an online Instagram web viewer

#PoriTerbuka medias

Photos

KECILKAN PORI TERBUKA MENGGUNAKAN PISANG
.
Secara umum, pisang didominasi oleh dua jenis bahan iaitu air dan serat. Walau bagaimanapun, untuk pemakanannya, isi pisang cenderung dikuasai oleh pelbagai vitamin, seperti vitamin A, B, C dan E
.
Bahan :
Isi pisang
Yogurt
Madu
.
Cara penyediaan :
Lenyekkan isi pisang sehingga lumat di dalam mangkuk yang bersih.
.
Masukkan madu dan yogurt menggikut kuantiti banyak yang hampa nak guna.
.
Sapu sehingga rata di bahagian  pori terbuka dekat kulit hampa k.
.
Biarkan selama 30 minit atau sehingga masker menjadi kering .
Bilas muka menggunakan air sejuk atau air yang bersih kemudiaan lap menggunakan kain yang bersih.
. .
Kalau akak share tutorial ni dalam bentuk video. Hampa nak dak? komen "nak" lekaih. . .
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
KECILKAN PORI TERBUKA MENGGUNAKAN PISANG . Secara umum, pisang didominasi oleh dua jenis bahan iaitu air dan serat. Walau bagaimanapun, untuk pemakanannya, isi pisang cenderung dikuasai oleh pelbagai vitamin, seperti vitamin A, B, C dan E . Bahan : Isi pisang Yogurt Madu . Cara penyediaan : Lenyekkan isi pisang sehingga lumat di dalam mangkuk yang bersih. . Masukkan madu dan yogurt menggikut kuantiti banyak yang hampa nak guna. . Sapu sehingga rata di bahagian pori terbuka dekat kulit hampa k. . Biarkan selama 30 minit atau sehingga masker menjadi kering . Bilas muka menggunakan air sejuk atau air yang bersih kemudiaan lap menggunakan kain yang bersih. . . Kalau akak share tutorial ni dalam bentuk video. Hampa nak dak? komen "nak" lekaih. . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
ANEILA GOAT’S MILK adalah produk BEST SELLER sudah terjual ke seluruh Indonesia. Produk ini dapat membuat kulit lebih putih dan bersinar dalam 7 hari. Sudah ribuan orang yang merasakan hasilnya. Terbuat dari bahan alami serta memiliki kandungan GLUTATHIONE (masternya antioksidan di muka bumi) didalamnya.
Netto : 500 ml

Aneila Goat Milk juga sudah terdaftar di BPOM, Dengan No. BPOM NA18150701208 
Nah, Aneila goat milk ini BERKHASIAT UNTUK:
- mengatasi permasalahan pada jerawat
- membuat kulit lebih lembut dan lembab
- memperkecil pori-pori pada kulit sehingga kulit terlihat lbih muda
- membuat kulit lebih cerah dan bersinar
- menyamarkan flek-flek hitam pada kulit
- mengangkat sel kulit mati dan berbagai manfaat baik lainnya
- mengandung antioksidan
- menghilangkan stretchmark
untuk info tentang produk dan pemesanan bisa hubungi kami disini yaa.
Info pemesanan hubungi 
WA/Hp : 081 249 966 5727 
Terimakasih.........
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
#sabunaneila #sabun #sabunkunyit #sabunorganik #sabunhomemade #sabunviral #evlilikhediyesi #bibirmenggelupas #serumjerawat #sabuntomato #rstimun #sabunnatural #sabunhandmade #scrubmurahmalaysia #produkorganik #bedaksejuk #byherinspire #sabunsusukambing #sabunmadu #beefactory #facialsoap #facesoap #charcoalsoap #organicskincare #facialcleanser #sabunsereh #nodetergent #poriterbuka #kulitlembut
ANEILA GOAT’S MILK adalah produk BEST SELLER sudah terjual ke seluruh Indonesia. Produk ini dapat membuat kulit lebih putih dan bersinar dalam 7 hari. Sudah ribuan orang yang merasakan hasilnya. Terbuat dari bahan alami serta memiliki kandungan GLUTATHIONE (masternya antioksidan di muka bumi) didalamnya. Netto : 500 ml Aneila Goat Milk juga sudah terdaftar di BPOM, Dengan No. BPOM NA18150701208 Nah, Aneila goat milk ini BERKHASIAT UNTUK: - mengatasi permasalahan pada jerawat - membuat kulit lebih lembut dan lembab - memperkecil pori-pori pada kulit sehingga kulit terlihat lbih muda - membuat kulit lebih cerah dan bersinar - menyamarkan flek-flek hitam pada kulit - mengangkat sel kulit mati dan berbagai manfaat baik lainnya - mengandung antioksidan - menghilangkan stretchmark untuk info tentang produk dan pemesanan bisa hubungi kami disini yaa. Info pemesanan hubungi WA/Hp : 081 249 966 5727 Terimakasih......... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>#sabunaneila  #sabun  #sabunkunyit  #sabunorganik  #sabunhomemade  #sabunviral  #evlilikhediyesi  #bibirmenggelupas  #serumjerawat  #sabuntomato  #rstimun  #sabunnatural  #sabunhandmade  #scrubmurahmalaysia  #produkorganik  #bedaksejuk  #byherinspire  #sabunsusukambing  #sabunmadu  #beefactory  #facialsoap  #facesoap  #charcoalsoap  #organicskincare  #facialcleanser  #sabunsereh  #nodetergent  #poriterbuka  #kulitlembut 
Yang warna hijau tu freegift yang kami nak bagi kalau korang beli 1 set RS Cucumber. Best kalau dapat cuci muka pakai facebrush tu. Nanti bersih muka korang 😊
-
Facebrush tu kalau korang nak beli, boleh cari dekat Watson. Harga RM20 untuk satu facebrush.
-
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat #sabuntimun  #parut #cucumbersoap  #kulitberminyak #cucumberserum  #pori #serumtimun  #poriterbuka #rsteamon  #kulitberjerawat #naturalskincare  #kulitputih #rstimun  #kulitcerah #rscucumber  #kulitkusam #timun  #tipkulitcantik #hilangkanjerawat #tipcantik  #tipkulitputih #petuakulit #uitmpuncakalam #uitmpalam #rsteamonselangor #rsteamonpalam #rsteamonpuncakalam
Yang warna hijau tu freegift yang kami nak bagi kalau korang beli 1 set RS Cucumber. Best kalau dapat cuci muka pakai facebrush tu. Nanti bersih muka korang 😊 - Facebrush tu kalau korang nak beli, boleh cari dekat Watson. Harga RM20 untuk satu facebrush. - #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulit  #uitmpuncakalam  #uitmpalam  #rsteamonselangor  #rsteamonpalam  #rsteamonpuncakalam 
Selamat Malam🌸

Nampak tak kulit syantik, glowing dan cerah ja lepas pakai Rs Serum&Rs Soap ni 😍

Taj rugi pun tau kalau hampa cuba
sebab produk ni 💯 diperbuat daripada bahan organik dan natural tau🌸dan tiada campuran daripada bahan kimia yang bahaya so jangan risau,Malah dapat merawat dan menyihatkan lagi kulit muka hampa 😊

Produk Viral!! Apa itu RS CUCUMBER?? RS Cucumber terbahagi kepada 2 jenis produk. 
RS Cucumber Soap dan RS Cucumber Serum.

Harga jualan untuk 1 set RS Cucumber RM50
Kuantiti RS Cucumber Soap 30gram
Kuantiti RS Cucumber Serum 15ml

dengan pembelian Set RS Cucumber akan dapat Free Gift Face Brush❗❗ dan sangat limited so jangan tunggu lama lama. terhad untuk beberapa orang sahaja, jom jadi pelanggan bertuah kami.. cepat komen siapa "nak" di bawah yuni akan dm hampa dengan segera😊

#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat 
#sabuntimun  #parut 
#cucumbersoap  #kulitberminyak 
#cucumberserum  #pori 
#serumtimun  #poriterbuka 
#rsteamon  #kulitberjerawat 
#naturalskincare  #kulitputih 
#rstimun  #kulitcerah 
#rscucumber  #kulitkusam 
#timun  #tipkulitcantik 
#cucumber  #hilangkanjerawat 
#tipcantik  #tipkulitputih 
#petuakulitcantik
Selamat Malam🌸 Nampak tak kulit syantik, glowing dan cerah ja lepas pakai Rs Serum&Rs Soap ni 😍 Taj rugi pun tau kalau hampa cuba sebab produk ni 💯 diperbuat daripada bahan organik dan natural tau🌸dan tiada campuran daripada bahan kimia yang bahaya so jangan risau,Malah dapat merawat dan menyihatkan lagi kulit muka hampa 😊 Produk Viral!! Apa itu RS CUCUMBER?? RS Cucumber terbahagi kepada 2 jenis produk. RS Cucumber Soap dan RS Cucumber Serum. Harga jualan untuk 1 set RS Cucumber RM50 Kuantiti RS Cucumber Soap 30gram Kuantiti RS Cucumber Serum 15ml dengan pembelian Set RS Cucumber akan dapat Free Gift Face Brush❗❗ dan sangat limited so jangan tunggu lama lama. terhad untuk beberapa orang sahaja, jom jadi pelanggan bertuah kami.. cepat komen siapa "nak" di bawah yuni akan dm hampa dengan segera😊 #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
SECRET ME SLIM WHITE
Harga Promo Rm28
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
💊 Collagen
💊 Raspberry Ketone
💊Vitamin C
💊Stevia
.
CARA PENGAMBILAN
😍 1 Biji pagi dan 1 Biji Malam
😍 Kemam / Hisap macam gegula
😍Boleh ambil 2 Biji untuk kesan lebih cepat
.
INFO PENTING
🚺 Sesuai untuk Lelaki & Wanita
🚺 Umur 13 Tahun keatas
🚺 Period boleh ambil
🚺 Darah tinggi dan kencing manis boleh ambil
🚺 Pregnant TAK digalakkan
🚺 Lepas pantang bersalin / ibu menyusu boleh ambil
.
✅Banyakkan minum AIR KOSONG 2-3 LITER untuk kesan Pantas dan Berganda
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#secretme #dollywhitesecretme #whitesecret #produkputih #putihcepat #beautecandy #candy #beautycare #vitc #antioksidan #rawatkulit #suppliments #gulagula #kulitlembab #kulitcantik #flawless #skintreatment #skincare #kemam #gulagulacantik #rawatjerawat #rawatjeragat #parut #poriterbuka #sayajual #igers #onlineshopping
SECRET ME SLIM WHITE Harga Promo Rm28 . KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 💊 Collagen 💊 Raspberry Ketone 💊Vitamin C 💊Stevia . CARA PENGAMBILAN 😍 1 Biji pagi dan 1 Biji Malam 😍 Kemam / Hisap macam gegula 😍Boleh ambil 2 Biji untuk kesan lebih cepat . INFO PENTING 🚺 Sesuai untuk Lelaki & Wanita 🚺 Umur 13 Tahun keatas 🚺 Period boleh ambil 🚺 Darah tinggi dan kencing manis boleh ambil 🚺 Pregnant TAK digalakkan 🚺 Lepas pantang bersalin / ibu menyusu boleh ambil . ✅Banyakkan minum AIR KOSONG 2-3 LITER untuk kesan Pantas dan Berganda . Dm/whatsapp 0134115167 . #secretme  #dollywhitesecretme  #whitesecret  #produkputih  #putihcepat  #beautecandy  #candy  #beautycare  #vitc  #antioksidan  #rawatkulit  #suppliments  #gulagula  #kulitlembab  #kulitcantik  #flawless  #skintreatment  #skincare  #kemam  #gulagulacantik  #rawatjerawat  #rawatjeragat  #parut  #poriterbuka  #sayajual  #igers  #onlineshopping 
Serum yang mengandungi Gold 24k merupakan serum yang baik kerana Gold 24k dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih, dan halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah. Dengan kandungan Vitamin C, Q10 dan Collagen didalamnya yang semakin membuat serum gold ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari
Selain itu, Gold 24 juga mampu mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk pada wajah

Sesiapa yang ada masalah seperti itu MedyoSerum merupakan serum yang sangat sesuai untuk dipakai ☺️ #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #lakukeras #barangmalaysia #produkwanita #mampumilik #serumajaib #terapimuka #serumviral #glowing #poriterbuka #poritersumbat #pelembabmuka #tiadajerawat #tiadajeragat #bahansemulajadi #pembersihmuka #tiadakimia
Serum yang mengandungi Gold 24k merupakan serum yang baik kerana Gold 24k dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih, dan halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah. Dengan kandungan Vitamin C, Q10 dan Collagen didalamnya yang semakin membuat serum gold ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari Selain itu, Gold 24 juga mampu mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk pada wajah Sesiapa yang ada masalah seperti itu MedyoSerum merupakan serum yang sangat sesuai untuk dipakai ☺️ #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #nakcantik  #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #lakukeras  #barangmalaysia  #produkwanita  #mampumilik  #serumajaib  #terapimuka  #serumviral  #glowing  #poriterbuka  #poritersumbat  #pelembabmuka  #tiadajerawat  #tiadajeragat  #bahansemulajadi  #pembersihmuka  #tiadakimia 
Stress tengok kulit muka berjerawat? Berjeragat? Berparut? Serik guna produk bermekuri sampai kulit breakout?
.
.
FJURA FACE POLISH TREATMENT ✨
Rawatan untuk masalah2 kulit muka kusam, jerawat, jeragat, pori terbuka, tidak sekata dan untuk memulihkan semula struktur kulit akibat rosak memakai produk skincare yg bermekuri.
.
.
FJURA FACE POLISH TREATMENT merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka seperti ⬇
.
.
👉 Kulit kusam teruk
👉 Berjerawat/berjeragat
👉 Kulit kering mengelupas
👉 Kulit muka berminyak
👉 Warna kulit tak sekata
👉 Kulit rosak disebabkan pakai salah produk
.
.
Jika anda sedang mengalami masalah 👆👆👆
Jangan risau kami boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! Siapa tak mau kulit cantik kan? 😍😍
.
.
Takde pengelupasan
Takde merah2x
Takde kimia
Takde merkuri
Takde hidro.
.
.
Kandungan:
Water Base, Aqua, Jelly, Grape Seed Extract, Kojic Acid, Niacinamide / Vitamin B3, Bearberry Extract /Arbutin, Vitamin C, Vitamin E, Alore Vera / Alore Barbadensis Leaf Extract.
.
.
Nak Shu bantu untuk rawat masalah kulit muka awak? Jom whatsapp Shu 019-6877220. Klik link di bio ya.
Stress tengok kulit muka berjerawat? Berjeragat? Berparut? Serik guna produk bermekuri sampai kulit breakout? . . FJURA FACE POLISH TREATMENT ✨ Rawatan untuk masalah2 kulit muka kusam, jerawat, jeragat, pori terbuka, tidak sekata dan untuk memulihkan semula struktur kulit akibat rosak memakai produk skincare yg bermekuri. . . FJURA FACE POLISH TREATMENT merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka seperti ⬇ . . 👉 Kulit kusam teruk 👉 Berjerawat/berjeragat 👉 Kulit kering mengelupas 👉 Kulit muka berminyak 👉 Warna kulit tak sekata 👉 Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika anda sedang mengalami masalah 👆👆👆 Jangan risau kami boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! Siapa tak mau kulit cantik kan? 😍😍 . . Takde pengelupasan Takde merah2x Takde kimia Takde merkuri Takde hidro. . . Kandungan: Water Base, Aqua, Jelly, Grape Seed Extract, Kojic Acid, Niacinamide / Vitamin B3, Bearberry Extract /Arbutin, Vitamin C, Vitamin E, Alore Vera / Alore Barbadensis Leaf Extract. . . Nak Shu bantu untuk rawat masalah kulit muka awak? Jom whatsapp Shu 019-6877220. Klik link di bio ya.
Repost By rsteamon.hq: 
Siapa sini ada masalah kulit kering dan berminyak? komen"saya" Nak abah share tip dak kat hampa?
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Repost By rsteamon.hq: Siapa sini ada masalah kulit kering dan berminyak? komen"saya" Nak abah share tip dak kat hampa? . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
KECILKAN PORI GUNA KULIT PISANG
.
.
Petua kulit pisang ni abah dah buat sejak dari zaman sekolah dulu. Memang berkesan. Kena jadikan rutin setiap hari. Hampa akan nampak perubahan dalam 1 minggu.
.
.
Bahan:
2 Kulit pisang
2 Sudu yogurt
1 Madu
.
.
Penyediaan:
Blender kulit pisang sampai hancur, Gaul rata bersama 2 sudu yogurt dan 1 sudu madu.
.
.
Pakai pada wajah macam masker selama 30 minit. Buat setiap hari. Tip ni boleh mengecutkan pori. Kulit jadi lembab dan lebih halus. .
.
Jumaat depan. kakAin umumkan pemenang untuk free 1 set Rs cucumber. Caranya hampa TAG 3 kawan hampa kat bawah na. .
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat 
#sabuntimun  #parut 
#cucumbersoap  #kulitberminyak 
#cucumberserum  #pori 
#serumtimun  #poriterbuka 
#rsteamon  #kulitberjerawat 
#naturalskincare  #kulitputih 
#rstimun  #kulitcerah 
#rscucumber  #kulitkusam 
#timun  #tipkulitcantik 
#cucumber  #hilangkanjerawat 
#tipcantik  #tipkulitputih 
#petuakulit
KECILKAN PORI GUNA KULIT PISANG . . Petua kulit pisang ni abah dah buat sejak dari zaman sekolah dulu. Memang berkesan. Kena jadikan rutin setiap hari. Hampa akan nampak perubahan dalam 1 minggu. . . Bahan: 2 Kulit pisang 2 Sudu yogurt 1 Madu . . Penyediaan: Blender kulit pisang sampai hancur, Gaul rata bersama 2 sudu yogurt dan 1 sudu madu. . . Pakai pada wajah macam masker selama 30 minit. Buat setiap hari. Tip ni boleh mengecutkan pori. Kulit jadi lembab dan lebih halus. . . Jumaat depan. kakAin umumkan pemenang untuk free 1 set Rs cucumber. Caranya hampa TAG 3 kawan hampa kat bawah na. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulit 
Bahan utama dalam rs timun nie adalah timun yang real. Sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali. 
Yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. Hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.Kalau hampa pakai timun biasa tu. Tenyeh getah timun pun hampa akan dapat result yang sama. Buat dalam bentuk serum dan sabun.
.
.
Kalau muka kusam pun sama. Hampa pakai rs serum kali pertama tu pun hampa dah dapat rasa muka hampa tegang ja. Rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. .
.
Sapa nak cuma sample percuma? korang cuma perlu tambah postage sahaja rm8. Komen "nak" nanti kakAin reply satu satu.
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber
 #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Bahan utama dalam rs timun nie adalah timun yang real. Sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali. Yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. Hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.Kalau hampa pakai timun biasa tu. Tenyeh getah timun pun hampa akan dapat result yang sama. Buat dalam bentuk serum dan sabun. . . Kalau muka kusam pun sama. Hampa pakai rs serum kali pertama tu pun hampa dah dapat rasa muka hampa tegang ja. Rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. . . Sapa nak cuma sample percuma? korang cuma perlu tambah postage sahaja rm8. Komen "nak" nanti kakAin reply satu satu. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Repost By rsteamon.hq: 
KULIT KERING BOLEH DIATASI DENGAN BUAH AVOKADO
Avokado mengandungi banyak nutrisi seperti Vitamin E, Vitamin K, zat besi dan lain-lain yang dapat membantu  tmenjaga kulit tetap sihat
Avokado memiliki kandungan kalium dan mineral yang tinggi , bermanfaat sebagai nutrisi untuk mengembalikan keanjalan kulit tanpa menyebabkan kerosakkan kulit
.
Bahan :
Buah avokado .
Cara Penyediaan :
Potongkan  2 bahagian avokado menjadi  separuh dan keluarkan biji avokado .
ambil isi avokado yang cukup dari dan masukkannya ke dalam mangkuk
.
Hancurkan dengan garpu sehingga lembut dan tebal
.
Sapu dan ratakan ke wajah hampa yang telah dibersihkan .
Hampa biarkan kat muka selama 15-20 minit dan bilas menggunakan air suam . .
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Repost By rsteamon.hq: KULIT KERING BOLEH DIATASI DENGAN BUAH AVOKADO Avokado mengandungi banyak nutrisi seperti Vitamin E, Vitamin K, zat besi dan lain-lain yang dapat membantu tmenjaga kulit tetap sihat Avokado memiliki kandungan kalium dan mineral yang tinggi , bermanfaat sebagai nutrisi untuk mengembalikan keanjalan kulit tanpa menyebabkan kerosakkan kulit . Bahan : Buah avokado . Cara Penyediaan : Potongkan 2 bahagian avokado menjadi separuh dan keluarkan biji avokado . ambil isi avokado yang cukup dari dan masukkannya ke dalam mangkuk . Hancurkan dengan garpu sehingga lembut dan tebal . Sapu dan ratakan ke wajah hampa yang telah dibersihkan . Hampa biarkan kat muka selama 15-20 minit dan bilas menggunakan air suam . . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Siapa sini ada masalah kulit kering dan berminyak? komen"saya" Nak abah share tip dak kat hampa?
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Siapa sini ada masalah kulit kering dan berminyak? komen"saya" Nak abah share tip dak kat hampa? . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕
.
Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah.
.
Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇
.
• Kulit kering
• Kulit sensitif
• Kulit berminyak
• Kulit kusam
• Tona tak sekata
• Jerawat
• Jeragat
• Parut lama & baru
• Sunburn
• Liang pori terbuka
.
Uolls ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda.. ☺
.
Untuk kesan yang lagi terbaik, gunakan Mylea Honey Soap bersama. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni.
.
Jom grab set kombo serum & sabun sekarang untuk dapatkan DISKAUN & HARGA JIMAT berbaloi!! Dapatkan sekarang sebelum HQ umumkan harga kembali kepada asal!
.
Harga asal set kombo RM195 menjunam ke RM130 sahaja uolls!! Wasap Atie now..
📲 017 9363 910
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaHoneySoap #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #MyleaCustomerFeedback #MyleaCustomerTestimoni #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaOctoberPromotion
💕 CUSTOMER TESTIMONI 💕 . Alhamdulillah. Ramai testimoni kami yang berpuas hati dengan perubahan yang dialami. 1 botol MFS sudah cukup mengatasi semua masalah kulit wajah. . Mylea Freckles Serum mampu merawat masalah 👇 . • Kulit kering • Kulit sensitif • Kulit berminyak • Kulit kusam • Tona tak sekata • Jerawat • Jeragat • Parut lama & baru • Sunburn • Liang pori terbuka . Uolls ada salah satu masalah di atas?? Jangan ragu-ragu. Cuba dulu, rasai kehebatannya merawat kulit anda.. ☺ . Untuk kesan yang lagi terbaik, gunakan Mylea Honey Soap bersama. Gabungan mantap Mylea Freckles Serum & Mylea Honey Soap memang jadi kegilaan ramai sekarang ni. . Jom grab set kombo serum & sabun sekarang untuk dapatkan DISKAUN & HARGA JIMAT berbaloi!! Dapatkan sekarang sebelum HQ umumkan harga kembali kepada asal! . Harga asal set kombo RM195 menjunam ke RM130 sahaja uolls!! Wasap Atie now.. 📲 017 9363 910 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #MyleaHoneySoap  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #MyleaCustomerFeedback  #MyleaCustomerTestimoni  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaOctoberPromotion 
ALAMAK BANYAKNYA JERAWAT ‼️‼️ Baju seluar handbag apa semua dah letop uolls.
Tapi tak naik seri sbb jerawat berbukit2 di muka.
Sempat ke nk repair ni❓❓ Of coz la sempattt...meh nk share testimoni sis Aina ni 😉

Alhamdulillah,
sejak Aina konsisten guna Medyo Serum sebelum dan selepas bangun tidur, kulit muka Aina yang dulunya berminyak dan berjerawat teruk dah semakain OKAY !! Kalau ada jerawat pun cepat je kecut.. Kulit makin cerah, parut jerawat makin pudar.
Mmg best sangat la guna Medyo Serum ni.😍 #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #lakukeras #barangmalaysia #produkwanita #mampumilik #serumajaib #terapimuka #serumviral #glowing #poriterbuka #poritersumbat #pelembabmuka #tiadajerawat #tiadajeragat #bahansemulajadi #pembersihmuka #tiadakimia
ALAMAK BANYAKNYA JERAWAT ‼️‼️ Baju seluar handbag apa semua dah letop uolls. Tapi tak naik seri sbb jerawat berbukit2 di muka. Sempat ke nk repair ni❓❓ Of coz la sempattt...meh nk share testimoni sis Aina ni 😉 Alhamdulillah, sejak Aina konsisten guna Medyo Serum sebelum dan selepas bangun tidur, kulit muka Aina yang dulunya berminyak dan berjerawat teruk dah semakain OKAY !! Kalau ada jerawat pun cepat je kecut.. Kulit makin cerah, parut jerawat makin pudar. Mmg best sangat la guna Medyo Serum ni.😍 #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #nakcantik  #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #lakukeras  #barangmalaysia  #produkwanita  #mampumilik  #serumajaib  #terapimuka  #serumviral  #glowing  #poriterbuka  #poritersumbat  #pelembabmuka  #tiadajerawat  #tiadajeragat  #bahansemulajadi  #pembersihmuka  #tiadakimia 
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... .
Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. .
.
Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio.
.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. KLyn bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... . Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. . . Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio. . . P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. KLyn bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat. . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
= Apa itu Aneila Goat's Milk? =

Aneila Goat's Milk adalah shower cream yang terbuat dari bahan-bahan alami, yaitu Ekstrak Susu Kambing, GLUTATION dan bahan-bahan alami berkualitas lainnya... = Apa KHASIAT pada Aneila Goat’s Milk? =
✔ Mengandung Glutathione merupakan protein alami yang melindungi setiap sel, jaringan, dan organ dari radikal bebas racun dan penyakit
✔ Kandungan susu kambing yang mencapai 25%,(kandungan tertinggi dari produk manapun !!! )
✔ Dapat mengatasi permasalahan pada jerawat
✔ Membuat kulit lebih lembut dan lebih halus
✔ Membuat kulit terlihat lebih muda
✔ Membuat kulit putih cerah dan bersinar
✔ Dapat menyamarkan flek flek hitam pada kulit
✔ Memutihkan Ketiak/Selangkangan yang Gelap
✔ Dan berbagai manfaat baik lainnya

Sis ga perlu khawatir....
Aneila GOAT’S MILK sangat aman untuk digunakan setiap hari dan tidak akan menimbulkan efek samping pada kulit.
Aneila GOAT’S MILK juga sudah terdaftar di BPOM loh...
No BPOM NA18150701208 = KONSULTASI GRATIS =
Untuk konsultasi dan pemesanan boleh hubungi  kami... Info pemesanan hubungi 
WA/Hp : 081 249 966 5727 
Terimakasih.........
===========================
#sabunaneila #sabun #sabunkunyit #sabunorganik #sabunhomemade #sabunviral #evlilikhediyesi #bibirmenggelupas #serumjerawat #sabuntomato #rstimun #sabunnatural #sabunhandmade #scrubmurahmalaysia #produkorganik #bedaksejuk #byherinspire #sabunsusukambing #sabunmadu #beefactory #facialsoap #facesoap #charcoalsoap #organicskincare #facialcleanser #sabunsereh #nodetergent #poriterbuka #kulitlembut #facialoksigen
= Apa itu Aneila Goat's Milk? = Aneila Goat's Milk adalah shower cream yang terbuat dari bahan-bahan alami, yaitu Ekstrak Susu Kambing, GLUTATION dan bahan-bahan alami berkualitas lainnya... = Apa KHASIAT pada Aneila Goat’s Milk? = ✔ Mengandung Glutathione merupakan protein alami yang melindungi setiap sel, jaringan, dan organ dari radikal bebas racun dan penyakit ✔ Kandungan susu kambing yang mencapai 25%,(kandungan tertinggi dari produk manapun !!! ) ✔ Dapat mengatasi permasalahan pada jerawat ✔ Membuat kulit lebih lembut dan lebih halus ✔ Membuat kulit terlihat lebih muda ✔ Membuat kulit putih cerah dan bersinar ✔ Dapat menyamarkan flek flek hitam pada kulit ✔ Memutihkan Ketiak/Selangkangan yang Gelap ✔ Dan berbagai manfaat baik lainnya Sis ga perlu khawatir.... Aneila GOAT’S MILK sangat aman untuk digunakan setiap hari dan tidak akan menimbulkan efek samping pada kulit. Aneila GOAT’S MILK juga sudah terdaftar di BPOM loh... No BPOM NA18150701208 = KONSULTASI GRATIS = Untuk konsultasi dan pemesanan boleh hubungi kami... Info pemesanan hubungi WA/Hp : 081 249 966 5727 Terimakasih......... =========================== #sabunaneila  #sabun  #sabunkunyit  #sabunorganik  #sabunhomemade  #sabunviral  #evlilikhediyesi  #bibirmenggelupas  #serumjerawat  #sabuntomato  #rstimun  #sabunnatural  #sabunhandmade  #scrubmurahmalaysia  #produkorganik  #bedaksejuk  #byherinspire  #sabunsusukambing  #sabunmadu  #beefactory  #facialsoap  #facesoap  #charcoalsoap  #organicskincare  #facialcleanser  #sabunsereh  #nodetergent  #poriterbuka  #kulitlembut  #facialoksigen 
KECILKAN PORI TERBUKA MENGGUNAKAN PISANG
.
Secara umum, pisang didominasi oleh dua jenis bahan iaitu air dan serat. Walau bagaimanapun, untuk pemakanannya, isi pisang cenderung dikuasai oleh pelbagai vitamin, seperti vitamin A, B, C dan E
.
Bahan :
Isi pisang
Yogurt
Madu
.
Cara penyediaan :
Lenyekkan isi pisang sehingga lumat di dalam mangkuk yang bersih.
.
Masukkan madu dan yogurt menggikut kuantiti banyak yang hampa nak guna.
.
Sapu sehingga rata di bahagian  pori terbuka dekat kulit hampa k.
.
Biarkan selama 30 minit atau sehingga masker menjadi kering .
Bilas muka menggunakan air sejuk atau air yang bersih kemudiaan lap menggunakan kain yang bersih.
. .
Kalau abah share tutorial ni dalam bentuk video. Hampa nak dak? komen "nak" lekaih. .
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
KECILKAN PORI TERBUKA MENGGUNAKAN PISANG . Secara umum, pisang didominasi oleh dua jenis bahan iaitu air dan serat. Walau bagaimanapun, untuk pemakanannya, isi pisang cenderung dikuasai oleh pelbagai vitamin, seperti vitamin A, B, C dan E . Bahan : Isi pisang Yogurt Madu . Cara penyediaan : Lenyekkan isi pisang sehingga lumat di dalam mangkuk yang bersih. . Masukkan madu dan yogurt menggikut kuantiti banyak yang hampa nak guna. . Sapu sehingga rata di bahagian pori terbuka dekat kulit hampa k. . Biarkan selama 30 minit atau sehingga masker menjadi kering . Bilas muka menggunakan air sejuk atau air yang bersih kemudiaan lap menggunakan kain yang bersih. . . Kalau abah share tutorial ni dalam bentuk video. Hampa nak dak? komen "nak" lekaih. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Siapa ada masalah kulit sensetif ? Merah-merah? dan gatal-gatal? Komen "Me"
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Siapa ada masalah kulit sensetif ? Merah-merah? dan gatal-gatal? Komen "Me" . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
SECRET ME SLIM WHITE
Harga Promo Rm28
.
✅ Terbukti membakar lemak & kalori 3 kali lebih cepat dari produk lain
✅ Membantu mengurangkan selera makan supaya anda tak berasa lapar
✅ Dirumuskan khas untuk memutih & mencerahkan badan
✅ 100% selamat dari kesan sampingan
✅ Boleh digunakan semua peringkat umur termasuk ibu menyusu
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#secretme #dollywhitesecretme #whitesecret #produkputih #putihcepat #beautecandy #candy #beautycare #vitc #antioksidan #rawatkulit #suppliments #gulagula #kulitlembab #kulitcantik #flawless #skintreatment #skincare #kemam #gulagulacantik #rawatjerawat #rawatjeragat #parut #poriterbuka #sayajual #igers #onlineshopping
SECRET ME SLIM WHITE Harga Promo Rm28 . ✅ Terbukti membakar lemak & kalori 3 kali lebih cepat dari produk lain ✅ Membantu mengurangkan selera makan supaya anda tak berasa lapar ✅ Dirumuskan khas untuk memutih & mencerahkan badan ✅ 100% selamat dari kesan sampingan ✅ Boleh digunakan semua peringkat umur termasuk ibu menyusu . Dm/whatsapp 0134115167 . #secretme  #dollywhitesecretme  #whitesecret  #produkputih  #putihcepat  #beautecandy  #candy  #beautycare  #vitc  #antioksidan  #rawatkulit  #suppliments  #gulagula  #kulitlembab  #kulitcantik  #flawless  #skintreatment  #skincare  #kemam  #gulagulacantik  #rawatjerawat  #rawatjeragat  #parut  #poriterbuka  #sayajual  #igers  #onlineshopping 
SECRET ME SLIM WHITE
Harga Promo Rm28
.
✅ Terbukti membakar lemak & kalori 3 kali lebih cepat dari produk lain
✅ Membantu mengurangkan selera makan supaya anda tak berasa lapar
✅ Dirumuskan khas untuk memutih & mencerahkan badan
✅ 100% selamat dari kesan sampingan
✅ Boleh digunakan semua peringkat umur termasuk ibu menyusu
.
Dm/whatsapp 0134115167
.
#secretme #dollywhitesecretme #whitesecret #produkputih #putihcepat #beautecandy #candy #beautycare #vitc #antioksidan #rawatkulit #suppliments #gulagula #kulitlembab #kulitcantik #flawless #skintreatment #skincare #kemam #gulagulacantik #rawatjerawat #rawatjeragat #parut #poriterbuka #sayajual #igers #onlineshopping
SECRET ME SLIM WHITE Harga Promo Rm28 . ✅ Terbukti membakar lemak & kalori 3 kali lebih cepat dari produk lain ✅ Membantu mengurangkan selera makan supaya anda tak berasa lapar ✅ Dirumuskan khas untuk memutih & mencerahkan badan ✅ 100% selamat dari kesan sampingan ✅ Boleh digunakan semua peringkat umur termasuk ibu menyusu . Dm/whatsapp 0134115167 . #secretme  #dollywhitesecretme  #whitesecret  #produkputih  #putihcepat  #beautecandy  #candy  #beautycare  #vitc  #antioksidan  #rawatkulit  #suppliments  #gulagula  #kulitlembab  #kulitcantik  #flawless  #skintreatment  #skincare  #kemam  #gulagulacantik  #rawatjerawat  #rawatjeragat  #parut  #poriterbuka  #sayajual  #igers  #onlineshopping 
selamat pagi kakak cantik.. jgan lupa mandi yaa kak, biar tetep cantik dan wangi hihi 😄☺.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Info pemesanan hubungi 
WA/Hp : 081 249 966 5727 
Terimakasih.........
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
#sabunaneila #sabun #sabunkunyit #sabunorganik #sabunhomemade #sabunviral #evlilikhediyesi #bibirmenggelupas #serumjerawat #sabuntomato #rstimun #sabunnatural #sabunhandmade #scrubmurahmalaysia #produkorganik #bedaksejuk #byherinspire #sabunsusukambing #sabunmadu #beefactory #facialsoap #facesoap #charcoalsoap #organicskincare #facialcleanser #sabunsereh #nodetergent #poriterbuka #kulitlembut #facialoksigen
selamat pagi kakak cantik.. jgan lupa mandi yaa kak, biar tetep cantik dan wangi hihi 😄☺. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Info pemesanan hubungi WA/Hp : 081 249 966 5727 Terimakasih......... <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< #sabunaneila  #sabun  #sabunkunyit  #sabunorganik  #sabunhomemade  #sabunviral  #evlilikhediyesi  #bibirmenggelupas  #serumjerawat  #sabuntomato  #rstimun  #sabunnatural  #sabunhandmade  #scrubmurahmalaysia  #produkorganik  #bedaksejuk  #byherinspire  #sabunsusukambing  #sabunmadu  #beefactory  #facialsoap  #facesoap  #charcoalsoap  #organicskincare  #facialcleanser  #sabunsereh  #nodetergent  #poriterbuka  #kulitlembut  #facialoksigen 
Selamat Pagi Girl.. Selamat beraktifitas.. 😉
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Info pemesanan hubungi 
WA/Hp : 081 249 966 5727 
Terimakasih.........
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#sabunaneila #sabun #sabunkunyit #sabunorganik #sabunhomemade #sabunviral #evlilikhediyesi #bibirmenggelupas #serumjerawat #sabuntomato #rstimun #sabunnatural #sabunhandmade #scrubmurahmalaysia #produkorganik #bedaksejuk #byherinspire #sabunsusukambing #sabunmadu #beefactory #facialsoap #facesoap #charcoalsoap #organicskincare #facialcleanser #sabunsereh #nodetergent #poriterbuka #kulitlembut #facialoksigen
Selamat Pagi Girl.. Selamat beraktifitas.. 😉 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Info pemesanan hubungi WA/Hp : 081 249 966 5727 Terimakasih......... ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #sabunaneila  #sabun  #sabunkunyit  #sabunorganik  #sabunhomemade  #sabunviral  #evlilikhediyesi  #bibirmenggelupas  #serumjerawat  #sabuntomato  #rstimun  #sabunnatural  #sabunhandmade  #scrubmurahmalaysia  #produkorganik  #bedaksejuk  #byherinspire  #sabunsusukambing  #sabunmadu  #beefactory  #facialsoap  #facesoap  #charcoalsoap  #organicskincare  #facialcleanser  #sabunsereh  #nodetergent  #poriterbuka  #kulitlembut  #facialoksigen 
Bila umur makin bertambah, kulit muka juga akan mula menunjukkan tanda-tanda kedutan. Ini menjadi mimpi nyeri buat wanita semua. Maka ramai yang mencari Tips Untuk Menghilangkan Kedut Muka. 
Biasanya kedutan pada muka dapat dilihat pada bahagian dahi, bawah mata dan juga pipi. Kerana kedutan inilah membuatkan muka kita Nampak tua dari usia kita yang sebenarnya.
Tips Hilangkan Kedut Muka dan Kulit Mulus Seperti Bayi
1. Minyak Zaitun Untuk Hilangkan Kedut Muka
Minyak zaitun bukan sahaja baik untuk kesihatan tetapi terbukti berkesan untuk rawatan kecantikkan kulit. Kandungan yang lengkap seperti vitamin C, D dan E, serta zat besi yang lengkap dengan anti bakteria terbaik untuk awet muda.

Pssst cara mudah nak hilang kedutan halus pakai MedyoSerum je ❤️ #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #lakukeras #barangmalaysia #produkwanita #mampumilik #serumajaib #terapimuka #serumviral #glowing #poriterbuka #poritersumbat #pelembabmuka #tiadajerawat #tiadajeragat #bahansemulajadi #pembersihmuka #tiadakimia
Bila umur makin bertambah, kulit muka juga akan mula menunjukkan tanda-tanda kedutan. Ini menjadi mimpi nyeri buat wanita semua. Maka ramai yang mencari Tips Untuk Menghilangkan Kedut Muka. Biasanya kedutan pada muka dapat dilihat pada bahagian dahi, bawah mata dan juga pipi. Kerana kedutan inilah membuatkan muka kita Nampak tua dari usia kita yang sebenarnya. Tips Hilangkan Kedut Muka dan Kulit Mulus Seperti Bayi 1. Minyak Zaitun Untuk Hilangkan Kedut Muka Minyak zaitun bukan sahaja baik untuk kesihatan tetapi terbukti berkesan untuk rawatan kecantikkan kulit. Kandungan yang lengkap seperti vitamin C, D dan E, serta zat besi yang lengkap dengan anti bakteria terbaik untuk awet muda. Pssst cara mudah nak hilang kedutan halus pakai MedyoSerum je ❤️ #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #nakcantik  #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #lakukeras  #barangmalaysia  #produkwanita  #mampumilik  #serumajaib  #terapimuka  #serumviral  #glowing  #poriterbuka  #poritersumbat  #pelembabmuka  #tiadajerawat  #tiadajeragat  #bahansemulajadi  #pembersihmuka  #tiadakimia 
AIS KIUB TIMUN UNTUK MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA
.
.

Punca liang pori-pori besar * Kotoran
* Terdedah kepada cuaca panas
* Kulit yang berminyak
* Faktor Penuaan
* Genetik
* Mengamalkan diet yang tidak sihat dan pengambilan gula berlebihan
* Perubahan hormon semasa hamil
.
.

CARA TERBAIK MENGECILKAN LIANG PORI DIMUKA
.
.

Timun selalu digunakan sebagai salah satu bahan dalam kecantikan
kerana khasiatnya yang sangat banyak.
.
.

Bahan Bahan 
Cuma timun dan mineral water
.
.

Cara penyediaan
- Sagat @ blander timun
- Asingkan hampas timun dan jus perahan timun
- Masukan hampas timun dalam ice trays
- Masukan dalam peti sejuk beku dan biarkan semalaman
- Esok pagi hampa dah boleh start pakai ice timun ni.
- Biar selama 10 minit dan bilas guna air bersih
- Amalkan 2x sehari untuk kesan cepat
.
. ---------------------------- NAK SAMPLE RS CUCUMBER SECARA PERCUMA?
.
.
Komen ''SAYA NAK'' sekarang.
Cuma perlu bayar duit postage RM8.
Sample produk , serum , sabun dan flayers cara penggunaan diberi percuma.
.
.
 #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
AIS KIUB TIMUN UNTUK MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA . . Punca liang pori-pori besar * Kotoran * Terdedah kepada cuaca panas * Kulit yang berminyak * Faktor Penuaan * Genetik * Mengamalkan diet yang tidak sihat dan pengambilan gula berlebihan * Perubahan hormon semasa hamil . . CARA TERBAIK MENGECILKAN LIANG PORI DIMUKA . . Timun selalu digunakan sebagai salah satu bahan dalam kecantikan kerana khasiatnya yang sangat banyak. . . Bahan Bahan Cuma timun dan mineral water . . Cara penyediaan - Sagat @ blander timun - Asingkan hampas timun dan jus perahan timun - Masukan hampas timun dalam ice trays - Masukan dalam peti sejuk beku dan biarkan semalaman - Esok pagi hampa dah boleh start pakai ice timun ni. - Biar selama 10 minit dan bilas guna air bersih - Amalkan 2x sehari untuk kesan cepat . . ---------------------------- NAK SAMPLE RS CUCUMBER SECARA PERCUMA? . . Komen ''SAYA NAK'' sekarang. Cuma perlu bayar duit postage RM8. Sample produk , serum , sabun dan flayers cara penggunaan diberi percuma. . . #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat 
KULIT KERING BOLEH DIATASI DENGAN BUAH AVOKADO
Avokado mengandungi banyak nutrisi seperti Vitamin E, Vitamin K, zat besi dan lain-lain yang dapat membantu  tmenjaga kulit tetap sihat
Avokado memiliki kandungan kalium dan mineral yang tinggi , bermanfaat sebagai nutrisi untuk mengembalikan keanjalan kulit tanpa menyebabkan kerosakkan kulit
.
Bahan :
Buah avokado .
Cara Penyediaan :
Potongkan  2 bahagian avokado menjadi  separuh dan keluarkan biji avokado .
ambil isi avokado yang cukup dari dan masukkannya ke dalam mangkuk
.
Hancurkan dengan garpu sehingga lembut dan tebal
.
Sapu dan ratakan ke wajah hampa yang telah dibersihkan .
Korang biarkan kat muka selama 15-20 minit dan bilas menggunakan air suam .
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
KULIT KERING BOLEH DIATASI DENGAN BUAH AVOKADO Avokado mengandungi banyak nutrisi seperti Vitamin E, Vitamin K, zat besi dan lain-lain yang dapat membantu tmenjaga kulit tetap sihat Avokado memiliki kandungan kalium dan mineral yang tinggi , bermanfaat sebagai nutrisi untuk mengembalikan keanjalan kulit tanpa menyebabkan kerosakkan kulit . Bahan : Buah avokado . Cara Penyediaan : Potongkan 2 bahagian avokado menjadi separuh dan keluarkan biji avokado . ambil isi avokado yang cukup dari dan masukkannya ke dalam mangkuk . Hancurkan dengan garpu sehingga lembut dan tebal . Sapu dan ratakan ke wajah hampa yang telah dibersihkan . Korang biarkan kat muka selama 15-20 minit dan bilas menggunakan air suam . . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
KHASIAT DAUN SIREH MUDA.
.
.
Petik beberapa helai sireh muda, simpan di dalam peti sejuk. Setiap pagi, gosok wajah yang berjeragat dengan sehelai daun sireh muda. Buat sampai jeragat berkurangan, sireh juga membuatkan kulit anda lebih halus.
.
.
Kebaikan lain daun sireh:
.
.
1.Menyembuhkan jerawat yang meradang dan jerawat batu
2. Mengecilkan pori-pori wajah
3. Memudarkan kesan hitam dan bekas jerawat
4. Mengobati gatal pada kulit wajah
5. Mengeringkan luka pada wajah
.
.
Abah plan nak buat tutorial sireh ni this week. Sapa setuju? Komen "Nak tengok"
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #jeragat
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
 #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
KHASIAT DAUN SIREH MUDA. . . Petik beberapa helai sireh muda, simpan di dalam peti sejuk. Setiap pagi, gosok wajah yang berjeragat dengan sehelai daun sireh muda. Buat sampai jeragat berkurangan, sireh juga membuatkan kulit anda lebih halus. . . Kebaikan lain daun sireh: . . 1.Menyembuhkan jerawat yang meradang dan jerawat batu 2. Mengecilkan pori-pori wajah 3. Memudarkan kesan hitam dan bekas jerawat 4. Mengobati gatal pada kulit wajah 5. Mengeringkan luka pada wajah . . Abah plan nak buat tutorial sireh ni this week. Sapa setuju? Komen "Nak tengok" . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #jeragat  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
PELEMBAB TERBAIK UTK KULIT KERING
.
.
Bahan:
Madu & Yogurt
.
.
Cara penyediaan:
Ambil 2 sudu yogurt letak dalam mangkuk. Masukan 1 sudu
madu dalam yogurt tadi. Kacau sebati. Sapu  pakai tuala/cekak untuk halang rambut hampa dari terkena facial mask. Biarkan facial mask selama 10 ke 20 minit, bagi kering. .
.
Lepas itu boleh cuci dengan air suam, jangan air sejuk. Lap dengan tuala kering. Kulit hampa rasa lembap dan segar je kan?. Lakukan facial mask setiap malam sebelum tidur.
.
TAG 3 kawan hampa. .
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat 
#sabuntimun  #parut 
#cucumbersoap  #kulitberminyak 
#cucumberserum  #pori 
#serumtimun  #poriterbuka 
#rsteamon  #kulitberjerawat 
#naturalskincare  #kulitputih 
#rstimun  #kulitcerah 
#rscucumber  #kulitkusam 
#timun  #tipkulitcantik 
#cucumber  #hilangkanjerawat 
#tipcantik  #tipkulitputih 
#petuakulitcantik
PELEMBAB TERBAIK UTK KULIT KERING . . Bahan: Madu & Yogurt . . Cara penyediaan: Ambil 2 sudu yogurt letak dalam mangkuk. Masukan 1 sudu madu dalam yogurt tadi. Kacau sebati. Sapu pakai tuala/cekak untuk halang rambut hampa dari terkena facial mask. Biarkan facial mask selama 10 ke 20 minit, bagi kering. . . Lepas itu boleh cuci dengan air suam, jangan air sejuk. Lap dengan tuala kering. Kulit hampa rasa lembap dan segar je kan?. Lakukan facial mask setiap malam sebelum tidur. . TAG 3 kawan hampa. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
NIACINAMIDE SERUM

RM43 - COD MELAKA
NIACINAMIDE SERUM RM43 - COD MELAKA
Abah nak kekakak yang ada masalah sama macam ni komen kat bawah "ME" sebab abah nak hampa try free sample rs ni. Lepas dah try. Bagi testimoni. Deal?
.
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah#rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat 
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Abah nak kekakak yang ada masalah sama macam ni komen kat bawah "ME" sebab abah nak hampa try free sample rs ni. Lepas dah try. Bagi testimoni. Deal? . . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Korang mesti cuci muka tiap2 hari tapi muka still rasa berminyak, jerawat banyak?
.
Cuba tengok maybe korang ade buat kesalahan macam ni? So betulkan dan tengok maybe ade kesannya pada muka korang.
.
Selamat mencuba!
Korang mesti cuci muka tiap2 hari tapi muka still rasa berminyak, jerawat banyak? . Cuba tengok maybe korang ade buat kesalahan macam ni? So betulkan dan tengok maybe ade kesannya pada muka korang. . Selamat mencuba!
Siapa ada masalah kulit sensetif ? Merah-merah? dan gatal-gatal? Komen "Me"
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
#tipdaridapur #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare#kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Siapa ada masalah kulit sensetif ? Merah-merah? dan gatal-gatal? Komen "Me" . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapur  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
TQ customer yang sudi shopping dengan Shu. Moga muka cantik dan flawless dengan FJURA. 😘
.
.
Nak Shu bantu untuk rawat masalah kulit muka awak? Jom whatsapp Shu 019-6877220. Klik link di bio ya.
TQ customer yang sudi shopping dengan Shu. Moga muka cantik dan flawless dengan FJURA. 😘 . . Nak Shu bantu untuk rawat masalah kulit muka awak? Jom whatsapp Shu 019-6877220. Klik link di bio ya.
Nampak tak lain maciammmm seri dia lepas sapu foundation BGM. Glowing. Flawless. 😍
.
.
1 bekas rm49 jurrr tapi boleh tahan setahun uiiii. Seriesss! Satu bekas tu berat dia 20gm. .
.
📲 WHATSAPP : 019-6877220
📮 POSTAGE : Isnin - Jumaat
🚗 COD - Melaka
Nampak tak lain maciammmm seri dia lepas sapu foundation BGM. Glowing. Flawless. 😍 . . 1 bekas rm49 jurrr tapi boleh tahan setahun uiiii. Seriesss! Satu bekas tu berat dia 20gm. . . 📲 WHATSAPP : 019-6877220 📮 POSTAGE : Isnin - Jumaat 🚗 COD - Melaka
BAU Yogic Sleep MACAM PERFUME LELAKI HENSEM 😍😂
.
Hahaha.. Suka sangat leteww.. Yogic Sleep memang buat muka rasa sangat2 moist, lembut n glowing secara natural tau ! muka jadi lembap, kulit pun sihat.
.
Jom cantik secara semulajadi chuollss 😘
.
RM57 include postage
.
.
#yogicsleep
BAU Yogic Sleep MACAM PERFUME LELAKI HENSEM 😍😂 . Hahaha.. Suka sangat leteww.. Yogic Sleep memang buat muka rasa sangat2 moist, lembut n glowing secara natural tau ! muka jadi lembap, kulit pun sihat. . Jom cantik secara semulajadi chuollss 😘 . RM57 include postage . . #yogicsleep 
TQ customer sudi shopping dengan Shu. Setiap pembelian ada freegift tau. Tak kisah beli satu barang pun Shu bagi freegift. 😍
.
.
.
.
📲 WHATSAPP : 019-6877220
📮 POSTAGE : Isnin - Jumaat
🚗 COD - Melaka
TQ customer sudi shopping dengan Shu. Setiap pembelian ada freegift tau. Tak kisah beli satu barang pun Shu bagi freegift. 😍 . . . . 📲 WHATSAPP : 019-6877220 📮 POSTAGE : Isnin - Jumaat 🚗 COD - Melaka
Kalau ada set RS Cucumber ni, tak perlu lagi dah segat atau hiris timun 😍
-
Siapa dah cuba free sample kami ? Kalau belum, meh cepat dm atau whatsapp 0192976200 (link di bio profile)
-
P/s : Stock sample ni kalau dah habis, bulan 11 nanti baru ada semula 😅 Dekat HQ pun cuma tinggal 100 pcs je lagi 🤭
-
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat #sabuntimun  #parut #cucumbersoap  #kulitberminyak #cucumberserum  #pori #serumtimun  #poriterbuka #rsteamon  #kulitberjerawat #naturalskincare  #kulitputih #rstimun  #kulitcerah #rscucumber  #kulitkusam #timun  #tipkulitcantik #hilangkanjerawat #tipcantik  #tipkulitputih #petuakulit #uitmpuncakalam #uitmpalam #rsteamonselangor #rsteamonpalam #rsteamonpuncakalam
Kalau ada set RS Cucumber ni, tak perlu lagi dah segat atau hiris timun 😍 - Siapa dah cuba free sample kami ? Kalau belum, meh cepat dm atau whatsapp 0192976200 (link di bio profile) - P/s : Stock sample ni kalau dah habis, bulan 11 nanti baru ada semula 😅 Dekat HQ pun cuma tinggal 100 pcs je lagi 🤭 - #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulit  #uitmpuncakalam  #uitmpalam  #rsteamonselangor  #rsteamonpalam  #rsteamonpuncakalam 
PAKAI APA PRODUK MUKA AKU SAMA JE

FLAWLESS KE TIDAK? FUH LICIN SERIOUSLAHHH DAH TAKDA KETUI KETUI ATAS DAHI AKU, KALAU DAH CANTIK MACAM NI PERGI MANA MANA ORANG CAIR TENGOK JANGAN TERKEJUT PULAK K.

KENAPA NAK GUNA LAGI PRODUK YANG DAH TAKDA KESAN KAT KULIT TU? NAIK JERAWAT LAGI ADALAH. HAMPA TRY RS CUCUMBER, SEGAK WEH
RS CUCUMBER SESUAI UNTUK MASALAH KULIT HAMPA SEPERTI
✓ BERJERAWAT
✓ BERTINDAK MERAWAT PARUT JERAWAT
✓ MELEMBAPKAN KULIT HAMPA & TEGANG MENGECILKAN PORI-PORI TERBUKA
✓ NAK TAU LAGI PM  NAA

#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat 
#sabuntimun #parut 
#cucumbersoap #kulitberminyak 
#cucumberserum #pori 
#serumtimun #poriterbuka 
#rsteamon #kulitberjerawat 
#naturalskincare #kulitputih 
#rstimun #kulitcerah 
#rscucumber #kulitkusam 
#timun #tipkulitcantik #ciknor
#cucumber #hilangkanjerawat 
#tipcantik #tipkulitputih 
#petuakulitcanti #kalantanese
PAKAI APA PRODUK MUKA AKU SAMA JE FLAWLESS KE TIDAK? FUH LICIN SERIOUSLAHHH DAH TAKDA KETUI KETUI ATAS DAHI AKU, KALAU DAH CANTIK MACAM NI PERGI MANA MANA ORANG CAIR TENGOK JANGAN TERKEJUT PULAK K. KENAPA NAK GUNA LAGI PRODUK YANG DAH TAKDA KESAN KAT KULIT TU? NAIK JERAWAT LAGI ADALAH. HAMPA TRY RS CUCUMBER, SEGAK WEH RS CUCUMBER SESUAI UNTUK MASALAH KULIT HAMPA SEPERTI ✓ BERJERAWAT ✓ BERTINDAK MERAWAT PARUT JERAWAT ✓ MELEMBAPKAN KULIT HAMPA & TEGANG MENGECILKAN PORI-PORI TERBUKA ✓ NAK TAU LAGI PM NAA #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat   #sabuntimun  #parut   #cucumbersoap  #kulitberminyak   #cucumberserum  #pori   #serumtimun  #poriterbuka   #rsteamon  #kulitberjerawat   #naturalskincare  #kulitputih   #rstimun  #kulitcerah   #rscucumber  #kulitkusam   #timun  #tipkulitcantik  #ciknor  #cucumber  #hilangkanjerawat   #tipcantik  #tipkulitputih   #petuakulitcanti  #kalantanese 
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... .
Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. .
.
Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio.
.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. kaknyna nak bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat.
.
#tipdaridapur #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #rscucumberpahang #rstimunlover
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... . Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. . . Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio. . . P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. kaknyna nak bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat. . #tipdaridapur  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik  #rscucumberpahang  #rstimunlover 
KECILKAN PORI TERBUKA MENGGUNAKAN PISANG
.
Secara umum, pisang didominasi oleh dua jenis bahan iaitu air dan serat. Walau bagaimanapun, untuk pemakanannya, isi pisang cenderung dikuasai oleh pelbagai vitamin, seperti vitamin A, B, C dan E
.
Bahan :
Isi pisang
Yogurt
Madu
.
Cara penyediaan :
Lenyekkan isi pisang sehingga lumat di dalam mangkuk yang bersih.
.
Masukkan madu dan yogurt menggikut kuantiti banyak yang hampa nak guna.
.
Sapu sehingga rata di bahagian  pori terbuka dekat kulit hampa k.
.
Biarkan selama 30 minit atau sehingga masker menjadi kering .
Bilas muka menggunakan air sejuk atau air yang bersih kemudiaan lap menggunakan kain yang bersih.
. .
Kalau abah share tutorial ni dalam bentuk video. Hampa nak dak? komen "nak" lekaih. .
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
KECILKAN PORI TERBUKA MENGGUNAKAN PISANG . Secara umum, pisang didominasi oleh dua jenis bahan iaitu air dan serat. Walau bagaimanapun, untuk pemakanannya, isi pisang cenderung dikuasai oleh pelbagai vitamin, seperti vitamin A, B, C dan E . Bahan : Isi pisang Yogurt Madu . Cara penyediaan : Lenyekkan isi pisang sehingga lumat di dalam mangkuk yang bersih. . Masukkan madu dan yogurt menggikut kuantiti banyak yang hampa nak guna. . Sapu sehingga rata di bahagian pori terbuka dekat kulit hampa k. . Biarkan selama 30 minit atau sehingga masker menjadi kering . Bilas muka menggunakan air sejuk atau air yang bersih kemudiaan lap menggunakan kain yang bersih. . . Kalau abah share tutorial ni dalam bentuk video. Hampa nak dak? komen "nak" lekaih. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... .
Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. .
.
Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio.
.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. kaknyna bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat.
.
#tipdaridapur #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #rstimunpahang
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... . Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. . . Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio. . . P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. kaknyna bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat. . #tipdaridapur  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik  #rstimunpahang 
See, makeup dia maintain dari pagi tadi sampai malam. Still glowing, tak crack langsung. Kat batang hidung tuu jerawat seketoi. Hehe
.
.
❤ Foundation BGM kod 02 - RM49
❤ Argan oil BGM - RM49
❤ Moisturizer BGM - RM45
❤ Glowing spray BGM - RM49
❤ Loose powder BGM - RM49
.
.
📲 WHATSAPP : 019-6877220
📮 POSTAGE : Isnin - Jumaat
🚗 COD - Melaka
See, makeup dia maintain dari pagi tadi sampai malam. Still glowing, tak crack langsung. Kat batang hidung tuu jerawat seketoi. Hehe . . ❤ Foundation BGM kod 02 - RM49 ❤ Argan oil BGM - RM49 ❤ Moisturizer BGM - RM45 ❤ Glowing spray BGM - RM49 ❤ Loose powder BGM - RM49 . . 📲 WHATSAPP : 019-6877220 📮 POSTAGE : Isnin - Jumaat 🚗 COD - Melaka
Stress tengok kulit muka berjerawat? Berjeragat? Berparut? Serik guna produk bermekuri sampai kulit breakout?
.
.
FJURA FACE POLISH TREATMENT ✨
Rawatan untuk masalah2 kulit muka kusam, jerawat, jeragat, pori terbuka, tidak sekata dan untuk memulihkan semula struktur kulit akibat rosak memakai produk skincare yg bermekuri.
.
.
FJURA FACE POLISH TREATMENT merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka seperti ⬇
.
.
👉 Kulit kusam teruk
👉 Berjerawat/berjeragat
👉 Kulit kering mengelupas
👉 Kulit muka berminyak
👉 Warna kulit tak sekata
👉 Kulit rosak disebabkan pakai salah produk
.
.
Jika anda sedang mengalami masalah 👆👆👆
Jangan risau kami boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! Siapa tak mau kulit cantik kan? 😍😍
.
.
Takde pengelupasan
Takde merah2x
Takde kimia
Takde merkuri
Takde hidro.
.
.
Kandungan:
Water Base, Aqua, Jelly, Grape Seed Extract, Kojic Acid, Niacinamide / Vitamin B3, Bearberry Extract /Arbutin, Vitamin C, Vitamin E, Alore Vera / Alore Barbadensis Leaf Extract.
.
.
Nak Shu bantu untuk rawat masalah kulit muka awak? Jom whatsapp Shu 019-6877220. Klik link di bio ya.
Stress tengok kulit muka berjerawat? Berjeragat? Berparut? Serik guna produk bermekuri sampai kulit breakout? . . FJURA FACE POLISH TREATMENT ✨ Rawatan untuk masalah2 kulit muka kusam, jerawat, jeragat, pori terbuka, tidak sekata dan untuk memulihkan semula struktur kulit akibat rosak memakai produk skincare yg bermekuri. . . FJURA FACE POLISH TREATMENT merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka seperti ⬇ . . 👉 Kulit kusam teruk 👉 Berjerawat/berjeragat 👉 Kulit kering mengelupas 👉 Kulit muka berminyak 👉 Warna kulit tak sekata 👉 Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika anda sedang mengalami masalah 👆👆👆 Jangan risau kami boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! Siapa tak mau kulit cantik kan? 😍😍 . . Takde pengelupasan Takde merah2x Takde kimia Takde merkuri Takde hidro. . . Kandungan: Water Base, Aqua, Jelly, Grape Seed Extract, Kojic Acid, Niacinamide / Vitamin B3, Bearberry Extract /Arbutin, Vitamin C, Vitamin E, Alore Vera / Alore Barbadensis Leaf Extract. . . Nak Shu bantu untuk rawat masalah kulit muka awak? Jom whatsapp Shu 019-6877220. Klik link di bio ya.
3 Bahan ni boleh bantu kurangkan sunburn. .
.
1. Timun

Kisar timun sehinggar hancur dan campur dengan 2sudu madu. jadikan seperti masker dan pakai 30 minit pada wajah.

2. Tembikai

Hiris tembikai nipis dan tekap pada wajah. Biar selama 15 minit.Tembikai mengandungi zat astrigen yang boleh sejukan muka terbakar akibat cahaya matahari.

3. Yogurt

Campurkan yogurt dengan air perahan timun. Gaul rata dan jadikan masker. Kulit akan jadi lebih lega dan tenang.
.
.
Cuba tag 3 kawan korang. Mana tau betuah kaknyna hadiahkan 1 set sample percuma rscucumber. Elok untuk sunbun
.
.
#tipdaridapur #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #nakcantik #nakcantikcarisaya  #rstimunpahang
3 Bahan ni boleh bantu kurangkan sunburn. . . 1. Timun Kisar timun sehinggar hancur dan campur dengan 2sudu madu. jadikan seperti masker dan pakai 30 minit pada wajah. 2. Tembikai Hiris tembikai nipis dan tekap pada wajah. Biar selama 15 minit.Tembikai mengandungi zat astrigen yang boleh sejukan muka terbakar akibat cahaya matahari. 3. Yogurt Campurkan yogurt dengan air perahan timun. Gaul rata dan jadikan masker. Kulit akan jadi lebih lega dan tenang. . . Cuba tag 3 kawan korang. Mana tau betuah kaknyna hadiahkan 1 set sample percuma rscucumber. Elok untuk sunbun . . #tipdaridapur  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #rstimunpahang 
Siapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. .
.
Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio.
.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Min bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat.
#rstimun #rscucumber #organik #timun #tipscantik #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat
Syukur alhamdulillah.. 💋Kebaikan Miracle Skin Botox MEDYO Serum by Niss: 🍏Waterbased. Syejuk jer. Bau wangi epal hijau. 💋 🎈Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
🎈Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
🎈Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
🎈Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🎈Merawat jerawat serta jeragat
🎈Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
🎈Membentuk bibir anda mungil #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #lakukeras #barangmalaysia #produkwanita #mampumilik #serumajaib #terapimuka #serumviral #glowing #poriterbuka #poritersumbat #pelembabmuka #tiadajerawat #tiadajeragat #bahansemulajadi #pembersihmuka #tiadakimia
Syukur alhamdulillah.. 💋Kebaikan Miracle Skin Botox MEDYO Serum by Niss: 🍏Waterbased. Syejuk jer. Bau wangi epal hijau. 💋 🎈Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 🎈Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 🎈Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 🎈Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🎈Merawat jerawat serta jeragat 🎈Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 🎈Membentuk bibir anda mungil #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #nakcantik  #nakglowing  #nakputih  #kulitlicin  #antijeragat  #antijerawat  #berseri  #kulitkering  #selmati  #antikedut  #mukaflawless  #senangpakai  #produlhalal  #serumsejuk  #lakukeras  #barangmalaysia  #produkwanita  #mampumilik  #serumajaib  #terapimuka  #serumviral  #glowing  #poriterbuka  #poritersumbat  #pelembabmuka  #tiadajerawat  #tiadajeragat  #bahansemulajadi  #pembersihmuka  #tiadakimia 
GUNA LOBAK MERAH UTK KULIT BERKEDUT

Lobak sangat baik untuk kulit kerana semulajadi mempunyai Vitamin A dan antioksidan yang akan melindungi kulit daripada sinaran matahari. Lobak menghalang jerawat, kulit kering, kedutan pra-matang dan membantu anda untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah.
.
.
✌Bahan : 
Lobak merah 
Kuning telur
Tepung jagung
.
✌Cara penyediaan :
Parutkan sebatang lobak merah sehingga lumat
. 
Campurkan dengan sesudu tepung jagung dan sebiji kuning telur
. 
Kacau hingga sebati dan sapu pada kulit muka sekali sehari. .
Amalkan setiap hari untuk dapatkan awet muda
.
TAG 3 kawan hampa untuk menang 1set sample RS Cucumber. Klik “TURN ON NOTIFICATION” kalau nak tahu siapa pemenang bertuah .
.
FOLLOW
Follow : @tips_bebasjerawat 
Follow : @tips_bebasjerawat 
Follow : @tips_bebasjerawat 
FOLLOW for testimoni
Follow :@rsteamon.feedback
Follow :@rsteamon.feedback
Follow :@rsteamon.feedback
.
.
#tipscantikally #tips_bebasjerawat
#tipssimpletapipower #tipdaridapurabah 
#rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam 
#timun #tipkulitcantik #cucumber
#hilangkanjerawat #tipcantik#tipkulitputih  #petuakulitcantik
GUNA LOBAK MERAH UTK KULIT BERKEDUT Lobak sangat baik untuk kulit kerana semulajadi mempunyai Vitamin A dan antioksidan yang akan melindungi kulit daripada sinaran matahari. Lobak menghalang jerawat, kulit kering, kedutan pra-matang dan membantu anda untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah. . . ✌Bahan :  Lobak merah  Kuning telur Tepung jagung . ✌Cara penyediaan : Parutkan sebatang lobak merah sehingga lumat .  Campurkan dengan sesudu tepung jagung dan sebiji kuning telur .  Kacau hingga sebati dan sapu pada kulit muka sekali sehari. . Amalkan setiap hari untuk dapatkan awet muda . TAG 3 kawan hampa untuk menang 1set sample RS Cucumber. Klik “TURN ON NOTIFICATION” kalau nak tahu siapa pemenang bertuah . . FOLLOW Follow : @tips_bebasjerawat Follow : @tips_bebasjerawat Follow : @tips_bebasjerawat FOLLOW for testimoni Follow :@rsteamon.feedback Follow :@rsteamon.feedback Follow :@rsteamon.feedback . . #tipscantikally  #tips_bebasjerawat  #tipssimpletapipower  #tipdaridapurabah   #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam   #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Sapa ada masalah whitehead & blackheads? .
.
Hampa buh madu. Campuq sikit dengan lemon. Sikit ja tau lemon tu. Jangan buh banyak nanti madu jadi terlalu cair. Lepas tu kacau bagai sebati. Tempek buh kt hidung @ dahi hampa. .
.
Biaq sampai kering. Lepas tu tarik. .
.
Haaa segakk teruih hidung hampa. Nak abah buat video tutorial ?  #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
Sapa ada masalah whitehead & blackheads? . . Hampa buh madu. Campuq sikit dengan lemon. Sikit ja tau lemon tu. Jangan buh banyak nanti madu jadi terlalu cair. Lepas tu kacau bagai sebati. Tempek buh kt hidung @ dahi hampa. . . Biaq sampai kering. Lepas tu tarik. . . Haaa segakk teruih hidung hampa. Nak abah buat video tutorial ? #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat 
MANFAAT AIR BERAS
. .
Abah dulu masa sekolah rajin mengunakan air beras sebagai pencuci muka. .
.
Mencuci wajah dengan air beras dapat
- Mencerahkan wajah
- Mengecutkan jerawat
- Menghilangkan parut jerawat
- Mengawal minyak berlebihan
- Merawat kulit kering
.
.
Cubalah. Nak buat pelembab rambut pun boleh.
 #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
MANFAAT AIR BERAS . . Abah dulu masa sekolah rajin mengunakan air beras sebagai pencuci muka. . . Mencuci wajah dengan air beras dapat - Mencerahkan wajah - Mengecutkan jerawat - Menghilangkan parut jerawat - Mengawal minyak berlebihan - Merawat kulit kering . . Cubalah. Nak buat pelembab rambut pun boleh. #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat 
CARA PICIT JERAWAT TANPA PARUT
.
. * Kalau nak picit gunakan jari pastikan tangan di cuci menggunakan sabun antibakteria dan juga kuku mestilah dipotong supaya tak mencederakan kulit muka.Kuku yang dan jari yang bersih dapat mengelakkan kuman daripada menjangkiti kawasan luka jerawat dan dapat mempercepatkan penyembuhan luka jerawat. .
.
* Gunakan sarung tangan semasa memicit jerawat atau sekurang kurangnya melapik tangan dengan tisu untuk elakkan kemungkinan luka pada kulit .
.
* Tanggalkan make up di muka dan cuci bersih dengan pencuci muka.Ini untuk megelakkan bakteria daripada luar terus masuk kedalam kulit .
.
* Steamkan muka beberapa minit pada wajah bagi membuka liang pori dan juga memudahkan jerawat dibersihkan .
..
* Picit jerawat dengan mengenalpasti  mata jerawat,keluarkan isi jerawat kemudian lapkan dengan tisu bersih.Jangan picit gunakan jari dan kuku. .
.
* Selepas jerawat selesai dipicit,sapukan sedikit serum dibahagian jerawat tersebut bagi mempercepatkan luka kering dan cepat sembuh .
.
#rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #carahilangkanjerawat #petua #cantikinstagram
CARA PICIT JERAWAT TANPA PARUT . . * Kalau nak picit gunakan jari pastikan tangan di cuci menggunakan sabun antibakteria dan juga kuku mestilah dipotong supaya tak mencederakan kulit muka.Kuku yang dan jari yang bersih dapat mengelakkan kuman daripada menjangkiti kawasan luka jerawat dan dapat mempercepatkan penyembuhan luka jerawat. . . * Gunakan sarung tangan semasa memicit jerawat atau sekurang kurangnya melapik tangan dengan tisu untuk elakkan kemungkinan luka pada kulit . . * Tanggalkan make up di muka dan cuci bersih dengan pencuci muka.Ini untuk megelakkan bakteria daripada luar terus masuk kedalam kulit . . * Steamkan muka beberapa minit pada wajah bagi membuka liang pori dan juga memudahkan jerawat dibersihkan . .. * Picit jerawat dengan mengenalpasti  mata jerawat,keluarkan isi jerawat kemudian lapkan dengan tisu bersih.Jangan picit gunakan jari dan kuku. . . * Selepas jerawat selesai dipicit,sapukan sedikit serum dibahagian jerawat tersebut bagi mempercepatkan luka kering dan cepat sembuh . . #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #carahilangkanjerawat  #petua  #cantikinstagram 
Siapa yang nak cantik flawless macam ni dengan RS Cucumber dengan hanya bermodalkan RM50 sahaja sebulan❓❗️
Dengan hanya 50hengget pun korang boleh cantik flawlessss kalah retis kau 🤣
Kalau nak cepat klik "Contact Us" 
#rsteamon #rsteamonkelantan #rsteamonfeedback #cucumbersoap #cucumberserum #kulitberminyak #kulitberjerawat #poriterbuka #kulitkusam #tipscantik
Patutlah muka abah bersih. Abah guna ni
.
.
Siapa nak segak macam ni dengan Rs Cucumber modal RM50 je sebulan. Komen ‘saya nak’ kat bawah.
.
.
P/s untuk 20 customer terawal buat belian saya akan bagi freegift facebrush bernilai RM20. Siapa cepat dia dapat.
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat 
#sabuntimun  #parut 
#cucumbersoap  #kulitberminyak 
#cucumberserum  #pori 
#serumtimun  #poriterbuka 
#rsteamon  #kulitberjerawat 
#naturalskincare  #kulitputih 
#rstimun  #kulitcerah 
#rscucumber  #kulitkusam 
#timun  #tipkulitcantik 
#cucumber  #hilangkanjerawat 
#tipcantik  #tipkulitputih 
#petuakulit
Patutlah muka abah bersih. Abah guna ni . . Siapa nak segak macam ni dengan Rs Cucumber modal RM50 je sebulan. Komen ‘saya nak’ kat bawah. . . P/s untuk 20 customer terawal buat belian saya akan bagi freegift facebrush bernilai RM20. Siapa cepat dia dapat. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulit 
MANFAAT LUAR BIASA TEH UTK MUKA BREAKOUT
.
.
Antara kelebihan teh ni salah satunya, teh sangat anti bakteria yang boleh membantu mengurangkan kesan jerawat merebak dan mampu membersihkan kotoran yang melekat pada kulit wajah. 
Tip ni juga boleh bantu hampa :
1. Cerahkan kulit
2. Mengatasi jeragat
3. Menghilangkan mata panda
4. Merawat radang akibat jerawat
5. Mengecutkan jerawat
6. Melembabkan wajah
7. menghaluskan kulit

Bahan:
2 uncang teh 
2 sudu madu
Air panas 1 gelas
.
.
Penyediaan:
Rendam uncang teh dalam air panas. Biar sehingga teh kembang. Ambil uncang teh dan keluarkan serbuk teh tadi. Masukan 2 sudu madu dalam air panas tadi. Kalau kulit hampa jenis berminyak. Masuk lemon 2 sudu na. .
.
Lepas tu hampas teh yang dah dikeluarkan tadi. Hampa masukan dalam ais tray. lepas tu masukan pulak air teh yang dah campur dengan madu tadi.
.
.
Simpan dalam peti ais. dan pakai selepas ais teh tadi dah keras. Ulang tips ini 2 3 kali  seminggu untuk mendapatkan hasil cepat.
.
P/s : Ais teh tadi boleh disimpan sampai 1 bulan dalam peti sejuk beku.. .
Spam komen #tipdaridapurabah banyak banyak. Yang terakhir komen. Abah bagi hadiah misteri. .
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat 
#sabuntimun  #parut 
#cucumbersoap  #kulitberminyak 
#cucumberserum  #pori 
#serumtimun  #poriterbuka 
#rsteamon  #kulitberjerawat 
#naturalskincare  #kulitputih 
#rstimun  #kulitcerah 
#rscucumber  #kulitkusam 
#timun  #tipkulitcantik 
#cucumber  #hilangkanjerawat 
#tipcantik  #tipkulitputih 
#petuakulitcantik
MANFAAT LUAR BIASA TEH UTK MUKA BREAKOUT . . Antara kelebihan teh ni salah satunya, teh sangat anti bakteria yang boleh membantu mengurangkan kesan jerawat merebak dan mampu membersihkan kotoran yang melekat pada kulit wajah. Tip ni juga boleh bantu hampa : 1. Cerahkan kulit 2. Mengatasi jeragat 3. Menghilangkan mata panda 4. Merawat radang akibat jerawat 5. Mengecutkan jerawat 6. Melembabkan wajah 7. menghaluskan kulit Bahan: 2 uncang teh 2 sudu madu Air panas 1 gelas . . Penyediaan: Rendam uncang teh dalam air panas. Biar sehingga teh kembang. Ambil uncang teh dan keluarkan serbuk teh tadi. Masukan 2 sudu madu dalam air panas tadi. Kalau kulit hampa jenis berminyak. Masuk lemon 2 sudu na. . . Lepas tu hampas teh yang dah dikeluarkan tadi. Hampa masukan dalam ais tray. lepas tu masukan pulak air teh yang dah campur dengan madu tadi. . . Simpan dalam peti ais. dan pakai selepas ais teh tadi dah keras. Ulang tips ini 2 3 kali seminggu untuk mendapatkan hasil cepat. . P/s : Ais teh tadi boleh disimpan sampai 1 bulan dalam peti sejuk beku.. . Spam komen #tipdaridapurabah  banyak banyak. Yang terakhir komen. Abah bagi hadiah misteri. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
Q : Apa bahan utama rs cucumber ? .

A : Dalam rs serum ni  timun yang real. Bukan pati dan bukan extract timun. Sebab tu result yang hampa akan dapat macam pakai timun yang real tu. Kalau hampa rajin, ada masa boleh pakai timun biasa. .
.
Tapi kalau hampa tak dan. Nak cepat. Wajib try rs cucumber serum ni. Timun biasa kalau hampa pakai. Kena buh dalam peti ais sebab timun senang masam.
.
.
tapi rs cucumber serum ni tak perlu buh dalam peti ais.Lebih mudah nak bawa ke mana mana. Dan dapat result yang sama macam real timun.
.
.
Sapa dah cuba rs cucumber, Best dak?
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #rscucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
 #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Q : Apa bahan utama rs cucumber ? . A : Dalam rs serum ni timun yang real. Bukan pati dan bukan extract timun. Sebab tu result yang hampa akan dapat macam pakai timun yang real tu. Kalau hampa rajin, ada masa boleh pakai timun biasa. . . Tapi kalau hampa tak dan. Nak cepat. Wajib try rs cucumber serum ni. Timun biasa kalau hampa pakai. Kena buh dalam peti ais sebab timun senang masam. . . tapi rs cucumber serum ni tak perlu buh dalam peti ais.Lebih mudah nak bawa ke mana mana. Dan dapat result yang sama macam real timun. . . Sapa dah cuba rs cucumber, Best dak? . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #rscucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
SUNBURN SUDAHHH... ITU YG X MAU KALAU PERGI MANDI2 KAT PANTAI..
.

jgn gusar cik kak..ape kata rawat dengan produk #Meeracle..
.

ramai yg dah guna tuk rawat sunburn dn mereka #menjadidenganmeeracle..
malahan kulit semakin sihat dqn pololes..
.

Berminat nak tahu banyak lagi..Cepat2 wasap ke 👇🏻 ☎www.wasap.my/60137119655/meeracle

#cod_iskandarputeri
#cod_larkin
#cod_gelangpatah
#cod_nusajaya
#meeracle_nusajaya
#meeracle_iskandarputeri
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#poriterbuka
#serumviral
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#OurDreamComeTrue
#paskalthemovie 
#lantakfestival
SUNBURN SUDAHHH... ITU YG X MAU KALAU PERGI MANDI2 KAT PANTAI.. . jgn gusar cik kak..ape kata rawat dengan produk #Meeracle .. . ramai yg dah guna tuk rawat sunburn dn mereka #menjadidenganmeeracle .. malahan kulit semakin sihat dqn pololes.. . Berminat nak tahu banyak lagi..Cepat2 wasap ke 👇🏻 ☎www.wasap.my/60137119655/meeracle #cod_iskandarputeri  #cod_larkin  #cod_gelangpatah  #cod_nusajaya  #meeracle_nusajaya  #meeracle_iskandarputeri  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #poriterbuka  #serumviral  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #meeracleadvanceformula  #OurDreamComeTrue  #paskalthemovie  #lantakfestival 
SUITABLE FOR ALL SKIN TYPES
.
.
AND HIGHLY RECOMMENDED FOR ACNE, PORES, UNEVEN SKIN TONE, BLACKHEAD AND WHITEHEAD
.
COD MELAKA. WASSAP NOW 0103570809 OR DM ok 👌
SUITABLE FOR ALL SKIN TYPES . . AND HIGHLY RECOMMENDED FOR ACNE, PORES, UNEVEN SKIN TONE, BLACKHEAD AND WHITEHEAD . COD MELAKA. WASSAP NOW 0103570809 OR DM ok 👌
👉Ada 2 Produk Keluaran Meeracle 💕

A)30 ML |

1. Meeracle Serum 💎

Meeracle Gemstone Serum adalah serum PERTAMA di ASIA yang menggunakan extrak “ batu permata “ atau dikenali sebagai “ formula Gemstone “ sebagai bahan utama . ✅ Merawat Pelbagai Masalah Kulit
✅ Merawat masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit berminyak dan tona kulit tidak sekata
✅ Melambatkan Proses Penuaan
✅ Kandungan diamond membantu melambatkan proses penuaan sehingga wajah tampak awet muda
✅ Mencerahkan Kulit
✅ Formula kandungan aktif yang dapat membantu mengebukan dan mencerahkan kulit
✅ Menegangkan Kulit
✅ Kandungan pearl dapat menjadikan tekstur kulit lebih sihat, halus, anjal dan gebu

B)50 ML |

2. Meeracle Cleanser 💎

Meeracle Gemstone Cleanser adalah product PERTAMA di ASIA yg menggunakan extrak batu permata seperti
Malachite Stone sebagai bahan utama beserta extrak teh hijau dan extrak aloe vera. ✅ Membersihkan Kulit
✅ Mengecilkan pori-pori, membersihkan dan menyingkirkan lebihan minyak pada kulit wajah
✅ Melembapkan Kulit
✅ Bertindak sebagai pelembab kulit sehingga kulit wajah menjadi lebih segar
✅ Menganjalkan Kulit
✅ Kandungan Malachite Stone mampu menjadikan kulit wajah sentiasa anjal dan bersinar

Berminat nak tahu banyak lagi..Cepat2 wasap ke 👇🏻 ☎www.wasap.my/60137119655/meeracle

#cod_iskandarputeri
#cod_larkin
#cod_gelangpatah
#cod_nusajaya
#meeracle_nusajaya
#meeracle_iskandarputeri
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#poriterbuka
#serumviral
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#OurDreamComeTrue
#paskal
👉Ada 2 Produk Keluaran Meeracle 💕 A)30 ML | 1. Meeracle Serum 💎 Meeracle Gemstone Serum adalah serum PERTAMA di ASIA yang menggunakan extrak “ batu permata “ atau dikenali sebagai “ formula Gemstone “ sebagai bahan utama . ✅ Merawat Pelbagai Masalah Kulit ✅ Merawat masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit berminyak dan tona kulit tidak sekata ✅ Melambatkan Proses Penuaan ✅ Kandungan diamond membantu melambatkan proses penuaan sehingga wajah tampak awet muda ✅ Mencerahkan Kulit ✅ Formula kandungan aktif yang dapat membantu mengebukan dan mencerahkan kulit ✅ Menegangkan Kulit ✅ Kandungan pearl dapat menjadikan tekstur kulit lebih sihat, halus, anjal dan gebu B)50 ML | 2. Meeracle Cleanser 💎 Meeracle Gemstone Cleanser adalah product PERTAMA di ASIA yg menggunakan extrak batu permata seperti Malachite Stone sebagai bahan utama beserta extrak teh hijau dan extrak aloe vera. ✅ Membersihkan Kulit ✅ Mengecilkan pori-pori, membersihkan dan menyingkirkan lebihan minyak pada kulit wajah ✅ Melembapkan Kulit ✅ Bertindak sebagai pelembab kulit sehingga kulit wajah menjadi lebih segar ✅ Menganjalkan Kulit ✅ Kandungan Malachite Stone mampu menjadikan kulit wajah sentiasa anjal dan bersinar Berminat nak tahu banyak lagi..Cepat2 wasap ke 👇🏻 ☎www.wasap.my/60137119655/meeracle #cod_iskandarputeri  #cod_larkin  #cod_gelangpatah  #cod_nusajaya  #meeracle_nusajaya  #meeracle_iskandarputeri  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #poriterbuka  #serumviral  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #meeracleadvanceformula  #OurDreamComeTrue  #paskal 
👉Ada 2 Produk Keluaran Meeracle 💕

A)30 ML |

1. Meeracle Serum 💎

Meeracle Gemstone Serum adalah serum PERTAMA di ASIA yang menggunakan extrak “ batu permata “ atau dikenali sebagai “ formula Gemstone “ sebagai bahan utama . ✅ Merawat Pelbagai Masalah Kulit
✅ Merawat masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit berminyak dan tona kulit tidak sekata
✅ Melambatkan Proses Penuaan
✅ Kandungan diamond membantu melambatkan proses penuaan sehingga wajah tampak awet muda
✅ Mencerahkan Kulit
✅ Formula kandungan aktif yang dapat membantu mengebukan dan mencerahkan kulit
✅ Menegangkan Kulit
✅ Kandungan pearl dapat menjadikan tekstur kulit lebih sihat, halus, anjal dan gebu

B)50 ML |

2. Meeracle Cleanser 💎

Meeracle Gemstone Cleanser adalah product PERTAMA di ASIA yg menggunakan extrak batu permata seperti
Malachite Stone sebagai bahan utama beserta extrak teh hijau dan extrak aloe vera. ✅ Membersihkan Kulit
✅ Mengecilkan pori-pori, membersihkan dan menyingkirkan lebihan minyak pada kulit wajah
✅ Melembapkan Kulit
✅ Bertindak sebagai pelembab kulit sehingga kulit wajah menjadi lebih segar
✅ Menganjalkan Kulit
✅ Kandungan Malachite Stone mampu menjadikan kulit wajah sentiasa anjal dan bersinar

Berminat nak tahu banyak lagi..Cepat2 wasap ke 👇🏻 ☎www.wasap.my/60137119655/meeracle

#cod_iskandarputeri
#cod_larkin
#cod_gelangpatah
#cod_nusajaya
#meeracle_nusajaya
#meeracle_iskandarputeri
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#poriterbuka
#serumviral
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#OurDreamComeTrue
#paskal
👉Ada 2 Produk Keluaran Meeracle 💕 A)30 ML | 1. Meeracle Serum 💎 Meeracle Gemstone Serum adalah serum PERTAMA di ASIA yang menggunakan extrak “ batu permata “ atau dikenali sebagai “ formula Gemstone “ sebagai bahan utama . ✅ Merawat Pelbagai Masalah Kulit ✅ Merawat masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit berminyak dan tona kulit tidak sekata ✅ Melambatkan Proses Penuaan ✅ Kandungan diamond membantu melambatkan proses penuaan sehingga wajah tampak awet muda ✅ Mencerahkan Kulit ✅ Formula kandungan aktif yang dapat membantu mengebukan dan mencerahkan kulit ✅ Menegangkan Kulit ✅ Kandungan pearl dapat menjadikan tekstur kulit lebih sihat, halus, anjal dan gebu B)50 ML | 2. Meeracle Cleanser 💎 Meeracle Gemstone Cleanser adalah product PERTAMA di ASIA yg menggunakan extrak batu permata seperti Malachite Stone sebagai bahan utama beserta extrak teh hijau dan extrak aloe vera. ✅ Membersihkan Kulit ✅ Mengecilkan pori-pori, membersihkan dan menyingkirkan lebihan minyak pada kulit wajah ✅ Melembapkan Kulit ✅ Bertindak sebagai pelembab kulit sehingga kulit wajah menjadi lebih segar ✅ Menganjalkan Kulit ✅ Kandungan Malachite Stone mampu menjadikan kulit wajah sentiasa anjal dan bersinar Berminat nak tahu banyak lagi..Cepat2 wasap ke 👇🏻 ☎www.wasap.my/60137119655/meeracle #cod_iskandarputeri  #cod_larkin  #cod_gelangpatah  #cod_nusajaya  #meeracle_nusajaya  #meeracle_iskandarputeri  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #poriterbuka  #serumviral  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #meeracleadvanceformula  #OurDreamComeTrue  #paskal 
Hiii Selamat Pagi semua 🤗
-
Serum RS Cucumber ni berasaskan timun sebenar tau. Serum yang penuh dengan getah timun. Boleh membuatkan kulit akan jadi lembut dan tegang 😊
-
Kalau korang ada masalah kulit berminyak, kulit kering, kulit berjerawat, sunburn dan lain-lain lagi. Kami cadangkan korang cuba dulu RS Cucumber ni. InshaAllah, khasiat timun yang digunakan dapat merawat masalah kulit korang👍🏻
-
Sebab kami dah dapat banyak testimoni. Alhamdulillah setakat ni semua bagi feedback yang menyenangkan 🌸
-
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback  #jerawat #sabuntimun  #parut #cucumbersoap  #kulitberminyak #cucumberserum  #pori #serumtimun  #poriterbuka #rsteamon  #kulitberjerawat #naturalskincare  #kulitputih #rstimun  #kulitcerah #rscucumber  #kulitkusam #timun  #tipkulitcantik #hilangkanjerawat #tipcantik  #tipkulitputih #petuakulit #uitmpuncakalam #uitmpalam #rsteamonselangor #rsteamonpalam #rsteamonpuncakalam
Hiii Selamat Pagi semua 🤗 - Serum RS Cucumber ni berasaskan timun sebenar tau. Serum yang penuh dengan getah timun. Boleh membuatkan kulit akan jadi lembut dan tegang 😊 - Kalau korang ada masalah kulit berminyak, kulit kering, kulit berjerawat, sunburn dan lain-lain lagi. Kami cadangkan korang cuba dulu RS Cucumber ni. InshaAllah, khasiat timun yang digunakan dapat merawat masalah kulit korang👍🏻 - Sebab kami dah dapat banyak testimoni. Alhamdulillah setakat ni semua bagi feedback yang menyenangkan 🌸 - #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulit  #uitmpuncakalam  #uitmpalam  #rsteamonselangor  #rsteamonpalam  #rsteamonpuncakalam 
TOMATO MENDAPATKAN KULIT CERAH DAN LICIN .
.
Buah tomato kaya dengan vitamin A & C dan ia mampu melembabkan kulit muka dengan semulajadi . .
Tomato dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah, hasilnya jerawat mengecut dan kulit menjadi licin.
.
.
Bahan : 
1 biji tomato
.
Cara penyediaan :
Lenyek @ kisar tomato dan Sapukan sehingga rata pada wajah dengan urut perlahan-lahan
.
Tunggu sehingga kering selama 20 minit .
Kemudian, bilaskan muka dengan air suam sehingga bersih
.
.
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
Follow : @rsteamon.feedback
.
.
#tipdaridapur  #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut
#cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori
#serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat
#naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah
#rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat#tipcantik
#tipkulitputih #petuakulitcantik
TOMATO MENDAPATKAN KULIT CERAH DAN LICIN . . Buah tomato kaya dengan vitamin A & C dan ia mampu melembabkan kulit muka dengan semulajadi . . Tomato dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah, hasilnya jerawat mengecut dan kulit menjadi licin. . . Bahan :  1 biji tomato . Cara penyediaan : Lenyek @ kisar tomato dan Sapukan sehingga rata pada wajah dengan urut perlahan-lahan . Tunggu sehingga kering selama 20 minit . Kemudian, bilaskan muka dengan air suam sehingga bersih . . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapur   #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik 
TONER TIMUN UNTUK MUKA BREAKOUT
.
.

Toner timun ni sangat sesuai untuk kecutkan  En J yang berleluasa kat muka tu. Dan paling best. Toner timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? .
.

Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai toner timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. .
.

Kalau ada masalah kulit berminyak. Boleh perah sedikit lemon. Lomon ni nanti akan serap minyak minyak kat muka hampa. Kat bawah aku share bahan dan cara penyediaan.
.
.

Bahan-bahan 
1/2 Timun
1/2 Lemon
Penapis air teh 
Penyagat

Cara penyediaan
.
.

Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. .
.
Amik air timun , campur dengan perahan lemon. Khas untuk kulit berminyak sahaja. Kalau kulit tak berminyak. Tak perlu lemon na. .
.

Masukkan dalam botol. Simpan dalam
peti ais sebelum guna. Toner timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. .
.

Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam
sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka breakout lagi. 
Good luck ---------------------------
NAK SAMPLE RS CUCUMBER SECARA PERCUMA?

Komen ''SAYA NAK! “  #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #nakcantikcarisaya
TONER TIMUN UNTUK MUKA BREAKOUT . . Toner timun ni sangat sesuai untuk kecutkan En J yang berleluasa kat muka tu. Dan paling best. Toner timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? . . Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai toner timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. . . Kalau ada masalah kulit berminyak. Boleh perah sedikit lemon. Lomon ni nanti akan serap minyak minyak kat muka hampa. Kat bawah aku share bahan dan cara penyediaan. . . Bahan-bahan 1/2 Timun 1/2 Lemon Penapis air teh Penyagat Cara penyediaan . . Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. . . Amik air timun , campur dengan perahan lemon. Khas untuk kulit berminyak sahaja. Kalau kulit tak berminyak. Tak perlu lemon na. . . Masukkan dalam botol. Simpan dalam peti ais sebelum guna. Toner timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. . . Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka breakout lagi. Good luck --------------------------- NAK SAMPLE RS CUCUMBER SECARA PERCUMA? Komen ''SAYA NAK! “ #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat  #nakcantikcarisaya 
GEL TIMUN UNTUK DPT KULIT MACAM PUTIH TELUR

Gel timun ni sangat sesuai untuk dapatkan kulit kilat kilat macam ni sebelum raya.  Kalau ada jerawat yang berleluasa kat muka tu pon boleh cuba pakai gel timun ni. Dan paling best. Gel timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? 
Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai gel timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. 
Bahan-bahan 
1/2 Timun
Alovera beli kat watson @ guardian
Penyagat

Cara penyediaan

Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. 
Amik air timun , campur dengan alovera.

Masukkan dalam bekas. Simpan dalam
peti ais sebelum guna. Gel timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. 
Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam
sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka tak flowless lagi. 
Good luck
.
.
 #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
GEL TIMUN UNTUK DPT KULIT MACAM PUTIH TELUR Gel timun ni sangat sesuai untuk dapatkan kulit kilat kilat macam ni sebelum raya. Kalau ada jerawat yang berleluasa kat muka tu pon boleh cuba pakai gel timun ni. Dan paling best. Gel timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai gel timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. Bahan-bahan 1/2 Timun Alovera beli kat watson @ guardian Penyagat Cara penyediaan Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. Amik air timun , campur dengan alovera. Masukkan dalam bekas. Simpan dalam peti ais sebelum guna. Gel timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka tak flowless lagi. Good luck . . #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat 
TUAN PUAN ADA MASALAH NAK HILANGKAN JERAGAT?
.
MYLEA FRECKLES SERUM boleh digunakan pelbagai lapisan umur & tak mengira jantina. Serum istimewa ni dicipta khas untuk seisi keluarga.
.
💋 Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
💋 Mencegah jeragat dari MEREBAK & MENEBAL!
💋 Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
💋 Membantu menghilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT!
💋 Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
💋 Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
💋 Merawat KULIT KUSAM!
💋 Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
💋 Mengecilkan LIANG PORI!
💋 Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!
.
Kenapa mesti ragu-ragu dengan Mylea Freckles Serum. Berminat nak tau lebih lanjut, wasap Atie..
📲 017 9363 910
.
Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!!
.
Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!!
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #GoPakNil #BazarOnline #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaOctoberPromotion
TUAN PUAN ADA MASALAH NAK HILANGKAN JERAGAT? . MYLEA FRECKLES SERUM boleh digunakan pelbagai lapisan umur & tak mengira jantina. Serum istimewa ni dicipta khas untuk seisi keluarga. . 💋 Penawar nombor 1 masalah JERAGAT! 💋 Mencegah jeragat dari MEREBAK & MENEBAL! 💋 Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah! 💋 Membantu menghilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT! 💋 Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata! 💋 Membantu MENCERAHKAN kulit wajah! 💋 Merawat KULIT KUSAM! 💋 Mengawal masalah KULIT BERMINYAK! 💋 Mengecilkan LIANG PORI! 💋 Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! . Kenapa mesti ragu-ragu dengan Mylea Freckles Serum. Berminat nak tau lebih lanjut, wasap Atie.. 📲 017 9363 910 . Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!! . Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #GoPakNil  #BazarOnline  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaOctoberPromotion 
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... .
Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. .
.
Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio.
.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Abah bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat.
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
Nak kata segak sangat tu takda lah. Tapi... . Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. . . Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio. . . P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Abah bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat. . #tipdaridapurabah  #rsteamonfeedback  #jerawat  #sabuntimun  #parut  #cucumbersoap  #kulitberminyak  #cucumberserum  #pori  #serumtimun  #poriterbuka  #rsteamon  #kulitberjerawat  #naturalskincare  #kulitputih  #rstimun  #kulitcerah  #rscucumber  #kulitkusam  #timun  #tipkulitcantik  #cucumber  #hilangkanjerawat  #tipcantik  #tipkulitputih  #petuakulitcantik