demam #sherivsamheizy #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #bajuraya #calaqisya #bajurayamurah #aqiqah #leeyanaraya2018
PROMOSI TERBARU GUYS! Special hanya untuk belian online melalui HQ sahaja. Beli satu dengan harga RM37 terapi paling best kalau anda beli 2 dapat harga RM70 dan hadiah PERCUMA thermometer atau penyedut hingus bayi. Sah sehingga stok masih ada. Whatssap Anis segera . #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #ubatkurus  #ubatasmalelah  #ubatasmatradisional  #ubatasma  #batuk  #bellaammara  #bellaammaralovers  #bajuraya2018  #thebeautyhacks  #dyxy  #demam  #sherivsamheizy  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #bajuraya  #calaqisya  #bajurayamurah  #aqiqah  #leeyanaraya2018 
PROMOSI TERBARU GUYS! Special hanya untuk belian online melalui HQ sahaja. Beli satu dengan harga RM37 terapi paling best kalau anda beli 2 dapat harga RM70 dan  hadiah PERCUMA thermometer atau penyedut hingus bayi. Sah sehingga stok masih ada. Whatssap Anis segera .
#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ubatkurus #ubatasmalelah #ubatasmatradisional #ubatasma #batuk #bellaammara #bellaammaralovers #bajuraya2018 #thebeautyhacks #dyxy #demam #sherivsamheizy #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #bajuraya #calaqisya #bajurayamurah #aqiqah #leeyanaraya2018
PROMOSI TERBARU GUYS! Special hanya untuk belian online melalui HQ sahaja. Beli satu dengan harga RM37 terapi paling best kalau anda beli 2 dapat harga RM70 dan hadiah PERCUMA thermometer atau penyedut hingus bayi. Sah sehingga stok masih ada. Whatssap Anis segera . #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #ubatkurus  #ubatasmalelah  #ubatasmatradisional  #ubatasma  #batuk  #bellaammara  #bellaammaralovers  #bajuraya2018  #thebeautyhacks  #dyxy  #demam  #sherivsamheizy  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #bajuraya  #calaqisya  #bajurayamurah  #aqiqah  #leeyanaraya2018 
Terima kasih Puan Wan Nurzahirah dari Pekan Pahang dah beli set tilam kekabu baby basic size M dari ssckekabu ❤.
..
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih Puan Wan Nurzahirah dari Pekan Pahang dah beli set tilam kekabu baby basic size M dari ssckekabu ❤. .. nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Terima kasih Puan Fatimah dari Skudai Johor dah beli set tilam baby size S dengan ssckekabu ❤.
..
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih Puan Fatimah dari Skudai Johor dah beli set tilam baby size S dengan ssckekabu ❤. .. nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Terima kasih banyak Puan Nurul Hanim dari Kuala Kubu Baru Selangor dah beli bantal baby kat ssckekabu ❤
.
..
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih banyak Puan Nurul Hanim dari Kuala Kubu Baru Selangor dah beli bantal baby kat ssckekabu ❤ . .. nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Terima kasih banyak En Mohd Azlan dari Senai Johor dah beli set tilam kekabu baby size M dari ssckekabu.❤
..
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih banyak En Mohd Azlan dari Senai Johor dah beli set tilam kekabu baby size M dari ssckekabu.❤ .. nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Terima kasih Puan Wan Farhana dari Pulau Pinang dah beli set combo maternity + nursing pillow harga promosi di ssckekabu ❤.
.
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih Puan Wan Farhana dari Pulau Pinang dah beli set combo maternity + nursing pillow harga promosi di ssckekabu ❤. . nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Terima kasih En Mohd Haziq dari Kajang Selangor dah beli set combo maternity + nursing pillow harga promosi di ssckekabu ❤.
.
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih En Mohd Haziq dari Kajang Selangor dah beli set combo maternity + nursing pillow harga promosi di ssckekabu ❤. . nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Terima kasih Puan Dinie Amirah dari Kuantan Pahang dah beli set tilam kekabu baby size M dari ssckekabu.❤
..
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih Puan Dinie Amirah dari Kuantan Pahang dah beli set tilam kekabu baby size M dari ssckekabu.❤ .. nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
.
Terima kasih banyak Puan Noormazuliatunlisma dari Rawang Selangor dah beli set tilam lengkap size L dari ssckekabu ♥️.
..
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
. Terima kasih banyak Puan Noormazuliatunlisma dari Rawang Selangor dah beli set tilam lengkap size L dari ssckekabu ♥️. .. nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Terima kasih banyak Puan Zaida Ab Rahman dah beli set tilam kekabu baby dengan ssckekabu. ❤
.
nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest #kedaikekabuonline_feedback
.
Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog
.
whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq.
.
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar #isteriuntukdiiktiraf #nur #ketukketukramadan
Terima kasih banyak Puan Zaida Ab Rahman dah beli set tilam kekabu baby dengan ssckekabu. ❤ . nak tengok testimoni2 yang lain boleh klik #ssckekabubest  #kedaikekabuonline_feedback  . Details berkenaan harga dan pilihan corak boleh tengok kat @ssckekabu_catalog . whatsapp admin SSCKekabu +60137261582 utk tempahan dan pembelian. tq. . . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #isteriuntukdiiktiraf  #nur  #ketukketukramadan 
Jom dapatkan GIFT SET FOR BABY DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan GIFT SET FOR BABY DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan GIFT'S SET FOR BABY DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan GIFT'S SET FOR BABY DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan GIFT'S SET FOR BABY DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan GIFT'S SET FOR BABY DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. .
❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤
.
Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU:
100% Isian kekabu asli.
Kain 100% cotton berkualiti.
.
Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa.
.
Set Tilam Basic:
Size S RM110. (Np RM120)
Size M RM160. (Np RM170)
Size L RM179. (Np RM190)
Size XL RM250. (Np RM270) .
.
Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. . ❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤ . Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU: 100% Isian kekabu asli. Kain 100% cotton berkualiti. . Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa. . Set Tilam Basic: Size S RM110. (Np RM120) Size M RM160. (Np RM170) Size L RM179. (Np RM190) Size XL RM250. (Np RM270) . . Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Hai selamat pagi. Eloklaa di musim nak travel dan musim perayaan ni kita spare 1 alat penyedut hingus dalam bag mommies siap-siap. Promosi Ramadhan pula 60% off. Dari rm260 now rm99 tak termasuk pos. Murahh sangatt 😨😱.
.
Menggunakan bateri, sesuai dari newborn sampai laa umur berapa2 yang anak nak sedut. Hingus meleleh leleh, settle 2 saat. Hehe.
.
Jangan biar hingus lama-lama, nanti jadi kahak pula. Alhamdulillah moga membantu anak-anak kita tidur lebih lena, lebih sihat.
.
Paling best warranty 2 tahun tauu. Yes, 2 tahun. Berbaloi baloi.
.
Whatsapp 01110095889

#nasalaspirator #nasalaspiratormommyhana #johorbahru #anakumi #babyctdk #barangbaby #syjualbarangbaby #babyselsema #posseluruhmalaysia #pasirgudang #cod #codpasirgudang #hadiahuntukanak #hariraya #balikkampung #promoramadhan #promo #ebook #barangmurah #aishahdhiarana #aqeefanaqi #yusufiskandar #anaksyurga
Hai selamat pagi. Eloklaa di musim nak travel dan musim perayaan ni kita spare 1 alat penyedut hingus dalam bag mommies siap-siap. Promosi Ramadhan pula 60% off. Dari rm260 now rm99 tak termasuk pos. Murahh sangatt 😨😱. . Menggunakan bateri, sesuai dari newborn sampai laa umur berapa2 yang anak nak sedut. Hingus meleleh leleh, settle 2 saat. Hehe. . Jangan biar hingus lama-lama, nanti jadi kahak pula. Alhamdulillah moga membantu anak-anak kita tidur lebih lena, lebih sihat. . Paling best warranty 2 tahun tauu. Yes, 2 tahun. Berbaloi baloi. . Whatsapp 01110095889 #nasalaspirator  #nasalaspiratormommyhana  #johorbahru  #anakumi  #babyctdk  #barangbaby  #syjualbarangbaby  #babyselsema  #posseluruhmalaysia  #pasirgudang  #cod  #codpasirgudang  #hadiahuntukanak  #hariraya  #balikkampung  #promoramadhan  #promo  #ebook  #barangmurah  #aishahdhiarana  #aqeefanaqi  #yusufiskandar  #anaksyurga 
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. .
❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤
.
Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU:
100% Isian kekabu asli.
Kain 100% cotton berkualiti.
.
Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa.
.
Set Tilam Basic:
Size S RM110. (Np RM120)
Size M RM160. (Np RM170)
Size L RM179. (Np RM190)
Size XL RM250. (Np RM270) .
.
Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Promosi sampai malam raya je tau. Lepas tu harga normal balik. . ❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤ . Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU: 100% Isian kekabu asli. Kain 100% cotton berkualiti. . Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa. . Set Tilam Basic: Size S RM110. (Np RM120) Size M RM160. (Np RM170) Size L RM179. (Np RM190) Size XL RM250. (Np RM270) . . Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Macam dalam gambar set tilam lengkap bersarung size M..
.
100% isian kekabu asli.
Tebal tilam +-6 inci.
Kain 100% cotton.
Ada sarung yang boleh di buka2 untuk basuh.
.
PROMOSI SEINDAH RAMADAN. .
Set Tilam Lengkap. (Set Tilam Basic + Sarung)
#settilamlengkapbersarungssckekabu

Size S + Sarung RM180. (Np Rm200)
Size M + Sarung RM250. (Np Rm270)
Size L + Sarung RM269.(Np Rm290)
Size XL + Sarung RM390. (Np RM420)
.
Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . Klik link di bawah:
https://instagram.com/ssckekabu_catalog/ .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri
Macam dalam gambar set tilam lengkap bersarung size M.. . 100% isian kekabu asli. Tebal tilam +-6 inci. Kain 100% cotton. Ada sarung yang boleh di buka2 untuk basuh. . PROMOSI SEINDAH RAMADAN. . Set Tilam Lengkap. (Set Tilam Basic + Sarung) #settilamlengkapbersarungssckekabu  Size S + Sarung RM180. (Np Rm200) Size M + Sarung RM250. (Np Rm270) Size L + Sarung RM269.(Np Rm290) Size XL + Sarung RM390. (Np RM420) . Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . Klik link di bawah: https://instagram.com/ssckekabu_catalog/ . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri 
Jom dapatkan SILICONE BREASTPUMP & MILK COLLECTOR DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan SILICONE BREASTPUMP & MILK COLLECTOR DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom order ready stok. Masih sempat nak pos harini. Cepat2 whatsapp admin!
.
Ready stock size M!
.
Promosi Rm160 free kos pos semenanjung.
.
Saiz lain di buka untuk pre order.
.
Corak set tilam yang available untuk promosi kali ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Jom order ready stok. Masih sempat nak pos harini. Cepat2 whatsapp admin! . Ready stock size M! . Promosi Rm160 free kos pos semenanjung. . Saiz lain di buka untuk pre order. . Corak set tilam yang available untuk promosi kali ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Cepat2 stok tinggal suam2 kuku jer...lps dah settle bergaya sakan dinpg Aidilfitri...adik2 boleh tukar terus seluar tp baju main glam...nak tak? Mommies pun gembira anak2 selesa riang gembira #raya2018 #syawal2018 #eid2018 #kurungraya2018 #kurungcotton #kidraya2018 #aishahdhiarana #laraalana #sicomelpipimerah #murahmurah
Jom order ready stok. Masih sempat nak pos harini. Cepat2 whatsapp admin!
.
Ready stock size M!
.
Promosi Rm160 free kos pos semenanjung.
.
Saiz lain di buka untuk pre order.
.
Corak set tilam yang available untuk promosi kali ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Jom order ready stok. Masih sempat nak pos harini. Cepat2 whatsapp admin! . Ready stock size M! . Promosi Rm160 free kos pos semenanjung. . Saiz lain di buka untuk pre order. . Corak set tilam yang available untuk promosi kali ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤
.
Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU:
100% Isian kekabu asli.
Kain 100% cotton berkualiti.
.
Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa.
.
Set Tilam Basic:
Size S RM110. (Np RM120)
Size M RM160. (Np RM170)
Size L RM179. (Np RM190)
Size XL RM250. (Np RM270) .
.
Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . .
⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION.
.
Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera.
www.wasap.my/60137261582
.
AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN.
WHATSAPP +60137255564
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
❤PROMOSI SEINDAH RAMADAN❤ . Set Tilam Baby Basic SSCKEKABU: 100% Isian kekabu asli. Kain 100% cotton berkualiti. . Harga ikut size. Boleh pilih nak buat size apa. . Set Tilam Basic: Size S RM110. (Np RM120) Size M RM160. (Np RM170) Size L RM179. (Np RM190) Size XL RM250. (Np RM270) . . Corak set tilam yang available untuk promosi ini, boleh pilih di @ssckekabu_catalog . . ⚠️ CORAK ADALAH TERHAD. LIMITED EDITION. . Berminat whatsapp admin ssckekabu dengan segera. www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur 
Raya ni memang kena ready dengan EO BLEND Happy . Lebih - lebih lagi waktu dalam kereta nak balik kampung.. memang sesuai sgt untuk diffusekan EO Blend Happy suapaya anak - anak terasa lebih tenang dan tidak meragam.. Ramai testimoni kami yang dah cuba dan nyatakan ia berkesan. 
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & 
agents wanted:
 @ummi_mall 
@syasya_story 
@alimi_othman 
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986  #malaysia #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #youngliving #younglivingessentialoils  #ronellaeo #selsema #setberpantang
#essentialoil #ronella #carrieroil #diffuser
Raya ni memang kena ready dengan EO BLEND Happy . Lebih - lebih lagi waktu dalam kereta nak balik kampung.. memang sesuai sgt untuk diffusekan EO Blend Happy suapaya anak - anak terasa lebih tenang dan tidak meragam.. Ramai testimoni kami yang dah cuba dan nyatakan ia berkesan. Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & agents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986 #malaysia  #minyakpatitumbuhan  #laraalana  #aishahdhiarana  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #babyflu  #laraohlara  #caliph  #hidungtersumbat  #minyakpatimurah  #allergikkulit  #allergikseafood  #allergik  #ekzemamalaysia  #gatalkulit  #krimtanpasteroid  #krimtanpamerkuri  #sutra  #youngliving  #younglivingessentialoils  #ronellaeo  #selsema  #setberpantang  #essentialoil  #ronella  #carrieroil  #diffuser 
Jom dapatkan BAWANG PUTIH CRISPY GARLIC DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan BAWANG PUTIH CRISPY GARLIC DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan KAIN BATIK DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan KAIN BATIK DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Jom dapatkan D'AURA MINYAK KELAPA DARA DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️
.
.
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 11MALAM 
6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) 
#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan D'AURA MINYAK KELAPA DARA DI MOMHOUSEBABYSHOP sekarang‼️‼️ . . Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 11MALAM 6PTG HINGGA 8MALAM (REHAT BERBUKA) #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
alhamdulillah.Ibu lega bila anak senang duduk.

jom oreder ibu-ibu whatsapp 01110095889

#penyeduthingus #aishahdhiarana #balikkampung #anakdemam #posseluruhmalaysia #codpasirgudang #anakumi #anakayah #barangbaby #johorbahru #jb
Bestnya Penyedut Hingus ni, senang kerja ibu-ibu.

Antara kelebihannya adalah:- 1) Ada music 😍
2) Warranty 2 tahun 😱😱
3) Mempunyai agent seluruh Malaysia- kalau ada masalah x perlu risau. Boleh tukar immediately. Spare part semua kita ada menunjukkan kite mmg authentic dan official distributor. Kite bukan trader main beli2 dari cina dan jual( kalau yg ni warranty pun takut2 kelaut)

4) Product kite branded. Mommyhana beli brand dari Rycom untuk NC001 ni. Bukan brand China yg bersepah. Rycom ni international brand. Boleh google untuk lebih kepastian. Paling senang konsep nya, mommyhana ni mcm beli brand Panasonic la. Barang yg berjenama la. Bukan nya Pensonic atau Viewsonic la. The reason why mommyhana pilih Panasonic sebb lebih terjamin dan terbukti kualiti product nya.

5) Mommyhana Nasal Aspirator adalah portable Nasal Aspirator. Mempunyai disposable caps di mana bahan buangan boleh dibuang tanpa perlu cuci. Sgt mudah untuk dibawa ke mana2 terutama apabila digunakan di dlm kereta yg tidak mempunyai tempat basuhan. 🤗

untuk order jom whatsapp 01110095889

#penyeduthingus #nasalaspiratormommyhana #anakumi #anakayah #balikkampung #ramadan2018 #promoramadhan #posseluruhmalaysia #aishahdhiarana #yusufiskandar #cod #pasirgudang #pasirmas
Bestnya Penyedut Hingus ni, senang kerja ibu-ibu. Antara kelebihannya adalah:- 1) Ada music 😍 2) Warranty 2 tahun 😱😱 3) Mempunyai agent seluruh Malaysia- kalau ada masalah x perlu risau. Boleh tukar immediately. Spare part semua kita ada menunjukkan kite mmg authentic dan official distributor. Kite bukan trader main beli2 dari cina dan jual( kalau yg ni warranty pun takut2 kelaut) 4) Product kite branded. Mommyhana beli brand dari Rycom untuk NC001 ni. Bukan brand China yg bersepah. Rycom ni international brand. Boleh google untuk lebih kepastian. Paling senang konsep nya, mommyhana ni mcm beli brand Panasonic la. Barang yg berjenama la. Bukan nya Pensonic atau Viewsonic la. The reason why mommyhana pilih Panasonic sebb lebih terjamin dan terbukti kualiti product nya. 5) Mommyhana Nasal Aspirator adalah portable Nasal Aspirator. Mempunyai disposable caps di mana bahan buangan boleh dibuang tanpa perlu cuci. Sgt mudah untuk dibawa ke mana2 terutama apabila digunakan di dlm kereta yg tidak mempunyai tempat basuhan. 🤗 untuk order jom whatsapp 01110095889 #penyeduthingus  #nasalaspiratormommyhana  #anakumi  #anakayah  #balikkampung  #ramadan2018  #promoramadhan  #posseluruhmalaysia  #aishahdhiarana  #yusufiskandar  #cod  #pasirgudang  #pasirmas 
Bestnya Penyedut Hingus ni, senang kerja ibu-ibu.

Antara kelebihannya adalah:- 1) Ada music 😍
2) Warranty 2 tahun 😱😱
3) Mempunyai agent seluruh Malaysia- kalau ada masalah x perlu risau. Boleh tukar immediately. Spare part semua kita ada menunjukkan kite mmg authentic dan official distributor. Kite bukan trader main beli2 dari cina dan jual( kalau yg ni warranty pun takut2 kelaut)

4) Product kite branded. Mommyhana beli brand dari Rycom untuk NC001 ni. Bukan brand China yg bersepah. Rycom ni international brand. Boleh google untuk lebih kepastian. Paling senang konsep nya, mommyhana ni mcm beli brand Panasonic la. Barang yg berjenama la. Bukan nya Pensonic atau Viewsonic la. The reason why mommyhana pilih Panasonic sebb lebih terjamin dan terbukti kualiti product nya.

5) Mommyhana Nasal Aspirator adalah portable Nasal Aspirator. Mempunyai disposable caps di mana bahan buangan boleh dibuang tanpa perlu cuci. Sgt mudah untuk dibawa ke mana2 terutama apabila digunakan di dlm kereta yg tidak mempunyai tempat basuhan. 🤗

untuk order jom whatsapp 01110095889

#nasalaspirator #penyeduthingus #balikkampung #anakdemam #ramadhan #raya #posseluruhmalaysia #aishahdhiarana #aqeefanaqi #pasirgudang #pasirmas #codpasirgudang #codpasirmas
Bestnya Penyedut Hingus ni, senang kerja ibu-ibu. Antara kelebihannya adalah:- 1) Ada music 😍 2) Warranty 2 tahun 😱😱 3) Mempunyai agent seluruh Malaysia- kalau ada masalah x perlu risau. Boleh tukar immediately. Spare part semua kita ada menunjukkan kite mmg authentic dan official distributor. Kite bukan trader main beli2 dari cina dan jual( kalau yg ni warranty pun takut2 kelaut) 4) Product kite branded. Mommyhana beli brand dari Rycom untuk NC001 ni. Bukan brand China yg bersepah. Rycom ni international brand. Boleh google untuk lebih kepastian. Paling senang konsep nya, mommyhana ni mcm beli brand Panasonic la. Barang yg berjenama la. Bukan nya Pensonic atau Viewsonic la. The reason why mommyhana pilih Panasonic sebb lebih terjamin dan terbukti kualiti product nya. 5) Mommyhana Nasal Aspirator adalah portable Nasal Aspirator. Mempunyai disposable caps di mana bahan buangan boleh dibuang tanpa perlu cuci. Sgt mudah untuk dibawa ke mana2 terutama apabila digunakan di dlm kereta yg tidak mempunyai tempat basuhan. 🤗 untuk order jom whatsapp 01110095889 #nasalaspirator  #penyeduthingus  #balikkampung  #anakdemam  #ramadhan  #raya  #posseluruhmalaysia  #aishahdhiarana  #aqeefanaqi  #pasirgudang  #pasirmas  #codpasirgudang  #codpasirmas 
Esok last postage sebelum raya ye..siapa nak order boleh order harini. .
.
Set combo maternity pillow rm199 saja. Super jimat!
.
Whatsapp admin: 60137261582
Atau klik link whatsapp ni di bio.
www.wasap.my/60137261582
.
💐💐TERIMA KASIH💐💐
.
#settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah #tilambabycot #maternitypillowmalaysia #maternitypillowkekabuasli #maternitypillowkekabu #supportpillow #tilamkekabuborong #tilambayiborong #babycotikea #maternitypillowmurah #sayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #babyshopmalaysia #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah #aishahdhiarana #laraalana #yusofiskandar  #babyctdk #comelpipimerah #ketukketukramadan #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur
Esok last postage sebelum raya ye..siapa nak order boleh order harini. . . Set combo maternity pillow rm199 saja. Super jimat! . Whatsapp admin: 60137261582 Atau klik link whatsapp ni di bio. www.wasap.my/60137261582 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilamkekabubayi  #tilamkekabumurah  #tilambabycot  #maternitypillowmalaysia  #maternitypillowkekabuasli  #maternitypillowkekabu  #supportpillow  #tilamkekabuborong  #tilambayiborong  #babycotikea  #maternitypillowmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #baazarpaknil  #babyshopmalaysia  #settilamkekabubaby  #littleprincessaisyah  #aishahdhiarana  #laraalana  #yusofiskandar  #babyctdk  #comelpipimerah  #ketukketukramadan  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan  #bilaaidiladafitri  #nur