an online Instagram web viewer

#SihatDalaman_CantikLuaran medias

Photos

Terimakasih kepada baru order dan repeat order...
Pasti produk ni sesuai dgn anda ...
Semoga bermanfaat dalam mendapatkan kesihatan yang baik...
Kepada mereka yg nak buat tambahan duit tepi pun, jom jom blh whatsapp akk...
Kita citer mcm mn anda nk mnambah duit poket...
Bkn setakat nak tambah duit raya tp blh buat tambahan duit susu anak disamping menjaga kesihatan sendiri...
.
www.wasap.my/60139814100
.
#naksihat_nakcantik
#sihat_itu_anugerah_terindah #JomDetoks #jombantulebihramaiorang
#Cegahsebelumparah 
#sihatdalaman_cantikluaran
#tambahduitpoket
#NitaAmri0139814100
.
Terimakasih kepada baru order dan repeat order... Pasti produk ni sesuai dgn anda ... Semoga bermanfaat dalam mendapatkan kesihatan yang baik... Kepada mereka yg nak buat tambahan duit tepi pun, jom jom blh whatsapp akk... Kita citer mcm mn anda nk mnambah duit poket... Bkn setakat nak tambah duit raya tp blh buat tambahan duit susu anak disamping menjaga kesihatan sendiri... . www.wasap.my/60139814100 . #naksihat_nakcantik  #sihat_itu_anugerah_terindah  #JomDetoks  #jombantulebihramaiorang  #Cegahsebelumparah  #sihatdalaman_cantikluaran  #tambahduitpoket  #NitaAmri0139814100  .
Terimakasih kepada baru order dan repeat order...
Pasti produk ni sesuai dgn anda ...
Semoga bermanfaat dalam mendapatkan kesihatan yang baik...
Kepada mereka yg nak buat tambahan duit tepi pun, jom jom blh whatsapp akk...
Kita citer mcm mn anda nk mnambah duit poket...
Bkn setakat nak tambah duit raya tp blh buat tambahan duit susu anak disamping menjaga kesihatan sendiri...
.
www.wasap.my/60139814100
.
#naksihat_nakcantik
#sihat_itu_anugerah_terindah #JomDetoks #jombantulebihramaiorang
#Cegahsebelumparah 
#sihatdalaman_cantikluaran
#tambahduitpoket
#NitaAmri0139814100
.
Terimakasih kepada baru order dan repeat order... Pasti produk ni sesuai dgn anda ... Semoga bermanfaat dalam mendapatkan kesihatan yang baik... Kepada mereka yg nak buat tambahan duit tepi pun, jom jom blh whatsapp akk... Kita citer mcm mn anda nk mnambah duit poket... Bkn setakat nak tambah duit raya tp blh buat tambahan duit susu anak disamping menjaga kesihatan sendiri... . www.wasap.my/60139814100 . #naksihat_nakcantik  #sihat_itu_anugerah_terindah  #JomDetoks  #jombantulebihramaiorang  #Cegahsebelumparah  #sihatdalaman_cantikluaran  #tambahduitpoket  #NitaAmri0139814100  .
Terimakasih kepada baru order dan repeat order...
Pasti produk ni sesuai dgn anda ...
Semoga bermanfaat dalam mendapatkan kesihatan yang baik...
Kepada mereka yg nak buat tambahan duit tepi pun, jom jom blh whatsapp akk...
Kita citer mcm mn anda nk mnambah duit poket...
Bkn setakat nak tambah duit raya tp blh buat tambahan duit susu anak disamping menjaga kesihatan sendiri...
.
www.wasap.my/60139814100
.
#naksihat_nakcantik
#sihat_itu_anugerah_terindah #JomDetoks #jombantulebihramaiorang
#Cegahsebelumparah 
#sihatdalaman_cantikluaran
#tambahduitpoket
#NitaAmri0139814100
.
Terimakasih kepada baru order dan repeat order... Pasti produk ni sesuai dgn anda ... Semoga bermanfaat dalam mendapatkan kesihatan yang baik... Kepada mereka yg nak buat tambahan duit tepi pun, jom jom blh whatsapp akk... Kita citer mcm mn anda nk mnambah duit poket... Bkn setakat nak tambah duit raya tp blh buat tambahan duit susu anak disamping menjaga kesihatan sendiri... . www.wasap.my/60139814100 . #naksihat_nakcantik  #sihat_itu_anugerah_terindah  #JomDetoks  #jombantulebihramaiorang  #Cegahsebelumparah  #sihatdalaman_cantikluaran  #tambahduitpoket  #NitaAmri0139814100  .
Kalau minum Aloe Vera Gel saja tak boleh ke?
Banyaklah nak kena amik dengan Arctic Sea pulak...
.
Boleh je, kalau nak detoks, cuci usus dan buang toksin jer awak boleh ambik Aloe Vera Gel saja.
.
Tapi kalau nak turunkan berat badan sekali dengan tahap kolesterol iaitu full detox awak boleh ambik Set Combo Aloe Vera Gel & Arctic Sea. 😊😊
.
Daftar sekarang, anda akan dapat Aloe Vera Gel PERCUMA dan dapat diskaun 15% untuk belian Arctic Sea dan apa apa produk Forever lain.
.
Best ke best?
SIHAT dapat...
JIMAT pun dapat... .
#TeamForeverLiving1World
#cegahsebelumparah
#SihatDalaman_CantikLuaran
Kalau minum Aloe Vera Gel saja tak boleh ke? Banyaklah nak kena amik dengan Arctic Sea pulak... . Boleh je, kalau nak detoks, cuci usus dan buang toksin jer awak boleh ambik Aloe Vera Gel saja. . Tapi kalau nak turunkan berat badan sekali dengan tahap kolesterol iaitu full detox awak boleh ambik Set Combo Aloe Vera Gel & Arctic Sea. 😊😊 . Daftar sekarang, anda akan dapat Aloe Vera Gel PERCUMA dan dapat diskaun 15% untuk belian Arctic Sea dan apa apa produk Forever lain. . Best ke best? SIHAT dapat... JIMAT pun dapat... . #TeamForeverLiving1World  #cegahsebelumparah  #SihatDalaman_CantikLuaran 
80% penyakit berpunca dari usus
Jom bersihkan usus anda untuk kesihatan yang lebih baik...
.
#aloeveragel_foreverliving 
#JomDetoks 
#SihatItuAnugerahTerindah
#SihatDalaman_CantikLuaran #helpsmorepeople #NitaAmri_0139814100 .
Kalau minum Aloe Vera Gel saja tak boleh ke?
Banyaklah nak kena amik dengan Arctic Sea pulak...
.
Boleh je, kalau nak detoks, cuci usus dan buang toksin jer awak boleh ambik Aloe Vera Gel saja.
.
Tapi kalau nak turunkan berat badan sekali dengan tahap kolesterol iaitu full detox awak boleh ambik Set Combo Aloe Vera Gel & Arctic Sea. 😊😊
.
Daftar sekarang, anda akan dapat Aloe Vera Gel PERCUMA dan dapat diskaun 15% untuk belian Arctic Sea dan apa apa produk Forever lain.
.
Best ke best?
SIHAT dapat...
JIMAT pun dapat...
Then.. Side income pun dapat!! .
Jom whatsapp sekarang..
www.wasap.my/60127582014/setkombo
.
#joinmyteam
#cegahsebelumkena
#SihatDalaman_CantikLuaran
Kalau minum Aloe Vera Gel saja tak boleh ke? Banyaklah nak kena amik dengan Arctic Sea pulak... . Boleh je, kalau nak detoks, cuci usus dan buang toksin jer awak boleh ambik Aloe Vera Gel saja. . Tapi kalau nak turunkan berat badan sekali dengan tahap kolesterol iaitu full detox awak boleh ambik Set Combo Aloe Vera Gel & Arctic Sea. 😊😊 . Daftar sekarang, anda akan dapat Aloe Vera Gel PERCUMA dan dapat diskaun 15% untuk belian Arctic Sea dan apa apa produk Forever lain. . Best ke best? SIHAT dapat... JIMAT pun dapat... Then.. Side income pun dapat!! . Jom whatsapp sekarang.. www.wasap.my/60127582014/setkombo . #joinmyteam  #cegahsebelumkena  #SihatDalaman_CantikLuaran 
Pastikan ada di setiap rumah...
Set Kesihatan sekeluarga...
Sayangilah keluarga anda sepertimana anda sayangi diri sendiri...
.
Jom dapatknnya...
www.wasap.my/60139814100
.
#SihatItuAnugerahTerindah 
#SihatDalaman_CantikLuaran 
#JomDetoks
#Jom amik tahu....SIAPA YANG MEMERLUKAN VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK? .
✔PEROKOK TEGAR
- asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. perlukan vitamin C untuk membersih darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang .
✔INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK - kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C. .
✔PESAKIT KENCING MANIS
- perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung 
tersumbat.
. ✔INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA – vitamin c mampu meningkatkan antibody. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit. Mampu melembabkan kulit kering. .
✔INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH. – Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman/bacteria. .
✔MENJALANI PEMBEDAHAN - untuk cepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman .
✔MENGALAMI 'STRESS' FIZIKAL ATAU MENTAL
- vitamin C termusnah akibat 'stress' .
✔WARGA TUA - terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain. .
✔MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK - vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi. .
✔MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER - ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C. .
✔MENGAMBIL ALKOHOL
- alkohol akan memusnahkan vitamin C.  Kesimpulannya kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Kekurangan vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kita kelihatan lebih tua daripada usia sebenar. .
✔NAK CANTIK,KACAK &MENAWAN
-Xperlu nak explain la yang ni kan...semua orang nak kan!Tipu berdosa ye...
.
~~ Jadi...ANDA masuk dalam kategori mana?? Jawab sendiri la ye...
.
Nak ke Nak?
Harga yang sangat murah!
Ada 100 biji tau....... #klik jer www.wasap.my/60139814100
#absorbentC
#sihatdalaman_cantikluaran
.
#Jom  amik tahu....SIAPA YANG MEMERLUKAN VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK? . ✔PEROKOK TEGAR - asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. perlukan vitamin C untuk membersih darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang . ✔INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK - kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C. . ✔PESAKIT KENCING MANIS - perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung tersumbat. . ✔INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA – vitamin c mampu meningkatkan antibody. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit. Mampu melembabkan kulit kering. . ✔INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH. – Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman/bacteria. . ✔MENJALANI PEMBEDAHAN - untuk cepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman . ✔MENGALAMI 'STRESS' FIZIKAL ATAU MENTAL - vitamin C termusnah akibat 'stress' . ✔WARGA TUA - terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain. . ✔MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK - vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi. . ✔MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER - ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C. . ✔MENGAMBIL ALKOHOL - alkohol akan memusnahkan vitamin C. Kesimpulannya kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Kekurangan vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kita kelihatan lebih tua daripada usia sebenar. . ✔NAK CANTIK,KACAK &MENAWAN -Xperlu nak explain la yang ni kan...semua orang nak kan!Tipu berdosa ye... . ~~ Jadi...ANDA masuk dalam kategori mana?? Jawab sendiri la ye... . Nak ke Nak? Harga yang sangat murah! Ada 100 biji tau....... #klik  jer www.wasap.my/60139814100 #absorbentC  #sihatdalaman_cantikluaran  .
#Jom amik tahu....SIAPA YANG MEMERLUKAN VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK? .
✔PEROKOK TEGAR
- asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. perlukan vitamin C untuk membersih darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang .
✔INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK - kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C. .
✔PESAKIT KENCING MANIS
- perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung 
tersumbat.
. ✔INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA – vitamin c mampu meningkatkan antibody. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit. Mampu melembabkan kulit kering. .
✔INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH. – Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman/bacteria. .
✔MENJALANI PEMBEDAHAN - untuk cepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman .
✔MENGALAMI 'STRESS' FIZIKAL ATAU MENTAL
- vitamin C termusnah akibat 'stress' .
✔WARGA TUA - terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain. .
✔MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK - vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi. .
✔MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER - ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C. .
✔MENGAMBIL ALKOHOL
- alkohol akan memusnahkan vitamin C.  Kesimpulannya kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Kekurangan vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kita kelihatan lebih tua daripada usia sebenar. .
✔NAK CANTIK,KACAK &MENAWAN
-Xperlu nak explain la yang ni kan...semua orang nak kan!Tipu berdosa ye...
.
~~ Jadi...ANDA masuk dalam kategori mana?? Jawab sendiri la ye...
.
Nak ke Nak?
Harga yang sangat murah!
Ada 100 biji tau....... #klik jer www.wasap.my/60139814100
.
#absorbentC
#sihatdalaman_cantikluaran
.
#Jom  amik tahu....SIAPA YANG MEMERLUKAN VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK? . ✔PEROKOK TEGAR - asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. perlukan vitamin C untuk membersih darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang . ✔INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK - kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C. . ✔PESAKIT KENCING MANIS - perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung tersumbat. . ✔INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA – vitamin c mampu meningkatkan antibody. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit. Mampu melembabkan kulit kering. . ✔INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH. – Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman/bacteria. . ✔MENJALANI PEMBEDAHAN - untuk cepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman . ✔MENGALAMI 'STRESS' FIZIKAL ATAU MENTAL - vitamin C termusnah akibat 'stress' . ✔WARGA TUA - terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain. . ✔MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK - vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi. . ✔MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER - ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C. . ✔MENGAMBIL ALKOHOL - alkohol akan memusnahkan vitamin C. Kesimpulannya kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Kekurangan vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kita kelihatan lebih tua daripada usia sebenar. . ✔NAK CANTIK,KACAK &MENAWAN -Xperlu nak explain la yang ni kan...semua orang nak kan!Tipu berdosa ye... . ~~ Jadi...ANDA masuk dalam kategori mana?? Jawab sendiri la ye... . Nak ke Nak? Harga yang sangat murah! Ada 100 biji tau....... #klik  jer www.wasap.my/60139814100 . #absorbentC  #sihatdalaman_cantikluaran  .
#Jom amik tahu....SIAPA YANG MEMERLUKAN VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK? .
✔PEROKOK TEGAR
- asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. perlukan vitamin C untuk membersih darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang .
✔INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK - kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C. .
✔PESAKIT KENCING MANIS
- perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung 
tersumbat.
. ✔INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA – vitamin c mampu meningkatkan antibody. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit. Mampu melembabkan kulit kering. .
✔INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH. – Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman/bacteria. .
✔MENJALANI PEMBEDAHAN - untuk cepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman .
✔MENGALAMI 'STRESS' FIZIKAL ATAU MENTAL
- vitamin C termusnah akibat 'stress' .
✔WARGA TUA - terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain. .
✔MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK - vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi. .
✔MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER - ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C. .
✔MENGAMBIL ALKOHOL
- alkohol akan memusnahkan vitamin C.  Kesimpulannya kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Kekurangan vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kita kelihatan lebih tua daripada usia sebenar. .
✔NAK CANTIK,KACAK &MENAWAN
-Xperlu nak explain la yang ni kan...semua orang nak kan!Tipu berdosa ye...
.
~~ Jadi...ANDA masuk dalam kategori mana?? Jawab sendiri la ye...
.
Nak ke Nak?
Harga yang sangat murah!
Ada 100 biji tau....... #klik jer www.wasap.my/60139814100
.
#absorbentC
#sihatdalaman_cantikluaran
#Jom  amik tahu....SIAPA YANG MEMERLUKAN VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK? . ✔PEROKOK TEGAR - asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. perlukan vitamin C untuk membersih darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang . ✔INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK - kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C. . ✔PESAKIT KENCING MANIS - perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung tersumbat. . ✔INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA – vitamin c mampu meningkatkan antibody. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit. Mampu melembabkan kulit kering. . ✔INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH. – Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman/bacteria. . ✔MENJALANI PEMBEDAHAN - untuk cepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman . ✔MENGALAMI 'STRESS' FIZIKAL ATAU MENTAL - vitamin C termusnah akibat 'stress' . ✔WARGA TUA - terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain. . ✔MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK - vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi. . ✔MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER - ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C. . ✔MENGAMBIL ALKOHOL - alkohol akan memusnahkan vitamin C. Kesimpulannya kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Kekurangan vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kita kelihatan lebih tua daripada usia sebenar. . ✔NAK CANTIK,KACAK &MENAWAN -Xperlu nak explain la yang ni kan...semua orang nak kan!Tipu berdosa ye... . ~~ Jadi...ANDA masuk dalam kategori mana?? Jawab sendiri la ye... . Nak ke Nak? Harga yang sangat murah! Ada 100 biji tau....... #klik  jer www.wasap.my/60139814100 . #absorbentC  #sihatdalaman_cantikluaran 
BUAH DELIMA YANG AWSOME💖💖
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
..
Kanser adalah penyakit pembunuh nombor dua selepas penyakit jantung koronari di Malaysia

Ektrak buah delima telah di ketahui sangat baik untuk kesihatan jantung kita...dan kajian terbaru menunjukkan ianya juga baik untuk mencegah kanser... Kajian di makmal menunjukkan ekstrak delima mengandungi tujuh bahan yang menghalang perubahan sel-sel normal menjadi sel-sel kanser... Kajian ke atas haiwan menunjukkan pengambilan suplemen ekstrak delima mengurangkan insiden kanser, mengecilkan saiz ketumbuhan dan mengurangkan jumlah sel-sel kanser .. Kajian ke atas manusia menunjukkan pengambilan ekstrak delima mengurangkan perkembangan ketumbuhan kanser prostat dan juga ia mempunyai kesan positif ke atas kanser payu dara & kanser usus kolon... Berdasar kajian-kajian saintifik yang ada boleh lah kita jadikan amalan makan buah delima, minum jus delima atau mengambil suplemen ekstrak delima sebagai satu amalan harian untuk kesihatan kita...insyaallah..
.
Ikhtiar itu penting... dan rajinlah istiqomah dalam penggunaan... InshaAllah...
.
Berminat nak dapatkan Pomesteen Power 
www.wasap.my/60173566277
.
#pomesteenpower
#sihatdalaman_cantikluaran
#cegahsebelumparah
#penggunaForeverLiving
.
..
BUAH DELIMA YANG AWSOME💖💖 ✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴ .. Kanser adalah penyakit pembunuh nombor dua selepas penyakit jantung koronari di Malaysia Ektrak buah delima telah di ketahui sangat baik untuk kesihatan jantung kita...dan kajian terbaru menunjukkan ianya juga baik untuk mencegah kanser... Kajian di makmal menunjukkan ekstrak delima mengandungi tujuh bahan yang menghalang perubahan sel-sel normal menjadi sel-sel kanser... Kajian ke atas haiwan menunjukkan pengambilan suplemen ekstrak delima mengurangkan insiden kanser, mengecilkan saiz ketumbuhan dan mengurangkan jumlah sel-sel kanser .. Kajian ke atas manusia menunjukkan pengambilan ekstrak delima mengurangkan perkembangan ketumbuhan kanser prostat dan juga ia mempunyai kesan positif ke atas kanser payu dara & kanser usus kolon... Berdasar kajian-kajian saintifik yang ada boleh lah kita jadikan amalan makan buah delima, minum jus delima atau mengambil suplemen ekstrak delima sebagai satu amalan harian untuk kesihatan kita...insyaallah.. . Ikhtiar itu penting... dan rajinlah istiqomah dalam penggunaan... InshaAllah... . Berminat nak dapatkan Pomesteen Power www.wasap.my/60173566277 . #pomesteenpower  #sihatdalaman_cantikluaran  #cegahsebelumparah  #penggunaForeverLiving  . ..
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je...
Haishhh... macam mn nak diet gini...
Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂
.
Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan...
.
Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊
.
.
Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya...
.
Tak caya?
Cubalah... pasti terbaik dari Forever...
Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh...
.
.
KEBAIKAN FOREVER LITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.
📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.
📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .
📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.
📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.
📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).
📌Baik untuk kesihatan jantung.
📌Membina otot badan
📌Sumber terbaik asid amino
.
Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄
.
www.wasap.my/60139814100
.
#ForeverLite #FlMilkShake
#sihatdalaman_cantikluaran
#nitaamri0139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je... Haishhh... macam mn nak diet gini... Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂 . Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan... . Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊 . . Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya... . Tak caya? Cubalah... pasti terbaik dari Forever... Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh... . . KEBAIKAN FOREVER LITE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan. 📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin. 📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian . 📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat. 📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak. 📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan). 📌Baik untuk kesihatan jantung. 📌Membina otot badan 📌Sumber terbaik asid amino . Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄 . www.wasap.my/60139814100 . #ForeverLite  #FlMilkShake  #sihatdalaman_cantikluaran  #nitaamri0139814100  . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je...
Haishhh... macam mn nak diet gini...
Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂
.
Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan...
.
Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊
.
.
Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya...
.
Tak caya?
Cubalah... pasti terbaik dari Forever...
Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh...
.
.
KEBAIKAN FOREVER LITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.
📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.
📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .
📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.
📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.
📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).
📌Baik untuk kesihatan jantung.
📌Membina otot badan
📌Sumber terbaik asid amino
.
Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄
.
www.wasap.my/60139814100
.
#ForeverLite #FlMilkShake
#sihatdalaman_cantikluaran
#nitaamri0139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je... Haishhh... macam mn nak diet gini... Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂 . Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan... . Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊 . . Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya... . Tak caya? Cubalah... pasti terbaik dari Forever... Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh... . . KEBAIKAN FOREVER LITE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan. 📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin. 📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian . 📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat. 📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak. 📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan). 📌Baik untuk kesihatan jantung. 📌Membina otot badan 📌Sumber terbaik asid amino . Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄 . www.wasap.my/60139814100 . #ForeverLite  #FlMilkShake  #sihatdalaman_cantikluaran  #nitaamri0139814100  . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je...
Haishhh... macam mn nak diet gini...
Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂
.
Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan...
.
Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊
.
.
Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya...
.
Tak caya?
Cubalah... pasti terbaik dari Forever...
Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh...
.
.
KEBAIKAN FOREVER LITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.
📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.
📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .
📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.
📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.
📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).
📌Baik untuk kesihatan jantung.
📌Membina otot badan
📌Sumber terbaik asid amino
.
Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄
.
www.wasap.my/60139814100
.
#ForeverLite #FlMilkShake
#sihatdalaman_cantikluaran
#nitaamri0139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je... Haishhh... macam mn nak diet gini... Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂 . Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan... . Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊 . . Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya... . Tak caya? Cubalah... pasti terbaik dari Forever... Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh... . . KEBAIKAN FOREVER LITE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan. 📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin. 📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian . 📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat. 📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak. 📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan). 📌Baik untuk kesihatan jantung. 📌Membina otot badan 📌Sumber terbaik asid amino . Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄 . www.wasap.my/60139814100 . #ForeverLite  #FlMilkShake  #sihatdalaman_cantikluaran  #nitaamri0139814100  . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
KHASIAT MADU ASLI PADA DARAH
🐝 Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
🐝 Pembersihan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
🐝 Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
🐝 Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK KEKUATAN TUBUH
🐝 Cepat memulihkan, menyegarkan dan menambah tenaga tubuh badan.
🐝 Menjaga dan meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.
🐝 Memperkukuhkan kerja jantung
🐝 Menambah kekuatan sex kerana madu mempunyai kandungan mineral boron.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK PERUBATAN
🐝 Luka diabetes akan cepat sembuh dengan disapu madu asli
🐝 Minum 2 sudu teh madu asli sebelum tidur akan menghilangkan penyakit insomnia.
🐝 Meminum madu asli yang kaya propolis membantu penyembuhan kanser.
🐝 Madu Asli mempunyai kemampuan lur biasa untuk mengatasi penyakit buah pinggang.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK KECANTIKAN
🐝 Madu asli baik untuk menjaga kelembutan dan kelenturan kulit.
🐝 Madu asli baik untuk meremajakan dan mencerahkan kulit wajah.
🐝 Gunakan 1 sudu teh madu untuk creambath rambut akan membuat rambut segar dan berkilau.
🐝 Madu asli juga terbukti untuk menjaga tubuh tetap awet muda.

NAK CUBA? NAK RASA?
.
www.wasap.my/60139814100
.
#SihatItuAnugerahTerindah
#MaduAsli_MaduGurun
#BeeHoney_foreverliving
#SihatDalaman_CantikLuaran
KHASIAT MADU ASLI PADA DARAH 🐝 Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah. 🐝 Pembersihan lapisan darah dan darah menjadi bersih. 🐝 Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif. 🐝 Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi. KHASIAT MADU ASLI UNTUK KEKUATAN TUBUH 🐝 Cepat memulihkan, menyegarkan dan menambah tenaga tubuh badan. 🐝 Menjaga dan meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. 🐝 Memperkukuhkan kerja jantung 🐝 Menambah kekuatan sex kerana madu mempunyai kandungan mineral boron. KHASIAT MADU ASLI UNTUK PERUBATAN 🐝 Luka diabetes akan cepat sembuh dengan disapu madu asli 🐝 Minum 2 sudu teh madu asli sebelum tidur akan menghilangkan penyakit insomnia. 🐝 Meminum madu asli yang kaya propolis membantu penyembuhan kanser. 🐝 Madu Asli mempunyai kemampuan lur biasa untuk mengatasi penyakit buah pinggang. KHASIAT MADU ASLI UNTUK KECANTIKAN 🐝 Madu asli baik untuk menjaga kelembutan dan kelenturan kulit. 🐝 Madu asli baik untuk meremajakan dan mencerahkan kulit wajah. 🐝 Gunakan 1 sudu teh madu untuk creambath rambut akan membuat rambut segar dan berkilau. 🐝 Madu asli juga terbukti untuk menjaga tubuh tetap awet muda. NAK CUBA? NAK RASA? . www.wasap.my/60139814100 . #SihatItuAnugerahTerindah  #MaduAsli_MaduGurun  #BeeHoney_foreverliving  #SihatDalaman_CantikLuaran 
KHASIAT MADU ASLI PADA DARAH
🐝 Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
🐝 Pembersihan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
🐝 Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
🐝 Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK KEKUATAN TUBUH
🐝 Cepat memulihkan, menyegarkan dan menambah tenaga tubuh badan.
🐝 Menjaga dan meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.
🐝 Memperkukuhkan kerja jantung
🐝 Menambah kekuatan sex kerana madu mempunyai kandungan mineral boron.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK PERUBATAN
🐝 Luka diabetes akan cepat sembuh dengan disapu madu asli
🐝 Minum 2 sudu teh madu asli sebelum tidur akan menghilangkan penyakit insomnia.
🐝 Meminum madu asli yang kaya propolis membantu penyembuhan kanser.
🐝 Madu Asli mempunyai kemampuan lur biasa untuk mengatasi penyakit buah pinggang.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK KECANTIKAN
🐝 Madu asli baik untuk menjaga kelembutan dan kelenturan kulit.
🐝 Madu asli baik untuk meremajakan dan mencerahkan kulit wajah.
🐝 Gunakan 1 sudu teh madu untuk creambath rambut akan membuat rambut segar dan berkilau.
🐝 Madu asli juga terbukti untuk menjaga tubuh tetap awet muda.

NAK CUBA? NAK RASA?
.
www.wasap.my/60139814100
.
#SihatItuAnugerahTerindah
#MaduAsli_MaduGurun
#BeeHoney_foreverliving
#SihatDalaman_CantikLuaran
KHASIAT MADU ASLI PADA DARAH 🐝 Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah. 🐝 Pembersihan lapisan darah dan darah menjadi bersih. 🐝 Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif. 🐝 Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi. KHASIAT MADU ASLI UNTUK KEKUATAN TUBUH 🐝 Cepat memulihkan, menyegarkan dan menambah tenaga tubuh badan. 🐝 Menjaga dan meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. 🐝 Memperkukuhkan kerja jantung 🐝 Menambah kekuatan sex kerana madu mempunyai kandungan mineral boron. KHASIAT MADU ASLI UNTUK PERUBATAN 🐝 Luka diabetes akan cepat sembuh dengan disapu madu asli 🐝 Minum 2 sudu teh madu asli sebelum tidur akan menghilangkan penyakit insomnia. 🐝 Meminum madu asli yang kaya propolis membantu penyembuhan kanser. 🐝 Madu Asli mempunyai kemampuan lur biasa untuk mengatasi penyakit buah pinggang. KHASIAT MADU ASLI UNTUK KECANTIKAN 🐝 Madu asli baik untuk menjaga kelembutan dan kelenturan kulit. 🐝 Madu asli baik untuk meremajakan dan mencerahkan kulit wajah. 🐝 Gunakan 1 sudu teh madu untuk creambath rambut akan membuat rambut segar dan berkilau. 🐝 Madu asli juga terbukti untuk menjaga tubuh tetap awet muda. NAK CUBA? NAK RASA? . www.wasap.my/60139814100 . #SihatItuAnugerahTerindah  #MaduAsli_MaduGurun  #BeeHoney_foreverliving  #SihatDalaman_CantikLuaran 
KHASIAT MADU ASLI PADA DARAH
🐝 Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
🐝 Pembersihan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
🐝 Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
🐝 Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK KEKUATAN TUBUH
🐝 Cepat memulihkan, menyegarkan dan menambah tenaga tubuh badan.
🐝 Menjaga dan meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.
🐝 Memperkukuhkan kerja jantung
🐝 Menambah kekuatan sex kerana madu mempunyai kandungan mineral boron.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK PERUBATAN
🐝 Luka diabetes akan cepat sembuh dengan disapu madu asli
🐝 Minum 2 sudu teh madu asli sebelum tidur akan menghilangkan penyakit insomnia.
🐝 Meminum madu asli yang kaya propolis membantu penyembuhan kanser.
🐝 Madu Asli mempunyai kemampuan lur biasa untuk mengatasi penyakit buah pinggang.

KHASIAT MADU ASLI UNTUK KECANTIKAN
🐝 Madu asli baik untuk menjaga kelembutan dan kelenturan kulit.
🐝 Madu asli baik untuk meremajakan dan mencerahkan kulit wajah.
🐝 Gunakan 1 sudu teh madu untuk creambath rambut akan membuat rambut segar dan berkilau.
🐝 Madu asli juga terbukti untuk menjaga tubuh tetap awet muda.

NAK CUBA? NAK RASA?
.
www.wasap.my/60139814100
.
#SihatItuAnugerahTerindah
#MaduAsli_MaduGurun
#BeeHoney_foreverliving
#SihatDalaman_CantikLuaran
KHASIAT MADU ASLI PADA DARAH 🐝 Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah. 🐝 Pembersihan lapisan darah dan darah menjadi bersih. 🐝 Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif. 🐝 Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi. KHASIAT MADU ASLI UNTUK KEKUATAN TUBUH 🐝 Cepat memulihkan, menyegarkan dan menambah tenaga tubuh badan. 🐝 Menjaga dan meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. 🐝 Memperkukuhkan kerja jantung 🐝 Menambah kekuatan sex kerana madu mempunyai kandungan mineral boron. KHASIAT MADU ASLI UNTUK PERUBATAN 🐝 Luka diabetes akan cepat sembuh dengan disapu madu asli 🐝 Minum 2 sudu teh madu asli sebelum tidur akan menghilangkan penyakit insomnia. 🐝 Meminum madu asli yang kaya propolis membantu penyembuhan kanser. 🐝 Madu Asli mempunyai kemampuan lur biasa untuk mengatasi penyakit buah pinggang. KHASIAT MADU ASLI UNTUK KECANTIKAN 🐝 Madu asli baik untuk menjaga kelembutan dan kelenturan kulit. 🐝 Madu asli baik untuk meremajakan dan mencerahkan kulit wajah. 🐝 Gunakan 1 sudu teh madu untuk creambath rambut akan membuat rambut segar dan berkilau. 🐝 Madu asli juga terbukti untuk menjaga tubuh tetap awet muda. NAK CUBA? NAK RASA? . www.wasap.my/60139814100 . #SihatItuAnugerahTerindah  #MaduAsli_MaduGurun  #BeeHoney_foreverliving  #SihatDalaman_CantikLuaran 
Sape kata Aloe Vera Gel MAHAL?
Bila dah sakit, ubat hospital lagi mahal...
.
Nak Aloe Vera Gel FREE?
.
Jom wasap
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap my/60139814100
.
.
#aloeveragel_foreverliving 
#sihatdalaman_cantikluaran 
#SihatDapat_CantikPunDapat 
#helpsmorepeople 
#feelbetter_lookbetter 
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveraforever
Sape kata Aloe Vera Gel MAHAL?
Bila dah sakit, ubat hospital lagi mahal...
.
Nak Aloe Vera Gel FREE?
.
Jom wasap
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap my/60139814100
.
.
#aloeveragel_foreverliving 
#sihatdalaman_cantikluaran 
#SihatDapat_CantikPunDapat 
#helpsmorepeople 
#feelbetter_lookbetter 
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveraforever
Sape kata Aloe Vera Gel MAHAL?
Bila dah sakit, ubat hospital lagi mahal...
.
Nak Aloe Vera Gel FREE?
.
Jom wasap
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap my/60139814100
.
.
#aloeveragel_foreverliving 
#sihatdalaman_cantikluaran 
#SihatDapat_CantikPunDapat 
#helpsmorepeople 
#feelbetter_lookbetter 
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveraforever
MODAL TAK SAMPAI RIBU RIBAN💰💰💰 😱😱😱😱😱
Amazing right??? 👉🏻Nak KURUS tak payah susah2 nak pergi "LONDON WEIGHT MANAGEMENT"
👉🏻Nak CANTIK+GOJESS tak perlu pergi "NEW YORK SKIN SOLUTION"
👉🏻Nak PUTIH SATU BADAN tak perlu pergi "SPA"
👉🏻Nak SIHAT DALAMAN DAN CANTIK LUARAN tak payah susah2 nak makan "JAMU atau UBAT"🙊🙊🙊 😍PAKEJ UNTUK CANTIK LUARAN DAN SIHAT DALAMAN+KURUS😍

Mehh Pm sis untuk tahu rahsianye.. #lentikDaraRich927
#teamARsheema
#produkkesihatan
#sihatdalaman_cantikluaran
#projektarikduit
#lentikdaramalaysia
#lentikdarainternatinal
.
Untk order tekan link dibwh ye
http:www.wasap.my/+60147173835
MODAL TAK SAMPAI RIBU RIBAN💰💰💰 😱😱😱😱😱 Amazing right??? 👉🏻Nak KURUS tak payah susah2 nak pergi "LONDON WEIGHT MANAGEMENT" 👉🏻Nak CANTIK+GOJESS tak perlu pergi "NEW YORK SKIN SOLUTION" 👉🏻Nak PUTIH SATU BADAN tak perlu pergi "SPA" 👉🏻Nak SIHAT DALAMAN DAN CANTIK LUARAN tak payah susah2 nak makan "JAMU atau UBAT"🙊🙊🙊 😍PAKEJ UNTUK CANTIK LUARAN DAN SIHAT DALAMAN+KURUS😍 Mehh Pm sis untuk tahu rahsianye.. #lentikDaraRich927  #teamARsheema  #produkkesihatan  #sihatdalaman_cantikluaran  #projektarikduit  #lentikdaramalaysia  #lentikdarainternatinal  . Untk order tekan link dibwh ye http:www.wasap.my/+60147173835
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku..
.
TANDA MASALAH USUS:
@ Masalah kulit dan berjerawat
@ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn)
@ Perut buncit
@ Sakit bahu
@ Letih keterlaluan
@ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit)
@ kerap sakit kepala..
.
Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran??
Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja.
Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL.
.
Aloe Vera Gel mengandungi:
- 20 asid amino
- mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan
- mempunyai banyak fiber
- mempunyai lapisan perlindungan
- menambahkn darah@ kandungan darah meningkat
- memberi tenaga
- dan paling utama, tiada bahan kimia
- 100% asli dari daun lidah buaya
.
.
Sharing is Caring
.
JOM DAPATKAN SEKARANG !
.
. Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!!
PM/WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveragel_foreverliving
#pelawasan
#penghadaman
#pelincir
#darahtinggi
#kolestrol
#kencingmanis
#keletihan
#sembelit
#buangangin
#kembung
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu .
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA.... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku.. . TANDA MASALAH USUS: @ Masalah kulit dan berjerawat @ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn) @ Perut buncit @ Sakit bahu @ Letih keterlaluan @ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit) @ kerap sakit kepala.. . Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran?? Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja. Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL. . Aloe Vera Gel mengandungi: - 20 asid amino - mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan - mempunyai banyak fiber - mempunyai lapisan perlindungan - menambahkn darah@ kandungan darah meningkat - memberi tenaga - dan paling utama, tiada bahan kimia - 100% asli dari daun lidah buaya . . Sharing is Caring . JOM DAPATKAN SEKARANG ! . . Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!! PM/WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH  #aloeveragel_foreverliving  #pelawasan  #penghadaman  #pelincir  #darahtinggi  #kolestrol  #kencingmanis  #keletihan  #sembelit  #buangangin  #kembung  #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku..
.
TANDA MASALAH USUS:
@ Masalah kulit dan berjerawat
@ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn)
@ Perut buncit
@ Sakit bahu
@ Letih keterlaluan
@ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit)
@ kerap sakit kepala..
.
Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran??
Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja.
Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL.
.
Aloe Vera Gel mengandungi:
- 20 asid amino
- mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan
- mempunyai banyak fiber
- mempunyai lapisan perlindungan
- menambahkn darah@ kandungan darah meningkat
- memberi tenaga
- dan paling utama, tiada bahan kimia
- 100% asli dari daun lidah buaya
.
.
Sharing is Caring
.
JOM DAPATKAN SEKARANG !
.
. Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!!
PM/WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveragel_foreverliving
#pelawasan
#penghadaman
#pelincir
#darahtinggi
#kolestrol
#kencingmanis
#keletihan
#sembelit
#buangangin
#kembung
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu .
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA.... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku.. . TANDA MASALAH USUS: @ Masalah kulit dan berjerawat @ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn) @ Perut buncit @ Sakit bahu @ Letih keterlaluan @ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit) @ kerap sakit kepala.. . Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran?? Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja. Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL. . Aloe Vera Gel mengandungi: - 20 asid amino - mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan - mempunyai banyak fiber - mempunyai lapisan perlindungan - menambahkn darah@ kandungan darah meningkat - memberi tenaga - dan paling utama, tiada bahan kimia - 100% asli dari daun lidah buaya . . Sharing is Caring . JOM DAPATKAN SEKARANG ! . . Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!! PM/WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH  #aloeveragel_foreverliving  #pelawasan  #penghadaman  #pelincir  #darahtinggi  #kolestrol  #kencingmanis  #keletihan  #sembelit  #buangangin  #kembung  #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku..
.
TANDA MASALAH USUS:
@ Masalah kulit dan berjerawat
@ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn)
@ Perut buncit
@ Sakit bahu
@ Letih keterlaluan
@ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit)
@ kerap sakit kepala..
.
Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran??
Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja.
Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL.
.
Aloe Vera Gel mengandungi:
- 20 asid amino
- mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan
- mempunyai banyak fiber
- mempunyai lapisan perlindungan
- menambahkn darah@ kandungan darah meningkat
- memberi tenaga
- dan paling utama, tiada bahan kimia
- 100% asli dari daun lidah buaya
.
.
Sharing is Caring
.
JOM DAPATKAN SEKARANG !
.
. Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!!
PM/WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveragel_foreverliving
#pelawasan
#penghadaman
#pelincir
#darahtinggi
#kolestrol
#kencingmanis
#keletihan
#sembelit
#buangangin
#kembung
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu .
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA.... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku.. . TANDA MASALAH USUS: @ Masalah kulit dan berjerawat @ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn) @ Perut buncit @ Sakit bahu @ Letih keterlaluan @ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit) @ kerap sakit kepala.. . Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran?? Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja. Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL. . Aloe Vera Gel mengandungi: - 20 asid amino - mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan - mempunyai banyak fiber - mempunyai lapisan perlindungan - menambahkn darah@ kandungan darah meningkat - memberi tenaga - dan paling utama, tiada bahan kimia - 100% asli dari daun lidah buaya . . Sharing is Caring . JOM DAPATKAN SEKARANG ! . . Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!! PM/WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH  #aloeveragel_foreverliving  #pelawasan  #penghadaman  #pelincir  #darahtinggi  #kolestrol  #kencingmanis  #keletihan  #sembelit  #buangangin  #kembung  #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
[ KEPUASAN ANDA MTLAMAT KAMI ]
WOW...WOW...WOW...
JOM SAKSIKN FEEDBACK CUST
JOM START KURUS BERSAMA #LENTIKDARA
.
Minum ape dpt cantik
Minum ape dpt sihat
Minum ape dpt kuat
.
Semestinye #LENTIKDARA La...
.
#lentikdararich927 
#teamARsheema 
#stokisHuluLangat
#produkkesihatan 
#sihatdalaman_cantikluaran
#projektarikduit 
#tunggukemunculanlentikdaraditv3tahun2018
Info lanjut klik } http://www.wasap.my/+60147173835
Alhamdulillah...rezki ari nie...😄
6 botol terbang sudah ke mieza spa & bridal...
Yg terletak d bt18 hulu langat selangor

Org2 dusun tua boleh la cr k.mieza d spa tuk consume LENTIKDARA yea... Nk sihat
Nk kurus
Nk cantik
Nk glowing

Meh consume LENTIKDARA

#lentikdararich927 
#teamARsheema
#stokisHuluLangat
#produkkesihatan
#sihatdalaman_cantikluaran 
#projektarikduit 
#tunggukemunculanlentikdaraditv3tahun2018
ADAKAH PUAN CIKGU YANG BERUSIA 30 TAHUN KE ATAS?
Cikgu ada sakit lutut & cepat penat?

Tahukah cikgu?
Antara PUNCA UTAMANYA ialah...
..disebabkan "LEBIHAN KILOGRAM" yang memberi tampungan lebihan kepada lutut?

Dan, #LENTIKDARA merupakan penyelesaian terbaik & paling mudah untuk cikgu-cikgu. .

Sebab dalam LENTIKDARS ni ada Jus DELIMA , MADU , KURMA MIXBERRY yang bantu buat cikgu rasa kenyang & tak lapar. .

Jadi, tak la cikgu craving makan manissss yang jadi punca kegemukan. .

Cara consume pun senang. 
1 sachet sehari. 
Sebotol tahan sebulan. 
Haaaa... Jimat kan? .

Tambah-tambah, sekarang tengah ada promotion diskaun RM50. 
Lagi la best kan kan? .

Kalau cikgu SERIUS mahu keluar dari masalah ini, boleh komen SAYA CIKGU. .

Nanti kami akan mesej cikgu dengan details #LENTIKDARA .

Komen sekarang ya?

KOMEN : "SAYA CIKGU"

atau 
KOMEN : "PM" .

Terima kasih cikgu. :) #lentikdararich927 
#teamARsheema 
#produkkesihatan 
#sihatdalaman_cantikluaran 
#stokisHuluLangat 
#tunggukemunculanlentikdaraditv3tahun2018 
#projektarikduit 
Klik} http//www.wasap.my,/+60147173835
ADAKAH PUAN CIKGU YANG BERUSIA 30 TAHUN KE ATAS? Cikgu ada sakit lutut & cepat penat? Tahukah cikgu? Antara PUNCA UTAMANYA ialah... ..disebabkan "LEBIHAN KILOGRAM" yang memberi tampungan lebihan kepada lutut? Dan, #LENTIKDARA  merupakan penyelesaian terbaik & paling mudah untuk cikgu-cikgu. . Sebab dalam LENTIKDARS ni ada Jus DELIMA , MADU , KURMA MIXBERRY yang bantu buat cikgu rasa kenyang & tak lapar. . Jadi, tak la cikgu craving makan manissss yang jadi punca kegemukan. . Cara consume pun senang. 1 sachet sehari. Sebotol tahan sebulan. Haaaa... Jimat kan? . Tambah-tambah, sekarang tengah ada promotion diskaun RM50. Lagi la best kan kan? . Kalau cikgu SERIUS mahu keluar dari masalah ini, boleh komen SAYA CIKGU. . Nanti kami akan mesej cikgu dengan details #LENTIKDARA  . Komen sekarang ya? KOMEN : "SAYA CIKGU" atau KOMEN : "PM" . Terima kasih cikgu. :) #lentikdararich927  #teamARsheema  #produkkesihatan  #sihatdalaman_cantikluaran  #stokisHuluLangat  #tunggukemunculanlentikdaraditv3tahun2018  #projektarikduit  Klik} http//www.wasap.my,/+60147173835
Banyaknya toksin dalam badan kita kan. Berbadan kurus tak semestinya tubuh badan kita bebas toksin. Sbb tu la kita disarankan sentiasa buang segala kekotoran dalam badan agar badan sihat sentiasa.

Bila tubuh badan bebas toksin.. baru la kita dapat menikmati hidup yg sihat, sentiasa segar dan ceria sepanjang hari. Ye la.. badan dah sihat.. segar bugar.. ceria la kan. Dalaman sihat.. terserlah kecantikan itu di luar.

Sis buang toksin dgn Lentik dara. Nak dapatkan? Meh piem sis

#LentikDaraRich927 
#teamARSheema 
#produkkesihatan 
#SihatDalaman_cantikluaran 
Info lanjut klik⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/+60147173835
Banyaknya toksin dalam badan kita kan. Berbadan kurus tak semestinya tubuh badan kita bebas toksin. Sbb tu la kita disarankan sentiasa buang segala kekotoran dalam badan agar badan sihat sentiasa. Bila tubuh badan bebas toksin.. baru la kita dapat menikmati hidup yg sihat, sentiasa segar dan ceria sepanjang hari. Ye la.. badan dah sihat.. segar bugar.. ceria la kan. Dalaman sihat.. terserlah kecantikan itu di luar. Sis buang toksin dgn Lentik dara. Nak dapatkan? Meh piem sis #LentikDaraRich927  #teamARSheema  #produkkesihatan  #SihatDalaman_cantikluaran  Info lanjut klik⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/+60147173835
Sebulan raya dah xmuat pakai baju kerja ke tu? 😨😨😨
Mohon bertaubat uolss! Hahaha!😄😄😄 Minumlah #LentikDara mcm kak Mazni Wan LESAP 8 KILO lepas raya oiiii.. 😍😍😍
Makin cun melecun baq anggg! Posing persis ratu kebaya skrg! Hahaha! 😘😘😘
Terbaikkkk!! 👍👍👍 .
#LentikDaraRich927 
#teamARSheema 
#produkkesihatan 
#produkviral 
#SihatDalaman_cantikluaran 
#jomsihatbersamalentikdara
Info lanjut klik⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/+60147173835
Subhanallah.. 7 tahun menanti akhirnya lekat juga baby sulong.. Tahniah !!! #LentikDara hanya asbab.. selebihnya dr Allah! 😍
.
.
#LentikDaraRich927 
#teamARSheema 
#SihatDalaman_cantikluaran 
#agenwanted
Info lanjut klik⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/+60147173835
Recommend produk katanya
mmg best sgt bila ambil time berpuasa
.
Mmg terbaik #lentikdara nie
Rugi klu x cube...
.
#LentikDaraRich927 
#teamARSheema
#lentikdaralangat 
#SihatDalaman_cantikluaran 
#sihatbersamalentikdara 
#AgentDiperlukan 
http://www.wasap.my/+60147173835
VITAMIN C DAN KULIT
==================
.
Kulit adalah organ yang terbesar dalam tubuh manusia dan kolagen adalah blok yang membina kulit. 
Kulit kita memperolehi kebaikan dari Vitamin C kerana sifat-sifat uniknya yang membentuk dan mengiatkan penghasilan kolagen.
.
Nak kulit cantik? Harus ambil Vitamin C setiap hari.
1 tablet Absorbent-C = 60mg
Sikitnya? Ramai yang mengadu kandungannya sangat sedikit.
Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali. 
Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu.
Keperluan minima yang disyorkan, seperti yang digariskan oleh USRDA (United Stated Recommended Daily Allowance) ialah 60mg sahaja sehari.
Bagaimanapun, untuk kesan-kesan baik yang maksimum, pengambilan vitamin C dalam dos yang lebih tinggi adalah disyorkan.
.
Tiada pembaziran dan overdose Vitamin C kan?
Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span.
Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan.
.
Dos Vitamin C yang dicadangkan untuk lelaki adalah 90 mg sehari dan 75 mg untuk wanita. Bagi ibu hamil dan menyusukan pula, mereka memerlukan sekitar 85-120 mg sehari.
.
Ia bergantung kepada faktor umur, berat badan, jantina, tabiat pemakanan, rutin seharian dan gaya hidup seseorang.
.
Tahukah?
Kepada perokok tegar, kerana 1 batang rokok sahaja mampu melupuskan 50-100 mg vitamin C!
.
.
Utk order .
.Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊
.
.
PM/WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
VITAMIN C DAN KULIT ================== . Kulit adalah organ yang terbesar dalam tubuh manusia dan kolagen adalah blok yang membina kulit. Kulit kita memperolehi kebaikan dari Vitamin C kerana sifat-sifat uniknya yang membentuk dan mengiatkan penghasilan kolagen. . Nak kulit cantik? Harus ambil Vitamin C setiap hari. 1 tablet Absorbent-C = 60mg Sikitnya? Ramai yang mengadu kandungannya sangat sedikit. Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali. Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu. Keperluan minima yang disyorkan, seperti yang digariskan oleh USRDA (United Stated Recommended Daily Allowance) ialah 60mg sahaja sehari. Bagaimanapun, untuk kesan-kesan baik yang maksimum, pengambilan vitamin C dalam dos yang lebih tinggi adalah disyorkan. . Tiada pembaziran dan overdose Vitamin C kan? Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan. . Dos Vitamin C yang dicadangkan untuk lelaki adalah 90 mg sehari dan 75 mg untuk wanita. Bagi ibu hamil dan menyusukan pula, mereka memerlukan sekitar 85-120 mg sehari. . Ia bergantung kepada faktor umur, berat badan, jantina, tabiat pemakanan, rutin seharian dan gaya hidup seseorang. . Tahukah? Kepada perokok tegar, kerana 1 batang rokok sahaja mampu melupuskan 50-100 mg vitamin C! . . Utk order . .Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊 . . PM/WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
VITAMIN C DAN KULIT
==================
.
Kulit adalah organ yang terbesar dalam tubuh manusia dan kolagen adalah blok yang membina kulit. 
Kulit kita memperolehi kebaikan dari Vitamin C kerana sifat-sifat uniknya yang membentuk dan mengiatkan penghasilan kolagen.
.
Nak kulit cantik? Harus ambil Vitamin C setiap hari.
1 tablet Absorbent-C = 60mg
Sikitnya? Ramai yang mengadu kandungannya sangat sedikit.
Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali. 
Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu.
Keperluan minima yang disyorkan, seperti yang digariskan oleh USRDA (United Stated Recommended Daily Allowance) ialah 60mg sahaja sehari.
Bagaimanapun, untuk kesan-kesan baik yang maksimum, pengambilan vitamin C dalam dos yang lebih tinggi adalah disyorkan.
.
Tiada pembaziran dan overdose Vitamin C kan?
Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span.
Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan.
.
Dos Vitamin C yang dicadangkan untuk lelaki adalah 90 mg sehari dan 75 mg untuk wanita. Bagi ibu hamil dan menyusukan pula, mereka memerlukan sekitar 85-120 mg sehari.
.
Ia bergantung kepada faktor umur, berat badan, jantina, tabiat pemakanan, rutin seharian dan gaya hidup seseorang.
.
Tahukah?
Kepada perokok tegar, kerana 1 batang rokok sahaja mampu melupuskan 50-100 mg vitamin C!
.
.
Utk order .
.Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊
.
.
PM/WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
VITAMIN C DAN KULIT ================== . Kulit adalah organ yang terbesar dalam tubuh manusia dan kolagen adalah blok yang membina kulit. Kulit kita memperolehi kebaikan dari Vitamin C kerana sifat-sifat uniknya yang membentuk dan mengiatkan penghasilan kolagen. . Nak kulit cantik? Harus ambil Vitamin C setiap hari. 1 tablet Absorbent-C = 60mg Sikitnya? Ramai yang mengadu kandungannya sangat sedikit. Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali. Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu. Keperluan minima yang disyorkan, seperti yang digariskan oleh USRDA (United Stated Recommended Daily Allowance) ialah 60mg sahaja sehari. Bagaimanapun, untuk kesan-kesan baik yang maksimum, pengambilan vitamin C dalam dos yang lebih tinggi adalah disyorkan. . Tiada pembaziran dan overdose Vitamin C kan? Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan. . Dos Vitamin C yang dicadangkan untuk lelaki adalah 90 mg sehari dan 75 mg untuk wanita. Bagi ibu hamil dan menyusukan pula, mereka memerlukan sekitar 85-120 mg sehari. . Ia bergantung kepada faktor umur, berat badan, jantina, tabiat pemakanan, rutin seharian dan gaya hidup seseorang. . Tahukah? Kepada perokok tegar, kerana 1 batang rokok sahaja mampu melupuskan 50-100 mg vitamin C! . . Utk order . .Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊 . . PM/WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
VITAMIN C DAN KULIT
==================
.
Kulit adalah organ yang terbesar dalam tubuh manusia dan kolagen adalah blok yang membina kulit. 
Kulit kita memperolehi kebaikan dari Vitamin C kerana sifat-sifat uniknya yang membentuk dan mengiatkan penghasilan kolagen.
.
Nak kulit cantik? Harus ambil Vitamin C setiap hari.
1 tablet Absorbent-C = 60mg
Sikitnya? Ramai yang mengadu kandungannya sangat sedikit.
Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali. 
Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu.
Keperluan minima yang disyorkan, seperti yang digariskan oleh USRDA (United Stated Recommended Daily Allowance) ialah 60mg sahaja sehari.
Bagaimanapun, untuk kesan-kesan baik yang maksimum, pengambilan vitamin C dalam dos yang lebih tinggi adalah disyorkan.
.
Tiada pembaziran dan overdose Vitamin C kan?
Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span.
Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan.
.
Dos Vitamin C yang dicadangkan untuk lelaki adalah 90 mg sehari dan 75 mg untuk wanita. Bagi ibu hamil dan menyusukan pula, mereka memerlukan sekitar 85-120 mg sehari.
.
Ia bergantung kepada faktor umur, berat badan, jantina, tabiat pemakanan, rutin seharian dan gaya hidup seseorang.
.
Tahukah?
Kepada perokok tegar, kerana 1 batang rokok sahaja mampu melupuskan 50-100 mg vitamin C!
.
.
Utk order .
.Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊
.
.
PM/WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
VITAMIN C DAN KULIT ================== . Kulit adalah organ yang terbesar dalam tubuh manusia dan kolagen adalah blok yang membina kulit. Kulit kita memperolehi kebaikan dari Vitamin C kerana sifat-sifat uniknya yang membentuk dan mengiatkan penghasilan kolagen. . Nak kulit cantik? Harus ambil Vitamin C setiap hari. 1 tablet Absorbent-C = 60mg Sikitnya? Ramai yang mengadu kandungannya sangat sedikit. Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali. Jadi, ambil dos yang kecil beberapa kali sehari sangat membantu. Keperluan minima yang disyorkan, seperti yang digariskan oleh USRDA (United Stated Recommended Daily Allowance) ialah 60mg sahaja sehari. Bagaimanapun, untuk kesan-kesan baik yang maksimum, pengambilan vitamin C dalam dos yang lebih tinggi adalah disyorkan. . Tiada pembaziran dan overdose Vitamin C kan? Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan. . Dos Vitamin C yang dicadangkan untuk lelaki adalah 90 mg sehari dan 75 mg untuk wanita. Bagi ibu hamil dan menyusukan pula, mereka memerlukan sekitar 85-120 mg sehari. . Ia bergantung kepada faktor umur, berat badan, jantina, tabiat pemakanan, rutin seharian dan gaya hidup seseorang. . Tahukah? Kepada perokok tegar, kerana 1 batang rokok sahaja mampu melupuskan 50-100 mg vitamin C! . . Utk order . .Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊 . . PM/WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
Kalau Ikhtiar pun takda. Takkan la boleh baik sendiri?? KAN
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Bagi mereka yang berKOLESTROL TINGGI & 
DARAH TINGGI jgn makan Arctic Sea ni.
.
Sangat sangat bahaya!!
.
Kedegilan anda makan ARCTIC SEA ini akan menyebabkan semua makanan yg dulu x boleh makan.
.
Sekarang dah boleh mkn balik mcm biasa tanpa risau.
Ini kerana ARTIC SEA sangat istimewa BERBANDING JENAMA LAIN!
.
.
Jom baca ni 👇 👇
1. Menggabungkn Omega-3 (minyak ikan laut dalam) dengan Omega-9 (minyak zaitun)
2. Minyak ikan yg bebas merkuri dan selamat
3. Ditambah dgn vitamin E utk menggelakkan pengoksidaan asid lemak
4. Mengandungi 750 mg minyak ikan dan 250 mg minyak zaitun setiap kapsul
5. Lebih baik digabungkn dgn Forever Garlic-Thyme utk keberkesanan pengurangan kolesterol
6. Membntu menyokong tahap kolesterol dan trigliserida yg sihat.
7. Membantu menyokong fungsi sendi
8. Baik utk pertumbuhan otak dan mata
9. Ciri-ciri anti keradangan dan melegakn kesakitan
.
Cepat!!! Stok terhad..
.
Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊
.
.
PM/WHATSAPP
0173566277
0173566277
0173566277
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
0173566277
0173566277
0173566277
.
#SIHAT_CERGAS_CANTIK#
Kalau Ikhtiar pun takda. Takkan la boleh baik sendiri?? KAN ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Bagi mereka yang berKOLESTROL TINGGI & DARAH TINGGI jgn makan Arctic Sea ni. . Sangat sangat bahaya!! . Kedegilan anda makan ARCTIC SEA ini akan menyebabkan semua makanan yg dulu x boleh makan. . Sekarang dah boleh mkn balik mcm biasa tanpa risau. Ini kerana ARTIC SEA sangat istimewa BERBANDING JENAMA LAIN! . . Jom baca ni 👇 👇 1. Menggabungkn Omega-3 (minyak ikan laut dalam) dengan Omega-9 (minyak zaitun) 2. Minyak ikan yg bebas merkuri dan selamat 3. Ditambah dgn vitamin E utk menggelakkan pengoksidaan asid lemak 4. Mengandungi 750 mg minyak ikan dan 250 mg minyak zaitun setiap kapsul 5. Lebih baik digabungkn dgn Forever Garlic-Thyme utk keberkesanan pengurangan kolesterol 6. Membntu menyokong tahap kolesterol dan trigliserida yg sihat. 7. Membantu menyokong fungsi sendi 8. Baik utk pertumbuhan otak dan mata 9. Ciri-ciri anti keradangan dan melegakn kesakitan . Cepat!!! Stok terhad.. . Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊 . . PM/WHATSAPP 0173566277 0173566277 0173566277 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 0173566277 0173566277 0173566277 . #SIHAT_CERGAS_CANTIK #
FOREVER FREEDOM
==================
.
Tau tak ape khasiatnya??
Bukan hanya untuk orang tua sahaja tau..malah semua gologan usia pon boleh amalkan..👪 .
.
Forever Freedom boleh membantu masalah anda yang sedang menderita sakit yang menyebabkan sukar bergerak akibat masalah radang sendi atau arthritis. .
.
Atlit @ ahli sukan, 🏋🏌⛷🏄🏇⛹🏃seperti pemain bola sepak, pengayuh basikal, joggers, hikers, pendaki gunung, pelari marathon, boleh nikmati Aloevera Freedom yang di perkaya dengan .
✔GlucosamineSulfate ✔ChondrotinSulfate ✔MethylSulfonylMethane(MSM) .
.
"GLUKOSAMIN SULFAT dan KONDROITIN SULFAT adalah semulajadi dihasilkan oleh badan sebagai pelincir sendi. .
Tapi semakin anda berusia jumlah glukosaimin sulfat semakin merosot dan menyebabkan sendi semakin susah untuk digerakkan.👵👴👳 . .
FOREVER FREEDOM nie adalah SUPPLEMENT KESIHATAN yg penuh dengan khasiat Aloe Vera dan perasa oren yang lazat.🍊🍊🍊 .
Lagi bagus, klu dapat hadiahkan tuk insan TERSAYANG..👵👴 .

Jomm sihat
☎PM/WHATSAPP
0173566277
0173566277
0173566277
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving .
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
0173566277
0173566277
0173566277

#SIHAT_CERGAS_CANTIK#

#iamforever #foreverbusinessowner #sihatcantik #kekalbertenaga #cuciusus #cucisalurdarah #detoxno1 #aloeveragel #aloeberrynectar #aloebitsnpeach #foreverfreedom #pomesteenpower #beehoney #articsea
FOREVER FREEDOM ================== . Tau tak ape khasiatnya?? Bukan hanya untuk orang tua sahaja tau..malah semua gologan usia pon boleh amalkan..👪 . . Forever Freedom boleh membantu masalah anda yang sedang menderita sakit yang menyebabkan sukar bergerak akibat masalah radang sendi atau arthritis. . . Atlit @ ahli sukan, 🏋🏌⛷🏄🏇⛹🏃seperti pemain bola sepak, pengayuh basikal, joggers, hikers, pendaki gunung, pelari marathon, boleh nikmati Aloevera Freedom yang di perkaya dengan . ✔GlucosamineSulfate ✔ChondrotinSulfate ✔MethylSulfonylMethane(MSM) . . "GLUKOSAMIN SULFAT dan KONDROITIN SULFAT adalah semulajadi dihasilkan oleh badan sebagai pelincir sendi. . Tapi semakin anda berusia jumlah glukosaimin sulfat semakin merosot dan menyebabkan sendi semakin susah untuk digerakkan.👵👴👳 . . FOREVER FREEDOM nie adalah SUPPLEMENT KESIHATAN yg penuh dengan khasiat Aloe Vera dan perasa oren yang lazat.🍊🍊🍊 . Lagi bagus, klu dapat hadiahkan tuk insan TERSAYANG..👵👴 . Jomm sihat ☎PM/WHATSAPP 0173566277 0173566277 0173566277 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 0173566277 0173566277 0173566277 #SIHAT_CERGAS_CANTIK # #iamforever  #foreverbusinessowner  #sihatcantik  #kekalbertenaga  #cuciusus  #cucisalurdarah  #detoxno1  #aloeveragel  #aloeberrynectar  #aloebitsnpeach  #foreverfreedom  #pomesteenpower  #beehoney  #articsea 
Bab makan,OFFKOSS,mana bole tinggal.

Anda suka makan makan dan makan ??
Tapi tahukah apa yang anda sedang makan sekarang?
Suka makan fast food,makanan bertoksin,berwarna dan berlemak?? Ayam disuntik,sayur diracun,buah pon diracun kan ?? Hmmmm apa jadi lepas kita mkn semua tu ??
Mesti timbul masalah berat badan dan kesihatan kan ??
.
Kini gabungan hebat ALOEVERA GEL & ARCTIC SEA boleh membantu masalah anda dgn PANTAS !!
.
.
AlOE VERA GEL AJAIB ! ✅MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN,, ✅MENCUCI USUS YG KOTOR SECARA MENYELURUH ✅MELINDUNGI DINDING USUS DRPD MENYERAP TOKSIN ✅MENURUNKAN BERAT BADAN ✅MENGHILANGKAN PERUT BUNCIT,BOROI & KEMBUNG ✅MENGENYANGKAN ✅MENGHILANGKAN KELETIHAN ✅MASALAH SEMBELIT ✅MEMBERI TENAGA ✅SUSAH TIDUR MALAM ✅KENCING MANIS,DARAH TINGGI ,ASMA ✅MENCANTIKKAN KULIT ✅MINUM DAN BOLEH JUGA SAPU DI MUKA ✅RAMBUT GUGUR,KELEMUMUR ✅SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
1 liter
.
.
ARCTIC SEA ! ✅MENGHALANG MASALAH KOLESTROL DALAM DARAH ✅MENCEGAH MASALAH JANTUNG,KARDIOVASLULAR,DARAH TINGGI DAN STROK ✅MENURUNKAN BERAT BADAN ✅MENGHILANGKAN PERUT BUNCIT,BOROI & KEMBUNG ✅MENGHILANGKAN KELETIHAN ✅MENCAIRKAN LEMAK YG DEGIL ✅MENGHALANG DAN MELINDUNGI SALURAN DARAH DAN JANTUNG DRPD LEMAK JAHAT ✅MENCAIRKAN LEMAK DAN MASALAH KOLESTROL TINGGI ✅MENGUATKAN KESIHATAN JANTUNG ✅MENGUATKAN SENDI DAN TULANG ✅MENCANTIKKAN KULIT ✅MENAMBAH TENAGA BATIN ✅MENYIHAT DAN MENYUBURKAN SECARA MENYELURUH
60 CAPSUL
.
.
Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊
.
.
PM/WHATSAPP
0173566277
0173566277
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#Aloeverad'manajuaberada#
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
0173566277
0173566277
.
#SIHAT~CERGAS~CANTIK#
Bab makan,OFFKOSS,mana bole tinggal. Anda suka makan makan dan makan ?? Tapi tahukah apa yang anda sedang makan sekarang? Suka makan fast food,makanan bertoksin,berwarna dan berlemak?? Ayam disuntik,sayur diracun,buah pon diracun kan ?? Hmmmm apa jadi lepas kita mkn semua tu ?? Mesti timbul masalah berat badan dan kesihatan kan ?? . Kini gabungan hebat ALOEVERA GEL & ARCTIC SEA boleh membantu masalah anda dgn PANTAS !! . . AlOE VERA GEL AJAIB ! ✅MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN,, ✅MENCUCI USUS YG KOTOR SECARA MENYELURUH ✅MELINDUNGI DINDING USUS DRPD MENYERAP TOKSIN ✅MENURUNKAN BERAT BADAN ✅MENGHILANGKAN PERUT BUNCIT,BOROI & KEMBUNG ✅MENGENYANGKAN ✅MENGHILANGKAN KELETIHAN ✅MASALAH SEMBELIT ✅MEMBERI TENAGA ✅SUSAH TIDUR MALAM ✅KENCING MANIS,DARAH TINGGI ,ASMA ✅MENCANTIKKAN KULIT ✅MINUM DAN BOLEH JUGA SAPU DI MUKA ✅RAMBUT GUGUR,KELEMUMUR ✅SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR 1 liter . . ARCTIC SEA ! ✅MENGHALANG MASALAH KOLESTROL DALAM DARAH ✅MENCEGAH MASALAH JANTUNG,KARDIOVASLULAR,DARAH TINGGI DAN STROK ✅MENURUNKAN BERAT BADAN ✅MENGHILANGKAN PERUT BUNCIT,BOROI & KEMBUNG ✅MENGHILANGKAN KELETIHAN ✅MENCAIRKAN LEMAK YG DEGIL ✅MENGHALANG DAN MELINDUNGI SALURAN DARAH DAN JANTUNG DRPD LEMAK JAHAT ✅MENCAIRKAN LEMAK DAN MASALAH KOLESTROL TINGGI ✅MENGUATKAN KESIHATAN JANTUNG ✅MENGUATKAN SENDI DAN TULANG ✅MENCANTIKKAN KULIT ✅MENAMBAH TENAGA BATIN ✅MENYIHAT DAN MENYUBURKAN SECARA MENYELURUH 60 CAPSUL . . Jangan dibiarkan boleh jadi lebih serius! Ingat, CEGAH SEBELUM RAWAT! 😊 😊 . . PM/WHATSAPP 0173566277 0173566277 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #Aloeverad 'manajuaberada# . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 0173566277 0173566277 . #SIHAT ~CERGAS~CANTIK#
SALAM JUMAAT

ANDA TAHU FAKTA TENTANG USUS KITA?
================================
.
Kat permukaan usus kita ada dinding villi. Ia diibaratkan sebagai permukaan tuala mandi kita yang berfungsi untuk menyerap. Pernah terfikir tak bagaimana rupa usus yang banyak lemak dan kotoran?
.
Cuba kita buat eksperimen. Amek tuala mandi korang kemudian cuba serap dengan minyak. Kemudian letakkan makanan kat tuala tu dan biarkan selama seminggu. .
Apa yang akan berlaku selepas 1 minggu? Mesti busukkan, berminyak pula tu. Yakkk!! Lepastu cuba serap pula dengan air?? Mesti tak boleh kan.
.
Begitulah juga yang akan berlaku pada usus kita. Apabila usus kita kotor, apa- apa zat nutrisi takkkan dapat diserap oleh usus kita. .
Kesannya TOKSIN akan terjadi dan pelbagai penyakit mula la datang.
.
Tanda-tanda usus atau kolon kita tidak bersih:
1. Sembelit
2. Selalu kentut
3. Sering sakit kepala
4. Susah nak hadam
5. Selalu rasa lesu dan tidak bertenaga
6. Mood yang tidak menentu dan mudah marah
7. Nafas dan najis berbau
8. Perut buncit
9. Selalu lapar
10. Wajah kusam
11. Gastrik
12. Radang hati (pedih ulu hati)
13. Ulser Peptic.
14. Cirit-birit
15. Kanser kolon
.
Kesan jika usus kita kotor dan toksin berlebihan dalam badan:
1. Jantung stres atau lemah
2. Sakit sendi dan arthiritis
3. Menjejaskan fungsi otak dan boleh mengakibatkan nyanyuk
4. Menyebabkan muka pucat, berkedut, kulit cela, psoriasis
5. Badan lesu dan otot lemah
6. Obesiti
7. Cepat nampak tua
8. Kanser
.
Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!!
PM/WHATSAPP
0173566277
0173566277
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
0173566277
0173566277
.
.
#SIHAT_CERGAS_CANTIK#
SALAM JUMAAT ANDA TAHU FAKTA TENTANG USUS KITA? ================================ . Kat permukaan usus kita ada dinding villi. Ia diibaratkan sebagai permukaan tuala mandi kita yang berfungsi untuk menyerap. Pernah terfikir tak bagaimana rupa usus yang banyak lemak dan kotoran? . Cuba kita buat eksperimen. Amek tuala mandi korang kemudian cuba serap dengan minyak. Kemudian letakkan makanan kat tuala tu dan biarkan selama seminggu. . Apa yang akan berlaku selepas 1 minggu? Mesti busukkan, berminyak pula tu. Yakkk!! Lepastu cuba serap pula dengan air?? Mesti tak boleh kan. . Begitulah juga yang akan berlaku pada usus kita. Apabila usus kita kotor, apa- apa zat nutrisi takkkan dapat diserap oleh usus kita. . Kesannya TOKSIN akan terjadi dan pelbagai penyakit mula la datang. . Tanda-tanda usus atau kolon kita tidak bersih: 1. Sembelit 2. Selalu kentut 3. Sering sakit kepala 4. Susah nak hadam 5. Selalu rasa lesu dan tidak bertenaga 6. Mood yang tidak menentu dan mudah marah 7. Nafas dan najis berbau 8. Perut buncit 9. Selalu lapar 10. Wajah kusam 11. Gastrik 12. Radang hati (pedih ulu hati) 13. Ulser Peptic. 14. Cirit-birit 15. Kanser kolon . Kesan jika usus kita kotor dan toksin berlebihan dalam badan: 1. Jantung stres atau lemah 2. Sakit sendi dan arthiritis 3. Menjejaskan fungsi otak dan boleh mengakibatkan nyanyuk 4. Menyebabkan muka pucat, berkedut, kulit cela, psoriasis 5. Badan lesu dan otot lemah 6. Obesiti 7. Cepat nampak tua 8. Kanser . Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!! PM/WHATSAPP 0173566277 0173566277 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 0173566277 0173566277 . . #SIHAT_CERGAS_CANTIK #
👍🏻FOREVER POMESTEEN 💪🏻
.
🎗jus buah-buahan semulajadi yang terdiri daripada 7 jenis buah berantioksidan tinggi seperti delima,blueberry,blackberry,manggis,raspberi,ekstrak biji anggur dan pear.. . ✅KEISTIMEWAAN POMESTEEN ✅
. ✔️Mengandungi pemakanan SUNNAH ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Boleh diambil ketika dalam PANTANG ✔️Tambah susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi ✔️Jus pertama utk KURUS ✔️MENGEMPISKAN perut ✔️Membakar LEMAK 100% effektif ✔️Melawaskan & mengatasi SEMBELIT ✔️Memberikan TENAGA ✔️Mengurangkan SENGGUGUT ✔️Mengurangkan KEPUTIHAN ✔️Melancarkan peredaran HAID ✔️Mengatasi masalah GASTRIK ✔️MenCANTIKkan & mengHALUSkan KULIT ✔️MENCERAHKAN kulit .
.
.
PM/WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb9
#pomesteenpower
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
👍🏻FOREVER POMESTEEN 💪🏻 . 🎗jus buah-buahan semulajadi yang terdiri daripada 7 jenis buah berantioksidan tinggi seperti delima,blueberry,blackberry,manggis,raspberi,ekstrak biji anggur dan pear.. . ✅KEISTIMEWAAN POMESTEEN ✅ . ✔️Mengandungi pemakanan SUNNAH ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Boleh diambil ketika dalam PANTANG ✔️Tambah susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi ✔️Jus pertama utk KURUS ✔️MENGEMPISKAN perut ✔️Membakar LEMAK 100% effektif ✔️Melawaskan & mengatasi SEMBELIT ✔️Memberikan TENAGA ✔️Mengurangkan SENGGUGUT ✔️Mengurangkan KEPUTIHAN ✔️Melancarkan peredaran HAID ✔️Mengatasi masalah GASTRIK ✔️MenCANTIKkan & mengHALUSkan KULIT ✔️MENCERAHKAN kulit . . . PM/WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb9  #pomesteenpower  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
👍🏻FOREVER POMESTEEN 💪🏻
.
🎗jus buah-buahan semulajadi yang terdiri daripada 7 jenis buah berantioksidan tinggi seperti delima,blueberry,blackberry,manggis,raspberi,ekstrak biji anggur dan pear.. . ✅KEISTIMEWAAN POMESTEEN ✅
. ✔️Mengandungi pemakanan SUNNAH ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Boleh diambil ketika dalam PANTANG ✔️Tambah susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi ✔️Jus pertama utk KURUS ✔️MENGEMPISKAN perut ✔️Membakar LEMAK 100% effektif ✔️Melawaskan & mengatasi SEMBELIT ✔️Memberikan TENAGA ✔️Mengurangkan SENGGUGUT ✔️Mengurangkan KEPUTIHAN ✔️Melancarkan peredaran HAID ✔️Mengatasi masalah GASTRIK ✔️MenCANTIKkan & mengHALUSkan KULIT ✔️MENCERAHKAN kulit .
.
.
PM/WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb9
#pomesteenpower
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
👍🏻FOREVER POMESTEEN 💪🏻 . 🎗jus buah-buahan semulajadi yang terdiri daripada 7 jenis buah berantioksidan tinggi seperti delima,blueberry,blackberry,manggis,raspberi,ekstrak biji anggur dan pear.. . ✅KEISTIMEWAAN POMESTEEN ✅ . ✔️Mengandungi pemakanan SUNNAH ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Boleh diambil ketika dalam PANTANG ✔️Tambah susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi ✔️Jus pertama utk KURUS ✔️MENGEMPISKAN perut ✔️Membakar LEMAK 100% effektif ✔️Melawaskan & mengatasi SEMBELIT ✔️Memberikan TENAGA ✔️Mengurangkan SENGGUGUT ✔️Mengurangkan KEPUTIHAN ✔️Melancarkan peredaran HAID ✔️Mengatasi masalah GASTRIK ✔️MenCANTIKkan & mengHALUSkan KULIT ✔️MENCERAHKAN kulit . . . PM/WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb9  #pomesteenpower  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
👍🏻FOREVER POMESTEEN 💪🏻
.
🎗jus buah-buahan semulajadi yang terdiri daripada 7 jenis buah berantioksidan tinggi seperti delima,blueberry,blackberry,manggis,raspberi,ekstrak biji anggur dan pear.. . ✅KEISTIMEWAAN POMESTEEN ✅
. ✔️Mengandungi pemakanan SUNNAH ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Boleh diambil ketika dalam PANTANG ✔️Tambah susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi ✔️Jus pertama utk KURUS ✔️MENGEMPISKAN perut ✔️Membakar LEMAK 100% effektif ✔️Melawaskan & mengatasi SEMBELIT ✔️Memberikan TENAGA ✔️Mengurangkan SENGGUGUT ✔️Mengurangkan KEPUTIHAN ✔️Melancarkan peredaran HAID ✔️Mengatasi masalah GASTRIK ✔️MenCANTIKkan & mengHALUSkan KULIT ✔️MENCERAHKAN kulit .
.
.
PM/WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb9
#pomesteenpower
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu
.
.
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
013 981 4100
013 981 4100
013 981 4100
.
.
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
👍🏻FOREVER POMESTEEN 💪🏻 . 🎗jus buah-buahan semulajadi yang terdiri daripada 7 jenis buah berantioksidan tinggi seperti delima,blueberry,blackberry,manggis,raspberi,ekstrak biji anggur dan pear.. . ✅KEISTIMEWAAN POMESTEEN ✅ . ✔️Mengandungi pemakanan SUNNAH ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Boleh diambil ketika dalam PANTANG ✔️Tambah susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi ✔️Jus pertama utk KURUS ✔️MENGEMPISKAN perut ✔️Membakar LEMAK 100% effektif ✔️Melawaskan & mengatasi SEMBELIT ✔️Memberikan TENAGA ✔️Mengurangkan SENGGUGUT ✔️Mengurangkan KEPUTIHAN ✔️Melancarkan peredaran HAID ✔️Mengatasi masalah GASTRIK ✔️MenCANTIKkan & mengHALUSkan KULIT ✔️MENCERAHKAN kulit . . . PM/WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb9  #pomesteenpower  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP 013 981 4100 013 981 4100 013 981 4100 . . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
Dah minum air #yogurtpink pagi ni🍇🍇
.
Ryna sudahhhh😋😋😋
Meh tgk sebab apa air pink ni ramai peminat....😁😁
.
KEBAIKAN NANO CENTA🍇🍇
💕Menegangkan dan menganjalkan kulit
💕Mengurangkan kedutan di wajah khususnya di bahagian bawah mata dan garis senyum
💕Membantu merawat masalah kulit dari dalam
💕Melembapkan kulit wajah dan badan
💕Agen antioksida dan ANTI PENUAAN
💕Membantu memudarkan pigmentasi kulit
💕Menggantikan sel-sel kulit yang sudah mati
💕Merawat masalah gout, kencing manis dan darah tinggi
💕Membantu melawaskan pembuangan air besar dengan adanya prebiotics untuk usus
💕Membantu menguatkan akar kuku dan rambut.
💓Mencegah risiko kanser
💓Membaik pulihkan Asthma
.
Ada HOT gift  ye.. 😉
.
Nak tahu lebih detail roger2  ye..
.
📱012-762 2892 Ryna
📱012-762 2892 Ryna
📱012-762 2882 Ryna
.
Jom bershake2 Nano Centa...🍇🍇
.
#nanocenta #gamarab #salmonplacenta
#sihatdalaman_cantikluaran
#Rashwealthgoglobal #extraincome
Dah minum air #yogurtpink  pagi ni🍇🍇 . Ryna sudahhhh😋😋😋 Meh tgk sebab apa air pink ni ramai peminat....😁😁 . KEBAIKAN NANO CENTA🍇🍇 💕Menegangkan dan menganjalkan kulit 💕Mengurangkan kedutan di wajah khususnya di bahagian bawah mata dan garis senyum 💕Membantu merawat masalah kulit dari dalam 💕Melembapkan kulit wajah dan badan 💕Agen antioksida dan ANTI PENUAAN 💕Membantu memudarkan pigmentasi kulit 💕Menggantikan sel-sel kulit yang sudah mati 💕Merawat masalah gout, kencing manis dan darah tinggi 💕Membantu melawaskan pembuangan air besar dengan adanya prebiotics untuk usus 💕Membantu menguatkan akar kuku dan rambut. 💓Mencegah risiko kanser 💓Membaik pulihkan Asthma . Ada HOT gift ye.. 😉 . Nak tahu lebih detail roger2 ye.. . 📱012-762 2892 Ryna 📱012-762 2892 Ryna 📱012-762 2882 Ryna . Jom bershake2 Nano Centa...🍇🍇 . #nanocenta  #gamarab  #salmonplacenta  #sihatdalaman_cantikluaran  #Rashwealthgoglobal  #extraincome