an online Instagram web viewer

#SharingIsCaring medias

Photos

Bro give us some apple? #sharingiscaring #siblings #love #shopping #woolies
#Testimoni dari sahabat mci sis Theophilia Gavrila 
Teman2 saya mau sharing nih... (testi pribadi papa saya)

Papa saya ud 4 tahun #cuci_darah dan seminggu 2x. Papa mengalami susah buang air kecil sblmnya dan badan terasa lemas, bawaannya pengen tiduran terus. 
Dari tanggal 8 June saya coba pakein biopendant, tempel bioglass/senter di bagian pinggang dan kasih minum air sulingan bioglass (30-50 x). Sehari cuma di perbolehkan minum air sebanyak 500 ml termasuk air yg ada dalam masakan.

Baru seminggu minum air aliran bioglass, alhamdulillah papa bisa buang air kecil lebih banyak dari sebelumnya dan satu hal lagi papa tidak merasa cape dan lemas sama sekali pada saat kami menempuh 4 jam perjalanan dari penang menuju hatyai, bisa berjalan jauh hanya untuk pergi ke toilet ( 30-50m), bisa turun naik van dan berjalan ke imigrasi untuk cap paspor (+- 100m) dibantu dengan tongkatnya, bisa ikut city tour dan turun naik tuk2 seharian tanpa lelah dan cape.

Papa bersemangat sekali kalo kami blg mau jalan-jalan dan makan, sebelumnya kalo diajak kluar jalan-jalan dan makan selalu ga mau (malas jalan katanya)

BIOGLASS dan BIOPENDANT memang alat sejuta manfaat yahhh, so jangan tunggu lagi, ayooooo buruan di order untuk hidup sehat tanpa obat2an, cukup dengan yg alami aja deehh

Untuk yg masih ragu kalo bole saya kasih saran, jgn kelamaan ragunya yaa, Entar kaya saya looohhh... Penyesalan selalu datang terakhir. kalo tdk di coba maka kita tidak akan tau seberapa besar manfaat BIOGLASS itu seperti apa dan selalu bertanya2 terus dan trusss

Rasakan bedanya sebelum dan sesudah pake BIOGLASS dan BIOPENDANT nyaaa 😉

More info hub
Rita
WA 087720613093

#iniceritaku #manaceritamu #sharingiscaring #bioglassmci #ikhtiarbioglass #biopendantmci #sehat_alami_tanpa_obat #copas #gagal_ginjal
#Testimoni  dari sahabat mci sis Theophilia Gavrila Teman2 saya mau sharing nih... (testi pribadi papa saya) Papa saya ud 4 tahun #cuci_darah  dan seminggu 2x. Papa mengalami susah buang air kecil sblmnya dan badan terasa lemas, bawaannya pengen tiduran terus. Dari tanggal 8 June saya coba pakein biopendant, tempel bioglass/senter di bagian pinggang dan kasih minum air sulingan bioglass (30-50 x). Sehari cuma di perbolehkan minum air sebanyak 500 ml termasuk air yg ada dalam masakan. Baru seminggu minum air aliran bioglass, alhamdulillah papa bisa buang air kecil lebih banyak dari sebelumnya dan satu hal lagi papa tidak merasa cape dan lemas sama sekali pada saat kami menempuh 4 jam perjalanan dari penang menuju hatyai, bisa berjalan jauh hanya untuk pergi ke toilet ( 30-50m), bisa turun naik van dan berjalan ke imigrasi untuk cap paspor (+- 100m) dibantu dengan tongkatnya, bisa ikut city tour dan turun naik tuk2 seharian tanpa lelah dan cape. Papa bersemangat sekali kalo kami blg mau jalan-jalan dan makan, sebelumnya kalo diajak kluar jalan-jalan dan makan selalu ga mau (malas jalan katanya) BIOGLASS dan BIOPENDANT memang alat sejuta manfaat yahhh, so jangan tunggu lagi, ayooooo buruan di order untuk hidup sehat tanpa obat2an, cukup dengan yg alami aja deehh Untuk yg masih ragu kalo bole saya kasih saran, jgn kelamaan ragunya yaa, Entar kaya saya looohhh... Penyesalan selalu datang terakhir. kalo tdk di coba maka kita tidak akan tau seberapa besar manfaat BIOGLASS itu seperti apa dan selalu bertanya2 terus dan trusss Rasakan bedanya sebelum dan sesudah pake BIOGLASS dan BIOPENDANT nyaaa 😉 More info hub Rita WA 087720613093 #iniceritaku  #manaceritamu  #sharingiscaring  #bioglassmci  #ikhtiarbioglass  #biopendantmci  #sehat_alami_tanpa_obat  #copas  #gagal_ginjal 
Regrann from @ruellatan -  Kesaksian tmn yg ayahnya STROKE , tidak bisa berjalan, harus digeret spt di foto oleh putrinya akhirnya BISA BERJALAN Bahkan bisa datang ke Market Amway Medan utk cek komposisi tubuhnya tanpa digeret lagi 😇
.
.
Beliau sembuh dalam 2 Bulan berkat TRIO FONDASI NUTRILITE : PROTEIN , DOUBLE X & SALMON OMEGA 3. Sungguh LUAR BIASA! 
Ini videonya yg saya rekam semalam 15 Juli'18. Bkn hy bs berjalan tetapi bapak ini juga uda bisa loncat & berlari 
Tmn2 boleh simak yg dituturkan langsung oleh putrinya

Mari kita bantu lebih banyak orang untuk belajar hidup sehat, pemenuhan nutrisi yg baik untuk tubuh dari sekarang agar kelak kita terhindar dari penyakit KRONIS di masa mendatang

#testimoninutrilite
#memberi #kesembuhan 
#sharingiscaring
#hidupsehat #tipssehat#nutrisisegalausia 
#organic #since1934 
#AskJulita - #regrann
Regrann from @ruellatan - Kesaksian tmn yg ayahnya STROKE , tidak bisa berjalan, harus digeret spt di foto oleh putrinya akhirnya BISA BERJALAN Bahkan bisa datang ke Market Amway Medan utk cek komposisi tubuhnya tanpa digeret lagi 😇 . . Beliau sembuh dalam 2 Bulan berkat TRIO FONDASI NUTRILITE : PROTEIN , DOUBLE X & SALMON OMEGA 3. Sungguh LUAR BIASA! Ini videonya yg saya rekam semalam 15 Juli'18. Bkn hy bs berjalan tetapi bapak ini juga uda bisa loncat & berlari Tmn2 boleh simak yg dituturkan langsung oleh putrinya Mari kita bantu lebih banyak orang untuk belajar hidup sehat, pemenuhan nutrisi yg baik untuk tubuh dari sekarang agar kelak kita terhindar dari penyakit KRONIS di masa mendatang #testimoninutrilite  #memberi  #kesembuhan  #sharingiscaring  #hidupsehat  #tipssehat #nutrisisegalausia  #organic  #since1934  #AskJulita  - #regrann 
KEPALA GATAL SEBAB KELEMUMUR?😮 (Credit to Muhd Irfan)

CI nak kongsikan satu lagi testimoni yang baru terima daripada kastemer.. "Alhamdulillah, sesuai dengan saya. Sebelum ni rambut saya rasa gatal sebab berkelemumur. Bila guna shampoo ni kurang sudah rasa gatal. Nanti saya nak repeat order lagi bro"😀 Dapatkan shampoo ME segera..Belum cuba belum tahu kehebatannya..
📲📩Syuhaidah (016-5404824)
Biz online | Modal RM50
Program #2GAJIsebulan
#ProjekSTG #LMTeams
#CATchampions
#ABEautiliciousEmpire
#ShampooMarineEssence
#sharingiscaring
KEPALA GATAL SEBAB KELEMUMUR?😮 (Credit to Muhd Irfan) CI nak kongsikan satu lagi testimoni yang baru terima daripada kastemer.. "Alhamdulillah, sesuai dengan saya. Sebelum ni rambut saya rasa gatal sebab berkelemumur. Bila guna shampoo ni kurang sudah rasa gatal. Nanti saya nak repeat order lagi bro"😀 Dapatkan shampoo ME segera..Belum cuba belum tahu kehebatannya.. 📲📩Syuhaidah (016-5404824) Biz online | Modal RM50 Program #2GAJIsebulan  #ProjekSTG  #LMTeams  #CATchampions  #ABEautiliciousEmpire  #ShampooMarineEssence  #sharingiscaring 
This little yellow mobile is essential in day to day life in Nigeria! 🚕🚕🚕🚕 There are many ways how this business can be ran, but in any way it stimulates and supports the local community big time. 🌟🙌🏼 The lower middle class uses the Keke on a daily basis to move between home and work. 💼👓🎒 Its the most used low cost transportation in Lagos! 
You Will see them everywhere and why not hop on one yourself! 🤩🤩 @obodoboitique we are for travelling like a local! So when you are moving around with us we will make sure this is part of your experience 🙈😅😍 Travel ✈️ Explore 🌍 Connect 🙌🏼
This little yellow mobile is essential in day to day life in Nigeria! 🚕🚕🚕🚕 There are many ways how this business can be ran, but in any way it stimulates and supports the local community big time. 🌟🙌🏼 The lower middle class uses the Keke on a daily basis to move between home and work. 💼👓🎒 Its the most used low cost transportation in Lagos! You Will see them everywhere and why not hop on one yourself! 🤩🤩 @obodoboitique we are for travelling like a local! So when you are moving around with us we will make sure this is part of your experience 🙈😅😍 Travel ✈️ Explore 🌍 Connect 🙌🏼
#Repost @mariloils with @get_repost
・・・
.
.
Keseruan acara Rally di Cibubur. Terima kasih banyak ya manteman utk kepercayaannya khususnya @lightliving.id @thymehopefaith @anjas27 @mydailyoils @happinessliving.id @abundanceliving.id, juga pertemuan teman baru yg super heboh warbiyasah @putirenoali teman lama @aisha.sylvia mbak Rina yang cetar dan semuanya. Juga peserta yang antusias bingitttss. Ahhh senangnya lho akohh. Sampai ketemu lagi di rally or acara-acara YL selanjutnya 😘😘😘🤗🤗🤗🌹🌹🌹
.
.
#latepost #rally2018 #rallycibubur2018 #younglivingessentialoils #yleo #yleoid #yleoindonesia #yleojakarta #minyakatsiri #togetherness #dowhatyoulove #dowhatmakesyouhappy #newfriends #sharingiscaring #ylpr
#Repost  @mariloils with @get_repost ・・・ . . Keseruan acara Rally di Cibubur. Terima kasih banyak ya manteman utk kepercayaannya khususnya @lightliving.id @thymehopefaith @anjas27 @mydailyoils @happinessliving.id @abundanceliving.id, juga pertemuan teman baru yg super heboh warbiyasah @putirenoali teman lama @aisha.sylvia mbak Rina yang cetar dan semuanya. Juga peserta yang antusias bingitttss. Ahhh senangnya lho akohh. Sampai ketemu lagi di rally or acara-acara YL selanjutnya 😘😘😘🤗🤗🤗🌹🌹🌹 . . #latepost  #rally2018  #rallycibubur2018  #younglivingessentialoils  #yleo  #yleoid  #yleoindonesia  #yleojakarta  #minyakatsiri  #togetherness  #dowhatyoulove  #dowhatmakesyouhappy  #newfriends  #sharingiscaring  #ylpr 
Happy Tuesday! It's time for the weekly 🤠 #hashtagcrawl . Welcome new friends! This is an engagement and encouragement hashtag to add to your posts with hashtags in play, and, to comment below your favorite hashtags! Another tool to help find fun hashtags to play, to promote, and to share!🤠 We are your hosts 🤠
@anderson.alley.style
@greendoorrustics
@jana.in.wonderland 
@le.cultivateur
@lifeofasmalltownblonde
@mygreenwooddrive
@pinkflamingo_18
@rustic_hydrangeahaven
@southern_nola_whimsy
@stilettosandshiplap
@thelittlecornerhouse
@theoldcrossmancolonial
@206_picks .

Comment below and share your favorite hashtag(s) and at least one of the hosts, so that we are able to easily find the details of the tag in play. 🤠
 This week's featured hashtag is a brand new one!  It’s called #antiqueshowandtell and you can find further details by going to @welcomedchaos.
🤠
Let's have some fun and get  to crawling! 🤠 .
.
#hashtagcrawl #fwi717 #realhousewifeofmhk #upmyalley #dearones #limestonerancher #makesmyheartsing #noplacelikehome #tuesday  #traditionalhome #howdoyourshuttersgrow #hashtags #playalong #instainspo #homedecorinspo #midwestcharm #sharingiscaring #follow #farmhousestyle #cottagehome #cottagecountryhome #instahome #styleinspo #fixerupper #chippy #decorating
Happy Tuesday! It's time for the weekly 🤠 #hashtagcrawl  . Welcome new friends! This is an engagement and encouragement hashtag to add to your posts with hashtags in play, and, to comment below your favorite hashtags! Another tool to help find fun hashtags to play, to promote, and to share!🤠 We are your hosts 🤠 @anderson.alley.style @greendoorrustics @jana.in.wonderland @le.cultivateur @lifeofasmalltownblonde @mygreenwooddrive @pinkflamingo_18 @rustic_hydrangeahaven @southern_nola_whimsy @stilettosandshiplap @thelittlecornerhouse @theoldcrossmancolonial @206_picks . Comment below and share your favorite hashtag(s) and at least one of the hosts, so that we are able to easily find the details of the tag in play. 🤠 This week's featured hashtag is a brand new one! It’s called #antiqueshowandtell  and you can find further details by going to @welcomedchaos. 🤠 Let's have some fun and get to crawling! 🤠 . . #hashtagcrawl  #fwi717  #realhousewifeofmhk  #upmyalley  #dearones  #limestonerancher  #makesmyheartsing  #noplacelikehome  #tuesday  #traditionalhome  #howdoyourshuttersgrow  #hashtags  #playalong  #instainspo  #homedecorinspo  #midwestcharm  #sharingiscaring  #follow  #farmhousestyle  #cottagehome  #cottagecountryhome  #instahome  #styleinspo  #fixerupper  #chippy  #decorating 
Masih galau mau order Jus Pare dan Almond Milk nya Mommynic karena ongkir? .
.

Special buat Mommies semua:

PROMO JULY (SAMPAI AKHIR JULY SAJA) :
.

BUY 6 BOTTLES,  FREE ONGKIR UP TO 25RB. .

Terms and conditions :
1. Kalau ternyata ongkir lebih dari 25rb, sisa dibayarkan mommies.
.
2. Kalau ongkir lebih murah dari 25rb,  dicover Mommynic FULL.
.
3. Untuk yg ongkirnya lebih dari 25rb dan mau order lewat tokopedia dan menggunakan Gosend Sameday,  bisa melakukan transaksi di Tokopedia terlebih dahulu,  dan subsidi 25rb akan Mommynic ttp berikan dgn cara transfer ataau diselipkan di dalam paket saat pengiriman. .
.

Masih bingung? 
Hub admin di:

WA: 081285785561
Line: veravalentina .

#faktaasi #bayikuning #tipsasi #jualjuspare #sharingiscaring #jualasibooster #asibooster #jualjuspareenak #juspare #juspareenak #jualalmondmilk #almondmilkserpong #jualalmondmilkserpong #pejuangASI #TestimoniMommynic #jualalmondmilkserang #almondmilkserang #asiboosterserang #jualasiboosterserang.
Masih galau mau order Jus Pare dan Almond Milk nya Mommynic karena ongkir? . . Special buat Mommies semua: PROMO JULY (SAMPAI AKHIR JULY SAJA) : . BUY 6 BOTTLES, FREE ONGKIR UP TO 25RB. . Terms and conditions : 1. Kalau ternyata ongkir lebih dari 25rb, sisa dibayarkan mommies. . 2. Kalau ongkir lebih murah dari 25rb, dicover Mommynic FULL. . 3. Untuk yg ongkirnya lebih dari 25rb dan mau order lewat tokopedia dan menggunakan Gosend Sameday, bisa melakukan transaksi di Tokopedia terlebih dahulu, dan subsidi 25rb akan Mommynic ttp berikan dgn cara transfer ataau diselipkan di dalam paket saat pengiriman. . . Masih bingung? Hub admin di: WA: 081285785561 Line: veravalentina . #faktaasi  #bayikuning  #tipsasi  #jualjuspare  #sharingiscaring  #jualasibooster  #asibooster  #jualjuspareenak  #juspare  #juspareenak  #jualalmondmilk  #almondmilkserpong  #jualalmondmilkserpong  #pejuangASI  #TestimoniMommynic  #jualalmondmilkserang  #almondmilkserang  #asiboosterserang  #jualasiboosterserang .
Chilled watermelon is great for summer.  Wait.  Did someone take a piece off the top? .
.
.
.
.
#summer #chill #chilling #juice #watermelon #melon #fruit #HK #Instagram #igers #hkig #food #seasonal #sweet #seeds #red #wedges #cut #dinner #home #one #juicy #sharingiscaring #sharing #cool
😎Morning people😘
Let's get this day started!!
#foodieforhealth
This life is for loving, sharing, learning, smiling, caring, forgiving, laughing, hugging, helping, dancing, wondering, healing, and even more loving. I choose to live life this way ♥️
🌿
Sahil yoga etkinliğinden 🙏🏻
🌿
#gülümse #sevgi #love #share #sharingiscaring #yogacommunity #yogapic #teaching #namaste #savasana #kalp #nature #caddebostan @caddebostans
🌴🐎 WILD & FREE ... 🕊🆓
•
•
#naturegirl #nature #naturelovers #me #palms #wild #free #wildandfree #smile #horses #swimwear #islandgirl 🌿🙃👩🏽✨
Da gehst du morgens dramdappert #legehennen füttern (heutiges Menü: 🍚 🌽 🎃) und #bienen gucken, und findest ein #überraschungsgeschenk 😍 #randomactsofkindness ein #bienenfreund / #imker hat uns sein Buch überlassen! Dankeschön! 🐝🐝🐝 #bookcrossing #vaterstetten #sharingiscaring #dorfleben
Part 2 Day 2 Masuk Sekolah
.

Jemput pulang sekolah, wajahnya Happyyyyy banget. Ketawa-ketawa

Kata miss nangisnya cm ritual.. begitu ditinggal daddy lgsg diem .
Percakapan kami
👩 Toptop tadi nangis ga?
🧒 Nangis tapi cuma sedikit
👩 Oohh.. cuma sedikit. Good boy.. besok nangisnya makin sedikit, makin sedikit, sampe ilang nangisnya yah..
🧒Oke.. Mommy..Toptop mau mainaaannn
.
😂😂 tiap pulang sekolah minta mainan.. ga da mainan naaaaak.. Uang sekolah uda mahal.. bisa amsiong kalo tiap pulang sekolah minta mainan
😂😂 .
Btw, Gud Job Top2 @christopheaaron
.

Hope Tommorow is Getting Betterrrr... Amin!

Mommy Love Uuuuuuu
.
.
.
.
.
#deyuusdiaries #kenangansebelumbanyaklupa
#berencanarajinuploadsebelumhandponerusaklalusemuafotokenanganhilang
#semogaberhasil 🤣🤣🤣
#sharingiscaring #mommyoftwo #mommyoftwosons #happymom #happywifehappylife #happywife
.
#johnathanarthursaviorysutandar #JASS #cutebaby #lovelyson #TheSutandars #LittleSutandars
Part 2 Day 2 Masuk Sekolah . Jemput pulang sekolah, wajahnya Happyyyyy banget. Ketawa-ketawa Kata miss nangisnya cm ritual.. begitu ditinggal daddy lgsg diem . Percakapan kami 👩 Toptop tadi nangis ga? 🧒 Nangis tapi cuma sedikit 👩 Oohh.. cuma sedikit. Good boy.. besok nangisnya makin sedikit, makin sedikit, sampe ilang nangisnya yah.. 🧒Oke.. Mommy..Toptop mau mainaaannn . 😂😂 tiap pulang sekolah minta mainan.. ga da mainan naaaaak.. Uang sekolah uda mahal.. bisa amsiong kalo tiap pulang sekolah minta mainan 😂😂 . Btw, Gud Job Top2 @christopheaaron . Hope Tommorow is Getting Betterrrr... Amin! Mommy Love Uuuuuuu . . . . . #deyuusdiaries  #kenangansebelumbanyaklupa  #berencanarajinuploadsebelumhandponerusaklalusemuafotokenanganhilang  #semogaberhasil  🤣🤣🤣 #sharingiscaring  #mommyoftwo  #mommyoftwosons  #happymom  #happywifehappylife  #happywife  . #johnathanarthursaviorysutandar  #JASS  #cutebaby  #lovelyson  #TheSutandars  #LittleSutandars 
Meetup happening Friday night! If you'd like to find a new home for clothes you don't use anymore, find some new-to-you pieces to freshen up your wardrobe, or just hang out with sustainability-minded people, come on over! DM me for details or check out my Meetup - #Adulting for the Well-Rounded http://meetu.ps/e/Fzknq/nxSTT/d

#clothes #sustainablefashion #fashion #clothingexchange #clothingswap #handmedowns #sharingiscaring #fridaynight 
Inspired by @misstravelwarcomika

@miel_bee @stephaniearchambault6822 @0.benevolence.0 @snigdhapandit_
Meetup happening Friday night! If you'd like to find a new home for clothes you don't use anymore, find some new-to-you pieces to freshen up your wardrobe, or just hang out with sustainability-minded people, come on over! DM me for details or check out my Meetup - #Adulting  for the Well-Rounded http://meetu.ps/e/Fzknq/nxSTT/d #clothes  #sustainablefashion  #fashion  #clothingexchange  #clothingswap  #handmedowns  #sharingiscaring  #fridaynight  Inspired by @misstravelwarcomika @miel_bee @stephaniearchambault6822 @0.benevolence.0 @snigdhapandit_
I don’t usually sing but when I do.. 😉
Jokes aside, one of my favorite WordCamp Bucharest 2016 pics. The excitement, adrenaline and love towards what I do.. and some. 💙
•
•
•
#wcbuc #WordCamp #lovemywork #sharingiscaring #rockingthestage #inthemood #digitalmarketer #digitalnomadlife #fempreneurs #womeninbiz #womenempowered #metime #ivananaputu #goodtimes #smilealways #momentstoremember #momentsthatmatter #memoriesofmine #rockthestage #littledidiknow
I don’t usually sing but when I do.. 😉 Jokes aside, one of my favorite WordCamp Bucharest 2016 pics. The excitement, adrenaline and love towards what I do.. and some. 💙 • • • #wcbuc  #WordCamp  #lovemywork  #sharingiscaring  #rockingthestage  #inthemood  #digitalmarketer  #digitalnomadlife  #fempreneurs  #womeninbiz  #womenempowered  #metime  #ivananaputu  #goodtimes  #smilealways  #momentstoremember  #momentsthatmatter  #memoriesofmine  #rockthestage  #littledidiknow 
Trime kasih yg tak terhingga kpd team semua terutamanye GAM kami @lllimyyy @hana_sophie @fidfab @muza_eyda @noreen_ein @azfar.rizali @abdul.r.muhamed safra,wani,qiqi,hatta,sarimi,boy,ary,hanim,laila dan semua kerana bertungkus lumus memeriahkan majlis Hari Raya dan Bonanza Raya👏👏👏🎉🎉🎉😍😍😍 Nama yg lupa disebut maaf kan sy🙏😂 persembahan yg mantap dan makanan yg super duper sedapppppp👍👍👍 semoga kite berjumpa lg di tahun hadapan.. Sy mendoakan semoga kita semua berjaya dunia dan akhirat..Aminnnnnn.... #riangriaraya 
#aidilfitri2018 
#myteam
#ubl
#ubfl
#duitraya
#rayabonanza2018
#gandakankanduitkwspdancashanda 
#sharingiscaring
#simpananmasatua
#simpananuntukanakisteri
#ilmusangatpenting
#senyumitusedekah 
#positivevibes 
#support
#investment
#ilovemyjob 
#kerjaitusatuibadah
#taufikyahya
Trime kasih yg tak terhingga kpd team semua terutamanye GAM kami @lllimyyy @hana_sophie @fidfab @muza_eyda @noreen_ein @azfar.rizali @abdul.r.muhamed safra,wani,qiqi,hatta,sarimi,boy,ary,hanim,laila dan semua kerana bertungkus lumus memeriahkan majlis Hari Raya dan Bonanza Raya👏👏👏🎉🎉🎉😍😍😍 Nama yg lupa disebut maaf kan sy🙏😂 persembahan yg mantap dan makanan yg super duper sedapppppp👍👍👍 semoga kite berjumpa lg di tahun hadapan.. Sy mendoakan semoga kita semua berjaya dunia dan akhirat..Aminnnnnn.... #riangriaraya  #aidilfitri2018  #myteam  #ubl  #ubfl  #duitraya  #rayabonanza2018  #gandakankanduitkwspdancashanda  #sharingiscaring  #simpananmasatua  #simpananuntukanakisteri  #ilmusangatpenting  #senyumitusedekah  #positivevibes  #support  #investment  #ilovemyjob  #kerjaitusatuibadah  #taufikyahya 
*Part 1 of Day 2 Masuk Sekolah
.
.
Bangun tidur, happy.. acting2 masih ngantuk dulu
Berangkat ke school masuk mobil masih happy
.
Percakapan kami :
🧒 Mommy.. mommy jangan pulang. Tungguin di depan aja
👩 Ga bisa dong. Kan mommy mau ke pasar. Mau belanja. Mau masak. Kalau ga Toptop makan apa?
🧒 Toptop ga mau makan
👩 Ga bisa lah. Ga makan nanti lemes loh. Tangannya lemes. Jadi ga bisa main nanti
🧒 ... ❣ 🧒 *mood makin turun. Nahan air mata* Mommy tungguin di depan dong.. Daddy jangan ke salon
👨Okee *mau perkara cepet selesai*
👩 Ga.. ga bisa.. daddy kerja.. mommy mau ke pasar. Mommy ga mau bohong yah.. Mommy ga bisa. Daddy mau kerja
🧒 .... ❣

Semakin dekat ke sekolah
🧒 : Mommyyyy.. Toptop ga mau sekolaah
👩👨 dalam hati 😂😂
.
Sampe sekolah nangis 😂😂
.
.
.
.
.
#deyuusdiaries #kenangansebelumbanyaklupa
#berencanarajinuploadsebelumhandponerusaklalusemuafotokenanganhilang
#semogaberhasil 🤣🤣🤣
#sharingiscaring #mommyoftwo #mommyoftwosons #happymom #happywifehappylife #happywife
.
#johnathanarthursaviorysutandar #JASS #cutebaby #lovelyson #TheSutandars #LittleSutandars
*Part 1 of Day 2 Masuk Sekolah . . Bangun tidur, happy.. acting2 masih ngantuk dulu Berangkat ke school masuk mobil masih happy . Percakapan kami : 🧒 Mommy.. mommy jangan pulang. Tungguin di depan aja 👩 Ga bisa dong. Kan mommy mau ke pasar. Mau belanja. Mau masak. Kalau ga Toptop makan apa? 🧒 Toptop ga mau makan 👩 Ga bisa lah. Ga makan nanti lemes loh. Tangannya lemes. Jadi ga bisa main nanti 🧒 ... ❣ 🧒 *mood makin turun. Nahan air mata* Mommy tungguin di depan dong.. Daddy jangan ke salon 👨Okee *mau perkara cepet selesai* 👩 Ga.. ga bisa.. daddy kerja.. mommy mau ke pasar. Mommy ga mau bohong yah.. Mommy ga bisa. Daddy mau kerja 🧒 .... ❣ Semakin dekat ke sekolah 🧒 : Mommyyyy.. Toptop ga mau sekolaah 👩👨 dalam hati 😂😂 . Sampe sekolah nangis 😂😂 . . . . . #deyuusdiaries  #kenangansebelumbanyaklupa  #berencanarajinuploadsebelumhandponerusaklalusemuafotokenanganhilang  #semogaberhasil  🤣🤣🤣 #sharingiscaring  #mommyoftwo  #mommyoftwosons  #happymom  #happywifehappylife  #happywife  . #johnathanarthursaviorysutandar  #JASS  #cutebaby  #lovelyson  #TheSutandars  #LittleSutandars 
Buat anda yang tercari2 foundation / cream yang mempunyai good coverage ,flawless skin, tekstur ringan n ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya!Baru dari Mary Kay!

Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream :
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
7. mengurangkan kemerahan pada kulit
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida

4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda!

Keterangan lanjut 
Boleh hubungi 🤳🏻 www.wasap.my/601118519126 👩🏻‍💼 Independent Beauty Consultant Mary Kay

#ctdk #bruneiroyalfamily #malaysia #skincaremalaysia #marykayproduct #marykayconsultant #marykaymalaysia #tudungariani #skincare #makeup #freeconsultation #freepostage #marykay #marykaybeautyconsultant  #ilovemarykay #sharingiscaring #cod #isteriuntukdiiktiraf #beautyofconfidence #beautyskin #beautyskin #antijerawat #cccream #foundation #makeup #isteriuntukdiiktiraf #like4likes #makeupclass #timewiseskincare
Buat anda yang tercari2 foundation / cream yang mempunyai good coverage ,flawless skin, tekstur ringan n ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya!Baru dari Mary Kay! Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream : 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15) 4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit 7. mengurangkan kemerahan pada kulit 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Keterangan lanjut Boleh hubungi 🤳🏻 www.wasap.my/601118519126 👩🏻‍💼 Independent Beauty Consultant Mary Kay #ctdk  #bruneiroyalfamily  #malaysia  #skincaremalaysia  #marykayproduct  #marykayconsultant  #marykaymalaysia  #tudungariani  #skincare  #makeup  #freeconsultation  #freepostage  #marykay  #marykaybeautyconsultant  #ilovemarykay  #sharingiscaring  #cod  #isteriuntukdiiktiraf  #beautyofconfidence  #beautyskin  #beautyskin  #antijerawat  #cccream  #foundation  #makeup  #isteriuntukdiiktiraf  #like4likes  #makeupclass  #timewiseskincare 
“Can’t party without my Ninja Sauce!” says @juleenbrettmyles. Thank you sis for sharing with friends/family & for your continuous love and support.🙏💕 #sharingiscaring #Repost
・
・
・
・
#ninjafoods #premade #allinone #laostyle #papayasaladsauce #instantthumsauce #easyas123 #funkygoodness #papayasalad #thummakhoong #thumanything #thumyungkadai #laostylepapayasalad #laofood #laocuisine #asianfood #asiancuisine #laofoodmovement #madeinusa🇺🇸 #qualityingredients #thumislife #sauceup🙌🔥 #instagood #foodies Shop 📲💻 THENINJAFOODS.COM & IN STORES (✅ website for store locations near you) 🙏
“Can’t party without my Ninja Sauce!” says @juleenbrettmyles. Thank you sis for sharing with friends/family & for your continuous love and support.🙏💕 #sharingiscaring  #Repost  ・ ・ ・ ・ #ninjafoods  #premade  #allinone  #laostyle  #papayasaladsauce  #instantthumsauce  #easyas123  #funkygoodness  #papayasalad  #thummakhoong  #thumanything  #thumyungkadai  #laostylepapayasalad  #laofood  #laocuisine  #asianfood  #asiancuisine  #laofoodmovement  #madeinusa 🇺🇸 #qualityingredients  #thumislife  #sauceup 🙌🔥 #instagood  #foodies  Shop 📲💻 THENINJAFOODS.COM & IN STORES (✅ website for store locations near you) 🙏
Sharing is caring ep.2 ft. my bestie Khushi
Sharing is caring ep.2 ft. my bestie Khushi
My goodies. Part1. This is what happens when ma shops for me. 😅She would buy the whole store cause she don’t know what to buy anymore. #babyshoppingsprees #myaccessories ... #superspoiled
that’s my not so little big bro !#lovesme #willbenewtohim #sharingiscaring #siblings ..he ask for me to come into this world with him 💕👨‍👩‍👧‍👦 #familylove
Creative frogs Meet🐸 
Last Sunday, the Origami Workshop had our kids make an army of colourful frogs. Here are some pictures of all the fun we had together.

#papercraft #colors #creativesunday #monsoon #frogs #meet #rain #origami #sundayactivity #creaftsessions #creativity #kids #happyfaces #learningneweveryday #sharingskills #sharingiscaring #joinhands #dosomethingforothers #realsatisfaction #sharejoy #sharehappiness #therealchange #laddoos #laddoofoundation #ngo #joinus
Creative frogs Meet🐸 Last Sunday, the Origami Workshop had our kids make an army of colourful frogs. Here are some pictures of all the fun we had together. #papercraft  #colors  #creativesunday  #monsoon  #frogs  #meet  #rain  #origami  #sundayactivity  #creaftsessions  #creativity  #kids  #happyfaces  #learningneweveryday  #sharingskills  #sharingiscaring  #joinhands  #dosomethingforothers  #realsatisfaction  #sharejoy  #sharehappiness  #therealchange  #laddoos  #laddoofoundation  #ngo  #joinus 
✍️:like if you agree! 
comment & tag away if you like 😉 .
.
.
.
.
#quotes #goodquotes #dailymotivation #instaquote #quotesofinstagram #quotelife #dailyquote #quoteaday #sharingiscaring #travel #travelquotes #instatravel
Ah yes, that band I sing in... @dark_reverence is proud to perform on 8/10/2018 at Dingbatz in Clifton NJ, alongside Dead City Crown, Deadtide, The Silencer, and Exinfernum." $10 to enter/ All ages- Must be 21+ to drink/ Doors open at 7pm/ Buy a ticket for Dark Reverence and you will get a free Beer! (Yes really, we keep our promises~) Tickets sold here: https://darkreverence.bigcartel.com/product/dark-reverence-w-dead-city-crown-deadtide-the-silencer-exinfernum-and-more-tba

#event #concert #blackmetal #goth #gothmusic #musician #music #sharingiscaring #musicians #event #njconcert #band #barevent #localevent #metal #rockconcert #singer #Songwriter #Vocalist #instagood #picoftheday #grunge #gothic #instamusic #witch
Ah yes, that band I sing in... @dark_reverence is proud to perform on 8/10/2018 at Dingbatz in Clifton NJ, alongside Dead City Crown, Deadtide, The Silencer, and Exinfernum." $10 to enter/ All ages- Must be 21+ to drink/ Doors open at 7pm/ Buy a ticket for Dark Reverence and you will get a free Beer! (Yes really, we keep our promises~) Tickets sold here: https://darkreverence.bigcartel.com/product/dark-reverence-w-dead-city-crown-deadtide-the-silencer-exinfernum-and-more-tba #event  #concert  #blackmetal  #goth  #gothmusic  #musician  #music  #sharingiscaring  #musicians  #event  #njconcert  #band  #barevent  #localevent  #metal  #rockconcert  #singer  #Songwriter  #Vocalist  #instagood  #picoftheday  #grunge  #gothic  #instamusic  #witch 
Sharing my meal to my baby bear. 😂#sharingiscaring #learninghowtoshare #blwbaby
Khas untuk orang REMBAU . 
Tak sangka petronas ni pun dah ada sistem MYKAD SMART SHOPPER (MSS) !!! Boleh bagi kita dapat DISKAUN dalam bentuk cash point 0.5% pada setiap nilai isian minyak dan barang2 runcit. 
Untuk yang dah ada #cash_point pula, korang boleh redeem jer tak perlu bayar duit masa isi minyak. 
Tak faham @ masih tak tahu cara nak dapat redeem minyak free?

Boleh PM saya kalau nak tahu cara guna ^-^ #sharingiscaring
#khasuntukorangREMBAU
#mss_pamminyak_petronas_REMBAU
#Rembau
#mss
Khas untuk orang REMBAU . Tak sangka petronas ni pun dah ada sistem MYKAD SMART SHOPPER (MSS) !!! Boleh bagi kita dapat DISKAUN dalam bentuk cash point 0.5% pada setiap nilai isian minyak dan barang2 runcit. Untuk yang dah ada #cash_point  pula, korang boleh redeem jer tak perlu bayar duit masa isi minyak. Tak faham @ masih tak tahu cara nak dapat redeem minyak free? Boleh PM saya kalau nak tahu cara guna ^-^ #sharingiscaring  #khasuntukorangREMBAU  #mss_pamminyak_petronas_REMBAU  #Rembau  #mss 
I used to have awful sun damage on my face from being a sun goddess and not protecting my skin. My mom would always tell me that I would regret laying out all the time and she was so right (love you mom). ❤️Thanks to my skincare regimen routine not only is the sun damage gone but my skin is actually more smooth and firmer looking. The hard lines around my eyes (crows feet) are diminishing and on top of that, my lashes are longer and fuller looking!! Love the skin I’m in! 
#sharingiscaring #lovetheskinyourein #ilovehelpingpeople #youareimportant
I used to have awful sun damage on my face from being a sun goddess and not protecting my skin. My mom would always tell me that I would regret laying out all the time and she was so right (love you mom). ❤️Thanks to my skincare regimen routine not only is the sun damage gone but my skin is actually more smooth and firmer looking. The hard lines around my eyes (crows feet) are diminishing and on top of that, my lashes are longer and fuller looking!! Love the skin I’m in! #sharingiscaring  #lovetheskinyourein  #ilovehelpingpeople  #youareimportant 
Cooking de Janicita:~
.
Sourdough Toastie drizzled in olive oil TOPPED with mango+romaine lettuce+toasted flaxseed+aged cheddar+pepper+balsamic vinegar | Fussfree no-cook meal prepared at home - a perfect perk-me-up for Mondays after a weekend of feasting! |~
.
.
.
Sourdough Credit : Chef+Baker @lukey.christian ❤️
.
#janicita #sharingiscaring #hechoconamor #cookingwithlove #chefsofinstagram #sgfoodies #brunch #plantbased #fastfood #mindfulness #mindfulcooking #travelogue #travelphotography #sourdough #exploretocreate #playtime #shiok #mola #misto #chido #oishi #bagus #互赞 #美食 #selflove #renaissancewoman #wabisabi #sgig #soulfood #foodart
Cooking de Janicita:~ . Sourdough Toastie drizzled in olive oil TOPPED with mango+romaine lettuce+toasted flaxseed+aged cheddar+pepper+balsamic vinegar | Fussfree no-cook meal prepared at home - a perfect perk-me-up for Mondays after a weekend of feasting! |~ . . . Sourdough Credit : Chef+Baker @lukey.christian ❤️ . #janicita  #sharingiscaring  #hechoconamor  #cookingwithlove  #chefsofinstagram  #sgfoodies  #brunch  #plantbased  #fastfood  #mindfulness  #mindfulcooking  #travelogue  #travelphotography  #sourdough  #exploretocreate  #playtime  #shiok  #mola  #misto  #chido  #oishi  #bagus  #互赞  #美食  #selflove  #renaissancewoman  #wabisabi  #sgig  #soulfood  #foodart 
I collected some driftwood while at the beach in Hay River & made this inukshuk for the lady at the Nevada kiosk at West Ed. We had a nice conversation about the North, the inukshuk, the people & culture. She made my day, I’m hoping to make her day as well 👍🏼 #itsthepeopleyoumeet #driftwoodart #inukshuk #hayriverbeach #sharingiscaring
Thankyou @theytalkabout udah buka booth diacara kami, mommies juga butuh amunisi biar makin kece 💄☺️✨
-
#momsnmiraclebabies #playdatebabies #talkshow #event #mommies #babies #halalbihalal #ttcsurvivor #ivfsuccess #ivfsurvivor #fertility #ttcsisters #sharingiscaring #event #sponsored #eventsponsor #sponshorship #momybabies
So grateful to have received so many amazing things as donations! Not in the picture because it already left to one of our feeders is a massive amount of healthy kibbles received from two amazing ladies! 😻😻😻😻😻😻😻😻😻Thank you sooo much @mary @sandra @cheryl @mrs_mangano @yinmeng #grateful #fooddonation #donations #auction #animalwelfare #sharingiscaring #wonderfulpeople #thankyou
Today's Tee - Anna-Belle Tattoo: Logo
(Long Tee)

@anna_belle_tattoo Specializing in all things horror, girly, gory & pop culture.... oh and sick apparel!

Last of the long tees @anna_belle_tattoo sent me ❤. ➡➡SWIPE➡➡.
Red on black, one of my favorite color combinations, and another absolutely wicked tee for the collection.

Merch and prints available here:
annabelletattoo.bigcartel.com

Once again a huge thank you to the amazing @anna_belle_tattoo for these very special gifts, my amazing sleeve and for just being awesome.

#printedtee #tshirtcollection #tshirt #teeshirtcollection #teeshirt #coolteeshirtz #geekapparel #geekshirt #clothing #addicted #checkthisout #notvain #sharingiscaring #WastelandSwag #AnnaBelleTattoo #annabelleforthewin #tattoo #tattooartist #tattooapparel #WastelandSwag #Customapparel #Art #Artist #ArtistsonInstagram #Horror #Popculture #Girly #Gory #WizardsofInk
Today's Tee - Anna-Belle Tattoo: Logo (Long Tee) @anna_belle_tattoo Specializing in all things horror, girly, gory & pop culture.... oh and sick apparel! Last of the long tees @anna_belle_tattoo sent me ❤. ➡➡SWIPE➡➡. Red on black, one of my favorite color combinations, and another absolutely wicked tee for the collection. Merch and prints available here: annabelletattoo.bigcartel.com Once again a huge thank you to the amazing @anna_belle_tattoo for these very special gifts, my amazing sleeve and for just being awesome. #printedtee  #tshirtcollection  #tshirt  #teeshirtcollection  #teeshirt  #coolteeshirtz  #geekapparel  #geekshirt  #clothing  #addicted  #checkthisout  #notvain  #sharingiscaring  #WastelandSwag  #AnnaBelleTattoo  #annabelleforthewin  #tattoo  #tattooartist  #tattooapparel  #WastelandSwag  #Customapparel  #Art  #Artist  #ArtistsonInstagram  #Horror  #Popculture  #Girly  #Gory  #WizardsofInk 
Berawal dari liat postingannya Andien soal water birth dari jaman jauh sebelum nikah kemudian jadi sempat punya cita-cita pengen water birth juga 😂 Abis itu entah gimana ceritanya jadi kenal tentang hypnobirthing, prenatal gentle yoga dan kisah para Ibu yang bisa melahirkan normal dengan perineum utuh. Gimana ga mupeng yaa 😍 Lucky, serasa diarahkan Yang Di Atas nemu IGnya @bidankoe.id dan ada kelas yoga 🙏 Jadi semangat banget! Iya, semangat secara ini kehamilan anak pertama yaa kan~ 😌
Sebetulnya kalau mau yoga sendiri ya bisa. Jaman sekarang sudah canggih, apa-apa tinggal searching, telaah, dan aplikasikan. Tapi ternyata memang ada manfaat lain kalau ikut kelas seperti ini. Kita jadi lebih paham bagaimana melakukan pose yoga yang betul untuk melatih otot psoas; bisa belajar pernafasan juga, yang mana kebetulan waktu yutuban saya belum nemu materi ini. Semoga usaha baik ini membuahkan hasil yang positif untuk baby C dan saya 🤗
.
.
.
.
.
.
#yoga #prenatalyoga #hypnobirthing #happyplace #funtimes #preggo #pregnancy #pregnantlife #happymommy #happyday #workout #workoutmotivation #instagood #instafit #instayoga #yogagirl #yogamom #instamoment #healthylifestyle #healthylife #healthymind #healthymom #sharingiscaring #positivevibes #positivethinking #20likes
Berawal dari liat postingannya Andien soal water birth dari jaman jauh sebelum nikah kemudian jadi sempat punya cita-cita pengen water birth juga 😂 Abis itu entah gimana ceritanya jadi kenal tentang hypnobirthing, prenatal gentle yoga dan kisah para Ibu yang bisa melahirkan normal dengan perineum utuh. Gimana ga mupeng yaa 😍 Lucky, serasa diarahkan Yang Di Atas nemu IGnya @bidankoe.id dan ada kelas yoga 🙏 Jadi semangat banget! Iya, semangat secara ini kehamilan anak pertama yaa kan~ 😌 Sebetulnya kalau mau yoga sendiri ya bisa. Jaman sekarang sudah canggih, apa-apa tinggal searching, telaah, dan aplikasikan. Tapi ternyata memang ada manfaat lain kalau ikut kelas seperti ini. Kita jadi lebih paham bagaimana melakukan pose yoga yang betul untuk melatih otot psoas; bisa belajar pernafasan juga, yang mana kebetulan waktu yutuban saya belum nemu materi ini. Semoga usaha baik ini membuahkan hasil yang positif untuk baby C dan saya 🤗 . . . . . . #yoga  #prenatalyoga  #hypnobirthing  #happyplace  #funtimes  #preggo  #pregnancy  #pregnantlife  #happymommy  #happyday  #workout  #workoutmotivation  #instagood  #instafit  #instayoga  #yogagirl  #yogamom  #instamoment  #healthylifestyle  #healthylife  #healthymind  #healthymom  #sharingiscaring  #positivevibes  #positivethinking  #20likes 
🔥🔥$50 gc GIVEAWAY🔥🔥 anyone who purchases Vans from ME during 7/16-7/20 is automatically entered in drawing 🙌🙌🙌🙌 good luck & as always THANK YOU ❤️ #sharingiscaring #lovetogiveaway  Drawing Friday 6pm gc will be given automatically via DM
🔥🔥$50 gc GIVEAWAY🔥🔥 anyone who purchases Vans from ME during 7/16-7/20 is automatically entered in drawing 🙌🙌🙌🙌 good luck & as always THANK YOU ❤️ #sharingiscaring  #lovetogiveaway  Drawing Friday 6pm gc will be given automatically via DM
FB contest post here. 
Want to know the details check out my FB page https://m.facebook.com/gabriellesmakeupwonderland/?ref=bookmarks
#marykay #sharingiscaring #bosslady #promote #winning #igotthis #makeup #facebook #contest
So nice of Maisey to let me share her office chair 😸💖 #lionelandmaisey #happycat #sharingiscaring
MAKAN NASI UNTUK KURUS .
Kadang2 kesian kesian kat orang yang nak diet tak makan nasi, tak makan buah, tak makan itu, tak makan ini. .

Sampai bila engkorang nak diet macam tu? Hem, tanya je? Sebab nak tau boleh ke bertahan ke 5 tahun atau 10 tahun lagi? . .

Life's too short to be bored. Ber-Diet-lah dengan ilmu dan cara yang betul. Kalau tak ulang la kesilapan sama iaitu diet 365 😌. .

Sila tag or share kepada kawan2 sebagai panduan. Menu ni semua bawah 600 kalori. 😊 . . 📱+60149624753 .
.

#CLAgroup #CLAvengers #malaysia #indonesia #menudiet #carbobaik #protein #lunch #simplemenu
#sharingiscaring #nakdiet #nakkurus
#BisnesMudahCLA #bisnis #mitrabisnis #yukgabung #infoterkini #malaysiakini #isuhangat #sensasi #meletops #setkurusshaklee #setkurusbajet #kopi #sturbucks #diet365 #aloevera #maharani #absworkout #plank
MAKAN NASI UNTUK KURUS . Kadang2 kesian kesian kat orang yang nak diet tak makan nasi, tak makan buah, tak makan itu, tak makan ini. . Sampai bila engkorang nak diet macam tu? Hem, tanya je? Sebab nak tau boleh ke bertahan ke 5 tahun atau 10 tahun lagi? . . Life's too short to be bored. Ber-Diet-lah dengan ilmu dan cara yang betul. Kalau tak ulang la kesilapan sama iaitu diet 365 😌. . Sila tag or share kepada kawan2 sebagai panduan. Menu ni semua bawah 600 kalori. 😊 . . 📱+60149624753 . . #CLAgroup  #CLAvengers  #malaysia  #indonesia  #menudiet  #carbobaik  #protein  #lunch  #simplemenu  #sharingiscaring  #nakdiet  #nakkurus  #BisnesMudahCLA  #bisnis  #mitrabisnis  #yukgabung  #infoterkini  #malaysiakini  #isuhangat  #sensasi  #meletops  #setkurusshaklee  #setkurusbajet  #kopi  #sturbucks  #diet365  #aloevera  #maharani  #absworkout  #plank 
We all become richer when we meet someone different and learn a thing or two about each others cultures. 
Our volunteers get to experience parts of Lombok they wouldn't normally see. Also for the locals it usually is the first time having a foreigner visit their home.🙏👍
We all become richer when we meet someone different and learn a thing or two about each others cultures. Our volunteers get to experience parts of Lombok they wouldn't normally see. Also for the locals it usually is the first time having a foreigner visit their home.🙏👍
Best Friends Pendant Necklaces
20.00 and FREE Shipping
Tag a friend who would love this!
Active link in BIO
#DealShare #MoreYouShare #MoreYouSave #DealShares #LimitedTime #SharingIsCaring
Selalu share testimoni orang jer.
==========================
.
Kali ni yanty nak share testimoni yanty sendiri yang mengamalkan MAHARANI dan BIO EVER. .
Tiada kata yang dapat yanty ucapkan kecuali, #syukuralhamdulillah dengan nikmat rezeki dari Allah yang tak terkata ini. Setelah hampir 6 tahun yanty menanti detik² istimewa ni yang masih diberi peluang dari Allah Taala.
.
Setelah macam² produk kesihatan yang yanty cuba dulu, semuanya tak berkesan. Hampir 6 tahun juga berakhirnya penantian ni. Hati kental mengatakan "aku berpotensi hamil!" Kenapa nak putus asa!!! Usaha. Ikhtiar. Doa. Allah dengar apa yang kita nak kan. Allah tahu usaha kita. Allah izinkan juga peluang ni untuk yanty..😘👶
.
Jadi, izinkan yanty share cara berkesan untuk amalkan MAHARANI, bagi anda yang ingin ikhtiar bersama MAHARANI.
.
Hanya sekotak yanty amalkan dalam masa 6 hari (waktu kesuburan) bersama Bio Ever yanty calitkan pada ari² (di kawasan bawah pusat) sebelum tidur.

Pengambilan maharani pada 6 hari berturut turut, sehari 50 biji sebelum sarapan pagi. Banyak kan minum air masak ye! Anda juga boleh cuba. Jom dapatkan sekarang, mana tau kan rezeki.

Berminat?? Boleh pm konsultan anda☺️ #SharingIsCaring
#love #beauty #baby
Selalu share testimoni orang jer. ========================== . Kali ni yanty nak share testimoni yanty sendiri yang mengamalkan MAHARANI dan BIO EVER. . Tiada kata yang dapat yanty ucapkan kecuali, #syukuralhamdulillah  dengan nikmat rezeki dari Allah yang tak terkata ini. Setelah hampir 6 tahun yanty menanti detik² istimewa ni yang masih diberi peluang dari Allah Taala. . Setelah macam² produk kesihatan yang yanty cuba dulu, semuanya tak berkesan. Hampir 6 tahun juga berakhirnya penantian ni. Hati kental mengatakan "aku berpotensi hamil!" Kenapa nak putus asa!!! Usaha. Ikhtiar. Doa. Allah dengar apa yang kita nak kan. Allah tahu usaha kita. Allah izinkan juga peluang ni untuk yanty..😘👶 . Jadi, izinkan yanty share cara berkesan untuk amalkan MAHARANI, bagi anda yang ingin ikhtiar bersama MAHARANI. . Hanya sekotak yanty amalkan dalam masa 6 hari (waktu kesuburan) bersama Bio Ever yanty calitkan pada ari² (di kawasan bawah pusat) sebelum tidur. Pengambilan maharani pada 6 hari berturut turut, sehari 50 biji sebelum sarapan pagi. Banyak kan minum air masak ye! Anda juga boleh cuba. Jom dapatkan sekarang, mana tau kan rezeki. Berminat?? Boleh pm konsultan anda☺️ #SharingIsCaring  #love  #beauty  #baby 
Baking at night. Turned out pretty good. 🍌🍞#bakingathome #breakfast #bananabread #brownies #sharingiscaring
We are sad to share that Vinny has had a 2nd leg break 😔to assist with his recovery efforts and our travel to the vet and rehab place, we have started a GoFundMe page #linkinbio #fundraiser #gofundme #vinnysrecovery #iggy #italiangreyhound #iggysofinstagram #dogstagram #dogsofinstagram #sharingiscaring #centralflorida
For the birthday of @rocknroses7 I made a DIY pot with homegrown chillies and flowers+pandan leaves+geranium. 
The pressie is not meant to last forever but I hope that it lasted long enough for you to enjoy the scent and the taste dear Esther! (the chillies can be eaten!) And at least the recycled glass bottle which I decorated can be reused. 💚
.
.
.
#exploretocreate #janicita #sharingiscaring #play #instafun #plants #flores #hechoconamor #diy #mindfulness #madewithlove #birthdaylove #travelogue #travelphotography #plantphotography #singapore #singaporean #sglookbook #chido #misto #mola #bagus #互赞 #homedecor #renaissancewoman #happybirthday #instabeauty #flowerstagram #homies
For the birthday of @rocknroses7 I made a DIY pot with homegrown chillies and flowers+pandan leaves+geranium. The pressie is not meant to last forever but I hope that it lasted long enough for you to enjoy the scent and the taste dear Esther! (the chillies can be eaten!) And at least the recycled glass bottle which I decorated can be reused. 💚 . . . #exploretocreate  #janicita  #sharingiscaring  #play  #instafun  #plants  #flores  #hechoconamor  #diy  #mindfulness  #madewithlove  #birthdaylove  #travelogue  #travelphotography  #plantphotography  #singapore  #singaporean  #sglookbook  #chido  #misto  #mola  #bagus  #互赞  #homedecor  #renaissancewoman  #happybirthday  #instabeauty  #flowerstagram  #homies 
Those at the top of the mountain did not fall there.
.
A few snaps from the other night at Mow Cop Castle. Look how proud of his lunch bag Reg is, bless 😂
And I do not know where Willow gets that posing from but I will sure join in with it!
We went with my mum and my nana who is now in her seventies, yet still as fit as a fiddle. She follows in her mum's footsteps, my great nana's, who climbed Mt Etna when she was in her seventies. I will have to try and find a photo of it 😍
.
#stretchyflexyuk #stretch #stretchyflexy #stretchyflexykids #sfuk #mowcop #castle #stokeontrent #staffordshire #kidsfitness #goingforawalk #rockclimbing #climbing #senseofadventure #schoolrunmum #motherhood #fourgenerations #fitforlife #mountetna #volcano #volcanoclimbing #inspiration #familyfitness #sharingiscaring #topofthemountain #topoftheworld #lunchbag #proudaspunch #fitasafiddle #takeawalkonthewildside
Those at the top of the mountain did not fall there. . A few snaps from the other night at Mow Cop Castle. Look how proud of his lunch bag Reg is, bless 😂 And I do not know where Willow gets that posing from but I will sure join in with it! We went with my mum and my nana who is now in her seventies, yet still as fit as a fiddle. She follows in her mum's footsteps, my great nana's, who climbed Mt Etna when she was in her seventies. I will have to try and find a photo of it 😍 . #stretchyflexyuk  #stretch  #stretchyflexy  #stretchyflexykids  #sfuk  #mowcop  #castle  #stokeontrent  #staffordshire  #kidsfitness  #goingforawalk  #rockclimbing  #climbing  #senseofadventure  #schoolrunmum  #motherhood  #fourgenerations  #fitforlife  #mountetna  #volcano  #volcanoclimbing  #inspiration  #familyfitness  #sharingiscaring  #topofthemountain  #topoftheworld  #lunchbag  #proudaspunch  #fitasafiddle  #takeawalkonthewildside 
Beautiful town house in Fulham with ensuite rooms coming available soon!
Beautiful town house in Fulham with ensuite rooms coming available soon!
•ES DURIAN MEDAN•

siang gais, lagi panas gni mending nikmatin yg seger" dan manis neh.. Nah di @kakkkayamgeprek.id ada es duren ini beneran enak banget dannn ini gak ada biji loh gais, emank dibentuk kayak satu biji duren gtu, awal nya Buncits ngira bgtu soal nya😝 ini kalian musti pesen sih gais, abis makan pedes nikmat nya pesen es duren ini dan manis nya poll😍😍👍👍
____________________________________________
.
💸 : 25.000
.
🏡 : @kakkkayamgeprek.id
.
📍 : Jl. Pecenongan no 46, Jakarta
____________________________________________
#buncitscouple #existfoodies 
#fihxkakkkayamgeprek #foodinhands #kakkkayamgeprekgiveaway #kakkayamgeprek #ayamgeprek #jktfoodbang #jktfooddestination #jktfoodblogger #jktfoodies #foodblogger #food #kuliner #foodies #foodporn #foody #foodgram #foodgasm #foodstagram #foodpics #indonesianfood #halal #f4f #likeforlikes #sharingiscaring
•ES DURIAN MEDAN• siang gais, lagi panas gni mending nikmatin yg seger" dan manis neh.. Nah di @kakkkayamgeprek.id ada es duren ini beneran enak banget dannn ini gak ada biji loh gais, emank dibentuk kayak satu biji duren gtu, awal nya Buncits ngira bgtu soal nya😝 ini kalian musti pesen sih gais, abis makan pedes nikmat nya pesen es duren ini dan manis nya poll😍😍👍👍 ____________________________________________ . 💸 : 25.000 . 🏡 : @kakkkayamgeprek.id . 📍 : Jl. Pecenongan no 46, Jakarta ____________________________________________ #buncitscouple  #existfoodies  #fihxkakkkayamgeprek  #foodinhands  #kakkkayamgeprekgiveaway  #kakkayamgeprek  #ayamgeprek  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #jktfoodblogger  #jktfoodies  #foodblogger  #food  #kuliner  #foodies  #foodporn  #foody  #foodgram  #foodgasm  #foodstagram  #foodpics  #indonesianfood  #halal  #f4f  #likeforlikes  #sharingiscaring 
Smoothie Bowls sind doch einfach das schönste Frühstück oder?🥥🍍🍇 Und mit unseren Smoothie Balls auch noch ganz easy selbst gemacht🤩Markiert einen Freund, mit dem ihr diese zwei hübschen Schälchen verputzen würdet😋
-----------------------------------------------
Smoothie bowls are just the most beautiful breakfast right?🥥🍍🍇With our smoothie balls it's super easy to do it yourself🤩Tag a friend you would share these beauties with😋
Credits to @joliejanine
Smoothie Bowls sind doch einfach das schönste Frühstück oder?🥥🍍🍇 Und mit unseren Smoothie Balls auch noch ganz easy selbst gemacht🤩Markiert einen Freund, mit dem ihr diese zwei hübschen Schälchen verputzen würdet😋 ----------------------------------------------- Smoothie bowls are just the most beautiful breakfast right?🥥🍍🍇With our smoothie balls it's super easy to do it yourself🤩Tag a friend you would share these beauties with😋 Credits to @joliejanine
#kempenjomcegahkanser #jomtukar . . 
BERTUKARLAH kepada #tualawanitaLexee 100% kapas, ekstra Bunga melur, alovera dn pudina. Daya serapan 27 Kali Ganda. Tahan bocor 8-12 jam. . 
In shaa Allah Dapat merawat masalah seperti.. . ❎ Keputihan
❎ Senggugut
❎ Period xteratur
❎ Period tersumbat
❎ Period xlawas
❎ Radang miss v
❎ Kegatalan
❎ Lemah pundi kencing ❎ Cyst, fibriod & kanser 
MENCEGAH LEBIH baik DARI MERAWAT..!! Jom guna #lexee

Nak Dapatkan set lexee.? Watsapppp sekarang 📲0124639198

#isharebecozicare #sayagunasayajual #sayangdirisendiri #sharingiscaring 
#lexee #produkBerkualiti #produkBerkualiti 
#kempenjomcegahkanser #cegahsebelumparah
#pengedardiperlukan #ahliseumurhidup #takyahrenew2 #teammillionare2112  #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun #agentkedah #agenttawausabah
#kempenjomcegahkanser  #jomtukar  . . BERTUKARLAH kepada #tualawanitaLexee  100% kapas, ekstra Bunga melur, alovera dn pudina. Daya serapan 27 Kali Ganda. Tahan bocor 8-12 jam. . In shaa Allah Dapat merawat masalah seperti.. . ❎ Keputihan ❎ Senggugut ❎ Period xteratur ❎ Period tersumbat ❎ Period xlawas ❎ Radang miss v ❎ Kegatalan ❎ Lemah pundi kencing ❎ Cyst, fibriod & kanser MENCEGAH LEBIH baik DARI MERAWAT..!! Jom guna #lexee  Nak Dapatkan set lexee.? Watsapppp sekarang 📲0124639198 #isharebecozicare  #sayagunasayajual  #sayangdirisendiri  #sharingiscaring  #lexee  #produkBerkualiti  #produkBerkualiti  #kempenjomcegahkanser  #cegahsebelumparah  #pengedardiperlukan  #ahliseumurhidup  #takyahrenew2  #teammillionare2112  #pos1malaysia  #codlunaskulimbukittanggachanglun  #agentkedah  #agenttawausabah 
RUAM SUSU

Masalah ruam susu biasanya disebabkan tindak balas alahan terhadap formula susu atau hormon dalam susu ibu.

Ruam ini juga boleh terjadi jika susu telah dibiarkan kering pada muka bayi dan tidak disapu bersih.

Selain itu, keadaan kulit anak yang sentiasa basah dengan air liur atau bersentuhan dengan kain serta bahan-bahan kimia seperti minyak wangi juga akan menyebabkan ruam.

Salah satu krim yang berkesan adalah krim steroid dan krim ini hanya diberi oleh doktor apabila ruam bayi sangat merah, menebal dan berterusan.

Ibu bapa harus berhati-hati apabila menggunakan krim ini kerana ia boleh menipiskan kulit dan kulit bayi anda akan menjadi lebih sensitif. 
Jadi, untuk lebih selamat, jom bertukar kepada Mayya krim yang bebas dari steroid. Mayya krim ada minyak kelapa dan argan oil yang dapat membantu menghilangkan ruam.

Bayi 40 hari yang ada ruam susu telah menggunakan Mayya krim selama 2 hari, akhirnya ruam susu hilang. Lega rasa. Alhamdullilah.

#mayyababycream 
#sharingiscaring 
#ruamsusu
#baranganbayi 
#kotakinabalu 
#kkcity
RUAM SUSU Masalah ruam susu biasanya disebabkan tindak balas alahan terhadap formula susu atau hormon dalam susu ibu. Ruam ini juga boleh terjadi jika susu telah dibiarkan kering pada muka bayi dan tidak disapu bersih. Selain itu, keadaan kulit anak yang sentiasa basah dengan air liur atau bersentuhan dengan kain serta bahan-bahan kimia seperti minyak wangi juga akan menyebabkan ruam. Salah satu krim yang berkesan adalah krim steroid dan krim ini hanya diberi oleh doktor apabila ruam bayi sangat merah, menebal dan berterusan. Ibu bapa harus berhati-hati apabila menggunakan krim ini kerana ia boleh menipiskan kulit dan kulit bayi anda akan menjadi lebih sensitif. Jadi, untuk lebih selamat, jom bertukar kepada Mayya krim yang bebas dari steroid. Mayya krim ada minyak kelapa dan argan oil yang dapat membantu menghilangkan ruam. Bayi 40 hari yang ada ruam susu telah menggunakan Mayya krim selama 2 hari, akhirnya ruam susu hilang. Lega rasa. Alhamdullilah. #mayyababycream  #sharingiscaring  #ruamsusu  #baranganbayi  #kotakinabalu  #kkcity 
ของบริจาคถึง 1 โรงเรียนแล้วนะคะ (รร นี้ขอถุงเท้าค่ะ) ถ้าได้รูปจากอีก รร จะส่งให้นะคะ 🙏🙏 ขอขอบคุณ คุณแม่ตุ๊ก @kunyupha @hellygurl , คุณณู, คุณหยก, พี่กฤษ, p” Lung @bbb_k, Lookpad @kotchakorns , pik @pikhihi, Hack
@hackcomen , Nance @nnhunter Nance, Bomb, Ann, K.Chalie, Winnie @winnie_pooh555 , p”peak 
#sharingisloving #sharingiscaring #sharingislove #happymoment #happymind #happyheart
ของบริจาคถึง 1 โรงเรียนแล้วนะคะ (รร นี้ขอถุงเท้าค่ะ) ถ้าได้รูปจากอีก รร จะส่งให้นะคะ 🙏🙏 ขอขอบคุณ คุณแม่ตุ๊ก @kunyupha @hellygurl , คุณณู, คุณหยก, พี่กฤษ, p” Lung @bbb_k, Lookpad @kotchakorns , pik @pikhihi, Hack @hackcomen , Nance @nnhunter Nance, Bomb, Ann, K.Chalie, Winnie @winnie_pooh555 , p”peak #sharingisloving  #sharingiscaring  #sharingislove  #happymoment  #happymind  #happyheart 
Like sangat2
Sebab semua masalah di atas dapat di atasi
Dari diri sendiri, sahabat2 dan customer jugak
Ada yang bermasalah di atas tak?
Jangan segan silu
Apa kata cuba selesaikan dengan #MinkaffeViral nih
.
Tak cuba tak tau
Dah cuba baru tau
Confirm senyum lepas tu 😊😊😊
Sapa ada pengalaman positif dengan #Minkaffe?
Belanja satu kat komen 😉😉
.
.
#CikWinKiutMiut
#SharingIsCaring
#MinkaffeViralLagiHott
Like sangat2 Sebab semua masalah di atas dapat di atasi Dari diri sendiri, sahabat2 dan customer jugak Ada yang bermasalah di atas tak? Jangan segan silu Apa kata cuba selesaikan dengan #MinkaffeViral  nih . Tak cuba tak tau Dah cuba baru tau Confirm senyum lepas tu 😊😊😊 Sapa ada pengalaman positif dengan #Minkaffe ? Belanja satu kat komen 😉😉 . . #CikWinKiutMiut  #SharingIsCaring  #MinkaffeViralLagiHott 
Not sure why I haven’t been able to lose weight 🤷🏻‍♀️ so weird.
.
.
#superiordairy #flatteringpic #dinner #icecream #quartsizescoops #homemade #sharingiscaring
分享一下 护肤心得
早上我一定要敷1片面膜不管是脸, 鼻子, 还是眼睛... 因为特别有效哦...
#daily #dailylook #masking #photooftheday #selfie #sharingthelove #sharingmoments #enjoyingthemoments❤️ #skincareluxury #tips #loveitttt #doit #resultgood #sharingiscaring #everyoneneedslove #beautyskin #startbycare#ilikemyskin #perfectskincare_1