an online Instagram web viewer

#PART1 medias

Photos

Short Vacay Penang-Perak-CameronHighland
#Tb #Part1 #6oct #Penang #StreetArt #Butterworth #PadangKota #BukitBendera
Sampai nanti #Part1
With you I’ve found the perfect partner, the best friend, and the sweetest love anyone will ever know. I’m so grateful life led me to you. #part1
With you I’ve found the perfect partner, the best friend, and the sweetest love anyone will ever know. I’m so grateful life led me to you. #part1 
10.15~10.17

TOMOHISAYAMASHITA LIVE TOUR 2018 UNLEASHED -FEEL THE LOVE-

山Pと、ダンサーさん、にありがとうございます♡という気持ちを伝えるために、動画を作りました♡

そして、思い出をまとめる為にも😁💓💓 人生で1番幸せな2時間をありがとうございます👏👏👏💗💗💗 素敵なステージを作ってくださってるスタッフさん達にも、感謝です🙏🙏💓💓💓 あんな近くで見れて、本当に幸せです♡

山Pのライブは、近い席だけじゃなくて、2階3階でも、とっても楽しくて、幸せな気持ちにしてくれる♡

改めてそう思った♡

そして、山Pの優しさがファンにも伝わってるから、sweeties皆さん、いい人ばかりで、優しい😭

すべての会場で、銀テいっぱい取ったら、あげてて、それが繋がっていくんだろうな♡

とても素敵なことだな♡

これも、山Pが言ってた日本人の素晴らしいとこなのかな♡

通路歩いてくれてたし、トロッコに変わったけど、それも上の席のsweetieが見えるように、してくれたんだと思うし、通るとき、近くの人みんなにタッチする勢いで、体、手を伸ばしてくれて、タッチしたい思いが伝わってるし、ファンサも、もちろんいっぱいしてるし、上の席を長く見てくれてるし、上の席にも、指さしたり、手を伸ばしたり、今は投げなくなってきてるサインを投げてくれたり、書いたらいっぱいでてくる、、当たり前な事かもしれないけど、ほんとすごいと思うし、尊敬できる、素晴らしい人だな♡
大好きです♡

山Pを尊敬する後輩が多い理由が、ライブに行くとわかる!

長文になったな😅

何度も言うけど、
山P、ありがとう🙏💓💓 ずっと、ついていきます💗💗 アルバム作成、頑張ってください✨✨✨ 早くどんな曲なのか、聞きたいです😎✨✨ エロPぶりの、アリーナ会場、、、横アリ、楽しみだ😁💗💗💗 何回いってるか、わからんけど、また言う、愛方ちゃんにも、会えるの楽しみ💜💜💜 #山p
#山下智久
#teamp
#unleashed 
#tomohisayamashita 
#tomohisayamashitalivetour2018unleashedfeelthelove 
#山Pに届け
#part1
10.15~10.17 TOMOHISAYAMASHITA LIVE TOUR 2018 UNLEASHED -FEEL THE LOVE- å±±Pと、ダンサーさん、にありがとうございます♡という気持ちを伝えるために、動画を作りました♡ そして、思い出をまとめる為にも😁💓💓 人生で1番幸せな2時間をありがとうございます👏👏👏💗💗💗 素敵なステージを作ってくださってるスタッフさん達にも、感謝です🙏🙏💓💓💓 あんな近くで見れて、本当に幸せです♡ å±±Pのライブは、近い席だけじゃなくて、2階3階でも、とっても楽しくて、幸せな気持ちにしてくれる♡ 改めてそう思った♡ そして、山Pの優しさがファンにも伝わってるから、sweeties皆さん、いい人ばかりで、優しい😭 すべての会場で、銀テいっぱい取ったら、あげてて、それが繋がっていくんだろうな♡ とても素敵なことだな♡ これも、山Pが言ってた日本人の素晴らしいとこなのかな♡ 通路歩いてくれてたし、トロッコに変わったけど、それも上の席のsweetieが見えるように、してくれたんだと思うし、通るとき、近くの人みんなにタッチする勢いで、体、手を伸ばしてくれて、タッチしたい思いが伝わってるし、ファンサも、もちろんいっぱいしてるし、上の席を長く見てくれてるし、上の席にも、指さしたり、手を伸ばしたり、今は投げなくなってきてるサインを投げてくれたり、書いたらいっぱいでてくる、、当たり前な事かもしれないけど、ほんとすごいと思うし、尊敬できる、素晴らしい人だな♡ 大好きです♡ å±±Pを尊敬する後輩が多い理由が、ライブに行くとわかる! 長文になったな😅 何度も言うけど、 å±±P、ありがとう🙏💓💓 ずっと、ついていきます💗💗 アルバム作成、頑張ってください✨✨✨ 早くどんな曲なのか、聞きたいです😎✨✨ エロPぶりの、アリーナ会場、、、横アリ、楽しみだ😁💗💗💗 何回いってるか、わからんけど、また言う、愛方ちゃんにも、会えるの楽しみ💜💜💜 #å±±p  #山下智久  #teamp  #unleashed  #tomohisayamashita  #tomohisayamashitalivetour2018unleashedfeelthelove  #å±±Pに届け  #part1 
#Part1 (Turunnya Nabi Isa a.s)
Ketika Imam Mahdi dikepung oleh Dajjal Laknatullah, di waktu shalat Shubuh turunlah Nabi Isa a.s
Banyak pendapat mengenai tempat turunnya Nabi Isa a.s

Namun, sejumlah pendapat meyakini, menara yang dimaksud adalah menara Masjid al-Umawi. Hafizh Ibnu Katsir dalam an-Nihayah berkata, ''Inilah pendapat yang lebih masyhur tentang tempat turunnya Isa, yaitu di menara putih di timur Damaskus. Dan, saya telah melihat di sebagian buku bahwa Isa turun di menara putih sebelah timur Jami' Damaskus. Mungkin, riwayat inilah yang lebih valid dan berbunyi, ''Maka, dia turun di atas menara putih yang ada di timur Damaskus.'' Dan, di Damaskus, tidak ada menara yang dikenal dengan menara timur, kecuali menara yang berada di timur Jami' Umawi dan inilah yang lebih cocok dan lebih sesuai karena Isa turun pada saat didirikannya shalat." (An-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim I/192). Wallahualam.
(Note: Ada sedikit kesalahan penulisan huruf di video bahwa bukan Amawi tetapi Umawi. 😊🙏)
.
Barakallahu Fiik
.
semoga bermanfaat
.
Tag Sahabat Terbaik dan Tersayangmu 😊

Follow❤
@remajaislami 
@dakwahnesia 
@alqurandidadaku

#remajaislami #dakwahnesia #alqurandidadaku
#Part1  (Turunnya Nabi Isa a.s) Ketika Imam Mahdi dikepung oleh Dajjal Laknatullah, di waktu shalat Shubuh turunlah Nabi Isa a.s Banyak pendapat mengenai tempat turunnya Nabi Isa a.s Namun, sejumlah pendapat meyakini, menara yang dimaksud adalah menara Masjid al-Umawi. Hafizh Ibnu Katsir dalam an-Nihayah berkata, ''Inilah pendapat yang lebih masyhur tentang tempat turunnya Isa, yaitu di menara putih di timur Damaskus. Dan, saya telah melihat di sebagian buku bahwa Isa turun di menara putih sebelah timur Jami' Damaskus. Mungkin, riwayat inilah yang lebih valid dan berbunyi, ''Maka, dia turun di atas menara putih yang ada di timur Damaskus.'' Dan, di Damaskus, tidak ada menara yang dikenal dengan menara timur, kecuali menara yang berada di timur Jami' Umawi dan inilah yang lebih cocok dan lebih sesuai karena Isa turun pada saat didirikannya shalat." (An-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim I/192). Wallahualam. (Note: Ada sedikit kesalahan penulisan huruf di video bahwa bukan Amawi tetapi Umawi. 😊🙏) . Barakallahu Fiik . semoga bermanfaat . Tag Sahabat Terbaik dan Tersayangmu 😊 Follow❤ @remajaislami @dakwahnesia @alqurandidadaku #remajaislami  #dakwahnesia  #alqurandidadaku 
Neck Straining <33 #Part1
박서준 ost Kill me heal me Studio Version 
Part 1 🍁😘💕💕
.
.
#박서준 #날죽여날치유해줘 #Part1
Bahagiaku memilimu #part1
#fff💋 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits
#throwbackopening Makasih kak @rya_1991 untuk video kecenya😄
#indovidgram #foodvideo #vidgram #videogram #part1
.
#Repost @rya_1991
• • • • •
Yeeyy kita nyobain yg baru opening nih ‘King Durian’ bagi pecinta durian wajib coba dan beneran enaakkkk loh 👍 Part1 📽 by: @aldiyansyah_tjaja @durianking.id @kingdurianindo @kingdurian_bpn
#throwbackopening  Makasih kak @rya_1991 untuk video kecenya😄 #indovidgram  #foodvideo  #vidgram  #videogram  #part1  . #Repost  @rya_1991 • • • • • Yeeyy kita nyobain yg baru opening nih ‘King Durian’ bagi pecinta durian wajib coba dan beneran enaakkkk loh 👍 Part1 📽 by: @aldiyansyah_tjaja @durianking.id @kingdurianindo @kingdurian_bpn
" Kan Masu'na To "😅😎
#Lfl #part1
" Kan Masu'na To "😅😎 #Lfl  #part1 
ingin rasanya menjadi bagian dari prajurit imam al mahdi menyambut nabi isa a.s dan melawan dajjal suatu hari nanti. allahuakbar

#Repost @kabarakhirzaman
• • •
.
#Part1 (Turunnya Nabi Isa a.s)
Ketika Imam Mahdi dikepung oleh Dajjal Laknatullah, di waktu shalat Shubuh turunlah Nabi Isa a.s
Banyak pendapat mengenai tempat turunnya Nabi Isa a.s

Namun, sejumlah pendapat meyakini, menara yang dimaksud adalah menara Masjid al-Umawi. Hafizh Ibnu Katsir dalam an-Nihayah berkata, ''Inilah pendapat yang lebih masyhur tentang tempat turunnya Isa, yaitu di menara putih di timur Damaskus. Dan, saya telah melihat di sebagian buku bahwa Isa turun di menara putih sebelah timur Jami' Damaskus. Mungkin, riwayat inilah yang lebih valid dan berbunyi, ''Maka, dia turun di atas menara putih yang ada di timur Damaskus.'' Dan, di Damaskus, tidak ada menara yang dikenal dengan menara timur, kecuali menara yang berada di timur Jami' Umawi dan inilah yang lebih cocok dan lebih sesuai karena Isa turun pada saat didirikannya shalat." (An-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim I/192). Wallahualam.
(Note: Ada sedikit kesalahan penulisan huruf di video bahwa bukan Amawi tetapi Umawi. 😊🙏)
.
Barakallahu Fiik
.
semoga bermanfaat
.
Tag Sahabat Terbaik dan Tersayangmu 😊
.
🎬 squadakhirzaman._
.
#fuadbakh #pemudahijrah #riilbooster #riilhijrah #riilhijrahtv #NoSleepAfterSubuh #satniteriilhijrah #pemudahijrah #tandakiamat #1minutebooster #hananattaki #hariakhir #abdulsomad #adihidayat #habibrizieq #buyayahya #aagym #salimafillah #yusufmansur #dajjal #uzma #islamic #janganlupasholawat #fitnahdajjal #kiamat #akhirzaman #ustadzakhirzaman #janganlupangaji #zulkiflimuhammadali
ingin rasanya menjadi bagian dari prajurit imam al mahdi menyambut nabi isa a.s dan melawan dajjal suatu hari nanti. allahuakbar #Repost  @kabarakhirzaman • • • . #Part1  (Turunnya Nabi Isa a.s) Ketika Imam Mahdi dikepung oleh Dajjal Laknatullah, di waktu shalat Shubuh turunlah Nabi Isa a.s Banyak pendapat mengenai tempat turunnya Nabi Isa a.s Namun, sejumlah pendapat meyakini, menara yang dimaksud adalah menara Masjid al-Umawi. Hafizh Ibnu Katsir dalam an-Nihayah berkata, ''Inilah pendapat yang lebih masyhur tentang tempat turunnya Isa, yaitu di menara putih di timur Damaskus. Dan, saya telah melihat di sebagian buku bahwa Isa turun di menara putih sebelah timur Jami' Damaskus. Mungkin, riwayat inilah yang lebih valid dan berbunyi, ''Maka, dia turun di atas menara putih yang ada di timur Damaskus.'' Dan, di Damaskus, tidak ada menara yang dikenal dengan menara timur, kecuali menara yang berada di timur Jami' Umawi dan inilah yang lebih cocok dan lebih sesuai karena Isa turun pada saat didirikannya shalat." (An-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim I/192). Wallahualam. (Note: Ada sedikit kesalahan penulisan huruf di video bahwa bukan Amawi tetapi Umawi. 😊🙏) . Barakallahu Fiik . semoga bermanfaat . Tag Sahabat Terbaik dan Tersayangmu 😊 . 🎬 squadakhirzaman._ . #fuadbakh  #pemudahijrah  #riilbooster  #riilhijrah  #riilhijrahtv  #NoSleepAfterSubuh  #satniteriilhijrah  #pemudahijrah  #tandakiamat  #1minutebooster  #hananattaki  #hariakhir  #abdulsomad  #adihidayat  #habibrizieq  #buyayahya  #aagym  #salimafillah  #yusufmansur  #dajjal  #uzma  #islamic  #janganlupasholawat  #fitnahdajjal  #kiamat  #akhirzaman  #ustadzakhirzaman  #janganlupangaji  #zulkiflimuhammadali 
Happy Birthday to these celebs/famous people who shared their birthdays on the same day today (Part 01)!!! Hope you guys have a marvellous day!!! All the best!!! 😊💛💜💖🎂🍰🎁💝🎈🎉🎊 #October18 #October18th #Birthdays #HappyBirthday #Part1 #Part01 #MiriamHopkins #PierreTrudeau #MelinaMercouri #ChuckBerry #KlausKinski #GeorgeCScott #PeterBoyle #HowardShore #JoeMorton #ArlissHoward #MartinaNavratilova #OmPuri #CurtisStigers #LuckyYates #PeterSohn #WesleyJonathan #GrahamMoore #NoFilter
Happy Birthday to these celebs/famous people who shared their birthdays on the same day today (Part 01)!!! Hope you guys have a marvellous day!!! All the best!!! 😊💛💜💖🎂🍰🎁💝🎈🎉🎊 #October18  #October18th  #Birthdays  #HappyBirthday  #Part1  #Part01  #MiriamHopkins  #PierreTrudeau  #MelinaMercouri  #ChuckBerry  #KlausKinski  #GeorgeCScott  #PeterBoyle  #HowardShore  #JoeMorton  #ArlissHoward  #MartinaNavratilova  #OmPuri  #CurtisStigers  #LuckyYates  #PeterSohn  #WesleyJonathan  #GrahamMoore  #NoFilter 
#part1
.
10L ni menjadi asbab tempat  kami semua berkenalan dan berkawan. Konsep kwn atas kwn (nak cerita hikayat memang #10hari10malam belum tentu habis), siapa sangka boleh menjadi rapat macam adik-beradik. Dah nama pon unit rumah tu 10L, maka memang kami bersesak 10 orang dalam rumah tu, rasa macam ramaikan? tapi masa duduk 10orang adalah lebih tenang dari duduk 4orang(hakikat weh)
.
Asalnya ber5 shj dan sewa bilik dekat vista angkasa (sebilik 5orang)..hahaha muat ok, disebabkan tuan rumah nak renovate rumah tu sebab bilik kat atas dah bocor teruk, maka itulah permulaan kami mencari rumah baru untuk disewa. Ye RM1.1k sebulan untuk 5orang asalnya memang agak mahal, yelah baru start nak hidup kat KL kan, tapi nekad korek jugak duit sana sini nak cukupkan depo 2+1..fouuh berlima (aku,zam,kecik,jue,chekham).
.
Baru beberapa hari duduk tiba-tiba ada orang ketuk rumah Tanya “jonet ada?”..kah kah mana ku tau jue is jonet… mereka ber3 (cikreen,nik&ida) kena keluar dr bilik sewa mereka sebab agen yang biul tu (nak cerita pon berselirat je aku rasa). Asalnya kasi tumpang je sementara mereka cari bilik sewa lain. Tapi entah macam mana, keputusan berpaling tadah & kami stay bersama..jadilah 8orang. Tapi bila chekham keluar, ejot plak masuk. Maintain 8org sampailah ila & zehan masuk, maka ber10 lah kami. .
Happening ok, tunggu turn mandi pagi-pagi tapi kalau kecik or ida potong que, memang yg menunggu akan keluar asap kat telinga..kah kah kah yang penting ber10 tu memang best, ada tukang masak, tukang sapu, tukang cuci tukang makan, tukang karut, tukang lawak, & macam-macam jenis tukang lagi. Dan part paling best bila takde air, kami akan beramai-ramai ke tandas masjid di pantai dalam (korang ingat kan?) untuk tumpang mandi dikala subuh sapie tu.
.
Banyak jugak aktiviti yang kitaorang buat mcm jogging tapi lepas tu pegi melantak roti canai, bowling, karaoke…hahha ni memang sebab kami ada tukang gelek..kah kah kah lagu dangdut hokeh. Yang lain-lain backup singer jek. Ronda-ronda jalan TAR tanpa sebab lepastu terbeli kain pasanglah,terbeli tudung lah, dan ketawa, beremosi dan menangis bersama-sama tu dah biasa…paling best kitaorang BERJAYA weh buat openhouse raya thn 2006
#part1  . 10L ni menjadi asbab tempat kami semua berkenalan dan berkawan. Konsep kwn atas kwn (nak cerita hikayat memang #10hari10malam  belum tentu habis), siapa sangka boleh menjadi rapat macam adik-beradik. Dah nama pon unit rumah tu 10L, maka memang kami bersesak 10 orang dalam rumah tu, rasa macam ramaikan? tapi masa duduk 10orang adalah lebih tenang dari duduk 4orang(hakikat weh) . Asalnya ber5 shj dan sewa bilik dekat vista angkasa (sebilik 5orang)..hahaha muat ok, disebabkan tuan rumah nak renovate rumah tu sebab bilik kat atas dah bocor teruk, maka itulah permulaan kami mencari rumah baru untuk disewa. Ye RM1.1k sebulan untuk 5orang asalnya memang agak mahal, yelah baru start nak hidup kat KL kan, tapi nekad korek jugak duit sana sini nak cukupkan depo 2+1..fouuh berlima (aku,zam,kecik,jue,chekham). . Baru beberapa hari duduk tiba-tiba ada orang ketuk rumah Tanya “jonet ada?”..kah kah mana ku tau jue is jonet… mereka ber3 (cikreen,nik&ida) kena keluar dr bilik sewa mereka sebab agen yang biul tu (nak cerita pon berselirat je aku rasa). Asalnya kasi tumpang je sementara mereka cari bilik sewa lain. Tapi entah macam mana, keputusan berpaling tadah & kami stay bersama..jadilah 8orang. Tapi bila chekham keluar, ejot plak masuk. Maintain 8org sampailah ila & zehan masuk, maka ber10 lah kami. . Happening ok, tunggu turn mandi pagi-pagi tapi kalau kecik or ida potong que, memang yg menunggu akan keluar asap kat telinga..kah kah kah yang penting ber10 tu memang best, ada tukang masak, tukang sapu, tukang cuci tukang makan, tukang karut, tukang lawak, & macam-macam jenis tukang lagi. Dan part paling best bila takde air, kami akan beramai-ramai ke tandas masjid di pantai dalam (korang ingat kan?) untuk tumpang mandi dikala subuh sapie tu. . Banyak jugak aktiviti yang kitaorang buat mcm jogging tapi lepas tu pegi melantak roti canai, bowling, karaoke…hahha ni memang sebab kami ada tukang gelek..kah kah kah lagu dangdut hokeh. Yang lain-lain backup singer jek. Ronda-ronda jalan TAR tanpa sebab lepastu terbeli kain pasanglah,terbeli tudung lah, dan ketawa, beremosi dan menangis bersama-sama tu dah biasa…paling best kitaorang BERJAYA weh buat openhouse raya thn 2006
#PART1 -  Sembang Mak / Anak " Angah  bagusla jamu tu, mak makan masuk papan kedua,  sakit urat yg selalu mai tu dah kurang.  Selalu klu makan buah dokong.. peria ka.. Haaa tunggu la esok tu mmg mai la sakit urat nya." Excited  nya mak cita 😅 . 
Alhamdulillah.  Dah lama suruh mak makan.  Tapi orang² lama faham ajerla.  Nanti la dlu.  Mak takut nanti sakit perut.  Tak sesuai dengan badan. . " Mak ingatkan selama ni jamu sisfel utk orang² muda ja.  Tengok kat ghetas tu lebih kat orang muda. Tu yang tak bersungguh² makan. " Mak oh mak.  Kalu bersembang tak leh nak mencelah.  Laju kalah speed boat. 😂😂 " Kemarin mak makan dokong.. pastu makan lak sayuq peria.. hari ini dok tunggu gak bila nak sakit urat... Eh² tak ada la.. " Wah.. Kita yang dengaq ni pula rasa excited. "  Sungguh hai.. bila dah makan baru rasa.  Badan jadi sedap.  Berbaloi dengan harga.  Bis ni mak nak lagi". Baik mak 😘😘😘. " Yang mak tengah makan sebelum ni *****. Seminggu sebotol dekat Rm1xx.  Tapi seminggu ja tahan.  Ni Rm 170 tahan sebulan.  Berbaloi noo. " Ya.. mak cheq dh cakap ritu.  Belum cuba belum tahu. Hihihi
. 
Alhamdulillah.  Ya Allah.  Asbab jamu dengan izin Allah. Lega dengar mak dah lega sakit² urat. Jadi jamu sisfel ni,  bukan untuk orang muda sahaja. Umur mak dah 67thn. Nak masuk blister kedua dah nampak kesan. . 
Agak² umur yang 20an, 30an, 40an... kalu maintain consume dari sekarang.  Pa ya kesan nya? . 
Testimoni pun dah makin banyak.  Nak tunggu lagi? . 
Hihihi. Yang nak  tunggu silakan.  Nak nak sihat + jana income boleh mai riki dengan ikah.  InnshaAllah yang kelam akan dicerahkan 😊. #sisfel #sisfelwarriors #sisfelkedah #teamsuperwomensisfel #sayangmakabah
#PART1  - Sembang Mak / Anak " Angah bagusla jamu tu, mak makan masuk papan kedua, sakit urat yg selalu mai tu dah kurang. Selalu klu makan buah dokong.. peria ka.. Haaa tunggu la esok tu mmg mai la sakit urat nya." Excited nya mak cita 😅 . Alhamdulillah. Dah lama suruh mak makan. Tapi orang² lama faham ajerla. Nanti la dlu. Mak takut nanti sakit perut. Tak sesuai dengan badan. . " Mak ingatkan selama ni jamu sisfel utk orang² muda ja. Tengok kat ghetas tu lebih kat orang muda. Tu yang tak bersungguh² makan. " Mak oh mak. Kalu bersembang tak leh nak mencelah. Laju kalah speed boat. 😂😂 " Kemarin mak makan dokong.. pastu makan lak sayuq peria.. hari ini dok tunggu gak bila nak sakit urat... Eh² tak ada la.. " Wah.. Kita yang dengaq ni pula rasa excited. " Sungguh hai.. bila dah makan baru rasa. Badan jadi sedap. Berbaloi dengan harga. Bis ni mak nak lagi". Baik mak 😘😘😘. " Yang mak tengah makan sebelum ni *****. Seminggu sebotol dekat Rm1xx. Tapi seminggu ja tahan. Ni Rm 170 tahan sebulan. Berbaloi noo. " Ya.. mak cheq dh cakap ritu. Belum cuba belum tahu. Hihihi . Alhamdulillah. Ya Allah. Asbab jamu dengan izin Allah. Lega dengar mak dah lega sakit² urat. Jadi jamu sisfel ni, bukan untuk orang muda sahaja. Umur mak dah 67thn. Nak masuk blister kedua dah nampak kesan. . Agak² umur yang 20an, 30an, 40an... kalu maintain consume dari sekarang. Pa ya kesan nya? . Testimoni pun dah makin banyak. Nak tunggu lagi? . Hihihi. Yang nak tunggu silakan. Nak nak sihat + jana income boleh mai riki dengan ikah. InnshaAllah yang kelam akan dicerahkan 😊. #sisfel  #sisfelwarriors  #sisfelkedah  #teamsuperwomensisfel  #sayangmakabah 
😂😂😂 Relationship Dealbreakers Be Like...😂😂😂 @da_spill_show skits featuring me @emelody504 @issa_beaucoup_good & @rasoul.delove #beyonce #feyonce #couplestherapy #towanda #fixmylife watch the full video on YouTube or click link in bio 😁😁😁 #onelove #TheBeginning #part1
So there's this tape droppin on 🎃📡 beats and special guests from round the way?...s/o to @juannnn17 for listening in on a few cuts 😈
-
-
-

#FallenSon #Part1 #HipHop #beats #instrumentals #maschine #nativeinstruments #Paterson #nj #flstudio #soundcloud #OneBadDay #Halloween
Part 1 | Why ain't you asking me to stay? 'Cause tonight I'm gonna give you my- muak muak 🎶 recordando esta clase de mi favorito a quien extraño millón @onayron ❤
Choreography: @onayron 
Song: kiss miss - @hvalance 
Dancers: @gomez_emily12 @danielfabrel @joelle_tejada 
Where: @yodancestudio .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
( #choreography #dancer #dancers #viral #2018 #ecuador #españa #tbt #part1 #like #follow )
Part 1 | Why ain't you asking me to stay? 'Cause tonight I'm gonna give you my- muak muak 🎶 recordando esta clase de mi favorito a quien extraño millón @onayron ❤ Choreography: @onayron Song: kiss miss - @hvalance Dancers: @gomez_emily12 @danielfabrel @joelle_tejada Where: @yodancestudio . . . . . . . . . . . . . ( #choreography  #dancer  #dancers  #viral  #2018  #ecuador  #españa  #tbt  #part1  #like  #follow  )
Birthday boy behavior excuse his 🕷 man signs 😂😂 #big5 #birthdayboy #part1 #maxbrennerchocolatebar
“He doesn’t even know what your chill clothes mean” 😂 She was acting like I was speaking in code or something. #GoodVibes #NiceStrangers #washingtonwizards #Saintyves #TBT #Part1
Kami berniaga di sekolah pulakkk 😍 sempena karnival votek di smkm 🌸❤️thanks for invites us 🌸

#part1
Kami berniaga di sekolah pulakkk 😍 sempena karnival votek di smkm 🌸❤️thanks for invites us 🌸 #part1 
@kun_fayakunofficial @tobaliputraproduction @antv_official •
•
https://youtu.be/0kzan8WjSSU
•
@otis__hahijary @ferry_fernandez83 @dede_prawira @fitri_ange @bobbyandika13 @alunaalwy @rendyherpy @ade.gun #dll #kunfayakun #tobaliputraproductions #antv #episode24 #series #djzahrajasmine #zahrajasmine #hijrah #hijab #hijabers #ftv #part1
Bday starting early this year 🤷🏾‍♂️
Fuck it #Part1 
This Saturday we in Queens with it 
@goldmembersonly1 @goldmembersonlyevents 
@trapback___ 
@lavishlifenut @eny_loyal1 @belovedd_skoop & La Familia 
MY Queens Fam  PULL UP‼️‼️‼️ To coordinate your future birthday experience Email us

They promote parties...
We introduce you to #The_Xperience 
50+ events per week

NYC | LA | ATL | DC | Miami 
#blackngold2018 
#SoFlyEnt #SoFlyism
#The_TailorMadeGroup 
#KingSinMedia 
#LuxeMonroeNightlife
#LibraSeason #ScorpioSeason
#SagittariusSeason 
#TajRoyalFridays #Taj2
#UnDNYC #GoldBar 
#HudsonTerrace #Jimmys 
#HighlineBallroom #Cielo 
#Suite36 #1OakNYC 
#GoldBar #Skyroom 
#STKMidtown
Bday starting early this year 🤷🏾‍♂️ Fuck it #Part1  This Saturday we in Queens with it @goldmembersonly1 @goldmembersonlyevents @trapback___ @lavishlifenut @eny_loyal1 @belovedd_skoop & La Familia MY Queens Fam PULL UP‼️‼️‼️ To coordinate your future birthday experience Email us They promote parties... We introduce you to #The_Xperience  50+ events per week NYC | LA | ATL | DC | Miami #blackngold2018  #SoFlyEnt  #SoFlyism  #The_TailorMadeGroup  #KingSinMedia  #LuxeMonroeNightlife  #LibraSeason  #ScorpioSeason  #SagittariusSeason  #TajRoyalFridays  #Taj2  #UnDNYC  #GoldBar  #HudsonTerrace  #Jimmys  #HighlineBallroom  #Cielo  #Suite36  #1OakNYC  #GoldBar  #Skyroom  #STKMidtown 
#BoundForGlory #Recap #Part1 #impactwrestling #impact Don't miss @impactwrestling Thursday nights on @poptv!
Australia旅行
着くのが朝早すぎて海岸沿いをぶらぶら散歩
#Day1 #part1
Australia旅行 着くのが朝早すぎて海岸沿いをぶらぶら散歩 #Day1  #part1 
Help sam! #part1
#letsplay #mongie #webtoon #romance #sam&browser #doglover
Practice like you’ve never danced... 💃💪🏻 #part1
Practice like you’ve never danced... 💃💪🏻 #part1 
Waterdrum last night for @frisianflagid #sususayasusubendera 🥁🎭 #part1
📸 • The BIGGEST and most GLORIOUS of thank yous to my amazingly talented and sweet and gorgeous friend for making my feel like a goddess of sunshine ☀️ @meganwanderss • It’s surreal to see myself through the eyes of another. My insecurities remain, but they don’t loom over my thoughts in a constant pressure of doubt. They’re not as heavy and I’m both surprised and relieved. I’m pretty sure this means I’m growing~ • GET READY FOR A SPAM OF PICS EVERY DAYFOR THE NEXT FEW DAYS~~ 🙌🏾 #part1 #imamodelnow #watchout #fentyandsunshine #meganmagic
📸 • The BIGGEST and most GLORIOUS of thank yous to my amazingly talented and sweet and gorgeous friend for making my feel like a goddess of sunshine ☀️ @meganwanderss • It’s surreal to see myself through the eyes of another. My insecurities remain, but they don’t loom over my thoughts in a constant pressure of doubt. They’re not as heavy and I’m both surprised and relieved. I’m pretty sure this means I’m growing~ • GET READY FOR A SPAM OF PICS EVERY DAYFOR THE NEXT FEW DAYS~~ 🙌🏾 #part1  #imamodelnow  #watchout  #fentyandsunshine  #meganmagic 
Couples Therapy With Towanda‼️ Part 5 - Check out this woman’s relationship dealbreaker #daspillshow #episode4 #playsallday #toofunny #beyonce #feyonce #dealbreakers #belike #towanda #fixmylife #relationship thursday #skit #part1 #clicklinkinbio #towatch #featuring @issa_beaucoup_good @emelody504 @rasoul.delove
The best hurricane there is 💜  #MsHurricane #Part1 #MichaelWho
All the kids are in sports so snacks go as fast as TP in this house 🤦🏻‍♀️ #krogerclicklist #part1
All the kids are in sports so snacks go as fast as TP in this house 🤦🏻‍♀️ #krogerclicklist  #part1 
So I Just wanted to post a quick video showing yall how quick Monat has made my routine of getting ready I was gonna post it all at once but IG won’t let me so I will have to post in 4 different sections! Originally this video was 9 min long!!! It took me exactly 9 minutes to put the products in my hair, Blow Dry my hair and Style it.... THAT IS CRAZY YALL... Blow Drying by itself use to take me 10-15 minute alone... There is just nothing else out there like this product. I love that I can be a stay at home mom but also get to work for an incredible company and get to work as a team with so many friends and family and to top it off HAVE HEALTHY HAIR.  Let me know if you are even alittle curious about this company/product. There are so many awesome deals going on this month so you dont want to miss out.. JOIN THE FAMILY TODAY! #Part1
So I Just wanted to post a quick video showing yall how quick Monat has made my routine of getting ready I was gonna post it all at once but IG won’t let me so I will have to post in 4 different sections! Originally this video was 9 min long!!! It took me exactly 9 minutes to put the products in my hair, Blow Dry my hair and Style it.... THAT IS CRAZY YALL... Blow Drying by itself use to take me 10-15 minute alone... There is just nothing else out there like this product. I love that I can be a stay at home mom but also get to work for an incredible company and get to work as a team with so many friends and family and to top it off HAVE HEALTHY HAIR. Let me know if you are even alittle curious about this company/product. There are so many awesome deals going on this month so you dont want to miss out.. JOIN THE FAMILY TODAY! #Part1 
When that special person pay attention 😉 #thankslove
When that special person pay attention 😉 #thankslove 
Pembalasan karna loe udah curi musik dj gue😂😁 #part1

Ditunggu ya part2 dan seterusnya

#banjarmasin #vidgrambanjar #vidgram #vidgramlucu #vidgramindo #vidgramjowo #vidgramkocakk #vidgramkocak #vidgramkonyolindonesia #viral #viralindonesia #viralvideos #viralvideos #viralvideo #virals #viralkan #repost #reposting #viralindonesa #viralbareng #goviral #viralin_yuk #vidgramjakarta
#vidgrambandung #viralmalaysia

Terima kasih jangan lupa like and comment...dan subscribe channel youtube : dillah lengo
Pembalasan karna loe udah curi musik dj gue😂😁 #part1  Ditunggu ya part2 dan seterusnya #banjarmasin  #vidgrambanjar  #vidgram  #vidgramlucu  #vidgramindo  #vidgramjowo  #vidgramkocakk  #vidgramkocak  #vidgramkonyolindonesia  #viral  #viralindonesia  #viralvideos  #viralvideos  #viralvideo  #virals  #viralkan  #repost  #reposting  #viralindonesa  #viralbareng  #goviral  #viralin_yuk  #vidgramjakarta  #vidgrambandung  #viralmalaysia  Terima kasih jangan lupa like and comment...dan subscribe channel youtube : dillah lengo
Shout out to the best fucking Summer ever!! 💜💜 #part1
Shout out to the best fucking Summer ever!! 💜💜 #part1 
Making film / behind the scene "beauty inside" se gye & seo do plus #kimminsuk..lol..😂..part1.
#makingfilm#behindthescene#beautyinside#kdrama#jtbcdrama#leeminki#minkilee#seohyunjin#koreanactres#koreanactor#jtbc#love#part1
Mari Ramaikan Kawan..🎤🎶🎼🎸
#welovemusic 
#musicparade
#part1
AFTER - wood look tile 
#part1
AFTER - wood look tile #part1 
Nossa mesa de café da manhã montada todos os dias com muita atenção e carinho 😍❤ #part1 *faltam 4 dias para o sorteio da diária no meu feed*
🇵🇹 RESERVAS Pousada ou Restaurante
31 9943-7408 Whatsapp
Nossa mesa de café da manhã montada todos os dias com muita atenção e carinho 😍❤ #part1  *faltam 4 dias para o sorteio da diária no meu feed* 🇵🇹 RESERVAS Pousada ou Restaurante 31 9943-7408 Whatsapp
// pure innocence //
// pure innocence //
Ellyn playing Sonatina . 
She is cute and hardworking girl. 
Good job Ellyn! 🍒🍒🍒
@legatomusicstudio 😍😍😍 Michelle Lim 🎹🎹🎹
Private Music Teacher 
Pantai Indah Kapuk area 
WA 082370311410
.
 #music #part1  #currentmood #love #piano #pianotutorpik #legatomusicprivate #spiritedaway  #musicspeaks #kawai #pianodealer #pianoteacherjakarta #serenityplayer #pianotutorjkt #always #jakarta #love #peace #simplesong #legatoprivatestudents #legatomusicstudio #instapiano
Ellyn playing Sonatina . She is cute and hardworking girl. Good job Ellyn! 🍒🍒🍒 @legatomusicstudio 😍😍😍 Michelle Lim 🎹🎹🎹 Private Music Teacher Pantai Indah Kapuk area WA 082370311410 . #music  #part1  #currentmood  #love  #piano  #pianotutorpik  #legatomusicprivate  #spiritedaway  #musicspeaks  #kawai  #pianodealer  #pianoteacherjakarta  #serenityplayer  #pianotutorjkt  #always  #jakarta  #love  #peace  #simplesong  #legatoprivatestudents  #legatomusicstudio  #instapiano 
Mikonos, Greece, 2011. Video, Part 1. Накидаю немного видосов семилетней давности. Снято из такси. Часть 1. #tbt #video #mikonos #nofilter #instamoment #instamood  #summer #flashback #instavideo #mood #greece #videohistory #music #part1 #vacation #миконос #лето #воспоминания #море #отдых #греция
Mikonos, Greece, 2011. Video, Part 1. Накидаю немного видосов семилетней давности. Снято из такси. Часть 1. #tbt  #video  #mikonos  #nofilter  #instamoment  #instamood  #summer  #flashback  #instavideo  #mood  #greece  #videohistory  #music  #part1  #vacation  #миконос  #лето  #воспоминания  #море  #отдых  #греция 
ga semua perjuangan mebuahkan hasil,buktinya nyampe puncak kabut😂
#mtslamet3428mdpl #wisatapurbalingga#mountainesia#part1