an online Instagram web viewer

#agentWanted medias

Photos

Hi ✋

Open for #dropshipperBerslipGajiDicari memenuhkan kuota 2 lagi tempat kosong utk bulan #Oktober ☑️modal rendah RM47
☑️free gift 2 box ubat gigi RM41.20
☑️saya ada #readystok  utk memayungi permulaan bisnes anda
☑️kos post yang murah / FREE
☑️sedia dibantu 24/7 utk kembangkan bisnes
☑️slip gaji laku di bank

Yang serius nk buat #2GAJISEBULAN  boleh segera dm tepi .

#agentwanted #agentdropshipdiperlukanseluruhmalaysia #AgentSahKulai #2GajiSebulan #program2GAJIsebulan #duittepi #agentSahSenai
Hi ✋ Open for #dropshipperBerslipGajiDicari  memenuhkan kuota 2 lagi tempat kosong utk bulan #Oktober  ☑️modal rendah RM47 ☑️free gift 2 box ubat gigi RM41.20 ☑️saya ada #readystok  utk memayungi permulaan bisnes anda ☑️kos post yang murah / FREE ☑️sedia dibantu 24/7 utk kembangkan bisnes ☑️slip gaji laku di bank Yang serius nk buat #2GAJISEBULAN  boleh segera dm tepi . #agentwanted  #agentdropshipdiperlukanseluruhmalaysia  #AgentSahKulai  #2GajiSebulan  #program2GAJIsebulan  #duittepi  #agentSahSenai 
今天的爆單記錄🔥
男神顧客帶走3⃣️盒BARDOX 
让他减肥也不挨饿
.
📪直接私訊詢問 WECHAT: YUKIE_920
·全球經銷· 現貨提供 ·📦
————————————————————————
#Catson #Bardox #detox #mealreplacement #dietbar #energybar #agentwanted #代餐 #排毒 #排毒代餐 #能量棒 #減肥 #瘦身 #保健 #美顏 #補充營養 #合格認證 #代理 #招商 #全球招商 #批發代理 #香港 #台灣 #新加坡 #馬來西亞 #經銷商 #招代理
今天的爆單記錄🔥 男神顧客帶走3⃣️盒BARDOX 让他减肥也不挨饿 . 📪直接私訊詢問 WECHAT: YUKIE_920 ·全球經銷· 現貨提供 ·📦 ———————————————————————— #Catson  #Bardox  #detox  #mealreplacement  #dietbar  #energybar  #agentwanted  #代餐  #排毒  #排毒代餐  #能量棒  #減肥  #瘦身  #保健  #美顏  #補充營養  #合格認證  #代理  #招商  #全球招商  #批發代理  #香港  #台灣  #新加坡  #馬來西亞  #經銷商  #招代理 
今天的爆單記錄🔥
东马顧客帶走3⃣️盒BARDOX 
再次回购BARDOX!
.
📪直接私訊詢問 WECHAT: YUKIE_920
·全球經銷· 現貨提供 ·📦
————————————————————————
#Catson #Bardox #detox #mealreplacement #dietbar #energybar #agentwanted #代餐 #排毒 #排毒代餐 #能量棒 #減肥 #瘦身 #保健 #美顏 #補充營養 #合格認證 #代理 #招商 #全球招商 #批發代理 #香港 #台灣 #新加坡 #馬來西亞 #經銷商 #招代理
今天的爆單記錄🔥 东马顧客帶走3⃣️盒BARDOX 再次回购BARDOX! . 📪直接私訊詢問 WECHAT: YUKIE_920 ·全球經銷· 現貨提供 ·📦 ———————————————————————— #Catson  #Bardox  #detox  #mealreplacement  #dietbar  #energybar  #agentwanted  #代餐  #排毒  #排毒代餐  #能量棒  #減肥  #瘦身  #保健  #美顏  #補充營養  #合格認證  #代理  #招商  #全球招商  #批發代理  #香港  #台灣  #新加坡  #馬來西亞  #經銷商  #招代理 
Senggugut dan keputihan hilang dengan #TUALAWANITALEXEE 
Konsisten pakai #lexee masalah keputihan dan senggugut beliau hilang. Alhamdulilah 
Lexee bantu wanita utk sihat. 
Hindari pad dioksin 
Dapatkan dari #stokislexee 
Klik link wasap di bio ig 
wasap.my/601123171023

#sethamil #agentwanted #vendorswanted #vendorboutique #vendors #ibupantang #ibuberpantang #ibuhamil #ibubersalin #ibumengandung #gadis #wanita #wangi #bayi#teknologygerman #tualawanita #PadKapas #padberpantang #pantiliner #padmaternity #labour #senggugut #keputihan #kelabIbuMengandung #kecantikan #sayangimissv
Senggugut dan keputihan hilang dengan #TUALAWANITALEXEE  Konsisten pakai #lexee  masalah keputihan dan senggugut beliau hilang. Alhamdulilah Lexee bantu wanita utk sihat. Hindari pad dioksin Dapatkan dari #stokislexee  Klik link wasap di bio ig wasap.my/601123171023 #sethamil  #agentwanted  #vendorswanted  #vendorboutique  #vendors  #ibupantang  #ibuberpantang  #ibuhamil  #ibubersalin  #ibumengandung  #gadis  #wanita  #wangi  #bayi #teknologygerman  #tualawanita  #PadKapas  #padberpantang  #pantiliner  #padmaternity  #labour  #senggugut  #keputihan  #kelabIbuMengandung  #kecantikan  #sayangimissv 
今天的爆單記錄🔥
顧客帶走1⃣️盒BARDOX 
朋友吃到好的效果 直接吸引她購買!
.
📪直接私訊詢問 WECHAT: YUKIE_920
·全球經銷· 現貨提供 ·📦
————————————————————————
#Catson #Bardox #detox #mealreplacement #dietbar #energybar #agentwanted #代餐 #排毒 #排毒代餐 #能量棒 #減肥 #瘦身 #保健 #美顏 #補充營養 #合格認證 #代理 #招商 #全球招商 #批發代理 #香港 #台灣 #新加坡 #馬來西亞 #經銷商 #招代理
今天的爆單記錄🔥 顧客帶走1⃣️盒BARDOX 朋友吃到好的效果 直接吸引她購買! . 📪直接私訊詢問 WECHAT: YUKIE_920 ·全球經銷· 現貨提供 ·📦 ———————————————————————— #Catson  #Bardox  #detox  #mealreplacement  #dietbar  #energybar  #agentwanted  #代餐  #排毒  #排毒代餐  #能量棒  #減肥  #瘦身  #保健  #美顏  #補充營養  #合格認證  #代理  #招商  #全球招商  #批發代理  #香港  #台灣  #新加坡  #馬來西亞  #經銷商  #招代理 
SALAM SEMUA.. . .kak Z share pic PINKY GOLD SERUM YG ADA GOLD BEADS 24K dan kelebihan nya 💥
. .WA 017-2750066 ATAU TEKAN LINK D IG ☺
.
.COD KL AREA
.pos 1 msia
.
.HARGA SERUM RM79 💥
.15ml .
.
-  PINKY!PINKY!GOLD GLOWING SERUM
Serum pencerahan kulit dan anti-penuaan
.
Serum Pinky ini diperkayakan dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit, kulit wajah yang lebih berseri dan bersinar glowing dan anti- penuaan seperti Gold 24k, Rosehip Oil & Hyluronic Acid. Sesuai untuk kulit berminyak, kering dan matang. Boleh digunakan di seluruh wajah dan tahan sehingga 2-4 minggu bergantung kepada cara pemakaian
.
Kelebihan Serum:
💗 Membantu meningkatkan energi positif dan aura wajah
💗 Sesuai untuk kulit berminyak, kering,  kulit matang
💗 Membantu mencerahkan & menyegarkan kulit
💗 Membantu memudarkan jeragat, parut dan tompok hitam
💗 Membantu mengurangkan kedut dan garis-garis halus dimuka
💗 Membantu Melembut,  melembapkan menganjalkan kulit kembali muda
💗 Membantu pengurangan melanin di kulit
💗 Membantu mengawal pengeluaran jerawat dan minyak dimuka
💗 Membantu mengurangkan keradangan di kulit muka
💗 Membantu mengurangkan tona kulit muka tidak sekata
💗 Membantu mengurangkan kehilangan kolagen dimuka
💗 Membantu mengecilkan liang pori
💗 Membantu mengurangkan kesan dari Selaran Matahari
💗 Membantu melancarkan perjalanan peredaran darah
💗 Membantu mengelakkan kulit pra-matang
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #followme #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted
SALAM SEMUA.. . .kak Z share pic PINKY GOLD SERUM YG ADA GOLD BEADS 24K dan kelebihan nya 💥 . .WA 017-2750066 ATAU TEKAN LINK D IG ☺ . .COD KL AREA .pos 1 msia . .HARGA SERUM RM79 💥 .15ml . . - PINKY!PINKY!GOLD GLOWING SERUM Serum pencerahan kulit dan anti-penuaan . Serum Pinky ini diperkayakan dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit, kulit wajah yang lebih berseri dan bersinar glowing dan anti- penuaan seperti Gold 24k, Rosehip Oil & Hyluronic Acid. Sesuai untuk kulit berminyak, kering dan matang. Boleh digunakan di seluruh wajah dan tahan sehingga 2-4 minggu bergantung kepada cara pemakaian . Kelebihan Serum: 💗 Membantu meningkatkan energi positif dan aura wajah 💗 Sesuai untuk kulit berminyak, kering, kulit matang 💗 Membantu mencerahkan & menyegarkan kulit 💗 Membantu memudarkan jeragat, parut dan tompok hitam 💗 Membantu mengurangkan kedut dan garis-garis halus dimuka 💗 Membantu Melembut, melembapkan menganjalkan kulit kembali muda 💗 Membantu pengurangan melanin di kulit 💗 Membantu mengawal pengeluaran jerawat dan minyak dimuka 💗 Membantu mengurangkan keradangan di kulit muka 💗 Membantu mengurangkan tona kulit muka tidak sekata 💗 Membantu mengurangkan kehilangan kolagen dimuka 💗 Membantu mengecilkan liang pori 💗 Membantu mengurangkan kesan dari Selaran Matahari 💗 Membantu melancarkan perjalanan peredaran darah 💗 Membantu mengelakkan kulit pra-matang . #pinkypinkyhq  #pinkypinkysitisarah  #pinkypinkysoap  #pinkypinkylotion  #pinkypinkyserum  #sitisarah  #shuibsepahtu  #assalamualaikum  #malaysia  #kualalumpur  #artismalaysia  #cantik  #cantikskincare  #nakcantik  #jomcantik  #putihgebu  #putih  #kulitcantik  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #followme  #beauty  #beautiful  #onlineshopping  #malaysiaonlineshop  #agentwanted 
Aduhhhh pink pink strawberry dia memikat hati betul 😍 siapa peminat strawberry kat sini ? 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ haih saya yang tak minat perisa strawberry pun jadi jatuh cinta tau asyik mengunyah je. Tak percaya ? Meh order dengan saya dulu 😋
.
Whatsapp sekarang laju laju 24/7
017-7349650
017-7349650
017-7349650
⛔link di bio

Self pickup, COD & POS available 🎁💕
.
#kudapkudapchips #subangjaya #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #shahalam #setiaalam #klang #kerepek #johorbahru #skudai #palam #yourmouthwantme #yourmouthwantmeshahalam #sayajualkerepek #sayajual #pubg #usahawanmuda #agentwanted #kerjakosong #icity #isohoicity #cheeselover #kualalumpur #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #kerepek #kerepeksedap #kudapan
Aduhhhh pink pink strawberry dia memikat hati betul 😍 siapa peminat strawberry kat sini ? 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ haih saya yang tak minat perisa strawberry pun jadi jatuh cinta tau asyik mengunyah je. Tak percaya ? Meh order dengan saya dulu 😋 . Whatsapp sekarang laju laju 24/7 017-7349650 017-7349650 017-7349650 ⛔link di bio Self pickup, COD & POS available 🎁💕 . #kudapkudapchips  #subangjaya  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #msushahalam  #shahalam  #setiaalam  #klang  #kerepek  #johorbahru  #skudai  #palam  #yourmouthwantme  #yourmouthwantmeshahalam  #sayajualkerepek  #sayajual  #pubg  #usahawanmuda  #agentwanted  #kerjakosong  #icity  #isohoicity  #cheeselover  #kualalumpur  #bazaarpaknil  #malaysia  #sayajualonline  #kerepek  #kerepeksedap  #kudapan 
#Repost @pinkypinky.hq (@get_repost)
・・・
Serum Pinky!Pinky! Gold Glowing
Serum Pinky ini diperkayakan dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit, kulit wajah yang lebih berseri dan bersinar glowing dan anti- penuaan seperti Gold 24k, Rosehip Oil & Hyluronic Acid. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak, kering dan kulit matang. Boleh digunakan di seluruh wajah dan tahan sehingga 2-4 minggu bergantung kepada cara pemakaian
.
Sabun Pinky! Pinky! Collagen & Vit C
Sabun Pinky ini diperkaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit seperti Glycerin Soap, Ekstrak Pati Bunga Ros, Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen. Sesuai untuk kulit biasa, kulit berminyak, kering dan matang, Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan. Sabun ini mampu bertahan 1 hingga 2 bulan bergantung kepada cara pemakaian anda.
.
Peringatan Mesra:
Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja.
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #followme #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted
#Repost  @pinkypinky.hq (@get_repost) ・・・ Serum Pinky!Pinky! Gold Glowing Serum Pinky ini diperkayakan dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit, kulit wajah yang lebih berseri dan bersinar glowing dan anti- penuaan seperti Gold 24k, Rosehip Oil & Hyluronic Acid. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak, kering dan kulit matang. Boleh digunakan di seluruh wajah dan tahan sehingga 2-4 minggu bergantung kepada cara pemakaian . Sabun Pinky! Pinky! Collagen & Vit C Sabun Pinky ini diperkaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit seperti Glycerin Soap, Ekstrak Pati Bunga Ros, Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen. Sesuai untuk kulit biasa, kulit berminyak, kering dan matang, Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan. Sabun ini mampu bertahan 1 hingga 2 bulan bergantung kepada cara pemakaian anda. . Peringatan Mesra: Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja. . Berminat menjadi Agent?hubungi kami di: @pinkypinkystokist . #pinkypinkyhq  #pinkypinkysitisarah  #pinkypinkysoap  #pinkypinkylotion  #pinkypinkytestimoni  #sitisarah  #shuibsepahtu  #assalamualaikum  #malaysia  #kualalumpur  #artismalaysia  #cantik  #cantikskincare  #nakcantik  #jomcantik  #putihgebu  #putih  #kulitcantik  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #followme  #beauty  #beautiful  #onlineshopping  #malaysiaonlineshop  #agentwanted 
Product terbaruu dari @w4w4_zainal 💓💓💓
.
.
To those yang rajin lukis kening boleh mencuba wawa eyebrow pencil sebab
💕mudah digunakan
💕senang untuk melukis kening kerana mata pencil hujung berbentuk tirus
💕tebal dan tidak mudah patah
💕didatangkan bersama berus untuk merapikan kening
💕 warna dark brown yang sesuai dengan semua jenis muka dan kulit
.
.
Harga hanya RM39 sahaja. Jom shopping dengan sis 🌸🌸🌸
.
.
🛒🛒Klik link di atas untuk pembelian ☝🏻
.
.
#wawaeyebrowpencil 
#keningcantik 
#bulumatalentik 
#bulumataextension 
#wawazainal
#muamalaysia
#aerilzafrel
#bibircantik
#bibir
#lipsticklover
#agentwanted
#beauty
#dropshipwanted
#wawacosmetics
#malaysia
#lipstick
#teamakyra 
#lipmatteviral
#sayajuallipmatte
#makeup
#makeuplover
#wawaserum
#wawacosmetic
#wawacosmeticequinepark
#wawacosmeticputrajaya
#wawacosmeticecyberjaya
#wawacosmeticeserdang
#wawacosmeticeserikembangan
#wawacosmeticepuncakjalil
Product terbaruu dari @w4w4_zainal 💓💓💓 . . To those yang rajin lukis kening boleh mencuba wawa eyebrow pencil sebab 💕mudah digunakan 💕senang untuk melukis kening kerana mata pencil hujung berbentuk tirus 💕tebal dan tidak mudah patah 💕didatangkan bersama berus untuk merapikan kening 💕 warna dark brown yang sesuai dengan semua jenis muka dan kulit . . Harga hanya RM39 sahaja. Jom shopping dengan sis 🌸🌸🌸 . . 🛒🛒Klik link di atas untuk pembelian ☝🏻 . . #wawaeyebrowpencil  #keningcantik  #bulumatalentik  #bulumataextension  #wawazainal  #muamalaysia  #aerilzafrel  #bibircantik  #bibir  #lipsticklover  #agentwanted  #beauty  #dropshipwanted  #wawacosmetics  #malaysia  #lipstick  #teamakyra  #lipmatteviral  #sayajuallipmatte  #makeup  #makeuplover  #wawaserum  #wawacosmetic  #wawacosmeticequinepark  #wawacosmeticputrajaya  #wawacosmeticecyberjaya  #wawacosmeticeserdang  #wawacosmeticeserikembangan  #wawacosmeticepuncakjalil 
Agents updated & Promotion of Agent will be end by 12 midnight of this coming Sunday.

New agent joining fees will be updated after 12 midnight on Sunday.

#jardindescent
#chemistrybyjardindescent
#agentwanted
TERPAKSA TERIMA DUIT MASUK AKAUN TIAP MASA!
.
.
Gara-gara jual Obsess Cosmetics. Terpaksa terima duit masuk akaun tiap masa. Mana tak nya.
.
.
Tetiba dapat mesej .
"wanie, akak dah transfer ye untuk order akak" .
.
"wanie, saya dh bank in duit utk lipmatte" .
.
"sis, dah bank in ye" .
.
.
Seronok kan kalau dapat msg cmnie. Sekarang wanie buka peluang untuk yang nak jana income melalui online. Tak kira siapa, terbuka untuk semua. Suri rumah ke, student ke, yang dah ada kerjaya ke. Semua boleh. Sambil main facebook, whatsapp instagram je boleh buat duit. .
.
Untung 
1 barang = RM10
1 hari 3 barang= RM30
7 hari * 3 barang * RM10 = RM210
30 hari * 3 barang * RM10 = RM900 .
.
Fuhhh jual 3 barang sehari je dh dkt RM1000 sebulan dapat. So apa tunggu lagi. Meh whatsapp wanie lekaihhh. Wanie guide you all sampai you all berjaya👏
.
.
WHATSAPP: +60145181035
.
.
#ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar  #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire
TERPAKSA TERIMA DUIT MASUK AKAUN TIAP MASA! . . Gara-gara jual Obsess Cosmetics. Terpaksa terima duit masuk akaun tiap masa. Mana tak nya. . . Tetiba dapat mesej . "wanie, akak dah transfer ye untuk order akak" . . "wanie, saya dh bank in duit utk lipmatte" . . "sis, dah bank in ye" . . . Seronok kan kalau dapat msg cmnie. Sekarang wanie buka peluang untuk yang nak jana income melalui online. Tak kira siapa, terbuka untuk semua. Suri rumah ke, student ke, yang dah ada kerjaya ke. Semua boleh. Sambil main facebook, whatsapp instagram je boleh buat duit. . . Untung 1 barang = RM10 1 hari 3 barang= RM30 7 hari * 3 barang * RM10 = RM210 30 hari * 3 barang * RM10 = RM900 . . Fuhhh jual 3 barang sehari je dh dkt RM1000 sebulan dapat. So apa tunggu lagi. Meh whatsapp wanie lekaihhh. Wanie guide you all sampai you all berjaya👏 . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics  #ObsessCosmeticsPenang  #ObsessCosmeticsPahang  #ObsessCosmeticsMelaka  #ObsessCosmeticsTampin  #ObsessCosmeticsBangsar  #mascaraviral  #mascarasikat  #ddcushion  #ddcushionviral  #eyeshadowstick  #duostickeyeshadow  #eyeshadowmurah  #lipmatte  #obsesslipmatte  #sobellalipmatte  #lipmattesobella  #feverglam  #feverglamlipmatte  #faralipbutter  #lipmattemurah  #alhalfa  #makeup  #makeupartist  #muamalaysia  #blusherstick  #agentwanted  #squadsyiera  #waniempire 
Pantyliner #lexee mengatasi 
Keputihan 
Senggugut 
Radang miss v
Kegatalan
Haid tak teratur 
Haid tak lawas
Buasir
Kencing tak lawas
Cegah cyst, fibriod dan kanser

Dapatkan dari #stokislexee 
Klik link wasap di bio

wasap.my/60139028430

#sethamil #agentwanted #vendorswanted #vendorboutique #vendors #ibupantang #ibuberpantang #ibuhamil #ibubersalin #ibumengandung #gadis #wanita #wangi #bayi#teknologygerman #tualawanita #PadKapas #padberpantang #pantiliner #padmaternity #labour #senggugut #keputihan #kelabIbuMengandung #kecantikan
Pantyliner #lexee  mengatasi Keputihan Senggugut Radang miss v Kegatalan Haid tak teratur Haid tak lawas Buasir Kencing tak lawas Cegah cyst, fibriod dan kanser Dapatkan dari #stokislexee  Klik link wasap di bio wasap.my/60139028430 #sethamil  #agentwanted  #vendorswanted  #vendorboutique  #vendors  #ibupantang  #ibuberpantang  #ibuhamil  #ibubersalin  #ibumengandung  #gadis  #wanita  #wangi  #bayi #teknologygerman  #tualawanita  #PadKapas  #padberpantang  #pantiliner  #padmaternity  #labour  #senggugut  #keputihan  #kelabIbuMengandung  #kecantikan 
#TESTIMONI #BeautyBreast

Lepas ni dah tak payah susah2 nak pakai push up bra lagi.. Guna je beauty breast. Tegang, montok anjal dan terletak lagi uols. .
.
Jangan bila ada orang perli baru nak kalut cari obatttt tegang. cucuk sana cucuk sini. Bahaya tau.. Takmo takmo.. .
.
Mau taknya payudara melayut JATUH kebawah. dah la bentuk pun takde, isi pun takde. lembik jer. sikit hari lagi boleh lipat-lipat kebelakang macam selendang.😣 Guna beauty breast sapu2 jer.. Terletak boolat miss B uols tau😍 
whatsapp 0109070134 
#ellzahra #nipopink #online #website #buyonline #payudarakendur #payudarakurangmenarik #payudaramenarik #payudaramenggoda #payudaragebu #payudaramontok #punggunganjal #payudaraseksi #rahsiasuamiisteri #kembalidara #kembalianjal #payudaramantap #dealerwanted #agentwanted #dropshipwantedmalaysia -
#TESTIMONI  #BeautyBreast  Lepas ni dah tak payah susah2 nak pakai push up bra lagi.. Guna je beauty breast. Tegang, montok anjal dan terletak lagi uols. . . Jangan bila ada orang perli baru nak kalut cari obatttt tegang. cucuk sana cucuk sini. Bahaya tau.. Takmo takmo.. . . Mau taknya payudara melayut JATUH kebawah. dah la bentuk pun takde, isi pun takde. lembik jer. sikit hari lagi boleh lipat-lipat kebelakang macam selendang.😣 Guna beauty breast sapu2 jer.. Terletak boolat miss B uols tau😍 whatsapp 0109070134 #ellzahra  #nipopink  #online  #website  #buyonline  #payudarakendur  #payudarakurangmenarik  #payudaramenarik  #payudaramenggoda  #payudaragebu  #payudaramontok  #punggunganjal  #payudaraseksi  #rahsiasuamiisteri  #kembalidara  #kembalianjal  #payudaramantap  #dealerwanted  #agentwanted  #dropshipwantedmalaysia  -
JOM PIKAT SUAMI DENGAN ELLZAHRA BEAUTY BREAST. PASTI MONTOK!❤ ELLZAHRA BEAUTY BREAST adalah salah satu serum untuk MENEGANG DAN MENGANJAL payudara semulajadi yang paling berkesan. Dibuat dari Pueraria Mirifica dan gabungan mantap dari minyak premium yang berkualiti tinggi. Pueraria Mirifica, sejenis tumbuhan yang kaya dengan phytoestrogens, serum ini mengikuti pengeluaran estrogen yang membuat payudara lebih besar.
Serum ini adalah bebas paraben, dan tidak menyebabkan kesan sampingan.

ELLZAHRA BEAUTY BREAST:
🎁Meningkatkan saiz payudara sehingga dua cup saiz 🎁Memberi penampilan yang muda
👑Memberi anda bustline yang lebih lengkap
🎁Memberi hasil yang kekal montok dan anjal payudara & tampil yakin
🎁Menjadikan penampilan lebih menarik
📣100% selamat dan semula jadi
Keseluruhan menampakkan payudara lebih kelihatan, memberikan rupa seksi dan meningkatkan keyakinan diri.
.
.
NAK TEGAGNG?
NAK MONTOK?
NAK GEBU?
NAK BULAT TERBENTUK?
.
.
Jom ler tambat hati Tercinta dengan Beauty breast. Menggoda dan Tergoda! Pasti payudara anda lebih menarik! 
Whatsapp sekarang 0109070134 untuk dapatkan  Combo Mampu milik dan lebih jimat dalam pelbagai jenis  kombinasi produk ELLZAHRA..
.
.
#petuasuamisayang #suamigeram #suamimakinsayang #beautybreast #payudaracantik #payudaraindah #payudarakendur #serumpayudara #payudaramenarik #payudaramontok #payudarabesar #payudaraseksi #pikatsuami #payudaraindah #dropshipwanted #dealerwanted #agentwanted
JOM PIKAT SUAMI DENGAN ELLZAHRA BEAUTY BREAST. PASTI MONTOK!❤ ELLZAHRA BEAUTY BREAST adalah salah satu serum untuk MENEGANG DAN MENGANJAL payudara semulajadi yang paling berkesan. Dibuat dari Pueraria Mirifica dan gabungan mantap dari minyak premium yang berkualiti tinggi. Pueraria Mirifica, sejenis tumbuhan yang kaya dengan phytoestrogens, serum ini mengikuti pengeluaran estrogen yang membuat payudara lebih besar. Serum ini adalah bebas paraben, dan tidak menyebabkan kesan sampingan. ELLZAHRA BEAUTY BREAST: 🎁Meningkatkan saiz payudara sehingga dua cup saiz 🎁Memberi penampilan yang muda 👑Memberi anda bustline yang lebih lengkap 🎁Memberi hasil yang kekal montok dan anjal payudara & tampil yakin 🎁Menjadikan penampilan lebih menarik 📣100% selamat dan semula jadi Keseluruhan menampakkan payudara lebih kelihatan, memberikan rupa seksi dan meningkatkan keyakinan diri. . . NAK TEGAGNG? NAK MONTOK? NAK GEBU? NAK BULAT TERBENTUK? . . Jom ler tambat hati Tercinta dengan Beauty breast. Menggoda dan Tergoda! Pasti payudara anda lebih menarik! Whatsapp sekarang 0109070134 untuk dapatkan Combo Mampu milik dan lebih jimat dalam pelbagai jenis kombinasi produk ELLZAHRA.. . . #petuasuamisayang  #suamigeram  #suamimakinsayang  #beautybreast  #payudaracantik  #payudaraindah  #payudarakendur  #serumpayudara  #payudaramenarik  #payudaramontok  #payudarabesar  #payudaraseksi  #pikatsuami  #payudaraindah  #dropshipwanted  #dealerwanted  #agentwanted 
LETS GRAB IT NOW .
SAVE YOUR MONEY 😁😁😁
. 🚗 🚘COD: BTHO,BMC,BLKONG,Sg.LONG,ALAM DAMAI,CHERASJAYA,THEMINES,JJCHERASSELATAN,Bt9,SAUJANAIMPIAN,TESCOKJG,BANGI,AMPANGPOINT,SEMENYIH
📱WHATSAPP : 010-2875732
.
#rosy glow #reverie #claymask #rubbermasking #rubbermask #koreanfacemask #malaysiaskincare #skincareselamat #agentdropshipwanted #agentwanted #singapore #MUA #prepskin #flawlessmakeup
BARU GUNA SEMINGGU BREAST DAH TEGANG! BAU BEST DAN SERASI!
.
Genuine testimoni from our darling customer. .
Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni!
.
Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍
.
Beratus testimoni berjaya customer kami!
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0182998760
.
#hadiahanniversary #giftideasforher #majalahwanita #breastpumpmalaysia #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #bazarpaknil #jomkahwin #bajutidursexy #hushhushmalaysia #lovepotionbyhushhush #kedaisuamiisteri #susuibuterbaik #susukambing #mothercaremalaysia #agentwanted #kedaibabyonline #tilambaby #bajubabyonline
BARU GUNA SEMINGGU BREAST DAH TEGANG! BAU BEST DAN SERASI! . Genuine testimoni from our darling customer. . Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni! . Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍 . Beratus testimoni berjaya customer kami! . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0182998760 . #hadiahanniversary  #giftideasforher  #majalahwanita  #breastpumpmalaysia  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #bazarpaknil  #jomkahwin  #bajutidursexy  #hushhushmalaysia  #lovepotionbyhushhush  #kedaisuamiisteri  #susuibuterbaik  #susukambing  #mothercaremalaysia  #agentwanted  #kedaibabyonline  #tilambaby  #bajubabyonline 
💖HAMMER OF THOR 💖 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ KELEBIHAN HAMMER 🔨 OF THOR :
🔨 Membesarkan saiz zakar
🔨 Memanjangkan zakar
🔨 Menambah kuantiti dan kualiti air mani
🔨 Air mani/sperma subur, berpotensi untuk isteri hamil.
🔨 Menambah ketegangan zakar.
🔨 Menjadikan zakar anda bertambah keras seperti kayu.
🔨 Merawat masalah cepat pancut dan tak tahan lama.
🔨 Mencegah penyakit Kardiovaskular.
🔨 Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan.
🔨 Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin.
🔨 Menjadikan anda Lelaki Hebat ketika ‘beraksi’, sihat & bertenaga.
🔨 Menghilangkan stress
🔨 Sesuai sebagai ubat diabetes/gout
🔨 Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder
🔨 Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi.

www.wasap.my/+60142777615/baikpunya

#rexavarmalaysia
#hargapromosi #produkno1malaysia #rexavarpalsu #superking #bazooka #epm #pinkkady #xstivemen #minyak69 #isteripuassuamibangga #produkpornstar #hipsterpomade #beardoilmalaysia #agentwanted #titangel #rexavarjohor #rexavarselangor #rexavarpill #rexavarpridukgempak #saizbesar8inchi #vimaxborong #blackbull #strongarrow #hammerofthorpill #ubatkuat
#dropshipagent #dropshipmalaysia
💖HAMMER OF THOR 💖 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ KELEBIHAN HAMMER 🔨 OF THOR : 🔨 Membesarkan saiz zakar 🔨 Memanjangkan zakar 🔨 Menambah kuantiti dan kualiti air mani 🔨 Air mani/sperma subur, berpotensi untuk isteri hamil. 🔨 Menambah ketegangan zakar. 🔨 Menjadikan zakar anda bertambah keras seperti kayu. 🔨 Merawat masalah cepat pancut dan tak tahan lama. 🔨 Mencegah penyakit Kardiovaskular. 🔨 Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan. 🔨 Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin. 🔨 Menjadikan anda Lelaki Hebat ketika ‘beraksi’, sihat & bertenaga. 🔨 Menghilangkan stress 🔨 Sesuai sebagai ubat diabetes/gout 🔨 Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder 🔨 Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi. www.wasap.my/+60142777615/baikpunya #rexavarmalaysia  #hargapromosi  #produkno1malaysia  #rexavarpalsu  #superking  #bazooka  #epm  #pinkkady  #xstivemen  #minyak69  #isteripuassuamibangga  #produkpornstar  #hipsterpomade  #beardoilmalaysia  #agentwanted  #titangel  #rexavarjohor  #rexavarselangor  #rexavarpill  #rexavarpridukgempak  #saizbesar8inchi  #vimaxborong  #blackbull  #strongarrow  #hammerofthorpill  #ubatkuat  #dropshipagent  #dropshipmalaysia 
Anniversary Sale !! ❤

HOME SPA MASK MALAYSIA
.
Rubber mask start out in powder form, 🌹 but with the addition of water, they transform into a thick liquid that you smear over your face and allow to dry, then peel off in one giant, rubbery sheet. And yes, they're just as satisfyingly fun to use as they sound
. 🚗 🚘COD: BTHO,BMC,BLKONG,Sg.LONG,ALAM DAMAI,CHERASJAYA,THEMINES,JJCHERASSELATAN,Bt9,SAUJANAIMPIAN,TESCOKJG,BANGI,AMPANGPOINT,SEMENYIH
📱WHATSAPP : 010-2875732
.
#rosy glow #reverie #claymask #rubbermasking #rubbermask #koreanfacemask #malaysiaskincare #skincareselamat #agentdropshipwanted #agentwanted #singapore #MUA #prepskin #flawlessmakeup
Anniversary Sale !! ❤ HOME SPA MASK MALAYSIA . Rubber mask start out in powder form, 🌹 but with the addition of water, they transform into a thick liquid that you smear over your face and allow to dry, then peel off in one giant, rubbery sheet. And yes, they're just as satisfyingly fun to use as they sound . 🚗 🚘COD: BTHO,BMC,BLKONG,Sg.LONG,ALAM DAMAI,CHERASJAYA,THEMINES,JJCHERASSELATAN,Bt9,SAUJANAIMPIAN,TESCOKJG,BANGI,AMPANGPOINT,SEMENYIH 📱WHATSAPP : 010-2875732 . #rosy  glow #reverie  #claymask  #rubbermasking  #rubbermask  #koreanfacemask  #malaysiaskincare  #skincareselamat  #agentdropshipwanted  #agentwanted  #singapore  #MUA  #prepskin  #flawlessmakeup 
LICEN WATER BASED PERTAMA !!🙆🙆
.
.
Sapa kat sini tak suka pakai serum sebab berminyak ? Lambat nak serap? 😭
.
.
Ha sekarang korang tak payah risau dah tau sebab the junni telah keluarkan satu satunya serum water base iaitu LICEN SERUM 😘
.
.
Licen serum ni senang sangat tau nak guna hanya titis titis kat muka jer dah siap . Terus glowing 😎
.
.
Sapa nak ? Meh cepat pm kak zati sebab stok tinggal 2 botol jer lagi tau 😱
. .
.

Whatsapp 📲 01161170815
Cod 🚗 Pulau pinang
Postage 📦 Isnin - Jumaat 
READY STOK EVERY ITEM🏠
LICEN WATER BASED PERTAMA !!🙆🙆 . . Sapa kat sini tak suka pakai serum sebab berminyak ? Lambat nak serap? 😭 . . Ha sekarang korang tak payah risau dah tau sebab the junni telah keluarkan satu satunya serum water base iaitu LICEN SERUM 😘 . . Licen serum ni senang sangat tau nak guna hanya titis titis kat muka jer dah siap . Terus glowing 😎 . . Sapa nak ? Meh cepat pm kak zati sebab stok tinggal 2 botol jer lagi tau 😱 . . . Whatsapp 📲 01161170815 Cod 🚗 Pulau pinang Postage 📦 Isnin - Jumaat  READY STOK EVERY ITEM🏠
Merembes kaler DIVA GLAM dari @ainyz_ny ni! 💋💋💋💋 #alhamdulillah #ainyz #frenzzlipmatte
#belva #boinz #baes #beautifyyourbeauty
#befit #agentwanted
#wa0168470675 #mystrength
Double tap tap! Happy lunch angels! Tengah hari ni kak ella nak share sikit tips kecantikkan untuk angels semuaa.
.

Mira nak tanya, siapa kat sini tak pernah minum air lemonn? RUGII TAU UOLS! Sebab air lemon ni boleh cantikkan kulit kita dari dalam kalau uols nak tahu. Minum je dah dapat kulit cantik.
.

Korang suka tak air lemon? Korang rasa rasa, kak ella suka tak air lemon? Siapa boleh tekaa? Siapa betul mira nak spamm love banyak banyak kat diaaa!
.

Cer korang semua komen -----> " WOW AIR LEMONN " . 🌟 READY STOCK
🎁 FREEGIFT
📞 KLIK LINK DI BIO
📬 POSTAGE EVERYDAY
-

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DM @ WHATSAPP 🙆 ⤵ - .
. 📲 WHATSAPP MIRA - 0143475047
🚗 COD - SHAH ALAM SEKSYEN 7 / SEKSYEN 2 / PKNS / UITM SHAH ALAM / UNISEL / JAKEL / POLITEKNIK SHAH ALAM / POLITEKNIK SABAK BERNAM / AEON SHAH ALAM / UNIMAP ARAU PERLIS
🙋 SELF PICK UP AVAILABLE
🚚 POSTAGE EVERYDAY -

#thejunni
#thejunnishahalam
#thejunnimayla #thejunniseksyen7 
#thejunnisabakbernam
#selamat
#halal
#cantik
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#agentwanted
#agentneeded
#politeknik
#putihkorea
#resellerputihkorea
#COD
#uitm
#unisel
#jakel
#sayajual
#viral
#politeknik
#bazaronline 
#bazarpaknil
#shahalam 
#seksyen7 
#skincare 
#terlajaklaris
#lawa
#licenserum
Double tap tap! Happy lunch angels! Tengah hari ni kak ella nak share sikit tips kecantikkan untuk angels semuaa. . Mira nak tanya, siapa kat sini tak pernah minum air lemonn? RUGII TAU UOLS! Sebab air lemon ni boleh cantikkan kulit kita dari dalam kalau uols nak tahu. Minum je dah dapat kulit cantik. . Korang suka tak air lemon? Korang rasa rasa, kak ella suka tak air lemon? Siapa boleh tekaa? Siapa betul mira nak spamm love banyak banyak kat diaaa! . Cer korang semua komen -----> " WOW AIR LEMONN " . 🌟 READY STOCK 🎁 FREEGIFT 📞 KLIK LINK DI BIO 📬 POSTAGE EVERYDAY - SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DM @ WHATSAPP 🙆 ⤵ - . . 📲 WHATSAPP MIRA - 0143475047 🚗 COD - SHAH ALAM SEKSYEN 7 / SEKSYEN 2 / PKNS / UITM SHAH ALAM / UNISEL / JAKEL / POLITEKNIK SHAH ALAM / POLITEKNIK SABAK BERNAM / AEON SHAH ALAM / UNIMAP ARAU PERLIS 🙋 SELF PICK UP AVAILABLE 🚚 POSTAGE EVERYDAY - #thejunni  #thejunnishahalam  #thejunnimayla  #thejunniseksyen7  #thejunnisabakbernam  #selamat  #halal  #cantik  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #agentwanted  #agentneeded  #politeknik  #putihkorea  #resellerputihkorea  #COD  #uitm  #unisel  #jakel  #sayajual  #viral  #politeknik  #bazaronline  #bazarpaknil  #shahalam  #seksyen7  #skincare  #terlajaklaris  #lawa  #licenserum 
APA YANG BEST PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light
💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik
💋Tahan Lama - Tahan  sehingga 8 jam
💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja
💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering
💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap!
💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof!
💋 Lebih 10 colour yg menggoda
💋 Bau sedap macam nak makan .
.
.
ONLY RM45.00
*FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my
.
.
CLICK BIO TO ORDER☝️😘
.
#sayajual
#lipmatte
#lipstik
#wawazainal
#muamalaysia
#aerilzafrel
#bibircantik
#bibir
#agentneeded
#dropshipneeded
#lipsticklover
#agentwanted
#beauty
#dropshipwanted
#wawacosmetics
#malaysia
#dropship
#dropshipdiperlukan
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#lipstick
#teamakyra
#sayajualmurah
#lipmatteviral
#sayajuallipmatte
#agentdiperlukan
#makeup
#makeuplover
#wawaserum
#wawacosmetic
APA YANG BEST PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . CLICK BIO TO ORDER☝️😘 . #sayajual  #lipmatte  #lipstik  #wawazainal  #muamalaysia  #aerilzafrel  #bibircantik  #bibir  #agentneeded  #dropshipneeded  #lipsticklover  #agentwanted  #beauty  #dropshipwanted  #wawacosmetics  #malaysia  #dropship  #dropshipdiperlukan  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lipstick  #teamakyra  #sayajualmurah  #lipmatteviral  #sayajuallipmatte  #agentdiperlukan  #makeup  #makeuplover  #wawaserum  #wawacosmetic 
nak pegang stock macam ni..mai join AGENT 💠produk dapat
💠ilmu dapat
💠group disediakan
💠info kita sediakan

#kakdianz 
#agentDianzLegacy 
#agentwanted 
#droshipwanted
KULIT BERSIH DALAM MASA 7 HARI 🔥
⠀
Bila dah amalkan #kudapkudapteruscantik terasa macam mimpi menjadi kenyataan. Sunburn pun dah semakin kurang dan kulit memang susah nak hitam, paling penting WAJIB MINUM AIR PUTIH BANYAK 🐳
⠀
⠀
✅ KKM APPROVED
✅ HALAL
✅ NATURAL INGREDIENTS
✅ RESULT 2-7 DAYS
⠀
⠀
RM39 1 kotak (7sachet)
PROMO: 6 kotak free 1 kotak + free shipping
⠀
Order whatsapp terus 📞www.wasap.my/+60182418184/elcahco🍏🍓
—
⠀⠀
FREE CONSULTATION. ⠀⠀
FREE GIFT ⠀⠀
FREE POSTAGE ⠀⠀
FREE 1 BOX ELCAHCO ⠀⠀
WHATSAPP CLICK LINK DI BIO
⠀⠀ ⠀⠀
#elcahcoteammira #stokiselcahco #leaderkakesah #stokiskakesah #agentkakesah #kudapkudapteruscantik #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #kulitbersih #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #elcahcogombak #elcahcokualalumpur #elcahcoKL #elcahcosetapak
KULIT BERSIH DALAM MASA 7 HARI 🔥 ⠀ Bila dah amalkan #kudapkudapteruscantik  terasa macam mimpi menjadi kenyataan. Sunburn pun dah semakin kurang dan kulit memang susah nak hitam, paling penting WAJIB MINUM AIR PUTIH BANYAK 🐳 ⠀ ⠀ ✅ KKM APPROVED ✅ HALAL ✅ NATURAL INGREDIENTS ✅ RESULT 2-7 DAYS ⠀ ⠀ RM39 1 kotak (7sachet) PROMO: 6 kotak free 1 kotak + free shipping ⠀ Order whatsapp terus 📞www.wasap.my/+60182418184/elcahco🍏🍓 — ⠀⠀ FREE CONSULTATION. ⠀⠀ FREE GIFT ⠀⠀ FREE POSTAGE ⠀⠀ FREE 1 BOX ELCAHCO ⠀⠀ WHATSAPP CLICK LINK DI BIO ⠀⠀ ⠀⠀ #elcahcoteammira  #stokiselcahco  #leaderkakesah  #stokiskakesah  #agentkakesah  #kudapkudapteruscantik  #agentwanted  #stokiswanted  #dropshipwanted  #kulitbersih  #kulitcerah  #kulitcantik  #kulitglowing  #elcahcogombak  #elcahcokualalumpur  #elcahcoKL  #elcahcosetapak 
ONCE YOU TRY IT, YOU’ll LOVE IT! Tak tipuuu! 😆
.
COD available: Selayang | Batu Caves | Gombak | UIAM | Tmn Melati | Kepong 📲: 012-2305996 link in bio
ONCE YOU TRY IT, YOU’ll LOVE IT! Tak tipuuu! 😆 . COD available: Selayang | Batu Caves | Gombak | UIAM | Tmn Melati | Kepong 📲: 012-2305996 link in bio
Tahniah kpd sesiapa yg dh dapatkan Luna suku suku separuh membantu utk naikkan mood nk diet tau
.
Sebijik rm19 siap sudu garfu
.
Order/pertanyaan
📲Whatsapp 017-4841856
(link wasap dibio ☝)
.
#teamsuperlady💥 #moorlife #moorlifemalaysia #moorlifepj #moorlifeshahalam #moorlifehq #koleksibekasplastik #tupperware #bekasmakanan #meletop #bentomalaysia  #dramasangat #sayajualmoorlife #bazaarpaknil  #bekasminuman  #moorlifemurah #ruangrezekihanania #fattzura #agendiperlukan
#agentwanted #cikreenencikngokngek #dropshipdiperlukan #sayajualmurah
#gegarvaganza #setbento #moorlifeluna #sukusukuseparuh #eatclean  #lunchbox #bentobox
Tahniah kpd sesiapa yg dh dapatkan Luna suku suku separuh membantu utk naikkan mood nk diet tau . Sebijik rm19 siap sudu garfu . Order/pertanyaan 📲Whatsapp 017-4841856 (link wasap dibio ☝) . #teamsuperlady 💥 #moorlife  #moorlifemalaysia  #moorlifepj  #moorlifeshahalam  #moorlifehq  #koleksibekasplastik  #tupperware  #bekasmakanan  #meletop  #bentomalaysia  #dramasangat  #sayajualmoorlife  #bazaarpaknil  #bekasminuman  #moorlifemurah  #ruangrezekihanania  #fattzura  #agendiperlukan  #agentwanted  #cikreenencikngokngek  #dropshipdiperlukan  #sayajualmurah  #gegarvaganza  #setbento  #moorlifeluna  #sukusukuseparuh  #eatclean  #lunchbox  #bentobox 
Nak CANTIK kena KONSISTEN
Nak CANTIK kena BELANJA sikit
Nak CANTIK  kena RAJIN
Nak CANTIK kena KUAT
Nak CANTIK kena SABAR

CANTIK itu MUDAH..
Cuba tengok TESTIMONI 👇🏻👇🏻👇🏻,semua berkat kesabaran dan tidak putus asa.. Produk pertama di ASIA menggunakan formula GEMSTONE.. Apa itu FORMULA GEMSTONE?
Formula Gemstone merupakan formula yang dicipta menggunakan batu permata sebagai bahan asasnya.. Orang dulu dulu mnggunakan  batu permata sebagai susuk untuk kelihatan muda dan cantik.. SEKARANG nak cari batu permata atau cucuk vitamin pun belum tentu kita mampu dan mendapat hasil yang kita hendak.. Tapi sahabat sahabat kita nie semua dah DAPAT HASIL yang ramai idamkan dengan menggunakan MEERACLE

Produk yang SUPERB JIMAT dan TAHAN LAMA..
HASIL yang DAPAT pun sangat MEMBANGGAKAN😍

UCAPKAN selamat tinggal KULIT BERMASALAH👋🏻👋🏻
Wazzzaaap meh uolls

http://www.wasap.my/601115097800

Sayangi kulit wajah anda♥️ #meeracleserum
#meeraclecleanser
#meeraclegemstonebeauty 
#dropshipwanted
#agentwanted
Nak CANTIK kena KONSISTEN Nak CANTIK kena BELANJA sikit Nak CANTIK kena RAJIN Nak CANTIK kena KUAT Nak CANTIK kena SABAR CANTIK itu MUDAH.. Cuba tengok TESTIMONI 👇🏻👇🏻👇🏻,semua berkat kesabaran dan tidak putus asa.. Produk pertama di ASIA menggunakan formula GEMSTONE.. Apa itu FORMULA GEMSTONE? Formula Gemstone merupakan formula yang dicipta menggunakan batu permata sebagai bahan asasnya.. Orang dulu dulu mnggunakan batu permata sebagai susuk untuk kelihatan muda dan cantik.. SEKARANG nak cari batu permata atau cucuk vitamin pun belum tentu kita mampu dan mendapat hasil yang kita hendak.. Tapi sahabat sahabat kita nie semua dah DAPAT HASIL yang ramai idamkan dengan menggunakan MEERACLE Produk yang SUPERB JIMAT dan TAHAN LAMA.. HASIL yang DAPAT pun sangat MEMBANGGAKAN😍 UCAPKAN selamat tinggal KULIT BERMASALAH👋🏻👋🏻 Wazzzaaap meh uolls http://www.wasap.my/601115097800 Sayangi kulit wajah anda♥️ #meeracleserum  #meeraclecleanser  #meeraclegemstonebeauty  #dropshipwanted  #agentwanted 
SALAM SEMUA .
.
.kak Z share lgi info tentang 
Sabun Pinky! Pinky! Collagen & Vit C
Sabun Pinky ini diperkaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit seperti Glycerin Soap, Ekstrak Pati Bunga Ros, Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen. Sesuai untuk kulit biasa, kulit berminyak, kering dan matang, Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan. Sabun ini mampu bertahan 1 hingga 2 bulan bergantung kepada cara pemakaian anda.
.
Pinky! Pinky! Snow Lotion
Losyen Pinky ini diperkaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit seperti Virgin Coconut Oil (VCO), Vitamin E, Chamomile, Stem Cell, Vitamin C, Biowhite, Extract Sakura, Pearl Powder. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak, kering,  kulit matang, enzema atau psirosis. Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan. Sabun ini mampu bertahan 1 hingga 2 bulan bergantung kepada cara pemakaian anda.
.
Peringatan Mesra:
Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja.
.
Wa 017-2750066 atau tekan link d IG ☺ . COD KL AREA
.POS 1 MSIA
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #followme #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted.
SALAM SEMUA . . .kak Z share lgi info tentang Sabun Pinky! Pinky! Collagen & Vit C Sabun Pinky ini diperkaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit seperti Glycerin Soap, Ekstrak Pati Bunga Ros, Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen. Sesuai untuk kulit biasa, kulit berminyak, kering dan matang, Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan. Sabun ini mampu bertahan 1 hingga 2 bulan bergantung kepada cara pemakaian anda. . Pinky! Pinky! Snow Lotion Losyen Pinky ini diperkaya dengan bahan-bahan yang merangsangkan pencerahan kulit seperti Virgin Coconut Oil (VCO), Vitamin E, Chamomile, Stem Cell, Vitamin C, Biowhite, Extract Sakura, Pearl Powder. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak, kering, kulit matang, enzema atau psirosis. Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan. Sabun ini mampu bertahan 1 hingga 2 bulan bergantung kepada cara pemakaian anda. . Peringatan Mesra: Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja. . Wa 017-2750066 atau tekan link d IG ☺ . COD KL AREA .POS 1 MSIA . #pinkypinkyhq  #pinkypinkysitisarah  #pinkypinkysoap  #pinkypinkylotion  #pinkypinkytestimoni  #sitisarah  #shuibsepahtu  #assalamualaikum  #malaysia  #kualalumpur  #artismalaysia  #cantik  #cantikskincare  #nakcantik  #jomcantik  #putihgebu  #putih  #kulitcantik  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #followme  #beauty  #beautiful  #onlineshopping  #malaysiaonlineshop  #agentwanted .
Haaa, ini yang paling best ni. Mana kakak kakak cantik yang selalu pergi kemana bawa moto dan pakai helmet? Mesti selalu ada masalah tudung jadi tak helok kan?
.
Meh cuba cikpiya kita ini. Tudung masih terbentuk je taw. Kene hempap dengan helmet pun masih tak heran dah kan. Sebab dah spray dengan cikpiya dah ini.
.
.
#SafiyyaHijabSpray
#SkuadMuayyad 
#teammagickekma 
#SayaJualSpray
#SpraySprayTerbentuk
#AgentWanted
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
🎉SET FRESH DUO
BC CREAM + FACEMIST
.
.
COD: 🚗GELANG PATAH/ISKANDAR PUTERI/JOHOR BAHRU 
POSTAGE : 📮 SUN-THURSDAY
.
@dyxycosmetics.bynanie +6017-7345023 (Nanie)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#teamdyxy
#dyxycosmeticsbynanie
#dyxygelangpatah 
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxybrunei
#dyxyjohor
#dyxyindonesia 
#dyxygelangpatah
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#myrajerfamily 
#greenteafacemist
#usahawanDYXY
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . 🎉SET FRESH DUO BC CREAM + FACEMIST . . COD: 🚗GELANG PATAH/ISKANDAR PUTERI/JOHOR BAHRU POSTAGE : 📮 SUN-THURSDAY . @dyxycosmetics.bynanie +6017-7345023 (Nanie) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #teamdyxy  #dyxycosmeticsbynanie  #dyxygelangpatah  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxybrunei  #dyxyjohor  #dyxyindonesia  #dyxygelangpatah  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #myrajerfamily  #greenteafacemist  #usahawanDYXY 
Kami dari TEAMSUPERLADY💥 ingin membantu anda cari side income.. Tak perlu modal pon malah tak perlu susah2 pegi restok, then nak pos. Semua management yg uruskan. Anda cuma submit order saja
.
Beli 1 item pon dpt less 30%
Dengan hanya belian minimum rm200 layak jadi ahli. Tak perlu yuran2 lain dah. Dapat free starterkit barangan moorlife 😀
.
Kenapa perlu join team kami..?!
.
✔️bimbingan daripada 3 leader Hebat
✔bahan iklan, gambar, semua disediakan
✔Teammate yg supportive each other
✔️bisnes tanpa modal
✔️tak perlu simpan stok
✔Tak perlu pos barang
✔️tiada minimum order
✔️pulangan lumayan
✔Ada rewards & freegifts bagi setiap target sale
.
Order/Pertanyaan
📲Whatsapp 017-4841856
(link wasap dibio ☝)
.
#teamsuperlady💥 #moorlife #moorlifemalaysia #moorlifepj #moorlifeshahalam #moorlifehq #koleksibekasplastik #tupperware #bekasmakanan #meletop #bentomalaysia  #dramasangat #sayajualmoorlife #bazaarpaknil  #bekasminuman  #moorlifemurah #ruangrezekihanania #fattzura #agendiperlukan
#agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajualmurah #ikimfm #melodi #dramasangat #gegarvaganza #cikreenencikngokngek #sideincome #freemembership #bisnestanpamodal
Kami dari TEAMSUPERLADY💥 ingin membantu anda cari side income.. Tak perlu modal pon malah tak perlu susah2 pegi restok, then nak pos. Semua management yg uruskan. Anda cuma submit order saja . Beli 1 item pon dpt less 30% Dengan hanya belian minimum rm200 layak jadi ahli. Tak perlu yuran2 lain dah. Dapat free starterkit barangan moorlife 😀 . Kenapa perlu join team kami..?! . ✔️bimbingan daripada 3 leader Hebat ✔bahan iklan, gambar, semua disediakan ✔Teammate yg supportive each other ✔️bisnes tanpa modal ✔️tak perlu simpan stok ✔Tak perlu pos barang ✔️tiada minimum order ✔️pulangan lumayan ✔Ada rewards & freegifts bagi setiap target sale . Order/Pertanyaan 📲Whatsapp 017-4841856 (link wasap dibio ☝) . #teamsuperlady 💥 #moorlife  #moorlifemalaysia  #moorlifepj  #moorlifeshahalam  #moorlifehq  #koleksibekasplastik  #tupperware  #bekasmakanan  #meletop  #bentomalaysia  #dramasangat  #sayajualmoorlife  #bazaarpaknil  #bekasminuman  #moorlifemurah  #ruangrezekihanania  #fattzura  #agendiperlukan  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #sayajualmurah  #ikimfm  #melodi  #dramasangat  #gegarvaganza  #cikreenencikngokngek  #sideincome  #freemembership  #bisnestanpamodal 
JUS ADUKA & JUS REDA
SET DETOX TERBAIK UNTUK LELAKI
.
.
Bukan orang perempuan saja yang nak kurus dan diet bagai, orang lelaki pun nak jugak kurus tau...kalau orang perempuan nak perut kempis, orang lelaki pula nak perut '6 pack'...
.
Okay jom cuba set detox ADUKA & REDA...
.
🍷 *JUS ADUKA* khas utk lelaki yg ingin sentiasa cergas dan bertenaga .
🍷 *JUS REDA* utk seisi keluarga yg inginkan kehidupan yg lebih baik, khususnya meredakan paras kolesterol.
.
Set detox khas utk lelaki yg tengah viral ni mampu menurunkan berat badan anda dengan baik.
Malah badan terasa lebih cergas dan lebih bertenaga sepanjang hari.
.
Whatsapp ke www.wasap.my/60143362189 .
#JUSADUKA 
#JUSREDA
#JusPenentangKolestrol 
#turunberatbadan
#jusutklelaki 
#TenagaExtra 
#EmpirePuanSue 
#LadyBossSuccessteam
#AgentWanted
JUS ADUKA & JUS REDA SET DETOX TERBAIK UNTUK LELAKI . . Bukan orang perempuan saja yang nak kurus dan diet bagai, orang lelaki pun nak jugak kurus tau...kalau orang perempuan nak perut kempis, orang lelaki pula nak perut '6 pack'... . Okay jom cuba set detox ADUKA & REDA... . 🍷 *JUS ADUKA* khas utk lelaki yg ingin sentiasa cergas dan bertenaga . 🍷 *JUS REDA* utk seisi keluarga yg inginkan kehidupan yg lebih baik, khususnya meredakan paras kolesterol. . Set detox khas utk lelaki yg tengah viral ni mampu menurunkan berat badan anda dengan baik. Malah badan terasa lebih cergas dan lebih bertenaga sepanjang hari. . Whatsapp ke www.wasap.my/60143362189 . #JUSADUKA  #JUSREDA  #JusPenentangKolestrol  #turunberatbadan  #jusutklelaki  #TenagaExtra  #EmpirePuanSue  #LadyBossSuccessteam  #AgentWanted 
BREASTPUMP Double Freestyle by MommyHana. 😍😍😍 Antara Double Electric Breast Pump yang terkecil di dunia untuk membantu ibu-ibu menjimatkan masa berharga ketika pumping.

Antara kelebihan Breast Pump by MommyHana ini adalah : ✅ Harga sangat berpatutan dan berkualiti
✅ Saiz yg kecil dan ringan ✅ Mudah di bawa kemana sahaja
✅ Perfect For TRAVEL
✅ Mudah untuk digunakan dan mudah dibersihkan
✅ Boleh guna secara single atau double
✅ Boleh pumping dimana-mana
✅ BPA free
✅ Suctionnya yang tidak menyakitkan
✅ Mempunyai MEMORY FUNCTION untuk mengingati previous suction.
✅ Usb power source, boleh guna powerbank, wall adapter, car charger dll
✅ Ada massage mode dan pumping mode :
>> Massaging - 4 phase expression with massage. >> Pumping -  normal suction up to 9 level adjustable suction. 
FEATURES : 🌟 4 phase expression with massage/normal suck (9 level adjustable) / continuous suck/ frequency conversion function (new function), memory function.
🌟 Full touched LED Screen with clear function sign.
🌟 Built in 2200 mAh rechargeable lithium battery ; power supplier by lithium battery or AC adapter with USB cable.
🌟 Suction : 80 – 300 mmHg
🌟 BPA free & silent operation ‼️ PROMOSI ❗️PROMOSI ❗️PROMOSI ‼️ Harga asal RM399. 
Harga PROMOSI RM299 sahaja. 
JIMAT RM100!!😱😱😱 Postage utk 1 unit RM9 (sm) & RM15 (ss). Selebihnya pihak MommyHana akan tanggungkan untuk anda. 😍 🎀FREE GIFT:- - 2 unit EasySqueeze untuk dijadikan tempat penyimpanan susu yang reusable
- WARRANTY 2 TAHUN!

Berminat untuk dapatkan sekarang? Boleh contact no fon di bawah ini ya. 📲 http://www.wasap.my/60172531013/BPMH
📲 http://www.wasap.my/60172531013/BPMH
📲 http://www.wasap.my/60172531013/BPMH

#Breastpump #mommyhana #doubleelectricbreastpump #freestylebreastpump #easytravel #ibuhamil #pregnancy #kehamilan #dropshipwanted #agentwanted
BREASTPUMP Double Freestyle by MommyHana. 😍😍😍 Antara Double Electric Breast Pump yang terkecil di dunia untuk membantu ibu-ibu menjimatkan masa berharga ketika pumping. Antara kelebihan Breast Pump by MommyHana ini adalah : ✅ Harga sangat berpatutan dan berkualiti ✅ Saiz yg kecil dan ringan ✅ Mudah di bawa kemana sahaja ✅ Perfect For TRAVEL ✅ Mudah untuk digunakan dan mudah dibersihkan ✅ Boleh guna secara single atau double ✅ Boleh pumping dimana-mana ✅ BPA free ✅ Suctionnya yang tidak menyakitkan ✅ Mempunyai MEMORY FUNCTION untuk mengingati previous suction. ✅ Usb power source, boleh guna powerbank, wall adapter, car charger dll ✅ Ada massage mode dan pumping mode : >> Massaging - 4 phase expression with massage. >> Pumping - normal suction up to 9 level adjustable suction. FEATURES : 🌟 4 phase expression with massage/normal suck (9 level adjustable) / continuous suck/ frequency conversion function (new function), memory function. 🌟 Full touched LED Screen with clear function sign. 🌟 Built in 2200 mAh rechargeable lithium battery ; power supplier by lithium battery or AC adapter with USB cable. 🌟 Suction : 80 – 300 mmHg 🌟 BPA free & silent operation ‼️ PROMOSI ❗️PROMOSI ❗️PROMOSI ‼️ Harga asal RM399. Harga PROMOSI RM299 sahaja. JIMAT RM100!!😱😱😱 Postage utk 1 unit RM9 (sm) & RM15 (ss). Selebihnya pihak MommyHana akan tanggungkan untuk anda. 😍 🎀FREE GIFT:- - 2 unit EasySqueeze untuk dijadikan tempat penyimpanan susu yang reusable - WARRANTY 2 TAHUN! Berminat untuk dapatkan sekarang? Boleh contact no fon di bawah ini ya. 📲 http://www.wasap.my/60172531013/BPMH 📲 http://www.wasap.my/60172531013/BPMH 📲 http://www.wasap.my/60172531013/BPMH #Breastpump  #mommyhana  #doubleelectricbreastpump  #freestylebreastpump  #easytravel  #ibuhamil  #pregnancy  #kehamilan  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sharing menu guna set bento Luna suku suku separuh.. Penyediaan makanan membantu jugak dlm proses turunkan berat badan
Jom bento
.
Sebijik rm19 siap sudu garfu
.
Order/pertanyaan
📲Whatsapp 017-4841856
(link wasap dibio ☝)
.
#teamsuperlady💥 #moorlife #moorlifemalaysia #moorlifepj #moorlifeshahalam #moorlifehq #koleksibekasplastik #tupperware #bekasmakanan #meletop #bentomalaysia  #dramasangat #sayajualmoorlife #bazaarpaknil  #bekasminuman  #moorlifemurah #ruangrezekihanania #fattzura #agendiperlukan
#agentwanted #cikreenencikngokngek #dropshipdiperlukan #sayajualmurah
#gegarvaganza #setbento #moorlifeluna #sukusukuseparuh #eatclean  #lunchbox #bentobox
Sharing menu guna set bento Luna suku suku separuh.. Penyediaan makanan membantu jugak dlm proses turunkan berat badan Jom bento . Sebijik rm19 siap sudu garfu . Order/pertanyaan 📲Whatsapp 017-4841856 (link wasap dibio ☝) . #teamsuperlady 💥 #moorlife  #moorlifemalaysia  #moorlifepj  #moorlifeshahalam  #moorlifehq  #koleksibekasplastik  #tupperware  #bekasmakanan  #meletop  #bentomalaysia  #dramasangat  #sayajualmoorlife  #bazaarpaknil  #bekasminuman  #moorlifemurah  #ruangrezekihanania  #fattzura  #agendiperlukan  #agentwanted  #cikreenencikngokngek  #dropshipdiperlukan  #sayajualmurah  #gegarvaganza  #setbento  #moorlifeluna  #sukusukuseparuh  #eatclean  #lunchbox  #bentobox 
Loose powder paling best !!!
_
Kalau dah foundation Nrc pn meletops, loose powder dia pn mesti laa kebabommmmmm 😘😍
_
Pakai sikit jew dah boleh set foundation satu muka 🤗 bila laaa agaknya nk hbis sebb bnyk u alls 15grm 😱 harga plk hanya Rm89 jew 😱
_
So siapa yg mencari loose powder yg best dan bnyk serta jimat nie , boleh dapatkn dengan shah okey ❤️
_
#stokisNrckajang #agentwanted #teamshah #shahrizastore
Loose powder paling best !!! _ Kalau dah foundation Nrc pn meletops, loose powder dia pn mesti laa kebabommmmmm 😘😍 _ Pakai sikit jew dah boleh set foundation satu muka 🤗 bila laaa agaknya nk hbis sebb bnyk u alls 15grm 😱 harga plk hanya Rm89 jew 😱 _ So siapa yg mencari loose powder yg best dan bnyk serta jimat nie , boleh dapatkn dengan shah okey ❤️ _ #stokisNrckajang  #agentwanted  #teamshah  #shahrizastore 
Big boss buat gathering😍😍.
.

Ada yang nak join?? Jom masuk team fraganza..
.

Nak cuba perfume fraganza pun boleh.. Wasap saya 012 241 0819.
.

#agentwanted #perfumewangi #fraganzaselangor #fraganzaperfume #harryzulkifli #dexandra #precious
Q&A JUSHINE ADVANCE
.
.
APA BEZA YG LAMA DAN YG BARU?
- fungsinya 80% sama macam yg lama. cuma kali ini kami tambahkan PATI DELIMA  dan SNOW FUNGUS
.
.
SIAPA BOLEH MINUM
- Remaja
- Orang dewasa LELAKI DAN WANITA
- Ibu hamil dan dalam pantang
- Warga Emas
(Pesakit kronik sila dapatkan nasihat pakar. Jus kami bukan ubatan)
.
.
BERAPA ML DALAM 1 BOTOL?
- 250ml
- Anggaran 20-25 hari pengambilan utk 1 sudu sehari.
.
.
APA RASA JUSHINE ADVANCE NI?
- perisa Oren
.
.
APA YG JUSHINE ADVANCE BOLEH BANTU?
- merawat masalah jerawat
- melancarkan pembuangan air besar (sembelit)
- memberi tenaga
- meningkatkan HB dalam darah
- memberi tenaga
- merawat parut dan luka
- melembapkan kulit kering
- menguatkan rambut, kuku, gusi.
- mencerahkan kulit yg gelap akibat sunburn
- stabilkan BMI
.
.
APA KESAN JIKA MENGAMBIL JUSHINE ADVANCE LEBIH DARI SUKATAN YG DISARANKAN?
- pengambilan lebih vitamin c akan mengakibatkan cirit birit. jadi, sila ikut sukatan yg diberikan. 1 sudu setiap hari sahaja.
.
.
BERAPA CEPAT KESAN DAPAT DILIHAT?
- tempoh tidak sama setiap individu. ada cepat dan ada yg lambat.
.
.
ADAKAH PANTANG LARANG?
- elakkan mengambil JUSHINE ADVANCE sebelum atau selepas makan seafood seperti udang. - elakkan minum caffien (teh,kopi,susu) selepas atau sebelum minum JUSHINE ADVANCE
- minum air masak secukupnya dan jangan berlebihan (1-2 liter sahaja sehari)
- amalkan cara pemakanan yang sihat seperti sayur dan buah.
- amalkan cara hidup yg sihat.
.
.
HARGA?
- RM39.90 utk semenanjung
- RM43.90 utk sabah sarawak
.
.
#StokisJushineCAdvanceMelaka #JushineCAdvanceMelaka #JushineCAdvance #JusLuarBiasa #JusSihatCerahGebuGebas #GoncangGoncangGoncangDanMinum #MasterAgentWANTED #AgentWANTED #Teampza #CODMelaka #CodTjgMinyak #CodSgUdang #CodBukitRambai #CodCheng #CodMasjidTanah #CodAirKeroh #CodMitc #CodBukitKatil
Q&A JUSHINE ADVANCE . . APA BEZA YG LAMA DAN YG BARU? - fungsinya 80% sama macam yg lama. cuma kali ini kami tambahkan PATI DELIMA dan SNOW FUNGUS . . SIAPA BOLEH MINUM - Remaja - Orang dewasa LELAKI DAN WANITA - Ibu hamil dan dalam pantang - Warga Emas (Pesakit kronik sila dapatkan nasihat pakar. Jus kami bukan ubatan) . . BERAPA ML DALAM 1 BOTOL? - 250ml - Anggaran 20-25 hari pengambilan utk 1 sudu sehari. . . APA RASA JUSHINE ADVANCE NI? - perisa Oren . . APA YG JUSHINE ADVANCE BOLEH BANTU? - merawat masalah jerawat - melancarkan pembuangan air besar (sembelit) - memberi tenaga - meningkatkan HB dalam darah - memberi tenaga - merawat parut dan luka - melembapkan kulit kering - menguatkan rambut, kuku, gusi. - mencerahkan kulit yg gelap akibat sunburn - stabilkan BMI . . APA KESAN JIKA MENGAMBIL JUSHINE ADVANCE LEBIH DARI SUKATAN YG DISARANKAN? - pengambilan lebih vitamin c akan mengakibatkan cirit birit. jadi, sila ikut sukatan yg diberikan. 1 sudu setiap hari sahaja. . . BERAPA CEPAT KESAN DAPAT DILIHAT? - tempoh tidak sama setiap individu. ada cepat dan ada yg lambat. . . ADAKAH PANTANG LARANG? - elakkan mengambil JUSHINE ADVANCE sebelum atau selepas makan seafood seperti udang. - elakkan minum caffien (teh,kopi,susu) selepas atau sebelum minum JUSHINE ADVANCE - minum air masak secukupnya dan jangan berlebihan (1-2 liter sahaja sehari) - amalkan cara pemakanan yang sihat seperti sayur dan buah. - amalkan cara hidup yg sihat. . . HARGA? - RM39.90 utk semenanjung - RM43.90 utk sabah sarawak . . #StokisJushineCAdvanceMelaka  #JushineCAdvanceMelaka  #JushineCAdvance  #JusLuarBiasa  #JusSihatCerahGebuGebas  #GoncangGoncangGoncangDanMinum  #MasterAgentWANTED  #AgentWANTED  #Teampza  #CODMelaka  #CodTjgMinyak  #CodSgUdang  #CodBukitRambai  #CodCheng  #CodMasjidTanah  #CodAirKeroh  #CodMitc  #CodBukitKatil 
PERINGATAN MESRA DI HARI SELASA 😉
============================== Pengguna yg bijak perlu membaca label sebelum membuat pemilihan produk skincare.

Ualls semua di nasihatkan supaya lebih berhati-hati semasa membeli sesuatu produk dan pastikan ia di beli dari sumber-sumber yang diyakini. Macam-macam jenama kat luar tu so ualls mesti lah bijak memilih dan tidak mudah terpengaruh dengan iklan-iklan yg membuat tuntutan yg boleh menujukkan kesan perubahan ketara dalam masa yang singkat.

Produk yang selamat tu biasanya produk yg ambil tempoh masa untuk dapat lihat kesannya tau.

Hanya HIDROKUINON dan MERKURI dalam produk yang boleh bagi perubahan yg ketara dalam tempoh yg singkat. 
No..no 😱😱😱😱😱😱 ============== Jom cantik sama2 tanpa bahan kimia. Senang je, guna MEERACLE Facial Serum & MEERACLE Facial Cleanser.

#Dmeeracle
#IMsuksesgroup
#meeracle
#serum
#cleanser
#formulagemstone
#agentwanted
PERINGATAN MESRA DI HARI SELASA 😉 ============================== Pengguna yg bijak perlu membaca label sebelum membuat pemilihan produk skincare. Ualls semua di nasihatkan supaya lebih berhati-hati semasa membeli sesuatu produk dan pastikan ia di beli dari sumber-sumber yang diyakini. Macam-macam jenama kat luar tu so ualls mesti lah bijak memilih dan tidak mudah terpengaruh dengan iklan-iklan yg membuat tuntutan yg boleh menujukkan kesan perubahan ketara dalam masa yang singkat. Produk yang selamat tu biasanya produk yg ambil tempoh masa untuk dapat lihat kesannya tau. Hanya HIDROKUINON dan MERKURI dalam produk yang boleh bagi perubahan yg ketara dalam tempoh yg singkat. No..no 😱😱😱😱😱😱 ============== Jom cantik sama2 tanpa bahan kimia. Senang je, guna MEERACLE Facial Serum & MEERACLE Facial Cleanser. #Dmeeracle  #IMsuksesgroup  #meeracle  #serum  #cleanser  #formulagemstone  #agentwanted 
Biasalah perempuan.
Teringin nak melawa tapi tak pandai sangat. 
Teringin nak melawa tapi kalut nak siapkan anak.
Teringin nak melawa tapi malas la pulak sebab dah lambat.
.
Haihhh. Hari-hari pakai yang simple biar muka licin dan ada seri pun dah okay 😍
.
Ada DYXY, tak jadi MUA pun boleh makeup 😉
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
Biasalah perempuan. Teringin nak melawa tapi tak pandai sangat. Teringin nak melawa tapi kalut nak siapkan anak. Teringin nak melawa tapi malas la pulak sebab dah lambat. . Haihhh. Hari-hari pakai yang simple biar muka licin dan ada seri pun dah okay 😍 . Ada DYXY, tak jadi MUA pun boleh makeup 😉 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
👸🏼 COMPLETE LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
(Less RM 45)
.
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Brush
1 x Lipstick
1 x Mascara
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP ‼️
. +6011-25806895 (fyra)
.
#werepublic
#teammy
#teamfyra
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxypekannenas 
#dyxypontian 
#codpekannenas 
#codpontian 
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
👸🏼 COMPLETE LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 (Less RM 45) . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Lipstick 1 x Mascara 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP ‼️ . +6011-25806895 (fyra) . #werepublic  #teammy  #teamfyra  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxypekannenas  #dyxypontian  #codpekannenas  #codpontian  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted 
INGIN CANTIK TAPI TIDAK MEMUDARATKAN? 
KRASNA SERUM KAN ADA

KRASNA Serum Anti-Aging dapat membantu :
√ Melembabkan kulit
√ Mencantikkan kulit
√ Mencerahkan kulit
√ Melambatkan proses penuaan
√ Merawat kulit kering

Kenapa #KRASNA Serum tak memudaratkan? 
Ada bukti saintifik dan sudah digunakan terhadap 39 orang dalam 3 kali test dan kesannya sepantas 24 jam! 
Nak produk selamat dan berkesan cepat kan? 
Jadi inilah dia. .
.
Boleh WhatsApp Farah 60174179515 👍
INGIN CANTIK TAPI TIDAK MEMUDARATKAN? KRASNA SERUM KAN ADA KRASNA Serum Anti-Aging dapat membantu : √ Melembabkan kulit √ Mencantikkan kulit √ Mencerahkan kulit √ Melambatkan proses penuaan √ Merawat kulit kering Kenapa #KRASNA  Serum tak memudaratkan? Ada bukti saintifik dan sudah digunakan terhadap 39 orang dalam 3 kali test dan kesannya sepantas 24 jam! Nak produk selamat dan berkesan cepat kan? Jadi inilah dia. . . Boleh WhatsApp Farah 60174179515 👍
Risau dengan tompok-tompok hitam di wajah? 😮
Rasa tak selesa bila jumpa dengan ramai orang ? 😖
.
.
Shhh 🤫 
Kak Dela nak SHARE rahsia untuk hilangkan tompok hitam diwajah ☺️
.
.
✔️ Ambil 1 sachet Hithion setiap hari selepas makan
✔️ Minum air putih yang mencukupi setiap hari
✔️ Lakukan Senaman untuk keluarkan peluh (toksin)
.
.
Layari Website kami untuk dapatkan Info lanjut tentang Produk kami 👇
🖥 www.audelabeauty.com
🖥 www.watsap.my/60139811353
.
.
#audelabynadzainal #hithion+ #luxuriousBeautyDrink #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus - #regrann
Risau dengan tompok-tompok hitam di wajah? 😮 Rasa tak selesa bila jumpa dengan ramai orang ? 😖 . . Shhh 🤫 Kak Dela nak SHARE rahsia untuk hilangkan tompok hitam diwajah ☺️ . . ✔️ Ambil 1 sachet Hithion setiap hari selepas makan ✔️ Minum air putih yang mencukupi setiap hari ✔️ Lakukan Senaman untuk keluarkan peluh (toksin) . . Layari Website kami untuk dapatkan Info lanjut tentang Produk kami 👇 🖥 www.audelabeauty.com 🖥 www.watsap.my/60139811353 . . #audelabynadzainal  #hithion + #luxuriousBeautyDrink  #AudelaByNadZainal  #minumanterpalingmewah  #kurusputihserentak  #kulitputih  #tipscantik  #tipscantiksemulajadi  #tipsjerawat  #tipskulitcantik  #mukacantikglowing  #mukacantik  #mukaberminyak  #mukaberjerawat  #inspirasikeyakinanku  #jerawathilang  #produkputih  #agentwanted  #kulitlicin  #testimoniterbaik  #testimonijerawat  #testimonikurus  - #regrann 
Apa kebaikan PEEL OFF GOLD MASK SUGARBELLE yang mengandungi Emas 24k ni?
.
✅Menanggalkan sel kulit mati.
✅Menanggalkan whiteheads.
✅Menanggalkan blackheads.
✅Memudarkan parut jerawat
✅Mencerahkan kulit
✅Memperbaharui sel kulit
✅PARABEN-FREE
.
.
Satu tube tu boleh pakai berkali2
Confirm tak rugi👍
.
.
whatsapp ➡+60195053184
Team #sugarbelleinspire .
.
#goldmask 
#peeloffmask 
#peeloffgoldmask 
#mask 
#masker 
#beauty 
#giftset 
#skincare
#removeblackhead 
#removewhitehead 
#agentwanted 
#dropshipwanted 
#malaysiabrand
#igshopmalaysia 
#gold
#viral
Apa kebaikan PEEL OFF GOLD MASK SUGARBELLE yang mengandungi Emas 24k ni? . ✅Menanggalkan sel kulit mati. ✅Menanggalkan whiteheads. ✅Menanggalkan blackheads. ✅Memudarkan parut jerawat ✅Mencerahkan kulit ✅Memperbaharui sel kulit ✅PARABEN-FREE . . Satu tube tu boleh pakai berkali2 Confirm tak rugi👍 . . whatsapp ➡+60195053184 Team #sugarbelleinspire  . . #goldmask  #peeloffmask  #peeloffgoldmask  #mask  #masker  #beauty  #giftset  #skincare  #removeblackhead  #removewhitehead  #agentwanted  #dropshipwanted  #malaysiabrand  #igshopmalaysia  #gold  #viral 
Jom join #teamstars 🤩 jana pendapatan 4 angka sebulan 💵klik link di bio ❤️ #dropshipwanted #agentwanted #agenwanted #stokistwanted #dropship #agent #stokist #tehtarikplace #tehtariklover #drinks #tehtarikmurah #tehtarikdairygo #icemilktea #tehais #icetea #hottea
Rahsia untuk mendapatkan kulit yang cantik adalah rutin penjagaan kulit, rehat yang cukup dan minum air putih secukupnya.
.
Tambahkan Meeracle Facial Serum & Meeracle Facial Cleanser ke dalam rutin kecantikan anda untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri.
. .http://www.wasap.my/+60127502186/NakRawatbersamaMeeracle

#StokisDiamondMeeracle
#TeamMeeracleAin
#meeraclemuarjohor
#NaturalBeauty
#Readystock
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#Dropshipwanted
#AgentWanted
#Imsuccess
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou💋
Rahsia untuk mendapatkan kulit yang cantik adalah rutin penjagaan kulit, rehat yang cukup dan minum air putih secukupnya. . Tambahkan Meeracle Facial Serum & Meeracle Facial Cleanser ke dalam rutin kecantikan anda untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri. . .http://www.wasap.my/+60127502186/NakRawatbersamaMeeracle #StokisDiamondMeeracle  #TeamMeeracleAin  #meeraclemuarjohor  #NaturalBeauty  #Readystock  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #meeracleadvanceformula  #Dropshipwanted  #AgentWanted  #Imsuccess  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou 💋
APA ITU FIRMAX3 ✅Krim Firmax3 merupakan revolusi terbaru produk kesihatan keluaran syarikat bumiputera RF3 WORLD di hasilkan dari kecanggihan teknologi nano. ✅Firmax3 adalah formulasi daripada 13 ramuan semulajadi terdiri daripada tumbuh-tumbuhan yg mempunyai pelbagai jenis khasiat untuk kesihatan dan di akui melalui penyelidikan sains. ✅Proses penghasilan krim firmax3 menggunakan teknologi nano menjadikan krim firmax3 mempunyai tekstur yg sangat halus dan senang meresap dalam salur darah hanya melalui sapuan di nadi-nadi anggota badan penggunanya menyebabkn ia sangat cepat bertindak merawat pelbagai jenis penyakit terutamanya yg berkaitan dgn masalah ketidakstabilan hormon

Untuk keterangan lanjut
Sila hubungi sy di talian
www.wassap.my/60164140137 
Kesihatan di cari
Kewangan dinikmati
#firmax3 #berkesan #sapusaja #stokisshahalam #stokisfirmax3 #firmax3shahalam #agentwanted
APA ITU FIRMAX3 ✅Krim Firmax3 merupakan revolusi terbaru produk kesihatan keluaran syarikat bumiputera RF3 WORLD di hasilkan dari kecanggihan teknologi nano. ✅Firmax3 adalah formulasi daripada 13 ramuan semulajadi terdiri daripada tumbuh-tumbuhan yg mempunyai pelbagai jenis khasiat untuk kesihatan dan di akui melalui penyelidikan sains. ✅Proses penghasilan krim firmax3 menggunakan teknologi nano menjadikan krim firmax3 mempunyai tekstur yg sangat halus dan senang meresap dalam salur darah hanya melalui sapuan di nadi-nadi anggota badan penggunanya menyebabkn ia sangat cepat bertindak merawat pelbagai jenis penyakit terutamanya yg berkaitan dgn masalah ketidakstabilan hormon Untuk keterangan lanjut Sila hubungi sy di talian www.wassap.my/60164140137 Kesihatan di cari Kewangan dinikmati #firmax3  #berkesan  #sapusaja  #stokisshahalam  #stokisfirmax3  #firmax3shahalam  #agentwanted 
APA ITU FIRMAX3 ✅Krim Firmax3 merupakan revolusi terbaru produk kesihatan keluaran syarikat bumiputera RF3 WORLD di hasilkan dari kecanggihan teknologi nano. ✅Firmax3 adalah formulasi daripada 13 ramuan semulajadi terdiri daripada tumbuh-tumbuhan yg mempunyai pelbagai jenis khasiat untuk kesihatan dan di akui melalui penyelidikan sains. ✅Proses penghasilan krim firmax3 menggunakan teknologi nano menjadikan krim firmax3 mempunyai tekstur yg sangat halus dan senang meresap dalam salur darah hanya melalui sapuan di nadi-nadi anggota badan penggunanya menyebabkn ia sangat cepat bertindak merawat pelbagai jenis penyakit terutamanya yg berkaitan dgn masalah ketidakstabilan hormon

Untuk keterangan lanjut
Sila hubungi sy di talian
www.wassap.my/60164140137 
Kesihatan di cari
Kewangan dinikmati
#firmax3 #berkesan #sapusaja #stokisshahalam #stokisfirmax3 #firmax3shahalam #agentwanted
APA ITU FIRMAX3 ✅Krim Firmax3 merupakan revolusi terbaru produk kesihatan keluaran syarikat bumiputera RF3 WORLD di hasilkan dari kecanggihan teknologi nano. ✅Firmax3 adalah formulasi daripada 13 ramuan semulajadi terdiri daripada tumbuh-tumbuhan yg mempunyai pelbagai jenis khasiat untuk kesihatan dan di akui melalui penyelidikan sains. ✅Proses penghasilan krim firmax3 menggunakan teknologi nano menjadikan krim firmax3 mempunyai tekstur yg sangat halus dan senang meresap dalam salur darah hanya melalui sapuan di nadi-nadi anggota badan penggunanya menyebabkn ia sangat cepat bertindak merawat pelbagai jenis penyakit terutamanya yg berkaitan dgn masalah ketidakstabilan hormon Untuk keterangan lanjut Sila hubungi sy di talian www.wassap.my/60164140137 Kesihatan di cari Kewangan dinikmati #firmax3  #berkesan  #sapusaja  #stokisshahalam  #stokisfirmax3  #firmax3shahalam  #agentwanted 
Risau dengan tompok-tompok hitam di wajah? 😮
Rasa tak selesa bila jumpa dengan ramai orang ? 😖
.
.
Shhh 🤫 
Kak Dela nak SHARE rahsia untuk hilangkan tompok hitam diwajah ☺️
.
.
✔️ Ambil 1 sachet Hithion setiap hari selepas makan
✔️ Minum air putih yang mencukupi setiap hari
✔️ Lakukan Senaman untuk keluarkan peluh (toksin)
.
.
Layari Website kami untuk dapatkan Info lanjut tentang Produk kami 👇
🖥 www.audelabeauty.com
🖥 www.audelabeauty.com
🖥 www.audelabeauty.com
.
.
Risau dengan tompok-tompok hitam di wajah? 😮 Rasa tak selesa bila jumpa dengan ramai orang ? 😖 . . Shhh 🤫 Kak Dela nak SHARE rahsia untuk hilangkan tompok hitam diwajah ☺️ . . ✔️ Ambil 1 sachet Hithion setiap hari selepas makan ✔️ Minum air putih yang mencukupi setiap hari ✔️ Lakukan Senaman untuk keluarkan peluh (toksin) . . Layari Website kami untuk dapatkan Info lanjut tentang Produk kami 👇 🖥 www.audelabeauty.com 🖥 www.audelabeauty.com 🖥 www.audelabeauty.com . .
代理陸續有來的補貨🔥🔥
——— 大家都只有一個反應:@貨不夠賣‼️
最誇的是大家都是新手!
加入不到兩個月 補貨量已經過百盒!
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
代理陸續有來的補貨🔥🔥 ——— 大家都只有一個反應:@貨不夠賣‼️ 最誇的是大家都是新手! 加入不到兩個月 補貨量已經過百盒! ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
代理陸續有來的補貨🔥🔥
——— 大家都只有一個反應:@貨不夠賣‼️
最誇的是大家都是新手!
加入不到兩個月 補貨量已經過百盒!
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
代理陸續有來的補貨🔥🔥 ——— 大家都只有一個反應:@貨不夠賣‼️ 最誇的是大家都是新手! 加入不到兩個月 補貨量已經過百盒! ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
代理陸續有來的補貨🔥🔥
——— 大家都只有一個反應:@貨不夠賣‼️
最誇的是大家都是新手!
加入不到兩個月 補貨量已經過百盒!
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
代理陸續有來的補貨🔥🔥 ——— 大家都只有一個反應:@貨不夠賣‼️ 最誇的是大家都是新手! 加入不到兩個月 補貨量已經過百盒! ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
你一定要懂的卡路里常識🤯
「黑糖珍奶、即食麵、麵條、茶餐廳」
各式各樣的食物,你一定吃過
但卡路里攝取量你知多少🤭🤭🤭
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
你一定要懂的卡路里常識🤯 「黑糖珍奶、即食麵、麵條、茶餐廳」 各式各樣的食物,你一定吃過 但卡路里攝取量你知多少🤭🤭🤭 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
你一定要懂的卡路里常識🤯
「黑糖珍奶、即食麵、麵條、茶餐廳」
各式各樣的食物,你一定吃過
但卡路里攝取量你知多少🤭🤭🤭
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
你一定要懂的卡路里常識🤯 「黑糖珍奶、即食麵、麵條、茶餐廳」 各式各樣的食物,你一定吃過 但卡路里攝取量你知多少🤭🤭🤭 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
你一定要懂的卡路里常識🤯
「黑糖珍奶、即食麵、麵條、茶餐廳」
各式各樣的食物,你一定吃過
但卡路里攝取量你知多少🤭🤭🤭
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
你一定要懂的卡路里常識🤯 「黑糖珍奶、即食麵、麵條、茶餐廳」 各式各樣的食物,你一定吃過 但卡路里攝取量你知多少🤭🤭🤭 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
1114 榮耀4週年盛會 x 新品發布會
公司重金邀請三位特別嘉賓以及兩位當紅主持人到場助陣
1)延禧攻略演員——LAWRENCE王冠逸(海蘭察)
2)全方位藝人——RUBY狄妃
3)新晉藝人——JOYCE郭宣瑜
4)著名電視主持人——WAYNE唐瑋顏
5)著名電視主持人——WIND李詩斌
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
1114 榮耀4週年盛會 x 新品發布會 公司重金邀請三位特別嘉賓以及兩位當紅主持人到場助陣 1)延禧攻略演員——LAWRENCE王冠逸(海蘭察) 2)全方位藝人——RUBY狄妃 3)新晉藝人——JOYCE郭宣瑜 4)著名電視主持人——WAYNE唐瑋顏 5)著名電視主持人——WIND李詩斌 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
1114 榮耀4週年盛會 x 新品發布會
公司重金邀請三位特別嘉賓以及兩位當紅主持人到場助陣
1)延禧攻略演員——LAWRENCE王冠逸(海蘭察)
2)全方位藝人——RUBY狄妃
3)新晉藝人——JOYCE郭宣瑜
4)著名電視主持人——WAYNE唐瑋顏
5)著名電視主持人——WIND李詩斌
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
1114 榮耀4週年盛會 x 新品發布會 公司重金邀請三位特別嘉賓以及兩位當紅主持人到場助陣 1)延禧攻略演員——LAWRENCE王冠逸(海蘭察) 2)全方位藝人——RUBY狄妃 3)新晉藝人——JOYCE郭宣瑜 4)著名電視主持人——WAYNE唐瑋顏 5)著名電視主持人——WIND李詩斌 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
1114 榮耀4週年盛會 x 新品發布會
公司重金邀請三位特別嘉賓以及兩位當紅主持人到場助陣
1)延禧攻略演員——LAWRENCE王冠逸(海蘭察)
2)全方位藝人——RUBY狄妃
3)新晉藝人——JOYCE郭宣瑜
4)著名電視主持人——WAYNE唐瑋顏
5)著名電視主持人——WIND李詩斌
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
1114 榮耀4週年盛會 x 新品發布會 公司重金邀請三位特別嘉賓以及兩位當紅主持人到場助陣 1)延禧攻略演員——LAWRENCE王冠逸(海蘭察) 2)全方位藝人——RUBY狄妃 3)新晉藝人——JOYCE郭宣瑜 4)著名電視主持人——WAYNE唐瑋顏 5)著名電視主持人——WIND李詩斌 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 
TREMELLA GLOBAL PTE.LTD. x 
TREMELLA BOSS 總代團隊 x 
TREMELLA IDREAM 總代團隊 
新加坡站-10月22日
吉隆坡站-10月25日
檳城站 -10月30日

TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆
想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️
我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 TREMELLA GLOBAL PTE.LTD. x TREMELLA BOSS 總代團隊 x TREMELLA IDREAM 總代團隊 新加坡站-10月22日 吉隆坡站-10月25日 檳城站 -10月30日 TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆 想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️ 我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 
TREMELLA GLOBAL PTE.LTD. x 
TREMELLA BOSS 總代團隊 x 
TREMELLA IDREAM 總代團隊 
新加坡站-10月22日
吉隆坡站-10月25日
檳城站 -10月30日

TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆
想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️
我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 TREMELLA GLOBAL PTE.LTD. x TREMELLA BOSS 總代團隊 x TREMELLA IDREAM 總代團隊 新加坡站-10月22日 吉隆坡站-10月25日 檳城站 -10月30日 TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆 想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️ 我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 
TREMELLA GLOBAL PTE.LTD. x 
TREMELLA BOSS 總代團隊 x 
TREMELLA IDREAM 總代團隊 
新加坡站-10月22日
吉隆坡站-10月25日
檳城站 -10月30日

TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆
想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️
我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 TREMELLA GLOBAL PTE.LTD. x TREMELLA BOSS 總代團隊 x TREMELLA IDREAM 總代團隊 新加坡站-10月22日 吉隆坡站-10月25日 檳城站 -10月30日 TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆 想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️ 我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 
新加坡站-10月22日
吉隆坡站-10月25日
檳城站 -10月30日

TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆
想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️
我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
🔥2018年10月份線下新品戰略交流會🔥 新加坡站-10月22日 吉隆坡站-10月25日 檳城站 -10月30日 TREMELLA 第三波神祕新品即將引爆 想瞭解如何加入我們,可到現場詢問☑️☑️ 我們約定與你【攜手共贏,仰望前景】 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️
———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶!
瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️ ———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶! 瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️
———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶!
瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️ ———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶! 瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️
———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶!
瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️ ———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶! 瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
我想要帶你去浪漫的土耳其🇹🇷
——— 酵素🆃🆁🅴🅼🅴🅻🅻🅰飛遍各國!
要的就是給大家更健康的瘦身方法♥️♥️
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
我想要帶你去浪漫的土耳其🇹🇷 ——— 酵素🆃🆁🅴🅼🅴🅻🅻🅰飛遍各國! 要的就是給大家更健康的瘦身方法♥️♥️ ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
我想要帶你去浪漫的土耳其🇹🇷
——— 酵素🆃🆁🅴🅼🅴🅻🅻🅰飛遍各國!
要的就是給大家更健康的瘦身方法♥️♥️
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
我想要帶你去浪漫的土耳其🇹🇷 ——— 酵素🆃🆁🅴🅼🅴🅻🅻🅰飛遍各國! 要的就是給大家更健康的瘦身方法♥️♥️ ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
我想要帶你去浪漫的土耳其🇹🇷
——— 酵素🆃🆁🅴🅼🅴🅻🅻🅰飛遍各國!
要的就是給大家更健康的瘦身方法♥️♥️
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
我想要帶你去浪漫的土耳其🇹🇷 ——— 酵素🆃🆁🅴🅼🅴🅻🅻🅰飛遍各國! 要的就是給大家更健康的瘦身方法♥️♥️ ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️
———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶!
瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻
———————————————————————
Tremella Malaysia Official
🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai
🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905
———————————————————————
土耳其🇹🇷棉花堡之旅♥️ ———— 寶貝出國也不忘帶上雙寶! 瘦身 · 旅程 · 有它們任吃也不怕胖👋🏻👋🏻 ——————————————————————— Tremella Malaysia Official 🆆🅴🅲🅷🅰🆃:shortieeaiai 🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿:+60128090905 ———————————————————————