an online Instagram web viewer

#aidijumalover medias

Photos

Aidijuma lover
Setiap belian 3 helai ke atas dapat free gift dr aidijuma
Belian 2 helai dapat potongan harga
#aidijumalover
#budakbarujualtudung
#zunnuraincollection
Ready stock.
Bawal Printed 
RM19/- sehelai
RM35/- 2 helai
(Harga tidak termasuk kos pos)

Boleh whatsapp sis

010-5040 483
010-5040 483

Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye.
Sis tunggu korang.

Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu.

Meh jom wa sis ok.
Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. Bawal Printed RM19/- sehelai RM35/- 2 helai (Harga tidak termasuk kos pos) Boleh whatsapp sis 010-5040 483 010-5040 483 Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye. Sis tunggu korang. Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu. Meh jom wa sis ok. Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
Ready stock. 
Bawal Green Label
RM21 sehelai
(tidak termasuk kos pos)
Swipe for more pictures
Berminat?

Jom whatsapp sis.
Klik link WA kat bio.

Sis tunggu korang yea.
Jangan tunggu lama2 tau.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. Bawal Green Label RM21 sehelai (tidak termasuk kos pos) Swipe for more pictures Berminat? Jom whatsapp sis. Klik link WA kat bio. Sis tunggu korang yea. Jangan tunggu lama2 tau. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
Ready stock.

Bawal Basic Plain. 
RM16/- sehelai
(Harga tidak termasuk kos pos). Boleh whatsapp sis

010-5040 483
010-5040 483

Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye.
Sis tunggu korang.

Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu.

Meh jom wa sis ok.
Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. Bawal Basic Plain. RM16/- sehelai (Harga tidak termasuk kos pos). Boleh whatsapp sis 010-5040 483 010-5040 483 Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye. Sis tunggu korang. Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu. Meh jom wa sis ok. Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
2 hari lagi.. YA ALLAH tak sabarnyaaa.. utk opening mini butik @mizza_aidijuma.. moga dipermudahkan segala urusan.. all original @aidijuma je ok di butik kita nnti
Stay tunee uollsss
.

Follow our Instagram :
@mizza_aidijuma

Website :.
http://shop.bizapp.my/aidijuma

Shoppe :.
shopee.com.my/mizza_aidijuma

Facebook Page :.
Mizza AidiJuma .
.
Wassap group :.
017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye)
.

NAK BELI AJ MURAH???
MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok
OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh .....
.
TAGLINE KITA .....
Harga terlajakkk murahhh .

#aidijuma
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#bawalaidijuma 
#mizzaaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafans
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf
#jitra
#aidijumajitra 
#aidijumakedah 
#aidijumaalorsetar 
#alorsetar 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#Scarfwithsoul
#MizzaAidiJumaCrew
#hijab
#tudung
2 hari lagi.. YA ALLAH tak sabarnyaaa.. utk opening mini butik @mizza_aidijuma.. moga dipermudahkan segala urusan.. all original @aidijuma je ok di butik kita nnti Stay tunee uollsss . Follow our Instagram : @mizza_aidijuma Website :. http://shop.bizapp.my/aidijuma Shoppe :. shopee.com.my/mizza_aidijuma Facebook Page :. Mizza AidiJuma . . Wassap group :. 017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye) . NAK BELI AJ MURAH??? MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh ..... . TAGLINE KITA ..... Harga terlajakkk murahhh . #aidijuma  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #bawalaidijuma  #mizzaaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafans  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #jitra  #aidijumajitra  #aidijumakedah  #aidijumaalorsetar  #alorsetar  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #Scarfwithsoul  #MizzaAidiJumaCrew  #hijab  #tudung 
Ready stock bawal CanSir
Mmbeli smbil beramal
.
RM20 sehelai exc postge
Postge rm8 sem/rm11 ss .
P/S : PIC cdt to fikri.. tq na😉

Follow our Instagram :
@mizza_aidijuma

Website :.
http://shop.bizapp.my/aidijuma

Shoppe :.
shopee.com.my/mizza_aidijuma

Facebook Page :.
Mizza AidiJuma .
.
Wassap group :.
017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye)
.

NAK BELI AJ MURAH???
MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok
OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh .....
.
TAGLINE KITA .....
Harga terlajakkk murahhh .

#aidijuma
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#bawalaidijuma 
#mizzaaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafans
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf
#jitra
#aidijumajitra 
#aidijumakedah 
#aidijumaalorsetar 
#alorsetar 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#Scarfwithsoul
#MizzaAidiJumaCrew
#hijab
#tudung
Ready stock bawal CanSir Mmbeli smbil beramal . RM20 sehelai exc postge Postge rm8 sem/rm11 ss . P/S : PIC cdt to fikri.. tq na😉 Follow our Instagram : @mizza_aidijuma Website :. http://shop.bizapp.my/aidijuma Shoppe :. shopee.com.my/mizza_aidijuma Facebook Page :. Mizza AidiJuma . . Wassap group :. 017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye) . NAK BELI AJ MURAH??? MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh ..... . TAGLINE KITA ..... Harga terlajakkk murahhh . #aidijuma  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #bawalaidijuma  #mizzaaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafans  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #jitra  #aidijumajitra  #aidijumakedah  #aidijumaalorsetar  #alorsetar  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #Scarfwithsoul  #MizzaAidiJumaCrew  #hijab  #tudung 
Ready stock bawal CanSir
Mmbeli smbil beramal
.
RM20 sehelai exc postge
Postge rm8 sem/rm11 ss .
P/S : PIC cdt to fikri.. tq tak kedekut 😉

Follow our Instagram :
@mizza_aidijuma

Website :.
http://shop.bizapp.my/aidijuma

Shoppe :.
shopee.com.my/mizza_aidijuma

Facebook Page :.
Mizza AidiJuma .
.
Wassap group :.
017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye)
.

NAK BELI AJ MURAH???
MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok
OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh .....
.
TAGLINE KITA .....
Harga terlajakkk murahhh .

#aidijuma
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#bawalaidijuma 
#mizzaaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafans
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf
#jitra
#aidijumajitra 
#aidijumakedah 
#aidijumaalorsetar 
#alorsetar 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#Scarfwithsoul
#MizzaAidiJumaCrew
#hijab
#tudung
Ready stock bawal CanSir Mmbeli smbil beramal . RM20 sehelai exc postge Postge rm8 sem/rm11 ss . P/S : PIC cdt to fikri.. tq tak kedekut 😉 Follow our Instagram : @mizza_aidijuma Website :. http://shop.bizapp.my/aidijuma Shoppe :. shopee.com.my/mizza_aidijuma Facebook Page :. Mizza AidiJuma . . Wassap group :. 017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye) . NAK BELI AJ MURAH??? MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh ..... . TAGLINE KITA ..... Harga terlajakkk murahhh . #aidijuma  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #bawalaidijuma  #mizzaaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafans  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #jitra  #aidijumajitra  #aidijumakedah  #aidijumaalorsetar  #alorsetar  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #Scarfwithsoul  #MizzaAidiJumaCrew  #hijab  #tudung 
Ready stock all deisgn.. berminat??
Terus wassap ke 017-4351424
 hrp2 ckup utk semua cust #mizzaaidijuma  n team agen/dropship #MizzaAidiJumaCrew ..
Rezeki kita kena kongsi sama kn..
All stock original @aidijuma .. .
Stay tune for reward utk cust n agen
Alhmdulillahhh

Follow our Instagram :
@mizza_aidijuma

Website :.
http://shop.bizapp.my/aidijuma

Shoppe :.
shopee.com.my/mizza_aidijuma

Facebook Page :.
Mizza AidiJuma .
.
Wassap group :.
017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye)
.

NAK BELI AJ MURAH???
MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok
OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh .....
.
TAGLINE KITA .....
Harga terlajakkk murahhh .

#aidijuma
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#bawalaidijuma 
#mizzaaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafans
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf
#jitra
#aidijumajitra 
#aidijumakedah 
#aidijumaalorsetar 
#alorsetar 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#Scarfwithsoul
#MizzaAidiJumaCrew
#hijab
#tudung
Ready stock all deisgn.. berminat?? Terus wassap ke 017-4351424 hrp2 ckup utk semua cust #mizzaaidijuma  n team agen/dropship #MizzaAidiJumaCrew  .. Rezeki kita kena kongsi sama kn.. All stock original @aidijuma .. . Stay tune for reward utk cust n agen Alhmdulillahhh Follow our Instagram : @mizza_aidijuma Website :. http://shop.bizapp.my/aidijuma Shoppe :. shopee.com.my/mizza_aidijuma Facebook Page :. Mizza AidiJuma . . Wassap group :. 017-4351424 (wassap terlebih dahulu ye) . NAK BELI AJ MURAH??? MESTILAH BELI  dengan Mizza Aidijuma ok OFFICIAL reseller Aidijuma from 1st batchhh ..... . TAGLINE KITA ..... Harga terlajakkk murahhh . #aidijuma  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #bawalaidijuma  #mizzaaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafans  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #jitra  #aidijumajitra  #aidijumakedah  #aidijumaalorsetar  #alorsetar  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #Scarfwithsoul  #MizzaAidiJumaCrew  #hijab  #tudung 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 
Postage RM8
. 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 Postage RM8 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #terapiinstagram  #ajimaura  #chantekcouture 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 
Postage RM8
. 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 Postage RM8 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #terapiinstagram  #ajimaura  #chantekcouture 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 
Postage RM8
. 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 Postage RM8 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #terapiinstagram  #ajimaura  #chantekcouture 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 
Postage RM8
. 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 Postage RM8 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #chantekcouture 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 
Postage RM8
. 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 Postage RM8 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #chantekcouture 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 
Postage RM8
. 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 Postage RM8 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #chantekcouture 
Kakak je yang pergi sekolah 😁😁😁 Green Label Aidijuma, senang dibentuk & selesa digayakan.
.

Setiap Pembelian akan menerima Special Freegift drp #TeamZunnurAinCollection.

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Ingat Tudung Bawal 
Ingatlah Vee Zunnur Ain 
Ingat @aidijuma

Ingatlah @aidijuma.zunnuraincollection

@aidijuma 
@aidijuma.zunnuraincollection 
#TeamZunnurAinCollection

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Berminat nak jadi sebahagian drp ahli #TeamZunnurAinCollection? Jom sertai Team Dropship No 1 Malaysia.

Syaratnya mudah sahaja.. dan yg paling penting seorang yg Amanah & Aktif.

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Jangan lupa Follow 
Insta: aidijuma.zunnuraincollection

Fb : Vee Aidijuma Zunnur Ain

Fb Page : Zunnur'Ain Collection

Shopee ✅ Preferred : Aidijuma.ZunnurAinCollection

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

We Sell Like No Other 
Your Trusted Reseller
Vee Zunnur Ain 012-6498084
PRX-Mix Aidijuma Divascarf 
Leader of #TeamZunnurAinCollection

#aidijuma
#aidijumalover
#aidijumamalaysia
#aidijumaentrepreneur
#bawalcansir 
#ScarfwithSoul 
#aidijuma™️
#BawalScarf 
#wearitasyou 
#wargapuchong 
#wargaputrajaya 
#bawallabuh
#tudunglabuh
#sayajual #prx
#bazaarpaknil
#ctdk #ajx #ajmix 
#moodrepublik
#tudungmurah
#tudungonline
Kakak je yang pergi sekolah 😁😁😁 Green Label Aidijuma, senang dibentuk & selesa digayakan. . Setiap Pembelian akan menerima Special Freegift drp #TeamZunnurAinCollection . aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Ingat Tudung Bawal Ingatlah Vee Zunnur Ain Ingat @aidijuma Ingatlah @aidijuma.zunnuraincollection @aidijuma @aidijuma.zunnuraincollection #TeamZunnurAinCollection  aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Berminat nak jadi sebahagian drp ahli #TeamZunnurAinCollection ? Jom sertai Team Dropship No 1 Malaysia. Syaratnya mudah sahaja.. dan yg paling penting seorang yg Amanah & Aktif. aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Jangan lupa Follow Insta: aidijuma.zunnuraincollection Fb : Vee Aidijuma Zunnur Ain Fb Page : Zunnur'Ain Collection Shopee ✅ Preferred : Aidijuma.ZunnurAinCollection aJ. aJ. aJ. aJ. aJ We Sell Like No Other Your Trusted Reseller Vee Zunnur Ain 012-6498084 PRX-Mix Aidijuma Divascarf Leader of #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumamalaysia  #aidijumaentrepreneur  #bawalcansir  #ScarfwithSoul  #aidijuma ™️ #BawalScarf  #wearitasyou  #wargapuchong  #wargaputrajaya  #bawallabuh  #tudunglabuh  #sayajual  #prx  #bazaarpaknil  #ctdk  #ajx  #ajmix  #moodrepublik  #tudungmurah  #tudungonline 
[NEW RELEASE] LIMITED EDITION
.
🥀SANDRA EXCLUSIVE 🥀
Design baju ala blouse dan Design  Skirt yg sangat2 menarik ‼️
.
BAJU
*********
💎Leher Bulat
💎Baju potongan bawah Bersilang effect slim utk si pemakai
💎Hujung lengan Ruffle
💎Zip BELAKANG Baju
💎Ade Dutt blkg

SKIRT
******
💎Potongan DUYUNG
💎Design Skirt BERTINGKAT2 Dan BERSILANG memberi kelainan...(Skirt 3 LAYER SILANG)
💎Zip blkg skirt
💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan)
.
🍁 Keistimewaan  SANDRA EXCLUSIVE🍁
💞Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti.
💞Bol3h disuai padankan SANDRA  Exclusive dgn pelbagai fesyen dan Gaya.
💞Baju ala blouse boleh dipadankan dgn Skirt atau seluar lain.
💞SKIRT yg cantik ni jugak boleh dipadankan dgn Baju lain
💞harga mampu milik,anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal
💞Pelbagai Variasi WARNA TERKINI & MEMUKAU.
💞Nampak lebih shine dan meriah dengan material COMO CREPE nih
💞pilihan saiz ,XS,S,M,L ,XL,XXL. boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan.
💞COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit. tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut .
💞MATERIAL COMO CREPE. 
Jenis Kain yang lembut dan beralun , selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.AAA+++
💞Tak jarang dan Tak panas
💞Senang dicuci dan Ironless,minimal iron...
💞Design dan Potongan baju dan kain yang menarik dan sesuai digayakan pelbagai peringkat umur
💞Anggun dan selesa
💞READY STOK
.
📍Perbezaan warna 5% hingga 10%
Dari warna asal,Atas faktor pencahayaan dan lensa Camera.
.
📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN.

HARGA:
RM115 SM / RM120 SS

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #bokittamalaysia #innersnowcap #calaqisya #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #projekstg #ronella #ainaaserum #jamutunteja #tupperwaremurah #tudungkekaboo #nurraysa #dyxy #ryanazcollection #meeraclegemstonebeauty
[NEW RELEASE] LIMITED EDITION . 🥀SANDRA EXCLUSIVE 🥀 Design baju ala blouse dan Design Skirt yg sangat2 menarik ‼️ . BAJU ********* 💎Leher Bulat 💎Baju potongan bawah Bersilang effect slim utk si pemakai 💎Hujung lengan Ruffle 💎Zip BELAKANG Baju 💎Ade Dutt blkg SKIRT ****** 💎Potongan DUYUNG 💎Design Skirt BERTINGKAT2 Dan BERSILANG memberi kelainan...(Skirt 3 LAYER SILANG) 💎Zip blkg skirt 💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan) . 🍁 Keistimewaan SANDRA EXCLUSIVE🍁 💞Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti. 💞Bol3h disuai padankan SANDRA Exclusive dgn pelbagai fesyen dan Gaya. 💞Baju ala blouse boleh dipadankan dgn Skirt atau seluar lain. 💞SKIRT yg cantik ni jugak boleh dipadankan dgn Baju lain 💞harga mampu milik,anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal 💞Pelbagai Variasi WARNA TERKINI & MEMUKAU. 💞Nampak lebih shine dan meriah dengan material COMO CREPE nih 💞pilihan saiz ,XS,S,M,L ,XL,XXL. boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan. 💞COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit. tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut . 💞MATERIAL COMO CREPE. Jenis Kain yang lembut dan beralun , selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.AAA+++ 💞Tak jarang dan Tak panas 💞Senang dicuci dan Ironless,minimal iron... 💞Design dan Potongan baju dan kain yang menarik dan sesuai digayakan pelbagai peringkat umur 💞Anggun dan selesa 💞READY STOK . 📍Perbezaan warna 5% hingga 10% Dari warna asal,Atas faktor pencahayaan dan lensa Camera. . 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN. HARGA: RM115 SM / RM120 SS Whatsapp 019-5966373 #arianilovers  #ariani  #naelofarhijab  #naelofar  #aidijuma  #aidijumalover  #bokittamalaysia  #innersnowcap  #calaqisya  #innersilang  #handsockmurah  #telekungmurah  #foundationviral  #mamadil  #organicskincaremalaysia  #vitamincmurah  #susukambing  #minyakargan  #serumparut  #projekstg  #ronella  #ainaaserum  #jamutunteja  #tupperwaremurah  #tudungkekaboo  #nurraysa  #dyxy  #ryanazcollection  #meeraclegemstonebeauty 
KEBAYA PEPLUM FATHIMAH
.
🌸MATERIAL : Como Crepe
🌸AVAILABLE SIZE : S - XXXL
🌸COLOR : Champagne, Dusty Pink, Navy Blue, Plum Berry, Artic Mint, Deep Turqoise, Mustard, Grey
.
Retail Price : RM229
.
‼️PROMO ‼️PROMO‼️
RM142 excl postage
📫Postage RM8 SM / RM12 SS

Jimat dengan KOMBO 2 PASANG 😘
RM250 SM / RM255
📫Free postage

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #bokittamalaysia #innersnowcap #calaqisya #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #nurraysa #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #lovepotionbyhushhush #pinkladymalaysia #thebeautyhacks #jamutunteja #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dyxy #secretcorrea #ryanazcollection #meeraclegemstonebeauty
KEBAYA PEPLUM FATHIMAH . 🌸MATERIAL : Como Crepe 🌸AVAILABLE SIZE : S - XXXL 🌸COLOR : Champagne, Dusty Pink, Navy Blue, Plum Berry, Artic Mint, Deep Turqoise, Mustard, Grey . Retail Price : RM229 . ‼️PROMO ‼️PROMO‼️ RM142 excl postage 📫Postage RM8 SM / RM12 SS Jimat dengan KOMBO 2 PASANG 😘 RM250 SM / RM255 📫Free postage Whatsapp 019-5966373 #arianilovers  #ariani  #naelofarhijab  #naelofar  #aidijuma  #aidijumalover  #bokittamalaysia  #innersnowcap  #calaqisya  #innersilang  #handsockmurah  #telekungmurah  #foundationviral  #nurraysa  #organicskincaremalaysia  #vitamincmurah  #susukambing  #minyakargan  #serumparut  #lovepotionbyhushhush  #pinkladymalaysia  #thebeautyhacks  #jamutunteja  #tupperwaremurah  #tudungkekaboo  #dyxy  #secretcorrea  #ryanazcollection  #meeraclegemstonebeauty 
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏
.
. .
😻 Type : Bawal
😻 Material : Satin (Senang bentuk)
😻 Bidang : 45
😻 Jahitan : Baby Seam
😻 Price : RM13
😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai)

#wideshawl #sayajualshawl #shawlkeknismurah #kurtimurah #tudungmurah #shawlmurah #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlborong #tudungcrepe #bubbleprinted #prelovedmalaysia #aidijumalover #keknisborong #shawlprinted #instantshawl #naelofarhijab #keknisshawl #bawalmurah #bawalchiffon #duckscarves #dressmurah #blousemurah #tudunglabuh #bawalsaree #bubbleshawl #bawalcrepe #purdahmurah #keknismurah #fattzura
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏 . . . 😻 Type : Bawal 😻 Material : Satin (Senang bentuk) 😻 Bidang : 45 😻 Jahitan : Baby Seam 😻 Price : RM13 😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai) #wideshawl  #sayajualshawl  #shawlkeknismurah  #kurtimurah  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlchiffon  #chiffonshawl  #shawlborong  #tudungcrepe  #bubbleprinted  #prelovedmalaysia  #aidijumalover  #keknisborong  #shawlprinted  #instantshawl  #naelofarhijab  #keknisshawl  #bawalmurah  #bawalchiffon  #duckscarves  #dressmurah  #blousemurah  #tudunglabuh  #bawalsaree  #bubbleshawl  #bawalcrepe  #purdahmurah  #keknismurah  #fattzura 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 . 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #chantekcouture 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 . 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #chantekcouture 
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. 
Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. 
Senang kan kalau semua color ada. 
Tak gitu??
.
Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. .
Sehelai RM15 
Dua helai RM25 . 
Jommm WhatsApp atau click je link kat bio.
Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. .
#tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaAJ #bawalstudded #bawalplain #pontian #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #aidijumalover #kekaboo #bazarpaknil #chantekcouture
Sesekali nak juga pakai tudung plain yang cantik terletak je. Lagi-lagi kalau pakai baju kurung corak-corak. Rambang mata je tengok color-color Aidijuma ni sampai semua color nak ada dalam gobok. Senang kan kalau semua color ada. Tak gitu?? . Harga pun mampu milik ni.. Lagi banyak lagi kurang harga tu. . Sehelai RM15 Dua helai RM25 . Jommm WhatsApp atau click je link kat bio. Jangan terlepas peluang. Jom grab sebelum kehabisan stok. . #tudung  #tudungbawal  #aidijuma  #dropship  #bawalbungaAJ  #bawalstudded  #bawalplain  #pontian  #gelangpatah  #johorbahru  #utm  #upm  #aidijumalover  #kekaboo  #bazarpaknil  #chantekcouture 
Macam2 Ada TAu..hihihii..🤗
Jom singgah kedai kami di..
🌸UPTOWN SHAH ALAM 🌸 ❤️Boleh Juga Dapatkan Pelbagai Design Terbaru Koleksi..
🌹Aidijuma
🌹Kekaboo
🌹Mirabelle
🌹Anaqeen
🌹DivaScarf
🌹GiennaScarves ❤️Kami Berada Di..
Lot B56 Lorong Biru UPTOWN Shah Alam Seksyen 24
⏳Dibuka SETIAP HARI 8.30pm - 3am 📱iG : akma308 📱FB : akma noor
📱Shopee : akma308
📱Whatsapp 0173137512 ❤️Stock LIMITED
Direct whatsapp 
www.wasap.my/60173137512

www.wasap.my/60173137512

www.wasap.my/60173137512 ❤️Atau klik link di bio untuk direct Whatsapp tanpa save no ☺️ #bawal #bawalaj #tudungmurah #aidijuma #aidijumalover #bawalaidijuma #bazarpaknil #aidijumaaddicted #aidijumafans #aidijumahunters  #aidijumalovers #aidijumamurah
#bawallovers  #aj #kekaboo #mirabelle #anaqeen #anaqeenbawal  #anaqeenlovers #mirabellas  #mirabellebawal  #kekaboolovers #aidijumashahalam #divascarf #giennascarves
Macam2 Ada TAu..hihihii..🤗 Jom singgah kedai kami di.. 🌸UPTOWN SHAH ALAM 🌸 ❤️Boleh Juga Dapatkan Pelbagai Design Terbaru Koleksi.. 🌹Aidijuma 🌹Kekaboo 🌹Mirabelle 🌹Anaqeen 🌹DivaScarf 🌹GiennaScarves ❤️Kami Berada Di.. Lot B56 Lorong Biru UPTOWN Shah Alam Seksyen 24 ⏳Dibuka SETIAP HARI 8.30pm - 3am 📱iG : akma308 📱FB : akma noor 📱Shopee : akma308 📱Whatsapp 0173137512 ❤️Stock LIMITED Direct whatsapp www.wasap.my/60173137512 www.wasap.my/60173137512 www.wasap.my/60173137512 ❤️Atau klik link di bio untuk direct Whatsapp tanpa save no ☺️ #bawal  #bawalaj  #tudungmurah  #aidijuma  #aidijumalover  #bawalaidijuma  #bazarpaknil  #aidijumaaddicted  #aidijumafans  #aidijumahunters  #aidijumalovers  #aidijumamurah  #bawallovers  #aj  #kekaboo  #mirabelle  #anaqeen  #anaqeenbawal  #anaqeenlovers  #mirabellas  #mirabellebawal  #kekaboolovers  #aidijumashahalam  #divascarf  #giennascarves 
Sekarang semua boleh dapatkan koleksi terbaru dari #divascarf ini di 🌸UPTOWN SHAH ALAM 🌸 ❤️Boleh Juga Dapatkan Pelbagai Design Terbaru Koleksi..
🌹Aidijuma
🌹Kekaboo
🌹Mirabelle
🌹Anaqeen
🌹DivaScarf
🌹GiennaScarves ❤️Kami Berada Di..
Lot B56 Lorong Biru UPTOWN Shah Alam Seksyen 24
⏳Dibuka SETIAP HARI 8.30pm - 3am 📱iG : akma308 📱FB : akma noor
📱Shopee : akma308
📱Whatsapp 0173137512 ❤️Stock LIMITED
Direct whatsapp 
www.wasap.my/60173137512

www.wasap.my/60173137512

www.wasap.my/60173137512 ❤️Atau klik link di bio untuk direct Whatsapp tanpa save no ☺️ #bawal #bawalaj #tudungmurah #aidijuma #aidijumalover #bawalaidijuma #bazarpaknil #aidijumaaddicted #aidijumafans #aidijumahunters  #aidijumalovers #aidijumamurah
#bawallovers  #aj #kekaboo #mirabelle #anaqeen #anaqeenbawal  #anaqeenlovers #mirabellas  #mirabellebawal  #kekaboolovers #aidijumashahalam #divascarf #giennascarves
Sekarang semua boleh dapatkan koleksi terbaru dari #divascarf  ini di 🌸UPTOWN SHAH ALAM 🌸 ❤️Boleh Juga Dapatkan Pelbagai Design Terbaru Koleksi.. 🌹Aidijuma 🌹Kekaboo 🌹Mirabelle 🌹Anaqeen 🌹DivaScarf 🌹GiennaScarves ❤️Kami Berada Di.. Lot B56 Lorong Biru UPTOWN Shah Alam Seksyen 24 ⏳Dibuka SETIAP HARI 8.30pm - 3am 📱iG : akma308 📱FB : akma noor 📱Shopee : akma308 📱Whatsapp 0173137512 ❤️Stock LIMITED Direct whatsapp www.wasap.my/60173137512 www.wasap.my/60173137512 www.wasap.my/60173137512 ❤️Atau klik link di bio untuk direct Whatsapp tanpa save no ☺️ #bawal  #bawalaj  #tudungmurah  #aidijuma  #aidijumalover  #bawalaidijuma  #bazarpaknil  #aidijumaaddicted  #aidijumafans  #aidijumahunters  #aidijumalovers  #aidijumamurah  #bawallovers  #aj  #kekaboo  #mirabelle  #anaqeen  #anaqeenbawal  #anaqeenlovers  #mirabellas  #mirabellebawal  #kekaboolovers  #aidijumashahalam  #divascarf  #giennascarves 
Sekarang semua boleh dapatkan koleksi terbaru dari #divascarf ini di 🌸UPTOWN SHAH ALAM 🌸 ❤️Boleh Juga Dapatkan Pelbagai Design Terbaru Koleksi..
🌹Aidijuma
🌹Kekaboo
🌹Mirabelle
🌹Anaqeen
🌹DivaScarf
🌹GiennaScarves ❤️Kami Berada Di..
Lot B56 Lorong Biru UPTOWN Shah Alam Seksyen 24
⏳Dibuka SETIAP HARI 8.30pm - 3am 📱iG : akma308 📱FB : akma noor
📱Shopee : akma308
📱Whatsapp 0173137512 ❤️Stock LIMITED
Direct whatsapp 
www.wasap.my/60173137512

www.wasap.my/60173137512

www.wasap.my/60173137512 ❤️Atau klik link di bio untuk direct Whatsapp tanpa save no ☺️ #bawal #bawalaj #tudungmurah #aidijuma #aidijumalover #bawalaidijuma #bazarpaknil #aidijumaaddicted #aidijumafans #aidijumahunters  #aidijumalovers #aidijumamurah
#bawallovers  #aj #kekaboo #mirabelle #anaqeen #anaqeenbawal  #anaqeenlovers #mirabellas  #mirabellebawal  #kekaboolovers #aidijumashahalam #divascarf #giennascarves
Sekarang semua boleh dapatkan koleksi terbaru dari #divascarf  ini di 🌸UPTOWN SHAH ALAM 🌸 ❤️Boleh Juga Dapatkan Pelbagai Design Terbaru Koleksi.. 🌹Aidijuma 🌹Kekaboo 🌹Mirabelle 🌹Anaqeen 🌹DivaScarf 🌹GiennaScarves ❤️Kami Berada Di.. Lot B56 Lorong Biru UPTOWN Shah Alam Seksyen 24 ⏳Dibuka SETIAP HARI 8.30pm - 3am 📱iG : akma308 📱FB : akma noor 📱Shopee : akma308 📱Whatsapp 0173137512 ❤️Stock LIMITED Direct whatsapp www.wasap.my/60173137512 www.wasap.my/60173137512 www.wasap.my/60173137512 ❤️Atau klik link di bio untuk direct Whatsapp tanpa save no ☺️ #bawal  #bawalaj  #tudungmurah  #aidijuma  #aidijumalover  #bawalaidijuma  #bazarpaknil  #aidijumaaddicted  #aidijumafans  #aidijumahunters  #aidijumalovers  #aidijumamurah  #bawallovers  #aj  #kekaboo  #mirabelle  #anaqeen  #anaqeenbawal  #anaqeenlovers  #mirabellas  #mirabellebawal  #kekaboolovers  #aidijumashahalam  #divascarf  #giennascarves 
Nak murah rezeki?
. 
1. Selalulah belanja anak-anak makan. Kita kerja susah payah pun sebab nak bagi anak-anak kita dapat makan sedap-sedap macam orang lain
.
2. Minta anak-anak doakan kita selalu. Bebudak kan tiada dosa. Doa mereka cepat sampai pada Rabb tanpa halangan. Makbul
.
3. Kalau anak minta sesuatu jika mampu belikan lah. Jika tak mampu bagitau mereka nanti ada rezeki lebih ibu akan belikan. Janji tau
.
4. Jangan sombong dengan anak, jangan sombong dengan ALLAH. Jika sombong, semua rezeki tersebut boleh ditarik ALLAH
.
5.  Jangan takbur dengan anak, setiap rezeki ada bahagiannya untuk anak. Anak jadi penyebab kepada rezeki. Bukan datang dari usaha keras kita semata-mata
.
6. Sediakan keperluan yang terbaik buat mereka. Prihatin terhadap perkembangan dan emosi anak2
.
7. Ketika sedang marah, jangan keluarkan kata-kata kesat pada anak-anak kerana mereka akan belajar dari sikap kita. Lebih baik diam, minum air dan istighfar banyak2
.
8. Bersyukurlah kerana di kurniakan anak. Ramai orang yang masih tidak di berikan rezeki mempunyai anak. Jadi hargailah kurniaan Ilahi yang tak ternilai dengan wang ringgit ini
.
. 
Akhir kata, 
setiap anak yang lahir itu sudah Allah tetap kan rezekinya sejak dari awal kandungan lagi.
Apa kita nak risau, anak adalah magnet rezeki, penyejuk hati.❤️
. .
Syukra Mohammad ,
Ibu anak empat pun masih shantek lagi😝
.
.
#aidijumalover #ootdsyukra #aidijumascarfootd #aidijuma #syukraootd #familypotrait #myfamily #anugerahterindah  #familyfirst #iloveyou
Nak murah rezeki? . 1. Selalulah belanja anak-anak makan. Kita kerja susah payah pun sebab nak bagi anak-anak kita dapat makan sedap-sedap macam orang lain . 2. Minta anak-anak doakan kita selalu. Bebudak kan tiada dosa. Doa mereka cepat sampai pada Rabb tanpa halangan. Makbul . 3. Kalau anak minta sesuatu jika mampu belikan lah. Jika tak mampu bagitau mereka nanti ada rezeki lebih ibu akan belikan. Janji tau . 4. Jangan sombong dengan anak, jangan sombong dengan ALLAH. Jika sombong, semua rezeki tersebut boleh ditarik ALLAH . 5. Jangan takbur dengan anak, setiap rezeki ada bahagiannya untuk anak. Anak jadi penyebab kepada rezeki. Bukan datang dari usaha keras kita semata-mata . 6. Sediakan keperluan yang terbaik buat mereka. Prihatin terhadap perkembangan dan emosi anak2 . 7. Ketika sedang marah, jangan keluarkan kata-kata kesat pada anak-anak kerana mereka akan belajar dari sikap kita. Lebih baik diam, minum air dan istighfar banyak2 . 8. Bersyukurlah kerana di kurniakan anak. Ramai orang yang masih tidak di berikan rezeki mempunyai anak. Jadi hargailah kurniaan Ilahi yang tak ternilai dengan wang ringgit ini . . Akhir kata, setiap anak yang lahir itu sudah Allah tetap kan rezekinya sejak dari awal kandungan lagi. Apa kita nak risau, anak adalah magnet rezeki, penyejuk hati.❤️ . . Syukra Mohammad , Ibu anak empat pun masih shantek lagi😝 . . #aidijumalover  #ootdsyukra  #aidijumascarfootd  #aidijuma  #syukraootd  #familypotrait  #myfamily  #anugerahterindah  #familyfirst  #iloveyou 
Green Label Aidijuma, senang dibentuk & selesa digayakan.
.

Setiap Pembelian akan menerima Special Freegift drp #TeamZunnurAinCollection.

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Ingat Tudung Bawal 
Ingatlah Vee Zunnur Ain 
Ingat @aidijuma

Ingatlah @aidijuma.zunnuraincollection

@aidijuma 
@aidijuma.zunnuraincollection 
#TeamZunnurAinCollection

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Berminat nak jadi sebahagian drp ahli #TeamZunnurAinCollection? Jom sertai Team Dropship No 1 Malaysia.

Syaratnya mudah sahaja.. dan yg paling penting seorang yg Amanah & Aktif.

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Jangan lupa Follow 
Insta: aidijuma.zunnuraincollection

Fb : Vee Aidijuma Zunnur Ain

Fb Page : Zunnur'Ain Collection

Shopee ✅ Preferred : Aidijuma.ZunnurAinCollection

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

We Sell Like No Other 
Your Trusted Reseller
Vee Zunnur Ain 012-6498084
PRX-Mix Aidijuma Divascarf 
Leader of #TeamZunnurAinCollection

#aidijuma
#aidijumalover
#aidijumamalaysia
#aidijumaentrepreneur
#bawalcansir 
#ScarfwithSoul 
#aidijuma™️
#BawalScarf 
#wearitasyou 
#wargapuchong 
#wargaputrajaya 
#bawallabuh
#tudunglabuh
#sayajual #prx
#bazaarpaknil
#ctdk #ajx #ajmix 
#moodrepublik
#tudungmurah
#tudungonline
#syintagila 
#reformcollection 
#pinktober 
#tiktokmalaysia
#antapermana
#ragaman
Green Label Aidijuma, senang dibentuk & selesa digayakan. . Setiap Pembelian akan menerima Special Freegift drp #TeamZunnurAinCollection . aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Ingat Tudung Bawal Ingatlah Vee Zunnur Ain Ingat @aidijuma Ingatlah @aidijuma.zunnuraincollection @aidijuma @aidijuma.zunnuraincollection #TeamZunnurAinCollection  aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Berminat nak jadi sebahagian drp ahli #TeamZunnurAinCollection ? Jom sertai Team Dropship No 1 Malaysia. Syaratnya mudah sahaja.. dan yg paling penting seorang yg Amanah & Aktif. aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Jangan lupa Follow Insta: aidijuma.zunnuraincollection Fb : Vee Aidijuma Zunnur Ain Fb Page : Zunnur'Ain Collection Shopee ✅ Preferred : Aidijuma.ZunnurAinCollection aJ. aJ. aJ. aJ. aJ We Sell Like No Other Your Trusted Reseller Vee Zunnur Ain 012-6498084 PRX-Mix Aidijuma Divascarf Leader of #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumamalaysia  #aidijumaentrepreneur  #bawalcansir  #ScarfwithSoul  #aidijuma ™️ #BawalScarf  #wearitasyou  #wargapuchong  #wargaputrajaya  #bawallabuh  #tudunglabuh  #sayajual  #prx  #bazaarpaknil  #ctdk  #ajx  #ajmix  #moodrepublik  #tudungmurah  #tudungonline  #syintagila  #reformcollection  #pinktober  #tiktokmalaysia  #antapermana  #ragaman 
Merasmikan Green Label Aidijuma 🌹🌹
.
.

Setiap Pembelian akan menerima Special Freegift drp #TeamZunnurAinCollection.

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Ingat Tudung Bawal 
Ingatlah Vee Zunnur Ain 
Ingat @aidijuma

Ingatlah @aidijuma.zunnuraincollection

@aidijuma 
@aidijuma.zunnuraincollection 
#TeamZunnurAinCollection

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Berminat nak jadi sebahagian drp ahli #TeamZunnurAinCollection? Jom sertai Team Dropship No 1 Malaysia.

Syaratnya mudah sahaja.. dan yg paling penting seorang yg Amanah & Aktif.

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

Jangan lupa Follow 
Insta: aidijuma.zunnuraincollection

Fb : Vee Aidijuma Zunnur Ain

Fb Page : Zunnur'Ain Collection

Shopee ✅ Preferred : Aidijuma.ZunnurAinCollection

aJ. aJ. aJ. aJ. aJ

We Sell Like No Other 
Your Trusted Reseller
Vee Zunnur Ain 012-6498084
PRX-Mix Aidijuma Divascarf 
Leader of #TeamZunnurAinCollection

#aidijuma
#aidijumalover
#aidijumamalaysia
#aidijumaentrepreneur
#bawalcansir 
#ScarfwithSoul 
#aidijuma™️
#BawalScarf 
#wearitasyou 
#wargapuchong 
#wargaputrajaya 
#bawallabuh
#tudunglabuh
#sayajual #prx
#bazaarpaknil
#ctdk #ajx #ajmix 
#moodrepublik
#tudungmurah
#tudungonline
#syintagila 
#reformcollection 
#pinktober 
#tiktokmalaysia
#antapermana
#ragaman
Merasmikan Green Label Aidijuma 🌹🌹 . . Setiap Pembelian akan menerima Special Freegift drp #TeamZunnurAinCollection . aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Ingat Tudung Bawal Ingatlah Vee Zunnur Ain Ingat @aidijuma Ingatlah @aidijuma.zunnuraincollection @aidijuma @aidijuma.zunnuraincollection #TeamZunnurAinCollection  aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Berminat nak jadi sebahagian drp ahli #TeamZunnurAinCollection ? Jom sertai Team Dropship No 1 Malaysia. Syaratnya mudah sahaja.. dan yg paling penting seorang yg Amanah & Aktif. aJ. aJ. aJ. aJ. aJ Jangan lupa Follow Insta: aidijuma.zunnuraincollection Fb : Vee Aidijuma Zunnur Ain Fb Page : Zunnur'Ain Collection Shopee ✅ Preferred : Aidijuma.ZunnurAinCollection aJ. aJ. aJ. aJ. aJ We Sell Like No Other Your Trusted Reseller Vee Zunnur Ain 012-6498084 PRX-Mix Aidijuma Divascarf Leader of #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumamalaysia  #aidijumaentrepreneur  #bawalcansir  #ScarfwithSoul  #aidijuma ™️ #BawalScarf  #wearitasyou  #wargapuchong  #wargaputrajaya  #bawallabuh  #tudunglabuh  #sayajual  #prx  #bazaarpaknil  #ctdk  #ajx  #ajmix  #moodrepublik  #tudungmurah  #tudungonline  #syintagila  #reformcollection  #pinktober  #tiktokmalaysia  #antapermana  #ragaman 
IXARA BLOUSE

Material: como crepe satin .
Ready Stock .
__

Saiz :
|| XS || S || M || L || XL || XXL || ___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .

HARGA:
RM67 SM / RM71 SS
Termasuk poslaju.

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #bokittamalaysia #innersnowcap #calaqisya #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #dyxy #ronella #jamususukdara #projekstg #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
IXARA BLOUSE Material: como crepe satin . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL || ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . HARGA: RM67 SM / RM71 SS Termasuk poslaju. Whatsapp 019-5966373 #arianilovers  #ariani  #naelofarhijab  #naelofar  #aidijuma  #aidijumalover  #bokittamalaysia  #innersnowcap  #calaqisya  #innersilang  #handsockmurah  #telekungmurah  #foundationviral  #mamadil  #organicskincaremalaysia  #vitamincmurah  #susukambing  #minyakargan  #serumparut  #dyxy  #ronella  #jamususukdara  #projekstg  #tupperwaremurah  #tudungkekaboo  #dexandra  #shaklee  #ryanazcollection  #marykaymalaysia 
Ready stock @aidijuma scarf
🌸Pink October🌸
Kempen kanser 🎗
Rm22 
Belum termasuk pos
#aidijumasquad #aidijumalover #kpaj244 #aidijumascarfootd #bestpriceintown #trustsellersince2015 #wearitasyou #sehelaipelbagaigaya
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏
.
. .
😻 Type : Bawal
😻 Material : Satin (Senang bentuk)
😻 Bidang : 45
😻 Jahitan : Baby Seam
😻 Price : RM13
😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai)

#wideshawl #sayajualtudung #shawlkeknismurah #kurtimurah #tudungborong #shawlmurah #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlborong #wideshawlcotton #bubbleprinted #prelovedmalaysia #aidijumalover #keknisborong #shawlprinted #instantshawl #naelofarhijab #keknisshawl #bawalmurah #bawalchiffon #bawalmurah #bawalborong #blousemurah #tudungmuslimah #bawalchiffon #bubbleshawl #bawalcrepe #bawalprinted #keknismurah #dropshipwanted
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏 . . . 😻 Type : Bawal 😻 Material : Satin (Senang bentuk) 😻 Bidang : 45 😻 Jahitan : Baby Seam 😻 Price : RM13 😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai) #wideshawl  #sayajualtudung  #shawlkeknismurah  #kurtimurah  #tudungborong  #shawlmurah  #shawlchiffon  #chiffonshawl  #shawlborong  #wideshawlcotton  #bubbleprinted  #prelovedmalaysia  #aidijumalover  #keknisborong  #shawlprinted  #instantshawl  #naelofarhijab  #keknisshawl  #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawalmurah  #bawalborong  #blousemurah  #tudungmuslimah  #bawalchiffon  #bubbleshawl  #bawalcrepe  #bawalprinted  #keknismurah  #dropshipwanted 
[NEW RELEASE] LIMITED EDITION
.
🥀SANDRA EXCLUSIVE 🥀
Design baju ala blouse dan Design  Skirt yg sangat2 menarik ‼️
.
BAJU
*********
💎Leher Bulat
💎Baju potongan bawah Bersilang effect slim utk si pemakai
💎Hujung lengan Ruffle
💎Zip BELAKANG Baju
💎Ade Dutt blkg

SKIRT
******
💎Potongan DUYUNG
💎Design Skirt BERTINGKAT2 Dan BERSILANG memberi kelainan...(Skirt 3 LAYER SILANG)
💎Zip blkg skirt
💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan)
.
🍁 Keistimewaan  SANDRA EXCLUSIVE🍁
💞Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti.
💞Bol3h disuai padankan SANDRA  Exclusive dgn pelbagai fesyen dan Gaya.
💞Baju ala blouse boleh dipadankan dgn Skirt atau seluar lain.
💞SKIRT yg cantik ni jugak boleh dipadankan dgn Baju lain
💞harga mampu milik,anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal
💞Pelbagai Variasi WARNA TERKINI & MEMUKAU.
💞Nampak lebih shine dan meriah dengan material COMO CREPE nih
💞pilihan saiz ,XS,S,M,L ,XL,XXL. boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan.
💞COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit. tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut .
💞MATERIAL COMO CREPE. 
Jenis Kain yang lembut dan beralun , selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.AAA+++
💞Tak jarang dan Tak panas
💞Senang dicuci dan Ironless,minimal iron...
💞Design dan Potongan baju dan kain yang menarik dan sesuai digayakan pelbagai peringkat umur
💞Anggun dan selesa
💞READY STOK
.
📍Perbezaan warna 5% hingga 10%
Dari warna asal,Atas faktor pencahayaan dan lensa Camera.
.
📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN.

HARGA:
RM115 SM / RM120 SS

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #ainaaserum #innersnowcap #calaqisya #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #ajimaura #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #meeraclegemstonebeauty #ronella #jamususukdara #jamutunteja #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #kurungmoden #ryanazcollection #marykaymalaysia
[NEW RELEASE] LIMITED EDITION . 🥀SANDRA EXCLUSIVE 🥀 Design baju ala blouse dan Design Skirt yg sangat2 menarik ‼️ . BAJU ********* 💎Leher Bulat 💎Baju potongan bawah Bersilang effect slim utk si pemakai 💎Hujung lengan Ruffle 💎Zip BELAKANG Baju 💎Ade Dutt blkg SKIRT ****** 💎Potongan DUYUNG 💎Design Skirt BERTINGKAT2 Dan BERSILANG memberi kelainan...(Skirt 3 LAYER SILANG) 💎Zip blkg skirt 💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan) . 🍁 Keistimewaan SANDRA EXCLUSIVE🍁 💞Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti. 💞Bol3h disuai padankan SANDRA Exclusive dgn pelbagai fesyen dan Gaya. 💞Baju ala blouse boleh dipadankan dgn Skirt atau seluar lain. 💞SKIRT yg cantik ni jugak boleh dipadankan dgn Baju lain 💞harga mampu milik,anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal 💞Pelbagai Variasi WARNA TERKINI & MEMUKAU. 💞Nampak lebih shine dan meriah dengan material COMO CREPE nih 💞pilihan saiz ,XS,S,M,L ,XL,XXL. boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan. 💞COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit. tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut . 💞MATERIAL COMO CREPE. Jenis Kain yang lembut dan beralun , selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.AAA+++ 💞Tak jarang dan Tak panas 💞Senang dicuci dan Ironless,minimal iron... 💞Design dan Potongan baju dan kain yang menarik dan sesuai digayakan pelbagai peringkat umur 💞Anggun dan selesa 💞READY STOK . 📍Perbezaan warna 5% hingga 10% Dari warna asal,Atas faktor pencahayaan dan lensa Camera. . 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN. HARGA: RM115 SM / RM120 SS Whatsapp 019-5966373 #arianilovers  #ariani  #naelofarhijab  #naelofar  #aidijuma  #aidijumalover  #ainaaserum  #innersnowcap  #calaqisya  #innersilang  #handsockmurah  #telekungmurah  #foundationviral  #mamadil  #ajimaura  #vitamincmurah  #susukambing  #minyakargan  #serumparut  #meeraclegemstonebeauty  #ronella  #jamususukdara  #jamutunteja  #tupperwaremurah  #tudungkekaboo  #dexandra  #kurungmoden  #ryanazcollection  #marykaymalaysia 
#bawalbawang 😏
#DivaScarf™️ coming soon
.
.
Open for preoder now 😉😉
Bakal release hujung bulan ni.
.
. 
Jom cantik bersama bawal dan jgn membawang 😆😆.
.
.
wasap for detail
www.wasap.my/60124716290
.
#DivaScarf™️ #divacollection #divaootd #divasquad #divabawal #perakian #kualalumpur #adhamerdeka #aidijumaoriginal #aidijumacollection #aidijumalover #aidijumashawl #aidijumascarf #aidijumaipoh #aidijumaprinted #bawalshawlmurah #bawalplain #bawalnewdesign #bawalovers #anaqeenlovers #Scarfwithsoul #tudung #bawal #hijab #tudungselesapakai #tudungmampumilik #onlineshopping #tudungaidijuma #sarawak
#bawalbawang  😏 #DivaScarf ™️ coming soon . . Open for preoder now 😉😉 Bakal release hujung bulan ni. . . Jom cantik bersama bawal dan jgn membawang 😆😆. . . wasap for detail www.wasap.my/60124716290 . #DivaScarf ™️ #divacollection  #divaootd  #divasquad  #divabawal  #perakian  #kualalumpur  #adhamerdeka  #aidijumaoriginal  #aidijumacollection  #aidijumalover  #aidijumashawl  #aidijumascarf  #aidijumaipoh  #aidijumaprinted  #bawalshawlmurah  #bawalplain  #bawalnewdesign  #bawalovers  #anaqeenlovers  #Scarfwithsoul  #tudung  #bawal  #hijab  #tudungselesapakai  #tudungmampumilik  #onlineshopping  #tudungaidijuma  #sarawak 
#bawalbawang 😏
#DivaScarf™️ coming soon
.
.
Open for preoder now 😉😉
Bakal release hujung bulan ni.
.
. 
Jom cantik bersama bawal dan jgn membawang 😆😆.
.
.
wasap for detail
www.wasap.my/60124716290
.
#DivaScarf™️ #divacollection #divaootd #divasquad #divabawal #perakian #kualalumpur #adhamerdeka #aidijumaoriginal #aidijumacollection #aidijumalover #aidijumashawl #aidijumascarf #aidijumaipoh #aidijumaprinted #bawalshawlmurah #bawalplain #bawalnewdesign #bawalovers #anaqeenlovers #Scarfwithsoul #tudung #bawal #hijab #tudungselesapakai #tudungmampumilik #onlineshopping #tudungaidijuma #sarawak
#bawalbawang  😏 #DivaScarf ™️ coming soon . . Open for preoder now 😉😉 Bakal release hujung bulan ni. . . Jom cantik bersama bawal dan jgn membawang 😆😆. . . wasap for detail www.wasap.my/60124716290 . #DivaScarf ™️ #divacollection  #divaootd  #divasquad  #divabawal  #perakian  #kualalumpur  #adhamerdeka  #aidijumaoriginal  #aidijumacollection  #aidijumalover  #aidijumashawl  #aidijumascarf  #aidijumaipoh  #aidijumaprinted  #bawalshawlmurah  #bawalplain  #bawalnewdesign  #bawalovers  #anaqeenlovers  #Scarfwithsoul  #tudung  #bawal  #hijab  #tudungselesapakai  #tudungmampumilik  #onlineshopping  #tudungaidijuma  #sarawak 
#bawalbawang 😏
#DivaScarf™️ coming soon
.
.
Open for preoder now 😉😉
Bakal release hujung bulan ni.
.
. 
Jom cantik bersama bawal dan jgn membawang 😆😆.
.
.
wasap for detail
www.wasap.my/60124716290
.
#DivaScarf™️ #divacollection #divaootd #divasquad #divabawal #perakian #kualalumpur #adhamerdeka #aidijumaoriginal #aidijumacollection #aidijumalover #aidijumashawl #aidijumascarf #aidijumaipoh #aidijumaprinted #bawalshawlmurah #bawalplain #bawalnewdesign #bawalovers #anaqeenlovers #Scarfwithsoul #tudung #bawal #hijab #tudungselesapakai #tudungmampumilik #onlineshopping #tudungaidijuma #sarawak
#bawalbawang  😏 #DivaScarf ™️ coming soon . . Open for preoder now 😉😉 Bakal release hujung bulan ni. . . Jom cantik bersama bawal dan jgn membawang 😆😆. . . wasap for detail www.wasap.my/60124716290 . #DivaScarf ™️ #divacollection  #divaootd  #divasquad  #divabawal  #perakian  #kualalumpur  #adhamerdeka  #aidijumaoriginal  #aidijumacollection  #aidijumalover  #aidijumashawl  #aidijumascarf  #aidijumaipoh  #aidijumaprinted  #bawalshawlmurah  #bawalplain  #bawalnewdesign  #bawalovers  #anaqeenlovers  #Scarfwithsoul  #tudung  #bawal  #hijab  #tudungselesapakai  #tudungmampumilik  #onlineshopping  #tudungaidijuma  #sarawak 
Bawal bunga sangat2limited siapa yang ingin memilikinya boleh pm laju2
📣 aidijuma 👍rm20.00
📮.Postage
Rm8 1-8 Ss rm12
💑Material bawal cotten
✂Bidang 45
💃how to order?
Www.wasap.my/60169471794
#brunaifm #brunei #bazarpaknil #Aidijumasquad #moodripublik #shawl #cotten #squarescarf #sehelaipelbagaigaya #qualituispriority #aidijumascarf #aidijuma #aidijumaonline #aidijumamurah #aidijumalover #aidijumalovers #aidijumabeauty #haffiznazri #bawalprinted #printedbawal #tudungbawal #hijup #colorspeople #betternation #scarfwithsoul #aidijumapressconference #ajpremiumreseller #aidijumaresellerklang #aidijimaentrepreneur #aidijumaootd
Bawal bunga sangat2limited siapa yang ingin memilikinya boleh pm laju2 📣 aidijuma 👍rm20.00 📮.Postage Rm8 1-8 Ss rm12 💑Material bawal cotten ✂Bidang 45 💃how to order? Www.wasap.my/60169471794 #brunaifm  #brunei  #bazarpaknil  #Aidijumasquad  #moodripublik  #shawl  #cotten  #squarescarf  #sehelaipelbagaigaya  #qualituispriority  #aidijumascarf  #aidijuma  #aidijumaonline  #aidijumamurah  #aidijumalover  #aidijumalovers  #aidijumabeauty  #haffiznazri  #bawalprinted  #printedbawal  #tudungbawal  #hijup  #colorspeople  #betternation  #scarfwithsoul  #aidijumapressconference  #ajpremiumreseller  #aidijumaresellerklang  #aidijimaentrepreneur  #aidijumaootd 
Bawal bunga yang sangat gojes from aidijuma stok adalah terhad kepada yang ingin memilikinya
📣 aidijuma
👍rm20.00
📮.Postage
Rm8 1-8 Ss rm12
💑Material bawal cotten
✂Bidang 45
💃how to order?
Www.wasap.my/60169471794
#brunaifm #brunei #bazarpaknil #Aidijumasquad #moodripublik #shawl #cotten #squarescarf #sehelaipelbagaigaya #qualituispriority #aidijumascarf #aidijuma #aidijumaonline #aidijumamurah #aidijumalover #aidijumalovers #aidijumabeauty #haffiznazri #bawalprinted #printedbawal #tudungbawal #hijup #colorspeople #betternation #scarfwithsoul #aidijumapressconference #ajpremiumreseller #aidijumaresellerklang #aidijimaentrepreneur #aidijumaootd
Bawal bunga yang sangat gojes from aidijuma stok adalah terhad kepada yang ingin memilikinya 📣 aidijuma 👍rm20.00 📮.Postage Rm8 1-8 Ss rm12 💑Material bawal cotten ✂Bidang 45 💃how to order? Www.wasap.my/60169471794 #brunaifm  #brunei  #bazarpaknil  #Aidijumasquad  #moodripublik  #shawl  #cotten  #squarescarf  #sehelaipelbagaigaya  #qualituispriority  #aidijumascarf  #aidijuma  #aidijumaonline  #aidijumamurah  #aidijumalover  #aidijumalovers  #aidijumabeauty  #haffiznazri  #bawalprinted  #printedbawal  #tudungbawal  #hijup  #colorspeople  #betternation  #scarfwithsoul  #aidijumapressconference  #ajpremiumreseller  #aidijumaresellerklang  #aidijimaentrepreneur  #aidijumaootd 
Aidijuma bawal censir yang sangat menarik dikeluarkan sempena memberi semangat kepada pesakit 2yang berada diseluruh malaysia supaya leih kuat dlm menghadapi liku2 kehidupan 📣 aidijuma 👍rm20.00
📮.Postage
Rm8 1-8 Ss rm12
💑Material bawal cotten
✂Bidang 45
💃how to order?
Www.wasap.my/60169471794
#brunaifm #brunei #bazarpaknil #Aidijumasquad #moodripublik #shawl #cotten #squarescarf #sehelaipelbagaigaya #qualituispriority #aidijumascarf #aidijuma #aidijumaonline #aidijumamurah #aidijumalover #aidijumalovers #aidijumabeauty
#haffiznazri #bawalprinted #printedbawal #tudungbawal #hijup #colorspeople #betternation #scarfwithsoul #aidijumapressconference #ajpremiumreseller #aidijumaresellerklang #aidijimaentrepreneur #aidijumaootd
Aidijuma bawal censir yang sangat menarik dikeluarkan sempena memberi semangat kepada pesakit 2yang berada diseluruh malaysia supaya leih kuat dlm menghadapi liku2 kehidupan 📣 aidijuma 👍rm20.00 📮.Postage Rm8 1-8 Ss rm12 💑Material bawal cotten ✂Bidang 45 💃how to order? Www.wasap.my/60169471794 #brunaifm  #brunei  #bazarpaknil  #Aidijumasquad  #moodripublik  #shawl  #cotten  #squarescarf  #sehelaipelbagaigaya  #qualituispriority  #aidijumascarf  #aidijuma  #aidijumaonline  #aidijumamurah  #aidijumalover  #aidijumalovers  #aidijumabeauty  #haffiznazri  #bawalprinted  #printedbawal  #tudungbawal  #hijup  #colorspeople  #betternation  #scarfwithsoul  #aidijumapressconference  #ajpremiumreseller  #aidijumaresellerklang  #aidijimaentrepreneur  #aidijumaootd 
Aidijuma di Kementerian Belia dan Sukan. With BAWAL BUNGA... Oh nom nom nom.... Cantak angat color mustard ni ❤❤❤
.
Jom!!!! shopping RM100++ dengan aisyzahrahh akan dapat free gift istimewa 🎁 🎁 🎁 . .
#aisyzahrahh #aisyzahrahh013-2507109 #PusatSehentiTudungMuslimah #TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumakangar
Aidijuma di Kementerian Belia dan Sukan. With BAWAL BUNGA... Oh nom nom nom.... Cantak angat color mustard ni ❤❤❤ . Jom!!!! shopping RM100++ dengan aisyzahrahh akan dapat free gift istimewa 🎁 🎁 🎁 . . #aisyzahrahh  #aisyzahrahh013 -2507109 #PusatSehentiTudungMuslimah  #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumakangar 
Lawa kannnn......weeiiiii serius cakap laa...memang lawa...
.
Ada lagi sikit ni semua design ni...Cepat cepat la korang order kalau nak...habis ni habis la...tak restock dah...sebab kt hq pun dh habis uolsssss...
.
Terus wassap k , 016-6728738
nak senang...terus tekan jer link kt bawah ni...
kak mung tunggu di sana :) :) .
Whatsapp
http://bit.ly/CantiknyaPemakaiBawal
http://bit.ly/CantiknyaPemakaiBawal
http://bit.ly/CantiknyaPemakaiBawal
.
#aidijuma #aidijumaootd #aidijumascarf #aidijumalover #aidijumamalaysia #aidijumasquad #scarfwithsoul #bestpriceintown #sehelaipelbagaigaya  #noweveryonepakaibawal #bawalprinted 
#twistandwear
#sehelaipelbagaigaya
#scarfmachine
#mobilemarketplace 
#sendsellstory
#wegotoyou
#bestpriceintown
#qualityispriority
#newrelease 
#bawalpeople 
#bawalbasic #bazaarpaknil #bazaaronline
#tudungmurah #bawal #trustedbawalseller #reseller #personalshopper #bawallover
Lawa kannnn......weeiiiii serius cakap laa...memang lawa... . Ada lagi sikit ni semua design ni...Cepat cepat la korang order kalau nak...habis ni habis la...tak restock dah...sebab kt hq pun dh habis uolsssss... . Terus wassap k , 016-6728738 nak senang...terus tekan jer link kt bawah ni... kak mung tunggu di sana :) :) . Whatsapp http://bit.ly/CantiknyaPemakaiBawal http://bit.ly/CantiknyaPemakaiBawal http://bit.ly/CantiknyaPemakaiBawal . #aidijuma  #aidijumaootd  #aidijumascarf  #aidijumalover  #aidijumamalaysia  #aidijumasquad  #scarfwithsoul  #bestpriceintown  #sehelaipelbagaigaya  #noweveryonepakaibawal  #bawalprinted  #twistandwear  #sehelaipelbagaigaya  #scarfmachine  #mobilemarketplace  #sendsellstory  #wegotoyou  #bestpriceintown  #qualityispriority  #newrelease  #bawalpeople  #bawalbasic  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #tudungmurah  #bawal  #trustedbawalseller  #reseller  #personalshopper  #bawallover 
Alaaaa keluar design baru lagi wehhh 😍
😍 Bawal shimmering high quality
😍 Bidang 45...
📢 Stock very limit 
Whatsapp for more details:
www.wasap.my/601137563219

#ariani #tudung_labuh  #tudung_murah  #hijabfashion  #telekungmurah #fareeda  #bawalChiffon #bawalKanggaroo #bawalexclusive #bawalmurah #bawalcrepe #instantshawl #dhiacotton #telekungsitikhadijah  #khimarmurah #noradanish #telekung #borongTudungmasjidIndia #marshmallowscarf #aidijumalover #kekaboo #uTm #alnoor #butikseher
#innersnowcaphantu #bellaamara # #sajat #safieyilias #khimarmurah
Alaaaa keluar design baru lagi wehhh 😍 😍 Bawal shimmering high quality 😍 Bidang 45... 📢 Stock very limit Whatsapp for more details: www.wasap.my/601137563219 #ariani  #tudung_labuh  #tudung_murah  #hijabfashion  #telekungmurah  #fareeda  #bawalChiffon  #bawalKanggaroo  #bawalexclusive  #bawalmurah  #bawalcrepe  #instantshawl  #dhiacotton  #telekungsitikhadijah  #khimarmurah  #noradanish  #telekung  #borongTudungmasjidIndia  #marshmallowscarf  #aidijumalover  #kekaboo  #uTm  #alnoor  #butikseher  #innersnowcaphantu  #bellaamara  # #sajat  #safieyilias  #khimarmurah 
Ramai tanya kak BAWAL CHIFFON BIDANG BESAR tak de ke?? Haaa ni akak dah amik stock.. Meh sape nak masuk whatsapp... Harga murah jo 😍😍
😍 Bawal heavy chiffon
😍 Bidang 55..
📢 Stock very limit 
Whatsapp for more details:
www.wasap.my/601137563219

#ariani #tudung_labuh  #tudung_murah  #hijabfashion  #telekungmurah #fareeda  #bawalChiffon #bawalKanggaroo #bawalexclusive #bawalmurah #bawalcrepe #instantshawl #dhiacotton #telekungsitikhadijah  #khimarmurah #noradanish #telekung #borongTudungmasjidIndia #marshmallowscarf #aidijumalover #kekaboo #uTm #alnoor #butikseher
#innersnowcaphantu #bellaamara # #sajat #safieyilias #khimarmurah
Ramai tanya kak BAWAL CHIFFON BIDANG BESAR tak de ke?? Haaa ni akak dah amik stock.. Meh sape nak masuk whatsapp... Harga murah jo 😍😍 😍 Bawal heavy chiffon 😍 Bidang 55.. 📢 Stock very limit Whatsapp for more details: www.wasap.my/601137563219 #ariani  #tudung_labuh  #tudung_murah  #hijabfashion  #telekungmurah  #fareeda  #bawalChiffon  #bawalKanggaroo  #bawalexclusive  #bawalmurah  #bawalcrepe  #instantshawl  #dhiacotton  #telekungsitikhadijah  #khimarmurah  #noradanish  #telekung  #borongTudungmasjidIndia  #marshmallowscarf  #aidijumalover  #kekaboo  #uTm  #alnoor  #butikseher  #innersnowcaphantu  #bellaamara  # #sajat  #safieyilias  #khimarmurah 
DESIGN YG TAK PERNAH PUTUS PERMINTAAN.. . 😘
Open for borong only min order 20 pcs..
😍 Sarima hazwa saiz M & L
😍 Kain cotton denim
📢 Free pos termasuk sabah sarawak
Whatsapp for more details:
www.wasap.my/601137563219

#ariani #tudung_labuh  #tudung_murah  #hijabfashion  #telekungmurah #fareeda  #bawalChiffon #bawalKanggaroo #bawalexclusive #bawalmurah #bawalcrepe #instantshawl #dhiacotton #telekungsitikhadijah  #khimarmurah #noradanish #telekung #borongTudungmasjidIndia #marshmallowscarf #aidijumalover #kekaboo #uTm #alnoor #butikseher
#innersnowcaphantu #bellaamara # #sajat #safieyilias #khimarmurah
DESIGN YG TAK PERNAH PUTUS PERMINTAAN.. . 😘 Open for borong only min order 20 pcs.. 😍 Sarima hazwa saiz M & L 😍 Kain cotton denim 📢 Free pos termasuk sabah sarawak Whatsapp for more details: www.wasap.my/601137563219 #ariani  #tudung_labuh  #tudung_murah  #hijabfashion  #telekungmurah  #fareeda  #bawalChiffon  #bawalKanggaroo  #bawalexclusive  #bawalmurah  #bawalcrepe  #instantshawl  #dhiacotton  #telekungsitikhadijah  #khimarmurah  #noradanish  #telekung  #borongTudungmasjidIndia  #marshmallowscarf  #aidijumalover  #kekaboo  #uTm  #alnoor  #butikseher  #innersnowcaphantu  #bellaamara  # #sajat  #safieyilias  #khimarmurah 
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏
.
. .
😻 Type : Bawal
😻 Material : Satin (Senang bentuk)
😻 Bidang : 45
😻 Jahitan : Baby Seam
😻 Price : RM13
😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai)

#wideshawl #sayajualshawl #shawlkeknismurah #kurtimurah #tudungmurah #shawlmurah #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlborong #tudungcrepe #bubbleprinted #prelovedmalaysia #aidijumalover #keknisborong #shawlprinted #instantshawl #naelofarhijab #keknisshawl #bawalmurah #bawalchiffon #duckscarves #dressmurah #blousemurah #tudunglabuh #bawalsaree #bubbleshawl #bawalcrepe #purdahmurah #keknismurah #fattzura
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏 . . . 😻 Type : Bawal 😻 Material : Satin (Senang bentuk) 😻 Bidang : 45 😻 Jahitan : Baby Seam 😻 Price : RM13 😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai) #wideshawl  #sayajualshawl  #shawlkeknismurah  #kurtimurah  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlchiffon  #chiffonshawl  #shawlborong  #tudungcrepe  #bubbleprinted  #prelovedmalaysia  #aidijumalover  #keknisborong  #shawlprinted  #instantshawl  #naelofarhijab  #keknisshawl  #bawalmurah  #bawalchiffon  #duckscarves  #dressmurah  #blousemurah  #tudunglabuh  #bawalsaree  #bubbleshawl  #bawalcrepe  #purdahmurah  #keknismurah  #fattzura 
No : 129
* 11 Oktober 2018 / Khamis (Malam) * ~ Pakej Booth LEMPENG , Booth Mee Kuali Panas ~ Majlis Kenduri Doa Selamat & Malam Berinai ~ Bukit Beruang Utama ~

#makbesahlempeng #Lempeng #meekualipanas #mee #meegoreng #sambalikanbilis #DeliveryMakanan #boothjualan #BoothMakanan #malamberinai #majlisperkahwinan #kenduri #kenduridoaselamat #majlis #ajlovers #aidijumalover #aidijuma #sedondon #melaka #bukitberuangmelaka #johor #negerisembilan #selangor #batangkali #kualakububharu #lempengviral
No : 129 * 11 Oktober 2018 / Khamis (Malam) * ~ Pakej Booth LEMPENG , Booth Mee Kuali Panas ~ Majlis Kenduri Doa Selamat & Malam Berinai ~ Bukit Beruang Utama ~ #makbesahlempeng  #Lempeng  #meekualipanas  #mee  #meegoreng  #sambalikanbilis  #DeliveryMakanan  #boothjualan  #BoothMakanan  #malamberinai  #majlisperkahwinan  #kenduri  #kenduridoaselamat  #majlis  #ajlovers  #aidijumalover  #aidijuma  #sedondon  #melaka  #bukitberuangmelaka  #johor  #negerisembilan  #selangor  #batangkali  #kualakububharu  #lempengviral 
Ready Stock ring tudung bawal Aj☺

available 1pcs only😊

Berminat jom WhatsApp 011-15749462
http://bawalaidijuma.wasap.my

#sayajualtudung
#bawal
#bawalaidijuma
#plain
#plainnautical
#aidijuma
#bawalpeople
#bawalplain
#bawalbasic #bawalprintedcare #bawalprintedlove #aidijumahunting #aidijumalover #casualbusinesspartner(cbp) #newrelease #1 #scarf #scarfwithsoul #bawalstudded #shawl #bawallover #ctdk #baju #skirt #blouse #bazaarpaknil #onlineshop
#aidijumasquad
Ready Stock ring tudung bawal Aj☺ available 1pcs only😊 Berminat jom WhatsApp 011-15749462 http://bawalaidijuma.wasap.my #sayajualtudung  #bawal  #bawalaidijuma  #plain  #plainnautical  #aidijuma  #bawalpeople  #bawalplain  #bawalbasic  #bawalprintedcare  #bawalprintedlove  #aidijumahunting  #aidijumalover  #casualbusinesspartner (cbp) #newrelease  #1  #scarf  #scarfwithsoul  #bawalstudded  #shawl  #bawallover  #ctdk  #baju  #skirt  #blouse  #bazaarpaknil  #onlineshop  #aidijumasquad 
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏
.
. .
😻 Type : Bawal
😻 Material : Satin (Senang bentuk)
😻 Bidang : 45
😻 Jahitan : Baby Seam
😻 Price : RM13
😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai)

#wideshawl #sayajualshawl #shawlkeknismurah #kurtimurah #tudungmurah #shawlmurah #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlborong #tudungcrepe #bubbleprinted #prelovedmalaysia #aidijumalover #keknisborong #shawlprinted #instantshawl #naelofarhijab #keknisshawl #bawalmurah #bawalchiffon #duckscarves #dressmurah #blousemurah #tudunglabuh #bawalsaree #bubbleshawl #bawalcrepe #purdahmurah #keknismurah #fattzura
PROMO BAWAL SATIN CORAK RM13 SEHELAI!! 👏👏 . . . 😻 Type : Bawal 😻 Material : Satin (Senang bentuk) 😻 Bidang : 45 😻 Jahitan : Baby Seam 😻 Price : RM13 😻 Postage : RM7sm/RM11ss (1-4 helai) #wideshawl  #sayajualshawl  #shawlkeknismurah  #kurtimurah  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlchiffon  #chiffonshawl  #shawlborong  #tudungcrepe  #bubbleprinted  #prelovedmalaysia  #aidijumalover  #keknisborong  #shawlprinted  #instantshawl  #naelofarhijab  #keknisshawl  #bawalmurah  #bawalchiffon  #duckscarves  #dressmurah  #blousemurah  #tudunglabuh  #bawalsaree  #bubbleshawl  #bawalcrepe  #purdahmurah  #keknismurah  #fattzura 
🎀AMALINA DOLLY KURUNG🎀
.
Apa yang BESTNYA AMALINA DOLLY KURUNG ni :
.
🌸Design yang EXCLUSIVE
🌸Material BaJu heavy como crepe gred AAA+ dipadankan dengan kain cotton printed SONGKET
🌸8 Warna Yang Menawan & Memukau
🌸Design MINI Kurung Kedah with KAIN DUYUNG
🌸Labuh Menutupi Punggung
🌸Cutting menampakkan effect Kurus
🌸Zip dibelakang baju
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip KAIN Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple
.
• Ada SAIZ XS S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai .
.
• Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2, Stok Sangat Terhad & Limited taw .
.
• Cepat2 Sebelum Kehabisan
Very2 Fast Selling👏🏽👏🏽👏🏽
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 PROCEED 2-3 hari
.
📌📌ITEM READY STOK
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
📌HARGA:
RM105 SM / RM110 SS
XXL ADD RM10

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #scrubmurah #innersnowcap #calaqisya #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #nurraysa #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #minkaffe #ronella #projekstg #jamutunteja #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dyxy #sobella #ryanazcollection #marykaymalaysia
🎀AMALINA DOLLY KURUNG🎀 . Apa yang BESTNYA AMALINA DOLLY KURUNG ni : . 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material BaJu heavy como crepe gred AAA+ dipadankan dengan kain cotton printed SONGKET 🌸8 Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design MINI Kurung Kedah with KAIN DUYUNG 🌸Labuh Menutupi Punggung 🌸Cutting menampakkan effect Kurus 🌸Zip dibelakang baju 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip KAIN Sebelah Kiri 🌸Saiz XS S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple . • Ada SAIZ XS S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . . • Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2, Stok Sangat Terhad & Limited taw . . • Cepat2 Sebelum Kehabisan Very2 Fast Selling👏🏽👏🏽👏🏽 . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 PROCEED 2-3 hari . 📌📌ITEM READY STOK . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . 📌HARGA: RM105 SM / RM110 SS XXL ADD RM10 Whatsapp 019-5966373 #arianilovers  #ariani  #naelofarhijab  #naelofar  #aidijuma  #aidijumalover  #scrubmurah  #innersnowcap  #calaqisya  #innersilang  #handsockmurah  #telekungmurah  #foundationviral  #nurraysa  #organicskincaremalaysia  #vitamincmurah  #susukambing  #minyakargan  #serumparut  #minkaffe  #ronella  #projekstg  #jamutunteja  #tupperwaremurah  #tudungkekaboo  #dyxy  #sobella  #ryanazcollection  #marykaymalaysia 
Ready stock.

Bawal Basic Plain. 
RM16/- sehelai
(Harga tidak termasuk kos pos). Boleh whatsapp sis

010-5040 483
010-5040 483

Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye.
Sis tunggu korang.

Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu.

Meh jom wa sis ok.
Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. Bawal Basic Plain. RM16/- sehelai (Harga tidak termasuk kos pos). Boleh whatsapp sis 010-5040 483 010-5040 483 Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye. Sis tunggu korang. Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu. Meh jom wa sis ok. Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
Ready stock.

Bawal Basic Plain. 
RM16/- sehelai
(Harga tidak termasuk kos pos)

Boleh whatsapp sis

010-5040 483
010-5040 483

Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye.
Sis tunggu korang.

Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu.

Meh jom wa sis ok.
Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. Bawal Basic Plain. RM16/- sehelai (Harga tidak termasuk kos pos) Boleh whatsapp sis 010-5040 483 010-5040 483 Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye. Sis tunggu korang. Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu. Meh jom wa sis ok. Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
Ready stock.

Bawal Basic Plain. 
RM16/- sehelai
(Harga tidak termasuk kos pos)
Boleh whatsapp sis

010-5040 483
010-5040 483

Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye.
Sis tunggu korang.

Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu.

Meh jom wa sis ok.
Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. Bawal Basic Plain. RM16/- sehelai (Harga tidak termasuk kos pos) Boleh whatsapp sis 010-5040 483 010-5040 483 Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye. Sis tunggu korang. Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu. Meh jom wa sis ok. Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
Ready stock.

Bawal Basic Plain. 
RM16/- sehelai
(Harga tidak termasuk kos pos). Boleh whatsapp sis

010-5040 483
010-5040 483

Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye.
Sis tunggu korang.

Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu.

Meh jom wa sis ok.
Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. Bawal Basic Plain. RM16/- sehelai (Harga tidak termasuk kos pos). Boleh whatsapp sis 010-5040 483 010-5040 483 Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye. Sis tunggu korang. Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu. Meh jom wa sis ok. Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
Ready stock.
RM21/- sehelai
(Harga tidak termasuk kos pos).
Swipe for more pictures.

Boleh whatsapp sis

010-5040 483
010-5040 483

Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye.
Sis tunggu korang.

Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu.

Meh jom wa sis ok.
Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis.

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumaparitraja
#aidijumabatupahat
Ready stock. RM21/- sehelai (Harga tidak termasuk kos pos). Swipe for more pictures. Boleh whatsapp sis 010-5040 483 010-5040 483 Atau nak senang, klik je link WA di profile sis tu ye. Sis tunggu korang. Harga AJ ni murah je, puas hati pasal boleh dapat banyak helai, berbaloi gitu. Meh jom wa sis ok. Kalau beli 3 helai ke atas boleh dapat free gift dari sis. #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumaparitraja  #aidijumabatupahat 
BAWAL ENGLISH GARDEN
🌸🌸CORAK TERBARU‼️‼️
Ready Stock
RM20.00 sehelaj 
RM30.00 2 helai 
Mesej👉🏻 0167792285 😘

POSTAGE JIKA BELI 5 HELAI MAX
SEMENANJUNG RM8.00
SABAH SARAWAK RM12.00

#englishgarden #kekaboo #bawal #floral  #murah #cantik #syantik #sejuk #aidijumalover