an online Instagram web viewer

#SayaJualProdukKurus medias

Photos

RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018

Like to VOTE!
๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR.
๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI
(Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 
16 - 20hb Julai)

Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018
#TeamSuriKurus #HerbalifeCoachMalaysia
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018 Like to VOTE! ๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR. ๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI (Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 16 - 20hb Julai) Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018  #TeamSuriKurus  #HerbalifeCoachMalaysia 
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018

Like to VOTE!
๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR.
๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI
(Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 
16 - 20hb Julai)

Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018
#TeamSuriKurus #HerbalifeCoachMalaysia
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018 Like to VOTE! ๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR. ๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI (Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 16 - 20hb Julai) Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018  #TeamSuriKurus  #HerbalifeCoachMalaysia 
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018

Like to VOTE!
๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR.
๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI
(Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 
16 - 20hb Julai)

Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018
#TeamSuriKurus #HerbalifeCoachMalaysia
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018 Like to VOTE! ๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR. ๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI (Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 16 - 20hb Julai) Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018  #TeamSuriKurus  #HerbalifeCoachMalaysia 
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018

Like to VOTE!
๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR.
๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI
(Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 
16 - 20hb Julai)

Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018
#TeamSuriKurus #HerbalifeCoachMalaysia
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018 Like to VOTE! ๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR. ๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI (Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 16 - 20hb Julai) Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018  #TeamSuriKurus  #HerbalifeCoachMalaysia 
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018

Like to VOTE!
๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR.
๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI
(Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 
16 - 20hb Julai)

Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018
#TeamSuriKurus #HerbalifeCoachMalaysia
RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE SURIKURUS 2018 Like to VOTE! ๐Ÿ‘๐ŸปBOLEH LIKE LEBIH DARI SATU GAMBAR. ๐Ÿ’ฌBOLEH TAG NAMA KAWAN UNTUK MINTA KAWAN-KAWAN ANDA VOTE SKALI (Voting akan berlangsung selama 5 hari dari 16 - 20hb Julai) Thankyou ALL for your support ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#SuriKurusRayaTransformationChallenge2018  #TeamSuriKurus  #HerbalifeCoachMalaysia 
Korang sayang kulit muka tak? Kalau sayang kena lah spend masa manjakan kulit muka tu taw!
.
___
โ™ฅ๏ธ
Korang sayang kulit muka tak? Kalau sayang kena lah spend masa manjakan kulit muka tu taw! . ___ โ™ฅ๏ธ
Ade yg minat dgn color pink x? Haa, cepat dapatkan sekarang THE KIM K WAIST TRAINER ni ye. Last stock dah. Size nnt sis akan check sebab xsempat lg nk check stok.
.
Next postage on TUESDAY. Insha-Allah we will update a few testimonials from our new/repeated customer. Ape kate mereka tentang THE KIM K WAIST TRAINER ni ๐Ÿ‘„ yay or nay?
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungmudah #bodyfitness #fitnessmalaysia #lokalah #fitness #bazaarpaknil #plussizebengkung #plussizemalaysia #malaysia #malaysiaonlinebusiness #produkkurus #sayajualprodukkurus #kimkwaisttrainer
Ade yg minat dgn color pink x? Haa, cepat dapatkan sekarang THE KIM K WAIST TRAINER ni ye. Last stock dah. Size nnt sis akan check sebab xsempat lg nk check stok. . Next postage on TUESDAY. Insha-Allah we will update a few testimonials from our new/repeated customer. Ape kate mereka tentang THE KIM K WAIST TRAINER ni ๐Ÿ‘„ yay or nay? . . #sayajual  #sayajualmurah  #bengkungmoden  #bodyshapemalaysia  #superslim  #jomkurus  #bengkung  #bengkungmurah  #sayajualbengkung  #bodyshape  #superslimbengkung  #bengkungperut  #bengkungberpantang  #waisttrainermurah  #waisttrainermalaysia  #sayajualwaisttrainer  #bengkungmoden  #bengkungmudah  #bodyfitness  #fitnessmalaysia  #lokalah  #fitness  #bazaarpaknil  #plussizebengkung  #plussizemalaysia  #malaysia  #malaysiaonlinebusiness  #produkkurus  #sayajualprodukkurus  #kimkwaisttrainer 
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral ni best ke idok?
.
Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰
.
Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral  ni best ke idok? . Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰ . Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Opssss!!! Sis tak tipu..Ni customer yang habaq maiii๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
Nak try? Jom lekaih wasap  http://Scrubtehhijau.wasap.my laju-laju๐Ÿ˜˜
Opssss!!! Sis tak tipu..Ni customer yang habaq maiii๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š . Nak try? Jom lekaih wasap http://Scrubtehhijau.wasap.my laju-laju๐Ÿ˜˜
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral ni best ke idok?
.
Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰
.
Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral  ni best ke idok? . Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰ . Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral ni best ke idok?
.
Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰
.
Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral  ni best ke idok? . Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰ . Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Opssss!!! Ciknie tak tipu..Ni customer yang habaq maiii๐Ÿ™Š
.
Nak try? Jom lekaih wasap 0162596982 laju-laju๐Ÿ˜˜
Opssss!!! Ciknie tak tipu..Ni customer yang habaq maiii๐Ÿ™Š . Nak try? Jom lekaih wasap 0162596982 laju-laju๐Ÿ˜˜
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral ni best ke idok?
.
Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰
.
Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kalau tiap-tiap hari dapat order menimbun cenggini, korang rase #scrubsejukviral  ni best ke idok? . Sampai bile nak jadi pemerhati je?๐Ÿ˜‰ . Gerenti terjatuh cinta setiap hari nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sayur amat penting bagi diet yang seimbang lebih-lebih lagi bagi mereka yang sakit. Seelok-eloknya amalkan sejak dari muda, jangan tunggu sakit baru nak makan sayur.

Apa faedahnya makan sayur hijau?

1. Sayur hijau tinggi dengan serat. Apabila dimakan dengan nasi atau karbohidrat yang tinggi indeks glisemik, serat ini akan membentuk seperti jaring yang akan menahan kanji dari diserap sekali gus. Secara tak langsung boleh bantu turunkan indeks glisemik kanji tadi dan tak tingkatkan paras gula darah secara mendadak.

2. Sayur hijau melawaskan, ini juga berfaedah gerakkan makanan dalam usus dengan tempo yang lebih sihat. Dapat kawal kolestrol dan gula. Syarat kena minum air cukup supaya lebih lancar.

3. Sayur hijau tinggi dengan klorofil. Ia bersifat alkali dan dapat bantu menyahtoksik darah, mengalkalikan darah bagi pesakit kencing manis yang darahnya lebih asidik. Darah berasid ini kuman suka biak, kanser pun suka juga.

4. Sayur hijau juga kaya dengan bahan nutrisi yang boleh lebarkan salur darah, lancarkan aliran darah yang sudah tentunya menjadi masalah besar kepada pesakit kencing manis. Juga sangat sihat bagi kesihatan kardiovaskular.

5. Sayur hijau kaya dengan nutrisi seperti ALA, magnesium, polyphenols yang boleh bantu kawal paras gula dan tingkatkan sensitiviti insulin. Sangat baik bagi pesakit kencing manis.

6. Sayur hijau kaya dengan pelbagai phytonutrisi yang boleh melawan radang, melawan radikal bebas (fungsi antioksidannya), vitamin yang berfaedah, folate (untuk kesihatan DNA dan RNA), beta carotene, lutein dan banyak lagi yang berfungsi untuk awet muda.
Sayur amat penting bagi diet yang seimbang lebih-lebih lagi bagi mereka yang sakit. Seelok-eloknya amalkan sejak dari muda, jangan tunggu sakit baru nak makan sayur. Apa faedahnya makan sayur hijau? 1. Sayur hijau tinggi dengan serat. Apabila dimakan dengan nasi atau karbohidrat yang tinggi indeks glisemik, serat ini akan membentuk seperti jaring yang akan menahan kanji dari diserap sekali gus. Secara tak langsung boleh bantu turunkan indeks glisemik kanji tadi dan tak tingkatkan paras gula darah secara mendadak. 2. Sayur hijau melawaskan, ini juga berfaedah gerakkan makanan dalam usus dengan tempo yang lebih sihat. Dapat kawal kolestrol dan gula. Syarat kena minum air cukup supaya lebih lancar. 3. Sayur hijau tinggi dengan klorofil. Ia bersifat alkali dan dapat bantu menyahtoksik darah, mengalkalikan darah bagi pesakit kencing manis yang darahnya lebih asidik. Darah berasid ini kuman suka biak, kanser pun suka juga. 4. Sayur hijau juga kaya dengan bahan nutrisi yang boleh lebarkan salur darah, lancarkan aliran darah yang sudah tentunya menjadi masalah besar kepada pesakit kencing manis. Juga sangat sihat bagi kesihatan kardiovaskular. 5. Sayur hijau kaya dengan nutrisi seperti ALA, magnesium, polyphenols yang boleh bantu kawal paras gula dan tingkatkan sensitiviti insulin. Sangat baik bagi pesakit kencing manis. 6. Sayur hijau kaya dengan pelbagai phytonutrisi yang boleh melawan radang, melawan radikal bebas (fungsi antioksidannya), vitamin yang berfaedah, folate (untuk kesihatan DNA dan RNA), beta carotene, lutein dan banyak lagi yang berfungsi untuk awet muda.
Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan dan  bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH. .
.
โžก Sebotol ada 30 biji
โžก Boleh tahan 2 minggu
โžก Bahan 100% HALAL. .
.
Bahan MINCE. .
.
โžก Delima - Elak pengumpulan lemak
โžก Guarana- Kurangkan selera makan dengan selamat
โžก Garcinia - Kawal selera makan
โžก White Kidney Bean - Sekat karbohidrat jadi lemak
โžก Green Coffee Bean - Bakar lemak. .
.
Hisap 1 biji pagi & petang ,
30 minit sebelum makan. .
.
WhatsApp saya di ๐Ÿ“ฒ 0132582878
Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan dan bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH. . . โžก Sebotol ada 30 biji โžก Boleh tahan 2 minggu โžก Bahan 100% HALAL. . . Bahan MINCE. . . โžก Delima - Elak pengumpulan lemak โžก Guarana- Kurangkan selera makan dengan selamat โžก Garcinia - Kawal selera makan โžก White Kidney Bean - Sekat karbohidrat jadi lemak โžก Green Coffee Bean - Bakar lemak. . . Hisap 1 biji pagi & petang , 30 minit sebelum makan. . . WhatsApp saya di ๐Ÿ“ฒ 0132582878
๐Ÿ˜ฑTahukah anda??
.
Bahawa salah satu RAHSIA ramuan hebat yang terkandung dalam Greentea Mint Face Scrub ialah:
.
.
โ€ขโ˜˜ Methol (PaperMint) โ˜˜
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Extrak daun ini  bukan saja teksturnya yang menyegarkan dan menyejukkan, daun peppermint juga terkenal sebagai bahan utama dalam produk-produk kecantikan. Minyak peppermint diakui memiliki kandungan menthol yang berkhasiat bagi merawat kecantikan serta kesihatan kulit dan rambut.
.
.
โ˜˜ Methol (PaperMint) โ˜˜
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi kesegaran dan menghilangkan stress
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengatasi gatal dan kulit kering pada wajah
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปMembantu mengawal lebihan minyak pada liang pori, sehingga efektif untuk mencegah timbulnya jerawat dan pori-pori tersumbat.
.
.
๐Ÿ“ฒInfo lanjut kecantikan & mendapatkan manfaat produk
: 0179433428
๐Ÿ˜ฑTahukah anda?? . Bahawa salah satu RAHSIA ramuan hebat yang terkandung dalam Greentea Mint Face Scrub ialah: . . โ€ขโ˜˜ Methol (PaperMint) โ˜˜ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . Extrak daun ini bukan saja teksturnya yang menyegarkan dan menyejukkan, daun peppermint juga terkenal sebagai bahan utama dalam produk-produk kecantikan. Minyak peppermint diakui memiliki kandungan menthol yang berkhasiat bagi merawat kecantikan serta kesihatan kulit dan rambut. . . โ˜˜ Methol (PaperMint) โ˜˜ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi kesegaran dan menghilangkan stress . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengatasi gatal dan kulit kering pada wajah . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat . ๐Ÿ‘‰๐ŸปMembantu mengawal lebihan minyak pada liang pori, sehingga efektif untuk mencegah timbulnya jerawat dan pori-pori tersumbat. . . ๐Ÿ“ฒInfo lanjut kecantikan & mendapatkan manfaat produk : 0179433428
Tak lupa tc dan teamix before exercise, tak kira lah pagi atau petang untuk pembakaran lemak dengan lebih cepat.

#herbalifenutrition #kurusdarirumah
#kurus30hari
#teamsurikurus
Gula gula kurus hanya sekadar nama, sebab cara makan sama macam kemam gula-gula biasa. Rasanya sedap manis macam buah oren. Cubalah ๐Ÿ˜˜
.
Nak tau info lanjut cecepat WhatsApp saya di ๐Ÿ“ฒ 018912589@ keh๐Ÿ˜‰
Gula gula kurus hanya sekadar nama, sebab cara makan sama macam kemam gula-gula biasa. Rasanya sedap manis macam buah oren. Cubalah ๐Ÿ˜˜ . Nak tau info lanjut cecepat WhatsApp saya di ๐Ÿ“ฒ 018912589@ keh๐Ÿ˜‰
Badan kita seperti BANK SIMPANAN LEMAK. Lemak berfungsi untuk simpan tenaga.
.
Tetapi jika hari-hari makan terlebih dari jumlah kalori yang badan perlukan, setiap hari itu jugalah lemak akan disimpan. Macam menabunglah pula! .
.
Badan akan simpan lemak di seluruh badan termasuklah organ-organ penting seperti jantung, hati dan otak. .
. 
Amalkan pemakanan yang seimbang dan jika kalian tahu dah terlebih kalori atau lemak, buat diari makanan dan kalori defisit.
.
Tetapi janganlah makan sedikit sangat. 1000 ke 1100 kalori adalah jumlah kalori minimum yang kalian perlu makan dalam sehari. Wallahualam.
Badan kita seperti BANK SIMPANAN LEMAK. Lemak berfungsi untuk simpan tenaga. . Tetapi jika hari-hari makan terlebih dari jumlah kalori yang badan perlukan, setiap hari itu jugalah lemak akan disimpan. Macam menabunglah pula! . . Badan akan simpan lemak di seluruh badan termasuklah organ-organ penting seperti jantung, hati dan otak. . . Amalkan pemakanan yang seimbang dan jika kalian tahu dah terlebih kalori atau lemak, buat diari makanan dan kalori defisit. . Tetapi janganlah makan sedikit sangat. 1000 ke 1100 kalori adalah jumlah kalori minimum yang kalian perlu makan dalam sehari. Wallahualam.
Pelanggan ni berniat untuk mempercepatkan proses penurunan berat beliau. Jadi, beliau akan berjogging setiap petang. .
.
Konsisten consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, konsisten juga riadhah, maka proses penurunan menjadi semakin mudah. Alhamdulillah. Syabas! .
.
Nak order atau jika ada sebarang pertanyaan berkaitan, boleh WhatsApp saya dengan segera di ๐Ÿ“ฒ 0189125891 . Saya tunggu tau ๐Ÿ˜
Pelanggan ni berniat untuk mempercepatkan proses penurunan berat beliau. Jadi, beliau akan berjogging setiap petang. . . Konsisten consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, konsisten juga riadhah, maka proses penurunan menjadi semakin mudah. Alhamdulillah. Syabas! . . Nak order atau jika ada sebarang pertanyaan berkaitan, boleh WhatsApp saya dengan segera di ๐Ÿ“ฒ 0189125891 . Saya tunggu tau ๐Ÿ˜