an online Instagram web viewer

#SEEDLINGS medias

Photos

When my friend gave me some gerbera seeds I had no idea of growing plants from them. I followed some guidelines online and then sowed them in small seedling pots 🙂
😀
Its been more than a week now and the little seedlings are slowly coming out from the soil 🌱
I am so happy to see the results. Waiting for them to grow a bit more so that I can plant them in their respective pots 🌱
#seeds #gerbera #flowers #easygardening #wednesday #holidayvibes #happiness #seedlings #storyofaseed
When my friend gave me some gerbera seeds I had no idea of growing plants from them. I followed some guidelines online and then sowed them in small seedling pots 🙂 😀 Its been more than a week now and the little seedlings are slowly coming out from the soil 🌱 I am so happy to see the results. Waiting for them to grow a bit more so that I can plant them in their respective pots 🌱 #seeds  #gerbera  #flowers  #easygardening  #wednesday  #holidayvibes  #happiness  #seedlings  #storyofaseed 
#Repost @purangiplants ・・・
Cucumber restock. 
These little guys are in biodegradable #fertilpots #plantthepot 
Muncher is a small green cucumber, similar to a Lebanese cuke.  and can also be picked as a baby cuke for pickling. 
Spacemaster is great for containers or small gardens since it doesn’t need as much space to grow. 
Also some Baxter’s early bush cherry tomato. Another plant perfect for containers as it doesn’t require much support. 
Three ways to buy - 
1- pop into the stall
2- send me a message
3- check out our website (link in bio) 
#purangiplants #purangiplantsonline #growyourownfood #vegetableseedlings #cucumbers #seedlings
#Repost  @purangiplants ・・・ Cucumber restock. These little guys are in biodegradable #fertilpots  #plantthepot  Muncher is a small green cucumber, similar to a Lebanese cuke. and can also be picked as a baby cuke for pickling. Spacemaster is great for containers or small gardens since it doesn’t need as much space to grow. Also some Baxter’s early bush cherry tomato. Another plant perfect for containers as it doesn’t require much support. Three ways to buy - 1- pop into the stall 2- send me a message 3- check out our website (link in bio) #purangiplants  #purangiplantsonline  #growyourownfood  #vegetableseedlings  #cucumbers  #seedlings 
Hello tiny snow peas! I love watching seeds sprout in the garden 🌱⛅💧🌈💚
Hello tiny snow peas! I love watching seeds sprout in the garden 🌱⛅💧🌈💚
Oh hello little baby lemon trees! 🌱🌱🌱🌱gilling my bedroom window with more seedlings. 🍋 #growingagoodlife #lemontree #seedlings #plantlover #lemons #formygin
.
Musim cuaca yang tak menentu ni sekejap hujan sekejap panas. Biasanya kalau antibody sesorang yang tak kuat akan cepat terkena demam.
.
Selalunya budak-budak lah yang cepat demam atau selesema kalau time cuaca tak menentu ni.
.
Dulu masa belum kenal dengan YL, gigih potong buah lemon and perah dalam tub mandi anak. So berendamlah anak dalam tub dengan lemon yang diperah.
.
Sekarang dah tak payah susah lagi. Titiskan je eo. Settle. 🤗.
.
Kebaikan Lemon EO ni tak payah nak cerita lagi. Korang semua mesti dah tahu kan? Selain untuk turunkan suhu panas demam atau hidung yang berair, boleh jugak diffuse untuk bau dan kesegaran dalam rumah.
.
Kot lah ada yang mual-mual loya, boleh terus inhale Lemon EO. Lega weyhhh! Cubalah! Owwhhhh ya, EO Lemon ni ada dalam Premium Starter Kits (PSK) jugak. So, siapa yang beli PSK, boleh dah guna Lemon EO dengan rasa bangga. Hihi.
.
KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹
.
#yleonana #yleojb #yleojohorbahru #yleojohor #yleoskudai #yleoutm #yleosenai #yleokulai #younglivingmalaysia #younglivingjohor #younglivingjohorbahru #younglivingsenai #younglivingkulai #lemonessentialoil #oilylicious #oilyliciousjb #oilyliciousjohor #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingbrunei #seedlings #premiumstarterkitsrm713sahaja #ohanaoilers #teamminyakkaknana #kesegaranrumah #airfreshner #freshair

Love;
NANA 💋
🆔️ 4023637
🤝 https://goo.gl/HfXkSH
📲 http://yleonana.wasap.my
📱 0167172514
. Musim cuaca yang tak menentu ni sekejap hujan sekejap panas. Biasanya kalau antibody sesorang yang tak kuat akan cepat terkena demam. . Selalunya budak-budak lah yang cepat demam atau selesema kalau time cuaca tak menentu ni. . Dulu masa belum kenal dengan YL, gigih potong buah lemon and perah dalam tub mandi anak. So berendamlah anak dalam tub dengan lemon yang diperah. . Sekarang dah tak payah susah lagi. Titiskan je eo. Settle. 🤗. . Kebaikan Lemon EO ni tak payah nak cerita lagi. Korang semua mesti dah tahu kan? Selain untuk turunkan suhu panas demam atau hidung yang berair, boleh jugak diffuse untuk bau dan kesegaran dalam rumah. . Kot lah ada yang mual-mual loya, boleh terus inhale Lemon EO. Lega weyhhh! Cubalah! Owwhhhh ya, EO Lemon ni ada dalam Premium Starter Kits (PSK) jugak. So, siapa yang beli PSK, boleh dah guna Lemon EO dengan rasa bangga. Hihi. . KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹 . #yleonana  #yleojb  #yleojohorbahru  #yleojohor  #yleoskudai  #yleoutm  #yleosenai  #yleokulai  #younglivingmalaysia  #younglivingjohor  #younglivingjohorbahru  #younglivingsenai  #younglivingkulai  #lemonessentialoil  #oilylicious  #oilyliciousjb  #oilyliciousjohor  #younglivingsingapore  #younglivingindonesia  #younglivingbrunei  #seedlings  #premiumstarterkitsrm713sahaja  #ohanaoilers  #teamminyakkaknana  #kesegaranrumah  #airfreshner  #freshair  Love; NANA 💋 🆔️ 4023637 🤝 https://goo.gl/HfXkSH 📲 http://yleonana.wasap.my 📱 0167172514
India's love affair with fennel needs no introduction.

chewing on fennel seeds helped increased the nitrite content in saliva, making it a great natural way to keep a check on blood pressure levels.

Drinking fennel tea, regularly helps flush out excess fluids as it works as a diuretic. In addition, fennel seed helps remove toxins and reduces the risk of urinary tract problems. 
The tea is considered very useful to help indigestion, bloating and constipation because of the oils found in these seeds. Fennel seeds contain estragole, fenchone and anethole, which contribute to the plant's antispasmodic and anti-inflammatory properties.

Fennel seeds and their phytonutrients help clear sinuses. Sinus is a condition in which the cavities around the nasal passages become inflamed. 
A handful of these seeds could do wonders for your eyesight too.  Fennel seeds contain Vitamin A, which is important for eyesight.
.
.
.
.
.
.
.
@doctor_indori
@doctor_indori
@doctor_indori
@doctor_indori
@doctor_indori

#seeds #fennelteam #seed #fennellee #seedlings #fennelleeemotions #seedorf #fennelbeautyslimming #seedeeper #fnteam #growyourown #fennelonlineshopping #nature #fennelfashionshow #seedifferent #fennel #seedbank #fennelstore #seedfw #fngroup #seedoo #fennelmall #seedling #berfashop #seedesign #ymteam #seedbeads #inteam #seedless #rlteam
India's love affair with fennel needs no introduction. chewing on fennel seeds helped increased the nitrite content in saliva, making it a great natural way to keep a check on blood pressure levels. Drinking fennel tea, regularly helps flush out excess fluids as it works as a diuretic. In addition, fennel seed helps remove toxins and reduces the risk of urinary tract problems. The tea is considered very useful to help indigestion, bloating and constipation because of the oils found in these seeds. Fennel seeds contain estragole, fenchone and anethole, which contribute to the plant's antispasmodic and anti-inflammatory properties. Fennel seeds and their phytonutrients help clear sinuses. Sinus is a condition in which the cavities around the nasal passages become inflamed. A handful of these seeds could do wonders for your eyesight too.  Fennel seeds contain Vitamin A, which is important for eyesight. . . . . . . . @doctor_indori @doctor_indori @doctor_indori @doctor_indori @doctor_indori #seeds  #fennelteam  #seed  #fennellee  #seedlings  #fennelleeemotions  #seedorf  #fennelbeautyslimming  #seedeeper  #fnteam  #growyourown  #fennelonlineshopping  #nature  #fennelfashionshow  #seedifferent  #fennel  #seedbank  #fennelstore  #seedfw  #fngroup  #seedoo  #fennelmall  #seedling  #berfashop  #seedesign  #ymteam  #seedbeads  #inteam  #seedless  #rlteam 
Our over 5ha of greenhouse facilities provides an insect proof chain throughout the growing period of the seedlings ensuring the farmer receives clean, insect free seedlings. #roots #greenhouse #nature #grafted #ungrafted #plants #seedlings #grow #agriculture #Hishtil #HishtilSA #fresh #vegetable
ผ่านไปหนึ่งเดือนนิดๆ โตขึ้นมั่งไหมเนี่ย เอาออกแดดได้รึยังงงง
#succulents #succulove #cactus #lophophora #lophowilliamsii #seedlings #พืชอวบน้ำ #กระบองเพชร #แคคตัส #โลโฟ #โลโฟโฟร่า #โลโฟวิลเลี่ยม #แมมมอม
#gardening before my day starts! 🌱  planted 🍅tomatoes & habanero 🌶 
Thank you sharing 🌱@errrverybodylovestomos
🌱
🌱
#balconygarden #veggies #gardening #growyourownfood #tomatoseedlings #seedlings #theraputic
No matter circumstances, there is a sudden joy in noticing seedlings have grown into a beautiful little plant 💕🌿
.
.
.
.
.
#coleus #coleusplant #palettblad #palettbladunite #seedlings #palettbladsgäris
ITEM LAYAK 15% DISKAUN ****************************************************** Hai... Okay sambung lagi apa yang boleh redeem 15% diskaun.
*
Ini adalah #ningxiared yg kaya dengan jus buah-buahan beri & buah goji. Siapa patut ada? Pekerja/ibu bapa yang bekerja & memerlukan tenaga lebih. *
Suri rumah juga sbb nak mengurus keluarga bukanlah mudah kan. Selalu habis bateri awal.😆 Warga emas terutamanya kena ada sbb membantu dr segi kesihatan & sistem penghadaman. *

Sebab apa kena ada? Ianya organik & merupakan campuran jus buah-buahan anti-kanser. Salah satu alternatif utk bantu beri gaya hidup lebih sihat. #alhamdulillah dah setahun lebih Bella amalkan NXR ni. Masalah pembuagan fuhh lancar uols.❤️ *

Klik link di bio utk borak.😊
*
(Gambar pelbagai jenis Ningxia Red). *

#younglivingmalaysia #younglivingjohor #younglivingjohorbahru #younglivingpasirgudang #younglivingmasai #younglivingserialam #younglivingbatupahat #younglivingkluang #younglivingmalaysia #younglivingsingapore #promerdeka #kidscentstoothpaste #gentlebaby #gentlemistdiffuser #premiumstarterkit #ylpromo #minyakessentialmalaysia #essentialoils #seedlings #babynaturalproducts #naturalremediesmalaysia #promokonvo #convopromo
ITEM LAYAK 15% DISKAUN ****************************************************** Hai... Okay sambung lagi apa yang boleh redeem 15% diskaun. * Ini adalah #ningxiared  yg kaya dengan jus buah-buahan beri & buah goji. Siapa patut ada? Pekerja/ibu bapa yang bekerja & memerlukan tenaga lebih. * Suri rumah juga sbb nak mengurus keluarga bukanlah mudah kan. Selalu habis bateri awal.😆 Warga emas terutamanya kena ada sbb membantu dr segi kesihatan & sistem penghadaman. * Sebab apa kena ada? Ianya organik & merupakan campuran jus buah-buahan anti-kanser. Salah satu alternatif utk bantu beri gaya hidup lebih sihat. #alhamdulillah  dah setahun lebih Bella amalkan NXR ni. Masalah pembuagan fuhh lancar uols.❤️ * Klik link di bio utk borak.😊 * (Gambar pelbagai jenis Ningxia Red). * #younglivingmalaysia  #younglivingjohor  #younglivingjohorbahru  #younglivingpasirgudang  #younglivingmasai  #younglivingserialam  #younglivingbatupahat  #younglivingkluang  #younglivingmalaysia  #younglivingsingapore  #promerdeka  #kidscentstoothpaste  #gentlebaby  #gentlemistdiffuser  #premiumstarterkit  #ylpromo  #minyakessentialmalaysia  #essentialoils  #seedlings  #babynaturalproducts  #naturalremediesmalaysia  #promokonvo  #convopromo 
Introducing the Desert Mist Premium starter kit. I was so excited when I received my kit for the first time and could not wait to unpack the box and try out everything. This kit comes with all the essentials to make getting started with oils incredibly easy. There’s also sample packets so you can try out other amazing YL products like  Ningxia Red and the amazing Thieves household cleaner. .
.ALL THE THIEVES! .
If you’re interested in learning more about this starter kit or any of the contents, reach out to me and I will be happy to guide you! Also, I am currently offering $10 cash back (via PayPal or Venmo) to anyone who decides to hop on with this Desert Mist Premium Starter Kit before the end of the month! .
.
.
.
#younglivingessentialoils #younglivingworks #essentialoils #oillady #oiloutfitters #alltheoils #nontoxicliving #healthierchoices #healthylifestyle #crunchymamas #naturalmoms #KidScents #seedlings
Introducing the Desert Mist Premium starter kit. I was so excited when I received my kit for the first time and could not wait to unpack the box and try out everything. This kit comes with all the essentials to make getting started with oils incredibly easy. There’s also sample packets so you can try out other amazing YL products like Ningxia Red and the amazing Thieves household cleaner. . .ALL THE THIEVES! . If you’re interested in learning more about this starter kit or any of the contents, reach out to me and I will be happy to guide you! Also, I am currently offering $10 cash back (via PayPal or Venmo) to anyone who decides to hop on with this Desert Mist Premium Starter Kit before the end of the month! . . . . #younglivingessentialoils  #younglivingworks  #essentialoils  #oillady  #oiloutfitters  #alltheoils  #nontoxicliving  #healthierchoices  #healthylifestyle  #crunchymamas  #naturalmoms  #KidScents  #seedlings 
Manfaat Pijat Bayi :
- Mampu meningkatkan sistem kekebalan
- Meningkatkan aliran cairan getah bening keseluruh tubuh
- Memperbaiki sirkulasi darah dan pernafasan
- Merangsang fungsi pencernaan serta pembuangan - Membuat tidur lebih lelap - Mengurangi kembung dan kolik (sakit perut)

Kontak fisik secara positif antar orang tua dan anaknya dapat membuat anak merasa berharga dan dicintai. Penelitian menunjukkan bahwa bayi yang dipijat dengan penuh kasih sayang jarang sekali menangis dan sakit daripada bayi yang tidak dipijat. Pijat mampu meningkatkan relaksasi dan menenangkan bayi yang menangis (Heath dan Bainbridge, 2007) . .
.
.
#gymnademicsbintaro #gymnademicsindonesia #smartparenting #smartbaby #healthyfamily #kelaspijatbayi #babymassage #pijatbayi #bintaro #youngliving #seedlings #babyoil #tangsel
Manfaat Pijat Bayi : - Mampu meningkatkan sistem kekebalan - Meningkatkan aliran cairan getah bening keseluruh tubuh - Memperbaiki sirkulasi darah dan pernafasan - Merangsang fungsi pencernaan serta pembuangan - Membuat tidur lebih lelap - Mengurangi kembung dan kolik (sakit perut) Kontak fisik secara positif antar orang tua dan anaknya dapat membuat anak merasa berharga dan dicintai. Penelitian menunjukkan bahwa bayi yang dipijat dengan penuh kasih sayang jarang sekali menangis dan sakit daripada bayi yang tidak dipijat. Pijat mampu meningkatkan relaksasi dan menenangkan bayi yang menangis (Heath dan Bainbridge, 2007) . . . . #gymnademicsbintaro  #gymnademicsindonesia  #smartparenting  #smartbaby  #healthyfamily  #kelaspijatbayi  #babymassage  #pijatbayi  #bintaro  #youngliving  #seedlings  #babyoil  #tangsel 
🙋Raise your hand if you want to be the smart one that gets up to a $25.00 gift 🎁 NEXT WEEK?? 🙋🏻‍♀️
.
⭐️From NOW through Saturday October 20th —>> if you purchase ANY of the Premium Starter Kit options: Oils-Savvy-Thieves-or Ningxa - you will receive a $20.00 🎁gift back upon delivery!!⭐️
.
💦If you sign up for Essential Rewards (monthly wellness 📦box -THE smartest way to shop!!)- I will give you another $5.00 🎁 gift back upon delivery💦
.
☄️(I’ve gotten over $300.00 in Rewards and FREE products in just 6 months)☄️
.
💵Not only do you start your wellness journey to a toxic free lifestyle - AND - get up to $25.00 gift 🎁 back - what could be better??💵
.
💥Let me show you how to experience the LIFE CHANGING health and wellness benefits that my family has seen from Young Living essential oils!!💥
.
😍Better overall health - less discomfort with muscles 💪 - better sleep 😴 - nonexistent seasonal issues🤧 - Thieves - Chemical free cleaning in our home😍
.
🍀There is also Chemical free - Mineral based Savvy Makeup 💄 line - The delicious 🍹Ningxia Red - high anti-oxidant drink 🍹 to support your immune system - AND The Seedlings 🌱 Line for EVERYTHING Babies🌱 - and so much more!!🍀
.
🛍PLUS - when you become a member - you get 24% discount on EVERY purchase🛍
.
👊Don't pass up this opportunity to support a healthier life for your family - - and live above the wellness line without chemicals!👊
.
💕Send me a message, text me or call me and I’ll guide you EVERY step of the way!💕
.
🙋Raise your hand if you want to be the smart one that gets up to a $25.00 gift 🎁 NEXT WEEK?? 🙋🏻‍♀️ . ⭐️From NOW through Saturday October 20th —>> if you purchase ANY of the Premium Starter Kit options: Oils-Savvy-Thieves-or Ningxa - you will receive a $20.00 🎁gift back upon delivery!!⭐️ . 💦If you sign up for Essential Rewards (monthly wellness 📦box -THE smartest way to shop!!)- I will give you another $5.00 🎁 gift back upon delivery💦 . ☄️(I’ve gotten over $300.00 in Rewards and FREE products in just 6 months)☄️ . 💵Not only do you start your wellness journey to a toxic free lifestyle - AND - get up to $25.00 gift 🎁 back - what could be better??💵 . 💥Let me show you how to experience the LIFE CHANGING health and wellness benefits that my family has seen from Young Living essential oils!!💥 . 😍Better overall health - less discomfort with muscles 💪 - better sleep 😴 - nonexistent seasonal issues🤧 - Thieves - Chemical free cleaning in our home😍 . 🍀There is also Chemical free - Mineral based Savvy Makeup 💄 line - The delicious 🍹Ningxia Red - high anti-oxidant drink 🍹 to support your immune system - AND The Seedlings 🌱 Line for EVERYTHING Babies🌱 - and so much more!!🍀 . 🛍PLUS - when you become a member - you get 24% discount on EVERY purchase🛍 . 👊Don't pass up this opportunity to support a healthier life for your family - - and live above the wellness line without chemicals!👊 . 💕Send me a message, text me or call me and I’ll guide you EVERY step of the way!💕 .
I am a Seedlings Lover ♥️ mami2 pastikan produk perawatan kulit anak nya aman. Kan kasian klo dari kecil udh dikasi bahan2 kimia yang ternyata tidak baik untuk anaknya.

Mau tau contoh bahan kimia yg sebaiknya dihindari? Nah abis baca ini coba cek ingredients produk baby nya apakah masi mengandung 1 dari bahan ini? 
1. Synthetic Fragrance Karena rahasia dagang, perusahaan tidak perlu mengungkapkan bahan apa yang digunakan dalam wewangian
2. Parabens Digunakan sebagai pengawet. Carilah bahan dengan paraben, atau asam benzoat atau propil ester
3. Phthalates Digunakan sebagai pengawet. Hindari produk dengan diethylhexyl phthalate, dibutyl phthalate, demethyl phthalate, atau diethyl phthalate
4. 1, 4-Dioxane, Ethylated Surfactants Jauhi bahan-bahan yang mengandung huruf "eth" dan "PEG"
5. Proplyne glycol Bahan kimia berbasis minyak bumi yang ditemukan dalam tisu bayi dan digunakan untuk menyerap cairan dan menjaga tingkat kelembaban.  BAHAN-BAHAN YANG SEBAIKNYA DIHINDARI
1. Mineral Oil Produk sampingan murah dari pengolahan minyak bumi dan bertindak sebagai penghalang pada kulit, tidak memungkinkan kulit untuk bernapas atau melepaskan racun.
2. Triclosan Apa pun yang diberi label sebagai 'antibakteri' kemungkinan  mengandung triclosan, yang merupakan pengganggu endokrin dan berbahaya bagi lingkungan
3. Bisphenol-A (BPA) Bahan yang mengganggu hormon dan dapat menyebabkan kerusakan pada otak, sistem reproduksi, jantung dan hati
4. SLS & SLES Umumnya ditemukan dalam produk perawatan pribadi dan inilah yang menyebabkan produk-produk sintetis tersebut berbusa
5. Talc Sebuah bubuk mineral ditambahkan ke bedak bayi sebagai agen pengering, tetapi dikenal sebagai penyebab iritasi paru-paru dan mungkin karsinogenik.

Nah klo aku pakein Seedlings Series untuk  baby M. Mulai dari ♥️ Bath Wash n Shampoo
♥️ Baby Oil ♥️ Diaper Rash ♥️ Tissue Wipes ♥️ Body Lotion

#seedlings #seedlingsbaby #youngliving #yleo #ylbaby #essentialoil #produkamanbayi #ylclarity
I am a Seedlings Lover ♥️ mami2 pastikan produk perawatan kulit anak nya aman. Kan kasian klo dari kecil udh dikasi bahan2 kimia yang ternyata tidak baik untuk anaknya. Mau tau contoh bahan kimia yg sebaiknya dihindari? Nah abis baca ini coba cek ingredients produk baby nya apakah masi mengandung 1 dari bahan ini? 1. Synthetic Fragrance Karena rahasia dagang, perusahaan tidak perlu mengungkapkan bahan apa yang digunakan dalam wewangian 2. Parabens Digunakan sebagai pengawet. Carilah bahan dengan paraben, atau asam benzoat atau propil ester 3. Phthalates Digunakan sebagai pengawet. Hindari produk dengan diethylhexyl phthalate, dibutyl phthalate, demethyl phthalate, atau diethyl phthalate 4. 1, 4-Dioxane, Ethylated Surfactants Jauhi bahan-bahan yang mengandung huruf "eth" dan "PEG" 5. Proplyne glycol Bahan kimia berbasis minyak bumi yang ditemukan dalam tisu bayi dan digunakan untuk menyerap cairan dan menjaga tingkat kelembaban. BAHAN-BAHAN YANG SEBAIKNYA DIHINDARI 1. Mineral Oil Produk sampingan murah dari pengolahan minyak bumi dan bertindak sebagai penghalang pada kulit, tidak memungkinkan kulit untuk bernapas atau melepaskan racun. 2. Triclosan Apa pun yang diberi label sebagai 'antibakteri' kemungkinan mengandung triclosan, yang merupakan pengganggu endokrin dan berbahaya bagi lingkungan 3. Bisphenol-A (BPA) Bahan yang mengganggu hormon dan dapat menyebabkan kerusakan pada otak, sistem reproduksi, jantung dan hati 4. SLS & SLES Umumnya ditemukan dalam produk perawatan pribadi dan inilah yang menyebabkan produk-produk sintetis tersebut berbusa 5. Talc Sebuah bubuk mineral ditambahkan ke bedak bayi sebagai agen pengering, tetapi dikenal sebagai penyebab iritasi paru-paru dan mungkin karsinogenik. Nah klo aku pakein Seedlings Series untuk baby M. Mulai dari ♥️ Bath Wash n Shampoo ♥️ Baby Oil ♥️ Diaper Rash ♥️ Tissue Wipes ♥️ Body Lotion #seedlings  #seedlingsbaby  #youngliving  #yleo  #ylbaby  #essentialoil  #produkamanbayi  #ylclarity 
The Importance Of Music In The Development Of Toddlers. Music increases toddler's sensory development. Just as taste, textures and colours aid a child's sensory development, so does music. Music can improve literacy and numeracy. Music is a mood lifter. Music helps toddlers build coordination. 
#achildsexperience #music #instruments #introduction #learning #focus #seedlings #herewegrow #development
The first “Martha Stewart” to arrive on earth! This line is going to be special. It is a cross of our coveted keeper #ThePamAnderson x 3Dcbd the 3D cbd is a skunk Haze cbd dominate line put together with Pam Anderson’s high THC content and pungent terp profile this should be a true care giver. #theMarthaStewart #love #gardening #cbd #thc #smoke #dab #vape #medicalmarijuana #cannabiscommunity #burn #bud #weed #grow #seeds #familytreeseeds #begoodtoeachother #seedlings
The first “Martha Stewart” to arrive on earth! This line is going to be special. It is a cross of our coveted keeper #ThePamAnderson  x 3Dcbd the 3D cbd is a skunk Haze cbd dominate line put together with Pam Anderson’s high THC content and pungent terp profile this should be a true care giver. #theMarthaStewart  #love  #gardening  #cbd  #thc  #smoke  #dab  #vape  #medicalmarijuana  #cannabiscommunity  #burn  #bud  #weed  #grow  #seeds  #familytreeseeds  #begoodtoeachother  #seedlings 
Sometimes I teach kids about pumpkin and stuff...🎃 #hmclauselife #pumpkin #circleoflife  #seedlings #nerd #instalike #photooftheday
It’s almost impossible to see thanks to the grey weather and grey soil - but our first 3 varieties of tomatoes have been planted! We planted just a few seedlings of each as a test, so that if the soils not right or the lack of fencing proves and issue, we haven’t wasted the lot! Will get some mulch over the weekend and hopefully watch some magic happen these next few weeks. Grow lil babies, grow! 🍅🍝
•
•
•
#growing #gardening #garden #gardener #gardeningaustralia #grownandgathered #veggies #vegetablegarden #marketgarden #tomatoes #seedlings #propagation #countryliving #countrystyle #freshstart #newbeginnings #plants #plantsofinstagram #greenthumb #futurefarmers #spring #seasonalfood
It’s almost impossible to see thanks to the grey weather and grey soil - but our first 3 varieties of tomatoes have been planted! We planted just a few seedlings of each as a test, so that if the soils not right or the lack of fencing proves and issue, we haven’t wasted the lot! Will get some mulch over the weekend and hopefully watch some magic happen these next few weeks. Grow lil babies, grow! 🍅🍝 • • • #growing  #gardening  #garden  #gardener  #gardeningaustralia  #grownandgathered  #veggies  #vegetablegarden  #marketgarden  #tomatoes  #seedlings  #propagation  #countryliving  #countrystyle  #freshstart  #newbeginnings  #plants  #plantsofinstagram  #greenthumb  #futurefarmers  #spring  #seasonalfood 
ラディッシュ成長録👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾
・
一昨日間引いたときより確実にデカくなってる😂😂😂
・
間引くことって大切なんだなー😳😳😳と同時に写真撮る時の太陽の重要性に気づいた笑
・
・
・
#ezawafarm #エザワファーム
#organicfarm #organicveggies #organic #farm #farmer #radish #seedlings #landscape #landscapephotography #outdoorsman #outdoorphotography #nature_lovers #naturelovers
・
・
・
#畑 #百姓 #有機野菜 #無農薬 #兼業農家 
#ラディッシュ #苗 #オーガニック
ラディッシュ成長録👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾 ・ 一昨日間引いたときより確実にデカくなってる😂😂😂 ・ 間引くことって大切なんだなー😳😳😳と同時に写真撮る時の太陽の重要性に気づいた笑 ・ ・ ・ #ezawafarm  #エザワファーム  #organicfarm  #organicveggies  #organic  #farm  #farmer  #radish  #seedlings  #landscape  #landscapephotography  #outdoorsman  #outdoorphotography  #nature_lovers  #naturelovers  ・ ・ ・ #畑  #百姓  #有機野菜  #無農薬  #兼業農家  #ラディッシュ  #苗  #オーガニック 
Tent is all cleaned out for the priority plants. 
#weedporn #seedlings #potted #maryjane #marijuana #cannabis #greenthumb #sprouted #growtent #growing #greenhouse #garden #LED #grow #weed #ganja #420
Let her go early. This ruderalis plant wasnt doing much good for us besides being a practice plant, we decided it would be best to get our tent ready for the babies so we hung her out. 
#weedporn #seedlings #potted #maryjane #marijuana #cannabis #greenthumb #sprouted #growtent #growing #greenhouse #garden #LED #grow #weed #ganja #420 #ruderalis
Sending out a simple starter pack for my newly joined friends!! ❤️ #welcometojoinme #younglivingessentialoils #seedlings #lotion #lavender #sample
Frosty bitch 🙏🏽 having a bigger AC is helping me bring out the purples. Can’t wait to try this new batch
Frosty bitch 🙏🏽 having a bigger AC is helping me bring out the purples. Can’t wait to try this new batch
Sometimes Jade has nightmares... It's not often at all, but enough for me to want to try and do something about it. That's why today I decided to add this to my October wellness box for the first time.. Right off the bat, I love that there are no artificial fragrances or dyes in it and that it encourages a peaceful, calm aroma that is perfect to fall asleep to. I think this will become a beautiful part of our nighttime routine and I can't wait to let Jade spray this on her pillow... ** it's perfect to freshen up bedding, car seats + clothing && I'm pretty sure when Jade wakes up now in the morning she will smell like a DREAM 😍😍😍 aka like Lavender, Bergamot and Ylang Ylang essential oils ->> which are all in this spray.. I can't wait to try it. 🤗🤗 Only the best for our sweet girl -- which is also why it's important that it is FREE from sulfates, parabens, phthlates, synthetic colorants, synthetic dyes, petrochemicals, synthetic preservatives, chlorine, mineral oil and lanolin. 🙌🙌🙌 and yup, you guessed it.. those things are found in conventional baby products. 😱😤 I don't even have babies anymore and that makes me SO mad. 
Mama's -->> if you haven't already, ditch & switch... One toxin-free product, one month at a time.
Sometimes Jade has nightmares... It's not often at all, but enough for me to want to try and do something about it. That's why today I decided to add this to my October wellness box for the first time.. Right off the bat, I love that there are no artificial fragrances or dyes in it and that it encourages a peaceful, calm aroma that is perfect to fall asleep to. I think this will become a beautiful part of our nighttime routine and I can't wait to let Jade spray this on her pillow... ** it's perfect to freshen up bedding, car seats + clothing && I'm pretty sure when Jade wakes up now in the morning she will smell like a DREAM 😍😍😍 aka like Lavender, Bergamot and Ylang Ylang essential oils ->> which are all in this spray.. I can't wait to try it. 🤗🤗 Only the best for our sweet girl -- which is also why it's important that it is FREE from sulfates, parabens, phthlates, synthetic colorants, synthetic dyes, petrochemicals, synthetic preservatives, chlorine, mineral oil and lanolin. 🙌🙌🙌 and yup, you guessed it.. those things are found in conventional baby products. 😱😤 I don't even have babies anymore and that makes me SO mad. Mama's -->> if you haven't already, ditch & switch... One toxin-free product, one month at a time.
Red spinach and mint seedlings. .
.
#seedlings #spinach #mint #growingplants #hydroponics #urbanfarmer
.
Dari sekadar suka-suka. Terus terjebak dan alhamdulillah kekal.
.
Ini yang buat sayang lebih dekat YL. Pandai beli jiwa ni. Komisyen dapat. Barang free pun dapat. Apa lagi mau??
.
Ada yang nak join YL dan Kak Nana guide korang supaya lagi berjaya? Meh lah wassup. Percayalah. Korang tak kan rugi punya. .
Tak kan nak tengok jeeeee.. 😘
.
KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹
.
#yleonana #yleojb #yleojohorbahru #yleojohor #yleoskudai #yleoutm #yleosenai #yleokulai #younglivingmalaysia #younglivingjohor #younglivingjohorbahru #younglivingsenai #younglivingkulai #younglivingmutiararini #oilylicious #oilyliciousjb #oilyliciousjohor #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingbrunei #seedlings #premiumstarterkitsrm713sahaja #ohanaoilers #teamminyakkaknana

Love;
NANA 💋
🆔️ 4023637
🤝 https://goo.gl/HfXkSH
📲 http://yleonana.wasap.my
📱 0167172514
. Dari sekadar suka-suka. Terus terjebak dan alhamdulillah kekal. . Ini yang buat sayang lebih dekat YL. Pandai beli jiwa ni. Komisyen dapat. Barang free pun dapat. Apa lagi mau?? . Ada yang nak join YL dan Kak Nana guide korang supaya lagi berjaya? Meh lah wassup. Percayalah. Korang tak kan rugi punya. . Tak kan nak tengok jeeeee.. 😘 . KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹 . #yleonana  #yleojb  #yleojohorbahru  #yleojohor  #yleoskudai  #yleoutm  #yleosenai  #yleokulai  #younglivingmalaysia  #younglivingjohor  #younglivingjohorbahru  #younglivingsenai  #younglivingkulai  #younglivingmutiararini  #oilylicious  #oilyliciousjb  #oilyliciousjohor  #younglivingsingapore  #younglivingindonesia  #younglivingbrunei  #seedlings  #premiumstarterkitsrm713sahaja  #ohanaoilers  #teamminyakkaknana  Love; NANA 💋 🆔️ 4023637 🤝 https://goo.gl/HfXkSH 📲 http://yleonana.wasap.my 📱 0167172514
2 months difference between pictures!
My garden is doing amazing!
So far we've enjoyed lettuce, beetroot and silverbeet, onion tops and chives and probably some others I can't think of.
My seedlings are not doing so well though and I don't know what I'm doing wrong.. if you have any tips leave them in a comment below 🙏
•
•
•
#garden #seedlings #lettuce #silverbeet #beetroot #raisedgarden #parsley #cellery #onions #mulch #strawberries #tomato #foodforthought #plant #time #happy #farmlife #fromgardentotable #pesticidefree #eatwell #growyourown #nature #gardenlife #homegarden #getoutside #vegetables #hobby #lovefornature
2 months difference between pictures! My garden is doing amazing! So far we've enjoyed lettuce, beetroot and silverbeet, onion tops and chives and probably some others I can't think of. My seedlings are not doing so well though and I don't know what I'm doing wrong.. if you have any tips leave them in a comment below 🙏 • • • #garden  #seedlings  #lettuce  #silverbeet  #beetroot  #raisedgarden  #parsley  #cellery  #onions  #mulch  #strawberries  #tomato  #foodforthought  #plant  #time  #happy  #farmlife  #fromgardentotable  #pesticidefree  #eatwell  #growyourown  #nature  #gardenlife  #homegarden  #getoutside  #vegetables  #hobby  #lovefornature 
My babies have started growing, so exciting! The arugula is the leader of the pack, followed by bok choi and radishes. This is day 3 and I would not be surprised if I started talking to them by the end of the week.
#seedlings #growingstuff #gardeningfordummies #happygardener #communitygarden #miamibeachlife #ilfautcultiversonjardin
Brrrr it’s cold in here! I think there’s something wrong with the atmosphere....there is something wrong, but that’s not what this post is about

This post is to show our new winter crop seedlings!! We got Georgia Southern Collard Greens, Bright Lights Swiss Chard, and Ruby Queen Beets!
.
.
. 
#plants #garden #georgiasouthern #collards #greens #brightlights #swisschard #beets #seedlings #green #texas #growasigrow
Patersonia looking fresh 😍
Patersonia looking fresh 😍
Reusing...pellets are amazing for constructing something new and useful!
#seedlingsnaturekindergarten #seedlings #naturekindergarten #construction #garden #landscape #reuse #pellets
Today was meant to be plant out day 🌱🌱🌱 thanks Rain 😭 anyway the babies are very much enjoying their first natural rainfall! Hopefully a better planting day tmrw 👌🏻 #plants #seedlings #babies #nurture #vegies #alldemgreens #garden #backyard #sustainable #rainyday #tassie #tasmania #gardener #greenthumb #growyourown #growyourfood
So we decided we were taking a dive and joining @floretflower Workshop this coming year. There’s so much more we can learn and we are beyond excited. The best part of being a flower farmer is learning from so many others and putting together any missing puzzle pieces with their help. Our goal is all the same to provide locally grown quality flowers and continue to teach our customers. As an overall team we do a pretty good job! #floweraddict #americangrown #flowerfarmguide #farmerflorist #flower #flowerfarmer #peonies #peony #slowflowers #ascfg #columbusbiz1st  #cutflowers #flowers #fieldwork #flowers #farm #flowerfarm #americangrown #flowerfarmer #midwestliving #flowers #seedlings #farming #blooms #flowerfarmerj #americangrown #americangrownflowers #inspiredbypetals #flowerstalking #flowerlovers #flowersmakemehappy #floral
So we decided we were taking a dive and joining @floretflower Workshop this coming year. There’s so much more we can learn and we are beyond excited. The best part of being a flower farmer is learning from so many others and putting together any missing puzzle pieces with their help. Our goal is all the same to provide locally grown quality flowers and continue to teach our customers. As an overall team we do a pretty good job! #floweraddict  #americangrown  #flowerfarmguide  #farmerflorist  #flower  #flowerfarmer  #peonies  #peony  #slowflowers  #ascfg  #columbusbiz1st  #cutflowers  #flowers  #fieldwork  #flowers  #farm  #flowerfarm  #americangrown  #flowerfarmer  #midwestliving  #flowers  #seedlings  #farming  #blooms  #flowerfarmerj  #americangrown  #americangrownflowers  #inspiredbypetals  #flowerstalking  #flowerlovers  #flowersmakemehappy  #floral 
🌱🌱 Oh how #cute ! First #mandarin #seedlings 🌱🌱#home #garden #fruit #green #brisbane
It may not look like much now but there are about 600-800 cacti seeds sowed in these three tubs. If all goes according to plan I’m hoping for at least a 30% germination rate (based on how cheap they were). Although I wouldn’t be surprised if I end up with 400 cacti seedlings... I consider this an investment and hopefully I have a good load of small cacti in 3-5 years to sell!! Of course updates are sure to follow🙃 wish me luck!
It may not look like much now but there are about 600-800 cacti seeds sowed in these three tubs. If all goes according to plan I’m hoping for at least a 30% germination rate (based on how cheap they were). Although I wouldn’t be surprised if I end up with 400 cacti seedlings... I consider this an investment and hopefully I have a good load of small cacti in 3-5 years to sell!! Of course updates are sure to follow🙃 wish me luck!
Precious little seedlings to plant!!! More greens for summer YES PLEASE. Good job farmer Eden 🌿💯✅🤠#edensedibles #certifiedorganic #greens #farmlife #workcutoutforus #seedlings #farmersworkout
Happy hour begins at 11am @nambour_village_news Pick up a copy of @houseandgarden for a packet of #seedlings ready for your #happygarden 😅😅😊😊😊😊😍
.
.
.
@nambour_village_news @houseandgarden @connectionswithbauermedia #gardening#happyhour#houseandgsrden#magazine#newsagent#nambour
BAYI YLEO SAYA ******************************************************Alhamdulillah... Dah 8 bulan dah Rayyan dengan kami. Ya, dr dlm perut sampailah sekarang YLEO lah peneman Rayyan.
*
#ningxiared penambah tenaga & cantikkan bacaan darah bila mengandung Rayyan & waktu umi +ve Denggi. #kidscents pula merawat masalah kulit Rayyan (refer gmbr sblm). EO pula pengganti myk telon, myk bila selsema batuk, myk rambut & lain-lain.
*
Semoga membesar dengan sihat Rayyan. ❤️ Terima kasih @younglivingeo melengkapkan kehidupan kami.
*
#younglivingmalaysia #younglivingjohor #younglivingjohorbahru #younglivingpasirgudang #younglivingmasai #younglivingserialam #younglivingbatupahat #younglivingkluang #younglivingmalaysia #younglivingsingapore #promerdeka #kidscentstoothpaste #gentlebaby #gentlemistdiffuser #premiumstarterkit #ylpromo #minyakessentialmalaysia #essentialoils #seedlings #babynaturalproducts #naturalremediesmalaysia #promokonvo #convopromo
BAYI YLEO SAYA ******************************************************Alhamdulillah... Dah 8 bulan dah Rayyan dengan kami. Ya, dr dlm perut sampailah sekarang YLEO lah peneman Rayyan. * #ningxiared  penambah tenaga & cantikkan bacaan darah bila mengandung Rayyan & waktu umi +ve Denggi. #kidscents  pula merawat masalah kulit Rayyan (refer gmbr sblm). EO pula pengganti myk telon, myk bila selsema batuk, myk rambut & lain-lain. * Semoga membesar dengan sihat Rayyan. ❤️ Terima kasih @younglivingeo melengkapkan kehidupan kami. * #younglivingmalaysia  #younglivingjohor  #younglivingjohorbahru  #younglivingpasirgudang  #younglivingmasai  #younglivingserialam  #younglivingbatupahat  #younglivingkluang  #younglivingmalaysia  #younglivingsingapore  #promerdeka  #kidscentstoothpaste  #gentlebaby  #gentlemistdiffuser  #premiumstarterkit  #ylpromo  #minyakessentialmalaysia  #essentialoils  #seedlings  #babynaturalproducts  #naturalremediesmalaysia  #promokonvo  #convopromo 
I had no idea baby wipes could be used sooo many ways.
-
Wipe down the face.
Freshen up the pits.
Wipe the baby bums.
Add to dryer instead of dryer sheets.
Put in pillow cases for the smell-good.
I could go on.
-
Tonight the dryer sheets landed between my furnace filter and the furnace cover. Let’s just say when it kicked on I could smell a hint of Seedlings Baby Wipes.
-
Go try it now. These are one of my faves purchases.
I had no idea baby wipes could be used sooo many ways. - Wipe down the face. Freshen up the pits. Wipe the baby bums. Add to dryer instead of dryer sheets. Put in pillow cases for the smell-good. I could go on. - Tonight the dryer sheets landed between my furnace filter and the furnace cover. Let’s just say when it kicked on I could smell a hint of Seedlings Baby Wipes. - Go try it now. These are one of my faves purchases.
Each tiny seed contains all the food a plant needs for up to 3 weeks after germination - just add water! Take a look at all the beautiful color packed inside each seed - we have an amazingly creative God! #gogod #creative #selfsufficient #amazing #seeds #addwater #hydroponics #gogrowplanters #healthyfood #healthyplants #hydroponicsystem #hydroponiclettuce #romaine #navaralettuce #seedlings
Looks like twinkle lights
Looks like twinkle lights
Hoop house, inbound!
.
We found a decent deal on a used hoop house frame big enough for us to do all our starter plants on site. Not sure we have time to get it up now, but we will get the foundations in and get things ready for next year. Hopefully before winter returns.
.
#farming #agriculture #hoophouse #greenhouse #work #deconstruction #construction #moving #growing #growspace #seedlings #seasonextension #alberta #lovelyday
発芽から100日くらいの#デカリー 
分枝も順調で胴が少しずつ太ってきた様ですがあまり動かなくなってきました
来年の成長に期待
#多肉植物 #塊根植物 #塊茎植物 #コーデックス #オペルクリカリア #実生 #succulent #caudex #operculicarya #decaryi #seedlings
I got all of our newborn skin care necessities this month in my Essential Rewards order. Body wash/shampoo, lotion, diaper rash cream (that I also use in my DIY make-up concealer) and baby oil. 👶 I am so excited that Young Living now offers this Seedlings line of baby care that is chemical-free, non-toxic, and infused with essential oils. I love that I have been able to switch most of what we "consume" to YL products and even more grateful for a loyalty program that rewards me for every product I purchase that I would already be purchasing.  It's a win win win!! Every company SHOULD offer a program like this to their loyal customers, right? I can't wait to share us using these products on sweet baby boy once he arrives. Won't be long now!
I got all of our newborn skin care necessities this month in my Essential Rewards order. Body wash/shampoo, lotion, diaper rash cream (that I also use in my DIY make-up concealer) and baby oil. 👶 I am so excited that Young Living now offers this Seedlings line of baby care that is chemical-free, non-toxic, and infused with essential oils. I love that I have been able to switch most of what we "consume" to YL products and even more grateful for a loyalty program that rewards me for every product I purchase that I would already be purchasing. It's a win win win!! Every company SHOULD offer a program like this to their loyal customers, right? I can't wait to share us using these products on sweet baby boy once he arrives. Won't be long now!
Well tonight the girl team showed up and kicked some butt! We are so happy to welcome back from Peony season some of our amazing team members plus a few new ones!! Now that they have spent time selling the Peonies it’s time to show them the other side. Some barefoot planting and fall plant cut backs! #flowerfarmerdoodle#floweraddict #americangrown #flowerfarmguide #farmerflorist #flower #flowerfarmer #peonies #peony #slowflowers #ascfg #columbusbiz1st  #cutflowers #flowers #fieldwork #flowers #farm #flowerfarm #americangrown #flowerfarmer #midwestliving #flowers #seedlings #farming #blooms #flowerfarmerj #americangrown #americangrownflowers #inspiredbypetals #flowerstalking #flowerlovers #flowersmakemehappy #floral
Well tonight the girl team showed up and kicked some butt! We are so happy to welcome back from Peony season some of our amazing team members plus a few new ones!! Now that they have spent time selling the Peonies it’s time to show them the other side. Some barefoot planting and fall plant cut backs! #flowerfarmerdoodle #floweraddict  #americangrown  #flowerfarmguide  #farmerflorist  #flower  #flowerfarmer  #peonies  #peony  #slowflowers  #ascfg  #columbusbiz1st  #cutflowers  #flowers  #fieldwork  #flowers  #farm  #flowerfarm  #americangrown  #flowerfarmer  #midwestliving  #flowers  #seedlings  #farming  #blooms  #flowerfarmerj  #americangrown  #americangrownflowers  #inspiredbypetals  #flowerstalking  #flowerlovers  #flowersmakemehappy  #floral 
Japanese maple baby
Japanese maple baby
Truth bomb...I forgot to wash this for work today, so I took it out of the laundry and sprayed it with the Seedlings Linen Spray. I smelled awesome. #momlife #notime #ifellasleep #lifehack #dirtylaundry #seedlings #youngliving #essentialoils #linenspray 😂💜👍🏻
With corn ALWAYS plant two seeds instead of one.  In case of germination failure you still maintain your rows and block.  2.you pick the strongest one.  3.transplant excess if needed 💪🌽🌽🌽🌱.
.
.#frontyardveggies #frontyardcorn #corn #fromseed #permaculture #seedlings #gardeningtips #cornfield #homegrown #growyourown #summer #eco #livingsustainably
I had to sit for my pic today haha
W5D2 done
W3D2 of #LIIFT4 done!
But I decided to do some @shaunt Cize : Crazie 8's
Ummmmm I am spent lol
Getting stronger every day!
Gonna have to use my Young Living Purification essential oil to freshen myself up lol oooooo I have the seedlings baby wipes too...those are wonderful for a quick freshen up ♡♡♡
#yleo #seedlings #purebabywipes #purificationessentialoil #workoutdone
I had to sit for my pic today haha W5D2 done W3D2 of #LIIFT4  done! But I decided to do some @shaunt Cize : Crazie 8's Ummmmm I am spent lol Getting stronger every day! Gonna have to use my Young Living Purification essential oil to freshen myself up lol oooooo I have the seedlings baby wipes too...those are wonderful for a quick freshen up ♡♡♡ #yleo  #seedlings  #purebabywipes  #purificationessentialoil  #workoutdone 
Good Morning Everyone 🐛 Your card of the day: Two of Wands ⭐️
Today use your skills of will power and determination and push a little bit harder.
Take one step at a time. This morning I felt like everything was a little bit harder to do, but I adapted, made a couple of compromises with myself and worked my way around it.
Keep your mind focused and you don’t have to be your own tyrant to do that.
Today’s is not the day to procrastinate or put things off, you might be a little slower but that’s okay.
We’re all in different stages.
Today’s message is that of encouragement to you: You’re on your way! Keep going! 🌷

These little seedlings🌱are doing the same thing! Planted these guys a few days ago and can’t believe how cute they are.🦎 Keep pushing and keep growing! Even if we have an annoyingly long void moon to put up with! 🌈🦋
Tag a mate who needs some encouragement 🍄

#herosjourney #wandsready #venusretrograde #pushittothelimit #youcandoit #seedlings #gardening #eggcartonrecycling #growing #gains #justdoit #youreontherighttrack #dontgiveup #tarot #astrology #willpower #mars #venus
Good Morning Everyone 🐛 Your card of the day: Two of Wands ⭐️ Today use your skills of will power and determination and push a little bit harder. Take one step at a time. This morning I felt like everything was a little bit harder to do, but I adapted, made a couple of compromises with myself and worked my way around it. Keep your mind focused and you don’t have to be your own tyrant to do that. Today’s is not the day to procrastinate or put things off, you might be a little slower but that’s okay. We’re all in different stages. Today’s message is that of encouragement to you: You’re on your way! Keep going! 🌷 These little seedlings🌱are doing the same thing! Planted these guys a few days ago and can’t believe how cute they are.🦎 Keep pushing and keep growing! Even if we have an annoyingly long void moon to put up with! 🌈🦋 Tag a mate who needs some encouragement 🍄 #herosjourney  #wandsready  #venusretrograde  #pushittothelimit  #youcandoit  #seedlings  #gardening  #eggcartonrecycling  #growing  #gains  #justdoit  #youreontherighttrack  #dontgiveup  #tarot  #astrology  #willpower  #mars  #venus 
#SEEDLINGS #DESIGNERCHALLENGE | #SWNESEPT2018 #SWNE
.
🍭COTTON CANDY THEME
👗ELLA SINEL | @ariannanicoladesigns
📸 @mykeyeagerphotography
📆 SEPTEMBER 19th
📍 @riconvention
#NEW Coming to #mountpleasantfarmersmarket from @falgnurseries, limited edition #armeniancucumber seedlings (word- not actually a cucumber 🤯) and snack size lunch box cucumber #seedlings 🌱...
#growsomethinggreen #knowwhereyourfoodcomesfrom #supportlocal #southaustraliangardens
Planted 160 chillis and germinated 155! Different varieties but my favourites are sugar rush peach, gibbering idiot, red bell pepper, scotch bonnet. 🌶 #hps #indoorplants #indoorgarden #outdoor #spicy #spicyfood #hot #chilli #peperoncino #scotchbonnet #sugarrush #outdoorgarden #garden #gardening #gardendesign #seedlings #sprouting
kini menawarkan semua item Young Living dengan harga 20% kurang daripada harga retail.

Yes, all items!
Pilih je mana-mana item dari range essential oils, diffuser, make-up products, skincare, household cleaning products, mahupun supplement.. Semua kita bagi 20% diskaun!
*tak termasuk starter kit tau. Loose item SAHAJA.

Pembelian rm100 dan keatas, dapat free gift pulak yeayyy 😃😁
.
.
Untuk sebarang pertanyaan / info lanjut: 💠Layari laman IG @kashayleo
.
✴️Ikuti tandapagar #EikaSharesEO #KaShaYLEO
.
📲Hubungi talian Whatsapp (link di bio)
.
>> http://www.wasap.my/+60192480218
.
#YLEO #PSK #pskdesertmist #YoungLivingMY #YLunites #seedlings #Health #Beauty #SkuadPenggunaBijak #SkuadAntiKilo #YoungLiving  #youngLivingMalaysia #throwback #TeamScentsability #minyakPati #YLmalaysia #YLessentialOil #youngLivingEO #OrganicLover #GoNatural #NaturalRemedy #baby #NaturalOrganicSkinfood #OrganicLife #Natural #Aromatherapy #homemade
kini menawarkan semua item Young Living dengan harga 20% kurang daripada harga retail. Yes, all items! Pilih je mana-mana item dari range essential oils, diffuser, make-up products, skincare, household cleaning products, mahupun supplement.. Semua kita bagi 20% diskaun! *tak termasuk starter kit tau. Loose item SAHAJA. Pembelian rm100 dan keatas, dapat free gift pulak yeayyy 😃😁 . . Untuk sebarang pertanyaan / info lanjut: 💠Layari laman IG @kashayleo . ✴️Ikuti tandapagar #EikaSharesEO  #KaShaYLEO  . 📲Hubungi talian Whatsapp (link di bio) . >> http://www.wasap.my/+60192480218 . #YLEO  #PSK  #pskdesertmist  #YoungLivingMY  #YLunites  #seedlings  #Health  #Beauty  #SkuadPenggunaBijak  #SkuadAntiKilo  #YoungLiving  #youngLivingMalaysia  #throwback  #TeamScentsability  #minyakPati  #YLmalaysia  #YLessentialOil  #youngLivingEO  #OrganicLover  #GoNatural  #NaturalRemedy  #baby  #NaturalOrganicSkinfood  #OrganicLife  #Natural  #Aromatherapy  #homemade 
The pantry is stocked, fashion & homewares sorted and now you can add plants as another reason to love @yardsaletradingco | Link in bio
.
.
.
#seedlings #succulents #foodplants #yardsaletradingco #ethicallymade #consciouslyproduced #ethicalfashion #sustainablehomewares #islington #islingtonnsw
@uwista_agrisociety giving out #free Patchoi and lettuce #seedlings in Frank Stockdale building in light of World F🍅🍅D  Day 🎊 They are also providing #guidelines on how to #grow certain #crops such Ochro, Patchoi and tomatoes 🌱
@uwista_agrisociety giving out #free  Patchoi and lettuce #seedlings  in Frank Stockdale building in light of World F🍅🍅D Day 🎊 They are also providing #guidelines  on how to #grow  certain #crops  such Ochro, Patchoi and tomatoes 🌱
When what you love comes together into one, it's a beautiful life!
.
I am a business partner with an amazing health and wellness company and I also love to crochet!
.
Combined, I can provide adorable gifts for loved ones paired with natural products! It's a win/win!
.
#babylove
When what you love comes together into one, it's a beautiful life! . I am a business partner with an amazing health and wellness company and I also love to crochet! . Combined, I can provide adorable gifts for loved ones paired with natural products! It's a win/win! . #babylove 
Equinacea germinando.
Que emoción, vida que brota.Generosa madre tierra que cada día nos brindas más.Gracias,gracias,gracias... #hoponopono #equinacea #seedlings #gardening #autism #earthmother #pachamama #paleo #loveislove #loveisblue visite Facebook CHIAPERU
http://jesicaodice.blogspot.pe/?m=1
Baby paw paw trees! 
While digging up sunchokes we found a bunch of paw paws hiding underneath them. Our sunchoke digging quickly switched to paw paw saving! This kind of work has been my favorite part of being at the farm
:
:
:
#pawpaw #trees #seedlings #wild #plants #babies #planting #sunchoke #jerusalemartichoke #digging #rescuemission #cold #work #fall #farm #farming #womenwhofarm #hornfarm #internship #getyourhandsdirty #natureisneat #funstuff #happiness #thatwasheavy
Baby paw paw trees! While digging up sunchokes we found a bunch of paw paws hiding underneath them. Our sunchoke digging quickly switched to paw paw saving! This kind of work has been my favorite part of being at the farm : : : #pawpaw  #trees  #seedlings  #wild  #plants  #babies  #planting  #sunchoke  #jerusalemartichoke  #digging  #rescuemission  #cold  #work  #fall  #farm  #farming  #womenwhofarm  #hornfarm  #internship  #getyourhandsdirty  #natureisneat  #funstuff  #happiness  #thatwasheavy