an online Instagram web viewer

#acnebarsoap medias

Photos

Acne Bar dengan formula yang sama. Pada minggu ini. Sabun wajah ini mengawal dan merawat jerawat selain memudarkan parut dengan berkesan🌸🌸🌹
.
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
#sendayutinggionline #acnebarsoap
Acne Bar dengan formula yang sama. Pada minggu ini. Sabun wajah ini mengawal dan merawat jerawat selain memudarkan parut dengan berkesan🌸🌸🌹 . Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . #sendayutinggionline  #acnebarsoap 
🐚 Imej baru Acne Bar Soap dgn formula yg sama. Akan dipasarkan pada minggu ini. Sabun wajah ini mengawal dan merawat jerawat selain memudarkan parut dgn berkesan.
.
🌹 Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20  Shah Alam.
•
📮 Postage rm8sm/10ss
•
🐝 Buzz me okie
📞 0192729042
•
#acnetreatment #acnebarsoap #brighteningseriesskincare  #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedsellermalaysia
🐚 Imej baru Acne Bar Soap dgn formula yg sama. Akan dipasarkan pada minggu ini. Sabun wajah ini mengawal dan merawat jerawat selain memudarkan parut dgn berkesan. . 🌹 Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #acnetreatment  #acnebarsoap  #brighteningseriesskincare  #jamuratumalayaonline  #sayajual  #bestseller  #jrmshahalam  #jamuratumalaya  #macammacamada  #sendayutinggi  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #dealeronline  #dealersahsendayutinggi  #sendayutinggishahalam  #shahalam  #shahalamresident  #codshahalam  #codseksyen20shahalam  #selfpickupsec20  #selfpickupsek19  #selfpickupseksyen18  #codseksyen7shahalam  #sendayutinggimalaysia  #like4like  #igermalaysia  #followforfollow  #cashondeliveryshahalam  #trustedsellermalaysia 
Kulit berjerawat memang merupakan nightmare bagi setiap orang kan? Penggunaan skincare yang betul dapat bantu rawat masalah jerawat ni. Penggunaan Acne Bar Soap untuk rawat kulit yang berjerawat dan  Acne Balm pula bantu keringkan jerawat dengan cepat dan elakkan dari berparut.
.
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
.
wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

SEMUA BELIAN DGN HARGA AHLI TANPA DAFTAR AHLI
.
#sendayutinggi #acnebarsoap #acnebalm
Kulit berjerawat memang merupakan nightmare bagi setiap orang kan? Penggunaan skincare yang betul dapat bantu rawat masalah jerawat ni. Penggunaan Acne Bar Soap untuk rawat kulit yang berjerawat dan  Acne Balm pula bantu keringkan jerawat dengan cepat dan elakkan dari berparut. . Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50) . wasap atau dm #0192035898  @ click link wasap di bio SEMUA BELIAN DGN HARGA AHLI TANPA DAFTAR AHLI . #sendayutinggi  #acnebarsoap  #acnebalm 
Ada masalah jerawat ? Ini produk utk merawat masalah anda
.
1️⃣ Acne Bar Soap 
2️⃣ Scar Toner 
3️⃣ Acne Balm
4️⃣ ST Dual Wet & Dry Foundation
5️⃣ Clear Tablet .
.
Untuk order
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7 BB Bangi
🌻Pos setiap hari
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#dealerst
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggiperak
#sendayutinggiterengganu #sendayutinggikelantan #sendayutinggipahang #acnebarsoap #acnebarsoapsendayutinggi #acnescartoner #scartoner #scartonersendayutinggi #acnebalm #acnebalmsendayutinggi #dualwetdryfoundation #stcleartablet #cleartablet #ubatjerawat #kecutkanjerawat #hilangkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat - #regrann
Ada masalah jerawat ? Ini produk utk merawat masalah anda . 1️⃣ Acne Bar Soap 2️⃣ Scar Toner 3️⃣ Acne Balm 4️⃣ ST Dual Wet & Dry Foundation 5️⃣ Clear Tablet . . Untuk order 🌻Whatsapp 0132127783 🌻Self pickup :Seksyen 7 BB Bangi 🌻Pos setiap hari . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #dealerst  #sendayutinggibangi  #sendayutinggikajang  #sendayutinggiputrajaya  #sendayutinggiperak  #sendayutinggiterengganu  #sendayutinggikelantan  #sendayutinggipahang  #acnebarsoap  #acnebarsoapsendayutinggi  #acnescartoner  #scartoner  #scartonersendayutinggi  #acnebalm  #acnebalmsendayutinggi  #dualwetdryfoundation  #stcleartablet  #cleartablet  #ubatjerawat  #kecutkanjerawat  #hilangkanjerawat  #pudarkanparut  #pudarkanparutjerawat  - #regrann 
[ BASIC ACNE SERIES TAK SAMPAI RM 100 TAHAN BERBULAN ‼️]
.
 Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu?
Ikut step ni ya:. Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu?
Ikut step ni ya:.
. 
1️⃣ Acne Bar Soap _ cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu
.
2️⃣ Scar Toner, Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar
.
3️⃣ X-Ne Facial Spray  _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak
.
4️⃣ Acne Balm_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya
.
5️⃣ Acne Cream+Whitening _ ni pakai malam aje. Kalau nak kecilkan liang pori, pakai area pori je sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang.
.
.
.
.

#sendayutinggi #acneseriessendayutinggi #acnebalm #acnecream #scartoner #acnebarsoap #xnefacialspray
[ BASIC ACNE SERIES TAK SAMPAI RM 100 TAHAN BERBULAN ‼️] . Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu? Ikut step ni ya:. Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu? Ikut step ni ya:. .  1️⃣ Acne Bar Soap _ cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu . 2️⃣ Scar Toner, Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar . 3️⃣ X-Ne Facial Spray _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak . 4️⃣ Acne Balm_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya . 5️⃣ Acne Cream+Whitening _ ni pakai malam aje. Kalau nak kecilkan liang pori, pakai area pori je sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang. . . . . #sendayutinggi  #acneseriessendayutinggi  #acnebalm  #acnecream  #scartoner  #acnebarsoap  #xnefacialspray 
#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu?
Ikut step ni ya:.
. 
1️⃣ Acne Bar Soap RM20 (RM18 ahli) _ Cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu
.
2️⃣ Scar Toner RM35.00 (RM33.25 ahli) _ Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar
.
3️⃣ X-Ne Facial Spray RM31 (RM27.90 ahli) _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak
.
4️⃣ Acne Balm RM32 (RM30.40 ahli)_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya
.
5️⃣ Acne Cream+Whitening RM37 (RM33.30 ahli) _ ni pakai malam aje. Kalau nak kecilkan liang pori, pakai area pori je sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang.

Whatsapp 019-8827081 untuk pembelian dan konsultasi produk.

#sendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggisandakan
#sendayutinggibeluran
#dealerstkotakinabalu
#acneseriessendayutinggi 
#acnebalm 
#acnecream 
#scartoner 
#acnebarsoap 
#xnefacialspray
#Repost  @sendayu.tinggi_hq • • • Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu? Ikut step ni ya:. .  1️⃣ Acne Bar Soap RM20 (RM18 ahli) _ Cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu . 2️⃣ Scar Toner RM35.00 (RM33.25 ahli) _ Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar . 3️⃣ X-Ne Facial Spray RM31 (RM27.90 ahli) _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak . 4️⃣ Acne Balm RM32 (RM30.40 ahli)_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya . 5️⃣ Acne Cream+Whitening RM37 (RM33.30 ahli) _ ni pakai malam aje. Kalau nak kecilkan liang pori, pakai area pori je sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang. Whatsapp 019-8827081 untuk pembelian dan konsultasi produk. #sendayutinggi  #sendayutinggimy  #sendayutinggisandakan  #sendayutinggibeluran  #dealerstkotakinabalu  #acneseriessendayutinggi  #acnebalm  #acnecream  #scartoner  #acnebarsoap  #xnefacialspray 
Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi -  Dah sebotol su amalkan NOSYGONE utk rawat masalah resdung...antara kesan rawatan pemulihan dr herba2 dlm kapsul nosygone adalah muka su keluar ibu jerawat dan ada jerawat2 halus yg bernanah(resdung)... jadi utk pencuci muka su bertukar pd yg bersesuaian dgn kondisi masalah wajah su... su tukar kpd ACNE BAR SOAP... sesuai utk kulit muka berjerawat ...berangin je muka bila cuci sbb sabun ni ada peppermint..lepas cuci rasa ringan wajah sbb buihnya halus dan dpt membersihkan kotoran yg menyumpat pori... selepas cucianmh x rasa kulit muka menegang seperti sesetengah pencuci...acne bar soap sgt melembutkan kulit wajah..fungsi lain ianya dpt mengecutkan jerawat dan mengawal minyak di kulit muka... sape2 yg tgh amalkan nosygone dan tgh mengalamai healing crisis( keluar jerawat) su mmg 100% sarankan korg pakai acne bar soap ni😉😉 Whatsapp su 0172180235

#jamuratumalaya#sendayutinggi#ekzima#kulitsensitif#bedaksejuk#bedaksejukberubat#biocalamineessence#jerawatbatu #jerawat#hilangkanjerawat #bedakberubat#calamine#calaminelotion#losyenkulit#produkjerawat#krimruam#ruam#ubatgatal #ubatpanau#resdung#ubatbresdung#sabunjerawat#acnebarsoap#acnesoap#pencucijerawat#krimjerawat#jerawatbernanah#rawatanresdung#pilresdung#nosygone
Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Dah sebotol su amalkan NOSYGONE utk rawat masalah resdung...antara kesan rawatan pemulihan dr herba2 dlm kapsul nosygone adalah muka su keluar ibu jerawat dan ada jerawat2 halus yg bernanah(resdung)... jadi utk pencuci muka su bertukar pd yg bersesuaian dgn kondisi masalah wajah su... su tukar kpd ACNE BAR SOAP... sesuai utk kulit muka berjerawat ...berangin je muka bila cuci sbb sabun ni ada peppermint..lepas cuci rasa ringan wajah sbb buihnya halus dan dpt membersihkan kotoran yg menyumpat pori... selepas cucianmh x rasa kulit muka menegang seperti sesetengah pencuci...acne bar soap sgt melembutkan kulit wajah..fungsi lain ianya dpt mengecutkan jerawat dan mengawal minyak di kulit muka... sape2 yg tgh amalkan nosygone dan tgh mengalamai healing crisis( keluar jerawat) su mmg 100% sarankan korg pakai acne bar soap ni😉😉 Whatsapp su 0172180235 #jamuratumalaya #sendayutinggi #ekzima #kulitsensitif #bedaksejuk #bedaksejukberubat #biocalamineessence #jerawatbatu  #jerawat #hilangkanjerawat  #bedakberubat #calamine #calaminelotion #losyenkulit #produkjerawat #krimruam #ruam #ubatgatal  #ubatpanau #resdung #ubatbresdung #sabunjerawat #acnebarsoap #acnesoap #pencucijerawat #krimjerawat #jerawatbernanah #rawatanresdung #pilresdung #nosygone 
Kulit berjerawat memang merupakan nightmare bagi setiap orang kan? Penggunaan skincare yang betul dapat bantu rawat masalah jerawat ni. Penggunaan Acne Bar Soap untuk rawat kulit yang berjerawat dan  Acne Balm pula bantu keringkan jerawat dengan cepat dan elakkan dari berparut.
.
Acne Bar Soap RM18.00 
Acne Balm RM30.00 
#sendayutinggi #acnebarsoap #acnebalm

Whatsapp su 0172180235😉

#sabunemasherba #sendayutinggi #pearlsoap #sabunmutiara #whiteningsoap  #tipsputih #krimpemutihan #krimpencerahan#tipsjerawat #tipsjeragat #sabunwajah#cleanser #facialcleanser#enzima #masalahkulit #acne#masalahjerawat#jerawat
#sabunherba#tipshilangkanjerawat#sabunmadu#produkmukaberjerawat#setjerawat#acnebalm#krimjerawat#acnebarsoap#ubatjerawat  #sendayutinggionline #sendayutinggimurah #sendayutinggikualalumpur
Kulit berjerawat memang merupakan nightmare bagi setiap orang kan? Penggunaan skincare yang betul dapat bantu rawat masalah jerawat ni. Penggunaan Acne Bar Soap untuk rawat kulit yang berjerawat dan  Acne Balm pula bantu keringkan jerawat dengan cepat dan elakkan dari berparut. . Acne Bar Soap RM18.00 Acne Balm RM30.00 #sendayutinggi  #acnebarsoap  #acnebalm  Whatsapp su 0172180235😉 #sabunemasherba  #sendayutinggi  #pearlsoap  #sabunmutiara  #whiteningsoap  #tipsputih  #krimpemutihan  #krimpencerahan #tipsjerawat  #tipsjeragat  #sabunwajah #cleanser  #facialcleanser #enzima  #masalahkulit  #acne #masalahjerawat #jerawat  #sabunherba #tipshilangkanjerawat #sabunmadu #produkmukaberjerawat #setjerawat #acnebalm #krimjerawat #acnebarsoap #ubatjerawat  #sendayutinggionline  #sendayutinggimurah  #sendayutinggikualalumpur 
Setiap org mesti akan naik jerawat. Yg kulit sensitif pula akan alami jerawat tanpa henti. Putus asa. ? Cuba dulu Acne Soap, Acne Balm dan ST Clear Tablet utk suplemen dalaman. Insyallah nampak beza. Kalau tinggal parut shj, amalkan Whitening Bar Soap & Scar Toner
. .

Whatsapp su ye..0172180235

#sendayutinggi #krimpencerahan#tipsjerawat #sabunwajah#collagenscrub#skrubmuka#masalahjerawat#jerawat
#sabunherba#sabunmadu#produkmukaberjerawat#setjerawat#acnebalm#krimjerawat#acnebarsoap#ubatjerawat#scartoner#tonerjerawat#acnetoner#pilresdung#tonerresdung#jerawatresdung#jerawatbernanah#piljerawat#cleartablet#acnetablet#kapsuljerawat#bedaksejuk#bedaksejukberubat#acnecream
Setiap org mesti akan naik jerawat. Yg kulit sensitif pula akan alami jerawat tanpa henti. Putus asa. ? Cuba dulu Acne Soap, Acne Balm dan ST Clear Tablet utk suplemen dalaman. Insyallah nampak beza. Kalau tinggal parut shj, amalkan Whitening Bar Soap & Scar Toner . . Whatsapp su ye..0172180235 #sendayutinggi  #krimpencerahan #tipsjerawat  #sabunwajah #collagenscrub #skrubmuka #masalahjerawat #jerawat  #sabunherba #sabunmadu #produkmukaberjerawat #setjerawat #acnebalm #krimjerawat #acnebarsoap #ubatjerawat #scartoner #tonerjerawat #acnetoner #pilresdung #tonerresdung #jerawatresdung #jerawatbernanah #piljerawat #cleartablet #acnetablet #kapsuljerawat #bedaksejuk #bedaksejukberubat #acnecream 
Super Hyaluronic Acid mampu memerangkap lembapan 6 kali ganda seperti span. Boleh ditambah pada step regim skincare harian kerana ia mampu memberikan kesan wajah glowing dan mengelakkan kedutan. Brightening Series Super HA Serum RM45.00 .
. .
 #haserum 🌺whatsapp su 0172180235 utk order🌺
.
.

#sendayutinggi
#sendayutinggikualalumpur 
#toner#scrubwajah#collagenscrub#mattemoussesunscreen
#tonerwajah#tonerjerawat#tonerkolagen#setjerawat#setjeragat#krimjerawat#ubatjerawat#kecilkanpori#masalahpori#kolagen#minumankolagen#setmakeup#spraymuka#acnecream#acnebalm#sabunjerawat#acnebarsoap#sabunjerawatberkesan#krimmutiara#pearlcream#serum#serummuka
Super Hyaluronic Acid mampu memerangkap lembapan 6 kali ganda seperti span. Boleh ditambah pada step regim skincare harian kerana ia mampu memberikan kesan wajah glowing dan mengelakkan kedutan. Brightening Series Super HA Serum RM45.00 . . . #haserum  🌺whatsapp su 0172180235 utk order🌺 . . #sendayutinggi  #sendayutinggikualalumpur  #toner #scrubwajah #collagenscrub #mattemoussesunscreen  #tonerwajah #tonerjerawat #tonerkolagen #setjerawat #setjeragat #krimjerawat #ubatjerawat #kecilkanpori #masalahpori #kolagen #minumankolagen #setmakeup #spraymuka #acnecream #acnebalm #sabunjerawat #acnebarsoap #sabunjerawatberkesan #krimmutiara #pearlcream #serum #serummuka 
Pelembap sangat penting bg kulit kering. Sunblock juga sangat penting. Nak sekali dgn produk yg blh mencerahkan kulit secara natural. UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen memiliki fungsi kesemua ini bagi kulit kering, normal dan sensitif. Tekstur seakan krim losyen & ringan pada wajah. UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . . 🌺whatsapp su 0172180235 utk order🌺
.
.

#sendayutinggi
#sendayutinggikualalumpur 
#makeupsetting
#settingspray
#toner#scrubwajah#collagenscrub#mattemoussesunscreen
#tonerwajah#tonerjerawat#tonerkolagen#setjerawat#setjeragat#krimjerawat#ubatjerawat#kecilkanpori#masalahpori#kolagen#minumankolagen#setmakeup#spraymuka#acnecream#acnebalm#sabunjerawat#acnebarsoap#sabunjerawatberkesan#krimmutiara#pearlcream#serum#serummuka
Pelembap sangat penting bg kulit kering. Sunblock juga sangat penting. Nak sekali dgn produk yg blh mencerahkan kulit secara natural. UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen memiliki fungsi kesemua ini bagi kulit kering, normal dan sensitif. Tekstur seakan krim losyen & ringan pada wajah. UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . . 🌺whatsapp su 0172180235 utk order🌺 . . #sendayutinggi  #sendayutinggikualalumpur  #makeupsetting  #settingspray  #toner #scrubwajah #collagenscrub #mattemoussesunscreen  #tonerwajah #tonerjerawat #tonerkolagen #setjerawat #setjeragat #krimjerawat #ubatjerawat #kecilkanpori #masalahpori #kolagen #minumankolagen #setmakeup #spraymuka #acnecream #acnebalm #sabunjerawat #acnebarsoap #sabunjerawatberkesan #krimmutiara #pearlcream #serum #serummuka 
Terima kasih semua yang sudi beli dengan saya😘😘
.
Alhamdulillah 😍😍
.
Untuk order
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7,BB Bangi
🌻Pos seluruh Malaysia
.
#sendayutinggi
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#customerfeedbacknurulss_shop #acnesetsendayutinggi #acnebarsoap #acnescartoner
#setjerawat #setjerawatsendayutinggi
#shapinggel #mattesunblock
By 
@zanayusof_sendayutinggikl
@zanayusof_sendayutinggikl
@zanayusof_sendayutinggikl

Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu?
Ikut step ni ya:.
. 
1⃣ Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) _ cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu
.
2⃣ Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) _ Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar
.
3⃣ X-Ne Facial Spray RM29.00 ( ahli RM26.10 ) _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak
.
4⃣ Acne Balm RM30.00(ahli RM28.50)_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya
.
5⃣ Acne Cream+Whitening RM35.00 ( ahli RM31.50 ) _ ni pakai malam aje. Kalau nak kecilkan liang pori, pakai area pori je sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang.
.
.
.
.
#readystock #01111757532 #bazaronline #bazarpaknil #trustedseller #bestseller #sendayutinggi #acneseriessendayutinggi #acnebalm #acnecream #scartoner #acnebarsoap #xnefacialspray
By @zanayusof_sendayutinggikl @zanayusof_sendayutinggikl @zanayusof_sendayutinggikl Siapa yang dah ada koleksi dari Acne Series ni tapi masih tak pasti nak guna yang mana satu dulu? Ikut step ni ya:. .  1⃣ Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) _ cuci muka bersih2. Sebaiknya guna makeup remover dulu sblm sabun muka utk lbh bersih. Sbb kotoran selalu tersumbat pada liang pori. Kalau cuci semata tak cukup mendalam pembersihan tu . 2⃣ Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) _ Pakai cotton pad ya. Masa ratakan kat muka mana2 area yg ada parut degil tu tenyeh lama sikit. Sbb dlm ni ada Salicylic Acid, Kernel Extract & Glycol utk buang sel mati. Sekaligus parut pun cepat pudar . 3⃣ X-Ne Facial Spray RM29.00 ( ahli RM26.10 ) _ yg ni sembur je terus kat muka. Bg kering lepas tu baru move in pd next step. Fungsi utama utk kontrol bakteria jerawat, kecilkan pori, bg mekap uols stay lama spy tak berminyak. Indirectly kuranglah jerawat baru menapak . 4⃣ Acne Balm RM30.00(ahli RM28.50)_ sapu kat jerawat je. Yg best pasal ubat jerawat ni warnanya seakan Concealer.. so blh la cover jerawat dlm masa sama merawat. Then baru pakai mekap ya . 5⃣ Acne Cream+Whitening RM35.00 ( ahli RM31.50 ) _ ni pakai malam aje. Kalau nak kecilkan liang pori, pakai area pori je sbb mmg nampak ketara perbezaannya. Dah xde mcm kulit limau kalau mekap. Yg ada jerawat congested tu sapu tipis ya. Insyallah jerawat tu dah blh picit keluar. Kalau tak, jerawat tu mcm ada 1 layer on top yg menghalang dari jerawat tu keluar. Bila kita raba je, mcm jalan tar.. kasar je.. selain tu krim ni ada whitening ya bg parut cepat hilang. . . . . #readystock  #01111757532  #bazaronline  #bazarpaknil  #trustedseller  #bestseller  #sendayutinggi  #acneseriessendayutinggi  #acnebalm  #acnecream  #scartoner  #acnebarsoap  #xnefacialspray 
Usia 25 tahun adalah waktu terbaik utk mengamalkan kolagen. Sepaket sehari utk pengambilan kolagen yg diperlukan oleh badan. Ambil 2 paket sehari bagi usia 35 tahun ke atas. Sebaiknya di ambil 2 jam sebelum makan berat
. 🌷Whatsapp su utk detail  0172180235🌷

#sendayutinggi #sabunpemutih #whiteningbarsoap #sabunjerawat #sabunjeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat#setpemutihwajah#setrawatanwajah #setrawatanjerawat #setrawatanjeragat#acnebarsoap#tipspenjagaankulit #sabunwajah #sabunmuka #sabunpenyakitkulit #sabunmutiara#parutjerawat#produkjerawat#krimjerawat#krimputihkanwajah#cocoacollagenshake #cocoacollagen#kolagen#kolagenberkesan#kolagenmurah#collagenspray#minumankolagen
Usia 25 tahun adalah waktu terbaik utk mengamalkan kolagen. Sepaket sehari utk pengambilan kolagen yg diperlukan oleh badan. Ambil 2 paket sehari bagi usia 35 tahun ke atas. Sebaiknya di ambil 2 jam sebelum makan berat . 🌷Whatsapp su utk detail 0172180235🌷 #sendayutinggi  #sabunpemutih  #whiteningbarsoap  #sabunjerawat  #sabunjeragat  #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat #setpemutihwajah #setrawatanwajah  #setrawatanjerawat  #setrawatanjeragat #acnebarsoap #tipspenjagaankulit  #sabunwajah  #sabunmuka  #sabunpenyakitkulit  #sabunmutiara #parutjerawat #produkjerawat #krimjerawat #krimputihkanwajah #cocoacollagenshake  #cocoacollagen #kolagen #kolagenberkesan #kolagenmurah #collagenspray #minumankolagen