an online Instagram web viewer

#NewDexandra medias

Photos

Woodbine @ 1 million paco rabanne for him..... Tak kacak tak pe... Janji tak busuk... Heheheheheh
.
Meh try sebotol.. Confirm korang tak menyesal..
RM70 je sebotol... Buat present pun menarik gak ni..
.
Nak order?
“dm” admin @ tekan link wassap @ bio ya.
.
#newdexandra
Woodbine @ 1 million paco rabanne for him..... Tak kacak tak pe... Janji tak busuk... Heheheheheh . Meh try sebotol.. Confirm korang tak menyesal.. RM70 je sebotol... Buat present pun menarik gak ni.. . Nak order? “dm” admin @ tekan link wassap @ bio ya. . #newdexandra 
Info ❤
.
Masih ada lagi yang confuse diantara nama perfume baru dan lama. .
Jom admin share sekali lagi 😊✌
.
📲013 4167522
.
#Newdexandra 
#DexandraPerfume 
#dexandrapenang 
#coddexandrapenang 
#DropshipDexandraWanted 
#DexandraBayanLepas 
#AgentDexandraPenang 
#TeamInstaMF
.
THE FRAGRANCE FASHIONISTA .
Ketahui, bahwa barang-barang yang berkaitan dengan kosmetik dan fashion akan sangat laris dijual.
.
Bahawa sifat kebanyakan masyarakat adalah memperhatikan penampilan dan fashion, sehingga mereka akan benar-benar memperhatikan penampilan dari ujung rambut sampai bawah kaki.
.
Oleh karena itu, perfume DE'XANDRA menjadi salah satu barang pelengkap fashion yang mereka PERLUKAN.
.
Jadi apa lagi jom main kuiz ni ! .
.
Https://dexandra.com/blog/kuiz

p/s : Dah tahu wangian yang sesuai nak beli⁉️
.

Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk sebarang pertanyaan atau untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#dexandramurah 
#dexandraconsultant
. THE FRAGRANCE FASHIONISTA . Ketahui, bahwa barang-barang yang berkaitan dengan kosmetik dan fashion akan sangat laris dijual. . Bahawa sifat kebanyakan masyarakat adalah memperhatikan penampilan dan fashion, sehingga mereka akan benar-benar memperhatikan penampilan dari ujung rambut sampai bawah kaki. . Oleh karena itu, perfume DE'XANDRA menjadi salah satu barang pelengkap fashion yang mereka PERLUKAN. . Jadi apa lagi jom main kuiz ni ! . . Https://dexandra.com/blog/kuiz p/s : Dah tahu wangian yang sesuai nak beli⁉️ . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk sebarang pertanyaan atau untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #dexandramurah  #dexandraconsultant 
💦💦💦💦💦
.
Elena Suit .
+ Material Moss Crepe ringan
+ Nursing dan wudhu friendly
+ Tak perlu iron
+ Poket di sisi kiri dan kanan seluar
+ Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip
+ Tahan lasak dan senang dijaga
.
HARGA : RM95 sm/ss
.
#eusahawankedah 
#maisarahmunirenterprise #nmenterprise #nmcouture #sarahpopia #pendang #kedah #dexandraairfreshener #penang #alorstar #dexandra #newdexandra #dexandraclearancesales #testimoninmcouture #dexandraoriginal #dexandramurah #anaqah #anaqahchiaseed #anaqaharabicgum #maryjardin #maryjardinkedah #maryjardinagent #publicgold #ajimaura #terapiinstagram #blousemurah #kurungmurah #jubahmurah #dressmurah #kurungmodenmurah
💦💦💦💦💦 . Elena Suit . + Material Moss Crepe ringan + Nursing dan wudhu friendly + Tak perlu iron + Poket di sisi kiri dan kanan seluar + Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip + Tahan lasak dan senang dijaga . HARGA : RM95 sm/ss . #eusahawankedah  #maisarahmunirenterprise  #nmenterprise  #nmcouture  #sarahpopia  #pendang  #kedah  #dexandraairfreshener  #penang  #alorstar  #dexandra  #newdexandra  #dexandraclearancesales  #testimoninmcouture  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #anaqah  #anaqahchiaseed  #anaqaharabicgum  #maryjardin  #maryjardinkedah  #maryjardinagent  #publicgold  #ajimaura  #terapiinstagram  #blousemurah  #kurungmurah  #jubahmurah  #dressmurah  #kurungmodenmurah 
.
MARI DAPATKAN AIR FRESHNER DE’XANDRA DENGAN HANYA RM 10 ❗️ Syoknya menikmati wangian yang BEST2 nie kan ? Tak syok sebab cepat je die sold out. .
.
Masih tak yakin, rujuk feedback pengguna di post seterusnya
.
.
1 botol tahan hampir 1 bulan . Dapatkan sekarang 🤗 .
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
.
💵RM10 setiap satu
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM12 setiap satu.
.
.
#dexandraAF
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#RoseForest
#DexandraAirFreshener
#homedecor
#dexandra
. MARI DAPATKAN AIR FRESHNER DE’XANDRA DENGAN HANYA RM 10 ❗️ Syoknya menikmati wangian yang BEST2 nie kan ? Tak syok sebab cepat je die sold out. . . Masih tak yakin, rujuk feedback pengguna di post seterusnya . . 1 botol tahan hampir 1 bulan . Dapatkan sekarang 🤗 . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . . 💵RM10 setiap satu . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM12 setiap satu. . . #dexandraAF  #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #RoseForest  #DexandraAirFreshener  #homedecor  #dexandra 
#paidads #sayajual

Follow @rora_dexandrabrunei
Follow @rora_dexandrabrunei

TIPS TENTANG WANGIAN YG KITANI MESTI TAHU 😀😀
.

WANGIAN DE'XANDRA ADALAH WANGIAN KELUARAN MALAYSIA YG SUDAH PUN TERJUAL LEBIH DR 400 RIBU BOTOL SEBULAN DI MALAYSIA 😱
.

ATU BALUM LAGI TMASUK BRUNEI & S'PORE 😀😀😀😀
.

BAUAN YG SANGAT WANGI
.

KETAHANAN LEBIH DR 12 JAM
.

HARGA MAMPU MILIK
.

SAH BAWA SOLAT
.

ADALAH SEBAB2 UTAMA WANGIAN DE'XANDRA MENJADI PILIHAN PEMINAT PENGGUNA PERFUME
.

ABISKITA SUDAH MENCUBA? 😀
.

KALAU BALUM, LAKAS TH KE MINI SHOW ROOM RORA BOUTIQUE DI KG JERUDONG UTK MENTES2 DULU SEMUA BAUAN YG ABISKITA SUKA SEBELUM MEMBALI 😀😀😀
.

SEMUA TESTER ADA DISINI 😀
.

SEMUA 35 BRAND WANGIAN DE'XANDRA ADA INSTOK 😊
.

INDA ABISKITA PAYAH LAGI MENUNGGU BATAH KAN MENDPTKANNYA 😀😀
.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI STOKIS TUNGGAL DE'XANDRA BRUNEI . 📱8244410
.

#S109 #stokisdexandrabrunei #dexandrabrunei #dexandrajerudong #wangiandexandrabrunei #shoppingkitani #sayajual_bwn #brunei_bulletin #agentwantedbrunei #dropshipwantedbrunei #bruneisellerdexandra #halalsolat #newdexandra #sayajual_bwn #bwn_adverts - #regrann
#paidads  #sayajual  Follow @rora_dexandrabrunei Follow @rora_dexandrabrunei TIPS TENTANG WANGIAN YG KITANI MESTI TAHU 😀😀 . WANGIAN DE'XANDRA ADALAH WANGIAN KELUARAN MALAYSIA YG SUDAH PUN TERJUAL LEBIH DR 400 RIBU BOTOL SEBULAN DI MALAYSIA 😱 . ATU BALUM LAGI TMASUK BRUNEI & S'PORE 😀😀😀😀 . BAUAN YG SANGAT WANGI . KETAHANAN LEBIH DR 12 JAM . HARGA MAMPU MILIK . SAH BAWA SOLAT . ADALAH SEBAB2 UTAMA WANGIAN DE'XANDRA MENJADI PILIHAN PEMINAT PENGGUNA PERFUME . ABISKITA SUDAH MENCUBA? 😀 . KALAU BALUM, LAKAS TH KE MINI SHOW ROOM RORA BOUTIQUE DI KG JERUDONG UTK MENTES2 DULU SEMUA BAUAN YG ABISKITA SUKA SEBELUM MEMBALI 😀😀😀 . SEMUA TESTER ADA DISINI 😀 . SEMUA 35 BRAND WANGIAN DE'XANDRA ADA INSTOK 😊 . INDA ABISKITA PAYAH LAGI MENUNGGU BATAH KAN MENDPTKANNYA 😀😀 . SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI STOKIS TUNGGAL DE'XANDRA BRUNEI . 📱8244410 . #S109  #stokisdexandrabrunei  #dexandrabrunei  #dexandrajerudong  #wangiandexandrabrunei  #shoppingkitani  #sayajual_bwn  #brunei_bulletin  #agentwantedbrunei  #dropshipwantedbrunei  #bruneisellerdexandra  #halalsolat  #newdexandra  #sayajual_bwn  #bwn_adverts  - #regrann 
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT.
.
Testimoni #newdexandra #CHALEUR Atau nama lama #bombshell for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii?
.
Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau.
.
Nak cuba?
.
Nak order?
-Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig admin 😊🌟
.
 #perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT. . Testimoni #newdexandra  #CHALEUR  Atau nama lama #bombshell  for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii? . Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau. . Nak cuba? . Nak order? -Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig admin 😊🌟 . #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT.
.
Testimoni #newdexandra #CHALEUR Atau nama lama #bombshell for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii?
.
Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau.
.
Nak cuba?
.
Nak order?
-Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig admin 😊🌟
.
 #perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT. . Testimoni #newdexandra  #CHALEUR  Atau nama lama #bombshell  for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii? . Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau. . Nak cuba? . Nak order? -Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig admin 😊🌟 . #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT.
.
Testimoni #newdexandra #CHALEUR Atau nama lama #bombshell for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii?
.
Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau.
.
Nak cuba?
.
Nak order?
-Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig admin 😊🌟
.
 #perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT. . Testimoni #newdexandra  #CHALEUR  Atau nama lama #bombshell  for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii? . Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau. . Nak cuba? . Nak order? -Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig admin 😊🌟 . #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
.
ISTIMEWANYA PERFUME...
.
.
Pernah tak, bila kita tercium bau sesuatu perfume, tiba-tiba kita teringat pada seseorang? Mesti pernah, kan? Inilah antara keistimewaan pewangi. Manusia sebenarnya lebih mudah mengingati apa yang dibau daripada apa yang dilihat atau didengari.
.
Sebab itulah, perfume sentiasa relevan untuk dijadikan sebagai hadiah. Ia boleh menjadi cara untuk kita mengimbas kenangan bersama insan yang pernah hadir dalam hidup kita.
.
Wangian yang digunakan semasa momen penting dalam hidup kita akan menjadi tanda kenangan yang berkekalan, tidak lekang dek panas tidak lapuk dek hujan. Biarpun tempat, masa, dan suasana masa itu tak dapat kita kembalikan lagi, kenangan wangiannya tetap berkekalan sampai bila-bila.
.

Apakah wangian-wangian yang memberikan kenangan manis kepada anda? Mungkin kami ada salah satunya 🙂
.
.

cadangan :
De'xandra Code x De'Xandra Rose
De'xandra Blue x De'xandra White Daisy
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk sebarang pertanyaan atau untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#dexandra
. ISTIMEWANYA PERFUME... . . Pernah tak, bila kita tercium bau sesuatu perfume, tiba-tiba kita teringat pada seseorang? Mesti pernah, kan? Inilah antara keistimewaan pewangi. Manusia sebenarnya lebih mudah mengingati apa yang dibau daripada apa yang dilihat atau didengari. . Sebab itulah, perfume sentiasa relevan untuk dijadikan sebagai hadiah. Ia boleh menjadi cara untuk kita mengimbas kenangan bersama insan yang pernah hadir dalam hidup kita. . Wangian yang digunakan semasa momen penting dalam hidup kita akan menjadi tanda kenangan yang berkekalan, tidak lekang dek panas tidak lapuk dek hujan. Biarpun tempat, masa, dan suasana masa itu tak dapat kita kembalikan lagi, kenangan wangiannya tetap berkekalan sampai bila-bila. . Apakah wangian-wangian yang memberikan kenangan manis kepada anda? Mungkin kami ada salah satunya 🙂 . . cadangan : De'xandra Code x De'Xandra Rose De'xandra Blue x De'xandra White Daisy . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk sebarang pertanyaan atau untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #dexandra 
WAHH APA YG WANGI SGT NIEE ? 🤤
.
.
Mestilah De'Xandra kan . Spray sekali pun dah wangi mcm ni apatah lagi spray berkali2 😋 . Sejak ada De'Xandra yang baru ni pun, semua pengguna happy sgt2 dgn kelainan yang ditampilkan . Ianya compact dan exclusive, selain wangiannya yang lebih ummpphh 💪
.
Sebotol RM70 
2 botol RM130 + Free Gift
.
Dah ada ke ? Kalau belum whatsapp je akakpepium #0199923367 .
.
#dexandra #dexandrabera #newdexandra #teamarjunk #akakpepium #abampepium #defenderperfumeshop #agensahdexandra #pastikanoriginal #trustedbrand #perfumeviral #bestfragrance #fragrance #Bera #perfumeonline #perfumemalaysia
#kedaiperfumebera #dropshipdexandradiperlukan #wangiantempatan
WAHH APA YG WANGI SGT NIEE ? 🤤 . . Mestilah De'Xandra kan . Spray sekali pun dah wangi mcm ni apatah lagi spray berkali2 😋 . Sejak ada De'Xandra yang baru ni pun, semua pengguna happy sgt2 dgn kelainan yang ditampilkan . Ianya compact dan exclusive, selain wangiannya yang lebih ummpphh 💪 . Sebotol RM70 2 botol RM130 + Free Gift . Dah ada ke ? Kalau belum whatsapp je akakpepium #0199923367  . . #dexandra  #dexandrabera  #newdexandra  #teamarjunk  #akakpepium  #abampepium  #defenderperfumeshop  #agensahdexandra  #pastikanoriginal  #trustedbrand  #perfumeviral  #bestfragrance  #fragrance  #Bera  #perfumeonline  #perfumemalaysia  #kedaiperfumebera  #dropshipdexandradiperlukan  #wangiantempatan 
De'Xandra kini berwajah dan bernama baru. Ada yang masih mencari wangian feveret mereka tapi dah tak jumpa. Jangan keciwa awak sebab wangian awak masih wujud lagi cuma penampilan dan nama nya sahaja telah berubah.
.
So kat sini sis share nama2 baru bagi dexandra. Sila lah hadam yer jangan sampai terbelit lidah sudah😄
.
Apa yang best nye dengan #newdexandra ni? 90% customer berpuas hati dengan kualiti dexandra yang baru ni taw.
.
✔1 botol tahan sehingga 3 bulan. ✔Sangat menjimatkan
✔Pati lebih pekat

Srett srett dua kali dah cukup wongiiii uolssss.
.
Berminat jom borak sini👇
http://www.wasap.my/60123438031/sayanakdexandra . . .

#dexandra 
#dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#perfumeshop #dexandraclassyandfabulous
De'Xandra kini berwajah dan bernama baru. Ada yang masih mencari wangian feveret mereka tapi dah tak jumpa. Jangan keciwa awak sebab wangian awak masih wujud lagi cuma penampilan dan nama nya sahaja telah berubah. . So kat sini sis share nama2 baru bagi dexandra. Sila lah hadam yer jangan sampai terbelit lidah sudah😄 . Apa yang best nye dengan #newdexandra  ni? 90% customer berpuas hati dengan kualiti dexandra yang baru ni taw. . ✔1 botol tahan sehingga 3 bulan. ✔Sangat menjimatkan ✔Pati lebih pekat Srett srett dua kali dah cukup wongiiii uolssss. . Berminat jom borak sini👇 http://www.wasap.my/60123438031/sayanakdexandra . . . #dexandra  #dexandraluckydraw  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #perfumeshop  #dexandraclassyandfabulous 
"LELAKI POPULAR ITU AKTIF"
.
Satu lagi produk perfume de'xandra yang paling 🔥 adalah Clubman. Aura clubman menyerlahkan personaliti seorang lelaki kacak dan sado yang sangat gentleman, populat serta aktif.😎
.
Dengan wangian segar dan menenangkan dari lemon citrus, lavender dan orange mandarin maka tidak hairanlah wangian Clubman mampu memikat hati wanita di sekelilingnya. 😍😊
.
So korang mana² yang "GENTLEMAN" sangat tu meh pakat² beli, kalau hendak memikat hati si dia.. gitewww 😘😘
.
Klik url dibawah atau wassap terus kami
.
https://bit.ly/2mhxs6O
https://bit.ly/2mhxs6O
https://bit.ly/2mhxs6O
.
atau
. 
http://dexandraraya.wasap.my
http://dexandraraya.wasap.my
http://dexandraraya.wasap.my
. 
#newdexandra 
#perfumeku2u 
#stokistdexandraterbesarnegerisembilan
"LELAKI POPULAR ITU AKTIF" . Satu lagi produk perfume de'xandra yang paling 🔥 adalah Clubman. Aura clubman menyerlahkan personaliti seorang lelaki kacak dan sado yang sangat gentleman, populat serta aktif.😎 . Dengan wangian segar dan menenangkan dari lemon citrus, lavender dan orange mandarin maka tidak hairanlah wangian Clubman mampu memikat hati wanita di sekelilingnya. 😍😊 . So korang mana² yang "GENTLEMAN" sangat tu meh pakat² beli, kalau hendak memikat hati si dia.. gitewww 😘😘 . Klik url dibawah atau wassap terus kami . https://bit.ly/2mhxs6O https://bit.ly/2mhxs6O https://bit.ly/2mhxs6O . atau . http://dexandraraya.wasap.my http://dexandraraya.wasap.my http://dexandraraya.wasap.my . #newdexandra  #perfumeku2u  #stokistdexandraterbesarnegerisembilan 
DeXandra memang mahal "Rm70??? Mahalnya sis"

Yes. Memang tak nafikan. Kita sendiri tak suka nak describe dexandra murah. Sebab:

Dexandra mahal kualiti
Dexandra mahal packaging
Dexandra mahal bau
DeXandra mahal marketing (sampai ke-London)

Actually, suka beli barang mahal dan berkualiti. 
Beli murah tapi cedera parah?
Beli murah tapi kulit jadi merah?
Beli murah tapi awak jadi marah?

So, mana yg anda pilih?

#NewDexandra
DeXandra memang mahal "Rm70??? Mahalnya sis" Yes. Memang tak nafikan. Kita sendiri tak suka nak describe dexandra murah. Sebab: Dexandra mahal kualiti Dexandra mahal packaging Dexandra mahal bau DeXandra mahal marketing (sampai ke-London) Actually, suka beli barang mahal dan berkualiti. Beli murah tapi cedera parah? Beli murah tapi kulit jadi merah? Beli murah tapi awak jadi marah? So, mana yg anda pilih? #NewDexandra 
De'Xandra Ladies Perfumes

Mix & Match
1 for $28
2 for $50

1 DX Fantasy @ Fantasy Britney S
1 DX Fresh @ DKNY Fresh Blossom
2 DX Inshine @ SF Incanto Shine
2 DX Pure Midnight @ Tresor Midnight Rose
1 DX Romance @ Chanel Chance
1 DX Still @ Still By JLO
2 DX White Daisy @ Daisy Marc J
1 Helena @ Dior Addict II
2 Lourve @ Forbidden Rose 
2 Luvia @ DKNY Be Delicious
1 Valerie @ Viva La Juicy
2 Victoria @ Lady Million

PM me to place your order.❤ **Please take note that payment need to be made before orders can be confirmed. ⛔ No Reservation
⛔ No COD
⛔ No payment,  No perfume

Your kind understanding is very much appreciated. 
Thank you very nice! ❤

#dexandralovers 
#dexandrasingapore
#dexandrasg
#solatfriendlyperfume 
#travelfriendlyperfume #dexandraforhimandforher
#dexandraforall
#exclusivelydexandra
#newdexandra
#perfumeonline 
#dexandraperfume
De'Xandra Ladies Perfumes Mix & Match 1 for $28 2 for $50 1 DX Fantasy @ Fantasy Britney S 1 DX Fresh @ DKNY Fresh Blossom 2 DX Inshine @ SF Incanto Shine 2 DX Pure Midnight @ Tresor Midnight Rose 1 DX Romance @ Chanel Chance 1 DX Still @ Still By JLO 2 DX White Daisy @ Daisy Marc J 1 Helena @ Dior Addict II 2 Lourve @ Forbidden Rose 2 Luvia @ DKNY Be Delicious 1 Valerie @ Viva La Juicy 2 Victoria @ Lady Million PM me to place your order.❤ **Please take note that payment need to be made before orders can be confirmed. ⛔ No Reservation ⛔ No COD ⛔ No payment, No perfume Your kind understanding is very much appreciated. Thank you very nice! ❤ #dexandralovers  #dexandrasingapore  #dexandrasg  #solatfriendlyperfume  #travelfriendlyperfume  #dexandraforhimandforher  #dexandraforall  #exclusivelydexandra  #newdexandra  #perfumeonline  #dexandraperfume 
#PassionFruit
.
Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya.
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁
.
Berminat? jom whatsapp
.
Click ja link ni direct whatsapp
👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP

http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
#PassionFruit  . Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya. . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . 2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁 . Berminat? jom whatsapp . Click ja link ni direct whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
#PassionFruit
.
Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya.
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁
.
Berminat? jom whatsapp
.
Click ja link ni direct whatsapp
👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP

http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
#PassionFruit  . Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya. . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . 2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁 . Berminat? jom whatsapp . Click ja link ni direct whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
#PassionFruit
.
Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya.
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁
.
Berminat? jom whatsapp
.
Click ja link ni direct whatsapp
👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP

http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
#PassionFruit  . Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya. . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . 2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁 . Berminat? jom whatsapp . Click ja link ni direct whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
#PassionFruit
.
Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya.
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁
.
Berminat? jom whatsapp
.
Click ja link ni direct whatsapp
👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP

http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
#PassionFruit  . Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya. . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . 2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁 . Berminat? jom whatsapp . Click ja link ni direct whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
#PassionFruit
.
Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya.
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁
.
Berminat? jom whatsapp
.
Click ja link ni direct whatsapp
👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP

http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
#PassionFruit  . Si manis yang berjaya menambat hati ramai kerasa pesona baunya. . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . 2 botol RM 130 FREE GIFT 🎁🎁 . Berminat? jom whatsapp . Click ja link ni direct whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
Peneman setia sepanjang masa
.
Walaupun ke mana jua anda pergi atau menghadiri apa jua majis dan aktiviti pastinya tidak lupa untuk melengkapkan gaya dengan haruman pilihan.
.
Hari nie admin try Nemesis untuk aktiviti petang kelak. Soft and fresh saja baunya. Lagipun top selling di dexandra sarawak.
.
Anda peminat Nemesis juga?

#dexandra
#dexandrasarawak
#newdexandra
#nemesisdexandra
#sowangi
Peneman setia sepanjang masa . Walaupun ke mana jua anda pergi atau menghadiri apa jua majis dan aktiviti pastinya tidak lupa untuk melengkapkan gaya dengan haruman pilihan. . Hari nie admin try Nemesis untuk aktiviti petang kelak. Soft and fresh saja baunya. Lagipun top selling di dexandra sarawak. . Anda peminat Nemesis juga? #dexandra  #dexandrasarawak  #newdexandra  #nemesisdexandra  #sowangi 
Assalamualaikum Dexandra Loversss 😍 ... . 
Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱
. 
Tak tahu nak pilih mane sebab semua best?
Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊
.
Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉
🌹 murah
🌹 berkualiti
🌹 tahan lama
🌹 mesra solat
🌹 setanding jenama² antarabangsa
.
Berminat ? sila klik sini 👇 www.wasap.my/60133337965/dexandraperfumes . 
#dexandra 
#newdexandra 
#dexandraperfume 
#letpassionleadyou 
#perfume 
#barulahraya 
#eidedition 
#dexandraraya 
#dexandraexclusive
#dexandrakl 
#dexandraampang 
#perfumemurah 
#perfumetahanlama 
#dropship 
#dropshipwanted
Assalamualaikum Dexandra Loversss 😍 ... . Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱 . Tak tahu nak pilih mane sebab semua best? Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊 . Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉 🌹 murah 🌹 berkualiti 🌹 tahan lama 🌹 mesra solat 🌹 setanding jenama² antarabangsa . Berminat ? sila klik sini 👇 www.wasap.my/60133337965/dexandraperfumes . #dexandra  #newdexandra  #dexandraperfume  #letpassionleadyou  #perfume  #barulahraya  #eidedition  #dexandraraya  #dexandraexclusive  #dexandrakl  #dexandraampang  #perfumemurah  #perfumetahanlama  #dropship  #dropshipwanted 
Assalamualaikum Dexandra Loversss 😍 ... . 
Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱
. 
Tak tahu nak pilih mane sebab semua best?
Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊
.
Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉
🌹 murah
🌹 berkualiti
🌹 tahan lama
🌹 mesra solat
🌹 setanding jenama² antarabangsa
.
Berminat ? sila klik sini 👇 www.wasap.my/60133337965/dexandraperfumes . 
#dexandra 
#newdexandra 
#dexandraperfume 
#letpassionleadyou 
#perfume 
#barulahraya 
#eidedition 
#dexandraraya 
#dexandraexclusive
#dexandrakl 
#dexandraampang 
#perfumemurah 
#perfumetahanlama 
#dropship 
#dropshipwanted
Assalamualaikum Dexandra Loversss 😍 ... . Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱 . Tak tahu nak pilih mane sebab semua best? Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊 . Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉 🌹 murah 🌹 berkualiti 🌹 tahan lama 🌹 mesra solat 🌹 setanding jenama² antarabangsa . Berminat ? sila klik sini 👇 www.wasap.my/60133337965/dexandraperfumes . #dexandra  #newdexandra  #dexandraperfume  #letpassionleadyou  #perfume  #barulahraya  #eidedition  #dexandraraya  #dexandraexclusive  #dexandrakl  #dexandraampang  #perfumemurah  #perfumetahanlama  #dropship  #dropshipwanted 
Selamat pagi Dexandra Loversss 😍 
Assalamualaikum... Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱

Tak tahu nak pilih mane sebab semua best?
Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊
.
Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉
🌹 murah
🌹 berkualiti
🌹 tahan lama
🌹 mesra solat
🌹 setanding jenama² antarabangsa
.
Berminat ? sila klik sini 👇 www.wasap.my/60199213949/dexandraperfumes 
Atau boleh tekan link di bio😉

#dexandra 
#newdexandra 
#dexandraperfume 
#letpassionleadyou 
#perfume 
#barulahraya 
#eidedition 
#dexandraraya 
#dexandraexclusive
Selamat pagi Dexandra Loversss 😍 Assalamualaikum... Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱 Tak tahu nak pilih mane sebab semua best? Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊 . Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉 🌹 murah 🌹 berkualiti 🌹 tahan lama 🌹 mesra solat 🌹 setanding jenama² antarabangsa . Berminat ? sila klik sini 👇 www.wasap.my/60199213949/dexandraperfumes Atau boleh tekan link di bio😉 #dexandra  #newdexandra  #dexandraperfume  #letpassionleadyou  #perfume  #barulahraya  #eidedition  #dexandraraya  #dexandraexclusive 
Selamat pagi Dexandra Loversss 😍 
Assalamualaikum... Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱

Tak tahu nak pilih mane sebab semua best?
Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊
.
Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉
🌹 murah
🌹 berkualiti
🌹 tahan lama
🌹 mesra solat
🌹 setanding jenama² antarabangsa
.

#dexandra 
#newdexandra 
#dexandraperfume 
#letpassionleadyou 
#perfume 
#barulahraya 
#eidedition 
#dexandraraya 
#dexandraexclusive
Selamat pagi Dexandra Loversss 😍 Assalamualaikum... Dexandra Eau De Perfum HIM &HER 👩 👱 Tak tahu nak pilih mane sebab semua best? Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊 . Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉 🌹 murah 🌹 berkualiti 🌹 tahan lama 🌹 mesra solat 🌹 setanding jenama² antarabangsa . #dexandra  #newdexandra  #dexandraperfume  #letpassionleadyou  #perfume  #barulahraya  #eidedition  #dexandraraya  #dexandraexclusive 
.
🤴DE'XANDRA CLUBMAN🤴
Ada perminat2 CLUBMAN
Dulu nama CLUBMAN ni adalah ETERNITY.
.
Clubman baunya memang wangi sangat. Bau fresh macam dekat taman yang segar.
.
Yang pasti bila pakai wangian ni awek lalu kat sebelah pasti terpikat dengan keharuman clubman.
.
Aromatic |Fresh Spicy |Citrus |Woody
.
Dapatkan satu untuk diri sendiri atau hadiahkan kepada orang tersayang 😘
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#wangianygmemuakau
#LebihEklusif
. 🤴DE'XANDRA CLUBMAN🤴 Ada perminat2 CLUBMAN Dulu nama CLUBMAN ni adalah ETERNITY. . Clubman baunya memang wangi sangat. Bau fresh macam dekat taman yang segar. . Yang pasti bila pakai wangian ni awek lalu kat sebelah pasti terpikat dengan keharuman clubman. . Aromatic |Fresh Spicy |Citrus |Woody . Dapatkan satu untuk diri sendiri atau hadiahkan kepada orang tersayang 😘 . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #wangianygmemuakau  #LebihEklusif 
Sebelum ni asyik cerita pasal dexandra for her je kan hehe. Lepasni kita share pasal dexandra for HIM pulak, mana tahu ada yang nak belikan untuk cik abang kan💖😊 #dexandraperfume #newdexandra #dexandralover #dexandraperfumeforhim #dexandramurah #dexandrawangi #dexandraforlife #dexandrasahseller
C.O.D di malam hariii..😍😍 Alhamdulillah..rezeki #rarebarulahraya dari dexandra!! Xsmpat nak amik gbr ngan customer!! Tq @weeya.ssaem !!😘😘😘 Sbb always support kiteee!!!😘😉 Korg nak?? Boleh roger hakak hokeyy!

#rarebarulahraya #newdexandra #dexandraperfume #gallerydexandra
.
JOM DAPATKAN DEXANDRA PERFUME .
Mesti anda peminat fanatik Dexandra sedang menantikan apa haruman yang dihentikan pengeluaran sebelum ini muncul pada Ramadhan kali ni kan? Berita baik untuk peminat fanatik dexandra khas nya warga De’Xandra. Kali ini kami akan bawakan.

BAUAN YG DAH DI HENTIKAN KEMBALI ADA SEPERTI OUR MOMENT , KATY PERRY, ARMANI CODE DAN BYK LAGI seperti list2 dibawah ini. Jom cepat booking dan list kan nama2 yang anda kehendaki. Kami akan bawakan stock dibawah ini hanya untuk anda.

Macam bestt je kan.. memang rugi jika anda tak reserve bauan yang selama imi dihentikan dengan harga zero GST skrg. Jom copat2.
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashionista 
#DexandraRaya
#RareBarulahRaya
#betulbetulraya
. JOM DAPATKAN DEXANDRA PERFUME . Mesti anda peminat fanatik Dexandra sedang menantikan apa haruman yang dihentikan pengeluaran sebelum ini muncul pada Ramadhan kali ni kan? Berita baik untuk peminat fanatik dexandra khas nya warga De’Xandra. Kali ini kami akan bawakan. BAUAN YG DAH DI HENTIKAN KEMBALI ADA SEPERTI OUR MOMENT , KATY PERRY, ARMANI CODE DAN BYK LAGI seperti list2 dibawah ini. Jom cepat booking dan list kan nama2 yang anda kehendaki. Kami akan bawakan stock dibawah ini hanya untuk anda. Macam bestt je kan.. memang rugi jika anda tak reserve bauan yang selama imi dihentikan dengan harga zero GST skrg. Jom copat2. . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashionista  #DexandraRaya  #RareBarulahRaya  #betulbetulraya 
.
DE’XANDRA PERFUME GIFT SET ✅INSPIRED PERFUME
✅LASTING 8 HOURS ABOVE
✅HALAL FOR SOLAT
✅DESIGN LOOK EXPENSIVE .

Sempena musim2 harijadi atau majlis2 ni admin buat offer untuk gift set PROMOSI.
so uols yang nak bagi someone gift atau untuk wedding boleh order sekarang ! promosi murah sngat ni ... berbaloi 
berminat boleh terus whatsapp 
atau
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion
. DE’XANDRA PERFUME GIFT SET ✅INSPIRED PERFUME ✅LASTING 8 HOURS ABOVE ✅HALAL FOR SOLAT ✅DESIGN LOOK EXPENSIVE . Sempena musim2 harijadi atau majlis2 ni admin buat offer untuk gift set PROMOSI. so uols yang nak bagi someone gift atau untuk wedding boleh order sekarang ! promosi murah sngat ni ... berbaloi berminat boleh terus whatsapp atau Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion 
.
Bila cstmr dah tau SAVAGE  DAN  GRANDEUR BY DEXANDRA.. terus je minta COD.. Tq encik yang handsome..
Eh..🤪
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#iamusahawandexandra
#dexandra
. Bila cstmr dah tau SAVAGE DAN GRANDEUR BY DEXANDRA.. terus je minta COD.. Tq encik yang handsome.. Eh..🤪 . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #iamusahawandexandra  #dexandra 
"Veni. Vidi. Cepi."
.
Saya datang, Saya lihat, Saya ambil gambarnya.
.
Kalau sayq ke mana-mana, satu benda yang saya takkan lupa ialah bawa kamera. Saya suka rekod setiap inci tempat yang saya pergi, print, dan simpan dalam koleksi. Tiap kali saya rindukan kenangan di tempat tu, saya akan buka kembali album foto dan terus terbawa semula kenangan indah ke sana.
.
Tapi kan, ada orang pernah cakap dengan saya, satu lagi cara untuk merekod kenangan pergi bercuti ialah bawa perfume baru bila ke sana. Pakai sepanjang hari masa di perantauan, nanti aromanya akan mengingatkan korang tentang tempat bercuti tu sampai bila-bila. Kata orang, wangian ni boleh menguatkan memori kita. .
Kalau tak percaya, cubalah satu dengan pewangi De'Xandra ni. Bukan saja harum, selesa dan sesuai untuk bersolat, botol kecil 35ml ni boleh dibawa naik pesawat. Lagipun banyak bau best² tau, so sesuai dijadikan pewangi untuk hari-hari istimewa. Boleh contact saya untuk dapatkannya ya.
.
.
#dexandra 
#newdexandra 
#letpassionleadyou 
#selangor
#malaysia 
#france 
#crotia 
#wcfinal 
#england 
#belgium
"Veni. Vidi. Cepi." . Saya datang, Saya lihat, Saya ambil gambarnya. . Kalau sayq ke mana-mana, satu benda yang saya takkan lupa ialah bawa kamera. Saya suka rekod setiap inci tempat yang saya pergi, print, dan simpan dalam koleksi. Tiap kali saya rindukan kenangan di tempat tu, saya akan buka kembali album foto dan terus terbawa semula kenangan indah ke sana. . Tapi kan, ada orang pernah cakap dengan saya, satu lagi cara untuk merekod kenangan pergi bercuti ialah bawa perfume baru bila ke sana. Pakai sepanjang hari masa di perantauan, nanti aromanya akan mengingatkan korang tentang tempat bercuti tu sampai bila-bila. Kata orang, wangian ni boleh menguatkan memori kita. . Kalau tak percaya, cubalah satu dengan pewangi De'Xandra ni. Bukan saja harum, selesa dan sesuai untuk bersolat, botol kecil 35ml ni boleh dibawa naik pesawat. Lagipun banyak bau best² tau, so sesuai dijadikan pewangi untuk hari-hari istimewa. Boleh contact saya untuk dapatkannya ya. . . #dexandra  #newdexandra  #letpassionleadyou  #selangor  #malaysia  #france  #crotia  #wcfinal  #england  #belgium 
Pencipta wangian terkenal, Christian Dior pernah berkata “ Kita lebih kenal seorang perempuan dengan jenis pewangi dia berbanding jenis tulisan dia.” .
.
Ada betulnya. Kadang-kadang kita boleh tau kawan kita datang sebab kita terbau pewangi dia dulu sebelum dia datang tau. Kadang-kadang kita beli pewangi lama, bukan sebab nak pakai pun, tapi sebab bau dia teringat ke mak ayah kita. Kadang-kadang kita lalu depan kaunter terbau satu jenis bau ni, teringat dekat marka lama boleh jadi ☝🏼hahah .
.
Korang pun sama kan, mesti ada pewangi yang korang suka pakai hari-hari. Kalau tak pakai satu hari mesti tak sah. Dan kalau habis dijual, korang cari jugak perfume yang bau-bau lebih kurang sama, kan? Ha, itulah yang dipanggil “signature perfume” korang. Ia dah jadi sebahagian dlm hidup kita .
.
#dexandramelaka
#dexandraoriginal 
#newdexandra
#dexandralover
Pencipta wangian terkenal, Christian Dior pernah berkata “ Kita lebih kenal seorang perempuan dengan jenis pewangi dia berbanding jenis tulisan dia.” . . Ada betulnya. Kadang-kadang kita boleh tau kawan kita datang sebab kita terbau pewangi dia dulu sebelum dia datang tau. Kadang-kadang kita beli pewangi lama, bukan sebab nak pakai pun, tapi sebab bau dia teringat ke mak ayah kita. Kadang-kadang kita lalu depan kaunter terbau satu jenis bau ni, teringat dekat marka lama boleh jadi ☝🏼hahah . . Korang pun sama kan, mesti ada pewangi yang korang suka pakai hari-hari. Kalau tak pakai satu hari mesti tak sah. Dan kalau habis dijual, korang cari jugak perfume yang bau-bau lebih kurang sama, kan? Ha, itulah yang dipanggil “signature perfume” korang. Ia dah jadi sebahagian dlm hidup kita . . #dexandramelaka  #dexandraoriginal  #newdexandra  #dexandralover 
.
"INILAH PERFUME NO 1 DAN BERHANTU KAT MALAYSIA,SEBAB ZASS SEKALI JE PAGI BAU DIA KEKAL SAMPAI MALAM"
.

SHARE DULU BARU SENANG NAK CARI LAGI LEPAS NI!
.
"Satu je nak cakap, tahan lama gila mengalahkan wangian original yg harga beratus RM tu. Meletops kebabom betul la dexandra perfumes ni,jatuh cinta dah dengan awak"
~Ain,KL
.
.
"Sebelum ni kalau pakai perfume msti kena pakai bnyk kali untuk kekal wangi seharian.Tu pun kurang yakin.Tapi dgn dexandra, sembur pagi sampai ke petang bau lagi. Siap kawan2 tegur lagi.Dexandra memang best la"
~Husna,Butterworth
.
.
"Wangian dexandra memang wangi dan tahan lama dari 1st guna dah terpukau dan tergoda dengan bauan dexandra ni,dengan pilihan yang banyak,memang terbaik la"
~Liyana,Kuching
.
.
.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
.
Nak tgk lagi koleksi testimoni kami? Boleh tgk kat link ni yea
.
http://bit.ly/2hKh9jg
http://bit.ly/2hKh9jg
http://bit.ly/2hKh9jg
.
Amacam? Baru baca pun dah terbau wanginya
.
Semua wangi2 sampai yang ada repeat order berkali-kali,servis kami tip top meletop,boleh tgk review page kami kat link nie
.
http://bit.ly/2wtTFCt
.
3 sebab kenapa uolls perlu pilih perfume dexandra ni adalah
.
➡Harga mampu milik
➡Wangian kekal sehingga 12 jam
➡Nabil jadi DUTA-ramai artis dan selebriti dah pakai
➡Mudah dibawa/travel (hand carry)
➡Terdapat lebih 80 jenis bauan drp jenama terkenal
➡Trending. Dah masuk TV/PAPER/RADIO & FEMES di semua media sosial
.
List untuk semua perfume dexandra boleh tgk link ni
http://bit.ly/2vQUM1S
.
=====================================
AMARAN : STOK LAKU KERAS!!!
=====================================
.
BELI 2 DAN KE ATAS DAPAT DISKAUN HARGA GILER2 DAN FREE GIFT UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA!
.
Nak harga diskaun tak?
.
BERTINDAK SEKARANG!
.
Nak lagi cepat Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#bruneionlineshopping
. "INILAH PERFUME NO 1 DAN BERHANTU KAT MALAYSIA,SEBAB ZASS SEKALI JE PAGI BAU DIA KEKAL SAMPAI MALAM" . SHARE DULU BARU SENANG NAK CARI LAGI LEPAS NI! . "Satu je nak cakap, tahan lama gila mengalahkan wangian original yg harga beratus RM tu. Meletops kebabom betul la dexandra perfumes ni,jatuh cinta dah dengan awak" ~Ain,KL . . "Sebelum ni kalau pakai perfume msti kena pakai bnyk kali untuk kekal wangi seharian.Tu pun kurang yakin.Tapi dgn dexandra, sembur pagi sampai ke petang bau lagi. Siap kawan2 tegur lagi.Dexandra memang best la" ~Husna,Butterworth . . "Wangian dexandra memang wangi dan tahan lama dari 1st guna dah terpukau dan tergoda dengan bauan dexandra ni,dengan pilihan yang banyak,memang terbaik la" ~Liyana,Kuching . . . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> . Nak tgk lagi koleksi testimoni kami? Boleh tgk kat link ni yea . http://bit.ly/2hKh9jg http://bit.ly/2hKh9jg http://bit.ly/2hKh9jg . Amacam? Baru baca pun dah terbau wanginya . Semua wangi2 sampai yang ada repeat order berkali-kali,servis kami tip top meletop,boleh tgk review page kami kat link nie . http://bit.ly/2wtTFCt . 3 sebab kenapa uolls perlu pilih perfume dexandra ni adalah . ➡Harga mampu milik ➡Wangian kekal sehingga 12 jam ➡Nabil jadi DUTA-ramai artis dan selebriti dah pakai ➡Mudah dibawa/travel (hand carry) ➡Terdapat lebih 80 jenis bauan drp jenama terkenal ➡Trending. Dah masuk TV/PAPER/RADIO & FEMES di semua media sosial . List untuk semua perfume dexandra boleh tgk link ni http://bit.ly/2vQUM1S . ===================================== AMARAN : STOK LAKU KERAS!!! ===================================== . BELI 2 DAN KE ATAS DAPAT DISKAUN HARGA GILER2 DAN FREE GIFT UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA! . Nak harga diskaun tak? . BERTINDAK SEKARANG! . Nak lagi cepat Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #bruneionlineshopping 
.
Gadis secantik suffila ni juga memakai wangian de’Xandra , hargai diri dengan wangian kehidupan ... .
Kadang citarasa kita berbeza sebb tu dexandra ader lebih 80 jenis wangian mengikut citarasa peribadi.. .
Tak tahu nak pilih saya boleh bantu anda utk suggestkan mana yang sesuai dengan characteristic ❤️
.
Maka jangan tunggu lagi dm kami terus atau Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#dexandra
#wangiankehidupan #dexandramurah #dexandramalaysia
. Gadis secantik suffila ni juga memakai wangian de’Xandra , hargai diri dengan wangian kehidupan ... . Kadang citarasa kita berbeza sebb tu dexandra ader lebih 80 jenis wangian mengikut citarasa peribadi.. . Tak tahu nak pilih saya boleh bantu anda utk suggestkan mana yang sesuai dengan characteristic ❤️ . Maka jangan tunggu lagi dm kami terus atau Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #dexandra  #wangiankehidupan  #dexandramurah  #dexandramalaysia 
Holla Dexandra Lover 🌷
.
#sethantaranDEXANDRA
wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang .
.
#sethantaran #newdexandra dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪
.
.
🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP
.
.
Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra
.
"Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
Holla Dexandra Lover 🌷 . #sethantaranDEXANDRA  wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang . . #sethantaran  #newdexandra  dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪 . . 🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . 🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP . . Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂 . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra . "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
Holla Dexandra Lover 🌷
.
#sethantaranDEXANDRA
wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang .
.
#sethantaran #newdexandra dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪
.
.
🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP
.
.
Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra
.
"Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#ipohmalitaraksombong
Holla Dexandra Lover 🌷 . #sethantaranDEXANDRA  wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang . . #sethantaran  #newdexandra  dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪 . . 🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . 🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP . . Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂 . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra . "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #ipohmalitaraksombong 
Holla Dexandra Lover 🌷
.
#sethantaranDEXANDRA
wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang .
.
#sethantaran #newdexandra dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪
.
.
🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP
.
.
Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra
.
"Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
Holla Dexandra Lover 🌷 . #sethantaranDEXANDRA  wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang . . #sethantaran  #newdexandra  dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪 . . 🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . 🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP . . Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂 . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra . "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
Holla Dexandra Lover 🌷
.
#sethantaranDEXANDRA
wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang .
.
#sethantaran #newdexandra dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪
.
.
🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP
.
.
Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra
.
"Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraipohoulet
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh 
#sayajualonline
#Ipoh
Holla Dexandra Lover 🌷 . #sethantaranDEXANDRA  wahhhh . mesti curlassss hantaran korang sebab DEXANDRA PERFUME ada sekali . Tak payah pening kepala nak nak bagi apa dekat pasangan korang . . #sethantaran  #newdexandra  dah ramai yang grab untuk majlis masing masing. korang bila lagi ?🌪🌪🌪🌪 . . 🌟http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP . 🌟http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP . . Jangan risau admin nak bagi murah murah je untuk korang . tapi jangan lupa like dulu banyak banyak 😂 . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra . "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . . Lokasi : Outlet De’Xandra Ipoh No 16 Jalan Mestari A7, Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh [ Berdekatan KFC Meru ] . Jemput ramai-ramai datang 😉 . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandraipohoulet  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #stokisdexandraoutletipoh  #sayajualonline  #Ipoh 
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
ZEPHYR INSPIRED BY DUNHILL DESIRE RED 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
💢 ZEPHYR ni antara perfume bau 'lelaki'. Bau wangian yang manly, sesuai untuk korang yang suka bergaya.
.
💢 Awal-awal spray maybe citrus aroma sedikit fresh but still masculine, tapi bila dry down, memang cantik lah bau dia hasil daripada musky and vanilla based, memang superb. As for me, aromanya more to modern-classic perfume.
.
💢 So, kalau korang jenis self-confident and biasa mendapat perhatian orang sekeliling, perfume ni memang sesuai dengan korang. Sesuai dipakai untuk apa jua majlis
.
💢 ZEPHYR memberikan aura wangian yang self-confident, charming, sexy, sensation and full of appearance
.
_______________________________________________
.
♥️ FREEGIFT KEPADA YANG MEMBELI DEXANDRA PERFUME 2 BOTOL & KEATAS (selagi stok masih ada)
. .
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#dexandraperfume
#dexandra
#dunhill
. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ZEPHYR INSPIRED BY DUNHILL DESIRE RED 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 💢 ZEPHYR ni antara perfume bau 'lelaki'. Bau wangian yang manly, sesuai untuk korang yang suka bergaya. . 💢 Awal-awal spray maybe citrus aroma sedikit fresh but still masculine, tapi bila dry down, memang cantik lah bau dia hasil daripada musky and vanilla based, memang superb. As for me, aromanya more to modern-classic perfume. . 💢 So, kalau korang jenis self-confident and biasa mendapat perhatian orang sekeliling, perfume ni memang sesuai dengan korang. Sesuai dipakai untuk apa jua majlis . 💢 ZEPHYR memberikan aura wangian yang self-confident, charming, sexy, sensation and full of appearance . _______________________________________________ . ♥️ FREEGIFT KEPADA YANG MEMBELI DEXANDRA PERFUME 2 BOTOL & KEATAS (selagi stok masih ada) . . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #dexandraperfume  #dexandra  #dunhill 
CHALEUR by De'Xandra

Haruman gabungan aroma citrus diadun bersama aroma strawberi dan passion fruit. .
Wangian fruity floral ini membuatkan dirimu terbuai dalam aromanya sendiri.Dan tanpa anda sedari anda jatuh cinta pada dirimu sendiri.Wow..
.
Baunya yang sweet , addictive dan seductive.Tak harianlah sekiranya Chaleur menjadi pilihan ramai dan antara perfume paling hot dalam seleksi dexandra.
.
Ada orang bagitau..Chalure nie baunya ala-ala bombshell.. #Chaleur
#newdexandra
#dexandrasarawak
#dexandra
CHALEUR by De'Xandra Haruman gabungan aroma citrus diadun bersama aroma strawberi dan passion fruit. . Wangian fruity floral ini membuatkan dirimu terbuai dalam aromanya sendiri.Dan tanpa anda sedari anda jatuh cinta pada dirimu sendiri.Wow.. . Baunya yang sweet , addictive dan seductive.Tak harianlah sekiranya Chaleur menjadi pilihan ramai dan antara perfume paling hot dalam seleksi dexandra. . Ada orang bagitau..Chalure nie baunya ala-ala bombshell.. #Chaleur  #newdexandra  #dexandrasarawak  #dexandra 
.
Aduh! Kenapalah awak letak #DexandraAirFreshener bau roasted caramel ni, habis opis wangi macam bakeri!
.
Ya, saya tahu cik adik manis lapar. Tapi pewangi tu aroma saja ya! Aroma karamel panggang yang harum dan manis ini biasanya sesuai untuk akak-akak yang tengah mood tak menentu dan teringinkan benda-benda manis.
.
Berbeza dengan bau gula biasa, bau karamel lebih berkrim dan lebih mendalam, memberikan rasa positif serta mood yang lebih ceria.
.
.P.S. nak pakai aroma karamel di badan? pun boleh juga. Wangian Dexandra Valerie kita ada bau yang sama. Try lah dulu kalau nak tahu!.
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM10 setiap satu
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM12 setiap satu.
.
📮Kalau beli 5 free postage.
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion
#airfreshener 
#homedecor
. Aduh! Kenapalah awak letak #DexandraAirFreshener  bau roasted caramel ni, habis opis wangi macam bakeri! . Ya, saya tahu cik adik manis lapar. Tapi pewangi tu aroma saja ya! Aroma karamel panggang yang harum dan manis ini biasanya sesuai untuk akak-akak yang tengah mood tak menentu dan teringinkan benda-benda manis. . Berbeza dengan bau gula biasa, bau karamel lebih berkrim dan lebih mendalam, memberikan rasa positif serta mood yang lebih ceria. . .P.S. nak pakai aroma karamel di badan? pun boleh juga. Wangian Dexandra Valerie kita ada bau yang sama. Try lah dulu kalau nak tahu!. . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM10 setiap satu . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM12 setiap satu. . 📮Kalau beli 5 free postage. . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #airfreshener  #homedecor 
.
‘TAKNAKKKK YANG LAIN DAH...
.
Grace is the best perfume that i had currently. Sebab tak mampu nak beli perfume yang mahal tu.. 😢 hehe.. Bau grace yang cool, sangat sesuai dengan i yang agak poyos ini.. Hahahaa.. .
.
Nak2 balik kampung i panaih lit lit sebab tepi sawah.. Mesti you guys tau kan macam mana.. Ketiak i yang masyam pun tak bau.. Punya la hebat Grace ni.. Tak padan dengan perfume yang i beli harga Rm380 tu..Mahal kan? Membazir je.. Ish ish.. Baik belanja korang makan kan? Haa.. Suka la tu bila sebut nak belanja makan kan... Sekarang ada promosi #RareBarulahRaya tau.. So dapatkan Grace sekarang okay!
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion
. ‘TAKNAKKKK YANG LAIN DAH... . Grace is the best perfume that i had currently. Sebab tak mampu nak beli perfume yang mahal tu.. 😢 hehe.. Bau grace yang cool, sangat sesuai dengan i yang agak poyos ini.. Hahahaa.. . . Nak2 balik kampung i panaih lit lit sebab tepi sawah.. Mesti you guys tau kan macam mana.. Ketiak i yang masyam pun tak bau.. Punya la hebat Grace ni.. Tak padan dengan perfume yang i beli harga Rm380 tu..Mahal kan? Membazir je.. Ish ish.. Baik belanja korang makan kan? Haa.. Suka la tu bila sebut nak belanja makan kan... Sekarang ada promosi #RareBarulahRaya  tau.. So dapatkan Grace sekarang okay! . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion 
"SATU OFFICE TEGUR WANGI YER! PAKAI BRAND APA"
.
"Kasi spray sikit haaa tudia satu office terus carik sape yg wangi dan fresh sangat tu hihi."
.
"Korang nk wangi jugak meh whatsapp ai, now bau yg limited edition dah ada tau."
.
🍃Lozen by De'Xandra🍃
.
💕Casablanca Lily |Bergamot |Orange Blossom💕
.
🔥🔥🔥
.
SEBOTOL RM70
DUA BOTOL RM130
.
Whatsapp 013 2882302

#gallerydexandra #newdexandra
"SATU OFFICE TEGUR WANGI YER! PAKAI BRAND APA" . "Kasi spray sikit haaa tudia satu office terus carik sape yg wangi dan fresh sangat tu hihi." . "Korang nk wangi jugak meh whatsapp ai, now bau yg limited edition dah ada tau." . 🍃Lozen by De'Xandra🍃 . 💕Casablanca Lily |Bergamot |Orange Blossom💕 . 🔥🔥🔥 . SEBOTOL RM70 DUA BOTOL RM130 . Whatsapp 013 2882302 #gallerydexandra  #newdexandra 
LIST NEW DEXANDRA FOR HER💕💕
.
utk detail boleh pm direct/ klik link bio👇👇
.
0197340775 / @dexandra.store 
0197340775 / @dexandra.store 
0197340775 / @dexandra.store .
#newdexandra #dexandramurah #dexandraforher #dexandra #dexandraforhim #wangianberkualiti #harumsemerbak
DEXANDRA MEN SERIES🌷

Dexandra baru Exclusive diciptakan untuk lelaki yang bercita-cita tinggi dan mempunyai keperibadian yang unik dan tersendiri.
.
.
Nak lebih detail mengenai wangian ini? 😍 Klik jer link di bio👇👇
.
0197340775 / @dexandra.store
0197340775 / @dexandra.store 
0197340775 / @dexandra.store .
#newdexandra #rm75 #wangianberkualiti #jimat
#agendropshipdiperlukan #dexandraperfume #dexandraforher #dexandramurah #dexandraforhim #agenwanted
BELLE BY DEXANDRA🌸🌸 Gabungan yang kaya dengan buah-buahan dan aroma yang manis. Bauan yang sangat menyelerakan dan menggoda.😍 Main Accord :- Patchouil/ Praline/ Vanilla
.
.
Nak lebih detail mengenai wangian ini? 😍 Klik jer link di bio👇👇
.
0197340775 / @dexandra.store
0197340775 / @dexandra.store
0197340775 / @dexandra.store
.

#newdexandra #rm75 #wangianberkualiti #jimat
#agendropshipdiperlukan
BELLE BY DEXANDRA🌸🌸 Gabungan yang kaya dengan buah-buahan dan aroma yang manis. Bauan yang sangat menyelerakan dan menggoda.😍 Main Accord :- Patchouil/ Praline/ Vanilla . . Nak lebih detail mengenai wangian ini? 😍 Klik jer link di bio👇👇 . 0197340775 / @dexandra.store 0197340775 / @dexandra.store 0197340775 / @dexandra.store . #newdexandra  #rm75  #wangianberkualiti  #jimat  #agendropshipdiperlukan 
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT.
.
Testimoni #newdexandra #CHALEUR Atau nama lama #bombshell for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii?
.
Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau.
.
Nak cuba?
.
Whatsapp 01123285813 @ dm admin ye. Ada gift for you ☺️ #perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
BOTOL BARU LEBIH BERLEMAK. LEBIH PEKAT. . Testimoni #newdexandra  #CHALEUR  Atau nama lama #bombshell  for woman. Alhamdulilahh. Awak bila lagii? . Tak lengkap kalo tak pakai wangian zaman sekarang ni tau. . Nak cuba? . Whatsapp 01123285813 @ dm admin ye. Ada gift for you ☺️ #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
Another perfect pair is non other than our hot selling rare edition.
.
Inspired by Chanel Bleu for him and scent inspired by Versace Bright Crystal for her.
.
DX Bleu for him: Citrus, fresh spicy & woody
.
DX Crystal for her: Floral, citrus, fresh & woody. .
To place your order, whatsapp us at 92277803.
Another perfect pair is non other than our hot selling rare edition. . Inspired by Chanel Bleu for him and scent inspired by Versace Bright Crystal for her. . DX Bleu for him: Citrus, fresh spicy & woody . DX Crystal for her: Floral, citrus, fresh & woody. . To place your order, whatsapp us at 92277803.
.
💕KORANG DAH CUBA WANGIAN BARU DE'XANDRA??💕
.
KENAPA KENA CUBA WANGIAN NEW DE'XANDRA❓
.
✨Packaging baru lagi cantik dan eksklusif
✨Packaging baru lebih tahan lasak dan tak mudah pecah compared to the old one
✨Semburan New De'Xandra lebih luas dan halus, which makes every spray so much better kepada pemakai
✨Packaging baru lebih slim, mudah bawa, dan tak makan space bila simpan dalam beg/poket
✨Pati wangian upgraded, offering better quality, lebih fresh dan tahan lebih lama
✨Pemakai nampak lebih gah dan segak bila pegang packaging baru
.
"Terima kasih banyak kepada anda-anda semua yang sudi pilih De'Xandra sebagai wangian pilihan anda! Yang lain taknak cuba? Tanya diorang-diorang yang dah guna De'Xandra, puas hati atau tak!" 😍😍😍
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion
. 💕KORANG DAH CUBA WANGIAN BARU DE'XANDRA??💕 . KENAPA KENA CUBA WANGIAN NEW DE'XANDRA❓ . ✨Packaging baru lagi cantik dan eksklusif ✨Packaging baru lebih tahan lasak dan tak mudah pecah compared to the old one ✨Semburan New De'Xandra lebih luas dan halus, which makes every spray so much better kepada pemakai ✨Packaging baru lebih slim, mudah bawa, dan tak makan space bila simpan dalam beg/poket ✨Pati wangian upgraded, offering better quality, lebih fresh dan tahan lebih lama ✨Pemakai nampak lebih gah dan segak bila pegang packaging baru . "Terima kasih banyak kepada anda-anda semua yang sudi pilih De'Xandra sebagai wangian pilihan anda! Yang lain taknak cuba? Tanya diorang-diorang yang dah guna De'Xandra, puas hati atau tak!" 😍😍😍 . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion 
.
[ATTN: DE'XANDRA LOVERS!] - “CEPAT..CEPAT.. JGN LAMBAT LAMBAT~ VARIASI WANGIAN PALING WOW & HEBAT KINI DIPASARAN!"
.
DE'XANDRA EAU DE PARFUM - A TASTE OF LUXURY IN EVERY SPRAY
.
Setiap semburan yang mewujudkan rasa mewah dan menyerlahkan keanggunan si pemakai . Keunikannya tampil mempersona, dengan gaya yang memikat dan penuh karisma .
.
.
Menjadikan si pemakainya sentiasa mendapat tempat istimewa di hati pasangan . Wangian yang mencipta kenangan paling indah yang tidak dapat dilupakan .
.
"WOW! MENARIK NI? SAYA BARU NAK PAKAI DE'XANDRA. APA YG BEST EH?"
.
--------------------------------------
DE'XANDRA EAU DE PARFUM
--------------------------------------
🌸 PATI WANGIAN YANG PEKAT. TAHAN LAMA ~12 JAM
🌸 BOLEH DIBAWA SOLAT. EKSTRAK DARI TEBU
🌸 KUALITI TERBAIK
🌸 BOTOL YANG EKSKLUSIF ( SMART.SLIM.SIMPLE)
🌸  LUCKY DRAW & HADIAH LUMAYAN DARI HQ
🌸 PEMBELIAN LEBIH 10 BOTOL FREE 1 .
Adakah ini wangian yang anda cari???
.
FOR WOMEN:
🌹 18 JENIS WANGIAN
.
.
FOR MEN
🌻 13 JENIS WANGIAN
.
.
---------------
HOW TO ORDER
---------------
.
1. Whatsapp .
> www.wasap.my/60109829171
> www.wasap.my/60109829171
> www.wasap.my/60109829171
.
2. PM inbox
.
3. ig: dexandra.ummu_husna (contact :- click link kat bio)
.
#dexandra #dexandraperfume #newdexandra #newlookdexandra #dexandraforhim #dexandraforher #dexandrabest #dexandrawangi #dexandrakualititerbaik #dexandraluckydraw #dexandragift #hantaran #dropship
#minyakwangi
#wangi #minyakwangi 
#perfume #dexandraoriginal #travel #melodi #igshop #instashopmalaysia
. [ATTN: DE'XANDRA LOVERS!] - “CEPAT..CEPAT.. JGN LAMBAT LAMBAT~ VARIASI WANGIAN PALING WOW & HEBAT KINI DIPASARAN!" . DE'XANDRA EAU DE PARFUM - A TASTE OF LUXURY IN EVERY SPRAY . Setiap semburan yang mewujudkan rasa mewah dan menyerlahkan keanggunan si pemakai . Keunikannya tampil mempersona, dengan gaya yang memikat dan penuh karisma . . . Menjadikan si pemakainya sentiasa mendapat tempat istimewa di hati pasangan . Wangian yang mencipta kenangan paling indah yang tidak dapat dilupakan . . "WOW! MENARIK NI? SAYA BARU NAK PAKAI DE'XANDRA. APA YG BEST EH?" . -------------------------------------- DE'XANDRA EAU DE PARFUM -------------------------------------- 🌸 PATI WANGIAN YANG PEKAT. TAHAN LAMA ~12 JAM 🌸 BOLEH DIBAWA SOLAT. EKSTRAK DARI TEBU 🌸 KUALITI TERBAIK 🌸 BOTOL YANG EKSKLUSIF ( SMART.SLIM.SIMPLE) 🌸 LUCKY DRAW & HADIAH LUMAYAN DARI HQ 🌸 PEMBELIAN LEBIH 10 BOTOL FREE 1 . Adakah ini wangian yang anda cari??? . FOR WOMEN: 🌹 18 JENIS WANGIAN . . FOR MEN 🌻 13 JENIS WANGIAN . . --------------- HOW TO ORDER --------------- . 1. Whatsapp . > www.wasap.my/60109829171 > www.wasap.my/60109829171 > www.wasap.my/60109829171 . 2. PM inbox . 3. ig: dexandra.ummu_husna (contact :- click link kat bio) . #dexandra  #dexandraperfume  #newdexandra  #newlookdexandra  #dexandraforhim  #dexandraforher  #dexandrabest  #dexandrawangi  #dexandrakualititerbaik  #dexandraluckydraw  #dexandragift  #hantaran  #dropship  #minyakwangi  #wangi  #minyakwangi  #perfume  #dexandraoriginal  #travel  #melodi  #igshop  #instashopmalaysia 
Morning... sentapan pagi... jaga hati dari diusik sesiapa ya, sebab sabtu ahad ni utk keluarga tersayang.. Musim durian ni, semua upload durian , jadi quote terbaik dari durian “ SEMUA ORANG CERITA PASAL SAYA, Ada yang suka sangat dengan saya sampai berguni guni beli saya, tapi... ada juga dari jauh bau saya pun ader yang dah cebik bibir tak suka.. SAYA SEDIH.. ! , tapi saya dapat kata2 ni pagi ni... maka saya gumbira semula.. sebb tak semua orang ader taste yang best !! Hehhehehe “ 
Hahah.. bayangkan jika durian mampu berkata2,... ok HAVE A NICE WEEKEND, Sayang semua ❤❤.
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #merixandra #wangisokmo  #trustedseller #agenkualalumpur #agendexandra #dexandraperfume #keramat #setapak #cspscs #luckydraw #perfumemampumilik #perfumeviral #bazarpaknil #moodrepublik #jutawandexandra #chettakiomey #newdexandra #sayajualonline #syukurselalu #dexandrahq #sakarantai7 #usahawanonline #super100k #dropshipwanted #mesrasolat #biteallteam #durianmurah
Morning... sentapan pagi... jaga hati dari diusik sesiapa ya, sebab sabtu ahad ni utk keluarga tersayang.. Musim durian ni, semua upload durian , jadi quote terbaik dari durian “ SEMUA ORANG CERITA PASAL SAYA, Ada yang suka sangat dengan saya sampai berguni guni beli saya, tapi... ada juga dari jauh bau saya pun ader yang dah cebik bibir tak suka.. SAYA SEDIH.. ! , tapi saya dapat kata2 ni pagi ni... maka saya gumbira semula.. sebb tak semua orang ader taste yang best !! Hehhehehe “ Hahah.. bayangkan jika durian mampu berkata2,... ok HAVE A NICE WEEKEND, Sayang semua ❤❤. . . #ajimaura  #terapiinstagram  #merixandra  #wangisokmo  #trustedseller  #agenkualalumpur  #agendexandra  #dexandraperfume  #keramat  #setapak  #cspscs  #luckydraw  #perfumemampumilik  #perfumeviral  #bazarpaknil  #moodrepublik  #jutawandexandra  #chettakiomey  #newdexandra  #sayajualonline  #syukurselalu  #dexandrahq  #sakarantai7  #usahawanonline  #super100k  #dropshipwanted  #mesrasolat  #biteallteam  #durianmurah 
.
KALAH BAU DOWNY!

Perfume harga beratus pun tak macam De'Xandra. Korang nampak tak customer ni siap cuci baju, spin bagai, guna downy lagi tapi bau De'Xandra melekat lagi😃

Sekarang ni, New De'Xandra, scent quality katanya di upgrade tau😏 Bukan bau perfume jer melekat, awek pun boleh melekat uolsss😝

Aura lain macam untuk botol baru ni .
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion 
#newdexandra #wangianberkualiti #jimat
. KALAH BAU DOWNY! Perfume harga beratus pun tak macam De'Xandra. Korang nampak tak customer ni siap cuci baju, spin bagai, guna downy lagi tapi bau De'Xandra melekat lagi😃 Sekarang ni, New De'Xandra, scent quality katanya di upgrade tau😏 Bukan bau perfume jer melekat, awek pun boleh melekat uolsss😝 Aura lain macam untuk botol baru ni . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion  #newdexandra  #wangianberkualiti  #jimat 
.
Tercari cari set untuk hantaran⁉️
.
Set perfume De’Xandra amat sesuai dijadikan hantaran🧖‍♀️🎁. Harga sangat berpatutan.
.
Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera...
.
💵RM70 setiap satu
💵RM130 kalau beli dua
.
‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140
.
.
#newdexandra
#bukalapak 
#tokopedia 
#weddingsouvenir 
#giftideas 
#dexandra
#perfumes 
#fragrance 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#codkl
#birthday 
#singaporeonlineshop 
#bruneionlineshopping
#vietnam
#kuwaitwomen 
#kuwaitinstagram
#kuwaitcity
#kuwaitfashion
. Tercari cari set untuk hantaran⁉️ . Set perfume De’Xandra amat sesuai dijadikan hantaran🧖‍♀️🎁. Harga sangat berpatutan. . Klik link 📲 di BIO http://instaajdexandra.wasap.my untuk membuat pembelian segera... . 💵RM70 setiap satu 💵RM130 kalau beli dua . ‼️Harga Sabah/ Sarawak 💸RM75 setiap satu. Kalau beli dua 💸RM140 . . #newdexandra  #bukalapak  #tokopedia  #weddingsouvenir  #giftideas  #dexandra  #perfumes  #fragrance  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #codkl  #birthday  #singaporeonlineshop  #bruneionlineshopping  #vietnam  #kuwaitwomen  #kuwaitinstagram  #kuwaitcity  #kuwaitfashion 
TESTIMONI DE'XANDRA PERFUME💓
.
Alhamdulillah.. terima kasih kerana bagi feedback yang tidak mengecewakan😀
.
Awak2 semua takkan nak tengok n baca je testimoni orang??
.
Taknak jadikan diri sendiri testimoni ke??heheheh😜
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
1 botol Ada FREE GIFT , 2 botol bertambah gift awak dapat 🎁🎁 .
TERHAD SEPANJANG JULAI
😱😱😱😱😱
.
.
Berminat? jom whatsapp
.
Click ja link ni direct whatsapp
👇👇👇 http://www.wasap.my/+60139934672/dexandraEDP

http://www.wasap.my/+60139934672/dexandraEDP
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou 
#newdexandra 
#hargamampumilik 
#sahdibawasolat
#agendexandrakuaalselangor
#dexandraselangor
#dexandra
#dexandrapuncakalam
#dexandrashahalam
#dexandraperfume
#dexandrahantaran
#limitededition
#wangiselalu
.
Belum cuba belum tahu kalau dah cuba baru tahu..Gerenti puas hati 🤗
TESTIMONI DE'XANDRA PERFUME💓 . Alhamdulillah.. terima kasih kerana bagi feedback yang tidak mengecewakan😀 . Awak2 semua takkan nak tengok n baca je testimoni orang?? . Taknak jadikan diri sendiri testimoni ke??heheheh😜 . . Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan" . 1 botol Ada FREE GIFT , 2 botol bertambah gift awak dapat 🎁🎁 . TERHAD SEPANJANG JULAI 😱😱😱😱😱 . . Berminat? jom whatsapp . Click ja link ni direct whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60139934672/dexandraEDP http://www.wasap.my/+60139934672/dexandraEDP . . #dexandramalaysia  #dexandraoriginal  #dexandrainspiredperfum  #letpassionleadyou  #newdexandra  #hargamampumilik  #sahdibawasolat  #agendexandrakuaalselangor  #dexandraselangor  #dexandra  #dexandrapuncakalam  #dexandrashahalam  #dexandraperfume  #dexandrahantaran  #limitededition  #wangiselalu  . Belum cuba belum tahu kalau dah cuba baru tahu..Gerenti puas hati 🤗
9 dari 10 lelaki yang sukakan wangian Nemesis, mesti akan suka juga dgn wangian Hyder . Ianya wangian yang berbeza, memang tak sama tetapi keduanya adalah berunsur dinamik .
.
#Nemesis dan #Hyder adalah wangian De'Xandra di dalam #dynamic_series . Wangian Nemesis, ianya soft and sweet manakala Hyder ianya tidak terlalu lembut namun agak musky yang menyerlahkan personaliti dinamis .
.
.
Rasanya sesuai ke wangian ni untuk anda ? Cuba dulu baru tahu yeaa..
.
Boleh whatsapp abampepium #0197480010💪
Atau akakpepium #0199923367🤗
.
.
#dexandrabera #dexandra #newdexandra #dynamic_series #dexandramen #nemesisbydexandra #hyderbydexandra #teamarjunk #abampepium #akakpepium #defenderperfumeshop #bestfragrance #dropshipdexandra #agensahdexandra #dexandraori #murah #instalike #perfumesonline #bizperfume #perfumebumiputra #wargabera #kedaiperfumebera
9 dari 10 lelaki yang sukakan wangian Nemesis, mesti akan suka juga dgn wangian Hyder . Ianya wangian yang berbeza, memang tak sama tetapi keduanya adalah berunsur dinamik . . #Nemesis  dan #Hyder  adalah wangian De'Xandra di dalam #dynamic_series  . Wangian Nemesis, ianya soft and sweet manakala Hyder ianya tidak terlalu lembut namun agak musky yang menyerlahkan personaliti dinamis . . . Rasanya sesuai ke wangian ni untuk anda ? Cuba dulu baru tahu yeaa.. . Boleh whatsapp abampepium #0197480010 💪 Atau akakpepium #0199923367 🤗 . . #dexandrabera  #dexandra  #newdexandra  #dynamic_series  #dexandramen  #nemesisbydexandra  #hyderbydexandra  #teamarjunk  #abampepium  #akakpepium  #defenderperfumeshop  #bestfragrance  #dropshipdexandra  #agensahdexandra  #dexandraori  #murah  #instalike  #perfumesonline  #bizperfume  #perfumebumiputra  #wargabera  #kedaiperfumebera 
9 dari 10 lelaki yang sukakan wangian Nemesis, mesti akan suka juga dgn wangian Hyder . Ianya wangian yang berbeza, memang tak sama tetapi keduanya adalah berunsur dinamik .
.
#Nemesis dan #Hyder adalah wangian De'Xandra di dalam #dynamic_series . Wangian Nemesis, ianya soft and sweet manakala Hyder ianya tidak terlalu lembut namun agak musky yang menyerlahkan personaliti dinamis .
.
.
Rasanya sesuai ke wangian ni untuk anda ? Cuba dulu baru tahu yeaa..
.
Boleh whatsapp abampepium #0197480010💪
Atau akakpepium #0199923367🤗
.
.
#dexandrabera #dexandra #newdexandra #dynamic_series #dexandramen #nemesisbydexandra #hyderbydexandra #teamarjunk #abampepium #akakpepium #defenderperfumeshop #bestfragrance #dropshipdexandra #agensahdexandra #dexandraori #murah #instalike #perfumesonline #bizperfume #perfumebumiputra #kedaiperfumedlmtfbera
9 dari 10 lelaki yang sukakan wangian Nemesis, mesti akan suka juga dgn wangian Hyder . Ianya wangian yang berbeza, memang tak sama tetapi keduanya adalah berunsur dinamik . . #Nemesis  dan #Hyder  adalah wangian De'Xandra di dalam #dynamic_series  . Wangian Nemesis, ianya soft and sweet manakala Hyder ianya tidak terlalu lembut namun agak musky yang menyerlahkan personaliti dinamis . . . Rasanya sesuai ke wangian ni untuk anda ? Cuba dulu baru tahu yeaa.. . Boleh whatsapp abampepium #0197480010 💪 Atau akakpepium #0199923367 🤗 . . #dexandrabera  #dexandra  #newdexandra  #dynamic_series  #dexandramen  #nemesisbydexandra  #hyderbydexandra  #teamarjunk  #abampepium  #akakpepium  #defenderperfumeshop  #bestfragrance  #dropshipdexandra  #agensahdexandra  #dexandraori  #murah  #instalike  #perfumesonline  #bizperfume  #perfumebumiputra  #kedaiperfumedlmtfbera 
Get yours today 💕💕
.
.
.
📲 ws 0195553821
#dexandraperfume #newdexandra #perfumemurah #weddinggift #birthdaygift #fragrance #giftideas
Get yours today 💕💕
.
.
.
📲 ws 0195553821
#dexandraperfume #newdexandra #perfumemurah #weddinggift #birthdaygift #fragrance #giftideas
Get yours today 💕💕
.
.
.
📲 ws 0195553821
#dexandraperfume #newdexandra #perfumemurah #weddinggift #birthdaygift #fragrance #giftideas
Aduh! Kenapalah awak letak #DexandraAirFreshener bau roasted caramel ni, habis opis wangi macam bakeri!
.
Ya, saya tahu cik adik manis lapar. Tapi pewangi tu aroma saja ya! Aroma karamel panggang yang harum dan manis ini biasanya sesuai untuk akak-akak yang tengah mood tak menentu dan teringinkan benda-benda manis.
.
Berbeza dengan bau gula biasa, bau karamel lebih berkrim dan lebih mendalam, memberikan rasa positif serta mood yang lebih ceria.
.
.P.S. nak pakai aroma karamel di badan? pun boleh juga. Wangian Dexandra Valerie kita ada bau yang sama. Try lah dulu kalau nak tahu!. #gallerydexandra #newdexandra #dexandraperfume
Aduh! Kenapalah awak letak #DexandraAirFreshener  bau roasted caramel ni, habis opis wangi macam bakeri! . Ya, saya tahu cik adik manis lapar. Tapi pewangi tu aroma saja ya! Aroma karamel panggang yang harum dan manis ini biasanya sesuai untuk akak-akak yang tengah mood tak menentu dan teringinkan benda-benda manis. . Berbeza dengan bau gula biasa, bau karamel lebih berkrim dan lebih mendalam, memberikan rasa positif serta mood yang lebih ceria. . .P.S. nak pakai aroma karamel di badan? pun boleh juga. Wangian Dexandra Valerie kita ada bau yang sama. Try lah dulu kalau nak tahu!. #gallerydexandra  #newdexandra  #dexandraperfume 
8 jenis Wangian

Dikategorikan mengikut *MOOD* ( *4R* ) 
1) *Rejuvenate ( Manis )*
Make Someone look or feel better , younger and energetic again
🌸Passion Fruit
🌸Passion Fine

2) *REFRESH ( Natural)*
Give a new strength or Energy to reinvigorate
Wangian
🌸 Rose ( Bau lovely lace)
🌸 Green Tea

3) *RELAX ( Gourmand)*
Make Someone become less tense or anxious
Wangian
🌸 Caramel
🌸 Coffee

4) *REJOICE ( Fresh)*
Feel or Show great joy or delight happiness , pleasure & joy 
Wangian
🌸 Vanilla fresh 🌸 Forest Dream

#dexandra #newdexandra #dexandraelenor #dexandrachaleur #dexandraolivia #dexandrafresia #dexandraclubman #dexandrawoodbine #dexandranemesis #dexandrajohor #dexandrapontian #dexandrajb #dexandrasingapore
#dropshipdiperlukan
8 jenis Wangian Dikategorikan mengikut *MOOD* ( *4R* ) 1) *Rejuvenate ( Manis )* Make Someone look or feel better , younger and energetic again 🌸Passion Fruit 🌸Passion Fine 2) *REFRESH ( Natural)* Give a new strength or Energy to reinvigorate Wangian 🌸 Rose ( Bau lovely lace) 🌸 Green Tea 3) *RELAX ( Gourmand)* Make Someone become less tense or anxious Wangian 🌸 Caramel 🌸 Coffee 4) *REJOICE ( Fresh)* Feel or Show great joy or delight happiness , pleasure & joy Wangian 🌸 Vanilla fresh 🌸 Forest Dream #dexandra  #newdexandra  #dexandraelenor  #dexandrachaleur  #dexandraolivia  #dexandrafresia  #dexandraclubman  #dexandrawoodbine  #dexandranemesis  #dexandrajohor  #dexandrapontian  #dexandrajb  #dexandrasingapore  #dropshipdiperlukan 
@yayarahansidik
 excited sgt sebab baru dapat perfume Deluna dari De’Xandra. comey slim je bekas dia white dan gold. kotak pun cantik. bila bukak waahhhh wanginya! mula2 yaya dapat buah plum , ceri then bau vanila manis2 lepas tu ada bau musky dengan amber kat hujung .
.
.
Yaya dapat detect aroma manis2 tapi bukan jenis manis pewangi budak2 sekolah tau .. dia macam mysterius sweet sensual gitu .. yaya dapat bayangkan perfume ni sesuai untuk malam hari , matching dengan dress labuh lace glitter , lipstick merah dan heels tiga inci . ni kalau buat pakai pergi buka puasa fakulti/jabatan korang sure abang2 senior tgk dua kali . hehe
.
.

www.wasap.my/0146257464

#dexandrasahseller #dexandraislove #dexandraislife #newdexandra #dexandraperfumes
@yayarahansidik excited sgt sebab baru dapat perfume Deluna dari De’Xandra. comey slim je bekas dia white dan gold. kotak pun cantik. bila bukak waahhhh wanginya! mula2 yaya dapat buah plum , ceri then bau vanila manis2 lepas tu ada bau musky dengan amber kat hujung . . . Yaya dapat detect aroma manis2 tapi bukan jenis manis pewangi budak2 sekolah tau .. dia macam mysterius sweet sensual gitu .. yaya dapat bayangkan perfume ni sesuai untuk malam hari , matching dengan dress labuh lace glitter , lipstick merah dan heels tiga inci . ni kalau buat pakai pergi buka puasa fakulti/jabatan korang sure abang2 senior tgk dua kali . hehe . . www.wasap.my/0146257464 #dexandrasahseller  #dexandraislove  #dexandraislife  #newdexandra  #dexandraperfumes 
Hai semua!
.
Nak ke mana tengah hari ni?
.
Lepas bulan puasa ni kan, ada saja yang teringin nak makan untuk lunch. KFC lah, McD lah, Nasi Kerabu lah...lepas gian agaknya sebab sebulan berpuasa. Haha.
.
Tapi sebelum keluar tu, jangan lupa sembur sedikit Dexandra. Bagi rasa segar sikit sebelum menapak ke kedai makan kejap lagi. Lagipun tak adalah nanti datang kedai bau peluh, balik kedai bau ayam. Haru!
.
Mujur kita ada satu De'Xandra for Her simpan atas meja.
.
Sis pula bagaimana?

www.wasap.my/0146257464

#dexandraislife #dexandraislove #dexandraperfumes #newdexandra #dexandrasahseller
Hai semua! . Nak ke mana tengah hari ni? . Lepas bulan puasa ni kan, ada saja yang teringin nak makan untuk lunch. KFC lah, McD lah, Nasi Kerabu lah...lepas gian agaknya sebab sebulan berpuasa. Haha. . Tapi sebelum keluar tu, jangan lupa sembur sedikit Dexandra. Bagi rasa segar sikit sebelum menapak ke kedai makan kejap lagi. Lagipun tak adalah nanti datang kedai bau peluh, balik kedai bau ayam. Haru! . Mujur kita ada satu De'Xandra for Her simpan atas meja. . Sis pula bagaimana? www.wasap.my/0146257464 #dexandraislife  #dexandraislove  #dexandraperfumes  #newdexandra  #dexandrasahseller 
BELLE BY DEXANDRA

Gabungan yang kaya dengan buah-buahan dan aroma yang manis. Bauan yang sangat menyelerakan dan menggoda.😍 Main Accord :- Patchouil/ Praline/ Vanilla
.
.
Nak lebih detail mengenai wangian ini? 😍 Klik jer link ini : www.wasap.my/60134091706/Newdexandra
.
.
#newdexandra #rm75 #wangianberkualiti #jimat
#teammissnur
BELLE BY DEXANDRA Gabungan yang kaya dengan buah-buahan dan aroma yang manis. Bauan yang sangat menyelerakan dan menggoda.😍 Main Accord :- Patchouil/ Praline/ Vanilla . . Nak lebih detail mengenai wangian ini? 😍 Klik jer link ini : www.wasap.my/60134091706/Newdexandra . . #newdexandra  #rm75  #wangianberkualiti  #jimat  #teammissnur 
Assalamualaikum uollss 🤗
Haaaa... arini kita flashback balik pasal series perfume de'xandra yer. Boleh ke boleh? 😁😝
.
Series yang Acu nk highlight ni adalah ELEGENT series untuk wanita² diluar sana. Elegent Series dari De'xandra ini terdiri dari 4 jenis wangian iaitu:-
.
1. Elenor
2. Victoria
3. Helena
4. Grace
.
Wangian yang sangat luar biasa terdiri dari hasil gabungan floral, woody & citrus notes menggambarkan ciri² berprestij serta keanggunan pemakainya.💃😊
.
Haaa nampak tak? Memang terserlah kewanitaannya, so next time uollss dh boleh pilih nk beli yang mana kann.. make sure original taww! 😉😬😬
.
#newdexandra
#perfumeku2u
#stokistdexandraterbesarnegerisembilan
Assalamualaikum uollss 🤗 Haaaa... arini kita flashback balik pasal series perfume de'xandra yer. Boleh ke boleh? 😁😝 . Series yang Acu nk highlight ni adalah ELEGENT series untuk wanita² diluar sana. Elegent Series dari De'xandra ini terdiri dari 4 jenis wangian iaitu:- . 1. Elenor 2. Victoria 3. Helena 4. Grace . Wangian yang sangat luar biasa terdiri dari hasil gabungan floral, woody & citrus notes menggambarkan ciri² berprestij serta keanggunan pemakainya.💃😊 . Haaa nampak tak? Memang terserlah kewanitaannya, so next time uollss dh boleh pilih nk beli yang mana kann.. make sure original taww! 😉😬😬 . #newdexandra  #perfumeku2u  #stokistdexandraterbesarnegerisembilan 
WANGIAN ORANG KAYA
.
Elegant dan ekslusif sangat haruman Victoria ni. Rase suasana macam duduk di kerusi mewah sambil silang kaki hikss
.
Jom cuba
Whatsapp laju-laju .
Whatsapp 📱016-6653171
.
#bizglobe_perfume 
#dropshipmalaysiawanted 
#consignmentwanted 
#agendexandrabk 
#dexandraperfume
#newlookdexandra 
#newdexandra 
#airfreshenerdexandra
#afdexandra
RM10 untuk 10ML??
.
.
Murah sangat ni! Dahlah berkualiti bau melekattt wehh
.
Koleksi bauan pun RARE. Tak sama macam brand2 Air Freshener sedia ada dalam pasaran. Memang best lah AF Dexandra ni!
.
Nak cuba?
Jom cepat2
.
Whatsapp 📱016-6653171
.
#bizglobe_perfume 
#dropshipmalaysiawanted 
#consignmentwanted 
#agendexandrabk 
#dexandraperfume
#newlookdexandra 
#newdexandra 
#airfreshenerdexandra
#afdexandra
Deluna - Luscious
.
Haruman paling manisss tahap potong kaki! Hehe. Tapi ramai yg suke tau sebab mereka nak jadi manis jugak mcm haruman Deluna ni😄
.
A seductive infusion of floral and fruity scents for you
.
Whatsapp 📱016-6653171
.
#bizglobe_perfume 
#dropshipmalaysiawanted 
#consignmentwanted 
#agendexandrabk 
#dexandraperfume
#newlookdexandra 
#newdexandra 
#airfreshenerdexandra
#afdexandra