an online Instagram web viewer

#RambutRosak medias

Photos

Nak dapatkan produk yang terbaik memang kena invest sikit la yunk. Tapi tak semestinya harga ratus2 atau ribu2.
.
Yang mampu milik ni pun dah boleh bagi kesan yang owesome. Jimat lak tu. Sebab seisi rumah boleh guna tau. Sesuai untuk semua orang 😍
.
Harga princess hairmist :-
🌸 50ml - RM70
🌸 30ml - RM49
📮 RM7
.
50ml 👉 Tahan untuk penggunaan 2 bulan
30ml 👉 Tahan untuk penggunaan 1 bulan.
.
Order di link di bahagian bio ye lalink 😉
Nak dapatkan produk yang terbaik memang kena invest sikit la yunk. Tapi tak semestinya harga ratus2 atau ribu2. . Yang mampu milik ni pun dah boleh bagi kesan yang owesome. Jimat lak tu. Sebab seisi rumah boleh guna tau. Sesuai untuk semua orang 😍 . Harga princess hairmist :- 🌸 50ml - RM70 🌸 30ml - RM49 📮 RM7 . 50ml 👉 Tahan untuk penggunaan 2 bulan 30ml 👉 Tahan untuk penggunaan 1 bulan. . Order di link di bahagian bio ye lalink 😉
Tak dapat dinafikan lagi. Bila dah konsisten guna princess hairmist ni, rambut memang dah tak gugur. Janji jangan kedekut nak invest untuk produk rambut 😉.
.
Harga princess hairmist
🌸 50ml - RM70
🌸 30ml - RM49
📮 RM7
.
50ml 👉 Tahan untuk penggunaan 2 bulan
30ml 👉 Tahan untuk penggunaan 1 bulan
.
Jom la dapatkan. Link order di ruang bio ye lalink 😉
Tak dapat dinafikan lagi. Bila dah konsisten guna princess hairmist ni, rambut memang dah tak gugur. Janji jangan kedekut nak invest untuk produk rambut 😉. . Harga princess hairmist 🌸 50ml - RM70 🌸 30ml - RM49 📮 RM7 . 50ml 👉 Tahan untuk penggunaan 2 bulan 30ml 👉 Tahan untuk penggunaan 1 bulan . Jom la dapatkan. Link order di ruang bio ye lalink 😉
Bila sekali dah beli princess hairmist ni, mesti repeat order lagi tau. Tapi lepas tu tak order dah 30ml punye. Terus order 50ml ni.
.
Sebab puas hati sikit nak guna kan. Tahan sampai 2 bulan. Nak pegang pun senang. Sebab botol dia langsing gitew 😊. Harga untuk princess hairmist ni :-
🌸 50ml - RM70
🌸 30ml - RM49
📮 RM7
.
Link order dibahagian bio ye laling 😉
Bila sekali dah beli princess hairmist ni, mesti repeat order lagi tau. Tapi lepas tu tak order dah 30ml punye. Terus order 50ml ni. . Sebab puas hati sikit nak guna kan. Tahan sampai 2 bulan. Nak pegang pun senang. Sebab botol dia langsing gitew 😊. Harga untuk princess hairmist ni :- 🌸 50ml - RM70 🌸 30ml - RM49 📮 RM7 . Link order dibahagian bio ye laling 😉
Bukan mata perempuan aje boleh guna princess hairmist ni. Lelaki pun boleh tau. Yang penting ada rambut 😁. Princess hairmist ada 2 pilihan
🌸 50ml - RM70
🌸 30ml - RM49
Postage RM7
.
Botol 50ml ni tahan untuk penggunaan 2 bulan. Dan botol 30ml ni tahan untuk penggunaan 1 bulan
.
Ajom order di link dibahagian bio 😉
Bukan mata perempuan aje boleh guna princess hairmist ni. Lelaki pun boleh tau. Yang penting ada rambut 😁. Princess hairmist ada 2 pilihan 🌸 50ml - RM70 🌸 30ml - RM49 Postage RM7 . Botol 50ml ni tahan untuk penggunaan 2 bulan. Dan botol 30ml ni tahan untuk penggunaan 1 bulan . Ajom order di link dibahagian bio 😉
#Repost from emmashazleen
• • •
Whirlpool 🌬 bleached hair and ikat messy messy pun no worries about rambut damage ke kusut ke because ada sugardollbynn hair vitamin, hair tonic, shampoo & conditioner 💁🏻‍♀️ consume & pakai the whole set and see the results in as early as 2 weeks to 2 months.
.
.
.
#hairandsvitamin #hairvitamins #hairtonic #vitaminrambut #tonicrambut #vitamins #hunnyvengers  #sugardolldamansara #sugardollpetalingjaya #sugardollttdi #sugardollkelanajaya #sugardollkajang #sugardollbangi #sugardollsubang #sugardollputrajaya #rambutgugur #sugardolltestimony #sugardolltestimoni #rambutrontok #hairfall #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #rambutlembut #rambutsihat #rambutkelumumur #haircareproducts #rambutrosak #masalahrambut #agentwantedmalaysia
#Repost  from emmashazleen • • • Whirlpool 🌬 bleached hair and ikat messy messy pun no worries about rambut damage ke kusut ke because ada sugardollbynn hair vitamin, hair tonic, shampoo & conditioner 💁🏻‍♀️ consume & pakai the whole set and see the results in as early as 2 weeks to 2 months. . . . #hairandsvitamin  #hairvitamins  #hairtonic  #vitaminrambut  #tonicrambut  #vitamins  #hunnyvengers  #sugardolldamansara  #sugardollpetalingjaya  #sugardollttdi  #sugardollkelanajaya  #sugardollkajang  #sugardollbangi  #sugardollsubang  #sugardollputrajaya  #rambutgugur  #sugardolltestimony  #sugardolltestimoni  #rambutrontok  #hairfall  #rambutgugur  #rambutlebat  #rambutcantik  #rambutlembut  #rambutsihat  #rambutkelumumur  #haircareproducts  #rambutrosak  #masalahrambut  #agentwantedmalaysia 
So ni ingredients tonic kite.
.
U cuba bayangkan eh. U tersepit dkt satu lubang ni. .
Satu kawan u tolong tarik dr luar, satu lg tolak u keluar dr dalam.
.
Urgh urgh susah susah tersepit.
.
Tp sebab kerjasama luar dan dalam tu serentak. Akhirnye u dpt terlepas keluar
.
Ha begitu la mengapa kakak buat sugardoll basic set. Dlm bentuk SET.
.
Sbb percaya la , kakak da cuba mcm2 benda merepek. .
Ni semua shortcut yg kakak sediakan ni.
.
Tonic waterbase, xde nye pakai rmbut jd kelepet penyet.
.
Tonic ni berfungsi utk :
🖤 Merawat kulit kepala kering
🖤 Masalah rmbut gugur
🖤 Menumbuhkan rambut di kawasan lapang
🖤 menguatkan akar rambut
🖤 membantu mengembalikan rambut anda yg lama hilang.
.
Whatsapp kakak untuk tanya2 ok 💋 
Click link kat bio @beauteousblush
So ni ingredients tonic kite. . U cuba bayangkan eh. U tersepit dkt satu lubang ni. . Satu kawan u tolong tarik dr luar, satu lg tolak u keluar dr dalam. . Urgh urgh susah susah tersepit. . Tp sebab kerjasama luar dan dalam tu serentak. Akhirnye u dpt terlepas keluar . Ha begitu la mengapa kakak buat sugardoll basic set. Dlm bentuk SET. . Sbb percaya la , kakak da cuba mcm2 benda merepek. . Ni semua shortcut yg kakak sediakan ni. . Tonic waterbase, xde nye pakai rmbut jd kelepet penyet. . Tonic ni berfungsi utk : 🖤 Merawat kulit kepala kering 🖤 Masalah rmbut gugur 🖤 Menumbuhkan rambut di kawasan lapang 🖤 menguatkan akar rambut 🖤 membantu mengembalikan rambut anda yg lama hilang. . Whatsapp kakak untuk tanya2 ok 💋 Click link kat bio @beauteousblush
Backbender
Backbender
It's your hair beb do whatever you want.. Tapi pastikan rambut tu di rawat dengan set perawatan menggunakan bahan yang selamat ya. 
Seperti faith fleur sememangnya selamat di pakai. Set kebanggaan saya sesuai di pakai untuk seisi keluarga😍

#faithfleurbyctmary #rambutrosak #rambutkering #rambutberbuah #melebatkanrambut #rambutnipis #botak #rambutgugur #kelimumur #kutu #kulitkepalagatal #kulitkepalaberminyak #keretauntukabah
#Repost @elizasherance
• • • • •
Travelling day. Another ✈ ✈  Hair on fleek with #sugardollantifrizzserum. Now I'm ready to go~😍
.
Yezza....kacak kan rambut @elizasherance. Mmg highly recommended FRIZZ ME NOT Hair Serum @sugardollbynn ni utk yg dye rambut.
.
The best hair serum ever! Wangi gile, tak berminyakkan tangan lepas pakai kat rambut, memang betul betul melembutkan rambut, dan sangat instant result!
.
Apa kandungan dalam Hair Serum ni?
.
Kita ade 9 jenis minyak iaitu;
.
Avocado Oil, Coconut Oil, Sunflower Oil, Argan oil, Linseed Oil, Macadamia Oil, Olive Oil, Amaranthus Caudatus, Vitamin E oil ,fragrance
.
Nak tahu best ke tak, memang kena cuba sendiri. Tahu jelah kakak Sugardoll kan memang seorang yang sangat cerewet. So hanya yang terbaik untuk semua customer Sugardoll! 💋
.
LOTS OF ❤,
Jess ~ 0134036446
Kuching, Sarawak
.
#sugardollbynn#sugardollbynnsarawak#rambutgugur#rambutrosak#haircareproduct#vitaminrambut#hairfall#scalpdetox#sugardollmiri#sugardollsibu#sugardollbintulu#tonicrambut#rambutgugurlepasbersalin#rambutbercabang#rambutkering
#Repost  @elizasherance • • • • • Travelling day. Another ✈ ✈ Hair on fleek with #sugardollantifrizzserum . Now I'm ready to go~😍 . Yezza....kacak kan rambut @elizasherance. Mmg highly recommended FRIZZ ME NOT Hair Serum @sugardollbynn ni utk yg dye rambut. . The best hair serum ever! Wangi gile, tak berminyakkan tangan lepas pakai kat rambut, memang betul betul melembutkan rambut, dan sangat instant result! . Apa kandungan dalam Hair Serum ni? . Kita ade 9 jenis minyak iaitu; . Avocado Oil, Coconut Oil, Sunflower Oil, Argan oil, Linseed Oil, Macadamia Oil, Olive Oil, Amaranthus Caudatus, Vitamin E oil ,fragrance . Nak tahu best ke tak, memang kena cuba sendiri. Tahu jelah kakak Sugardoll kan memang seorang yang sangat cerewet. So hanya yang terbaik untuk semua customer Sugardoll! 💋 . LOTS OF ❤, Jess ~ 0134036446 Kuching, Sarawak . #sugardollbynn #sugardollbynnsarawak #rambutgugur #rambutrosak #haircareproduct #vitaminrambut #hairfall #scalpdetox #sugardollmiri #sugardollsibu #sugardollbintulu #tonicrambut #rambutgugurlepasbersalin #rambutbercabang #rambutkering 
Alhāmdulillāh syukur ... SPECIAL HAIR SERUM & SPECIAL HAIR TREATMENT dah ready stock! special sangat sebab dapat menyelesaikan 1001 masalah rambut dengan penggunaan yang konsisten INSYAALLAH dengan izin Allah .. sapa yang dah cuba tentu dah rasa kesannya kan? begitu juga dengan saya .. asalnya pemberian dari seorang sahabat pakai untuk anak dan untuk diri sendiri terus jatuh cinta akan kesannya .. sangat special!💋
sapa yang nak cuba silakan nak risik2 dulu pun xpe xde masalah ☺️ www.wasap.my/0125797559

#specialhairserum #specialhairtreatment #specialhaircare #bajarambut #rambutgugur #kelemumur #kutu #kepamrambut #rambutrosak #sayagunasayajual #malaysia #coolsensation 💕
Alhāmdulillāh syukur ... SPECIAL HAIR SERUM & SPECIAL HAIR TREATMENT dah ready stock! special sangat sebab dapat menyelesaikan 1001 masalah rambut dengan penggunaan yang konsisten INSYAALLAH dengan izin Allah .. sapa yang dah cuba tentu dah rasa kesannya kan? begitu juga dengan saya .. asalnya pemberian dari seorang sahabat pakai untuk anak dan untuk diri sendiri terus jatuh cinta akan kesannya .. sangat special!💋 sapa yang nak cuba silakan nak risik2 dulu pun xpe xde masalah ☺️ www.wasap.my/0125797559 #specialhairserum  #specialhairtreatment  #specialhaircare  #bajarambut  #rambutgugur  #kelemumur  #kutu  #kepamrambut  #rambutrosak  #sayagunasayajual  #malaysia  #coolsensation  💕
SHAMPOO :
#Labourse #shampoo horsetail ( biru ) 
Mampu menyelesaikan masalah rambut lambat panjang n nipis. Ia juga diformulasikan utk mengurangkan rambut berminyak walaupun tidak dicuci selama 2 atau 3 hari. #Horsetailextract adalah utk melebatkan dan #memanjangkanrambut . .

#CONDITIONER :
Berfungsi utk melembutkan rambut. Ia juga berfungsi utk hilangkan rambut yg berminyak. Sesuai utk org yg mempunyai masalah rambut menggerbang. .

#TONIK :
Berfungsi utk menguatkan akar rambut, menghilangkan kelimumur, menggalakkan pertumbuhan anak rambut, menghalang drpd kulit kepala berminyak, mengurangkan #keguguranrambut . .

#SERUM :
Berfungsi utk memberikan vitamin pada rambut dan menyihatkan. Membaiki hujung2 #rambutrosak & bercabang. Rambut tidak akan berminyak dan rambut akan sentiasa wangi walaupun anda bertudung. #Rambut akan sentiasa nampak sihat dan bermaya. 
#TREATMENT: 
Berfungsi utk merawat dan melembutkan  rambut. Ia juga berfungsi utk hilangkan rambut yg berminyak. Sesuai utk org yg mempunyai masalah #rambutmenggerbang, kering, dan rosak teruk.. +6019-6834025
SHAMPOO : #Labourse  #shampoo  horsetail ( biru ) Mampu menyelesaikan masalah rambut lambat panjang n nipis. Ia juga diformulasikan utk mengurangkan rambut berminyak walaupun tidak dicuci selama 2 atau 3 hari. #Horsetailextract  adalah utk melebatkan dan #memanjangkanrambut  . . #CONDITIONER  : Berfungsi utk melembutkan rambut. Ia juga berfungsi utk hilangkan rambut yg berminyak. Sesuai utk org yg mempunyai masalah rambut menggerbang. . #TONIK  : Berfungsi utk menguatkan akar rambut, menghilangkan kelimumur, menggalakkan pertumbuhan anak rambut, menghalang drpd kulit kepala berminyak, mengurangkan #keguguranrambut  . . #SERUM  : Berfungsi utk memberikan vitamin pada rambut dan menyihatkan. Membaiki hujung2 #rambutrosak  & bercabang. Rambut tidak akan berminyak dan rambut akan sentiasa wangi walaupun anda bertudung. #Rambut  akan sentiasa nampak sihat dan bermaya. #TREATMENT : Berfungsi utk merawat dan melembutkan rambut. Ia juga berfungsi utk hilangkan rambut yg berminyak. Sesuai utk org yg mempunyai masalah #rambutmenggerbang , kering, dan rosak teruk.. +6019-6834025
Siapa kat sini , yang suka makan lentils, ? .
Lentils ni adik beradik dengan kacang dal. Sangat berkhasiat untuk menguatkan akar rambut dan mencegah rambut yang tidak sihat dari gangguan hormon . .
Banyak lagi khasiat dia tau, haaa lepas ni bolehlah amalkan Lentils 😍
.
.
Semoga bermanfaat tau, cer tag kawan2 .
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
Wangikan dan sihatkan Rambut dengan Sakura by LYSZ hair perfumes . .
Kesegaran bau sakura, membangkitkan emosi yang tenang dan bersedia 🌸
.
Rambut dan kulit kepala Terhindar dari bau kepam lebih 24jam , .
Mampu mengurangkan rasa stress dan  menjalani rutin dengan lebih produktif ❤
.
Nak cuba wangian ini ? boleb terus klik kat sini ya www.wasap.my/60177082851/HairPerfume
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
Wangikan dan sihatkan Rambut dengan Sakura by LYSZ hair perfumes . . Kesegaran bau sakura, membangkitkan emosi yang tenang dan bersedia 🌸 . Rambut dan kulit kepala Terhindar dari bau kepam lebih 24jam , . Mampu mengurangkan rasa stress dan menjalani rutin dengan lebih produktif ❤ . Nak cuba wangian ini ? boleb terus klik kat sini ya www.wasap.my/60177082851/HairPerfume . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat 
Di antara kebaikan Hair Serum ni ialah mampu memberikan nutrient dan vitamin kepada rambut uols
.
.
Khas untuk uols yg ada masalah kelemumur, rambut gugur, berbuah, bercabang, kusut, kasar.
.
.
RM15sm/RM20ss 💖
.
.

#Fairies #FaithFleur #FairiesFaithFleur
#FaithFleurbyCtyMary #FaithFleurMalaysia #KeretaUntukAbah #teammeletop #serumrambut #penjagaanrambut #rambutrosak #isell #hairserum #shampoo #hairmist #skincare #skincareroutine #rambutcantik #meletop #fattzura  #jubahmurah #blousemurah #jubahmurah
Di antara kebaikan Hair Serum ni ialah mampu memberikan nutrient dan vitamin kepada rambut uols . . Khas untuk uols yg ada masalah kelemumur, rambut gugur, berbuah, bercabang, kusut, kasar. . . RM15sm/RM20ss 💖 . . #Fairies  #FaithFleur  #FairiesFaithFleur  #FaithFleurbyCtyMary  #FaithFleurMalaysia  #KeretaUntukAbah  #teammeletop  #serumrambut  #penjagaanrambut  #rambutrosak  #isell  #hairserum  #shampoo  #hairmist  #skincare  #skincareroutine  #rambutcantik  #meletop  #fattzura  #jubahmurah  #blousemurah  #jubahmurah 
Siapa kat sini , yang suka makan lentils, ? .
Lentils ni adik beradik dengan kacang dal. Sangat berkhasiat untuk menguatkan akar rambut dan mencegah rambut yang tidak sihat dari gangguan hormon . .
Banyak lagi khasiat dia tau, haaa lepas ni bolehlah amalkan Lentils 😍
.
.
Semoga bermanfaat tau, cer tag kawan2 .
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
Siapa kat sini , yang suka makan lentils, ? .
Lentils ni adik beradik dengan kacang dal. Sangat berkhasiat untuk menguatkan akar rambut dan mencegah rambut yang tidak sihat dari gangguan hormon . .
Banyak lagi khasiat dia tau, haaa lepas ni bolehlah amalkan Lentils 😍
.
.
Semoga bermanfaat tau, cer tag kawan2 .
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 01161461761
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . .
.
Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura .
.
Side Effect selepas penggunaan ========================
.
.
🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi .
.
🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini .
.
🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan .
.
🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu .
.
🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri .
.
🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu .
.
💰RM49
📲wasap 0193444248
Jangan cakap kite tak cerita kat awak pasal Princess Hairmist ni ya . . . Ramuan rahsia : Vitamin E , Argan , Rosehip & Sakura . . Side Effect selepas penggunaan ======================== . . 🍁Rambut wangi satu hari ! Selagi tak syampoo , selagi itulah maintain wangi . . 🌼Kulit kepala segar , bersih . Tak de dah masalah tergaru sana tergaru sini . . 🍁Rambut gugur semakin kurang ! Kalau tidak , penuh sikat dan lantai kan . . 🌼Rambut lembut . Mudah diurus sebab lembut sangat macam baldu . . 🍁Masalah kelemumur dah takde , tak tahu lah mane kelemumur tu membawa diri . . 🌼Rambut cepat panjang . Yg ni masalah sikitlah sebb ada org tak suka rambut panjang kena potong selalu . . 💰RM49 📲wasap 0193444248
Hye rakan_rakan FB😊

Nak tanya anda ada mengalami masalah seperti ini tak👇👇 ➡Rambut kerap gugur ✔
➡Kelemumur ✔
➡Jerawat di kulit kepala✔
➡Gatal2 di kepala✔
➡Rambut rosak✔

Apa kata anda cuba syampoo garam buluh marine essence.. Kandungan garam buluh yg kaya dgn mineral mmbntu merawat dan menguatkan dr akar rambut.. sangat bagus dan very recommended👍👍👍 Berminat??blh klik link dibawah👇👇👇
0194904505

#projekSTG
#syampoogarambuluh #kutu #kelemumur #gatalkulitkepala #rambutgugur #lebatkanrambut #masalahrambut #rambutrosak
Hye rakan_rakan FB😊 Nak tanya anda ada mengalami masalah seperti ini tak👇👇 ➡Rambut kerap gugur ✔ ➡Kelemumur ✔ ➡Jerawat di kulit kepala✔ ➡Gatal2 di kepala✔ ➡Rambut rosak✔ Apa kata anda cuba syampoo garam buluh marine essence.. Kandungan garam buluh yg kaya dgn mineral mmbntu merawat dan menguatkan dr akar rambut.. sangat bagus dan very recommended👍👍👍 Berminat??blh klik link dibawah👇👇👇 0194904505 #projekSTG  #syampoogarambuluh  #kutu  #kelemumur  #gatalkulitkepala  #rambutgugur  #lebatkanrambut  #masalahrambut  #rambutrosak 
#Repost @thebentofox
• • •
Blue and sweet Sugarbearhair are still taking care of my hair 💙 #sugarbearhair
.
.
.
.
Secret for full healthy, long and gorgeous hair is sugarbearhair vitamin ! It's hard to take only 2 in a day because it's taste super good ! 😂 have you take your sugarbear today?
.
.
HOW to consume sugarbearhair ?
Eat/chew 2 bears perday 🐻 you can eat the bears anytime, separate or together. But, for easy remember, you can eat the bears together 😊
.
.
✔READYSTOCK
.
🎁 FREEGIFT :
- Sugarbearhair bamboo hairbrush
- Sugarbearhair cosmetic bag / porchbag
- Sugarbearhair stickers + hair bands
(for THREE (3) bottles and above only)
.
HOW TO ORDER❔
📲Click link in my bio 📲
.
#sugarbearhairmalaysiamurah #sugarbearhairreadystockmurah #sugarbearhairsabah #sugarbearhairsandakan #HairSupplement #sugarbearhairselangor #MayuShop #sugarbearhairsungaibuloh #hairvitaminformen #sugarbearhairkl #hairvitaminmalaysiamurah #HairCareTips #bazaarpaknil #sayajualvitaminrambut #moodrepublic #instareview #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #produkpilihanartis #NumberOneBestSeller #TipsRambutCantik #rambutgugurlepasbersalin #rambutrosak #TipsRambutPanjang #TipsRambutSihat #Victoriasecret #tipskecantikan #hairtreatment 🌹
#Repost  @thebentofox • • • Blue and sweet Sugarbearhair are still taking care of my hair 💙 #sugarbearhair  . . . . Secret for full healthy, long and gorgeous hair is sugarbearhair vitamin ! It's hard to take only 2 in a day because it's taste super good ! 😂 have you take your sugarbear today? . . HOW to consume sugarbearhair ? Eat/chew 2 bears perday 🐻 you can eat the bears anytime, separate or together. But, for easy remember, you can eat the bears together 😊 . . ✔READYSTOCK . 🎁 FREEGIFT : - Sugarbearhair bamboo hairbrush - Sugarbearhair cosmetic bag / porchbag - Sugarbearhair stickers + hair bands (for THREE (3) bottles and above only) . HOW TO ORDER❔ 📲Click link in my bio 📲 . #sugarbearhairmalaysiamurah  #sugarbearhairreadystockmurah  #sugarbearhairsabah  #sugarbearhairsandakan  #HairSupplement  #sugarbearhairselangor  #MayuShop  #sugarbearhairsungaibuloh  #hairvitaminformen  #sugarbearhairkl  #hairvitaminmalaysiamurah  #HairCareTips  #bazaarpaknil  #sayajualvitaminrambut  #moodrepublic  #instareview  #onlineshoppingmalaysia  #igshopmalaysia  #produkpilihanartis  #NumberOneBestSeller  #TipsRambutCantik  #rambutgugurlepasbersalin  #rambutrosak  #TipsRambutPanjang  #TipsRambutSihat  #Victoriasecret  #tipskecantikan  #hairtreatment  🌹
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit.

Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda.

Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah.

Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari.

Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi.

Boleh klik 0195169063
.
.
.
#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak  #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit. Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda. Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah. Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari. Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi. Boleh klik 0195169063 . . . #kingcoco  #kingcocoarmy  #rambutrosak  #rambutrosakteruk  #rambutkering  #rambutgugur  #kelemumur  #kelemumurhilang  #kelemumurtiadalagi  #membaikirambutkusam  #membaikirambut  #akarrambut  #rambutkuat  #rapunzelhaircare  #haircareproducts  #haircarebynatashaghazali  #rapunzelbynatasha  #natashaghazali  #syampurambutgugur  #syampurambutrosak  #rambutlurus  #rambutbercabang  #rambutberminyak  #rambutbermasalah  #sayajualhaircare  #sayajualprodukrambutgugur  #sayajualprodukrambutgugur 
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit.

Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda.

Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah.

Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari.

Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi.

Boleh klik 0195169063
.
.
.
#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak  #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit. Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda. Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah. Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari. Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi. Boleh klik 0195169063 . . . #kingcoco  #kingcocoarmy  #rambutrosak  #rambutrosakteruk  #rambutkering  #rambutgugur  #kelemumur  #kelemumurhilang  #kelemumurtiadalagi  #membaikirambutkusam  #membaikirambut  #akarrambut  #rambutkuat  #rapunzelhaircare  #haircareproducts  #haircarebynatashaghazali  #rapunzelbynatasha  #natashaghazali  #syampurambutgugur  #syampurambutrosak  #rambutlurus  #rambutbercabang  #rambutberminyak  #rambutbermasalah  #sayajualhaircare  #sayajualprodukrambutgugur  #sayajualprodukrambutgugur 
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit.

Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda.

Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah.

Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari.

Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi.

Boleh klik 0195169063
.
.
.
#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak  #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit. Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda. Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah. Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari. Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi. Boleh klik 0195169063 . . . #kingcoco  #kingcocoarmy  #rambutrosak  #rambutrosakteruk  #rambutkering  #rambutgugur  #kelemumur  #kelemumurhilang  #kelemumurtiadalagi  #membaikirambutkusam  #membaikirambut  #akarrambut  #rambutkuat  #rapunzelhaircare  #haircareproducts  #haircarebynatashaghazali  #rapunzelbynatasha  #natashaghazali  #syampurambutgugur  #syampurambutrosak  #rambutlurus  #rambutbercabang  #rambutberminyak  #rambutbermasalah  #sayajualhaircare  #sayajualprodukrambutgugur  #sayajualprodukrambutgugur 
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit.

Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda.

Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah.

Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari.

Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi.

Boleh klik 0195169063
.
.
.
#kingcoco #kingcocoarmy #rambutrosak  #rambutrosakteruk #rambutkering #rambutgugur #kelemumur #kelemumurhilang #kelemumurtiadalagi #membaikirambutkusam #membaikirambut #akarrambut #rambutkuat #rapunzelhaircare #haircareproducts #haircarebynatashaghazali #rapunzelbynatasha #natashaghazali #syampurambutgugur #syampurambutrosak #rambutlurus #rambutbercabang #rambutberminyak #rambutbermasalah #sayajualhaircare #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutgugur
Kita berusaha nak cantik..Sanggup berhabis duit. Dah tak perlu risau sekarang, Rapunzel boleh selesaikan masalah anda. Dah tak perlu ke salon selalu, boleh bersalon sendiri di rumah. Boleh selesaikan masalah anda yang membelenggu setiap hari. Dah tak perlu tukar jenama syampu lagi. Boleh klik 0195169063 . . . #kingcoco  #kingcocoarmy  #rambutrosak  #rambutrosakteruk  #rambutkering  #rambutgugur  #kelemumur  #kelemumurhilang  #kelemumurtiadalagi  #membaikirambutkusam  #membaikirambut  #akarrambut  #rambutkuat  #rapunzelhaircare  #haircareproducts  #haircarebynatashaghazali  #rapunzelbynatasha  #natashaghazali  #syampurambutgugur  #syampurambutrosak  #rambutlurus  #rambutbercabang  #rambutberminyak  #rambutbermasalah  #sayajualhaircare  #sayajualprodukrambutgugur  #sayajualprodukrambutgugur 
Jangan risau kalau ada macam macam masalah rambut, kami ada menyediakan hair care range yang bersesuaian utk malasah rambut anda 😍
-
Pastikan anda memilih shampoo yang sesuai untuk masalah rambut okay ? Selepas shampoo wajib pakai hair tonic atau hair oil (bergantung kepada keperluan rambut masing masing)
-
Sama macam skincare, lepas cuci muka mesti wajib pakai toner, serum dan moisturizer untuk kulit cantik. Rambut pun nak cantik sama tau 💕
Jangan risau kalau ada macam macam masalah rambut, kami ada menyediakan hair care range yang bersesuaian utk malasah rambut anda 😍 - Pastikan anda memilih shampoo yang sesuai untuk masalah rambut okay ? Selepas shampoo wajib pakai hair tonic atau hair oil (bergantung kepada keperluan rambut masing masing) - Sama macam skincare, lepas cuci muka mesti wajib pakai toner, serum dan moisturizer untuk kulit cantik. Rambut pun nak cantik sama tau 💕
Wangikan dan sihatkan Rambut dengan Sakura by LYSZ hair perfumes . .
Kesegaran bau sakura, membangkitkan emosi yang tenang dan bersedia 🌸
.
Rambut dan kulit kepala Terhindar dari bau kepam lebih 24jam , .
Mampu mengurangkan rasa stress dan  menjalani rutin dengan lebih produktif ❤
.
Nak cuba wangian ini ? boleb terus klik kat sini ya www.wasap.my/60193656641/HairPerfume
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
Wangikan dan sihatkan Rambut dengan Sakura by LYSZ hair perfumes . . Kesegaran bau sakura, membangkitkan emosi yang tenang dan bersedia 🌸 . Rambut dan kulit kepala Terhindar dari bau kepam lebih 24jam , . Mampu mengurangkan rasa stress dan menjalani rutin dengan lebih produktif ❤ . Nak cuba wangian ini ? boleb terus klik kat sini ya www.wasap.my/60193656641/HairPerfume . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat 
-rambut KERINTING
-rambut TIDAK TERURUS
-rambut KERING
-rambut TIDAK BERMAYA
-dan lain2 .
.
💥BERINA pelurus rambut ini KHAS untuk korang semua yg ingin LURUSKAN RAMBUT dgn mudah & murah!💥
.
.
Harga cuma RM20 sahaja. Yes RM20 sahaja! Tak perlu dah nk rebonding mahal2, BERINA kan adaaa😍
.
.
Stock pun terhad. Jadi cepat2 dapatkan sbelum kehabisan stock☺
.
.
Nak order sila DM kami yaa. Tq💕💕
.
.
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia 
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutmurahmalaysia
#krimlurusrambut
#krimlurusrambutmurah
#krimlurusrambutmurahmalaysia 
#krimlurusrambutviral
#lurusrambut
#naklurusrambut
#nakrambutlurus
#nakrambutcantik
#nakrambutsihat
#rambutkerinting
#rambutserabai
#rambutsihat
#rambutsihatcantik
#rambutcantik
#rambutlurus
#tipsrambutlurus
#tipsrambutcantik
#tipsrambutsihat
#rambutrosak 
#kesihatanrambut
#masalahrambut
#rawatrambut
#rawatanrambutmurah
#gayarambutlurus
#produkluruskanrambut
-rambut KERINTING -rambut TIDAK TERURUS -rambut KERING -rambut TIDAK BERMAYA -dan lain2 . . 💥BERINA pelurus rambut ini KHAS untuk korang semua yg ingin LURUSKAN RAMBUT dgn mudah & murah!💥 . . Harga cuma RM20 sahaja. Yes RM20 sahaja! Tak perlu dah nk rebonding mahal2, BERINA kan adaaa😍 . . Stock pun terhad. Jadi cepat2 dapatkan sbelum kehabisan stock☺ . . Nak order sila DM kami yaa. Tq💕💕 . . . #pelurusrambut  #pelurusrambutmurah  #pelurusrambutmalaysia  #pelurusrambutviral  #pelurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambut  #krimlurusrambutmurah  #krimlurusrambutmurahmalaysia  #krimlurusrambutviral  #lurusrambut  #naklurusrambut  #nakrambutlurus  #nakrambutcantik  #nakrambutsihat  #rambutkerinting  #rambutserabai  #rambutsihat  #rambutsihatcantik  #rambutcantik  #rambutlurus  #tipsrambutlurus  #tipsrambutcantik  #tipsrambutsihat  #rambutrosak  #kesihatanrambut  #masalahrambut  #rawatrambut  #rawatanrambutmurah  #gayarambutlurus  #produkluruskanrambut 
Wangikan dan sihatkan Rambut dengan Sakura by LYSZ hair perfumes . .
Kesegaran bau sakura, membangkitkan emosi yang tenang dan bersedia 🌸
.
Rambut dan kulit kepala Terhindar dari bau kepam lebih 24jam , .
Mampu mengurangkan rasa stress dan  menjalani rutin dengan lebih produktif ❤
.
Nak cuba wangian ini ? boleb terus klik kat sini ya www.wasap.my/60133204713/HairPerfume
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
Wangikan dan sihatkan Rambut dengan Sakura by LYSZ hair perfumes . . Kesegaran bau sakura, membangkitkan emosi yang tenang dan bersedia 🌸 . Rambut dan kulit kepala Terhindar dari bau kepam lebih 24jam , . Mampu mengurangkan rasa stress dan menjalani rutin dengan lebih produktif ❤ . Nak cuba wangian ini ? boleb terus klik kat sini ya www.wasap.my/60133204713/HairPerfume . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat 
.
Morning kesayangan kakak🤗
. 
So many been asking, how does it work?
.
Why does it work?
.
U may google each of the ingredients to see how it benefit to your hair and skin.
.
Kite supply balik nutrients2 yg diperlukan badan, utk generate balik pertumbuhan rambut
.
Utk kuat kan balik akar rambut.
.
Rambut ni mcm kolagen dlm bdn, semakin berusia semakin kurang. .
Lepastu, awak mengandung beranak lagi.
.
Logically, basically. Xpyh kakak propa . Awak pun tau, betapa bnyk nutrients kite share dgn baby dr mengandung smpi ke bersalin smpi ke menyusukan baby.
.
So you have to restore back all of that for yourself.
.
Ye, mmg bole ok dr masa ke semasa. Tp sementara tgu tu sempat botak la.
.
Sebab ape klu tgu baik sendiri makan masa? Sbb ikut pemakanan kite la.
.
So nah kakak sediakan solusi mudah, hisap hisap rasa chocolate berry.
.
Berkhasiat, lulus kkm. Sesuai utk ibu mengandung. Untuk ibu nyusukan baby.
.
Klu akk tulis panjang2 bukan korg baca sgt, dr sibuk baca gossip gi google khasiat2 vitamin ni ke tubuh badan. .

Stocks are running LOW cepat order. .
Let your hair do the talking
Aida 📱011-26101773
.
#sugardollbynn #sugardollagents #rambutgugur #rambutrosak #haircareproduct #hairvitamins #haircaretips #haircareroutine #vitaminrambut #hairfall #scalpdetox #tonicrambut #dryhair #oilyscalp #hairtreatment #nutrition - #regrann
. Morning kesayangan kakak🤗 . So many been asking, how does it work? . Why does it work? . U may google each of the ingredients to see how it benefit to your hair and skin. . Kite supply balik nutrients2 yg diperlukan badan, utk generate balik pertumbuhan rambut . Utk kuat kan balik akar rambut. . Rambut ni mcm kolagen dlm bdn, semakin berusia semakin kurang. . Lepastu, awak mengandung beranak lagi. . Logically, basically. Xpyh kakak propa . Awak pun tau, betapa bnyk nutrients kite share dgn baby dr mengandung smpi ke bersalin smpi ke menyusukan baby. . So you have to restore back all of that for yourself. . Ye, mmg bole ok dr masa ke semasa. Tp sementara tgu tu sempat botak la. . Sebab ape klu tgu baik sendiri makan masa? Sbb ikut pemakanan kite la. . So nah kakak sediakan solusi mudah, hisap hisap rasa chocolate berry. . Berkhasiat, lulus kkm. Sesuai utk ibu mengandung. Untuk ibu nyusukan baby. . Klu akk tulis panjang2 bukan korg baca sgt, dr sibuk baca gossip gi google khasiat2 vitamin ni ke tubuh badan. . Stocks are running LOW cepat order. . Let your hair do the talking Aida 📱011-26101773 . #sugardollbynn  #sugardollagents  #rambutgugur  #rambutrosak  #haircareproduct  #hairvitamins  #haircaretips  #haircareroutine  #vitaminrambut  #hairfall  #scalpdetox  #tonicrambut  #dryhair  #oilyscalp  #hairtreatment  #nutrition  - #regrann 
#Repost @elizasherance
• • • • •
Start my day with Hair Skin Vitamin by Sugardoll. It tastes so good, to be precise like chocolate berry. Contain Vit A, E & Biotin which is good for your hair. Untuk mendapatkan rambut yang sihat, nutrien yg mencukupi juga penting untuk memastikan kesihatan rambut dari akar umbi. Cara consume sgt mudah, only 2 tablets a day. Biasanya satu tablet pagi, satu malam. Tp boleh consume dua tablet sekali early in the morning in case takut lupa makan before sleep and make sure to drink at least 2 litre water a day. Itu sahaja. Easy kan 😘
.
.
Dalam rangkaian produk penjagaan rambut Sugardoll,  anda disarankan menggunakan set lengkap iaitu Hair Shampoo, Hair Conditioner, Hair Tonic, Anti Frizz Hair Serum dan Hair Skin Vitamin untuk memastikan kesihatan rambut dari luar dan dalam. Rambut adalah mahkota wanita. This product is so good for damage hair, hair fall problem etc. I really fall in love with this since my first try. Belum cuba, belum tahu. .
.
So if you guys berminat nak mendapatkan product Sugardoll, boleh dm #sugardollsquad di bawah ye
.
.
@sugardoll_puchong (Puchong dan Sibu
@jennifer_sugardollbylynmiri (Miri dan Bintulu) 
@sugardollbynn_sarawak (Kuching Sarawak) 
@sugardollbynn_kotasamarahanswk (Kota Samarahan)
.
.
#sugardollbynn #sugardollsquad #sugardollreview #productreview #hairskinvitaminsugardoll
.
.
LOTS OF ❤,
Jess ~ 0134036446
.
#sugardollbynn#sugardollbynnsarawak#rambutgugur#rambutrosak#haircareproduct#vitaminrambut#hairfall#scalpdetox#sugardollmiri#sugardollsibu#sugardollbintulu#tonicrambut#rambutgugurlepasbersalin#rambutbercabang#rambutkering
#Repost  @elizasherance • • • • • Start my day with Hair Skin Vitamin by Sugardoll. It tastes so good, to be precise like chocolate berry. Contain Vit A, E & Biotin which is good for your hair. Untuk mendapatkan rambut yang sihat, nutrien yg mencukupi juga penting untuk memastikan kesihatan rambut dari akar umbi. Cara consume sgt mudah, only 2 tablets a day. Biasanya satu tablet pagi, satu malam. Tp boleh consume dua tablet sekali early in the morning in case takut lupa makan before sleep and make sure to drink at least 2 litre water a day. Itu sahaja. Easy kan 😘 . . Dalam rangkaian produk penjagaan rambut Sugardoll, anda disarankan menggunakan set lengkap iaitu Hair Shampoo, Hair Conditioner, Hair Tonic, Anti Frizz Hair Serum dan Hair Skin Vitamin untuk memastikan kesihatan rambut dari luar dan dalam. Rambut adalah mahkota wanita. This product is so good for damage hair, hair fall problem etc. I really fall in love with this since my first try. Belum cuba, belum tahu. . . So if you guys berminat nak mendapatkan product Sugardoll, boleh dm #sugardollsquad  di bawah ye . . @sugardoll_puchong (Puchong dan Sibu @jennifer_sugardollbylynmiri (Miri dan Bintulu) @sugardollbynn_sarawak (Kuching Sarawak) @sugardollbynn_kotasamarahanswk (Kota Samarahan) . . #sugardollbynn  #sugardollsquad  #sugardollreview  #productreview  #hairskinvitaminsugardoll  . . LOTS OF ❤, Jess ~ 0134036446 . #sugardollbynn #sugardollbynnsarawak #rambutgugur #rambutrosak #haircareproduct #vitaminrambut #hairfall #scalpdetox #sugardollmiri #sugardollsibu #sugardollbintulu #tonicrambut #rambutgugurlepasbersalin #rambutbercabang #rambutkering 
Rambut merupakan lambang seri setiap insan. Rambut yang kusam dan tidak bermaya merupakan beban paling besar kerana mahkota ini sentiasa di away kemana-mana.
. 
Hanya dengan semburan 1-2 kali sehari boleh membuatkan rambut faries kembali 'hidup' dan wangi
.
.
"LET'S HAIR DO THE TALKING" . .
.
.
✔OBSESSION
Wangian : bubble gum 
Function:  dandruff control/hair growth/hair fall
.
.
✔SENSATION
Wangian: honew dew
Function: Hair damage/dry
.
.
✔SEDUCTION
Wangian: cherry blossom 
Function: oily hair /scalp
. 
Harga bagi setiap jenis potion ni hanya RM 9.90 serial satu. Sangat berbaloi untuk dimiliki
. 
Wassap 0192442380 atau click wassap link di bio
Rambut merupakan lambang seri setiap insan. Rambut yang kusam dan tidak bermaya merupakan beban paling besar kerana mahkota ini sentiasa di away kemana-mana. . Hanya dengan semburan 1-2 kali sehari boleh membuatkan rambut faries kembali 'hidup' dan wangi . . "LET'S HAIR DO THE TALKING" . . . . ✔OBSESSION Wangian : bubble gum Function: dandruff control/hair growth/hair fall . . ✔SENSATION Wangian: honew dew Function: Hair damage/dry . . ✔SEDUCTION Wangian: cherry blossom Function: oily hair /scalp . Harga bagi setiap jenis potion ni hanya RM 9.90 serial satu. Sangat berbaloi untuk dimiliki . Wassap 0192442380 atau click wassap link di bio
[ NHC 8890 ] Catok Nova new
ㅤ
Berfungsi untuk :
-Straight (meruruskan)
-Tight curls (keriting halus)
-Loose curls (keriting)
-Waves (gelombang)
-Tombol on/off
-Kabel dapat berputar 360 derajat
ㅤ
~** NOVA 3 in 1 hair beauty set **~
ㅤ
* bisa lurus Dan curly
* tombol on/off
* putaran kabel dapat berputar sampai 360 derajat
* MAx Up 200 c High Heat
* high quality
* plat terbuat dari nano ceramic coating
ㅤ
ㅤ
Harga Rp. 55.175 (400gr)
=========================
Format order:
ㅤ
Nama :
Alamat Lengkap :
(sertakan nama kelurahan/desa, kecamatan, kabupaten/kota, kode pos)
ㅤ
No. Hp :
Orderan:
Ekspedisi :
ㅤ
*Dari : No Hp :
ㅤ
*Harap diisi jika dropship, kosongkan jika bukan dropship.
ㅤ
Kirim format order ke: (Pilih Salah Satu)
WA / Line : 
0878 2894 5477 (admin utama)
0878 2894 5448 (admin 2)
ㅤ
Website : 	bit.ly/NingsHomeWeb
Kontak WA : 	bit.ly/WaNingsHome
ㅤ
Hari kerja Senin s.d. Minggu pkl. 08-00 s.d 17.00 WIB.
ㅤ
ㅤ
#pelurusrambut #pelurusrambutmurah #pelembutrambut #masalahrambut #rambutlembut #serumrambut #rambut #rambutbercabang #rambutkuat #shampoomurah #rambutsihat #maskerrambut #perawatanrambutrusak #salonrambut #rambutbotak #rambutberkilau #rambutlurus #rambutlebat #rambutuban #rambutpanjang #rambutcantik #penumbuhrambutrontok #hairtonic #tonikrambut #rambutkering #rambutrosak #rambutgugur #kelemumur #pelebatrambutbayi
[ NHC 8890 ] Catok Nova new ㅤ Berfungsi untuk : -Straight (meruruskan) -Tight curls (keriting halus) -Loose curls (keriting) -Waves (gelombang) -Tombol on/off -Kabel dapat berputar 360 derajat ㅤ ~** NOVA 3 in 1 hair beauty set **~ ㅤ * bisa lurus Dan curly * tombol on/off * putaran kabel dapat berputar sampai 360 derajat * MAx Up 200 c High Heat * high quality * plat terbuat dari nano ceramic coating ㅤ ㅤ Harga Rp. 55.175 (400gr) ========================= Format order: ㅤ Nama : Alamat Lengkap : (sertakan nama kelurahan/desa, kecamatan, kabupaten/kota, kode pos) ㅤ No. Hp : Orderan: Ekspedisi : ㅤ *Dari : No Hp : ㅤ *Harap diisi jika dropship, kosongkan jika bukan dropship. ㅤ Kirim format order ke: (Pilih Salah Satu) WA / Line : 0878 2894 5477 (admin utama) 0878 2894 5448 (admin 2) ㅤ Website : bit.ly/NingsHomeWeb Kontak WA : bit.ly/WaNingsHome ㅤ Hari kerja Senin s.d. Minggu pkl. 08-00 s.d 17.00 WIB. ㅤ ㅤ #pelurusrambut  #pelurusrambutmurah  #pelembutrambut  #masalahrambut  #rambutlembut  #serumrambut  #rambut  #rambutbercabang  #rambutkuat  #shampoomurah  #rambutsihat  #maskerrambut  #perawatanrambutrusak  #salonrambut  #rambutbotak  #rambutberkilau  #rambutlurus  #rambutlebat  #rambutuban  #rambutpanjang  #rambutcantik  #penumbuhrambutrontok  #hairtonic  #tonikrambut  #rambutkering  #rambutrosak  #rambutgugur  #kelemumur  #pelebatrambutbayi 
⚡Jadi siapa yang rasa rambut makin menipis, gugur, banyak kelemumur, cepat-cepatlah guna #IVKOOL ni. Tak payah pergi treatment mahal-mahal. Rajin sembur #ivkool in shaa Allah rambut dapat diselamatkan. ⚡Kepala pun rasa ringan macam dalam aircond. Sangat sesuai untuk hijabis. Migrain pun kurang, segar sentiasa!

#rambutgugur #kelemumur #migrain #rambutrosak #serumrambut #testimoni

Whatsapp : www.wasap.my/60163428472/ivkool
⚡Jadi siapa yang rasa rambut makin menipis, gugur, banyak kelemumur, cepat-cepatlah guna #IVKOOL  ni. Tak payah pergi treatment mahal-mahal. Rajin sembur #ivkool  in shaa Allah rambut dapat diselamatkan. ⚡Kepala pun rasa ringan macam dalam aircond. Sangat sesuai untuk hijabis. Migrain pun kurang, segar sentiasa! #rambutgugur  #kelemumur  #migrain  #rambutrosak  #serumrambut  #testimoni  Whatsapp : www.wasap.my/60163428472/ivkool
Anda ada masalah rambut bercabang! Anda tunggu apa lagi sebenarnya ???? Mari tukar kepada Faith Fleur , barulah boleh flip hair macam model 😍 lahtambutgugur #rambutsihat #faithfleur #tipsihat #tipsihatrambut #faithfleurmalaysia #rambutkasar #rambutkering #tipsrambutgugur #tipsrambutkering #tipsrambutsihat #rambutwangi #rambutrosak #rambutberbau #rambutkelemumur #rambutpanjang #rambutpendek #rambutbotak #rambuttipis #rambutnipis #rambut #rambutkering #rambutbercabang
Anda ada masalah rambut bercabang! Anda tunggu apa lagi sebenarnya ???? Mari tukar kepada Faith Fleur , barulah boleh flip hair macam model 😍 lahtambutgugur #rambutsihat  #faithfleur  #tipsihat  #tipsihatrambut  #faithfleurmalaysia  #rambutkasar  #rambutkering  #tipsrambutgugur  #tipsrambutkering  #tipsrambutsihat  #rambutwangi  #rambutrosak  #rambutberbau  #rambutkelemumur  #rambutpanjang  #rambutpendek  #rambutbotak  #rambuttipis  #rambutnipis  #rambut  #rambutkering  #rambutbercabang 
Mengalami maslah Rambut kusut 
Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya 
RM 99 Sahaja 
RM 99
RM 99
RM 99
Hair Relaxing 
Panjang pendek Sama harga 
Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218

How to get 
Hair Relaxing RM 99
1. Like our page 
Rambut stylish preloved items 
2. Share this post 
3. Tag 3 friends 
4. Comment  I wanna Hair Relaxing  #rebonding #rambutrosak #damagehair  #dryhair #haircolour #hairtreatment  #haircut #kotakinabalu  #sabah #effective  #newlife #newhair  #promosi #newyear #centrepoint #RM69 #kk #colormurah #rebondingmurah #fixedprice #valentines #sst #hairrelaxing #cnypromoset #新年染发 #直发 #美发 #brim #terapirambut #rawatan
Mengalami maslah Rambut kusut Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya RM 99 Sahaja RM 99 RM 99 RM 99 Hair Relaxing Panjang pendek Sama harga Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218 How to get Hair Relaxing RM 99 1. Like our page Rambut stylish preloved items 2. Share this post 3. Tag 3 friends 4. Comment I wanna Hair Relaxing #rebonding  #rambutrosak  #damagehair  #dryhair  #haircolour  #hairtreatment  #haircut  #kotakinabalu  #sabah  #effective  #newlife  #newhair  #promosi  #newyear  #centrepoint  #RM69  #kk  #colormurah  #rebondingmurah  #fixedprice  #valentines  #sst  #hairrelaxing  #cnypromoset  #新年染发  #直发  #美发  #brim  #terapirambut  #rawatan 
Mengalami maslah Rambut kusut 
Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya 
RM 99 Sahaja 
RM 99
RM 99
RM 99
Hair Relaxing 
Panjang pendek Sama harga 
Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218

How to get 
Hair Relaxing RM 99
1. Like our page 
Rambut stylish preloved items 
2. Share this post 
3. Tag 3 friends 
4. Comment  I wanna Hair Relaxing  #rebonding #rambutrosak #damagehair  #dryhair #haircolour #hairtreatment  #haircut #kotakinabalu  #sabah #effective  #newlife #newhair  #promosi #newyear #centrepoint #RM69 #kk #colormurah #rebondingmurah #fixedprice #valentines #sst #hairrelaxing #cnypromoset #新年染发 #直发 #美发 #brim #terapirambut #rawatan
Mengalami maslah Rambut kusut Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya RM 99 Sahaja RM 99 RM 99 RM 99 Hair Relaxing Panjang pendek Sama harga Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218 How to get Hair Relaxing RM 99 1. Like our page Rambut stylish preloved items 2. Share this post 3. Tag 3 friends 4. Comment I wanna Hair Relaxing #rebonding  #rambutrosak  #damagehair  #dryhair  #haircolour  #hairtreatment  #haircut  #kotakinabalu  #sabah  #effective  #newlife  #newhair  #promosi  #newyear  #centrepoint  #RM69  #kk  #colormurah  #rebondingmurah  #fixedprice  #valentines  #sst  #hairrelaxing  #cnypromoset  #新年染发  #直发  #美发  #brim  #terapirambut  #rawatan 
Mengalami maslah Rambut kusut 
Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya 
RM 99 Sahaja 
RM 99
RM 99
RM 99
Hair Relaxing 
Panjang pendek Sama harga 
Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218

How to get 
Hair Relaxing RM 99
1. Like our page 
Rambut stylish preloved items 
2. Share this post 
3. Tag 3 friends 
4. Comment  I wanna Hair Relaxing  #rebonding #rambutrosak #damagehair  #dryhair #haircolour #hairtreatment  #haircut #kotakinabalu  #sabah #effective  #newlife #newhair  #promosi #newyear #centrepoint #RM69 #kk #colormurah #rebondingmurah #fixedprice #valentines #sst #hairrelaxing #cnypromoset #新年染发 #直发 #美发 #brim #terapirambut #rawatan
Mengalami maslah Rambut kusut Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya RM 99 Sahaja RM 99 RM 99 RM 99 Hair Relaxing Panjang pendek Sama harga Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218 How to get Hair Relaxing RM 99 1. Like our page Rambut stylish preloved items 2. Share this post 3. Tag 3 friends 4. Comment I wanna Hair Relaxing #rebonding  #rambutrosak  #damagehair  #dryhair  #haircolour  #hairtreatment  #haircut  #kotakinabalu  #sabah  #effective  #newlife  #newhair  #promosi  #newyear  #centrepoint  #RM69  #kk  #colormurah  #rebondingmurah  #fixedprice  #valentines  #sst  #hairrelaxing  #cnypromoset  #新年染发  #直发  #美发  #brim  #terapirambut  #rawatan 
Mengalami maslah Rambut kusut 
Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya 
RM 99 Sahaja 
RM 99
RM 99
RM 99
Hair Relaxing 
Panjang pendek Sama harga 
Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218

How to get 
Hair Relaxing RM 99
1. Like our page 
Rambut stylish preloved items 
2. Share this post 
3. Tag 3 friends 
4. Comment  I wanna Hair Relaxing  #rebonding #rambutrosak #damagehair  #dryhair #haircolour #hairtreatment  #haircut #kotakinabalu  #sabah #effective  #newlife #newhair  #promosi #newyear #centrepoint #RM69 #kk #colormurah #rebondingmurah #fixedprice #valentines #sst #hairrelaxing #cnypromoset #新年染发 #直发 #美发 #brim #terapirambut #rawatan
Mengalami maslah Rambut kusut Rambut kembang dan susah mau urus 😲😲 Hair Relaxing sekarang hanya RM 99 Sahaja RM 99 RM 99 RM 99 Hair Relaxing Panjang pendek Sama harga Kedai Kami di kota kinabalu Sabah centre point tingkat 5 Sama baris dgn popular book store senang cari saja boss Maklumat selanjut sila hubungi Kami 0199183218 How to get Hair Relaxing RM 99 1. Like our page Rambut stylish preloved items 2. Share this post 3. Tag 3 friends 4. Comment I wanna Hair Relaxing #rebonding  #rambutrosak  #damagehair  #dryhair  #haircolour  #hairtreatment  #haircut  #kotakinabalu  #sabah  #effective  #newlife  #newhair  #promosi  #newyear  #centrepoint  #RM69  #kk  #colormurah  #rebondingmurah  #fixedprice  #valentines  #sst  #hairrelaxing  #cnypromoset  #新年染发  #直发  #美发  #brim  #terapirambut  #rawatan 
🌸 CUSTOMER REVIEW 🌸
.
[ Suka Sangat Baunya , Wangi & Fresh ! Boleh Repeat lagi ! 😍 ] .
.
Ramai yang da REMOVE Masalah rambut , @lysz.testimoni .
Jika Uolls Ada Masalah KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR, BERBAU KEPAM , dan Nak RAWAT Sepantas 3 Hari? .
#testimonilyszhairperfumes .
Harga serendah RM12.00 sahaja .
Nak Cuba? Terus Klik link ini ya www.wasap.my/60193656641/HairPerfume
.
#lyszhairperfumes
#lyszcosmetics 
#mewangikanmenyihatkanrambut
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau 
#serumrambut #rambutberminyak
🌸 CUSTOMER REVIEW 🌸 . [ Suka Sangat Baunya , Wangi & Fresh ! Boleh Repeat lagi ! 😍 ] . . Ramai yang da REMOVE Masalah rambut , @lysz.testimoni . Jika Uolls Ada Masalah KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR, BERBAU KEPAM , dan Nak RAWAT Sepantas 3 Hari? . #testimonilyszhairperfumes  . Harga serendah RM12.00 sahaja . Nak Cuba? Terus Klik link ini ya www.wasap.my/60193656641/HairPerfume . #lyszhairperfumes  #lyszcosmetics  #mewangikanmenyihatkanrambut  #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #rambutberminyak 
*Di Formulasikan dengan 5 Essential Oil yang berkualiti tinggi *
.
.
Khasiatnya: .
.
✅Memulihkan rambut yang rosak
✅Melebatkan rambut
✅Menggalakkan pertumbuhan rambut
✅Menyegarkan kulit kepala
✅Mengatasi kelemumur
✅Mengurangkan rambut gugur
✅Melembutkan rambut
✅Mengatasi rambut kembang dan kering
✅Rambut beruban
✅Membantu memanjangkan rambut
✅Menghilangkan kegatalan kulit kepala
✅Mengatasi rambut berbuah dan bercabang
✅Juga sesuai untuk kepala botak dan rambut bewarna ✅ Menghilangkan bau kepam rambut sepantas 1 saat .
Cara guna pun sangat Mudah,
.
🌸 Hanya perlu spray di kawasan bermasalah dan usap-usap lembut
.
🌸 Spray dan sapu rata di keseluruhan rambut dan kulit kepala .
🌸 Dalam tempoh pulih, jangan ikat rambut terlalu ketat
.
🌸 Boleh spray ketika rambut lembap, bukan basah .
🌸 Guna sehari sekali atau 2 kali mengikut keperluan
.
Info Lanjut boleh terus klik link ini 😃 www.wasap.my/60193656641/HairPerfume
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
*Di Formulasikan dengan 5 Essential Oil yang berkualiti tinggi * . . Khasiatnya: . . ✅Memulihkan rambut yang rosak ✅Melebatkan rambut ✅Menggalakkan pertumbuhan rambut ✅Menyegarkan kulit kepala ✅Mengatasi kelemumur ✅Mengurangkan rambut gugur ✅Melembutkan rambut ✅Mengatasi rambut kembang dan kering ✅Rambut beruban ✅Membantu memanjangkan rambut ✅Menghilangkan kegatalan kulit kepala ✅Mengatasi rambut berbuah dan bercabang ✅Juga sesuai untuk kepala botak dan rambut bewarna ✅ Menghilangkan bau kepam rambut sepantas 1 saat . Cara guna pun sangat Mudah, . 🌸 Hanya perlu spray di kawasan bermasalah dan usap-usap lembut . 🌸 Spray dan sapu rata di keseluruhan rambut dan kulit kepala . 🌸 Dalam tempoh pulih, jangan ikat rambut terlalu ketat . 🌸 Boleh spray ketika rambut lembap, bukan basah . 🌸 Guna sehari sekali atau 2 kali mengikut keperluan . Info Lanjut boleh terus klik link ini 😃 www.wasap.my/60193656641/HairPerfume . #testimonilyszhairperfumes  @lysz.testimoni #kelemumur  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutberbau  #serumrambut  #tips  #petua  #murah  #rambutsihat 
Jom Baca Manfaat Blueberries , Membekalkan khasiat untuk mendapatkan Akar Rambut yang kuat , Merangsang Pertumbuhan rambut dan Anti Radikal .
Semoga Bermanfaat tau , .
.
Tag kawan2 korang , .
.
#testimonilyszhairperfumes 
@lysz.testimoni 
#kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutberbau #serumrambut #tips #petua #murah #rambutsihat
FEEDBACK #FAITHFLEUR 🤗👉
FEEDBACK 👆

GUYS U KNOW WHAT ! DAPAT FEEDBACK MACAM NI SAPA TAK GERAM ?
FEEDBACK 👆 GUYS U KNOW WHAT ! DAPAT FEEDBACK MACAM NI SAPA TAK GERAM ?
FEEDBACK 👆

BELI SATU PAKAI SENSORANG NO !!! BELI SATU BOTOL , SATU FAMILY BOLEH GUNA . TRUST ME ATAU PUN TAK KORANG WAJIB BACA FEEDBACK NI😍
FEEDBACK 👆 BELI SATU PAKAI SENSORANG NO !!! BELI SATU BOTOL , SATU FAMILY BOLEH GUNA . TRUST ME ATAU PUN TAK KORANG WAJIB BACA FEEDBACK NI😍
SIAPA YANG PATUT CUBA PRINCESS?
.
Wanita, Lelaki ataupun Kanak Kanak yang mempunyai masalah rambut 👉
.
🌂 Bercabang
🌂 Berminyak
🌂 Mudah gugur
🌂 Berkelemumur
🌂 Kasar dan tidak terurus
🌂 Berbau busuk dan kepam
.
Ada masalah macam kat atas ni?

Terus whatsapp +6019 833 1769
SIAPA YANG PATUT CUBA PRINCESS? . Wanita, Lelaki ataupun Kanak Kanak yang mempunyai masalah rambut 👉 . 🌂 Bercabang 🌂 Berminyak 🌂 Mudah gugur 🌂 Berkelemumur 🌂 Kasar dan tidak terurus 🌂 Berbau busuk dan kepam . Ada masalah macam kat atas ni? Terus whatsapp +6019 833 1769
GURLS !! Rambut ni kena ada perfume khas tau . Bukan tembak pakai perfume body pulak . Nom nom nom . .
.
Adunan PRINCESS ni takde nak inspirasi bau dari mana2x . Original 100% wangian mengasyikkan dari ekstrak Sakura chu olls . Lagi best bukan saja berfungsi untuk mewangikan tapi :- . .
🤸🏻‍♀️ Boleh buat rambut cepat panjang . .
🤸🏻‍♀️ Masalah GUGUR pun berkurangan .
🤸🏻‍♀️ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih
🤸🏻‍♀️ Hilang segala masalah gatal2x kepala
🤸🏻‍♀️ Merawat hujung rambut bercabang .
🤸🏻‍♀️ Rambut lembut dan LICIN .
.
Harga macam mana ??
.
🎉 30ml (penggunaan sebulan) - Rm49
🎉 50ml (penggunaan 2 bulan) - Rm70 .
.
Cara Order ??
📱 Whatsapp 019-8331769 atau just click link yang ada di bio tu . Kami akan respon sepantasssss kilat ⚡️⚡️⚡️
GURLS !! Rambut ni kena ada perfume khas tau . Bukan tembak pakai perfume body pulak . Nom nom nom . . . Adunan PRINCESS ni takde nak inspirasi bau dari mana2x . Original 100% wangian mengasyikkan dari ekstrak Sakura chu olls . Lagi best bukan saja berfungsi untuk mewangikan tapi :- . . 🤸🏻‍♀️ Boleh buat rambut cepat panjang . . 🤸🏻‍♀️ Masalah GUGUR pun berkurangan . 🤸🏻‍♀️ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih 🤸🏻‍♀️ Hilang segala masalah gatal2x kepala 🤸🏻‍♀️ Merawat hujung rambut bercabang . 🤸🏻‍♀️ Rambut lembut dan LICIN . . Harga macam mana ?? . 🎉 30ml (penggunaan sebulan) - Rm49 🎉 50ml (penggunaan 2 bulan) - Rm70 . . Cara Order ?? 📱 Whatsapp 019-8331769 atau just click link yang ada di bio tu . Kami akan respon sepantasssss kilat ⚡️⚡️⚡️
GURLS !! Rambut ni kena ada perfume khas tau . Bukan tembak pakai perfume body pulak . Nom nom nom . .
.
Adunan PRINCESS ni takde nak inspirasi bau dari mana2x . Original 100% wangian mengasyikkan dari ekstrak Sakura chu olls . Lagi best bukan saja berfungsi untuk mewangikan tapi :- . .
🤸🏻‍♀️ Boleh buat rambut cepat panjang . .
🤸🏻‍♀️ Masalah GUGUR pun berkurangan .
🤸🏻‍♀️ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih
🤸🏻‍♀️ Hilang segala masalah gatal2x kepala
🤸🏻‍♀️ Merawat hujung rambut bercabang .
🤸🏻‍♀️ Rambut lembut dan LICIN .
.
Harga macam mana ??
.
🎉 30ml (penggunaan sebulan) - Rm49
🎉 50ml (penggunaan 2 bulan) - Rm70 .
.
Cara Order ??
📱 Whatsapp 019 - 8331769 atau just click link yang ada di bio tu . Kami akan respon sepantasssss kilat ⚡️⚡️⚡️
GURLS !! Rambut ni kena ada perfume khas tau . Bukan tembak pakai perfume body pulak . Nom nom nom . . . Adunan PRINCESS ni takde nak inspirasi bau dari mana2x . Original 100% wangian mengasyikkan dari ekstrak Sakura chu olls . Lagi best bukan saja berfungsi untuk mewangikan tapi :- . . 🤸🏻‍♀️ Boleh buat rambut cepat panjang . . 🤸🏻‍♀️ Masalah GUGUR pun berkurangan . 🤸🏻‍♀️ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih 🤸🏻‍♀️ Hilang segala masalah gatal2x kepala 🤸🏻‍♀️ Merawat hujung rambut bercabang . 🤸🏻‍♀️ Rambut lembut dan LICIN . . Harga macam mana ?? . 🎉 30ml (penggunaan sebulan) - Rm49 🎉 50ml (penggunaan 2 bulan) - Rm70 . . Cara Order ?? 📱 Whatsapp 019 - 8331769 atau just click link yang ada di bio tu . Kami akan respon sepantasssss kilat ⚡️⚡️⚡️
Takde yang rugi kalau cuba PRINCESS ni sayang . Lagi rugi kalau tak cuba adalah . Rawat masalah rambut gugur bersepah dilantai . 💋💋
Takde yang rugi kalau cuba PRINCESS ni sayang . Lagi rugi kalau tak cuba adalah . Rawat masalah rambut gugur bersepah dilantai . 💋💋
2 a day & the hair shall slay 💗🐻🦄 #sugarbearhair
.
.
.
.
SUGARBEARHAIR vitamin rambut No.1 :
🍓memanjangkan rambut
🍓mengurangkan rambut gugur
🍓menguatkan rambut
🍓merawat masalah kulit kepala
🍓rambut cantik, sihat dan bersinar
🍓menghentikan rambut bercabang
.
HOW TO ORDER❔
📲Click link in my bio 📲
.
#sugarbearhairmalaysiamurah #sugarbearhairreadystockmurah #sugarbearhairsabah #sugarbearhairsandakan #HairSupplement #sugarbearhairselangor #MayuShop #sugarbearhairsungaibuloh #hairvitaminformen #sugarbearhairkl #hairvitaminmalaysiamurah #HairCareTips #bazaarpaknil #sayajualvitaminrambut #moodrepublic #instareview #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #produkpilihanartis #NumberOneBestSeller #TipsRambutCantik #rambutgugurlepasbersalin #rambutrosak #TipsRambutPanjang #TipsRambutSihat #Victoriasecret #tipskecantikan #hairtreatment 🌹
2 a day & the hair shall slay 💗🐻🦄 #sugarbearhair  . . . . SUGARBEARHAIR vitamin rambut No.1 : 🍓memanjangkan rambut 🍓mengurangkan rambut gugur 🍓menguatkan rambut 🍓merawat masalah kulit kepala 🍓rambut cantik, sihat dan bersinar 🍓menghentikan rambut bercabang . HOW TO ORDER❔ 📲Click link in my bio 📲 . #sugarbearhairmalaysiamurah  #sugarbearhairreadystockmurah  #sugarbearhairsabah  #sugarbearhairsandakan  #HairSupplement  #sugarbearhairselangor  #MayuShop  #sugarbearhairsungaibuloh  #hairvitaminformen  #sugarbearhairkl  #hairvitaminmalaysiamurah  #HairCareTips  #bazaarpaknil  #sayajualvitaminrambut  #moodrepublic  #instareview  #onlineshoppingmalaysia  #igshopmalaysia  #produkpilihanartis  #NumberOneBestSeller  #TipsRambutCantik  #rambutgugurlepasbersalin  #rambutrosak  #TipsRambutPanjang  #TipsRambutSihat  #Victoriasecret  #tipskecantikan  #hairtreatment  🌹
KEPALA TAK GATAL WALAU LEBIH 8 JAM BERTUDUNG😱😱 Apa masalah kulit kepala dan rambut yang sis alami sekarang?
.
Kelumumur?
Rambut bercabang?
Rambut Gugur?
Gatal Kulit Kepala?
Rambut berbau hapak?
Rambut kusam tak berseri?
.
Bagaimana anda rawat??
.
Jom Cuba IVCool selain dapat merawat masalah di atas, dapat juga legakan migrane anda.hilangkan stress kerja ataupun belajar.

Segar jer😉

Whatsapp segera utk dapatkan harga #Diskaun ke 📲 www.wasap.my/60163428472/ivkool

#ivkool #rambut #rambutgugur #rambutrosak #rambutbercabang #ivkoolmalaysia #botak #kelemumur #shampoo #malaysia #sayajual #agent #stokis #promosi #gugur #rambutgugurteruk #tip #rambutsehat #rambutbaru #rambutindah #sayajualmurah #rambutnipis #bazaarpaknil #tudung #hijab#hijabers
KEPALA TAK GATAL WALAU LEBIH 8 JAM BERTUDUNG😱😱 Apa masalah kulit kepala dan rambut yang sis alami sekarang? . Kelumumur? Rambut bercabang? Rambut Gugur? Gatal Kulit Kepala? Rambut berbau hapak? Rambut kusam tak berseri? . Bagaimana anda rawat?? . Jom Cuba IVCool selain dapat merawat masalah di atas, dapat juga legakan migrane anda.hilangkan stress kerja ataupun belajar. Segar jer😉 Whatsapp segera utk dapatkan harga #Diskaun  ke 📲 www.wasap.my/60163428472/ivkool #ivkool  #rambut  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutbercabang  #ivkoolmalaysia  #botak  #kelemumur  #shampoo  #malaysia  #sayajual  #agent  #stokis  #promosi  #gugur  #rambutgugurteruk  #tip  #rambutsehat  #rambutbaru  #rambutindah  #sayajualmurah  #rambutnipis  #bazaarpaknil  #tudung  #hijab #hijabers 
#IV Kool# 
Satu lagi keluaran IVBeauty. 
Kegunaan: 👉Kesegaran kepala dan penjagaan rambut
👉Hilangkan kelemumur
👉Mengurangkan migrain
👉Mengurangkan masalah rambut gugur
👍Amat sesuai juga untuk wanita yang bertudung.

Memang best 👍 
Kandungan:
🍃 Minyak kelapa dara (VCO)
🍃 Minyak zaitun
🍃 Lidah buaya
🍃 Minyak argan
🍃 Vitamin A, C & E

Cara penggunaan:
Semburkan pada kepala dan urut perlahan utk meratakan.

Isipadu:20ml 
Kelebihan : kulit kepala sejuk & segar serta berbau wangi seperti memakai perfume

Harga jual RM35 saje 😊

Whatsapp www.wasap.my/60163428472/ivkool 
#ivkool
#bermanfaat 
#rambutrosak
#migrain
#IV  Kool# Satu lagi keluaran IVBeauty. Kegunaan: 👉Kesegaran kepala dan penjagaan rambut 👉Hilangkan kelemumur 👉Mengurangkan migrain 👉Mengurangkan masalah rambut gugur 👍Amat sesuai juga untuk wanita yang bertudung. Memang best 👍 Kandungan: 🍃 Minyak kelapa dara (VCO) 🍃 Minyak zaitun 🍃 Lidah buaya 🍃 Minyak argan 🍃 Vitamin A, C & E Cara penggunaan: Semburkan pada kepala dan urut perlahan utk meratakan. Isipadu:20ml Kelebihan : kulit kepala sejuk & segar serta berbau wangi seperti memakai perfume Harga jual RM35 saje 😊 Whatsapp www.wasap.my/60163428472/ivkool #ivkool  #bermanfaat  #rambutrosak  #migrain 
masalah utama perempuan.. setiap kali sikat rambut mesti gugurkan... asal tngok lantai.. nampak rambut.. ade yg siap gumpal2kan lg.. pening suami2 😂

sekarang cuba try vitamin hair serum.. confrm rambut kuat, bilangan yg gugur pon mesti makin hr makin sikit.. #rambutsihat #simptommakmak  #hairserum #hairserumcapsul #hairserummalaysia #rambutrosak #rambutlebat
Dianggarkan bahawa 1 daripada setiap 4 wanita mengalami Keguguran Rambut Wanita. Bagi kebanyakan wanita, keguguran ini mula terjadi ketika mengalami menopaus. Bagi wanita muda pula, keguguran rambut boleh disebabkan oleh kehamilan, tekanan, dan pemakanan yang tidak seimbang.

Rawatan rambut hair serum ini direka khas untuk memenuhi keperluan anda. Vitamin-vitamin yang terdapat didalam setiap capsul, mampu membantu rambut anda menjadi kuat dan sihat kembali.

#vitaminhair #hairserum #hairserumcapsul #hairserummalaysia  #rambutgugur #bersalin #anak4 #wanita #masalahwanita #rambutrosak #rambutpanjang  #rawatanrambut #rawatanrambutgugur
Dianggarkan bahawa 1 daripada setiap 4 wanita mengalami Keguguran Rambut Wanita. Bagi kebanyakan wanita, keguguran ini mula terjadi ketika mengalami menopaus. Bagi wanita muda pula, keguguran rambut boleh disebabkan oleh kehamilan, tekanan, dan pemakanan yang tidak seimbang. Rawatan rambut hair serum ini direka khas untuk memenuhi keperluan anda. Vitamin-vitamin yang terdapat didalam setiap capsul, mampu membantu rambut anda menjadi kuat dan sihat kembali. #vitaminhair  #hairserum  #hairserumcapsul  #hairserummalaysia  #rambutgugur  #bersalin  #anak4  #wanita  #masalahwanita  #rambutrosak  #rambutpanjang  #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur 
Two flamingos and some blue bears 🐻💞🦄 #sugarbearhair
.
.
.
.
SUGARBEARHAIR vitamin rambut No.1 :
🍓memanjangkan rambut
🍓mengurangkan rambut gugur
🍓menguatkan rambut
🍓merawat masalah kulit kepala
🍓rambut cantik, sihat dan bersinar
🍓menghentikan rambut bercabang
.
✔READYSTOCK
.
🎁 FREEGIFT :
- Sugarbearhair bamboo hairbrush
- Sugarbearhair cosmetic bag / porchbag
- Sugarbearhair stickers + hair bands
(for THREE (3) bottles and above only)
.
HOW TO ORDER❔
📲Click link in my bio 📲
.
#sugarbearhairmalaysiamurah #sugarbearhairreadystockmurah #sugarbearhairsabah #sugarbearhairsandakan #HairSupplement #sugarbearhairselangor #MayuShop #sugarbearhairsungaibuloh #hairvitaminformen #sugarbearhairkl #hairvitaminmalaysiamurah #HairCareTips #bazaarpaknil #sayajualvitaminrambut #moodrepublic #instareview #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #produkpilihanartis #NumberOneBestSeller #TipsRambutCantik #rambutgugurlepasbersalin #rambutrosak #TipsRambutPanjang #TipsRambutSihat #Victoriasecret #tipskecantikan #hairtreatment 🌹
Two flamingos and some blue bears 🐻💞🦄 #sugarbearhair  . . . . SUGARBEARHAIR vitamin rambut No.1 : 🍓memanjangkan rambut 🍓mengurangkan rambut gugur 🍓menguatkan rambut 🍓merawat masalah kulit kepala 🍓rambut cantik, sihat dan bersinar 🍓menghentikan rambut bercabang . ✔READYSTOCK . 🎁 FREEGIFT : - Sugarbearhair bamboo hairbrush - Sugarbearhair cosmetic bag / porchbag - Sugarbearhair stickers + hair bands (for THREE (3) bottles and above only) . HOW TO ORDER❔ 📲Click link in my bio 📲 . #sugarbearhairmalaysiamurah  #sugarbearhairreadystockmurah  #sugarbearhairsabah  #sugarbearhairsandakan  #HairSupplement  #sugarbearhairselangor  #MayuShop  #sugarbearhairsungaibuloh  #hairvitaminformen  #sugarbearhairkl  #hairvitaminmalaysiamurah  #HairCareTips  #bazaarpaknil  #sayajualvitaminrambut  #moodrepublic  #instareview  #onlineshoppingmalaysia  #igshopmalaysia  #produkpilihanartis  #NumberOneBestSeller  #TipsRambutCantik  #rambutgugurlepasbersalin  #rambutrosak  #TipsRambutPanjang  #TipsRambutSihat  #Victoriasecret  #tipskecantikan  #hairtreatment  🌹
Sebotol PRINCESS tahan 2 bulan tau !! Hilang semua masalah :- .
💭 Gugur .
💭 Gatal .
💭 Kutu .
💭 Berbau .
💭 Kepam . .
💭 Manggerbang . .
💭 Kelemumur . .
💭 Bercabang . .
.
Camne nak order ni ?? Whatsapp cepat lah yunkkkk . Click je link whatsapp yang ade kat bio akaun kite tu 019-8331769💥💥💥
Sebotol PRINCESS tahan 2 bulan tau !! Hilang semua masalah :- . 💭 Gugur . 💭 Gatal . 💭 Kutu . 💭 Berbau . 💭 Kepam . . 💭 Manggerbang . . 💭 Kelemumur . . 💭 Bercabang . . . Camne nak order ni ?? Whatsapp cepat lah yunkkkk . Click je link whatsapp yang ade kat bio akaun kite tu 019-8331769💥💥💥
Sebotol PRINCESS tahan 2 bulan tau !! Hilang semua masalah :- .
💭 Gugur .
💭 Gatal .
💭 Kutu .
💭 Berbau .
💭 Kepam . .
💭 Manggerbang . .
💭 Kelemumur . .
💭 Bercabang . .
.
Camne nak order ni ?? Whatsapp cepat lah yunkkkk . Click je link whatsapp yang ade kat bio akaun kite tu 019-8331769💥💥💥
Sebotol PRINCESS tahan 2 bulan tau !! Hilang semua masalah :- . 💭 Gugur . 💭 Gatal . 💭 Kutu . 💭 Berbau . 💭 Kepam . . 💭 Manggerbang . . 💭 Kelemumur . . 💭 Bercabang . . . Camne nak order ni ?? Whatsapp cepat lah yunkkkk . Click je link whatsapp yang ade kat bio akaun kite tu 019-8331769💥💥💥
Syokkkkkk kann bila rambut tebal semula ? Segalanya perlukan proses sayang . Boleh ceritakan pada kami apa masalah rambut sebenarnya yang korang tengah hadapi .
.
.
Kami akan ajar cara penjagaan yang betul 💋💋💋
Syokkkkkk kann bila rambut tebal semula ? Segalanya perlukan proses sayang . Boleh ceritakan pada kami apa masalah rambut sebenarnya yang korang tengah hadapi . . . Kami akan ajar cara penjagaan yang betul 💋💋💋
Bila rambut sihat , confirmed takkan gugur lagi dahhhh . Paling best rasa segar dan tak gatal lagi dahhhh . No more tergaru2x . .
.
Kalau ada masalah rambut yang kronik , boleh wasap dan citerkan pada kami . Kami akan ajar step by step dari proses bersyampoo sampai lah part kena spray PRINCESS ni . .
.
INGAT TAU . JANGAN TUNGGU BOTAK YA ✌🏻
Bila rambut sihat , confirmed takkan gugur lagi dahhhh . Paling best rasa segar dan tak gatal lagi dahhhh . No more tergaru2x . . . Kalau ada masalah rambut yang kronik , boleh wasap dan citerkan pada kami . Kami akan ajar step by step dari proses bersyampoo sampai lah part kena spray PRINCESS ni . . . INGAT TAU . JANGAN TUNGGU BOTAK YA ✌🏻
GURLS !! Rambut ni kena ada perfume khas tau . Bukan tembak pakai perfume body pulak . Nom nom nom . .
.
Adunan PRINCESS ni takde nak inspirasi bau dari mana2x . Original 100% wangian mengasyikkan dari ekstrak Sakura chu olls . Lagi best bukan saja berfungsi untuk mewangikan tapi :- . .
🤸🏻‍♀️ Boleh buat rambut cepat panjang . .
🤸🏻‍♀️ Masalah GUGUR pun berkurangan .
🤸🏻‍♀️ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih
🤸🏻‍♀️ Hilang segala masalah gatal2x kepala
🤸🏻‍♀️ Merawat hujung rambut bercabang .
🤸🏻‍♀️ Rambut lembut dan LICIN .
.
Harga macam mana ??
.
🎉 30ml (penggunaan sebulan) - Rm49
🎉 50ml (penggunaan 2 bulan) - Rm70 .
.
Cara Order ??
📱 Whatsapp 019-8331769 atau just click link yang ada di bio tu . Kami akan respon sepantasssss kilat ⚡️⚡️⚡️
GURLS !! Rambut ni kena ada perfume khas tau . Bukan tembak pakai perfume body pulak . Nom nom nom . . . Adunan PRINCESS ni takde nak inspirasi bau dari mana2x . Original 100% wangian mengasyikkan dari ekstrak Sakura chu olls . Lagi best bukan saja berfungsi untuk mewangikan tapi :- . . 🤸🏻‍♀️ Boleh buat rambut cepat panjang . . 🤸🏻‍♀️ Masalah GUGUR pun berkurangan . 🤸🏻‍♀️ Kulit kepala rasa FRESH dan bersih 🤸🏻‍♀️ Hilang segala masalah gatal2x kepala 🤸🏻‍♀️ Merawat hujung rambut bercabang . 🤸🏻‍♀️ Rambut lembut dan LICIN . . Harga macam mana ?? . 🎉 30ml (penggunaan sebulan) - Rm49 🎉 50ml (penggunaan 2 bulan) - Rm70 . . Cara Order ?? 📱 Whatsapp 019-8331769 atau just click link yang ada di bio tu . Kami akan respon sepantasssss kilat ⚡️⚡️⚡️