an online Instagram web viewer

#aidijumalover medias

Photos

Assalamualaikum
Nak design ni meh klik link.sis bawah tue..sis bg hrge cantik2 buat korang..meh singgah ig sis...
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijuma(tempattinggal)  www.wasap.my/60128981223/SisAidijuma 🌹🌹hello lover aidijuma
Assalamualaikum Nak design ni meh klik link.sis bawah tue..sis bg hrge cantik2 buat korang..meh singgah ig sis... #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijuma (tempattinggal) www.wasap.my/60128981223/SisAidijuma 🌹🌹hello lover aidijuma
Allhamdulilah...
Cucur pisang ka ni🤔🤔..😍😍😍
Nak design lain..sis ade taw..harga kita bg cantik2 buat korang..mehh dm sis bawal Aidijuma 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijuma(tempattinggal)  www.wasap.my/60128981223/SisAidijuma 🌹🌹hello lover aidijuma
Allhamdulilah... Cucur pisang ka ni🤔🤔..😍😍😍 Nak design lain..sis ade taw..harga kita bg cantik2 buat korang..mehh dm sis bawal Aidijuma #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijuma (tempattinggal) www.wasap.my/60128981223/SisAidijuma 🌹🌹hello lover aidijuma
Bismillah..
Assalamualaikum wbt.

cantikkan 3 design ni, ni antara design yg ramai risik2 tau.. cepat grab sblm hbs.. nak tau harga boleh pm sis 😘 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillah.. Assalamualaikum wbt. cantikkan 3 design ni, ni antara design yg ramai risik2 tau.. cepat grab sblm hbs.. nak tau harga boleh pm sis 😘 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Masih dlm mode travel kan semua....
Onzzzz x bwa niqa hijab wash travel +niqa instant Stain Remover
Jom dptkan set yg sgt Onzzzz
#niqamalaysia #niqahijabwash #niqainstantstainremover #aidijumalover #aidijuma #kekaboolovers #arianilovers #ariani #duckscarves
Kenapa perlu grab design ni ?
.
.
🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni . 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai
.
.
Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇
==> www.wasap.my/60124716290
.
.
#aidijuma #bawalscarf #bawal #hijab #tudungbawal #tudung #hijabfashion #tudungselesapakai #tudungpeople #bawallovers #bawalplain #aidijumamalaysia #divascarfmalaysia #divasquadPutrajaya #scarfwithstory #scarfwithsoul #BawalAidijuma™️ #kualalumpur #shope #instawag #ajstyles #aidijumalover
Kenapa perlu grab design ni ? . . 🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni . 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai . . Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇 ==> www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma  #bawalscarf  #bawal  #hijab  #tudungbawal  #tudung  #hijabfashion  #tudungselesapakai  #tudungpeople  #bawallovers  #bawalplain  #aidijumamalaysia  #divascarfmalaysia  #divasquadPutrajaya  #scarfwithstory  #scarfwithsoul  #BawalAidijuma ™️ #kualalumpur  #shope  #instawag  #ajstyles  #aidijumalover 
Kenapa perlu grab design ni ?
.
.
🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni . 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai
.
.
Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇
==> www.wasap.my/60124716290
.
.
#aidijuma #bawalscarf #bawal #hijab #tudungbawal #tudung #hijabfashion #tudungselesapakai #tudungpeople #bawallovers #bawalplain #aidijumamalaysia #divascarfmalaysia #divasquadPutrajaya #scarfwithstory #scarfwithsoul #BawalAidijuma™️ #kualalumpur #shope #instawag #ajstyles #aidijumalover
Kenapa perlu grab design ni ? . . 🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni . 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai . . Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇 ==> www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma  #bawalscarf  #bawal  #hijab  #tudungbawal  #tudung  #hijabfashion  #tudungselesapakai  #tudungpeople  #bawallovers  #bawalplain  #aidijumamalaysia  #divascarfmalaysia  #divasquadPutrajaya  #scarfwithstory  #scarfwithsoul  #BawalAidijuma ™️ #kualalumpur  #shope  #instawag  #ajstyles  #aidijumalover 
Kenapa perlu grab design ni ?
.
.
🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni . 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai
.
.
Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇
==> www.wasap.my/60124716290
.
.
#aidijuma #bawalscarf #bawal #hijab #tudungbawal #tudung #hijabfashion #tudungselesapakai #tudungpeople #bawallovers #bawalplain #aidijumamalaysia #divascarfmalaysia #divasquadPutrajaya #scarfwithstory #scarfwithsoul #BawalAidijuma™️ #kualalumpur #shope #instawag #ajstyles #aidijumalover
Kenapa perlu grab design ni ? . . 🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni . 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai . . Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇 ==> www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma  #bawalscarf  #bawal  #hijab  #tudungbawal  #tudung  #hijabfashion  #tudungselesapakai  #tudungpeople  #bawallovers  #bawalplain  #aidijumamalaysia  #divascarfmalaysia  #divasquadPutrajaya  #scarfwithstory  #scarfwithsoul  #BawalAidijuma ™️ #kualalumpur  #shope  #instawag  #ajstyles  #aidijumalover 
Bismillah..
Assalamualaikum wbt.

Design ni pn available ye sayang2.. cepat grab sebelum habis stok 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillah.. Assalamualaikum wbt. Design ni pn available ye sayang2.. cepat grab sebelum habis stok 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillah..
Assalamualaikum wbt.

Design ni pn available ye sayang2.. cepat grab sebelum habis stok 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillah.. Assalamualaikum wbt. Design ni pn available ye sayang2.. cepat grab sebelum habis stok 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
🌺 TIFFANY (NEW DESIGNS) WIDE LONG SHAWL 🌺
------
DESCRIPTIONS
1️⃣ SIZE : Bidang 60
2️⃣ MATERIAL : Chiffon
3️⃣ MEASUREMENT : 2m x 75cm
4️⃣ TYPE : Long Shawl

SPECIAL FEATURES
✅ Ironless
✅ Flowy Nicely
✅ Senang Dibentuk
✅ High Quality Chiffon
✅ Boleh Adjust Labuh Depan & Belakang

PRICE
💲 Buy 1pc RM39
💲 Buy 3pcs RM100

SPECIAL OFFER
🛍️ 1 Set PROMO (3pcs) : RM100 ONLY
🛍️ 2 Set PROMO (6pcs) : RM200 ONLY

Untuk Pakej Promo 3pcs RM100 boleh mix design dari Natalia Instant Double Loop & Tiffany Long Shawl.

POSTAGE CHARGE
📦 1 - 4pcs RM8 SM / RM12 SS
📦 5 - 15pcs RM10 SM / RM17 SS

HOW TO ORDER?

1. SCREENSHOT DESIGN YANG BERKENAN

2. WHATSAPP SIS (klik link WhatsApp di Bio)

3. CHECK AVAILABILITY STOCK

4. BUAT PAYMENT

5. PARCEL DELIVERED

6. SELFIE & TAGGED @shawlprinted_tudungcantik TO WIN SUPRISE GIFT FROM US.

SELAMAT MENJAMU MATA & HAPPY SHOPPING WITH US.

Pakar Shawl Cantik Firdieyra
📲 WhatsApp link in profile
🌺 TIFFANY (NEW DESIGNS) WIDE LONG SHAWL 🌺 ------ DESCRIPTIONS 1️⃣ SIZE : Bidang 60 2️⃣ MATERIAL : Chiffon 3️⃣ MEASUREMENT : 2m x 75cm 4️⃣ TYPE : Long Shawl SPECIAL FEATURES ✅ Ironless ✅ Flowy Nicely ✅ Senang Dibentuk ✅ High Quality Chiffon ✅ Boleh Adjust Labuh Depan & Belakang PRICE 💲 Buy 1pc RM39 💲 Buy 3pcs RM100 SPECIAL OFFER 🛍️ 1 Set PROMO (3pcs) : RM100 ONLY 🛍️ 2 Set PROMO (6pcs) : RM200 ONLY Untuk Pakej Promo 3pcs RM100 boleh mix design dari Natalia Instant Double Loop & Tiffany Long Shawl. POSTAGE CHARGE 📦 1 - 4pcs RM8 SM / RM12 SS 📦 5 - 15pcs RM10 SM / RM17 SS HOW TO ORDER? 1. SCREENSHOT DESIGN YANG BERKENAN 2. WHATSAPP SIS (klik link WhatsApp di Bio) 3. CHECK AVAILABILITY STOCK 4. BUAT PAYMENT 5. PARCEL DELIVERED 6. SELFIE & TAGGED @shawlprinted_tudungcantik TO WIN SUPRISE GIFT FROM US. SELAMAT MENJAMU MATA & HAPPY SHOPPING WITH US. Pakar Shawl Cantik Firdieyra 📲 WhatsApp link in profile
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Bawal aidijuma readystok baru
Harga digambar tidak termasuk pos
Amek 3 helai ke atas dpt freegift
Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai
Fast payment,pos dari banting/selfpickup
Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 
Klik link di bio
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumabanting
Bawal aidijuma readystok baru Harga digambar tidak termasuk pos Amek 3 helai ke atas dpt freegift Pos tambah rm8sm/rm12ss utk 1-5helai Fast payment,pos dari banting/selfpickup Pm atau klik wasap http://www.wasap.my/60173604385 Klik link di bio #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumabanting 
Susah nak hilangkan kotoran di tudung..baju ?
Kini tidak lagi..dengan adanya niqa instant stain remover...kotoran bukan lagi igauan....
Jom pilih niqa....
#niqamalaysia #niqahijabwash #niqainstantstainremover #aidijumalover #aidijuma #kekaboo #kekaboolovers #ariani #arianilovers #duckscarves
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bismillahirrahmannirrahim..
Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Bismillahirrahmannirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Sape yang blom grab lagi new release #seventoeight  aidijuma.. yang ni semua ready stok ya.. Happy shopping 😉 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Bawal Aidijuma masi available 😍😍 Green Label..Jual murah2 jak.. Rm18pc exc pos.. www.wasap.my/60128522562

#aidijuma #aidijumalover
Bawal Aidijuma masi available 😍😍 Green Label..Jual murah2 jak.. Rm18pc exc pos.. www.wasap.my/60128522562 #aidijuma  #aidijumalover 
Bawal Aidijuma masi available 😍😍 Green Label..Jual murah2 jak.. Rm18pc exc pos.. www.wasap.my/60128522562

#aidijuma #aidijumalover
Bawal Aidijuma masi available 😍😍 Green Label..Jual murah2 jak.. Rm18pc exc pos.. www.wasap.my/60128522562 #aidijuma  #aidijumalover 
PROMO KEKNIS SHAWL 5 HELAI - RM50 FREE POSTAGE!!!! .
.
😻 Keknis Shawl
😻 Material : Heavy Chiffon
😻 PROMO 5 helai RM50 include postage!!! 📲 Whatsapp : 0145085562
.
Open For Borong!

#wideshawl #sayajualshawl #shawlkeknismurah #kurtimurah #tudungmurah #shawlmurah #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlborong #tudungcrepe #bubbleprinted #prelovedmalaysia #aidijumalover #keknisborong #shawlprinted #instantshawl #naelofarhijab #keknisshawl #bawalmurah #bawalchiffon #duckscarves #dressmurah #blousemurah #tudunglabuh #bawalsaree #bubbleshawl #bawalcrepe #purdahmurah #keknismurah #fattzura
PROMO KEKNIS SHAWL 5 HELAI - RM50 FREE POSTAGE!!!! . . 😻 Keknis Shawl 😻 Material : Heavy Chiffon 😻 PROMO 5 helai RM50 include postage!!! 📲 Whatsapp : 0145085562 . Open For Borong! #wideshawl  #sayajualshawl  #shawlkeknismurah  #kurtimurah  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlchiffon  #chiffonshawl  #shawlborong  #tudungcrepe  #bubbleprinted  #prelovedmalaysia  #aidijumalover  #keknisborong  #shawlprinted  #instantshawl  #naelofarhijab  #keknisshawl  #bawalmurah  #bawalchiffon  #duckscarves  #dressmurah  #blousemurah  #tudunglabuh  #bawalsaree  #bubbleshawl  #bawalcrepe  #purdahmurah  #keknismurah  #fattzura 
Assalammualaikum wbt
.
.
Bawal Basic Plain
Ready Stock
Simple2 pn cantik 🆗️ .
.

ORDER sila klik 👇 tekan link bio profile
📲www.wasap.my/01121281643
.
.
Setiap Pembelian 3 helai akan menerima Special Freegift dr #TeamZunnurAinCollection
.
.
#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumanilai
Assalammualaikum wbt . . Bawal Basic Plain Ready Stock Simple2 pn cantik 🆗️ . . ORDER sila klik 👇 tekan link bio profile 📲www.wasap.my/01121281643 . . Setiap Pembelian 3 helai akan menerima Special Freegift dr #TeamZunnurAinCollection  . . #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumanilai 
Restock sikit je Aidijuma Black Label Merah Muda. Rm23 belom masuk postage. Ada 3 helai je lagi. Klik link di bio utk direct wasap. 
#aidijuma #tudungbawal #bawalprinted #blacklabel #seventoeight #bazarpaknil #cikgusekolah #aidijumalover #scarfwithsoul #trustedseller #merahmuda #bawalbidang46 #cottonvoile #tudunghot #bawalovers
‼️DESIGN TERBARU‼️
.
🌺KURUNG ZASKIA (KURUNG PAHANG)
.
🌺 💫KEISTIMEWAAN  KURUNG ZASKIA💫
.
✅ Harga MAMPU MILIK UNTUK SEMUA
✅ Material PEARL SKIN& COTTON (kain)🌸
✅ High Quality 100% Gred AAA
✅ Saiz Available dr S hingga 3XL
✅ Cutting Loose dan sangat selesa digayakan
✅ Kain Tidak Jarang
.
👉🏻✖️ kecut
👉🏻✖️ berbulu lepas basuh
👉🏻✖️ renyuk
👉🏻mudah digosok
👉🏻sejuk & selesa dipakai
👉🏻CONFIRM repeat order

HARGA:
RM110 SM / RM115 SS

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #stokinmurah #innersnowcap #instantshawlduamuka #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #nurraysa #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukambing #lovepotionbyhushhush #losyenkurus #charmsglow #scrubmurah #minkaffe #projekstg #tupperwaremurah #sugarbelle #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
‼️DESIGN TERBARU‼️ . 🌺KURUNG ZASKIA (KURUNG PAHANG) . 🌺 💫KEISTIMEWAAN KURUNG ZASKIA💫 . ✅ Harga MAMPU MILIK UNTUK SEMUA ✅ Material PEARL SKIN& COTTON (kain)🌸 ✅ High Quality 100% Gred AAA ✅ Saiz Available dr S hingga 3XL ✅ Cutting Loose dan sangat selesa digayakan ✅ Kain Tidak Jarang . 👉🏻✖️ kecut 👉🏻✖️ berbulu lepas basuh 👉🏻✖️ renyuk 👉🏻mudah digosok 👉🏻sejuk & selesa dipakai 👉🏻CONFIRM repeat order HARGA: RM110 SM / RM115 SS Whatsapp 019-5966373 #arianilovers  #ariani  #naelofarhijab  #naelofar  #aidijuma  #aidijumalover  #stokinmurah  #innersnowcap  #instantshawlduamuka  #innersilang  #handsockmurah  #telekungmurah  #foundationviral  #nurraysa  #organicskincaremalaysia  #vitamincmurah  #susukambing  #lovepotionbyhushhush  #losyenkurus  #charmsglow  #scrubmurah  #minkaffe  #projekstg  #tupperwaremurah  #sugarbelle  #dexandra  #shaklee  #ryanazcollection  #marykaymalaysia 
🌺 TIFFANY (NEW DESIGNS) WIDE LONG SHAWL 🌺
------
DESCRIPTIONS
1️⃣ SIZE : Bidang 60
2️⃣ MATERIAL : Chiffon
3️⃣ MEASUREMENT : 2m x 75cm
4️⃣ TYPE : Long Shawl

SPECIAL FEATURES
✅ Ironless
✅ Flowy Nicely
✅ Senang Dibentuk
✅ High Quality Chiffon
✅ Boleh Adjust Labuh Depan & Belakang

PRICE
💲 Buy 1pc RM39
💲 Buy 3pcs RM100

SPECIAL OFFER
🛍️ 1 Set PROMO (3pcs) : RM100 ONLY
🛍️ 2 Set PROMO (6pcs) : RM200 ONLY

Untuk Pakej Promo 3pcs RM100 boleh mix design dari Natalia Instant Double Loop & Tiffany Long Shawl.

POSTAGE CHARGE
📦 1 - 4pcs RM8 SM / RM12 SS
📦 5 - 15pcs RM10 SM / RM17 SS

HOW TO ORDER?

1. SCREENSHOT DESIGN YANG BERKENAN

2. WHATSAPP SIS (klik link WhatsApp di Bio)

3. CHECK AVAILABILITY STOCK

4. BUAT PAYMENT

5. PARCEL DELIVERED

6. SELFIE & TAGGED @shawlprinted_tudungcantik TO WIN SUPRISE GIFT FROM US.

SELAMAT MENJAMU MATA & HAPPY SHOPPING WITH US.

Pakar Shawl Cantik Firdieyra
📲 WhatsApp link in profile
🌺 TIFFANY (NEW DESIGNS) WIDE LONG SHAWL 🌺 ------ DESCRIPTIONS 1️⃣ SIZE : Bidang 60 2️⃣ MATERIAL : Chiffon 3️⃣ MEASUREMENT : 2m x 75cm 4️⃣ TYPE : Long Shawl SPECIAL FEATURES ✅ Ironless ✅ Flowy Nicely ✅ Senang Dibentuk ✅ High Quality Chiffon ✅ Boleh Adjust Labuh Depan & Belakang PRICE 💲 Buy 1pc RM39 💲 Buy 3pcs RM100 SPECIAL OFFER 🛍️ 1 Set PROMO (3pcs) : RM100 ONLY 🛍️ 2 Set PROMO (6pcs) : RM200 ONLY Untuk Pakej Promo 3pcs RM100 boleh mix design dari Natalia Instant Double Loop & Tiffany Long Shawl. POSTAGE CHARGE 📦 1 - 4pcs RM8 SM / RM12 SS 📦 5 - 15pcs RM10 SM / RM17 SS HOW TO ORDER? 1. SCREENSHOT DESIGN YANG BERKENAN 2. WHATSAPP SIS (klik link WhatsApp di Bio) 3. CHECK AVAILABILITY STOCK 4. BUAT PAYMENT 5. PARCEL DELIVERED 6. SELFIE & TAGGED @shawlprinted_tudungcantik TO WIN SUPRISE GIFT FROM US. SELAMAT MENJAMU MATA & HAPPY SHOPPING WITH US. Pakar Shawl Cantik Firdieyra 📲 WhatsApp link in profile
Kenapa perlu grab design ni ?
.
.
🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai
.
.
Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇
==> www.wasap.my/60124716290
.
.
#aidijuma #bawalscarf #bawal #hijab #tudungbawal #tudung #hijabfashion #tudungselesapakai #tudungpeople #bawallovers #bawalplain #aidijumamalaysia #divascarfmalaysia #divasquadPutrajaya #scarfwithstory #scarfwithsoul #BawalAidijuma™️ #kualalumpur #shope #instawag #ajstyles #aidijumalover
Kenapa perlu grab design ni ? . . 🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai . . Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇 ==> www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma  #bawalscarf  #bawal  #hijab  #tudungbawal  #tudung  #hijabfashion  #tudungselesapakai  #tudungpeople  #bawallovers  #bawalplain  #aidijumamalaysia  #divascarfmalaysia  #divasquadPutrajaya  #scarfwithstory  #scarfwithsoul  #BawalAidijuma ™️ #kualalumpur  #shope  #instawag  #ajstyles  #aidijumalover 
Kenapa perlu grab design ni ?
.
.
🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai
.
.
Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇
==> www.wasap.my/60124716290
.
.
#aidijuma #bawalscarf #bawal #hijab #tudungbawal #tudung #hijabfashion #tudungselesapakai #tudungpeople #bawallovers #bawalplain #aidijumamalaysia #divascarfmalaysia #divasquadPutrajaya #scarfwithstory #scarfwithsoul #BawalAidijuma™️ #kualalumpur #shope #instawag #ajstyles #aidijumalover
Kenapa perlu grab design ni ? . . 🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai . . Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇 ==> www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma  #bawalscarf  #bawal  #hijab  #tudungbawal  #tudung  #hijabfashion  #tudungselesapakai  #tudungpeople  #bawallovers  #bawalplain  #aidijumamalaysia  #divascarfmalaysia  #divasquadPutrajaya  #scarfwithstory  #scarfwithsoul  #BawalAidijuma ™️ #kualalumpur  #shope  #instawag  #ajstyles  #aidijumalover 
Kenapa perlu grab design ni ?
.
.
🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai
.
.
Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇
==> www.wasap.my/60124716290
.
.
#aidijuma #bawalscarf #bawal #hijab #tudungbawal #tudung #hijabfashion #tudungselesapakai #tudungpeople #bawallovers #bawalplain #aidijumamalaysia #divascarfmalaysia #divasquadPutrajaya #scarfwithstory #scarfwithsoul #BawalAidijuma™️ #kualalumpur #shope #instawag #ajstyles #aidijumalover
Kenapa perlu grab design ni ? . . 🌹. Design yang sangat cute dan comel. 🌹. Antara design yg paling laku keras sekarang ni 🌹. Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai . . Tekan link biru sekarang yer untuk new design ni 👇 ==> www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma  #bawalscarf  #bawal  #hijab  #tudungbawal  #tudung  #hijabfashion  #tudungselesapakai  #tudungpeople  #bawallovers  #bawalplain  #aidijumamalaysia  #divascarfmalaysia  #divasquadPutrajaya  #scarfwithstory  #scarfwithsoul  #BawalAidijuma ™️ #kualalumpur  #shope  #instawag  #ajstyles  #aidijumalover 
...settle tuk mlm ni..with sahabat baru hakaq @ainsahhari & @anieazura 😙😙😙
#fullbodyworkout 💪💪💪
#gengfitnesshakaq💃💃 #gengselpiehakaq😉
#sihatcergascantik😉 
#healthylifestyle 😊
#aidijumalover
Assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
Assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
Assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wassap 01112144742

#teamzunnuraincollection
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wassap 01112144742 #teamzunnuraincollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wasap 01112144742

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wasap 01112144742 #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wasap 01112144742

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wasap 01112144742 #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wasap 01112144742

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wasap 01112144742 #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara 
assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage
✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁
✨Postage rm8sm/rm12ss

Berminat boleh wasap 01112144742

#TeamZunnurAinCollection 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumaentrepreneur 
#adhamerdeka
#bawal
#Scarfwithsoul
#hijab
#tudung 
#bawalaidijuma 
#aidijumamurah
#gamechange 
#aidijumafanclub
#aidijumascarf 
#ajpremiumreseller 
#sehelaipelbagaigaya
#bawalscarf 
#terapiinstagram 
#aidijumalover 
#ajimaura 
#instawag
#aidijumadamansara
assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmannirrahim.. 💥OPEN FOR ORDER NOW..💥 Bolehla pilih mana2 satu design yang berkenan di hati ye 😉 ✨Harga tak termasuk postage ✨Beli 3 helai keatas dapat freegift 🎁 ✨Postage rm8sm/rm12ss Berminat boleh wasap 01112144742 #TeamZunnurAinCollection  #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumaentrepreneur  #adhamerdeka  #bawal  #Scarfwithsoul  #hijab  #tudung  #bawalaidijuma  #aidijumamurah  #gamechange  #aidijumafanclub  #aidijumascarf  #ajpremiumreseller  #sehelaipelbagaigaya  #bawalscarf  #terapiinstagram  #aidijumalover  #ajimaura  #instawag  #aidijumadamansara