an online Instagram web viewer

#airasia medias

Photos

Traveling Bag in Bag Organizer (1 Set isi 6 Pcs) - Ukuran Lebih Besar

Harga 60.000

Wa 085869665757

Traveling Bag in Bag Organizer (1 set isi 6 pcs )(ukuran lebih besaR dari lapak sebelah , muat lebih banyak n lebih rapi 
READY 
maroon
navy
grey
violet
hotpink
lightblue
green

Suka ribet atur isi koper saat berpergian? Isi koper jika tidak di susun rapi bakal bikin boros ruang koper yang tadinya hanya butuh satu koper, jadinya harus bawa berkoper-koper saat traveling.

Lalu bagaimana cara mengatur isi koper agar rapi? Cukup mudah, masukkan barang bawaan anda ke dalam travelling bag in bag organizer

6 in 1 travelling bag in bag organizer adalah tas travel dengan 6 ukuran berbeda, dengan detail ukuran sbb
- Large Bag (40 x 12 x30 cm) : tempat pakaian
- Medium Bag (30 x 12x 28 cm) : tempat underwear
- Small Bag (30 x 12 x 20 cm) : tempat kosmetik, perlengkapan mandi
- Large Secret Pouch (35 x 27 cm) : tempat sepatu / sandal / pakaian kotor
- Medium Secret Pouch (27 x 25 cm) : tempat charger / aksesoris gadget / obat
- Small Secret Pouch (26 x 16 cm ) : tempat hp, kamera, tiket

Dengan traveling bag in bag anda tidak perlu repot bongkar muat isi koper untuk mencari barang yang anda butuhkan, cukup lihat ukuran besar kecil organizer pasti sudah tau isinya 
Travelling bag in bag organizer juga bisa dipakai di rumah untuk membantu merapikan isi lemari pakaian

Organizer terbuat dari bahan nylon tebal, anti air, double kepala resleting, ada tentengannya, design dan warna menarik.

#travelorganizer 
#travelorganizers 
#travelorganizermurah 
#travelorganizerset 
#jualtravelorganizer 
#travelbag 
#travelbagmurah 
#jualtravelbag 
#jualtravelbagmurah 
#tastravel 
#tastravelling 
#tastravellingmurah 
#tastravelbag 
#tastraveler 
#tastraveller 
#mudik
#lebaran
#garudaindonesia
#airasia
#wingsair
#lionair
Traveling Bag in Bag Organizer (1 Set isi 6 Pcs) - Ukuran Lebih Besar Harga 60.000 Wa 085869665757 Traveling Bag in Bag Organizer (1 set isi 6 pcs )(ukuran lebih besaR dari lapak sebelah , muat lebih banyak n lebih rapi READY maroon navy grey violet hotpink lightblue green Suka ribet atur isi koper saat berpergian? Isi koper jika tidak di susun rapi bakal bikin boros ruang koper yang tadinya hanya butuh satu koper, jadinya harus bawa berkoper-koper saat traveling. Lalu bagaimana cara mengatur isi koper agar rapi? Cukup mudah, masukkan barang bawaan anda ke dalam travelling bag in bag organizer 6 in 1 travelling bag in bag organizer adalah tas travel dengan 6 ukuran berbeda, dengan detail ukuran sbb - Large Bag (40 x 12 x30 cm) : tempat pakaian - Medium Bag (30 x 12x 28 cm) : tempat underwear - Small Bag (30 x 12 x 20 cm) : tempat kosmetik, perlengkapan mandi - Large Secret Pouch (35 x 27 cm) : tempat sepatu / sandal / pakaian kotor - Medium Secret Pouch (27 x 25 cm) : tempat charger / aksesoris gadget / obat - Small Secret Pouch (26 x 16 cm ) : tempat hp, kamera, tiket Dengan traveling bag in bag anda tidak perlu repot bongkar muat isi koper untuk mencari barang yang anda butuhkan, cukup lihat ukuran besar kecil organizer pasti sudah tau isinya Travelling bag in bag organizer juga bisa dipakai di rumah untuk membantu merapikan isi lemari pakaian Organizer terbuat dari bahan nylon tebal, anti air, double kepala resleting, ada tentengannya, design dan warna menarik. #travelorganizer  #travelorganizers  #travelorganizermurah  #travelorganizerset  #jualtravelorganizer  #travelbag  #travelbagmurah  #jualtravelbag  #jualtravelbagmurah  #tastravel  #tastravelling  #tastravellingmurah  #tastravelbag  #tastraveler  #tastraveller  #mudik  #lebaran  #garudaindonesia  #airasia  #wingsair  #lionair 
Traveling Bag in Bag Organizer (1 Set isi 6 Pcs) - Ukuran Lebih Besar

Harga 60.000

Wa 085869665757

Traveling Bag in Bag Organizer (1 set isi 6 pcs )(ukuran lebih besaR dari lapak sebelah , muat lebih banyak n lebih rapi 
READY 
maroon
navy
grey
violet
hotpink
lightblue
green

Suka ribet atur isi koper saat berpergian? Isi koper jika tidak di susun rapi bakal bikin boros ruang koper yang tadinya hanya butuh satu koper, jadinya harus bawa berkoper-koper saat traveling.

Lalu bagaimana cara mengatur isi koper agar rapi? Cukup mudah, masukkan barang bawaan anda ke dalam travelling bag in bag organizer

6 in 1 travelling bag in bag organizer adalah tas travel dengan 6 ukuran berbeda, dengan detail ukuran sbb
- Large Bag (40 x 12 x30 cm) : tempat pakaian
- Medium Bag (30 x 12x 28 cm) : tempat underwear
- Small Bag (30 x 12 x 20 cm) : tempat kosmetik, perlengkapan mandi
- Large Secret Pouch (35 x 27 cm) : tempat sepatu / sandal / pakaian kotor
- Medium Secret Pouch (27 x 25 cm) : tempat charger / aksesoris gadget / obat
- Small Secret Pouch (26 x 16 cm ) : tempat hp, kamera, tiket

Dengan traveling bag in bag anda tidak perlu repot bongkar muat isi koper untuk mencari barang yang anda butuhkan, cukup lihat ukuran besar kecil organizer pasti sudah tau isinya 
Travelling bag in bag organizer juga bisa dipakai di rumah untuk membantu merapikan isi lemari pakaian

Organizer terbuat dari bahan nylon tebal, anti air, double kepala resleting, ada tentengannya, design dan warna menarik.

#travelorganizer 
#travelorganizers 
#travelorganizermurah 
#travelorganizerset 
#jualtravelorganizer 
#travelbag 
#travelbagmurah 
#jualtravelbag 
#jualtravelbagmurah 
#tastravel 
#tastravelling 
#tastravellingmurah 
#tastravelbag 
#tastraveler 
#tastraveller 
#mudik
#lebaran
#garudaindonesia
#airasia
#wingsair
#lionair
Traveling Bag in Bag Organizer (1 Set isi 6 Pcs) - Ukuran Lebih Besar Harga 60.000 Wa 085869665757 Traveling Bag in Bag Organizer (1 set isi 6 pcs )(ukuran lebih besaR dari lapak sebelah , muat lebih banyak n lebih rapi READY maroon navy grey violet hotpink lightblue green Suka ribet atur isi koper saat berpergian? Isi koper jika tidak di susun rapi bakal bikin boros ruang koper yang tadinya hanya butuh satu koper, jadinya harus bawa berkoper-koper saat traveling. Lalu bagaimana cara mengatur isi koper agar rapi? Cukup mudah, masukkan barang bawaan anda ke dalam travelling bag in bag organizer 6 in 1 travelling bag in bag organizer adalah tas travel dengan 6 ukuran berbeda, dengan detail ukuran sbb - Large Bag (40 x 12 x30 cm) : tempat pakaian - Medium Bag (30 x 12x 28 cm) : tempat underwear - Small Bag (30 x 12 x 20 cm) : tempat kosmetik, perlengkapan mandi - Large Secret Pouch (35 x 27 cm) : tempat sepatu / sandal / pakaian kotor - Medium Secret Pouch (27 x 25 cm) : tempat charger / aksesoris gadget / obat - Small Secret Pouch (26 x 16 cm ) : tempat hp, kamera, tiket Dengan traveling bag in bag anda tidak perlu repot bongkar muat isi koper untuk mencari barang yang anda butuhkan, cukup lihat ukuran besar kecil organizer pasti sudah tau isinya Travelling bag in bag organizer juga bisa dipakai di rumah untuk membantu merapikan isi lemari pakaian Organizer terbuat dari bahan nylon tebal, anti air, double kepala resleting, ada tentengannya, design dan warna menarik. #travelorganizer  #travelorganizers  #travelorganizermurah  #travelorganizerset  #jualtravelorganizer  #travelbag  #travelbagmurah  #jualtravelbag  #jualtravelbagmurah  #tastravel  #tastravelling  #tastravellingmurah  #tastravelbag  #tastraveler  #tastraveller  #mudik  #lebaran  #garudaindonesia  #airasia  #wingsair  #lionair 
Promo bulan desember 2018 : Jakarta - Milan via Muscat harga bisa dicek via aplikasi Seatguru, Skyscanner, Kayak dll.

#jakarta #bandung #surabaya #liburan #jalanjalan #indonesiatraveler #travelerindonesia #indonesia #viral #tiketpesawat #airasia
Huacachina. Lokasi unik di mana terdapat sebuah resort di tengah padang pasir. Dalam trip ke Peru, kita akan bermalam di sini dan buat aktiviti buggy ride dan sandboarding.
.
#raretraveller #percutian #cuticuti #percutianbajet #pakejpercutian #airasia #eropah #maribercuti #cuticutimalaysia #airasiax #mattafair2018 #mattafair #malaysiaairlines #singaporeairlines #bruneiroyalfamily #musafir #jombercuti #kakijalan #travelbajet #cuticutimalaysia #kakitravel #kakitravelmalaysia
Huacachina. Lokasi unik di mana terdapat sebuah resort di tengah padang pasir. Dalam trip ke Peru, kita akan bermalam di sini dan buat aktiviti buggy ride dan sandboarding. . #raretraveller  #percutian  #cuticuti  #percutianbajet  #pakejpercutian  #airasia  #eropah  #maribercuti  #cuticutimalaysia  #airasiax  #mattafair2018  #mattafair  #malaysiaairlines  #singaporeairlines  #bruneiroyalfamily  #musafir  #jombercuti  #kakijalan  #travelbajet  #cuticutimalaysia  #kakitravel  #kakitravelmalaysia 
TAA91 on graduation day
#16112018
#airasia #taa91
Banyak tiket murah ni dari air asia

Jakarta - Kuala Lumpur 450k PP

Booking now - 18 november

More info 
DM

#tiketpesawatmurah 
#promo 
#airasia 
#tourtravel 
#promoairasia 
#asean
#kualalumpur 
#bisnisonline 
#mojokertoinfo 
#mojokertohits
Couldn't contain my excitement and giddiness as @airasiafilipino, in partnerhip with RCBC Bankard and Visa, launches their new credit card!! This allows credit card holders to enjoy perks and privileges by earning points on AirAsia flights to over 130 destinations everytime they spend with their Air Asia credit card. ❤️ You can already start applying for yours! Just log on to: www.rcbcbankard.com/airasia or www.airasiacards.com.ph and complete the application form! 
Outfit ensemble from: @hipculture_ph
Couldn't contain my excitement and giddiness as @airasiafilipino, in partnerhip with RCBC Bankard and Visa, launches their new credit card!! This allows credit card holders to enjoy perks and privileges by earning points on AirAsia flights to over 130 destinations everytime they spend with their Air Asia credit card. ❤️ You can already start applying for yours! Just log on to: www.rcbcbankard.com/airasia or www.airasiacards.com.ph and complete the application form! Outfit ensemble from: @hipculture_ph
Touchdown! And my long weekend begins. #airasia #tawau #sabah #mabul #sipadan #kapalai #seamonkeydivers #saltlife
@Regran_ed from @feriolshop12 -  Bantal custom AVSEC

BACA CAPTION SAMPAI SELESAI SEBELUM ORDER❕❕❕
-Size: 42 x 40 cm
-Harga: 100.000
🌟GRATIS tambah bordir nama, max 10 huruf
-Bahan: kain velboa (lembut seperti boneka)
-Isi: kapas sintetis silicon
-Berat: sekitar 550 gram
-PreOrder sekitar 2-3 mingguan

Tanya2/order silahkan chat kontak di bio 😊  #bantalprofesi#kadounik#kadoultah#bantalcustom#bantalunik#avsec#avsecindonesia#angkasapura#angkasapura2#penerbangan#pilot#pilotindonesia#garuda#garudaindonesia#penerbangan#lionair#airasia#aviation#angkasapura#angkasapuraairlines - #regrann
@Regran_ed from @feriolshop12 - Bantal custom AVSEC BACA CAPTION SAMPAI SELESAI SEBELUM ORDER❕❕❕ -Size: 42 x 40 cm -Harga: 100.000 🌟GRATIS tambah bordir nama, max 10 huruf -Bahan: kain velboa (lembut seperti boneka) -Isi: kapas sintetis silicon -Berat: sekitar 550 gram -PreOrder sekitar 2-3 mingguan Tanya2/order silahkan chat kontak di bio 😊 #bantalprofesi #kadounik #kadoultah #bantalcustom #bantalunik #avsec #avsecindonesia #angkasapura #angkasapura2 #penerbangan #pilot #pilotindonesia #garuda #garudaindonesia #penerbangan #lionair #airasia #aviation #angkasapura #angkasapuraairlines  - #regrann 
Seat masih ada yaa..
Air asia kursi gratis
Periode pembelian 11-18 Nov 2028
Periode penerbangan 6 Mei 2019 - 4 Feb 2020
Info lengkap bisa langsung kontak admin
WA only 082234654165
#shekinahtravel #airasia #airasiakursigratis #airasiapromo #promoairasia #tiketmurah #tiketpesawatpromo
Air asia kursi gratis
Periode pembelian 11-18 Nov 2028
Periode penerbangan 6 Mei 2019 - 4 Feb 2020
Info lengkap bisa langsung kontak admin
WA only 082234654165
#shekinahtravel #airasia #airasiakursigratis #airasiapromo #promoairasia #tiketmurah #tiketpesawatpromo
🍑ANSURAN PINKLADY KINI DIBUKA🍑

RAMAI TERINGIN NAK BELI PINKLADY TAPI KEADAAN KEWANGAN TAK MENGIZINKAN😔 😍 JANGAN RISAU PINKLADY JUGA BOLEH DIBAYAR SECARA ANSURAN 😍

Pm cepat 👇🏻
www.wasap.my/60169245497/PMpinklady
🌸PinkladyBodyPerfection🌸
Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu,bodyshape cantik.Jangan risau dengan pink lady, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍
.
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat iaitu
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Punggung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh
✔Membantu memberikan anda berat badan yg ideal
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak produk,badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah😋 💕Pesanan kasih sayang💕
Dapatkn segera produk laku keras macam pisang goreng panassss nie ok😍😘 #pinkladyhq #PinkLadyOriginalHQ #ansuranpinklady #misspinklady2018 #montok #kulitcantik #asetmantap #izaraaishah #rawatluardalam #airasia #missworld2018 #kakishare #kakiviral #pinkladylovers -
🍑ANSURAN PINKLADY KINI DIBUKA🍑 RAMAI TERINGIN NAK BELI PINKLADY TAPI KEADAAN KEWANGAN TAK MENGIZINKAN😔 😍 JANGAN RISAU PINKLADY JUGA BOLEH DIBAYAR SECARA ANSURAN 😍 Pm cepat 👇🏻 www.wasap.my/60169245497/PMpinklady 🌸PinkladyBodyPerfection🌸 Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu,bodyshape cantik.Jangan risau dengan pink lady, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍 . . Pink lady mempunyai pelbagai manfaat iaitu ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Punggung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh ✔Membantu memberikan anda berat badan yg ideal . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak produk,badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah😋 💕Pesanan kasih sayang💕 Dapatkn segera produk laku keras macam pisang goreng panassss nie ok😍😘 #pinkladyhq  #PinkLadyOriginalHQ  #ansuranpinklady  #misspinklady2018  #montok  #kulitcantik  #asetmantap  #izaraaishah  #rawatluardalam  #airasia  #missworld2018  #kakishare  #kakiviral  #pinkladylovers  -
🍑ANSURAN PINKLADY KINI DIBUKA🍑

RAMAI TERINGIN NAK BELI PINKLADY TAPI KEADAAN KEWANGAN TAK MENGIZINKAN😔 😍 JANGAN RISAU PINKLADY JUGA BOLEH DIBAYAR SECARA ANSURAN 😍

Pm cepat 👇🏻
www.wasap.my/60169245497/PMpinklady
🌸PinkladyBodyPerfection🌸
Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu,bodyshape cantik.Jangan risau dengan pink lady, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍
.
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat iaitu
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Punggung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh
✔Membantu memberikan anda berat badan yg ideal
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak produk,badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah😋 💕Pesanan kasih sayang💕
Dapatkn segera produk laku keras macam pisang goreng panassss nie ok😍😘 #pinkladyhq #PinkLadyOriginalHQ #ansuranpinklady #misspinklady2018 #montok #kulitcantik #asetmantap #izaraaishah #rawatluardalam #airasia #missworld2018 #kakishare #kakiviral #pinkladylovers -
🍑ANSURAN PINKLADY KINI DIBUKA🍑 RAMAI TERINGIN NAK BELI PINKLADY TAPI KEADAAN KEWANGAN TAK MENGIZINKAN😔 😍 JANGAN RISAU PINKLADY JUGA BOLEH DIBAYAR SECARA ANSURAN 😍 Pm cepat 👇🏻 www.wasap.my/60169245497/PMpinklady 🌸PinkladyBodyPerfection🌸 Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu,bodyshape cantik.Jangan risau dengan pink lady, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍 . . Pink lady mempunyai pelbagai manfaat iaitu ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Punggung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh ✔Membantu memberikan anda berat badan yg ideal . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak produk,badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah😋 💕Pesanan kasih sayang💕 Dapatkn segera produk laku keras macam pisang goreng panassss nie ok😍😘 #pinkladyhq  #PinkLadyOriginalHQ  #ansuranpinklady  #misspinklady2018  #montok  #kulitcantik  #asetmantap  #izaraaishah  #rawatluardalam  #airasia  #missworld2018  #kakishare  #kakiviral  #pinkladylovers  -
🍑ANSURAN PINKLADY KINI DIBUKA🍑

RAMAI TERINGIN NAK BELI PINKLADY TAPI KEADAAN KEWANGAN TAK MENGIZINKAN😔 😍 JANGAN RISAU PINKLADY JUGA BOLEH DIBAYAR SECARA ANSURAN 😍

Pm cepat 👇🏻
www.wasap.my/60169245497/PMpinklady
🌸PinkladyBodyPerfection🌸
Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu,bodyshape cantik.Jangan risau dengan pink lady, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍
.
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat iaitu
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Punggung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh
✔Membantu memberikan anda berat badan yg ideal
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak produk,badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah😋 💕Pesanan kasih sayang💕
Dapatkn segera produk laku keras macam pisang goreng panassss nie ok😍😘 #pinkladyhq #PinkLadyOriginalHQ #ansuranpinklady #misspinklady2018 #montok #kulitcantik #asetmantap #izaraaishah #rawatluardalam #airasia #missworld2018 #kakishare #kakiviral #pinkladylovers - #regrann
🍑ANSURAN PINKLADY KINI DIBUKA🍑 RAMAI TERINGIN NAK BELI PINKLADY TAPI KEADAAN KEWANGAN TAK MENGIZINKAN😔 😍 JANGAN RISAU PINKLADY JUGA BOLEH DIBAYAR SECARA ANSURAN 😍 Pm cepat 👇🏻 www.wasap.my/60169245497/PMpinklady 🌸PinkladyBodyPerfection🌸 Pernah tak rasa malu, kurang keyakinan dengan diri sendiri.😢Orang lain badan cantik, mantap, kulit gebu,bodyshape cantik.Jangan risau dengan pink lady, ia mampu mengembalikan keyakinan anda.😍 . . Pink lady mempunyai pelbagai manfaat iaitu ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Punggung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh ✔Membantu memberikan anda berat badan yg ideal . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak produk,badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah😋 💕Pesanan kasih sayang💕 Dapatkn segera produk laku keras macam pisang goreng panassss nie ok😍😘 #pinkladyhq  #PinkLadyOriginalHQ  #ansuranpinklady  #misspinklady2018  #montok  #kulitcantik  #asetmantap  #izaraaishah  #rawatluardalam  #airasia  #missworld2018  #kakishare  #kakiviral  #pinkladylovers  - #regrann 
My friday morning view😘

Dah lama tak layankan hobby 📷

#Airport 
#Aeroplane 
#Fly 
#AirAsia 
#Malaysia 
#Runaway
8 things you need to remember when going through tough times:
1. Everything can, and@will change
2. You have overcome challenged before
3. What are you going through is learning experince
4. Not getting what you can what can be a blessing 
5. Have fun 
6. Being kind to yourself is the best medicine
7. Anything negative is not worth your time 
8. Be thankful, there is Always something to be thankful. ♥️ #littleirfanjourney #stayfly #stayfly @purenewzealand  @travelnewzealand @airasia #yespurenz #roadtrip #newzealand #natgeoyourshot #travelaroundtheworld #traveller #motorhome #beautifuldestination #nz #travelaroundtheglobe #havekidstheysaid #havebabywilltravel #babytravel #baby  #photography  #travelblogger #travelling #backpackers #snow #beach #moerakiboulders #city #spring  #airasia #northland #nzi5000 #backpackermag
8 things you need to remember when going through tough times: 1. Everything can, and@will change 2. You have overcome challenged before 3. What are you going through is learning experince 4. Not getting what you can what can be a blessing 5. Have fun 6. Being kind to yourself is the best medicine 7. Anything negative is not worth your time 8. Be thankful, there is Always something to be thankful. ♥️ #littleirfanjourney  #stayfly  #stayfly  @purenewzealand @travelnewzealand @airasia #yespurenz  #roadtrip  #newzealand  #natgeoyourshot  #travelaroundtheworld  #traveller  #motorhome  #beautifuldestination  #nz  #travelaroundtheglobe  #havekidstheysaid  #havebabywilltravel  #babytravel  #baby  #photography  #travelblogger  #travelling  #backpackers  #snow  #beach  #moerakiboulders  #city  #spring  #airasia  #northland  #nzi5000  #backpackermag 
[PAID PROMOTE PLS EXHIBITION 2018] 
LIBURAN SEBENTAR LAGI!!!
Buat kalian yang mau liburan tapi budget pas- pasan atau ingin menghemat budget, mending beli di Diskon Pesawat dan Hotel Murah aja deh!🤗 Disana ada diskon Pesawat & Hotel seluruh indonesia dan seluruh dunia, DISKON UP TO 40% DARI WEB MANAPUN !!!!
KAPAN LAGI??? dan juga diskon berlaku SETIAP HARI! ohiya dan mereka 100% TRUSTED! sudah banyak testi di home timeline nya! 
Ayo buruan di add line nya :  @wpd3258t (pakai @)
Happy Travelling ✈✈✈💯💯 #pesawatmurah #bali #travelling #lionair #airasiamurah #airasia #diskonpesawat #diskonhotel #hotelmurah #diskonpesawathotel #wpd3258t
#exhibitionpls22
[PAID PROMOTE PLS EXHIBITION 2018] LIBURAN SEBENTAR LAGI!!! Buat kalian yang mau liburan tapi budget pas- pasan atau ingin menghemat budget, mending beli di Diskon Pesawat dan Hotel Murah aja deh!🤗 Disana ada diskon Pesawat & Hotel seluruh indonesia dan seluruh dunia, DISKON UP TO 40% DARI WEB MANAPUN !!!! KAPAN LAGI??? dan juga diskon berlaku SETIAP HARI! ohiya dan mereka 100% TRUSTED! sudah banyak testi di home timeline nya! Ayo buruan di add line nya : @wpd3258t (pakai @) Happy Travelling ✈✈✈💯💯 #pesawatmurah  #bali  #travelling  #lionair  #airasiamurah  #airasia  #diskonpesawat  #diskonhotel  #hotelmurah  #diskonpesawathotel  #wpd3258t  #exhibitionpls22 
Our life.. Our story.. Our happiness 😍😍😍#airasia #airasiaallstars
Valor Roll-on ini masuk Indonesia di bulan April 2018 dan baru kali ini ada promo. Diskonnya 15% gengs... lumayan banget nih!! Cuma hari ini aja promonya. Jangan sampai kelewatan ya.
Harga member: Rp 574.600
✨
WA: 0878 6201 7117
.
.
.
 #youngliving #younglivingessentialoils #yleoid #younglivingjogja #jualyoungliving #younglivingindonesia #jualyounglivingjogja #younglivingpromo #younglivingmurah #younglivingdistributor
Dolok asal jordan baru kemain ngepost.
Nah tok nunjok kasut baru aku #Aa #Airasia #GTR #GroundTeamRed by #frontier safety industrial footwear. Kenak pangkak kilat ri ujan pande nulak ke tanah pok. Arap bigboss nangga tok ngembang bulu bab staff promote kasut 😂. 3 taun genap you you.
Dolok asal jordan baru kemain ngepost. Nah tok nunjok kasut baru aku #Aa  #Airasia  #GTR  #GroundTeamRed  by #frontier  safety industrial footwear. Kenak pangkak kilat ri ujan pande nulak ke tanah pok. Arap bigboss nangga tok ngembang bulu bab staff promote kasut 😂. 3 taun genap you you.
“เวลาเต้น ห้ามห่วงสวย” 😆😁😄🤣 💃🏻 Air Asia Musical Show Day 3 💃🏻 :
:
:
:
#choreographer #GamChoreography #Musical #AirAsia #DanceInstructor #ซ้อมเต้น #ออกแบบท่าเต้น #workaholic #rehearsal
It was an awesome 4 days in #Boracay. Contemplating if I should book another trip soon. .
My cousin @dominikomaqueda just texted me that there's a P400+ fare to Boracay if you book today and fly next year via @airasia. #wheretonext✈️
.
.
.
#WomanInDigital
#Travel
#Beach
#islandlife 
#island
#AirAsia #RedHotSale
#SavoyBoracay #coloryourexperience
[PAID PROMOTE PLS EXHIBITION 2018] 
LIBURAN SEBENTAR LAGI!!!
Buat kalian yang mau liburan tapi budget pas- pasan atau ingin menghemat budget, mending beli di Diskon Pesawat dan Hotel Murah aja deh!🤗 Disana ada diskon Pesawat & Hotel seluruh indonesia dan seluruh dunia, DISKON UP TO 40% DARI WEB MANAPUN !!!!
KAPAN LAGI??? dan juga diskon berlaku SETIAP HARI! ohiya dan mereka 100% TRUSTED! sudah banyak testi di home timeline nya! ayo buruan di add line nya :  @wpd3258t (pakai @)
Happy Travelling ✈️✈️✈️💯💯 #pesawatmurah #bali #travelling #lionair #airasiamurah #airasia #diskonpesawat #diskonhotel #hotelmurah #diskonpesawathotel #wpd3258t
#exhibitionpls22
[PAID PROMOTE PLS EXHIBITION 2018] LIBURAN SEBENTAR LAGI!!! Buat kalian yang mau liburan tapi budget pas- pasan atau ingin menghemat budget, mending beli di Diskon Pesawat dan Hotel Murah aja deh!🤗 Disana ada diskon Pesawat & Hotel seluruh indonesia dan seluruh dunia, DISKON UP TO 40% DARI WEB MANAPUN !!!! KAPAN LAGI??? dan juga diskon berlaku SETIAP HARI! ohiya dan mereka 100% TRUSTED! sudah banyak testi di home timeline nya! ayo buruan di add line nya : @wpd3258t (pakai @) Happy Travelling ✈️✈️✈️💯💯 #pesawatmurah  #bali  #travelling  #lionair  #airasiamurah  #airasia  #diskonpesawat  #diskonhotel  #hotelmurah  #diskonpesawathotel  #wpd3258t  #exhibitionpls22 
Morning guys, finally friday!!! 😆😆😆 Rwady for Weekend Promo! di @ariyamedispa
Beroperasi pada hari Selasa hingga Ahad, 10am - 7pm.

Untuk sebarang pertanyaan rawatan & promosi di @ariyamedispa
Sila Hubungi atau WhatsApp +60166731141

#ampang #kualalumpur #ariyamedispa #klcc #ampangpoint #ampangpointmall #medispa #spa #promosihebat #igers #igersmalaysia 
#makeupartistmalaysia #crewlife #stewardess #malaysiaairlines #airasia #free #freefacial #prpampang #threaliftampang #whiteningampang
#malindoair #instadaily #insta #igers
Morning guys, finally friday!!! 😆😆😆 Rwady for Weekend Promo! di @ariyamedispa Beroperasi pada hari Selasa hingga Ahad, 10am - 7pm. Untuk sebarang pertanyaan rawatan & promosi di @ariyamedispa Sila Hubungi atau WhatsApp +60166731141 #ampang  #kualalumpur  #ariyamedispa  #klcc  #ampangpoint  #ampangpointmall  #medispa  #spa  #promosihebat  #igers  #igersmalaysia  #makeupartistmalaysia  #crewlife  #stewardess  #malaysiaairlines  #airasia  #free  #freefacial  #prpampang  #threaliftampang  #whiteningampang  #malindoair  #instadaily  #insta  #igers 
.
.
*A beautiful flower blooms in Sunbawa *
.
 It is the flower which bloomed in the promenade, but doesn’t know the name
.
.
 If you like this pic. Follow me 😊🤙
.
.
インドネシアのスンバワ島には綺麗な花が咲いています
.
散歩道に咲いてた花ですが、名前は知りません
.
.
フォロー大歓迎 😄🤙 (副業系のコメントDM不要)
.
.
. . *A beautiful flower blooms in Sunbawa * . It is the flower which bloomed in the promenade, but doesn’t know the name . . If you like this pic. Follow me 😊🤙 . . インドネシアのスンバワ島には綺麗な花が咲いています . 散歩道に咲いてた花ですが、名前は知りません . . フォロー大歓迎 😄🤙 (副業系のコメントDM不要) . .
HEIGHT UP 100% ORI QR CODE
.
🎁FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula,

NUTRISI SEMULAJADI.
100%-BERKESAN.
100%-SELAMAT.
100% -HALAL

CARA PENGAMBILAN HEIGHT UP:
Umur 10-15 tahun : 1biji sehari
Umur 15-20 tahun : 2 atau 4 biji sehari
Umur 21-35 tahun : 2 atau 6 biji sehari.

Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
Makan sekaligus setiap pengambilan.

WANITA HAMIL DAN MENYUSUI BAYI TIDAK BOLEH MENGAMBIL PRODUK INI.
** BAGI YANG MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK SILA MINTA NASIHAT DOKTOR TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK INI.

Consume HEIGHT UP dengan KONSISTEN dan amalkan SENAMAN KHAS untuk MENINGGIKAN BADAN. Bergantung pada metabolisma.

SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
ANGKAT TANGAN tegak ke atas.
Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
PROMOSI RM120SM/RM125SS
FREE POSATGE.
ORIGINAL WITH QR CODE
.
WHATSAPP +60137215604
.
#heightupmurah #heightup #heightuporiginal #sayajualheightup #naktinggi #sayanaktinggi #tinggimodel #steward #stewardess #masairlines #airasia #penambahtinggi #tambahketinggian #auramen #auramensoap #auramenturbo #azanis #bellaformula #bellaformulasinuscure #azanisadvancedformula #azanisscarserum #kcolly #kcollymurah #ephyra #ephyrapremium #uitm #uum #usm #uthm #liketolike
HEIGHT UP 100% ORI QR CODE . 🎁FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT . High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. Scientifically Researched & Proven Height Formula, NUTRISI SEMULAJADI. 100%-BERKESAN. 100%-SELAMAT. 100% -HALAL CARA PENGAMBILAN HEIGHT UP: Umur 10-15 tahun : 1biji sehari Umur 15-20 tahun : 2 atau 4 biji sehari Umur 21-35 tahun : 2 atau 6 biji sehari. Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan. Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam. Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam. Makan sekaligus setiap pengambilan. WANITA HAMIL DAN MENYUSUI BAYI TIDAK BOLEH MENGAMBIL PRODUK INI. ** BAGI YANG MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK SILA MINTA NASIHAT DOKTOR TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK INI. Consume HEIGHT UP dengan KONSISTEN dan amalkan SENAMAN KHAS untuk MENINGGIKAN BADAN. Bergantung pada metabolisma. SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.: DUDUK di atas ke-2 belah kaki. ANGKAT TANGAN tegak ke atas. Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI. . PROMOSI RM120SM/RM125SS FREE POSATGE. ORIGINAL WITH QR CODE . WHATSAPP +60137215604 . #heightupmurah  #heightup  #heightuporiginal  #sayajualheightup  #naktinggi  #sayanaktinggi  #tinggimodel  #steward  #stewardess  #masairlines  #airasia  #penambahtinggi  #tambahketinggian  #auramen  #auramensoap  #auramenturbo  #azanis  #bellaformula  #bellaformulasinuscure  #azanisadvancedformula  #azanisscarserum  #kcolly  #kcollymurah  #ephyra  #ephyrapremium  #uitm  #uum  #usm  #uthm  #liketolike 
Pernah ada yang bilang "Udahlah ga usah kebanyakan mimpi! Terima aja kenyataan!! Ga usah aneh-aneh"
.
Perkataan yang pernah sangat membekas dihati! Perkataan yang pernah mengubur semangat dan harapan. Perkataan yang pernah membuat bahkan doa pun rasanya tak pantas untuk dipanjatkan. Karena hidup hanya harus dijalani saja, tanpa diperjuangkan untuk mencapai sebuah mimpi.
.
Gaungnya masi terasa menghantui! Tapi hari ini dia yang kecil tapi punya mimpi-mimpi besar perlahan melihat mimpinya terwujud perlahan. .
Surround yourself with a lot of positive vibrance. So, the will cherish with you while they saw you achieve your goals. And will keep their ears for your silly idea or dreams.
.
.
Location : Chureito Pagoda, Yamanashi Perfecture - Japan
.
.
#letsgoagainpink #imnotluckycozimblessed #pinktraveldiary #pink_japantrip #japan #explorejapan #japantrip #ilovejapan #japandestination #instajapan #explorejapan #chureitopagoda #mountfuji #travelphoto #bikinjadinyata #passionpassport #indotraveller #wanderlust #igtravel #japandiscover #igjapan #femmetraveler #travelawesome #darlingescapes #autumn #fujisan #bikinjadinyata #daretoshare #airasia #travelgram
Pernah ada yang bilang "Udahlah ga usah kebanyakan mimpi! Terima aja kenyataan!! Ga usah aneh-aneh" . Perkataan yang pernah sangat membekas dihati! Perkataan yang pernah mengubur semangat dan harapan. Perkataan yang pernah membuat bahkan doa pun rasanya tak pantas untuk dipanjatkan. Karena hidup hanya harus dijalani saja, tanpa diperjuangkan untuk mencapai sebuah mimpi. . Gaungnya masi terasa menghantui! Tapi hari ini dia yang kecil tapi punya mimpi-mimpi besar perlahan melihat mimpinya terwujud perlahan. . Surround yourself with a lot of positive vibrance. So, the will cherish with you while they saw you achieve your goals. And will keep their ears for your silly idea or dreams. . . Location : Chureito Pagoda, Yamanashi Perfecture - Japan . . #letsgoagainpink  #imnotluckycozimblessed  #pinktraveldiary  #pink_japantrip  #japan  #explorejapan  #japantrip  #ilovejapan  #japandestination  #instajapan  #explorejapan  #chureitopagoda  #mountfuji  #travelphoto  #bikinjadinyata  #passionpassport  #indotraveller  #wanderlust  #igtravel  #japandiscover  #igjapan  #femmetraveler  #travelawesome  #darlingescapes  #autumn  #fujisan  #bikinjadinyata  #daretoshare  #airasia  #travelgram 
Assalammualaikum..Morning... Berminat untuk merasa keenakkan Serunding Halia Bilis dan Roasted Garlic yang dihiris nipis...ranggup seperti kerepek krap krup bunyinya... Harga seperti di gambar yea.. 🎉Belum termasuk Postage 📌Sangat sesuai utk Ibu² dalam pantang bersalin...jika ada ank yang ada jaundis..tidak digalakkan utk makan..ank dh pulih sepenuhnya baru ibu bole dimakan 📌Sangat membantu membuang angin didalam badan/memanaskan badan/melancarkan peredaran darah dan membantu dalam pengaliran darah nifas 📌Sesuai juga utk yang TIDAK berpantang bersalin...SERUNDING Sangat SEDAP di makan bersama NASI PANAS,BUBUR,LEMANG dan PULUT KUNING 📌ROASTED GARLIC bole di campur dibubur,nasi panas dan dihias di atas makanan seperti sayuran..ada juga yang makan seperti kerepek pd yang gemar makan kudap²...😀😃😍 DM untuk Order
Or direct personal Whatapps for fast response.. Tq💜
0162586361 @azuarini 
Serunding Halia Bilis RM10/100gm
Roasted Garlic Ori/pepper RM7/85gm

Belum termasuk Postage

P/s : thanks my bff, bekal kan roasted garlic and serunding halia ni, semoga murah rezeki selalu hendaknya ameen inshaAllah #cikaidasaythankyou ❤️ aidafarizanvacation #travel #travelawesome #socialenvy #instatravel #instago #instagood #trip #photooftheday  #mytravelgram #travelgram #travellinggram #igtravel #visitkorea #backpack #backpackers #backpacking #bestvacations #bestplacetogo #kakitravel #seoul #airasia #iphone #roastedgarlic #ginger #yummy
Assalammualaikum..Morning... Berminat untuk merasa keenakkan Serunding Halia Bilis dan Roasted Garlic yang dihiris nipis...ranggup seperti kerepek krap krup bunyinya... Harga seperti di gambar yea.. 🎉Belum termasuk Postage 📌Sangat sesuai utk Ibu² dalam pantang bersalin...jika ada ank yang ada jaundis..tidak digalakkan utk makan..ank dh pulih sepenuhnya baru ibu bole dimakan 📌Sangat membantu membuang angin didalam badan/memanaskan badan/melancarkan peredaran darah dan membantu dalam pengaliran darah nifas 📌Sesuai juga utk yang TIDAK berpantang bersalin...SERUNDING Sangat SEDAP di makan bersama NASI PANAS,BUBUR,LEMANG dan PULUT KUNING 📌ROASTED GARLIC bole di campur dibubur,nasi panas dan dihias di atas makanan seperti sayuran..ada juga yang makan seperti kerepek pd yang gemar makan kudap²...😀😃😍 DM untuk Order Or direct personal Whatapps for fast response.. Tq💜 0162586361 @azuarini Serunding Halia Bilis RM10/100gm Roasted Garlic Ori/pepper RM7/85gm Belum termasuk Postage P/s : thanks my bff, bekal kan roasted garlic and serunding halia ni, semoga murah rezeki selalu hendaknya ameen inshaAllah #cikaidasaythankyou  ❤️ aidafarizanvacation #travel  #travelawesome  #socialenvy  #instatravel  #instago  #instagood  #trip  #photooftheday  #mytravelgram  #travelgram  #travellinggram  #igtravel  #visitkorea  #backpack  #backpackers  #backpacking  #bestvacations  #bestplacetogo  #kakitravel  #seoul  #airasia  #iphone  #roastedgarlic  #ginger  #yummy 
You know why i choose phnom penh as our first destination ? 
Bcs we got ticket flight from kl to phnom penh one way trip by airasia for only rm30 ! (freeseat offer) so that time kami tak fikir panjang, pasal cuti, kos, itinerary plan kemudian, yang penting beli tiket flight dulu 🤣 Alhamdulillah, we survived 😄 #cheapskate #airasia #backpacker
You know why i choose phnom penh as our first destination ? Bcs we got ticket flight from kl to phnom penh one way trip by airasia for only rm30 ! (freeseat offer) so that time kami tak fikir panjang, pasal cuti, kos, itinerary plan kemudian, yang penting beli tiket flight dulu 🤣 Alhamdulillah, we survived 😄 #cheapskate  #airasia  #backpacker 
Trust me, I am your fragrance consultant . #bukanperfumebiasabiasa
.
.
#dexandra
#airasia
🙃🤸 #고백친구_보준
.
고래상어~뚜루루뚜루~🐋
세부에서 오슬롭투어를 하면 고래상어와 함께 수영 할 수 있는 특별한 경험을 할 수 있답니다😀
.⠀⠀
#아시아를자유롭게
#세부를자유롭게
.
#AirAsia #GO100ASIA #에어아시아 #고백아시아 #고백친구 #여행스타그램 #todaypic #instatravel #필리핀 #세부 #오슬롭 #고래상어 #philippines #cebu #oslob #오슬롭고래상어 #수영 #바다수영
🙃🤸 #고백친구_보준  . 고래상어~뚜루루뚜루~🐋 세부에서 오슬롭투어를 하면 고래상어와 함께 수영 할 수 있는 특별한 경험을 할 수 있답니다😀 .⠀⠀ #아시아를자유롭게  #세부를자유롭게  . #AirAsia  #GO100ASIA  #에어아시아  #고백아시아  #고백친구  #여행스타그램  #todaypic  #instatravel  #필리핀  #세부  #오슬롭  #고래상어  #philippines  #cebu  #oslob  #오슬롭고래상어  #수영  #바다수영 
:: Today will be a good day, so wakeup and smile ☺️ ::
#airasia
:: Today will be a good day, so wakeup and smile ☺️ :: #airasia 
Uwe wong bu, aruko
Namidana kodore nariyo
Omoidatsu natsunohi
Yang baju merah jangan sampe lolos. WARKOP DKI - Nyanyia Kode

#FA #cabincrew #redcrew #airasia #airbuslovers #FlightAttendant #aviationlovers
Sunrise over Malaysia. Asia has the best clouds. Don’t know why, but it does. Science.
.
.
.
#sunrise #daybreak #airasia #clouds #science # river #malaysia
Sabar ye dikk..... Perfume ondeway dah ni....🛵
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
👉Pm more detail :
Ash(017-2259026)👦
Lin(012-3022669)👧
.
#gatewayklia2 #klia2✈️#malaysiaairport#airasia #klia#perfumeviralmurah #perfumeviral #perfumemalaysia #ashlinperfume #bantingselangor#putrajaya#cyberjaya #bandarbarubangi#nilai#minyakwangimurah #viral#perfumeaddict#perfumewanita#
#perfumelelaki#perfumeashlinklia2
🔊 DROPSHIP PINKLADY WANTED !!!
. 🌸Kelebihan Bisnes Dropship🌸 .
.
❌Tak perlu modal untuk beli stok. ❌Tak perlu simpan stok. ❌Tak perlu risau barang habis ke tak habis. ✔Untuk yang bekerja full time, boleh buat dropship sebagai part-time untuk jana income geli². ❌Tak payah kalut dengan urusan postage. 
Semua HQ yg uruskan!👌 Jadi apa yg anda perlu buat?? .
Promote ➡ dapat order ➡beri kepada saya ✔HQ akan pos barang kepada pelanggan anda! ✔MUDAH dan RENDAH RISIKO!👌 ✔untung anda punya 100% ✔berdaftar dalam sistem under pinklady HQ
.
.
Berminat??? Wasap 0137299704
atau klik link di bio 
saya perlukan seorang yg rajin berusaha & gigih utk mngubah kehidupan anda‼ 
saya akan guide anda sampai berjaya ‼💞💞 .
.
.
#dropship #dropshipwanted #surirumah #student #uitm #incometambahan #pilpayudara #besarkanpayudara #awekseksimalaysia #dramasangat #pinklady #pinkladybodyperfection #bconfident #breastcream #bengkung #emas #hartanah #keretasport #syintagila #ibuberpantang #ibumenyusu #tiktokmalaysia #instafamousmalaysia #akakpolis #enaksusunyamama #airasia
🔊 DROPSHIP PINKLADY WANTED !!! . 🌸Kelebihan Bisnes Dropship🌸 . . ❌Tak perlu modal untuk beli stok. ❌Tak perlu simpan stok. ❌Tak perlu risau barang habis ke tak habis. ✔Untuk yang bekerja full time, boleh buat dropship sebagai part-time untuk jana income geli². ❌Tak payah kalut dengan urusan postage. Semua HQ yg uruskan!👌 Jadi apa yg anda perlu buat?? . Promote ➡ dapat order ➡beri kepada saya ✔HQ akan pos barang kepada pelanggan anda! ✔MUDAH dan RENDAH RISIKO!👌 ✔untung anda punya 100% ✔berdaftar dalam sistem under pinklady HQ . . Berminat??? Wasap 0137299704 atau klik link di bio saya perlukan seorang yg rajin berusaha & gigih utk mngubah kehidupan anda‼ saya akan guide anda sampai berjaya ‼💞💞 . . . #dropship  #dropshipwanted  #surirumah  #student  #uitm  #incometambahan  #pilpayudara  #besarkanpayudara  #awekseksimalaysia  #dramasangat  #pinklady  #pinkladybodyperfection  #bconfident  #breastcream  #bengkung  #emas  #hartanah  #keretasport  #syintagila  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #tiktokmalaysia  #instafamousmalaysia  #akakpolis  #enaksusunyamama  #airasia 
Feedback dri customer ...alhamdullih...😊.....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
👉Pm more detail :
Ash(017-2259026)👦
Lin(012-3022669)👧
.
#gatewayklia2 #klia2✈️#malaysiaairport#airasia #klia#perfumeviralmurah #perfumeviral #perfumemalaysia #ashlinperfume #bantingselangor#putrajaya#cyberjaya #bandarbarubangi#nilai#minyakwangimurah #viral#perfumeaddict#perfumewanita#
#perfumelelaki#perfumeashlinklia2

http://www.wasap.my/+60123022669
Kan betul.... Sis cakap...hehehhe....😀.... Perfume bandung dari Ashlin ni mmg terbaikkk........
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
👉Pm more detail :
Ash(017-2259026)👦
Lin(012-3022669)👧
.
#gatewayklia2 #klia2✈️#malaysiaairport#airasia #klia#perfumeviralmurah #perfumeviral #perfumemalaysia #ashlinperfume #bantingselangor#putrajaya#cyberjaya #bandarbarubangi#nilai#minyakwangimurah #viral#perfumeaddict#perfumewanita#
#perfumelelaki#perfumeashlinklia2

http://www.wasap.my/+60123022669
Kan betul.... Sis cakap...hehehhe....😀.... Perfume bandung dari Ashlin ni mmg terbaikkk........ : : : : : : : : : : : : 👉Pm more detail : Ash(017-2259026)👦 Lin(012-3022669)👧 . #gatewayklia2  #klia2 ✈️#malaysiaairport #airasia  #klia #perfumeviralmurah  #perfumeviral  #perfumemalaysia  #ashlinperfume  #bantingselangor #putrajaya #cyberjaya  #bandarbarubangi #nilai #minyakwangimurah  #viral #perfumeaddict #perfumewanita # #perfumelelaki #perfumeashlinklia2  http://www.wasap.my/+60123022669
😊😊
Semuanya berawal dari langkah pertama
----------------------------------------------------------------------------
Ingin Berkarir di Industri Penerbangan?
Wujudkan Impianmu Bersama PSPP Penerbangan
----------------------------------------------------------------------------
Kampus PSPP Penerbangan Merupakan Pusat Pendidikan STFF Penerbangan & Pramugari Terbaik di Indonesia Yang Sudah Ter-Akreditasi
----------------------------------------------------------------------------
Informasi Pendaftaran WA: 0812-7435-1949
----------------------------------------------------------------------------
Website www.akademipenerbangan.com
----------------------------------------------------------------------------
#pramugarihits #pramugaricantik #pramugarikece #sekolahpramugari #sekolahpramugariterbaik #pspppenerbangan #psppjogja #psppjakarta #psppmakasar #pspplampung #pramugariliongroup #pramugarigarudaindonesia #catatanpramugari #lionair #citilink #airasia #batikair #pramugarihits #polisi #sekolahavsec #polwancantik #sekolahpenerbangan #kampuspramugari #akademipramugari #sekolahhits #alumnipspp #staffpenerbangan
😊😊 Semuanya berawal dari langkah pertama ---------------------------------------------------------------------------- Ingin Berkarir di Industri Penerbangan? Wujudkan Impianmu Bersama PSPP Penerbangan ---------------------------------------------------------------------------- Kampus PSPP Penerbangan Merupakan Pusat Pendidikan STFF Penerbangan & Pramugari Terbaik di Indonesia Yang Sudah Ter-Akreditasi ---------------------------------------------------------------------------- Informasi Pendaftaran WA: 0812-7435-1949 ---------------------------------------------------------------------------- Website www.akademipenerbangan.com ---------------------------------------------------------------------------- #pramugarihits  #pramugaricantik  #pramugarikece  #sekolahpramugari  #sekolahpramugariterbaik  #pspppenerbangan  #psppjogja  #psppjakarta  #psppmakasar  #pspplampung  #pramugariliongroup  #pramugarigarudaindonesia  #catatanpramugari  #lionair  #citilink  #airasia  #batikair  #pramugarihits  #polisi  #sekolahavsec  #polwancantik  #sekolahpenerbangan  #kampuspramugari  #akademipramugari  #sekolahhits  #alumnipspp  #staffpenerbangan 
Dengan 1 produk je, awak boleh cover cost yg awak spend nak beli produk² lain..dah la jimat, banyak benefit,  selamat pulak, sebab pinklady ni dibuat daripada 100% herba organik dan lulus KKM!

Whtsapp📲 sekarang 👇👇👇
http://www.wasap.my/60197662905/nakpinklady 
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #airasia #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #viral2018 #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #bodyfitness #pinkladypromosi #airasia
#igers #igbiz #pramugariairasia #ootd #instagood
Dengan 1 produk je, awak boleh cover cost yg awak spend nak beli produk² lain..dah la jimat, banyak benefit,  selamat pulak, sebab pinklady ni dibuat daripada 100% herba organik dan lulus KKM! Whtsapp📲 sekarang 👇👇👇 http://www.wasap.my/60197662905/nakpinklady #pinkladybodyperfection  #pinkladyoriginal  #ansuranpinklady  #kutupinklady  #trustedseller  #dramasangat   #airasia  #bazarpaknil  #astrowarna  #tv3  #kulitcerah  #keputihan  #mekapmurah  #montok  #sexylady  #viral2018  #produkviral2018  #pinklady  #pinkladyhq  #testimonipinklady  #bodyfitness  #pinkladypromosi  #airasia  #igers  #igbiz  #pramugariairasia  #ootd  #instagood 
Coolest kicks in the galaxy
Coolest kicks in the galaxy
Bersama mua dan model tersohor @massuanmeer 
#aminazman
Bersama mua dan model tersohor @massuanmeer #aminazman 
One beautiful island, Boracay, Philippines 🇵🇭 🌴 It really is more fun in the Philippines 🏝 Especially staying at 📍@fairwaysandbluewater •
•
•
•
•
•
•

#morefuninthephilippines #philippines #getlost #whitebeach #frontbeach #boat #islandhopping #palmtrees #landscape #beach #photography #vacation #boracay #cebu #mindanao #davao #cebuair #airasia #manila #redcoconut #coastboracay #travelasia #bali #ubud #kuta
Going back to KL. Gambar time pergi #JB balik #KL naik bas. #AirAsia
Going back to KL. Gambar time pergi #JB  balik #KL  naik bas. #AirAsia