an online Instagram web viewer

#agenttemyracleshahalam medias

Photos

Hujung minggu ni lama sikit Spa nya. Yelaa penat seharian buat kerja harian jadi hujung minggu ni ambil masa 2-3 jam untuk me time kan
.
Dapat lah kembalikan kecegasan badan semua ✨ yang pasti wajib guna produk temyracle .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hujung minggu ni lama sikit Spa nya. Yelaa penat seharian buat kerja harian jadi hujung minggu ni ambil masa 2-3 jam untuk me time kan . Dapat lah kembalikan kecegasan badan semua ✨ yang pasti wajib guna produk temyracle . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Happy weekend uolss
.
Perkara paling waktu weekend ni dapat luangkan masa bersama orang tersayangkan.
.
Tapi paling best buat spa dirumah dengan yang tersayang 😍
.
Jangan lupa spa dengan produk temyracle tau.
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Happy weekend uolss . Perkara paling waktu weekend ni dapat luangkan masa bersama orang tersayangkan. . Tapi paling best buat spa dirumah dengan yang tersayang 😍 . Jangan lupa spa dengan produk temyracle tau. . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Ada yang cakap bekas coffee scrub ni besar memang berbaloi dengan harga Rm29 tu .
Nak bagi fun tips skit, setiap pagi jadikan coffee scrub tu mask, caranya dengan mix dengan plain yogurt dan biarkan selama 15 minit
.
Mesti pergi kerja tu fresh je muka uolss πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Ada yang cakap bekas coffee scrub ni besar memang berbaloi dengan harga Rm29 tu . Nak bagi fun tips skit, setiap pagi jadikan coffee scrub tu mask, caranya dengan mix dengan plain yogurt dan biarkan selama 15 minit . Mesti pergi kerja tu fresh je muka uolss πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
SET GEBU BADAN DAN MUKA
.
Jangan tak tahu uolss bila body scrub mix dengan coffee scrub dapat memudarkan parut dan melembapkan kulit badan .
Jangan tipu fit badan takde parut ehh bohong lettew 🀣
.
Berminat whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
SET GEBU BADAN DAN MUKA . Jangan tak tahu uolss bila body scrub mix dengan coffee scrub dapat memudarkan parut dan melembapkan kulit badan . Jangan tipu fit badan takde parut ehh bohong lettew 🀣 . Berminat whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Good morning uolss , .
Uolss nak tahu dalam peach face scrub ada pink clay mask tau yang membantu menghaluskan serta mengecilkan pores
.
Dan paling menarik row material temyracle terhasil daripada row material yang berkualiti πŸ’“
.
Happy monday uolsd .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Good morning uolss , . Uolss nak tahu dalam peach face scrub ada pink clay mask tau yang membantu menghaluskan serta mengecilkan pores . Dan paling menarik row material temyracle terhasil daripada row material yang berkualiti πŸ’“ . Happy monday uolsd . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT KERING TIADA LAGI
.
Hii uolss , mesti risau kan kulit terlalu kering sampai kan nampak muka terlebih usia daripada usia asal
.
Uolss nak tahu peach face scrub ni boleh buat skin uolss lembap dan paling best buat skin uolss tegang tau, wajah lebih muda daripada usia
.
Sebab tu peach face scrub ni sangat special untuk membantu masalah uolss
.
So if berminat or nak tanya pape ke boleh whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT KERING TIADA LAGI . Hii uolss , mesti risau kan kulit terlalu kering sampai kan nampak muka terlebih usia daripada usia asal . Uolss nak tahu peach face scrub ni boleh buat skin uolss lembap dan paling best buat skin uolss tegang tau, wajah lebih muda daripada usia . Sebab tu peach face scrub ni sangat special untuk membantu masalah uolss . So if berminat or nak tanya pape ke boleh whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
LETAK JE DETOX MASK TU JERAWAT TERUS KECUT
~~~~~
.
Ada jerawat yang tengah gembira nya nak naik tu , kemain lagi dia buat pesta kan
.
Apa lagi ambil detox mask tu conform malu-malu kucing nak naik, kalau naik pun mesti tak tahan lama hehe
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
LETAK JE DETOX MASK TU JERAWAT TERUS KECUT ~~~~~ . Ada jerawat yang tengah gembira nya nak naik tu , kemain lagi dia buat pesta kan . Apa lagi ambil detox mask tu conform malu-malu kucing nak naik, kalau naik pun mesti tak tahan lama hehe . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
DUA HARI MIX YOGURT
.
Dua hari mix coffee scrub dan yogurt kulit kusam dah takde lagi
.
Yogurt kaya dengan moisturizer kan skin kita, sebab tu bila mix dengan coffee scrub kulit bertambah β€œtoing-toing”
.
Berminat boleh whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
DUA HARI MIX YOGURT . Dua hari mix coffee scrub dan yogurt kulit kusam dah takde lagi . Yogurt kaya dengan moisturizer kan skin kita, sebab tu bila mix dengan coffee scrub kulit bertambah β€œtoing-toing” . Berminat boleh whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
SABUN LEMAK MANIS BERKREM
.
Sabun lemak manis ni ada peminat tersendiri tau , ada yang beli sekali banyak sebab nak simpan stock sebab bukan boleh pakai dekat muka je tapi badan pun boleh .
Bila konsisten pakai akan nampak kulit semakin cerah , tegang macam kulit baby πŸ‘Ά .
Memang kat luar sana tu berlambak sabun beras , timbang kilo murah-murah boleh dapat
.
Temyracle sabun beras lain tau, cuba tengok belakang sabun dia ada cop mohor β€œtemyracle malaysia” sebab kami memang buat homemade dengan kualiti terbaik
.
Jadi jangan ragu-ragu lagi dengan sabun beras daripada temyracle uolss πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
SABUN LEMAK MANIS BERKREM . Sabun lemak manis ni ada peminat tersendiri tau , ada yang beli sekali banyak sebab nak simpan stock sebab bukan boleh pakai dekat muka je tapi badan pun boleh . Bila konsisten pakai akan nampak kulit semakin cerah , tegang macam kulit baby πŸ‘Ά . Memang kat luar sana tu berlambak sabun beras , timbang kilo murah-murah boleh dapat . Temyracle sabun beras lain tau, cuba tengok belakang sabun dia ada cop mohor β€œtemyracle malaysia” sebab kami memang buat homemade dengan kualiti terbaik . Jadi jangan ragu-ragu lagi dengan sabun beras daripada temyracle uolss πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT BERMINYAK & SENSITIVE
.
Kulit berminyak lepas tu senstive, susah nak cari any scrub untuk scrub muka, tekut salah beli skin naik rushes pulak kan tapi skin perlu di scrub kalau tak skin akan kusam dan tak fresh
.
Cleanser pun dah macam-macam cuba tapi tak sesuai pulak .
Okey tak perlu risau dah, meh cuba peach face scrub & rice milk soap bar ni insyAllah uolss akan love it πŸ’“
.
Nak tanya pape pasal skin ke boleh je whatapp fit yaa 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT BERMINYAK & SENSITIVE . Kulit berminyak lepas tu senstive, susah nak cari any scrub untuk scrub muka, tekut salah beli skin naik rushes pulak kan tapi skin perlu di scrub kalau tak skin akan kusam dan tak fresh . Cleanser pun dah macam-macam cuba tapi tak sesuai pulak . Okey tak perlu risau dah, meh cuba peach face scrub & rice milk soap bar ni insyAllah uolss akan love it πŸ’“ . Nak tanya pape pasal skin ke boleh je whatapp fit yaa 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
1 TAHUN DAH PAKAI
.
Berapa lama dah guna your skincare routine untuk dapat skin yang sihat.
.
Sebab dalam penjagaan wajah perlukan kerajinan dan skincare yang betul πŸ’“
.
So uolss jangan putus asa & keep konsisten .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
1 TAHUN DAH PAKAI . Berapa lama dah guna your skincare routine untuk dapat skin yang sihat. . Sebab dalam penjagaan wajah perlukan kerajinan dan skincare yang betul πŸ’“ . So uolss jangan putus asa & keep konsisten . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
PEACH FACE SCRUB LEMBUT KAN KULIT
.
Siapa kulit selalu kasar ? Sensitive , kusam tapi takut nak pakai scrub ?
.
Nahh uolss boleh cuba dulu peach face scrub ni, tekstur dia sangat lembut & halus dan sangat sesuai untuk kulit sensitive
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
PEACH FACE SCRUB LEMBUT KAN KULIT . Siapa kulit selalu kasar ? Sensitive , kusam tapi takut nak pakai scrub ? . Nahh uolss boleh cuba dulu peach face scrub ni, tekstur dia sangat lembut & halus dan sangat sesuai untuk kulit sensitive . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
My current fav πŸ’“ all the time .
Selain buat badan jadi wangi dia juga buat badan jadi lembut serta dapat cerahkan kulit
.
Dengan invest Rm20 uolss dapat skin yang sihat & fresh
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
My current fav πŸ’“ all the time . Selain buat badan jadi wangi dia juga buat badan jadi lembut serta dapat cerahkan kulit . Dengan invest Rm20 uolss dapat skin yang sihat & fresh . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Body scrub ni dah umpama routine body bath fit dah uolss .
Kalau sehari tak bau rasa meroyan, dapat bau pun dah cukup lega dah hehe
.
Tu yang jatuh cinta sentiasa dengan scrub magic temyracle πŸ’“
.

#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Body scrub ni dah umpama routine body bath fit dah uolss . Kalau sehari tak bau rasa meroyan, dapat bau pun dah cukup lega dah hehe . Tu yang jatuh cinta sentiasa dengan scrub magic temyracle πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
SEDAP GILO LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB TU
.
Uolss fit paham memang lepas pakai coffee scrub kulit akan jadi lembut , lembap & bersih
.
Tapi jangan lah pakai 2 kali sehari tau , hanya boleh pakai 3 KALI SEMINGGU SAHAJA 😜
.
Bila over scrub kulit pun akan jadi nipis, sebab tu 3 kali je seminggu okey πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
SEDAP GILO LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB TU . Uolss fit paham memang lepas pakai coffee scrub kulit akan jadi lembut , lembap & bersih . Tapi jangan lah pakai 2 kali sehari tau , hanya boleh pakai 3 KALI SEMINGGU SAHAJA 😜 . Bila over scrub kulit pun akan jadi nipis, sebab tu 3 kali je seminggu okey πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
3 flavour yang menjadi pujaan
.
Kalau uolss jenis yang aktif fit suggest ambil flavour tomato .
Kalau uolss jenis sweet & romantik boleh lah ambil flavour mix fruit :
Tapi kalau uolss jenis nak ketenangan kan haa boleh ambil flavour milk & yogurt
.
Setiap flavour memang akan memainkan permainan yang berbeza πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
3 flavour yang menjadi pujaan . Kalau uolss jenis yang aktif fit suggest ambil flavour tomato . Kalau uolss jenis sweet & romantik boleh lah ambil flavour mix fruit : Tapi kalau uolss jenis nak ketenangan kan haa boleh ambil flavour milk & yogurt . Setiap flavour memang akan memainkan permainan yang berbeza πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Bila fokus pada penjagaan wajah jangan lupa badan pun perlu scrub tau
.
Lagi lah kita ni perempuan badan memang cepat berbau, memang fit sental je guna body scrub by temyracle . Kalau anak-anak yang sangat aktif tu boleh scrub dengan body scrub ni mesti relax je dia .
Then part bibir pun fit amek berat jugak sebab setiap hari pakai lipmatte kan, jadi untuk elakan bibir kering dan hitam fit akan scrub bibir tau, that make my day happy 😌
.
Ehh uolss balik kerja ni bagi masa untuk diri sendiri 30 minit sental tau, mesti malam lebih happy dengan keluarga .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Bila fokus pada penjagaan wajah jangan lupa badan pun perlu scrub tau . Lagi lah kita ni perempuan badan memang cepat berbau, memang fit sental je guna body scrub by temyracle . Kalau anak-anak yang sangat aktif tu boleh scrub dengan body scrub ni mesti relax je dia . Then part bibir pun fit amek berat jugak sebab setiap hari pakai lipmatte kan, jadi untuk elakan bibir kering dan hitam fit akan scrub bibir tau, that make my day happy 😌 . Ehh uolss balik kerja ni bagi masa untuk diri sendiri 30 minit sental tau, mesti malam lebih happy dengan keluarga . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
JERWAT KURANG NAIK
.
Bila skin kita bersih dan pores pun dah tak tersumbat jerawat pun akan kurang naik
.
Sebab tu PENTING nya proses mask & scrub tau
.
Dah cuba ? Kalau belum meh whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
JERWAT KURANG NAIK . Bila skin kita bersih dan pores pun dah tak tersumbat jerawat pun akan kurang naik . Sebab tu PENTING nya proses mask & scrub tau . Dah cuba ? Kalau belum meh whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
3 KALI REPEAT
.
Bila kita repeat sesuatu produk tu maknanya produk tu sesuai dan beri kesan yang positive kat kita kan
.
Kalau uolss ragu-ragu apa kata cuba dulu dan rasa dulu mesti akan repeat jugak πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
3 KALI REPEAT . Bila kita repeat sesuatu produk tu maknanya produk tu sesuai dan beri kesan yang positive kat kita kan . Kalau uolss ragu-ragu apa kata cuba dulu dan rasa dulu mesti akan repeat jugak πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
PARUT SEMAKIN PUDAR
.
Parut selalu menghantui wanita yang nak tampil lebih cantik dan natural beauty kan ?
.
Jangan tak tahu tau dalam coffee scrub ada coconut oil yang sangat berkesan dalam memudarkan parut serta dapat menjadikan kulit lebih anjal
.
Sebab tu coconut oil bila di campur dengan coffee dijadikan scrub sangat bagus tau .
Berminat boleh je whatapp fit terus 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
PARUT SEMAKIN PUDAR . Parut selalu menghantui wanita yang nak tampil lebih cantik dan natural beauty kan ? . Jangan tak tahu tau dalam coffee scrub ada coconut oil yang sangat berkesan dalam memudarkan parut serta dapat menjadikan kulit lebih anjal . Sebab tu coconut oil bila di campur dengan coffee dijadikan scrub sangat bagus tau . Berminat boleh je whatapp fit terus 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii fit saya tak pernah pakai scrub dan kulit saya takde lah masalah sangat cuma ada blackhead & whitehead je. Boleh ke pakai scrub ?
.
Ye boleh, scrub ni main function dia untuk membuang sel kulit mati bagi memberi nafas kulit baru.
.
Yang special nya peach face scrub tekstur sangat halus yang memang sesuai untuk uolss yang baru nak cuba .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii fit saya tak pernah pakai scrub dan kulit saya takde lah masalah sangat cuma ada blackhead & whitehead je. Boleh ke pakai scrub ? . Ye boleh, scrub ni main function dia untuk membuang sel kulit mati bagi memberi nafas kulit baru. . Yang special nya peach face scrub tekstur sangat halus yang memang sesuai untuk uolss yang baru nak cuba . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Good morning uolss
.
Hii uolss pernah rasa yang cara tradisionl tu lah paling best kan daripada modern
.
So why not tak try temyracle yang terhasil daripada bahan-bahan alam semulajadi πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Good morning uolss . Hii uolss pernah rasa yang cara tradisionl tu lah paling best kan daripada modern . So why not tak try temyracle yang terhasil daripada bahan-bahan alam semulajadi πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Kita setiap hari terdedah dengan asap , habuk dan  persekitaran yang kotor kan. Sebab tu DETOX penting untuk skin untuk buang kekotoran pada skin tau
.
Nak fit consult boleh whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Kita setiap hari terdedah dengan asap , habuk dan persekitaran yang kotor kan. Sebab tu DETOX penting untuk skin untuk buang kekotoran pada skin tau . Nak fit consult boleh whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT DAH TAK KUSAM
.
Jangan tak tahu kulit kusam sebab sel kulit mari yang tak dibuang. Sebab tu scrub penting 3 kali seminggu untuk buang sel kulit mati dan penumbuhan sel kulit baru tau
.
Jadi siapa yang berminat atau nak fit guide boleh whatapp fit yaa 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT DAH TAK KUSAM . Jangan tak tahu kulit kusam sebab sel kulit mari yang tak dibuang. Sebab tu scrub penting 3 kali seminggu untuk buang sel kulit mati dan penumbuhan sel kulit baru tau . Jadi siapa yang berminat atau nak fit guide boleh whatapp fit yaa 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Bila breakout memang set ni jadi keutamaan sebab detox mask tu bekerja untuk buang kekotoran dalam pores kita tu, serious gatal-gatal bila pores kotor .
.
Coffee scrub buang semua kekotoran yang detox mask dah keluarkan dan paling best parut & blackhead boleh hilang. Lagi lah aroma dia boleh buat fit relax 😌
.
Uolss ada masalah breakout ni jom lah cuba sama-sama , kalau nak tanya pape kat fit pun boleh , whatapp je 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Bila breakout memang set ni jadi keutamaan sebab detox mask tu bekerja untuk buang kekotoran dalam pores kita tu, serious gatal-gatal bila pores kotor . . Coffee scrub buang semua kekotoran yang detox mask dah keluarkan dan paling best parut & blackhead boleh hilang. Lagi lah aroma dia boleh buat fit relax 😌 . Uolss ada masalah breakout ni jom lah cuba sama-sama , kalau nak tanya pape kat fit pun boleh , whatapp je 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Jangan tak tahu selain scrub muka dan badan bibir pun perlu scrub tau. Lagi lah yang suka pakai lipmatte tu kan, WAJIB sangat scrub bibir untuk elakkan bibir gelap dan pemakaian lipmatte lebih smooth uolss
.
Jangan lupa tau dapatkan lips scrub by temyracle
.
Whatapp fit 0189624037 untuk fit guide πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Jangan tak tahu selain scrub muka dan badan bibir pun perlu scrub tau. Lagi lah yang suka pakai lipmatte tu kan, WAJIB sangat scrub bibir untuk elakkan bibir gelap dan pemakaian lipmatte lebih smooth uolss . Jangan lupa tau dapatkan lips scrub by temyracle . Whatapp fit 0189624037 untuk fit guide πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
BETUL LAH RICE MILK SOAP BOLEH HILANGKAN MINYAK
.
Hii uolss , masalah kulit berminyak semakin kronik kan. Stress hari-hari makeup bercapuk , muka boleh goreng telur dah 😀
.
Uolss boleh cuba rice milk soap tau untuk atasi masalah kulit berminyak ❀️
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
BETUL LAH RICE MILK SOAP BOLEH HILANGKAN MINYAK . Hii uolss , masalah kulit berminyak semakin kronik kan. Stress hari-hari makeup bercapuk , muka boleh goreng telur dah 😀 . Uolss boleh cuba rice milk soap tau untuk atasi masalah kulit berminyak ❀️ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
BARU PAKAI 2 HARI TAPI KULIT DAH BERSIH
.
Wahhh penggunaan 2 kali dah beri kesan pada kulit tau, sebab tu pentingnya scrub muka untuk mengembalikan kulit yang lebih fresh πŸ˜‰
.
Berminat whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
BARU PAKAI 2 HARI TAPI KULIT DAH BERSIH . Wahhh penggunaan 2 kali dah beri kesan pada kulit tau, sebab tu pentingnya scrub muka untuk mengembalikan kulit yang lebih fresh πŸ˜‰ . Berminat whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT LEBIH CERAH JERAWAT PUN KURANG
.
Wahhh nampak nya temyracle ni 98% memang sesuai dengan skin kan. Alhamdulillah customer mesti akan repeat order tau
.
So uolss cuba dulu mana tahu temyracle memang untuk awak kan😍
.
Kulit berminyak memang sesuai guna milk soap .
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT LEBIH CERAH JERAWAT PUN KURANG . Wahhh nampak nya temyracle ni 98% memang sesuai dengan skin kan. Alhamdulillah customer mesti akan repeat order tau . So uolss cuba dulu mana tahu temyracle memang untuk awak kan😍 . Kulit berminyak memang sesuai guna milk soap . . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
COFFEE SCRUB IN THE HOUSE
.
Since ada yang tanya fit apa beza coffee scrub temyracle dengan coffee scrub dekat luar sana?
.
Coffee scrub temyracle ni memang πŸ’― pure coffee. Dipanggang dan dikisar dan ditambah bahan-bahan lain yang berkualiti tinggi contoh macam coconut oil untuk memberikan lagi kesan terbaik untuk masalah skin kita.
.
Sebab tu coffe scrub ni best saller sepanjang zaman uolss .
.
Dengan harga yang sangat berbaloi tu sangat rugi if uolss tak cuba πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
COFFEE SCRUB IN THE HOUSE . Since ada yang tanya fit apa beza coffee scrub temyracle dengan coffee scrub dekat luar sana? . Coffee scrub temyracle ni memang πŸ’― pure coffee. Dipanggang dan dikisar dan ditambah bahan-bahan lain yang berkualiti tinggi contoh macam coconut oil untuk memberikan lagi kesan terbaik untuk masalah skin kita. . Sebab tu coffe scrub ni best saller sepanjang zaman uolss . . Dengan harga yang sangat berbaloi tu sangat rugi if uolss tak cuba πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
THE BEST SCRUB EVER .
Pernah rasa scrub yang paling best dan memang tak nak tukar lagi kan. Yeahh macam tu lah pengguna temyracle, sekali cuba mesti akan SETIA 😍
.
Uolss nak cuba manfaat scrub daripada temyracle boleh whatapp fit 0189624037 .
Mana tahu lepas ni scrub temyracle be your β€œBFF” πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
THE BEST SCRUB EVER . Pernah rasa scrub yang paling best dan memang tak nak tukar lagi kan. Yeahh macam tu lah pengguna temyracle, sekali cuba mesti akan SETIA 😍 . Uolss nak cuba manfaat scrub daripada temyracle boleh whatapp fit 0189624037 . Mana tahu lepas ni scrub temyracle be your β€œBFF” πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT DAH TAKDE JERAWAT PASIR
.
Jerawat pasir selalu timbul dekat dahi , dagu kan. Kalau time panas merenyam je jerawat tu kan
.
So say NO to jerawat pasir & cuba COFFEE SCRUB berhantu ni yaa .
Berminat whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT DAH TAKDE JERAWAT PASIR . Jerawat pasir selalu timbul dekat dahi , dagu kan. Kalau time panas merenyam je jerawat tu kan . So say NO to jerawat pasir & cuba COFFEE SCRUB berhantu ni yaa . Berminat whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
PAKAI FOUNDATION PUN DAH SMOOTH
.
Pernah rasa pakai foundation tapi ada ketul-ketul tu, buat muka bercapuk.
.
Wahh cuba tengok lepas scrub alhamdulillah nak pakai foundation je dah okey skin kan
.
Jadi jangan tak tahu scrub sangat penting dalam skincare routine tau .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
PAKAI FOUNDATION PUN DAH SMOOTH . Pernah rasa pakai foundation tapi ada ketul-ketul tu, buat muka bercapuk. . Wahh cuba tengok lepas scrub alhamdulillah nak pakai foundation je dah okey skin kan . Jadi jangan tak tahu scrub sangat penting dalam skincare routine tau . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
KULIT JADI LEBIH CERAH
.
Uolss tahu ? Dalam body scrub ada vitamin yang boleh memberikan kecerahan & kelembapan pada kulit tau
.
Sebab tu ramai pengguna body scrub dapat kulit yang lebih cerah.
.
Berminat boleh whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
KULIT JADI LEBIH CERAH . Uolss tahu ? Dalam body scrub ada vitamin yang boleh memberikan kecerahan & kelembapan pada kulit tau . Sebab tu ramai pengguna body scrub dapat kulit yang lebih cerah. . Berminat boleh whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Temyracle meluaskan sayap sampai ke Egypt πŸ‡ͺπŸ‡¬ .
Sememangnya produk temyracle diterima ramai sebab πŸ’― natural & organic.
.
So uolss yang belum cuba lagi tu boleh cuba πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Temyracle meluaskan sayap sampai ke Egypt πŸ‡ͺπŸ‡¬ . Sememangnya produk temyracle diterima ramai sebab πŸ’― natural & organic. . So uolss yang belum cuba lagi tu boleh cuba πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
MACAM BAU COFFEE ASLI .
Uolss nak tahu ? Ada ones of my cust yang cakap coffee scrub ni macam bau kopi asli, mungkin dia tak tahu memang lah coffee scrub diperbuat daripada coffee asli kan hehe. Sebab dia ni penggemar coffee tau
.
Dia cakap bila drive wajib bawak coffee scrub sekali sebab bila mengantuk dia akan bau aroma coffee scrub tu. wahhh macam tu sekali 😜
.
Apa kenangan terindah uolss dengan coffee scrub ? .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
MACAM BAU COFFEE ASLI . Uolss nak tahu ? Ada ones of my cust yang cakap coffee scrub ni macam bau kopi asli, mungkin dia tak tahu memang lah coffee scrub diperbuat daripada coffee asli kan hehe. Sebab dia ni penggemar coffee tau . Dia cakap bila drive wajib bawak coffee scrub sekali sebab bila mengantuk dia akan bau aroma coffee scrub tu. wahhh macam tu sekali 😜 . Apa kenangan terindah uolss dengan coffee scrub ? . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Happy weekend uolss ✨
.
Wahh cuti-cuti mesti best kan luangkan masa dengan family. Sambil-sambil tengok tv sambil spa dekat rumah.  Satu keluarga pun boleh buat lagi mengeratkan hubungan πŸ’“
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Happy weekend uolss ✨ . Wahh cuti-cuti mesti best kan luangkan masa dengan family. Sambil-sambil tengok tv sambil spa dekat rumah. Satu keluarga pun boleh buat lagi mengeratkan hubungan πŸ’“ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
PORI SEMAKIN KECIL
.
Siapa yang mengalami masalah pores besar ? Fit pun dulu mcm tu pores besar dan breakout senang dapat
.
Tips // selepas pakai detox & coffee / peach face scrub gelek muka dengan ice cube . Gelek muka dengan ice cube ni 3 kali seminggu dah cukup dah
.
Setiap hari jangan lupa pakai toner tau. Konsisten & sure pores awak akan semakin kecil dari hari ke hari πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
PORI SEMAKIN KECIL . Siapa yang mengalami masalah pores besar ? Fit pun dulu mcm tu pores besar dan breakout senang dapat . Tips // selepas pakai detox & coffee / peach face scrub gelek muka dengan ice cube . Gelek muka dengan ice cube ni 3 kali seminggu dah cukup dah . Setiap hari jangan lupa pakai toner tau. Konsisten & sure pores awak akan semakin kecil dari hari ke hari πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
BUAT KULIY JADI LEMBUT
.
Hii uolss ✨ .
Kepada yang bercuti selamat bercuti semua. Cuti-cuti ni syok manjakan diri kan. Sebab tu kalau cuti fit akan buat extra treatment for my skin
.
Tak perlu pergi spa buat sendiri je kat rumah uolss 😘
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
BUAT KULIY JADI LEMBUT . Hii uolss ✨ . Kepada yang bercuti selamat bercuti semua. Cuti-cuti ni syok manjakan diri kan. Sebab tu kalau cuti fit akan buat extra treatment for my skin . Tak perlu pergi spa buat sendiri je kat rumah uolss 😘 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
RUAM PELUH DEKAT HIDUNG PUN DAH TAKDA
.
~~~
.
Hii uolss ✨ cuaca tak menentu ni memang bila panas akan naik ruam kat dekat wajah, merah-merah lepas tu sunburn
.
Nahh uolss boleh cuba detox mask & coffee scrub tau insyAllah berkesan. Kalau uolss jenis kulit sensitive boleh try peach face scrub ❀️
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
RUAM PELUH DEKAT HIDUNG PUN DAH TAKDA . ~~~ . Hii uolss ✨ cuaca tak menentu ni memang bila panas akan naik ruam kat dekat wajah, merah-merah lepas tu sunburn . Nahh uolss boleh cuba detox mask & coffee scrub tau insyAllah berkesan. Kalau uolss jenis kulit sensitive boleh try peach face scrub ❀️ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Temyracle terkenal dengan homemade produk. Jangan tak tahu tau temyracle dibancuh setiap hari bagi menjaga kualiti dan fresh sesuatu produk
.
Formulation of course yang terbaik dan di test sendiri oleh founder kami. Dan πŸ’― organic & natural
.
Nak sihat kulit tak perlu bahayakn skin dengan chemical yang bahaya ye. πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Temyracle terkenal dengan homemade produk. Jangan tak tahu tau temyracle dibancuh setiap hari bagi menjaga kualiti dan fresh sesuatu produk . Formulation of course yang terbaik dan di test sendiri oleh founder kami. Dan πŸ’― organic & natural . Nak sihat kulit tak perlu bahayakn skin dengan chemical yang bahaya ye. πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Siapa tak tahu kelebihan sabun susu beras kan. Sabun susu beras sangat bagus melembutkan kulit , kulit berminyak dan mencerahkan kulit
.
Bukan setakat pakai dekat muka tau, dekat badan pun boleh pakai πŸ˜‰
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Siapa tak tahu kelebihan sabun susu beras kan. Sabun susu beras sangat bagus melembutkan kulit , kulit berminyak dan mencerahkan kulit . Bukan setakat pakai dekat muka tau, dekat badan pun boleh pakai πŸ˜‰ . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Dalam banyak-banyak penjagaan mesti lips yang kurang ambil perhatian kan.
.
Bibir pun kulit jugak tau, jadi akan ada proses penumbuhan kulit baru. Sebab tu bibir perlu scrub 3 kali seminggu untuk kulit baru tumbuh
.
Dan bila tak scrub tu sebab nya bibir kita akan jadi kusam dan kering. So uolss make your lips HOT okey πŸ‘„ .
Berminat whatapp fit 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Dalam banyak-banyak penjagaan mesti lips yang kurang ambil perhatian kan. . Bibir pun kulit jugak tau, jadi akan ada proses penumbuhan kulit baru. Sebab tu bibir perlu scrub 3 kali seminggu untuk kulit baru tumbuh . Dan bila tak scrub tu sebab nya bibir kita akan jadi kusam dan kering. So uolss make your lips HOT okey πŸ‘„ . Berminat whatapp fit 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Yang tak normal jerawat tak pernah stop nakk. Tapi kalau sekali sekala tu naik that normal
.
Yang tak normal bila lansung takde jerawat. Yang tu ada skin yang dah nipis yang menyebakan jerawat tak naik
.
What your choices for your skincare routine? .
Lambat tapi selamat atau cepat tapi dalam masa yang panjang akan effect pada skin ?
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Yang tak normal jerawat tak pernah stop nakk. Tapi kalau sekali sekala tu naik that normal . Yang tak normal bila lansung takde jerawat. Yang tu ada skin yang dah nipis yang menyebakan jerawat tak naik . What your choices for your skincare routine? . Lambat tapi selamat atau cepat tapi dalam masa yang panjang akan effect pada skin ? . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Jangan tak tahu body scrub berhantu ni memang setiap kali restock je sold out. Penangan dia memang wallla uolss
.
Kulit kusam jadi gebu , badan berdaki boleh licin. Mana tak nya kan garam mineral yang ada dalam body scrub & vitamin dapat menyihatkan kulit
.
Berbaloi sangat dengan harga Rm 20 350 gram. Tahan 2 bulan uolss πŸ’“
.
Excited nak dapatkan whatapp fit deh 0189624037
.
Raya cina ni fit COD jee 😜
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Jangan tak tahu body scrub berhantu ni memang setiap kali restock je sold out. Penangan dia memang wallla uolss . Kulit kusam jadi gebu , badan berdaki boleh licin. Mana tak nya kan garam mineral yang ada dalam body scrub & vitamin dapat menyihatkan kulit . Berbaloi sangat dengan harga Rm 20 350 gram. Tahan 2 bulan uolss πŸ’“ . Excited nak dapatkan whatapp fit deh 0189624037 . Raya cina ni fit COD jee 😜 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Hii uolss ✨
.
Untuk kulit sihat memang perlu proses. Untuk ada jerawat satu dua tu normal yang penting konsisten je
.
Biar lambat asalkan skin selamat dan sihat .
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Hii uolss ✨ . Untuk kulit sihat memang perlu proses. Untuk ada jerawat satu dua tu normal yang penting konsisten je . Biar lambat asalkan skin selamat dan sihat . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Thank you kak emmy . Dah dua kali dah kak emmy repeat order πŸ˜‰
.
Alhamdulillah kak emmy berpuas hati dengan skin dia semakin membaik. .
Jom sama-sama road to healthy skin πŸ’ͺ🏻
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Thank you kak emmy . Dah dua kali dah kak emmy repeat order πŸ˜‰ . Alhamdulillah kak emmy berpuas hati dengan skin dia semakin membaik. . Jom sama-sama road to healthy skin πŸ’ͺ🏻 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam 
Selamat petang uolss✨
.
Petang-petang macam ni seronok sental daki dengan Whitening body scrub . Perempuan bau badan dia lebih busuk sebenarnya daripada lelaki.
.
Kalau fit satu hari kerja petang tu husband amik balik kerja mesti dia cakap badan berbau , siap sembur minyak wangi satu kereta sebab tak tahan busuk punya pasal 😀
.
Ehhh sekarang dah tak perlu dah okey. Sental je dengan scrub badan magic ni mesti segar , wangi paling best kulit pun boleh cerah dan lembap jee 😍
.
Baru lah en. Husband tak perli-perli lagi. .
Berminat whatapp fit deh 0189624037
.
#temyracle
#temyraclescrub
#temyracleshahalam
#temyracleklang
#temyracledatukharun
#teamfitri
#temyracleteamfitri
#shahalam
#klang
#irissentialtemybold
#dropshipwanted
#agentwanted
#ajimaura
#terapiinstagram
#scrubhomemade
#scrubhalal
#beautyproduk
#glowing
#parut
#jerawat
#igshopmalaysia
#sunburn
#jeragat
#bibirkering
#bibirhitam
#tanganhitam
#tangangelap
#uitm
#unisel
#agenttemyracleshahalam
Selamat petang uolss✨ . Petang-petang macam ni seronok sental daki dengan Whitening body scrub . Perempuan bau badan dia lebih busuk sebenarnya daripada lelaki. . Kalau fit satu hari kerja petang tu husband amik balik kerja mesti dia cakap badan berbau , siap sembur minyak wangi satu kereta sebab tak tahan busuk punya pasal 😀 . Ehhh sekarang dah tak perlu dah okey. Sental je dengan scrub badan magic ni mesti segar , wangi paling best kulit pun boleh cerah dan lembap jee 😍 . Baru lah en. Husband tak perli-perli lagi. . Berminat whatapp fit deh 0189624037 . #temyracle  #temyraclescrub  #temyracleshahalam  #temyracleklang  #temyracledatukharun  #teamfitri  #temyracleteamfitri  #shahalam  #klang  #irissentialtemybold  #dropshipwanted  #agentwanted  #ajimaura  #terapiinstagram  #scrubhomemade  #scrubhalal  #beautyproduk  #glowing  #parut  #jerawat  #igshopmalaysia  #sunburn  #jeragat  #bibirkering  #bibirhitam  #tanganhitam  #tangangelap  #uitm  #unisel  #agenttemyracleshahalam