an online Instagram web viewer

#SABUNTOMATO medias

Photos

Salam Jumaat semua 😘😘😘😘 Nmpak tak biji-biji merah purple tu? Haa tu la rahsia dia 😍
.
Antara kebaikan #wawaserum :.
.
• anti-aging
• membantu melembapkan kulit
• membantu kulit lebih sekata
• mengecutkan jerawat
• membantu mencerahkan kulit wajah(sesuai untuk sunburned)
• memperbaiki sel-sel kulit mati
• memudarkan jeragat dan parut
.
So korg tggu apa lg? Jom cepat dptkan skrg jgkkk. Sbb stok dah 70% susut walaupun belum launch lg 😱😱 hebat ke hebat?
.
Mai whatsapp now now now! 
Klik je link dkt bio 😘

ada tak yang nak kulit peloles dan matikan jerawat seawal 3 hari??? dekat saya and wawa,betul2 jadi serum ni. sbb tu nak kongsi dekat korang plak.

#jomcantik #wawaserum .
#serisoap #sabuntomato #jomdrop #dropship #glowing #flawless #skincare #scrub #syantik #teamladyqis #naturalbeauty #naturalskincare #carlsamsudin #bellealyahya
Salam Jumaat semua 😘😘😘😘 Nmpak tak biji-biji merah purple tu? Haa tu la rahsia dia 😍 . Antara kebaikan #wawaserum  :. . • anti-aging • membantu melembapkan kulit • membantu kulit lebih sekata • mengecutkan jerawat • membantu mencerahkan kulit wajah(sesuai untuk sunburned) • memperbaiki sel-sel kulit mati • memudarkan jeragat dan parut . So korg tggu apa lg? Jom cepat dptkan skrg jgkkk. Sbb stok dah 70% susut walaupun belum launch lg 😱😱 hebat ke hebat? . Mai whatsapp now now now! Klik je link dkt bio 😘 ada tak yang nak kulit peloles dan matikan jerawat seawal 3 hari??? dekat saya and wawa,betul2 jadi serum ni. sbb tu nak kongsi dekat korang plak. #jomcantik  #wawaserum  . #serisoap  #sabuntomato  #jomdrop  #dropship  #glowing  #flawless  #skincare  #scrub  #syantik  #teamladyqis  #naturalbeauty  #naturalskincare  #carlsamsudin  #bellealyahya 
KHASIAT KANDUNGAN SETIAP BAHAN SABUN GHOULY BEAUTY🍅🍅🍅🍅🍅🍅
------------------------------------
------------------------------------ Kandungan dan kebaikan sabun tomato:
(Tomato Organic Soap) 🍅Ekstrak tomato.
✔mencerahkn kulit.
✔membantu masalah kulit berjerawat.
✔memudar kan parut.
✔melembutkan kulit wajah.
✔melembabkan kulit.
✔mengurangkan black head.
.
🍅Vco.
✔sebagai ejen mengawal minyak.
✔sesuai untuk kulit kering dan berminyak.
✔melembutkn kulit.
✔melembapkan kulit wajah.
✔anti penuaan.
.
🍅Kulit kayu manis.
✔memudarkan parut baru dan lama.
✔membuat wajah lebih glowing.
✔Kulit kayu manis ini juga mampu bertindak sebagai antiseptik semula jadi yang boleh membunuh kuman.
✔mengecutkan jerawat.
✔mengurangkan garis halus dibwah dan tepi mata.
.
🍅Habatussauda.
✔membantu meningkatkan warna kulit.
✔boleh menghalang pengeluaran melanin.
✔melindungi kulit daripada sinaran matahari.
✔antioksidan, anti-radang.
✔bahan pelembab yang terkandung juga membantu dalam pertumbuhan semula kulit dan menggalakkan kulit tumbuh secara sihat.
.
🍅Vitamin C.
✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok.
✔Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari.
✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang.

#ZreenBeautySource 
#TomatoSoap
#SabunTomato
#GhoulyBeauty
#NaturalSkin
#SabunTomatoJerantut
KHASIAT KANDUNGAN SETIAP BAHAN SABUN GHOULY BEAUTY🍅🍅🍅🍅🍅🍅 ------------------------------------ ------------------------------------ Kandungan dan kebaikan sabun tomato: (Tomato Organic Soap) 🍅Ekstrak tomato. ✔mencerahkn kulit. ✔membantu masalah kulit berjerawat. ✔memudar kan parut. ✔melembutkan kulit wajah. ✔melembabkan kulit. ✔mengurangkan black head. . 🍅Vco. ✔sebagai ejen mengawal minyak. ✔sesuai untuk kulit kering dan berminyak. ✔melembutkn kulit. ✔melembapkan kulit wajah. ✔anti penuaan. . 🍅Kulit kayu manis. ✔memudarkan parut baru dan lama. ✔membuat wajah lebih glowing. ✔Kulit kayu manis ini juga mampu bertindak sebagai antiseptik semula jadi yang boleh membunuh kuman. ✔mengecutkan jerawat. ✔mengurangkan garis halus dibwah dan tepi mata. . 🍅Habatussauda. ✔membantu meningkatkan warna kulit. ✔boleh menghalang pengeluaran melanin. ✔melindungi kulit daripada sinaran matahari. ✔antioksidan, anti-radang. ✔bahan pelembab yang terkandung juga membantu dalam pertumbuhan semula kulit dan menggalakkan kulit tumbuh secara sihat. . 🍅Vitamin C. ✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. ✔Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari. ✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang. #ZreenBeautySource  #TomatoSoap  #SabunTomato  #GhoulyBeauty  #NaturalSkin  #SabunTomatoJerantut 
KHASIAT KANDUNGAN SETIAP BAHAN SABUN GHOULY BEAUTY🍅🍅🍅🍅🍅🍅
------------------------------------
------------------------------------ Kandungan dan kebaikan sabun tomato:
(Tomato Organic Soap) 🍅Ekstrak tomato.
✔mencerahkn kulit.
✔membantu masalah kulit berjerawat.
✔memudar kan parut.
✔melembutkan kulit wajah.
✔melembabkan kulit.
✔mengurangkan black head.
.
🍅Vco.
✔sebagai ejen mengawal minyak.
✔sesuai untuk kulit kering dan berminyak.
✔melembutkn kulit.
✔melembapkan kulit wajah.
✔anti penuaan.
.
🍅Kulit kayu manis.
✔memudarkan parut baru dan lama.
✔membuat wajah lebih glowing.
✔Kulit kayu manis ini juga mampu bertindak sebagai antiseptik semula jadi yang boleh membunuh kuman.
✔mengecutkan jerawat.
✔mengurangkan garis halus dibwah dan tepi mata.
.
🍅Habatussauda.
✔membantu meningkatkan warna kulit.
✔boleh menghalang pengeluaran melanin.
✔melindungi kulit daripada sinaran matahari.
✔antioksidan, anti-radang.
✔bahan pelembab yang terkandung juga membantu dalam pertumbuhan semula kulit dan menggalakkan kulit tumbuh secara sihat.
.
🍅Vitamin C.
✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok.
✔Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari.
✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang.

#ZreenBeautySource 
#TomatoSoap
#SabunTomato
#GhoulyBeauty
#NaturalSkin
#SabunTomatoJerantut
KHASIAT KANDUNGAN SETIAP BAHAN SABUN GHOULY BEAUTY🍅🍅🍅🍅🍅🍅 ------------------------------------ ------------------------------------ Kandungan dan kebaikan sabun tomato: (Tomato Organic Soap) 🍅Ekstrak tomato. ✔mencerahkn kulit. ✔membantu masalah kulit berjerawat. ✔memudar kan parut. ✔melembutkan kulit wajah. ✔melembabkan kulit. ✔mengurangkan black head. . 🍅Vco. ✔sebagai ejen mengawal minyak. ✔sesuai untuk kulit kering dan berminyak. ✔melembutkn kulit. ✔melembapkan kulit wajah. ✔anti penuaan. . 🍅Kulit kayu manis. ✔memudarkan parut baru dan lama. ✔membuat wajah lebih glowing. ✔Kulit kayu manis ini juga mampu bertindak sebagai antiseptik semula jadi yang boleh membunuh kuman. ✔mengecutkan jerawat. ✔mengurangkan garis halus dibwah dan tepi mata. . 🍅Habatussauda. ✔membantu meningkatkan warna kulit. ✔boleh menghalang pengeluaran melanin. ✔melindungi kulit daripada sinaran matahari. ✔antioksidan, anti-radang. ✔bahan pelembab yang terkandung juga membantu dalam pertumbuhan semula kulit dan menggalakkan kulit tumbuh secara sihat. . 🍅Vitamin C. ✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. ✔Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari. ✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang. #ZreenBeautySource  #TomatoSoap  #SabunTomato  #GhoulyBeauty  #NaturalSkin  #SabunTomatoJerantut 
KHASIAT KANDUNGAN SETIAP BAHAN SABUN GHOULY BEAUTY🍅🍅🍅🍅🍅🍅
------------------------------------
------------------------------------ Kandungan dan kebaikan sabun tomato:
(Tomato Organic Soap) 🍅Ekstrak tomato.
✔mencerahkn kulit.
✔membantu masalah kulit berjerawat.
✔memudar kan parut.
✔melembutkan kulit wajah.
✔melembabkan kulit.
✔mengurangkan black head.
.
🍅Vco.
✔sebagai ejen mengawal minyak.
✔sesuai untuk kulit kering dan berminyak.
✔melembutkn kulit.
✔melembapkan kulit wajah.
✔anti penuaan.
.
🍅Kulit kayu manis.
✔memudarkan parut baru dan lama.
✔membuat wajah lebih glowing.
✔Kulit kayu manis ini juga mampu bertindak sebagai antiseptik semula jadi yang boleh membunuh kuman.
✔mengecutkan jerawat.
✔mengurangkan garis halus dibwah dan tepi mata.
.
🍅Habatussauda.
✔membantu meningkatkan warna kulit.
✔boleh menghalang pengeluaran melanin.
✔melindungi kulit daripada sinaran matahari.
✔antioksidan, anti-radang.
✔bahan pelembab yang terkandung juga membantu dalam pertumbuhan semula kulit dan menggalakkan kulit tumbuh secara sihat.
.
🍅Vitamin C.
✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok.
✔Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari.
✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang.

#ZreenBeautySource 
#TomatoSoap
#SabunTomato
#GhoulyBeauty
#NaturalSkin
#SabunTomatoJerantut
KHASIAT KANDUNGAN SETIAP BAHAN SABUN GHOULY BEAUTY🍅🍅🍅🍅🍅🍅 ------------------------------------ ------------------------------------ Kandungan dan kebaikan sabun tomato: (Tomato Organic Soap) 🍅Ekstrak tomato. ✔mencerahkn kulit. ✔membantu masalah kulit berjerawat. ✔memudar kan parut. ✔melembutkan kulit wajah. ✔melembabkan kulit. ✔mengurangkan black head. . 🍅Vco. ✔sebagai ejen mengawal minyak. ✔sesuai untuk kulit kering dan berminyak. ✔melembutkn kulit. ✔melembapkan kulit wajah. ✔anti penuaan. . 🍅Kulit kayu manis. ✔memudarkan parut baru dan lama. ✔membuat wajah lebih glowing. ✔Kulit kayu manis ini juga mampu bertindak sebagai antiseptik semula jadi yang boleh membunuh kuman. ✔mengecutkan jerawat. ✔mengurangkan garis halus dibwah dan tepi mata. . 🍅Habatussauda. ✔membantu meningkatkan warna kulit. ✔boleh menghalang pengeluaran melanin. ✔melindungi kulit daripada sinaran matahari. ✔antioksidan, anti-radang. ✔bahan pelembab yang terkandung juga membantu dalam pertumbuhan semula kulit dan menggalakkan kulit tumbuh secara sihat. . 🍅Vitamin C. ✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. ✔Antioksida dalam Vitamin C melindungi kulit dari radiasi ultraungu dan kesan terdedah kepada cahaya matahari. ✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit untuk jangka masa panjang. #ZreenBeautySource  #TomatoSoap  #SabunTomato  #GhoulyBeauty  #NaturalSkin  #SabunTomatoJerantut 
SERISOAP Sabun Tomato yang
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.
.
Khasiat Utama SeriSoap Sabun Tomato
Membantu : -
🍅menghaluskan kulit seluruh wajah & badan.
🍅melembapkan kulit
🍅menutup pori pori terbuka
🍅menyamarata tona kulit
🍅mengecutkan jerawat
🍅mencuci dengan mendalam
🍅membuang sel sel kulit mati
🍅memudarkan parut jerawat dan jeragat
.
#palingterbaikuntukskinberminyak #sesuaiuntuksemuajeniskulit #bolehdiaambil5tahunkeatas #serisoap #serisoapsabah #serisoapkotakinabalu #serisoaptawau #serisoapsandakan #serisoaplahaddatu #codkotakinabalu #codserisoap #codserisoapkotakinabalu #sabahan #kelebihanserisoap #sabunlakukeras #terbaikuntukkulitasia #sabuntomato #hanya29ringgit
#seriempirenerry #postageseluruhnegeri
#viraloninstagram
SERISOAP Sabun Tomato yang * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. . Khasiat Utama SeriSoap Sabun Tomato Membantu : - 🍅menghaluskan kulit seluruh wajah & badan. 🍅melembapkan kulit 🍅menutup pori pori terbuka 🍅menyamarata tona kulit 🍅mengecutkan jerawat 🍅mencuci dengan mendalam 🍅membuang sel sel kulit mati 🍅memudarkan parut jerawat dan jeragat . #palingterbaikuntukskinberminyak  #sesuaiuntuksemuajeniskulit  #bolehdiaambil5tahunkeatas  #serisoap  #serisoapsabah  #serisoapkotakinabalu  #serisoaptawau  #serisoapsandakan  #serisoaplahaddatu  #codkotakinabalu  #codserisoap  #codserisoapkotakinabalu  #sabahan  #kelebihanserisoap  #sabunlakukeras  #terbaikuntukkulitasia  #sabuntomato  #hanya29ringgit  #seriempirenerry  #postageseluruhnegeri  #viraloninstagram 
SERISOAP BOLEH MEMBANTU ANDA ❤mencerahkan kulit di seluruh wajah dan badan
❤mengurangkan lebihan minyak
❤menambah seri dan mengatasi kulit kusam
❤mengecilkan pori terbuka
❤memberi kelembapan pada kulit dan mengatasi  masalah kulit kering
❤menambah nutrien untuk melembut dan  menghaluskan kulit
❤mengekalkan keanjalan kulit
❤mengembalikan keremajaan dan melewatkan penuaan
❤agen penyejuk untuk kesegaran
❤merawat dan melindungi kulit daripda sinar UV

#sabuntomato #seribeaute #serisoap #kulitsihat #kulitcantik #kulitbersih #yunaliskongsi
SERISOAP BOLEH MEMBANTU ANDA ❤mencerahkan kulit di seluruh wajah dan badan ❤mengurangkan lebihan minyak ❤menambah seri dan mengatasi kulit kusam ❤mengecilkan pori terbuka ❤memberi kelembapan pada kulit dan mengatasi  masalah kulit kering ❤menambah nutrien untuk melembut dan  menghaluskan kulit ❤mengekalkan keanjalan kulit ❤mengembalikan keremajaan dan melewatkan penuaan ❤agen penyejuk untuk kesegaran ❤merawat dan melindungi kulit daripda sinar UV #sabuntomato  #seribeaute  #serisoap  #kulitsihat  #kulitcantik  #kulitbersih  #yunaliskongsi 
SALAM JUMAAT UOLLS! 😘😘😘
.
.
Jom kita ikut sunnah Rasulullah SAW sucikan diri pada hari Jumaat? Sucikan diri dgn Serisoap yg yummy ni... Boleh skrub daki2 kat badan tu haa.. Konfem rasa best gilerrr dan wangi lepastu hihi... 💕💕💕
.
.
#serisoap 
#sabun
#sunnah
#sabuntomato
#produkviral
#jomdropnerrys
#nerrys
#no1
#unisexproduk
#lakukeras
#bazarpaknil
Testimoni Serisoap
.
Siapa yg dah guna #serisoap je yg tahu macam mana bestnya serisoap tu. .
Sekali pakai, mesti falling in love terus 😍. Dahlah baunya wangi, lepas tu dapat hilang blackhead & whitehead la. Jimat duit, tak payah pergi spa pun ✌.
.
Terbaik ! 👍
.
#serisoapfeedback
#serisoap
#seribeauty 
#teamseristars 
#sabuntomato 
#femininebeautystore 
#codjb
“Nak pergi bercuti dekat pantai/pulau sekarang ni tak risau langsung dah! Sebab apa? Sebab ada SERISOAP la! Kulit tetap maintain lembap, glowing & cerah walaupon dibawah sinaran cahaya matahari!” ❤️ #serisoapfeedback #serisoap #seribeauty #sabuntomato
“Nak pergi bercuti dekat pantai/pulau sekarang ni tak risau langsung dah! Sebab apa? Sebab ada SERISOAP la! Kulit tetap maintain lembap, glowing & cerah walaupon dibawah sinaran cahaya matahari!” ❤️ #serisoapfeedback  #serisoap  #seribeauty  #sabuntomato 
Yuuhoo.. KHAS UNTUK GEGIRL YG ADA KULIT SENSITIP WAKTU PERIOD..!😥😥
.
JERAWAT suka hinggap dekat muka setiap kali periodd.. Kini tak perlu risau lagii.. Sabun tomato dari mampu mengecutkan jerawat sekaligus melicinkan kulit uols bak kulit telur gittewww..
.
Sabun tomato ni apa...? Sabun tomato adalah sabun muka dan badan yang diperkaya dengan Vitamin ,buah tomato, chia seed , biji anggur dan walnut shell
.
SeriSoap boleh membantu uols : .
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi UV
🍅kulit lebih muda dan segar
🍅agen penyejuk yang merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
.
Whatsapp 0127121379
.
#serisoap #remedeal #reme.dealsquad #sabuntomato #sabunseri #sabun #sabunmuka #sabunmukamurah
Yuuhoo.. KHAS UNTUK GEGIRL YG ADA KULIT SENSITIP WAKTU PERIOD..!😥😥 . JERAWAT suka hinggap dekat muka setiap kali periodd.. Kini tak perlu risau lagii.. Sabun tomato dari mampu mengecutkan jerawat sekaligus melicinkan kulit uols bak kulit telur gittewww.. . Sabun tomato ni apa...? Sabun tomato adalah sabun muka dan badan yang diperkaya dengan Vitamin ,buah tomato, chia seed , biji anggur dan walnut shell . SeriSoap boleh membantu uols : . 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi UV 🍅kulit lebih muda dan segar 🍅agen penyejuk yang merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif . Whatsapp 0127121379 . #serisoap  #remedeal  #reme .dealsquad #sabuntomato  #sabunseri  #sabun  #sabunmuka  #sabunmukamurah 
Kulit rasa bersih betul lepas cuci muka guna #sabuntomato #Serisoap, sebab chia seed tu boleh exfoliate (scrub) kulit kita.. Yang kulit sunburn pun memang senang hilang sebab tomato ni ada agen penyejuk yg kurangkan keradangan kulit 😍

So,cherry suggest sangat korang guna Serisoap ni, cenggini 👍👍👍 haa ❤️❤️❤️ Jom grab now . Ws di +601151551285
Kulit rasa bersih betul lepas cuci muka guna #sabuntomato  #Serisoap , sebab chia seed tu boleh exfoliate (scrub) kulit kita.. Yang kulit sunburn pun memang senang hilang sebab tomato ni ada agen penyejuk yg kurangkan keradangan kulit 😍 So,cherry suggest sangat korang guna Serisoap ni, cenggini 👍👍👍 haa ❤️❤️❤️ Jom grab now . Ws di +601151551285
Regrann from @serigroup -  Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup #serisoap #serisoapfeedback #testimoniserisoap #sabuntomato - #regrann
Regrann from @serigroup - Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup  #serisoap  #serisoapfeedback  #testimoniserisoap  #sabuntomato  - #regrann 
"KURANG BERMINYAK! JERAWAT PUDAR DAN KULIT LEMBUT!"
.
.
Alhamdulillah Alhamdulillah  Alhamdulillah... Syukur bila dapat feedback yang macam ni from u olls! .
.
Ada lagi yang nak merasai perubahan yang macam ni? Jom jom whatsapp Cik Seri now at 017 6900 845! Tak sabar Cik Seri nak bantu u olls cantik 😘😘😘 #seribeautyofficial 
#serisoap
#testimoniserisoap
#sabuntomato
#sabunterbaik
"KURANG BERMINYAK! JERAWAT PUDAR DAN KULIT LEMBUT!" . . Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah... Syukur bila dapat feedback yang macam ni from u olls! . . Ada lagi yang nak merasai perubahan yang macam ni? Jom jom whatsapp Cik Seri now at 017 6900 845! Tak sabar Cik Seri nak bantu u olls cantik 😘😘😘 #seribeautyofficial  #serisoap  #testimoniserisoap  #sabuntomato  #sabunterbaik 
Kalau siapa nak kulit cerah (bukan mengejut) tapi berperingkat boleh lah try Serisoap dari @malaiqabeauty ni. Sebab dia ada extract buah tomato yang boleh memberi kecerahan pada kulit kalau sentiasa guna setiap hari. . 
Boleh dapatkan Serisoap sekarang dengan harga RM29 sahajaaa (murah berbaloiii)
.
Kalau serius nak selesaikan masalah jerawat tu awak tu. Whatsapp saya direct sekarang
01110797347 atau klik je link dekat bio tu 😍😍
.
.
#remedealsquad #remedeal #jomdrop #jomdropship #serisoap #SabunTomato
Kalau siapa nak kulit cerah (bukan mengejut) tapi berperingkat boleh lah try Serisoap dari @malaiqabeauty ni. Sebab dia ada extract buah tomato yang boleh memberi kecerahan pada kulit kalau sentiasa guna setiap hari. . Boleh dapatkan Serisoap sekarang dengan harga RM29 sahajaaa (murah berbaloiii) . Kalau serius nak selesaikan masalah jerawat tu awak tu. Whatsapp saya direct sekarang 01110797347 atau klik je link dekat bio tu 😍😍 . . #remedealsquad  #remedeal  #jomdrop  #jomdropship  #serisoap  #SabunTomato 
Bila kita sukakan sesuatu, kita pasti dapatkan!
.
Macam kulit muka ni lah. Sensitive betul rasa. Takleh langsung org tegur muka minyak. Muka ada jerawat lagi la terasa sampai lubuk hati terdalam 😭
.
Nak tutup mulut org ni senang jeee! Tunjuk result sikit, dia ingat awak lekeh sgt ke???
.
Dah meh sini. Nak tutup mulut dia saya taktau, nk kasik cun muka awak,saya pakar 😎 . 
#serisoap
#testimoniserisoap
#sabuntomato
#sabunterbaik
Bila kita sukakan sesuatu, kita pasti dapatkan! . Macam kulit muka ni lah. Sensitive betul rasa. Takleh langsung org tegur muka minyak. Muka ada jerawat lagi la terasa sampai lubuk hati terdalam 😭 . Nak tutup mulut org ni senang jeee! Tunjuk result sikit, dia ingat awak lekeh sgt ke??? . Dah meh sini. Nak tutup mulut dia saya taktau, nk kasik cun muka awak,saya pakar 😎 . #serisoap  #testimoniserisoap  #sabuntomato  #sabunterbaik 
#Serisoap 😍
Memang best ! Bau pun wangi sangattttt
.
Balik keje penat2, sental 1 badan dgn sabun tomato ni mmg rasa segar & bersih sgt. Dah laaa wangiiiii 😍

Jom wassap click je link kt bawah ni 👇 
Www.wasap.my/+60142820575
.
Apa kelebihan #serisoap ni?
🍅 mengecutkan jerawat dengan cepat
🍅 boleh digunakan pada muka dan badan 🍅 terdapat chia seed, tomato seed, grape  seed. sesuai untuk scrub 🍅 sesuai untuk kulit kering dan berminyak
.
#serisoap#sabunscrub#sabuntomato#jomdrop#jbop
#Serisoap  😍 Memang best ! Bau pun wangi sangattttt . Balik keje penat2, sental 1 badan dgn sabun tomato ni mmg rasa segar & bersih sgt. Dah laaa wangiiiii 😍 Jom wassap click je link kt bawah ni 👇 Www.wasap.my/+60142820575 . Apa kelebihan #serisoap  ni? 🍅 mengecutkan jerawat dengan cepat 🍅 boleh digunakan pada muka dan badan 🍅 terdapat chia seed, tomato seed, grape seed. sesuai untuk scrub 🍅 sesuai untuk kulit kering dan berminyak . #serisoap #sabunscrub #sabuntomato #jomdrop #jbop 
Jom #jomdropyunalis ❤️
_
4 Pantang Larang Businessman Berjaya 
_
1.Gagal Bernetworking
Saya selalu pentingkan networking. Seorang usahawan yang berjaya dia takkan duduk diam sahaja. Dia akan keluar untuk bernetworking, cari ilmu, bina relationship yang baik.  Daripada networking ni, orang akan put high trust on you. 
_
2. Pemalu
Awak tahu awak banyak kelebihan, tapi awak malu nak tonjolkan kelebihan awak. Malu nak jual produk dekat kawan kawan dan keluarga. Malu nak bercakap dengan orang. Percaya atau tak, sifat malu ni akan melambatkan proses kejayaan awak. Ye la, sebab kejayaan tu pun malu dengan awak.
_
3. Pemalas
Ni tabiat paling toksik. Kalau dah malas sangat nak buat apa2, Sah memang tak layak jadi usahawan. Nak berfikir pun malas, apatah lagi nak keluar buat sales dan marketing. Nak meniaga ikut trend, tapi tak nak berusaha and tak nak push to the limit. Kejayaan pun malas nak datang.
_
4. Penakut
Ada setengah orang, takut nak buat ni, takut nak kesitu tu, takut nak cuba benda baru. Dalam otak dia, takut takut takut ! You need to grow out from your fear ! Never let fear be your boss . Break the bound. Jadilah manusia yang dicampak ke mana pun mesti boleh survive. 
_
Yass a little throwback pergi coaching class with leader2 hebat . Thanks @syieraarahman & @tashakumakuma  bagi clear apa yang tak clear sebelum ni haha. Berbeza betul belajar sendiri dengan bermentor/berguru tau😍. Thank Tuan @carlsamsudin sbb hadir semalam bagi kata2 semngat and terus terkobar2 nak buat lagi better lepas ni untuk #squadyunalis!! Aminn😊
_
Berminat nak join team kami? Click link di bio hokay loveeee😘
_
#serisoap #sabuntomato #serumtomato #serumtomatolavender #serinaraa #flawlessskin #antikedut #antiaging #glowing #kulitsihat 
#kulitcantik #bellealyahya #yunaliskongsipetua #yunaliskongsi #yunaliskongsirezeki #wawazainal #aerilzafrel #syafiqahaina #hafizmahamad 
#syantik #viral #carlsamsudin #jomdrop #jomdropyunalis #jomdropship #sideincome #bisnesonline #jutawandropship
Jom #jomdropyunalis  ❤️ _ 4 Pantang Larang Businessman Berjaya _ 1.Gagal Bernetworking Saya selalu pentingkan networking. Seorang usahawan yang berjaya dia takkan duduk diam sahaja. Dia akan keluar untuk bernetworking, cari ilmu, bina relationship yang baik. Daripada networking ni, orang akan put high trust on you. _ 2. Pemalu Awak tahu awak banyak kelebihan, tapi awak malu nak tonjolkan kelebihan awak. Malu nak jual produk dekat kawan kawan dan keluarga. Malu nak bercakap dengan orang. Percaya atau tak, sifat malu ni akan melambatkan proses kejayaan awak. Ye la, sebab kejayaan tu pun malu dengan awak. _ 3. Pemalas Ni tabiat paling toksik. Kalau dah malas sangat nak buat apa2, Sah memang tak layak jadi usahawan. Nak berfikir pun malas, apatah lagi nak keluar buat sales dan marketing. Nak meniaga ikut trend, tapi tak nak berusaha and tak nak push to the limit. Kejayaan pun malas nak datang. _ 4. Penakut Ada setengah orang, takut nak buat ni, takut nak kesitu tu, takut nak cuba benda baru. Dalam otak dia, takut takut takut ! You need to grow out from your fear ! Never let fear be your boss . Break the bound. Jadilah manusia yang dicampak ke mana pun mesti boleh survive. _ Yass a little throwback pergi coaching class with leader2 hebat . Thanks @syieraarahman & @tashakumakuma bagi clear apa yang tak clear sebelum ni haha. Berbeza betul belajar sendiri dengan bermentor/berguru tau😍. Thank Tuan @carlsamsudin sbb hadir semalam bagi kata2 semngat and terus terkobar2 nak buat lagi better lepas ni untuk #squadyunalis !! Aminn😊 _ Berminat nak join team kami? Click link di bio hokay loveeee😘 _ #serisoap  #sabuntomato  #serumtomato  #serumtomatolavender  #serinaraa  #flawlessskin  #antikedut  #antiaging  #glowing  #kulitsihat  #kulitcantik  #bellealyahya  #yunaliskongsipetua  #yunaliskongsi  #yunaliskongsirezeki  #wawazainal  #aerilzafrel  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #syantik  #viral  #carlsamsudin  #jomdrop  #jomdropyunalis  #jomdropship  #sideincome  #bisnesonline  #jutawandropship 
Assalamualaikum semua 🌞😊
.
.
Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @seribeautyofficial kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! @carlsamsudin ..U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 .
.
Jom dapatkan dengan sis
WhatsApp at 0194417965
.
#alifvengers #teamalif #serisoapfeedback #serisoap #produkkecantikan #seribeauty #serigroup #sabuntomato #flawless #cantik #dropship #tomato #chiaseed 
#serigroup #serisoap #serisoapfeedback #testimoniserisoap #sabuntomato
Assalamualaikum semua 🌞😊 . . Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @seribeautyofficial kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! @carlsamsudin ..U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 . . Jom dapatkan dengan sis WhatsApp at 0194417965 . #alifvengers  #teamalif  #serisoapfeedback  #serisoap  #produkkecantikan  #seribeauty  #serigroup  #sabuntomato  #flawless  #cantik  #dropship  #tomato  #chiaseed  #serigroup  #serisoap  #serisoapfeedback  #testimoniserisoap  #sabuntomato 
Korg nampak tak apa yg sis nampak?
.
Ketara kan tangan kanan & tangan kiri Tuan Carl ni.
Tak teringin ke nak buat eksperimen dekat diri sendiri? 😌
.
Kalau tak cuba kita tak tahu hasilnya ☺️
.
Jom grab sekarang uolls! Harga mampu milik!
.
📍 HARGA: RM29
.
📬 SM RM8 | SS RM10

KENAPA PERLU TUNGGU LAGI?
📲 Whatsapp +60169673679
*klik link di bio
.
#chyraa #chyraasquad #serisoap #serisoapfeedback #seribeauty #sabuntomato #tipscantik #jerawat
Korg nampak tak apa yg sis nampak? . Ketara kan tangan kanan & tangan kiri Tuan Carl ni. Tak teringin ke nak buat eksperimen dekat diri sendiri? 😌 . Kalau tak cuba kita tak tahu hasilnya ☺️ . Jom grab sekarang uolls! Harga mampu milik! . 📍 HARGA: RM29 . 📬 SM RM8 | SS RM10 KENAPA PERLU TUNGGU LAGI? 📲 Whatsapp +60169673679 *klik link di bio . #chyraa  #chyraasquad  #serisoap  #serisoapfeedback  #seribeauty  #sabuntomato  #tipscantik  #jerawat 
🌹WAWA SERUM🌹
.
Kebaikan Wawa Serum:
💜 Mengecutkan Jerawat
💜 Memutihkan Kulit
💜 Melembabkan Kulit
💜 Memudarkan Jeragat dan Parut
💜 Menyerikan Wajah
💜 Mengecilkan Pori
💜 Anti-aging
.
Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender
.
💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝
🌸Aloe Vera
🌸Cucumber
🌸Olive
🌸Cactus
🌸Wheat seed
.
❌ No Mercury
❌ No Hydroquinone
💯 Natural Ingredients
✅ KKM Approved
✅ Lab Test
🌹WAWA SERUM🌹 . Kebaikan Wawa Serum: 💜 Mengecutkan Jerawat 💜 Memutihkan Kulit 💜 Melembabkan Kulit 💜 Memudarkan Jeragat dan Parut 💜 Menyerikan Wajah 💜 Mengecilkan Pori 💜 Anti-aging . Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender . 💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝 🌸Aloe Vera 🌸Cucumber 🌸Olive 🌸Cactus 🌸Wheat seed . ❌ No Mercury ❌ No Hydroquinone 💯 Natural Ingredients ✅ KKM Approved ✅ Lab Test
🌹WAWA SERUM🌹
.
Kebaikan Wawa Serum:
💜 Mengecutkan Jerawat
💜 Memutihkan Kulit
💜 Melembabkan Kulit
💜 Memudarkan Jeragat dan Parut
💜 Menyerikan Wajah
💜 Mengecilkan Pori
💜 Anti-aging
.
Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender
.
💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝
🌸Aloe Vera
🌸Cucumber
🌸Olive
🌸Cactus
🌸Wheat seed
.
❌ No Mercury
❌ No Hydroquinone
💯 Natural Ingredients
✅ KKM Approved
✅ Lab Test
🌹WAWA SERUM🌹 . Kebaikan Wawa Serum: 💜 Mengecutkan Jerawat 💜 Memutihkan Kulit 💜 Melembabkan Kulit 💜 Memudarkan Jeragat dan Parut 💜 Menyerikan Wajah 💜 Mengecilkan Pori 💜 Anti-aging . Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender . 💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝 🌸Aloe Vera 🌸Cucumber 🌸Olive 🌸Cactus 🌸Wheat seed . ❌ No Mercury ❌ No Hydroquinone 💯 Natural Ingredients ✅ KKM Approved ✅ Lab Test
🌹WAWA SERUM🌹
.
Kebaikan Wawa Serum:
💜 Mengecutkan Jerawat
💜 Memutihkan Kulit
💜 Melembabkan Kulit
💜 Memudarkan Jeragat dan Parut
💜 Menyerikan Wajah
💜 Mengecilkan Pori
💜 Anti-aging
.
Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender
.
💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝
🌸Aloe Vera
🌸Cucumber
🌸Olive
🌸Cactus
🌸Wheat seed
.
❌ No Mercury
❌ No Hydroquinone
💯 Natural Ingredients
✅ KKM Approved
✅ Lab Test
🌹WAWA SERUM🌹 . Kebaikan Wawa Serum: 💜 Mengecutkan Jerawat 💜 Memutihkan Kulit 💜 Melembabkan Kulit 💜 Memudarkan Jeragat dan Parut 💜 Menyerikan Wajah 💜 Mengecilkan Pori 💜 Anti-aging . Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender . 💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝 🌸Aloe Vera 🌸Cucumber 🌸Olive 🌸Cactus 🌸Wheat seed . ❌ No Mercury ❌ No Hydroquinone 💯 Natural Ingredients ✅ KKM Approved ✅ Lab Test
🌹WAWA SERUM🌹
.
Kebaikan Wawa Serum:
💜 Mengecutkan Jerawat
💜 Memutihkan Kulit
💜 Melembabkan Kulit
💜 Memudarkan Jeragat dan Parut
💜 Menyerikan Wajah
💜 Mengecilkan Pori
💜 Anti-aging
.
Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender
.
💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝
🌸Aloe Vera
🌸Cucumber
🌸Olive
🌸Cactus
🌸Wheat seed
.
❌ No Mercury
❌ No Hydroquinone
💯 Natural Ingredients
✅ KKM Approved
✅ Lab Test
🌹WAWA SERUM🌹 . Kebaikan Wawa Serum: 💜 Mengecutkan Jerawat 💜 Memutihkan Kulit 💜 Melembabkan Kulit 💜 Memudarkan Jeragat dan Parut 💜 Menyerikan Wajah 💜 Mengecilkan Pori 💜 Anti-aging . Wawa Serum kaya dengan Vitamin E, Ekstrak Gold dan Ekstrak Lavender . 💝Bahan Utama WAWA SERUM:💝 🌸Aloe Vera 🌸Cucumber 🌸Olive 🌸Cactus 🌸Wheat seed . ❌ No Mercury ❌ No Hydroquinone 💯 Natural Ingredients ✅ KKM Approved ✅ Lab Test
Ekin nak ingatkan , Serisoap ni boleh digunakan untuk Lelaki & Perempuan. Budak-budak sekolah pun boleh guna.
.
Biasalah remaja kan, kulit senang kena serang jerawat cinta 🙈
.
Pakai je Serisoap ni 2kali (pagi&malam) sehari, or boleh juga pakai 3x , jerawat boleh kecut dan kurang nak tumbuh dah. Lagi bagus kalau gosok satu badan dengan Serisoap ni.
.
Paling best apa? Paling besttt untuk orang kulit berminyak, memang korang akan rasa puas hati lepas guna serisoap ni.
.
Harga RM29 jerrr uols.
.
Berminat whatsapp 012-5275763 atau tekan link di bio terus k 😍
.
#serisoap #serisoapalorsetar #serisoapalorstar #serisoapkedah #sabuntomato #serisoapfeedback #sabunjerawat
Ekin nak ingatkan , Serisoap ni boleh digunakan untuk Lelaki & Perempuan. Budak-budak sekolah pun boleh guna. . Biasalah remaja kan, kulit senang kena serang jerawat cinta 🙈 . Pakai je Serisoap ni 2kali (pagi&malam) sehari, or boleh juga pakai 3x , jerawat boleh kecut dan kurang nak tumbuh dah. Lagi bagus kalau gosok satu badan dengan Serisoap ni. . Paling best apa? Paling besttt untuk orang kulit berminyak, memang korang akan rasa puas hati lepas guna serisoap ni. . Harga RM29 jerrr uols. . Berminat whatsapp 012-5275763 atau tekan link di bio terus k 😍 . #serisoap  #serisoapalorsetar  #serisoapalorstar  #serisoapkedah  #sabuntomato  #serisoapfeedback  #sabunjerawat 
KELEBIHAN SERISOAP 
Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA
_ 
Kelebihan Utama SeriSoap 
Membantu :
•mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi.
•mengimbangi lebihan minyak.
•menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam.
•mengecilkan pori terbuka.
•memberi lembapan pada kulit.
•menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
•mengekalkan keanjalan kulit.
•bebas dari radiasi uv.
•kulit lebih muda dan segar.
•agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitive.
_
Nak tahu lebih lanjut? Jom whatsapp Mira 0174502439 atau click link di bio☝🏻
_
#serisoap #seribeauty #sabuntomato #jomdropailyqairy
KELEBIHAN SERISOAP Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA _ Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : •mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi. •mengimbangi lebihan minyak. •menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam. •mengecilkan pori terbuka. •memberi lembapan pada kulit. •menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. •mengekalkan keanjalan kulit. •bebas dari radiasi uv. •kulit lebih muda dan segar. •agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitive. _ Nak tahu lebih lanjut? Jom whatsapp Mira 0174502439 atau click link di bio☝🏻 _ #serisoap  #seribeauty  #sabuntomato  #jomdropailyqairy 
Lovelies, ada lagi ke yang tak tahu kebaikan seri soap ni ? Hah meh sini dekat-dekat sis nak share kebaikannya 😘 🍅mencerahkan kulit wajah & badan
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi UV
🍅agen penyejuk yang merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

Jadi tunggu apa lagi uolls, jom lumba-lumba dapatkan kulit yang cantik halus mulus awet muda dengan penggunaan Seri Soap 🍅

Click je link kat bio tu, untuk tahu lebih lanjut 🤗

#serisoap #serinaara #serumwawa #seribeauty #nakcantik #nakputih #nakflawless #sabuntomato #serumtomato #serisoapmeru  #serisoapkapar #serisoapsetialam #serisoapklang #serisoapselangor #serisoapmalaysia #jomdrop #remedealsquad
Lovelies, ada lagi ke yang tak tahu kebaikan seri soap ni ? Hah meh sini dekat-dekat sis nak share kebaikannya 😘 🍅mencerahkan kulit wajah & badan 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi UV 🍅agen penyejuk yang merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif Jadi tunggu apa lagi uolls, jom lumba-lumba dapatkan kulit yang cantik halus mulus awet muda dengan penggunaan Seri Soap 🍅 Click je link kat bio tu, untuk tahu lebih lanjut 🤗 #serisoap  #serinaara  #serumwawa  #seribeauty  #nakcantik  #nakputih  #nakflawless  #sabuntomato  #serumtomato  #serisoapmeru  #serisoapkapar  #serisoapsetialam  #serisoapklang  #serisoapselangor  #serisoapmalaysia  #jomdrop  #remedealsquad 
Lovelies, ada lagi ke yang tak tahu kebaikan seri soap ni ? Hah meh sini dekat-dekat sis nak share kebaikannya 😘 🍅mencerahkan kulit wajah & badan
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi UV
🍅agen penyejuk yang merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

Jadi tunggu apa lagi uolls, jom lumba-lumba dapatkan kulit yang cantik halus mulus awet muda dengan penggunaan Seri Soap 🍅

Click je link kat bio tu, untuk tahu lebih lanjut 🤗

#serisoap #serinaara #serumwawa #seribeauty #nakcantik #nakputih #nakflawless #sabuntomato #serumtomato #serisoapmeru  #serisoapkapar #serisoapsetialam #serisoapklang #serisoapselangor #serisoapmalaysia #jomdrop #remedealsquad
Lovelies, ada lagi ke yang tak tahu kebaikan seri soap ni ? Hah meh sini dekat-dekat sis nak share kebaikannya 😘 🍅mencerahkan kulit wajah & badan 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi UV 🍅agen penyejuk yang merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif Jadi tunggu apa lagi uolls, jom lumba-lumba dapatkan kulit yang cantik halus mulus awet muda dengan penggunaan Seri Soap 🍅 Click je link kat bio tu, untuk tahu lebih lanjut 🤗 #serisoap  #serinaara  #serumwawa  #seribeauty  #nakcantik  #nakputih  #nakflawless  #sabuntomato  #serumtomato  #serisoapmeru  #serisoapkapar  #serisoapsetialam  #serisoapklang  #serisoapselangor  #serisoapmalaysia  #jomdrop  #remedealsquad 
BE MORE CONFIDENT! 
Orang cakap kalau kita yakin, kecantikan tu datang dengan sendirinya.
.
Ehh tapi kalau terlebih yakin pon susah  jugak.  Contoh kalau kau perempuan tapi dengan yakinnya masuk toilet lelaki.
.
Jangan salah faham, maksud saya kat sini yakin dengan kekuatan diri.  Hargai dan sayangi diri kita dahulu sebelum kita sayang orang lain.
. 
#remedeal #remedealsquad #sabuntomato #serisoup
#wawaserum #youngentrepeneur
BE MORE CONFIDENT! Orang cakap kalau kita yakin, kecantikan tu datang dengan sendirinya. . Ehh tapi kalau terlebih yakin pon susah jugak. Contoh kalau kau perempuan tapi dengan yakinnya masuk toilet lelaki. . Jangan salah faham, maksud saya kat sini yakin dengan kekuatan diri. Hargai dan sayangi diri kita dahulu sebelum kita sayang orang lain. . #remedeal  #remedealsquad  #sabuntomato  #serisoup  #wawaserum  #youngentrepeneur 
Fungsi SERISOAP SERIBEAUTY
.
✅mencerahkan kulit
✅mengurangkan lebihan minyak pada kulit
✅menambah seri dan mengatasi kulit kusam
✅memberi kelembapan pada kulit
✅menambah nutrien utk melembut dan menghaluskan kulit
✅mengekalkan keanjalan kulit
✅mengembalikan keremajaan & melewatkan penuaan
✅agen penyejuk untuk kesegaran
✅merawat dan melindungi kulit dari sinar uv
.
Harga: RM29 (exc postage)
.
Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order
.
#serisoap #seribeauty #jomdrop #seribella #wawaserum #maducintaturki #gbop  #serumkecantikan #sabunorganik #sabuntomato #sabunmuka
Fungsi SERISOAP SERIBEAUTY . ✅mencerahkan kulit ✅mengurangkan lebihan minyak pada kulit ✅menambah seri dan mengatasi kulit kusam ✅memberi kelembapan pada kulit ✅menambah nutrien utk melembut dan menghaluskan kulit ✅mengekalkan keanjalan kulit ✅mengembalikan keremajaan & melewatkan penuaan ✅agen penyejuk untuk kesegaran ✅merawat dan melindungi kulit dari sinar uv . Harga: RM29 (exc postage) . Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order . #serisoap  #seribeauty  #jomdrop  #seribella  #wawaserum  #maducintaturki  #gbop  #serumkecantikan  #sabunorganik  #sabuntomato  #sabunmuka 
Hai u olls!  Sebelum solat Jumaat meh sini kita baca sikit kelebihan Serisoap 🍅
.
🍅Membantu mencerahkan kulit secara semulajadi.
.
🍅Mengurangkan lebihan minyak.
.
🍅Menambah seri muka.
.
🍅Mengecilkan pori terbuka.
.
🍅Menambah nutrien pada kulit.
.
🍅Mengekalkan keanjalan kulit.
.
🍅Mengembalikan keremajaan kulit.
.
🍅Ejen penyejuk untuk kesegaran.
.
🍅Merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV
.
.
Wahhh.. Banyaknya kebaikan Serisoap ni kan? Jangan lupa cuci muka dengan Serisoap ! Barulah setiap hari nampak natural beauty 😍😘 #Serigroup #serisoap #sabuntomato #tomatoskin #kulitlicin
Hai u olls! Sebelum solat Jumaat meh sini kita baca sikit kelebihan Serisoap 🍅 . 🍅Membantu mencerahkan kulit secara semulajadi. . 🍅Mengurangkan lebihan minyak. . 🍅Menambah seri muka. . 🍅Mengecilkan pori terbuka. . 🍅Menambah nutrien pada kulit. . 🍅Mengekalkan keanjalan kulit. . 🍅Mengembalikan keremajaan kulit. . 🍅Ejen penyejuk untuk kesegaran. . 🍅Merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV . . Wahhh.. Banyaknya kebaikan Serisoap ni kan? Jangan lupa cuci muka dengan Serisoap ! Barulah setiap hari nampak natural beauty 😍😘 #Serigroup  #serisoap  #sabuntomato  #tomatoskin  #kulitlicin 
Wahhh!!!!😍😍😍 cantikkan akak2 nii..
_
Kulit sunburn? Kulit berminyak? Kulit mula menunjukkan tanda2 penuaan? Jangan risau! Dapatkan aje serisoap dengan aina!!! _
Masih belum terlewat untuk merawat kulit muka anda semua,  in shaa Allah pasti berkesan! Jom whatsapp aina now at 011 20921598 untuk info lanjut 😘😘😘.
.
.
#teamalifvengers #seribeautyofficial 
#serisoap
#serigroup
#serisoapfeedback
#sabuntomato #serisoapviral #serisoap_beauty #tippserisoap #setmakinseri
#syawal2018
Wahhh!!!!😍😍😍 cantikkan akak2 nii.. _ Kulit sunburn? Kulit berminyak? Kulit mula menunjukkan tanda2 penuaan? Jangan risau! Dapatkan aje serisoap dengan aina!!! _ Masih belum terlewat untuk merawat kulit muka anda semua, in shaa Allah pasti berkesan! Jom whatsapp aina now at 011 20921598 untuk info lanjut 😘😘😘. . . #teamalifvengers  #seribeautyofficial  #serisoap  #serigroup  #serisoapfeedback  #sabuntomato  #serisoapviral  #serisoap_beauty  #tippserisoap  #setmakinseri  #syawal2018 
Best sgt seri soap ni tau. Ramai yg bg feedback muka terasa bersih sgt. Nk2 lepas tu pakai lak serum muka. Terasa kulit muka bak telur dikupas. 
Kandungan seri soap
🍅 Tomato
🌱chia seeds
🍇grape seeds
🌰 Walnut shell. 
Rm29 exclude postage. 
Nak? Click link di bio. 
#sabuntomato 
#serisoap 
#seribeauty 
#jomdropailyqairy
Best sgt seri soap ni tau. Ramai yg bg feedback muka terasa bersih sgt. Nk2 lepas tu pakai lak serum muka. Terasa kulit muka bak telur dikupas. Kandungan seri soap 🍅 Tomato 🌱chia seeds 🍇grape seeds 🌰 Walnut shell. Rm29 exclude postage. Nak? Click link di bio. #sabuntomato  #serisoap  #seribeauty  #jomdropailyqairy 
"Muka kurang berminyak macam dulu!"
.
.
Seronoknya bila kulit dah semakin jauh dari minyak! 😍😍 Nak keluar rumah pon confident je,  nak jumpa orang pon tak segan! 😚😚
.
.
Lama2 pakai konsisten nanti kulit pon mesti glowing! 😘😘 #serigroup #serisoap #sabuntomato #serisoapfeedback
"Muka kurang berminyak macam dulu!" . . Seronoknya bila kulit dah semakin jauh dari minyak! 😍😍 Nak keluar rumah pon confident je, nak jumpa orang pon tak segan! 😚😚 . . Lama2 pakai konsisten nanti kulit pon mesti glowing! 😘😘 #serigroup  #serisoap  #sabuntomato  #serisoapfeedback 
Sis nak bagitahu kenapa u olls kena pakai Serisoap ni? .
.
1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍
_

2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘
_

3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍
_

4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘
.
.
Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih  tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u olls!😉
.
#serisoap #sabuntomato
#sabunterbaik #sabunno1
#bebasjerawat #hilangblackhead
#hilangwhitehead 
#unisexproduk #igseller #trendingmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #fastsellingitem #onlineshopping 
#jomdrop
#jomdropnerrys
#brandowner
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Sis nak bagitahu kenapa u olls kena pakai Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _ 2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _ 3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _ 4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u olls!😉 . #serisoap  #sabuntomato  #sabunterbaik  #sabunno1  #bebasjerawat  #hilangblackhead  #hilangwhitehead  #unisexproduk  #igseller  #trendingmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #fastsellingitem  #onlineshopping  #jomdrop  #jomdropnerrys  #brandowner  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Kulit makin sihat, pinkish la 😍

Guna cleanser 🍅 ja weh., kulit makin lembap.
Jangan lupa cleanser adalah basic dalam routine skincare. So cari cleanser yang bagus ok.

Whatsap 0195983645

#MAGICSKINSERUM #tomatosoap #tmc3in1 #tomatomaskcleanser #sabuntomato #tomatoclearskin #tomatoskin #sabunwajah #ajimaura #terapiinstagram #pencucimukatomato #cleansertomato #sabunpemutih #sabunmuka #sabun
Haa dengar tu ya😊.
Nak solekan cantik kenalah rajin jaga kulit muka ya.Barulah dapat solekan natural beauty gituu.
.
#ajimaura #wawaserum #wawazainal #seribeauty #terapiistagram #jomdrop #serisoap #serinaara
#sabuntomato #serumtomato #tinieeco #serisoapfeedback
#serinaarafeedback #johor #bazarpaknilmurah #kualalumpur #melaka #pulaupinang #sabun terbaik #sabuntomato
JOM DAPATKAN SERISOAP SEKARANG !!
.
SABUN INI SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 🙈
.
HANYA RM29 SAHAJA
.
POS SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE DAN BRUNEI
.
#serisoap #seribeautyofficial #seribeauty #jomdrop #jomdropthings #jomdropbyfaz #sabuntomato #sabuntomatoviral #carlsamsudin #bellealyahya
JOM DAPATKAN SERISOAP SEKARANG !!
.
SABUN INI SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 🙈
.
HANYA RM29 SAHAJA
.
POS SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE DAN BRUNEI
.
#serisoap #seribeautyofficial #seribeauty #jomdrop #jomdropthings #jomdropbyfaz #sabuntomato #sabuntomatoviral #carlsamsudin #bellealyahya
JOM DAPATKAN SERISOAP SEKARANG !!
.
SABUN INI SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 🙈
.
HANYA RM29 SAHAJA
.
POS SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE DAN BRUNEI
.
#serisoap #seribeautyofficial #seribeauty #jomdrop #jomdropthings #jomdropbyfaz #sabuntomato #sabuntomatoviral #carlsamsudin #bellealyahya
"FEEDBACK SERISOAP" 🍅
.
wow srnok dpt bantu org len utk settlekn mslh... 😍😍 X yah tonyoh kuat2 muka..Tpi seriously mmg #serisoap ni best sgt...sy sndiri amalkan..
.
Hanya RM29 jer.. Blh tahan 1@2bln...jimat kan...
.
Dm/whatsapp Nadiah
www.wasap.my/60179714276 🔥

#seriSoap🍅
#sabuntomato
#lakukeras
#serisoapfeedback
#testimoniserisoap
#jomdrop
#jomdropnerrys
#postageseluruhmalaysia
Regrann from @serigroup -  Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup #serisoap #serisoapfeedback #testimoniserisoap #sabuntomato - #regrann

Haaaa sis sendiri pun da cuba mmg nampak perbezaan sebelum dan selepas pakai sabun serisoap ni 
Haaaa tnggu apa lagi jom wasap kami sekarang

PROMO PROMO PROMO DIBUKA SEKARANG

CEPAT BORONG DENGAN KAMI DENGAN HARGA LUAR BIASA 
KORANG PUN XPERCAYA DENGAN HARGA YANG KAMI BAGI NIE

SANGAT LUAR BIASA

WASAP WASAP SEKARANG 😊😏 Jom whatsapp sekarang sementara stok masih ada. Dah macam goreng pisang panas dah. Alhamdulillah 🔥
.
.
Jom grab Serisoap cepattt.. Jangan lambat2.. 😁

SABUN SERISOAP
RM29 SS/SM (HARGA TIDAK TERMASUK POS)

Untuk sebarang pembelian atau pertanyaan lanjut tekan link di bio tanpa save no
.
.
Untuk maklumat lanjut tentang serisoap bole kunjungi IG kami 👇
( @serisoap.shop )
.
.
.
#serisoap  #serisoapviral #alifvengers  #dropship  #usahaselagimampu #kipidap #dontgiveup  #yeahhh 
#teamalif #produkkecantikkan 
#seribeauty #serigroup #serisoapjb
Regrann from @serigroup - Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup  #serisoap  #serisoapfeedback  #testimoniserisoap  #sabuntomato  - #regrann  Haaaa sis sendiri pun da cuba mmg nampak perbezaan sebelum dan selepas pakai sabun serisoap ni Haaaa tnggu apa lagi jom wasap kami sekarang PROMO PROMO PROMO DIBUKA SEKARANG CEPAT BORONG DENGAN KAMI DENGAN HARGA LUAR BIASA KORANG PUN XPERCAYA DENGAN HARGA YANG KAMI BAGI NIE SANGAT LUAR BIASA WASAP WASAP SEKARANG 😊😏 Jom whatsapp sekarang sementara stok masih ada. Dah macam goreng pisang panas dah. Alhamdulillah 🔥 . . Jom grab Serisoap cepattt.. Jangan lambat2.. 😁 SABUN SERISOAP RM29 SS/SM (HARGA TIDAK TERMASUK POS) Untuk sebarang pembelian atau pertanyaan lanjut tekan link di bio tanpa save no . . Untuk maklumat lanjut tentang serisoap bole kunjungi IG kami 👇 ( @serisoap.shop ) . . . #serisoap  #serisoapviral  #alifvengers  #dropship  #usahaselagimampu  #kipidap  #dontgiveup  #yeahhh  #teamalif  #produkkecantikkan  #seribeauty  #serigroup  #serisoapjb 
Hari 2 Pagi

Good Morning beautiful 😘😘
.
Nak kulit sentiasa lembab walaupun di bawah cuaca panas terik?
.
Cuci muka dengan #SabunTomato setiap pagi sebelum ada mulakan aktiviti. Urut manja pipi tu selama 2 minit kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
#SeriSoup
Harga RM29 Seluruh malaysia
Tidak termasuk postage.
.
Klik link di bio untuk info lanjut. ❤❤ #remedeal #remedealsquad #sabuntomato #serisoupbeauty
Hari 2 Pagi Good Morning beautiful 😘😘 . Nak kulit sentiasa lembab walaupun di bawah cuaca panas terik? . Cuci muka dengan #SabunTomato  setiap pagi sebelum ada mulakan aktiviti. Urut manja pipi tu selama 2 minit kemudian bilas dengan air bersih. . . #SeriSoup  Harga RM29 Seluruh malaysia Tidak termasuk postage. . Klik link di bio untuk info lanjut. ❤❤ #remedeal  #remedealsquad  #sabuntomato  #serisoupbeauty 
PAGI-PAGI NI NAK KASI TESTIMONI BEST SEBAB ADMIN SENDIRI PUN MAKIN CERIA HARI-HARI BANGUN WITH SKIN YANG LEBIH SOFT AND NO MORE BLACK HEAD!!! _
HAAA, begitu lahh kehidupannn... hehehe😊
_
Berminat nak cuba? CLICK LINK DI BIO ATAU WHATAPP 0122963979.
_
Psss, dropship still open untuk sesiapa berminat boleh click link kat bio tau😊
_
LOVE YOUR SKIN, CARE YOUR SKIN.. I love you Manjasss❤️
_
#serisoap #sabuntomato #serumtomato #serumtomatolavender #serinaraa #flawlessskin #antikedut #antiaging #glowing #kulitsihat 
#kulitcantik #bellealyahya #yunaliskongsipetua #yunaliskongsi #yunaliskongsifeedback #yunaliskongsirezeki #cubadulubarutahu #cubadulubarupercaya #cubadulubarutahukesannya
#syantik #viral #carlsamsudin #jomdrop #jomdropyunalis #jomdropship #sideincome #bisnesonline #jutawandropship
PAGI-PAGI NI NAK KASI TESTIMONI BEST SEBAB ADMIN SENDIRI PUN MAKIN CERIA HARI-HARI BANGUN WITH SKIN YANG LEBIH SOFT AND NO MORE BLACK HEAD!!! _ HAAA, begitu lahh kehidupannn... hehehe😊 _ Berminat nak cuba? CLICK LINK DI BIO ATAU WHATAPP 0122963979. _ Psss, dropship still open untuk sesiapa berminat boleh click link kat bio tau😊 _ LOVE YOUR SKIN, CARE YOUR SKIN.. I love you Manjasss❤️ _ #serisoap  #sabuntomato  #serumtomato  #serumtomatolavender  #serinaraa  #flawlessskin  #antikedut  #antiaging  #glowing  #kulitsihat  #kulitcantik  #bellealyahya  #yunaliskongsipetua  #yunaliskongsi  #yunaliskongsifeedback  #yunaliskongsirezeki  #cubadulubarutahu  #cubadulubarupercaya  #cubadulubarutahukesannya  #syantik  #viral  #carlsamsudin  #jomdrop  #jomdropyunalis  #jomdropship  #sideincome  #bisnesonline  #jutawandropship 
👇👇👇👇👇 Info Serisoap:- 1- Serisoap boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan seawal usia 7 tahun

2- Serisoap boleh digunakan di wajah dan badan

3- Utk gunekan di badan hendaklah diasingkan terlebih dahulu supaya kekotoran di bdan tdk pergi ke muka

4- Serisoap bertahan selama 1.5-2 bulan bergantung cara penggunaan

5- Serisoap lulus KKM

6- Kandungan/Berat Serisoap 50g 
7- Serisoap tdk blh direndam di dalam air

Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni !👉🏻 #serisoapfeedback #serisoaptestimoni
.
.
#jomdropnerrys
#serisoap
#sabuntomato
#sabunajaib
#sabunmukadanbadan
#gosokgosokflawless
#kulitcerahsemulajadi
#nomorefilter
#sabunviral
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
👇👇👇👇👇 Info Serisoap:- 1- Serisoap boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan seawal usia 7 tahun 2- Serisoap boleh digunakan di wajah dan badan 3- Utk gunekan di badan hendaklah diasingkan terlebih dahulu supaya kekotoran di bdan tdk pergi ke muka 4- Serisoap bertahan selama 1.5-2 bulan bergantung cara penggunaan 5- Serisoap lulus KKM 6- Kandungan/Berat Serisoap 50g 7- Serisoap tdk blh direndam di dalam air Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni !👉🏻 #serisoapfeedback  #serisoaptestimoni  . . #jomdropnerrys  #serisoap  #sabuntomato  #sabunajaib  #sabunmukadanbadan  #gosokgosokflawless  #kulitcerahsemulajadi  #nomorefilter  #sabunviral  #lakukeras  #postageseluruhnegeri 
Semalam dapat whatsapp dari adik mama, bagitau nak repeat lagi #SabunTomato GB 2 ketul saiz normal 😎
1 untuk die dan 1 lagi member die punye.
Semua dah jatuh hati dengan sabun tomato ni tau 😘

Repeat order sekaligus dapat feedback yang baikkk punye 😉
- muka tak berminyak
- kulit makin lembut

Kalau tak bagus orang takkan repeat order lagi dan lagi kan?

Nak dapatkan kulit muka sihat dan cerah secara semulajadi?
Wajib cuba sabun tomato GB 😉

#TomatoSoap
#GhoulyBeauty
#NaturalFlawlessSkin
#AgenPasirMasKelantan
Semalam dapat whatsapp dari adik mama, bagitau nak repeat lagi #SabunTomato  GB 2 ketul saiz normal 😎 1 untuk die dan 1 lagi member die punye. Semua dah jatuh hati dengan sabun tomato ni tau 😘 Repeat order sekaligus dapat feedback yang baikkk punye 😉 - muka tak berminyak - kulit makin lembut Kalau tak bagus orang takkan repeat order lagi dan lagi kan? Nak dapatkan kulit muka sihat dan cerah secara semulajadi? Wajib cuba sabun tomato GB 😉 #TomatoSoap  #GhoulyBeauty  #NaturalFlawlessSkin  #AgenPasirMasKelantan 
Kulit rasa bersih betul lepas cuci muka guna #sabuntomato #Serisoap, sebab chia seed tu boleh exfoliate (scrub) kulit kita..
-
-
Yang kulit sunburn pun memang senang hilang sebab tomato ni ada agen penyejuk yg kurangkan keradangan kulit 😍

So,cherry suggest sangat korang guna Serisoap ni, cenggini 👍👍👍 haa ❤️❤️❤️
-
Jom grab now . Ws di +60172615484

#alifvengers #teamalif 
#serisoap #produkkecantikkan #seribeuty #serigroup #cantik #sabuntomato #cerahkankulit #bahansemulajadi #menghilangkanjerawat
Kulit rasa bersih betul lepas cuci muka guna #sabuntomato  #Serisoap , sebab chia seed tu boleh exfoliate (scrub) kulit kita.. - - Yang kulit sunburn pun memang senang hilang sebab tomato ni ada agen penyejuk yg kurangkan keradangan kulit 😍 So,cherry suggest sangat korang guna Serisoap ni, cenggini 👍👍👍 haa ❤️❤️❤️ - Jom grab now . Ws di +60172615484 #alifvengers  #teamalif  #serisoap  #produkkecantikkan  #seribeuty  #serigroup  #cantik  #sabuntomato  #cerahkankulit  #bahansemulajadi  #menghilangkanjerawat 
Morning, Babies! 
KULIT CANTIK OR KULIT CANTIK DAN SIHAT? 
Kulit Cantik SAHAJA?  Well, kalau nak yang tu awak teruskan jela dengan #produktimbangkilo yang awak tengah guna sekarang ni. Memang cepat cantik, but it won't last very long. 
Kulit Cantik dan Sihat? Here, #SABUNTOMATOHAJAR memang terbaik untuk bagi awak a pretty and healthy skin. 
Yang mana pilihan hati? 
#2For #bysyarinahady #sabuntomatohajar #sabuntomato #sabunhomemade #sabuntanpakimia #sabunorganik #saynotochemicalproducts #useorganicproducts #loveyourskin #nofilterneeded #ciksyajualciksyapakai
Morning, Babies! KULIT CANTIK OR KULIT CANTIK DAN SIHAT? Kulit Cantik SAHAJA? Well, kalau nak yang tu awak teruskan jela dengan #produktimbangkilo  yang awak tengah guna sekarang ni. Memang cepat cantik, but it won't last very long. Kulit Cantik dan Sihat? Here, #SABUNTOMATOHAJAR  memang terbaik untuk bagi awak a pretty and healthy skin. Yang mana pilihan hati? #2For  #bysyarinahady  #sabuntomatohajar  #sabuntomato  #sabunhomemade  #sabuntanpakimia  #sabunorganik  #saynotochemicalproducts  #useorganicproducts  #loveyourskin  #nofilterneeded  #ciksyajualciksyapakai 
Kalau siapa nak kulit cerah (bukan mengejut) tapi berperingkat boleh lah try Serisoap dari ni. Sebab dia ada extract buah tomato yang boleh memberi kecerahan pada kulit kalau sentiasa guna setiap hari. Boleh dapatkan Serisoap sekarang dengan harga RM29 sahajaa (murah berbaloii2) 
Dm @ 📩+6017 2995939 
Serisoap ini sangat bagus untuk kulit yang berminyak atau masalah kulit berjerawat di muka atau di badan (terutama jerawat di belakang badan). Cuba sekali baru tau bestnya Serisoap ni 🔥 
#seriempirenerry #seribeautyofficial #serisoap #sabuntomato #kulitcantik #flawless #sabunviral #jerawat #jeragat #kulitkering #poriterbuka #kulitcantik #codputrajaya #codbandarbarubangi #uniten #iukl #serisoapfeedback #igermalaysia #igermy #review
Kalau siapa nak kulit cerah (bukan mengejut) tapi berperingkat boleh lah try Serisoap dari ni. Sebab dia ada extract buah tomato yang boleh memberi kecerahan pada kulit kalau sentiasa guna setiap hari. Boleh dapatkan Serisoap sekarang dengan harga RM29 sahajaa (murah berbaloii2) Dm @ 📩+6017 2995939 Serisoap ini sangat bagus untuk kulit yang berminyak atau masalah kulit berjerawat di muka atau di badan (terutama jerawat di belakang badan). Cuba sekali baru tau bestnya Serisoap ni 🔥 #seriempirenerry  #seribeautyofficial  #serisoap  #sabuntomato  #kulitcantik  #flawless  #sabunviral  #jerawat  #jeragat  #kulitkering  #poriterbuka  #kulitcantik  #codputrajaya  #codbandarbarubangi  #uniten  #iukl  #serisoapfeedback  #igermalaysia  #igermy  #review 
Serisoap sabun tomato 2 dalam 1 untuk kulit seluruh badan yg cerah dan bebas jerawat ☺️☺️☺️
.
.
Sebab Serisoap ni...
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Mencerahkan kulit
✔️ Mengurangkan jerawat
✔️ Mengurangkan jeragat
✔️ Mengurangkan parut
✔️ Mengecilkan pori
✔️ Menganjalkan & menegangkan kulit
✔️ Menghapuskan minyak di wajah
✔️ Bebas paraben & mercury
✔️ Diiktiraf KKM dan “Plant Based product”
.
.
Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni !👉🏻 #serisoapfeedback #serisoaptestimoni
.
.
#jomdropnerrys
#serisoap
#sabuntomato
#sabunajaib
#sabunmukadanbadan
#gosokgosokflawless
#kulitcerahsemulajadi
#nomorefilter
#sabunviral
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
Serisoap sabun tomato 2 dalam 1 untuk kulit seluruh badan yg cerah dan bebas jerawat ☺️☺️☺️ . . Sebab Serisoap ni... ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Mencerahkan kulit ✔️ Mengurangkan jerawat ✔️ Mengurangkan jeragat ✔️ Mengurangkan parut ✔️ Mengecilkan pori ✔️ Menganjalkan & menegangkan kulit ✔️ Menghapuskan minyak di wajah ✔️ Bebas paraben & mercury ✔️ Diiktiraf KKM dan “Plant Based product” . . Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni !👉🏻 #serisoapfeedback  #serisoaptestimoni  . . #jomdropnerrys  #serisoap  #sabuntomato  #sabunajaib  #sabunmukadanbadan  #gosokgosokflawless  #kulitcerahsemulajadi  #nomorefilter  #sabunviral  #lakukeras  #postageseluruhnegeri 
DULU PANDANG PON TAK NAK SEKARANG JAUH SIKIT DAH CEMBURU!
.
Dulu En.suami akk selalu buat tak layan dengan akak, adakalanya akak rasa macam dia benci lihat wajah akak dan kulit akak, dia kata akak tak macam awal perkahwinan,maklumlah dah anak 3 kan.
.
.
En.Suami selalu nampak wanita cantik dekat ofis dia, akak marah tapi akak simpan jer sebab akak kena tarik perhatian dia, Kawan akak ada dia suruh akak cuba sabun tomato serisoap, akak takut sebab sekarang kosmetik banyak, akak pon cuba jelah mana tau berkesan.
.
.
Alhamdulilah tak sampai 14 hari kulit akak macam muda 2@3 tahun lepas. Siap bila keluar En.suami akak jeles banyak mata memerhati dan puji akak, Dia cemburu dan selalu cakap akak nampak macam anak dara, Alhamdulilah ini yang akak mahukan. Disayangi insan tersayang.
.
(Akak Eila-Kota Bahru)
.
Tanya diri anda ramai yang ada masalah macam akak Eila ini kan,sampai bila kita nak macam ini?? Dulu mungkin harga mahal tapi sekarang rm29 aje 😍
.
MASALAH?
➜JERAGAT
➜JERAWAT
➜KULIT KUSAM
➜TONA TAK SEKATA
➜BINTIK2 HITAM
➜KULIT GELAP
.
insyaAllah dalam 14 hari akan berkurang dan hilang, Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang tapi kami janjikan rumusan bahan semula jadi dari Buah tomato, chia seed , biji anggur dan walnut shell akan buatkan kulit anda makin licin dan gebu sampai suami anda akan bertambah sayang, Suami mana yang tidak mahu isteri cantik dan kembali muda.
.
tekan link wassap di bio sekarang! 😍
_
#chyraa #chyraasquad #serisoap #serisoapfeedback #seribeauty #sabuntomato #tipscantik #jerawat
DULU PANDANG PON TAK NAK SEKARANG JAUH SIKIT DAH CEMBURU! . Dulu En.suami akk selalu buat tak layan dengan akak, adakalanya akak rasa macam dia benci lihat wajah akak dan kulit akak, dia kata akak tak macam awal perkahwinan,maklumlah dah anak 3 kan. . . En.Suami selalu nampak wanita cantik dekat ofis dia, akak marah tapi akak simpan jer sebab akak kena tarik perhatian dia, Kawan akak ada dia suruh akak cuba sabun tomato serisoap, akak takut sebab sekarang kosmetik banyak, akak pon cuba jelah mana tau berkesan. . . Alhamdulilah tak sampai 14 hari kulit akak macam muda 2@3 tahun lepas. Siap bila keluar En.suami akak jeles banyak mata memerhati dan puji akak, Dia cemburu dan selalu cakap akak nampak macam anak dara, Alhamdulilah ini yang akak mahukan. Disayangi insan tersayang. . (Akak Eila-Kota Bahru) . Tanya diri anda ramai yang ada masalah macam akak Eila ini kan,sampai bila kita nak macam ini?? Dulu mungkin harga mahal tapi sekarang rm29 aje 😍 . MASALAH? ➜JERAGAT ➜JERAWAT ➜KULIT KUSAM ➜TONA TAK SEKATA ➜BINTIK2 HITAM ➜KULIT GELAP . insyaAllah dalam 14 hari akan berkurang dan hilang, Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang tapi kami janjikan rumusan bahan semula jadi dari Buah tomato, chia seed , biji anggur dan walnut shell akan buatkan kulit anda makin licin dan gebu sampai suami anda akan bertambah sayang, Suami mana yang tidak mahu isteri cantik dan kembali muda. . tekan link wassap di bio sekarang! 😍 _ #chyraa  #chyraasquad  #serisoap  #serisoapfeedback  #seribeauty  #sabuntomato  #tipscantik  #jerawat 
Segarnyaaa Serisoap sesegar udara pagi! 🍃🍃🍃
Kalau uolls nak cantik semulajadi, wangi dan fresh, sabun tomato Serisoaplah jawapannya 😍😍😍
_
Berminat ke????😍Dm @ wasap je Syifa di 017 3042147 atau klik di link bio 😉
_
#serisoap #seribeautyofficial  #seriempirenerry  #jomdropnerrys #sabuntomato #lakukeras
#gosokgosokjeflawless  #jerawatkecut #rawatkulitkering #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitbreakout #rawatkulitmukadanbadan #postageseluruhnegeri
Segarnyaaa Serisoap sesegar udara pagi! 🍃🍃🍃 Kalau uolls nak cantik semulajadi, wangi dan fresh, sabun tomato Serisoaplah jawapannya 😍😍😍 _ Berminat ke????😍Dm @ wasap je Syifa di 017 3042147 atau klik di link bio 😉 _ #serisoap  #seribeautyofficial  #seriempirenerry  #jomdropnerrys  #sabuntomato  #lakukeras  #gosokgosokjeflawless  #jerawatkecut  #rawatkulitkering  #rawatkulitkusam  #rawatkulitberminyak  #rawatkulitbreakout  #rawatkulitmukadanbadan  #postageseluruhnegeri 
APA YG GOSOK2 FLOLESSNYA NI???
.
.
Sabun tomato Serisoap laahh... Sabun bebas paraben dan mercury ni, mengandungi “chia seed”, “grape seed” dan “walnut shell” selain drpd tomato 🍅 .
.
Mmg menyegarkan, wangi dan mengurangkan minyak pada kulit ☺️☺️☺️
.
.
Lelaki perempuan boleh pakai ok. Konfem aura uolls makin membuak2 terserlah selepas pakai sabun ni.. hehehe 😍😍😍
.
.
#serisoap 
#seriempirenerry 
#teamflawless
#sabuntomato
#lakukeras
#bebasjerawat
#hilangblackhead
#hilangwhitehead
#cantiksebelumraya
#codserisoap
APA YG GOSOK2 FLOLESSNYA NI??? . . Sabun tomato Serisoap laahh... Sabun bebas paraben dan mercury ni, mengandungi “chia seed”, “grape seed” dan “walnut shell” selain drpd tomato 🍅 . . Mmg menyegarkan, wangi dan mengurangkan minyak pada kulit ☺️☺️☺️ . . Lelaki perempuan boleh pakai ok. Konfem aura uolls makin membuak2 terserlah selepas pakai sabun ni.. hehehe 😍😍😍 . . #serisoap  #seriempirenerry  #teamflawless  #sabuntomato  #lakukeras  #bebasjerawat  #hilangblackhead  #hilangwhitehead  #cantiksebelumraya  #codserisoap 
Benefits Serisoap :
🍅 Menghilangkan kulit kering
🍅 Melembapkan kulit
🍅 Menghilangkan jerawat
🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead
🍅 Menghilangkan parut
🍅 Mencerahkan kulit
🍅 Menghilangkan sunburn

#sabuntomato #serisoapsabuntomato #fieqaofficial
Benefits Serisoap : 🍅 Menghilangkan kulit kering 🍅 Melembapkan kulit 🍅 Menghilangkan jerawat 🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead 🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 Menghilangkan sunburn #sabuntomato  #serisoapsabuntomato  #fieqaofficial 
Assalamualaikum n Good morning dearies😍
.
.
Regrann from @serigroup -  Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 .
.
.
Tunggu apa lagi?wassap sis skrng ✌️😉 just klik link kt bio sis yee ✌️❤️ .
.
#serigroup #serisoap #serisoapfeedback #testimonies  #sabuntomato -  #serisoap #tomato #tomatosoap  #kelantanese #aisyahhijanah  #alifvengers #bellaammara #carlsamsudin #putihgebu #nakcantik #nakcantik #malaysia #gegirls #cantikcarasihat #chiaseed #alifteega #401production #kongsirezeki #feedback #feedbackserisoap #feedbackbella #sabunviral #sabunmurah #viral #alhamdulillah #kongsirezeki
Assalamualaikum n Good morning dearies😍 . . Regrann from @serigroup - Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 . . . Tunggu apa lagi?wassap sis skrng ✌️😉 just klik link kt bio sis yee ✌️❤️ . . #serigroup  #serisoap  #serisoapfeedback  #testimonies  #sabuntomato  - #serisoap  #tomato  #tomatosoap  #kelantanese  #aisyahhijanah  #alifvengers  #bellaammara  #carlsamsudin  #putihgebu  #nakcantik  #nakcantik  #malaysia  #gegirls  #cantikcarasihat  #chiaseed  #alifteega  #401production  #kongsirezeki  #feedback  #feedbackserisoap  #feedbackbella  #sabunviral  #sabunmurah  #viral  #alhamdulillah  #kongsirezeki 
Assalamualaikum & Salam Jumaat korang 😄 Pagi2 ni Sis Mierazz nak bagi berita gembira kat korang lah... .
FRIDAY LOVE 💓💓💓
Tahu apa FRIDAY LOVE ni? .
Sis Mierazz akan bagi free postage dekat korang setiap hari Jumaat je tau 😆 Korang dah SAVE RM9... So korang tunggu apa lagi... meh cepat2 👇👇👇
WHATSAPP 019-239 2608
WHATSAPP 019-239 2608
WHATSAPP 019-239 2608
.
#serisoap #organik #sabuntomato #sabunno1 #sabuntomatoterlaris #alifvengers #teamalif 
#serisoap #produkkecantikkan #seribeuty #serigroup #alifvengers
Assalamualaikum & Salam Jumaat korang 😄 Pagi2 ni Sis Mierazz nak bagi berita gembira kat korang lah... . FRIDAY LOVE 💓💓💓 Tahu apa FRIDAY LOVE ni? . Sis Mierazz akan bagi free postage dekat korang setiap hari Jumaat je tau 😆 Korang dah SAVE RM9... So korang tunggu apa lagi... meh cepat2 👇👇👇 WHATSAPP 019-239 2608 WHATSAPP 019-239 2608 WHATSAPP 019-239 2608 . #serisoap  #organik  #sabuntomato  #sabunno1  #sabuntomatoterlaris  #alifvengers  #teamalif  #serisoap  #produkkecantikkan  #seribeuty  #serigroup  #alifvengers 
3 KHASIAT TOMATO 🍅🍅🍅 .
Dengan khasiat ini sis dapat kekal cantik berseri-seri ya.. 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
.
1. Sebahagian besar khasiat tomato boleh bertindak untuk kesihatan kulit dan boleh mengelakkan daripada kerosakan kulit. Kebetulan kita semua memang terdedah dengan keadaan di luar yang mampu merosakkan kulit kita. Dengan tomato blh melembabkan kulit🛡.
.
2. Yang menariknya kajian menunjukkan khasiat tomato jika diambil atau diamalkan setiap hari boleh membantu memperbaiki kulit dalam masa singkat.💉 .
.
3. Tomato juga mampu mengatasi tona kulit tidak sekata dan sekiranya pengambilan konsisten ianya mempu menghilangkan bintik-bintik hitam dan melembutkan kulit💎 .
.
.
#serimpirenerry #cantik #tomato #tipsflawless #tipscantik #sabun #jomdrop #serisoap #tips #khasiattomato #sabuntomato - #regrann
3 KHASIAT TOMATO 🍅🍅🍅 . Dengan khasiat ini sis dapat kekal cantik berseri-seri ya.. 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ . 1. Sebahagian besar khasiat tomato boleh bertindak untuk kesihatan kulit dan boleh mengelakkan daripada kerosakan kulit. Kebetulan kita semua memang terdedah dengan keadaan di luar yang mampu merosakkan kulit kita. Dengan tomato blh melembabkan kulit🛡. . 2. Yang menariknya kajian menunjukkan khasiat tomato jika diambil atau diamalkan setiap hari boleh membantu memperbaiki kulit dalam masa singkat.💉 . . 3. Tomato juga mampu mengatasi tona kulit tidak sekata dan sekiranya pengambilan konsisten ianya mempu menghilangkan bintik-bintik hitam dan melembutkan kulit💎 . . . #serimpirenerry  #cantik  #tomato  #tipsflawless  #tipscantik  #sabun  #jomdrop  #serisoap  #tips  #khasiattomato  #sabuntomato  - #regrann 
Assalamuallaikum morning
.
Sabun tomato ni paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin.
.
Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , mengecilkan pora terbuka , scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit.
.
Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub.
.
Cara nak gunakan ; 
pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.
masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika 
scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati.
.
Bestkan RM29 shj! Nak order boleh whatsapp, klik je link di bio 😘 @mohdsaifulrasid .
.
Jom Dapatkan serisoap sabun tomato 🍅 Sekarang!
+6016 639 5096
.
Boleh juga Click di bio.
@mohdsaifulrasid
.
#serisoap #soap #serigroup #serihq #grabnow #sabun #sabunno1 #sabuntomato #tomatosoap #tomatosoup🍅 #Alifvengers #alifteega
#SeriSoap #SeriSoapMeletopsss #ProdukWanita #ProdukLelaki  #FamilyFriendly  #KulitCantik
Assalamuallaikum morning . Sabun tomato ni paling recommend utk mereka yg kulit berminyak & combination skin. . Antara perbezaan yg korang boleh dpt lps guna serisoap ni skin makin cerah sekata , mengimbangi lebihan minyak , mengecilkan pora terbuka , scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. . Serisoap ni boleh bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub. . Cara nak gunakan ; pencuci 🍅: buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas. masker 🍅: sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika scrub 🍅 : sebelum bilas urut secara bulatan bagi menanggalkan sel kulit mati. . Bestkan RM29 shj! Nak order boleh whatsapp, klik je link di bio 😘 @mohdsaifulrasid . . Jom Dapatkan serisoap sabun tomato 🍅 Sekarang! +6016 639 5096 . Boleh juga Click di bio. @mohdsaifulrasid . #serisoap  #soap  #serigroup  #serihq  #grabnow  #sabun  #sabunno1  #sabuntomato  #tomatosoap  #tomatosoup 🍅 #Alifvengers  #alifteega  #SeriSoap  #SeriSoapMeletopsss  #ProdukWanita  #ProdukLelaki  #FamilyFriendly  #KulitCantik 
Masker tomato boleh rawat masalah jerawat pada muka? Boleh.. Tapi kalau takda masa nak buat masker dari sebiji tomato segar, boleh ubah pada #serisoap. Mudah, jimat, selesai masalah! 😉

#nerrykongsi #maskertomato #khasiattomato #nerrys #bebasjerawat #tipscantik #love #1
#serisoap #sabuntomato #postageseluruhnegeri
Selamat pagi jumaat semua.
.
Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan baik harini.Amiin.
.
Kepada yang bekerja harini selamat bekerja dan kepada yang bercuti tu manfaatkan cuti kita harini dengan baik ya😊.
.
Sentiasa mulakan pagi dengan wajah yang segar ya. Nak wajah segar rajinkan diri basuh muka dengan sabun tomato kita nie ya.
.
#ajimaura #wawaserum #wawazainal #seribeauty #terapiistagram #jomdrop #serisoap #serinaara
#sabuntomato #serumtomato #tinieeco #serisoapfeedback
#serinaarafeedback #johor #bazarpaknilmurah #kualalumpur #melaka #pulaupinang #sabun terbaik #sabuntomato
Selamat pagi jumaat semua. . Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan baik harini.Amiin. . Kepada yang bekerja harini selamat bekerja dan kepada yang bercuti tu manfaatkan cuti kita harini dengan baik ya😊. . Sentiasa mulakan pagi dengan wajah yang segar ya. Nak wajah segar rajinkan diri basuh muka dengan sabun tomato kita nie ya. . #ajimaura  #wawaserum  #wawazainal  #seribeauty  #terapiistagram  #jomdrop  #serisoap  #serinaara  #sabuntomato  #serumtomato  #tinieeco  #serisoapfeedback  #serinaarafeedback  #johor  #bazarpaknilmurah  #kualalumpur  #melaka  #pulaupinang  #sabun  terbaik #sabuntomato 
Regrann from seri  Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer seri kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup #serisoap #serisoapfeedback #testimoniserisoap #sabuntomato - #regrann
Regrann from seri Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer seri kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup  #serisoap  #serisoapfeedback  #testimoniserisoap  #sabuntomato  - #regrann 
SERISOAP Sabun Tomato yang
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.
.
Khasiat Utama SeriSoap Sabun Tomato
Membantu : -
🍅menghaluskan kulit seluruh wajah & badan.
🍅melembapkan kulit
🍅menutup pori pori terbuka
🍅menyamarata tona kulit
🍅mengecutkan jerawat
🍅mencuci dengan mendalam
🍅membuang sel sel kulit mati
🍅memudarkan parut jerawat dan jeragat

Pm me for detail 0138117686 😊😊
.
#palingterbaikuntukskinberminyak #sesuaiuntuksemuajeniskulit #bolehdiaambil5tahunkeatas #serisoap #kelebihanserisoap #sabunlakukeras #terbaikuntukkulitasia #sabuntomato #hanya29ringgit
#jomdropnerrys #postageseluruhnegeri
#politeknikmukah #politeknikkuchingsarawak #miri #sarawakian #sarikei #lawas #bintuluonlineshop #limbangonlineshop #kuchingonlineshop
SERISOAP Sabun Tomato yang * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. . Khasiat Utama SeriSoap Sabun Tomato Membantu : - 🍅menghaluskan kulit seluruh wajah & badan. 🍅melembapkan kulit 🍅menutup pori pori terbuka 🍅menyamarata tona kulit 🍅mengecutkan jerawat 🍅mencuci dengan mendalam 🍅membuang sel sel kulit mati 🍅memudarkan parut jerawat dan jeragat Pm me for detail 0138117686 😊😊 . #palingterbaikuntukskinberminyak  #sesuaiuntuksemuajeniskulit  #bolehdiaambil5tahunkeatas  #serisoap  #kelebihanserisoap  #sabunlakukeras  #terbaikuntukkulitasia  #sabuntomato  #hanya29ringgit  #jomdropnerrys  #postageseluruhnegeri  #politeknikmukah  #politeknikkuchingsarawak  #miri  #sarawakian  #sarikei  #lawas  #bintuluonlineshop  #limbangonlineshop  #kuchingonlineshop 
SeriSoap 🍅

Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit.
.
.
Keajaiban SeriSoap: .
.
🍅Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan. .
.
🍅 Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing).
.
🍅Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka. Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati.
.
.
.
Banyaknya kelebihan SERI SOAP ni kan 😍
Hanya RM29/sebuku (HARGA TIDAK TERMASUK POS)
.
.
.
Jom dapatkan sekarang‼️
.
.
.
SILA KLIK LINK DI PROFILE SAYA UNTUK TERUS ORDER‼️ .
.
.
#serisoap #sabuntomato #serisoapviral #maducinta #wawaserum #jomdrop #jbop #trustedsellermalaysia #teamwani #usahaselagimampu #kipidap #dontgiveup #produkkecantikkan #seribeauty #serigroup
#bellealyahya #wawazainal #aerilzafrel
SeriSoap 🍅 Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit. . . Keajaiban SeriSoap: . . 🍅Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan. . . 🍅 Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). . 🍅Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka. Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati. . . . Banyaknya kelebihan SERI SOAP ni kan 😍 Hanya RM29/sebuku (HARGA TIDAK TERMASUK POS) . . . Jom dapatkan sekarang‼️ . . . SILA KLIK LINK DI PROFILE SAYA UNTUK TERUS ORDER‼️ . . . #serisoap  #sabuntomato  #serisoapviral  #maducinta  #wawaserum  #jomdrop  #jbop  #trustedsellermalaysia  #teamwani  #usahaselagimampu  #kipidap  #dontgiveup  #produkkecantikkan  #seribeauty  #serigroup  #bellealyahya  #wawazainal  #aerilzafrel 
Abu Umamah Radiallahu ‘anhu berkata: Rasulullah Sallallahu ‘alaihi wasallam bersabda: Perbanyakkan selawat kepadaku  pada setiap Jumaat. Ini kerana selawat umatku akan diperlihatkan padaku pada setiap Jumaat. Sesiapa yang banyak berselawat kepadaku, dialah yang paling dekat denganku.
.
#sabuntomato#serisoap#sabunjerawat#serummurah#serinaara#serumcantik#antiaging#vitamin c#seritoks#lawas#kurussihat#boabab#khalisha#serinaara#sajajualmurah#senawang#seremban#paroi#seribeauty#bazarpaknil#lbcdeiknis#nsasuperstar#serisuperstar#ucandeiknis#cantik#sihat#supplement#murah#ttj#jomdrop#jomdropwaheebasquad
Abu Umamah Radiallahu ‘anhu berkata: Rasulullah Sallallahu ‘alaihi wasallam bersabda: Perbanyakkan selawat kepadaku  pada setiap Jumaat. Ini kerana selawat umatku akan diperlihatkan padaku pada setiap Jumaat. Sesiapa yang banyak berselawat kepadaku, dialah yang paling dekat denganku. . #sabuntomato #serisoap #sabunjerawat #serummurah #serinaara #serumcantik #antiaging #vitamin  c#seritoks #lawas #kurussihat #boabab #khalisha #serinaara #sajajualmurah #senawang #seremban #paroi #seribeauty #bazarpaknil #lbcdeiknis #nsasuperstar #serisuperstar #ucandeiknis #cantik #sihat #supplement #murah #ttj #jomdrop #jomdropwaheebasquad 
Selamat pagi si cantik ! ❤️
Kak min nk share sesuatu ni... #KHUSUS untuk wanita bekerja yang nak kulit muka sentiasa NAMPAK SEGAR sepanjang berada di office.
.
.
👉🏻 Pernah alami situasi ni? .
Waktu pagi kita penuh semangat datang kerja dengan muka yang segar dan ceria.
Masuk je waktu lunch kita dah mula rasa tak semangat sebab kulit muka jadi kusam dan berminyak.
.
Bila kulit dah berminyak ni mulalah cik jera**t tumpang bertenggek sekali.
.
Saya nak cadangkan siapa yg ada situasi macam ni untuk cuba #Serisoup ni.
.
Serisoup ni dibuat berasaskan BUAH TOMATO. Kita semua tau buah tomato ni memang sangat baik untuk melembab dan melicinkan kulit.

Selalunya enviroment tempat kerja kita ni lah yang jadi punca kulit kita jadi kering & berminyak.

Bila dah jadi camtu mula lah kulit jadi kusam dan tak nampak segar macam pagi-pagi masa datang kerja tu.
.
Selain tu, Serisoup ni jugak mengandungi chia seed yang berfungsi sebagai ejen scrub semula jadi ajaib yang membantu dalam membuang sel kulit mati yang ada dekat muka kita ni.

Bila sel mati tu dah dibuang baru lah muka kita jadi bersih dan nampak lebih cerah dan segar.
.
Dan yang paling penting sekali,
SeriSoap ni saiz dia kecik je. Jadi kita boleh masukkan dalam handbag dan bawak ke office sebelum pergi kerja.

So kalau rasa muka agak kering dan berminyak waktu dekat office, pergi je bilik air dan cuci je muka tu dengan Sabun tomato ni.

Conform lepas tu muka terus jadi bersih.
Baru lah nampak segar dan ceria sepanjang masa 😍😍
.
.
HARGA BERAPA? 👉🏻 Rm29 je sis.
.
Lelaju DM atau wasap no kak min dekat bio ya.
Kak min tunjuk testimoni pengguna yang ada masalah sama macam sis. 😘
.
Ada FREE GIFT untuk 5 yang terawal.
Kiter tungguu... 😍

#serisoap #remedeal #remedealsquad #sabuntomato
Selamat pagi si cantik ! ❤️ Kak min nk share sesuatu ni... #KHUSUS  untuk wanita bekerja yang nak kulit muka sentiasa NAMPAK SEGAR sepanjang berada di office. . . 👉🏻 Pernah alami situasi ni? . Waktu pagi kita penuh semangat datang kerja dengan muka yang segar dan ceria. Masuk je waktu lunch kita dah mula rasa tak semangat sebab kulit muka jadi kusam dan berminyak. . Bila kulit dah berminyak ni mulalah cik jera**t tumpang bertenggek sekali. . Saya nak cadangkan siapa yg ada situasi macam ni untuk cuba #Serisoup  ni. . Serisoup ni dibuat berasaskan BUAH TOMATO. Kita semua tau buah tomato ni memang sangat baik untuk melembab dan melicinkan kulit. Selalunya enviroment tempat kerja kita ni lah yang jadi punca kulit kita jadi kering & berminyak. Bila dah jadi camtu mula lah kulit jadi kusam dan tak nampak segar macam pagi-pagi masa datang kerja tu. . Selain tu, Serisoup ni jugak mengandungi chia seed yang berfungsi sebagai ejen scrub semula jadi ajaib yang membantu dalam membuang sel kulit mati yang ada dekat muka kita ni. Bila sel mati tu dah dibuang baru lah muka kita jadi bersih dan nampak lebih cerah dan segar. . Dan yang paling penting sekali, SeriSoap ni saiz dia kecik je. Jadi kita boleh masukkan dalam handbag dan bawak ke office sebelum pergi kerja. So kalau rasa muka agak kering dan berminyak waktu dekat office, pergi je bilik air dan cuci je muka tu dengan Sabun tomato ni. Conform lepas tu muka terus jadi bersih. Baru lah nampak segar dan ceria sepanjang masa 😍😍 . . HARGA BERAPA? 👉🏻 Rm29 je sis. . Lelaju DM atau wasap no kak min dekat bio ya. Kak min tunjuk testimoni pengguna yang ada masalah sama macam sis. 😘 . Ada FREE GIFT untuk 5 yang terawal. Kiter tungguu... 😍 #serisoap  #remedeal  #remedealsquad  #sabuntomato 
Kulit rasa bersih betul lepas cuci muka guna #sabuntomato #Serisoap, sebab chia seed tu boleh exfoliate (scrub) kulit kita..
-
-
Yang kulit sunburn pun memang senang hilang sebab tomato ni ada agen penyejuk yg kurangkan keradangan kulit 😍

So,cherry suggest sangat korang guna Serisoap ni, cenggini 👍👍👍 haa ❤️❤️❤️
-
Jom grab now . Ws di +60105161406

#Serisoaptomato
#Produkkecantikanmuka
#Nakcantikgunalahserisoaptomato
#Kulitlebihbersihdansihat
#Alifvengers
#AlifTeega
#401Production
#Serigroup
Kulit rasa bersih betul lepas cuci muka guna #sabuntomato  #Serisoap , sebab chia seed tu boleh exfoliate (scrub) kulit kita.. - - Yang kulit sunburn pun memang senang hilang sebab tomato ni ada agen penyejuk yg kurangkan keradangan kulit 😍 So,cherry suggest sangat korang guna Serisoap ni, cenggini 👍👍👍 haa ❤️❤️❤️ - Jom grab now . Ws di +60105161406 #Serisoaptomato  #Produkkecantikanmuka  #Nakcantikgunalahserisoaptomato  #Kulitlebihbersihdansihat  #Alifvengers  #AlifTeega  #401Production  #Serigroup 
#TIPSSERISOAP - NAK KULIT CANTIK & BERSERI???
.
Hidup cuma sekali, kulit kita pun hat ni je la sampai kita mati. Kenalah jaga elok2. Lainlah kalau nak buat pembedahan plastik. Huhuhu 😙😙😙
.
📲 To order, click ws on bio.
.
#serisoap #jomdropnerrys
#sabuntomato
#tipdarisyifa
#kulitcantikdanberseri
#kulitlicinmacamkulittomato
#rutinharian
#kulitsihatdanbersih
#gosokgosokflawless
#KESANSERISOAP - MAMPU MELEGAKAN EKZEMA 💢💢💢
.
.
.
.
Kulit gatal2 dan kering akibat ekzema boleh menggganggu kehidupan seharian. Serisoap yg diperbuat drpd tomato yg terkenal dgn kebaikan terhadap kulit, mampu melegakan radang ekzema ✨✨✨
.
.
#jomdropnerrys #serisoap #ekzema #eczema #sabuntomato
#postageseluruhnegeri
Sabun #VIRAL dan #LAKU KERAS🎉 .
Serisoap mendapat pengiktirafan dari GMP (good manufacturing practice), lulus MESTI bermakna selamat digunakan oleh pengguna dan jugak lulus KKM😊
.
#serisoap merupakan #plantbasedingredients terdiri daripada tomato, grape seeds, chia seeds dan walnut shell.
.
Kelebihan Utama SeriSoap membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

RM29 sahaja (exclude postage) 
Click ws on bio atau Whatsapp direct +60189663577
.
#serisoap #sabuntomato
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
#skincareroutine #sabuntomatomurah #plantbased #naturalingredients
Sabun #VIRAL  dan #LAKU  KERAS🎉 . Serisoap mendapat pengiktirafan dari GMP (good manufacturing practice), lulus MESTI bermakna selamat digunakan oleh pengguna dan jugak lulus KKM😊 . #serisoap  merupakan #plantbasedingredients  terdiri daripada tomato, grape seeds, chia seeds dan walnut shell. . Kelebihan Utama SeriSoap membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif RM29 sahaja (exclude postage) Click ws on bio atau Whatsapp direct +60189663577 . #serisoap  #sabuntomato  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram  #skincareroutine  #sabuntomatomurah  #plantbased  #naturalingredients 
HEY UOLLS! . . 🌚❤ jangan lupa cuci muka sebelum tidur dengan menggunakan Serisoap supaya bangun esok pagi muka nampak segar je tak kusam 😋😍
.
.
Jom grab Serisoap cepattt.. Jangan lambat2.. 😁
+60194417965
.
#alifvengers #teamalif #serisoapfeedback #serisoap #produkkecantikan #seribeauty #serigroup #sabuntomato #flawless #cantik #dropship #tomato #chiaseed
Malam mal macam ni sis nak belanja feedback serisoap.

1 je nak cakap. Hampa mesti try serisoap ni dulu. InshaAllah hampa akan happy dengan serisoap.

Siapa yang kulit sensitive tu jangan risau. Sebab kak kinah kulit sensitive jugak. Alhamdulilah ia menbantu 
Nak kulit segar dan bebas penuaan?? S E R I S O A P jawapannya.

RM 29 je 
Jom dapatkan segera 😉
+601136172840(link di bio je hampa naa)
#alifvengers #alifteega #teamalif #serigroup #serisoap #seribeauty #sabuntomato #sisjualsispakai 
#trustedDS
Malam mal macam ni sis nak belanja feedback serisoap. 1 je nak cakap. Hampa mesti try serisoap ni dulu. InshaAllah hampa akan happy dengan serisoap. Siapa yang kulit sensitive tu jangan risau. Sebab kak kinah kulit sensitive jugak. Alhamdulilah ia menbantu Nak kulit segar dan bebas penuaan?? S E R I S O A P jawapannya. RM 29 je Jom dapatkan segera 😉 +601136172840(link di bio je hampa naa) #alifvengers  #alifteega  #teamalif  #serigroup  #serisoap  #seribeauty  #sabuntomato  #sisjualsispakai  #trustedDS 
Regrann from @serigroup -  Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup #serisoap #serisoapfeedback #testimoniserisoap #sabuntomato #teamalif #alifvengers
Regrann from @serigroup - Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 #serigroup  #serisoap  #serisoapfeedback  #testimoniserisoap  #sabuntomato  #teamalif  #alifvengers 
Nak kulit flawless jom try #sabuntomatobybidanliza

Hasil memuaskan tau

Harga pun berbaloi

RM15 ja..... #sabunviral 
#sabuntomato 
#kulit 
#kualitihebat
So kepada mereka yang bertanya "Serisoap ni untuk muka sajakh ? No , Serisoap is not only for face boleh guna d badan juga 😍
.
. 
Bagi mereka yang mengalami masalah jerawat tidak payah risau just perlu guna secara konsisten saja 😘
.
.
Untuk oder just dm for fast reply or tekan sija tu link d bio 🌹🌹
.
.
#serisoap #sabuntomato #jomdrop #dropship #glowing #flawless #skincare #scrub #syantik #teamladyqis #naturalbeauty #naturalskincare #carlsamsudin #bellealyahya
#maducinta #maducintaturkey#madukesihatan#madutenaga
So kepada mereka yang bertanya "Serisoap ni untuk muka sajakh ? No , Serisoap is not only for face boleh guna d badan juga 😍 . . Bagi mereka yang mengalami masalah jerawat tidak payah risau just perlu guna secara konsisten saja 😘 . . Untuk oder just dm for fast reply or tekan sija tu link d bio 🌹🌹 . . #serisoap  #sabuntomato  #jomdrop  #dropship  #glowing  #flawless  #skincare  #scrub  #syantik  #teamladyqis  #naturalbeauty  #naturalskincare  #carlsamsudin  #bellealyahya  #maducinta  #maducintaturkey #madukesihatan #madutenaga 
Regrann from @serigroup -  Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 .
Ape tunggu lagi,jom dpatkan serisoap.
Klik je link di bio okey😉
.

#teamalif #alifvengers 
#serigroup #serisoap #serisoapfeedback #testimoniserisoap #sabuntomato - #regrann
Regrann from @serigroup - Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 . Ape tunggu lagi,jom dpatkan serisoap. Klik je link di bio okey😉 . #teamalif  #alifvengers  #serigroup  #serisoap  #serisoapfeedback  #testimoniserisoap  #sabuntomato  - #regrann 
SKIN GLOWING SETELAH MENGGUNAKAN SABUN TOMATO 🍅🍅🍅
.
.
Say NO MORE to... .
🚫 Kulit kusam
🚫 Jerawat dan parut jerawat
🚫 Bintik2 gelap
🚫 Kulit berminyak
🚫 Whitehead & blackhead
.
.
Moh kite berseri seri. Rugi kalau tak grab! 😱😱😱
.
.
PM atau Whatsapp 010 3660123 now 😉
.
#serisoap
#sabuntomato
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#jomdrop 
#jomdropnerrys
#aizzdenz 
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
SKIN GLOWING SETELAH MENGGUNAKAN SABUN TOMATO 🍅🍅🍅 . . Say NO MORE to... . 🚫 Kulit kusam 🚫 Jerawat dan parut jerawat 🚫 Bintik2 gelap 🚫 Kulit berminyak 🚫 Whitehead & blackhead . . Moh kite berseri seri. Rugi kalau tak grab! 😱😱😱 . . PM atau Whatsapp 010 3660123 now 😉 . #serisoap  #sabuntomato  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #jomdrop  #jomdropnerrys  #aizzdenz  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Sedangkan kulit kering pon Aizz sarankan u olls pakai sabun ni,  inikan pula kulit berminyak kan?  Lagilah digalakkan u olls! 😍😍
.
.
Kulit berminyak bila pakai tu elok dibiarkan lama sikit dekat muka,  haa lepastu u olls bilas confirm rasa clear from minyak,  rasa bersihnyaaa kulit! Tak percaye ke? Jangan sebut nama Aizz kalau lepas pakai Serisoap pon kulit masih berminyak 😆😆 .
#serisoap #sabuntomato
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#jomdrop 
#jomdropnerrys 
#aizzdenz
#produkviral2018
#palinglaris
#feedbackserisoap
#testimonipower
#lakukeras
#sabun
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Sedangkan kulit kering pon Aizz sarankan u olls pakai sabun ni, inikan pula kulit berminyak kan? Lagilah digalakkan u olls! 😍😍 . . Kulit berminyak bila pakai tu elok dibiarkan lama sikit dekat muka, haa lepastu u olls bilas confirm rasa clear from minyak, rasa bersihnyaaa kulit! Tak percaye ke? Jangan sebut nama Aizz kalau lepas pakai Serisoap pon kulit masih berminyak 😆😆 . #serisoap  #sabuntomato  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #jomdrop  #jomdropnerrys  #aizzdenz  #produkviral2018  #palinglaris  #feedbackserisoap  #testimonipower  #lakukeras  #sabun  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Done COD Serisoap di Taman Jasa ptg td..Customer baru beli 3 hari lepas,hari ni beli lg 2 pcs..Tq my dear customer😘
#seribeauty 
#serisoap 
#sabuntomato
#agentsugarbelle 
#teamstars
Hari tu Sis Seri duduk dgn @khaibahar94 , dia ckplh kulit muka dia berminyak, biasa la kita duduk kat malaysia.
.
So Sis Seri pun hulurlah Serisoap. Tak lama lepas Khai guna, terus dia bgtau Sis Seri yg kulit dia dh kurang berminyak. Rasa fresh sgt😍
.
Itulah untungnya kalau u guys jd #teamtomato Serigroup 😘
.
#serigrouphq #serisoap #gosokgosokmeletopnyaserisoap#sabuntomato
Hari tu Sis Seri duduk dgn @khaibahar94 , dia ckplh kulit muka dia berminyak, biasa la kita duduk kat malaysia. . So Sis Seri pun hulurlah Serisoap. Tak lama lepas Khai guna, terus dia bgtau Sis Seri yg kulit dia dh kurang berminyak. Rasa fresh sgt😍 . Itulah untungnya kalau u guys jd #teamtomato  Serigroup 😘 . #serigrouphq  #serisoap  #gosokgosokmeletopnyaserisoap #sabuntomato