an online Instagram web viewer

#TeamOrenGojesz medias

Photos

.
❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️
.
Customer suka set BASIC BEAUTY KOMBO ni. Water based lagi, senang meresap dan tak melekit uolls. Tak perlu dah makeup tebal2 dah. .
.
📱WhatsApp 014-9686023
FB: Wilhelmina Mswill
. 
#mswil
#vcsbyannona
#vitamincserum 
#TeamOrenGojesz
. ❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️ . Customer suka set BASIC BEAUTY KOMBO ni. Water based lagi, senang meresap dan tak melekit uolls. Tak perlu dah makeup tebal2 dah. . . 📱WhatsApp 014-9686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #vitamincserum  #TeamOrenGojesz 
.
❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️
.
Sejak guna produk ni. Muka dah semakin okey katanya. Parut jerawat hilang sedikit demi sedikit. Yang best dah tak berminyak teruk macam dulu. Best!!
.
Sesiapa belum try tu dapatkan segera dengan harga serendah RM39. Confirm puas hati.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. ❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️ . Sejak guna produk ni. Muka dah semakin okey katanya. Parut jerawat hilang sedikit demi sedikit. Yang best dah tak berminyak teruk macam dulu. Best!! . Sesiapa belum try tu dapatkan segera dengan harga serendah RM39. Confirm puas hati. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️
.
Customer yang berpuas hati dengan produk #VCS. Serumnya syok giler...muka jadi moist. Cleanser dah guna dahbtak berminyak.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. ❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️ . Customer yang berpuas hati dengan produk #VCS . Serumnya syok giler...muka jadi moist. Cleanser dah guna dahbtak berminyak. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️
.
Muka breakout sangat. Sesudah apply Vitamin C Serum...keadaan kulit beransur pulih dalam masa seminggu. Jerawat kecut malah pori pun maoin mengecil.
.
Sesiapa belum try tu dapatkan segera dengan harga serendah RM39. Confirm puas hati.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. ❤️Testimoni baik punya dari customer...❤️ . Muka breakout sangat. Sesudah apply Vitamin C Serum...keadaan kulit beransur pulih dalam masa seminggu. Jerawat kecut malah pori pun maoin mengecil. . Sesiapa belum try tu dapatkan segera dengan harga serendah RM39. Confirm puas hati. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Bukan sorang jer cakap Vitamin C bagus tau...banyak dah testimoni yang begini kitaorang dapat. Jangan tunggu lagi. Meh order sekarang.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Bukan sorang jer cakap Vitamin C bagus tau...banyak dah testimoni yang begini kitaorang dapat. Jangan tunggu lagi. Meh order sekarang. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Ingat tau...kulit berminyak pun perlukan pelembap tau. Make sure yang jenis water based dan oil free. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
DermaRoller
(Collagen Stimulation Therapy)
RM55
.
NAK KESAN LAGI POWER TAK??
.
Guna Vitamin C Serum by Annona sekali ngan DermaRoller ni. Parut korang akan pudar lagi cepat dari biasa. Vitamin C Serum akan lebih senang meresep jauh ke dalam kulit.
.
DermaRoller ni jarum bersize 0.5mm. Memang halus untuk kulit. So,sapa2 yg takut ngan jarum tu....x perlu risau la..relex k, serious x sakit.
.
💞FUNGSI DERMAROLLER
▶ Memudarkan parut dengan lebih cepat
▶ Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk / berlubang akibat jerawat
▶ Nutrisi serum lebih dalam dan memberikan kesan lebih ketara
▶ Liang pori cepat mengecil dan lebih halus
▶ Anti Penuaan
▶ Sangat sesuai untuk bekas jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch mark.
.
📱Whatsapp 0149686023.
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . DermaRoller (Collagen Stimulation Therapy) RM55 . NAK KESAN LAGI POWER TAK?? . Guna Vitamin C Serum by Annona sekali ngan DermaRoller ni. Parut korang akan pudar lagi cepat dari biasa. Vitamin C Serum akan lebih senang meresep jauh ke dalam kulit. . DermaRoller ni jarum bersize 0.5mm. Memang halus untuk kulit. So,sapa2 yg takut ngan jarum tu....x perlu risau la..relex k, serious x sakit. . 💞FUNGSI DERMAROLLER ▶ Memudarkan parut dengan lebih cepat ▶ Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk / berlubang akibat jerawat ▶ Nutrisi serum lebih dalam dan memberikan kesan lebih ketara ▶ Liang pori cepat mengecil dan lebih halus ▶ Anti Penuaan ▶ Sangat sesuai untuk bekas jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch mark. . 📱Whatsapp 0149686023. FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Wow...kulit dah licin. Glowing lagi!!!
.
Sis kita ni start gunakan serum dari Bulan Februari lagi...sehingga la sekarang. Muka dah licin. Bekas jerawat pun dah pudar. Hebat sungguh penangan Vitamin C Serum ni tau.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Wow...kulit dah licin. Glowing lagi!!! . Sis kita ni start gunakan serum dari Bulan Februari lagi...sehingga la sekarang. Muka dah licin. Bekas jerawat pun dah pudar. Hebat sungguh penangan Vitamin C Serum ni tau. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Wajib tengok ni uolls... Akak belanja cara-cara penggunaan Vitamin C Serum ni. Moga manfaat.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Wajib tengok ni uolls... Akak belanja cara-cara penggunaan Vitamin C Serum ni. Moga manfaat. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Wajib tengok ni uolls... Akak belanja cara-cara penggunaan Vitamin C Serum ni. Moga manfaat.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Wajib tengok ni uolls... Akak belanja cara-cara penggunaan Vitamin C Serum ni. Moga manfaat. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA
🌸RM45
.
🍂BAHAN UTAMA:
✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan.
.
✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering.
.
✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut.
.
✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
.
✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal.
.
✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal.
.
✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit.
.
Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap.
.
Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. VITAMIN C BEAUTY MIST BY ANNONA 🌸RM45 . 🍂BAHAN UTAMA: ✔️ ASCORBYL GLUCOSIDASE (Vitamin C): Memperbaiki tona kulit kusam dan membantu meningkatkan seri kulit dengan perlindungan antioksidan. . ✔️BERGAMOT OIL (Citrus aurantium bergamia): Mengimbangi pengeluaran sebum di muka dan melegakan kerengsaan pada kulit akibat cuaca panas dan kering. . ✔️TANGERINE PEEL EXTRACT(Citrus reticulate): Mengekalkan lembapan pada kulit dan membantu memudarkan parut. . ✔️ SWEET ORANGE OIL (Citrus sinensis): Memberikan kelegaan yang cepat dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . ✔️ BEE VENOM🐝: Meransang penghasilan kolagen, membantu pemulihan sel kulit yang rosak, dan menggalakkan sel kulit baru yang lebih sihat dan anjal. . ✔️KOLAGEN: Melindungi kulit dari ancaman pencemaran luar dan membantu sel kulit kelihatan lembap, lembut dan anjal. . ✔️ WITCH HAZEL: Bertindak sebagai natural astringent, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan, menghaluskan liang pori dan memberi kesan ‘cool down’ pada kulit. . Digunakan selepas mencuci muka, dan bila-bila masa kulit memerlukan hidrasi , walaupun setelah mengenakan mekap. . Paling WOW, 1 BOTOL 90ml, jimat dan tahan 2 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Harga 1 botol ialah RM45 sahaja. Nak lebih jimat, beli 3 botol terus! Share ngan kawan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Serum Vitamin C by Annona
.
💞 Trial Pack (5ml)
1 unit RM39
3 unit RM100
💞 VitaminC Serum - 10xVitC (15 ml)
RM90
.
Boleh membantu menyelesaikan masalah seperti...
💞 Parut Baru atau Parut Lama
💞 Liang pori terbuka
💞 Jeragat
💞 Kulit Kusam dan tak sekata
💞 Kulit wajah rosak akibat salah guna produk.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Serum Vitamin C by Annona . 💞 Trial Pack (5ml) 1 unit RM39 3 unit RM100 💞 VitaminC Serum - 10xVitC (15 ml) RM90 . Boleh membantu menyelesaikan masalah seperti... 💞 Parut Baru atau Parut Lama 💞 Liang pori terbuka 💞 Jeragat 💞 Kulit Kusam dan tak sekata 💞 Kulit wajah rosak akibat salah guna produk. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Testimoni Serum Vitamin C by Annona.
.
Sapa cakap makcik2 tak perlu jaga kulit. Tengok ni...kulit sihat dah. Tak perlu filter.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Testimoni Serum Vitamin C by Annona. . Sapa cakap makcik2 tak perlu jaga kulit. Tengok ni...kulit sihat dah. Tak perlu filter. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
VITAMIN C GENTLE CLEANSER
.
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
🌸Fungsi #VCGC
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . VITAMIN C GENTLE CLEANSER . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 🌸Fungsi #VCGC  🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Testimoni Serum Vitamin C by Annona.
.
Alahai.. Comeynya adik ni. Muka berseri dan sihat setelah gunakan Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream. Glowing dah.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Testimoni Serum Vitamin C by Annona. . Alahai.. Comeynya adik ni. Muka berseri dan sihat setelah gunakan Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream. Glowing dah. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
#TeamOrenGojesz:
Boleh dapatkan⤵⤵⤵
.
🍊 VCGC 60ml RM39
.
🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39
.
🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90
.
🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39
.
🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45
.
😍DERMA ROLLER RM55
.
🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊
(JIMAT RM59)
Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39
.
ATAU
.
🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊
(JIMAT RM65)
Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55
.
.
📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰
.
.
🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝
#TeamOrenGojesz : Boleh dapatkan⤵⤵⤵ . 🍊 VCGC 60ml RM39 . 🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39 . 🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90 . 🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39 . 🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45 . 😍DERMA ROLLER RM55 . 🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊 (JIMAT RM59) Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39 . ATAU . 🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊 (JIMAT RM65) Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55 . . 📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰 . . 🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝
#TeamOrenGojesz:
Boleh dapatkan⤵⤵⤵
.
🍊 VCGC 60ml RM39
.
🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39
.
🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90
.
🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39
.
🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45
.
😍DERMA ROLLER RM55
.
🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊
(JIMAT RM59)
Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39
.
ATAU
.
🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊
(JIMAT RM65)
Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55
.
.
📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰
.
.
🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝
#TeamOrenGojesz : Boleh dapatkan⤵⤵⤵ . 🍊 VCGC 60ml RM39 . 🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39 . 🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90 . 🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39 . 🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45 . 😍DERMA ROLLER RM55 . 🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊 (JIMAT RM59) Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39 . ATAU . 🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊 (JIMAT RM65) Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55 . . 📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰 . . 🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝
#TeamOrenGojesz:
Boleh dapatkan⤵⤵⤵
.
🍊 VCGC 60ml RM39
.
🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39
.
🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90
.
🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39
.
🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45
.
😍DERMA ROLLER RM55
.
🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊
(JIMAT RM59)
Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39
.
ATAU
.
🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊
(JIMAT RM65)
Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55
.
.
📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰
.
.
🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝
#TeamOrenGojesz : Boleh dapatkan⤵⤵⤵ . 🍊 VCGC 60ml RM39 . 🍊VCS TRIAL PACK 5ml RM39 . 🍊VCS NORMAL PACK 15ml RM90 . 🍊VITAMIN C MOISTURISER CREAM RM39 . 🍊VITAMIN C BEAUTY MIST RM45 . 😍DERMA ROLLER RM55 . 🎉PROMO SUPER SAVER RM160🎊 (JIMAT RM59) Beli 2botol VCS FREE Moisturiser Sunblock® yang berharga RM39 . ATAU . 🎉PROMO BEAUTY HEROES RM170🎊 (JIMAT RM65) Beli 2botol VCS FREE Derma Roller yang berharga RM55 . . 📲Whatsapp 017-5196427 untuk lebih DISKAUN💰💰💰 . . 🏃Jom follow @serum.annona untuk info lanjut...📝
.
Bila muka dh flawless...dah tak payah makeup tebal lagi. Best kan?? Jom try Vitamin C Serum kami.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Bila muka dh flawless...dah tak payah makeup tebal lagi. Best kan?? Jom try Vitamin C Serum kami. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
VITAMIN C MOISTURIZING CREAM (VCMC)
🌸RM39 sebotol
🌸RM100 3 botol
.
🍊KELEBIHAN
💦 Pelembab muka jenis krim, ringan  dan tinggi Vitamin C
💦 Mempunyai SPF30 untuk melindungi  kulit anda dari sinaran matahari
💦 Digabungkan dgn Argan Oil,  Pomegranate, Niacinamide,  Hyaluranic Acid
💦 Tidak melekit & mudah menyerap ke  wajah dengan cepat
💦 Sesuai utk kulit berminyak, keringn  kombinasi & kusam
.
Ia adalah satu "musconception" bahawa mereka yg berkulit minyak dan harus elak memakai sebarnga moisturizer.
.
NOOOO 😱😱😱 kulit berminyak sgt2 memerlukan pelembab
.
PELEMBAB TAMBAH AIR, BUKAN MINYAK 💦
.
Kulit yg kekurangan air,lebih cenderung utk berhadapan dgn pelbagai jenis masalah kulit yg serius.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . VITAMIN C MOISTURIZING CREAM (VCMC) 🌸RM39 sebotol 🌸RM100 3 botol . 🍊KELEBIHAN 💦 Pelembab muka jenis krim, ringan dan tinggi Vitamin C 💦 Mempunyai SPF30 untuk melindungi kulit anda dari sinaran matahari 💦 Digabungkan dgn Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide, Hyaluranic Acid 💦 Tidak melekit & mudah menyerap ke wajah dengan cepat 💦 Sesuai utk kulit berminyak, keringn kombinasi & kusam . Ia adalah satu "musconception" bahawa mereka yg berkulit minyak dan harus elak memakai sebarnga moisturizer. . NOOOO 😱😱😱 kulit berminyak sgt2 memerlukan pelembab . PELEMBAB TAMBAH AIR, BUKAN MINYAK 💦 . Kulit yg kekurangan air,lebih cenderung utk berhadapan dgn pelbagai jenis masalah kulit yg serius. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Kulit makin pulih. Harga oun berpatutan...tak mau pakai produk lain dah la. Hihi..
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Kulit makin pulih. Harga oun berpatutan...tak mau pakai produk lain dah la. Hihi.. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Selepas seminggu guna Vitamin C Serum. Cantik sangat kulit dia ni... Tq sist bagi feedback ni.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Selepas seminggu guna Vitamin C Serum. Cantik sangat kulit dia ni... Tq sist bagi feedback ni. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Serum Vitamin C by Annona
.
💞 Trial Pack (5ml)
1 unit RM39
3 unit RM100
💞 VitaminC Serum - 10xVitC (15 ml)
RM90
.
Boleh membantu menyelesaikan masalah seperti...
💞 Parut Baru atau Parut Lama
💞 Liang pori terbuka
💞 Jeragat
💞 Kulit Kusam dan tak sekata
💞 Kulit wajah rosak akibat salah guna produk.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Serum Vitamin C by Annona . 💞 Trial Pack (5ml) 1 unit RM39 3 unit RM100 💞 VitaminC Serum - 10xVitC (15 ml) RM90 . Boleh membantu menyelesaikan masalah seperti... 💞 Parut Baru atau Parut Lama 💞 Liang pori terbuka 💞 Jeragat 💞 Kulit Kusam dan tak sekata 💞 Kulit wajah rosak akibat salah guna produk. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Akibat terjebak jugak ngan Vitamin C Serum. Berseri terus muka... Nmpk glowing sangat weh.. Tq sist bagi feedback ni.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Akibat terjebak jugak ngan Vitamin C Serum. Berseri terus muka... Nmpk glowing sangat weh.. Tq sist bagi feedback ni. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
BEST!! Suka semua produk VCSANNONA. Kulit dah nampak perubahan dan tak berminyak dah. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . BEST!! Suka semua produk VCSANNONA. Kulit dah nampak perubahan dan tak berminyak dah. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
🍂Multi- Functional Blackhead Remove🍂
🌸RM89
.
✔ Membersihkan liang pori yang kotor melalui sedutan dan meningkatkan peredaran darah dalam kulit.
✔ Mempunyai 4 jenis kepala sedutan yang boleh diubah dan menawarkan pelbagai kegunaan.
✔ Mempunyai 3 tahap kelajuan sedutan boleh laras menjadikan ia sesuai untuk kulit yang berbeza.
✔ USB pengecasan yang mudah dan selamat untuk digunakan. ✔ Membantu menghilangkan bintik hitam, membersihkan kotoran dalam liang pori, mengurangkan kedutan dan memastikan kulit licin dan segar sentiasa.
.
🌸Cara Penggunaan :
1) Bersihkan muka menggunakan Vitamin C Gentle Cleanser.
.
2) Wap muka dengan air panas selama 3-5 minit untuk membantu liang pori terbuka.
.
3) Gunakan blackhead remover di kawasan yang bermasalah.
.
4) Ulang langkah 3 untuk mendapatkan kesan yang diinginkan (5-15 min)
.
** Nota Penting : Tidak perlu tekan, penyedutnya akan menyedut sendiri kotoran/blackhead di wajah anda.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. 🍂Multi- Functional Blackhead Remove🍂 🌸RM89 . ✔ Membersihkan liang pori yang kotor melalui sedutan dan meningkatkan peredaran darah dalam kulit. ✔ Mempunyai 4 jenis kepala sedutan yang boleh diubah dan menawarkan pelbagai kegunaan. ✔ Mempunyai 3 tahap kelajuan sedutan boleh laras menjadikan ia sesuai untuk kulit yang berbeza. ✔ USB pengecasan yang mudah dan selamat untuk digunakan. ✔ Membantu menghilangkan bintik hitam, membersihkan kotoran dalam liang pori, mengurangkan kedutan dan memastikan kulit licin dan segar sentiasa. . 🌸Cara Penggunaan : 1) Bersihkan muka menggunakan Vitamin C Gentle Cleanser. . 2) Wap muka dengan air panas selama 3-5 minit untuk membantu liang pori terbuka. . 3) Gunakan blackhead remover di kawasan yang bermasalah. . 4) Ulang langkah 3 untuk mendapatkan kesan yang diinginkan (5-15 min) . ** Nota Penting : Tidak perlu tekan, penyedutnya akan menyedut sendiri kotoran/blackhead di wajah anda. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Berkesan sangat katanya. Pori megecil dan muka terasa lebih lembut.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
.
.
5 TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL.
.
Meh...akak share tips cuci muka yang betul. Akak dulu pun cuci muka main belasah jer. Hihi...moga bermanfaat!
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . 5 TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL. . Meh...akak share tips cuci muka yang betul. Akak dulu pun cuci muka main belasah jer. Hihi...moga bermanfaat! . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL.
.
👒 Tips #2
.
Bersihkan muka dari sisa makeup. Tanggalkan makeup sebelum mencuci muka. Gunakan makeup remover agar wajah bebas dari sisa makeup yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat. Guna makeup remover bebas alcohol.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL. . 👒 Tips #2  . Bersihkan muka dari sisa makeup. Tanggalkan makeup sebelum mencuci muka. Gunakan makeup remover agar wajah bebas dari sisa makeup yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat. Guna makeup remover bebas alcohol. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL.
.
👒 Tips #2
.
Bersihkan muka dari sisa makeup. Tanggalkan makeup sebelum mencuci muka. Gunakan makeup remover agar wajah bebas dari sisa makeup yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat. Guna makeup remover bebas alcohol.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL. . 👒 Tips #2  . Bersihkan muka dari sisa makeup. Tanggalkan makeup sebelum mencuci muka. Gunakan makeup remover agar wajah bebas dari sisa makeup yang boleh menyebabkan liang pori tersumbat. Guna makeup remover bebas alcohol. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL.
.
👒Tips #3
. 
Cuci muka dengan air suam. Kita sering kali mencuci muka menggunakan air sejuk. Tukar rutin ini dan gunakan air suam kerana ia dapat membuka pori pori pada wajah dan memberikan impak mencuci dengan lebih maksima. Mahu kesan yang lebih segar, bilas pula dengan air sejuk.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL. . 👒Tips #3  . Cuci muka dengan air suam. Kita sering kali mencuci muka menggunakan air sejuk. Tukar rutin ini dan gunakan air suam kerana ia dapat membuka pori pori pada wajah dan memberikan impak mencuci dengan lebih maksima. Mahu kesan yang lebih segar, bilas pula dengan air sejuk. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL.
.
👒Tips #4
.
Urut muka dengan lembut. Ketika mencuci muka, urut wajah secara lembut dengan gerakan memutar. Lakukan gerakan memutar ini lebih kurang 30 saat. Ia dapat membantu membuang kotoran dan sisa makeup dengan lebih berkesan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL. . 👒Tips #4  . Urut muka dengan lembut. Ketika mencuci muka, urut wajah secara lembut dengan gerakan memutar. Lakukan gerakan memutar ini lebih kurang 30 saat. Ia dapat membantu membuang kotoran dan sisa makeup dengan lebih berkesan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL
.
👒Tips #5
.
Elakkan menggosok muka dengan tuala. Setelah selesai mencuci muka, keringkan wajah dengan menekap tuala pada wajah dan bukan menggosok. Ini untuk mengelakkan wajah yang telah dicuci terkena iritasi apabila digosok dengan tuala.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL . 👒Tips #5  . Elakkan menggosok muka dengan tuala. Setelah selesai mencuci muka, keringkan wajah dengan menekap tuala pada wajah dan bukan menggosok. Ini untuk mengelakkan wajah yang telah dicuci terkena iritasi apabila digosok dengan tuala. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
✅Done postage to Sabah. ✅Done postage to Langkawi. ✅Done submit order restock #VitCSeries.

Fuhhhh....senang kan berbisnez dengan #VCSAnnona ? Produk original , berkualiti dan ada branded memang senang jual.

Alhamdulillah...memang permintaan tinggi.
Balik kampong pun confirm kena bawa balik stok. Sebab nak taknak orang akan tanya : 'Ang pakai apa la ni? Muka nampak lain.' 'Ang buat bisnes apa la ni? Masyukkk semacam ja tengok.' 'Weh produk apa ang juai kat fb tu? Aku nak try jugak.'
.
So...sotong. hahaha. Tugas dropship hanya sediakan jari jemari untuk menyotong submit order dan kira duit ke dalam bank sotong dan rimau. Bahan-bahan dan latihan semua kakbet suapkan. Tunggu nak glurrrpppp ja hokeh😍

Bestkan jadi dropship/agent kakbet? Hehe.

Kepada yang masih tercari-cari peluang buat duit tu bolehlah join #TeamOrenGojesz hokeh.

Pm/whatsapp kakbey anytime anywhere
📲www.wasap.my/+60177799120

No problem punya 👌👍
✅Done postage to Sabah. ✅Done postage to Langkawi. ✅Done submit order restock #VitCSeries . Fuhhhh....senang kan berbisnez dengan #VCSAnnona  ? Produk original , berkualiti dan ada branded memang senang jual. Alhamdulillah...memang permintaan tinggi. Balik kampong pun confirm kena bawa balik stok. Sebab nak taknak orang akan tanya : 'Ang pakai apa la ni? Muka nampak lain.' 'Ang buat bisnes apa la ni? Masyukkk semacam ja tengok.' 'Weh produk apa ang juai kat fb tu? Aku nak try jugak.' . So...sotong. hahaha. Tugas dropship hanya sediakan jari jemari untuk menyotong submit order dan kira duit ke dalam bank sotong dan rimau. Bahan-bahan dan latihan semua kakbet suapkan. Tunggu nak glurrrpppp ja hokeh😍 Bestkan jadi dropship/agent kakbet? Hehe. Kepada yang masih tercari-cari peluang buat duit tu bolehlah join #TeamOrenGojesz  hokeh. Pm/whatsapp kakbey anytime anywhere 📲www.wasap.my/+60177799120 No problem punya 👌👍
.
Testimoni Serum Vitamin C by Annona.
.
Alamilah perubahan seperti mereka.. memang tak rugi. Kulit makin sihat adalah...
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#teamOrenGojesz
. Testimoni Serum Vitamin C by Annona. . Alamilah perubahan seperti mereka.. memang tak rugi. Kulit makin sihat adalah... . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #teamOrenGojesz 
.
KELEBIHAN VITAMIN C BEAUTY MIST (VCBM)
.
🍊 Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan Bee Venom 🍊🐝🍯
🍊 Membantu meningkatkan seri wajah. 🍊 Melembapkan wajah sepanjang hari
🍊 Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam
🍊 Membantu meningkatkan keanjalan kulit
.
Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupon selepas memakai mekap untuk memberi kesan glowing 💃💃
.
psst: Cik J pon cuak tau nak dekat dengan skin kita 😂😂
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. KELEBIHAN VITAMIN C BEAUTY MIST (VCBM) . 🍊 Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan Bee Venom 🍊🐝🍯 🍊 Membantu meningkatkan seri wajah. 🍊 Melembapkan wajah sepanjang hari 🍊 Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam 🍊 Membantu meningkatkan keanjalan kulit . Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupon selepas memakai mekap untuk memberi kesan glowing 💃💃 . psst: Cik J pon cuak tau nak dekat dengan skin kita 😂😂 . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Testimoni Serum Vitamin C by Annona.
.
Alamilah perubahan seperti mereka.. memang tak rugi. Kulit makin sihat adalah...
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#teamOrenGojesz
. Testimoni Serum Vitamin C by Annona. . Alamilah perubahan seperti mereka.. memang tak rugi. Kulit makin sihat adalah... . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #teamOrenGojesz 
.
Feedback dari customer.
Vitamin C Serum ni bolrh rawat parut chicken pox gak tau. Amacam? Best kan?
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Feedback dari customer. Vitamin C Serum ni bolrh rawat parut chicken pox gak tau. Amacam? Best kan? . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Sape yang jenis nak cepat, senang dan jimat masa bersiap pergi keje, memang sesuai sangat guna set ni.
.
Ada VC Gentle Cleanser, VC Serum dan VC Moisturising Cream spf30.
.
Cara guna pon mudah, cuci dan sapu je di wajah. Chop chass chop chass Siap! 
Macam ais batu campur (abc) jerrr. 
Anda wajib cuba! .
Oh! btw produk ni dari ahli farmasi bertauliah ini iaitu Pn. Ony Nurhusni
Memang tak yah nak ragu sebab ia memang #selamat dan beliau menerima Anugerah Ikon usahawan Kosmetik Kedah 2018 bebaru nih.
❌ No Mercury
❌ No Hidrokuinon
❌ No Paraben
❌ No SLS
❌ No Alcohol ❌ No Artificial Fragrance & Colourant
.
Sis yakin dan percaya , bila dah guna satu set ni, lepas beberapa hari jer, uols pasti jatuh chenta dan akan nampak wajah berseri serta bersinar bak bintang di langit, berkilau-kilau giteww.
Pastu belek pulak parut jerawat, akan nampak pudar.
Parut jer pudar tau, tapi kasih i pada u takkan pudar cia cia cia 😂
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Sape yang jenis nak cepat, senang dan jimat masa bersiap pergi keje, memang sesuai sangat guna set ni. . Ada VC Gentle Cleanser, VC Serum dan VC Moisturising Cream spf30. . Cara guna pon mudah, cuci dan sapu je di wajah. Chop chass chop chass Siap! Macam ais batu campur (abc) jerrr. Anda wajib cuba! . Oh! btw produk ni dari ahli farmasi bertauliah ini iaitu Pn. Ony Nurhusni Memang tak yah nak ragu sebab ia memang #selamat  dan beliau menerima Anugerah Ikon usahawan Kosmetik Kedah 2018 bebaru nih. ❌ No Mercury ❌ No Hidrokuinon ❌ No Paraben ❌ No SLS ❌ No Alcohol ❌ No Artificial Fragrance & Colourant . Sis yakin dan percaya , bila dah guna satu set ni, lepas beberapa hari jer, uols pasti jatuh chenta dan akan nampak wajah berseri serta bersinar bak bintang di langit, berkilau-kilau giteww. Pastu belek pulak parut jerawat, akan nampak pudar. Parut jer pudar tau, tapi kasih i pada u takkan pudar cia cia cia 😂 . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Feedback dari customer.
Guna baru 4 5 hari...parut dah pudar. Love it!
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Feedback dari customer. Guna baru 4 5 hari...parut dah pudar. Love it! . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Vitamin C sangat membantu dalam proses penghasilan kolagen. Ia menyebabkan kulit menjadi gebu dan mengurangkan tona gelap pada muka👱
.
Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam dan tidak bermaya. Kandungan kolagen kita berkurangan seiring dengan pertambahan usia👩👉👵
.
Jadinya, sumber dari luar sangat diperlukan untuk menyeimbangkan kandungan kolagen di dalam badan bagi menghasilkan kulit yang awet muda .
.
Hanya RM90 untuk rawatan kulit selama 1-2bulan SANGAT JIMAT 😱
.
Boleh juga cuba mini serum ..hanya RM39 5ml. kalau nak lebih jimat boleh share dengan kawan atau sedara mara, beli 3 botol RM100
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Vitamin C sangat membantu dalam proses penghasilan kolagen. Ia menyebabkan kulit menjadi gebu dan mengurangkan tona gelap pada muka👱 . Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam dan tidak bermaya. Kandungan kolagen kita berkurangan seiring dengan pertambahan usia👩👉👵 . Jadinya, sumber dari luar sangat diperlukan untuk menyeimbangkan kandungan kolagen di dalam badan bagi menghasilkan kulit yang awet muda . . Hanya RM90 untuk rawatan kulit selama 1-2bulan SANGAT JIMAT 😱 . Boleh juga cuba mini serum ..hanya RM39 5ml. kalau nak lebih jimat boleh share dengan kawan atau sedara mara, beli 3 botol RM100 . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Kombo Super Saver 2
RM160
👉🏻 2 Botol Vitamin C Serum (15ml)
👉🏻 Free Vitamin C Gentle Cleanser (60ml)
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#teamOrenGojesz
. . Kombo Super Saver 2 RM160 👉🏻 2 Botol Vitamin C Serum (15ml) 👉🏻 Free Vitamin C Gentle Cleanser (60ml) . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #teamOrenGojesz 
.
Vitamin C sangat membantu dalam proses penghasilan kolagen. Ia menyebabkan kulit menjadi gebu dan mengurangkan tona gelap pada muka👱
.
Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam dan tidak bermaya. Kandungan kolagen kita berkurangan seiring dengan pertambahan usia👩👉👵
.
Jadinya, sumber dari luar sangat diperlukan untuk menyeimbangkan kandungan kolagen di dalam badan bagi menghasilkan kulit yang awet muda .
.
Hanya RM90 untuk rawatan kulit selama 1-2bulan SANGAT JIMAT 😱
.
Boleh juga cuba mini serum ..hanya RM39 5ml. kalau nak lebih jimat boleh share dengan kawan atau sedara mara, beli 3 botol RM100
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Vitamin C sangat membantu dalam proses penghasilan kolagen. Ia menyebabkan kulit menjadi gebu dan mengurangkan tona gelap pada muka👱 . Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam dan tidak bermaya. Kandungan kolagen kita berkurangan seiring dengan pertambahan usia👩👉👵 . Jadinya, sumber dari luar sangat diperlukan untuk menyeimbangkan kandungan kolagen di dalam badan bagi menghasilkan kulit yang awet muda . . Hanya RM90 untuk rawatan kulit selama 1-2bulan SANGAT JIMAT 😱 . Boleh juga cuba mini serum ..hanya RM39 5ml. kalau nak lebih jimat boleh share dengan kawan atau sedara mara, beli 3 botol RM100 . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Vitamin C Gentle Cleanser 60ml
RM39
.
Haha..siap cakap tak boleh move on lagi. Best sangat la tu...
.
📱WhatsApp 014-9686023
FB: Wilhelmina Mswill
. 
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Vitamin C Gentle Cleanser 60ml RM39 . Haha..siap cakap tak boleh move on lagi. Best sangat la tu... . 📱WhatsApp 014-9686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
.
Silicone Vibration Cleansing Instrument (SVCI)
.
🍁Alat ini digunakan terus/direct ke wajah anda.
🍁Basahkan SVCI dan laraskan kelajuan mengikut yang anda inginkan.
🍁Guna bahagian "Silikon Touch-Points" dan usap wajah di pipi, muka, hidung dan bawah mata selamat 1-2 minit.
🍁Cuci muka dengan air bersih.
🍁Gunakan bahagian "massage ripples" dan Urut wajah di bahagian kening, bawah mata dan pipi.
🍁Lap muka dengan Tuala yang bersih diikuti dengan rutin penjagaan kulit muka harian anda.
.
📱WhatsApp 014-9686023
FB: Wilhelmina Mswill
. 
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. . Silicone Vibration Cleansing Instrument (SVCI) . 🍁Alat ini digunakan terus/direct ke wajah anda. 🍁Basahkan SVCI dan laraskan kelajuan mengikut yang anda inginkan. 🍁Guna bahagian "Silikon Touch-Points" dan usap wajah di pipi, muka, hidung dan bawah mata selamat 1-2 minit. 🍁Cuci muka dengan air bersih. 🍁Gunakan bahagian "massage ripples" dan Urut wajah di bahagian kening, bawah mata dan pipi. 🍁Lap muka dengan Tuala yang bersih diikuti dengan rutin penjagaan kulit muka harian anda. . 📱WhatsApp 014-9686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Testimoni Serum Vitamin C by Annona.
.
Muka breakout lepas salah guna produk. So..try la Vitamin C Serum. Syukur...ada perubahan positif.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Testimoni Serum Vitamin C by Annona. . Muka breakout lepas salah guna produk. So..try la Vitamin C Serum. Syukur...ada perubahan positif. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
🍊Vitamin C Gentle Cleanser🍊
.
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
Fungsi VCGC :
🔹Memelihara dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit
.
Arahan Penggunaan : 💆Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span.
💆Bilas dengan air.
💆Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik.
.
Kelebihan VCGC :
🔻No SLS / SLES
🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
🍊Vitamin C Gentle Cleanser🍊 . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . Fungsi VCGC : 🔹Memelihara dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . Arahan Penggunaan : 💆Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span. 💆Bilas dengan air. 💆Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik. . Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens 🔻No Alcohol 🔻No Pewangi Tiruan 🔻No Pewarna Tiruan . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Testimoni Serum Vitamin C by Annona.
.
Ini adalah contoh masalah parut chicken pox yang dirawat dengan Vitamin C Serum. Kulit pun cerah.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#TeamOrenGojesz
. Testimoni Serum Vitamin C by Annona. . Ini adalah contoh masalah parut chicken pox yang dirawat dengan Vitamin C Serum. Kulit pun cerah. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #TeamOrenGojesz 
.
Nah...kulit wajah dah nampak sihat. Parut jerawat pun pudar. Sapa tak happy kalau hasilnya camni kan.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#teamOrenGojesz
. Nah...kulit wajah dah nampak sihat. Parut jerawat pun pudar. Sapa tak happy kalau hasilnya camni kan. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #teamOrenGojesz 
.
Setelah gunakan pelbagai serum...akhirnya adik kita ni decide nak try Vitamin C Serum plak. Tengok perubahan dia nanti k...
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswill
#vcsbyannona
#teamOrenGojesz
. Setelah gunakan pelbagai serum...akhirnya adik kita ni decide nak try Vitamin C Serum plak. Tengok perubahan dia nanti k... . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswill  #vcsbyannona  #teamOrenGojesz 
Bermula dengan @serumvitamincbyannona 5ml (trial) je dah dapat rasakan perubahan pada muka😍 ✅#Lembut dan #Anjal
✅#KulitCerah
✅#Jerawat terus mengecut
✅#ParutJerawat semakin hilang

Orang sekeliling di tempat kerja juga turut teruja dengan perubahan Zamia Tarmidzi dan nak order jugak😊

Apa lagi? Terus ambil peluang , repeat order set #KomboBasicBeauty dan sign up sebagai #agent #teamOrenGojesz #teamAnnona.

Siapa kata #vcs susah jual? Bulan pertama join pun dah sakan memborong #vcsannona cik kak kita ni tau...😍👍 Manfaat dikongsikan bersama..Biar gambar berbicara 👆👆👆
Bermula dengan @serumvitamincbyannona 5ml (trial) je dah dapat rasakan perubahan pada muka😍 ✅#Lembut  dan #Anjal  ✅#KulitCerah  ✅#Jerawat  terus mengecut ✅#ParutJerawat  semakin hilang Orang sekeliling di tempat kerja juga turut teruja dengan perubahan Zamia Tarmidzi dan nak order jugak😊 Apa lagi? Terus ambil peluang , repeat order set #KomboBasicBeauty  dan sign up sebagai #agent  #teamOrenGojesz  #teamAnnona . Siapa kata #vcs  susah jual? Bulan pertama join pun dah sakan memborong #vcsannona  cik kak kita ni tau...😍👍 Manfaat dikongsikan bersama..Biar gambar berbicara 👆👆👆