an online Instagram web viewer

#MultiCooker medias

Photos

ROSEMARY ROASTED CHICKEN

Bahan perap 
1)Serbuk CHICKEN GRAVY MIX jenama Knorr 
2)Madu

3)5 ulas Bwg merah dan 3 ulas bawang putih di blend 
4)Rosemary (akak guna brand Mc Cormick)

5)Sedikit air

6)Lada benggala Merah, Hijau, Kuning, Carrot, Tomato Ceri.

Semua bahan No 1 - No 5 di campur dan blend..Lepas tu lumur pada ayam dan perap sekurang2nya sejam.

Lepas tu masak guna fungsi 'ROAST' untuk Black HN10 atau 'MULTICOOKER' untuk model selain HN10.

Bila agak2 ayam dah nak masak, buka periuk dan masukkan No 6 (kecuali tomato ceri)..Tomato ceri letak masa nak hidang sbb tak nak kasi lembik..Kemudian tutup semula periuk..Tunggu sampai ayam masak..Sayur jgn lama2 sgt. Nnt tak sdp.. **Akk mmg saje buat berkuah..So ayam tak lah kering sgt.
.
.
.
##Cuckoo #cuckoomulticooker #cuckoolang⭐ #cuckoopressuremulticooker #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #pioneermulticooker #multicooker #instafood #igfood  #pressurecooker #homecooked #homemade
ROSEMARY ROASTED CHICKEN Bahan perap 1)Serbuk CHICKEN GRAVY MIX jenama Knorr 2)Madu 3)5 ulas Bwg merah dan 3 ulas bawang putih di blend 4)Rosemary (akak guna brand Mc Cormick) 5)Sedikit air 6)Lada benggala Merah, Hijau, Kuning, Carrot, Tomato Ceri. Semua bahan No 1 - No 5 di campur dan blend..Lepas tu lumur pada ayam dan perap sekurang2nya sejam. Lepas tu masak guna fungsi 'ROAST' untuk Black HN10 atau 'MULTICOOKER' untuk model selain HN10. Bila agak2 ayam dah nak masak, buka periuk dan masukkan No 6 (kecuali tomato ceri)..Tomato ceri letak masa nak hidang sbb tak nak kasi lembik..Kemudian tutup semula periuk..Tunggu sampai ayam masak..Sayur jgn lama2 sgt. Nnt tak sdp.. **Akk mmg saje buat berkuah..So ayam tak lah kering sgt. . . . ##Cuckoo  #cuckoomulticooker  #cuckoolang ⭐ #cuckoopressuremulticooker  #cuckoomalaysia  #cuckoobeyondstandards  #pioneermulticooker  #multicooker  #instafood  #igfood  #pressurecooker  #homecooked  #homemade 
ICYMI on the Hectic-Kitchen blog⠀
⠀
⏱Kitchen Time Savers - Instant Pot⠀
⠀
From my latest blog post on Hectic-Kitchen:⠀
⠀
Somehow I missed the first phase of the Instant Pot revolution. I must’ve had my head in the sand in 2016 when they sold like hot cakes on Amazon Day. That Christmas season I missed them entirely from Black Friday through the frenetic Christmas selling season. I even missed them on Amazon Day 2017. But when Cyber Monday rolled around I’d heard so much about the Instant Pot that I simply had to get one. I mean seriously, a kitchen techy has to buy something on Cyber Monday. It’s like the law!⠀
⠀
<read more on the blog...>⠀
http://bit.ly/2xBZKOA⠀
#instantpot #pressurecooker #multicooker #kitchen #cooking #homecooking #homemade #hectickitchen
ICYMI on the Hectic-Kitchen blog⠀ ⠀ ⏱Kitchen Time Savers - Instant Pot⠀ ⠀ From my latest blog post on Hectic-Kitchen:⠀ ⠀ Somehow I missed the first phase of the Instant Pot revolution. I must’ve had my head in the sand in 2016 when they sold like hot cakes on Amazon Day. That Christmas season I missed them entirely from Black Friday through the frenetic Christmas selling season. I even missed them on Amazon Day 2017. But when Cyber Monday rolled around I’d heard so much about the Instant Pot that I simply had to get one. I mean seriously, a kitchen techy has to buy something on Cyber Monday. It’s like the law!⠀ ⠀ ⠀ http://bit.ly/2xBZKOA⠀ #instantpot  #pressurecooker  #multicooker  #kitchen  #cooking  #homecooking  #homemade  #hectickitchen 
#cuckoo
#pressurecooker 
#mamahong
.
.
.
Current cuckoo isn’t working properly 
My friend brought brand new cuckoo for me.  #thankyou .
.
.
요즘 계속
#증기배출 되지않는 7살짜리 우리집 #쿠쿠밥솥 
어제 #밥통 들고 우리집에온 인혜 @xzizibaex 
7년전 지금 밥솥도 나 결혼할때 니가 사준건데 ㅋㅋㅋ 🤣 
#고마워 .
.
.
#이쁘다 밥솥이 이렇게 이뻐도돼? .
.
.
#줌스타그래#쿠쿠#마마홍#워킹맘#살림#친구#우정#일상#요리#만능쿠커#토요일#선물#맘스타그램#유부녀#instacook#ricecooker #korean#musthave#multicooker#mamahong#workingmom#instadaily
#cuckoo  #pressurecooker  #mamahong  . . . Current cuckoo isn’t working properly My friend brought brand new cuckoo for me. #thankyou  . . . 요즘 계속 #증기배출  되지않는 7살짜리 우리집 #쿠쿠밥솥  어제 #밥통  들고 우리집에온 인혜 @xzizibaex 7년전 지금 밥솥도 나 결혼할때 니가 사준건데 ㅋㅋㅋ 🤣 #고마워  . . . #이쁘다  밥솥이 이렇게 이뻐도돼? . . . #줌스타그래 #쿠쿠 #마마홍 #워킹맘 #살림 #친구 #우정 #일상 #요리 #만능쿠커 #토요일 #선물 #맘스타그램 #유부녀 #instacook #ricecooker  #korean #musthave #multicooker #mamahong #workingmom #instadaily 
Merecikkkkik Habaaqqqq angggg
Mengancam Betul Weh Body dan Design diaaa.

Menikam Kalbu tau.Alangkah indah dapat memiliki satuuuuuuu

Akan daku angkut balik raya kat kampung!!! Hampa nak masak apa????? X payah dah dok risau dapur penuh... X dan nak masak.... Gas abis ka.. semua x ada masalah... Hampa nak senang ja... Hampa campak campak semua dalam GADJET ni... Lepas tu hampa ikut sora dia cakap apa... Ampa tekan lepas tu hampa Tinggai.... Hampa mai  balik lepas, laaaaa dah boleh makan..... Sungguh ku tak jangka... Semudah A. B. C

Jom jadi Lifestar Advisor/agen multicooker

Klik link bio atau wasap 📲 0193566793

#multicooker #cuckoo
#lifestar
#seniorlifestar
#sla 
#peluangkerjaya di Cuckoo Malaysia
#cuckooGlobal Penaraju Multicooker Malaysia
Merecikkkkik Habaaqqqq angggg Mengancam Betul Weh Body dan Design diaaa. Menikam Kalbu tau.Alangkah indah dapat memiliki satuuuuuuu Akan daku angkut balik raya kat kampung!!! Hampa nak masak apa????? X payah dah dok risau dapur penuh... X dan nak masak.... Gas abis ka.. semua x ada masalah... Hampa nak senang ja... Hampa campak campak semua dalam GADJET ni... Lepas tu hampa ikut sora dia cakap apa... Ampa tekan lepas tu hampa Tinggai.... Hampa mai  balik lepas, laaaaa dah boleh makan..... Sungguh ku tak jangka... Semudah A. B. C Jom jadi Lifestar Advisor/agen multicooker Klik link bio atau wasap 📲 0193566793 #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #seniorlifestar  #sla  #peluangkerjaya  di Cuckoo Malaysia #cuckooGlobal  Penaraju Multicooker Malaysia
Homemade beef and fish delicacy🐟🐄⠀
.⠀
Ingredients:⠀
• Beef (fillet) 750 g⠀
• Pike perch (fillet) 300 g⠀
• Onion 75 g⠀
• Olives 50 g⠀
• Celery (stalk) 50 g⠀
• Asparagus 30 g⠀
• Gelatin 15 g⠀
• Salt⠀
• Spices⠀
.⠀
✔️Rinse the meat and fish, put the meat, onion through the meat grinder, add the olives, salt, spices, gelatine into the mince, and stir until smooth. Cut the celery lengthwise. Put the mince into the ham maker (Follow paragraphs 1-2b of pattern I).⠀
.⠀
✔️Farce the mince with the celery and asparagus. Farce the mince with the carrot. Follow paragraphs 2c-4 of pattern I. Set the SOUP programme, the timer for 2 hours. Cook until the programme ends. Follow paragraphs 5-7 of pattern I.⠀
.⠀
#redmond #redmondmulticooker #multicooker #beef #easycooking #easyrecipe #instafood #ham
Homemade beef and fish delicacy🐟🐄⠀ .⠀ Ingredients:⠀ • Beef (fillet) 750 g⠀ • Pike perch (fillet) 300 g⠀ • Onion 75 g⠀ • Olives 50 g⠀ • Celery (stalk) 50 g⠀ • Asparagus 30 g⠀ • Gelatin 15 g⠀ • Salt⠀ • Spices⠀ .⠀ ✔️Rinse the meat and fish, put the meat, onion through the meat grinder, add the olives, salt, spices, gelatine into the mince, and stir until smooth. Cut the celery lengthwise. Put the mince into the ham maker (Follow paragraphs 1-2b of pattern I).⠀ .⠀ ✔️Farce the mince with the celery and asparagus. Farce the mince with the carrot. Follow paragraphs 2c-4 of pattern I. Set the SOUP programme, the timer for 2 hours. Cook until the programme ends. Follow paragraphs 5-7 of pattern I.⠀ .⠀ #redmond  #redmondmulticooker  #multicooker  #beef  #easycooking  #easyrecipe  #instafood  #ham 
Akebonno Multi Cooker - Kompor Listrik - Panci Serbaguna BX-625

Negara Asal : Indonesia

Keterangan :
- Panci masak serbaguna (memasak mie, merebus air, dll) Portable, Praktis
- Dapat digunakan untuk memasak air, merebus dan menghangatkan
- Material terbuat dari bahan stainless steel anti karat - Panci dapat di cuci dan di bersihkan dengan mudah (wadah panci dapat di copot dari konektor listrik)
- Otomatis mati jika masakan sudah mencapai suhu mendidih - Dilengkapi dengan pegatur suhu yang mudah untuk di operasikan - Dilengkapi dengan tutup kaca yang tahan panas untuk memudahkan melihat proses memasak
- Kapasitas 1.2 liter - Daya listrik 600 watt
- Dimensi produk : Diameter panci 16cm ; tinggi panci 9cm - Berat barang 1.1 kg
- Packing Karton 22 x 19 x 19cm (1.3kg)

#akebonno #akebonnoindonesia #homeappliances #kitchenappliances #komporlistrik #multicooker #panciserbaguna #peralatanmasak #alatdapur #nonie_shop #onlineshop
Akebonno Multi Cooker - Kompor Listrik - Panci Serbaguna BX-625 Negara Asal : Indonesia Keterangan : - Panci masak serbaguna (memasak mie, merebus air, dll) Portable, Praktis - Dapat digunakan untuk memasak air, merebus dan menghangatkan - Material terbuat dari bahan stainless steel anti karat - Panci dapat di cuci dan di bersihkan dengan mudah (wadah panci dapat di copot dari konektor listrik) - Otomatis mati jika masakan sudah mencapai suhu mendidih - Dilengkapi dengan pegatur suhu yang mudah untuk di operasikan - Dilengkapi dengan tutup kaca yang tahan panas untuk memudahkan melihat proses memasak - Kapasitas 1.2 liter - Daya listrik 600 watt - Dimensi produk : Diameter panci 16cm ; tinggi panci 9cm - Berat barang 1.1 kg - Packing Karton 22 x 19 x 19cm (1.3kg) #akebonno  #akebonnoindonesia  #homeappliances  #kitchenappliances  #komporlistrik  #multicooker  #panciserbaguna  #peralatanmasak  #alatdapur  #nonie_shop  #onlineshop 
Akebonno - Multi Cooker - Kompor Listrik - Panci Serbaguna BX-612

Negara Asal : Indonesia
Pilihan warna : Biru / Hijau
Keterangan :
- Panci masak serbaguna (memasak nasi, mie, merebus air, dll)
- Dapat digunakan untuk memasak air, merebus dan menghangatkan
- Material terbuat dari bahan stainless steel anti karat - Diameter panci 14cm ; tinggi 8.5cm
- Kapasitas 0.8 liter - Daya listrik 400 watt
- Berat barang 800 gr
- Packing Karton 20 x 22 x 19cm (1.3kg)

#akebonno #akebonnoindonesia #komporlistrik #panciserbaguna #multicooker #peralatanmasak #alatmasak #kitchenappliances #nonie_shop #onlineshop
Akebonno - Multi Cooker - Kompor Listrik - Panci Serbaguna BX-612 Negara Asal : Indonesia Pilihan warna : Biru / Hijau Keterangan : - Panci masak serbaguna (memasak nasi, mie, merebus air, dll) - Dapat digunakan untuk memasak air, merebus dan menghangatkan - Material terbuat dari bahan stainless steel anti karat - Diameter panci 14cm ; tinggi 8.5cm - Kapasitas 0.8 liter - Daya listrik 400 watt - Berat barang 800 gr - Packing Karton 20 x 22 x 19cm (1.3kg) #akebonno  #akebonnoindonesia  #komporlistrik  #panciserbaguna  #multicooker  #peralatanmasak  #alatmasak  #kitchenappliances  #nonie_shop  #onlineshop 
CHEF DESIGN ELECTRIC COOKER 1.6L 
DETAILS
Material : Stainless Steel
Type : Multi Cocker
Healthy Cooking: food grade material, security, stability, non-toxic. Easy-to-grip, comfortable handle. Inside layer made of healthy 304 stainless steel.
Water dry open anti-dry protection. Cook easily if no kitchen room and no gas. Very convenient pot for students to cook. A good travel pot as well.
Multi-Functions: cooked, boiled, braised, stewed, steamed, sterilized flatware, available for 2~3 person. Two speed designed, high speed to boil water quickly
Easy control, adjustable knob for cook/temperature setting  RM35
POS RM8SM /12ss

#multicooker
#multicookermalaysia
CHEF DESIGN ELECTRIC COOKER 1.6L DETAILS Material : Stainless Steel Type : Multi Cocker Healthy Cooking: food grade material, security, stability, non-toxic. Easy-to-grip, comfortable handle. Inside layer made of healthy 304 stainless steel. Water dry open anti-dry protection. Cook easily if no kitchen room and no gas. Very convenient pot for students to cook. A good travel pot as well. Multi-Functions: cooked, boiled, braised, stewed, steamed, sterilized flatware, available for 2~3 person. Two speed designed, high speed to boil water quickly Easy control, adjustable knob for cook/temperature setting RM35 POS RM8SM /12ss #multicooker  #multicookermalaysia 
8 CIRI-CIRI HEBAT PRESSURE COOKER CUCKOO RED M10..
.
.
🌟 Auto Steam Cleaning..
🌟Hydraulic Slow Opening Mode..
🌟 Patented Soft Steam Cap..
🌟 Water Draining System..
🌟 Non-Stop Steam Emission..
🌟 Patented Full Stainless  Steel Detachable Cover..
🌟 Patented Double Layered..
🌟 Rubber Packing..
🌟 Mega Thermal Power..
.
.
*Cuckoo Pressure Rice Cooker - RED M10*
.
.
✅ 12 Mod Memasak..
✅ 13 Janis Fungsi Keselamatan..
✅ 1 Bahasa Panduan Suara (English)..
✅ Pressure cooking & Kaedah Pemanasan Hot Plate..
✅ Tetapan Masa Memasak..
✅ Penjimatan Tenaga..
.
.
HARGA
Normal : RM1500
Now : RM1350
Rental : RM70/bulan 
Warranty : 2 Tahun 
Fee : RM200
.
.
Info lanjut:
+60125138722
.
.
#Cuckoo #cuckoomulticooker #cuckoofriend2019 #cuckoolang⭐ #cuckoopressuremulticooker #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #pioneermulticooker #cuckooglobal #cuckoolifestar #multicooker #lifestar #lifestaradvisor #pressurecooker #FreeAgen #BisnesTanpaModal #usahawanmulticookercuckoo #peluangkerjaya
8 CIRI-CIRI HEBAT PRESSURE COOKER CUCKOO RED M10.. . . 🌟 Auto Steam Cleaning.. 🌟Hydraulic Slow Opening Mode.. 🌟 Patented Soft Steam Cap.. 🌟 Water Draining System.. 🌟 Non-Stop Steam Emission.. 🌟 Patented Full Stainless Steel Detachable Cover.. 🌟 Patented Double Layered.. 🌟 Rubber Packing.. 🌟 Mega Thermal Power.. . . *Cuckoo Pressure Rice Cooker - RED M10* . . ✅ 12 Mod Memasak.. ✅ 13 Janis Fungsi Keselamatan.. ✅ 1 Bahasa Panduan Suara (English).. ✅ Pressure cooking & Kaedah Pemanasan Hot Plate.. ✅ Tetapan Masa Memasak.. ✅ Penjimatan Tenaga.. . . HARGA Normal : RM1500 Now : RM1350 Rental : RM70/bulan Warranty : 2 Tahun Fee : RM200 . . Info lanjut: +60125138722 . . #Cuckoo  #cuckoomulticooker  #cuckoofriend2019  #cuckoolang ⭐ #cuckoopressuremulticooker  #cuckoomalaysia  #cuckoobeyondstandards  #pioneermulticooker  #cuckooglobal  #cuckoolifestar  #multicooker  #lifestar  #lifestaradvisor  #pressurecooker  #FreeAgen  #BisnesTanpaModal  #usahawanmulticookercuckoo  #peluangkerjaya 
Dear All,
.
CUCKOO dengan bangganya ingin mengumumkan bahawa kami adalah salah satu penaja untuk rancangan realiti tergempak di Malaysia, Gegar Vaganza!
.
Masanya juga tiba untuk anda menentukan siapakah yang layak untuk memenangi Pencarian CUCKOO Friend 2019 menerusi program realiti yang paling dinantikan ini -Ikutinya bermula 30 September, 9pm di Astro Ria. .
.
#terapiinstagram #sayajual #sayajualsayaguna #belajarmemasak #memasakmudah #tqmulticooker #kuchingonlineshop #fastcooking #malaysianfood #malaysiaonline #kakishoppingmalaysia #malaysiashopping #sayajual #memasak #kuchingonlineshop 
#multicooker #cuckoo
#bibikkorea
#cuckoolifestar
#pioneermulticooker
#usahawanmulticookercuckoo
#cuckoolang⭐
#peluangusahaonline 
#cuckooglobal
#cuckoobeyondstandards 
#cuckoofriend2019 
#gegarvaganza2018
#cuckoomulticooker
#cuckoolang⭐
Dear All, . CUCKOO dengan bangganya ingin mengumumkan bahawa kami adalah salah satu penaja untuk rancangan realiti tergempak di Malaysia, Gegar Vaganza! . Masanya juga tiba untuk anda menentukan siapakah yang layak untuk memenangi Pencarian CUCKOO Friend 2019 menerusi program realiti yang paling dinantikan ini -Ikutinya bermula 30 September, 9pm di Astro Ria. . . #terapiinstagram  #sayajual  #sayajualsayaguna  #belajarmemasak  #memasakmudah  #tqmulticooker  #kuchingonlineshop  #fastcooking  #malaysianfood  #malaysiaonline  #kakishoppingmalaysia  #malaysiashopping  #sayajual  #memasak  #kuchingonlineshop  #multicooker  #cuckoo  #bibikkorea  #cuckoolifestar  #pioneermulticooker  #usahawanmulticookercuckoo  #cuckoolang ⭐ #peluangusahaonline  #cuckooglobal  #cuckoobeyondstandards  #cuckoofriend2019  #gegarvaganza2018  #cuckoomulticooker  #cuckoolang ⭐
CHEF DESIGN ELECTRIC COOKER 1.6L MINICUP KOREAN COOKER
PREORDER ETA 1/10

DETAILS
Material : Stainless Steel
Type : Multi Cocker
Healthy Cooking: food grade material, security, stability, non-toxic. Easy-to-grip, comfortable handle. Inside layer made of healthy 304 stainless steel.
Water dry open anti-dry protection. Cook easily if no kitchen room and no gas. Very convenient pot for students to cook. A good travel pot as well.
Multi-Functions: cooked, boiled, braised, stewed, steamed, sterilized flatware, available for 2~3 person. Two speed designed, high speed to boil water quickly
Easy control, adjustable knob for cook/temperature setting

RM42
POS RM8SM RM18SS

#multicookermurah #multicooker #electrikcooker
CHEF DESIGN ELECTRIC COOKER 1.6L MINICUP KOREAN COOKER PREORDER ETA 1/10 DETAILS Material : Stainless Steel Type : Multi Cocker Healthy Cooking: food grade material, security, stability, non-toxic. Easy-to-grip, comfortable handle. Inside layer made of healthy 304 stainless steel. Water dry open anti-dry protection. Cook easily if no kitchen room and no gas. Very convenient pot for students to cook. A good travel pot as well. Multi-Functions: cooked, boiled, braised, stewed, steamed, sterilized flatware, available for 2~3 person. Two speed designed, high speed to boil water quickly Easy control, adjustable knob for cook/temperature setting RM42 POS RM8SM RM18SS #multicookermurah  #multicooker  #electrikcooker 
Just tried my multicooker. Made oats with mashed banana, chia seeds, almond milk and cinnamon topped with apple. Turned out creamy and delicious. #healthyfood #healthyliving #healthylifestyle #healthylife #gogreen #vegan #vegetarian #foodlover #lovefood #foodie #healthyfoodshare #healthyfoodporn #healthyfoodideas #foodporn #delicious #yum #yummy #tasty #instapic #instagood #foodinsta #instafood #instafoodie #lactosefree #glutenfree #multicooker #followme #eatclean #behealthy
Just tried my multicooker. Made oats with mashed banana, chia seeds, almond milk and cinnamon topped with apple. Turned out creamy and delicious. #healthyfood  #healthyliving  #healthylifestyle  #healthylife  #gogreen  #vegan  #vegetarian  #foodlover  #lovefood  #foodie  #healthyfoodshare  #healthyfoodporn  #healthyfoodideas  #foodporn  #delicious  #yum  #yummy  #tasty  #instapic  #instagood  #foodinsta  #instafood  #instafoodie  #lactosefree  #glutenfree  #multicooker  #followme  #eatclean  #behealthy 
CUCKOO MULTI COOKER
====================
.
Bila dengar nama Cuckoo mesti terlintas penapis air / udara.
.
Selalu nampak post pasal penapis air & udara. Cuckoo ini takde benda lain ke?
.
MESTILAH ADA COMME!
.
Apa dia eh?
Ini dia, multifuncfional cooker yang tercanggih abad ini.
.
Nama jew periuk nasi tapi umpama anda dah beli perkakasan untuk satu dapur.
.
Macam-macam boleh buat -
🏆MENGGORENG
🏆MASAK STIM
🏆MASAK GULAI
🏆BUBUR
🏆NASI ARAB
🏆BUAT KEK
🏆LEMBUTKAN ISI AYAM / DAGING
🏆GORENG TELUR
🏆MASAK PELBAGAI BERAS
🏆MACAM-MACAM LAGI
.
======================================
KELEBIHAN PERIUK MULTI COOKER CUCKOO
======================================
.
✅ Jimat masa
✅ Goreng tanpa minyak
✅ Boleh masak pelbagai jenis masakan
✅ Memanggang Daging Versi Oven Empuk Sampai Ke Tulang Tahu
✅ Nasi tahan lama & tak mudah basi
✅ Oven + Cooker + Pressure Cooker dalam satu machine
✅ Standout Deco untuk dapur moden yang kecil & sederhana
✅ Mudah nak pergi bercuti dengan family, bawa satu machine jew
✅ Keseronokan memasak kerana mudah & pantas 
Masakan yang kurang sedap pun jadi sedap macam masakan chef hebat. Betul ini.
.
Boleh juga dijadikan alternatif bila tong gas habis tiba-tiba. Kan elok sangat itu.
.
==============
PENDAFTARAN
==============
1. Tidak memerlukan payslip
2. Tidak memerlukan bank statement
3. CCRIS / CTOS boleh memohon
4. Hanya perlukan ic sahaja & no akaun atau kredit/debit kad
5. Anda boleh pilih samada kami datang ke tempat anda / pun tempah melalui whatsapp sahaja
.
Boleh beli secara tunai & satu-satunya periuk nasi boleh beli secara ansuran.
Maka tiada halangan untuk anda miliki Periuk multicooker Cuckoo yang awesome ini.
.
Bayaran bulanan murah & berpatutan
Kontrak selama 2 Tahun
.
Untuk keterangan lanjut anda boleh komen "DM". Nanti akak akan reply post anda secepat mungkin.
.
#TopAgentCuckoo #TestimoniCuckoo #NurHazreneeHisham #ERezeki #EUahawan #AzizanOsman #Hijab #TambahFollowers #BazarPakNil #IPhoneOnly #IrfanKhairi #TambahIncome #Shaklee #AjimAuraBaru #TerapiInstagram #AkademiInstaBoom #Ipoh #Perak #BatuGajahPerak #CuckooMultiCooker #WorkFromPhone #CuckooIpoh #CuckooPerak #CuckooCooker #Premium #Multi #Cooker #MultiCooker
CUCKOO MULTI COOKER ==================== . Bila dengar nama Cuckoo mesti terlintas penapis air / udara. . Selalu nampak post pasal penapis air & udara. Cuckoo ini takde benda lain ke? . MESTILAH ADA COMME! . Apa dia eh? Ini dia, multifuncfional cooker yang tercanggih abad ini. . Nama jew periuk nasi tapi umpama anda dah beli perkakasan untuk satu dapur. . Macam-macam boleh buat - 🏆MENGGORENG 🏆MASAK STIM 🏆MASAK GULAI 🏆BUBUR 🏆NASI ARAB 🏆BUAT KEK 🏆LEMBUTKAN ISI AYAM / DAGING 🏆GORENG TELUR 🏆MASAK PELBAGAI BERAS 🏆MACAM-MACAM LAGI . ====================================== KELEBIHAN PERIUK MULTI COOKER CUCKOO ====================================== . ✅ Jimat masa ✅ Goreng tanpa minyak ✅ Boleh masak pelbagai jenis masakan ✅ Memanggang Daging Versi Oven Empuk Sampai Ke Tulang Tahu ✅ Nasi tahan lama & tak mudah basi ✅ Oven + Cooker + Pressure Cooker dalam satu machine ✅ Standout Deco untuk dapur moden yang kecil & sederhana ✅ Mudah nak pergi bercuti dengan family, bawa satu machine jew ✅ Keseronokan memasak kerana mudah & pantas Masakan yang kurang sedap pun jadi sedap macam masakan chef hebat. Betul ini. . Boleh juga dijadikan alternatif bila tong gas habis tiba-tiba. Kan elok sangat itu. . ============== PENDAFTARAN ============== 1. Tidak memerlukan payslip 2. Tidak memerlukan bank statement 3. CCRIS / CTOS boleh memohon 4. Hanya perlukan ic sahaja & no akaun atau kredit/debit kad 5. Anda boleh pilih samada kami datang ke tempat anda / pun tempah melalui whatsapp sahaja . Boleh beli secara tunai & satu-satunya periuk nasi boleh beli secara ansuran. Maka tiada halangan untuk anda miliki Periuk multicooker Cuckoo yang awesome ini. . Bayaran bulanan murah & berpatutan Kontrak selama 2 Tahun . Untuk keterangan lanjut anda boleh komen "DM". Nanti akak akan reply post anda secepat mungkin. . #TopAgentCuckoo  #TestimoniCuckoo  #NurHazreneeHisham  #ERezeki  #EUahawan  #AzizanOsman  #Hijab  #TambahFollowers  #BazarPakNil  #IPhoneOnly  #IrfanKhairi  #TambahIncome  #Shaklee  #AjimAuraBaru  #TerapiInstagram  #AkademiInstaBoom  #Ipoh  #Perak  #BatuGajahPerak  #CuckooMultiCooker  #WorkFromPhone  #CuckooIpoh  #CuckooPerak  #CuckooCooker  #Premium  #Multi  #Cooker  #MultiCooker 
Nak cerita ni ....
Kita ada 4 beradik tau 
Semua satu bapa satu mak ni.
Semua serba berkebolehan. 
Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la .
Boleh tempah2 masa 
Boleh masak sendiri

PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! WHITE 1010 rm808 
MULTICOOKER DIGITAL TOUCH

RED M10 RM1350 
PRESSURE MULTICOOKER
 ADA ARAHAN SUARA 
Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER 
ADA SUARA +BM

BLACK HN10 RM2120 
INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER
ADA SUARA

#multicooker 
#cuckoo
#lifestar
#bibikkorea
#pioneermulticooker
#cuckooLANG⭐
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticookerMalaysia
#usahawanmulticookercuckoo
#peluangkerjaya di Cuckoo Malaysia
Nak cerita ni .... Kita ada 4 beradik tau Semua satu bapa satu mak ni. Semua serba berkebolehan. Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la . Boleh tempah2 masa Boleh masak sendiri PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! WHITE 1010 rm808 MULTICOOKER DIGITAL TOUCH RED M10 RM1350 PRESSURE MULTICOOKER ADA ARAHAN SUARA Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA +BM BLACK HN10 RM2120 INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #bibikkorea  #pioneermulticooker  #cuckooLANG ⭐ #cuckoomulticooker  #cuckoomulticookerMalaysia  #usahawanmulticookercuckoo  #peluangkerjaya  di Cuckoo Malaysia
!!NEW ARRIVAL!!
KHIND MULTI COOKER 5.0L DIGITAL DISPLAY WITH CERAMIC COATED INNER POT (MC50D)

http://bit.ly/2DnRdF1

#gdeal #gdealmy #bestgifts #shopping #onlineshopping #sales #bestbuy #malaysia #shoppingislife #loveshopping #online #newarrival #newproduct #khind #deliveringhappiness #multicooker #digitaldisplay #ceramiccoatedinnerpot #cooker #kitchenappliances
DAPUR DAH "TER"KEMAS

Semenjak ber #Cuckoo ni kitchen appliances kat rumah akak mostly dah masuk kotak. 😬
Dapur gas pun mmg dah lama tak berasap lagi dah . 
Lagi mudah pakai multicooker jer skrg
Dapur tak bersepah tak comot .
SATU piuk jer utk semua masakan.

Nak:
Menggoreng
Menumis
Membakor
Menyetim
Mengekek
Memanggang
Mengesup
Mengstew
Menguih
Menyambal
Merebus
Mensteril
MEMBAWANG (xsempat der, byk lg keja lain nak buat..) 🙊🙊 Eh eh...byk plak me.....nyerr

Best kan?
Kurang skit SEMAK kat rumah. 
Plus Boleh Tambah nilai hidup insan lain & kurangkan masa pd menda x berpekdah..😉 #cuckoo
#multicooker
#captcuckooteam
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticooker
#penerajumulticookerMalaysia
#janaincometanpamodal
DAPUR DAH "TER"KEMAS Semenjak ber #Cuckoo  ni kitchen appliances kat rumah akak mostly dah masuk kotak. 😬 Dapur gas pun mmg dah lama tak berasap lagi dah . Lagi mudah pakai multicooker jer skrg Dapur tak bersepah tak comot . SATU piuk jer utk semua masakan. Nak: Menggoreng Menumis Membakor Menyetim Mengekek Memanggang Mengesup Mengstew Menguih Menyambal Merebus Mensteril MEMBAWANG (xsempat der, byk lg keja lain nak buat..) 🙊🙊 Eh eh...byk plak me.....nyerr Best kan? Kurang skit SEMAK kat rumah. Plus Boleh Tambah nilai hidup insan lain & kurangkan masa pd menda x berpekdah..😉 #cuckoo  #multicooker  #captcuckooteam  #cuckoomulticooker  #cuckoomulticooker  #penerajumulticookerMalaysia  #janaincometanpamodal 
Periuk multicooker pelbagai guna 
Merebus
Merendang
Mengukus
Menggoreng
Membakar
Menumis
.
.
Serbaguna serbaboleh 
Jimat masa 
Jimat tenaga
Smart
Touch digital
.
.
Promo OGOS beli skrg
No 1 Di korea
30 tahun penyelidikan kajian utk menghasilkan multicooker berteknologi tinggi ni...
.
.
PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!!
.
.
BLACK HN10 RM2120 
INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER
ADA SUARA
.
.
Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia
.
.
#multicooker 
#cuckoo
#lifestar
#bibikkorea
#pioneermulticooker
#cuckooLANG⭐
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticookerMalaysia
#usahawanmulticookercuckoo
#peluangkerjaya di Cuckoo Malaysia
Periuk multicooker pelbagai guna Merebus Merendang Mengukus Menggoreng Membakar Menumis . . Serbaguna serbaboleh Jimat masa Jimat tenaga Smart Touch digital . . Promo OGOS beli skrg No 1 Di korea 30 tahun penyelidikan kajian utk menghasilkan multicooker berteknologi tinggi ni... . . PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! . . BLACK HN10 RM2120 INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA . . Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia . . #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #bibikkorea  #pioneermulticooker  #cuckooLANG ⭐ #cuckoomulticooker  #cuckoomulticookerMalaysia  #usahawanmulticookercuckoo  #peluangkerjaya  di Cuckoo Malaysia
Nak cerita ni ....
Kita ada 4 beradik tau 
Semua satu bapa satu mak ni.
Semua serba berkebolehan. 
Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la .
Boleh tempah2 masa 
Boleh masak sendiri

PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! WHITE 1010 rm808 
MULTICOOKER DIGITAL TOUCH

RED M10 RM1350 
PRESSURE MULTICOOKER
 ADA ARAHAN SUARA 
Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER 
ADA SUARA +BM

BLACK HN10 RM2120 
INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER
ADA SUARA

Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia

#multicooker 
#cuckoo
#lifestar
#bibikkorea
#pioneermulticooker
#cuckooLANG⭐
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticookerMalaysia
#usahawanmulticookercuckoo
#peluangkerjaya di Cuckoo Malaysia
Nak cerita ni .... Kita ada 4 beradik tau Semua satu bapa satu mak ni. Semua serba berkebolehan. Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la . Boleh tempah2 masa Boleh masak sendiri PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! WHITE 1010 rm808 MULTICOOKER DIGITAL TOUCH RED M10 RM1350 PRESSURE MULTICOOKER ADA ARAHAN SUARA Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA +BM BLACK HN10 RM2120 INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #bibikkorea  #pioneermulticooker  #cuckooLANG ⭐ #cuckoomulticooker  #cuckoomulticookerMalaysia  #usahawanmulticookercuckoo  #peluangkerjaya  di Cuckoo Malaysia
Рис с овощами (кабачок, баклажан, помидор, сладкий перец, морковь) по-болгарски. И куриная печень в молочном соусе на пару. Блюдо-дуэт. Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT.

Rice with vegetables (zucchini, eggplant, tomato, sweet pepper, carrot) in Bulgarian. And chicken liver steamed in milk sauce. Dish-duet. Prepared in the multi-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT.
Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=ooPgGDKU4Q4

#arc #pressurecooker #печень #slowcooker #мультиварка #скороварка #мультиваркаarc #дваводном #мультиваркаарс #multicooking #куринаяпечень #субпродукты #мультиваркаскороварка #соус #chickenl#multicooker #рецепты #печеньвмолоке#простыерецепты #recipes #food #рецептыдлямультиварки #рецептвмультиварке #chickenliver#напару #рис
Рис с овощами (кабачок, баклажан, помидор, сладкий перец, морковь) по-болгарски. И куриная печень в молочном соусе на пару. Блюдо-дуэт. Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. Rice with vegetables (zucchini, eggplant, tomato, sweet pepper, carrot) in Bulgarian. And chicken liver steamed in milk sauce. Dish-duet. Prepared in the multi-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=ooPgGDKU4Q4 #arc  #pressurecooker  #печень  #slowcooker  #мультиварка  #скороварка  #мультиваркаarc  #дваводном  #мультиваркаарс  #multicooking  #куринаяпечень  #субпродукты  #мультиваркаскороварка  #соус  #chickenl #multicooker  #рецепты  #печеньвмолоке #простыерецепты  #recipes  #food  #рецептыдлямультиварки  #рецептвмультиварке  #chickenliver #напару  #рис 
Рис с овощами (кабачок, баклажан, помидор, сладкий перец, морковь) по-болгарски. И куриная печень в молочном соусе на пару. Блюдо-дуэт. Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT.
Rice with vegetables (zucchini, eggplant, tomato, sweet pepper, carrot) in Bulgarian. And chicken liver steamed in milk sauce. Dish-duet. Prepared in the multi-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT.
Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=ooPgGDKU4Q4
#arc #pressurecooker #печень #slowcooker #мультиварка#скороварка #мультиваркаarc#дваводном #мультиваркаарс#multicooking #куринаяпечень #субпродукты#мультиваркаскороварка #соус #chickenl#multicooker #рецепты #печеньвмолоке#простыерецепты #recipes #food #рецептыдлямультиварки#рецептвмультиварке #chickenliver#напару #рис
Рис с овощами (кабачок, баклажан, помидор, сладкий перец, морковь) по-болгарски. И куриная печень в молочном соусе на пару. Блюдо-дуэт. Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. Rice with vegetables (zucchini, eggplant, tomato, sweet pepper, carrot) in Bulgarian. And chicken liver steamed in milk sauce. Dish-duet. Prepared in the multi-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=ooPgGDKU4Q4 #arc  #pressurecooker  #печень  #slowcooker  #мультиварка #скороварка  #мультиваркаarc #дваводном  #мультиваркаарс #multicooking  #куринаяпечень  #субпродукты #мультиваркаскороварка  #соус  #chickenl #multicooker  #рецепты  #печеньвмолоке #простыерецепты  #recipes  #food  #рецептыдлямультиварки #рецептвмультиварке  #chickenliver #напару  #рис 
Клюквенный морс с мёдом в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. 
Cranberry juice with honey in a slow cooker-a pressure cooker ARC–QDL-514D GIFT.

Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=hmQtOCgFVFI

#arc #pressurecooker #клюква #slowcooker #мультиварка#скороварка#напиток#клюквенныйморс #мультиваркаarc #морсвмультиварке#скороваркаarc #multicooking #Cranberryjuice #сranberry#мультиваркаскороварка#морсвскороварке #янарецепты #мед #juice #honey #multicooker#клюквасмедом #рецепты #морс#простыерецепты #recipes #food #рецептыдлямультиварки#рецептвмультиварке
Клюквенный морс с мёдом в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. Cranberry juice with honey in a slow cooker-a pressure cooker ARC–QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=hmQtOCgFVFI #arc  #pressurecooker  #клюква  #slowcooker  #мультиварка #скороварка #напиток #клюквенныйморс  #мультиваркаarc  #морсвмультиварке #скороваркаarc  #multicooking  #Cranberryjuice  #сranberry #мультиваркаскороварка #морсвскороварке  #янарецепты  #мед  #juice  #honey  #multicooker #клюквасмедом  #рецепты  #морс #простыерецепты  #recipes  #food  #рецептыдлямультиварки #рецептвмультиварке 
Клюквенный морс с мёдом в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. 
Cranberry juice with honey in a slow cooker-a pressure cooker ARC–QDL-514D GIFT.
Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=hmQtOCgFVFI
#arc #pressurecooker #клюква #slowcooker #мультиварка#скороварка#напиток#клюквенныйморс #мультиваркаarc #морсвмультиварке#скороваркаarc #multicooking #Cranberryjuice #сranberry#мультиваркаскороварка#морсвскороварке #янарецепты #мед #juice #honey #multicooker#клюквасмедом #рецепты #морс#простыерецепты #recipes #food #рецептыдлямультиварки#рецептвмультиварке
Клюквенный морс с мёдом в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT.  Cranberry juice with honey in a slow cooker-a pressure cooker ARC–QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео (video) на моём YouTube канале: https://www.youtube.com/watch?v=hmQtOCgFVFI #arc  #pressurecooker  #клюква  #slowcooker  #мультиварка #скороварка #напиток #клюквенныйморс  #мультиваркаarc  #морсвмультиварке #скороваркаarc  #multicooking  #Cranberryjuice  #сranberry #мультиваркаскороварка #морсвскороварке  #янарецепты  #мед  #juice  #honey  #multicooker #клюквасмедом  #рецепты  #морс #простыерецепты  #recipes  #food  #рецептыдлямультиварки #рецептвмультиварке 
Llega la Primavera y nos vamos acordando del verano y soñamos con playas Asiáticas y comidas maravillosas a pata pelá y con chela en mano... -Pollo Thai (Tambien se puede hacer con Camarones) -1 bandeja pechuga pollo
-verduras a gusto, en este caso tiene coliflor, zapallitos italianos, cebolla, zanahoria. (Por que era lo que quedaba en el refri) pero pueden ser diente dragón, champiñon, brócoli, etc etc
-leche coco
-jengibre
-curry
-ajo molido
-sriracha (salsa picante origen asiático, se encuentra en tiendas especializadas)
-mani sin sal
-aceite oliva
-sal de mar -En #multicooker de @easywayschile salteamos en chorrito aceite oliva la cebolla con el ajo unos 8 minutos (T° Alta) luego agregamos todo el resto de las verduras y salteamos otros 5 minutos, agregamos el pollo, aliñamos con sal, curry, sriracha (es bien picante, en este caso nos encanta y le ponemos con confianza)
-agregamos la leche de coco y programamos la olla 4 hrs a T° baja. Servimos espolvoreando el mani molido con cuchara palo. Y sacamos la cerveza bien fria para celebrar la primavera!
(Se puede hacer con los mismos pasos en un wok)

#comidathai #comidarica #cocinamama #cocinafacil #cocinahonesta #slowcook #cocinaconpasion #enjoy
Llega la Primavera y nos vamos acordando del verano y soñamos con playas Asiáticas y comidas maravillosas a pata pelá y con chela en mano... -Pollo Thai (Tambien se puede hacer con Camarones) -1 bandeja pechuga pollo -verduras a gusto, en este caso tiene coliflor, zapallitos italianos, cebolla, zanahoria. (Por que era lo que quedaba en el refri) pero pueden ser diente dragón, champiñon, brócoli, etc etc -leche coco -jengibre -curry -ajo molido -sriracha (salsa picante origen asiático, se encuentra en tiendas especializadas) -mani sin sal -aceite oliva -sal de mar -En #multicooker  de @easywayschile salteamos en chorrito aceite oliva la cebolla con el ajo unos 8 minutos (T° Alta) luego agregamos todo el resto de las verduras y salteamos otros 5 minutos, agregamos el pollo, aliñamos con sal, curry, sriracha (es bien picante, en este caso nos encanta y le ponemos con confianza) -agregamos la leche de coco y programamos la olla 4 hrs a T° baja. Servimos espolvoreando el mani molido con cuchara palo. Y sacamos la cerveza bien fria para celebrar la primavera! (Se puede hacer con los mismos pasos en un wok) #comidathai  #comidarica  #cocinamama  #cocinafacil  #cocinahonesta  #slowcook  #cocinaconpasion  #enjoy 
ⓂⓊⓁⓉⒾⒸⓄⓄⓀⒺⓇ > Ideas novedosas que nos llegan de nuestra #ClientaFeliz @cocinera_sin_receta 🌻: Paté de pollo 🍗 en la #OllaDeCoccionLenta #MultiCooker. Se pasó lo fácil y queda realmente maravilloso ✨ ・・・
Aperitivos largos, almuerzos eternos y empezamos con el clásico paté de pollo. Siempre lo hago de forma tradicional, pero esta vez mi super aliada fue #MultiCooker @easywayschile. ¡me salvó!

PATÉ DE POLLO 🍗
INGREDIENTES:
- 1 bandeja panitas pollo limpias
- 4 Chalotas
- 250 g mantequilla
- 1/2 diente de ajo
- 3/4 taza cognac
- 1 hoja laurel
- Sésamo
- Pimienta - Sal de mar

PREPARACIÓN:
Salteamos las panitas unos 8 minutos en mantequilla (Cocción Rápida, Alta) junto a las chalotas cortadas en pluma. Cuando estén selladas añadimos el resto de ingredientes, dejamos unos 5 minutos o esperamos hasta que se evapore el alcohol y programamos 4 hrs en Cocción Lenta, Baja. 
Al terminar procesamos hasta que quede una pasta suave y al refri en un molde (o cualquier bowl con alusa plast). Lo dejamos toda la noche, servimos espolvoreando sésamo y acompañamos con tortillas horneadas. ¡¡zampamos felices y radiantes!! #Easyways #EasyWaysChile #MultiCooker #CocinaRico #CocinaHonesta #CocinaFeliz #Aperitivos #SinGluten #sinlactosa #cocinarico #cocinamama
ⓂⓊⓁⓉⒾⒸⓄⓄⓀⒺⓇ > Ideas novedosas que nos llegan de nuestra #ClientaFeliz  @cocinera_sin_receta 🌻: Paté de pollo 🍗 en la #OllaDeCoccionLenta  #MultiCooker . Se pasó lo fácil y queda realmente maravilloso ✨ ・・・ Aperitivos largos, almuerzos eternos y empezamos con el clásico paté de pollo. Siempre lo hago de forma tradicional, pero esta vez mi super aliada fue #MultiCooker  @easywayschile. ¡me salvó! PATÉ DE POLLO 🍗 INGREDIENTES: - 1 bandeja panitas pollo limpias - 4 Chalotas - 250 g mantequilla - 1/2 diente de ajo - 3/4 taza cognac - 1 hoja laurel - Sésamo - Pimienta - Sal de mar PREPARACIÓN: Salteamos las panitas unos 8 minutos en mantequilla (Cocción Rápida, Alta) junto a las chalotas cortadas en pluma. Cuando estén selladas añadimos el resto de ingredientes, dejamos unos 5 minutos o esperamos hasta que se evapore el alcohol y programamos 4 hrs en Cocción Lenta, Baja. Al terminar procesamos hasta que quede una pasta suave y al refri en un molde (o cualquier bowl con alusa plast). Lo dejamos toda la noche, servimos espolvoreando sésamo y acompañamos con tortillas horneadas. ¡¡zampamos felices y radiantes!! #Easyways  #EasyWaysChile  #MultiCooker  #CocinaRico  #CocinaHonesta  #CocinaFeliz  #Aperitivos  #SinGluten  #sinlactosa  #cocinarico  #cocinamama 
Paella ala multicooker, grymt gott! 💖🤗 #multicooker #paella #redmond
Marble Cheese Cake
Teringin nak makan kek tapi tak da oven? Kini dengan adanya Cuckoo Multicooker bukan masalah lagi.
.
Bayangkan hanya dengan 1 periuk tapi anda mampu masak pelbagai jenis masakan.
.
☑️ Goreng boleh
☑️ Steam boleh
☑️ Kari boleh
☑️ Sup boleh
☑️ Bubur boleh
☑️ KEK pun boleh
.
Kek masak elok je. Tuangkan adunan terus ke dalam Cuckoo Multicooker dan set mode MultiCook 45 minit. Siap! 👍
. 
Berminat nak dapatkan Cuckoo Multicooker atau nak daftar sebagai agent LA, jom wasap yati sekarang 😘👇
019 556 4394
019 556 4394
019 556 4394
.
.
#cuckoomalaysia
#cuckoomulticooker
Marble Cheese Cake Teringin nak makan kek tapi tak da oven? Kini dengan adanya Cuckoo Multicooker bukan masalah lagi. . Bayangkan hanya dengan 1 periuk tapi anda mampu masak pelbagai jenis masakan. . ☑️ Goreng boleh ☑️ Steam boleh ☑️ Kari boleh ☑️ Sup boleh ☑️ Bubur boleh ☑️ KEK pun boleh . Kek masak elok je. Tuangkan adunan terus ke dalam Cuckoo Multicooker dan set mode MultiCook 45 minit. Siap! 👍 . Berminat nak dapatkan Cuckoo Multicooker atau nak daftar sebagai agent LA, jom wasap yati sekarang 😘👇 019 556 4394 019 556 4394 019 556 4394 . . #cuckoomalaysia  #cuckoomulticooker 
Ramai yang tanya, Why Periuk CUCKOO jual harga macam berbaloi terlebih!!!!
.
.
Memanglah Berbaloi Terlebih, tengoklah pada SMART TEKNOLOGI Dia, Design dia, 22 safety periuk dia, Kualiti yang di offer oleh CUCKOO MULTICOOKER.
.
.
JADI JANGAN BANDINGKAN KAMI DENGAN BRAND LAIN.
.
.
Dengan CUCKOO Multicooker, Kita Masak makanan kita dengan pressure terkawal, jadi nutrisi makanan pun terjaga.
.
.
Periuk CUCKOO juga siap ada sistem AUTO CLEAN ok. Yang boleh menjaga kualiti makanan dan itu sebab juga makanan yang dimasak oleh PERIUK CUCKOO tahan lama dan SUKAR BASI okey👌
.
.
Paling BEST!!!!
Periuk CUCKOO SAHAJA BOLEH MASAK "NASI GABA". Hanya dengan TEKNOLOGI CUCKOO, Nasi Gaba boleh dimasak dengan mudah, cepat, lazat dan tinggi khasiat untuk kesihatan badan dan minda kita.
.
.
Hanya dengan RM50 aje sebulan selama 24 bulan.
.
.
ANDA TENTUKAN!!!
nak guna pressure cooker biasa atau CUCKOO Pressure Cooker Yang Masak Sihat, Makan Makanan Sihat.
.
.
Tekan link untuk detail. 📲 www.wasap.my/60125138722
.
.
#cuckoofriend2019 #CUCKOOMULTICOOKERDIVISION #cuckoolang⭐ #cuckoobeyondstandards #cuckooglobalpenerajumulticookerMalaysia #CUCKOOPIONEERTEAM #cuckoolifestar #Cuckoo #cuckoomulticookerMalaysia #cuckooglobalpenerajumulticookerMalaysia #multicooker
Ramai yang tanya, Why Periuk CUCKOO jual harga macam berbaloi terlebih!!!! . . Memanglah Berbaloi Terlebih, tengoklah pada SMART TEKNOLOGI Dia, Design dia, 22 safety periuk dia, Kualiti yang di offer oleh CUCKOO MULTICOOKER. . . JADI JANGAN BANDINGKAN KAMI DENGAN BRAND LAIN. . . Dengan CUCKOO Multicooker, Kita Masak makanan kita dengan pressure terkawal, jadi nutrisi makanan pun terjaga. . . Periuk CUCKOO juga siap ada sistem AUTO CLEAN ok. Yang boleh menjaga kualiti makanan dan itu sebab juga makanan yang dimasak oleh PERIUK CUCKOO tahan lama dan SUKAR BASI okey👌 . . Paling BEST!!!! Periuk CUCKOO SAHAJA BOLEH MASAK "NASI GABA". Hanya dengan TEKNOLOGI CUCKOO, Nasi Gaba boleh dimasak dengan mudah, cepat, lazat dan tinggi khasiat untuk kesihatan badan dan minda kita. . . Hanya dengan RM50 aje sebulan selama 24 bulan. . . ANDA TENTUKAN!!! nak guna pressure cooker biasa atau CUCKOO Pressure Cooker Yang Masak Sihat, Makan Makanan Sihat. . . Tekan link untuk detail. 📲 www.wasap.my/60125138722 . . #cuckoofriend2019  #CUCKOOMULTICOOKERDIVISION  #cuckoolang ⭐ #cuckoobeyondstandards  #cuckooglobalpenerajumulticookerMalaysia  #CUCKOOPIONEERTEAM  #cuckoolifestar  #Cuckoo  #cuckoomulticookerMalaysia  #cuckooglobalpenerajumulticookerMalaysia  #multicooker 
Sneak peak from Instantly Southern. You can make this beloved Southern dish in a brand new way. The book’s recipes are blend of tradition and fresh takes. It debuts October 9.
Sneak peak from Instantly Southern. You can make this beloved Southern dish in a brand new way. The book’s recipes are blend of tradition and fresh takes. It debuts October 9.
The first pie which I made with multicooker💛 not bad😆 
#cooking #cook #multicooker #sweets #athome #cake  #weekend #badhabit #sugaraddiction
Teringin nak makan kek tapi tak da oven? Kini dengan adanya Cuckoo Multicooker bukan masalah lagi. .
Bayangkan hanya dengan 1 periuk tapi anda mampu masak pelbagai jenis masakan. .
☑️ Goreng boleh
☑️ Steam boleh
☑️ Kari boleh
☑️ Sup boleh
☑️ Bubur boleh
☑️ KEK pun boleh
.
Kek masak elok je. Tuangkan adunan terus ke dalam Cuckoo Multicooker dan set mode MultiCook 45 minit. Siap! 👍
. 
Berminat nak dapatkan Cuckoo Multicooker atau nak daftar sebagai agent LA, jom wasap yati sekarang 😘👇
019 556 4394
019 556 4394
019 556 4394
.
.
#cuckoomalaysia
#cuckoomulticooker
Teringin nak makan kek tapi tak da oven? Kini dengan adanya Cuckoo Multicooker bukan masalah lagi. . Bayangkan hanya dengan 1 periuk tapi anda mampu masak pelbagai jenis masakan. . ☑️ Goreng boleh ☑️ Steam boleh ☑️ Kari boleh ☑️ Sup boleh ☑️ Bubur boleh ☑️ KEK pun boleh . Kek masak elok je. Tuangkan adunan terus ke dalam Cuckoo Multicooker dan set mode MultiCook 45 minit. Siap! 👍 . Berminat nak dapatkan Cuckoo Multicooker atau nak daftar sebagai agent LA, jom wasap yati sekarang 😘👇 019 556 4394 019 556 4394 019 556 4394 . . #cuckoomalaysia  #cuckoomulticooker 
Teringin nak makan kek tapi tak da oven? Kini dengan adanya Cuckoo Multicooker bukan masalah lagi. .
Bayangkan hanya dengan 1 periuk tapi anda mampu masak pelbagai jenis masakan. .
☑️ Goreng boleh
☑️ Steam boleh
☑️ Kari boleh
☑️ Sup boleh
☑️ Bubur boleh
☑️ KEK pun boleh
.
Kek masak elok je. Tuangkan adunan terus ke dalam Cuckoo Multicooker dan set mode MultiCook 45 minit. Siap! 👍
. 
Berminat nak dapatkan Cuckoo Multicooker atau nak daftar sebagai agent LA, jom wasap yati sekarang 😘👇
019 556 4394
019 556 4394
019 556 4394
.
.
#cuckoomalaysia
#cuckoomulticooker
Teringin nak makan kek tapi tak da oven? Kini dengan adanya Cuckoo Multicooker bukan masalah lagi. . Bayangkan hanya dengan 1 periuk tapi anda mampu masak pelbagai jenis masakan. . ☑️ Goreng boleh ☑️ Steam boleh ☑️ Kari boleh ☑️ Sup boleh ☑️ Bubur boleh ☑️ KEK pun boleh . Kek masak elok je. Tuangkan adunan terus ke dalam Cuckoo Multicooker dan set mode MultiCook 45 minit. Siap! 👍 . Berminat nak dapatkan Cuckoo Multicooker atau nak daftar sebagai agent LA, jom wasap yati sekarang 😘👇 019 556 4394 019 556 4394 019 556 4394 . . #cuckoomalaysia  #cuckoomulticooker 
CHEF DESIGN ELECTRIC COOKER 1.6L MINICUP KOREAN COOKER
PREORDER ETA 1/10

DETAILS
Material : Stainless Steel
Type : Multi Cocker
Healthy Cooking: food grade material, security, stability, non-toxic. Easy-to-grip, comfortable handle. Inside layer made of healthy 304 stainless steel.
Water dry open anti-dry protection. Cook easily if no kitchen room and no gas. Very convenient pot for students to cook. A good travel pot as well.
Multi-Functions: cooked, boiled, braised, stewed, steamed, sterilized flatware, available for 2~3 person. Two speed designed, high speed to boil water quickly
Easy control, adjustable knob for cook/temperature setting

RM42
POS RM8SM RM18SS

klik👉 wasap.my/601137277161

#multicooker
CHEF DESIGN ELECTRIC COOKER 1.6L MINICUP KOREAN COOKER PREORDER ETA 1/10 DETAILS Material : Stainless Steel Type : Multi Cocker Healthy Cooking: food grade material, security, stability, non-toxic. Easy-to-grip, comfortable handle. Inside layer made of healthy 304 stainless steel. Water dry open anti-dry protection. Cook easily if no kitchen room and no gas. Very convenient pot for students to cook. A good travel pot as well. Multi-Functions: cooked, boiled, braised, stewed, steamed, sterilized flatware, available for 2~3 person. Two speed designed, high speed to boil water quickly Easy control, adjustable knob for cook/temperature setting RM42 POS RM8SM RM18SS klik👉 wasap.my/601137277161 #multicooker 
Hmmm sedap & lembut 😋
.
.
#moistchocolatecake #white1010 #multicooker #review
Todiiaaa.. Kali ni kita buat nasi goreng plak.. Apa yang special nya tak perlu nak 2 kali keje dah kalau ada bibik korea ni..sekali jalan je...😊
. 
Dengan MultiCooker Cuckoo ni dari beras pun boleh jadi nasi goreng..
.
Okay tak okay?? Hehehe
.
.
Berminat, Whatsapp 👇
017 240 8827
017 240 8827
017 240 8827
Todiiaaa.. Kali ni kita buat nasi goreng plak.. Apa yang special nya tak perlu nak 2 kali keje dah kalau ada bibik korea ni..sekali jalan je...😊 . Dengan MultiCooker Cuckoo ni dari beras pun boleh jadi nasi goreng.. . Okay tak okay?? Hehehe . . Berminat, Whatsapp 👇 017 240 8827 017 240 8827 017 240 8827
Our TAC Multi-Cookers are internationally used!

Check this dessert video out  TATUNG COOKER in THailand.

#Tatung #cooking #desserts
#foodielife #instant pot #tatungricecooker
#ricecooker  #multicooker
What for dinner tonight? Kalua Pork in my Instant Pot with Pineapple and Cabbage. Served with Sweet Hawaiin Slidder Buns ... yummy!!!
.
👈🏻Swipe left for recipe from @pressurecookingtoday .
.
Enjoy!
.
.
.
.
.
.
.
.
#instantpot #instapot #pressurecooker #kaluapork #multicooker #instantpotrecipes #pork #theotherwhitemeat #glutenfree #gf #celiac #dairyfree #pressurecooking #pineapple #cabbage #hawaiin #sliderbuns #huffposttaste #bhgfood #foodie #whimsicalann #rrmagfan #f52grams #foodphotography #blogger #sandwhich #sandwichfordinner #kaula #eeeeeats #buzzfood
What for dinner tonight? Kalua Pork in my Instant Pot with Pineapple and Cabbage. Served with Sweet Hawaiin Slidder Buns ... yummy!!! . 👈🏻Swipe left for recipe from @pressurecookingtoday . . Enjoy! . . . . . . . . #instantpot  #instapot  #pressurecooker  #kaluapork  #multicooker  #instantpotrecipes  #pork  #theotherwhitemeat  #glutenfree  #gf  #celiac  #dairyfree  #pressurecooking  #pineapple  #cabbage  #hawaiin  #sliderbuns  #huffposttaste  #bhgfood  #foodie  #whimsicalann  #rrmagfan  #f52grams  #foodphotography  #blogger  #sandwhich  #sandwichfordinner  #kaula  #eeeeeats  #buzzfood 
Saya telah buktikan Menjadi Pembuka Industry iaitu Industri Multicooker di Malaysia sangat menarik dan sangat2 best... .
.
INI kerana anda melihat perkembangan suatu masa dahulu bagaimana Industri smartphone berkembang... .
.
Tapi kita semua tidak mengambil peluang... Dan hari ni jika anda lihat industri Penapis air juga sangat berkembang.... .
.
Dan saya pasti... Lagi satu tahun industri multicooker juga akan berkembang sebagaimana industri Industri lain...
.
.
Anda ingin melihat dan masih menunggu PELUANG itu kembali.... Tidak mungkin sampai sekali... Oleh itu, saya menjemput anda untuk bersama saya kita membangunkan dan membawa industri multicooker ini ke satu tahap yg lebih tinggi.... .
.
Selain kita dapat MENJANA Pendapatan yg sangat lumayan yg disediakan oleh syarikat.... .
.
Jika anda ingin jadi LEADER di tempat anda.... .
.
Just Klik 👇👇👇👇👇...
Pn Rosniza Zainol 
Lifestar Advisor
www.wasap.my/60125138722
..
[ Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia
.
.
.
#multicooker 
#cuckoo
#lifestar
#bibikkorea
#pioneermulticooker
#cuckooLANG⭐
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticookerMalaysia
#usahawanmulticookercuckoo
#peluangkerjaya di Cuckoo Malaysia
#CuckooGlobal Penaraju Multicooker Malaysia
Saya telah buktikan Menjadi Pembuka Industry iaitu Industri Multicooker di Malaysia sangat menarik dan sangat2 best... . . INI kerana anda melihat perkembangan suatu masa dahulu bagaimana Industri smartphone berkembang... . . Tapi kita semua tidak mengambil peluang... Dan hari ni jika anda lihat industri Penapis air juga sangat berkembang.... . . Dan saya pasti... Lagi satu tahun industri multicooker juga akan berkembang sebagaimana industri Industri lain... . . Anda ingin melihat dan masih menunggu PELUANG itu kembali.... Tidak mungkin sampai sekali... Oleh itu, saya menjemput anda untuk bersama saya kita membangunkan dan membawa industri multicooker ini ke satu tahap yg lebih tinggi.... . . Selain kita dapat MENJANA Pendapatan yg sangat lumayan yg disediakan oleh syarikat.... . . Jika anda ingin jadi LEADER di tempat anda.... . . Just Klik 👇👇👇👇👇... Pn Rosniza Zainol Lifestar Advisor www.wasap.my/60125138722 .. [ Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia . . . #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #bibikkorea  #pioneermulticooker  #cuckooLANG ⭐ #cuckoomulticooker  #cuckoomulticookerMalaysia  #usahawanmulticookercuckoo  #peluangkerjaya  di Cuckoo Malaysia #CuckooGlobal  Penaraju Multicooker Malaysia
Bring the delicious foods of the south to your table, by way of your pressure cooker, multicooker, or Instant Pot! 😋 @sheri.castle’s #InstantlySouthern hits shelves 10/9 and it’s filled with delicious recipes, like this Shrimp & Stoneground Grits! 📸 by @helenedujardin
Bring the delicious foods of the south to your table, by way of your pressure cooker, multicooker, or Instant Pot! 😋 @sheri.castle’s #InstantlySouthern  hits shelves 10/9 and it’s filled with delicious recipes, like this Shrimp & Stoneground Grits! 📸 by @helenedujardin
ⓂⓊⓁⓉⒾⒸⓄⓄⓀⒺⓇ / ⓈⓁⓄⓌ ⓅⓄⓉ > Sigue disfrutando del "18 chico" 🇨🇱 y prepara estos exquisitos Anticuchos de Pollo en tu #OllaDeCoccionLenta @easywayschile 😋👌 Acá va la receta 👇
ANTICUCHOS DE POLLO 🍗

INGREDIENTES
– 850 g Pechuga de pollo cortada en cubos – 400 g Cebolla pelada y cortada en cubos – 300 g Zanahorias peladas y cortadas en rodajas – 150 g Pimentón cortado en cubos – 100 ml Jugo de limón – 50 ml Vinagre blanco – 15 Brochetas de madera – 3 g Orégano – Sal – Pimienta

PREPARACIÓN
1. En un bowl mezcla el jugo de limón, vinagre, orégano, sal y pimienta. Deja adobando el pollo en esta mezcla durante 12 horas. 
2. Coloca en el siguiente orden la cebolla, pimentón, pollo, zanahoria, cebolla y pollo en las brochetas. 
3. Una vez armados los anticuchos, coloca en la olla y sellalos dando vuelta durante 2 minutos. COCCIÓN RÁPIDA, ALTO. 
4. Ordena los anticuchos dentro de la olla y programa. COCCIÓN LENTA, ALTO, 1 hora.

NOTA
- Puedes usar distintos tipos de carnes, por ejemplo vacuno o cerdo. - El aliño es a tu gusto, puedes ocupar los condimentos que más te gusten.
- Puedes improvisar con los que tengas en el refrigerador, ocupar las verduras que quieras. Una opción muy buena es el zapallo camote.
- Para los vegetarianos está la opción de hacerlos sólo con verduras.

Esta receta de anticuchos sin duda es muy saludable, hechos con carne magra y muchas verduras, una excelente opción para estas fiestas donde solemos comer más de lo normal. Es una buena alternativa como plato de fondo, puedes acompañarlos con ½ marraqueta y tenemos un almuerzo completo. ¡Disfruta, siempre cuidando tu salud!

#EasyWays #EasyWaysChile #OllaDeCoccionLenta #MultiCooker #SlowPot #Anticuchos #Pollo #FiestasPatrias
ⓂⓊⓁⓉⒾⒸⓄⓄⓀⒺⓇ / ⓈⓁⓄⓌ ⓅⓄⓉ > Sigue disfrutando del "18 chico" 🇨🇱 y prepara estos exquisitos Anticuchos de Pollo en tu #OllaDeCoccionLenta  @easywayschile 😋👌 Acá va la receta 👇 ANTICUCHOS DE POLLO 🍗 INGREDIENTES – 850 g Pechuga de pollo cortada en cubos – 400 g Cebolla pelada y cortada en cubos – 300 g Zanahorias peladas y cortadas en rodajas – 150 g Pimentón cortado en cubos – 100 ml Jugo de limón – 50 ml Vinagre blanco – 15 Brochetas de madera – 3 g Orégano – Sal – Pimienta PREPARACIÓN 1. En un bowl mezcla el jugo de limón, vinagre, orégano, sal y pimienta. Deja adobando el pollo en esta mezcla durante 12 horas. 2. Coloca en el siguiente orden la cebolla, pimentón, pollo, zanahoria, cebolla y pollo en las brochetas. 3. Una vez armados los anticuchos, coloca en la olla y sellalos dando vuelta durante 2 minutos. COCCIÓN RÁPIDA, ALTO. 4. Ordena los anticuchos dentro de la olla y programa. COCCIÓN LENTA, ALTO, 1 hora. NOTA - Puedes usar distintos tipos de carnes, por ejemplo vacuno o cerdo. - El aliño es a tu gusto, puedes ocupar los condimentos que más te gusten. - Puedes improvisar con los que tengas en el refrigerador, ocupar las verduras que quieras. Una opción muy buena es el zapallo camote. - Para los vegetarianos está la opción de hacerlos sólo con verduras. Esta receta de anticuchos sin duda es muy saludable, hechos con carne magra y muchas verduras, una excelente opción para estas fiestas donde solemos comer más de lo normal. Es una buena alternativa como plato de fondo, puedes acompañarlos con ½ marraqueta y tenemos un almuerzo completo. ¡Disfruta, siempre cuidando tu salud! #EasyWays  #EasyWaysChile  #OllaDeCoccionLenta  #MultiCooker  #SlowPot  #Anticuchos  #Pollo  #FiestasPatrias 
Min nya leksak. #multicooker #kitchenaid #fixarallt
Looky looky what just arrived! Holding your brand new book for the very first time feels like Christmas morning, Thanksgiving, homemade birthday cake, young love, and new car smell all at the same time! Release date is October 9. #southerncooking #southernfood #instantpot #instantpotlove #cookbooks #southerncookbooks #foodwriting #multicooker #pressurecooker
Mudahnya sediakan bbur baby dgn #multicooker #multicooker9
#Repost @themonticarlo (@get_repost)
・・・
This #delicious #PuertoRican #ricepudding can be on your table in minutes. Get the #recipe in my new #cookbook #EverydayCaribbean. #Free with purchase of the @powerquickpot . #yum #yummy #food #foodie #sweet #momlife #cheflife #multicooker #instagood #instafoodie #deliciousfood #homemade #droolclub
What’s in your new Instant Pot box? 
Along with the outer casing and lid, Instant Pot contains a food grade (304 - 18/8) stainless steel inner pot and steaming rack, sealing ring, measuring cup and spoons, condensation collector and recipe book.  There are also a whole range of accessories available like the tampered glass lid* shown here.

The Instant Pot’s high quality stainless steel inner pot has a 3-ply bottom for even heat distribution, which allows for healthier cooking and is extremely durable.

It’s advanced safety system offers ultimate protection with 10 proven safety mechanisms and patented technologies.

Stock now available at @homewarestore and @yuppiechef 
Priced from R1,999.  Shop now while stocks last! 
#instantpot #smartcooker #multicooker #instantpotlove #instantpotrecipes #instantpotsa #instantpotcooking #pressurecooker #pressurecooking #7in1 #worldsbestmulticooker #worldsbestpressurecooker #foodie #foodiedream #kitchentools 📷 @karstanmoran for New York Times
* please note the glass lid featured is sold separately as an accessory.
What’s in your new Instant Pot box? Along with the outer casing and lid, Instant Pot contains a food grade (304 - 18/8) stainless steel inner pot and steaming rack, sealing ring, measuring cup and spoons, condensation collector and recipe book. There are also a whole range of accessories available like the tampered glass lid* shown here. The Instant Pot’s high quality stainless steel inner pot has a 3-ply bottom for even heat distribution, which allows for healthier cooking and is extremely durable. It’s advanced safety system offers ultimate protection with 10 proven safety mechanisms and patented technologies. Stock now available at @homewarestore and @yuppiechef Priced from R1,999. Shop now while stocks last! #instantpot  #smartcooker  #multicooker  #instantpotlove  #instantpotrecipes  #instantpotsa  #instantpotcooking  #pressurecooker  #pressurecooking  #7in1  #worldsbestmulticooker  #worldsbestpressurecooker  #foodie  #foodiedream  #kitchentools  📷 @karstanmoran for New York Times * please note the glass lid featured is sold separately as an accessory.
Tenxhere Multicooker me presion!
Cmimi: 14.990 leke
Per info: 044514435

6 funksione të ndryshme gatimi
Kapacitet 5 Litra
0-90 minuta kohë për gatime me presion
Sistem i sigurtë mbyllje
Ushqime me shumë vitamina dhe vlera ushqyese
Shije të mrekullueshme pa yndyra të shtuara
Garanci: 6 muaj
http://www.delimano.al/oferta-speciale/tenxhere-elektrike-shume-funksionale

#delimano #delimanoalbania #multicooker #tenxheremulticooker #tenxheremepresion #gatimeteshijshme #receta #cooking #food #lovefood #perfect #deliciuos #shije #eat #tenxhere #Tirane
Tenxhere Multicooker me presion! Cmimi: 14.990 leke Per info: 044514435 6 funksione të ndryshme gatimi Kapacitet 5 Litra 0-90 minuta kohë për gatime me presion Sistem i sigurtë mbyllje Ushqime me shumë vitamina dhe vlera ushqyese Shije të mrekullueshme pa yndyra të shtuara Garanci: 6 muaj http://www.delimano.al/oferta-speciale/tenxhere-elektrike-shume-funksionale #delimano  #delimanoalbania  #multicooker  #tenxheremulticooker  #tenxheremepresion  #gatimeteshijshme  #receta  #cooking  #food  #lovefood  #perfect  #deliciuos  #shije  #eat  #tenxhere  #Tirane 
Tenxhere Multicooker me presion!
Cmimi: 14.990 leke
Per info: 044514435

6 funksione të ndryshme gatimi
Kapacitet 5 Litra
0-90 minuta kohë për gatime me presion
Sistem i sigurtë mbyllje
Ushqime me shumë vitamina dhe vlera ushqyese
Shije të mrekullueshme pa yndyra të shtuara
Garanci: 6 muaj
http://www.delimano.al/oferta-speciale/tenxhere-elektrike-shume-funksionale

#delimano #delimanoalbania #multicooker #tenxheremulticooker #tenxheremepresion #gatimeteshijshme #receta #cooking #food #lovefood #perfect #deliciuos #shije #eat #tenxhere #Tirane
Tenxhere Multicooker me presion! Cmimi: 14.990 leke Per info: 044514435 6 funksione të ndryshme gatimi Kapacitet 5 Litra 0-90 minuta kohë për gatime me presion Sistem i sigurtë mbyllje Ushqime me shumë vitamina dhe vlera ushqyese Shije të mrekullueshme pa yndyra të shtuara Garanci: 6 muaj http://www.delimano.al/oferta-speciale/tenxhere-elektrike-shume-funksionale #delimano  #delimanoalbania  #multicooker  #tenxheremulticooker  #tenxheremepresion  #gatimeteshijshme  #receta  #cooking  #food  #lovefood  #perfect  #deliciuos  #shije  #eat  #tenxhere  #Tirane 
MIYAKO PSG-607 Multi Cooker 0.63L Rice Cooker Mini Serbaguna

Hubungi 
WA  0877-6172-9665
Layanan kirim Grab, Gosend khusus Sby – Sda 
Transaksi cicilan nol persen bisa lewat Toped

Rice Cooker Serbaguna
---- tidak bs untuk menghangatkan ------ Fungsi Utama :
- Memasak Nasi atau Mie
- Kapasitas Nasi 0,63 L
- Daya 300 Watt
- Tegangan 220 VAC-50 Hz
- Panci aluminium coating teflon ( anti lengket )

Dimensi produk : Diameter panci : 17cm ; Tinggi 10.5cm
Garansi : 1 Tahun Service

Multi Cooker
Nikmati multi fungsi untuk memasak nasi dan memasak mie. Multi cooker dengan fungsi yang terdapat di dalam 1 alat, Anda tidak perlu lagi harus repot menyiapkan banyak perangkat.

#grosirpgs #grosir_pgs #ricecooker #magiccom #penanaknasi #penanak #multicooker #multifungsi #memasakmie #hargamurah #hargagrosir #peralatandapu #alatdapur #original #miyako #psg607 #miyakoricecooker
MIYAKO PSG-607 Multi Cooker 0.63L Rice Cooker Mini Serbaguna Hubungi WA 0877-6172-9665 Layanan kirim Grab, Gosend khusus Sby – Sda Transaksi cicilan nol persen bisa lewat Toped Rice Cooker Serbaguna ---- tidak bs untuk menghangatkan ------ Fungsi Utama : - Memasak Nasi atau Mie - Kapasitas Nasi 0,63 L - Daya 300 Watt - Tegangan 220 VAC-50 Hz - Panci aluminium coating teflon ( anti lengket ) Dimensi produk : Diameter panci : 17cm ; Tinggi 10.5cm Garansi : 1 Tahun Service Multi Cooker Nikmati multi fungsi untuk memasak nasi dan memasak mie. Multi cooker dengan fungsi yang terdapat di dalam 1 alat, Anda tidak perlu lagi harus repot menyiapkan banyak perangkat. #grosirpgs  #grosir_pgs  #ricecooker  #magiccom  #penanaknasi  #penanak  #multicooker  #multifungsi  #memasakmie  #hargamurah  #hargagrosir  #peralatandapu  #alatdapur  #original  #miyako  #psg607  #miyakoricecooker 
Makan dengan NASI GABA
the one and only #multicooker yg bole masak nasi GABA

#CuckooWhite1010 
#CUCKOO
#CuckooMulticooker 
#shopee 
#bazaarpaknil 
#bazaaronlinemalaysia
==========================
CUCKOO MULTICOOKER ==========================
Bila dengar nama Cuckoo mesti terlintas penapis air atau udara.

Selalu nampak post pasal penapis air dan udara.
Cuckoo ni takde benda lain ke?? MESTILA ADAAA!!! Apa dia????
Ni dia, multifuncfional cooker yg tercanggih abad ini.

Nama je periuk nasi tapi umpama anda dah beli barangan untuk satu dapur.

Macam2 boleh buat :
🏆MENGGORENG
🏆MASAK STIM
🏆MASAK GULAI
🏆BUBUR
🏆NASI ARAB
🏆BUAT KEK
🏆LEMBUTKAN ISI AYAM / DAGING
🏆GORENG TELUR
🏆MASAK PELBAGAI BERAS
🏆MACAM-MACAM LAGI ======================================
KELEBIHAN PERIUK MULTICOOKER CUCKOO
======================================
✅ Jimat masa
✅ Goreng tanpa minyak
✅ Boleh masak pelbagai jenis masakan
✅ Memanggang Daging Versi Oven Empuk Sampai Ketulang Tau
✅ Nasi tahan lama tak basi
✅ Oven + Cooker + Pressure Cooker dalam satu machine
✅ Standout Deco untuk dapur moden yang kecil & sederhana
✅ Mudah nak pergi bercuti dengan family, bawak satu machine je
✅ Keseronokan memasak kerana mudah dan pantas 
Masakan yang kurang sedap pun jadi sedap macam masakan chef hebat. Hehe

Boleh juga dijadikan alternatif bila tong gas habis tiba-tiba. Kan helokk tu.

PENDAFTARAN
====================
1. Tidak memerlukan deposit
2. Tidak memerlukan payslip
3. Tidak memerlukan bank statement
4. CCRIS / CTOS boleh memohon
5. Hanya perlukan ic sahaja & no akaun atau kredit/debit kad
6. Anda boleh pilih samada sy dtg ke tempat anda ataupun tempah melalui whatsapp shj

Boleh beli secara tunai dan satu-satunya periuk nasi boleh beli secara ansuran.
Maka tiada halangan untuk anda miliki Periuk multicooker Cuckoo yang awesome ini.

Bayaran bulanan murah & berpatutan
Kontrak selama 2 Tahun

Untuk keterangan lanjut anda boleh komen "PM". Nanti kami akan reply post anda secepat mungkin.
========================== CUCKOO MULTICOOKER ========================== Bila dengar nama Cuckoo mesti terlintas penapis air atau udara. Selalu nampak post pasal penapis air dan udara. Cuckoo ni takde benda lain ke?? MESTILA ADAAA!!! Apa dia???? Ni dia, multifuncfional cooker yg tercanggih abad ini. Nama je periuk nasi tapi umpama anda dah beli barangan untuk satu dapur. Macam2 boleh buat : 🏆MENGGORENG 🏆MASAK STIM 🏆MASAK GULAI 🏆BUBUR 🏆NASI ARAB 🏆BUAT KEK 🏆LEMBUTKAN ISI AYAM / DAGING 🏆GORENG TELUR 🏆MASAK PELBAGAI BERAS 🏆MACAM-MACAM LAGI ====================================== KELEBIHAN PERIUK MULTICOOKER CUCKOO ====================================== ✅ Jimat masa ✅ Goreng tanpa minyak ✅ Boleh masak pelbagai jenis masakan ✅ Memanggang Daging Versi Oven Empuk Sampai Ketulang Tau ✅ Nasi tahan lama tak basi ✅ Oven + Cooker + Pressure Cooker dalam satu machine ✅ Standout Deco untuk dapur moden yang kecil & sederhana ✅ Mudah nak pergi bercuti dengan family, bawak satu machine je ✅ Keseronokan memasak kerana mudah dan pantas Masakan yang kurang sedap pun jadi sedap macam masakan chef hebat. Hehe Boleh juga dijadikan alternatif bila tong gas habis tiba-tiba. Kan helokk tu. PENDAFTARAN ==================== 1. Tidak memerlukan deposit 2. Tidak memerlukan payslip 3. Tidak memerlukan bank statement 4. CCRIS / CTOS boleh memohon 5. Hanya perlukan ic sahaja & no akaun atau kredit/debit kad 6. Anda boleh pilih samada sy dtg ke tempat anda ataupun tempah melalui whatsapp shj Boleh beli secara tunai dan satu-satunya periuk nasi boleh beli secara ansuran. Maka tiada halangan untuk anda miliki Periuk multicooker Cuckoo yang awesome ini. Bayaran bulanan murah & berpatutan Kontrak selama 2 Tahun Untuk keterangan lanjut anda boleh komen "PM". Nanti kami akan reply post anda secepat mungkin.
Nak cerita ni ....
Kita ada 4 beradik tau 
Semua satu bapa satu mak ni.
Semua serba berkebolehan. 
Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la .
Boleh tempah2 masa 
Boleh masak sendiri

PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! WHITE 1010 rm808 
MULTICOOKER DIGITAL TOUCH

RED M10 RM1350 
PRESSURE MULTICOOKER
 ADA ARAHAN SUARA 
Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER 
ADA SUARA +BM

BLACK HN10 RM2120 
INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER
ADA SUARA

Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia

#multicooker 
#cuckoo
#lifestar
#bibikkorea
#pioneermulticooker
#cuckooLANG⭐
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticookerMalaysia
#usahawanmulticookercuckoo
#peluangkerjaya di Cuckoo Malaysia
Nak cerita ni .... Kita ada 4 beradik tau Semua satu bapa satu mak ni. Semua serba berkebolehan. Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la . Boleh tempah2 masa Boleh masak sendiri PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! WHITE 1010 rm808 MULTICOOKER DIGITAL TOUCH RED M10 RM1350 PRESSURE MULTICOOKER ADA ARAHAN SUARA Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA +BM BLACK HN10 RM2120 INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #bibikkorea  #pioneermulticooker  #cuckooLANG ⭐ #cuckoomulticooker  #cuckoomulticookerMalaysia  #usahawanmulticookercuckoo  #peluangkerjaya  di Cuckoo Malaysia
.
Nak cerita ni ....
Kita ada 4 beradik tau 
Semua satu bapa satu mak ni.
Semua serba berkebolehan. 
Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la .
Boleh tempah2 masa 
Boleh masak sendiri
.
PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!!
.
WHITE 1010 rm808 
MULTICOOKER DIGITAL TOUCH
.
RED M10 RM1350 
PRESSURE MULTICOOKER
 ADA ARAHAN SUARA .
Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER 
ADA SUARA +BM
.
BLACK HN10 RM2120 
INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER
ADA SUARA
.
Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia
.
.
Nak beli cash boleh nak bayar secara bulanan pon boleh,yang pasti 'maid korea' nie sangat lah membantu kaum hawa yang berkerjaya di luar sana .
.
Berminat boleh klik link wasap dibawah.👇🏼
www.wasap.my/60125590390/Multicookercuckoo
.
.
#multicooker 
#cuckoo
#lifestar
#bibikkorea
#pioneermulticooker
#cuckooLANG⭐
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticookerMalaysia
#usahawanmulticookercuckoo
#kakmimieagetMultiCookerCuckoo
#kakmimieon9seller #kakmimietrustedseller
. Nak cerita ni .... Kita ada 4 beradik tau Semua satu bapa satu mak ni. Semua serba berkebolehan. Campak jer apa saje mmg menjadi jadi la . Boleh tempah2 masa Boleh masak sendiri . PROMO PRICE LAGI SKRG NI !!! . WHITE 1010 rm808 MULTICOOKER DIGITAL TOUCH . RED M10 RM1350 PRESSURE MULTICOOKER ADA ARAHAN SUARA . Q10 RM1800 PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA +BM . BLACK HN10 RM2120 INDUCTION PRESSURE MULTICOOKER ADA SUARA . Usahawan Multicooker Cuckoo ] Peneraju Multicooker Malaysia . . Nak beli cash boleh nak bayar secara bulanan pon boleh,yang pasti 'maid korea' nie sangat lah membantu kaum hawa yang berkerjaya di luar sana . . Berminat boleh klik link wasap dibawah.👇🏼 www.wasap.my/60125590390/Multicookercuckoo . . #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #bibikkorea  #pioneermulticooker  #cuckooLANG ⭐ #cuckoomulticooker  #cuckoomulticookerMalaysia  #usahawanmulticookercuckoo  #kakmimieagetMultiCookerCuckoo  #kakmimieon9seller  #kakmimietrustedseller 
This #delicious #PuertoRican #ricepudding can be on your table in minutes. Get the #recipe in my new #cookbook #EverydayCaribbean. #Free with purchase of the @powerquickpot . #yum #yummy #food #foodie #sweet #momlife #cheflife #multicooker #instagood #instafoodie #deliciousfood #homemade #droolclub
#ппужин  люблю я рыбу,но так всегда лень ее готовить 🙈 нашла быстрый способ 👌#мультиварка мое спасение. Лосось в ней получился сочный и вкусный. #ппдневник #ппеда #healthyfood #healtylife #healtydinner #salmon #multicooker
BBQ pulled pork with kim-chi slaw and sweet potato wedges... #jamesmartinchef #jamesmartinbywahl #multicooker #sweetpotato #comfortfood #food #homecooking
Hádej co bude zítra k večeři? Dneska si připravíme naprosto boží vývar na pho bo v hrnci Catler #catler! Mám vyzkoušeno připravit dopředu hromadu vývaru když mi zbyde a už není maso udělám verzi s tofu, milujeme PHO BO ❤️❤️❤️ #cooking #vareni #vjednomhrnci  #kuchynevhrnci #phobo #phobolover #instaphobo #phởbò #jidlo #food #home #vietnamesefood #vietnamskakuchyne #unas #doma #vhrnci #multicooker #jidlo #instasoup #polevka #vyvar #broth #formyman #recepty #jime
Hádej co bude zítra k večeři? Dneska si připravíme naprosto boží vývar na pho bo v hrnci Catler #catler ! Mám vyzkoušeno připravit dopředu hromadu vývaru když mi zbyde a už není maso udělám verzi s tofu, milujeme PHO BO ❤️❤️❤️ #cooking  #vareni  #vjednomhrnci  #kuchynevhrnci  #phobo  #phobolover  #instaphobo  #phởbò  #jidlo  #food  #home  #vietnamesefood  #vietnamskakuchyne  #unas  #doma  #vhrnci  #multicooker  #jidlo  #instasoup  #polevka  #vyvar  #broth  #formyman  #recepty  #jime 
Кабачковая икра,приготовленная в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. 
Canned mushrooms, cooked in a slow cooker-a pressure cooker ARC–QDL-514D GIFT.
Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=KQOIxgiwOoI
#arc #pressurecooker #кабачок #slowcooker #мультиварка#скороварка #овощи #кабачковаяикра#мультиваркаarc #кабачкивмультиварке#скороваркаarc #multicooking #икраизкабачка #Squash_caviar #мультиваркаскороварка #кабачкивскороварке #янарецепты #кабачки #Squash #закуска #multicooker#заготовки #рецепты #икра  #простыерецепты #recipes #food #рецептыдлямультиварки #рецептвмультиварке
Кабачковая икра,приготовленная в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. Canned mushrooms, cooked in a slow cooker-a pressure cooker ARC–QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=KQOIxgiwOoI #arc  #pressurecooker  #кабачок  #slowcooker  #мультиварка #скороварка  #овощи  #кабачковаяикра #мультиваркаarc  #кабачкивмультиварке #скороваркаarc  #multicooking  #икраизкабачка  #Squash_caviar  #мультиваркаскороварка  #кабачкивскороварке  #янарецепты  #кабачки  #Squash  #закуска  #multicooker #заготовки  #рецепты  #икра   #простыерецепты  #recipes  #food  #рецептыдлямультиварки  #рецептвмультиварке 
Кабачковая икра,
приготовленная в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. 
Canned mushrooms, cooked in a slow cooker-a pressure cooker
ARC–QDL-514D GIFT.
Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём
YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=KQOIxgiwOoI
#arc #pressurecooker #кабачок #slowcooker #мультиварка#скороварка #овощи #кабачковаяикра#мультиваркаarc #кабачкивмультиварке#скороваркаarc #multicooking #икраизкабачка #Squash_caviar #мультиваркаскороварка #кабачкивскороварке #янарецепты #кабачки #Squash #закуска #multicooker#заготовки #рецепты #икра  #простыерецепты #recipes #food #рецептыдлямультиварки #рецептвмультиварке
Кабачковая икра, приготовленная в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. Canned mushrooms, cooked in a slow cooker-a pressure cooker ARC–QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=KQOIxgiwOoI #arc  #pressurecooker  #кабачок  #slowcooker  #мультиварка #скороварка  #овощи  #кабачковаяикра #мультиваркаarc  #кабачкивмультиварке #скороваркаarc  #multicooking  #икраизкабачка  #Squash_caviar  #мультиваркаскороварка  #кабачкивскороварке  #янарецепты  #кабачки  #Squash  #закуска  #multicooker #заготовки  #рецепты  #икра   #простыерецепты  #recipes  #food  #рецептыдлямультиварки  #рецептвмультиварке 
Цыплёнок с ананасами и рисом (2 в 1). Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT.

Chicken with pineapple and rice (2 in 1). Cooked in a multi-cooker-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT.

Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём
YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=81_qKEndyn8

#arc #pressurecooker #pineapple#мультиварка #курица #скороварка #ананас #рис #цыпленок#мультиваркаarc #курицавмультиварке #скороваркаarc #простыерецепты#навторое #мультиваркаскороварка#вкусныеблюда #дваводном #рецептвмультиварке#курицавскороварке #rice #food #цыпленоксананасами #multicooker#chicken
Цыплёнок с ананасами и рисом (2 в 1). Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. Chicken with pineapple and rice (2 in 1). Cooked in a multi-cooker-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=81_qKEndyn8 #arc  #pressurecooker  #pineapple #мультиварка  #курица  #скороварка  #ананас  #рис  #цыпленок #мультиваркаarc  #курицавмультиварке  #скороваркаarc  #простыерецепты #навторое  #мультиваркаскороварка #вкусныеблюда  #дваводном  #рецептвмультиварке #курицавскороварке  #rice  #food  #цыпленоксананасами  #multicooker #chicken 
Цыплёнок с ананасами и рисом (2 в 1). Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT.
Chicken with pineapple and rice (2 in 1). Cooked in a multi-cooker-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT.
Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём
YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=81_qKEndyn8

#arc #pressurecooker #pineapple #мультиварка #курица
#скороварка #ананас #рис #цыпленок #мультиваркаarc #курицавмультиварке
#скороваркаarc #простыерецепты #навторое #мультиваркаскороварка #вкусныеблюда
#дваводном #рецептвмультиварке #курицавскороварке #rice #food
#цыпленоксананасами #multicooker #chicken
Цыплёнок с ананасами и рисом (2 в 1). Готовила в мультиварке-скороварке ARC–QDL-514D GIFT. Chicken with pineapple and rice (2 in 1). Cooked in a multi-cooker-pressure cooker ARC-QDL-514D GIFT. Рецепт в кулинарной книге (ссылка в профиле) и видео на моём YouTube канале (video): https://www.youtube.com/watch?v=81_qKEndyn8 #arc  #pressurecooker  #pineapple  #мультиварка  #курица  #скороварка  #ананас  #рис  #цыпленок  #мультиваркаarc  #курицавмультиварке  #скороваркаarc  #простыерецепты  #навторое  #мультиваркаскороварка  #вкусныеблюда  #дваводном  #рецептвмультиварке  #курицавскороварке  #rice  #food  #цыпленоксананасами  #multicooker  #chicken 
* Program Dropship RM0 Modal_...
* Bersama Cuckoo International (Mal) Sdn Bhd...
* Menjadi *PIONEER* di Multicooker Divisyen...
.
.
Dah lama mencari peluang berniaga tanpa sebarang modal untuk tambah income anda tanpa perlu berhenti pekerjaan hakiki?...
.
.
Kalau ya, CUCKOO is your answer!! ...
.
.
Jawatan kosong: *LIFESTAR ADVISOR*
(KEMASUKAN SEGERA)
.
1. Menjual product Cuckoo (multicooker)
2. Boleh buat parttime atau fulltime
3. Tak perlu pegang stok
4. Hanya submit order online
5. Skrip dan poster disediakan
6. Product knowledge disediakan
7. Yuran pendaftaran percuma
8. Boleh jual ke seluruh Malaysia tanpa had
.
.
Jual 1 unit komisyen RM80
Jual 3 unit komisyen RM242+700
Jual 6 unit komisyen
Rm684+ RM1200
Jual 9 unit komisyen 
Rm720+2000
Jual 50 unit komisyen + *rm4000+RM1200*
.
.
_Work at your own leisure._
_Gaji dibayar mengikut usaha. ——————————————— *Jadi stokist produk cosmetic/health supplement:* Modal: RM3250
Selling price: RM125
Dapat: 50 botol
Untung: RM40 sebotol
Jual 50 botol: RM40x50 = RM2000
.
.
Kena keluar modal
Kena pegang stok
Kena tulis borang poslaju
Kena pos sendiri
Kena buat marketing sendiri
.
.
TAPI KANNNNN
Jadi agen jualan *MULTICOOKER CUCKOO:*
. 
Modal: RM0
Selling price: RM80.00 seunit
Untung+ bonus:
Cth
Jual *3 unit = 242 + komisen rm700 jumlah rm942* ( terma&syarat)
Kalau ada lagi extra maka extra lagi bonus mencecah ke 5 angka !!!
.
.
~Tak perlu modal~
~Tak perlu pegang stok~
~Tak perlu buat pemasangan~
~Tak perlu hantar product~
.
.
Kerja dari rumah ———————————...
Kerja straight forward.
.
.
Promote product Cuckoo (multicooker sahaja ).
Dapatkan customer
Key in order secara online
Monitor sales sehingga siap dihantar
.
.
Kerja nampak remeh tapi hasil lumayan.
.
.
Jika berminat boleh komen PM di bawah,
.
.
.
#cuckoomalaysia #cuckooglobal #cuckoolifestar #cuckoo #multicooker #multicookercuckoo #lifestar #lifestaradvisor #peluangkerjaya #dropshipwanted #agenwanted #usahawanmulticookercuckoo
* Program Dropship RM0 Modal_... * Bersama Cuckoo International (Mal) Sdn Bhd... * Menjadi *PIONEER* di Multicooker Divisyen... . . Dah lama mencari peluang berniaga tanpa sebarang modal untuk tambah income anda tanpa perlu berhenti pekerjaan hakiki?... . . Kalau ya, CUCKOO is your answer!! ... . . Jawatan kosong: *LIFESTAR ADVISOR* (KEMASUKAN SEGERA) . 1. Menjual product Cuckoo (multicooker) 2. Boleh buat parttime atau fulltime 3. Tak perlu pegang stok 4. Hanya submit order online 5. Skrip dan poster disediakan 6. Product knowledge disediakan 7. Yuran pendaftaran percuma 8. Boleh jual ke seluruh Malaysia tanpa had . . Jual 1 unit komisyen RM80 Jual 3 unit komisyen RM242+700 Jual 6 unit komisyen Rm684+ RM1200 Jual 9 unit komisyen Rm720+2000 Jual 50 unit komisyen + *rm4000+RM1200* . . _Work at your own leisure._ _Gaji dibayar mengikut usaha. ——————————————— *Jadi stokist produk cosmetic/health supplement:* Modal: RM3250 Selling price: RM125 Dapat: 50 botol Untung: RM40 sebotol Jual 50 botol: RM40x50 = RM2000 . . Kena keluar modal Kena pegang stok Kena tulis borang poslaju Kena pos sendiri Kena buat marketing sendiri . . TAPI KANNNNN Jadi agen jualan *MULTICOOKER CUCKOO:* . Modal: RM0 Selling price: RM80.00 seunit Untung+ bonus: Cth Jual *3 unit = 242 + komisen rm700 jumlah rm942* ( terma&syarat) Kalau ada lagi extra maka extra lagi bonus mencecah ke 5 angka !!! . . ~Tak perlu modal~ ~Tak perlu pegang stok~ ~Tak perlu buat pemasangan~ ~Tak perlu hantar product~ . . Kerja dari rumah ———————————... Kerja straight forward. . . Promote product Cuckoo (multicooker sahaja ). Dapatkan customer Key in order secara online Monitor sales sehingga siap dihantar . . Kerja nampak remeh tapi hasil lumayan. . . Jika berminat boleh komen PM di bawah, . . . #cuckoomalaysia  #cuckooglobal  #cuckoolifestar  #cuckoo  #multicooker  #multicookercuckoo  #lifestar  #lifestaradvisor  #peluangkerjaya  #dropshipwanted  #agenwanted  #usahawanmulticookercuckoo 
「與Chef Sidney Kan有約」❤️ 熱愛烹飪的美食達人Sidney Kan,早前在Philips烹飪活動現場大秀廚藝,不僅分享下廚心得,更現場示範如何使用Philips最新推出的智慧萬用鍋HD2145,能更安全及快捷地炮製出各種料理。

再次恭喜Sidney圓夢成功,同時也感謝他讓我有機會和其粉絲們一起學習,共同發掘新「煮」意。❤️ #葉小姐搵食日記 #philipsmy #pressurecooker #allinone #multicooker #philips #cooking #chef #demonstration #recipe #easy #easymeals #fast #nutritious #love #instagood #instadaily #instafood #blogger #food #foods #foodporn #foodstagram #follow4follow #like4like #life #socialmedia #socialmediamarketing #influencer #socialmediainfluencer
「與Chef Sidney Kan有約」❤️ 熱愛烹飪的美食達人Sidney Kan,早前在Philips烹飪活動現場大秀廚藝,不僅分享下廚心得,更現場示範如何使用Philips最新推出的智慧萬用鍋HD2145,能更安全及快捷地炮製出各種料理。 再次恭喜Sidney圓夢成功,同時也感謝他讓我有機會和其粉絲們一起學習,共同發掘新「煮」意。❤️ #葉小姐搵食日記  #philipsmy  #pressurecooker  #allinone  #multicooker  #philips  #cooking  #chef  #demonstration  #recipe  #easy  #easymeals  #fast  #nutritious  #love  #instagood  #instadaily  #instafood  #blogger  #food  #foods  #foodporn  #foodstagram  #follow4follow  #like4like  #life  #socialmedia  #socialmediamarketing  #influencer  #socialmediainfluencer 
Merecikkkkik Habaaqqqq angggg
Mengancam Betul Weh Body dan Design diaaa.

Menikam Kalbu tau.Alangkah indah dapat memiliki satuuuuuuu

Akan daku angkut balik raya kat kampung!!! Hampa nak masak apa????? X payah dah dok risau dapur penuh... X dan nak masak.... Gas abis ka.. semua x ada masalah... Hampa nak senang ja... Hampa campak campak semua dalam GADJET ni... Lepas tu hampa ikut sora dia cakap apa... Ampa tekan lepas tu hampa Tinggai.... Hampa mai  balik lepas, laaaaa dah boleh makan..... Sungguh ku tak jangka... Semudah A. B. C

Jom jadi Lifestar Advisor/agen multicooker

Klik link bio atau wasap 📲 0193566793

#multicooker #cuckoo
#lifestar
#seniorlifestar
#sla 
#peluangkerjaya di Cuckoo Malaysia
#cuckooGlobal Penaraju Multicooker Malaysia
Merecikkkkik Habaaqqqq angggg Mengancam Betul Weh Body dan Design diaaa. Menikam Kalbu tau.Alangkah indah dapat memiliki satuuuuuuu Akan daku angkut balik raya kat kampung!!! Hampa nak masak apa????? X payah dah dok risau dapur penuh... X dan nak masak.... Gas abis ka.. semua x ada masalah... Hampa nak senang ja... Hampa campak campak semua dalam GADJET ni... Lepas tu hampa ikut sora dia cakap apa... Ampa tekan lepas tu hampa Tinggai.... Hampa mai  balik lepas, laaaaa dah boleh makan..... Sungguh ku tak jangka... Semudah A. B. C Jom jadi Lifestar Advisor/agen multicooker Klik link bio atau wasap 📲 0193566793 #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #seniorlifestar  #sla  #peluangkerjaya  di Cuckoo Malaysia #cuckooGlobal  Penaraju Multicooker Malaysia
Penyakit Jantung merupakan pembunuh no.1 di Malaysia... Jangan terkejut bukan kemalangan tapi Penyakit Jantung... .
.
Faktor utama penyebabnya adalah faktor pemakanan... Sama2 kita fikir fikirkan.. .
.
Jom upgrade lifestyle anda dgn pemakanan sihat... Mkn Gaba Rice. Hnya dgn satu unit multicooker.
.

#multicooker 
#cuckoo
#lifestar
#bibikkorea
#pioneermulticooker
#cuckooLANG⭐
#cuckoomulticooker
#cuckoomulticookerMalaysia
#usahawanmulticookercuckoo
#peluangkerjaya 
#CuckooGlobal
Penyakit Jantung merupakan pembunuh no.1 di Malaysia... Jangan terkejut bukan kemalangan tapi Penyakit Jantung... . . Faktor utama penyebabnya adalah faktor pemakanan... Sama2 kita fikir fikirkan.. . . Jom upgrade lifestyle anda dgn pemakanan sihat... Mkn Gaba Rice. Hnya dgn satu unit multicooker. . #multicooker  #cuckoo  #lifestar  #bibikkorea  #pioneermulticooker  #cuckooLANG ⭐ #cuckoomulticooker  #cuckoomulticookerMalaysia  #usahawanmulticookercuckoo  #peluangkerjaya  #CuckooGlobal 
This recipe of steamed sea bass is so simple😏⠀
.⠀
Ingredients:⠀
• Sea bass 200 g⠀
• Water 1 l⠀
• Salt⠀
• Spices l⠀
.⠀
Sprinkle fish with salt and spices. Fill the bowl with water; add trivet and steaming container. Place sea bass into the container. Close the lid and the steam valve. Press "STEAM/DESSERT". Set the time of 10 minutes. Cook until the time elapses. Open the valve and release the pressure.⠀
.⠀
#redmond #redmondmulticooker #multicooker #easycooking #easyrecipe #seabass
This recipe of steamed sea bass is so simple😏⠀ .⠀ Ingredients:⠀ • Sea bass 200 g⠀ • Water 1 l⠀ • Salt⠀ • Spices l⠀ .⠀ Sprinkle fish with salt and spices. Fill the bowl with water; add trivet and steaming container. Place sea bass into the container. Close the lid and the steam valve. Press "STEAM/DESSERT". Set the time of 10 minutes. Cook until the time elapses. Open the valve and release the pressure.⠀ .⠀ #redmond  #redmondmulticooker  #multicooker  #easycooking  #easyrecipe  #seabass 
Hi-Tech Appliances offers a wide variety of built-in kitchen appliances for your modular kitchen, all under one roof.
.
.
.
.
.
.
#chimney #airfryer #multicooker #mixer #hobs #kitchenchimneys #smarthome #homeappliances #hitechappliances #love #photooftheday #picoftheday #bestoftheday #instagood #instamood #instadaily #followforfollow #followme #likeforlike #food #foodporn #yummy #fitness
Hanya dengan 1 periuk!
------- Suka memasak?
Nak memasak dengan MUDAH,CEPAT & SIHAT

memperkenalkan #multicooker #cuckoo

Dengan 1 Periuk CUCKOO ni anda tidak perlukan lagi ❌OVEN,❌Kuali Ajaib ,❌Periuk Kukus
.
Jimat Masa Anda!!!Jimat Electric Anda,Jimat Gas Anda.
✔JIMAT RUANG DAPUR

Whtsapp 0173486304 utk keterangan lanjut..
#kamijual #multicooker #cuckoo #masak #masakmasak #makan #makanmakan #sihat #malaysia #instashop #instaseller
"Перець фарширований"
1. Рис відварити до напівготовності (8-10хв.), промити холодною водою.
2. Цибулю порізати дрібно.
3. Моркву натерти на терці з великими отворами.
4. Обсмажити на пательні, спочатку цибулю (5-7хв.), потім додати моркву (ще 10-15хв) і томатну пасту + 100 мл. води. Сіль, перець. Тушкувати ще 10 хв.
5. В окремій мисці змішати рис, фарш, приправи. Ретельно перемішати.
6. Очистити перець від насіння.
7. Нафарширувати перець начинкою.
8. Викласти перець в кастрюлю так, щоб вони не перекинулися, і начинка не витекла.
9. Влити трохи окропу в кастрюлю (100-200мл.)
10. Тушкувати перець на середньому вогні, близько 60 хв. 
P.S. Подавати зі сметаною.
Смачного!!! #ексклюзив_CwM #multicooker #cooking #cook #dinner #обід #їжа #готуєморазом #смачного
"Перець фарширований" 1. Рис відварити до напівготовності (8-10хв.), промити холодною водою. 2. Цибулю порізати дрібно. 3. Моркву натерти на терці з великими отворами. 4. Обсмажити на пательні, спочатку цибулю (5-7хв.), потім додати моркву (ще 10-15хв) і томатну пасту + 100 мл. води. Сіль, перець. Тушкувати ще 10 хв. 5. В окремій мисці змішати рис, фарш, приправи. Ретельно перемішати. 6. Очистити перець від насіння. 7. Нафарширувати перець начинкою. 8. Викласти перець в кастрюлю так, щоб вони не перекинулися, і начинка не витекла. 9. Влити трохи окропу в кастрюлю (100-200мл.) 10. Тушкувати перець на середньому вогні, близько 60 хв. P.S. Подавати зі сметаною. Смачного!!! #ексклюзив_CwM  #multicooker  #cooking  #cook  #dinner  #обід  #їжа  #готуєморазом  #смачного 
Suka memasak?
Nak memasak dengan MUDAH,CEPAT & SIHAT

memperkenalkan #multicooker #cuckoo

Dengan 1 Periuk CUCKOO ni anda tidak perlukan lagi ❌OVEN,❌Kuali Ajaib ,❌Periuk Kukus
.
Jimat Masa Anda!!!Jimat Electric Anda,Jimat Gas Anda.
✔JIMAT RUANG DAPUR

Jom.ke ig--> @masak_masak1010 ✔
@masak_masak1010 ✔
@masak_masak1010 ✔
Whtsapp 0173486304 utk keterangan lanjut..
Suka memasak? Nak memasak dengan MUDAH,CEPAT & SIHAT memperkenalkan #multicooker  #cuckoo  Dengan 1 Periuk CUCKOO ni anda tidak perlukan lagi ❌OVEN,❌Kuali Ajaib ,❌Periuk Kukus . Jimat Masa Anda!!!Jimat Electric Anda,Jimat Gas Anda. ✔JIMAT RUANG DAPUR Jom.ke ig--> @masak_masak1010 ✔ @masak_masak1010 ✔ @masak_masak1010 ✔ Whtsapp 0173486304 utk keterangan lanjut..
Dengan 1 Periuk CUCKOO ni anda tidak perlukan lagi OVEN,Kuali Ajaib ke,Periuk Kukus Ke,Periuk Cap B 9 Beradik Ke.
.
Jimat Masa Anda!!!Jimat Electric Anda,Jimat Gas Anda.
.
Jimat Juga Ruang Dapur Anda dan Semestinya dapur anda cantik dan kemas!!. Whtsapp 0173486304 utk keterangan lanjut!

#kamijual #periukpintar #multicooker #cuckoomalaysia #instashop #instaseller #trustedseller #masakmasak #masak #makan
Siapa kata Multicooker ni untuk masak nasi dan lauk pauk sahaja?
Kek pun kita belasah je baking guna M10.
Gebuuu pulak tu!..
.
Selepas ni, semua urusan dapur lebih mudah dengan M10. Memasak, menumis, mengukus, memanggang, dan membakar kek juga!..
.
Sebab tulah Pressure Multicooker Cuckoo menjadi idaman setiap wanita. Cantik, bergaya, moden dan paling penting sekali hasil masakannya awesome!!!..
.
RM1350 outright Direct debit atau EPP 12 bulan kredit kad 0% interest..
.
Ala.. takde kredit kad, akak surimah je tak kerja!!!
Suami boleh bayarkan ansuran RM70 x 24 bulan kak!
Hanya dengan processing fee RM200 je, M10 menjadi milik akak!..
.
Hubungi Lifestar Advisor.. Anda Sekarang!!!..
www.wasap.my/60125138722
.
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #multicooker #multicookercuckoo #lifestar #cuckoolifestar #cuckoom10 #cuckooglobal #cuckoolang⭐ #peluangkerjaya #usahawanmulticookercuckoo
Siapa kata Multicooker ni untuk masak nasi dan lauk pauk sahaja? Kek pun kita belasah je baking guna M10. Gebuuu pulak tu!.. . Selepas ni, semua urusan dapur lebih mudah dengan M10. Memasak, menumis, mengukus, memanggang, dan membakar kek juga!.. . Sebab tulah Pressure Multicooker Cuckoo menjadi idaman setiap wanita. Cantik, bergaya, moden dan paling penting sekali hasil masakannya awesome!!!.. . RM1350 outright Direct debit atau EPP 12 bulan kredit kad 0% interest.. . Ala.. takde kredit kad, akak surimah je tak kerja!!! Suami boleh bayarkan ansuran RM70 x 24 bulan kak! Hanya dengan processing fee RM200 je, M10 menjadi milik akak!.. . Hubungi Lifestar Advisor.. Anda Sekarang!!!.. www.wasap.my/60125138722 . . . #cuckoo  #cuckoomalaysia  #multicooker  #multicookercuckoo  #lifestar  #cuckoolifestar  #cuckoom10  #cuckooglobal  #cuckoolang ⭐ #peluangkerjaya  #usahawanmulticookercuckoo 
I cooked #Filipino #Chicken Adobo in my #InstantPot for #dinner because it’s been a crazy, busy day, week & month. I have a surprise announcement for you , friends & readers very soon!Meanwhile,release the valve of the #multicooker & savor the garlic-vinegary aroma that only adobo can give. Serve with steamed rice & life is good. A recipe for my Instant Pot Adobo is on my #blog www.AsianInAmericaMag.com
.
.
.
#filipinofood
#homecooking
#InstantPotRecipes #IntantPotCooking
#InstantPotLove #cookingwithInstantPot
#pinoyfood #pinoycooking
#chicken #pork #adobo
#asians #asianfood #AsianCooking #asianfoodrecipes #asianinamerica #asianinamericamagblog 
#eats #eatstagram 
#food #foodstagram 
#foodwriter #cookbookauthor
I cooked #Filipino  #Chicken  Adobo in my #InstantPot  for #dinner  because it’s been a crazy, busy day, week & month. I have a surprise announcement for you , friends & readers very soon!Meanwhile,release the valve of the #multicooker  & savor the garlic-vinegary aroma that only adobo can give. Serve with steamed rice & life is good. A recipe for my Instant Pot Adobo is on my #blog  www.AsianInAmericaMag.com . . . #filipinofood  #homecooking  #InstantPotRecipes  #IntantPotCooking  #InstantPotLove  #cookingwithInstantPot  #pinoyfood  #pinoycooking  #chicken  #pork  #adobo  #asians  #asianfood  #AsianCooking  #asianfoodrecipes  #asianinamerica  #asianinamericamagblog  #eats  #eatstagram  #food  #foodstagram  #foodwriter  #cookbookauthor 
GIVEAWAY ALERT 🎉🎉 I’ve been talking about the Ninja Foodi and cookbooks for a few weeks and I’m so excited to give away the ultimate Ninja Foodi package! Not only do you get a Ninja Foodi to make endless delicious meals at home, but you’ll receive BOTH the #FoodiForBeginners and the #FoodiOnePot cookbook! Here’s how to enter:
1. Follow both me @KenzieSwanhart and @NinjaKitchen here on Instagram
2. Like this photo
3. Tag a friend and let me know – what are you most excited to cook in your new Ninja Foodi!
Giveaway will close this Friday, 9/21, at 11:59pm EST and the winner will be announced on Saturday, 9/22. This contest is only open to residents of the United States; and is not hosted by or affiliated with Instagram or Facebook.
GIVEAWAY ALERT 🎉🎉 I’ve been talking about the Ninja Foodi and cookbooks for a few weeks and I’m so excited to give away the ultimate Ninja Foodi package! Not only do you get a Ninja Foodi to make endless delicious meals at home, but you’ll receive BOTH the #FoodiForBeginners  and the #FoodiOnePot  cookbook! Here’s how to enter: 1. Follow both me @KenzieSwanhart and @NinjaKitchen here on Instagram 2. Like this photo 3. Tag a friend and let me know – what are you most excited to cook in your new Ninja Foodi! Giveaway will close this Friday, 9/21, at 11:59pm EST and the winner will be announced on Saturday, 9/22. This contest is only open to residents of the United States; and is not hosted by or affiliated with Instagram or Facebook.
Loving being at home to cook dinner 2 nights in a row and playing with all my new kitchen gadgets!!! #grindandchop #sataychickenskewers #multicooker #jamesmartinchef #jamesmartinbywahl
MULTI COOKER
🍪Kapasiti 5L
🍪Boleh control masa & suhu
🍪Steam, boil, braise, hot pot, slow cook, fry, grill, roast, stir fry, deep fry (10 in 1)
🍪RM265
Klik:
www.wasap.my/601158572996/multicooker
.
.
#multicooker #miluxmulticooker #pressurecooker #multicookermurah #multicookermalaysia