an online Instagram web viewer

#PersonalDocumentary medias

Photos

Yogyakarta, 2018
#blangkrahopo
Yesterday 🤫
Yesterday 🤫
When I was student | 2008
When I was student | 2008
When I was student | 2008
When I was student | 2008
TORONTO premiere. October 27.  Planet in Focus. “Liz Marshall's latest film, Midian Farm, is a highly personal project. She ventures back to the 1970's when her parents were pioneers in the back-to-the-land social and spiritual movement, in which youth from Toronto left their urban life for a communal one in the country...” LINK IN BIO - GET YOUR TIX! 
Co-presented by: Women in Film & Television Toronto and REEL CANADA. .
.
.
#MidianFarm #Premiere #featuredocumentary #personaldocumentary #planetinfocus #1970s #backtotheland
TORONTO premiere. October 27. Planet in Focus. “Liz Marshall's latest film, Midian Farm, is a highly personal project. She ventures back to the 1970's when her parents were pioneers in the back-to-the-land social and spiritual movement, in which youth from Toronto left their urban life for a communal one in the country...” LINK IN BIO - GET YOUR TIX! Co-presented by: Women in Film & Television Toronto and REEL CANADA. . . . #MidianFarm  #Premiere  #featuredocumentary  #personaldocumentary  #planetinfocus  #1970s  #backtotheland 
People often ask to me why I love Twitter more and still stick to it. On Instagram everyone is beautiful and good at life while this morning, I spilled coffee on myself. Twitter is hot takes and mic drops, political and social critism, insults, animal videos, anger, wits and despair but it makes me laugh everyday. I can't say jokes easily on Instagram while on Twitter I could say "hay sobat miskinqu" to everyone that I didn't ever interact before. Who can relate to this? #personaldocumentary
People often ask to me why I love Twitter more and still stick to it. On Instagram everyone is beautiful and good at life while this morning, I spilled coffee on myself. Twitter is hot takes and mic drops, political and social critism, insults, animal videos, anger, wits and despair but it makes me laugh everyday. I can't say jokes easily on Instagram while on Twitter I could say "hay sobat miskinqu" to everyone that I didn't ever interact before. Who can relate to this? #personaldocumentary 
Panama 2016 • photo by @carlosagrazal
Panama 2016 • photo by @carlosagrazal
Sekisah tanpa cerita ~resah
.
.
.
.
.
#aceh
#atjehstreetproject 
#personaldocumentary
they are my heart ❤❤
not bored saying thanks for the moment in september 🍁💕
.
.
.
.
.
.
#instagram #instapicture #instapic #instadaily #photoshoot #photooftheday #momentcam #instamoment #september #personaldocumentary @godin_diansyah @rismarl @rinamarlinaa14 @ivan13firmansyah @danen.draaaaa @ugin16 ❤❤
yellow 🐣🐥
📷 @godin_diansyah .
.
.
.
.
#instagram #instapic #instadailyphoto #instamoment #momentsofmine #momentcam #personaldocumentary @godin_diansyah @rismarl 🍁🍁
Pada sebuah garis waktu yang merangkak maju, akan ada saatnya kau bertemu dengan satu orang yang mengubah hidupmu untuk selamanya. kemudian, satu orang tersebut akan jadi agendamu. Dan hatimu takkan memberikan apa pun kecuali jatuh cinta, biarpun logika terus berkata bahwa risiko dari jatuh cinta adalah terjerembab di dasar nestapa. ~ Fiersa Besari
.
.
#gariswaktu #motomoto #personaldocumentary
Pada sebuah garis waktu yang merangkak maju, akan ada saatnya kau bertemu dengan satu orang yang mengubah hidupmu untuk selamanya. kemudian, satu orang tersebut akan jadi agendamu. Dan hatimu takkan memberikan apa pun kecuali jatuh cinta, biarpun logika terus berkata bahwa risiko dari jatuh cinta adalah terjerembab di dasar nestapa. ~ Fiersa Besari . . #gariswaktu  #motomoto  #personaldocumentary 
Good morning Monday !
.
.
.
.
.
#nochord #personaldocumentary #empathy #instagram #post #acoustic
Mohon untuk tidak di dengarkan.
.
.
.
.
.
#personaldocumentary #sumbang #jangandidengar #instagram #katjiepiering
@kikagaku.moyo 😭
.
Susah bgt ngambil fotonya karna cuma pake kamera point and shoot, terus ada di barisan belakang dengan tinggi badan yang cuma segini. Susah.
.
Foto terakhir aku ambil dari Rama. Berkat Rama jadinya ngikut foto bareng. Heu. Raaaam bagi ya! @ramabintangp
.
#kodakfilm #personaldocumentary
@kikagaku.moyo 😭 . Susah bgt ngambil fotonya karna cuma pake kamera point and shoot, terus ada di barisan belakang dengan tinggi badan yang cuma segini. Susah. . Foto terakhir aku ambil dari Rama. Berkat Rama jadinya ngikut foto bareng. Heu. Raaaam bagi ya! @ramabintangp . #kodakfilm  #personaldocumentary 
Doa untuk hari ini semoga kmu disana bisa menunggu sampai titik air bertemu di permukaan .
#personaldocumentary
Doa untuk hari ini semoga kmu disana bisa menunggu sampai titik air bertemu di permukaan . #personaldocumentary 
14092018 ❤
the day i was born , hopefully always happy for today and so on 🎂
.
thank you verry much for @godin_diansyah for all business time and everything you give for today ❤❤
.
alhamdulillah 🙏 .
.
.
#instagram #instadaily #instadailyphoto #instamoment #momentsofmine #brithday #september #personaldocumentary @godin_diansyah @rismarl 💕
Hampir dua tahun kerja disini, bangunan kami nggak tinggi. Tapi tiap lembur terus mandang keluar waktu maghrib, senjanya selalu cantik dan punya cerita sendiri. #personaldocumentary
Hampir dua tahun kerja disini, bangunan kami nggak tinggi. Tapi tiap lembur terus mandang keluar waktu maghrib, senjanya selalu cantik dan punya cerita sendiri. #personaldocumentary 
Morley Alberta, 2016
Morley Alberta, 2016
aku berdiri di ujung barat,
menatap lekat-lekat kamu yang perlahan tenggelam,
tapi aku tidak sedih,
karena besok kita bertemu lagi.

#random #maafinakuya #instagood #instadaily #indonesia #visitindonesia #sabang #jalanjalan #vitaminsea #aceh #pesonaindonesia #instagram #naturephotography #nature #personaldocumentary #everydayasia
@gameorgf 
Vancouver BC, April 2018.
@gameorgf Vancouver BC, April 2018.
men - cari - mu - ka 🙅
.
.
.
.
.
.
.
.
#instagram #instadaily #instadailyphoto #instamoment #instamood #september #personaldocumentary @godin_diansyah @rismarl 🍁
Senja datang kemudian hilang tanpa terasa, waktu dimana aku menyadari bahwa perjalanan pun butuh waktu untuk beristirahat.
#personaldocumentary
Senja datang kemudian hilang tanpa terasa, waktu dimana aku menyadari bahwa perjalanan pun butuh waktu untuk beristirahat. #personaldocumentary 
"Asmara. Tidak bisa dipahami, cuma bisa dirasakan akibatnya" 
Terima kasih atas perjalanan magis melalui aromanya Ibu Suri @deelestari 👏
#Aromakarsa #personaldocumentary
"Asmara. Tidak bisa dipahami, cuma bisa dirasakan akibatnya" Terima kasih atas perjalanan magis melalui aromanya Ibu Suri @deelestari 👏 #Aromakarsa  #personaldocumentary 
Mayrinda Famella self potrait 🌷
#selfpotrait #pdselfpotrait #personaldocumentary
Diantara agama, kebajikan, dan penghayatan hidup Mahatma Gandhi, ia tuangkan dalam "Tujuh Dosa Sosial". Ketujuh dosa sosial/pasal itu dipahatkan pada dinding monumennya di Sungai Jumuna. 
Bunyinya : 
1. Politik tanpa prinsip
2. Kekayaan tanpa pekerjaan
3. Kenikmatan tanpa hati nurani
4. Pengetahuan tanpa watak
5. Perdagangan tanpa moral
6. Ilmu tanpa kemanusiaan
7. Ibadah tanpa pengorbanan diri .
- Moch. Soeprapto (kakek)
Bandung, 5 Februari 1986
Tulisan ini dikutip dari catatan hariannya

#familyarchive #portrait #archive #personaldocumentary #photograph #family
Diantara agama, kebajikan, dan penghayatan hidup Mahatma Gandhi, ia tuangkan dalam "Tujuh Dosa Sosial". Ketujuh dosa sosial/pasal itu dipahatkan pada dinding monumennya di Sungai Jumuna. Bunyinya : 1. Politik tanpa prinsip 2. Kekayaan tanpa pekerjaan 3. Kenikmatan tanpa hati nurani 4. Pengetahuan tanpa watak 5. Perdagangan tanpa moral 6. Ilmu tanpa kemanusiaan 7. Ibadah tanpa pengorbanan diri . - Moch. Soeprapto (kakek) Bandung, 5 Februari 1986 Tulisan ini dikutip dari catatan hariannya #familyarchive  #portrait  #archive  #personaldocumentary  #photograph  #family 
Still lack in a lot of aspect but it was such a really good experience as the first step.
Check out @personaldocumentary for more 🙏
#personaldocumentary #reniardhybigday
[The Party Has Started]

August, 24-25th 2018 will forever be there in our mind. The laugh, the tears, the people, all of them.
We wish all the very best wishes to both of them for their future endeavour. It was such a good experience to have them as our very first story to tell. ❤ @reni_dave @ardhy8888 
#pdvol1 #personaldocumentary #ReniArdhyBigDay
[The Party Has Started] August, 24-25th 2018 will forever be there in our mind. The laugh, the tears, the people, all of them. We wish all the very best wishes to both of them for their future endeavour. It was such a good experience to have them as our very first story to tell. ❤ @reni_dave @ardhy8888 #pdvol1  #personaldocumentary  #ReniArdhyBigDay 
Some pictures I found while editing the past 4 years
Some pictures I found while editing the past 4 years
It's the sunrise,
And those brown eyes yes,
You're the one that I desire ❣
~Daniel Caesar
.
.
.
.
.
.
#Aceh
#atjehstreetproject
#personaldocumentary
I need to protect my back
like I try to protect
my words
from coming out wrong
and going to places
they shouldn't have gone
I need to protect my back like I try to protect my words from coming out wrong and going to places they shouldn't have gone
I believe
That nothing's ever out of reach
So dream, dream, dream
#personaldocumentary
I’ve spent more than 8 months documenting my daughter, Liliko’i’s, last of three limb lengthening surgeries on her right leg . After nearly 17 years of unrelenting stress, it is at last over and the outcome for Liliko’i, thankfully, has been successful. This image is of Mila, Liliko’i’s identical twin sister, at hospital just moments after Liliko’i was taken down to theatre. (This particular image is a mobile photo of a print I made yesterday - something I’ll be spending a lot of my time trying to perfect over the next month and longer).
.
.
#documentary #photobook#personaldocumentary#fineartprint#hahnemühlepaper#wip
I’ve spent more than 8 months documenting my daughter, Liliko’i’s, last of three limb lengthening surgeries on her right leg . After nearly 17 years of unrelenting stress, it is at last over and the outcome for Liliko’i, thankfully, has been successful. This image is of Mila, Liliko’i’s identical twin sister, at hospital just moments after Liliko’i was taken down to theatre. (This particular image is a mobile photo of a print I made yesterday - something I’ll be spending a lot of my time trying to perfect over the next month and longer). . . #documentary  #photobook #personaldocumentary #fineartprint #hahnemühlepaper #wip 
[The Vow]

We're still lack in a lot of aspect of video editing, we have a lot of things to learn in the future. For this one, we have tried our best to capture this moment when the vow was made between a man and a woman to take care of each other for a lifetime, when a father willingly gave his daughter to someone else, when a man grown up to add his responsibilities beside his parents.
-
The party documentary will coming soon ❤ @reni_dave
@ardhy8888 #pdvol1 #personaldocumentary #ReniArdhyBigDay
[The Vow] We're still lack in a lot of aspect of video editing, we have a lot of things to learn in the future. For this one, we have tried our best to capture this moment when the vow was made between a man and a woman to take care of each other for a lifetime, when a father willingly gave his daughter to someone else, when a man grown up to add his responsibilities beside his parents. - The party documentary will coming soon ❤ @reni_dave @ardhy8888 #pdvol1  #personaldocumentary  #ReniArdhyBigDay 
Happy Father’s Day to the best Papa. We love you. ❤️ .
.
#archives#frenchpolynesia#temae #personaldocumentary
A day with disposable camera, pictures was taken 3 days before the birth of baby arka
A day with disposable camera, pictures was taken 3 days before the birth of baby arka
A day with disposable camera, pictures was taken 3 days before the birth of baby arka
A day with disposable camera, pictures was taken 3 days before the birth of baby arka
From my series, "Nikko".
Waktu adalah sesuatu yang linear atau bergerak lurus. Ia terdiri dari masa lalu, masa kini dan masa depan. Ketiganya dilihat sebagai tiga hal yang berbeda, walaupun saling berhubungan. Jika masa lalu sudah lewat, maka sudahlah berlalu, takkan bisa kembali lagi.
Tetapi banyak jalan untuk berkomunikasi dengan masa lalu. Berbagai medium bisa kita manfaatkan untuk merangsang memori melalui indera kita. Itu yang terjadi ketika Saya melihat tingkah laku anak pertama Saya, Nikko. Saya seperti melihat refleksi masa kecil Saya. Masa-masa yang bebas penuh imajinasi dan kreatifitas tanpa perlu dibebani dengan obsesi, rencana-rencana, norma sosial, dan uang. Masa dimana manusia bisa benar-benar hidup untuk masa kini, bukan karena bayang-bayang masa lalu ataupun harapan masa depan.
#personaldocumentary #documentary
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#x100f_id #fujifilm_id #gofujifilm #fujifeed #fujifilm_street #1000kata #maklumfoto #Serikat_SP #Serikat_FI #instastreetid_bnw #apfmagazine #geonusantara #myspc18 #hikaricreative #spicollective #fujiguysid #sweetsnesday #bnw_demand #challengerstreets #streetsgrammer #ourstreets #lensculture #streetlife_award #everydayeverywhere #storyofthestreet #friendinperson #human_in_geometry #life_is_street
From my series, "Nikko". Waktu adalah sesuatu yang linear atau bergerak lurus. Ia terdiri dari masa lalu, masa kini dan masa depan. Ketiganya dilihat sebagai tiga hal yang berbeda, walaupun saling berhubungan. Jika masa lalu sudah lewat, maka sudahlah berlalu, takkan bisa kembali lagi. Tetapi banyak jalan untuk berkomunikasi dengan masa lalu. Berbagai medium bisa kita manfaatkan untuk merangsang memori melalui indera kita. Itu yang terjadi ketika Saya melihat tingkah laku anak pertama Saya, Nikko. Saya seperti melihat refleksi masa kecil Saya. Masa-masa yang bebas penuh imajinasi dan kreatifitas tanpa perlu dibebani dengan obsesi, rencana-rencana, norma sosial, dan uang. Masa dimana manusia bisa benar-benar hidup untuk masa kini, bukan karena bayang-bayang masa lalu ataupun harapan masa depan. #personaldocumentary  #documentary  . . . . . . . . . #x100f_id  #fujifilm_id  #gofujifilm  #fujifeed  #fujifilm_street  #1000kata  #maklumfoto  #Serikat_SP  #Serikat_FI  #instastreetid_bnw  #apfmagazine  #geonusantara  #myspc18  #hikaricreative  #spicollective  #fujiguysid  #sweetsnesday  #bnw_demand  #challengerstreets  #streetsgrammer  #ourstreets  #lensculture  #streetlife_award  #everydayeverywhere  #storyofthestreet  #friendinperson  #human_in_geometry  #life_is_street 
If I don't see you how will I know?
If I don't see you how will I know?
Behind every beautiful thing, there's some kind of pain. —Bob Dylan
.
.
.
.
.
#Aceh
#atjehstreetproject 
#personaldocumentary
Gedung JEC Jogja, 21 Maret 2010. Merasa terberkati karena sempat nonton langsung band Camera Obscura konser di Jogja. Seingat saya, sound malam itu gak cukup baik, namun penonton yg banyak banget saat itu (campur sama Doggies dan Insurgent Army) tetap aja sing along dan joget bersama. Mulai lagu Come Back Margaret, If Looks Could Kill, French Navy, Lloyd i’m ready to be heartbrokennnnn...semua koor nyanyi bareng sampai lagu terakhir, Razzle Dazzle Rose. Dan mbak Tracyanne Campbell, masih kebayang senyummu mengembang terus, mempesona. Malam yg gak terlupakan. 📷 bersama mbak Carey Lander. We always love you #cameraobscura #tracyannecampbell #careylander #personaldocumentary #catatanvisual
Gedung JEC Jogja, 21 Maret 2010. Merasa terberkati karena sempat nonton langsung band Camera Obscura konser di Jogja. Seingat saya, sound malam itu gak cukup baik, namun penonton yg banyak banget saat itu (campur sama Doggies dan Insurgent Army) tetap aja sing along dan joget bersama. Mulai lagu Come Back Margaret, If Looks Could Kill, French Navy, Lloyd i’m ready to be heartbrokennnnn...semua koor nyanyi bareng sampai lagu terakhir, Razzle Dazzle Rose. Dan mbak Tracyanne Campbell, masih kebayang senyummu mengembang terus, mempesona. Malam yg gak terlupakan. 📷 bersama mbak Carey Lander. We always love you #cameraobscura  #tracyannecampbell  #careylander  #personaldocumentary  #catatanvisual 
카자흐스탄 출신인 코코와 서울 출신 옴나씨, 둘째 코코가 러시아 수즈달에서 만났다. 훗날 기억이 가물가물 하더라도 그들은 한국과 러시아 두의 기억을 공유하고 있다. 
_
#omnaxi #findingkoko #personaldocumentary #travel #higihigi #HigiJung #Koko #story #코코를찾아서 #옴나씨 #히기히기 #정희기
Most of you perhaps don't know that I was doing an online program for a Masters in Digital Media before my breast cancer diagnosis. During my treatments, I took some classes but not all. I also took some breaks when I was able to do it without dropping out of the program. Recently, I finished a Documentary Production class that I started the last week of radiation. And this is what came out of it. It was done with love, hope and, patience.

Check the link in bio.

#breastcancer #breastcancerdocumentary #breastcancersurvivor #lifeafterbreastcancer #documentary #digitalmedia #documentaryproduction #personaldocumentary #sunsandcancerfree
Most of you perhaps don't know that I was doing an online program for a Masters in Digital Media before my breast cancer diagnosis. During my treatments, I took some classes but not all. I also took some breaks when I was able to do it without dropping out of the program. Recently, I finished a Documentary Production class that I started the last week of radiation. And this is what came out of it. It was done with love, hope and, patience. Check the link in bio. #breastcancer  #breastcancerdocumentary  #breastcancersurvivor  #lifeafterbreastcancer  #documentary  #digitalmedia  #documentaryproduction  #personaldocumentary  #sunsandcancerfree 
Merindukan sudut rumah, itulah yang aku rasakan saat ini. Ketika semua harapan berawal dari sini, maka kemanapun aku pergi, aku pasti akan merindukannya. Karna setiap orang punya memori sendiri tentang "Rumah" mereka.
Bima, 2018.
#jepretbima #heterogenic #personaldocumentary
Merindukan sudut rumah, itulah yang aku rasakan saat ini. Ketika semua harapan berawal dari sini, maka kemanapun aku pergi, aku pasti akan merindukannya. Karna setiap orang punya memori sendiri tentang "Rumah" mereka. Bima, 2018. #jepretbima  #heterogenic  #personaldocumentary 
[The bond]
We're bonding with the families and friends through the ceremony with a heart full of warmth, the bridesmaids talking, the groomsmen interacting, the parents glances and body language, all are very telling about how intimate and fun the wedding was. And we're so happy to be a part of it ❤
-
#ReniArdhyBigDay #pdvol1 #personaldocumentary
[The bond] We're bonding with the families and friends through the ceremony with a heart full of warmth, the bridesmaids talking, the groomsmen interacting, the parents glances and body language, all are very telling about how intimate and fun the wedding was. And we're so happy to be a part of it ❤ - #ReniArdhyBigDay  #pdvol1  #personaldocumentary