an online Instagram web viewer

#PRU medias

Photos

Working in the #pru today 15th floor. Not a bad view #Boston
Working in the #pru  today 15th floor. Not a bad view #Boston 
馃馃ぉ馃槑 I believe, I can achieve #Teampme #TeamPmj #Prudential #PRU #Pme #Pmj
If you don鈥檛 take pictures at the light posts did you even go to LA? HARD to know...
.
.
.
#vsco #la #lacma #santamonica #hardsummer #owsla #pru
La  motivaci贸n es b谩sica parece ra salir adelante en la vida. 
Si no tienes un motivo b煤scalo, lo encontrar谩s, esto har谩 que te muevas y te pongas en acci贸n. 
Ten fe en tu motivo y sigue  en el camino, lo importante es tu fortaleza y no perder de vista lo que quieres, todo se puede lograr. 
Con persistencia y dedicaci贸n es c贸mo se logra el 脡xito. #pasi贸nconenfoque 
www.isisreyescoaching.com.mx 
#lifecoach #lifestyle #coaching #emprendedores #emprendimiento #life #abundance #paz #amor #trabajo #enfoque #mexico #canada #usa #argentina #colombia #uruguay #espa艅a #amsterdam #pru #venezuela #panama #brasil #italy #london #england
La motivaci贸n es b谩sica parece ra salir adelante en la vida. Si no tienes un motivo b煤scalo, lo encontrar谩s, esto har谩 que te muevas y te pongas en acci贸n. Ten fe en tu motivo y sigue en el camino, lo importante es tu fortaleza y no perder de vista lo que quieres, todo se puede lograr. Con persistencia y dedicaci贸n es c贸mo se logra el 脡xito. #pasi贸nconenfoque  www.isisreyescoaching.com.mx #lifecoach  #lifestyle  #coaching  #emprendedores  #emprendimiento  #life  #abundance  #paz  #amor  #trabajo  #enfoque  #mexico  #canada  #usa  #argentina  #colombia  #uruguay  #espa艅a  #amsterdam  #pru  #venezuela  #panama  #brasil  #italy  #london  #england 
Team Meeting.....馃槑馃槂馃 #Teampme #TeamPmj #Prudential #PRU
鈥婱ay 9 : People鈥檚 Power Saves Malaysia : Mahathir Leads the Way

May 9 was a significant day for all Malaysians. It heralded a new landscape 鈥 economic, social and political 鈥 for the citizens. This book is a fascinating read that is retold through the inner stirrings of a young boy, an unfortunate victim of a 鈥渂usiness as usual鈥 corrupt system that poses a serious threat to the nation鈥檚 economy.

In the face of rising costs and unemployment, the boy yearned for a change. Will tomorrow ever come? By sharing glimpses from the innocent lenses of a child, the author has painted a stark contrast of childlike simplicity with the world of grown-ups that is consumed by greed and glittering gems. It captures the journey of a nation that has witnessed the most dramatic trajectories of greed and power.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bukumurahmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #kedaibukumurah #kedaibukumalaysia #MalaysiaBookStore #BookshopMalaysia #LubukBukuMalaysia #lubukbukumy #Sabahan #Sarawakian #Malaysia #MahathirLeadstheWay #POLITIKMALAYSIA #DrMahathir #TunM #PRU
鈥婱ay 9 : People鈥檚 Power Saves Malaysia : Mahathir Leads the Way May 9 was a significant day for all Malaysians. It heralded a new landscape 鈥 economic, social and political 鈥 for the citizens. This book is a fascinating read that is retold through the inner stirrings of a young boy, an unfortunate victim of a 鈥渂usiness as usual鈥 corrupt system that poses a serious threat to the nation鈥檚 economy. In the face of rising costs and unemployment, the boy yearned for a change. Will tomorrow ever come? By sharing glimpses from the innocent lenses of a child, the author has painted a stark contrast of childlike simplicity with the world of grown-ups that is consumed by greed and glittering gems. It captures the journey of a nation that has witnessed the most dramatic trajectories of greed and power. #sayajualbuku  #kedaibuku  #kedaibukuonline  #bacabuku  #bukumurah  #sayajual  #buku  #sayasukabacabuku  #sayasukabaca  #bukumurahmalaysia  #ulatbuku  #ulatbukumalaysia  #kedaibukumurah  #kedaibukumalaysia  #MalaysiaBookStore  #BookshopMalaysia  #LubukBukuMalaysia  #lubukbukumy  #Sabahan  #Sarawakian  #Malaysia  #MahathirLeadstheWay  #POLITIKMALAYSIA  #DrMahathir  #TunM  #PRU 
Rezeki lebih murah selepas berkahwin? 
Pengalaman sendiri memang betul.. Itu adalah rezeki anak dan isteri.. Sebagai suami kite terima tempias itu.

Sebagai tanda menghargai nikmat itu.. Jalankan tanggungjawab dengan sebaik mungkin dan dalam dunia moden nie ade instrumen yg boleh dirancang utk memastikan tanggungjawab kite masih dilaksanakan walaupun kite da xde lagi.. Rancang Takaful/Insurans secara komprehensif agar diri dan keluarga terjamin.. Alhamdulillah done bantu client baru yg memerlukan bantu perancangan Takaful/Insurans.

Terima kasih beri kepercayaan pada saya untuk membantu Tuan. 
Consultation www.wasap.my/60193353314

Like & Share www.facebook.com/FinValet

#hibah
#medicalcard 
#insurans 
#takaful
#financialfreedom 
#wasiat
#pru
#PruBSN 
#assalihin 
Kamarul Shah
Islamic Wealth Planner 
Islamic Estate Planner 
Prudential BSN Takaful Berhad
as-Salihin Trustee Berhad
Rezeki lebih murah selepas berkahwin? Pengalaman sendiri memang betul.. Itu adalah rezeki anak dan isteri.. Sebagai suami kite terima tempias itu. Sebagai tanda menghargai nikmat itu.. Jalankan tanggungjawab dengan sebaik mungkin dan dalam dunia moden nie ade instrumen yg boleh dirancang utk memastikan tanggungjawab kite masih dilaksanakan walaupun kite da xde lagi.. Rancang Takaful/Insurans secara komprehensif agar diri dan keluarga terjamin.. Alhamdulillah done bantu client baru yg memerlukan bantu perancangan Takaful/Insurans. Terima kasih beri kepercayaan pada saya untuk membantu Tuan. Consultation www.wasap.my/60193353314 Like & Share www.facebook.com/FinValet #hibah  #medicalcard  #insurans  #takaful  #financialfreedom  #wasiat  #pru  #PruBSN  #assalihin  Kamarul Shah Islamic Wealth Planner Islamic Estate Planner Prudential BSN Takaful Berhad as-Salihin Trustee Berhad
馃崄 The Colosseum, Italy (2012) 馃崄

The Colosseum or Coliseum, also known as the Flavian Amphitheatre, is an oval amphitheatre in the centre of the city of Rome, ITALY

#Colosseum #TheColosseum #Coliseum #Rome #Italy #FlavianAmphitheatre #Europe #EuroTrip #PCC #PresidentsCabinetsClub #PRU #Prudential #2012 #InstaTravel #InstaTraveling #InstaPhoto #InstaPhotos #InstaDaily #Instagram
#Pru................!
#Pru ................!
銆奊irls like you
Love fun, yeah me too
What I want when I come through
I need a girl like you, yeah yeah銆
鈥
#sun #sea #bluewater #sky #bronzed #happy #armaditaggia #holiday #girl #liguria #tonno #pru #picoftheday
PRUmy child

Perlindungan dari sebelum ia lahir

PRUmy child聽merupakan produk inovatif pertama di Indonesia yang menyediakan perlindungan jiwa terkait investasi untuk anak Anda, sejak sebelum ia dilahirkan.

PRUmy child聽memberikan perlindungan yang komprehensif mulai saat ia masih dalam kandungan, dilahirkan, sampai ia dewasa kelak. Mulai dari perlindungan kesehatan, finansial, dan pendidikan.

Manfaat

Manfaat pertanggungan jiwa atas janin/calon bayi dan ibu selama masa kehamilan.

Manfaat komplikasi yang terjadi pada ibu dalam masa kehamilan atau sesudah melahirkan.

Manfaat perawatan di inkubator/Intensive Care Unit聽(ICU) /High Dependency Unit聽(HDU) untuk bayi.

Info Lebih Lanjut Hubungin : 
Herwindo : 0822-4222-2999
Amanda : 085-5757-8888

#asuransi #asuransijiwa #investasi #prudentialsurabaya #prudentialsidoarjo #prudentialjawatimur #insurance #prudential #asuransiprudential #iampru #surabaya #sidoarjo  #asuransisurabaya #asuransisidoarjo #protection #financial #finance #jawatimur #prusyariah #pru #2018 #PruProtects #AndaLayakDapatLebih #Prudential #PrudentialIndonesia #PrudentialID
#perencanakeuangan
#weareprudential
#IndonesiaBerasuransi
PRUmy child Perlindungan dari sebelum ia lahir PRUmy child聽merupakan produk inovatif pertama di Indonesia yang menyediakan perlindungan jiwa terkait investasi untuk anak Anda, sejak sebelum ia dilahirkan. PRUmy child聽memberikan perlindungan yang komprehensif mulai saat ia masih dalam kandungan, dilahirkan, sampai ia dewasa kelak. Mulai dari perlindungan kesehatan, finansial, dan pendidikan. Manfaat Manfaat pertanggungan jiwa atas janin/calon bayi dan ibu selama masa kehamilan. Manfaat komplikasi yang terjadi pada ibu dalam masa kehamilan atau sesudah melahirkan. Manfaat perawatan di inkubator/Intensive Care Unit聽(ICU) /High Dependency Unit聽(HDU) untuk bayi. Info Lebih Lanjut Hubungin : Herwindo : 0822-4222-2999 Amanda : 085-5757-8888 #asuransi  #asuransijiwa  #investasi  #prudentialsurabaya  #prudentialsidoarjo  #prudentialjawatimur  #insurance  #prudential  #asuransiprudential  #iampru  #surabaya  #sidoarjo  #asuransisurabaya  #asuransisidoarjo  #protection  #financial  #finance  #jawatimur  #prusyariah  #pru  #2018  #PruProtects  #AndaLayakDapatLebih  #Prudential  #PrudentialIndonesia  #PrudentialID  #perencanakeuangan  #weareprudential  #IndonesiaBerasuransi 
Pengambilan agent topup kembali lagi!! Harga semasa untuk setiap level, mana nak dapat harga murah seperti ini. Cepat rebut peluang sebelum harganya berubah. Pengambilan agent amatlah terhad.
.
Kenapa level 5, 9 dan 10? Kerana ia adalah antara level yg paling ramai org ambil dan sesuai untuk dapat (3 Income) .
.
Boleh klik link di bio untuk keterangan lanjut.
#akuyangpostkauyangpanas#gadiscendol#rendangcrispy#murah#agent#agenttopupteamfeedback#neelofa#youcanduit#bisnestopup#zouk#viralmalaysia#malaysia#sedondon#comelote#pru#panama#lawakhambar#pakatanharapan#kitapilihbiru#nasilemak#topup#teamrayaperak#shrmzb#raya
Pengambilan agent topup kembali lagi!! Harga semasa untuk setiap level, mana nak dapat harga murah seperti ini. Cepat rebut peluang sebelum harganya berubah. Pengambilan agent amatlah terhad. . Kenapa level 5, 9 dan 10? Kerana ia adalah antara level yg paling ramai org ambil dan sesuai untuk dapat (3 Income) . . Boleh klik link di bio untuk keterangan lanjut. #akuyangpostkauyangpanas #gadiscendol #rendangcrispy #murah #agent #agenttopupteamfeedback #neelofa #youcanduit #bisnestopup #zouk #viralmalaysia #malaysia #sedondon #comelote #pru #panama #lawakhambar #pakatanharapan #kitapilihbiru #nasilemak #topup #teamrayaperak #shrmzb #raya 
Gotta S/O big bra @s.mcclover for bringing ya boy aboard the movement of that #1SLEEVEGANG 馃檵馃従鈥嶁檪锔忦煠欚煆続lready got a great group of guys and we steady building馃挭馃従.STAY TUNE馃 #bigskill #DEndzU #PRU #Sackcess #Rushman #NFL #FirstDayGuys #WarDogs
Aquela vibe, aquele barulho de mar, aquela paz e aqueles pombos... #pru 馃惁 .
.
.
.
.
#RJ #021 #peace #picoftheday #bestpic #omelhorclick #love #happiness
What do you call two days of rain in Boston? The weekend馃導
What do you call two days of rain in Boston? The weekend馃導
Pruuuu. 馃惁 @pombobrisado @passinho_do_pombo_oficial 
________

#sketch #pombo #pru #moleskine #draw #illustration #illustrator #art #dailyillustration #dailydesign #daily #instagood #instagram #instadaily #pen #unipin #brazil #brasil
喔權箞喔侧福喙娻覆喔佮竵喔佮竵喔佮竵喔 
fpg #pru
喔權箞喔侧福喙娻覆喔佮竵喔佮竵喔佮竵喔 fpg #pru 
Prudence is my early bird... so I鈥檝e found a solution to entertain her til I have the energy to do it myself 馃敟馃挄 #sothatswhatcouchesarefor #allthingsmadenew #dracarysbengals #prudence #pru #prudy #prupru #prettybaby #beautiful #beautyandthebeast #elegant #primandproper #stayandwander @animallove.co @therealtarzann @kittenxlady @thecatdaddy @cutepetclub @cutepawsfirst @cutepetpatrol @animalspots @catsloversworld @cats.kittens.love
Meeting Yg asik dan Relax #bisnisnetworking #pru
Non so se lo sai, ma i pinguini carini come noi rimangono bianchi in spiaggia 馃惂
#redblonde#piercing#blueeyes#metalhead#girl#boy#italy#travel#sicily#beach#sea#penguin#pru
KENAPA SAMPAI RM75 BELI MINISKIRT馃槺馃槺 EH SEKARANG KAN ADA PROMO BELI LIMA FREE POSTAGE馃槏馃槏 JOM GRAB SAMA2 鉂も潳鉂
MINISKIRT RM15  #miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtberkualiti #miniskirtmuslimah #fattzura #malaysia #hiking #zumba #malaysia #uum #umt #utm #ump #upm #ukm #ipgmediabrands #cikgu #bakalcikguanakanda #umk #upsi #usim #uiakuantan #bazarpaknil #ip #zumba #netball #bolabaling #cikgu #kpm #nakkurus #kurus #hargaborong #pru
KENAPA SAMPAI RM75 BELI MINISKIRT馃槺馃槺 EH SEKARANG KAN ADA PROMO BELI LIMA FREE POSTAGE馃槏馃槏 JOM GRAB SAMA2 鉂も潳鉂 MINISKIRT RM15 #miniskirt  #miniskirtmurah  #miniskirtberkualiti  #miniskirtmuslimah  #fattzura  #malaysia  #hiking  #zumba  #malaysia  #uum  #umt  #utm  #ump  #upm  #ukm  #ipgmediabrands  #cikgu  #bakalcikguanakanda  #umk  #upsi  #usim  #uiakuantan  #bazarpaknil  #ip  #zumba  #netball  #bolabaling  #cikgu  #kpm  #nakkurus  #kurus  #hargaborong  #pru 
Octavia white cream 1000mg Glutathione with peptide + VitaminC.
-----------------------
Kesan seawal 3hari Penggunaan!
鉁擬encerahkan kulit dan merangsang COLLAGEN dimuka.
鉁擬enghilangkan parut JERAWAT DEGIL.
鉁擬ematikan JERAWAT dan kuman yang bersarang dimuka.
鉁擜NTI AGING dan WRINKLE.Merawat kedut dan menegangkan kulit wajah.
鉁擬engandungi SPF melindungi kulit dari sinaran UV.
鉁擠ERMATOGICALLY tested and KKM APPROVED.
.
Dengan octavia white cream kulit cerah sekata dan glowing!
.
Untuk Pertanyaan dan Order:
www.wasap.my/+60175181351/nakoctavia
.
Share your beautifying changes with us!
.
#ragammakeup #organic
#makeuptutorial #gold #makeupartist #beauty #beautyroutine #makeup
#Cosmetics #primer #johor #skudai #kluang #kempas #pasirgudang #johorbahru #scars #jerawat #jeragat  #jdt 
#pru #whitening #kulai #kotatinggi #ulutiram
Octavia white cream 1000mg Glutathione with peptide + VitaminC. ----------------------- Kesan seawal 3hari Penggunaan! 鉁擬encerahkan kulit dan merangsang COLLAGEN dimuka. 鉁擬enghilangkan parut JERAWAT DEGIL. 鉁擬ematikan JERAWAT dan kuman yang bersarang dimuka. 鉁擜NTI AGING dan WRINKLE.Merawat kedut dan menegangkan kulit wajah. 鉁擬engandungi SPF melindungi kulit dari sinaran UV. 鉁擠ERMATOGICALLY tested and KKM APPROVED. . Dengan octavia white cream kulit cerah sekata dan glowing! . Untuk Pertanyaan dan Order: www.wasap.my/+60175181351/nakoctavia . Share your beautifying changes with us! . #ragammakeup  #organic  #makeuptutorial  #gold  #makeupartist  #beauty  #beautyroutine  #makeup  #Cosmetics  #primer  #johor  #skudai  #kluang  #kempas  #pasirgudang  #johorbahru  #scars  #jerawat  #jeragat  #jdt  #pru  #whitening  #kulai  #kotatinggi  #ulutiram 
To postando pra n deixar o feed abandonado 馃槄馃敟馃敟
#winter #model #blessed #instapic #pru #eyes #nomakeup
Roque 馃憡馃嵒 #esquece #pru
Sweet Memory in Vietnam (2011) when I won the Top #1 Leader of Regional Agency Leaders Conference (RALC) 2011 ~ Top MYLC Prudential Corporation Asia (PCA) 馃挅

Sekarang empat2nya beda bendera 馃槀

#Prudential #PRU #PrudentialIndonesia #RALC #MYLC #PCA #TopLeader #TopAgencyLeader #TopDirectUnit #TopAchiever #Hanoi #Vietnam #SouthEastAsia #Asia #PhoenixInc #InstaTravel #InstaTraveling #InstaPhoto #InstaPhotos #InstaDaily #Instagram
grain #roads #馃殫馃挩 #clouds #circle #yellow #tree #car #explore #pru #summer #last #call
#Pru
Peace MDF**kers
#Pru  Peace MDF**kers
Premium Skincare Solution Octavia White Cream.
___
OCTAVIA BEAUTY SET
OCTAVIA WHITE CREAM + OCTAVIA CLINICAL SOAP BAR (FREE) Japan Advanced Formulation.
.
Kenapa OCW+ OCS ni BAGUS SANGAT? .
Mengandungi 1000mg Glutathione with Peptide dan Vitamin C + Collagen Semulajadi (All Natural Ingredient) bertindak :
.
馃搷MEMUTIHKAN KULIT SECARA SELAMAT & PANTAS. 
Achieve 'Glass Skin' Ala-ala Japanese.
馃搷Merawat JERAWAT dan MENGHILANGKAN bekas-bekas jerawat dan parut degil OVERNIGHT.
馃搷Mengaktifkan Collagen+Vitamin C di muka,GLOWING effect.
馃搷Anti-aging dan menghilangkan kedut kedut di muka.
馃搷Moisturizer dan mengandungi SPF 70+ melindungi dari sinaran UV sepanjang hari.
.
Octavia selamat digunakan + KKM Approved.
MIRACLE CREAM FROM JAPAN.
.
Click link dibawah untuk dapatkan Octavia di whatsapp. .
www.wasap.com.my/ +60175181351/
.
Octavia User yang Happy sangat dengan result Octavia!
------------------
.
Dah takda kulit kusam,kulit berminyak dan berjerawat! Thanks to Octavia.Kulit saya dah okay sangat sekarang! Dah tak berminyak dan paling penting parut degil pun dah hilang! muka dah tak kusam tau! Muka dah Glowing! Sekarang Confident!
.
.
#ragammakeup #organic
#makeuptutorial #gold #makeupartist #beauty #beautyroutine #makeup
# Cosmetics #primer #johor #skudai #kluang #kempas #pasirgudang #johorbahru #scars #skin #jerawat #jeragat  #jdt
#pru #whitening #kulai #kotatinggi #ulutiram
Premium Skincare Solution Octavia White Cream. ___ OCTAVIA BEAUTY SET OCTAVIA WHITE CREAM + OCTAVIA CLINICAL SOAP BAR (FREE) Japan Advanced Formulation. . Kenapa OCW+ OCS ni BAGUS SANGAT? . Mengandungi 1000mg Glutathione with Peptide dan Vitamin C + Collagen Semulajadi (All Natural Ingredient) bertindak : . 馃搷MEMUTIHKAN KULIT SECARA SELAMAT & PANTAS. Achieve 'Glass Skin' Ala-ala Japanese. 馃搷Merawat JERAWAT dan MENGHILANGKAN bekas-bekas jerawat dan parut degil OVERNIGHT. 馃搷Mengaktifkan Collagen+Vitamin C di muka,GLOWING effect. 馃搷Anti-aging dan menghilangkan kedut kedut di muka. 馃搷Moisturizer dan mengandungi SPF 70+ melindungi dari sinaran UV sepanjang hari. . Octavia selamat digunakan + KKM Approved. MIRACLE CREAM FROM JAPAN. . Click link dibawah untuk dapatkan Octavia di whatsapp. . www.wasap.com.my/ +60175181351/ . Octavia User yang Happy sangat dengan result Octavia! ------------------ . Dah takda kulit kusam,kulit berminyak dan berjerawat! Thanks to Octavia.Kulit saya dah okay sangat sekarang! Dah tak berminyak dan paling penting parut degil pun dah hilang! muka dah tak kusam tau! Muka dah Glowing! Sekarang Confident! . . #ragammakeup  #organic  #makeuptutorial  #gold  #makeupartist  #beauty  #beautyroutine  #makeup  # Cosmetics #primer  #johor  #skudai  #kluang  #kempas  #pasirgudang  #johorbahru  #scars  #skin  #jerawat  #jeragat  #jdt  #pru  #whitening  #kulai  #kotatinggi  #ulutiram 
Octavia white cream 1000mg Glutathione with peptide + VitaminC.
-----------------------
Kesan seawal 3hari Penggunaan!
鉁擬encerahkan kulit dan merangsang COLLAGEN dimuka.
鉁擬enghilangkan parut JERAWAT DEGIL.
鉁擬ematikan JERAWAT dan kuman yang bersarang dimuka.
鉁擜NTI AGING dan WRINKLE.Merawat kedut dan menegangkan kulit wajah.
鉁擬engandungi SPF melindungi kulit dari sinaran UV.
鉁擠ERMATOGICALLY tested and KKM APPROVED.
.
Dengan octavia white cream kulit cerah sekata dan glowing!
.
Untuk Pertanyaan dan Order:
www.wasap.my/+60175181351/nakrawat
.
Share your beautifying changes with us!
.
#ragammakeup #organic
#makeuptutorial #gold #makeupartist #beauty #beautyroutine #makeup
#Cosmetics #primer #johor #skudai #kluang #kempas #pasirgudang #johorbahru #scars #jerawat #jeragat  #jdt 
#pru #whitening #kulai #kotatinggi #ulutiram
Octavia white cream 1000mg Glutathione with peptide + VitaminC. ----------------------- Kesan seawal 3hari Penggunaan! 鉁擬encerahkan kulit dan merangsang COLLAGEN dimuka. 鉁擬enghilangkan parut JERAWAT DEGIL. 鉁擬ematikan JERAWAT dan kuman yang bersarang dimuka. 鉁擜NTI AGING dan WRINKLE.Merawat kedut dan menegangkan kulit wajah. 鉁擬engandungi SPF melindungi kulit dari sinaran UV. 鉁擠ERMATOGICALLY tested and KKM APPROVED. . Dengan octavia white cream kulit cerah sekata dan glowing! . Untuk Pertanyaan dan Order: www.wasap.my/+60175181351/nakrawat . Share your beautifying changes with us! . #ragammakeup  #organic  #makeuptutorial  #gold  #makeupartist  #beauty  #beautyroutine  #makeup  #Cosmetics  #primer  #johor  #skudai  #kluang  #kempas  #pasirgudang  #johorbahru  #scars  #jerawat  #jeragat  #jdt  #pru  #whitening  #kulai  #kotatinggi  #ulutiram 
O aqui 茅 imenso.
O agora 茅 eterno. 馃挜
.
.
#tumblrgirl #tumblr #life #smile #deontem #hujicam #happy #pru #pe #ufpe #blessed #bomdia #day #goxxtei #instagram #instapic #love 鉂
Yukkkk sisihkan uang 17rb per hari untuk biaya pendidikan sii kecil dari sekarang...Semakin dini semakin bagus kan 馃槏

KARENA PASTINYA BIAYA PENDIDIKAN TH INI DENGAN 15TH KEDEPAN BERBEDA JAUH馃檲

Info Lebih Lanjut Hubungin : 
Herwindo : 0822-4222-2999
Amanda : 085-5757-8888

#asuransi #asuransijiwa #investasi #prudentialsurabaya #prudentialsidoarjo #prudentialjawatimur #insurance #prudential #asuransiprudential #iampru #surabaya #sidoarjo  #asuransisurabaya #asuransisidoarjo #protection #financial #finance #jawatimur #prusyariah #pru #2018 #PruProtects #AndaLayakDapatLebih #Prudential #PrudentialIndonesia #PrudentialID
#perencanakeuangan
#weareprudential
#IndonesiaBerasuransi
Yukkkk sisihkan uang 17rb per hari untuk biaya pendidikan sii kecil dari sekarang...Semakin dini semakin bagus kan 馃槏 KARENA PASTINYA BIAYA PENDIDIKAN TH INI DENGAN 15TH KEDEPAN BERBEDA JAUH馃檲 Info Lebih Lanjut Hubungin : Herwindo : 0822-4222-2999 Amanda : 085-5757-8888 #asuransi  #asuransijiwa  #investasi  #prudentialsurabaya  #prudentialsidoarjo  #prudentialjawatimur  #insurance  #prudential  #asuransiprudential  #iampru  #surabaya  #sidoarjo  #asuransisurabaya  #asuransisidoarjo  #protection  #financial  #finance  #jawatimur  #prusyariah  #pru  #2018  #PruProtects  #AndaLayakDapatLebih  #Prudential  #PrudentialIndonesia  #PrudentialID  #perencanakeuangan  #weareprudential  #IndonesiaBerasuransi 
una sdraio per due鈽馃挄
#love #kiss #pru #loveu #mine #tiamo
Buku HILANG @jibrailfitrah ni tentang apa?
.
Pernah tak korang rasa sunyi dalam hidup? Seolah-olah "hilang" sesuatu, yang korang sendiri tak tahu apakah ia.
.
Korang dah buat macam-macam untuk penuhkan kekosongan hati dan diri korang, namun, masih belum ketemu apa yang hilang.
.
Depresi, stress, tekanan hidup menimpa hari demi hari, ujian da ujian yang di lalui, ibadat yang di lakukan seolah tidak mampu mengisi ruang hati.
.
Lalu, korang terus mencari dan terus mencari dan terus mencari. Namun, malang, masih tidak ketemui..
.
HILANG ada buku terbaru dari @jibrailfitrah , dah keluar pertengahan Januari yang lepas , Alhamdulillah!
.
Harga hanya Rm 33 termasuk postage /+Rm5 ss
Jangan tunggu lagi!!! Contact admin sekarang, sekarang, sekarang!
Whatapp 60194658775 atau DM kami

Juga boleh tekan link di bio
.
#SuratPutusCinta #TarbiahSentap #DakwahSentap #IsbirOfficial #SquadIsbir
#raya #puasa #bajuraya #pru
Buku HILANG @jibrailfitrah ni tentang apa? . Pernah tak korang rasa sunyi dalam hidup? Seolah-olah "hilang" sesuatu, yang korang sendiri tak tahu apakah ia. . Korang dah buat macam-macam untuk penuhkan kekosongan hati dan diri korang, namun, masih belum ketemu apa yang hilang. . Depresi, stress, tekanan hidup menimpa hari demi hari, ujian da ujian yang di lalui, ibadat yang di lakukan seolah tidak mampu mengisi ruang hati. . Lalu, korang terus mencari dan terus mencari dan terus mencari. Namun, malang, masih tidak ketemui.. . HILANG ada buku terbaru dari @jibrailfitrah , dah keluar pertengahan Januari yang lepas , Alhamdulillah! . Harga hanya Rm 33 termasuk postage /+Rm5 ss Jangan tunggu lagi!!! Contact admin sekarang, sekarang, sekarang! Whatapp 60194658775 atau DM kami Juga boleh tekan link di bio . #SuratPutusCinta  #TarbiahSentap  #DakwahSentap  #IsbirOfficial  #SquadIsbir  #raya  #puasa  #bajuraya  #pru 
U馃憜 are the sunshine鈽锔 that馃憟 makes my day馃槏 
Pc- @_smarty._.007 
#awesome #awesome_shots #best #crazy #cute #charming #cool #location #dslr #canon #canondslr #dslrphoto #fashion #fashionshoot #goggles #glasses #pru #superb #professional #model #pose #pic #photography
Beginilah bisnis,di manapun kita bisa lakukan,habis ketemu client sambil ngupi2 @mcddramaga #bisnisnetworking #pru #evolutionteambogor
BAJU KORPORAT MUSLIMAH 馃槝
.
鉁旓笍 Terus dari KILANG!
鉁旓笍 Kualiti Terjamin!
鉁旓笍 Design xder kami sediakan!
鉁旓笍 Tiada Charge block sulam!
鉁旓笍 PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai!
.
馃摙 Harga Murah MELAMPAU!
鉂 Tiada charge GST
馃殯 Penghantaran Keseluruh Malaysia
. 
www.wasap.my/60183211437
018-3211437
Email: jahitlah@gmail.com
.
Visit our Facebook Fanpage:
Facebook.com/jahitlahtailor
.
Follow our Instagram:
Instagram.com/jahitlah
.
#kilangbajukorporat #custombaju #bajukorporatmuslimah #bajukorporatmurah #bajuf1 #corporateshirt #sulamberkomputer #sulamlogo #sticker #technicianjacket #windbreaker #printingtshirtmurah #premiumgift #hargamurahmelampau #PRU #koperasi #uitm #uitmdihatiku #upm #ukm #usm #ums #ump #prsumk #upsi #kuisas #unimas #bersatu #ppbm #jahitlah
BAJU KORPORAT MUSLIMAH 馃槝 . 鉁旓笍 Terus dari KILANG! 鉁旓笍 Kualiti Terjamin! 鉁旓笍 Design xder kami sediakan! 鉁旓笍 Tiada Charge block sulam! 鉁旓笍 PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai! . 馃摙 Harga Murah MELAMPAU! 鉂 Tiada charge GST 馃殯 Penghantaran Keseluruh Malaysia . www.wasap.my/60183211437 018-3211437 Email: jahitlah@gmail.com . Visit our Facebook Fanpage: Facebook.com/jahitlahtailor . Follow our Instagram: Instagram.com/jahitlah . #kilangbajukorporat  #custombaju  #bajukorporatmuslimah  #bajukorporatmurah  #bajuf1  #corporateshirt  #sulamberkomputer  #sulamlogo  #sticker  #technicianjacket  #windbreaker  #printingtshirtmurah  #premiumgift  #hargamurahmelampau  #PRU  #koperasi  #uitm  #uitmdihatiku  #upm  #ukm  #usm  #ums  #ump  #prsumk  #upsi  #kuisas  #unimas  #bersatu  #ppbm  #jahitlah 
Nada 茅 errado se te faz feliz 馃榿
#dehoje #pru #smile #life #boanoitee #ufpe #tumblrgirl #tumblr 馃挄
QUERO VER GERAL 馃幍馃幎馃幍馃幎 AHAHAHAHAHAH 馃槀@richarlison #dan莽adopombo#pru
QUERO VER GERAL 馃幍馃幎馃幍馃幎 AHAHAHAHAHAH 馃槀@richarlison #dan莽adopombo #pru 
Acredito finalmente que tudo acontece por um motivo 鉂
#boanoitee #ufpe #pru #dehoje #smile #happy #tumblrgirl #tumblr #pe #blessed #life #love 馃尯
Quem mais n茫o v锚 a hora de ouvir o novo CD do lind铆ssimo @henriqueserqueiraounaoqueira ?

#PorUmaNa莽aoDoAmor
#PRU #Familia #Amor #Romantismo #CDnovo
Eu quero ver geral fazendo a dan莽a do pombo #pru -
1潞 jogo pelo Everton no Ingles茫o
2 gol
VOA GAROTO!
Eu quero ver geral fazendo a dan莽a do pombo #pru  - 1潞 jogo pelo Everton no Ingles茫o 2 gol VOA GAROTO!
Menino Richarlison come莽ou como a Premier League? Pruu pruuuu 馃嚙馃嚪
.
.
.
Sempre lembrando que t谩 rolando aquele sorteio pimposo da camisa do @cristiano .
.
.
#richarlison #everton #gol #artilheiro #brasil #brazuka #pomba #pru #30 #atacante #resenha #premierleague #futebolinternacional #futebolarte #fut #futebol #2gols #futuro #manofthematch #nocantinho #categoria #nojo #gola莽o #futbol #football #soccer #footzfuckingball
PAKAR BAJU KORPORAT ANDA
.
鉁旓笍 Terus dari KILANG!
鉁旓笍 Kualiti Terjamin!
鉁旓笍 Design tiada? kami sediakan!
鉁旓笍 Tiada Charge block sulam!
鉁旓笍 PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai!
.
馃摙 Harga Murah MELAMPAU!
鉂 Tiada charge GST
馃殯 Penghantaran PERCUMA Keseluruh Malaysia
. 
www.wasap.my/60183211437
.
Email: jahitlah@gmail.com
.
Visit our Facebook Page:
Facebook.com/jahitlahtailor
.
Follow our Instagram:
Instagram.com/jahitlah
.
#kilangbajukorporat #custombaju #bajukorporatmuslimah #bajukorporatmurah #bajuf1 #corporateshirt #politeknik #sulamlogo #sticker #technicianjacket #windbreaker #printingtshirtmurah #premiumgift #bajumurah #PRU #koperasi #uitm #uitmdihatiku #upm #ukm #usm #ums #ump #prsumk #upsi #kuisas #unimas #bersatu #ppbm #jahitlah
PAKAR BAJU KORPORAT ANDA . 鉁旓笍 Terus dari KILANG! 鉁旓笍 Kualiti Terjamin! 鉁旓笍 Design tiada? kami sediakan! 鉁旓笍 Tiada Charge block sulam! 鉁旓笍 PERCUMA 1helai bagi tempahan 100helai! . 馃摙 Harga Murah MELAMPAU! 鉂 Tiada charge GST 馃殯 Penghantaran PERCUMA Keseluruh Malaysia . www.wasap.my/60183211437 . Email: jahitlah@gmail.com . Visit our Facebook Page: Facebook.com/jahitlahtailor . Follow our Instagram: Instagram.com/jahitlah . #kilangbajukorporat  #custombaju  #bajukorporatmuslimah  #bajukorporatmurah  #bajuf1  #corporateshirt  #politeknik  #sulamlogo  #sticker  #technicianjacket  #windbreaker  #printingtshirtmurah  #premiumgift  #bajumurah  #PRU  #koperasi  #uitm  #uitmdihatiku  #upm  #ukm  #usm  #ums  #ump  #prsumk  #upsi  #kuisas  #unimas  #bersatu  #ppbm  #jahitlah 
Hai uolss!!!
Testimoni octavia,sangat2 happy selepas penggunaan kosisten octavia. Kulit flawless dan cantik sangat. .
Octavia User yang Happy sangat dengan result Octavia!
------------------
.
Dah takda kulit kusam,kulit berminyak dan berjerawat! Thanks to Octavia.Kulit saya dah okay sangat sekarang! Dah tak berminyak dan paling penting parut degil pun dah hilang! muka dah tak kusam tau! Muka dah Glowing! Sekarang Confident!
.
Korang nak dengar cerita dari Dilla tentang perjalanan Dilla menggunakan OCTAVIA!
--------------------
Next video OCTAVIA BERKESAN UNTUK SAYA...Kita dengar video "OCTAVIA BERKESAN UNTUK SAYA"...
Kita dengar apa yang Dilla cakap tentang pengalaman bersama octavia!
.
Admin Happy dengan result dan bantu ramai orang diluar sana yang menghadapi masalah kulit!
.
Untuk Pertanyaan dan Order:
www.wasap.my/+60175181351/nakrawat
.
#ragammakeup #organic
#makeuptutorial #gold #makeupartist #beauty #beautyroutine #makeup
# Cosmetics #primer #johor #skudai #kluang #kempas #pasirgudang #johorbahru #scars #skin #jerawat #jeragat  #jdt
#pru #whitening #kulai #kotatinggi #ulutiram
Hai uolss!!! Testimoni octavia,sangat2 happy selepas penggunaan kosisten octavia. Kulit flawless dan cantik sangat. . Octavia User yang Happy sangat dengan result Octavia! ------------------ . Dah takda kulit kusam,kulit berminyak dan berjerawat! Thanks to Octavia.Kulit saya dah okay sangat sekarang! Dah tak berminyak dan paling penting parut degil pun dah hilang! muka dah tak kusam tau! Muka dah Glowing! Sekarang Confident! . Korang nak dengar cerita dari Dilla tentang perjalanan Dilla menggunakan OCTAVIA! -------------------- Next video OCTAVIA BERKESAN UNTUK SAYA...Kita dengar video "OCTAVIA BERKESAN UNTUK SAYA"... Kita dengar apa yang Dilla cakap tentang pengalaman bersama octavia! . Admin Happy dengan result dan bantu ramai orang diluar sana yang menghadapi masalah kulit! . Untuk Pertanyaan dan Order: www.wasap.my/+60175181351/nakrawat . #ragammakeup  #organic  #makeuptutorial  #gold  #makeupartist  #beauty  #beautyroutine  #makeup  # Cosmetics #primer  #johor  #skudai  #kluang  #kempas  #pasirgudang  #johorbahru  #scars  #skin  #jerawat  #jeragat  #jdt  #pru  #whitening  #kulai  #kotatinggi  #ulutiram 
Team Pmj 馃槑馃#Teampme #PRU #Prudential #TeamPmj #Pmj #Pme
馃弳 MY TROPHIES IN LIFE INSURANCE (11 YEARS) 馃弳

Banyakan atas atau bawah?
.
Jumlah Trophy/Piala/Award lebih banyak yang di bawah, tapi tingkat kesulitan jauh lebih susah & tough yang di atas (krn bersaing dengan 16.000an leaders dan 200.000an agents), terutama untuk dapetin si 4 Trophy Emas dan 7 Trophy Crystal itu perjuangannya minta ampyuuunnnnn (salam buat my best rivals and friends in ex company) 馃槡

#Prudential #PRU #Generali #PhoenixInc #TopAgency #SuperbGroup #TopAchiever #TopAgent #TopProducer #TopLeader #TopDirectUnit #TopAgencyLeader #TopRALC #TopMYLC #TopNLC #TopGroup #TopBD #MDRT #COT #TopBusinessDirector #TopPersistency #CourtOfTheTable #BillionAgency #DoublePremierCenturion #PCC #PresidentsCabinetsClub #PC #PresidentsClub #LionsPride #QualityLeadersChampionship
馃弳 MY TROPHIES IN LIFE INSURANCE (11 YEARS) 馃弳 Banyakan atas atau bawah? . Jumlah Trophy/Piala/Award lebih banyak yang di bawah, tapi tingkat kesulitan jauh lebih susah & tough yang di atas (krn bersaing dengan 16.000an leaders dan 200.000an agents), terutama untuk dapetin si 4 Trophy Emas dan 7 Trophy Crystal itu perjuangannya minta ampyuuunnnnn (salam buat my best rivals and friends in ex company) 馃槡 #Prudential  #PRU  #Generali  #PhoenixInc  #TopAgency  #SuperbGroup  #TopAchiever  #TopAgent  #TopProducer  #TopLeader  #TopDirectUnit  #TopAgencyLeader  #TopRALC  #TopMYLC  #TopNLC  #TopGroup  #TopBD  #MDRT  #COT  #TopBusinessDirector  #TopPersistency  #CourtOfTheTable  #BillionAgency  #DoublePremierCenturion  #PCC  #PresidentsCabinetsClub  #PC  #PresidentsClub  #LionsPride  #QualityLeadersChampionship 
buenos d铆as 馃惁鉂わ笍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#snapchat #animal #loveanimals #cotorra #parakeet #parrot #bird #home #pet #pru #adventuretime #cartoon
Data berdasarkan Majalah Investor Bulan Juli 2018
Asuransi yg anda punya no brp???
Sudah no 1 atau blm? Atau bahkan belum punya sama sekali? 馃槺
Kalau ada yg no 1, kenapa pilih yg no 2?
Kalau belum punya, kenapa kok sampai skg blm punya?
Hayooooo 馃き馃き Info Lebih Lanjut Hubungin : 
Herwindo : 0822-4222-2999
Amanda : 085-5757-8888

#asuransi #asuransijiwa #investasi #prudentialsurabaya #prudentialsidoarjo #prudentialjawatimur #insurance #prudential #asuransiprudential #iampru #surabaya #sidoarjo  #asuransisurabaya #asuransisidoarjo #protection #financial #finance #jawatimur #prusyariah #pru #2018 #PruProtects #AndaLayakDapatLebih #Prudential #PrudentialIndonesia #PrudentialID
#perencanakeuangan
#weareprudential
#IndonesiaBerasuransi
Data berdasarkan Majalah Investor Bulan Juli 2018 Asuransi yg anda punya no brp??? Sudah no 1 atau blm? Atau bahkan belum punya sama sekali? 馃槺 Kalau ada yg no 1, kenapa pilih yg no 2? Kalau belum punya, kenapa kok sampai skg blm punya? Hayooooo 馃き馃き Info Lebih Lanjut Hubungin : Herwindo : 0822-4222-2999 Amanda : 085-5757-8888 #asuransi  #asuransijiwa  #investasi  #prudentialsurabaya  #prudentialsidoarjo  #prudentialjawatimur  #insurance  #prudential  #asuransiprudential  #iampru  #surabaya  #sidoarjo  #asuransisurabaya  #asuransisidoarjo  #protection  #financial  #finance  #jawatimur  #prusyariah  #pru  #2018  #PruProtects  #AndaLayakDapatLebih  #Prudential  #PrudentialIndonesia  #PrudentialID  #perencanakeuangan  #weareprudential  #IndonesiaBerasuransi 
~Good morning. 馃枻
.
.
.
.
.
.
.
#vsco #filter #moment #mood #capture #snapshot #feed #picoftheday #pru #love #exposure #food
Skrrrrrrr! Pruuuu! 馃敟馃挵
鈥
@derekluccas 
Marquem ele
鈥
Or莽amento via direct 馃挵
Skrrrrrrr! Pruuuu! 馃敟馃挵 鈥 @derekluccas Marquem ele 鈥 Or莽amento via direct 馃挵
What is a VUL(Variable Universal Life insurance) investment? 
It is a type of savings program that protects your hard-earned money from different uncertainties in life like death, critical illness, and disability. 
That's not all! It also keeps your money invested so you'll inch closer to your goals like your dream car, house, quality education of your children, and retirement. 
Hindi naman masama mag tabi sa banks. Put your money in a bank account for your short term expenses + emergency fund(3 months worth of income). From there, you should start looking for investment opportunities. 
Let me help you understand this savings program. 
Have a 100% commitment-free consultation with me. 馃榿馃憣 #vul #pru
What is a VUL(Variable Universal Life insurance) investment? It is a type of savings program that protects your hard-earned money from different uncertainties in life like death, critical illness, and disability. That's not all! It also keeps your money invested so you'll inch closer to your goals like your dream car, house, quality education of your children, and retirement. Hindi naman masama mag tabi sa banks. Put your money in a bank account for your short term expenses + emergency fund(3 months worth of income). From there, you should start looking for investment opportunities. Let me help you understand this savings program. Have a 100% commitment-free consultation with me. 馃榿馃憣 #vul  #pru 
200 fotos numa pracinha de Santiago que n茫o quero desperdi莽ar, v锚 a铆 eu com os pombo
#chile #santiago #winter #inverno2018 #invierno2018 #book #santiagochile #street #pombos #pru #ferias #vacaciones #park
Lil mama bad, like Michael #postmalone 馃敟