an online Instagram web viewer

#ScrubMalaysia medias

Photos

.
Thanks for your order ! 😍😍👍🏻 Customise your set now with our Naetis Box . Perfect for you or send it to someone you love 💕 not only perfect as a gift - its also beneficial for skin ! 2 benefits in 1 set , who wouldn’t want that ?? 🤩😉
.
.
What’s in the box ?
• Naetis Anti Aging Face Essence
• Naetis Original Coffee Scrub
• Naetis Honey Tomato Soap
• Naetis Purify Mint Clay Mask
.
.
BEST DEAL 
ORDER NOW 😍😍😍
.
.
Click link in our profile bio or dm us now ✨
.
.
#honeyscrub #honeysoap #skincare #skincaremalaysia #musically #feedbacknaetis #indianwedding
#honeycoffeescrub #coffeesoap #coffeesoapmalaysia  #honeysoap #honeysoapmalaysia #tomatohoneysoap #tomatohoneysoapmalaysia #lipscrubmalaysia #cellulite  #harimalaysia  #muamalaysia #claymaskmalaysia #mua #scrubmalaysia #naturalproduct #natural
. Thanks for your order ! 😍😍👍🏻 Customise your set now with our Naetis Box . Perfect for you or send it to someone you love 💕 not only perfect as a gift - its also beneficial for skin ! 2 benefits in 1 set , who wouldn’t want that ?? 🤩😉 . . What’s in the box ? • Naetis Anti Aging Face Essence • Naetis Original Coffee Scrub • Naetis Honey Tomato Soap • Naetis Purify Mint Clay Mask . . BEST DEAL ORDER NOW 😍😍😍 . . Click link in our profile bio or dm us now ✨ . . #honeyscrub  #honeysoap  #skincare  #skincaremalaysia  #musically  #feedbacknaetis  #indianwedding  #honeycoffeescrub  #coffeesoap  #coffeesoapmalaysia  #honeysoap  #honeysoapmalaysia  #tomatohoneysoap  #tomatohoneysoapmalaysia  #lipscrubmalaysia  #cellulite  #harimalaysia  #muamalaysia  #claymaskmalaysia  #mua  #scrubmalaysia  #naturalproduct  #natural 
Normal lah kan kalau jerawat naik?
.
Tapi normal tak kalau jerawat tak berani bertapa lama kalau tempek DYAS SCRUB?
.
Rugi kalau hampa tak cuba Dyas Scrub ni! Dyas Scrub ni banyak flavour tauu..
.
Hampa pilih jee yg mana hampa lovee 😘☺
.
Eh2.. korang mesyi cuba 😁😁😁
.
Botol kecil : RM10-RM14
Botol besar : RM30-RM35
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlike
Normal lah kan kalau jerawat naik? . Tapi normal tak kalau jerawat tak berani bertapa lama kalau tempek DYAS SCRUB? . Rugi kalau hampa tak cuba Dyas Scrub ni! Dyas Scrub ni banyak flavour tauu.. . Hampa pilih jee yg mana hampa lovee 😘☺ . Eh2.. korang mesyi cuba 😁😁😁 . Botol kecil : RM10-RM14 Botol besar : RM30-RM35 . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlike 
Bibir mungil with pink guava Lipscrub by DYAS??? Yasss chuolss! Nantikan kemunculan Lipscrub LIMITED EDITION by DYAS new year ni yaaa! Memang terboikkkk 💋💋
.
Akan di umumkan malam nie tau.. Stay tuned!
. 
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Bibir mungil with pink guava Lipscrub by DYAS??? Yasss chuolss! Nantikan kemunculan Lipscrub LIMITED EDITION by DYAS new year ni yaaa! Memang terboikkkk 💋💋 . Akan di umumkan malam nie tau.. Stay tuned! . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Mcm BIDADARI SYURGA sis tgk Ainah Dewaal top model KLFW 2018.
. 
VICTORIA SECRET MODEL pun kalah niii meletop LETOP LAWAAAAAA sgt pitam tengok.
.
Nak kulit cantik from top to toe macam Ainah, kaki flawless teruk takde parut kudis apa semua takde yaaaaaaa, wajib hari2 sental satu badan tau dengan Scrub District!
.
#jerawat #jeragat #scrubdistrictpetalingjaya #skincaremalaysia #scrubdistrictdamansara #scrubdistrictbangsar #scrubdistrictttdi #scrubdistrictpandanjaya #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam #parut #kulitlicin
Mcm BIDADARI SYURGA sis tgk Ainah Dewaal top model KLFW 2018. . VICTORIA SECRET MODEL pun kalah niii meletop LETOP LAWAAAAAA sgt pitam tengok. . Nak kulit cantik from top to toe macam Ainah, kaki flawless teruk takde parut kudis apa semua takde yaaaaaaa, wajib hari2 sental satu badan tau dengan Scrub District! . #jerawat  #jeragat  #scrubdistrictpetalingjaya  #skincaremalaysia  #scrubdistrictdamansara  #scrubdistrictbangsar  #scrubdistrictttdi  #scrubdistrictpandanjaya  #jeragathilang  #scrubmurah  #scrubbadan  #scrubmuka  #kulitkusam  #jerawatpasir  #skincarejerawat  #skincaremurah  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #parutjerawat  #skincareterbaik  #scrubmalaysia  #parutpudar  #kulitcantik  #kulitkusam  #parut  #kulitlicin 
Wowww kat newspapers Utusan Malaysia pun keluar jugak ke?? .
Osem sangat #SkrubSejukViral nih! 😱
Wowww kat newspapers Utusan Malaysia pun keluar jugak ke?? . Osem sangat #SkrubSejukViral  nih! 😱
Liquid Soap in the House 🤗
.
Scented with Kaffir Lime (Limau Purut) .
Sangat wangi ! 😍
.
#sabun #sabunmandi #scrubmalaysia #foodmask #scrub #noharshchemicals #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftsabun #zindagibeautyofficial
Nak skin cantik dan gebu persis this sistur?? Kemonn yaaa gadiss! Let’s bermasker with HELLO CHOCO nii haaa. Walaupun bekas ni kecik, tapi boleh pakai 3 hingga 5 kali tauuu
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Nak skin cantik dan gebu persis this sistur?? Kemonn yaaa gadiss! Let’s bermasker with HELLO CHOCO nii haaa. Walaupun bekas ni kecik, tapi boleh pakai 3 hingga 5 kali tauuu . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Short review untuk Rose Clay Mask❤️
Short review untuk Rose Clay Mask❤️
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub
.
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
.
Harga RM38 exc postage
.
Nak order Whatsapp 0194735223 tau
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint . Harga RM38 exc postage . Nak order Whatsapp 0194735223 tau
Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu.
.
Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam.
.
Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍
.
Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! .
___
♥️
.
WhatsApp 0132582878
Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu. . Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam. . Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍 . Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! . ___ ♥️ . WhatsApp 0132582878
.
Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu.
.
Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam.
.
Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍
.
Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! .
___
♥️
.
Wasap 📲 017 6521220 atau tekan je link di bio
.
.
#hilangparut #hilangparutjerawat #hilangjerawat #hilangparutjeragat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #ekzema #kulitsensitif #mukaputih #sayajualserum #sayajualskrub #organicskrub #scrubmalaysia #skrubmalaysia #sabunpemutihkulit #sabunberas #sabunwajah #quputeh #nurraysa #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #like4like
#follow4follow #TitanAngels #ByHerInspire #GreenTeaMintFaceScrub
. Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu. . Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam. . Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍 . Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! . ___ ♥️ . Wasap 📲 017 6521220 atau tekan je link di bio . . #hilangparut  #hilangparutjerawat  #hilangjerawat  #hilangparutjeragat  #hilangjeragat  #jerawat  #jeragat  #ekzema  #kulitsensitif  #mukaputih  #sayajualserum  #sayajualskrub  #organicskrub  #scrubmalaysia  #skrubmalaysia  #sabunpemutihkulit  #sabunberas  #sabunwajah  #quputeh  #nurraysa  #sayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil  #malaysiaonlineshop  #like4like  #follow4follow  #TitanAngels  #ByHerInspire  #GreenTeaMintFaceScrub 
SPECIAL 12.12.‼Order & Payment Scrub Janchay🌙 hari ini saja ((rm35)) + FREE 🎁 yer✌

Buka bil 5 pcs =rm125 (harga asal rm135) 
Wasap📲012-6936401

Page: Scrub Nature Herbal - Selangor
#ThaiScrub
#scrubsusu 
#scrubnatureherbalselangor
#scrubmalaysia
Normal lah kan kalau jerawat naik?
.
Tapi normal tak kalau jerawat tak berani bertapa lama kalau tempek DYAS SCRUB?
.
Rugi kalau hampa tak cuba Dyas Scrub ni! Dyas Scrub ni banyak flavour tauu..
.
Hampa pilih jee yg mana hampa lovee 😘☺
.
Eh2.. korang mesyi cuba 😁😁😁
.
Botol kecil : RM10-RM14
Botol besar : RM30-RM35
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Normal lah kan kalau jerawat naik? . Tapi normal tak kalau jerawat tak berani bertapa lama kalau tempek DYAS SCRUB? . Rugi kalau hampa tak cuba Dyas Scrub ni! Dyas Scrub ni banyak flavour tauu.. . Hampa pilih jee yg mana hampa lovee 😘☺ . Eh2.. korang mesyi cuba 😁😁😁 . Botol kecil : RM10-RM14 Botol besar : RM30-RM35 . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Uiii.. heaven sangat nii berkubang dalam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Uiii.. heaven sangat nii berkubang dalam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️ . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
HELLO CHOCO NI SWEET SANGAT! Sweet macam cinta awak dekat saya lah! 😘💋Best sangat pakai masker terlazat ni! Skin jadi cantik,cerah dan gebu taww. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
HELLO CHOCO NI SWEET SANGAT! Sweet macam cinta awak dekat saya lah! 😘💋Best sangat pakai masker terlazat ni! Skin jadi cantik,cerah dan gebu taww. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
MASKER TERLAZAT DAN TERHEBAT HANYA DI MILIKI OLEH HELLO CHOCO BY DYAS! Paling relax sangat bila bubuh si dessert terlazat ni dekat skin muka. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
MASKER TERLAZAT DAN TERHEBAT HANYA DI MILIKI OLEH HELLO CHOCO BY DYAS! Paling relax sangat bila bubuh si dessert terlazat ni dekat skin muka. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
HELLI CHOCO yang best ni boleh buat skin chuols jadi cantik,sihat dan gebu tau. Antara kebaikan HELLO CHOCO
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
HELLI CHOCO yang best ni boleh buat skin chuols jadi cantik,sihat dan gebu tau. Antara kebaikan HELLO CHOCO . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
FUYOOHH! Cayalahh!! Dyasscrub jee local local product yang dia guna..See yaa chuolsss..
.
Nampak beno gayanya dyadscrub ni level level international jugak eh? 😘☺💋
.
Eh2.. korang tak nak cuba ke??? 😁😁😁
.
Botol kecil : RM10-RM14
Botol besar : RM30-RM35
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
FUYOOHH! Cayalahh!! Dyasscrub jee local local product yang dia guna..See yaa chuolsss.. . Nampak beno gayanya dyadscrub ni level level international jugak eh? 😘☺💋 . Eh2.. korang tak nak cuba ke??? 😁😁😁 . Botol kecil : RM10-RM14 Botol besar : RM30-RM35 . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Siapa suka pinkish pinkish ni stay tuned dengan kemunculan LIPSCRUB BY DYAS sepmena NEW YEAR ni tawww
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #bridesmaids
Siapa suka pinkish pinkish ni stay tuned dengan kemunculan LIPSCRUB BY DYAS sepmena NEW YEAR ni tawww . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes  #aor  #bridesmaids 
Siapa suka pinkish pinkish ni stay tuned dengan kemunculan LIPSCRUB BY DYAS sepmena NEW YEAR ni tawww
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #bridesmaids
Siapa suka pinkish pinkish ni stay tuned dengan kemunculan LIPSCRUB BY DYAS sepmena NEW YEAR ni tawww . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes  #aor  #bridesmaids 
🔥 SPIN SCRUBBER 🔥
.
.

DETAILS
Cuts through soap scum, mildew, grime & dirt
300 scrubs per minute
Works without harsh or abrasive chemicals
Indoor/Outdoor use
Cordless and Rechargeable
Flexible bristles mold into cracks and crevices
Great for people with arthritis
Charger included (Before use must charge requires 20hours,but later charge take only 8 hours)
.
.
HARGA
RM78Sm /tambahn RM19 sabah srwk)
.
.
.
Berminat?
1. Screenshot gambar 
2. Whtsap ke 0192811716 atau klik dilink diprofile..
.
.

#pencucilantai #spinscrubbermurah #spinscrubber #spinscrubbermalaysia #pencucimurah #cleanermurah #cleanermalaysia #surirumah #penyentallantai #sabunmagik #sabunbasuh #basuhlantai #scrubmurah #scrubberkesan #scrubmalaysia #spinmop #spinmopmurah #spinmopmalaysia #mopmurah #moplantai  #householdmalaysia #barangdapurmurah #barangdapur #barangdapurmalaysia #diymalaysia
🔥 SPIN SCRUBBER 🔥 . . DETAILS Cuts through soap scum, mildew, grime & dirt 300 scrubs per minute Works without harsh or abrasive chemicals Indoor/Outdoor use Cordless and Rechargeable Flexible bristles mold into cracks and crevices Great for people with arthritis Charger included (Before use must charge requires 20hours,but later charge take only 8 hours) . . HARGA RM78Sm /tambahn RM19 sabah srwk) . . . Berminat? 1. Screenshot gambar 2. Whtsap ke 0192811716 atau klik dilink diprofile.. . . #pencucilantai  #spinscrubbermurah  #spinscrubber  #spinscrubbermalaysia  #pencucimurah  #cleanermurah  #cleanermalaysia  #surirumah  #penyentallantai  #sabunmagik  #sabunbasuh  #basuhlantai  #scrubmurah  #scrubberkesan  #scrubmalaysia  #spinmop  #spinmopmurah  #spinmopmalaysia  #mopmurah  #moplantai  #householdmalaysia  #barangdapurmurah  #barangdapur  #barangdapurmalaysia  #diymalaysia 
🔥 SPIN SCRUBBER 🔥
.
.

DETAILS
Cuts through soap scum, mildew, grime & dirt
300 scrubs per minute
Works without harsh or abrasive chemicals
Indoor/Outdoor use
Cordless and Rechargeable
Flexible bristles mold into cracks and crevices
Great for people with arthritis
Charger included (Before use must charge requires 20hours,but later charge take only 8 hours)
.
.
HARGA
RM78Sm /tambahn RM19 sabah srwk)
.
.
.
Berminat?
1. Screenshot gambar 
2. Whtsap ke 0192811716 atau klik dilink diprofile..
.
.

#pencucilantai #spinscrubbermurah #spinscrubber #spinscrubbermalaysia #pencucimurah #cleanermurah #cleanermalaysia #surirumah #penyentallantai #sabunmagik #sabunbasuh #basuhlantai #scrubmurah #scrubberkesan #scrubmalaysia #spinmop #spinmopmurah #spinmopmalaysia #mopmurah #moplantai  #householdmalaysia #barangdapurmurah #barangdapur #barangdapurmalaysia #diymalaysia
🔥 SPIN SCRUBBER 🔥 . . DETAILS Cuts through soap scum, mildew, grime & dirt 300 scrubs per minute Works without harsh or abrasive chemicals Indoor/Outdoor use Cordless and Rechargeable Flexible bristles mold into cracks and crevices Great for people with arthritis Charger included (Before use must charge requires 20hours,but later charge take only 8 hours) . . HARGA RM78Sm /tambahn RM19 sabah srwk) . . . Berminat? 1. Screenshot gambar 2. Whtsap ke 0192811716 atau klik dilink diprofile.. . . #pencucilantai  #spinscrubbermurah  #spinscrubber  #spinscrubbermalaysia  #pencucimurah  #cleanermurah  #cleanermalaysia  #surirumah  #penyentallantai  #sabunmagik  #sabunbasuh  #basuhlantai  #scrubmurah  #scrubberkesan  #scrubmalaysia  #spinmop  #spinmopmurah  #spinmopmalaysia  #mopmurah  #moplantai  #householdmalaysia  #barangdapurmurah  #barangdapur  #barangdapurmalaysia  #diymalaysia 
How do you use your toner? Do you prefer to spray directly on your skin/hand or use cotton balls/pads instead? .
.
Did you know that our saffron toner is also multi-function? You can use it on your hair for soft and silky finish! .
. 
#testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #homemade #naturalproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #saffrontonermalaysia #roseclaymask #roseclaymalaysia #jelitaroseclay #claymask #claymaskmalaysia #scrub #scrubmalaysia #greenteascrub #greenteascrubmalaysia #jerawat #masalahjerawat #pimple #pimplemalaysia #blackheads #blackheadsmalaysia #jeragat #whiteheads #whiteheadsmalaysia #agentjelita
How do you use your toner? Do you prefer to spray directly on your skin/hand or use cotton balls/pads instead? . . Did you know that our saffron toner is also multi-function? You can use it on your hair for soft and silky finish! . . #testimonijelitakl  #feedbackjelitakl  #jelitakl  #homemade  #naturalproducts  #toner  #saffrontoner  #tonermalaysia  #saffrontonermalaysia  #roseclaymask  #roseclaymalaysia  #jelitaroseclay  #claymask  #claymaskmalaysia  #scrub  #scrubmalaysia  #greenteascrub  #greenteascrubmalaysia  #jerawat  #masalahjerawat  #pimple  #pimplemalaysia  #blackheads  #blackheadsmalaysia  #jeragat  #whiteheads  #whiteheadsmalaysia  #agentjelita 
.
Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je sampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je sampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Uiii.. heaven sangat nii berkubang salam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Uiii.. heaven sangat nii berkubang salam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️ . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je dampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je dampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Nak dapatkan skin cantik ni memerlukan komitmen yang konsisten yaa chuols! Bukannya sekadar berangan sahaja! Chuols kena rajin dan konsisten jaga skin barulah gojes like dyaslovers 💋😘
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Nak dapatkan skin cantik ni memerlukan komitmen yang konsisten yaa chuols! Bukannya sekadar berangan sahaja! Chuols kena rajin dan konsisten jaga skin barulah gojes like dyaslovers 💋😘 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Hargai skin chuols yaa! Jaga molek2 taww 💋😘Kalau chuols ada masalah skin, boleh contact sis k! Kita sembang2 bab beauty n pretty 😘☺️
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Hargai skin chuols yaa! Jaga molek2 taww 💋😘Kalau chuols ada masalah skin, boleh contact sis k! Kita sembang2 bab beauty n pretty 😘☺️ . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Jaga skin yaa chuols! Barulah diri dihargai dan disayangi gituu.Nak jaga skin tuu mudah jeee.. pakai DYAS SCRUB InshaAllah skin jadi cantiikk sangad ☺️😘😁
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Jaga skin yaa chuols! Barulah diri dihargai dan disayangi gituu.Nak jaga skin tuu mudah jeee.. pakai DYAS SCRUB InshaAllah skin jadi cantiikk sangad ☺️😘😁 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
HELLO CHOCO NI SWEET SANGAT! Sweet macam cinta awak dekat saya lah! 😘💋Best sangat pakai masker terlazat ni! Skin jadi cantik,cerah dan gebu taww. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
HELLO CHOCO NI SWEET SANGAT! Sweet macam cinta awak dekat saya lah! 😘💋Best sangat pakai masker terlazat ni! Skin jadi cantik,cerah dan gebu taww. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
FUYOOHH! Cayalahh!! Dyasscrub jee local local product yang dia guna..See yaa chuolsss..
.
Nampak beno gayanya dyadscrub ni level level international jugak eh? 😘☺💋
.
Eh2.. korang tak nak cuba ke??? 😁😁😁
.
Botol kecil : RM10-RM14
Botol besar : RM30-RM35
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
FUYOOHH! Cayalahh!! Dyasscrub jee local local product yang dia guna..See yaa chuolsss.. . Nampak beno gayanya dyadscrub ni level level international jugak eh? 😘☺💋 . Eh2.. korang tak nak cuba ke??? 😁😁😁 . Botol kecil : RM10-RM14 Botol besar : RM30-RM35 . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
| New!! Bahoney Propolis Body Mist 100ml |.
.
December Promo RM19.90 each exclude postage!.
.
January 2019 onward RM25 each exclude postage.
.
🛍100% mixture by Bahoney.
🛍It's a BODY MIST not a parfum.
🛍 contains pure propolis (from Bahoney's Ladang Kelulut).
🛍 propolis contains 50% resins, 10% essential oils, 30% waxes, 5% organic compounds and 5% pollen.
🛍Mixture of propolis and fragrance pure oil (the smells of the mix fragrance more longlasting because propolis contains wax).
🛍Shake well before use (contains pure propolis).
🛍avoid spray at white n light cloth.
🛍Best use at pulse points on your skin.
🛍Propolis good for skin.
.
whatsapp 017 6494987 .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
#madukelulut #madukelulutasli #propolis #homemade #sabunmadu #propolis #bodymist #lipbalm #homemadebodymist #fragrance #produkjenamasendiri #ownbranding #organicbeautyproducts #sayajual #testimonibahoney #malaysiaonlineshopping #wangi #stinglessbee #beekeeper #naturalingredients #noparabens #bahoney #produkmadu #minyakwangi #moisturizer #scrubmalaysia #beauty #organicskincare #bodyspray #produkmadukelulut
| New!! Bahoney Propolis Body Mist 100ml |. . December Promo RM19.90 each exclude postage!. . January 2019 onward RM25 each exclude postage. . 🛍100% mixture by Bahoney. 🛍It's a BODY MIST not a parfum. 🛍 contains pure propolis (from Bahoney's Ladang Kelulut). 🛍 propolis contains 50% resins, 10% essential oils, 30% waxes, 5% organic compounds and 5% pollen. 🛍Mixture of propolis and fragrance pure oil (the smells of the mix fragrance more longlasting because propolis contains wax). 🛍Shake well before use (contains pure propolis). 🛍avoid spray at white n light cloth. 🛍Best use at pulse points on your skin. 🛍Propolis good for skin. . whatsapp 017 6494987 . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . #madukelulut  #madukelulutasli  #propolis  #homemade  #sabunmadu  #propolis  #bodymist  #lipbalm  #homemadebodymist  #fragrance  #produkjenamasendiri  #ownbranding  #organicbeautyproducts  #sayajual  #testimonibahoney  #malaysiaonlineshopping  #wangi  #stinglessbee  #beekeeper  #naturalingredients  #noparabens  #bahoney  #produkmadu  #minyakwangi  #moisturizer  #scrubmalaysia  #beauty  #organicskincare  #bodyspray  #produkmadukelulut 
| New!! Bahoney Propolis Body Mist |.
.
December Promo RM19.90 each exclude postage!.
.
January 2019 onward RM25 each exclude postage.
.
🛍100% mixture by Bahoney.
🛍It's a BODY MIST not a parfum.
🛍 contains pure propolis (from Bahoney's Ladang Kelulut).
🛍 propolis contains 50% resins, 10% essential oils, 30% waxes, 5% organic compounds and 5% pollen.
🛍Mixture of propolis and fragrance pure oil (the smells of the mix fragrance more longlasting because propolis contains wax).
🛍Shake well before use (contains pure propolis).
🛍avoid spray at white n light cloth.
🛍Best use at pulse points on your skin.
🛍Propolis good for skin.
.
whatsapp 017 6494987 .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
#madukelulut #madukelulutasli #propolis #homemade #sabunmadu #propolis #bodymist #lipbalm #homemadebodymist #fragrance #produkjenamasendiri #ownbranding #organicbeautyproducts #sayajual #testimonibahoney #malaysiaonlineshopping #wangi #stinglessbee #beekeeper #naturalingredients #noparabens #bahoney #produkmadu #minyakwangi #moisturizer #scrubmalaysia #beauty #organicskincare #bodyspray #produkmadukelulut
| New!! Bahoney Propolis Body Mist |. . December Promo RM19.90 each exclude postage!. . January 2019 onward RM25 each exclude postage. . 🛍100% mixture by Bahoney. 🛍It's a BODY MIST not a parfum. 🛍 contains pure propolis (from Bahoney's Ladang Kelulut). 🛍 propolis contains 50% resins, 10% essential oils, 30% waxes, 5% organic compounds and 5% pollen. 🛍Mixture of propolis and fragrance pure oil (the smells of the mix fragrance more longlasting because propolis contains wax). 🛍Shake well before use (contains pure propolis). 🛍avoid spray at white n light cloth. 🛍Best use at pulse points on your skin. 🛍Propolis good for skin. . whatsapp 017 6494987 . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . #madukelulut  #madukelulutasli  #propolis  #homemade  #sabunmadu  #propolis  #bodymist  #lipbalm  #homemadebodymist  #fragrance  #produkjenamasendiri  #ownbranding  #organicbeautyproducts  #sayajual  #testimonibahoney  #malaysiaonlineshopping  #wangi  #stinglessbee  #beekeeper  #naturalingredients  #noparabens  #bahoney  #produkmadu  #minyakwangi  #moisturizer  #scrubmalaysia  #beauty  #organicskincare  #bodyspray  #produkmadukelulut 
| New!! Bahoney Propolis Body Mist |.
.
December Promo RM19.90 each exclude postage!.
.
January 2019 onward RM25 each exclude postage.
.
🛍100% mixture by Bahoney.
🛍It's a BODY MIST not a parfum.
🛍 contains pure propolis (from Bahoney's Ladang Kelulut).
🛍 propolis contains 50% resins, 10% essential oils, 30% waxes, 5% organic compounds and 5% pollen.
🛍Mixture of propolis and fragrance pure oil (the smells of the mix fragrance more longlasting because propolis contains wax).
🛍Shake well before use (contains pure propolis).
🛍avoid spray at white n light cloth.
🛍Best use at pulse points on your skin.
🛍Propolis good for skin.
.
whatsapp 017 6494987 .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
#madukelulut #madukelulutasli #propolis #homemade #sabunmadu #propolis #bodymist #lipbalm #homemadebodymist #fragrance #produkjenamasendiri #ownbranding #organicbeautyproducts #sayajual #testimonibahoney #malaysiaonlineshopping #wangi #stinglessbee #beekeeper #naturalingredients #noparabens #bahoney #produkmadu #minyakwangi #moisturizer #scrubmalaysia #beauty #organicskincare #bodyspray #produkmadukelulut
| New!! Bahoney Propolis Body Mist |. . December Promo RM19.90 each exclude postage!. . January 2019 onward RM25 each exclude postage. . 🛍100% mixture by Bahoney. 🛍It's a BODY MIST not a parfum. 🛍 contains pure propolis (from Bahoney's Ladang Kelulut). 🛍 propolis contains 50% resins, 10% essential oils, 30% waxes, 5% organic compounds and 5% pollen. 🛍Mixture of propolis and fragrance pure oil (the smells of the mix fragrance more longlasting because propolis contains wax). 🛍Shake well before use (contains pure propolis). 🛍avoid spray at white n light cloth. 🛍Best use at pulse points on your skin. 🛍Propolis good for skin. . whatsapp 017 6494987 . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . #madukelulut  #madukelulutasli  #propolis  #homemade  #sabunmadu  #propolis  #bodymist  #lipbalm  #homemadebodymist  #fragrance  #produkjenamasendiri  #ownbranding  #organicbeautyproducts  #sayajual  #testimonibahoney  #malaysiaonlineshopping  #wangi  #stinglessbee  #beekeeper  #naturalingredients  #noparabens  #bahoney  #produkmadu  #minyakwangi  #moisturizer  #scrubmalaysia  #beauty  #organicskincare  #bodyspray  #produkmadukelulut 
Sis ni kabo lepas sheols tepek MASKER TERLAZAT HELLO CHOCO jee skin sheols jadi lembut,gebu dan flawless 💋☺
.
Chuols pun boleh cantik k! Tepek jee HELLO CHOCO niii.
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Sis ni kabo lepas sheols tepek MASKER TERLAZAT HELLO CHOCO jee skin sheols jadi lembut,gebu dan flawless 💋☺ . Chuols pun boleh cantik k! Tepek jee HELLO CHOCO niii. . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Sis ni kabo lepas sheols tepek MASKER TERLAZAT HELLO CHOCO jee skin sheols jadi lembut,gebu dan flawless 💋☺
.
Chuols pun boleh cantik k! Tepek jee HELLO CHOCO niii.
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Sis ni kabo lepas sheols tepek MASKER TERLAZAT HELLO CHOCO jee skin sheols jadi lembut,gebu dan flawless 💋☺ . Chuols pun boleh cantik k! Tepek jee HELLO CHOCO niii. . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Hanya 1 solution yang paling berkesan untuk cantikkan kulit kita with #scrubdistrict .
.
Merawat CELAH KANGKANG HITAM,JERAWAT,JERAWAT BELAKANG BADAN & KETIAK HITAM ! .
.
Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & bersih putih  DARI DINDING! .
.
HANYA dengan Scrub magic viral scrubdistrict
.
WhatsApp now 📱0132522895
.
.
.

#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #jerawat #jeragat #teamdatinsumelodi #skincaremalaysia #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserikembangan #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan  #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #pencucimuka
#agentwantedmalaysia  #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam  #parut #kulitlicin
Hanya 1 solution yang paling berkesan untuk cantikkan kulit kita with #scrubdistrict  . . Merawat CELAH KANGKANG HITAM,JERAWAT,JERAWAT BELAKANG BADAN & KETIAK HITAM ! . . Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & bersih putih DARI DINDING! . . HANYA dengan Scrub magic viral scrubdistrict . WhatsApp now 📱0132522895 . . . #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #jerawat  #jeragat  #teamdatinsumelodi  #skincaremalaysia  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserikembangan  #jeragathilang  #scrubmurah  #scrubbadan   #scrubmuka  #kulitkusam  #jerawatpasir  #skincarejerawat  #skincaremurah  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #pencucimuka  #agentwantedmalaysia   #parutjerawat  #skincareterbaik  #scrubmalaysia  #parutpudar  #kulitcantik  #kulitkusam   #parut  #kulitlicin 
Sis ni kabo lepas sheols tepek MASKER TERLAZAT HELLO CHOCO jee skin sheols jadi lembut,gebu dan flawless 💋☺
.
Chuols pun boleh cantik k! Tepek jee HELLO CHOCO niii.
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Sis ni kabo lepas sheols tepek MASKER TERLAZAT HELLO CHOCO jee skin sheols jadi lembut,gebu dan flawless 💋☺ . Chuols pun boleh cantik k! Tepek jee HELLO CHOCO niii. . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Tudia hampa ❗❗❗
Punya lama goatmilk kehabisan stok , harini menghantui kita semua kembali 👻

Goatmilk limited edition tau . Bila bila masa stok akan habis . Jangan lepaskan peluang , meh grab satu dua kat hampa ❤️ Meh kita sembang dua sambil sambil cuci mata dengan #DyasScrub 🌹

#dyasscrub #dyaslover #scrubmalaysia #scrub #scrubmurah #scrublife #bodyscrub
Siapa sini suka makeup? Bayangkan u gurls yang suka makeup tapi still nak maintain kulit cantik mulus bersih? What do u do? .
.
U SCRUB!! Ni lah cara yang paling effective selepas u remove makeup guna makeup remover. Why? Because scrub boleh clean sisa makeup yang tersumbat dalam pores u. .
.
Scrub District ni best sebab dibuat dari bahan semulajadi untuk melembutkan kulit kita yang manja nih.
.
Paling penting, tiada campuran bahan kimia yang berbahaya. Bahan kimia yang paling femes amos dan boleh menyebabkan kulit menjadi semakin sensitif ialah merkuri so don't worry. Tak ada dalam SD.
.
Selamat digunakan untuk semua jenis kulit lagi-lagi part kulit sensitif mengada nau tuhh.
.
Paling beruntung tuan badan dapat JIMAT BERGANDA
JOM ORDER SCRUB DISTRICT NOWW GIRLSS!! 😘
.
.
.
#ScrubDistrict #malaysia #sayajual #agentscrubdistrict #teambarbie #suirahbeauty #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubs #scrubbadan #scrubmuka #flawless #glowingskin #SkinCare #beautyskin#kuantan #cod #kuantanese #kuantancitymall #bandarkuantan
Siapa sini suka makeup? Bayangkan u gurls yang suka makeup tapi still nak maintain kulit cantik mulus bersih? What do u do? . . U SCRUB!! Ni lah cara yang paling effective selepas u remove makeup guna makeup remover. Why? Because scrub boleh clean sisa makeup yang tersumbat dalam pores u. . . Scrub District ni best sebab dibuat dari bahan semulajadi untuk melembutkan kulit kita yang manja nih. . Paling penting, tiada campuran bahan kimia yang berbahaya. Bahan kimia yang paling femes amos dan boleh menyebabkan kulit menjadi semakin sensitif ialah merkuri so don't worry. Tak ada dalam SD. . Selamat digunakan untuk semua jenis kulit lagi-lagi part kulit sensitif mengada nau tuhh. . Paling beruntung tuan badan dapat JIMAT BERGANDA JOM ORDER SCRUB DISTRICT NOWW GIRLSS!! 😘 . . . #ScrubDistrict  #malaysia  #sayajual  #agentscrubdistrict  #teambarbie  #suirahbeauty  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubs  #scrubbadan  #scrubmuka  #flawless  #glowingskin  #SkinCare  #beautyskin #kuantan  #cod  #kuantanese  #kuantancitymall  #bandarkuantan 
SCRUB MAGIC VIRAL kita no play play tau 🤣 Bahan2 premium sajaaa Barbie guna tau MELETOP 🔥 Siap formulated in Korea lagi ziss ! Sebab tu tak heranlah feedback kita terima Scrub pemutih scrubdistrict memang amazing memang semua pakai dah repeat order sampai 10 jar alhamdulillah sangat amin 💯 . .

Ini lah bahan-bahan PREMIUM meletop SCRUB MAGIC VIRAL scrubdistrict yaaaas! 🦄 Apricot Essence 🦄 Brown Sugar 🦄 Rock Salt 🦄 Concentrated whitening ingredients & a whole lot of ❤️ !
.
BENEFIT Letop Scrub Magic Viral : ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
.
.
.

#ScrubDistrict #malaysia #sayajual #agentscrubdistrict #teambarbie #suirahbeauty #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubs #scrubbadan #scrubmuka #flawless #glowingskin #SkinCare #beautyskin#kuantan #cod #kuantanese #kuantancitymall #bandarkuantan
SCRUB MAGIC VIRAL kita no play play tau 🤣 Bahan2 premium sajaaa Barbie guna tau MELETOP 🔥 Siap formulated in Korea lagi ziss ! Sebab tu tak heranlah feedback kita terima Scrub pemutih scrubdistrict memang amazing memang semua pakai dah repeat order sampai 10 jar alhamdulillah sangat amin 💯 . . Ini lah bahan-bahan PREMIUM meletop SCRUB MAGIC VIRAL scrubdistrict yaaaas! 🦄 Apricot Essence 🦄 Brown Sugar 🦄 Rock Salt 🦄 Concentrated whitening ingredients & a whole lot of ❤️ ! . BENEFIT Letop Scrub Magic Viral : ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . . . . #ScrubDistrict  #malaysia  #sayajual  #agentscrubdistrict  #teambarbie  #suirahbeauty  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubs  #scrubbadan  #scrubmuka  #flawless  #glowingskin  #SkinCare  #beautyskin #kuantan  #cod  #kuantanese  #kuantancitymall  #bandarkuantan 
Hello there! HELLO CHOCO is here! Yass.. HELLO CHOCO si masker terlazat yang boleh buat skin jadi gebu, glowing dan sihat tuu! Tak sangka kecik-kecik camni boleh pakai sampai 5 kali 💋☺️😘
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
Hello there! HELLO CHOCO is here! Yass.. HELLO CHOCO si masker terlazat yang boleh buat skin jadi gebu, glowing dan sihat tuu! Tak sangka kecik-kecik camni boleh pakai sampai 5 kali 💋☺️😘 . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia 
Siapa sangka yaa chuols!saiz HELLO CHOCO yang kecik ni boleh buatkan skin chuols jadi bersih, cerah,sihat dan cantik! Malah.. boleh pakai sampai 3 hingga 5 kali okay! Hebat kan si masker terlazat ni ☺️😘
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
Siapa sangka yaa chuols!saiz HELLO CHOCO yang kecik ni boleh buatkan skin chuols jadi bersih, cerah,sihat dan cantik! Malah.. boleh pakai sampai 3 hingga 5 kali okay! Hebat kan si masker terlazat ni ☺️😘 . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia 
Nak skin cantik dan gebu persis this sistur?? Kemonn yaaa gadiss! Let’s bermasker with HELLO CHOCO nii haaa. Walaupun bekas ni kecik, tapi boleh pakai 3 hingga 5 kali tauuu
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
Nak skin cantik dan gebu persis this sistur?? Kemonn yaaa gadiss! Let’s bermasker with HELLO CHOCO nii haaa. Walaupun bekas ni kecik, tapi boleh pakai 3 hingga 5 kali tauuu . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia 
Scrub anti parut & anti jerawat untuk chuolss!! Yass kini tiada lagi jerawat dan parut nirrojim bila chuols pakai GOAT MILK by DYAS SCRUB ☺️😘Jomss grab cepat utk skin chuols juga kenzzz😘
.
Botol kecil : RM10-RM14
Botol besar : RM30-RM35
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas

WhatsApp 019-3419108/DM now to order dyas scrub!!!
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
.
Scrub anti parut & anti jerawat untuk chuolss!! Yass kini tiada lagi jerawat dan parut nirrojim bila chuols pakai GOAT MILK by DYAS SCRUB ☺️😘Jomss grab cepat utk skin chuols juga kenzzz😘 . Botol kecil : RM10-RM14 Botol besar : RM30-RM35 . Biarkan Kulit Anda Bernafas WhatsApp 019-3419108/DM now to order dyas scrub!!! . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes  .
Bibir mungil with pink guava Lipscrub by DYAS??? Yasss chuolss! Nantikan kemunculan Lipscrub LIMITED EDITION by DYAS new year ni yaaa! Memang terboikkkk 💋💋
.
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
Siapa suka pinkish pinkish ni stay tuned dengan kemunculan LIPSCRUB BY DYAS sepmena NEW YEAR ni tawww
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
COMING SOON

LIPSCRUB BY DYAS 
NEW YEAR EDITON
(LIMITED EDITION)

Flavour PINK GUAVA! 😱😱😱😱😱
.
OMGG MESTI CHUOLS TAZZABAR KANNN?? Stay tuned tawww
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
Nak dapatkan skin cantik ni memerlukan komitmen yang konsisten yaa chuols! Bukannya sekadar berangan sahaja! Chuols kena rajin dan konsisten jaga skin barulah gojes like dyaslovers 💋😘
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
Nak dapatkan skin cantik ni memerlukan komitmen yang konsisten yaa chuols! Bukannya sekadar berangan sahaja! Chuols kena rajin dan konsisten jaga skin barulah gojes like dyaslovers 💋😘 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia 
Hargai skin chuols yaa! Jaga molek2 taww 💋😘Kalau chuols ada masalah skin, boleh contact sis k! Kita sembang2 bab beauty n pretty 😘☺️
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
Jaga skin yaa chuols! Barulah diri dihargai dan disayangi gituu.Nak jaga skin tuu mudah jeee.. pakai DYAS SCRUB InshaAllah skin jadi cantiikk sangad ☺️😘😁
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia
MASKER TERLAZAT DAN TERHEBAT HANYA DI MILIKI OLEH HELLO CHOCO BY DYAS! Paling relax sangat bila bubuh si dessert terlazat ni dekat skin muka. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
MASKER TERLAZAT DAN TERHEBAT HANYA DI MILIKI OLEH HELLO CHOCO BY DYAS! Paling relax sangat bila bubuh si dessert terlazat ni dekat skin muka. Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols.
.
Good night si cantikk. Mimpi manis tauu
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB
.
Farah Hanim
0192768114

#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. . Good night si cantikk. Mimpi manis tauu . Biarkan Kulit Anda Bernafas Dengan DYAS SCRUB . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #Pahang  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Buy 1 free 5!!! 🎁
.
Ini antara feedback customer masa dalam live Lady Boss Barbie kita 😍 Wahh!! @scrubdistrict ni memang bagus! Ramai dah cuba and rata-rata semua suka and repeat order! Lelaki and perempuan pun boleh pakai tau. Korang bila nak try? Haaaa, tak cuba maka tak cinta cehh 😜❤️
Buy 1 free 5!!! 🎁 . Ini antara feedback customer masa dalam live Lady Boss Barbie kita 😍 Wahh!! @scrubdistrict ni memang bagus! Ramai dah cuba and rata-rata semua suka and repeat order! Lelaki and perempuan pun boleh pakai tau. Korang bila nak try? Haaaa, tak cuba maka tak cinta cehh 😜❤️
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Uiii.. heaven sangat nii berkubang salam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Uiii.. heaven sangat nii berkubang salam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️ . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
SEAWAL 3 HARI DAH NAMPAK KESAN ! Merawat celah kangkang hitam . jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral #scrubdistrict .
.
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #jerawat #jeragat #teamdatinsumelodi #skincaremalaysia #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserikembangan #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan  #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #pencucimuka
#agentwantedmalaysia  #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam  #parut #kulitlicin
SEAWAL 3 HARI DAH NAMPAK KESAN ! Merawat celah kangkang hitam . jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral #scrubdistrict  . . . . #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #jerawat  #jeragat  #teamdatinsumelodi  #skincaremalaysia  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserikembangan  #jeragathilang  #scrubmurah  #scrubbadan   #scrubmuka  #kulitkusam  #jerawatpasir  #skincarejerawat  #skincaremurah  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #pencucimuka  #agentwantedmalaysia   #parutjerawat  #skincareterbaik  #scrubmalaysia  #parutpudar  #kulitcantik  #kulitkusam   #parut  #kulitlicin 
Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je dampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je dampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Hello there! HELLO CHOCO is here! Yass.. HELLO CHOCO si masker terlazat yang boleh buat skin jadi gebu, glowing dan sihat tuu! Tak sangka kecik-kecik camni boleh pakai sampai 5 kali 💋☺️😘
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Hello there! HELLO CHOCO is here! Yass.. HELLO CHOCO si masker terlazat yang boleh buat skin jadi gebu, glowing dan sihat tuu! Tak sangka kecik-kecik camni boleh pakai sampai 5 kali 💋☺️😘 . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
.
Hello there! HELLO CHOCO is here! Yass.. HELLO CHOCO si masker terlazat yang boleh buat skin jadi gebu, glowing dan sihat tuu! Tak sangka kecik-kecik camni boleh pakai sampai 5 kali 💋☺️😘
.
Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah:
.
🌸Anti oksidan
🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah
🌸Mampu membuang sel kulit mati
🌸Anti penuaan
.
Harga : RM15/pcs
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Hello there! HELLO CHOCO is here! Yass.. HELLO CHOCO si masker terlazat yang boleh buat skin jadi gebu, glowing dan sihat tuu! Tak sangka kecik-kecik camni boleh pakai sampai 5 kali 💋☺️😘 . Antara kehebatan HELLO CHOCO adalah: . 🌸Anti oksidan 🌸Mampu mengurangkan garis halus pada wajah 🌸Mampu membuang sel kulit mati 🌸Anti penuaan . Harga : RM15/pcs . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Exfoliation adalah process dimana kita membuang kulit mati dan membersihkan pori kulit secara mendalam, barulah kulit BERSIH, SIHAT & GLOW‼️.
.
Complete your skincare routine dengan Scrub District yang bukan sahaja bertindak sebagai exfoliater tapi jugak merawat dan mencerah! Yeahuuuuuu 💃🏻!!.
.
📌RM65 exc postage
📌 350 gram ( can be last 2 - 3 months )
📌 Made from natural ingredients such as APRICOT ESSENCE, ROCK SALTS & BROWN SUGAR
.
🌟 READY STOCK 🌟
.
Orders 🤔: Click link in bio NOW.
.
🚗 COD: All around Bandar Segamat/Bandar Utama/Temenggong/Jementah/Tasik Alai/Taman Yayasan/Buloh Kasap/Batu Anam/Gemas.
.
#districtnabes #scrubdistrict #whiteningfacescrub #facescrub #apricotscrub #bodyscrub #scrubmalaysia #scrubmurah #scrubputih #lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #meletop #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #teambarbiefaa #terbaikdariku  #girlboss  #ladyboss #selafazcinta #seriburindu
Exfoliation adalah process dimana kita membuang kulit mati dan membersihkan pori kulit secara mendalam, barulah kulit BERSIH, SIHAT & GLOW‼️. . Complete your skincare routine dengan Scrub District yang bukan sahaja bertindak sebagai exfoliater tapi jugak merawat dan mencerah! Yeahuuuuuu 💃🏻!!. . 📌RM65 exc postage 📌 350 gram ( can be last 2 - 3 months ) 📌 Made from natural ingredients such as APRICOT ESSENCE, ROCK SALTS & BROWN SUGAR . 🌟 READY STOCK 🌟 . Orders 🤔: Click link in bio NOW. . 🚗 COD: All around Bandar Segamat/Bandar Utama/Temenggong/Jementah/Tasik Alai/Taman Yayasan/Buloh Kasap/Batu Anam/Gemas. . #districtnabes  #scrubdistrict  #whiteningfacescrub  #facescrub  #apricotscrub  #bodyscrub  #scrubmalaysia  #scrubmurah  #scrubputih  #lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #meletop  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #teambarbiefaa  #terbaikdariku  #girlboss  #ladyboss  #selafazcinta  #seriburindu 
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Syoknyaa kalau ada bilik tidur comel macam ni ☺️😘kemain lampu lip lap keliling selimut tu kann chuols. Good night si cantikk. Mimpi manis tauu . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Uiii.. heaven sangat nii berkubang salam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Uiii.. heaven sangat nii berkubang salam bath tub yang blink blink nii! Rasa macam tak nak keluar jeee! Lagi best kalau scrubbing badan dgn flavor favorite kann chuolss 💋☺️ . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Ape itu BABY SKIN SCRUB WITH VIT C? 🤔

Okay scrub ni fungsi dia ialah : 🌸 menanggalkan  sel² kulit mati.
🌸 kembali meremajakan skin kita.
🌸 membersihkan dan bagi skin lebih sihat. 🌸 bertambah cerah dan licin mcm baby.
🌸 mengandungi pelembab utk melembabkan  skin.
🌸 melembabkn kulit ketika sel mati  ditanggalkan.

Cara pakai... Just apply kat muka gosok² or tenyeh² kan kat muka kita, then akan keluar lah kulit yg mati yg dah lama ada kt skin kita tu. 😱😋 Pemakaian scrub yg betul sekurang² nya 2x seminggu. 😎

Ingredients for Baby Skin Soft Scrub : 🌿 Aqua 🌿 Serbuk Emas 24 K
🌿 Orange
🌿 Sodium Cocoyl 
Yang penting product dari Queen Of Magic ni bahan² selamat. 🍂🌷
No high chemicals 🚫
Boleh cek dekat KKM ✅

Nak skin sihat & pelolesss bole pm akak Julie okeyhhh!! RM 45 SAHAJA 💶
Postage add RM 8 SM 📦📫 🌻TAPI KALAU KORANG NAK SCRUB NIE FREE KAN..
KORANG KENA GRAB SET TRAVEL PACK (4IN1) BERNILAI RM150, BKN SAJA DAPAT FREE SCRUB, POSTAGE PUN KAMI BAGI FREE... BEST KER IDOKK?? #queenofmagic
#babyskinscrubwithvitc
#scrubqueenofmagic
#scrubqom
#scrub
#scrubmuka
#scrubmalaysia

Berminat nak order @ pertanyaan sila tekan link 👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60175922146
💓💓💓💓💓
Ape itu BABY SKIN SCRUB WITH VIT C? 🤔 Okay scrub ni fungsi dia ialah : 🌸 menanggalkan sel² kulit mati. 🌸 kembali meremajakan skin kita. 🌸 membersihkan dan bagi skin lebih sihat. 🌸 bertambah cerah dan licin mcm baby. 🌸 mengandungi pelembab utk melembabkan skin. 🌸 melembabkn kulit ketika sel mati ditanggalkan. Cara pakai... Just apply kat muka gosok² or tenyeh² kan kat muka kita, then akan keluar lah kulit yg mati yg dah lama ada kt skin kita tu. 😱😋 Pemakaian scrub yg betul sekurang² nya 2x seminggu. 😎 Ingredients for Baby Skin Soft Scrub : 🌿 Aqua 🌿 Serbuk Emas 24 K 🌿 Orange 🌿 Sodium Cocoyl Yang penting product dari Queen Of Magic ni bahan² selamat. 🍂🌷 No high chemicals 🚫 Boleh cek dekat KKM ✅ Nak skin sihat & pelolesss bole pm akak Julie okeyhhh!! RM 45 SAHAJA 💶 Postage add RM 8 SM 📦📫 🌻TAPI KALAU KORANG NAK SCRUB NIE FREE KAN.. KORANG KENA GRAB SET TRAVEL PACK (4IN1) BERNILAI RM150, BKN SAJA DAPAT FREE SCRUB, POSTAGE PUN KAMI BAGI FREE... BEST KER IDOKK?? #queenofmagic  #babyskinscrubwithvitc  #scrubqueenofmagic  #scrubqom  #scrub  #scrubmuka  #scrubmalaysia  Berminat nak order @ pertanyaan sila tekan link 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60175922146 💓💓💓💓💓
Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je dampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂
.
Biarkan Kulit Anda Bernafas
.
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Seronoknyaaa kalau dapat treat our body dan berendam like this kan gurlzz?? Bayangkan kita mandi cmni dengan memanjakan skin guna Dyas scrub ☺️😘mestii bestt je dampai tak nak keluar dari bath tub Heheheh 😂 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub  #DyasOfficial  #DyasScrubMalaysia  #Dyas  #DyasMalaysia  #DyasHQ  #DyasLovers  #Melaka  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Perak  #Kedah  #Penang  #Perlis  #PulauPinang  #Kelantan  #Terengganu  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #TheBestScrub  #ScrubMurahMalaysia  #like4like  #likeforfollow  #likeforlike  #likesforlikes  #likes  #likeforlikes 
Show some love to your skin girls and boys ✨🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♂️
☝🏽 Why Exfoliating is very important in skincare routine ?? Because without exfoliating, your skin are not absorbing the nutrients of the skincare you using , DO YOU KNOW 
Exfoliation removes the dead skin cells , allowing the pores to absorb nutrients effectively. It will refine the top layers of skin , making pores appear smaller. By using NAETIS COFFEE SCRUB is Another added treat is it give firm and tighten skin , reduce cellulite , stretch marks and even dark spot while increases the oxygen and circulation in the skin . This gives the skin a healthy and radiant glow instantly ! 💡 FYI , NAETIS coffee scrub is totally 100% NATURAL + NO CHEMICAL + NO FRAGRANCE ADDED + CRUELTY FREE + VEGAN 🌱 ITS ALL FROM THE COFFEE ITSELF ! Psss its not like other coffee scrub !! Go compare it 🤓🤓🤓☝🏽 no side effect ! Over 1000++ positive feedbacks 🔥👏🏼
.
.
Grab now to feel the difference by yourself! Tomorrow postage ! ⚡️⚡️⚡️
Show some love to your skin girls and boys ✨🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♂️ ☝🏽 Why Exfoliating is very important in skincare routine ?? Because without exfoliating, your skin are not absorbing the nutrients of the skincare you using , DO YOU KNOW Exfoliation removes the dead skin cells , allowing the pores to absorb nutrients effectively. It will refine the top layers of skin , making pores appear smaller. By using NAETIS COFFEE SCRUB is Another added treat is it give firm and tighten skin , reduce cellulite , stretch marks and even dark spot while increases the oxygen and circulation in the skin . This gives the skin a healthy and radiant glow instantly ! 💡 FYI , NAETIS coffee scrub is totally 100% NATURAL + NO CHEMICAL + NO FRAGRANCE ADDED + CRUELTY FREE + VEGAN 🌱 ITS ALL FROM THE COFFEE ITSELF ! Psss its not like other coffee scrub !! Go compare it 🤓🤓🤓☝🏽 no side effect ! Over 1000++ positive feedbacks 🔥👏🏼 . . Grab now to feel the difference by yourself! Tomorrow postage ! ⚡️⚡️⚡️
Spread the good news to Malaysian👍😍
Spread the good news to Malaysian👍😍
Skrub sejuk dah masuk harian metro. Korang bila lagi nak cuba? 😁
.
WhatsApp 0186697679
Skrub sejuk dah masuk harian metro. Korang bila lagi nak cuba? 😁 . WhatsApp 0186697679