an online Instagram web viewer

#RambutRosak medias

Photos

.
😍 COLORFUL HAIRBAND
.
💓 GREY 03489AR
💓 PINK 034899R
💓 RED 03489CR
💓 NAVY 03489DR
💓 BLACK 03489BR
.
Harga hanya Rp 36.000 saja !
.
Order : 
www.estricantik.com
.
DISKON reseller UP TO 40%
More info DM / WA 085643617841
.
.
#rambut #masalahrambut #rontok #rambutrontok #pewarnarambut #gayarambut #nutrisirambut #kepalabotak #botak #rambutkering #rambuttipis #rambutrosak #rambutlembut #kelemumur #rambutbercabang #rambutsehat #rambutnipis #rambutberminyak #serumrambut #rambutkuat #rambutbermasalah
. 😍 COLORFUL HAIRBAND . 💓 GREY 03489AR 💓 PINK 034899R 💓 RED 03489CR 💓 NAVY 03489DR 💓 BLACK 03489BR . Harga hanya Rp 36.000 saja ! . Order : www.estricantik.com . DISKON reseller UP TO 40% More info DM / WA 085643617841 . . #rambut  #masalahrambut  #rontok  #rambutrontok  #pewarnarambut  #gayarambut  #nutrisirambut  #kepalabotak  #botak  #rambutkering  #rambuttipis  #rambutrosak  #rambutlembut  #kelemumur  #rambutbercabang  #rambutsehat  #rambutnipis  #rambutberminyak  #serumrambut  #rambutkuat  #rambutbermasalah 
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ;
.
1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah
2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat
3. Rambut dan kulit kepala berminyak
4. Rambut kusam dan tidak bermaya
5. Rambut kering dan rapuh
6. Rambut nipis dan lambat panjang
7. Rambut kering dan rapuh
8. Beruban pada usia muda
9. Gugur dengan banyak
10. Kulit kepala gatal
11. Rambut busuk
12. Kelemumur
13. Kutu
.
Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊
Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥
.
Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥
.
.
#specialhaircaremalaysia 
#specialhaircaresgpetani
#specialhaircarekedah
#specialhaircare
#rambutgugur
#rambutnipis
#kelemmumur
#rambutrosak
#kutu
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ; . 1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah 2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat 3. Rambut dan kulit kepala berminyak 4. Rambut kusam dan tidak bermaya 5. Rambut kering dan rapuh 6. Rambut nipis dan lambat panjang 7. Rambut kering dan rapuh 8. Beruban pada usia muda 9. Gugur dengan banyak 10. Kulit kepala gatal 11. Rambut busuk 12. Kelemumur 13. Kutu . Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊 Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥ . Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥ . . #specialhaircaremalaysia  #specialhaircaresgpetani  #specialhaircarekedah  #specialhaircare  #rambutgugur  #rambutnipis  #kelemmumur  #rambutrosak  #kutu 
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ;
.
1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah
2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat
3. Rambut dan kulit kepala berminyak
4. Rambut kusam dan tidak bermaya
5. Rambut kering dan rapuh
6. Rambut nipis dan lambat panjang
7. Rambut kering dan rapuh
8. Beruban pada usia muda
9. Gugur dengan banyak
10. Kulit kepala gatal
11. Rambut busuk
12. Kelemumur
13. Kutu
.
Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊
Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥
.
Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥
.
.
#specialhaircaremalaysia 
#specialhaircaresgpetani
#specialhaircarekedah
#specialhaircare
#rambutgugur
#rambutnipis
#kelemmumur
#rambutrosak
#kutu
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ; . 1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah 2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat 3. Rambut dan kulit kepala berminyak 4. Rambut kusam dan tidak bermaya 5. Rambut kering dan rapuh 6. Rambut nipis dan lambat panjang 7. Rambut kering dan rapuh 8. Beruban pada usia muda 9. Gugur dengan banyak 10. Kulit kepala gatal 11. Rambut busuk 12. Kelemumur 13. Kutu . Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊 Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥ . Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥ . . #specialhaircaremalaysia  #specialhaircaresgpetani  #specialhaircarekedah  #specialhaircare  #rambutgugur  #rambutnipis  #kelemmumur  #rambutrosak  #kutu 
OH EM GEE!!! 😱😱😱
.
Balayage Promo RM300 only (any length)!!!! 😍😍😍
.
Balayage has softer, less noticeable regrowth lines than traditional highlights - the principal idea being less is more when creating soft, natural looks. Balayage is a freehand technique as no foil or meche are used to create the highlights.
.
Contact @cteekhetty NOW for booking! 017-660 2212 ☎️☎️☎️
.
#hijabista #hairmakeover #hairgoals #gadismelayu #gadiscantik #haironfleek #komplekspknsshahalam #salonshahalam #saloncantik #salonviral #salonmelayu #salonmuslimah #uitmshahalam #shahalam #rambutgugur #rambutrosak #rawatanrambut #rambutsihat #rambutcantik #majalahwanita #majalahremaja #majalahnona #chillaxing #majalahmingguanwanita #majalahpengantin #majalahrasa #majalahpama #majalahkeluarga #majalahimpiana #majalahjelita
OH EM GEE!!! 😱😱😱 . Balayage Promo RM300 only (any length)!!!! 😍😍😍 . Balayage has softer, less noticeable regrowth lines than traditional highlights - the principal idea being less is more when creating soft, natural looks. Balayage is a freehand technique as no foil or meche are used to create the highlights. . Contact @cteekhetty NOW for booking! 017-660 2212 ☎️☎️☎️ . #hijabista  #hairmakeover  #hairgoals  #gadismelayu  #gadiscantik  #haironfleek  #komplekspknsshahalam  #salonshahalam  #saloncantik  #salonviral  #salonmelayu  #salonmuslimah  #uitmshahalam  #shahalam  #rambutgugur  #rambutrosak  #rawatanrambut  #rambutsihat  #rambutcantik  #majalahwanita  #majalahremaja  #majalahnona  #chillaxing  #majalahmingguanwanita  #majalahpengantin  #majalahrasa  #majalahpama  #majalahkeluarga  #majalahimpiana  #majalahjelita 
Hi semua😉 nak bagitahu ni, BERINA pelurus rambut ni lelaki juga boleh pakai tau, bukan perempuan sahaja. Lelaki pun NAK HANDSOME kan? .
.
.
Tak mahal pun awakkk.. RM20 SAHAJA tauuu! Sangat murah dan berbaloi. Hasilnyaa pasti anda puashati. Tk perlu dah pergi salon mahal2, pakai BERINA jer dapat hasil yg sama☺👍
.
.
DM kami untuk order yaa. Kami akan reply secepat yg mungkin. TQ💞💞
.
.
.
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia 
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutmurahmalaysia
#krimlurusrambut
#krimlurusrambutmurah
#krimlurusrambutmurahmalaysia 
#krimlurusrambutviral
#lurusrambut
#naklurusrambut
#nakrambutlurus
#nakrambutcantik
#nakrambutsihat
#rambutkerinting
#rambutserabai
#rambutsihat
#rambutsihatcantik
#rambutcantik
#rambutlurus
#tipsrambutlurus
#tipsrambutcantik
#tipsrambutsihat
#rambutrosak 
#kesihatanrambut
#masalahrambut
#rawatrambut
#rawatanrambutmurah
#gayarambutlurus
#produkluruskanrambut
Hi semua😉 nak bagitahu ni, BERINA pelurus rambut ni lelaki juga boleh pakai tau, bukan perempuan sahaja. Lelaki pun NAK HANDSOME kan? . . . Tak mahal pun awakkk.. RM20 SAHAJA tauuu! Sangat murah dan berbaloi. Hasilnyaa pasti anda puashati. Tk perlu dah pergi salon mahal2, pakai BERINA jer dapat hasil yg sama☺👍 . . DM kami untuk order yaa. Kami akan reply secepat yg mungkin. TQ💞💞 . . . . #pelurusrambut  #pelurusrambutmurah  #pelurusrambutmalaysia  #pelurusrambutviral  #pelurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambut  #krimlurusrambutmurah  #krimlurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambutviral  #lurusrambut  #naklurusrambut  #nakrambutlurus  #nakrambutcantik  #nakrambutsihat  #rambutkerinting  #rambutserabai  #rambutsihat  #rambutsihatcantik  #rambutcantik  #rambutlurus  #tipsrambutlurus  #tipsrambutcantik  #tipsrambutsihat  #rambutrosak  #kesihatanrambut  #masalahrambut  #rawatrambut  #rawatanrambutmurah  #gayarambutlurus  #produkluruskanrambut 
Produk terawal dari Faith Fleur Hair Serum! Sudah berpuluh ribu wanita telah kami bantu. Sudah berpuluh ribu masalah rambut telah kami selesaikan

Serum ini serius, sangat berbaloi untuk dimiliki. Hanya RM15 sahaja 
PEMBELIAN SEKARANG DISINI

Whatsapp
012 9558618
012 9558618
012 9558618
Produk terawal dari Faith Fleur Hair Serum! Sudah berpuluh ribu wanita telah kami bantu. Sudah berpuluh ribu masalah rambut telah kami selesaikan Serum ini serius, sangat berbaloi untuk dimiliki. Hanya RM15 sahaja PEMBELIAN SEKARANG DISINI Whatsapp 012 9558618 012 9558618 012 9558618
Produk terawal dari Faith Fleur Hair Serum! Sudah berpuluh ribu wanita telah kami bantu. Sudah berpuluh ribu masalah rambut telah kami selesaikan

Serum ini serius, sangat berbaloi untuk dimiliki. Hanya RM15 sahaja 
PEMBELIAN SEKARANG DISINI

Whatsapp
012 9558618
012 9558618
012 9558618
Produk terawal dari Faith Fleur Hair Serum! Sudah berpuluh ribu wanita telah kami bantu. Sudah berpuluh ribu masalah rambut telah kami selesaikan Serum ini serius, sangat berbaloi untuk dimiliki. Hanya RM15 sahaja PEMBELIAN SEKARANG DISINI Whatsapp 012 9558618 012 9558618 012 9558618
PELIHARALAH RAMBUT MU

Sesibuk mana pun anda, cubalah sekali sekala dapatkan rawatan rambut. Percayalah, dengan rambut yang cantik, keyakinan anda akan lebih tinggi

Tak perlukan kos yang mahal pun. Tak percaya, jom cuba faith fleur

PEMBELIAN SEKARANG DISINI

Whatsapp
012 9558618
012 9558618
012 9558618
PELIHARALAH RAMBUT MU Sesibuk mana pun anda, cubalah sekali sekala dapatkan rawatan rambut. Percayalah, dengan rambut yang cantik, keyakinan anda akan lebih tinggi Tak perlukan kos yang mahal pun. Tak percaya, jom cuba faith fleur PEMBELIAN SEKARANG DISINI Whatsapp 012 9558618 012 9558618 012 9558618
💃Set penjagaan rambut faith fleur ni lelaki perempuan semua boleh pakai tau.untuk serum pula,baby 6bulan ke atas boleh pakai..best ke tak best faith fleur ni??1 family dapat pakai..jimat dan berbaloi!

#Faithfleurbyctymary
💃Set penjagaan rambut faith fleur ni lelaki perempuan semua boleh pakai tau.untuk serum pula,baby 6bulan ke atas boleh pakai..best ke tak best faith fleur ni??1 family dapat pakai..jimat dan berbaloi! #Faithfleurbyctymary 
🍃ABAIKAN PENGGUNAAN PERAPI🍃

Ramai yang beranggapan yang penggunaan conditioner ni tidak penting.

siapa kata perapi(conditioner) tak penting?ia sangat membantu melembutkan rambut.

Kebaikan conditioner👇👇
👉menyuburkan rambut
👉melembabkan rambut
👉merapikan rambut.
👉menguatkan akar rambut drpd rosak Dan bercabang.

#Faithfleurbyctymary
🍃ABAIKAN PENGGUNAAN PERAPI🍃 Ramai yang beranggapan yang penggunaan conditioner ni tidak penting. siapa kata perapi(conditioner) tak penting?ia sangat membantu melembutkan rambut. Kebaikan conditioner👇👇 👉menyuburkan rambut 👉melembabkan rambut 👉merapikan rambut. 👉menguatkan akar rambut drpd rosak Dan bercabang. #Faithfleurbyctymary 
🌹Kebaikan shampoo faith fleur🌹
👉menghilangkan minyak berlebihan di rambut
👉merawat rambut dari gugur dari ajar
👉menghilangkan kegatalan
👉mencegah kelemumur 👍bebas paraben Dan SLES..
👉RM30 je hilang segala masalah rambut anda

#Faithfleurbyctymary
🌹Kebaikan shampoo faith fleur🌹 👉menghilangkan minyak berlebihan di rambut 👉merawat rambut dari gugur dari ajar 👉menghilangkan kegatalan 👉mencegah kelemumur 👍bebas paraben Dan SLES.. 👉RM30 je hilang segala masalah rambut anda #Faithfleurbyctymary 
#LDmyPromote
☛ @biotropical.hq ☚ ~ Minyak Kelapa Dara ~
.
Bila rambut banyak GUGUR mula la runsing, dah macam orang sakit... 😷😷 Segenggam setiap kali sikat, lama2 boleh BOTAK...😱 So, ingatkan nak buat pergi buat rawatan rambut, tapi sebab mahal.... Pegi potong rambut bagi pendek. 💁🏾‍♀️
.
Meyh nak story, hampa ingat dengan potong rambut bagi pendek boleh selesaikan masalah hampa ka??😒 No no no..dear.. Buat la rawatan, rambut ni macam pokok perlu dibaja untuk kuatkan akar rambut...🌴
.
Kalau rasa kos kat Salon tu Mahal sangat, try produk ni haa..⬇️
Minyak Kelapa Dara Bio Tropical, memang sangat menjadi tau untuk rambut gugur awak tu.. .
CARA MELAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website www.biotropicalcares.com
2) Klik Beli Sekarang -
atau 
WHASTAPP KAMI :
+6010 - 846 7741
_
_
#biotropical #minyakkelapadara #kebaikanvco #kelapadara #minyakkelapadarabiotropical #rambutgugur #rambutrosak #kelemumur #pelebatrambut #rambutkering #serumrambut #serumrambutmurah #rambutuban #rambutbercabang #masalahrambutgugur #rawatanrambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #rambutkusut
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LDmyPromote  ☛ @biotropical.hq ☚ ~ Minyak Kelapa Dara ~ . Bila rambut banyak GUGUR mula la runsing, dah macam orang sakit... 😷😷 Segenggam setiap kali sikat, lama2 boleh BOTAK...😱 So, ingatkan nak buat pergi buat rawatan rambut, tapi sebab mahal.... Pegi potong rambut bagi pendek. 💁🏾‍♀️ . Meyh nak story, hampa ingat dengan potong rambut bagi pendek boleh selesaikan masalah hampa ka??😒 No no no..dear.. Buat la rawatan, rambut ni macam pokok perlu dibaja untuk kuatkan akar rambut...🌴 . Kalau rasa kos kat Salon tu Mahal sangat, try produk ni haa..⬇️ Minyak Kelapa Dara Bio Tropical, memang sangat menjadi tau untuk rambut gugur awak tu.. . CARA MELAKUKAN PEMBELIAN . 1) Layari website www.biotropicalcares.com 2) Klik Beli Sekarang - atau WHASTAPP KAMI : +6010 - 846 7741 _ _ #biotropical  #minyakkelapadara  #kebaikanvco  #kelapadara  #minyakkelapadarabiotropical  #rambutgugur  #rambutrosak  #kelemumur  #pelebatrambut  #rambutkering  #serumrambut  #serumrambutmurah  #rambutuban  #rambutbercabang  #masalahrambutgugur  #rawatanrambutgugur  #rambutgugurselepasbersalin  #rambutgugurteruk  #rambutkusut  - ╔════ೋღღღೋ═══╗ ღ @Lukisan_Dakwah.my ღ ╚════ೋღღღೋ═══╝ ☛ DIPERSILAKAN ☚ ❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
“ Dah wangi2 mandi bersiap omey2 xlengkap lah kalau x ber special ni kan 🎀 baru lah syantikkkk & fresh 🥰 “ 👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60173718790
www.wasap.my/60173718790
www.wasap.my/60173718790

#specialhairserum #specialhairtreatment #specialhaircare #specialteam #bajarambut #rambutgugur #kelemumur #kutu #kepamrambut #rambutrosak #sayagunasayajual #malaysia #coolsensation #sowangi #sofresh #specialagent #yourhairspecialist #oliveoil #vitaminA #VitaminE #Biotin #Niasin 💕
“ Dah wangi2 mandi bersiap omey2 xlengkap lah kalau x ber special ni kan 🎀 baru lah syantikkkk & fresh 🥰 “ 👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60173718790 www.wasap.my/60173718790 www.wasap.my/60173718790 #specialhairserum  #specialhairtreatment  #specialhaircare  #specialteam  #bajarambut  #rambutgugur  #kelemumur  #kutu  #kepamrambut  #rambutrosak  #sayagunasayajual  #malaysia  #coolsensation  #sowangi  #sofresh  #specialagent  #yourhairspecialist  #oliveoil  #vitaminA  #VitaminE  #Biotin  #Niasin  💕
“ Dah wangi2 mandi bersiap omey2 xlengkap lah kalau x ber special ni kan 🎀 baru lah syantikkkk & fresh 🥰 “ 👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60173718790
www.wasap.my/60173718790
www.wasap.my/60173718790

#specialhairserum #specialhairtreatment #specialhaircare #specialteam #bajarambut #rambutgugur #kelemumur #kutu #kepamrambut #rambutrosak #sayagunasayajual #malaysia #coolsensation #sowangi #sofresh #specialagent #yourhairspecialist #oliveoil #vitaminA #VitaminE #Biotin #Niasin 💕
“ Dah wangi2 mandi bersiap omey2 xlengkap lah kalau x ber special ni kan 🎀 baru lah syantikkkk & fresh 🥰 “ 👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60173718790 www.wasap.my/60173718790 www.wasap.my/60173718790 #specialhairserum  #specialhairtreatment  #specialhaircare  #specialteam  #bajarambut  #rambutgugur  #kelemumur  #kutu  #kepamrambut  #rambutrosak  #sayagunasayajual  #malaysia  #coolsensation  #sowangi  #sofresh  #specialagent  #yourhairspecialist  #oliveoil  #vitaminA  #VitaminE  #Biotin  #Niasin  💕
“ Dah wangi2 mandi bersiap omey2 xlengkap lah kalau x ber special ni kan 🎀 baru lah syantikkkk & fresh 🥰 “ 👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60173718790
www.wasap.my/60173718790
www.wasap.my/60173718790

#specialhairserum #specialhairtreatment #specialhaircare #specialteam #bajarambut #rambutgugur #kelemumur #kutu #kepamrambut #rambutrosak #sayagunasayajual #malaysia #coolsensation #sowangi #sofresh #specialagent #yourhairspecialist #oliveoil #vitaminA #VitaminE #Biotin #Niasin 💕
“ Dah wangi2 mandi bersiap omey2 xlengkap lah kalau x ber special ni kan 🎀 baru lah syantikkkk & fresh 🥰 “ 👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60173718790 www.wasap.my/60173718790 www.wasap.my/60173718790 #specialhairserum  #specialhairtreatment  #specialhaircare  #specialteam  #bajarambut  #rambutgugur  #kelemumur  #kutu  #kepamrambut  #rambutrosak  #sayagunasayajual  #malaysia  #coolsensation  #sowangi  #sofresh  #specialagent  #yourhairspecialist  #oliveoil  #vitaminA  #VitaminE  #Biotin  #Niasin  💕
Everyone wants good hair, but not everyone works for it.
—
www.faithfleur.my
— —
#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #keretauntukabah
Alhmdulillah rezeki jumaat . Kak kety beli fullset rangkaian #faithfleur 💛
Alhmdulillah rezeki jumaat . Kak kety beli fullset rangkaian #faithfleur  💛
YEAR END SALE 😍😍
. 
Alhamdulillah! Pertama kali dalam sejarah Bio Tropical mengadakan Y.E.S 😱😱
So pada sesiapa yang ada anak, kakak, adik, kawan atau suami yang nak support isteri jadi cantiks semula, bolehlah hadiahkan kepada mereka 😋.
Bermula 15 hingga 30 Disember 2018 anda boleh dapatkan Minyak Kelapa Dara Bio Tropical. ! Yeay..
.
.
CARA MELAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website www.biotropicalcares.com
2) Klik Beli Sekarang -
atau 
WHASTAPP KAMI :
+6010 - 846 7741
_
_
#biotropical #minyakkelapadara #kebaikanvco #kelapadara #minyakkelapadarabiotropical #rambutgugur #rambutrosak #kelemumur #pelebatrambut #rambutkering #serumrambut #serumrambutmurah #rambutuban #rambutbercabang #masalahrambutgugur #rawatanrambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #rambutkusut
YEAR END SALE 😍😍 . Alhamdulillah! Pertama kali dalam sejarah Bio Tropical mengadakan Y.E.S 😱😱 So pada sesiapa yang ada anak, kakak, adik, kawan atau suami yang nak support isteri jadi cantiks semula, bolehlah hadiahkan kepada mereka 😋. Bermula 15 hingga 30 Disember 2018 anda boleh dapatkan Minyak Kelapa Dara Bio Tropical. ! Yeay.. . . CARA MELAKUKAN PEMBELIAN . 1) Layari website www.biotropicalcares.com 2) Klik Beli Sekarang - atau WHASTAPP KAMI : +6010 - 846 7741 _ _ #biotropical  #minyakkelapadara  #kebaikanvco  #kelapadara  #minyakkelapadarabiotropical  #rambutgugur  #rambutrosak  #kelemumur  #pelebatrambut  #rambutkering  #serumrambut  #serumrambutmurah  #rambutuban  #rambutbercabang  #masalahrambutgugur  #rawatanrambutgugur  #rambutgugurselepasbersalin  #rambutgugurteruk  #rambutkusut 
Alhamdulillah ❤
Alhamdulillah ❤
Shampoo sahaja RM 25 tau. Murah dan kesan menakjubkan !😍😍 tiada lagi masalah rambut kering, rambut gugur etc. alami rambut yang sihat dan menawan dengan produk milea🤗🤗
.
Antara kelebihan Milea Hair Serum :
.
💞Merawat rambut rosak dan bercabang/berbuah
💞 Sesuai bagi rambut yang rebonding/dye
💞 Rambut yang selalu diwarna
💞 Melembutkan rambut yang kasar
💞 Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur
💞 Menjadikan rambut mudah terurus
💞 Rambut sihat dan bersinar
💞 Mengurangkan keguguran rambut
💞 Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
💞 Melebatkan rambut
💞 Melambatkan pertumbuhan uban
💞 Menghindarkan kutu 👍harga tersangat la berbaloi
.
‼️Hanya rm11.00‼️
.
65ml isi kandungan
👇👇👇👇
kenapa anda patut cuba milea hair serum ni??
🌻Sangat wangi dan tidak berminyak.
🌻 Boleh dibawa solat
🌻 Satu botol tahan sebulan
🌻 Produk berasaskan air ("Water Base") Sesuai untuk semua peringkat umur
.
👫Perempuan/Lelaki
👯Dewasa/Kanak-kanak
👶🏻Baby start 6 bulan
.
Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang💚
.
#rambutcantik #rawatrambut #rambutlebat #jamurambut #jomcantik #jomsihat #jombeli #trustedseller #onlineseller #igseller #dyasscrub #scrubdyasbest #dyaslovers #dyas #rambutlebat #rambutuban #rambutkelemumur #rambutkelemumurteruk #rambutkusut #rambutasli #rambutrosak #mileaserum #mileahairserum #serumrambut #serummilea #mileahq #rambutcantik #milea
Shampoo sahaja RM 25 tau. Murah dan kesan menakjubkan !😍😍 tiada lagi masalah rambut kering, rambut gugur etc. alami rambut yang sihat dan menawan dengan produk milea🤗🤗 . Antara kelebihan Milea Hair Serum : . 💞Merawat rambut rosak dan bercabang/berbuah 💞 Sesuai bagi rambut yang rebonding/dye 💞 Rambut yang selalu diwarna 💞 Melembutkan rambut yang kasar 💞 Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur 💞 Menjadikan rambut mudah terurus 💞 Rambut sihat dan bersinar 💞 Mengurangkan keguguran rambut 💞 Menggalakkan pertumbuhan rambut baru 💞 Melebatkan rambut 💞 Melambatkan pertumbuhan uban 💞 Menghindarkan kutu 👍harga tersangat la berbaloi . ‼️Hanya rm11.00‼️ . 65ml isi kandungan 👇👇👇👇 kenapa anda patut cuba milea hair serum ni?? 🌻Sangat wangi dan tidak berminyak. 🌻 Boleh dibawa solat 🌻 Satu botol tahan sebulan 🌻 Produk berasaskan air ("Water Base") Sesuai untuk semua peringkat umur . 👫Perempuan/Lelaki 👯Dewasa/Kanak-kanak 👶🏻Baby start 6 bulan . Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang💚 . #rambutcantik  #rawatrambut  #rambutlebat  #jamurambut  #jomcantik  #jomsihat  #jombeli  #trustedseller  #onlineseller  #igseller  #dyasscrub  #scrubdyasbest  #dyaslovers  #dyas  #rambutlebat  #rambutuban  #rambutkelemumur  #rambutkelemumurteruk  #rambutkusut  #rambutasli  #rambutrosak  #mileaserum  #mileahairserum  #serumrambut  #serummilea  #mileahq  #rambutcantik  #milea 
Dah dapatkan SET COMBO ? Shampoo + Serum yang akan bagi kesan menarik untuk rambut anda. Limited set left ! Siapa nak order lekas whatsapp ya🎊🎉
.
👫Perempuan/Lelaki
👯Dewasa/Kanak-kanak
👶🏻Baby start 6 bulan
.
Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang💚
.
#rambutcantik #rawatrambut #rambutlebat #jamurambut #jomcantik #jomsihat #jombeli #trustedseller #onlineseller #igseller #dyasscrub #scrubdyasbest #dyaslovers #dyas #rambutlebat #rambutuban #rambutkelemumur #rambutkelemumurteruk #rambutkusut #rambutasli #rambutrosak #mileaserum #mileahairserum #serumrambut #serummilea #mileahq #rambutcantik #milea
Dah dapatkan SET COMBO ? Shampoo + Serum yang akan bagi kesan menarik untuk rambut anda. Limited set left ! Siapa nak order lekas whatsapp ya🎊🎉 . 👫Perempuan/Lelaki 👯Dewasa/Kanak-kanak 👶🏻Baby start 6 bulan . Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang💚 . #rambutcantik  #rawatrambut  #rambutlebat  #jamurambut  #jomcantik  #jomsihat  #jombeli  #trustedseller  #onlineseller  #igseller  #dyasscrub  #scrubdyasbest  #dyaslovers  #dyas  #rambutlebat  #rambutuban  #rambutkelemumur  #rambutkelemumurteruk  #rambutkusut  #rambutasli  #rambutrosak  #mileaserum  #mileahairserum  #serumrambut  #serummilea  #mileahq  #rambutcantik  #milea 
Grab milea serum sekarang😍😍 miliki rambut yang sihat dan menawan🌻
.
Antara kelebihan Milea Hair Serum :
.
💞Merawat rambut rosak dan bercabang/berbuah
💞 Sesuai bagi rambut yang rebonding/dye
💞 Rambut yang selalu diwarna
💞 Melembutkan rambut yang kasar
💞 Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur
💞 Menjadikan rambut mudah terurus
💞 Rambut sihat dan bersinar
💞 Mengurangkan keguguran rambut
💞 Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
💞 Melebatkan rambut
💞 Melambatkan pertumbuhan uban
💞 Menghindarkan kutu 👍harga tersangat la berbaloi
.
‼️Hanya rm11.00‼️
.
65ml isi kandungan
👇👇👇👇
kenapa anda patut cuba milea hair serum ni??
🌻Sangat wangi dan tidak berminyak.
🌻 Boleh dibawa solat
🌻 Satu botol tahan sebulan
🌻 Produk berasaskan air ("Water Base") Sesuai untuk semua peringkat umur
.
👫Perempuan/Lelaki
👯Dewasa/Kanak-kanak
👶🏻Baby start 6 bulan
.
Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang💚
.
#rambutcantik #rawatrambut #rambutlebat #jamurambut #jomcantik #jomsihat #jombeli #trustedseller #onlineseller #igseller #dyasscrub #scrubdyasbest #dyaslovers #dyas #rambutlebat #rambutuban #rambutkelemumur #rambutkelemumurteruk #rambutkusut #rambutasli #rambutrosak #mileaserum #mileahairserum #serumrambut #serummilea #mileahq #rambutcantik #milea
Grab milea serum sekarang😍😍 miliki rambut yang sihat dan menawan🌻 . Antara kelebihan Milea Hair Serum : . 💞Merawat rambut rosak dan bercabang/berbuah 💞 Sesuai bagi rambut yang rebonding/dye 💞 Rambut yang selalu diwarna 💞 Melembutkan rambut yang kasar 💞 Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur 💞 Menjadikan rambut mudah terurus 💞 Rambut sihat dan bersinar 💞 Mengurangkan keguguran rambut 💞 Menggalakkan pertumbuhan rambut baru 💞 Melebatkan rambut 💞 Melambatkan pertumbuhan uban 💞 Menghindarkan kutu 👍harga tersangat la berbaloi . ‼️Hanya rm11.00‼️ . 65ml isi kandungan 👇👇👇👇 kenapa anda patut cuba milea hair serum ni?? 🌻Sangat wangi dan tidak berminyak. 🌻 Boleh dibawa solat 🌻 Satu botol tahan sebulan 🌻 Produk berasaskan air ("Water Base") Sesuai untuk semua peringkat umur . 👫Perempuan/Lelaki 👯Dewasa/Kanak-kanak 👶🏻Baby start 6 bulan . Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang💚 . #rambutcantik  #rawatrambut  #rambutlebat  #jamurambut  #jomcantik  #jomsihat  #jombeli  #trustedseller  #onlineseller  #igseller  #dyasscrub  #scrubdyasbest  #dyaslovers  #dyas  #rambutlebat  #rambutuban  #rambutkelemumur  #rambutkelemumurteruk  #rambutkusut  #rambutasli  #rambutrosak  #mileaserum  #mileahairserum  #serumrambut  #serummilea  #mileahq  #rambutcantik  #milea 
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ;
.
1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah
2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat
3. Rambut dan kulit kepala berminyak
4. Rambut kusam dan tidak bermaya
5. Rambut kering dan rapuh
6. Rambut nipis dan lambat panjang
7. Rambut kering dan rapuh
8. Beruban pada usia muda
9. Gugur dengan banyak
10. Kulit kepala gatal
11. Rambut busuk
12. Kelemumur
13. Kutu
.
Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊
Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥
.
Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥
.
.
#specialhaircaremalaysia 
#specialhaircaresgpetani
#specialhaircarekedah
#specialhaircare
#rambutgugur
#rambutnipis
#kelemmumur
#rambutrosak
#kutu
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ; . 1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah 2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat 3. Rambut dan kulit kepala berminyak 4. Rambut kusam dan tidak bermaya 5. Rambut kering dan rapuh 6. Rambut nipis dan lambat panjang 7. Rambut kering dan rapuh 8. Beruban pada usia muda 9. Gugur dengan banyak 10. Kulit kepala gatal 11. Rambut busuk 12. Kelemumur 13. Kutu . Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊 Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥ . Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥ . . #specialhaircaremalaysia  #specialhaircaresgpetani  #specialhaircarekedah  #specialhaircare  #rambutgugur  #rambutnipis  #kelemmumur  #rambutrosak  #kutu 
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ;
.
1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah
2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat
3. Rambut dan kulit kepala berminyak
4. Rambut kusam dan tidak bermaya
5. Rambut kering dan rapuh
6. Rambut nipis dan lambat panjang
7. Rambut kering dan rapuh
8. Beruban pada usia muda
9. Gugur dengan banyak
10. Kulit kepala gatal
11. Rambut busuk
12. Kelemumur
13. Kutu
.
Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊
Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥
.
Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥
.
.
#specialhaircaremalaysia 
#specialhaircaresgpetani
#specialhaircarekedah
#specialhaircare
#rambutgugur
#rambutnipis
#kelemmumur
#rambutrosak
#kutu
Antara masalah rambut dan kulit kepala yang sering dihadapi ; . 1. Rambut bercabang/rosak/patah/berbuah 2. Rambut kasar, kusut dan susah nak sikat 3. Rambut dan kulit kepala berminyak 4. Rambut kusam dan tidak bermaya 5. Rambut kering dan rapuh 6. Rambut nipis dan lambat panjang 7. Rambut kering dan rapuh 8. Beruban pada usia muda 9. Gugur dengan banyak 10. Kulit kepala gatal 11. Rambut busuk 12. Kelemumur 13. Kutu . Siapa yang ada masalah macam diatas, boleh guna SPECIAL HAIRCARE ni 😊 Dengan penggunaan yang konsisten, in syaa Allah rambut anda akan kembali sihat cantik dan wangi 24jam ♥ . Whatsapp : 018-4046063 @ klik link di bio ♥ . . #specialhaircaremalaysia  #specialhaircaresgpetani  #specialhaircarekedah  #specialhaircare  #rambutgugur  #rambutnipis  #kelemmumur  #rambutrosak  #kutu 
🌸 CUSTOMER REVIEW 🌸
.
[ KEPALA RASA SEGAR JER , TAK GATAL 😍 ] .
Jom baca APA KATA MEREKA ...
.
Ramai yang da REMOVE Masalah rambut , @lysz.testimoni .
Jika Uolls Ada Masalah KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR, BERBAU KEPAM , dan Nak RAWAT Sepantas 3 Hari? .
#testimonilyszhairperfumes .
Harga serendah RM12.00 sahaja .
Nak Cuba? Terus Klik link ini ya www.wasap.my/60176755075/HairPerfume
.
#lyszhairperfumes
#lyszcosmetics 
#mewangikanmenyihatkanrambut
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau 
#serumrambut #rambutberminyak
🌸 CUSTOMER REVIEW 🌸 . [ KEPALA RASA SEGAR JER , TAK GATAL 😍 ] . Jom baca APA KATA MEREKA ... . Ramai yang da REMOVE Masalah rambut , @lysz.testimoni . Jika Uolls Ada Masalah KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR, BERBAU KEPAM , dan Nak RAWAT Sepantas 3 Hari? . #testimonilyszhairperfumes  . Harga serendah RM12.00 sahaja . Nak Cuba? Terus Klik link ini ya www.wasap.my/60176755075/HairPerfume . #lyszhairperfumes  #lyszcosmetics  #mewangikanmenyihatkanrambut  #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #rambutberminyak 
KELEMUMUR BERKEPING! , STRESSNYAA, Apa nak buat?
.
.
Kelemumur Berkeping memang menyeksakan . Lebih-lebih lagi jika lama bertudung .
.
Gatal dan merimaskan kulit kepala .
.
Cara atasi dengan mudah , Spraykan Serum Rambut LYSZ betul-betul di bahagian kelemumur tebal tu berpinak. .
Dan urut-urut lembut , bagi memudahkan penyerapan serum.
.
Untuk Masalah ini Seawal 7 hari , uolls akan nampak perubahan ketara pada kawasan kelemumur tebal dan kulit kepala . .
Jom lihat lebih banyak review di IG @lysz.testimoni
.
Jika anda mempunyai masalah yang sama, saya sedia berikan khidmat nasihat , jom tegur saya di sini www.wasap.my/60176755075/HairPerfume
.
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
KELEMUMUR BERKEPING! , STRESSNYAA, Apa nak buat? . . Kelemumur Berkeping memang menyeksakan . Lebih-lebih lagi jika lama bertudung . . Gatal dan merimaskan kulit kepala . . Cara atasi dengan mudah , Spraykan Serum Rambut LYSZ betul-betul di bahagian kelemumur tebal tu berpinak. . Dan urut-urut lembut , bagi memudahkan penyerapan serum. . Untuk Masalah ini Seawal 7 hari , uolls akan nampak perubahan ketara pada kawasan kelemumur tebal dan kulit kepala . . Jom lihat lebih banyak review di IG @lysz.testimoni . Jika anda mempunyai masalah yang sama, saya sedia berikan khidmat nasihat , jom tegur saya di sini www.wasap.my/60176755075/HairPerfume . . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat 
Nak tak? dengan amalkan penggunaan serum rambut , Anda miliki rambut selembut rambut bayi . .
Formulasi 5 Essential Oil yang berkuliti tinggi , menyerap ke liang-liang rambut dan melembutkan rambut.
.
Juga Mewangikan Rambut lebih 24jam lamanya . Mampu menghapuskan bau-bau kepam rambut yang tak menyenangkan . .
Walaupun tak sampai satu hari guna, kesan lembut rambut boleh di rasakan serta merta . .
Lembut sangat, sehingga uolls suka membelai-belai rambut sendiri 😘 selalunya selepas ke salon kan baru dapat feel macam ni. .
Sekarang lagi mudah, spray jer , rambut lembut , sihat dan wangi sepanjang hari .
.
Jom cekidout Lebih banyak review di IG @lysz.testimoni
.
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai serum ni, jom sembang2 ngan saya di sini www.wasap.my/60176755075/naksihatkanrambut
.
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
Nak tak? dengan amalkan penggunaan serum rambut , Anda miliki rambut selembut rambut bayi . . Formulasi 5 Essential Oil yang berkuliti tinggi , menyerap ke liang-liang rambut dan melembutkan rambut. . Juga Mewangikan Rambut lebih 24jam lamanya . Mampu menghapuskan bau-bau kepam rambut yang tak menyenangkan . . Walaupun tak sampai satu hari guna, kesan lembut rambut boleh di rasakan serta merta . . Lembut sangat, sehingga uolls suka membelai-belai rambut sendiri 😘 selalunya selepas ke salon kan baru dapat feel macam ni. . Sekarang lagi mudah, spray jer , rambut lembut , sihat dan wangi sepanjang hari . . Jom cekidout Lebih banyak review di IG @lysz.testimoni . . Nak tahu lebih lanjut mengenai serum ni, jom sembang2 ngan saya di sini www.wasap.my/60176755075/naksihatkanrambut . . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat 
Alhmdulillah rezeki jumaat 💛
Alhmdulillah rezeki jumaat 💛
Geramnya tengok rambut dia.. merah dia tu memang bersinar2. 
Budak2 pown selesa tau pakai. Sebekas tu boleh sharing ramai tau.

Inai rambut halal ada less tau semperna YES. 
Rugi tak grab ❤️❤️🖤🖤
Geramnya tengok rambut dia.. merah dia tu memang bersinar2. Budak2 pown selesa tau pakai. Sebekas tu boleh sharing ramai tau. Inai rambut halal ada less tau semperna YES. Rugi tak grab ❤️❤️🖤🖤
TIPS UNTUK YANG BERHIJAB. BERHIJAB TAK DA LAGI HALANGAN UNTUK BERGAYA KERNA ADANYA FAITH FLEUR 😍 🦋 Cuba elakkan memakai tudung ketika rambut masih belum kering 
Kami sarankan anda tidak mencuci rambut pada waktu pagi sebelum bekerja agar dapat menjimatkan masa. Boleh semburkan hair mist faith fleur dan sapu dengan hair serum untuk kesegaran perpanjangan. Sebaliknya, cucilah setelah anda pulang dari kerja. Dengan berbuat demikian, rambut anda berpeluang untuk mengering secara semulajadi tanpa memerlukan bantuan alat pengering rambut. 🦋Pastikan anda mencuci rambut anda menggunakan produk syampu yang sesuai.

Seeloknya pilihlah syampu yang bebas bahan kimia dan sesuai dengan masalah rambut yang anda miliki seperti shampo faith fleur 😉 🦋 Pemilihan fabrik tudung yang sesuai dan selesa juga memainkan peranan penting dalam memastikan kesihatan dan kecantikan rambut anda terpelihara. 🦋 Elakkan juga memakai tudung yang tebal dan berlapis-lapis agar rambut anda mendapat aliran udara yang mencukupi. Memilih tudung yang kurang tebal bukanlah bermaksud jarang. Pastikan tudung yang menjadi pilihan tidak tebal namun tidak jarang kerana menjaga aurat mahkota wanita itu lebih utama. 🦋 Hindari juga memakai tudung berwarna gelap ketika cuaca panas terik kerana tudung yang gelap akan menyerap lebih banyak haba. 🦋 Apabila berada di rumah, anda harus memberi kebebasan kepada rambut  jangan mengikat rambut dengan terlalu ketat. Sebolehnya biarkan ia bebas berterbangan.

Bertudung bukanlah penghalang untuk anda memiliki rambut yang sihat dan cantik. Tanpa penjagaan yang rapi, wanita tidak bertudung juga akan mengalami masalah yang sama. Semoga tips bersama faith fleur ni memberi maanfaat kepada anda 😘

#faithfleurbyctymary#FaithFleurbyCtyMary #haircareroutine #haircareproducts #rambutsehat #rambutsihat #rambutlebat #rambutbercabang #rambutkering #rambutrosak #hairloss #hairloss #haircaretips #hairgoals #hairmalaysia #haircareproducts #hair #rambutrontok #rambutuban #rambutcantik #rambutsambung #penumbuhrambut

www.whatsapp.my/01131680453/faithfluer
TIPS UNTUK YANG BERHIJAB. BERHIJAB TAK DA LAGI HALANGAN UNTUK BERGAYA KERNA ADANYA FAITH FLEUR 😍 🦋 Cuba elakkan memakai tudung ketika rambut masih belum kering Kami sarankan anda tidak mencuci rambut pada waktu pagi sebelum bekerja agar dapat menjimatkan masa. Boleh semburkan hair mist faith fleur dan sapu dengan hair serum untuk kesegaran perpanjangan. Sebaliknya, cucilah setelah anda pulang dari kerja. Dengan berbuat demikian, rambut anda berpeluang untuk mengering secara semulajadi tanpa memerlukan bantuan alat pengering rambut. 🦋Pastikan anda mencuci rambut anda menggunakan produk syampu yang sesuai. Seeloknya pilihlah syampu yang bebas bahan kimia dan sesuai dengan masalah rambut yang anda miliki seperti shampo faith fleur 😉 🦋 Pemilihan fabrik tudung yang sesuai dan selesa juga memainkan peranan penting dalam memastikan kesihatan dan kecantikan rambut anda terpelihara. 🦋 Elakkan juga memakai tudung yang tebal dan berlapis-lapis agar rambut anda mendapat aliran udara yang mencukupi. Memilih tudung yang kurang tebal bukanlah bermaksud jarang. Pastikan tudung yang menjadi pilihan tidak tebal namun tidak jarang kerana menjaga aurat mahkota wanita itu lebih utama. 🦋 Hindari juga memakai tudung berwarna gelap ketika cuaca panas terik kerana tudung yang gelap akan menyerap lebih banyak haba. 🦋 Apabila berada di rumah, anda harus memberi kebebasan kepada rambut  jangan mengikat rambut dengan terlalu ketat. Sebolehnya biarkan ia bebas berterbangan. Bertudung bukanlah penghalang untuk anda memiliki rambut yang sihat dan cantik. Tanpa penjagaan yang rapi, wanita tidak bertudung juga akan mengalami masalah yang sama. Semoga tips bersama faith fleur ni memberi maanfaat kepada anda 😘 #faithfleurbyctymary #FaithFleurbyCtyMary  #haircareroutine  #haircareproducts  #rambutsehat  #rambutsihat  #rambutlebat  #rambutbercabang  #rambutkering  #rambutrosak  #hairloss  #hairloss  #haircaretips  #hairgoals  #hairmalaysia  #haircareproducts  #hair  #rambutrontok  #rambutuban  #rambutcantik  #rambutsambung  #penumbuhrambut  www.whatsapp.my/01131680453/faithfluer
Girls! 🙋🏻‍♀️
Do you want your hair look radiant and beautiful?
.
It takes only a few minutes. And your hair will be long, beautiful, healthy, shiny, strong, & smooth. 😘
.
#rapunzelhaircare #haircare #hair #hairgrowth #healthyhair #beautifulhair #shampoo #syampu #hairmask #rambutsihat #rapunzelshampoo #rambutrosak #rambutgugur #rambutpendek #rambutsihat #rambutpanjang #rambutcantik #hairvitamin #hairserum #haircaremalaysia #shampoolebatkanrambut #shampooorganik #haircut #rambutlebat #rambutbotak #dropshipneeded #agentneeded #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #hairtonic #haircareproducts
Girls! 🙋🏻‍♀️ Do you want your hair look radiant and beautiful? . It takes only a few minutes. And your hair will be long, beautiful, healthy, shiny, strong, & smooth. 😘 . #rapunzelhaircare  #haircare  #hair  #hairgrowth  #healthyhair  #beautifulhair  #shampoo  #syampu  #hairmask  #rambutsihat  #rapunzelshampoo  #rambutrosak  #rambutgugur  #rambutpendek  #rambutsihat  #rambutpanjang  #rambutcantik  #hairvitamin  #hairserum  #haircaremalaysia  #shampoolebatkanrambut  #shampooorganik  #haircut  #rambutlebat  #rambutbotak  #dropshipneeded  #agentneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipdiperlukan  #hairtonic  #haircareproducts 
Anda mengalami masalah rambut seperti👆👆👆👆
Jangan risau sis ada jalan penyelesaian bagi masalah anda..
Just wasap sis je untuk mengetahui dengan lebih lanjut OK..
www.wasap.my/601119897500

#Faithfleurbyctymary
Anda mengalami masalah rambut seperti👆👆👆👆 Jangan risau sis ada jalan penyelesaian bagi masalah anda.. Just wasap sis je untuk mengetahui dengan lebih lanjut OK.. www.wasap.my/601119897500 #Faithfleurbyctymary 
Everytime you track your package online and it says “Out for Delivery”
Everytime you track your package online and it says “Out for Delivery”
Kalau shampoo pulak die sama bau dgn tonic.
.
Ape ade dlm tonic ade juga dlm shampoo. But with lighter concentration.
.
Our shampoo is free from paraben and silicon.
.
Mmg dtg sekali dgn conditioner.
.
Bau conditioner ni pula ade a touch of vanilla.
.
Sis mmg suka vanilla . Hahah.
.
Xtau la ngapain dong!
.
So yes, klu bab bau, mmg superb. Klu keberkesanan produk awak bole la usha dkt #sugardolltestimony #sugardolltestimoni .
Ok?
.
In sha allah. Every cents awak spent berbaloi. .
🖤
Kalau shampoo pulak die sama bau dgn tonic. . Ape ade dlm tonic ade juga dlm shampoo. But with lighter concentration. . Our shampoo is free from paraben and silicon. . Mmg dtg sekali dgn conditioner. . Bau conditioner ni pula ade a touch of vanilla. . Sis mmg suka vanilla . Hahah. . Xtau la ngapain dong! . So yes, klu bab bau, mmg superb. Klu keberkesanan produk awak bole la usha dkt #sugardolltestimony  #sugardolltestimoni  . Ok? . In sha allah. Every cents awak spent berbaloi. . 🖤
Shampoo dan conditioner adalah ibarat suami dan isteri, tak boleh pisahkan! Pakai dua-dua sekali untuk kesan yang lebih cepat
—
DAPATKAN DISINI
www.faithfleur.my
—
CARA LAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website
2) Klik Beli Sekarang
3) Pilih daerah & negeri anda
4) Pilih agen yang berdekatan
5) Klik pada nombor hp dan terus akan ke whatsapp!
— —
#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #keretauntukabah
Shampoo dan conditioner adalah ibarat suami dan isteri, tak boleh pisahkan! Pakai dua-dua sekali untuk kesan yang lebih cepat — DAPATKAN DISINI www.faithfleur.my — CARA LAKUKAN PEMBELIAN . 1) Layari website 2) Klik Beli Sekarang 3) Pilih daerah & negeri anda 4) Pilih agen yang berdekatan 5) Klik pada nombor hp dan terus akan ke whatsapp! — — #Fairies  #FaithFleur  #FairiesFaithFleur  #FaithFleurbyCtyMary  #FaithFleurMalaysia  #keretauntukabah 
.
.
Pernah kan kene macamni. Tergaru-garu sampai senget-senget tudung.
.
Mcm ade mende gerak2 kat kepala. Ishhh ape plakkk ni. Kutu takde pun.
.
Kadang2 smpai luka2 kulit kepala asik garu je.
.
Bole rawat sis. Tak susah pun, spray je. Selese lepas ni dah tak gatal2 lg.
.
Harga berbaloi sgt2. Bole gune 1 botol ni smpai 2 bulan...haaa jimat kan 😊
.
#minyaklebatrambut 
#minyakrambutbaby 
#mamadontworry 
#rambutbotak 
#rambutrosak 
#kelemumur
#dropshipwantedmalaysia
Shampoo Faith Fleur Membantu menyehatkan rambut kering dan rosak.

Tahu tak kalau faktor internal seperti stres dapat mempengaruhi kesehatan rambutmu? Ditambah lagi penggunaan alat penata rambut yang tidak tepat dan berlebihan dapat membuat rambut menjadi kering dan rosak. Kalau kamu terperangkap dalam kebiasaan tidak menyehatkan ini, kamu pasi memerlukan perawatan rambut complate. Mulai dari yang paling dasar dulu.

Pembelian boleh dm kami ya.

#FaithFleurbyCtyMary
Shampoo Faith Fleur Membantu menyehatkan rambut kering dan rosak. Tahu tak kalau faktor internal seperti stres dapat mempengaruhi kesehatan rambutmu? Ditambah lagi penggunaan alat penata rambut yang tidak tepat dan berlebihan dapat membuat rambut menjadi kering dan rosak. Kalau kamu terperangkap dalam kebiasaan tidak menyehatkan ini, kamu pasi memerlukan perawatan rambut complate. Mulai dari yang paling dasar dulu. Pembelian boleh dm kami ya. #FaithFleurbyCtyMary 
Ya Allah,  banyaknya rambut gugur😭😭 Tolong2.. Sy mmpu menolong anda😘

Faithfluer rangkaian produk trbaik dan mmpu milik,  boleh mengurangkan masalah rmbut anda💕

http://wasap.my/+601132196749 (syahidah)😉 #faithfluerbyctmary #rambutmenggerbang #rambutgugur #rambutgatal #rambutrosak #rambutrapuh
Nak tak? dengan amalkan penggunaan serum rambut , Anda miliki rambut selembut rambut bayi . .
Formulasi 5 Essential Oil yang berkuliti tinggi , menyerap ke liang-liang rambut dan melembutkan rambut.
.
Juga Mewangikan Rambut lebih 24jam lamanya . Mampu menghapuskan bau-bau kepam rambut yang tak menyenangkan . .
Walaupun tak sampai satu hari guna, kesan lembut rambut boleh di rasakan serta merta . .
Lembut sangat, sehingga uolls suka membelai-belai rambut sendiri 😘 selalunya selepas ke salon kan baru dapat feel macam ni. .
Sekarang lagi mudah, spray jer , rambut lembut , sihat dan wangi sepanjang hari .
.
Jom cekidout Lebih banyak review di IG @lysz.testimoni
.
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai serum ni, jom sembang2 ngan saya di sini www.wasap.my/601118719797/naksihatkanrambut
.
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
#achiksufi_796
Nak tak? dengan amalkan penggunaan serum rambut , Anda miliki rambut selembut rambut bayi . . Formulasi 5 Essential Oil yang berkuliti tinggi , menyerap ke liang-liang rambut dan melembutkan rambut. . Juga Mewangikan Rambut lebih 24jam lamanya . Mampu menghapuskan bau-bau kepam rambut yang tak menyenangkan . . Walaupun tak sampai satu hari guna, kesan lembut rambut boleh di rasakan serta merta . . Lembut sangat, sehingga uolls suka membelai-belai rambut sendiri 😘 selalunya selepas ke salon kan baru dapat feel macam ni. . Sekarang lagi mudah, spray jer , rambut lembut , sihat dan wangi sepanjang hari . . Jom cekidout Lebih banyak review di IG @lysz.testimoni . . Nak tahu lebih lanjut mengenai serum ni, jom sembang2 ngan saya di sini www.wasap.my/601118719797/naksihatkanrambut . . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat  #achiksufi_796 
Grab full set penjagaan rambut anda sekarang dengan hair care faith fleur product.

Tak perlu rasa bimbang dan takut nak gayakan rambut anda!! #rambutsihatmenawan 
#FaithFleurbyCtyMary
Spray spray da wangi rambut tu 😍

Hair mist faith fleur Rm29.90 sahaja mampu mengatasi masalah rambut anda

#FaithFleurbyCtyMary 
#rambutrosak 
#StokisJohor
#DropshipWanted
MORNING FAIRIES💃💃
HAVE A NICE DAY😇😇 #rambutsihatmenawan 
#FaithFleurbyCtyMary
Hi semua😉 nak bagitahu ni, BERINA pelurus rambut ni lelaki juga boleh pakai tau, bukan perempuan sahaja. Lelaki pun NAK HANDSOME kan? .
.
.
Tak mahal pun awakkk.. RM20 SAHAJA tauuu! Sangat murah dan berbaloi. Hasilnyaa pasti anda puashati. Tk perlu dah pergi salon mahal2, pakai BERINA jer dapat hasil yg sama☺👍
.
.
DM kami untuk order yaa. Kami akan reply secepat yg mungkin. TQ💞💞
.
.
.
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia 
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutmurahmalaysia
#krimlurusrambut
#krimlurusrambutmurah
#krimlurusrambutmurahmalaysia 
#krimlurusrambutviral
#lurusrambut
#naklurusrambut
#nakrambutlurus
#nakrambutcantik
#nakrambutsihat
#rambutkerinting
#rambutserabai
#rambutsihat
#rambutsihatcantik
#rambutcantik
#rambutlurus
#tipsrambutlurus
#tipsrambutcantik
#tipsrambutsihat
#rambutrosak 
#kesihatanrambut
#masalahrambut
#rawatrambut
#rawatanrambutmurah
#gayarambutlurus
#produkluruskanrambut
Hi semua😉 nak bagitahu ni, BERINA pelurus rambut ni lelaki juga boleh pakai tau, bukan perempuan sahaja. Lelaki pun NAK HANDSOME kan? . . . Tak mahal pun awakkk.. RM20 SAHAJA tauuu! Sangat murah dan berbaloi. Hasilnyaa pasti anda puashati. Tk perlu dah pergi salon mahal2, pakai BERINA jer dapat hasil yg sama☺👍 . . DM kami untuk order yaa. Kami akan reply secepat yg mungkin. TQ💞💞 . . . . #pelurusrambut  #pelurusrambutmurah  #pelurusrambutmalaysia  #pelurusrambutviral  #pelurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambut  #krimlurusrambutmurah  #krimlurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambutviral  #lurusrambut  #naklurusrambut  #nakrambutlurus  #nakrambutcantik  #nakrambutsihat  #rambutkerinting  #rambutserabai  #rambutsihat  #rambutsihatcantik  #rambutcantik  #rambutlurus  #tipsrambutlurus  #tipsrambutcantik  #tipsrambutsihat  #rambutrosak  #kesihatanrambut  #masalahrambut  #rawatrambut  #rawatanrambutmurah  #gayarambutlurus  #produkluruskanrambut 
Bila pandang ke cermin , macam ada sesuatu tak kene,,,
.
Macam ada sesuatu yang hilang 😔
.
Kulit Wajah da cantik, tapi masih kurang serinya .
Bila lihat rambut yang kering dan kelihatan kusam, membuatkan tak sanggup nak tengok cermin lama-lama . .
Da macam-macam cuba nak kembalikan Seri rambut kembali macam dulu , tapiiii,,, masih takde perubahan . .
Sejak Kawan perkenalkan masker inai dr Inai Daun Asli , semuanya berubah. .
Rambut jadi selembut rambut bayi, helaian rambut semakin hitam dan bermaya.
.
Pecah-pecah di hujung rambut pun semakin berkurang. Alhamdulillah Cara guna pun sangat senang . Tak perlu nak ke salon untuk cantik dan sihatkan rambut tu
.
Uolls juga ada masalah yang sama? jom saya bantu , tegur saya di link ini ya www.wasap.my/60173414025 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau
Bila pandang ke cermin , macam ada sesuatu tak kene,,, . Macam ada sesuatu yang hilang 😔 . Kulit Wajah da cantik, tapi masih kurang serinya . Bila lihat rambut yang kering dan kelihatan kusam, membuatkan tak sanggup nak tengok cermin lama-lama . . Da macam-macam cuba nak kembalikan Seri rambut kembali macam dulu , tapiiii,,, masih takde perubahan . . Sejak Kawan perkenalkan masker inai dr Inai Daun Asli , semuanya berubah. . Rambut jadi selembut rambut bayi, helaian rambut semakin hitam dan bermaya. . Pecah-pecah di hujung rambut pun semakin berkurang. Alhamdulillah Cara guna pun sangat senang . Tak perlu nak ke salon untuk cantik dan sihatkan rambut tu . Uolls juga ada masalah yang sama? jom saya bantu , tegur saya di link ini ya www.wasap.my/60173414025 #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau 
Dari muda sampai ke tua tak pernah dapat sisir rambut dari awal ke hujung dengan satu sikatan?
—
LEMBUTKAN RAMBUT DISINI
www.faithfleur.my
—
CARA LAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website
2) Klik Beli Sekarang
3) Pilih daerah & negeri anda
4) Pilih agen yang berdekatan
5) Klik pada nombor hp dan terus akan ke whatsapp!
— —
#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #keretauntukabah
#Repost @sugardollbynn
• • • • •
So she had :
.
Oily scalp, rambut gugur. Luruh je manjang.
.
Until die pnye hair line da jadi landasan dah .
.
Alhamdulillah, here is the result.
. 
U guys kene INGAT. Rambut ni, it is all about “The PROGRESS”
.
Die mmg slolwy nmpk kesan, mula2 kurang gugur, lepas tu naik baby hair. Lepas tu baby hair makin panjang. Tumbuh hat lain. Yg makin panjang + yg all the new baby hair akan melebat kan rmbut awak.
.
Utk proses yg ramai tnye, mcm mana nk lebatkan rmbut...nk lebatkan rambut...☝️
.
Consistency is the key! Bukan 1 atau 2 bulan shj pastu u give up.
.
Eh , klu u bole hadap hari2 kutip rambut gugur 3-5 tahun. U cuba 1-2bulan u da give up?
.
Now ask ur self? Buy now or regret later sbb kite tgh ON SALE!!!!
. 
#sugardolltestimoni #sugardolltestimony
.
CANTIKAN RAMBUT MU💋
0172345656
.
#sugardollbynn #rambutgugur #rambutrosak #haircareproduct #vitaminrambut #hairfall #scalpdetox 
#tonicrambut #rambutgugurlepasbersalin #rambutbercabang #rambutkering #sugardollklang #sugardollsunway #sugardollsetiaalam #sugardollshahalam #sugardollalambudiman #sugardollbktjelutong #sugardollportklang #sugardollusj #sugardollsubang #codcepatpantas
#Repost  @sugardollbynn • • • • • So she had : . Oily scalp, rambut gugur. Luruh je manjang. . Until die pnye hair line da jadi landasan dah . . Alhamdulillah, here is the result. . U guys kene INGAT. Rambut ni, it is all about “The PROGRESS” . Die mmg slolwy nmpk kesan, mula2 kurang gugur, lepas tu naik baby hair. Lepas tu baby hair makin panjang. Tumbuh hat lain. Yg makin panjang + yg all the new baby hair akan melebat kan rmbut awak. . Utk proses yg ramai tnye, mcm mana nk lebatkan rmbut...nk lebatkan rambut...☝️ . Consistency is the key! Bukan 1 atau 2 bulan shj pastu u give up. . Eh , klu u bole hadap hari2 kutip rambut gugur 3-5 tahun. U cuba 1-2bulan u da give up? . Now ask ur self? Buy now or regret later sbb kite tgh ON SALE!!!! . #sugardolltestimoni  #sugardolltestimony  . CANTIKAN RAMBUT MU💋 0172345656 . #sugardollbynn  #rambutgugur  #rambutrosak  #haircareproduct  #vitaminrambut  #hairfall  #scalpdetox  #tonicrambut  #rambutgugurlepasbersalin  #rambutbercabang  #rambutkering  #sugardollklang  #sugardollsunway  #sugardollsetiaalam  #sugardollshahalam  #sugardollalambudiman  #sugardollbktjelutong  #sugardollportklang  #sugardollusj  #sugardollsubang  #codcepatpantas 
#Repost @sugardollbynn
• • • • •
So she had :
.
Oily scalp, rambut gugur. Luruh je manjang.
.
Until die pnye hair line da jadi landasan dah .
.
Alhamdulillah, here is the result.
. 
U guys kene INGAT. Rambut ni, it is all about “The PROGRESS”
.
Die mmg slolwy nmpk kesan, mula2 kurang gugur, lepas tu naik baby hair. Lepas tu baby hair makin panjang. Tumbuh hat lain. Yg makin panjang + yg all the new baby hair akan melebat kan rmbut awak.
.
Utk proses yg ramai tnye, mcm mana nk lebatkan rmbut...nk lebatkan rambut...☝️
.
Consistency is the key! Bukan 1 atau 2 bulan shj pastu u give up.
.
Eh , klu u bole hadap hari2 kutip rambut gugur 3-5 tahun. U cuba 1-2bulan u da give up?
.
Now ask ur self? Buy now or regret later sbb kite tgh ON SALE!!!!
. 
#sugardolltestimoni #sugardolltestimony
.
CANTIKAN RAMBUT MU💋
0172345656
.
#sugardollbynn #rambutgugur #rambutrosak #haircareproduct #vitaminrambut #hairfall #scalpdetox 
#tonicrambut #rambutgugurlepasbersalin #rambutbercabang #rambutkering #sugardollklang #sugardollsunway #sugardollsetiaalam #sugardollshahalam #sugardollalambudiman #sugardollbktjelutong #sugardollportklang #sugardollusj #sugardollsubang #codcepatpantas
#Repost  @sugardollbynn • • • • • So she had : . Oily scalp, rambut gugur. Luruh je manjang. . Until die pnye hair line da jadi landasan dah . . Alhamdulillah, here is the result. . U guys kene INGAT. Rambut ni, it is all about “The PROGRESS” . Die mmg slolwy nmpk kesan, mula2 kurang gugur, lepas tu naik baby hair. Lepas tu baby hair makin panjang. Tumbuh hat lain. Yg makin panjang + yg all the new baby hair akan melebat kan rmbut awak. . Utk proses yg ramai tnye, mcm mana nk lebatkan rmbut...nk lebatkan rambut...☝️ . Consistency is the key! Bukan 1 atau 2 bulan shj pastu u give up. . Eh , klu u bole hadap hari2 kutip rambut gugur 3-5 tahun. U cuba 1-2bulan u da give up? . Now ask ur self? Buy now or regret later sbb kite tgh ON SALE!!!! . #sugardolltestimoni  #sugardolltestimony  . CANTIKAN RAMBUT MU💋 0172345656 . #sugardollbynn  #rambutgugur  #rambutrosak  #haircareproduct  #vitaminrambut  #hairfall  #scalpdetox  #tonicrambut  #rambutgugurlepasbersalin  #rambutbercabang  #rambutkering  #sugardollklang  #sugardollsunway  #sugardollsetiaalam  #sugardollshahalam  #sugardollalambudiman  #sugardollbktjelutong  #sugardollportklang  #sugardollusj  #sugardollsubang  #codcepatpantas 
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN Y.E.S RAPUNZEL HAIRCARE SEMALAM! •
•
We appreciate it! May your hair be wavy as new year come up soon! Dont Give up! Stay Strong like your hair hold tight from the root. Shine bright like a diamond! Like your hair shine from the inside. Most importantly, Be Kind to your self. Bae-Self😘

#rapunzelhaircaresaythankyou
#rapunzelianisourheartbeat 
#rapunzelhaircare #rambutgugur #rambutrosak #rambutcantik
Seronok dapat feedback dari wanita2 cantik yg pakai Rapunzel ni. Even baru 3 kali cuci rambut tapi dah nampak kesan tau! Tunjuk kat kawan pun dorang terkezutttt. Haihhh, sis pun impressed dapat feedback cengginie. Alhamdulillah.
.
Those yg nak rambut cantik before masuk tahun 2019, mai rapat2 dgn sis sbb i nak bantu you gais dpt rambut sihat lebat and cantik! Tekan link whatsapp kat bio tu je kay 😘 
#rambutpanjang #rambutcantik #rambutgugur #rambutgugurteruk #rambutlebat #rambutrosak
Seronok dapat feedback dari wanita2 cantik yg pakai Rapunzel ni. Even baru 3 kali cuci rambut tapi dah nampak kesan tau! Tunjuk kat kawan pun dorang terkezutttt. Haihhh, sis pun impressed dapat feedback cengginie. Alhamdulillah. . Those yg nak rambut cantik before masuk tahun 2019, mai rapat2 dgn sis sbb i nak bantu you gais dpt rambut sihat lebat and cantik! Tekan link whatsapp kat bio tu je kay 😘 #rambutpanjang  #rambutcantik  #rambutgugur  #rambutgugurteruk  #rambutlebat  #rambutrosak 
Betul kata pepatah orang dulu-dulu. Nak mengenali kecantikan sebenar insan adalah melalui rambutnya. Rambut yang tidak sihat akan mempengaruhi perjalanan kehidupan seharian. Bau kepam akibat memakai tudung ataupun kerana terdedah pada cahaya mata hari terlalu lama akan menyebabkan diri kelihatan begitu 'dull' dan pasif.  Penyelesaian paling mudah lagi cepat adalah dengan mengenakan semburan hairmist ini pada rambut. Rambut tampak lebih cantik dan wangi. Masa yang diambil pula kurang dari seminit. .
"LET HAIR DO THE TALKING" .
.
.
✔OBSESSION
Wangian : bubble gum 
Function:  dandruff control/hair growth/hair fall
.
.
✔SENSATION
Wangian: honew dew
Function: Hair damage/dry
.
.
✔SEDUCTION
Wangian: cherry blossom 
Function: oily hair /scalp
. 
Harga bagi setiap jenis potion ni hanya RM 9.90 Je setiap p satu. Sangat berbaloi untuk dimiliki
. 
Wassap 0192442380 atau click wassap link di bio
Betul kata pepatah orang dulu-dulu. Nak mengenali kecantikan sebenar insan adalah melalui rambutnya. Rambut yang tidak sihat akan mempengaruhi perjalanan kehidupan seharian. Bau kepam akibat memakai tudung ataupun kerana terdedah pada cahaya mata hari terlalu lama akan menyebabkan diri kelihatan begitu 'dull' dan pasif. Penyelesaian paling mudah lagi cepat adalah dengan mengenakan semburan hairmist ini pada rambut. Rambut tampak lebih cantik dan wangi. Masa yang diambil pula kurang dari seminit. . "LET HAIR DO THE TALKING" . . . ✔OBSESSION Wangian : bubble gum Function: dandruff control/hair growth/hair fall . . ✔SENSATION Wangian: honew dew Function: Hair damage/dry . . ✔SEDUCTION Wangian: cherry blossom Function: oily hair /scalp . Harga bagi setiap jenis potion ni hanya RM 9.90 Je setiap p satu. Sangat berbaloi untuk dimiliki . Wassap 0192442380 atau click wassap link di bio
Free postage sehingga jam 12 malam nanti masih tinggal beberapa jam je lagii. Cepat cepat grab sementara sis masih bermurah hati lagi okiesss 💓
.
.
.
Cepat cepat rawat masalah rambut gugur kalau takmo jadi macam dalam gambar bawah ni haaa, sekali sikat habis suku rambut terikut sekali, lama lama botak jugak laaa asyik duk berkumpul banyak² je kat sikat tu huhuhu.
.
.
.
Korang boleh try guna serum rambut je dulu kalau taknak pakai shampoo pun. Nanti mesti korang akan tertarik juga nak try shampoo n conditioner skli 😊😊
.
.
.
Saya tunggu di pintu whatsapp ya! www.wasap.my/60182447743
.
.
#teammeletop
#faithfleurbyctymary
#rambutgugur
#rambutkusut
#rambutkelemumur
#rambutrosak
#rambutbercabang
Free postage sehingga jam 12 malam nanti masih tinggal beberapa jam je lagii. Cepat cepat grab sementara sis masih bermurah hati lagi okiesss 💓 . . . Cepat cepat rawat masalah rambut gugur kalau takmo jadi macam dalam gambar bawah ni haaa, sekali sikat habis suku rambut terikut sekali, lama lama botak jugak laaa asyik duk berkumpul banyak² je kat sikat tu huhuhu. . . . Korang boleh try guna serum rambut je dulu kalau taknak pakai shampoo pun. Nanti mesti korang akan tertarik juga nak try shampoo n conditioner skli 😊😊 . . . Saya tunggu di pintu whatsapp ya! www.wasap.my/60182447743 . . #teammeletop  #faithfleurbyctymary  #rambutgugur  #rambutkusut  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutbercabang 
Mencari cari produk terbaik untuk rambut? 
Argany Hair Serum dari Sisfel adalah jawapannya. 
Hanya spray 2x sahaja dah buat anda selesa sepanjang hari. 
3 sebab kenapa anda akan jatuh cinta dengan Argany Hair Serum; 💖 Didalam Argany Hair Serum terdapat 4 Essential Oil yang berfungsi untuk melindungi rambut anda daripada sebarang kerosakan iaitu Minyak Argany, Minyak Lavender, Minyak Ylang-ylang dan Minyak Jojoba. 💖 Mengandungi Menthol yang membuatkan anda rasa segar sepanjang hari. 💖 Boleh digunakan untuk pelbagai jenis rambut. 💖 Bagus untuk merawat rambut yang rosak, keguguran rambut dan kelemumur. 
Pelbagai testimoni kami terima daripada pelanggan yang sudah membeli. 
Ingin tahu lebih lanjut? Hubungi ejen berdekatan anda untuk mendapatkan konsultasi atau klik ja link Whatsapp ni www.wasap.my/601126071603/arganyhairserumsisfel .

Zulaika Zakaria
01126071603
FREE Consultation 
@sisfelpantaitimur.my (#sisfeltitanium)

#sisfel #sisfelwarriors #argany #hairserum #testimonisisfel #hairserummalaysia #hairserummurah #hairserum #serumrambut #kelemumur #rambutgugur #rambutgatal #rambutrosak #rambutnipis #rambutberbau #rambutwangi #minyakrambut #kulitkepalagatal #kulitkepalaberminyak #rambutkering #serumrambutmurah #serumviral #serumrambutgugur
Mencari cari produk terbaik untuk rambut? Argany Hair Serum dari Sisfel adalah jawapannya. Hanya spray 2x sahaja dah buat anda selesa sepanjang hari. 3 sebab kenapa anda akan jatuh cinta dengan Argany Hair Serum; 💖 Didalam Argany Hair Serum terdapat 4 Essential Oil yang berfungsi untuk melindungi rambut anda daripada sebarang kerosakan iaitu Minyak Argany, Minyak Lavender, Minyak Ylang-ylang dan Minyak Jojoba. 💖 Mengandungi Menthol yang membuatkan anda rasa segar sepanjang hari. 💖 Boleh digunakan untuk pelbagai jenis rambut. 💖 Bagus untuk merawat rambut yang rosak, keguguran rambut dan kelemumur. Pelbagai testimoni kami terima daripada pelanggan yang sudah membeli. Ingin tahu lebih lanjut? Hubungi ejen berdekatan anda untuk mendapatkan konsultasi atau klik ja link Whatsapp ni www.wasap.my/601126071603/arganyhairserumsisfel . Zulaika Zakaria 01126071603 FREE Consultation @sisfelpantaitimur.my (#sisfeltitanium ) #sisfel  #sisfelwarriors  #argany  #hairserum  #testimonisisfel  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #hairserum  #serumrambut  #kelemumur  #rambutgugur  #rambutgatal  #rambutrosak  #rambutnipis  #rambutberbau  #rambutwangi  #minyakrambut  #kulitkepalagatal  #kulitkepalaberminyak  #rambutkering  #serumrambutmurah  #serumviral  #serumrambutgugur 
Haa awak2 semua yg NAK LURUSKAN RAMBUT tu mehh laaa try BERINA ni, mmg terbaik☺ pasti puashati👍
.
.
Tak mahal pun, bukan RM100, bukan RM50, bukan RM30.... Tapi... RM20 SAHAJA tauu💕 Yes RM20 SAHAJA! .
.
.
Tak perlu keluarkan modal yg banyak pun utk LURUSKAN RAMBUT, berina kan adaaa😍 .
.
.
Berminat sila DM kami ya, kami akan reply secepat yg mungkin. Tq😃
.
.
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia 
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutmurahmalaysia
#krimlurusrambut
#krimlurusrambutmurah
#krimlurusrambutmurahmalaysia 
#krimlurusrambutviral
#lurusrambut
#naklurusrambut
#nakrambutlurus
#nakrambutcantik
#nakrambutsihat
#rambutkerinting
#rambutserabai
#rambutsihat
#rambutsihatcantik
#rambutcantik
#rambutlurus
#tipsrambutlurus
#tipsrambutcantik
#tipsrambutsihat
#rambutrosak 
#kesihatanrambut
#masalahrambut
#rawatrambut
#rawatanrambutmurah
#gayarambutsihat
#gayarambutlurus
Haa awak2 semua yg NAK LURUSKAN RAMBUT tu mehh laaa try BERINA ni, mmg terbaik☺ pasti puashati👍 . . Tak mahal pun, bukan RM100, bukan RM50, bukan RM30.... Tapi... RM20 SAHAJA tauu💕 Yes RM20 SAHAJA! . . . Tak perlu keluarkan modal yg banyak pun utk LURUSKAN RAMBUT, berina kan adaaa😍 . . . Berminat sila DM kami ya, kami akan reply secepat yg mungkin. Tq😃 . . . #pelurusrambut  #pelurusrambutmurah  #pelurusrambutmalaysia  #pelurusrambutviral  #pelurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambut  #krimlurusrambutmurah  #krimlurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambutviral  #lurusrambut  #naklurusrambut  #nakrambutlurus  #nakrambutcantik  #nakrambutsihat  #rambutkerinting  #rambutserabai  #rambutsihat  #rambutsihatcantik  #rambutcantik  #rambutlurus  #tipsrambutlurus  #tipsrambutcantik  #tipsrambutsihat  #rambutrosak  #kesihatanrambut  #masalahrambut  #rawatrambut  #rawatanrambutmurah  #gayarambutsihat  #gayarambutlurus 
Sampai satu tahap, kita ada trauma nak sikat rambut. Sekali tarik, gugur. Sekali tarik, gugur.  Boleh hilang keyakinan diri tau!
—
RAWAT DISINI www.faithfleur.my
—
CARA LAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website
2) Klik Beli Sekarang
3) Pilih daerah & negeri anda
4) Pilih agen yang berdekatan
5) Klik pada nombor hp dan terus akan ke whatsapp!
— —
#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #keretauntukabah
Sampai satu tahap, kita ada trauma nak sikat rambut. Sekali tarik, gugur. Sekali tarik, gugur. Boleh hilang keyakinan diri tau! — RAWAT DISINI www.faithfleur.my — CARA LAKUKAN PEMBELIAN . 1) Layari website 2) Klik Beli Sekarang 3) Pilih daerah & negeri anda 4) Pilih agen yang berdekatan 5) Klik pada nombor hp dan terus akan ke whatsapp! — — #Fairies  #FaithFleur  #FairiesFaithFleur  #FaithFleurbyCtyMary  #FaithFleurMalaysia  #keretauntukabah 
So many been asking .
.
Mcm mana bau tonic ni? Berminyak x?
.
Sy pakai tudung. Sy jenis rmbut berminyak. Sy , bla bla bla.
.
So, number one. First and foremost.
.
our intensive hair tonic is WATERBASE.
.
Bau die? It is a combination of VANILLA, orange, blood orange, grapefruit, water lily, white musk and sandalwood.
.
Wah hebat kan bunyik die? Hahah. Bau die bau mahal la senang cite. Sbb sis sejenis cerewet bukan2.
.
Lepas tu, die ade mint / cooling effect. Sejurus je selepas kau spray. Kau rasa mcm hidup kau terus ke awan ye.
.
Hebat sgt rasa 😍
.
Tidak berminyak, berkesan. Wangi. .
Lain dr yg lain, yg penting produk telus jujur amanah dan ikhlas (mcm cogan kata sekolah x? 🤣)
.
So yes, we dont sell anything seperately. This tonic comes together with vitamin!
.
P/s : die wide spray. Jadi tips die jauhkan sikit, dan tarik jari awak satu line utk ratakan tonic ok? Xpyh spray bnyk2 pn xpe.
.
And pakai, sama mcm pakai shampoo kite. Which is keluar toilet lepas shampoo bru pakai. (Adviseable 2 days once)
.
Klu nk hari2 pn xpe tp nti copek abeh. .
.
Hehe whatsapp zma utk order ok.Plus, kalau korang beli bulan ni,korang entitled untuk dapat discount YES!!
.
Suka tak?suka tak?hehe
.
Nak whatsapp,click link kat bio @beauteousblush 😘
So many been asking . . Mcm mana bau tonic ni? Berminyak x? . Sy pakai tudung. Sy jenis rmbut berminyak. Sy , bla bla bla. . So, number one. First and foremost. . our intensive hair tonic is WATERBASE. . Bau die? It is a combination of VANILLA, orange, blood orange, grapefruit, water lily, white musk and sandalwood. . Wah hebat kan bunyik die? Hahah. Bau die bau mahal la senang cite. Sbb sis sejenis cerewet bukan2. . Lepas tu, die ade mint / cooling effect. Sejurus je selepas kau spray. Kau rasa mcm hidup kau terus ke awan ye. . Hebat sgt rasa 😍 . Tidak berminyak, berkesan. Wangi. . Lain dr yg lain, yg penting produk telus jujur amanah dan ikhlas (mcm cogan kata sekolah x? 🤣) . So yes, we dont sell anything seperately. This tonic comes together with vitamin! . P/s : die wide spray. Jadi tips die jauhkan sikit, dan tarik jari awak satu line utk ratakan tonic ok? Xpyh spray bnyk2 pn xpe. . And pakai, sama mcm pakai shampoo kite. Which is keluar toilet lepas shampoo bru pakai. (Adviseable 2 days once) . Klu nk hari2 pn xpe tp nti copek abeh. . . Hehe whatsapp zma utk order ok.Plus, kalau korang beli bulan ni,korang entitled untuk dapat discount YES!! . Suka tak?suka tak?hehe . Nak whatsapp,click link kat bio @beauteousblush 😘
Sejak saya guna serum faith fleur ni, baby hair saya makin banyak tumbuh.. Konon nya nak guna serum ni untuk melembutkan rambut.tidak sangka pula,dapat bonus lebih dengan si pinky
ni.

Serius saya tidak tipu!! 💃Jatuh cinta tnpa d paksa😍

#rambutsihatmenawan 
#Faithfleurbyctymary
Sejak saya guna serum faith fleur ni, baby hair saya makin banyak tumbuh.. Konon nya nak guna serum ni untuk melembutkan rambut.tidak sangka pula,dapat bonus lebih dengan si pinky ni. Serius saya tidak tipu!! 💃Jatuh cinta tnpa d paksa😍 #rambutsihatmenawan  #Faithfleurbyctymary 
Serum faith fleur:👇👇
🍃rambut gugur berkurangan
🍃kelemumur berkurangan
🍃rambut kasar jadi lembut 🍃rambut wangi seharian
🍃untuk pertumbuhan anak2 rambut

Yang paling best👍👍
✔ tak melekit
✔tak berminyak
✔cepat menyerap
✔mesra solat
✔lulus kkm lagi

Nak tahu cubalah sekarang😉

Klik link wasap akak📲www.wasap.my/601119897500

#Faithfleurbyctymary
Serum faith fleur:👇👇 🍃rambut gugur berkurangan 🍃kelemumur berkurangan 🍃rambut kasar jadi lembut 🍃rambut wangi seharian 🍃untuk pertumbuhan anak2 rambut Yang paling best👍👍 ✔ tak melekit ✔tak berminyak ✔cepat menyerap ✔mesra solat ✔lulus kkm lagi Nak tahu cubalah sekarang😉 Klik link wasap akak📲www.wasap.my/601119897500 #Faithfleurbyctymary 
.
😍 TWIST HAIRBAND
.
💓 YELLOW 0348A1R
💓 TOSCA 0348A0R
💓 PURPLE 0348A0R
.
Harga hanya Rp 86.500 saja !
.
Order : 
www.estricantik.com
wa 085643617841
.
Reseller DISKON UP to 40%
more info dm/wa 
#unyu #bando #bandana #rambut #masalahrambut #rontok #rambutrontok #pewarnarambut #gayarambut #nutrisirambut #kepalabotak #botak #rambutkering #rambuttipis #rambutrosak #rambutlembut #kelemumur #rambutbercabang #rambutsehat #rambutnipis #rambutberminyak #serumrambut #rambutkuat #rambutbermasalah
. 😍 TWIST HAIRBAND . 💓 YELLOW 0348A1R 💓 TOSCA 0348A0R 💓 PURPLE 0348A0R . Harga hanya Rp 86.500 saja ! . Order : www.estricantik.com wa 085643617841 . Reseller DISKON UP to 40% more info dm/wa #unyu  #bando  #bandana  #rambut  #masalahrambut  #rontok  #rambutrontok  #pewarnarambut  #gayarambut  #nutrisirambut  #kepalabotak  #botak  #rambutkering  #rambuttipis  #rambutrosak  #rambutlembut  #kelemumur  #rambutbercabang  #rambutsehat  #rambutnipis  #rambutberminyak  #serumrambut  #rambutkuat  #rambutbermasalah 
Dapatkan Rambut yang Sihat bermaya kini bukan lagi Masalah!
.
.
Cara Guna Serum Rambut LYSZ hair perfumes yang Mudah dan menjimatkan masa . .
.
caranya seperti langkah yang dikongsikan . boleh lihat review testimoni2 yang berjaya sihatkan rambut di IG : @lysz.testimoni
.
.
nak tahu lebih lanjut , jom wasap www.wasap.my/601118719796/HairPerfume
.
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
#achiksufi_796
Dapatkan Rambut yang Sihat bermaya kini bukan lagi Masalah! . . Cara Guna Serum Rambut LYSZ hair perfumes yang Mudah dan menjimatkan masa . . . caranya seperti langkah yang dikongsikan . boleh lihat review testimoni2 yang berjaya sihatkan rambut di IG : @lysz.testimoni . . nak tahu lebih lanjut , jom wasap www.wasap.my/601118719796/HairPerfume . . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat  #achiksufi_796 
Rahasia Menumbuhkan Rambut Botak dengan cepat dan lebat dengan Dermagift Hair Serum.
Dermagift Hair Serum adalah solusi kerontokan dan kebotakan rambut tanpa harus ke klinik, Aman karena sudah terdaftar BPOM, Tanpa Biaya Mahal, Bergaransi Uang Kembali jika rambut tidak tumbuh.
Pakai Dermagift Hair Serum Sekarang Juga!

Hubungi kami :
@dermagift_
CS : 0858 7696 6429
#rambutrontok #rambutpanjang #rambutwanita #rambutlurus #modelrambut #gayarambut #obatrambut #hairserum #penumbuhrambut #tipsrambutrontok #tipsperawatanrambut #tipskesehatanrambut #kesehatanrambut #kosmetik #kosmetikalami #penumbuhrambutalami #haircare #obatrambutrontok #kesehatan #dermagift #infokesehatan #infokecantikan #obatrambutbotak #rambutlembat #vitamin #vitaminrambut #hairtonic #serumrambut#rambutkering #rambutrosak
Rahasia Menumbuhkan Rambut Botak dengan cepat dan lebat dengan Dermagift Hair Serum. Dermagift Hair Serum adalah solusi kerontokan dan kebotakan rambut tanpa harus ke klinik, Aman karena sudah terdaftar BPOM, Tanpa Biaya Mahal, Bergaransi Uang Kembali jika rambut tidak tumbuh. Pakai Dermagift Hair Serum Sekarang Juga! Hubungi kami : @dermagift_ CS : 0858 7696 6429 #rambutrontok  #rambutpanjang  #rambutwanita  #rambutlurus  #modelrambut  #gayarambut  #obatrambut  #hairserum  #penumbuhrambut  #tipsrambutrontok  #tipsperawatanrambut  #tipskesehatanrambut  #kesehatanrambut  #kosmetik  #kosmetikalami  #penumbuhrambutalami  #haircare  #obatrambutrontok  #kesehatan  #dermagift  #infokesehatan  #infokecantikan  #obatrambutbotak  #rambutlembat  #vitamin  #vitaminrambut  #hairtonic  #serumrambut #rambutkering  #rambutrosak 
Selepas jieha cuci rambut, jieha akan pakai conditioner. Tapi tak semua orang akan pakai conditioner, betol tak? Ada sesetengah orang dah shampoo cukuplah. Tapi penting taw pakai conditioner ni selepas cuci rambut kerana setiap kali kita merapikan rambut, ia menjadikan rambut lembut dan kelihatan sihat. Untuk lebih berkesan gunakan conditioner yang sesuai untuk rambut dan jangan sikat rambut ketika rambut masih basah.

Conditioner dapat melembapkan folikel rambut dengan serta-merta, rambut akan menjadi lebih mudah diatur dan terasa lebih lembut. Selain itu perapi juga membantu mengimbangi tahap pH rambut kita.
.
.
Cara penggunaan. Conditioner digunakan dari tengah hingga hujung rambut. Fokus pada hujung rambut kerana ia adalah bahagian yang paling kering kerana yang paling jauh dari kulit kepala sebab kepala kan ada mengeluarkan minyak semulajadi yg cantikkan rambut. Sebab tu jieha tak suggestkan cuci rambut hari2 taw. Okay done share ilmu baru 💜😘
.
.
Jom lah cuba set Rapunzel. Dah cuba mesti nak repeat berset-set hihi 😘jum whatsapp jieha 012-3866602 atau click link kat bio .
.
#shampoo #syampu #conditioner #hairmask #perapirambut #rambutsihat #rapunzelhaircare  #rapunzelshampoo #rambutrosak #rambutgugur #rambutpendek #rambutsihat #rambutpanjang #rambutcantik #hairvitamin #hairserum #haircaremalaysia #shampoolebatkanrambut  #shampooorganik #haircut #sayajual #haircare #hair #rambutlebat #rambutbotak #rambutcantik #dropshipneeded #agentneeded #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #hairtonic #haircareproducts
Selepas jieha cuci rambut, jieha akan pakai conditioner. Tapi tak semua orang akan pakai conditioner, betol tak? Ada sesetengah orang dah shampoo cukuplah. Tapi penting taw pakai conditioner ni selepas cuci rambut kerana setiap kali kita merapikan rambut, ia menjadikan rambut lembut dan kelihatan sihat. Untuk lebih berkesan gunakan conditioner yang sesuai untuk rambut dan jangan sikat rambut ketika rambut masih basah. Conditioner dapat melembapkan folikel rambut dengan serta-merta, rambut akan menjadi lebih mudah diatur dan terasa lebih lembut. Selain itu perapi juga membantu mengimbangi tahap pH rambut kita. . . Cara penggunaan. Conditioner digunakan dari tengah hingga hujung rambut. Fokus pada hujung rambut kerana ia adalah bahagian yang paling kering kerana yang paling jauh dari kulit kepala sebab kepala kan ada mengeluarkan minyak semulajadi yg cantikkan rambut. Sebab tu jieha tak suggestkan cuci rambut hari2 taw. Okay done share ilmu baru 💜😘 . . Jom lah cuba set Rapunzel. Dah cuba mesti nak repeat berset-set hihi 😘jum whatsapp jieha 012-3866602 atau click link kat bio . . #shampoo  #syampu  #conditioner  #hairmask  #perapirambut  #rambutsihat  #rapunzelhaircare  #rapunzelshampoo  #rambutrosak  #rambutgugur  #rambutpendek  #rambutsihat  #rambutpanjang  #rambutcantik  #hairvitamin  #hairserum  #haircaremalaysia  #shampoolebatkanrambut  #shampooorganik  #haircut  #sayajual  #haircare  #hair  #rambutlebat  #rambutbotak  #rambutcantik  #dropshipneeded  #agentneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipdiperlukan  #hairtonic  #haircareproducts 
SHAMPOO SANTAN ------------------------------
Keistimewaan shampoo santan untuk rambut...
.
✅Membantu menghitamkn rambut
✅Mempercepatkn pertubuhan rambut
✅Mengatasi masalah kelemumur
✅Merawat masalah rambut beruban ✅Melembabkn kulit kepala ✅Mencegah & mengatasi kerosakan rambut
✅Mencegah keguguran rambut
✅Digunakn sebagai conditioner rambut
✅Mampu menjadikan rambut anda lebih berkilau
.
🌸 Harus lah wangi .Bau oren tauuu chuolz !
🌸 Laki pompuan tua muda dan baby umur 6 bulan ke atas dah boleh guna okay😍
.
RM33 - 1 botol, 250ml
📲 Www.wasap.my/60182124154
. 💯Produk semulajadi 💯Trusted seller 😘
. 
#shampoosantan #wonderhairoil #shampooserai #hairtonic #rambutlebat #rambutrosak #rambutgugur #rambutcantik #shampoohomemade #shampoterbaik #nosls #noparaben #nosilicon #ubatrambutlebat #bebasbahankimia #teamhakaksantan
SHAMPOO SANTAN ------------------------------ Keistimewaan shampoo santan untuk rambut... . ✅Membantu menghitamkn rambut ✅Mempercepatkn pertubuhan rambut ✅Mengatasi masalah kelemumur ✅Merawat masalah rambut beruban ✅Melembabkn kulit kepala ✅Mencegah & mengatasi kerosakan rambut ✅Mencegah keguguran rambut ✅Digunakn sebagai conditioner rambut ✅Mampu menjadikan rambut anda lebih berkilau . 🌸 Harus lah wangi .Bau oren tauuu chuolz ! 🌸 Laki pompuan tua muda dan baby umur 6 bulan ke atas dah boleh guna okay😍 . RM33 - 1 botol, 250ml 📲 Www.wasap.my/60182124154 . 💯Produk semulajadi 💯Trusted seller 😘 . #shampoosantan  #wonderhairoil  #shampooserai  #hairtonic  #rambutlebat  #rambutrosak  #rambutgugur  #rambutcantik  #shampoohomemade  #shampoterbaik  #nosls  #noparaben  #nosilicon  #ubatrambutlebat  #bebasbahankimia  #teamhakaksantan 
🌸 CUSTOMER REVIEW 🌸
.
[ TAK GATAL , KELEMUMUR PUN TAKDE ! 😍 ] .
Jom baca APA KATA MEREKA ...
.
Ramai yang da REMOVE Masalah rambut , @lysz.testimoni .
Jika Uolls Ada Masalah KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR, BERBAU KEPAM , dan Nak RAWAT Sepantas 3 Hari? .
#testimonilyszhairperfumes . .
Nak Cuba? Terus wassup 018-778 5687
.
#lyszhairperfumes
#lyszcosmetics 
#mewangikanmenyihatkanrambut
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau 
#serumrambut #rambutberminyak
⚡LAST CALL Sale 12.12 sebelum tamat!
.
Ini merupakan LAST CALL untuk korang grab promosi sempena Super Sale 12.12 Cabello yang akan tamat pada jam 11.59 pm nanti tau..
.
Tinggal kurang 9 jam je lagi!!
Cepat grab promosi ni sebelum terlambat!
Lepas ni korang TAK AKAN dapat harga ni lagi dah!
.
Klik je link di bio untuk pembelian ok!😘
.
.
#lastcall #lastcallsale #sale12.12 #12.12 #cabellohaircare #cabello #cabellohc #shampoo #hairconditioner #hairserum #hairmask #hairfall #hairloss #rambutcantik #rambutgugur #kelemumur #rambutnipis #rambutrosak #shampoobest #shampooviral #viral #thebestshampoo
⚡LAST CALL Sale 12.12 sebelum tamat! . Ini merupakan LAST CALL untuk korang grab promosi sempena Super Sale 12.12 Cabello yang akan tamat pada jam 11.59 pm nanti tau.. . Tinggal kurang 9 jam je lagi!! Cepat grab promosi ni sebelum terlambat! Lepas ni korang TAK AKAN dapat harga ni lagi dah! . Klik je link di bio untuk pembelian ok!😘 . . #lastcall  #lastcallsale  #sale12 .12 #12 .12 #cabellohaircare  #cabello  #cabellohc  #shampoo  #hairconditioner  #hairserum  #hairmask  #hairfall  #hairloss  #rambutcantik  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutnipis  #rambutrosak  #shampoobest  #shampooviral  #viral  #thebestshampoo 
Siapa yang kat sini rambut atas kepala tu sejenis degil?

Degil tu maksudnya susah nak diurus, kering & kusut. Tulah die kategori rambut degil 🌞 .
.
Dah.. awak pon jangan degil jugak, dengar cakap Kak Long. Jom cuba sMinyak Kelapa Dara Bio Tropical ni. Mudah rambut tu nak dengan kata nanti. .
.
Lebih lembut, terurus & lembab. Haaa.. kan baik je rambut tu dengar cakap. Jom grab sekarang !!
.
.
CARA MELAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website www.biotropicalcares.com
2) Klik Beli Sekarang -
atau 
WHASTAPP KAMI :
+6010 - 846 7741
_
_
#biotropical #minyakkelapadara #kebaikanvco #kelapadara #minyakkelapadarabiotropical #rambutgugur #rambutrosak #kelemumur #pelebatrambut #rambutkering #serumrambut #serumrambutmurah #rambutuban #rambutbercabang #masalahrambutgugur #rawatanrambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutgugurteruk #rambutkusut
Siapa yang kat sini rambut atas kepala tu sejenis degil? Degil tu maksudnya susah nak diurus, kering & kusut. Tulah die kategori rambut degil 🌞 . . Dah.. awak pon jangan degil jugak, dengar cakap Kak Long. Jom cuba sMinyak Kelapa Dara Bio Tropical ni. Mudah rambut tu nak dengan kata nanti. . . Lebih lembut, terurus & lembab. Haaa.. kan baik je rambut tu dengar cakap. Jom grab sekarang !! . . CARA MELAKUKAN PEMBELIAN . 1) Layari website www.biotropicalcares.com 2) Klik Beli Sekarang - atau WHASTAPP KAMI : +6010 - 846 7741 _ _ #biotropical  #minyakkelapadara  #kebaikanvco  #kelapadara  #minyakkelapadarabiotropical  #rambutgugur  #rambutrosak  #kelemumur  #pelebatrambut  #rambutkering  #serumrambut  #serumrambutmurah  #rambutuban  #rambutbercabang  #masalahrambutgugur  #rawatanrambutgugur  #rambutgugurselepasbersalin  #rambutgugurteruk  #rambutkusut 
Ye ye le sugardoll ni, ntah2 founder dia memang rambut tebal cantik.Pastuu kuarkan product rambut..propa je
.
Eh eh...tak baik mengata.Founder kita hasilkan sugardoll base drpd maslah rambut dia dulu tau
.
Dia bukan lahir2 rambut dah lebat fabulous.No,no silap.Dia memang ada 1001 maslah rambut dulu..
.
dengan rambut penyek, nipis, gugur dia..mcm2 product dia dah try,bgtau je u just name it!!
.
tak caya sila swipe tepi gambar kat atas..
siapakah si rmbut tipis ituuu😆
.
sila lihat dia yang dahulu..rambut ala2 ada x de je tu segannn nau nipis sgt x cukup mkn😆
.
itulah hasil konsisten dia bersama sugardoll.kalau nak rambut cmtu sila lah konsisten ya consume sugardoll
.
rambut ni bnda hidup, bkn arini pakai 3 hari lepas tu dah tumbuh lebat
.
sis x propa!
beribu testimoni u boleh scroll kat bawah..
#sugardolltestimony #sugardolltestimoni .
.
jom try sugardoll smntara Year End Sale ni.terus grab 15% disc lah !
.
pastu mana tau awak  lah si bertuah tu yg menang Lucky Draw😘
.
.
.
#hairandsvitamin #hairvitamins #hairtonic #vitaminrambut #tonicrambut #vitamins #hunnyvengers #sugardollbynn #hairserum #sugardollkelanajaya #sugardollkajang #sugardollbangi #sugardollsubang #sugardollputrajaya #rambutgugur #serumrambut #setpenjagaanrambut #rambutrontok #hairfall #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #rambutlembut #rambutsihat #rambutkelumumur #haircareproducts #rambutrosak #masalahrambut #agentwantedmalaysia
Ye ye le sugardoll ni, ntah2 founder dia memang rambut tebal cantik.Pastuu kuarkan product rambut..propa je . Eh eh...tak baik mengata.Founder kita hasilkan sugardoll base drpd maslah rambut dia dulu tau . Dia bukan lahir2 rambut dah lebat fabulous.No,no silap.Dia memang ada 1001 maslah rambut dulu.. . dengan rambut penyek, nipis, gugur dia..mcm2 product dia dah try,bgtau je u just name it!! . tak caya sila swipe tepi gambar kat atas.. siapakah si rmbut tipis ituuu😆 . sila lihat dia yang dahulu..rambut ala2 ada x de je tu segannn nau nipis sgt x cukup mkn😆 . itulah hasil konsisten dia bersama sugardoll.kalau nak rambut cmtu sila lah konsisten ya consume sugardoll . rambut ni bnda hidup, bkn arini pakai 3 hari lepas tu dah tumbuh lebat . sis x propa! beribu testimoni u boleh scroll kat bawah.. #sugardolltestimony  #sugardolltestimoni  . . jom try sugardoll smntara Year End Sale ni.terus grab 15% disc lah ! . pastu mana tau awak lah si bertuah tu yg menang Lucky Draw😘 . . . #hairandsvitamin  #hairvitamins  #hairtonic  #vitaminrambut  #tonicrambut  #vitamins  #hunnyvengers  #sugardollbynn  #hairserum  #sugardollkelanajaya  #sugardollkajang  #sugardollbangi  #sugardollsubang  #sugardollputrajaya  #rambutgugur  #serumrambut  #setpenjagaanrambut  #rambutrontok  #hairfall  #rambutgugur  #rambutlebat  #rambutcantik  #rambutlembut  #rambutsihat  #rambutkelumumur  #haircareproducts  #rambutrosak  #masalahrambut  #agentwantedmalaysia 
So basically , BASIC SET datang dalam SATU BOX .
.
Yg mengandungi :
1-Hair tonic 30ml
2-Hair and Skin vitamin 60biji
.
NOW kita ada disc year end sale, sila whatsapp kakak kalo nak 15% off discount
.
Kenapa hq buat kene beli dua sekali? founder nk pegi haji hari2 ke ape?🤣🤣🤣
.
Bukan sayang sayang semua. Wallahi, when she started doing this, it came from her own experience.
.
Dia da cuba BERMACAM2 Treatement. BERATUS JENIS TONIC SAHAJA.
.
Apo laie la x try, prp? Tonic? Smpai ke satu hair treatment centre ni.
.
Dengan selamber badak dieorg mntk dia bayar RM12,000 ye. Dia ckp "ala u bole swipe itu kad saja,installment 12bulan"
.
Krik krik. Ia mencetus rasa ketidakpuasan dalam hati. "Betul ke mahal nk mampus, nk rawat rambut gugur"
.
da alang alang aku nk crik penyelesaian, kenapa aku xcarik smpi habis.gitu cakap dia
.
Allah mudahkan semuanya buatnya, dr segi nk mulakan perniagaan. Berjumpa dengan org yg betul. Support dari insan tercinta 😆.
.
Terhasil la sugardoll. .
.
TONIC tu die SUPPORT secara LUARAN. Dan VITAMIN pula, memberi nutrient2 basic sebagai makanan tambahan dlm diet harian anda, supaya badan anda mampu utk merangsang PERTUMBUHAN RAMBUT dan MENAMBAH BAIK KECANTIKAN KULIT.
.
.
.
#hairandsvitamin #hairvitamins #hairtonic #vitaminrambut #tonicrambut #vitamins #hunnyvengers #sugardollbynn #sugardolldamansara #sugardollpetalingjaya #hairserum #sugardollkelanajaya #sugardollkajang #sugardollbangi #sugardollsubang #sugardollputrajaya #rambutgugur #serumrambut #setpenjagaanrambut #rambutrontok #hairfall #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #rambutlembut #rambutsihat #rambutkelumumur #haircareproducts #rambutrosak #masalahrambut #agentwantedmalaysia
So basically , BASIC SET datang dalam SATU BOX . . Yg mengandungi : 1-Hair tonic 30ml 2-Hair and Skin vitamin 60biji . NOW kita ada disc year end sale, sila whatsapp kakak kalo nak 15% off discount . Kenapa hq buat kene beli dua sekali? founder nk pegi haji hari2 ke ape?🤣🤣🤣 . Bukan sayang sayang semua. Wallahi, when she started doing this, it came from her own experience. . Dia da cuba BERMACAM2 Treatement. BERATUS JENIS TONIC SAHAJA. . Apo laie la x try, prp? Tonic? Smpai ke satu hair treatment centre ni. . Dengan selamber badak dieorg mntk dia bayar RM12,000 ye. Dia ckp "ala u bole swipe itu kad saja,installment 12bulan" . Krik krik. Ia mencetus rasa ketidakpuasan dalam hati. "Betul ke mahal nk mampus, nk rawat rambut gugur" . da alang alang aku nk crik penyelesaian, kenapa aku xcarik smpi habis.gitu cakap dia . Allah mudahkan semuanya buatnya, dr segi nk mulakan perniagaan. Berjumpa dengan org yg betul. Support dari insan tercinta 😆. . Terhasil la sugardoll. . . TONIC tu die SUPPORT secara LUARAN. Dan VITAMIN pula, memberi nutrient2 basic sebagai makanan tambahan dlm diet harian anda, supaya badan anda mampu utk merangsang PERTUMBUHAN RAMBUT dan MENAMBAH BAIK KECANTIKAN KULIT. . . . #hairandsvitamin  #hairvitamins  #hairtonic  #vitaminrambut  #tonicrambut  #vitamins  #hunnyvengers  #sugardollbynn  #sugardolldamansara  #sugardollpetalingjaya  #hairserum  #sugardollkelanajaya  #sugardollkajang  #sugardollbangi  #sugardollsubang  #sugardollputrajaya  #rambutgugur  #serumrambut  #setpenjagaanrambut  #rambutrontok  #hairfall  #rambutgugur  #rambutlebat  #rambutcantik  #rambutlembut  #rambutsihat  #rambutkelumumur  #haircareproducts  #rambutrosak  #masalahrambut  #agentwantedmalaysia 
Rambut gugur bukanlah sesuatu yang tidak normal. Tapi masalah ni boleh menyumbatkan saluran bilik air anda, memenuhkan katil dan lantai bilik tidur anda. Tak serabut ke?
—
DAPATKAN DISINI www.faithfleur.my
—
CARA LAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website
2) Klik Beli Sekarang
3) Pilih daerah & negeri anda
4) Pilih agen yang berdekatan
5) Klik pada nombor hp dan terus akan ke whatsapp!
— —
#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #keretauntukabah
Rambut gugur bukanlah sesuatu yang tidak normal. Tapi masalah ni boleh menyumbatkan saluran bilik air anda, memenuhkan katil dan lantai bilik tidur anda. Tak serabut ke? — DAPATKAN DISINI www.faithfleur.my — CARA LAKUKAN PEMBELIAN . 1) Layari website 2) Klik Beli Sekarang 3) Pilih daerah & negeri anda 4) Pilih agen yang berdekatan 5) Klik pada nombor hp dan terus akan ke whatsapp! — — #Fairies  #FaithFleur  #FairiesFaithFleur  #FaithFleurbyCtyMary  #FaithFleurMalaysia  #keretauntukabah 
Musim persekolahan tak lama lagi..😍 Baju skola dah beli.✔️ Beg skola dah beli..✔️ Ksut pon da beli..✔️ Cube mommies pikir ad tak lg yg blum beli..? 🤔🤔🤔🤔🤔⁉️❓❓ 💡💡💡💡💡 haa Serum FF..mommies belum beli lagi..
Serum ni bukan tuk cantikkn rambut je tau..
Tuk hilang kan kutu pun bole..
mengurangkan kelemumur pun boleh.. Takdelah ank tergaru2..
Nk blaja pun boleh ilang fokus.. Kepada mommies yg syg kan ank..tak mau fokus ank tergnggu dek kutu kepala..
mai la pakat pakat beli. 
Sediakan payung sebelum hujan bak kata pepatah.. bukan sahaja yg ada masalah rambut je yg boleh guna. tiada masalah rambut pun boleh guna. sbb nya serum nie ada vitamin.. vitamin utk rambut.. 😊

rambut sihat, syantik, segar dan menawan 👍

#FaithFleurByCtyMary
#URNiceworld
#TeamCikWanie
#Dropshipwanted
Musim persekolahan tak lama lagi..😍 Baju skola dah beli.✔️ Beg skola dah beli..✔️ Ksut pon da beli..✔️ Cube mommies pikir ad tak lg yg blum beli..? 🤔🤔🤔🤔🤔⁉️❓❓ 💡💡💡💡💡 haa Serum FF..mommies belum beli lagi.. Serum ni bukan tuk cantikkn rambut je tau.. Tuk hilang kan kutu pun bole.. mengurangkan kelemumur pun boleh.. Takdelah ank tergaru2.. Nk blaja pun boleh ilang fokus.. Kepada mommies yg syg kan ank..tak mau fokus ank tergnggu dek kutu kepala.. mai la pakat pakat beli. Sediakan payung sebelum hujan bak kata pepatah.. bukan sahaja yg ada masalah rambut je yg boleh guna. tiada masalah rambut pun boleh guna. sbb nya serum nie ada vitamin.. vitamin utk rambut.. 😊 rambut sihat, syantik, segar dan menawan 👍 #FaithFleurByCtyMary  #URNiceworld  #TeamCikWanie  #Dropshipwanted 
Kalau sugardoll ni xberkesan, takkan la feedback and testimony yg kami dapat NON STOP. .
.
Ni rmbut customer sendiri. .
Her body responded well with our supplements, even after 3 weeks da nampak result.
.
DIFFERENT BODY may have different results in term of TIME.
.
Cpt / lambat shj. To my followers. Kakak ni dlm setiap post ade explain kebaikan sugardoll. .
.
Almost dlm setiap post kakak tulis harga. Why dont u take a min and baca betul2?
.
Klu u beli tangkap muat, u xtau asal usul kebaikan die. Mcm mana u nk konsisten?
.
Rajin2 baca. Scroll satu2. Sbb nye caption kakak best ok. Hahahah.
.
So yes, rajin membaca puas hati pastu cpt2 order paham?
.
kenapa kena cepat order kakak??
ye la sekarang ni je ada peluang u guys dpt harga murahhh sbb ada Year End Sale.
.
cptla grab, mana tau nama u menang lucky draw😱😱
.
#sugardolltestimoni #sugardolltestimony
.
.
.
#hairandsvitamin #hairvitamins #hairtonic #vitaminrambut #tonicrambut #vitamins #hunnyvengers #sugardollbynn  #hairserum #sugardollkelanajaya #sugardollkajang #sugardollbangi #sugardollsubang #sugardollputrajaya #rambutgugur #serumrambut #setpenjagaanrambut #rambutrontok #hairfall #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #rambutlembut #rambutsihat #rambutkelumumur #haircareproducts #rambutrosak #masalahrambut #agentwantedmalaysia
Kalau sugardoll ni xberkesan, takkan la feedback and testimony yg kami dapat NON STOP. . . Ni rmbut customer sendiri. . Her body responded well with our supplements, even after 3 weeks da nampak result. . DIFFERENT BODY may have different results in term of TIME. . Cpt / lambat shj. To my followers. Kakak ni dlm setiap post ade explain kebaikan sugardoll. . . Almost dlm setiap post kakak tulis harga. Why dont u take a min and baca betul2? . Klu u beli tangkap muat, u xtau asal usul kebaikan die. Mcm mana u nk konsisten? . Rajin2 baca. Scroll satu2. Sbb nye caption kakak best ok. Hahahah. . So yes, rajin membaca puas hati pastu cpt2 order paham? . kenapa kena cepat order kakak?? ye la sekarang ni je ada peluang u guys dpt harga murahhh sbb ada Year End Sale. . cptla grab, mana tau nama u menang lucky draw😱😱 . #sugardolltestimoni  #sugardolltestimony  . . . #hairandsvitamin  #hairvitamins  #hairtonic  #vitaminrambut  #tonicrambut  #vitamins  #hunnyvengers  #sugardollbynn  #hairserum  #sugardollkelanajaya  #sugardollkajang  #sugardollbangi  #sugardollsubang  #sugardollputrajaya  #rambutgugur  #serumrambut  #setpenjagaanrambut  #rambutrontok  #hairfall  #rambutgugur  #rambutlebat  #rambutcantik  #rambutlembut  #rambutsihat  #rambutkelumumur  #haircareproducts  #rambutrosak  #masalahrambut  #agentwantedmalaysia 
2 weeks progress. Why not? Tempat yg kite rasa takkan tumbuh2 rambut pon bole tumbuh rambut
.
Apetah lagi semata2 utk melebat kan dan memaanjangkan rambut.
.
Senangg je. 😍😍😍
.
Tak payah pun pi treatment centre bayaq 12k la. Beli je sugardoll . .
Dua item vitamin tonic rm170.(tapi sekarang tengah sale,cepat borong harga murahhhh)
.
Dua item tau bukan 1. Bukan sejenis marketing jual murah tp kene beli 3kali sebulan. .
.
Tahan sebulan. 60biji vitamin, 30ml tonic.
.
Kakak xsempat la nk guna marketing propa twist kanan twist kiri. U beli, u pakai consistent. Zaasss ade result 😍
.
cepat la beli skrg!!
smntara ada year end sale nih, plus lucky draw yg hadiah bkn main hebat
.
WhatsApp cepat 0132983668
.
.
#sugardolltestimony #sugardolltestimoni
.
.
.
#hairandsvitamin #hairvitamins #hairtonic #vitaminrambut #tonicrambut #vitamins #hunnyvengers #sugardollbynn  #hairserum #sugardollkelanajaya #sugardollkajang #sugardollbangi #sugardollsubang #sugardollputrajaya #rambutgugur #serumrambut #setpenjagaanrambut #rambutrontok #hairfall #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #rambutlembut #rambutsihat #rambutkelumumur #haircareproducts #rambutrosak #masalahrambut #agentwantedmalaysia
2 weeks progress. Why not? Tempat yg kite rasa takkan tumbuh2 rambut pon bole tumbuh rambut . Apetah lagi semata2 utk melebat kan dan memaanjangkan rambut. . Senangg je. 😍😍😍 . Tak payah pun pi treatment centre bayaq 12k la. Beli je sugardoll . . Dua item vitamin tonic rm170.(tapi sekarang tengah sale,cepat borong harga murahhhh) . Dua item tau bukan 1. Bukan sejenis marketing jual murah tp kene beli 3kali sebulan. . . Tahan sebulan. 60biji vitamin, 30ml tonic. . Kakak xsempat la nk guna marketing propa twist kanan twist kiri. U beli, u pakai consistent. Zaasss ade result 😍 . cepat la beli skrg!! smntara ada year end sale nih, plus lucky draw yg hadiah bkn main hebat . WhatsApp cepat 0132983668 . . #sugardolltestimony  #sugardolltestimoni  . . . #hairandsvitamin  #hairvitamins  #hairtonic  #vitaminrambut  #tonicrambut  #vitamins  #hunnyvengers  #sugardollbynn  #hairserum  #sugardollkelanajaya  #sugardollkajang  #sugardollbangi  #sugardollsubang  #sugardollputrajaya  #rambutgugur  #serumrambut  #setpenjagaanrambut  #rambutrontok  #hairfall  #rambutgugur  #rambutlebat  #rambutcantik  #rambutlembut  #rambutsihat  #rambutkelumumur  #haircareproducts  #rambutrosak  #masalahrambut  #agentwantedmalaysia 
Happy Wednesday! Sedang buat apa tuuu ...
.
ok,sajian pagi ini
.
Ni feedback SERUM. INSTANT RESULT. Dgn 1pump shj.
.
Serum ni ape kakak?
.
Serum ni sejenis minyak rambut yang memberi kelembapan dan kilauan manjah pada rambut you.
.
Kalau rambut ku sejenis kering kontang mcm jerami padi, putus2 mcm rambut jagung.
.
Klu rmbut u dr jauh kejung yakmat . Rmbut kene strok .
.
Beli la serum ni. Die instant result terus bagi rambut u nampak :
⚡️LEBIH SIHAT
⚡️LEBIH SHINING
⚡️SOFT AND MANAGEABLE
⚡️SUPER WANGI ..
.
In long term die akan menggemukkan rmbut awak yg kering tu dgn khasiat khasiat dr 9 different oils!
.
And anddd, good news. Year End Sale masih berlangsung..
.
Jom la beli peluang skli je setahun, siap ada lucky draw sekali tau😱
.
.
Newbie, bole scroll #sugardolltestimony #sugardolltestimoni #sugardollnewbie .
.
.
Love,
Datin Su Melodi
.
‼️‼️‼️ WARNING : LAKI YOU AKAN CIUM RAMBUT U 24JAM.
.
.
.
#hairandsvitamin #hairvitamins #hairtonic #vitaminrambut #tonicrambut #vitamins #hunnyvengers #sugardollbynn #hairserum #sugardollkajang #sugardollbangi #sugardollsubang #sugardollputrajaya #rambutgugur #serumrambut #setpenjagaanrambut #rambutrontok #hairfall #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #rambutlembut #rambutsihat #rambutkelumumur #haircareproducts #rambutrosak #masalahrambut #agentwantedmalaysia
Happy Wednesday! Sedang buat apa tuuu ... . ok,sajian pagi ini . Ni feedback SERUM. INSTANT RESULT. Dgn 1pump shj. . Serum ni ape kakak? . Serum ni sejenis minyak rambut yang memberi kelembapan dan kilauan manjah pada rambut you. . Kalau rambut ku sejenis kering kontang mcm jerami padi, putus2 mcm rambut jagung. . Klu rmbut u dr jauh kejung yakmat . Rmbut kene strok . . Beli la serum ni. Die instant result terus bagi rambut u nampak : ⚡️LEBIH SIHAT ⚡️LEBIH SHINING ⚡️SOFT AND MANAGEABLE ⚡️SUPER WANGI .. . In long term die akan menggemukkan rmbut awak yg kering tu dgn khasiat khasiat dr 9 different oils! . And anddd, good news. Year End Sale masih berlangsung.. . Jom la beli peluang skli je setahun, siap ada lucky draw sekali tau😱 . . Newbie, bole scroll #sugardolltestimony  #sugardolltestimoni  #sugardollnewbie  . . . Love, Datin Su Melodi . ‼️‼️‼️ WARNING : LAKI YOU AKAN CIUM RAMBUT U 24JAM. . . . #hairandsvitamin  #hairvitamins  #hairtonic  #vitaminrambut  #tonicrambut  #vitamins  #hunnyvengers  #sugardollbynn  #hairserum  #sugardollkajang  #sugardollbangi  #sugardollsubang  #sugardollputrajaya  #rambutgugur  #serumrambut  #setpenjagaanrambut  #rambutrontok  #hairfall  #rambutgugur  #rambutlebat  #rambutcantik  #rambutlembut  #rambutsihat  #rambutkelumumur  #haircareproducts  #rambutrosak  #masalahrambut  #agentwantedmalaysia