an online Instagram web viewer

#SihatBersamaCantikBersama medias

Photos

SCAR TONER keluaran @sendayu.tinggi.my ini bukan hanya sesuai digunakan bersama Acne Series ataupun mereka yg mempunyai masalah kulit berjerawat/berminyak. Ianya juga boleh digunakan utk semua jenis kulit. ▪#scartoner  diformulasi drpd Ekstrak Jagung, Ekstrak Cendawan dan Salicylic Acid . Ianya membantu membasmi jerawat, merawat parut tebal dan dalam, menyekatakan tona kulit, menyegarkan kulit, mengawal pengeluaran sebum (minyak) serta membantu mengecilkan pori. Kulit terasa lembab. ▪focus lebih pada bahagian bermasalah seperti pori2 jelas dan jerawat ▪tidak menyebabkan pengelupasan tetapi membantu menanggalkan sel kulit mati. ▪toner digunakan SELEPAS mencuci muka, SEBELUM serum/pelembap
. ☺☺ #scartoner
#scartreatment
#oilyskin 
#largepores
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggisabah
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk 
#sendayutinggikb
#sendayutinggituaran
#sendayutinggicentrepointkk
#agensahsendayutinggi
#ILoveST
#SyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
SCAR TONER keluaran @sendayu.tinggi.my ini bukan hanya sesuai digunakan bersama Acne Series ataupun mereka yg mempunyai masalah kulit berjerawat/berminyak. Ianya juga boleh digunakan utk semua jenis kulit. ▪#scartoner  diformulasi drpd Ekstrak Jagung, Ekstrak Cendawan dan Salicylic Acid . Ianya membantu membasmi jerawat, merawat parut tebal dan dalam, menyekatakan tona kulit, menyegarkan kulit, mengawal pengeluaran sebum (minyak) serta membantu mengecilkan pori. Kulit terasa lembab. ▪focus lebih pada bahagian bermasalah seperti pori2 jelas dan jerawat ▪tidak menyebabkan pengelupasan tetapi membantu menanggalkan sel kulit mati. ▪toner digunakan SELEPAS mencuci muka, SEBELUM serum/pelembap . ☺☺ #scartoner  #scartreatment  #oilyskin  #largepores  #sendayutinggimynetworks  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggikb  #sendayutinggituaran  #sendayutinggicentrepointkk  #agensahsendayutinggi  #ILoveST  #SyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST 
*⃣ PEARL & YOGURT SOAP *⃣
.
.➡ membantu menyelesaikan masalah JERAGAT & MENCERAHKAN WAJAH dengan cara semulajadi 😉😉
.
.➡ Cara penggunaannya :- ~ Cuci wajah 2 kali sehari dengan menggunakan #pearlyogurtsoapbyst untuk membuang lebihan minyak pada wajah sekaligus membantu mencerah dan melembutkan kulit wajah.
.
.➡ Jika DIPAKAI BERSAMA whitening pearl cream, wajah anda pasti cerah berganda, persis wanita2 Korea 😘😘
.
📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk & order
..
#sendayutinggi #pearlandyogurtsoap #bestseller
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq 
#sendayutinggimy 
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau 
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk 
#dealersahsendayutinggi
#dealersendayutinggisabah 
#ILoveST 
#SyMinumSyJual
#SihatBersamaCantikBersama 
#CantikDanSihatBersamaST 
#JommmTransformDiriDgnST
*⃣ PEARL & YOGURT SOAP *⃣ . .➡ membantu menyelesaikan masalah JERAGAT & MENCERAHKAN WAJAH dengan cara semulajadi 😉😉 . .➡ Cara penggunaannya :- ~ Cuci wajah 2 kali sehari dengan menggunakan #pearlyogurtsoapbyst  untuk membuang lebihan minyak pada wajah sekaligus membantu mencerah dan melembutkan kulit wajah. . .➡ Jika DIPAKAI BERSAMA whitening pearl cream, wajah anda pasti cerah berganda, persis wanita2 Korea 😘😘 . 📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk & order .. #sendayutinggi  #pearlandyogurtsoap  #bestseller  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyMinumSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
💟 COCOA COLLAGEN SHAKE 💟
.
.
~ untuk memiliki kulit yg cantik, anjal & cerah berseri, amalkan Cocoa Collagen Shake sejak awal utk melambatkan proses penuaan. ~ ia bukan shj menguatkan rambut malahan menjadikan kulit sentiasa lembap, jeragat sukar “hinggap” dan kedutan juga tidak ketara. ~ Kaum lelaki pun bagus kalau amalkan #cocoacollagenshakebyst ni. .
➡ cara pengambilan : 1 sachet sebelum sarapan, ATAU pun, 1 sachet sebelum tido.. .
.📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk order
.
.
#sendayutinggi #collagengredA
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq 
#sendayutinggimy 
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau 
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk 
#dealersahsendayutinggi
#dealersendayutinggisabah 
#ILoveST 
#SyMinumSyJual
#SihatBersamaCantikBersama 
#CantikDanSihatBersamaST 
#JommmTransformDiriDgnST
💟 COCOA COLLAGEN SHAKE 💟 . . ~ untuk memiliki kulit yg cantik, anjal & cerah berseri, amalkan Cocoa Collagen Shake sejak awal utk melambatkan proses penuaan. ~ ia bukan shj menguatkan rambut malahan menjadikan kulit sentiasa lembap, jeragat sukar “hinggap” dan kedutan juga tidak ketara. ~ Kaum lelaki pun bagus kalau amalkan #cocoacollagenshakebyst  ni. . ➡ cara pengambilan : 1 sachet sebelum sarapan, ATAU pun, 1 sachet sebelum tido.. . .📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk order . . #sendayutinggi  #collagengredA  #sendayutinggimynetworks  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyMinumSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
🌾 SLIMMAX with Hi-Fibre Cereal 🌾 . ~ amat sesuai diambil bagi yg tak sempat nak bersarapan ~ boleh juga diambil bagi menggantikan makan lewat malam kerana ia rendah kalori ~ membantu menurunkan paras kolestrol, melancarkan pembuangan dan menyingkir toksin. ~ sgt sesuai utk org yg nak berdiet | berpuasa ~ boleh diambil oleh ibu2 hamil atau ibu2 yg menyusukan bayi . . 📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk | utk order | utk mengetahui lokasi Cube2 ST milik Sis 😉😉 . . #sendayutinggi  #kkmapproved  #slimmax  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggiborneo  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyMinumSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
☕ D'FOLIA COFFEE ☕
.
~ rasa KOPI HERBA yg sangat enak utk diminum setiap hari.
~ Ianya mengHANGATkan badan .
~ mengELAKkan mengantuk
~ sebagai ENERGY BOOSTER
~ utk AWET MUDA
~ bagus utk KESIHATAN DALAMAN rahim & masalah keputihan
~ BOLEH diminum bersama dgn Cocoa Collagen Shake ST kerana kandungan kopi nya tidak akan mengganggu fungsi collagen tersebut 😉😉
.
.
📲 📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order 😉 .
.
#sendayutinggi #energybooster  #dfoliacoffeebyst #sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggisandakan
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyMinumSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
☕ D'FOLIA COFFEE ☕ . ~ rasa KOPI HERBA yg sangat enak utk diminum setiap hari. ~ Ianya mengHANGATkan badan . ~ mengELAKkan mengantuk ~ sebagai ENERGY BOOSTER ~ utk AWET MUDA ~ bagus utk KESIHATAN DALAMAN rahim & masalah keputihan ~ BOLEH diminum bersama dgn Cocoa Collagen Shake ST kerana kandungan kopi nya tidak akan mengganggu fungsi collagen tersebut 😉😉 . . 📲 📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order 😉 . . #sendayutinggi  #energybooster  #dfoliacoffeebyst  #sendayutinggimynetworks  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggisandakan  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyMinumSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
Good Morning uoLzzzz...
.
🌹SLIMMAX by @sendayu.tinggi_hq 🌹
.
~ Slimmax amat sesuai diambil bagi yg tak sempat nak bersarapan ~ boleh juga diambil bagi menggantikan makan lewat malam kerana ia rendah kalori ~ membantu menurunkan paras kolestrol, melancarkan pembuangan dan menyingkir toksin. ~ sgt sesuai utk org yg nak berdiet | berpuasa & juga boleh diambil oleh ibu2 hamil atau ibu2 yg menyusukan bayi
.
.
📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk | utk order | utk mengetahui lokasi Cube2 ST milik Sis 😉😉
.
.
#sendayutinggi  #kkmapproved  #slimmax
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggiborneo
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq 
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan 
#sendayutinggipapar 
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran 
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk 
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST 
#SyMinumSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
Good Morning uoLzzzz... . 🌹SLIMMAX by @sendayu.tinggi_hq 🌹 . ~ Slimmax amat sesuai diambil bagi yg tak sempat nak bersarapan ~ boleh juga diambil bagi menggantikan makan lewat malam kerana ia rendah kalori ~ membantu menurunkan paras kolestrol, melancarkan pembuangan dan menyingkir toksin. ~ sgt sesuai utk org yg nak berdiet | berpuasa & juga boleh diambil oleh ibu2 hamil atau ibu2 yg menyusukan bayi . . 📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk | utk order | utk mengetahui lokasi Cube2 ST milik Sis 😉😉 . . #sendayutinggi  #kkmapproved  #slimmax  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggiborneo  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyMinumSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
💟 D'FOLIA COFFEE by @sendayu.tinggi_hq 💟
.
~ rasa KOPI HERBA yg sangat enak utk diminum setiap hari.
~ Ianya mengHANGATkan badan .
~ mengELAKkan mengantuk
~ sebagai ENERGY BOOSTER
~ utk AWET MUDA
~ bagus utk KESIHATAN DALAMAN rahim & masalah keputihan
~ BOLEH diminum bersama dgn Cocoa Collagen Shake ST kerana kandungan kopi nya tidak akan mengganggu fungsi collagen tersebut 😉😉
.
.
📲 📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order 😉 .
.
#sendayutinggi #energybooster  #dfoliacoffeebyst #sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggiborneo
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggisandakan
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyMinumSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
💟 D'FOLIA COFFEE by @sendayu.tinggi_hq 💟 . ~ rasa KOPI HERBA yg sangat enak utk diminum setiap hari. ~ Ianya mengHANGATkan badan . ~ mengELAKkan mengantuk ~ sebagai ENERGY BOOSTER ~ utk AWET MUDA ~ bagus utk KESIHATAN DALAMAN rahim & masalah keputihan ~ BOLEH diminum bersama dgn Cocoa Collagen Shake ST kerana kandungan kopi nya tidak akan mengganggu fungsi collagen tersebut 😉😉 . . 📲 📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order 😉 . . #sendayutinggi  #energybooster  #dfoliacoffeebyst  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggiborneo  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggisandakan  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyMinumSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
#FastRepost from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app
•••
Gambar adalah dari pengguna sendiri. Selepas resdung atau sinus yg memerlukan suntikan setiap kali kena alahan teruk pada makanan atau habuk, kini berkurangan dgn Nosygone. Diambil 2 biji 2 kali sehari sebelum makan
.
.
📲📲📲 Whatsapp Sis, 018-2273515 utk pertanyaan & order
. .
#sendayutinggi #bestseller #nosygone #sinus #kkmapproved
#sendayutinggi  #sendayutinggimynetworks 
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggiborneo
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyPakaiSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
#FastRepost  from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app ••• Gambar adalah dari pengguna sendiri. Selepas resdung atau sinus yg memerlukan suntikan setiap kali kena alahan teruk pada makanan atau habuk, kini berkurangan dgn Nosygone. Diambil 2 biji 2 kali sehari sebelum makan . . 📲📲📲 Whatsapp Sis, 018-2273515 utk pertanyaan & order . . #sendayutinggi  #bestseller  #nosygone  #sinus  #kkmapproved  #sendayutinggi  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggiborneo  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
Pilihan raya nanti balik mengundi ke?
.
.
.
.
.

Undi adalah rahsia tapi DIANZ VITAMIN bukan lagi rahsia😉
.
.
.
.

Jom undi dianz untuk kulit kekal sihat dan flawless💁🏻‍♀️ .
.

#jomberdianz #dianzvitamin #putihgebubersamadianz #pru14 #dianzselamanya #belumcubabelumtahu #dahcubaconfirmjatuhcinta #sihatbersamacantikbersama #hisaphisapteruscantik
*⃣ Simply Gorgeous Compact Powder (SPF50 PA+++)
~ bedak yg bertekstur halus & ringan, membantu mengawal penghasilan minyak pd wajah, menyembunyikan pori & kedutan
~ solekan tampak natural, gebu & halus
~ hadir dlm 4 tona warna, dilengkapkan dgn span
~ sesuai utk semua jenis kulit
.
.
*⃣ Cover Up Foundation (SPF25 PA+++)
~ bertekstur DEMI-MATTE ini sesuai utk anda yg memiliki jenis kulit normal, berminyak & kombinasi.
~ solekan tahan 12jam, memberikan medium to full coverage 😉😉
~ Hadir dlm 4 warna yg sesuai utk kulit wanita Asia 😘
.
. .📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order
.
.
#simplygorgeouscompactpowderbyst  #coverupfoundationbyst
#sendayutinggi  #sendayutinggimynetworks 
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyPakaiSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
*⃣ Simply Gorgeous Compact Powder (SPF50 PA+++) ~ bedak yg bertekstur halus & ringan, membantu mengawal penghasilan minyak pd wajah, menyembunyikan pori & kedutan ~ solekan tampak natural, gebu & halus ~ hadir dlm 4 tona warna, dilengkapkan dgn span ~ sesuai utk semua jenis kulit . . *⃣ Cover Up Foundation (SPF25 PA+++) ~ bertekstur DEMI-MATTE ini sesuai utk anda yg memiliki jenis kulit normal, berminyak & kombinasi. ~ solekan tahan 12jam, memberikan medium to full coverage 😉😉 ~ Hadir dlm 4 warna yg sesuai utk kulit wanita Asia 😘 . . .📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order . . #simplygorgeouscompactpowderbyst  #coverupfoundationbyst  #sendayutinggi  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
Ini dia wajah eksklusif, My Dear Friend yg memberi testimoni bersungguh2 kpd Staff kami, tentang Matte BB Cushion by @sendayu.tinggi_hq 👏👏 bayangkan, dah 3 kali repeat order ne tauuu
.
~ End up, maka beramai2 laa staff Kak Long order Matte BB Cushion & Doll BB Cushion.. Tq Sis Jane 😘😘😘
.
.
.📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan mengenai produk ST & order
.
.
#sendayutinggi  #mattebbcushionbyst 
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggiborneo
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggisandakan
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyPakaiSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
Ini dia wajah eksklusif, My Dear Friend yg memberi testimoni bersungguh2 kpd Staff kami, tentang Matte BB Cushion by @sendayu.tinggi_hq 👏👏 bayangkan, dah 3 kali repeat order ne tauuu . ~ End up, maka beramai2 laa staff Kak Long order Matte BB Cushion & Doll BB Cushion.. Tq Sis Jane 😘😘😘 . . .📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan mengenai produk ST & order . . #sendayutinggi  #mattebbcushionbyst  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggiborneo  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggisandakan  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
#FastRepost  from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app ••• Setiap jerawat yg tumbuh ada tanda awal utk dalaman anda. Rawat dgn Acne Series utk atasi mslh jerawat dgn selamat 😘 . ~ X-Ne Facial Spray ~ Acne Bar Soap ~ Scar Toner ~ Acne Balm ~ Acne Cream + Whitening . . . .📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order . .*⃣ Boleh kunjungi :- ~ Super Box, Tingkat 2, Centre Point KK ~ @butik_syuhanis , Tuaran ~ @ae_vendor_keningau_mall , Keningau . . #bestseller  #AcneSeries  #sendayutinggi  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
💟 GOLDEN HERB'S SOAP :-
.
✓  sesuai untuk lelaki dan wanita yang mengalami masalah jerawat pasir dan kulit berminyak. .
✓Sabun yang diformulasi dari gabungan ekstrak Cendawan Ganoderma dan Madu ini juga boleh digunakan sebagai sabun mandian bagi kanak-kanak yang menghidap eczema atau gatal kulit.
.
.
💟 ACNE BAR SOAP :-
.
✓  SABUN ANTI JERAWAT yg diperkaya dgn epilobium angustifolium, aloe vera, hydrolize collagen & ianya TIDAK MENYEBABKAN KERENGSAAN pd wajah anda
.
✓  MENGECILKAN PORI dan menyeimbangkan penghasilan sebum di wajah.
.
.
.📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order
.
.*⃣ READY STOCK AT :-
~ Super Box, Tingkat 2, Centre Point KK
~ @butik_syuhanis , Tuaran
~ @ae_vendor_keningau_mall , Keningau
.
.
#bestseller  #goldenherbssoap  #acnebarsoap
#sendayutinggi  #sendayutinggimynetworks 
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyPakaiSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
💟 GOLDEN HERB'S SOAP :- . ✓ sesuai untuk lelaki dan wanita yang mengalami masalah jerawat pasir dan kulit berminyak. . ✓Sabun yang diformulasi dari gabungan ekstrak Cendawan Ganoderma dan Madu ini juga boleh digunakan sebagai sabun mandian bagi kanak-kanak yang menghidap eczema atau gatal kulit. . . 💟 ACNE BAR SOAP :- . ✓ SABUN ANTI JERAWAT yg diperkaya dgn epilobium angustifolium, aloe vera, hydrolize collagen & ianya TIDAK MENYEBABKAN KERENGSAAN pd wajah anda . ✓ MENGECILKAN PORI dan menyeimbangkan penghasilan sebum di wajah. . . .📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan & order . .*⃣ READY STOCK AT :- ~ Super Box, Tingkat 2, Centre Point KK ~ @butik_syuhanis , Tuaran ~ @ae_vendor_keningau_mall , Keningau . . #bestseller  #goldenherbssoap  #acnebarsoap  #sendayutinggi  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
Good Morning uoLzzzz...
.
🌹SLIMMAX by @sendayu.tinggi_hq 🌹
.
~ Slimmax amat sesuai diambil bagi yg tak sempat nak bersarapan ~ boleh juga diambil bagi menggantikan makan lewat malam kerana ia rendah kalori ~ membantu menurunkan paras kolestrol, melancarkan pembuangan dan menyingkir toksin. ~ sgt sesuai utk org yg nak berdiet | berpuasa & juga boleh diambil oleh ibu2 hamil atau ibu2 yg menyusukan bayi
.
.
📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk | utk order | utk mengetahui lokasi Cube2 ST milik Sis 😉😉
.
.
#JgnKataKakLongTakPayung 
#sendayutinggi  #slimmax
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq 
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan 
#sendayutinggipapar 
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran 
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk 
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST 
#SyMinumSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST
Good Morning uoLzzzz... . 🌹SLIMMAX by @sendayu.tinggi_hq 🌹 . ~ Slimmax amat sesuai diambil bagi yg tak sempat nak bersarapan ~ boleh juga diambil bagi menggantikan makan lewat malam kerana ia rendah kalori ~ membantu menurunkan paras kolestrol, melancarkan pembuangan dan menyingkir toksin. ~ sgt sesuai utk org yg nak berdiet | berpuasa & juga boleh diambil oleh ibu2 hamil atau ibu2 yg menyusukan bayi . . 📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk | utk order | utk mengetahui lokasi Cube2 ST milik Sis 😉😉 . . #JgnKataKakLongTakPayung  #sendayutinggi  #slimmax  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyMinumSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
#TESTIMONI  #MatteBBCushionbyST  . 💟 MATTE BB CUSHION by @sendayu.tinggi_hq . 💟 Good vibes 😘😘 Alhamdulillah, adik ne sangat berpuashati dgn Matte BB Cushion dipakainya.. Anda nak tau knp?? Jommm beli drpd Sis, gerentiiii puas hati 👍👍 . ...yg lain, boleh 📲📲📲 Whatsapp Sis, 018-2273515 utk pertanyaan & order . . . #STLovers  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggiborneo  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggisandakan  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
■PENCERAHAN KULIT YANG RINGKAS DAN SELAMAT■
.
Pencerahan kulit tak seharusnya menyakitkan. Selain daripada kesan pencerahan yg selamat, bahan2 pencerahnya juga harus serasi dan selamat pada kulit.
.
💟 Whitening Bar Soap by @sendayu.tinggi_hq 💟
~ diformulasi drpd bahan2 pencerah semulajadi yang selamat dan tidak merengsakan kulit. ~ mencerahkan kulit secara semulajadi dan tidak menyebabkan pengelupasan.
.
Bahan2 seperti Arbutin dan Akar Likoris yg terdapat didalamnya, bukan sahaja membantu mencerahkan kulit, malah ia menyekatakan tona kulit, mengawal rembesan sebum, memudarkan parut / jeragat, serta menaikkan seri kulit wajah kita 😘
.
Kulit tampak lebih cerah, sihat secara semulajadi.
.
📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk & order
.
#bestseller  #whiteningbarsoapbyst 
#fairskin  #skinwhitening
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq 
#sendayutinggimy 
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau 
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk 
#dealersahsendayutinggi
#dealersendayutinggisabah 
#ILoveST 
#SyPakaiSyJual
#SihatBersamaCantikBersama 
#CantikDanSihatBersamaST 
#JommmTransformDiriDgnST
■PENCERAHAN KULIT YANG RINGKAS DAN SELAMAT■ . Pencerahan kulit tak seharusnya menyakitkan. Selain daripada kesan pencerahan yg selamat, bahan2 pencerahnya juga harus serasi dan selamat pada kulit. . 💟 Whitening Bar Soap by @sendayu.tinggi_hq 💟 ~ diformulasi drpd bahan2 pencerah semulajadi yang selamat dan tidak merengsakan kulit. ~ mencerahkan kulit secara semulajadi dan tidak menyebabkan pengelupasan. . Bahan2 seperti Arbutin dan Akar Likoris yg terdapat didalamnya, bukan sahaja membantu mencerahkan kulit, malah ia menyekatakan tona kulit, mengawal rembesan sebum, memudarkan parut / jeragat, serta menaikkan seri kulit wajah kita 😘 . Kulit tampak lebih cerah, sihat secara semulajadi. . 📲📲📲 Whatsapp Sis, 0182273515 utk pertanyaan produk & order . #bestseller  #whiteningbarsoapbyst  #fairskin  #skinwhitening  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggisibu  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
💟 DOLL SKIN FOUNDATION BY @sendayu.tinggi_hq 💟 . .~ Kak Long still mencuba, dan tetap akan teruuusss mencuba yaaa....😂😂😂 Adik2 semua, bertabah laa 🙏🙏🙏 . .~ yg penting abaikan yg lain, Kak Long cuma nak kasitau yg today ioLz pakai Doll Skin Fd yaa.. [ nasib baik nampak jugak laa blusher tu hahahaha ] . ~ Try laa korang, gerenti puashati punya 😉😉😉 . .📲📲📲 Whatsapp Sis, 018-2273515 utk pertanyaan & order . . .#JgnKataAkakTakPayung  #NakJugakComelPipiPink  #sendayutinggi  #bestseller  #sendayutinggimynetworks  #STKD  #sendayutinggiborneo  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggisandakan  #sendayutinggitawau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyPakaiSyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST