an online Instagram web viewer

#MySkinBestFriend medias

Photos

H Y D R A T E 💦
trying to get more hydrated with my new baby.#skindrink 
Ако кожата ви има нужда от глътка свежест.. Напоследък се старая повече да пия вода,а сега си намерих и нова напитка за кожата ми с алое вера💧 Взех си за мазна кожа и от както го ползвам,лицето ми е свежо и хидратирано! Дано скоро се появи и на българския пазар! 🌿@lorealskin 
P.s. снимката си е моя! 😊
#loreal #lorealskin #moisturizer #luquidcare #hydragenuis #aloevera #aloe #lorealparis #detox #detoxskin #beautifulskin #skincare #skincareroutine #myskin #myskinbestfriend #beauty #beautyblog #instabeauty #beautyblogger #bgblogger #blogger #instafoto #huaweip10 #vsco #vscoinsta #vscofoto #bulgarianblogger
H Y D R A T E 💦 trying to get more hydrated with my new baby.#skindrink  Ако кожата ви има нужда от глътка свежест.. Напоследък се старая повече да пия вода,а сега си намерих и нова напитка за кожата ми с алое вера💧 Взех си за мазна кожа и от както го ползвам,лицето ми е свежо и хидратирано! Дано скоро се появи и на българския пазар! 🌿@lorealskin P.s. снимката си е моя! 😊 #loreal  #lorealskin  #moisturizer  #luquidcare  #hydragenuis  #aloevera  #aloe  #lorealparis  #detox  #detoxskin  #beautifulskin  #skincare  #skincareroutine  #myskin  #myskinbestfriend  #beauty  #beautyblog  #instabeauty  #beautyblogger  #bgblogger  #blogger  #instafoto  #huaweip10  #vsco  #vscoinsta  #vscofoto  #bulgarianblogger 
My favorite morning face cream for a blemish free and fresh look skin!!! ❤️❤️❤️ #beautéderm #beholdbeauté #beautédermdaycream #beautédermperfectingcushion #myskinbestfriend
Ну как же я люблю тебя! Нет тебя лучше, ну нет!! There is no better facial than this bomb! If you know one please tell me! #hydrafacialmd  #bestfacial #myskinbestfriend 🧖‍♀️
Ну как же я люблю тебя! Нет тебя лучше, ну нет!! There is no better facial than this bomb! If you know one please tell me! #hydrafacialmd  #bestfacial  #myskinbestfriend  🧖‍♀️
Pertama kali di Malaysia, serum foundation ikut darah...Merawat dan mencerahkan kulit... #MySkinBestFriend#queenofmutiara #QueenOfMutiaraCyberjaya
Ramai suka tanya soalan ni lepas kelas, "Akak saya nak tanya,  akak pakai apa sampai muka sangat flawless mcmni?"
.
. 
Memang jawapan I sangat standard. "Akak pakai semua utk keperluan kulit akak. "
Kalau tanya rutin I je berubah2 sebab sejenis kulit kombinasi dan ikut persekitaran juga. Jadi part yg paling penting sekali bukan range yg kita pakai. Tu kategori yg kedua ikut kepentingan. Tetapi yg pertama adalah RUTIN!
.
.
Rutin kita utk capai kulit sihat tu yg ramai abaikan. Malas dan tidak ada masa? Ada pula masa kata kulit tidak bermaya dan tidak terurus... 😊
Jangan keluh my dearest sisters, yg you pakai ni bantu kulit you sendiri bukan untuk kulit orang lain. .
.
Tanpa konsisten rutin, pasti kulit tidak dapat makanannya. Kulit pun pasti rasa haus dan kurang zat. Ingat kita je ke? Jangan abaikan nikmat tu. Bila dia betul2 sakit baru lah kita nak cari ubat. Orang kata, "Jangan cari penyakit. "

Tapi yg masih curious, ini adalah range yg paling I suka. Kulit muka jadi lebih seimbang, lebih halus, sangat lifted dan cukup segala zatnya. Timewise Repair, I love you ❤

Ada yg perlukan konsultasi? I boleh tolong percuma saja. 😉

#timewiserepairreview #ilovemymarykay #myskinbestfriend #dermatologicaltested #suitedforsensitiveskin #beautycomestoyou
Ramai suka tanya soalan ni lepas kelas, "Akak saya nak tanya, akak pakai apa sampai muka sangat flawless mcmni?" . . Memang jawapan I sangat standard. "Akak pakai semua utk keperluan kulit akak. " Kalau tanya rutin I je berubah2 sebab sejenis kulit kombinasi dan ikut persekitaran juga. Jadi part yg paling penting sekali bukan range yg kita pakai. Tu kategori yg kedua ikut kepentingan. Tetapi yg pertama adalah RUTIN! . . Rutin kita utk capai kulit sihat tu yg ramai abaikan. Malas dan tidak ada masa? Ada pula masa kata kulit tidak bermaya dan tidak terurus... 😊 Jangan keluh my dearest sisters, yg you pakai ni bantu kulit you sendiri bukan untuk kulit orang lain. . . Tanpa konsisten rutin, pasti kulit tidak dapat makanannya. Kulit pun pasti rasa haus dan kurang zat. Ingat kita je ke? Jangan abaikan nikmat tu. Bila dia betul2 sakit baru lah kita nak cari ubat. Orang kata, "Jangan cari penyakit. " Tapi yg masih curious, ini adalah range yg paling I suka. Kulit muka jadi lebih seimbang, lebih halus, sangat lifted dan cukup segala zatnya. Timewise Repair, I love you ❤ Ada yg perlukan konsultasi? I boleh tolong percuma saja. 😉 #timewiserepairreview  #ilovemymarykay  #myskinbestfriend  #dermatologicaltested  #suitedforsensitiveskin  #beautycomestoyou 
What am I going to do without you?! 💛 .
.
.
#donaelenacuisineraclub #oliveoil #bitsyboopantry #momselfcare #myskinbestfriend #makeitextravirgin 👍
Alamakkk habis dahh 😭😭😭😭😭 #myskinbestfriend
I love lemon belemon lemon! 😍 #myskinbestfriend
I am in LOVE with our mineral peptides! #rodanandfields #myskinbestfriend