an online Instagram web viewer

#YG medias

Photos

#iKON #아이콘 #BI #KILLINGME #NewKids #Continue #YG .
@shxxbi131 @bobbyindaeyo @chan_w000 @juneeeeeeya @_dong_ii @sssong_yh @gnani_____
.
#bobby #kimjiwonbobby #kimjiwon #hanbin #bi #jinhwan #june #koojunhoe #chanwoo #jungchanwoo #chanu #songyunhyeong #yunhyeong #yoyo  #donghyuk #DK #ikon #ikonic #doubleb #ygentertainment #goodbyeroad
#iKON #아이콘 #BI #KILLINGME #NewKids #Continue #YG .
@shxxbi131 @bobbyindaeyo @chan_w000 @juneeeeeeya @_dong_ii @sssong_yh @gnani_____
.
#bobby #kimjiwonbobby #kimjiwon #hanbin #bi #jinhwan #june #koojunhoe #chanwoo #jungchanwoo #chanu #songyunhyeong #yunhyeong #yoyo  #donghyuk #DK #ikon #ikonic #doubleb #ygentertainment #goodbyeroad
[MBC NEWS] BTS and Blackpink are the #1 ranking of Boy Groups and Girl Groups Brand Reputation. Blackpink received the attention of fans from both the popular DDU-DU DDU-DU and concert next month.#블랙핑크 #BLACKPINK #지수 #JISOO #제니 #JENNIE #로제 #ROSÉ #리사 #LISA #sooyaaa__ #jennierubyjane #rosese_are_rosie #lalalalisa_m #jenlisa #lisoo #chaelisa #chaenie #jensoo #chaesoo #ygentertainment #ygfamily 
#BLINK✨ #BLINKS #YG #kpop #kpopidols
[MBC NEWS] BTS and Blackpink are the #1  ranking of Boy Groups and Girl Groups Brand Reputation. Blackpink received the attention of fans from both the popular DDU-DU DDU-DU and concert next month.#블랙핑크  #BLACKPINK  #지수  #JISOO  #제니  #JENNIE  #로제  #ROSÉ  #리사  #LISA  #sooyaaa__  #jennierubyjane  #rosese_are_rosie  #lalalalisa_m  #jenlisa  #lisoo  #chaelisa  #chaenie  #jensoo  #chaesoo  #ygentertainment  #ygfamily  #BLINK ✨ #BLINKS  #YG  #kpop  #kpopidols 
#김재덕 # 댄스타임# 너무멋져멋져
#짧지만 강한퍼포먼스 #젝스키스콘서트 
#지금여기다시 #YG #올림픽체조경기장
Not sure what to make of this 😂
💽Follow @RappersCaptured for more content like this!
Not sure what to make of this 😂 💽Follow @RappersCaptured for more content like this!
[181014] #BLACKPINK Rose at BBQ SBS Super Concert 💕🔥
[181014] #BLACKPINK  Rose at BBQ SBS Super Concert 💕🔥
💕Insight news about Daesung oppa.. 😍💕
.
🌸🌿Igija Festival🌿🌸
.
#빅뱅 #대성  #강대성 #권지용  #최승현 #이승현 #동영배 #ビッグバン #テソン #dlite👼
#YG #bigbang #TOP #gdragon #taeyang #daesung #seungri #kangdaesung #yabaikang #tabi #idol #kpop #dlite  #BIGBANG #VIP #youngbae #choiseunghyun #kwonjiyong
.
ใช้ความสวยสิ้นเปลืองมากจริงๆค่ะ คุณคนเล็ก 😆💕
- JenChuLiChaeng 👑
ปล.ขออนุญาตเจ้าของรูปด้วยนะคะ 🙏🏼
#kimjennie #jenniekim #nini #kimjisoo #jisookim #chichoo #lalisa #lalisamanoban #lisaoppa #parkchaeyoung #chaeyoung #roseannepark
#LISA #JENNIE #JISOO #ROSÉ #lisablackpink #blackpinklisa #jennieblackpink #blackpinkjennie #jisooblackpink #blackpinkjisoo #roséblackpink #blackpinkrosé #yg #kpop #BLINKS #blackpinkofficial #BLACKPINK 🖤💖
ใช้ความสวยสิ้นเปลืองมากจริงๆค่ะ คุณคนเล็ก 😆💕 - JenChuLiChaeng 👑 ปล.ขออนุญาตเจ้าของรูปด้วยนะคะ 🙏🏼 #kimjennie  #jenniekim  #nini  #kimjisoo  #jisookim  #chichoo  #lalisa  #lalisamanoban  #lisaoppa  #parkchaeyoung  #chaeyoung  #roseannepark  #LISA  #JENNIE  #JISOO  #ROSÉ  #lisablackpink  #blackpinklisa  #jennieblackpink  #blackpinkjennie  #jisooblackpink  #blackpinkjisoo  #roséblackpink  #blackpinkrosé  #yg  #kpop  #BLINKS  #blackpinkofficial  #BLACKPINK  🖤💖
181015 - 
نحن اخيراً وصلنا لـ ٣ مليون مشترك على قناتنا,سوف نعمل بجد من الان وصاعداً سنعود مع العديد من الفيديوهات والمحتوى المختلف لذا من فضلكم تطلعو لنا واحبونا اكثر كانو معكم ايكون ‏Cr:Jinnani_
-
.
.
______________________
Admin: @ikonber .

#iKON #YG #Kpop #Bi #BOBBY #JINHWAN #JUNHOE #CHANWOO #DONGHYUK
 #YUNHYEONG #아이콘 #ايكون‏
181015 - نحن اخيراً وصلنا لـ ٣ مليون مشترك على قناتنا,سوف نعمل بجد من الان وصاعداً سنعود مع العديد من الفيديوهات والمحتوى المختلف لذا من فضلكم تطلعو لنا واحبونا اكثر كانو معكم ايكون ‏Cr:Jinnani_ - . . ______________________ Admin: @ikonber . #iKON  #YG  #Kpop  #Bi  #BOBBY  #JINHWAN  #JUNHOE  #CHANWOO  #DONGHYUK  #YUNHYEONG  #아이콘  #ايكون ‏
#yg sederhana ja tu lbih baik
#yg  sederhana ja tu lbih baik
via # D-POP STUDIO on YouTube - 100 sec blackpink medly dance cover by songhee seo
_____
♥ TAGS
#kpop #girlgroup #kpopgg #kpopgirlgroup #kpopgirls #yg #ygentertaintment #blackpink #블랙핑크 #lisa #lalisamanoban #lalisa #리사 #jennie #jenniekim #kimjennie #제니 #rosé #parkchaeyoung #chaeyoung #roseannepark #roseanne #로제 #jisoo #jisooblackpink #kimjisoo #지수 #whistle #dance
Blessing your feeds ✌️
Follow Me @jisooya.blackpink For more !
-
#blackpink #black #pink #jennie #lisa #jisoo #rose #monalisa #music #korea #south #southkorea #kpop #pop #dance #jichu #jensoo #lichaeng #onionjennie #jenlisa #dance #dancerlisa #maknae #elder #girls #squareup #YG #YGfamily #kimjisoo #jenniekim
Like why they so beautiful?!? ❤ 
Follow acc @jisooofavgurl (me) for pic like this & hi, I'm new
~
~
~
@blackpinkofficial @sooyaaa__ @lalalalisa_m @jennierubyjane @roses_are_rosie ❤❤❤
~
~
~
~
#black #pink #blackpink #jisoo #roseblackpink #jennie #lisablackpink #yg #theycute #theypretty #inlove
👉BTS EDITION👈
Selamat datang di @case_p1 , kami adalah toko CASE HP CUSTOM terbaik dan terpercaya.💞
Pengerjaannya cepet banget loh 🕧1-3 hari🕘
💞
🎨Terlebih lagi Desain bebas sesuai dengan KEINGINAN KAMU, Waaaw ko BISA??? Tentu saja😎🎨
🙌SEMUA TIPE HP TERSEDIA🙌
💞
🎉Dapatkan harga GROSIRAN juga kalau kamu pesan lebih dari dua🎉🙌
🎶Dapatkan kualitas terbaik dari kami🎶
💞
AYOOO BURUAN TUNGGU APA LAGIII🏃🏃🏃
💞
Pemesanan via WA: 087825392119
Atau bisa DM jugaa yaa😋

#ikon #bts #bangtanboys #bigbang #caseiphone #casesamsung #casesamsungmurah #casehp #caseredmi #caseoppo #case3d #caseasus #casevivo #caselenovo #exo #exol #exoindonesia #kpop #baekhyun #chanyeol #blackpink #blackpinkjisoo #blackpinkjennie #blackpinkrosé #blackpinklisa #bigbang #ygentertainment #yg #ygfamily #kpopindo
👉BTS EDITION👈 Selamat datang di @case_p1 , kami adalah toko CASE HP CUSTOM terbaik dan terpercaya.💞 Pengerjaannya cepet banget loh 🕧1-3 hari🕘 💞 🎨Terlebih lagi Desain bebas sesuai dengan KEINGINAN KAMU, Waaaw ko BISA??? Tentu saja😎🎨 🙌SEMUA TIPE HP TERSEDIA🙌 💞 🎉Dapatkan harga GROSIRAN juga kalau kamu pesan lebih dari dua🎉🙌 🎶Dapatkan kualitas terbaik dari kami🎶 💞 AYOOO BURUAN TUNGGU APA LAGIII🏃🏃🏃 💞 Pemesanan via WA: 087825392119 Atau bisa DM jugaa yaa😋 #ikon  #bts  #bangtanboys  #bigbang  #caseiphone  #casesamsung  #casesamsungmurah  #casehp  #caseredmi  #caseoppo  #case3d  #caseasus  #casevivo  #caselenovo  #exo  #exol  #exoindonesia  #kpop  #baekhyun  #chanyeol  #blackpink  #blackpinkjisoo  #blackpinkjennie  #blackpinkrosé  #blackpinklisa  #bigbang  #ygentertainment  #yg  #ygfamily  #kpopindo 
👉BTS EDITION👈
Selamat datang di @case_p1 , kami adalah toko CASE HP CUSTOM terbaik dan terpercaya.💞
Pengerjaannya cepet banget loh 🕧1-3 hari🕘
💞
🎨Terlebih lagi Desain bebas sesuai dengan KEINGINAN KAMU, Waaaw ko BISA??? Tentu saja😎🎨
🙌SEMUA TIPE HP TERSEDIA🙌
💞
🎉Dapatkan harga GROSIRAN juga kalau kamu pesan lebih dari dua🎉🙌
🎶Dapatkan kualitas terbaik dari kami🎶
💞
AYOOO BURUAN TUNGGU APA LAGIII🏃🏃🏃
💞
Pemesanan via WA: 087825392119
Atau bisa DM jugaa yaa😋

#ikon #bts #bangtanboys #bigbang #caseiphone #casesamsung #casesamsungmurah #casehp #caseredmi #caseoppo #case3d #caseasus #casevivo #caselenovo #exo #exol #exoindonesia #kpop #baekhyun #chanyeol #blackpink #blackpinkjisoo #blackpinkjennie #blackpinkrosé #blackpinklisa #bigbang #ygentertainment #yg #ygfamily #kpopindo
👉BTS EDITION👈 Selamat datang di @case_p1 , kami adalah toko CASE HP CUSTOM terbaik dan terpercaya.💞 Pengerjaannya cepet banget loh 🕧1-3 hari🕘 💞 🎨Terlebih lagi Desain bebas sesuai dengan KEINGINAN KAMU, Waaaw ko BISA??? Tentu saja😎🎨 🙌SEMUA TIPE HP TERSEDIA🙌 💞 🎉Dapatkan harga GROSIRAN juga kalau kamu pesan lebih dari dua🎉🙌 🎶Dapatkan kualitas terbaik dari kami🎶 💞 AYOOO BURUAN TUNGGU APA LAGIII🏃🏃🏃 💞 Pemesanan via WA: 087825392119 Atau bisa DM jugaa yaa😋 #ikon  #bts  #bangtanboys  #bigbang  #caseiphone  #casesamsung  #casesamsungmurah  #casehp  #caseredmi  #caseoppo  #case3d  #caseasus  #casevivo  #caselenovo  #exo  #exol  #exoindonesia  #kpop  #baekhyun  #chanyeol  #blackpink  #blackpinkjisoo  #blackpinkjennie  #blackpinkrosé  #blackpinklisa  #bigbang  #ygentertainment  #yg  #ygfamily  #kpopindo 
Blackpink aegyo compilation😍💕 i swear they are the cutest when doing these things😂 one thing why i love them is because of this💘
.
.
.
#BLACKPINK #ROSÉANNEPARK #PARKCHAEYOUNG #ROSÉ #KIMJISOO #JISOO #JENNIEKIM #JENNIE #LALISAMANOBAN #LISA #BLINKS #BLACKPINKROSE #BLACKPINKJISOO #BLACKPINKJENNIE #BLACKPINKLISA #YG #YGFAMILY #YGENTERTAINMENT #CHAELISA #JENSOO #blackpinkfanpage #blackpinkfansite #제니 #로세 #리사 #지수
👉BTS EDITION👈
Selamat datang di @case_p1 , kami adalah toko CASE HP CUSTOM terbaik dan terpercaya.💞
Pengerjaannya cepet banget loh 🕧1-3 hari🕘
💞
🎨Terlebih lagi Desain bebas sesuai dengan KEINGINAN KAMU, Waaaw ko BISA??? Tentu saja😎🎨
🙌SEMUA TIPE HP TERSEDIA🙌
💞
🎉Dapatkan harga GROSIRAN juga kalau kamu pesan lebih dari dua🎉🙌
🎶Dapatkan kualitas terbaik dari kami🎶
💞
AYOOO BURUAN TUNGGU APA LAGIII🏃🏃🏃
💞
Pemesanan via WA: 087825392119
Atau bisa DM jugaa yaa😋

#ikon #bts #bangtanboys #bigbang #caseiphone #casesamsung #casesamsungmurah #casehp #caseredmi #caseoppo #case3d #caseasus #casevivo #caselenovo #exo #exol #exoindonesia #kpop #baekhyun #chanyeol #blackpink #blackpinkjisoo #blackpinkjennie #blackpinkrosé #blackpinklisa #bigbang #ygentertainment #yg #ygfamily #kpopindo
👉BTS EDITION👈 Selamat datang di @case_p1 , kami adalah toko CASE HP CUSTOM terbaik dan terpercaya.💞 Pengerjaannya cepet banget loh 🕧1-3 hari🕘 💞 🎨Terlebih lagi Desain bebas sesuai dengan KEINGINAN KAMU, Waaaw ko BISA??? Tentu saja😎🎨 🙌SEMUA TIPE HP TERSEDIA🙌 💞 🎉Dapatkan harga GROSIRAN juga kalau kamu pesan lebih dari dua🎉🙌 🎶Dapatkan kualitas terbaik dari kami🎶 💞 AYOOO BURUAN TUNGGU APA LAGIII🏃🏃🏃 💞 Pemesanan via WA: 087825392119 Atau bisa DM jugaa yaa😋 #ikon  #bts  #bangtanboys  #bigbang  #caseiphone  #casesamsung  #casesamsungmurah  #casehp  #caseredmi  #caseoppo  #case3d  #caseasus  #casevivo  #caselenovo  #exo  #exol  #exoindonesia  #kpop  #baekhyun  #chanyeol  #blackpink  #blackpinkjisoo  #blackpinkjennie  #blackpinkrosé  #blackpinklisa  #bigbang  #ygentertainment  #yg  #ygfamily  #kpopindo 
Now i should be go to school and today i have exam🙃 so wish me luck ♥️
-
-
Via: @jichyuchyu 💞
-
-
#blackpink #jisoo #jennie #lisa #rose #kissandmakeup #seoul #blink #kurdishblink #love #yg #kpop
정말 이곡이야 명곡이지만 내가 젝키나오고 
두눈으로 볼줄이야 정말이곡이야 말해뭐해
엄청들었었던 내마음알고있니랑 두쌍두마차 곡이되었지
ㅠㅠ정말이때 너무좋았다 모든순간 모든것이.

#젝스키스콘서트 #젝키 #20181013
#내겐_보일수없었던_세상 #이곡을들을줄이야😙😙
#미러속에서도 빛이나는 #행복한토요일
#김재덕 #은지원 #이재진 #장수원
##YG
คุณหลวงของบลิ้งค์ ☺️💕
- JenChuLiChaeng 👑
ปล.ขออนุญาตเจ้าของรูปด้วยนะคะ 🙏🏼
#kimjennie #jenniekim #nini #kimjisoo #jisookim #chichoo #lalisa #lalisamanoban #lisaoppa #parkchaeyoung #chaeyoung #roseannepark
#LISA #JENNIE #JISOO #ROSÉ #lisablackpink #blackpinklisa #jennieblackpink #blackpinkjennie #jisooblackpink #blackpinkjisoo #roséblackpink #blackpinkrosé #yg #kpop #BLINKS #blackpinkofficial #BLACKPINK 🖤💖
คุณหลวงของบลิ้งค์ ☺️💕 - JenChuLiChaeng 👑 ปล.ขออนุญาตเจ้าของรูปด้วยนะคะ 🙏🏼 #kimjennie  #jenniekim  #nini  #kimjisoo  #jisookim  #chichoo  #lalisa  #lalisamanoban  #lisaoppa  #parkchaeyoung  #chaeyoung  #roseannepark  #LISA  #JENNIE  #JISOO  #ROSÉ  #lisablackpink  #blackpinklisa  #jennieblackpink  #blackpinkjennie  #jisooblackpink  #blackpinkjisoo  #roséblackpink  #blackpinkrosé  #yg  #kpop  #BLINKS  #blackpinkofficial  #BLACKPINK  🖤💖
Это я когда вспоминаю что через 4 дня мы услышим Dua Lipa x Blackpink и возможно будет клип 😭💘
#BLACKPINK #KimJisoo #KimJennie #ParkChaeyoung #LalisaManoban #BLINK #SQUAREUP #ddu #Kpop #idol #lalisa #Jisoo #Jennie #Rose #lisa #blackpinkinyourarea #yg #БЛЭКПИНК #БЛИНК #КимДжису #КимДженни #Пакчеен #ЛалисаМанобан #рози #кпоп #дженни #джису #лалиса #лиса #арми
Это я когда вспоминаю что через 4 дня мы услышим Dua Lipa x Blackpink и возможно будет клип 😭💘 #BLACKPINK  #KimJisoo  #KimJennie  #ParkChaeyoung  #LalisaManoban  #BLINK  #SQUAREUP  #ddu  #Kpop  #idol  #lalisa  #Jisoo  #Jennie  #Rose  #lisa  #blackpinkinyourarea  #yg  #БЛЭКПИНК  #БЛИНК  #КимДжису  #КимДженни  #Пакчеен  #ЛалисаМанобан  #рози  #кпоп  #дженни  #джису  #лалиса  #лиса  #арми 
.
.
✔#Repost @04150414s (@get_repost)
・・・
181014 #젝키콘서트 #지금여기다시
?????이래놓고 안녕이라니??????
넘나 가혹한 은지원....😭😇 수니는 죽었는데요....
.
@1_kyne_g1 #1KYNE #은지원 #Eunjiwon #殷志源 #ウンジウォン #YG #Kpopidol #보펑만펑 #은지원평생브아
この腰←早く生で見たいぞ!
そんで一緒に踊りたい←👌
.
.
#イギジャ部隊
#軍服←いつ見てもかっこいいぞ
💛動画お借りしました🙇‍♀️
.
👼💛
#くほすき#ぽれすき
#daesung#DAESUNG#BIGBANG#bigbang#yg#dlite#DLITE#テソン#デソン#カンデソン#대성#대성#강데성#vip
มากกว่าคำว่าสวย ☺️💕
- JenChuLiChaeng 👑
ปล.ขออนุญาตเจ้าของรูปด้วยนะคะ 🙏🏼
#kimjennie #jenniekim #nini #kimjisoo #jisookim #chichoo #lalisa #lalisamanoban #lisaoppa #parkchaeyoung #chaeyoung #roseannepark
#LISA #JENNIE #JISOO #ROSÉ #lisablackpink #blackpinklisa #jennieblackpink #blackpinkjennie #jisooblackpink #blackpinkjisoo #roséblackpink #blackpinkrosé #yg #kpop #BLINKS #blackpinkofficial #BLACKPINK 🖤💖
มากกว่าคำว่าสวย ☺️💕 - JenChuLiChaeng 👑 ปล.ขออนุญาตเจ้าของรูปด้วยนะคะ 🙏🏼 #kimjennie  #jenniekim  #nini  #kimjisoo  #jisookim  #chichoo  #lalisa  #lalisamanoban  #lisaoppa  #parkchaeyoung  #chaeyoung  #roseannepark  #LISA  #JENNIE  #JISOO  #ROSÉ  #lisablackpink  #blackpinklisa  #jennieblackpink  #blackpinkjennie  #jisooblackpink  #blackpinkjisoo  #roséblackpink  #blackpinkrosé  #yg  #kpop  #BLINKS  #blackpinkofficial  #BLACKPINK  🖤💖
SPRITE
.
.
.
#BLACKPINK #BLINK #YG #LISA #JENNIE #ROSE #JISOO
_________________________________
#BOOMBAYAH #WHISTLE #PLAYINGWITHFIRE #STAY #ASIFITSYOURLAST #DDUDUDDUDU #FOREVERYOUNG #REALLY #SEEULATER #LOSER #SURETHING #SOHOT
_________________________________
#BTS #WANNAONE #REDVELVET #GIDLE #TWICE #SNSD #NUESTW #EXO #EXO #OHMYGIRL #IKON #WINNER
Rosé commemted on her sisters posts on IG. Oh.. she really miss her family tho. We love you Chaeng! 😘❤ Blinks can be hired as a detective. Lol

Ctto 👏😉 #blackpinkrosé #roseannepark #parkchaeyoung #blackpink #rosé #blinks #mybias #yg
「 #boombayahfacts_update 」
ah omg this just makes me even more excited !! do you think the music video will also be posted on Friday ? I hope so !! 🙈💜💐
#boombayahfacts_update  」 ah omg this just makes me even more excited !! do you think the music video will also be posted on Friday ? I hope so !! 🙈💜💐
#YG does the #fortnite dance
ジヨン🐲
ただいまー😊💗
*
月曜日は疲れるー💦
*
さぁご飯の支度🍚
昨日に千切り大根を炊いて準備しといたから今日はとり肉を焼くだけー😆
前日に準備しておくとめっちゃ楽👍
わかってるけど
なかなか…ねっ🤣
*
ジヨンはもう食べたかな🙄
何食べてるんだろう🤔
ちょっと覗いてみたい👀💓
*
夜からもよろしくです💗
*
*
@xxxibgdrgn 
@peaceminusone 
#bigbang #bigbangvip #gd #gdragon #jiyong #jiyongie #kwonjiyong#クォン.ジヨン#權志龍#じよん #ジヨン #vip #vipjapan #yg #ygfamily #ygentertainment
ジヨン🐲 ただいまー😊💗 * 月曜日は疲れるー💦 * さぁご飯の支度🍚 昨日に千切り大根を炊いて準備しといたから今日はとり肉を焼くだけー😆 前日に準備しておくとめっちゃ楽👍 わかってるけど なかなか…ねっ🤣 * ジヨンはもう食べたかな🙄 何食べてるんだろう🤔 ちょっと覗いてみたい👀💓 * 夜からもよろしくです💗 * * @xxxibgdrgn @peaceminusone #bigbang  #bigbangvip  #gd  #gdragon  #jiyong  #jiyongie  #kwonjiyong #クォン .ジヨン#權志龍 #じよん  #ジヨン  #vip  #vipjapan  #yg  #ygfamily  #ygentertainment 
정말 체조경기장 공사하고 눈부시게 셋트칭찬해
정말 그네는 잊지못해 멀어서도 너무너무잘봣으니깐
넘나행복 💛 
근데 그네에 안전벨트 있다고 꼭붙잡고탄단 리더님 귀여웠오 ㅎㅎ
잊지못한 아프지마요 내띵곡~
오빠들 아프지말고 기다릴게요 좋은노래들을수 있게 노력해줘서 고마워요 기다릴게요 
#아프지마요 #20181013 #이곡은 내띵곡
#은지원_은색어쩔 # 이날행복했어요
#은지원 #김재덕 #장수원 #이재진 
#젝스키스 #sechskies 
#YG #올림픽체조경기장
정말 체조경기장 공사하고 눈부시게 셋트칭찬해 정말 그네는 잊지못해 멀어서도 너무너무잘봣으니깐 넘나행복 💛 근데 그네에 안전벨트 있다고 꼭붙잡고탄단 리더님 귀여웠오 ㅎㅎ 잊지못한 아프지마요 내띵곡~ 오빠들 아프지말고 기다릴게요 좋은노래들을수 있게 노력해줘서 고마워요 기다릴게요 #아프지마요  #20181013  #이곡은  내띵곡 #은지원_은색어쩔  # 이날행복했어요 #은지원  #김재덕  #장수원  #이재진  #젝스키스  #sechskies  #YG  #올림픽체조경기장 
곧 생일인 박여준..매년 찍는 생일촬영. 너무 많이 찍어서 하나씩하나씩 올려보자. 올해는 포즈, 표정이 다르다. 아이돌 시켜야겠다😊
박여준은 춤추는게 가장 좋다고 하네요. 그래서 1:1로 춤 배우고 있어요. 이쪽으로 나가려고요..보고 있나요??#yg #jyp #sm 여준이 눈 여겨봐주세요😁😁😁😁😁
.
.
#여아모델 #아이돌 #함해보자 #너가재밌다면... #해보자 #화이팅 #키즈모델 #춤신동 #5살 #춤추는게 #제일 #좋다 #인스타키즈 #인스타 #꽃밭 #매일매일 #사랑한다 #박여준 #오랜만에 #올리네
곧 생일인 박여준..매년 찍는 생일촬영. 너무 많이 찍어서 하나씩하나씩 올려보자. 올해는 포즈, 표정이 다르다. 아이돌 시켜야겠다😊 박여준은 춤추는게 가장 좋다고 하네요. 그래서 1:1로 춤 배우고 있어요. 이쪽으로 나가려고요..보고 있나요??#yg  #jyp  #sm  여준이 눈 여겨봐주세요😁😁😁😁😁 . . #여아모델  #아이돌  #함해보자  #너가재밌다면 ... #해보자  #화이팅  #키즈모델  #춤신동  #5살  #춤추는게  #제일  #좋다  #인스타키즈  #인스타  #꽃밭  #매일매일  #사랑한다  #박여준  #오랜만에  #올리네 
_
_
فيديو | تم ذكر بلاك بينك على نشرة أخبار MBC الصباحية لاحتلالهم المركز الأول في سمعة العلامات التجارية لفرق الفتيات
_
_ ‏Admin: @imblinks
-
- ‏#YG #kpop #blackpink #blink #بلاكبينك #블랙핑크 #jennie #jisoo #rosè #lisa
Jisoo's visual is unreal😭😭😭😍😍😍
Girl crush😆
#jisoo#jisookim#kimjisoo#jichu#chichoo#blackpink#blink#yg#ygentertainment#kimjichu#kimchichoo#choo#pretty#goddess#visual
SPRITE
.
.
.
#BLACKPINK #BLINK #YG #LISA #JENNIE #ROSE #JISOO
_________________________________
#BOOMBAYAH #WHISTLE #PLAYINGWITHFIRE #STAY #ASIFITSYOURLAST #DDUDUDDUDU #FOREVERYOUNG #REALLY #SEEULATER #LOSER #SURETHING #SOHOT
_________________________________
#BTS #WANNAONE #REDVELVET #GIDLE #TWICE #SNSD #NUESTW #EXO #EXO #OHMYGIRL #IKON #WINNER
📸📸📸📸📸
.
.
.
P̶E̶A̶C̶E̶M̶I̶N̶U̶S̶O̶N̶E̶
.
🌸 🌸 🌼 🌸 🌸
.
➖➖➖➖➖➖➖
.
#kwonjiyong #gdragon#gd #bigbang #vip #jiyong
#peaceminusone #yg #seungriseyo #_________peaceminusone #follow #happy #dlite
#kpop #motte #seoul #music 
#ygfamily #kpopf4f #kpopl4l #f4f #l4l #kpopfff #kpoplfl #kpopfollowforfollow #kpoplikes #kpoplike4like #kpoplikeforlike #kpoplike
@xxxibgdrgn
@__youngbae__ 
@peaceminusone 
@choi_seung_hyun_tttop 
@seungriseyo
📸📸📸📸📸 . . . P̶E̶A̶C̶E̶M̶I̶N̶U̶S̶O̶N̶E̶ . 🌸 🌸 🌼 🌸 🌸 . ➖➖➖➖➖➖➖ . #kwonjiyong  #gdragon #gd  #bigbang  #vip  #jiyong  #peaceminusone  #yg  #seungriseyo  #_________peaceminusone  #follow  #happy  #dlite  #kpop  #motte  #seoul  #music  #ygfamily  #kpopf4f  #kpopl4l  #f4f  #l4l  #kpopfff  #kpoplfl  #kpopfollowforfollow  #kpoplikes  #kpoplike4like  #kpoplikeforlike  #kpoplike  @xxxibgdrgn @__youngbae__ @peaceminusone @choi_seung_hyun_tttop @seungriseyo
Si canu emang kaya nya suka cewe imut di semua interview yang gua baca kalo di tanya pasti jawabnya cewe pendek mungil cewe imut tapi pas di weekly idol dia mukanya datar amat? Canu jaga image kali ya di weekly idol😂😂😂Si mbin cewe yang memberi rasa itu? Maksudnya Rasa cinta sayang? Rasa yang membuat hatimu berdebar-debar mbin?😂😂😂Bobby suka cewe yang punya impian yang suka sama pekerjaan nya (dia ngomong di radio star) suka cewe yang pake celana ketimbang rok gitulah kurang lebih(gua jadi inget Seseorang)😂😂😂
Admin seu🐼
#ikon #jinhwan #junhoe #donghyuk #chanwoo #yunhyeong #hanbin #bobby #ygentertainment #ygfamily #yg #bi #dk #chan #song #jay #koojunhoe #kimjinhwan #kimhanbin #kimjiwon #songyunhyeong #kimbobby #jungchanwoo #kimdonghyuk #newkidsthefinal #newkids #thefinal #goodbyeroad #faktaygkuaci #ikonic
Si canu emang kaya nya suka cewe imut di semua interview yang gua baca kalo di tanya pasti jawabnya cewe pendek mungil cewe imut tapi pas di weekly idol dia mukanya datar amat? Canu jaga image kali ya di weekly idol😂😂😂Si mbin cewe yang memberi rasa itu? Maksudnya Rasa cinta sayang? Rasa yang membuat hatimu berdebar-debar mbin?😂😂😂Bobby suka cewe yang punya impian yang suka sama pekerjaan nya (dia ngomong di radio star) suka cewe yang pake celana ketimbang rok gitulah kurang lebih(gua jadi inget Seseorang)😂😂😂 Admin seu🐼 #ikon  #jinhwan  #junhoe  #donghyuk  #chanwoo  #yunhyeong  #hanbin  #bobby  #ygentertainment  #ygfamily  #yg  #bi  #dk  #chan  #song  #jay  #koojunhoe  #kimjinhwan  #kimhanbin  #kimjiwon  #songyunhyeong  #kimbobby  #jungchanwoo  #kimdonghyuk  #newkidsthefinal  #newkids  #thefinal  #goodbyeroad  #faktaygkuaci  #ikonic 
.
.
✔#Repost @eunsta_gram (@get_repost)
・・・
콘에서 #LAST 를 불러주다니요😢😢😢 은지원 목소리 너무 좋고, 허리에 둔 손 너무 섹시해😚💘
.
.
20181014 #젝스키스 #콘서트 #지금여기다시
#은지원 #EUNJIWON #殷志源 #YG
YG 다른 건 다 구린데
콘서트 무대 퀄리티는 인정👍
(어제 음향은 할많하않😑)
개안한 듯한 스크린, 큐브 LED 오졌구요
#은지원 님 랩핑은 더 오지구요
(아니 왜 올리기만하면 화질이...ㅜㅜ)
젝스키스 1집 타이틀곡이자 데뷔곡 #학원별곡 리멕버전
#20181013 #젝스키스 #젝스키스콘서트 #지금여기다시 #YG
I can’t handle this😂😂
@bobbyindaeyo 😂😂🤣
Follow @ikon_nepal.official for more update
#ikon #ikontv #ikonic #ikonmemes #ikonbobby #ikonjune #ikondk #ikonyunhyeong #ikonjunhoe #ikonjinhwan #ikonhanbin #ikonchanwoo #ikondonghyuk #ikonmemes #ikonic #yg #ygikon
นี้แค่ 1 ใน 10 ผลงานงานล่ามศิลปิน คอนเสิร์ต เกาหลี. สนุกมากครับ ได้เจอทุกวงของวงการเกาหลีแล้ว. บางวงก็ไปกินเหล้ากัน บางวงทุกวันนี้ก็ยังเป็นเพื่อน พี่ น้องกัน. ขอบคุณทุกๆโอกาสที่มอบให้ผมครับ 🙏❤ #ล่ามเกาหลียุคแรก #kpop #superjunior #sm #yg #jyp #mnet #cube #dsp #truemusic #yamaha #coke #dusitthani #hanami #dreammaker #fingerprint #6thelement #kantana #12plus #channelvthailand #paragon #411ent #singhabeer #lg #samsung #impactarena
นี้แค่ 1 ใน 10 ผลงานงานล่ามศิลปิน คอนเสิร์ต เกาหลี. สนุกมากครับ ได้เจอทุกวงของวงการเกาหลีแล้ว. บางวงก็ไปกินเหล้ากัน บางวงทุกวันนี้ก็ยังเป็นเพื่อน พี่ น้องกัน. ขอบคุณทุกๆโอกาสที่มอบให้ผมครับ 🙏❤ #ล ่ามเกาหลียุคแรก #kpop  #superjunior  #sm  #yg  #jyp  #mnet  #cube  #dsp  #truemusic  #yamaha  #coke  #dusitthani  #hanami  #dreammaker  #fingerprint  #6thelement  #kantana  #12plus  #channelvthailand  #paragon  #411ent  #singhabeer  #lg  #samsung  #impactarena 
👆🏻👆🏻👆🏻
☁️☁️☁️
#GD #GDRAGON #kwonjiyong #jiyong #BIGBANG #CHANNEL #YG #fashionista #king #swag #greenhair #legend #지드래곤 #권지용 #지용 #빅뱅 #friends #IG
Follow @igreall____
😱Omo omo omo... 😭😭😭
Just saw this.. Aaah my heart.. 😣😭
.
.
🎥 cr @_mtrang_ on twitter 🙏💕😚
.
🌸🌿Bigbang Last Dance FM🌿🌸
.
#빅뱅 #대성  #강대성 #권지용  #최승현 #이승현 #동영배 #ビッグバン #テソン #dlite👼
#YG #bigbang #TOP #gdragon #taeyang #daesung #seungri #kangdaesung #yabaikang #tabi #idol #kpop #dlite  #BIGBANG #VIP #youngbae #choiseunghyun #kwonjiyong
.
.
.
✔#Repost @eunsta_gram (@get_repost)
・・・
🚨영상 뒷부분 소리주의
팬들 나눠주려고 공연 소품인 젝키머니💸 들고 뽀짝뽀짝 걸어오는 #찌오니😊 팬들 다칠까봐 "또 쥬께! 또 쥬께! 또 이쒀!😅" 살짝 웃으면서 말하는거 핵씹덕😭😭😭😭
.
.
20181014 #젝스키스 #콘서트 #지금여기다시
#은지원 #EUNJIWON #殷志源 #YG
ياصباحح الخير ياصباح جينوو سمچونن 😭🖤🖤💋عقبال تصير سمچون حقيقي لعيالهم😂🍭.
———————————.
#WINNER #YG #WINNERYG #SONGMINO#MINO #YOON #SEUNGYOON #JINU  #JINWOO #HOONY #SEUNGHOON #TAEHYUN #INNERCIRCLE #INCLE #INNERCIRCLES #minyoon . 
@realllllmino @w_n_r00 @maetamong @xxjjjwww .
_______________________
‎#مينو #سنقيون #سنقهون #جينوو #تايهيون  #وينر #وايجي #هوني  #يون
ياصباحح الخير ياصباح جينوو سمچونن 😭🖤🖤💋عقبال تصير سمچون حقيقي لعيالهم😂🍭. ———————————. #WINNER  #YG  #WINNERYG  #SONGMINO #MINO  #YOON  #SEUNGYOON  #JINU  #JINWOO  #HOONY  #SEUNGHOON  #TAEHYUN  #INNERCIRCLE  #INCLE  #INNERCIRCLES  #minyoon  . @realllllmino @w_n_r00 @maetamong @xxjjjwww . _______________________ ‎#مينو  #سنقيون  #سنقهون  #جينوو  #تايهيون  #وينر  #وايجي  #هوني  #يون 
Setiap kmu ngrsa cpe dan bosan karena pekerjaan yg mnumpuk ingtlh ad org yang ingn berada di posisimu..tapi??dia tak mmpu apa2.
#sllu#bersyukur#apa#yg#Allah#ksih#tuk#kita#😍😍😍
20171015
It’s been a year, what a wonderful world it is with you ❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@xxxibgdrgn @peaceminusone @peaceminusonedotcom @choi_seung_hyun_tttop @seungriseyo @__youngbae__  #gdragon #kwonjiyong #권지용 #權志龍 #权志龙 #jiyong #bigbang #yg #choiseunghyun #youngbae #taeyang #seungri #leeseunghyun #胜利 #daesung #dlite #sol #vi
Regram
ライブ🎤に行きたいなぁ〜😭
5人に会いたい💗👑 #BIGBANG#빅뱅#top#TOP#탑#choiseunghyun 
#たぷちゃん#崔勝鉉#보고싶다#가고싶다#콘서트#YG
Istana koki #oma 2centil #yg penting happy #
Istana koki #oma  2centil #yg  penting happy #
#blackpink#rose#jisoo#lisa#jennie#black#pink#love#story#girl#foto#butiful#💗#💕#💖#💛#🎶#YG#ygentertainment#album#🔥#💋#❤❤❤
#blackpink#rose#jisoo#lisa#jennie#black#pink#love#story#girl#foto#butiful#💗#💕#💖#💛#🎶#YG#ygentertainment#album#🔥#💋#❤❤❤
#blackpink#rose#jisoo#lisa#jennie#black#pink#love#story#girl#foto#butiful#💗#💕#💖#💛#🎶#YG#ygentertainment#album#🔥#💋#❤❤❤
Im sorry for being a noob when it comes to editing y'all😂
I literally suck😂 
Should  I go back postinf pics instead?
🖤
🖤
🖤
#BLACKPINK #blink #블랙핑크 #lisa #jisoo #rosé #rose #jennie #yg #lalisa #kimjisoo #parkchaeyoung #kimjennie #kpop #girlgroup #love #singers #music #visual #beautiful #l4l #f4f #kpopl4l #kpopf4f #followforfollow
#blackpink#rose#jisoo#lisa#jennie#black#pink#love#story#girl#foto#butiful#💗#💕#💖#💛#🎶#YG#ygentertainment#album#🔥#💋#❤❤❤
Goodafternoon Handsome Best DJ♥😇 @djglory IG STORY UPDATE!
FOLLOW ⬇⬇
@djgloryph 🇵🇭 @tpa_official_ph
.
.
@djglory @tpa_official  @naturalhighrecords
.
.
.
.
#djgloryandtpa #djglory #glory #djgloryph
#djglorymixset #dj
#seungri #thegreatseungri 
#nhr #naturalhighrecord 
#yg #ygentertainment #ygfamily 
#ygxofficial #ygxacademy #dj #musicislife 
#Musician #Artist #Ceo #Boss #Seungri #VI #BIGBANG #feedgoals #manila #philippines #instagram
Goodafternoon Handsome Best DJ♥😇 @djglory IG STORY UPDATE! FOLLOW ⬇⬇ @djgloryph 🇵🇭 @tpa_official_ph . . @djglory @tpa_official @naturalhighrecords . . . . #djgloryandtpa  #djglory  #glory  #djgloryph  #djglorymixset  #dj  #seungri  #thegreatseungri  #nhr  #naturalhighrecord  #yg  #ygentertainment  #ygfamily  #ygxofficial  #ygxacademy  #dj  #musicislife  #Musician  #Artist  #Ceo  #Boss  #Seungri  #VI  #BIGBANG  #feedgoals  #manila  #philippines  #instagram 
#blackpink#rose#jisoo#lisa#jennie#black#pink#love#story#girl#foto#butiful#💗#💕#💖#💛#🎶#YG#ygentertainment#album#🔥#💋#❤❤❤
Sehat selalu ya syng😘😘😘
Sehat selalu ya syng😘😘😘
Аххахахха боже кто-нибудь остановите #lizkook (лискуковцев) 😹👌
Это правда очень смешно и мило 😹🌈
#BLACKPINK 🔥
#LISA #JISOO #ROSE #JENNIE #IKON #YG #BIGBAND #WINNER #2NE1 #TWICE #GOT7 #EXO #NCT #BTS #BTOOB  #IU #SEHUN #suho  #lizkook  #baekhyun  #bobby #jungkook #BTS #SQUAREUP #kpop #gidle #블랙핑크 #소년방탕
[180915] preview at NRT😍
[180915] preview at NRT😍
I'm shook with this look, he's killing me literally 😍😆
I'm shook with this look, he's killing me literally 😍😆
I'M SO IN LOVE WITH THIS LOOK😍😍
Have a safe flight guys❤
I'M SO IN LOVE WITH THIS LOOK😍😍 Have a safe flight guys❤
GREGORY X iKON
MY DOUBLE B HEART SO UWUU
GREGORY X iKON MY DOUBLE B HEART SO UWUU