an online Instagram web viewer

#PRU medias

Photos

#photoshoot #selfie #happy #free #Royel 
#ichalkaranji #marathimulga #marathi 
@pramod_huapre 
@pramod_huapre 
@pramod_huapre 
#I #Am #Single 
#But
#I #am #always
#Royal
....................................................
#Pru #Hupare
MODEL SKAFUS BORONG SYAMPU SEAWEED DAN SABUN SPA ~ SYAMPU TIADA SODIUM LAURETH SULFATE
.
Comel sangat dia dah jatuh cinta dgn barangan berkualiti spa dan terus order.
.
RAMBUT KUAT DENGAN SYAMPU SEAWEED ♥️.
Tak mau rambut gugur
Tak mau kulit kepala berkelemumur
Product tanpa SLS .
.
KELEBIHAN SYAMPU SEAWEED.
Campuran seaweed,lavender essence,mengandungi protin yang tinggi ,bagus untuk merawat rambut dari gugur,rambut lembut berkilau dan cantik,seaweed bersifat alkali ,dan mengandungi asid amino yang tinggi untuk menguat kan akar rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut.
.
Seaweed juga mengandungi vitamin A,B dan C yang bagus untuk rambut dengan haruman lavender membuat kan kita sentiasa segar apabila menggunakan syampu seaweed ini.
.
KEBAIKAN PELEMBUT RAMBUT SEAWEED.
Membuat kan rambut sentiasa lembap
Menjaga rambut agar rambut lembut ,bersinar dan berkilau.
Menjadikan rambut lurus dan cantik.
Supaya rambut lebih kemas disikat.
Conditioner juga berfungsi untuk mencegah lapisan rambut agar tidak nipis dan memberi kelembapan yang baik untuk rambut.

Digunakan selepas bersyampo,seelok elok nya keringkan sedikit rambut yang basah dengan kain baru lah menggunakan conditioner kerana conditioner tidak akan melekat d rambut yang basah.
.
Seelok nya menggunakan jari semasa menggunakan conditioner . Urut dari akar rambut hingga ke hujung rambut. Selepas 3minit barulah d bilas dengan air.
.
Gunalah syampo seawed dan conditioner seawed tanpa was was kerana kita menggunakan bahan semulajadi..😊😊
.
Harga setiap satu (syampu / pelembab)
RM35.90 (SM)
RM39.90 (SS)
.
Whatsapp.
📲0123152412.
📲0123152412.
📲0123152412.
.
🚗COD area Subang Jaya, USJ, Petaling Jaya , Damansara, Shah Alam.
📦postage seluruh Malaysia.
.
#instagood #syampooseaweed #seaweedsyampoo #seaweedconditioner #syampoo #rambutgugur #rambutrontok #stokiskosmobeautydamansara #stokiskosmobeautypetalingjaya #stokiskosmobeautysubangjaya #stokiskosmobeautytumpat #stokiskosmobeautykotabharu #stokiskosmobeautyshahalam #syampukelemumur #candissereeshempire #love #eww #pru #aidijuma #fattzura #loopsie #nosodiumlaurethsulfate
MODEL SKAFUS BORONG SYAMPU SEAWEED DAN SABUN SPA ~ SYAMPU TIADA SODIUM LAURETH SULFATE . Comel sangat dia dah jatuh cinta dgn barangan berkualiti spa dan terus order. . RAMBUT KUAT DENGAN SYAMPU SEAWEED ♥️. Tak mau rambut gugur Tak mau kulit kepala berkelemumur Product tanpa SLS . . KELEBIHAN SYAMPU SEAWEED. Campuran seaweed,lavender essence,mengandungi protin yang tinggi ,bagus untuk merawat rambut dari gugur,rambut lembut berkilau dan cantik,seaweed bersifat alkali ,dan mengandungi asid amino yang tinggi untuk menguat kan akar rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut. . Seaweed juga mengandungi vitamin A,B dan C yang bagus untuk rambut dengan haruman lavender membuat kan kita sentiasa segar apabila menggunakan syampu seaweed ini. . KEBAIKAN PELEMBUT RAMBUT SEAWEED. Membuat kan rambut sentiasa lembap Menjaga rambut agar rambut lembut ,bersinar dan berkilau. Menjadikan rambut lurus dan cantik. Supaya rambut lebih kemas disikat. Conditioner juga berfungsi untuk mencegah lapisan rambut agar tidak nipis dan memberi kelembapan yang baik untuk rambut. Digunakan selepas bersyampo,seelok elok nya keringkan sedikit rambut yang basah dengan kain baru lah menggunakan conditioner kerana conditioner tidak akan melekat d rambut yang basah. . Seelok nya menggunakan jari semasa menggunakan conditioner . Urut dari akar rambut hingga ke hujung rambut. Selepas 3minit barulah d bilas dengan air. . Gunalah syampo seawed dan conditioner seawed tanpa was was kerana kita menggunakan bahan semulajadi..😊😊 . Harga setiap satu (syampu / pelembab) RM35.90 (SM) RM39.90 (SS) . Whatsapp. 📲0123152412. 📲0123152412. 📲0123152412. . 🚗COD area Subang Jaya, USJ, Petaling Jaya , Damansara, Shah Alam. 📦postage seluruh Malaysia. . #instagood  #syampooseaweed  #seaweedsyampoo  #seaweedconditioner  #syampoo  #rambutgugur  #rambutrontok  #stokiskosmobeautydamansara  #stokiskosmobeautypetalingjaya  #stokiskosmobeautysubangjaya  #stokiskosmobeautytumpat  #stokiskosmobeautykotabharu  #stokiskosmobeautyshahalam  #syampukelemumur  #candissereeshempire  #love  #eww  #pru  #aidijuma  #fattzura  #loopsie  #nosodiumlaurethsulfate 
#ILubThem, them’s is the best!!!!!! 👱‍♀️❤️🐶🧔
.
.
.
#RoomiesFoLyfe so #NotGonnaDieAlone but #Still #ForeverAlone 😜 jk #ILoveYouTigre 💋 and #Pru!!! Oh!! Oops... annd you too #TeacherLucas😋
.
.
.
.
.
#Yes #ItsASunburn 🤦‍♀️ #YestItHurts #NoMakeUp #NoReallyIAm!! #YesImFine 😘
So you know when you try to pack two weeks of fun into 2 and a 1/2 days.... 😴😴😴 So there will be a few posts to slide through #quentintarantino style backwards to forward- we’re starting on Sunday- #fathersday poor Manny had to work the whole weekend ( and got really sick 😭) so Jorge,Pru, Bowie and I spent the day at #Asheville ‘s famous #groveparkinn and yes it’s fabulous and yes it IS HAUNTED! 🖤👻💀🖤 The food, views, ambiance and staff were epic... most of all we will miss #thepinklady 💞💞💞💀💞💞💞#happyfathersday #fathersday2018 #fathersloveyourdaughters #Pru #heyhore #Bowie #familia #family #haunted #hauntedhotel #ghosts #ghoststories #Edisonasheville #waterfalls #classy #greatdadsrock #singledad #adventure #spooky #thenightmanager #lodge #theshining #lovelovelove 🖤💞💀💞🖤💞🖤💀🖤💞👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻
So you know when you try to pack two weeks of fun into 2 and a 1/2 days.... 😴😴😴 So there will be a few posts to slide through #quentintarantino  style backwards to forward- we’re starting on Sunday- #fathersday  poor Manny had to work the whole weekend ( and got really sick 😭) so Jorge,Pru, Bowie and I spent the day at #Asheville  ‘s famous #groveparkinn  and yes it’s fabulous and yes it IS HAUNTED! 🖤👻💀🖤 The food, views, ambiance and staff were epic... most of all we will miss #thepinklady  💞💞💞💀💞💞💞#happyfathersday  #fathersday2018  #fathersloveyourdaughters  #Pru  #heyhore  #Bowie  #familia  #family  #haunted  #hauntedhotel  #ghosts  #ghoststories  #Edisonasheville  #waterfalls  #classy  #greatdadsrock  #singledad  #adventure  #spooky  #thenightmanager  #lodge  #theshining  #lovelovelove  🖤💞💀💞🖤💞🖤💀🖤💞👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻
OLHA QUE TOP UM PASSARO #IMPROUD 👏🏼😂💛😍 #pru
OLHA QUE TOP UM PASSARO #IMPROUD  👏🏼😂💛😍 #pru 
Fab day with puggy pals on the beach, part 2 🐾🐾🐾 Thanks @pugandpuffin for organising! Such great fun 😊 Great to see @little_lil_pug @pugalier.sisters.and.pearl @stanleybugandthekitties @ericandpedropug and all their peoples 😘🐾😘🐾😘 #baznpru #pugs #pugsonthebeach #puglife #pugsofinstagram #squishyfacecrew #mops #pugsnotdrugs #carlino #wrinkles #qtpugs #thetomcoteshow #instapug #instadog #puglove #puglife #speakpug #lymeregisbeach #dorset #barry #pru
Fab day with puggy pals on the beach, part 2 🐾🐾🐾 Thanks @pugandpuffin for organising! Such great fun 😊 Great to see @little_lil_pug @pugalier.sisters.and.pearl @stanleybugandthekitties @ericandpedropug and all their peoples 😘🐾😘🐾😘 #baznpru  #pugs  #pugsonthebeach  #puglife  #pugsofinstagram  #squishyfacecrew  #mops  #pugsnotdrugs  #carlino  #wrinkles  #qtpugs  #thetomcoteshow  #instapug  #instadog  #puglove  #puglife  #speakpug  #lymeregisbeach  #dorset  #barry  #pru 
18th June ~  #mystylephotochallenge = Positive quote for the week

Whilst I'm relaxing on holiday in sunny Kos with @tiddlybing I leave you with this...Beleive!

Love Pru.x🐼x

#apandacalledpru #prupower #prufect #Pru #prubear #Panda #pandagram #special #quotesofinstagram #beleive #inspirational #inspiringquotes #inspirationalquotes #quotes #quoteoftheday #quote #photooftheday #instaquote #quotestoliveby #love #quotecards #wisdom #beleiveinyourself #wordsofwisdom #fixhercrown #love #sharethelove #quotefortheweek
18th June ~ #mystylephotochallenge  = Positive quote for the week Whilst I'm relaxing on holiday in sunny Kos with @tiddlybing I leave you with this...Beleive! Love Pru.x🐼x #apandacalledpru  #prupower  #prufect  #Pru  #prubear  #Panda  #pandagram  #special  #quotesofinstagram  #beleive  #inspirational  #inspiringquotes  #inspirationalquotes  #quotes  #quoteoftheday  #quote  #photooftheday  #instaquote  #quotestoliveby  #love  #quotecards  #wisdom  #beleiveinyourself  #wordsofwisdom  #fixhercrown  #love  #sharethelove  #quotefortheweek 
~ " Respeite quem pode chegar onde a gente chegou. "  Sim, hoje é o dia dela, a mais bela 💙 um lindo sonho que hoje virou realidade 🎆 lembro como se fosse hoje quando o meu coração foi roubado por ela, Parabéns minha Dança querida @poonadance 😍💙⚓ há 5 anos te defendo com unhas e dentes e me dando muitas alegrias só gratidão por tudo, meu máximo respeito obrigado por tudo 🎂 hoje tem festa sim.🎉
#ParabensPoona #8Anos #Bday #TemQueRespeitar #DancinhaDeEscola #Pune #CleissaCosta #Gratidão #DerramaSenhor #Pru #Axê #PoonaMeuPavilhão
~ " Respeite quem pode chegar onde a gente chegou. " Sim, hoje é o dia dela, a mais bela 💙 um lindo sonho que hoje virou realidade 🎆 lembro como se fosse hoje quando o meu coração foi roubado por ela, Parabéns minha Dança querida @poonadance 😍💙⚓ há 5 anos te defendo com unhas e dentes e me dando muitas alegrias só gratidão por tudo, meu máximo respeito obrigado por tudo 🎂 hoje tem festa sim.🎉 #ParabensPoona  #8Anos  #Bday  #TemQueRespeitar  #DancinhaDeEscola  #Pune  #CleissaCosta  #Gratidão  #DerramaSenhor  #Pru  #Axê  #PoonaMeuPavilhão 
Bom dia meu povo de #CampinasDepressiva  #Pru
🎥 "Зачарованные / Charmed" (1998-2006)
Жанр: 👻👹😈
.
.
«Зачаро́ванные» — американский телесериал, созданный телекомпанией Spelling Television при участии Констанс М. Бёрдж и Брэда Керна в качестве шоураннеров.
.
.
#charmed #зачарованные #piper #phoebe #pru #halliwell #paige #metthews #hollymarycombs @thehmc #alyssamilano @milano_alyssa #shannondoherty @theshando #rosemcgowan @rosemcgowan #любимыйсериалдетства
🎥 "Зачарованные / Charmed" (1998-2006) Жанр: 👻👹😈 . . «Зачаро́ванные» — американский телесериал, созданный телекомпанией Spelling Television при участии Констанс М. Бёрдж и Брэда Керна в качестве шоураннеров. . . #charmed  #зачарованные  #piper  #phoebe  #pru  #halliwell  #paige  #metthews  #hollymarycombs  @thehmc #alyssamilano  @milano_alyssa #shannondoherty  @theshando #rosemcgowan  @rosemcgowan #любимыйсериалдетства 
Today's #MondayMotivation "It takes a lot of people to make a winning team. Everybody's contribution is important." A #WorldCup winning team is more than just the 11 players on the pitch. It's the backroom staff, the coaches, the fans... sometimes even the referee! The point is everyone has a contribution - it might start with a small first step, but it can quickly turn into something much more!

LINK IN BIO

#YouthWork #Apprenticeships #Training #YouthCharity #Education #Employment #Schools #Learning#LevelUp #Motivation #TheSecret#PositiveAffirmation #TheCityGateWay #Literacy #IndependentLearning #EdChat#Classroom #GrowthMindset#SocialMobility #AchievmentGap #NEET#PRU #nextsteps #CorporateWork #CorporateLadder#Trainee #JobCentre #Traineeship
Today's #MondayMotivation  "It takes a lot of people to make a winning team. Everybody's contribution is important." A #WorldCup  winning team is more than just the 11 players on the pitch. It's the backroom staff, the coaches, the fans... sometimes even the referee! The point is everyone has a contribution - it might start with a small first step, but it can quickly turn into something much more! LINK IN BIO #YouthWork  #Apprenticeships  #Training  #YouthCharity  #Education  #Employment  #Schools  #Learning #LevelUp  #Motivation  #TheSecret #PositiveAffirmation  #TheCityGateWay  #Literacy  #IndependentLearning  #EdChat #Classroom  #GrowthMindset #SocialMobility  #AchievmentGap  #NEET #PRU  #nextsteps  #CorporateWork  #CorporateLadder #Trainee  #JobCentre  #Traineeship 
Titi há um tempo vem investindo na sua fuga. Mas, como ela cresceu para os lados também,  pensei: vai demorar até ela conseguir passar pelo buraquinho. Pois bem, ela conseguiu. A espertinha agora sai e, quando houve nossos passos se  aproximando, corre para a casinha e finge que está comendo ou descansando. 
Tá muito danadinha ela.
#cuicui #titiquinha #porquinhodaíndia #roedores #tbt #ronron #homesweethome #roedor #dafamilia #pru #homesweethome #jhonson #
Vamos noiz @abidoraloficial tudo junto e inlinhado.Sinbora meu povo!!!?
#abidoral #poesia e #forro #pru #povo #nordestino e #brasileiro ...
@boston_ian with another nice sunset over #boston #617 #pru
Prudence and Dionysus are too dang sweet ❤️🐉 #dracarysbengals #pru #prudypru #prupru #prudence #dionysius #dio #d #babygirl #babyboy #spots #rosettes #bengalkittens #iseespots #wildcats
LINK NA BIO---> @m_e_n_or 
#trap #trapmusic #bag #supreme #rap #hiphop #br #brasil #musica #skr #pru #linkinbio
Hey kitty girl! #pru
Hey kitty girl! #pru 
#Poona #Pru 😍❤️
Apapun tidak mustahil untuk kurus.
.

Euwww bestt gilar.

Selesa betul kalau badan dah  makin kuruss 😍
.
✔️rasa berkeyakinan
✔️rasa lebih aktif
✔️rasa lebih bertenaga
.
tak malu nak gayakan pakaian mengikut fesyen kan.
. .
RM78
dapat 🎁
FREE PANTY MYNAFIE
SHAKER
PIN SWAROVSKI

jika korg berminat cecepat wssp 0125976530

#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#medinadesirebandarbarubangi#putrajaya i#medinadesireputrajaya#AME2018#kopikurus
#medinadesire#teamkaktila#slimmingdetox
#langsingsebelumraya
#kurussebelumraya#agentdropshipwanted
#laleh#kopikurus
#ubatkurus#ubatkurusmurah
#cuticutimalaysia#putrajaya
#kualalumpur#shiillaabeauty#Pru
#pilihanraya#najibrosma
Apapun tidak mustahil untuk kurus. . Euwww bestt gilar. Selesa betul kalau badan dah makin kuruss 😍 . ✔️rasa berkeyakinan ✔️rasa lebih aktif ✔️rasa lebih bertenaga . tak malu nak gayakan pakaian mengikut fesyen kan. . . RM78 dapat 🎁 FREE PANTY MYNAFIE SHAKER PIN SWAROVSKI jika korg berminat cecepat wssp 0125976530 #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #alamandaputrajaya #bangisentral #uniten #gmi #medinadesirebandarbarubangi #putrajaya  i#medinadesireputrajaya #AME2018 #kopikurus  #medinadesire #teamkaktila #slimmingdetox  #langsingsebelumraya  #kurussebelumraya #agentdropshipwanted  #laleh #kopikurus  #ubatkurus #ubatkurusmurah  #cuticutimalaysia #putrajaya  #kualalumpur #shiillaabeauty #Pru  #pilihanraya #najibrosma 
Apapun tidak mustahil untuk kurus.
.

Euwww bestt gilar.

Selesa betul kalau badan dah  makin kuruss 😍
.
✔️rasa berkeyakinan
✔️rasa lebih aktif
✔️rasa lebih bertenaga
.
tak malu nak gayakan pakaian mengikut fesyen kan.
. .
RM78
dapat 🎁
FREE PANTY MYNAFIE
SHAKER
PIN SWAROVSKI

jika korg berminat cecepat wssp 0125976530

#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#medinadesirebandarbarubangi#putrajaya i#medinadesireputrajaya#AME2018#kopikurus
#medinadesire#teamkaktila#slimmingdetox
#langsingsebelumraya
#kurussebelumraya#agentdropshipwanted
#laleh#kopikurus
#ubatkurus#ubatkurusmurah
#cuticutimalaysia#putrajaya
#kualalumpur#shiillaabeauty#Pru
#pilihanraya#najibrosma
Apapun tidak mustahil untuk kurus. . Euwww bestt gilar. Selesa betul kalau badan dah makin kuruss 😍 . ✔️rasa berkeyakinan ✔️rasa lebih aktif ✔️rasa lebih bertenaga . tak malu nak gayakan pakaian mengikut fesyen kan. . . RM78 dapat 🎁 FREE PANTY MYNAFIE SHAKER PIN SWAROVSKI jika korg berminat cecepat wssp 0125976530 #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #alamandaputrajaya #bangisentral #uniten #gmi #medinadesirebandarbarubangi #putrajaya  i#medinadesireputrajaya #AME2018 #kopikurus  #medinadesire #teamkaktila #slimmingdetox  #langsingsebelumraya  #kurussebelumraya #agentdropshipwanted  #laleh #kopikurus  #ubatkurus #ubatkurusmurah  #cuticutimalaysia #putrajaya  #kualalumpur #shiillaabeauty #Pru  #pilihanraya #najibrosma 
Baby Rizqi klu dgr suara atok bfort sng tul tdo..
#rizqihaziq 
#Azan
#isyak
#Pru
Since Day 1 of PRU restaurant, we keep continue to forage and collaborate with local suppliers to find new ingredients and create something remarkable. #PRU #farmtotable #finedininglovers #foraging
Saya harus mengakui, Pru selalu berupaya keras mendorong diri dan bekerja keras untuk mencapai tujuan. Hari ini pun ia membuktikan bermain sebaik mungkin, pasca cedera. Satu hal yang perlu diingat adalah proses, bukan hasil akhir.
•
Hari ini mungkin bukan kondisi terbaiknya. Namun ketika melihat ia berlatih setiap hari dan berjuang untuk bisa menjadi yang terbaik, saya harus memuji usahanya itu, terlepas dari apakah timnya menang atau kalah.
•
Memuji usaha Pru, bukan hasilnya, juga bisa berarti mengakui dia telah bekerja keras. Luka-luka baru di badan hasil pertandingan, menjadi tanda bahwa ia telah bermain tidak ‘seadanya’ dan ‘apa adanya’. Kalah 1 angka tentu membawa sesal di dada. Apa pun skenarionya, pujian harus diberikan secara proporsional.
•
Pru layak menerima pujian. Saya harus mengakui ketahanan dan usahanya mendorong diri untuk mampu melalui keadaan sulit.
•
Kak, masih ada pertandingan sampai minggu depan sebelum Bubu pulang, yang bisa ditonton. Apakah hari ini sudah bermain bagus? Jika belum, lakukan perbaikan. Jika sudah, jangan pernah puas dengan hasil yang ada. Kepuasan selalu menjadi musuh yang berbahaya untuk seorang atlet. Serta jangan lupa bersenang-senang di lapangan saat bertanding.
•
This game is about the long run. LIFE is about the long run. Pick successes that can build your confidence over time and stay in the process. There is always light at the end of the tunnel, but you can’t see the light if you fall into the trap of all the failures trying to pull you down.
•
📸 thank you @megsaezco.
🚘 thank you @bsaezco 
#islanders #pru
#softballplayer #softballmom #canadasoftballtournaments #motherdaughtergoals
Saya harus mengakui, Pru selalu berupaya keras mendorong diri dan bekerja keras untuk mencapai tujuan. Hari ini pun ia membuktikan bermain sebaik mungkin, pasca cedera. Satu hal yang perlu diingat adalah proses, bukan hasil akhir. • Hari ini mungkin bukan kondisi terbaiknya. Namun ketika melihat ia berlatih setiap hari dan berjuang untuk bisa menjadi yang terbaik, saya harus memuji usahanya itu, terlepas dari apakah timnya menang atau kalah. • Memuji usaha Pru, bukan hasilnya, juga bisa berarti mengakui dia telah bekerja keras. Luka-luka baru di badan hasil pertandingan, menjadi tanda bahwa ia telah bermain tidak ‘seadanya’ dan ‘apa adanya’. Kalah 1 angka tentu membawa sesal di dada. Apa pun skenarionya, pujian harus diberikan secara proporsional. • Pru layak menerima pujian. Saya harus mengakui ketahanan dan usahanya mendorong diri untuk mampu melalui keadaan sulit. • Kak, masih ada pertandingan sampai minggu depan sebelum Bubu pulang, yang bisa ditonton. Apakah hari ini sudah bermain bagus? Jika belum, lakukan perbaikan. Jika sudah, jangan pernah puas dengan hasil yang ada. Kepuasan selalu menjadi musuh yang berbahaya untuk seorang atlet. Serta jangan lupa bersenang-senang di lapangan saat bertanding. • This game is about the long run. LIFE is about the long run. Pick successes that can build your confidence over time and stay in the process. There is always light at the end of the tunnel, but you can’t see the light if you fall into the trap of all the failures trying to pull you down. • 📸 thank you @megsaezco. 🚘 thank you @bsaezco #islanders  #pru  #softballplayer  #softballmom  #canadasoftballtournaments  #motherdaughtergoals 
Merlin is literally smiling 😂 #Merlin #Watson #Pru #Dylan #Hendrix #Sansa #furryfamily @chris_bray4 @lisabray52
Nice meeting you two! (Gelli and Francis) Salamat sa pa-buffet ni pru, sobrang nabusog mo kami, halata naman sa mga ngiti namin 😂 Pagka-out ko ng office direcho na Makati for a life changing career, chos! Haha. Its all worth the puyat 😊
#pru
Nice meeting you two! (Gelli and Francis) Salamat sa pa-buffet ni pru, sobrang nabusog mo kami, halata naman sa mga ngiti namin 😂 Pagka-out ko ng office direcho na Makati for a life changing career, chos! Haha. Its all worth the puyat 😊 #pru 
Unglaublich aber wahr!! Wir haben das Finale heute gewonnen und lassen uns jetzt dementsprechend feiern! 👏😍😉 Danke liebes @antennesteiermark -Team für diese tolle Veranstaltung & in Kooperation mit der Therme Loipersdorf für die € 10.000,-!!! #pru #mehralsnureinemannschaft #gutkick 💛🖤 .
Unglaublich aber wahr!! Wir haben das Finale heute gewonnen und lassen uns jetzt dementsprechend feiern! 👏😍😉 Danke liebes @antennesteiermark -Team für diese tolle Veranstaltung & in Kooperation mit der Therme Loipersdorf für die € 10.000,-!!! #pru  #mehralsnureinemannschaft  #gutkick  💛🖤 .
A cara é de sono mas o amor por ensinar é maior 😁👏❤#projetorumoàuniversidade #pru #literatura #professora essa é uma das minhas três turmas do sábado 💃
Thank you for your contribution! We will be donating RM60,738.84 to Tabung Harapan Malaysia! ***
Terima kasih atas sokongan anda! Kami akan menyumbangkan RM60,738.84 kepada Tabung Harapan Malaysia!
Thank you for your contribution! We will be donating RM60,738.84 to Tabung Harapan Malaysia! *** Terima kasih atas sokongan anda! Kami akan menyumbangkan RM60,738.84 kepada Tabung Harapan Malaysia!
Fit4Life’s Dawn met up with Flo, a researcher at Loughborough University to talk about how we can combine our passion surrounding the benefits of physical activity in young people, with the young people not able to reach some typical interventions, such as those involved in Pupil Referral Units. ⠀
⠀
There are roughly 48,000 pupils in the UK being educated in these Pupil Referral Units (also known as the alternative provision/AP sector), which serve excluded pupils, as well as those who are unable to attend mainstream schooling. ⠀
⠀
Unfortunately, just 1% of excluded children achieve the benchmark of five good GCSEs. These young people also often end up on a path to offend, with more than half of the UK prison population having been excluded from school during their education. ⠀
⠀
Fit4Life want to help young people that face barriers to making positive changes in their lives, by empowering them to use physical activity as a driving force to do so. That could be young girls or those that have slipped through the system and miss out on standard physical activity programmes, such as those excluded from school. ⠀
⠀
Here’s hoping this meeting was a step in the right direction. ⠀
⠀
Fit4Life’s Dawn met up with Flo, a researcher at Loughborough University to talk about how we can combine our passion surrounding the benefits of physical activity in young people, with the young people not able to reach some typical interventions, such as those involved in Pupil Referral Units. ⠀ ⠀ There are roughly 48,000 pupils in the UK being educated in these Pupil Referral Units (also known as the alternative provision/AP sector), which serve excluded pupils, as well as those who are unable to attend mainstream schooling. ⠀ ⠀ Unfortunately, just 1% of excluded children achieve the benchmark of five good GCSEs. These young people also often end up on a path to offend, with more than half of the UK prison population having been excluded from school during their education. ⠀ ⠀ Fit4Life want to help young people that face barriers to making positive changes in their lives, by empowering them to use physical activity as a driving force to do so. That could be young girls or those that have slipped through the system and miss out on standard physical activity programmes, such as those excluded from school. ⠀ ⠀ Here’s hoping this meeting was a step in the right direction. ⠀ ⠀
awwww.... nibbler my beautiful baby trying on my mjölnir necklace... sooo cute ❤#cats #cats_of_instagram #blackcat #nibbler #nibblesworth #nibbles #nibbs #pru #prudence #mjolnir #iamheathen #mycatsalsoheathen
#WS_SPORT
#مباريات_اليوم السبت 16 حزيران 2018 من #كأس_العالم 
#WC2018 #WorldCup #FRA #AUS #ARG #ISL #DAN #PRU #NGA #CRO #فرنسا ‎#أستراليا ‎#الأرجنتين ‎#أيسلندا ‎#بيرو ‎#الدنمارك ‎#كرواتيا ‎#نيجيريا ‎#روسيا2018 ⬇ القنوات المجانية الناقلة:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=382627138908326&id=143148666189509
Ko nên đi ra đường , đi chơi bóng ah nhầm bowling đi cho khỏe tay :)))
#prudential #pru #bowling #activities #saturday #fun
BAG - Menó (Prod.CashMoneyAp)
Link na Bio

#skr #pru #music #trap #rap #hiphop #bag #supreme #sup #gang #br #brasil #musica #track #trapstar #trapmusic
BAG - Menó (Youngboys)
🔥
#gang #pru #trap #rap #bag #music #hiphop #supreme #sup #cash
#cashmoneyap
CAPTAIN AINI YG MANIS BELI SET SYAMPU SPIRULiNA UTK HILANGKAN KELEMuMUR......
Untuk apa? Of course untuk kelemumur hilang, takde lah bercucuran macam salji kelemumur tu.
.
Gunalah syampo Spirulina dan conditioner Seaweed tanpa was was kerana kita menggunakan bahan semulajadi..😊😊
.
Harga setiap satu (syampu / pelembab)
RM35.90 (SM)
RM39.90 (SS)
.
Whatsapp.
📲0123152412.
📲0123152412.
📲0123152412.
.
🚗COD area Subang Jaya, USJ, Petaling Jaya , Damansara, Shah Alam.
📦postage seluruh Malaysia.
.
#instagood #syampooseaweed #seaweedsyampoo #seaweedconditioner #syampoo #rambutgugur #rambutrontok #stokiskosmobeautydamansara #stokiskosmobeautypetalingjaya #dandruff #syampoo #stokiskosmobeautysubangjaya #kelemumur #stokiskosmobeautytumpat #stokiskosmobeautykotabharu #stokiskosmobeautyshahalam #syampukelemumur #candissereeshempire #love #eww #pru #aidijuma #fattzura #loopsie #nosodiumlaurethsulfate
CAPTAIN AINI YG MANIS BELI SET SYAMPU SPIRULiNA UTK HILANGKAN KELEMuMUR...... Untuk apa? Of course untuk kelemumur hilang, takde lah bercucuran macam salji kelemumur tu. . Gunalah syampo Spirulina dan conditioner Seaweed tanpa was was kerana kita menggunakan bahan semulajadi..😊😊 . Harga setiap satu (syampu / pelembab) RM35.90 (SM) RM39.90 (SS) . Whatsapp. 📲0123152412. 📲0123152412. 📲0123152412. . 🚗COD area Subang Jaya, USJ, Petaling Jaya , Damansara, Shah Alam. 📦postage seluruh Malaysia. . #instagood  #syampooseaweed  #seaweedsyampoo  #seaweedconditioner  #syampoo  #rambutgugur  #rambutrontok  #stokiskosmobeautydamansara  #stokiskosmobeautypetalingjaya  #dandruff  #syampoo  #stokiskosmobeautysubangjaya  #kelemumur  #stokiskosmobeautytumpat  #stokiskosmobeautykotabharu  #stokiskosmobeautyshahalam  #syampukelemumur  #candissereeshempire  #love  #eww  #pru  #aidijuma  #fattzura  #loopsie  #nosodiumlaurethsulfate 
After PRU jalan kat taman rasa lain sangat. Ramai pulak orang brtanya kat abam dan nak berselfie..
#selfie_time 
#pru
After PRU jalan kat taman rasa lain sangat. Ramai pulak orang brtanya kat abam dan nak berselfie.. #selfie_time  #pru